serier att glo på

Jag har ju så att säga haft en del tid att slå ihjäl senaste tiden och det känns som att det enda jag och E gjort den senaste tiden är att kolla på serier. Men vad ska en göra när det finns så mycket bra serier att kolla på? Dessutom så har det varit perfekt underhållning när jag typ brinner upp så fort det är över 20 grader... Jag tackar vädergudarna för att det inte är samma väder som förra året, nu går det ju faktiskt att andas mellan varven. Men här kommer ett gäng tips av det jag sett på sistone.
 
Yummy mummies säsong två - Netflix: äntligen är dom tillbaka! Om ni missat det här får ni en sammanfattning: Rachel, Lorinska och Jane är några svinrika mammor i Australien som lever lyxliv, blir med barn och sen är mammor på heltid. Det är extrem konsumtion, alkohol. ytligt och så lite bebisar. Men mest champagne och lyxmärken. Och nu i denna säsong har dom fått med en fjärde mamma Ava. 
Younger säsong sex - Cmore: Handlar om folk som jobbar på ett bokförlag i New York. Handlar om Liza Miller som inser när hon varit hemmamamma i hundra år att folk över 40 inte får jobb, så hon låtsas vara 27 år och får jobb samma dag. Detta sker i typ dom fyra första säsongerna. Det är lättsmält, kärlek, vänskap och fantastiskt att se så mycket av New York <3 
Vera säsong ett till sju? - SVT play: En fantastisk serie baserat på decakre av Ann Cleves. Vera är kriminalkommissarie, en bitter, äldre kvinna som är den vassaste och bästa kommissarie England producerat. Varje avsnitt är 1,5h och det är ett fall per gång. Inte särskilt läskigt, fantastiska miljöer och jag som har gravidhjärna blir ständigt förvånad vid varje upplösning! 
Search Party säsong ett och två - Cmore: Så himla knäpp, svart och rolig serie. En ung kvinna försvinner, Chantal, och ett kompisgäng bestämmer sig för att hitta henne, fastän dom knappt ens kände henne när dom gick på collage. Och på något sätt dras dom in i jakten på Chantal. Dom här karaktärerna är bland dom vidrigaste och mest intressanta människor jag någonsin stött på. Det är genier som ligger bakom denna serie. 
Dead to me säsong ett - Netflix: en kvinna förlorar sin man i en hit and run och går med i en grupp för sörjande. I gruppen träffar hon en annan kvinna som nyligen förlorat sin man och dom två blir snabbt vänner. Det är sorgligt, roligt och så himla mörkt att följa deras jakt på vem som kan ha kört ihjäl hennes man samtidigt som dom båda ska hantera livet i övrigt och all sorg. 
Easy säsong tre - Netflix. Kan vara det bästa som Netflix själva producerat? Så himla bra manus, bra skådisar och vettiga ämnen. Alla tre säsonger är riktigt bra och nu börjar en känna karaktärerna, eftersom flera dyker upp i varje säsong. Det handlar om relationer och om sex + livet i övrigt. Det är otrohetsaffärer, flirtar, öppna relationer, hbtq, roligt, pinsamt och så himla vettigt! 
 
Dead to me Easy Search Party Vera Younger Yummy mummies cmore netflix
0 kommentarer