Harrys kalas

I lördags hade vi ett kalas utomhus för våra vänner. Och trots att det duggade mellan varven och att jag hade lyckats låna ett partytält utan tak (!!), så blev det otroligt lyckat. Emelie sa efteråt att det var på samma nivå som vårt bröllop :))) och jag är beredd att hålla med. Det är ju något magiskt med att se sin unge mingla bland alla våra vänner, att vi ser efter varandras barn. Att vi kunde prata ikapp och hålla avstånd + gå loss på massa god fika. 

Vi bjöd på morotskaka, kärleksmums, veganska triple chocolate chip cookies, oreos, toscabrownie, syltkakor, vindruvor + smoothies, ärtpuffar, majselefanter, salta pinnar, tre sorters russin och fruktstänger till småttingarna. 
Barnen röjde, lekte och fann varandra efter några minuter. Och det var ungar mellan 15 månader-7 år. Så det var fullt ös konstant. 

Och det var så lyckat! Harry var helt färdig efteråt och det märktes på lämningen idag att vi haft en lyckad helg. Älskade unge, jag är så tacksam över alla fina människor du har i din närhet <333 
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

0 kommentarer