9 år


(null)Om mindre än en månad  firar vi 9 månader sen vi träffades och några veckor efter det 9 år sen vi blev ihop. Och det är så ofta som jag tänker på hur glad jag är över att vi träffades så unga som 23 år och att vi fått och fortfarande får växa tillsammans. Ännu starkare ihop.  

(null)Jag tänker på vem jag var för nio år sedan och jag minns hur starkt den där kvällen på Kvarnen, jag, Madde och Lovisa. Och hur jag sa att jag verkligen verkligen ville träffa någon. Jag var redo och jag ville ha in någon annan i mitt liv. Jag ville bli kär och jag kunde känna i hela kroppen att jag ville vara med någon mer än några blöta, osäkra nätter. Jag hade redan fyllt mitt liv med så mycket av dom nätterna och människorna. Och nu ville jag träffa någon annan, testa något nytt.  

(null)

På den tiden jobbade jag som samordnare för Colour of Love på somrarna, annars heltid på Pocket Shop. Och lite andra uppdrag här och där. Livet var men inget direkt hände. Tills jag träffade Emelie, som fullkomligt golvade mig. Bara det att jag blir pirrig av att skriva detta ser jag som ett ganska bra tecken på att det ska vara vi ett bra tag framöver <3 

(null)

Jag är så glad att det fick vara bara vi två i så många år innan Harry kom. Att vi kunde lägga helger på att ligga och kolla Bron, äta bruncher, resa och hänga med vänner i timmar. Alla dom timmar, samtal, ligg, handhållningar, skratt och närhet har ju byggt den grund som vi nu vilar vår familj på. Utan allt det där, hade vi inte haft det vi har nu. Och desto mindre skulle vi ha av den ljuvliga tid vi är i nu, där vår trio går från klarhet till klarhet. Att få Harry vände uppochner på allt vi var och la ett filter över allt, men ju mer tiden gått desto mer har vi funnit något mer och något annat. Där vi är nu befinner vi oss på en magisk plats. Vi har våra platser i familjen och i vårt förhållande, vi röjer på med Harry, träffar vänner, familj och fyller vardagen med saker som får oss att må bra.  

(null)

Och framförallt slutar vi inte att drömma. Vi kan sitta länge och prata om allt vi vill göra framöver, var och hur vi vill bo, vart vi vill resa, vilka vi vill umgås med och hur vi vill vara som mammor. Tillsammans drömmer vi om platser vi ska visa för Harry, saker vi ska äta och vad vi ska göra ihop. Och det finns inget som får mig att må bättre, att veta att vår trygga, fina och roliga vardag rullar på och samtidigt som vi fyller på med drömmar. 

(null)

Emelie, du är mitt skratt, min trygga famn och min kärlek. Med dig vill jag göra allt och jag ser fram emot allt vi har framför oss <3333 jag älskar dig! 

(null)


0 kommentarer