Födelsedagsfirande!

Har jag världens bästa vänner? Svar JA! I lördags tog E Harpan som vanligt så att jag fick somna om. Vaknade till att hon hade gjort frukost, gav mig morgonrock och undrade vilka trosor jag ville ha? Jag svarade inga och började äta frukost :)))) hon gick ut för att slänga sopor och med sig upp hade hon HT!! Och mina glasögon immar igen för att jag blir så svettig av minnet. Då blev jag kidnappad!! 

Vi började med en fantastisk brunch på Urban Deli, tre åt avokadomacka på brioche med lax och hollandaisesås, två åt vegansk tempehburgare med rödbetsbröd. Sen fikade vi innan nästa aktivitet - bowling! Jag kom sist med typ 50 poäng, var bara så exalterad över att få hänga ostört med mina bästisar <333 och sen avslutade vi med att se NKs julskyltning som var ganska ful? Eller jag gillade prinskorvarna mest. 

Sååå himla värdefull och fantastisk dag! Jag är så lycklig och tacksam över att jag har bästisar som fattar hur mycket jag älskar födelsedagar och som skämmer bort mig fyra månader senare, sååå fin dag. Blir gråtig när jag skriver det här. Älskar er <333 (null)

(null)

(null)

(null)

(null)

0 kommentarer