Orgasmmarathon!

Igår var det inte bara Stockholms marathon, utan även danskarna hade en annan typ av marathon - Onanimarathon! Där kan man säga att det är stor skillnad mellan länderna! ;) Det fanns två olika grenar - antal orgasmer på tid och även den som kommer längst! Nu i år fanns det även en gren där man skulle träffa en måltavla! Det kostar några hundra att vara med och pengarna gick till Sex & Samfund och Sexpressen, en grupp medicinsstuderande människor som ger folkskoleeleverna sexualundervisning. Den som vann med flest antal orgasmer var en kvinna, med hela 222 orgasmer!! Och mannen som kom längst hade en sats sprutade över 2.5m långt!

Ja, vad säger ni om detta? Jag tycker verkligen om den här idén! Att man är så öppna med sex, onani och allt därtill att man gör det till en tävling och folkfest! Här är det inget hyschhysch inte, nej nej - nu kör vi en öppen tävling! Klockrent och underbart! Och att pengarna dessutom går till något bra gör det bara ännu bättre :) Nej, nog för att danskarnas språk låter som en gammal försupen sjökapten som satt en helt limpa i halsen - men när det kommer till sex, då kan dom sina grejer! Så, någon som är på att köra något liknande i Sverige nästa vår?! :)

ps. Har jag förresten nämnt att jag är nästintill dansk?! ;)
1 kommentar
Sophia

BLÄCON!!!



Ja, jag undrar hur många gånger jag har förbannat mamma över att vi inte blev danskar trots allt.. suck! Far-ända-in-baljan är ju lite.. eh..tröttsam ibland..



Jag ringde Cattis. Jag ska till henne på tisdag och fredag. Kan du då? Du får väl åka till henne själv någon dag annars? =)



Sov gott!