Tre tips

Hoppas ni mår bra och sluppit Corona än så länge. Vi börjar äntligen se slutet i tunneln på detta helvete. Och då börjar ändå vår fjärde karantän-vecka imorrn... Helt sjukt att vi varit hemma så länge och varit sjuka. Symtomen kan ju drabba en olika, och för oss blev det lite mer än en vanlig förkylning. Iaf, jag hoppas att vi är långt ifrån ensamma om att stanna hemma över påsk, och här kommer tre tips på vad ni kan roa er med:

1) Unorthodox på Netflix! Såååå otroligt bra, gripande och hemsk historia om 19 år gamla Esty som flyr från ett arrangerat äktenskap samt en ultraortodox judisk gemenskap. Dom är chassidiska judar som bor i Williamsburg, New York. Serien är delvis på jiddisch och historien är baserad på en sann historia. Otroligt välgjord serie och det märks att dom lagt ner mycket tid på research. Se den!! 
(null)
2) lägg pussel! Jag beställde hem några olika förra veckan och vi har redan lagt färdigt det första. Det blev ett med Disney-prinsessor och ett tre-pack med Harry Potter. Det är meditativt och ganska behagligt att pussla. 
(null)
3) ring FaceTime! Förra veckan åt vi lunch ihop med ligan på FaceTime och sedan dess pratar vi med minst en vän varje dag+ vi ringer mamma minst en gång om dagen nu när vi är i karantän. Det blir så mycket mysigare när en kan se varandra och Harry får se den andra. Jag kommer ju komma ihåg alla oavsett om den här karantänen varar i en eller elva månader till, men han kommer ju glömma bort folk. Så mer FaceTime åt folket <3 
(null)

0 kommentarer