All kärlek är vacker kärlek :)

image2

Ännu en gång har denna underbara dag kommit! Dt här är ärligt en av årets största dagar i min mening! Dt är iofs bara tredje året i rad som jag ser paraden! Men dt är sån sjuk härlig känsla! Alla är så glada, lyckliga och man kan nästan ta på all kärlek som ligger i luften! Finns inget bättre än att se en grupp lyckliga människor, vandrar hand i hand med personen dom älskar, och för en gångs skull inte behöva skämmas för dt! :D JAG ÄLSKAR PRIDE!

I år var det jag, natti, jessica, ernst, malin, victor och zigge som såg paraden! Jennie som alltid brukar vara med var tyvärr i en bil påväg ner från norrland! Men hon får vara med nästa år istället! :) Dt var så otroligt läckert att se paraden! Dt fanns så mkt människor och så många olika teman o allt var helt underbart!

Dt enda sorgliga med hela festivalen är att dt just lockar fram all lycka, glädje och kärlek hos en massa människor, men dt känns som om dt bara varar för en vecka! För sen går alla tillbaka till sina vanliga liv! :( dt är dt sorgligaste, att dt känns som om dt bara håller en vecka och sen går alla tillbaka till sina gamla skal.. :( men men, dt är iaf bra att dt finns en vecka om året iaf! :) vem vet, om några år kanske den här veckan utvecklar sig mer och mer och räcker hela året om! :D Dt är iaf min dröm! Att man kan vara stolt för den man är året om, och inte bara komma fram ur garderoben en vecka om året! :)

Nästa år ska vi också vara med i paraden! O vi kommer äga som fan o få mest applåder av alla! :) ska bara komma på nått att klä ut mig till så! ;)

Ni vet att ni älskar mig//Caro<3


 

Happy Birthday :)

Idag blev jag firad av mina små älsklingar HT! :) Iofs så fyllde jag förra veckan den 26, men dt var idag jag blev firad! Först hade vi bestämt tid kl 14.30 o dt börjar med att alla kom försent, så jag fick sitta o vänta! Fast dt visade sig att dom hade varit ute i tre timmar och shoppat presenter till mig! :) man blir ju för rörd! Jag fick massa fina presenter som var omsorgsfullt inslaget i silkespapper som luktade en blanding av utedass och stall! :O men tanken var fin! :)
   Jag fick ett par helt underbara svarta Hanky Panky! Finns inga underbarare underkläder än dom! :) O sen fick jag femte boken i Gossip Girl serien! Samt en stort schackspel med shotglas istället! :) Tack lovelys för alla fina presenter! :)

Dom senaste dagarna har dt inte hänt överdrivet mkt! Förutom att jag äntligen fick träffa min älskade älskling igår! Vi har inte setts sen den 15, dagen då jag åkte till spanien! Så dt var sjukt underbart att äntligen få träffa honom igen! Kvällen började bra, vi delade på ett paket Phishfood, som sen utbröt i kletkrig i ansiktena! :) resultatet blev massa kladd o suspekt bruna fläckar på mina vita lakan! :O men dt är sånt som händer! Bara så du vet, jag älskar dig otroligt mkt! :) du är den som betyder mest för mig<3

image1Ni vet att ni älskar mig//Caro