sexualupplysare och bokälskare

fejka orgasm

Publicerad 2010-06-30 22:55:05 i Sex osv.,

Varför fejkar man orgasm? Jag har aldrig förstått det fenomenet alls! Det är nog det dummaste man kan göra i sängen, för vem vinner egentligen på en fejkad orgasm?

Gör man det för att vara snäll? Peppande? För lat? Eller vågar man inte få fram hur man vill ha det? Detta är något som tyvärr både män och kvinnor pysslar med, och det är så dumt! För fejkar man så tror ju bara den man ligger med att den gör rätt och att allt är frid och fröjd - när det inte är det. Och hur ska man kunna lära sig om ingen rättar ens misstag?
- det där med orgasm ligger i bådas intresse och vinning. En bra älskare märker skillnaden på en riktig och fejkad orgasm, och ser till att det bara existerar äkta!Mitt bästa tips: kommunikation! Det är så otroligt viktigt att man är lyhörd, intresserad och vågar säga hur man vill ha det i sängen. Det där med tankeläsning är inte direkt vanligt, så våga öppna munnen och berätta och visa hur du vill ha det!

När jag fått frågan; Kom du? Är mitt standardsvar: Älskade du, jag lovar att du märker om jag kommer el inte!

saker ni inte visste om mig

Publicerad 2010-06-30 22:40:26 i min vardag,

 • jag tycker inte om djur. Alls. Dom luktar illa, hårar, man förstår inte vad dom tänker och är ofta i vägen.
 • jag drack min första kopp kaffe som femåring, visserligen med mest socker och mjölk. Men det kan nog förklara varför familjen Wikbro är så förbannat korta. 
 • jag är född bokmal och pressade normalt över 100 böcker/året som mindre. Samt såg inget större fel med att fälla upp en bok mitt i frukosten/middag som gjorde mina familjemedlemmar galna.
 • jag hatar sömnlukt, både min egen och andras är nog ännu värre. Så jag måste vädra det första jag gör på morgonen.
 • jag somnar till 90% alltid i filmer, det spelar ingen roll med vem eller vad vi ser, jag kan somna i allt! Undantag - första dejten, för då är jag alltid för exalterad och kåt för att kunna slappna av tillräckligt för att somna.
 • jag hatar charader och har lekt det en gång, som 6åring. Efter den gången har jag totalvägrat under hela min uppväxt och jag hatade dramalektionerna.
 • jag samlade på det mesta när jag var liten, så pass mycket att min mor rensade och slängde högar med saker medan jag var på dagis. Konstigaste el dummaste var nog servetter!
 • jag har flygvärdinna som backup-plan, mest för de fina dräkterna och för att man får besöka massa olika länder.
 • jag är för dödsstraff, och jag ser faktiskt inget större fel med att döda de som förtjänar.
 • jag tror inte alls, men jag kan ibland beundra de som har en tro, även om det för mig är för långt borta.
 • jag är en platt människa, och hatar djupa tankar, filofiska teorier och sånt dravel.
 • jag är helt övertygad om att karma existerar och att man får det man förtjänar, både gott och ont. Dessutom så mår jag bra när det går dåligt för människor som förtjänar det...

light-nudist

Publicerad 2010-06-30 21:27:32 i Sex osv.,

Inte för att jag vet överdrivet mycket om hur nudismen funkar, men i dessa varma dagar skulle jag inte banga en sekund på att bli det. Tänk er själv, en liten miniby där man bara kunde spankulera omkring naken och njuta av värmen och dregla efter andras nakna kroppar!

- plus att det skulle finnas kondomer tillgängligt exakt överallt + lämpliga liggställen! För skulle jag bli nudist skulle det ju knappast vara för att "komma närmare naturen, bli mer andlig och få vara som vi människor är skapta", haha!
   Snarare för att det skulle vara ett ytterst lämpligt tillfälle att spana in vackra kroppar, dregla, flirta samt att man ser på direkten vad som finns att erbjudas. Snacka om praktiskt!

andras sexliv

Publicerad 2010-06-30 21:06:38 i Sex osv.,

Jag fick syn på ett gammalt ligg idag, Jake The Snake för att vara mer exakt. Och ja, han såg exakt likadan ut som när vi sist mötte honom, fast lite mindre musklig - och hand i hand med en tjej!

Detta är ett av tusen exempel när jag börjar tänka över hur andra ligger, hur deras sexliv ser ut och vad de kan tänkas ha för sexuella böjelser? - är det någon mer än jag som brukar tänka i dessa banor? Jag fördriver alltid tiden på tuben med detta, så underhållande och roligt att fantisera och föreställa sig andras sexliv!

   Exempel Jake the Snake: Vet hans nuvarande om att han brukade köra regelbunden dubbeldoppning under sin tid på Rhodos - bokstavligen talat! Han hade två tjejer i varsina rum som han vandrade imellan och knullade, och jag tror knappast tjejerna visste om varandra... Eller att han hade minst en ny tjej varje dag? Och hur ser deras sexliv ut nu?


Och nej, jag gick inte fram och hälsade... För jag är med största sannolikhet säker på att han knappast minns mig, då med snabb huvudräkning gissar på att han låg med minst 70 tjejer den sommaren. Jag var iaf på hans födelsedag, hah!

rätt läge för sexsnack?!

Publicerad 2010-06-30 20:54:58 i Sex osv.,

På jobbet idag blev jag utfrågad om midsommar och hunken jag hookade upp med, och självklart kom frågan hur långt vi hade gått... och direkt när jag lyft menande på ögonbrynet började hon gasta "Vaaa? Gick ni hela vägen?? Första kvällen?! Oooookeeej!"

Och då slog det mig, och herre min gud - ska jag prata om sånt med en 15årig tjej? - Klart som fan att jag ska!

Så resten av dagen pratade vi sex, kärlek, söta pojkar och delade fnissiga historier. Visserligen så körde jag lightversion på mina historier, men när jag var i hennes skor hade jag skänkt bort min The Rasmus-autograf för att få hänga med någon äldre som snacka sex och kärlek med mig!

ligg-listan.

Publicerad 2010-06-30 12:37:59 i Sex osv.,

Sist jag gjorde en lista så var det mars 2009, jag och Sanna delade på en flaska mousserande en vanlig tisdag, kände oss som Heartbreak hotell och planerade vår framtid. När listorna väl var klara fick vi panik och eldade upp båda två, haha!
- sedan dess har mycket vatten runnit under broarna och nu är det nog dags igen.

Listan ska förhoppningsvis innehålla någon form av namn, kanske ålder samt betyg på hur pass bra ligget var! Vi gjorde även små markeringar för om ligget skett under ett one night stand eller under ett längre förhållande.

Har ni stenkoll på alla ni legat med? Det har ju inte jag, så det kan nog vara bra att köra en uppdatering på hur många det faktiskt är... Man kan ju säga att jag har ett uppskattat nr, som kan diffa på fem hit el dit. Läckert va?! Dessutom är det ju sommar nu, så då lär ju listan förlängas...

sexig träning

Publicerad 2010-06-30 12:10:46 i Sex osv.,

Brukar du också få träningsvärk av för mycket sex, roliga ställningar eller annat sexigt? Kanske har du precis träffat en hunk och utforskat varandras kroppar några timmar för mycket, eller så kanske du och älsklingen upptäckt nya ställningar?

Oavsett vilket, när du känner att sexträningsvärken är påväg att försvinna - då är det dags att sexa loss igen och skaffa ny träningsvärk! Dvs om du lyckas hålla dig tills dess... ;)ps. all form av träning är ju alltid nyttig för kroppen, men sex är lite extra bra träning då du både tränar konditionen, muskelgrupper du knappt visste fanns + att hjärtat pulserar lite extra av all kåthet och ansträngning!

varför ligga i föräldrars säng?

Publicerad 2010-06-30 11:09:12 i Sex osv.,

Jag undrar en sak - varför är det en ganska vanlig sexuell fantasi att man vill göra det i ens föräldrars säng?
Själv är jag inget fan alls och jag dömer verkligen inte de som har detta som fantasi eller tycker detta är eggande.

Men jag kan ändå inte låta bli att undra - varför vill man ligga där man själv blivit till? Nu har ju jag visserligen gjort det i båda päronens sängar, men jag förstår inte fascinationen alls? Är det förbjudet? Dirty? Snuskigt? Opassande? Eller vad är det egentligen som lockar? Tell me!

fina pappa.

Publicerad 2010-06-30 11:01:34 i Sex osv.,

Igår när vi satt i bilen kom den stora framtidsfrågan; men Caro, hur ska du göra nu då i framtiden?
- och jag suckade högt inombords för jag trodde han skulle börja tjata om att jag ska bli advokat igen, det var pappas stora dröm att jag en gång skulle bli en stark kvinnorättskämpe!

men istället blev det såhär:
P - Ja, men du ska ju bli sexolog, hur hade du tänkt gå vidare för att bli det? Ska du börja plugga igen eller kan hon(Katerina Janouch) hjälpa dig igen?

- och jag vet faktiskt inte hur många veckor, dagar och timmar det tagit honom att formulera fram dessa frågor och våga ställa till mig. Men jag blev väldigt rörd. Främst för att han äntligen accepterat mitt karriärsval och för att han inte längre hetsar på för att jag inte har någon klockren väg till att bli det. Lilla fina pappa!

munnen full

Publicerad 2010-06-30 10:37:27 i Sex osv.,

En annan tanke förutom vem fan som väljer att bli tandläkare, som poppade upp i mitt huvud under undersökningen var: Är det såhär det känns under inspelningen av en porrfilm?

Nu tänkte jag främst på scenerna där tjejer/killar får munnen fullproppad med minst två tre kukar, och liknelsen att ligga där hjälplös med minst fyra olika tandläkarredskap i käften är ju inte direkt långt ifrån... Och det var ungefär i detta ögonblick som jag bestämde mig för att aldrig ställa upp i en p-rulle. El iaf inte den typen av scen.

hångeltrubbel

Publicerad 2010-06-30 10:32:30 i Sex osv.,

Jag var ju hos tandläkaren igår, och kvinnan skar mig i tungan! Inte så att det forsade blod,men det känns och är fortfarande lite svullet. Rätt åt henne att jag hade ätit vitlök innan säger jag bara...
- men hur fan ska jag kunna kanske träffa någon i helgen om jag skadat tungan?!

Någon som har erfarenhet av detta med sår på tungan, det är liksom ett litet jack på ena sidan. Hur lång tid tar det att läka? Bra andra intryck att hångla med halvlam tunga... Men är inte tungan en kroppsdel med jäkligt hypat läkekött? Det ska kanske ske på söndag, så fram tills dess borde det väl läkt ut?

off.

Publicerad 2010-06-29 12:18:38 i min vardag,

Hade råkat dubbelboka så efter mitt läkarbesök idag tar jag första bästa buss ut till landet där jag ska tillbringa knappa två dygn tillsammans med syster och hennes löjligt fina ungar! Där ska jag bada, sola, leka och bara njuta av att det är sommar, på riktigt!

Någon dator tar jag inte med, jag kommer vara för upptagen med att njuta! Dock åker ett anteckningsblock med, så jag kommer inte vila helt från mina tankar kring sex, kärlek, njutning och relationer ;)


smack!

kött vs vegeterian i sängen

Publicerad 2010-06-29 12:13:59 i Sex osv.,

När jag ligger vill jag att det ska kännas - både bildligt och bokstavligt! Det ska kännas, vara äkta, roligt, skönt och lämna avtryck hos mig! Lite som Kött! Kött är mitt livsbränsle, det godaste som finns och en god köttbit kan man minnas länge - precis som sex!

Ser ni sambandet?!

Motsvarigheten till detta blir då vegeterian, och nej jag kan fortfarande inte fatta hur man medvetet väljer bort något så gott som kött och hur man kan bli mätt på enbart grönsaker! I sängen blir då detta slentriansex - tråkigt, något som bara maler på och man blir knappast mätt på det!

Så vad väljer du, kött eller veg i sängen? ;)

fynd!

Publicerad 2010-06-29 11:59:42 i Sex osv.,

Herre min gud vilka fynd jag har gjort! Jag bokstavligen sprang upp till Pom Pom Parlour, allt för att vara en av de tio första - var men det fick man deras senaste novellbok "Synder"!
   Möttes av underbara och löjligt vackra Maria! Så härlig kvinna, och hon guida mig igenom deras reavaror - jisses vad dom hade sänkt ner bra grejer! Så jag kom därifrån med en välfylld kasse med sexiga varor... ;)


Löjligt vackra Maria och älskade Dita Von Teese!

ps. pub har just nu en skattjakt - och gissa vem som hittade Pom Poms hemliga skatt?!

pom pom parlour

Publicerad 2010-06-29 09:38:55 i Sex osv.,

Katerina Janouch skriver inte bara underbara sexböcker, hon och henner urläckra man Robert äger även en butik med inriktning på sexleksaker, undies och korsetter, smink och vintage-saker! Underkläderna där är att dö för och utbudet av sexleksaker är så brett och har allt!

Igår började deras rea och dom har upp till 50% på vissa saker - så snacka om att jag ska fynda! Woho! Jag skulle inte banga på lite nya sexiga undies, porriga stayups eller några leksaker till...


- love this bild, jag ser så himla pluttig ut! Och väldigt nervös/jag-älskar-dig-rosig!

ps. dessutom har dom gömt 90 artiklar i pubhuset som det är 90% rea på, ska nog leta reda på minst en!

sex utan orgasm...

Publicerad 2010-06-29 08:51:07 i Sex osv.,

- är lite som att dricka kaffe utan mjölk. Det kan funka någon gång ibland, är lite omskakande och inte direkt vad man är van vid - och fullkomligt ohållbart i längden!

kommande tid.

Publicerad 2010-06-28 22:23:51 i min vardag,

Hade planerat att skriva rent lite mer sexuella äventyr nu ikväll, men är helt phucked upp efter kakstressen, så det blir degande framför SATC till att jag somnar istället.

Härnäst då? - läkarbesök imorrn och sista sprutan för Hepatit B och sjuksystersamtal, fatta om knappa månaden kan jag titulera mig som Frisk!!
Dessutom ska jag på undies och -sexleksaksjakt på Pom Pom Parlour imorrn bitti. Och jag ska få tag i Biffen för att se när jag ska över till honom, liksom ska frugan vara hemma då samtidigt?! Jag döööör lite i förskott.
+ att jag förhoppningsvis har en dejt med en tatuerad hunk i helgen. Dreglar redan i förskott!

dagens komplimang!

Publicerad 2010-06-28 21:13:38 i min vardag,

Min andra söta kollega idag: Asså Caro, jag vet inte vad det är med dig! Men varje gång jag kör ett jobbpass med dig så blir jag sugen på att äta allt här! Och det blir jag aldrig annars!! - säger hon medan hon tar sin femte sked med mjukglass.
- hur jävla söt var inte den meningen på en skala?!<3

Mitt svar: Men kära du, det är ju bara för att jag är så jävla söt som det blir så! Så du är du tvungen att gama massa sött hela tiden!

sex i arvika?

Publicerad 2010-06-28 21:10:13 i Sex osv.,

Jag har nu anmält mig till att få kampanja för Colour of Love på Arvikafestivalen 15-17 juli. Jag har redan bokat upp mig för Piteå dansar och ler med Aleks, men känner mig löjligt taggad på att kampanja så jag tar allt som finns.

Colour of Love är en säkrare sex kampanj som RFSL, RFSL Ungdom och RFSU har tillsammans. Med hjälp av olika metoder som samtal, diskussioner och sexig/nyttig information uppmanar vi till säkrare och skönare sex! Samt en hel del kondomutdelning ;)

ny sorts orgasm?!

Publicerad 2010-06-28 12:45:05 i Sex osv.,

Jag tror jag kan ha upptäckt en ny sorts orgasm - och den är revolutionär på det sättet att ingen form av beröring behövs! Så det där gamla dravlet om "att en kvinna minsann behövs värmas upp i minst 30min för att ens kunna njuta och behöver massa massa smeksamma beröringar på klitoris för att ens vara i närheten av att komma" är bara att glömma! 
- visst, det kanske stämmer för många kvinnor. Men glöm att man kan dra alla över en kant!

Iaf, denna orgasm sker när jag är löjligt upphetsad, överdrivet kåt och verkligen vill ligga. Precis när man håller på att hångla och värma upp - då kommer jag! Och nej, jag behöver inte alls ha några former av känslor och hjärtat är inte med i bilden, för jag har fått denna orgasm med mina två senaste ligg, och dom hade jag både känt några timmar när vi låg...

När jag försöker analysera denna orgasm själv så kommer jag fram till att det förmodligen är alla känslor, kåtheten, lusten och att jag verkligen är redo! Fittan och hjärnan är på full spänn och så taggade. Sen att jag har jävligt tränade orgasmmuskler runt om i kroppen är nog ingen nackdel heller.


Någon mer än jag som upplevt detta härliga fenomen?! ;)

ps. när jag kommer hem från jobbet ikväll ska jag maila ut detta till alla mina sexologkollegor(läs idoler) och ta reda på vad dom tror om detta!

giftermål och barn?

Publicerad 2010-06-28 11:08:40 i Sex osv.,

Jag tycker det är väldigt kul att spekulera i vem i gänget som blir först ut - först ut med giftermål och barn, ta de där stora kliven ut i vuxenlivet på riktigt!
- vi har väl alla mer eller mindre varit sambo under olika perioder i livet, några är det nu och vissa har tom köpt bostadsrätter.
Men det här med barn och giftermål då, för ett år sen var jag nästan säker på att det skulle bli jag, och hade han fått bestämma hade jag suttit här med en liten unge på nästan ett år! Läckert att vara ensamstående mamma vid 20 år...

Oavsett vem som blir först ut i gänget med detta, så hoppas jag att det sker av kärlek, stadig kärlek och av en relation fylld med lycka, skratt och kommunikation!ps. eftersom det med största sannolikhet inte kommer bli jag, så erbjuder jag mig istället som världens bästa barnvakt och jordmor!

varje gång en kvinna ligger med en man...

Publicerad 2010-06-28 09:57:14 i Sex osv.,

... så skapar hon automatiskt ett känslomässigt band till honom, vare sig hon vill eller inte.

- jag vet nog inte om jag är helt överrens med denna mening, eller inte alls. För hela den meningen bygger på att en kvinna måste ha känslor för personen hon ligger med - och det har vi väl redan kommit överrens om att det inte stämmer?

När jag legat med någon ny, vilket händer då och då - så är han minnesvärd och bra i sängen läggs han in i tankeregistret och jag tillbringar de kommande dagarna att drömma mig tillbaka till sexet, fantisera om en fortsättning och fnissa åt de vi upplevde tillsammans!

1,3 eller 10?!

Publicerad 2010-06-28 09:41:35 i Sex osv.,

Enligt Charlotte är det en ren dödssynd att ligga på första dejten, allra helst ska man vänta till den 10. Miranda tycker att dejt 3 är lagom. Samantha fattar inte vitsen med att vänta så pass länge, varför dejta någon länge för att sen upptäcka att han är dålig i sängen?

Och jag är väl inne på samma spår som Samantha, varför dejta någon länge nog att man börjar gilla varandra - för att sen upptäcka att tiden varit bortkastad då han är usel i sängen?!

Enligt mig ska man vänta exakt så pass länge att det känns bra, man är sugen, kåt och har lust att ligga! Sen om den känslan infaller efter en kvart, 5h eller tre veckor - det är lite upp till var och en. Men när väl lusten och kåtheten väcks till liv, är det bara töntigt att följa "reglerna" för hur man får och inte får göra!

making love?

Publicerad 2010-06-27 22:41:57 i Sex osv.,

Ni vet begreppet "making love", översatt till svenska blir det väll "skapa kärlek/att älska" - dvs ligga.

Jag har nog aldrig varit med om detta begrepp. Jag har ju legat en hel del under mina dagar, men det där med att "skapa kärlek" när jag ligger har jag nog inte upplevt. När jag ligger är det njutning, lust och kåthet som är i fokus, vem har tid för att skapa kärlek då?

Försöker tänka tillbaka till de gånger jag låg med någon jag älskade, men inte fan tänkte jag under liggandet att "shit pommes fritt, här skapar vi kärlek minsann!", utan jag låg mest och fantiserade om andra under tiden...

Så frågor till er turturduvor som ligger med era älskade, känner ni att ni skapar kärlek varje gång ni ligger? Att hjärtat bultar lite extra eller är det som vilket ligg som helst med bara lite extra kärlek inblandat? Tell me!I love games

Publicerad 2010-06-27 22:04:41 i Sex osv.,

Jag är väldigt nöjd med hur jag väljer att leva när det kommer till sex och kärlek, att jag har blivit så pass självständig och självsäker att jag känner "nej, jag behöver ingen annan för att känna mig hel, jag är fullkomligt hel utan någon vid min sida permanent"!
   Det känns bara som att livet är alldeles för roligt och bra just nu för att binda upp mig vid någon särskild. Jag älskar att mina vänner funnit någon att dela sitt liv med och jag avundas deras fina relationer och livsbyggning tillsammans med någon annan - men det är verkligen inte min kopp te! Inte nu, och jag har ingen aning om när det kommer att bli det heller...

Jag har kört hela den där sambogrejen och vi vet ju alla hur jävla bra det slutade! Nej, är det något jag ångrar så är det hela den sekvensen av mitt liv, believe it or not. Men det var en värdelös tid i mitt liv, och jag vet hur mycket jag försummade, för en enda person? Värdelöst.


Just nu är jag mest ute efter att ha kul, träffa människor, lära känna nya ansikten och känna kicken av att klicka med någon. Jag vill ragga och jag vill bli uppraggad. Jag vill känna ruset genom kroppen av den första kyssen från någon ny människa, utforska nya kroppar och skapa njutningar.
Jag vill vara med någon som ger mig njutning och som får mig att skratta, kanske bara för en natt, kanske för flera nätter lite då och då...

het på gröten.

Publicerad 2010-06-27 21:10:38 i Sex osv.,

I wanna lock you up in my closet when no one's around
I wanna put your hand in my pocket because you're allowed
I wanna drive you into the corner and kiss you without a sound
I wanna stay this way forever I'll say it loud

I can make you feel all better, just take it in
And I can show you all the places you've never been
And I can make you say everything that you've never said
And I will let you do anything again and again


- så, nu ska jag skriva ner mitt senaste äventyr och skicka iväg till Katerina. Kanske slutar jag tänka lika mycket på honom och allt vi gjorde? Phuck grejen att vara en självständig kvinna, dummaste beslutet den kvällen att bara ge mitt nr, jag vill ju ha kontrollen! Nu blev det ju omkastat när det är han som ska höra av sig...

använd facean rätt!

Publicerad 2010-06-27 19:44:46 i Sex osv.,

Nog för att facean är klockrent för att leta reda på gamla skolkompisar och lägga upp roliga festbilder - men det finns ju så mycket andra läckra användningsområden. Här är mina bästa tips:

 • Har du spanat in någon - ta reda på namnet och börja luska reda på personen! Kan du inte hela namnet, sök via gemensamma vänner el andra ledtrådar du samlat på dig. Sökfunktionen är rena guldgruvan!
 • Ragga - gammal flirt, skolkompis el grannens kusin - alla finns på facean. Skicka ett sött meddelande, likea något personen gjort eller skicka en "puff". Perfekta igångstartare!
 • Blivit smittad av en könis och ska uppge gamla ligg för smittskyddslagen? Då är facean oslagbar! Här kan du får reda på allt som behövs, personnummer, adress, gammal skola och annat smaskigt. Jag har själv gjort detta, råkade ut för något och som hämnd angav jag en hel drös med misstänkta karlar! Tanten på ums blev jäkligt impad över min fina faktarika lista jag hade med mig ;)
 • Marknadsför dig själv schyst - om du själv raggar på facean är ju inte chansen omöjlig att du själv blir uppraggad. Så tagga av de värsta fyllekajebilderna och se till att de snyggaste läggs upp!
 • Glöm inte - allt som läggs upp på facen, stannar på facean. Bara ett tips till er paranoida så har FB rättigheterna till alla bilder på sidan, vad dom nu ska ha det till vet jag inte...

en yngre Samantha

Publicerad 2010-06-27 18:44:59 i Sex osv.,

Jag gjorde en revolutionär upptäckt igår när jag plöjde första säsongen av SATC.

Jag har alltid alltid alltid definerat mig som en Carrie, jag skriver om sex, har stort hår och jag har minsann haft mina jobbiga och störda år med Mr Big...
- men den tiden är så jävla förbi nu! Visserligen så skriver jag ju fortfarande om sex och mitt hår är lika stort, men tiden som hysterisk toffel för någon Mr Big är så jävla över!

Så nu har min nya förebild blivit Samantha, otippat va?! Samantha är en powerkvinna i ett litet nötskal, sexig, manslukerska, självständig, intelligent, affärskvinna och allmänt bäst! + att hon kämpar konstant för att män och kvinnor ska få knulla runt på lika villkor!

ragga mer!

Publicerad 2010-06-27 18:34:10 i Sex osv.,

Nu när solen skiner mesta delen av dygnet blir alla gladare och kåtare - ta vara på detta du som är singel och sugen på en hunk! Flirta, ragga och stöt på allt sött, sexigt och snyggt. Det är nu när alla är socialare och mer ute som man ska passa på, sommaren går för fort och snart är vi tillbaka i våra dunjackor...

Att ragga är kul, spännande och en kick när man lyckas kamma hem någon man spanat in en kväll. Eller ta steget tillbaka och låt någon annan ragga upp dig. Kick som kick.

Så se singelmarknaden lite som ett buffébord, ta bara det gottaste och kom ihåg att du kan alltid ta flera omgångar! ;)

deadline.

Publicerad 2010-06-27 08:27:24 i Sex osv.,

Katerina sitter för tillfället och skriver på manuset på boken "Svenska kvinnors sexuella äventyr" som kommer ut nu i okt. Har du inte skickat in ditt sexuella äventyr så är det verkligen på tiden att du gör det! ;)
- vad som är ett sexuellt äventyr bestämmer du helt själv, det får vara hur långt el kort som helst.

Själv tänkte jag ha en skrivarkväll ikväll och bara skriva rent alla mina äventyr som jag upplevt genom åren... Haha det har nog blivit en hel del, för ju mer jag gräver i vad jag gjort mellan lakanen - desto mer minnen och äventyr kommer jag ihåg! Kan man räkna midsommar till ett äventyr, tror nog det...

Äventyren skickas till: kjanouch@telia.com Pronto!

hundvalp.

Publicerad 2010-06-27 08:03:00 i min vardag,

Jag har fått sömnstörningar, och det är så töntigt att jag blir tokig. Det spelar ingen roll hur trött jag är - men när jag ligger där och ska sova så går det inte. Jag är för exalterad! Jag känner hur exalteringen bara pumpar runt i kroppen, jag tänker på massa roligt som hänt och förväntningarna inför saker som ska/kan hända pirrar i magen.
Hur töntig är jag inte på en skala?

Och det är ju inte direkt storslagna tankar som "jag har löst palestinakonflikten!", utan det är mer exaltering över "Jag kanske kommer få glasera muffinsarna hur jag vill idag!/woho jag fick ligga med en gööörsnygg kille i lördags!"

alla killar kollar ju porr!

Publicerad 2010-06-26 21:55:00 i Sex osv.,

Men asså hur jävla förlegad är inte den sägningen? Och jag är så trött på det påståendet! Är rent allmänt trött på "allmäna" sägningar som minsann täcker aaalla killar eller aaalla tjejer.

Kan vi inte bara konstatera att det minsann inte alls är alla av manligt kön som rådiggar porr, och att glo porr så fort man vill runka/har lust är något obligastoriskt bara för att man har en kuk mellan benen? 
- jag, likväl många av mina tjejkompisar kollar mer eller mindre regelbundet porr av olika slag, och senast jag checka läget så hade vi alla fittor!


Porr är sexigt, roligt, läskigt, tillgängligt, plastigt, enkelt, eggande, avskräckande och informativt - sen om man har kuk eller fitta ska inte spela någon roll hur mycket eller på vilket sätt man konsumerar det. Porr är liksom porr, och jag är fullkomligt övertygad om att bra mycket mer tjejer glor på detta även om det inte talas lika öppet om det - förutom jag och mina tjejer då! ;)

ragga eller bli uppraggad

Publicerad 2010-06-26 20:32:03 i Sex osv.,

Att ragga är något som är jäkligt kul, spännande och pirrigt. Det är även en speciell känsla att bli uppraggad av någon man själv blir attraherad av. 
   Jag vet faktiskt inte vad som är bäst, jag både älskar att känna den där power-känslan när man lyckas med ett ragg och känner connection. Lika mycket som jag avskyr tafatta och pinsamma raggningsförsök...

Bästa kombon är nog när man småraggar på varandra, båda visar framfötterna och tar intiativ! Båda visar att man är sugen på något mer, det finns attraktion i luften och förväntningarna byggs upp. Extra bra blir det när det leder vidare till något mer, de första kyssarna när man raggat upp någon är så bra... 


Vad föredrar ni? Att själv välja ut och ragga upp? Eller väntar du hellre och låter dig bli uppraggad?

fiskaren själv

Publicerad 2010-06-26 20:05:32 i Sex osv.,

Pratade nyss med Sanna och återberättade om hur det gick till när jag hooka upp med honom:

C - Ja, och sen satt vi bara där och pratade gamla fiskarhistorier.
S - Men asså Caro, du fiskar ju inte! Så, eehh, vad berättade egentligen du om?
C - Asså det kanske inte var nya historier, utan vi pratar gamla gamla historier. Jag har minsann fiskat förr i tiden...

Haha så då kan man ju säga att det var mina fiskarhistorier som fick honom på kroken! Haha, jag är för rolig ibland. Nej helt ärligt så var det nog avslöjandet av mitt yrkesval som fick honom på fall. Det finns en särskild glimt som dyker upp hos vissa pojkar, och ni förstår ju vad det alltid leder till...

magic midsummer

Publicerad 2010-06-26 19:26:30 i Sex osv.,

Midsommar är en sådan dag som är fylld med kärlek. Man träffar fina vänner, älsklingar, släkt och familj. Man pussar lite extra på sin älskling, håller hand och viskar fina ord. Man flörtar, spanar in hunkar och smyger iväg från festen för att hångla och lära känna varandra.
Gamla flingar hör av sig och man plockar 7 blommor för att drömma om sin blivande livspartner. Så mycket olika sorters kärlek på en och samma dag - fler sådana dagar framöver tack!<3

sexantropolog

Publicerad 2010-06-26 18:57:28 i Sex osv.,

Slöglor på överälskade första säsongen av SATC, och när Carrie förklarar sitt yrke för Mr. Big använder hon termen Sexantroplog

Är inte den yrkestiteln för klockren?! Antropologi är vetskapen om människan och människosläktet, + läran om sex så har man ju mitt yrke! ;) Eftersom jag ännu inte är färdigutbildad och har rätt till någon titel så säger jag ju alltid "jag ska bli sexolog", men antropolog innebär väl mest att man undersöker och tar reda på saker inom ett visst ämne. Som i ett litet nötskal vad jag gör när det gäller sex... ;)


- sexantropolog, min nya titel!

7 blomster - 7 partners

Publicerad 2010-06-26 14:42:44 i Sex osv.,

Plockade ni 7 blommor under tystnad och la under huvudkudden för att sedan drömma om er blivande partner?! 
- när jag var mindre var detta en viktig tradition, mest för att dom gjorde det i Barnen i Bullerbyn och för att man var tvungen att göra det sent på kvällen.

Men i år glömde jag helt bort det! Jag liksom tappade fokus på det mesta efter att jag hookat upp med honom, och vad skulle jag plockat för blommor ute i radhusområdena - andras rabatter eller?!

Men det där med att bara drömma om en partner är lite förlegat, varför begränsa sig så? Då är det väl både roligare och sexigare att drömma om 7 olika - en för varje blomma! Så är det bara att köra igenom hela gänget... Det kommer ju ändå en ny blomchans om ett år igen... ;)

en midsommarnattsdröm

Publicerad 2010-06-26 14:25:03 i party-larty,

Igår tror jag att jag hade mitt livs mest lyckade midsommar - på alla punkter! Den innehöll allt från dans kring stången, blommiga klänningar, lekande barn, grillning, hemmafest, skratt och sex med en snygg pojke - lovely!

dagens bästa: vädret, fullkomligt oslagbart med varm sol hela dagen och ljummen kväll/natt
dagens klänning: blommig och väldigt flickig - fyndad på ullared!
dagens sötaste: ersnt brors barn! Så jävla söta!
dagens vinst: när vi vann dragkampen! Det blev 3-2 till vårt lag
mest nöjd med: står nog lika mellan det hemmamarinerade köttet och ligget...
dagens konstigaste: biffen ringde vid 01.30 för att önska mig en glad midsommar och meddela att han precis tagit ett nattdopp! "Men du känner ju mig stumpan, jag är ju snygg och manlig, jag gör sånt här!" Sen slutade samtalet med att jag ska hem till honom nu i veckan och typ se hans nybyggda hus, kan nog bli spännande...ps. dagens sämsta: jag är fan placebobakis! Drack en halv flaska alkoholfritt vin och det känns typ idag? Hahaha!

walk of shame

Publicerad 2010-06-26 11:30:10 i party-larty,

Jag körde en riktig walk of shame imorrse, med gårdagens smink, lilla my-tofs, snygg klänning och solglasögon. Som tur var var jag iaf inte bakis, alltid något positivt. Och jag undrar om min lilla "walk" inte började redan igår efter halva festen... Haha, men lyckat var det iaf!

Allt om midsommar kommer senare under dagen, nu måste jag leta upp min mor som ska låna min kamera på sin semester. Så hur det blir med bilder här framöver vet jag inte, men det löser siga alltid!- min partyväska från igår - partyhatt, skönare skor att byta ut klackarna mot, smink, leggins och ett gäng kondomer!

i´m off!

Publicerad 2010-06-25 13:27:22 i party-larty,

Nu måste jag springa! Nu väntar midsommarfirande med dans kring stången, skratt och lekande barn. Börjar känna mig lite sugen på att hoppa säck och springa med ägg-på-sked, får se vad jag får med ernst på!midsommarpussar!

fruktsamhetens afton!

Publicerad 2010-06-25 13:12:03 i Sex osv.,

Glömde ju nämna varför ni ska sexa loss just idag, det är för att Midsommar/sommarsolståndet är ur hedniskt perspektiv en hyllning till fruktsamheten och befruktningen - enligt hedninsk tradition firar man solen och hade offerfester i fruktsamhetens tecken!

Se bara på midsommarstången, det är ju inte direkt en slump att den är utformad som en gigantisk Fallos, dvs kuk! Detta för att hylla fruktsamheten. Kan det egentligen bli tydligare att man ska ligga runt idag?! ;)

don´t try this at home!

Publicerad 2010-06-25 12:23:09 i min vardag,

Medan jag gjorde mig midsommarfin kom jag på den briljanta idén att vaxa mig, det är ju så tradigt med rakhyvlar och ett litet ritsch senare så är ju allt hår ändå borta!

Tjena, när jag vaxade benen så var det Aleks som gjorde det åt mig, och det var enklare då jag inte direkt kunde bli arg på henne när hon gjorde mig en tjänst...
- men nu när jag vaxade mig själv hade jag ju all frihet i världen att bli arg, på mig själv, för att jag gjorde mig själv illa...

Så bokstavligen gick det till såhär: kleta på vax, andas djupa andetag likt en barnfödande kvinna, RITSCHHSS och sen att vrål av smärta! Det nästan svartnade för ögonen och jag fick pausa för att inte tuppa av...
- båda armhålorna och två ryck på fittan, sen gav jag upp! Nästa gång blir det på salong!

midsommarsex

Publicerad 2010-06-25 11:01:55 i Sex osv.,

Jag skrev ju igår om utomhussex, och är det något dygn du ska ha det så är det just idag, på midsommar!

Människor är glada, förhoppningsvis lediga och stressfria. Det är varmt och soligt, god mat och massa skratt i luften. Är hunken du spanat in med på festen så passa på att lägga in en stöt! Eller varför inte dra med din älskling under midsommarlunchen och köra en snabbis?! Midsommarsex är hett, somrigt, spontant och roligt!ps. (Eller egentligen skulle det varit i måndags, när det var sommarsolståndet, men då vi inte firar det överdrivet mycket kör vi på midsommar istället!)

ps 2. hookar du upp med en främling, så glöm inte kondomen! ;)

solsken

Publicerad 2010-06-25 10:28:22 i min vardag,

Midsommar idag, har precis vinkat av kombon som åker bort över helgen för familjemys. Själv ska jag roa mig med hemmaspa, sexäventyrsskrivning och försök till somrig lunch innan jag ska möta upp Ernst för midsommarfirning i farsta. Senare ikväll blir det grillning och fest med ht och massa annat folk :)


- denna fina lapp möttes jag av imorrse, han är så söt!

sommarsex

Publicerad 2010-06-24 23:38:44 i Sex osv.,

Hela kvällen spenderades i minimala kläder medan vi njöt av den varma solen - med andra ord är det perfekt startläge för sommarsex och utomhussäsongen på riktigt!

Det är varmt, människor har mindre kläder på sig, alla blir socialare, piggare och kåtare. Möjligheterna att träffa nytt finns bakom varje hörn. Ta med dejten på en utomhuspicnick, bada eller gå en skogspromenad - och har du fast partner så gör detsamma med denna!
- enkelt, roligt och perfekta möjligheter för utomhussex! Låt solen värma era kroppar medan ni njuter av varandra och sexar loss!


Det kan ju knappast vara en slump att vi människor blir öppnare, kåtare och gladare när solen kikar fram - så ta till vara på detta och sexa loss utomhus så fort du får chansen!

kåtsug

Publicerad 2010-06-24 23:03:21 i Sex osv.,

Hur känner ni när ni tänker på sex? Blir ni generade, besvärade, fnissiga eller kåta? Vad är det för tankar som dyker upp och vad är det för känslor som snurrar runt i kroppen?

När jag tänker tillbaka på ett riktigt bra sexminne, det måste vara något jag själv upplevt - tänker tillbaka och verkligen minns alla detaljer, njutningen, kåtheten, lusten och sexupplevelsen - så känner jag ett form av sug! Ett kåtsug som jag tror är lokaliserat i fittan, men känns liksom i maggropen bakom naveln.

- Prova att tänka tillbaka till ett riktigt bra ligg, inget vaniljsex utan något over the top! Hur känns det då, känner du också ett kåtsug?!

knullbåten de luxe!

Publicerad 2010-06-24 22:51:30 i Sex osv.,

Alla ni som åkt en finlandsfärja där mamma och pappa inte varit med vet vad som egentligen försigår på dessa båtar - Knullbåt som min kära sis kallar det! Vilket är exakt vad det är, det är väl egentligen få som lyckats åka med en sådan båt utan att få jucka runt med främlingar?!


När vi träffade hon från Noaks Ark berättade hon om ett kommande projekt - att varje hytt på dessa båtar ska ha minst en kondom per kudde! Är inte det otroligt jäkla läcker idé?! Det finns väl ingen lokal med människor där det knullas runt så mycket som på finlandsfärjor!!ps. eftersom jag alltid är den som vill vara den så kan jag avslöja att jag har roligaste äventyret från en sådan båt, allt om den natten får ni läsa i Katerina Janouchs bok när den kommer ut i oktober...

köra solo

Publicerad 2010-06-24 18:49:39 i

Är det något jag är emot så är det tvåsamhetshetsen som ligger som en gröt över samhället, det mesta är gjort och anpassat för att man ska vara minst två el flera - man går ju inte och gör saker själv, för då är man ju lite udda...

Varför ska det vara så? Jag har sedan flera år tillbaka gjort flera "tvågrejer" själv, med främsta motivet att det varit någon artist jag verkligen velat se och sen har alla bangat. Men det är fan en riktig powerkänsla att göra en såndär grej själv!

Hitills har jag gjort:
- konsert: Håkan Hellström på Liseberg, Martin Stenmarck på Grönan, Simple Plan på Fryshuset
- nöjesfält: både på grönan och liseberg passade jag på att åka, smidigt då dom alltid ropar ut "Någon som baaara är EN"!
- restaurang/fika: har aldrig haft problem att äta själv.
- shoppa: jag går helst ensam, blir ofta stressad av andra.

Nästa grej på listan är att gå på bio, Naddi gjorde det igår och jag är så jäkla avis!! Mer sologrejer åt folket!

noaks ark

Publicerad 2010-06-24 18:33:33 i Sex osv.,

För er som befinner er i sthlms kommer veckans bästa tips - Noaks Ark har fält upp ett litet stånd på plattan! Noaks Ark är en organisation som är till för människor med HIV, är närstående eller har behov av att prata om HIV. De har även kurser och utbildningar.

Vid deras lilla stånd kan man få gratis kondomer, fick-information om olika könisar och snacka säkrare sex med trevliga människor! ;)

Spana bara efter den gröna minibussen så hittar ni rätt.

smygroyalist.

Publicerad 2010-06-24 18:23:15 i Sex osv.,

Royalistmontern i Gallerian hade sin sista dag idag, så jag kunde inte låta bli att fynda - främst till mormor, men två små saker åkte med hem till mig...Dock vill jag bara poängtera att det är deras otroligt vackra kärlek och fantastiska historia jag vill hylla genom dessa kylskåpsmagneter, inte royalismen. Ja, det kommer kännas som ett statement varje gång jag öppnar min kylskåpsdörr, det lovar jag.

varför blir man bakiskåt?

Publicerad 2010-06-24 17:16:15 i Sex osv.,

Fick en fråga idag från finaste Ellen, som jag tänkte ta upp här - Varför blir man egentligen bakiskåt?

När man dricker alkohol så vaknar ju hormonämnet dopamin till liv, som gör att vi blir gladare och inbillade lyckliga. Detta hormon bildas det bara en viss mängd av, och sen märker man inte av det något mer.
- men nu var det så jäkla länge sen jag själv var bakis så jag minns faktiskt inte om jag brukade bli extra kåt efter en utekväll...

Men det jag kan tänka mig är att man ligger där, halvdöd brevid någon man tycker om, man är sådär mosig och trött, ingen orkar egentligen anstränga sig och sängen är mysigt varm. Dagen är ändå bortkastad - så varför inte ta till vara på lite mys och passa på att ligga?!

Någon som har bättre svar eller mer erfarenhet av detta, lämna en kommentar!

nytt dejtingkrav

Publicerad 2010-06-24 07:25:36 i Sex osv.,

Jag lägger till ett nytt krav till min dejtinglista - detta gäller både tjejer och killar:

 • Ingen som bor längs pendeln.

Jag skyller helt och hållet på min mamma som gjort mig till en rejäl pendelhatare, hennes standardfras när jag berättar om att jag ska åka pendel är "Åh, men glöm inte att packa matsäcken!!".
- jag har har inget emot platserna, och de flesta är jäkligt fina naturområden och fina hus... Men jag är helt enkelt inget fan av pendeln.

Så jag kan antingen tänka mig någon som bor längs tuben, helst linje 19. Eller tvärtom - att man måste åka en lite längre bit. Det vore ganska läckert, lite avstånd och längtan typ.

oväntat sprut!

Publicerad 2010-06-24 07:21:25 i Sex osv.,

Jag har gjort min första jobbtabbe - en kollega hade stängt av glassmaskinen, något som jag inte märkte - och skulle göra iordning en glass till en kund...

SPLAAAAASCHHH!! - det bokstavligen katapultsprutade ut glass över hela mig, och heeeela disken bakom mig. Jag blev nerkletad från topp till tå och kunde inte sluta skratta! Kunden såg helt förvirrad ut och när kollegorna såg mig började dom skratta ännu mer!

Det var som den där spermascenen i "Scary Movie 1", ni vet när hon flyger upp i taket haha! Och jag kände mig som Samantha "I usually gets a warning before that happends..."

Hur många har du legat med?

Publicerad 2010-06-23 12:31:19 i Sex osv.,

Hur många har du legat med? Har du stenkoll på alla som passerat mellan dina lakan? Fullständig info med namn, ålder, stjärntecken och ögonfärg? Eller har älskarna blandats till en salig blandning av ansikten, namn och tillfällen?

Måste man ha koll på alla man legat med? Jag önskar att jag hade mer koll på mina egna erfarenheter än vad jag egentligen har, inte för att det är flera hundra - men någon exakt siffra har jag inte...
- helst av allt skulle jag vilja ha som ett album med "Filmisar" -  med foto, namn, plats och en liten ruta med beskrivning och betygsättning! Det vore nått!


We might've fucked not really sure, don't quite recall
But something tells me that I've seen him, yeah

drägg.

Publicerad 2010-06-23 12:22:43 i party-larty,

När jag berättar att behandlingen snart är över så blir till 99% första frågan - "Men åh, då får du ju börja dricka snart igen!!" - som att det vore värsta stora grejen? Det är ju knappast så att jag har nedräkning till när min första sup blir, det är inget jag ens längtar el ser fram emot.

De vanligaste argumenten till att man dricker alkohol är: jag blir gladare, roligare, mer framåt, socialare, kåtare, mer spännande och min absoluta favvo: "Jag vågar vara mig själv då!!"
- och det gör faktiskt ont i mig när jag tänker på hur sorgliga människor är, måste man ha alkohol i kroppen för att våga vara sig själv?

För jag kan vara allt det där "extra" med eller utan alkhol i kroppen, jag skulle nog säga att jag är en mycket roligare människa utan all promille - och det gäller nog de flesta, men att man väljer att förgylla alkoholen och dess påverkan.

Skalar man bort alla positiva egenskaper som alkholen sägs "trolla fram" så finns det bara negativa kvar, drägg-egenskaperna - och drägg har jag varit tillräckligt i mina dagar.
- jag har slagits, bråkat, skrikit, spytt ner mig, varit otrogen, krossat glas, knullat runt, snott, förstört saker, skadat mig själv, däckat av och inte vetat varit jag varit, spytt ner trappuppgångar med flit, bitchat - de todo...Folk får gärna dricka hur mycket man vill, men att säga att det är alkoholen som gör det roliga är bara sorgligt. På samma sätt som det är sorgligt att klanka ner på de människor som medvetet väljer att avstå från alkohol.

" Det är inte innehållet i glaset man vill åt, utan människan!" - Segemyhr.

inspiration

Publicerad 2010-06-23 09:50:13 i

Har gjort iordning en liten skrivplats i rummet, ett bord precis framför fönstret där mina nyinköpta blommor står. Det är här jag tänkte sitta och skriva, lite som en arbetsplats. Här ska jag skriva på min roman, de resterande sexäventyren till Katerina Janouch, bloggen och massa annat.
   Tänkte sätta upp mina fina intyg från kurserna jag klarat inom ämnet - HIV, med fokus på individen ur globalt perspektiv, Spelcoachutbildad för Stop talk listen och Velvet, samt Colour of Love!

Det känns harmoniskt och rätt, lite som "this is where the magic happends"...

flowers.

Publicerad 2010-06-23 09:39:56 i min vardag,

Kan det vara ett tecken på mognad när man börjar uppskatta naturen, gröna träd, fåglar som kvittrar och fina blommor? Jag har gång på gång kommit på mig själv med att uppskatta det som sker varje år, men verkligen njutit av allt vackert! Vi säger väl att det är en vuxenpoäng va?!

vill ha!

Publicerad 2010-06-23 09:27:08 i

Detta löjligt snygga och sexiga sätt vill jag så gärna ha! Tyget är helt fantastiskt, så välgjord och man skulle känna sig som en riktig primadonna. Skulle nog passa utmärkt till lite Dominatrix-lekar...


- finns på Pom Pom Parlour i PUB-huset.

klamydia

Publicerad 2010-06-23 09:16:18 i Sex osv.,

Vårdguiden har släppt en ny grej - klamydiatest för hemmabruk! Perfa för blygisar som knullat utan skydd och inte direkt känner sig manade att gå till närmaste ums. + att det är gratis!!
Bara att beställa hem, göra och sen skicka in! ;)ps. men dessa test är enbart gjorda för att testa klamydia vid fittan och kuken, så kom ihåg att du även kan få det vid anala och orala samlag, samt i ögat! Så vill du testa för dessa måste du gå till ums.

thailand

Publicerad 2010-06-23 09:09:18 i resor,

Vi har bokat en resa, så i november åker jag, mamma och syster till Thailand! Två veckor fyllda med sol, bad, god mat och massa mys! Jag är nog mest taggad på att äta, haha! Det finns ju ingen godare mat, och jag känner redan nu att jag kommer få smygdamp på svennebananturisterna som väljer "Pasta bolognes" istället för "Tom Yum Soup"...

Åh, det ska bli så härligt! Nu vill jag att det ska bli november så jag får komma iväg till paradiset!

kan jag ha löst gåtan?!

Publicerad 2010-06-22 20:43:50 i Sex osv.,

Vem behöver en karl när man kan mysa med en sådan liten sötnos?! Tänk er denna i kombo med en väl laddad Mr. Rabbit och en chokladkaka - allt en oberoende powerkvinna behöver i ett nötskal!

Han är mjuk, söt, hårig och fina ögon - Mr Perfect! Tadaaa!

uniform.

Publicerad 2010-06-22 20:26:28 i min vardag,

Så här jäkla söt är jag i min nya uniform! Vet dock inte hur jäkla bra raggningsmöjligheter jag har i detta, men det får jag ta reda på...
Vi tjejer har vita blusar, rosa rosetter och rosa förkläden, medan killarna har vit skjorta och rosa flugor - så gulligt!
- min första muffins, snickersmuffins!

snusktant.

Publicerad 2010-06-22 20:19:45 i Sex osv.,

Hade mitt andra jobbpass idag och fick träffa en ny kollega - som jag tände löjligt på! Jag vet inte om det gått för länge sen jag fick ett ligg sist, eller om han bara var riktigt läcker?! Inte alls min typ, blond muskelbuffel men dock väldigt söt i sin uniform!
Men jag kände mig som största snusktanten när jag insåg att han var 91! Herre min gud, jag får nog ta och sänka min 89a gräns lite... Iaf i de fall när man faktiskt inte ser hur gammal personen är. (det är snusktanten inom mig som pratar nu...)

Dock var det hans sista dag, fan också! Men jag försöker övertyga mig själv om att det är ödet, ligga med arbetskamrater brukar inte alltid sluta lyckat, och kanske inte det man ska satsa på efter två arbetspass...

Men man kan ju alltid få fantisera, luften och tankarna är ju som sagt alltid fria...

vagina vs penis

Publicerad 2010-06-22 16:37:51 i Sex osv.,

Visste ni att i USA är det förbjudet att nämna ordet "Vagina" på tv, det anses inte som passande att säga i reklam eller under olika program - i utbildanden syfte eller vid tex. bindreklam.

Men ordet "Penis" är tillåtet.

 Jaaa, 2010 och det är såååå stor skillnad på dessa två benämningar på kvinnor och mäns kön. Som att penis är ett mer rumsrent ord än vagina?

go tyra!

Publicerad 2010-06-22 16:35:36 i Sex osv.,

Vid eftermiddagskaffet hamnade jag och Ernst framför Tyra Show - och dagens program, vilket jäkla program! Jag kände flera gånger för att köra en spontanapplåd hemma i soffan, och jag funtar allvarligt på att maila deras ledning och tacka!

Dagens program handlade om ämnen som vi här hemma är mer eller mindra vana vid att prata om- medan på andra sidan pölen i detta "framåtgående" land är det ett himla hyschhysch.
   Mens, gynekolog, smärta, preventivmedel, fittan - vanlig basfakta som man förhoppningsvis får lära sig i högstadiet - hade dom nu 2010 en landsomfattande kampanj om! För att unga kvinnor inte hade någon aning om mycket!

Och det är så jäkla viktigt att dessa ämnen får ta plats, diskuteras och synas. För det är viktiga grejer! Varje ung kvinna måste veta hur fittan ser ut, hur det funkar, vad som är normalt och när man ska uppsöka en gynekolog!! Det är basicgrejer som alla ska känna till, så viktigt!
- detta är en av många saker som jag verkligen brinner för, unga kvinnor och att lära ut basicfakta om den egna kroppen!


- hon är lika snygg som hon är smart och fantastisk! Det blir nog ett tack-mail iaf :)

effektivitet.

Publicerad 2010-06-22 16:12:59 i min vardag,

Vilken dag, jag har fått så mycket gjort och det är mer än halva dagen kvar! Jag är en såndär som tycker om att ställa klockan fastän jag är ledig, man får så löjligt mycket mer gjort då. 

- for hem, rensade ut köksskåpen, packade upp miljoner saker från ullared + massa mer tråk.
- mailkorrensponderat med studera.nu, gamla lärare och andra tråkmail
- mötte upp ernst, njöt av solen och bättrade på pepparkaksstatusen!
- pluggade körteori - nu är jag pepp igen!
- ska snart iväg på ett snabbt jobbpass och lära mig stängning

glömska.

Publicerad 2010-06-22 08:16:26 i Sex osv.,

När glömmer man någon helt? För jag kan inte göra det. Mot min vilja kommer jag på mig själv att tänka på honom, och det är så irriterande att jag fortfarande gör det. Det är visserligen inga snälla tankar, utan snarare negativa affirmationer - men jag vill inte det heller.
   Helst av allt skulle jag vilja lägga mig på ett operationsbord, skära upp hjärnan och klippa av de trådar i minnesbanken som handlar om honom. Jag vill radera ut honom helt och hållet. Jag vill inte ha kvar några fina minnen, inga roliga saker vi gjort, ingen kärlek eller glädje, all smärta han orsakat, tårar, ilska och krossade hjärtan - jag vill ta bort honom, all inclusive.

brasiliansk vaxning

Publicerad 2010-06-21 22:08:56 i Sex osv.,

Jag funtar på att prova på brasiliansk vaxning - känns som det är rätt läge nu när det är sommar, varmt, kåtheten spritter i kroppen och man vet aldrig när nästa liggtillfälle dyker upp!
   Nog för att jag är grym på att intimraka med rätt produkter, men jag är löjligt trött på stickigt stubb - jag vill inte se ut som en hårig haka mellan benen! 

Gör det ont? Överlever man? Och  finns det någon som har bra tips på salonger? Jag vill gärna gå till en trevlig med humor - någon som kan klara av mina roliga skämt samtidigt som hon penslar in min fitta i hett vax! Och det får gärna vara lagom pris.

fråga caro 1x1

Publicerad 2010-06-21 21:44:48 i Sex osv.,

Här kommer första omgången av frågor, vad sägs om att köra en ny omgång varje måndag? Har en hel hög med frågor att besvara, så det kör vi på!

 • Vart ska jag gå om jag misstänker att jag har en könssjukdom? - Det beror på hur gammal du är, fram till att du är 23 får du kostnadsfri undersökning, hjälp och råd på ungdomsmottagningar. Annars ska du vända dig till en barnmorska/gynekologisk mottagning, alternativt venereologisk mottagning på närmaste sjukhus.
 • Kan man bli gravid av att svälja sperma? - Nej, det kan man inte. Kroppen är inte byggd på det sättet, så det finns ingen som helst möjlighet att man kan bli med barn utav detta. Däremot smittar flera könssjukdomar på detta sätt - så ta helst ingen sperma i munnen.
 • Det gör ont att ha tampong, kommer jag kunna ha sex? - Det ska komma fram ett barn där, så självklart kommer du kunna ha sex! Att trixa in en tampong är inte det lättaste, speciellt inte när nervositeten kommer fram, försök att inte spänna dig och lägg en klick saliv eller glidmedel på toppen. Börja med den allra minsta storleken, så att du vänjer dig vid själva insättandet.
 • Varför säger alla att kondom är så bra? Jag tycker mest det är osexigt... - För att kondom är det enda preventivmedel som skyddar mot både könssjukdomar och oönskad graviditet! Fullkomligt oslagbart preventivmedel som gör att du kan njuta av sexet ännu längre och mer - speciellt eftersom du slipper oroa dig för otrevliga konsekvenser! Billigt, sexigt och löjligt bra sätt att få njuta ;)
 • Hur vet jag att jag fått en orgasm? Jag har känt pirr, och sen obehag, men jag vet inte vad det är? - Du vet när du fått en orgasm, svårare än så är det inte! En orgasm kan känns som allt från fyrverkerier till en light-nysning, men det är en känsla som man bara känner. Obehaget du känner kan nog komma av för intensiv stimulering, men kan även vara ett tecken på att du är nära en orgasm. Fortsätt att utforska dig själv, smek och lär känna din kropp - så lovar jag att du snart kommer få en orgasm!

ps. nästa omgång blir på måndag, har du en fråga eller fundering om sex, kärlek, könssjukdomar, känslor, kåthet eller känslor - maila till fragacar0@hotmail.com

kött.

Publicerad 2010-06-21 20:47:38 i Sex osv.,

Solen som skiner och sticker en i ögonen. Folk kommer fram ur sina små iden och bär löjligt lite kläder på sig, snygga pojkar i tshirts, håriga ben som sticker fram vid shorts, vita leenden och solglasögon, tighta linnen och nystrukna skjortor som är sådär fejkat slarvigt uppvikta i ärmarna.
Blickar som möts, förväntan och pirr. Flirt och ragg vart man än går, vem vet om ens drömprins kan befinna sig runt hörnet?

Jag älskar denna period på året!

lust

Publicerad 2010-06-21 19:37:57 i Sex osv.,

Finns det egentligen något bättre än lust? Denna härliga känsla som talar om för oss att vi är kåta! Glada, redo, lyckliga, intresserade och taggade på att ligga, mysa, pussas eller bara hålla hand.
Denna fina känsla som går upp och ner som en bergochdalbana, som kan poppa upp likt ett fyrverkeri och slakna som en ledsen tulpan - men som endå går att locka fram, fjäska för och tämja!

Lust är inget jag tror på att tvinga fram, dock tror jag att det är något man bygger upp, spinner vidare på och sen kör på och njuter till fullo av!

the perfect bell

Publicerad 2010-06-21 18:11:03 i Sex osv.,

Hittade denna, och skulle jag haft en sambo/pojkvän/person jag ligger med mer än tre gr - så skulle jag köpt den direkt! Känns ju lite för påstridigt att använda denna på ett one night stand...

Men kul och fyndig är den iaf! Om man gillar buskishumor typ :)

varför vill jag ha frågor?

Publicerad 2010-06-21 18:02:18 i Sex osv.,

Det är för att jag sitter på en löjligt stor informationsbank och jag kan det mesta och bästa om - sex, könisar, ställningar, brustna hjärtan, hångeltips, raggningställen, kuken, orgasm, kåthet, fittan, kärlek, kondomer, kyssar, one night stands, dildos - ja det mesta smått och gått som man kan veta som har en förknippning med sex!

Till saken hör även att jag älskar, älskar, älskar att få lära ut! Det finns inget bättre än att få en fråga eller fundering från en annan människa - och vara den som kan svaret och få äran att lära ut, jag älskar det!

Det känns liksom nästan som att jag lurar er, ni undrar, funderar och vågar inte fråga - och här sitter jag och kan en jäkla massa! Så nu slår vi ihop dessa två, ni skickar in era frågor - och jag svarar! ;)ps. redan ikväll kommer första omgången frågor upp. Har du en fråga, maila in den till fragacar0@hotmail.com eller lämna en kommentar!

american cookies

Publicerad 2010-06-21 16:30:23 i min vardag,

Första dagen avklarad - och jag älskar det! Stället heter American Cookies och är ett café med inriktning på främst muffins - vi har över 50 olika smaker och det tillkommer ständigt nya smaker.
   Gulligaste av allt - det är gjort som en Diner från 50-talet, så jag har vit skjorta, rosa hårband/rosett och rosa förkläde! Var nära på att fråga om det ingick rullskridskor också...
Så vill ni komma och hälsa på mig på mitt nya jobb, så ta er till Gallerian, montern ligger i mitten!

Mormors kommentar: Jag visste det! Jag ville inte säga något till er igår, men jag visste det redan då att Caro skulle få jobbet! Så trevlig som hon ser ut och så snäll som hon är, jag visste det!

fragacar0@hotmail.com

Publicerad 2010-06-20 21:53:19 i Sex osv.,

Är det normalt när ena blygdläppen hänger mer än den andra? Vad är det för prickar jag har kring ollonet? Kan min brud bli på smällen om hon sväljer? Vad är egentligen missionären och 69?

Vad undrar du? Nu kör vi en ny omgång Fråga Caro! Ingen fråga är dum, pinsam eller konstig. Det går inte att göra mig generad och jag svarar på allt allt allt som har med sex, kärlek, könisar, dildos, njutning, kåthet, lust, relationer och allt annat snuskigt!

Så maila in din fråga/frågor till Fragacar0@hotmail.com

bröllop.

Publicerad 2010-06-20 21:25:06 i Sex osv.,

Vit klänning, nyputsade skor, lång slölja, läppar som hela tiden log och bultande hjärtan som slår för varandra. Matchande ringar som träs på darrande fingrar, löften som avges och kärlek. Så mycket kärlek!

Jag är verkligen ingen royalist, och jag har förbannat denna händelse så många gånger. Men när jag fick se brudparet så insåg jag en sak, det hade lika gärna kunnat vara Bertil och Karin från Hässleholm som gifte sig, för det var deras stora kärlek till varandra som var i fokus. Och jag smälte.

Men nu var det ju ändå ett kungabröllop, med en fantastiskt vacker prinsessa som valt en prins av folket - när Daniel höll sitt tal satt vi på rad alla fyra i stugan och snyftade, jag har inte hört ett vackrare tal! Varenda ord och rörelse den där mannen gjorde gick rätt in i mitt hjärta, och jag får rysningar bara jag tänker på det<3

Det är i stunder som dessa som man inser att det finns fan inget finare och vackrare än kärlek!

chocolate

Publicerad 2010-06-20 19:55:45 i min vardag,

Imorrn är en ny vecka och jag är så taggad, som Ersnt sa tidigare idag: "Det är fan stört att vi längtar som fan till imorrn, det är ju Måndag!!"

Men imorrn ska jag få provjobba på ett nytt ställe och jag är så löjligt taggad! Detta jobb är som gjort för mig och jag håller tummarna för att jag får ett stort schema av min fina chef. Så nu ska jag tagga till mig inför imorrn genom ett varmt skumbad, en hög skvallertidningar och lite bröllopschoklad.


- ledtråd till vart ni inom kort förhoppningsvis kommer hitta mig!

Porrfilm med budget

Publicerad 2010-06-20 19:47:16 i Sex osv.,

I veckan fick jag höras tala om en porrfilm - som hade en riktig budget! Storyn och upplägget är taget från Pirates of the Caribbean, och tydligen ska det finnas en riktig handling. Inte bara "Hej, nu kör vi", utan en story och handling som förmodligen leder till en massa liggande hit och dit.

Pirates 1 - hade en budget på över en miljon
Pirates 2 - hade en budget på över 8 miljoner

Så vad säger ni tjejer, nästa filmkväll så kör vi dessa två?! ;)

ragga på ullared?

Publicerad 2010-06-20 19:00:14 i Sex osv.,


- fotade denna inne på stora leksaksavdelningen på Gekås. Och ja, väldigt ärligt, oväntat och klockrent! Detta kan man verkligen kalla ett nytt sätt att ragga där man minst anar det, och hade inte min sunda förnuft hindrat mig så hade jag nog joinat detta.

Dessutom måste det vara jäkligt spännande, man har ju verkligen ingen aning om vem som kan nappa på detta oväntade raggningssätt!

dresses

Publicerad 2010-06-20 16:01:51 i min vardag,

Dessa fina och somriga klänningar fyndade jag under helgen! Jag blev blixtkär i allihopa och med tanke på prislappen var det ingen snack om saken - nu hänger de alla i min garderob!

+ att jag även köpte en maxiklänning till, fast med vit och lila. Trots att jag är pygmé så är jag asläcker i detta plagg!

Ullared

Publicerad 2010-06-20 15:53:22 i min vardag,

Knappt tre dygn, 7 fullproppade kassar och en lite mindre full plånbok senare - jag har gjort Ullared!

Det var jag, systrarna Sophia och Jenny + Jennys kompis Linda som i fredags åkte ner mot detta lilla köpgalna paradis. Vi hann med en sväng på fredag kväll, sen heeeela lördagen och sen en snabb vända nu imorrse - efter detta var vi en aningens fattigare och mätta på Ullared!

Vi har bott på Ullreds kamping, ca 3min med bil från själva Gekås, en liten miniversion av Wysteria Lane med egen minigolfbana och massa massa likadana stugor.ps. visar alla tusen fina, asbra och läckra fynd pö om pö!

suga av sig själv

Publicerad 2010-06-18 11:43:56 i Sex osv.,

Visste ni att det finns en liten procentdel av alla världens män - som kan suga av sig själv!

Jag vet dock inte hur stor den procentdelen är, men jag är nog ganska säker på att de flesta med kuk någon gång provat att suga av sig själv. Det måste man väl prova?! Jag undrar hur det ser ut rent praktiskt när man gör det, skulle nog vara en upplevelse att se det live...

Vad rykten säger så har Marilyn Manson tagit bort diverse revben för att kunna göra detta, + att en gammal klasskompis lillebror kunde utföra detta på sig själv.

ny sexställning!

Publicerad 2010-06-18 10:08:42 i Sex osv.,

Måste berätta om min dröm jag hade imorrse, så att det inte sker på riktigt! Risken är väl inte överhängande, men lets take no chances...

Jag, min pappa, sophia(min syster) och IDOL-CALLE sitter vid ett bord ute på landet - jag åker skridskor och övar inför vintern, pappa pratar om något gammalt fiskarminne - och Calle och Sophia, som tydligen både dejtat och legat försöker berätta om en rolig händelse från deras sängkammare! Nämligen en ganska lustig sexställning dom brukade köra...

1) jag dog av avund när jag vaknade - att syrran fått lega med Idol-Calle och inte jag, det var lite för mycket att vakna till!!
2) varför åkte jag skridskor, jag Hatar skridskor! Det finns inget värre...

Sexställningen: Calle kallde den Butterfitta, och gick ut på att samtidigt som man låg, så skrev man ner på små lappar vad som skulle ske härnäst, och så gjorde man så! Och han förklarade att det kunde bli lite krångligt att jucka samtidigt som man skulle skriva nästa steg - så dom hade bara kört denna ställning några gånger...

Nu är det avgjort, jag är störd! Vem fan drömmer sådana drömmar?! Dessutom är det fortfarande lite svårt att smälta att hon hade legat med Calle, det var visserligen en dröm, men iaf.

de todo.

Publicerad 2010-06-18 09:50:08 i min vardag,

Tog ett garderobspassigår kväll, och vad jag saknat det jobbet! Människorna man hänger med är så roliga, jobbet är enkelt och kul + att vi var ett riktigt roligt gäng igår. Det var massa snack, skratt, godis och dans konstant bakom disken. 

Bästa av allt, min löjligt fina chef erbjöd mig ett jobb på studs när jag drog min snyfthistoria om phuck-anal-kukslickar-sblommor! Så jag kommer få ett schema redan idag!! Vet inte hur mycket det rör sig om ännu, men inom kort kommer ni finna mig på ett roligt ställe på en plats centralt och nära er... ;)

Nej, nu måste jag vakna till liv, packa iordning en massa och bege mig mot Högis för en snabbvisit och sen tillbaka till stan. Vid ett ska vi befinna oss i Danderyd och sen börjar den långa färden mot - ULLARED!! Jag är så taggad!!


ps. enda minuset är att det döfött att ragga när man jobbar i garderob, speciellt eftersom jag var iklädd min mammas två storlekar förstora kläder! Jag drunknade och blev på något sätt väldigt androgyn, not so sexy...

noaks ark?

Publicerad 2010-06-17 16:26:24 i Sex osv.,

Hela världen verkar ha drabbats av par-feber, och varenda kotte man känner verkar ju vara redo att gänga sig vilken dag som helst. Ta bara beviset att två av mina tillgängliga ligg har gått och skaffat flickvänner, inte särskilt passande om man frågar mig...

Så förutom att jag själv bojkottar denna par-hets och drar mig från tvåsamheten så är jag ju inte dummare än att jag har en plan - blir det en ny Noaks Ark och vi ska vandra två och två uppför bryggen ombord på båten så har jag min match - Ernst!

Tänk er va, vilket radarpar! En glad wannabepräst och sen lilla jag, ateistiska sexologen! Haha!
Ernst - Amen allesammans, till mig kan ni vända er om ni behöver prata med Gud eller be en liten bön.
Caro - Ja, och nu är det ju såhär att vi människor måste ju para oss för att överleva, så denna bit är jag ansvarig för, höhö!

flashbacks.

Publicerad 2010-06-17 11:42:16 i Sex osv.,

Har suttit och skrivit på mina sexuella äventyr nu under några timmar, och ju mer jag skriver desto mer minnen kommer tillbaka, och det är ganska härligt att florera sig i gamla sexminnen!
   Från början hade jag tänkt vara ganska sparsmakad när jag valde ut vilka sexhistorier jag tänkte dela med mig, men sen upptäckte jag ju hur jäkla kul det är att skriva om sex! Och speciellt skriva om allt sjukt, sexigt, roligt, fräckt och knäppt jag upplevt i sexväg! ;)
 
Så för att sammanfatta, har man delat lakan med mig så kan man nog vara säker på att få läsa om sig själv när boken kommer ut i höst. Just nu har jag precis skrivit klart om en gammal sommarflirt, yes samma karl som jag sprang in i för någon vecka sen... Nästa kapitel blir Rhodos, yes allt ska fram i ljuset och jag utökade nyss från att bara skriva om en karl därifrån, till att skriva om den andra och tredje också... ;)

Så varning, känsliga läsare, systrar, mamma, och avdankade älskare kanske inte ska läsa boken! Kan ju bli lite konstigt med tanke på alla gamla ligg ur garderoben jag drar fram och visar för allmänheten! ;)

nörd

Publicerad 2010-06-17 09:50:55 i Sex osv.,

Igår natt när jag var på väg hem insåg jag en sak - glöm mina förra lista på hur mitt kommande ligg ska se ut! För jag har ändrat mig, mitt nästa ligg ska vara en nörd!
   Och nej, ingen jävla spelnörd vars prioritet här i livet är svettiga lan, estrellas nya chipssmak och vem som levlar först! No way att jag är med den typen igen, värdelöst...

Nej, jag syftar på den där snygga, intelligenta och töntiga nörden! Vi pratar tighta byxor, pressveck, skjorta, glasögon och cardigan! Ja, han ska ha en cardigan på sig!
   Jag vill mötas av mjukt tyg, miljoner knappar som man ivrigt försöker slita upp i jakten på naken hud, jag vill fastna med fingrarna mellan knapparna och upphetsat slita av honom cardiganen, allt för att mötas av en frasig skjorta och mjuk hud...

ny arena

Publicerad 2010-06-17 09:40:48 i Sex osv.,

När man går ut så har man ju ofta sina standardställen man går till, en arena. Det behöver inte vara just krogen, detta gäller även andra aktiviteter - bio, promenader, caféer, bokhandlar, vad som helst - man har sina områden som man kör på.

Men jag börjar känna mig en aningens trött på mina arenor, lite "same old same old" över det hela. Så jag tänkte mig en helomvändning - nästa gång vi ska ut och göra något, så väljer vi ett helt nytt ställe!
- nytt ställe = nya ansikten = nya möjligheter till att träffa roliga människor/liggmöjligheter! ;)

förälskelse

Publicerad 2010-06-17 09:34:31 i Sex osv.,

Hjärtat som bultar så hårt att det känns som att det vilken sekund som helst kommer tränga ut ur huden, kommer han kunna se från utsidan hur mycket mitt hjärta bultar för honom? Rosiga kinder, torr hals och ett leende som aldrig tar slut.
Förstår han hur mycket jag saknat att vara nära honom, trots att det bara gått ett halvt dygn sen vi sa hej då? Och att det inte finns något bättre än att vara nära honom, känna honom, möta honom på mitten och stanna där.

De sista stegen fram till dörren och de där nervösa sekunderna när man öppnar ytterdörren och ser han stå där leende - pulsen dundrar på genom kroppen, världen kanske fortsätter snurra men det är ändå inget vi lägger märke till. Hjärtat dunkar så pass hårt att det känns som att det ligger i halsgropen, det blir nästan svårt att andas pga bultandet - men ändå är det världens bästa känsla.

Det finns bara vi två, världen upphör, klockan stannar och snurrar på alldeles för fort på samma gång. Men det spelar ingen roll. Inget spelar någon roll. Det enda viktiga är att vi får vara nära, känna, smeka, uppleva, mötas och älska.

sex sex sex

Publicerad 2010-06-17 09:25:22 i Sex osv.,

jag tänker på sex, jag pratar om sex, jag läser om sex, jag skriver om sex, jag drömmer om sex, jag andas sex, jag arbetar med sex - det känns som att hela mitt liv kretsar kring sex just nu och jag älskar det!
- nu fattas det bara att jag har det också...

phuckstruck!

Publicerad 2010-06-16 17:48:02 i Sex osv.,

Ni vet begreppet Starstruck, man blir tagen med storm, tappar ord eller blir dögenerad när man träffar en kändis el dylikt.

Phuckstruck - samma fenomen men innebär att man springer in i ett gammalt ligg, gammal flamma eller kanske ett one night stand. Antalet liggtillfällen är ovissäntligt - men det innebär den där känslan av att man tappar fotfästet för någon microsekund, stammar till, blir rosa om kinderna och att man blir överrumplad av detta gamla ligg! Flashbacks och minnen som krockar i hjärnan och man vet inte riktigt hur man ska hantera detta möte.

Visst känner ni igen detta?! ;)

Själv älskar jag dessa möten, speciellt när jag märker att han blir lite generad och inte vet vart han ska ta vägen. Då går jag gärna steget längre, slänger lite hintar om vad vi gjorde senaste gången vi sågs och sånt, haha! "Herre gud, det är väl inte så mycket att bli stum över att vi legat" - brukar vara min tanke.


ps. ja, det är lilla jag som kommit på detta begrepp. Jag har iaf aldrig hört någon annan nämna detta förut, så jag är nog först!

fråga bara, jag berättar vad som helst

Publicerad 2010-06-16 17:28:12 i min vardag,

1. What time did you get up this morning?
Sovmorgon till kl 10

2. How do you like your steak?
Saftig men inte för blodig, och gärna stor!

3. What was the last film you saw at the cinema?
Satc 2 

4. What is your favorite TV show?
SATC, Big Love, L Word, Sally 

5. If you could live anywhere in the world where would it be?
New York! Eller något varmt ställe

6. What did you have for breakfast?
Söderte, fjällfil och müsli 

7. What is your favorite cuisine?
Risotto med tryffel

8. What foods do you dislike? or rather don't prefer?
All mat som ser äcklig ut - man äter med ögonen

9. Favorite place to eat?
Varmt ställe tillsammans med fina vänner

10. Favorite dressing?
ceasardressing

11. What kind of vehicle do you drive?
fötterna

12. What are your favorite clothes?
snygga och bekväma undies 

13. Where would you visit if you had the chance?
Överallt! usa, thailand, kina, indien, sydamerika och hela afrika 

text.

Publicerad 2010-06-16 15:40:41 i Sex osv.,

Jag skippade datorn, packade mig en liten korg och la mig i solen för några timmar och läste Orgasm av Nicci Talbot från pärm till pärm. Så jäkla bra bok, kan nog möjligen vara den bästa jag läst inom ämnet. Så samtidigt som jag blev peppis så lärde jag mig massa nytt om sex, njutning, orgasm och sexiga lekar! Nytta med nöje ;)


- så, nu ska jag skriva rent alla mina sexuella äventyr, maila ut påminnelsemail till mina darlings och fixa lite annat. Senare ikväll väntar en Nile City-kväll i aspis.

årets hångellåt 2010

Publicerad 2010-06-16 12:18:39 i Sex osv.,

Utsedde jag igår, och det blev den gamla klassikern "Inatt är jag din" med Tomas Ledin. Den känns rätt, är äkta, fylld med kåthet, nyfikenhet och kärlek. Så bra!
- så nu ska jag bara hitta någon/några att hångla loss med! Att välja låt måste väl ändå vara svårare än hångelpartner, så nu är ju den svåra biten gjord...

dagens sötaste

Publicerad 2010-06-16 12:05:00 i Sex osv.,

Titta vad jag fick syn på när jag och syrran var inne i stan häromdagen! Så jäkla söt! Jag älskar dessa små gulliga och kärleksfulla påfunden som man kan stöta på lite här och var.

"Åh, det är så typiskt dig Caro! Det är bara du i hela världen som skulle kunna se den där!!"nu ska jag skriva, skriva,skriva - jag har minst 5 sexuella äventyr som ska bli färdigskrivna idag!

spets

Publicerad 2010-06-16 11:26:26 i

Fyndade dessa galet snygga och sexiga linnen i måndags, vet inte om de är tänkta till att ha till vardags, i sängkammaren eller vid klubbande. Jag kör nog på en variation, bara ta på sig en bh så blir det ju inte allt för naket... ;)

last night.

Publicerad 2010-06-16 11:18:00 i min vardag,

Jag tog med mig Ernst till Love 2010, vi åt glass, såg underbara Paloma Faith - och jag fick höra min två absoluta favoriter av henne!! Sen vandrade vi vidare och hamnade framför en intressant konsert med Nanne Grönvall, Ernst blev starstruck/generad av Nannes flörtande och jag dog lite senare då Cimon och Calle gick förbi...

"Åhh, suck caro!! Du tar alltid med mig på sådana här saker!" "Haha jag vet, och sommaren har bara börjat, Mohaha!!" <3


- så galet fantastisk kvinna!

- vi två<3

- jag och massa glass!

Det är kvällar som dessa som jag dyrkar Stockholm, sommar och att hänga med en fin vän<3

starstruck!

Publicerad 2010-06-16 00:02:52 i Sex osv.,

Jag och Ernst var ute på äventyr ikväll, mer om det imorrn - men det väsentliga, jag blev starstruck! Och nu pratar vi inte om lite ticks i ögat-starstruck, utan det blev så pass överväldigande att jag funderade på att lägga mig i fosterställning! Men den idén dog då jag insåg att jag inte längre skulle kunna spana in de personer som gjort mig starstruck!!

Nämligen -

göööörsnygga, intelligenta och med den bästa manliga bloggen - Cimon


och löjligt snygga, med sveriges bästa röst och som jag haft en fjortiscrusch på sen hans audtiton - Callekan ni förstå att jag dog, fick allvarlig hjärtklappning, fniss i halsen och rosa kinder när dessa två män befann sig knappa metrarna ifrån mig?! Vi pratar ett riktigt "Dear Diary-moment"<3

tre i samma säng...

Publicerad 2010-06-15 23:58:34 i Sex osv.,

Såg precis en asspännade dokumentär om polyamorösa människor - "tre i samma säng" som handlade om tre olika familjer som alla valt att leva tre vuxna tillsammans.
- första familjen bestod av en kvinna som var kär i två män, männen hade en "broskärlek" till varandra och låg inte med varandra.
- andra familjen bestod av två bisexuella kvinnor och en man - och alla var kära och låg med varandra
- tredje familjen splittrades för att kvinnan ville ligga runt med andra, och mannen inte ville det.

Jag tycker verkligen att detta är så spännande! Kärlek, sex och relationer i alla former är ju alltid spännande för mig, men just polyamorösa är det något extra läckert med. Kan det kanske ha att göra med att jag aldrig skulle gå med på något liknande själv? Jag skulle kunna ligga runt med flera, nemas problemas - men att blanda in hjärtat och känslor bland flera är inte min kopp te...

Men jag gillar verkligen deras inställning, att det bara är kärlek och glädje, man äger inte varandra och att det inte finns någon svartssjuka, och finns det det så pratar man ut om det. Dessutom så totalälskar jag olika former av regnbågsfamiljer, ju fler desto bättre och mer kärlek blir det! <3

chans till romans

Publicerad 2010-06-15 18:25:47 i Sex osv.,

På Mix Megapol har dom ett program som heter "Chans till romans" - person A ringer in till programledaren, som i sin tur ringer upp person B och "frågar chans" åt person A! - så jäkla gullig idé, modigt och klockrent!
Sen får Person B välja på antingen en middagsdejt med person A som Mix betalar helt och hållet - eller 500kr rätt ner i fickan...

Så jäkla kul idé och jag började fantisera om hur Han ringde in och frågade chans hahaha!

Tills samtalet fortsatte och snubben som blivit tillfrågad valde pengarna, dissade tjejen han snackat med i flera år - allt medan hon fortfarande var kvar i luren. Där slaknade min ivriga fantasi lite...

Men för er modiga därute, kör på detta och håll tummarna för att hunken du spanat in hellre väljer en dejt med dig en pengarna! ;)

nöjd nu, gud?

Publicerad 2010-06-15 18:08:00 i Sex osv.,

Jag sprang in i en kollega idag, och inte vilken kollega som helst - utan Han, han med stort H! Han som får alla på mitt jobb att fixa håret och skapar en såndär fnissig stämning och rosa kinder.

Han springer jag in - utan smink, lilla my-tofs och mammas urtvättade gamla tshirt, ungefär lika attraktiv som en limpa... Och jag kände bara, gud nu är du fan inte rättvis!
- behöver jag ens tillägga att jag också är en av dom som blir sådär fnissig och rosa om kinderna när han kommer i närheten?! Speciellt eftersom han alltid hittar mig ivrigast bland ungarna vid legobyggandet eller på alla fyra i sandlådan! (ja, jag är en såndär aktiv fröken som leker med barnen)


Och då känner jag bara att första gången vi ses utanför jobbet, och jag åtminstone kan leka normal - så behövde det väl inte ske när jag ser ut som en limpa!
Asså limpstadiet kan komma ett bra tag in i dejtandet, för då får man fan acceptera varandra. Men gud, för fan - första gången?! Lite schysst kan du väl vara?!


Så för att väga upp din tabbe, skulle jag bli väldigt glad om du kirrade en dejt åt mig med honom! Det kan du väl bjucka på gud?! ;)

sportbar nästa?

Publicerad 2010-06-15 16:29:09 i Sex osv.,

Naddi - Där, där Caro ska vi hänga i sommar! och pekar på en sportbar...
Caro - Men är du galen eller? Vad fan ska vi göra där? Jag kommer ju få damp! Vi tycker ju inte ens om sport...
N - Men asså, vilka är det som hänger på sportbarer?!...
C - Aha, du tänker så! Men du är ju ett geni!! Klart som fan att vi ska hänga på sportbarer på sommaren. Vi kan ju bara leka att vi är intresserad av Sverige när dom spelar.
N - Fast nu är ju inte ens dom med...
C - Äsch, vi tar väl vilket lag som helst bara. Snacka om bra upplägg för ragg! Klockrent Naddi!

Helt seriöst, det klockrenaste raggningsupplägget jag hört på länge! Klart som fan att sportbarer måste överhopas av snygga hunkar. Testosteron, adrenalin, svett - mums, är redan taggad!


ps. enda nackdelen med att ragga på sportbarer är väl att om man väl hookar upp med någon, så är väl risken ganska stor för att han gillar sport...

dagens citat

Publicerad 2010-06-15 15:53:06 i Sex osv.,

"Men kära gode gud, kan jag få lite snopp eller? Ska det vara så svårt vaa?!"

- ja men man börjar ju undra hur landet ligger när vi bor i det singeltätaste landet och bristen på action är löjligt stor! Nu börjar äventyret, någon mer som är på?! ;)

sexig deadline

Publicerad 2010-06-15 15:49:45 i Sex osv.,

Nyheter från min älskade boss, deadline för era sexuella äventyr har flyttats fram, så Katerina behöver ha in dessa mas pronto! Men det ordnar vi va? Jag skriver några till och ni skriver ner några var - och så skickar vi in tillsammans!

Ett sexuellt äventyr kan vara allt från att ha sex på en tisdag istället för det vanliga lördagsligget, ett one night stand som tar dig med storm, utomhussex, sex på allmän plats, med en främling - du definerar själv vad du anser är ett sexuellt äventyr!

Äventyren får vara hur långa el korta du vill, det enda du behöver uppge är din ålder - utöver det är det helt anonymt. När du skrivit klart ditt/dina äventyr så skickar du det till kjanouch@telia.com
- annars går det att logga in på sexfantasiboken@hotmail.com med lösenordet: orgasm - och därifrån skicka till Katerina, på så sätt blir det ju helt anonymt! ;)nu tar vi fram alla gamla sexiga flashbacks, fantiserar oss tillbaka - och skriver ner alltihopa! ;)

hämnden är ljuv?!

Publicerad 2010-06-15 10:50:35 i Sex osv.,

Får man hämnas? Är det bra eller dåligt? Varför gör man det? Och hur känns det efteråt?

Jag är vanligtvis en ganska snäll person, men när det kommer till kärlek, fin kärlek som tar slut och som sedan går vidare till elaka ord, kalla känslor och elakheter - då är jag för att hämnas!

Otrohet, dumhet, svek, brustna hjärtan - det finns många anledningar till att man gör det, medvetet orsaker lidande för en annan människa. Och jag kan inte alltid se så himla mycket fel med det.
Nu beror det ju självklart på vad man gör, utsätter en annan människa för eller smider för planer, allting är ju relativt. Men lite harmlöst repande på dvder, klippa sönder några tröjor, kanske repa lacken eller kissa i hans shampoo - varför inte?!

Så länge det inte innehåller misshandel, större förstörelse el dylikt, utan att man har det på en ganska låg nivå, så är det bra. Man får ut aggressioner, får avreagera sig på materiella ting men får fram ett agg och hat mot personen, och det känns oftast lite bättre efteråt och man har en historia att gå tillbaka till och fnissa åt!

- jag har själv hämnats, och jag skrattar fortfarande åt det när jag tänker på det. Jag känner såhär, kan en person inte uppföra sig efter att en fin kärlek tagit slut, då finns det inte heller något fel i en liten hämnd. Min bästa hämnd var att stänga ute en människa helt och hållet från hans sociala nät, som iofs var mitt sociala nät. Så när  han dumpade mig blev han lämnad kvar, helt ensam. Och det känns fortfarande bra i min själ.

Vad tycker ni om att hämnas? Får man göra sånt? Är det bara psykon som gör detta? Eller kan det faktiskt vara ganska skönt att ge tillbaka lite?! Tell me!

dumpa mig.

Publicerad 2010-06-15 09:39:11 i Sex osv.,

hittade Veronica Maggios gamla låt häromdagen - och vilka minnen jag får av den låten!  Det var den låten jag skickade till min första pojkvän efter han dumpat mig - via Playahead.
- och själva dumpningen var skrivit i en sådan konstig metafor att jag tror det var Naddi som fick förklara för mig, "Ehh, ja Caro, det låter ju som att han gör slut, med dig..." hahahaha! Lyckat värre! 

Eller pojkvän och pojkvän, vi var mer bästa vänner som varje tisdag och torsdag eftermiddag roade oss med att tokhångla inne på hans pojkrum utan dörr, lyssna på Green Day och diskutera. Vi hånglade, vi kom lika långt varje gång - jag var avklädd på överkroppen, mer vågade vi inte då hans familj alltid var hemma och då han som sagt saknade sovrumsdörr, men jag fick ändå några orgasmer varje gång.
- sen var han tvungen att springa på träningen och jag kilade hem till mamma som alltid var sur då hon tvingats vänta med maten och jag som aldrig svarade i mobilen...


Vi försökte hänga som vänner, eller han var mest intresserad av att hänga när hans flickvän var på andra sidan atlanten. Sist jag träffade honom tog vi en lunch, men allt intresse dog när jag insåg hur tråkig han var. Känslan var inte densamma utan tokhånglet och Green Day... Men vilka minnen!

vilken del glömmer sist?!

Publicerad 2010-06-15 09:22:36 i Sex osv.,

När det tagit slut med en kärlek/ligg/dejt - går hela kroppen vidare på samma gång, eller kan det vara så att man liksom går vidare bit för bit, och slutligen är helt över någon när alla kroppsdelar och funktioner hunnit ifatt?

Jag har varit med vid flera tillfällen att efter uppbrott så har hjärtat insett att "jaha, det är tack för kaffet, nu går vi vidare" - medan hjärnan anser att "jamen det här kan gå bra, vi bara väntar lite" och fittan "men jag vill ju fortfarande ha honom, jag är dööökåt på honom!!"

- att det tar olika lång tid för mina olika "system" att inse vad som hänt, droppa det och gå vidare. Någon mer som känner igen detta, eller är det bara jag som är funtad på detta sätt?!

my boy lollipop.

Publicerad 2010-06-14 22:25:19 i Sex osv.,

Jag blev dumpad ikväll, av mitt kk. Vet inte riktigt om det räknas som en dumpning när man inte är tillsammans? men vi ska iaf inte ses något mer på ett tag, han hade börjat dejta någon annan och ingen utav oss var väl direkt sugna på dubbeldoppning.

Så vi tackade för vår fina och otroligt sköna tid tillsammans, fick han lust att hänga så hade han mitt nr, och annars skulle jag höra av mig när boken kommer ut i höst. Oboy, snacka om att det kommer bli en lång novell om vårt sexuella äventyr, inget snack om den saken!

Sörjer man ett kk? Eller går man bara vidare i jakt på nästa? Helt ärligt så känns det lite tomt, fast ändå bra. För jag vill ju inte ligga med någon vars hjärta pickar för någon annan, så jag dubbeltackade för hans uppriktighet - både till mig och för tjejen. Fan, han är fin han.


Han är en såndär som jag kommer tänka tillbaka på, få ett leende på läpparna, höra hans fniss i mitt huvud och få en sexflashback. My Boy Lollipop.

Kontakta mig

Publicerad 2010-06-14 21:19:00 i Sex osv.,

Kontakt

 

För projekt, uppdrag, samarbeten, eller om du är intresserad av en skräddarsydd föreläsning – tveka inte att höra av dig.

Jag har tidigare erfarenhet av motiverande samtal, hålla föreläsningar och utbildningar samt sexualupplysning för Veckorevyn och RFSU.

Det jag kan erbjuda är skräddarsydda föreläsningar efter just ert behov. Kroppens anatomi, lust, hbtq, säkrare sex, könssjukdomar, kondomskola, kåthet – innehållet kan styras beroende på målgrupp. Motiverande samtal, diskussioner, tid för egna reflektioner, gruppövningar – allt baserat på fakta. Inga moralkakor så långt ögat når, utan öppna samtal med högt i tak är det jag eftersträvar.

 

Har du frågor om sex, kärlek, kondomer, könens anatomi eller annat som rör sexologins gigantiska värld: maila mig på carowikbrocarlen@gmail.com så återkommer jag snarast.

Om mig

Publicerad 2010-06-14 15:30:00 i Sex osv.,

Jag är sexualupplysare, föreläsare och skribent. Säkrare sex-information för unga är det ämne mitt hjärta bankar extra hårt för. Detta vill jag arbeta med på både nationell och internationell nivå i form av skrift, upplysning, diskussion och föreläsningar.

Kommunikation och korrekt fakta är mina främsta ledord i allt jag gör. Jag tror på upplysning kombinerat med diskussioner, att väcka tankar hos individen för att finna metoder som kan fungera för en själv. Så långt bort som möjligt från skrämselpropaganda vill jag befinna mig med intressant fakta, motiverande samtal och öppna diskussioner med högt i tak. Jag vill sudda bort tabun, riva sönder skam och skuld som många kan känna kring sex och öppna upp nya sätt att se på sex, relationer och sin egen kropp. Det finns inga dumma frågor och alla ämnen går att belysa.

 Sex är ett gigantiskt begrepp som vi alla berörs av på ett eller flera sätt. Jag vill göra det möjligt för individen att känna sig trygg i sin sexualitet, sin egen kropp och i eventuella möten med andra. Det är på tiden att vi pratar om sex, kåthet, kroppens anatomi, lust, relationer och allt inom sexologins underbara värld på ett normkritiskt, öppet och informativt vis. Jag vill på ett lustfyllt och upplysande sätt svara, lyssna och diskutera med unga – detta är början på den sexuella revolutionen.

 

Min utopi

Det är en mänsklig rättighet att känna till sin egen kropp och dess funktioner, att leva ut sin sexuella läggning och att våga vara den en är på alla sätt och vis. Detta är dock inga självklarheter i det samhälle vi lever i – och det vill jag förändra! Jag tror på öppna dialoger, mer kunskap åt folket, att spränga trånga normer och att föra dialoger på alla nivåer.    Jag har förhoppningar om att leva i ett samhälle där individer får leva som de vill och bli kära i exakt vem henom önskar. Att unga vet hur deras kroppar fungerar, hur de kan ligga på ett säkrare sätt och att alla oavsett kön har lika stor rätt att känna eller inte känna lust.

Det finns så mycket kring sex som är kul, spännande, intressant, hett och bra! Men fokus hamnar ofta på de dåliga bitarna. Givetvis är det viktigt att känna till saker som könssjukdomar och hur en skyddar sig mot graviditet. Men det går att prata om sex på ett lustfyllt och roligt sätt, samtidigt som det är informativt.

Min förhoppning och utopi går ut på att öppna upp sättet att se på sex, att individer lär känna sin egen kropp och vågar gå utanför normerna. Att våga se bortom samhällets begränsningar och följa den egna viljan. Oavsett könstillhörighet och sexualitet, ska en ha samma förutsättningar lika handlingsutrymme. Det är på tiden att vi pratar om sex på ett nyanserat sätt, vågar krossa normer och belyser allt inom sexologins fantastiska, gigantiska och spektakulära värld. Jag tror på kunskap, öppna dialoger och att belysa sex ur flera olika vinklar. Nu kickar vi igång den sexuella revolutionen! 

nästa person jag ligger med...

Publicerad 2010-06-14 15:01:08 i Sex osv.,

 • ska äga minst ett par converse
 • ska vara över 25 och ha skäggstubb
 • ska vara hantverkare och äga minst ett par blåställ och en hammare
 • ska inte vara mindre än  15cm
 • måste ha humor

Ja, det är ingen drömfigur jag bakat ihop, utan det är snarare 3 olika alternativ - för punkt 4 och 5 är inget jag diskuterar, det ska karln bara ha! Så, känns ganska bra att ha detta utrett. Nu gäller det bara att hitta honom...

work.

Publicerad 2010-06-14 14:08:32 i min vardag,

Söka jobb, vilken jäkla press det är egentligen. Att på bara några få meningar sälja in sig själv, övertyga och bekräfta att man är allt och lite till som företaget är ute efter. Ganska läckert, dvs om man har den starka övertygelsen att man kan klara av vilket jobb som helst.
Jag har den övertygelsen och jag söker allt utom arbeta med djur. Det vore inte rättvist för de stackars djuren att få mig som övervakare, eftersom jag har noll intresse, empati eller engagemang.

Helst av allt vill jag utomlands. Vart spelar ingen roll, men helst så fort som möjligt. Ultimata vore att försvinna en, två månader och sen komma hem för en snabb visit och besöka läkaren. Vill egentligen ge mig iväg längre tid, men måste vänta tills alla prover är klara. Sen ska jag prova på hur långt mina vingar tar mig...

Nej, tillbaka till jobbsökandet. Vem vill ha mig?!

adrenalin.

Publicerad 2010-06-14 11:08:39 i Sex osv.,

Vi kastar oss glatt ut från flygplan med fallskärmar, hoppar bungyjump, bestiger berg och utmanar ödet gång på gång. Vi jagar kickar, lever på gränsen och känner pulsen slå hårt i halsgropen medan adrenalinet pumpar.

Men när det kommer till något som kärlek kan det lätt bli tvärstopp. Vi fegar hellre ur än att frågar med rädslan för att inte tycka om svaret. Hjärtat som bultar får fortsätta att bulta, för hur går man vidare till nästa steg? Varför finns det inga instruktioner, det är ju så lätt att det blir fel.

Vi jagar gärna efter kickar och tänjer på alla gränser som livet kan erbjuda, men när det kommer till hjärtat och kärlek bygger vi betongmurar, låser in hjärtat och flyr fältet.

nervsammanbrott light.

Publicerad 2010-06-14 10:39:59 i min vardag,

Färsking. Det är ungefär så jag känner mig. Jag minns inte hur man skriver CV? Vilka är mina goda egenskaper och vilka jobberfarenheter ska jag ta med? Skickar man med bild eller inte?

Gaah! Fast mitt i alla misär så lyser liksom min positiva intällning in, den kan vara lite irriterande och går tyvärr inte att ignorera. Så jag försöker att vända detta till något positivt.

Tänk vilka dörrar som kan öppna sig för nu?! Jag kan resa utomlands och leva livet i några månader? Eller så kanske det dyker upp världens chans som jag hade missat om jag stått och vattnat blommor hela dagarna?Allt sker av en anledning - så nu ska jag göra en kopp te, höja volymen på Erik Hassle och sen börjar äventyret!

tillbaka på ruta 1

Publicerad 2010-06-14 10:24:28 i min vardag,

Ja, vad mer kan man säga än att jag är naivt jävla mongo?! Gaah, jag är så jävla trött på att jag litar på människor, ställer upp och som slutligen bara phuckar upp allt.

Varför accepterade jag ens detta, att jag skulle få mitt schema närmare sommaren, och nu när sommaren är här får jag veta två dagar innan att dom valt någon annan. Så går det när man går med på att arbeta som timanställd eller extraanställd.

Så först ska jag komma på ett sätt att hämnas eller sätta dom jävlarna på plats, då jag inte direkt har lagen till hjälp får jag väl lösa det på annat sätt. Fan, det känns sådär lagom kul att börja söka jobb igen när man konstant tackat nej till jobbförfrågningar under hela våren...

Men, allt sker av en anledning - och det är fan mitt nya mantra! Så nu kickar vi igång det här och ser till att det blir något bra utav detta :)

födda till att para?

Publicerad 2010-06-14 08:17:01 i Sex osv.,

Pelvic trust movements - detta är ett begrepp som man finner hos däggdjur och innebär att man har en inbyggd mekanism som gör att man "vet" hur man parar sig. Man har själva parningsbeteendet inlärt och detta tros vara en medfödd reflex, främst inom djurvärlden. 

Men det är inte helt osannolikt att vi människor har denna egenskap också, då man kunnat iakta både små barn och spädbarn på bara några månader som lägger sig på varandra och gör "parningsrörelser".

- Varför inte? Det skulle inte förvåna mig det minsta om vi människor också har liggförmågan i ryggraden. Jag tycker snarare att det vore konstigt om vi skiljer oss från djuren på den punkten. Fortplantningen måste fortsätta för att vi ska överleva, så det verkar logiskt att vi har knull-kunskapen inprogramerad!

gift för att få knulla

Publicerad 2010-06-14 07:54:45 i Sex osv.,

Som allmänt känt tycker ju inte de stora religionerna överdrivet mycket om att man ligger runt innan man gift sig, eller man ska vara oskuld fram tills att man blivit äkta man och hustru. 

- vilket en gren inom islam löst på ett väldigt fiffigt sätt. Där kan man nämligen få gifta sig, men bara för en väldigt kort tid, ibland bara ett dygn. Vilket då gör liggandet legitimt då man är man och fru. När man sen legat en dag eller två, går det bra att skilja sig.
- andra grenar inom islam kallar detta för "legitimerad prostitution".

Männen i fråga som går med på dessa äktenskap är inte blyga med att skryta om sin "legala älskarinna" och dylikt. Hur det går för kvinnor som gör detta vet jag inte? För det är väl aldrig positivt att man en gång varit gift och sen skilt sig, och därmed kan jag tänka mig att för en kvinna är detta inget drömscenarie.  

city

Publicerad 2010-06-14 07:26:08 i min vardag,

Tillbaka från en helg på landet - fågelkvitter, sommarregn, liljekonvaljer, tid för att tänka, sporadisk sol, skärgårdsradio, grillning och en del arbete.

Nu kör vi igång veckan, men ja vad fan då? Ett sms under helgen vände bokstavligen upp och ner på mitt liv, jag känner mig som en liten gubbe i en såndär snöglob man skakade som liten, bara det att jag inte sitter fast - utan bara flyger omkring medan snön yr omkring mig!

- men det löser sig, jag ska bara göra iordning en liten lista och sen är jag nog redo att kicka igång allt för att lösa mitt liv. Typ.

jag älskar er!

Publicerad 2010-06-12 11:36:50 i Sex osv.,

Innan jag springer iväg nu vill jag bara säga att jag har världens, och då menar jag världens finaste vänner! Bekväm kanske är ett konstigt ord när det kommer till vänskap, men så är det. Och en jäkla massa kärlek, skratt, tillit, minnen, ärlighet, bekymmersfritt, lovebombat, öppet - allt!

och nej, jag känner inte att jag behöver namedroppa alls, för ni vet vilka ni är och ni ska känner er träffade! <3 för jag älskar er!

off.

Publicerad 2010-06-12 10:23:01 i min vardag,

Jag lämnar förorten för ett dygn på landet. Känner bara för att pausa världen och skriva, läsa, och skriva lite till. Så detta blir mitt sällskap och kommer förhoppningsvis ge mig lite mer inspiration.
ps. och förutom mer inspiration vill jag även ha nya bloggläsare! Ni är ju för fan värdelösa på att kommentera! Ibland känns det som att jag bara skriver för blinda ögon?! Och eftersom jag vägrar bli en fashionblogg, så får jag helt enkelt byta plattform, för det här håller inte.

sjung om studentens lyckliga dar

Publicerad 2010-06-12 10:10:09 i party-larty,

Studenter, så himla fina, och finast av alla var ju såklart Jossan! Det blev en helkväll med god mat, massa skratt och minnen från vår student för två år sen, trevliga människor och löjligt god efterrätt. Sen avslutades kvällen med en långpromenad i mörket med finaste vännerna!

kondomer

Publicerad 2010-06-11 16:16:43 i Sex osv.,

vaginalsex, analsex, oralsex, fisting, slickning, dildodelning, dubbeldoppa, lyxrunka och lyxknulla, analfisting -
användningsområdena är många, sexiga och njutningsbara! Skaffa hem dig ett gäng och sätt igång äventyren redan idag... ;)

dreamcheating?

Publicerad 2010-06-11 16:11:38 i Sex osv.,

Jag drömde inatt att jag var vuxen, gift med en man och hade två barn. Hej Heteronormen!!
- och i drömmen skulle min familj para vår hund med vår grannfamiljs hund, även våra bästa vänner.

Men det slutade med att jag låg med den andra maken, medan min egen man låg brevid och grät. Men han älskade mig så mycket att han lät mig ligga med den andra mannen. Och sen gick jag ner till ett café där den andra hustrun jobbade, beställde en bit paj och berättade att jag hade legat med hennes man precis. Och att våra känslor inte gick att stoppa - så hur blir nästa steg?!


När jag vaknade imorrse var jag helt vimmelkantig, hur fan kan man drömma något sådant? Hur mycket tänker jag egentligen på sex, förhållande och kärlek - antagligen så pass mycket eftersom jag tom drömmer om det!

Någon mer som också brukar drömma om sex? Att man ligger med andra som är upptagna? Har gruppsex eller något annat spännande?

sommarlov/studenten

Publicerad 2010-06-11 16:07:31 i min vardag,

Hade min sista dag med gullungarna, och jag kommer sakna dom så mycket under sommarlovet! Det verkligen värmer i hjärtat när dom frågar när vi ses nästa gång, undrar om jag kommer hälsa på eller hur lång tid det dröjer tills vi ses igen - så fina ungar!


- insåg att jag fick till en riktig kuksugar-vinkel på bilden, men det är bara för att jag vill visa upp min nya klänning! Fick för mig att Studenten är den enda som ska vara vitklädd, lite som bruden i kyrkan, så jag tog på mig min färggladaste klänning! Nu ska jag iväg till Aspudden och fira Jossan :)

ännu mer sperma

Publicerad 2010-06-10 20:38:59 i Sex osv.,

Förra inlägget var som ni förstod inriktad på just ett heteropar med en man som sprutar och kvinna som får det över sina bröst. Ibland är jag insnöad att jag blir förbannad på mig själv! För direkt när jag klickat "publicera" så dök tankarna upp: "Men vad fan gör bögarna", "och om man är två tjejer" "vid trekanter och ännu fler, vad händer då"

Så vi kör ännu ett spermainlägg, och jag vill gärna ha svar och respons!

- två killar som ligger, kan det bli typ sprutkrig? Eller är det samma sak där att man vill spruta över den andra?
- tjej som ligger med tjej, finns det samma behov där av att en ska spruta/kleta över den andra?
- vid gruppsex, sprutar man hej vilt då? Eller väljer man ut specifik som ska få satsen över sig?Som sagt, har du svar på något av detta, el har en annan synpunkt - lämna en kommentar! Återigen fattar jag ju att det inte finns någon mall, men då förra inlägget byggde på egna erfarenheter, efterlyser jag nu era erfarenheter för att kunna bilda mig upp uppfattning :)

Varför spermasprutet?

Publicerad 2010-06-10 20:27:58 i Sex osv.,

En av de saker som kom upp igår under spelkvällen var det här med sperma, och helt byggt på egna erfarenheter så har vi märkt att killar, grabbhalvor och män har en slags förkärlek för att spruta! Spruta och verkligen få iväg satsen över bröst, mage och ansikte!

Så varför denna sprutfashination? Och varför ska det vara just över brösten eller ännu bättre i ansiktet?

Helt taget ur egna erfarenheter och egna åsikter så är detta mitt svar:

- inspirerade från porrens värld. Hur många scener avslutas inte med att han kommer över hela hennes ansikte, ju mer desto bättre!
- undvika att göra tjejen på smällen, så då blir det enklast att spruta ut över magen/ryggen beroende på ställning
- makt! Det måste vara en rejäl maktkänsla att med sin egen sats spruta över en annan människa.
- det är lite nasty! Lite over-the-top, dirty och därmed lite mer pirrigt och sexigt. Det som är lite förbjudet är alltid sexigt!


Då jag själv inte är kille och inte har den erfarenheten av att bokstavligen få spruta ut mina kroppsvätskor på en annan människa så vet jag inte. Därför ställer jag nu frågan till den spermasprutande delen av läsare, varför sprutar man gärna i ansikte eller över bröst?

mjuk och hård

Publicerad 2010-06-10 20:02:21 i min vardag,

Under mina lediga dagar hann jag även med att fynda två par skor - ett par asläckra höst/vinterskor som jag dreglat över i flera månader, fick jag för halva priset!
+ att jag äntligen fått hem mina supersöta ballerinas från Garden Collection.


dress me up

Publicerad 2010-06-10 19:57:26 i min vardag,

Detta är ju ingen modeblogg, och jag skulle ju inte direkt räkna mig till fashion. Men dessa klänningar är för läckra för att inte dela med mig - 50 spänn styck och har världens mjukaste material! Perfekt till sommaren då man inte blir svettig, samtidigt som man är läcker + att de är otroligt lätta att slita av snabbt...

 

ragga på jobbet?!

Publicerad 2010-06-10 19:54:18 i Sex osv.,

Jag insåg igår att jag har fan världens sämsta möjligheter till att ragga på jobbet!!

skolan - enda som är raggningsbara är ju päronen, som i sin tur är off the market då jag aldrig skulle vilja bli ett as som splittrat en familj!
blommorna - mjaa, kan funka. Men oftast är jag stressad, svettig och jordig. Kanske inte det sexigaste...
hos pappa/fejkplåtis - där har vi ju en riktig köttmarknad! Svettiga karlar som bygger tak, snickrar, målar - riktig guldgruva och snickarbyxor så långt ögat når! Vore perfekt - om det inte vore för hur jag ser ut när jag jobbar...

 

Det är ju som att man tappar modet totalt när man ser sig själv i spegeln. Skulle jag ha några gram mindre bröst skulle jag vara pappas yngsta son. Man kanske skulle ta och göra en snickarbyxa-kjol?

träffats som spermier?

Publicerad 2010-06-10 19:28:56 i Sex osv.,

Treorna på skolan hade kommit över en biologibok och jag tjuvlyssnade när några tjejer fnissande pratade om hur barn blir till:

Barn 1: Amen jag var ju först av alla! Jag vann ju!
Barn 2: Och jag vann också, det gjorde jag ju!
Barn 3: Jag med, jag bara simmade på!
Barn 1: Men åhh, tänk om vi träffades därinne?!
Barn 2 och 3: Jaa, åhh, det kanske vi gjorde!!
här börjar jag tokfnissa och avbryter tjejerna med frågan:
C - Men älskade hjärtan, hur tänkte ni? Hur skulle ni tre kunna ha träffats som spermier? Ni var ju liksom inte på väg mot samma mål, el vad man nu ska säga...
Barn 1: Jamen inte vet jag! Men vi kanske gjorde det iaf?!


Barn som pratar kärlek, sex och biologi är så fruktansvärt söta att det bara surrar i hjärtat på mig! Deras funderingar, tankar och åsikter om dessa ämnen är så viktiga och fullkomligt ärliga! Så fantastiskt <3
- men dock ska man akta sig noga för att skuldbelägga eller tysta dom. Barn är barn och älskar att lära sig, upptäcka och forska - lär ut, diskutera och prata istället om dessa ämnen på en nivå som är lämpad för dom.

I love sex

Publicerad 2010-06-09 23:16:42 i Sex osv.,

Åh, jag har haft en helt fantastisk kväll! Det var så roligt, inspirerande, lärorikt och bara så fantastiskt!! 

Vi har spelat Stop Talk Listen och Velvet - två spel om sex, STI, säkrare sex, kropp, känslor, kärlek - och det blev så bra diskussioner, fakta, frågeställningar och funderingar. Ni är så inspirerande att spela med!! På samma sätt som jag hoppas att jag lär er massa saker, så lär ni mig massa tillbaka med frågor, funderingar och tankar!


- och jag känner verkligen hur jag brinner för detta! Jag ÄLSKAR att få prata sex, säkrare sex, könisar, känslor, funderingar, kroppen, fittan, kuken, dildos, porr, fetischer - och jag älskar, älskar, älskar att få lära ut, och verkligen se hur det jag säger går in hos någon annan! Amazing!!


- Stop Talk Listen


- Velvet


Puss, smack, smack och puss - ni är så underbara och fina! tack för ikväll <3

begär.

Publicerad 2010-06-09 23:08:06 i Sex osv.,

Den där känslan som bara finns där, som om något inte stämmer eller känns helt rätt, som att något saknas och måste fyllas igen. Jag vill känna närhet, skapa njutning, skrika, få orgasm, se han klä av sig naken, titta in i hans vackra ögon, höra han stöna i mitt öra, upptäcka nya ställningar, känna ruset genom kroppen, hettan som sprider sig, orgasm.

Släck min törst, dominera mig, ge mig din kropp och njutning!

könis i näsan?

Publicerad 2010-06-09 23:02:11 i Sex osv.,

Jag fick en fråga under kvällen, och jag vet faktiskt inte svaret! En av fåtal gånger som jag måste stanna upp och tänka efter själv när det kommer till sexfrågor.

Frågan: Har vi slemhinnor i näsan? Och rent teoretiskt sätt, går det att få en STI el HIV där? Tex om man får en kallsupp av sperma, vilket kan hända. Går det då att få t.ex klamydia i näsan?


Om någon därute sitter på svaret, lämna en kommentar!

inspiration

Publicerad 2010-06-08 22:34:17 i Sex osv.,

Your lipstick stains on the front lobe of my left side brains
I knew I wouldn't forget you, and so I went and let you blow my mind
Your sweet moon beam, the smell of you in every single dream I dream
I knew when we collided, you're the one I have decided who's one of my kind

Just in time, I'm so glad you have a one-track mind like me
You gave my life direction, a game show love connection we can't deny
I'm so obsessed, my heart is bound to beat right out my untrimmed chest
I believe in you, like a virgin, you're Madonna, and I'm always gonna wanna blow your mind

if she can - you can!

Publicerad 2010-06-08 22:15:57 i Sex osv.,

Jag sitter och peppar syrran och mamma om att vara med i Katerinas sexprojekt där uppgiften är att dela med sig om sina sexuella äventyr!

M - Ja men jag har minsann redan skrivit. Väldigt mycket spännande saker ska ni veta, och det värsta av allt är ju att det är sant alltihopa!!
C - Wohoo! Så ska det se ut mamma! Vad braa!!
S - Nu lägger vi locket på, nu vill jag inte höra mer! Nej, nu avbryter vi!!

Och jag säger ju bara såhär, om min 57åriga mamma kan dela med sig av sina sexuella äventyr, så räknar jag med att ni vackra kvinnor i min egen generation kan bjucka på lite äventyr! Ska vi säga så?! Bra, maila dom till kjanouch@telia.com

svisch!

Publicerad 2010-06-08 13:23:51 i min vardag,

Förmiddagen har bara försvunnit, jag har mailat iväg massa mail, skickat iväg två kärleksbrev, skrivit lite på mina sexuella äventyr och skrivit lite annat.
- en liten del av mig drömmer om att kunna leva på att skriva, men jag vet inte riktigt vad jag ska skriva om ännu och för vem. Men det är väl något som löser sig med tiden. Men känslan att kunna leva på att bara få skriva är mäktig.

Nu ska jag möta upp Naddi och vi ska till tanto där Jennie och Cecilia väntar. Det blir picknick, njutning av livet, solsken och skratt!

- precis innan jennie åkte till Düsseldorf så bestämde vi oss för att ordna en middag, så vi kidnappade henne, band en halsduk för hennes ögon och satte på henne kattöron, gjorde henne yr, och sen grillade vi korv och skrattade resten av natten! nej, jag minns inte varför sanna är utklädd till humla eller varför natti envisades med att bära "fest-slipsen" - de är bara ett sånna, mitt fina gäng<3

sanna

Publicerad 2010-06-08 11:48:42 i Sex osv.,

Jag minns det som igår, varje morgon och varje kväll möttes vi, mitt gäng delade bord med din fina familj när det var dags för buffé. Och jag blir fortfarande lite generad när jag tänker på alla grejer som gänget skrek om mig framför din familj,
"vaa, hånglade du med 18st? det är ju för fan en morgon, middag,kväll i en vecka!!"
"haha caro när du kröp omkring där mitt på bargatan efter att vi varit på tequilabaren!!"
"Ja, vi kör en förfest före förfesten på balkongen! Jaaa!!"

tänk att vi haft kontakt sedan dess, så otroligt fint och jag är så jäkla glad över att jag har dig i mitt liv! dina fina mail, stöttande ord och att du finns där jämt, du har väl fattat att du finns i mitt hjärta<3 Kom upp till stockholm nu!ps. ett supermegalångt mail är på väg till dig nu!

melissa horn

Publicerad 2010-06-08 11:10:42 i Sex osv.,

Jag älskar henne, och jag hatar mig själv lite för att jag medvetet väntade flera månader med att lyssna på henne. Men när hela världen älskar något blir jag anti tills hypen lagt sig, det gäller exakt allt utom satc, sommar och sex - dessa tre saker är alltid modernt och hippt för mig!

Hennes röst är sådär vacker att man får rysningar, hur kan någon sjunga så vackert på svenska? Och texterna, det gör ont i hjärtat, det känns som att hon smygläst min dagbok och innersta tankar, och jag kan inte förstå hur hon kan göra så ärliga, kärleksfulla och fantastiska texter.


Säg ingenting till mig
jag ser allting ändå
säg ingenting till mig
det hörs på stegen när du går

onan - mannen, myten, legenden

Publicerad 2010-06-08 11:01:22 i Sex osv.,

Vi som kan vår bibel har hört historien om Onan, och det är tack vare honom som vi idag använder begreppet Onani!

Onan hade fått i uppgift att befrukta sin döda brors fru, men ville inte och spillde sin säd vid sidan av på marken.
- detta feltolkades då som masturbation. Vilket resulterade i att 1720 använde en läkare denna historia och Onani blev sjukdomsbenämningen på masturbation.

Ja, för att från början var ju onani en livsfarlig sak som med all säkerhet ledde till sjukdomar, sinnesförvirringar, psykiska störningar och dårhuset. Men det är en helt annan historia, vi kan ju börja med att tacka bibeln för benämningen på bland det bästa i världen - onani!

modern omskärelse

Publicerad 2010-06-08 10:41:33 i Sex osv.,

Visste ni att att det fanns högt uppsatta läkare vars huvuduppgift var att operera bort klitoris på unga flickor?
- En läkare hann ta bort klitoris på över 50 barn innan han stoppades, detta var 1860. Men det sägs att dessa klitorisoperationer fortsatte ända in på 1950-talet i usa.

Anledningen till detta? - man visste inte hur man skulle reagera när barnen tog på sig själva, och gjorde allt för att förhindra flickorna till att känna njutning. Det var upprörda föräldrar som ringde läkare och bad om råd, och detta blev lösningen. Annars fanns det olika sorters redskap gjorda i läder och metall som man satta över själva könen - allt för att förhindra barnen att nudda eller röra sin egna kön.


- det är alltså något som pågick av legitimerade läkare, i vårt vita västerland. Och ja, det är en viktig faktaegenskap i detta, för det är så lätt för oss västerlänningar att säga "ja men det där med omskärelse är något som bara sker i hyddor på afrikas savann av präster!!" - när det i själva verket sker på samma sätt, men på ett mer "acceptabelt" sätt av utbildade läkare.

ps. ännu en sak jag lägger till min lista - barns sexualitet och njutning.

kärlek.

Publicerad 2010-06-07 22:03:23 i Sex osv.,

Hand som flätas samman med en annan hand, fniss, rosiga kinder, bultande hjärtan och ett leende läppar. Fina ord och löften som man vill ska hålla för evigt. Det vi har är något speciellt, något som för alltid och alltid ska hålla. 
   Bultande hjärtan som slår i samma takt, någon som alltid finns där för en, lyssnar, torkar tårar och ställer upp. Tre små ord som betyder hela världen och lite till när det kommer från rätt person.

När man träffat rätt - det känns i varenda cell, hjärtat bankar för den personen och bara den. Hjärtat, hjärnan och resten av kroppen är uppkopplad och funktionabel på grund av den andra människans existens.

Du behöver inte säga vad du tänker för jag kan läsa dina tankar, min kropp är din kropp och vi delar samma hjärta.

önskad.

Publicerad 2010-06-07 21:09:45 i Sex osv.,

En av de bästa och härligaste med relationer av alla de slag är att man är önskad. Det är någon annan människa som vill vara nära dig eller ha just dig i sin närhet. Man är inte bra någon, utan är just sig själv, och det finns någon som har ett begär efter ens närvaro.
Både när det kommer till vänskap, kärlek och sex så finns denna önskan - och det är en sådan härlig känsla att känna sig önskad. Någon som uppskattar, dyrkar, njuter och mår bra av ens närhet och existens.


det är något extra härligt att vara önskad av någon som är lika önskad av en själv. 

blinddejt

Publicerad 2010-06-07 20:00:08 i Sex osv.,

Jag har aldrig varit på en blinddejt - sker sådant i verkligheten eller är det något som bara sker på tv?

 Eller förresten, räknas det som blinddejt om man lärt känna varandra via internet? För i sådana fall träffade jag min första flickvän på en blinddejt, fast vi hade ju snackat i flera månader innan... Så då kanske det inte räknas som blinddejt?

Nej jag gillar själva upplägget att någon vän till en känner någon som hon tror kan passa en! Och att bara genom att känna oss två, ana att vi kanske kan funka tillsammans. Det är ett ganska fint upplägg tycker jag.ps. Kan inte någon i min närhet fixa en blinddejt åt mig?! det vore såå kul! Mitt enda krav, personen ska ha humor och jag vill inte mötas på en bar med massa fyllon. Det där med storleken kan jag väl inte ha som krav? Får väl snarare blir något jag upptäcker själv...

därför knullar jag säkert!

Publicerad 2010-06-07 16:44:19 i Sex osv.,

Jag är expert på att puscha, stötta, bestämma och hinta alla i min närhet om att ni ska knulla säkrare med hjälp av kondom! - och här får ni min förklaring till varför jag knullar säkert!

Förutom den där lilla faktorn att jag verkligen inte vill bli på smällen/får inte bli det då mina mediciner skulle göra fostret till en aliensformad köttklump...

Så vill inte jag få detta form av samtal låt oss säga tre veckor efter jag legat med någon:
- Tja Caro! Tack för senast! Eeh, du borde nog gå till närmaste mottagning för jag har fått något...
 
Utan de samtal som jag hellre mottar är dessa:
- Tja Caro! Tack som fan för senast! Du är ju en jäkel i sängen/mitt bästa ligg ever/hur kan någon vara så vig/när får jag träffa dig igen?! osv...


Så vad låter trevligast - att få ett tack-som-fan-för-senast-samtal eller du-borde-kolla-upp-dig-samtal?!

peace and love 2010

Publicerad 2010-06-07 16:25:48 i Sex osv.,

Jag gick ju en utbildning nu i helgen för Colour of Love, en kampanj om säkrare sex!

- och nu ska jag få komma ut i landet, informera och kampanja. Och jag är så övertaggad på denna löjligt viktiga och braiga kampanj att jag anmälde mig till allt! Piteå dansar och Ler är en festival som redan är bokad tillsammans med Aleks, ska bli så kul!!

Dessutom har jag precis skickat in en specifik anmälan till Peace and Love 2010, så håll tummarna för att jag kommer med!

hur man fördriver tid

Publicerad 2010-06-07 16:12:32 i min vardag,

promenerar från gullmars - slussen och går vilse i ett båtvarv på vägen, springer in i Peter Jöback och dör litegrann, fyndar en svart sommarklänning, planerar in picknick och annat mysigt med bästisarna, fyndar snyggaste skorna för halva priset, köper en stor ask choklad, och slutligen bjuder man in sig själv på middag hos mamma på fina söder!


rastlös.

Publicerad 2010-06-07 13:22:47 i min vardag,

Jag är så rastlös att jag vill dö. Eller döda. För att få tiden att gå har jag planterat om massa blommor, vaxat benen, tagit en väldigt låååångsam dusch med hårinpackning som luktar tuggummi, städat halva städskåpet, ätit, bla bla bla.


Och jag dör! Hur fan överlever slackers?! Det går fan inte att vara ledig när man varit inställd på att jobba, jag blir galen. Det är alltså en talang att vara så pass menlös som människa att man kan låta dagar bara rulla förbi utan att man gör något...

så jag beger mig in mot stan och ser om det finns mer saker att göra där för att få tiden att gå. Jag vill göra saker! Träffa nya människor, snacka skit, prata sex, ha sex, äta goda saker, ha picknick, leva - vänner hör av er!!

parningsritual

Publicerad 2010-06-07 12:15:30 i Sex osv.,

Jag har för närvarande fyra flugor som surrar runt vid taklampan, och jag tror dom utför någon form av parningsritual. Det är ganska fridfullt att betrakta det jag tror är deras kåthet och kamp till att få ligga, så dom får nog hålla på ett tag till. 

Överför denna parningsrit på människor och hur kul vore det inte på en skala om vi människor gjorde samma sak? Föreställ er fyra människor som springer runt runt, skriker ut sin kåthet, vilja och lust - öppet och ärligt, och gör allt i dess väg för att få till det! Ganska läcker tanke på något konstigt sätt...Vad fan har vi människor för parningsritualer? Vi måste ju ha några, för visst har vi tvåbenta också moments då vi gör oss till, förställer oss, flörtar och fjäskar för att få till det?

lyxknulla

Publicerad 2010-06-07 11:57:53 i Sex osv.,

Ni vet begreppet lyxrunka? Vilket innebär att person med kuk runkar med kondom! Anledningarna är många, men det blir väl en annan känsla? Glidigare och varmare? Kanske inte känns som ens egen hand som utför jobbet? Lyxigare än vanligt runkande iaf. 

Men varför heter det inte lyxknulla när man ligger med kondom?! Det om något är ju rena lyxen! Man får njuta, knulla runt och leka med andra människor - utan att oroa sig om otäcka könisar och graviditet. Lyx lyx lyx!!


- här får ni även en tydlig och bra beskrivning på hur en kondom ska användas på en kuk!


ps. denna briljanta och översmarta tanke är jag dock inte upptäckaren till, utan det är Aleks! Ville bara ha det sagt, för den här grejen är för smart för att jag ska kunna ta åt mig all ära :)

free falling

Publicerad 2010-06-07 10:48:29 i min vardag,

Jag är ofrivilligt ledig och tänkte försöka göra det bästa av situationen. Solen skiner ju iaf, så nu ska jag bara försöka hitta lite folk att leka med under de kommande dagarna...
Planen är iaf att hinna med allt det där tråkiga som man bara låter vara och aldrig gör, vore skönt att bara få det gjort och sen gå vidare. I mitt fall är det fortfarande grejer som ska ner i förrådet - så att det någon gång kan bli lite ordning på hemmet.

Annars är det detta:
- promenera
- hänga med fina
- läsa
- plugga körteori
- börja på romanenps. har ni fler roliga förslag och vill hänga med mig! Hör av er, för jag börjar redan bli despo!<3

roman

Publicerad 2010-06-06 18:46:26 i Sex osv.,

Imorrse slog det mig som en blixt från en klar himmel - jag ska skriva en roman!

Och ja, varför inte? När tanken väl lagt sig så verkade det inte annat än självklart. Jag älskar att skriva, jag älskar att läsa, och jag tänkte skriva en såndär bok som jag själv vill läsa, men som ännu inte existerar.

Jag har redan bestämt titel, vilket bokförlag den ska komma ut på och vem som ska bli min förläggare! Varför sikta lågt när man kan sikta högt?!

Men vad ska boken handla om? - sex, kärlek, njutning, lust, kåthet, smärta, hjärta, lite självbiografiskt och lite fiction. Kan det egentligen bli bättre?!


åhh, det här kommer bli så jäkla bra!

babasonic sommaren 2008

Publicerad 2010-06-06 17:20:24 i Sex osv.,

Jag och Ellen tillbringade en underbar timme i stekande sol med massa tjejsnack, uppdateringar och lite planering inför sommaren! Så mysigt att bara hänga i solen med en fin vän<3 Jag har några av mina galnaste, roligaste och konstigaste minnen med dig! Är det något vi inte gjort under våra sommarnätter?

- dagens bästa: när vi reser oss för att gå inser jag att killen i paret brevid oss, är ingen mindre än ett gammalt ligg! Som jag träffade under en av min och Ellens vilda nätter på Babasonic. Det var en engångsupplevelse och jag hörde aldrig av mig efter vår natt.
- men vi kände båda igen varandra, även om jag inte är helt säker på att han koppla hela vägen...


Jag tycker om dessa konstiga stunder i livet, när gamla minnen med ligg dyker upp i nutid. Blir en härlig krock med dåtiden och nutiden.

dancing on my own.

Publicerad 2010-06-06 17:10:47 i min vardag,

Phuck, och dubbelphuck. Jag har levt som i en glädjebubbla i flera dagar för att bli nerknuffad på jorden igen. Först ställer jobbet in mina pass, och sen ringer pappa och ej ordagrant meddelar att jag får tillbringa sommmaren i  friggeboden, om jag frågar först!

När ska jag på riktigt inse att det inte går att lita på människor? Det är fan ingen ide att man förlitar sig på andra, skapar förtroende eller bygger band. För det slutar fan alltid med att man blir nekad, ratad, bortvald eller ignorerad. Den enda man kan lita på är sig själv.

Every man is an island.

glöd

Publicerad 2010-06-05 23:49:51 i Sex osv.,

En sak som jag totalälskar med de utbildningar jag varit på med RFSL och RFSU är de fina människor jag träffar, och jag vet inte hur jag ska förklara det bättre än - akvarium!
- tänk er ett stort akvarium med massa fiskar, man trivs och lever livet, men sen en dag så sugs man ut ur sin trygga vardag och hamnar mitt i ett stim fiskar, som kanske inte exakt likadana som en själv - men som liksom tillhör samma fisksort! Och man känner sig hemma på något sätt...

När jag säger att jag vill jobba som sexolog - så är det ingen som rynkar på näsan, skrattar, har fördomar, kollar snett eller ignorerar. Istället får jag peppande frågor, funderingar, goda råd och namn som kan hjälpa mig på vägen!


- idag mötte jag en kvinna som ställde en fråga, en såndär fråga som verkligen får igång mig. Och medan jag kör på i min monolog om sex, tankar, säkrare sex, hiv och massa mer - så ser jag den där glöden i hennes ögon!
Samma glöd som jag vet att jag själv får när jag pratar om dessa saker som jag verkligen brinner för. Passion, engagemang, intresse - en glöd som tänds till liv och som kan leda till det mest fantastiska saker!

colour of love!

Publicerad 2010-06-05 23:40:51 i Sex osv.,

Vilken dag, jag är så jäkla fullmatad med information, astaggad, upplyst och övertänd att jag inte kan varva ner! Det har varit en dag med massa massa information om säkrare sex, fittor, kukar, normer, kondomer, metoder, könisar, skratt, diskussioner - och massa mer! 

Aleks och Kasper som höll i utbildningen var helt underbara! Så mycket information - men på den där "allmäna nivån" som gör att man hänger med, kan ta till sig, ställa frågor och bygga vidare i form av diskussioner. Deltagarna bestod av en såndär härlig mix av roliga människor och blandade kunskaper - så alla kunde bidra med sitt. Loove it!ps. mer om själva projeket, vad jag är utbildad till och vad som händer härnäst kommer imorgon ;)

pepp

Publicerad 2010-06-05 09:09:47 i Sex osv.,

Åh, jag är så taggad! Om en liten stund ska jag springa iväg till en heldagskurs där jag kommer utbilda mig för Colour of Love - om säkrare sex

Dessutom så är det fina Aleks som håller i utbildning, så snacka om att jag kommer bli fullärd! Åh, vad jag älskar dessa dagar - dagar som är fullproppade med sex, diskussioner, kunskap, kärlek, vänner, kondomer. Dagar då jag blir fullmatad med massa bra information, och dessa dagar som jag känner att "yeeees, ännu en dag som leder mig i riktningen till att bli Sveriges bästa och yngsta sexolog"!!


ett medvetet val

Publicerad 2010-06-04 23:38:20 i min vardag,

"Men vänta nu Caro, vad ska du dricka?" "Ska du dela en flaska med oss" "Eller tar du en öl" "Ska du inte dricka någon alkohol?" "Jaaaahaaaa, du kör ju biiiiil!!, Eller?!"
 
- sen vände sig 8 par ögon emot mig och inväntade mitt svar. Och nej, jag körde inte hepatit c-kortet, för det är jag så förbaskat trött på när det kommer till alkoholfrågan!

Mitt svar: det är något jag helt medvetet har valt då jag anser att man inte behöver ha alkohol till maten eller jämt ha med det i bilden. Något jag kör med sedan flera månader tillbaka, som jag trivs med. Dessutom så har jag så jävla mycket roligare ute med mina vänner än när jag drack!

- det är inte deras undran eller frågor jag stör mig på. För det skämdes dom för, för att dom frågade varför jag som ung inte ville ha dricka till maten när det erbjöds... 


   Det jag stör mig mest på är att jag inte har något "synligt" eller "godkänt" försvar - skulle jag sitta där med en slöja så skulle ingen lyfta på ögonbrynen, eller skulle jag ha ett synligt kors hängandes runt halsen skulle det vara samma sak. Eller om jag kånkade på en 7månaders babymage - för alla dessa är både synliga och godkända försvar till varför jag som ung inte vill dricka!!


Gaaah!! Jag blir så förbannat jävla trött på korkade köttmongon! Va fan är grejen med att jag måste vara på smällen, köra bil eller ägna mig åt någon religion? Varför kan inte jag bara som ung kvinna - inte vilja dricka alkohol?!
- då vill jag tillägga att jag körde flera vita kvällar/middag/utgångar långt innan jag fick min diagnos, och det är något jag absolut kommer fortsätta med efter att min lever läkt klart.


Men varför är det så? Varför måste alkoholen ha en sådan central roll i vårt samhälle? Varför måste jag ha ett skäl till varför jag avstår? Varför tas det för givet att så fort det vankas middag eller fest ska flaskorna fram? Varför?!

balkongsex forts.

Publicerad 2010-06-04 17:23:20 i Sex osv.,

Då ingen kom med ett bra svar här på bloggen, så tänkte jag ändå försöka gå vidare med min undran - får man ha sex på sin egen balkong? Räknas det som sex på allmän plats om andra människor kan se in på balkongen och betrakta själva akten? Är det okej då om man har sex under ett täcke ute på balkongen? Eller hur funkar det där?

Då är min ytterligare undran - hur uppenbart är det om man skulle råka ringa hyresvärden och fråga detta? Finns det ingen öppen jour som kan ta hand om dessa frågor anonymt?

hik

Publicerad 2010-06-04 17:03:40 i min vardag,

Förutom sex och onani så är det typ ingen träning som jag tycker är rolig. Förutom att prata, men då tränar jag ju bara munnen och skrattmusklerna... Men en ny grej som vi börjat med, jag och Ernst - HIK!

Till detta behöver man: tålamod, ett glatt humör, bra humor, bra skor + rolig miljö att gå i, gärna höga berg, skog, klippor och ställen att gå vilse på!

Såhär såg det ut igår när vi var ute och gick, bästa av allt är ju att samtidigt som man får bra kondis får man massa tid till att hänga med sin bästis, snacka skit och planera sommaren!<3

afternoon

Publicerad 2010-06-04 16:55:30 i min vardag,

Vilken dag, förutom att det blåste lite så har det varit toppen! Salladen var sådär överdrivet god, så pass god att vi fick matkoma och somnade i några timmar... Men vi hann iaf med lite sex-plugg inför morgondagen! Imorrn ska jag nämligen gå på utbildning för Colour of Love, och det är Aleks som ska hålla i det, kan det bli bättre?!- STI, hiv, kondomer, metoder, riktlinjer, fittan och kukens anatomi - lite av mina läxor inför imorgon!

lovely day.

Publicerad 2010-06-04 11:52:50 i min vardag,

Solen skiner, jag är ledig från jobbet och nu har jag och Aleks precis lagat ihop värsta maffiga lyxsalladen med så mycket gott innehåll! Den, smoothies, filt, tidningar och massa fakta om könssjukdomar, kuk/fitt-anatomi och massa annat skoj tar vi med oss ut för att möta upp Ernst!

Vilken phucking underbar dag detta är! Love my life!

öppet klimat

Publicerad 2010-06-04 10:40:26 i Sex osv.,

Är det något jag verkligen älskar så är det sådana där tillfällen när det hänger i luften - öppenheten! Man kan ställa vilka frågor som helst, prata hur mycket sex, snusk, funderingar och erfarenheter. Det finns inga gränser för vilka ämnen man kan prata om. Det är kukar, fittor, könssjukdomar, erfarenheter, nuvarande ragg, kärlek, smärta, par, orgasmer, dildos - allt!

Inget är för snuskigt eller för genant, utan bara helt öppet att pratas om! Mer sådana tillfällen åt folket!

sexuella äventyr

Publicerad 2010-06-04 10:36:13 i Sex osv.,

Mailade med fina Katerina Janouch igår, och hon har fått in en hel del historier - men det saknas material! Så vi flyttar fram deadlinen, vilket ger er lite mer tid att skriva ner era sexuella äventyr! Jag räknar med minst ett bidrag från var kvinna i min omgivning...

Ett sexuellt äventyr för mig är när det inte bara är in-ut-sprut-slut, eller missionären/ridning och sen är det klart... Utan ett äventyr för mig är när det går utanför ramarna, kanske med någon man inte känner, eller så är det på ett helt nytt ställe, något förbjudet eller helt oväntat!

Och om man följer min beskrivning så är jag bergsäker på att ni alla varit med minst om tre sexiga äventyr! ;) Så rensa tankarna, dra fram gamla härliga och sexiga minnen och skriv ner. Det enda ni behöver uppge är er ålder. Sen skickar ni det till kjanouch@telia.com

en vanlig torsdag

Publicerad 2010-06-04 10:28:05 i min vardag,

Sommar, och vem har tid att sitta inne när man kan vara ute med fina vänner? Igår blev det en hik med Ersnt, plockning av liljekonvaljer, middag, aleks vaxade mina ben, och sedan utgång till Irländsk pub! 

en pung-fråga

Publicerad 2010-06-03 21:24:16 i Sex osv.,

Pungen har ju den läckra funktionen att den drar ihop sig och hänger lite mer - för att kunna reglera så att pungen och dess innehåll alltid har 37 grader.
- då är min fråga: finns det någon därute som har kunskapen eller erfarenheten om pungen hänger lite extra mycket då man har feber?!

Lämna gärna en kommentar, för jag är verkligen nyfiken om kroppen är så pass fiffig att det funkar så!

sneakpeak

Publicerad 2010-06-03 11:06:43 i Sex osv.,

Är precis klar med äventyr nummer två, och vilka flashbacks man får! Herre gud, vad är det egentligen för saker jag gjort och upplevt under mina dagar?! Jag som inte ens fyllt 21, satan vad jag har hunnit med...


Vi började med standardställningarna missionären, ridande och bakifrån, vi bytte håll, lyfte på ben, använde möbler - rena gymnastikpasset! Men vi gjorde allt i jakten på njutning och för nya upptäckter!

Efter ett tag tog jag fram min goodiedraw, och han undra förtjust vad den innehöll "handklovar, bindel, massa sexartiklar och alla mina dildos, du vet det, gamla vanliga!" När han hörde dildos tändes det något i hans ögon, och han bad att få se dom. Så jag radade upp mina tre olika och beskrev dess funktioner, jag märkte hur tänd han blev och frågade oskyldigt om jag kanske kunde få använda någon av dessa på honom?!

smurf-paus

Publicerad 2010-06-03 10:27:06 i min vardag,

Kör en paus i skrivandet och lägger en smurfblå lermask, man blir len som babystjärt efteråt + att det är ganska kul att gå omkring blå, kan ju alltid passa på att skrämma kombon!

Har blivit klar med snart två sexuella äventyr, och har en del till jag tänkte skriva om. När jag är helt klar tänkte jag berätta lite mer om mina äventyr, gamla ligg och vad som krävs för att räknas som ett äventyr enligt mig...

sommarkänsla.

Publicerad 2010-06-03 10:18:00 i min vardag,

Jag vill ha ledighet och frihet, ingen alarmklocka som ringer utan vakna av att solen sticker i ögonen, barn som skrattar och fåglar som kvittrar. Möjligen vakna upp i famnen hos någon söt, och känna den nakna kroppen som sakta vaknar till liv och pressas mot min. Möjligen starta ett kuddkrig och väcka ens bästis, och direkt när hon vaknat till liv börja kackla om gårdagen i ultrarapid för att inte glömma bort någon detalj.

Färska jordgubbar, sallader, frukt, grillade marsmallows, gå på upptäcksfärd, träffa främlingar och connecta, sola, njuta, prata med allt och alla om ingenting och allting, bära för lite kläder och frysa när solen gått ner och är borta för några timmar, ta nattbad, kräftskiva, glömma att det är en morgondag och bara följa dit fötterna går <3

sex

Publicerad 2010-06-03 09:01:27 i Sex osv.,


- denna bok köpte jag mitt i min förälskelsebubbla och efter att jag dejtat Mr X två gr. Och till skillnad från många böcker i denna kategori så är denna inte sådär jobbigt överdriven med kama sutraställningar som ska ta tre timmar, ser ut som en servettvikning eller som kräver minst 7 års gymnastiskträning innan...

Nej, denna bok är lite mer på "vanlig" hanterbar ligg-nivå! Det är fina och sexiga bilder, bra tips, tydliga instruktioner och man blir faktiskt väldigt inspirerad!
   Dessutom är det nog första gången jag kikar i en sådan bok tillsammans med någon jag ligger med, snacka om upphetsande och sexigt förspel! Rekommenderas starkt ;)

vuxenpoäng vs kärringpoäng

Publicerad 2010-06-03 08:48:03 i min vardag,

Vaknade tidigt imorrse av att solen stack mig i ögonen, mysigt men lite pensionärsvarning på det... Så jag sitter här med en stor fruktsmoothie, njuter av fågelkvitter och tänkte skriva rent äventyren.
- är det något jag upptäckt denna vår så är du hur lycklig jag blir av utslagna blommor, fågelkvitter, vackra gröna träd, doften av nyklippt gräs eller när det precis regnat! Så härligt och rofyllt! - detta måste väl vara ett jäkligt stort vuxenpoäng?!
 
Och apropå pensionärsvarning så fick jag garanterat några kärringpoäng för ett tag sen, för jag bokstavligen dog lite när jag såg denna ursnyga servis! Jag vill ha varenda del! Jag ska bara hitta någon riktigt rik först som har lust att köpa detta åt mig...


- så jäkla läckra grejer!

sexuella äventyr

Publicerad 2010-06-02 23:39:06 i Sex osv.,

Vad är ett sexuellt äventyr? När övergår ett ligg till ett äventyr? Och vad är det som krävs för att det ska göras äventyrligt? Jag vet faktiskt inte, och nu sitter jag och försöker gå igenom ligg för ligg för att se efter hur pass många äventyr jag roat mig med!
- nog för att jag legat med en del snyggingar, i sthlm, svealand och utrikes, här och där, nyktert och på fyllan, med hjärtat som dunkar och med ansikten jag glömt efter en kvart...

Men vad är det som gör det till ett sexuellt äventyr? Kan man ha det med någon man varit sambo med i flera år, eller är det bara one night stands som räknas till detta? Semesterflirtar och snabba förälskelser? Eller ens make sedan flera år tillbaka?!ps. vill du vara med i projektet? skicka era sexuella äventyr till kjanouch@telia.com boken kommer ut i höst på Xstory.

glömda minnen.

Publicerad 2010-06-02 22:26:02 i Sex osv.,

jag hittade en påse idag, en påse som jag packade för snart ett år sen och som jag sedan länge glömt bort att den ens existera. Eller det kanske var mer innehållet och anledningen till att jag packade påsen som jag glömt bort och förträngt. 
Men jag minns när jag packade den, hoppet, kärleken, tron och den förtvivlade längtan och önskan om att tiden visst gick att vända tillbaka, visst skulle han ångra sig, och visst skulle det ordna sig så att det snart var vi två igen som höll ihop, nu och för alltid? Visst skulle allt bli bra igen? - och fram tills att det skulle bli bra så kanske, kanske han skulle komma över, som vänner, och se en film, kanske ta ett glas oboy och prata om vädret.
och då skulle påsen stå där, redo med lite rester, överblivna saker, som en dag skulle komma att användas igen i mitt hem, utav honom,

Hjärtat är fullt med naiva hopp och tankar när det precis blivit krossat.

- kärleksbrev, fina små lappar, foton, tidningsartiklar, en gammal parfymflaska, det där hårvaxet som luktar ananas och fruktsallad - kärlek, minnen och vår tid tillsammans i olika små former låg blandade i påsen.

så jag rev sönder papper för papper, foto för foto, alla lappar och artiklar, vartendaste litet spår av hans existens, våra minnen och något vi delat - ritsch, ritsch, släng, släng!

Något som en gång betydde hela världen, har nu tappat all sin betydelse. och det kunde inte ha känts bättre.

update: när jag kom hem ikväll hängde en nästan likadan påse på dörrhandtaget, och min första tanke var "OH HERRE GUD, DET ÄR BREVEN SOM ÄR TILLBAKA!!" - jo, för kärleksbrev knallar ju ofta upp själv från grovsoprummet och hänger tillbaka sig själv på ägarens ytterdörr. För sånt händer ju verkligen...

rubba inte mina cirklar

Publicerad 2010-06-02 20:52:29 i Sex osv.,

Suck! Är det något jag verkligen kan störa mig på så är det när folk bangar ut på saker man bokat, vilket iofs är ganska dubbelt då jag själv är den som ställer in när pulsen pumpar uppe i halsgropen på mig och jag helst av allt vill gömma mig under täcket med copacabana...

Men jag trodde liksom själva grejen med att ha ett KK eller vara "friends with benefits" med någon var just att man hörde av sig när man ville ligga, och den andra var på om den också kände kåtheten och lusten!
- då har jag liksom inte tid för lite huvudvärk. Suck, karlar!

killar och ålder?!

Publicerad 2010-06-02 20:40:34 i Sex osv.,

Killar, män och grabbhalvor - vad är grejen med att ni faller för/ligger med/blir tillsammans med småungar - och sen gnäller som fan bakom deras ryggar om åldern?!
-och ja, jag vänder mig till den manliga delen då jag hitills aldrig hört någon tjej i min närhet noja över att personen hon dejtar är aaaaalldeles för ung för henne, men kör på ändå...

Antingen gör man åldern till en grej, stör sig, bangar ut eller känner stopp - eller så tar man åldern för vad det är, inbillar sig att "hon är sååååå mycket mognare än vad hon kan verka", eller gillar läget...

Men grejen att skämmas, försöka dölja, bli generad, skämta bort eller tönta sig över att hon är så mycket yngre än dig själv! Skärp till dig - antingen fortsätter ni ses, blir tillsammans eller fortsätter knullar - men det är inte riktigt snyggt att säga till henne att åldern inte är någon stor grej och sen skämmas för det när hon inte är med. Inte särskilt snyggt alls.ps. jag drar min egen gräns vid 89, mitt lägsta är 91 och det är alldeles för ungt. Men det är för att jag själv valt att göra den åldersgränsen nedåt, uppåt däremot har jag ingen direkt gräns, eller det är väl Persbrandt.

numbers.

Publicerad 2010-06-02 19:15:25 i

Idag är det 63 dagar kvar på min behandling, ja jag har för första gången räknat efter exakt. Jag är lite bitter över att jag missade min 100-dagar-kvar-dag, men tiden har bara snurrat på så jag missade det totalt!

4 augusti är min sista dag, symboliskt nog är det exakt den dagen då jag blev beräknad att födas fram, men då jag föddes med kejsarsnitt blev det några dagar tidiglagt.

Hur jag ska fira? - stor fest, samling, kalajs och tillställning med alla fina vänner, släkt, familj och alla som funnits där för mig! Det ska finnas dussintals med små fina cupcakes, jag ska ha klänning, det ska finnas skratt, lycka och kärlek i luften! En dag att fira livet, kärleken och mig!<3ps. ni äckliga as som inte funnits där, vägrat ställa upp, svikit, eller haft "annat för er", är självklart inte bjudna! Men det är nog inte min uppgift att straffa er, utan det sköter Karma.

kåt-sol sol-kåt

Publicerad 2010-06-02 18:27:55 i Sex osv.,

Visst finns det något i solen strålar som gör oss kåtare, mer upphetsade och gladare? Och visst är vi människor väldigt sol-kåta? Läckert samband det där.

För så fort solen kikar fram kryper vi ut ur våra iden, drar av så pass mycket kläder att det fortfarande ser nästan anständigt ut, vi glömmer bort tråksaker som jobb och ansvar och ägnar varje ledig minut åt att dyrka solen! Är det för att vi bor så pass högt upp på vårt jordklot som vi är så pass sol-kåta?!


- jag ska tillbringa varenda ledig sekund i sommar åt att njuta av denna,


- iklädd dessa två plagg, eller mindre...

Jag tänker att om det ligger i våra nordiska gener att bli vinterdeppiga, borde det väl vara ganska logiskt att det ligger i samma gener att vi blir sol-kåta?! ;)

flowers

Publicerad 2010-06-02 12:49:34 i

Jag har skaffat mig ytterligare vuxenpoäng genom att plantera om massa blommor i blomlådor. Förra året försummade jag massor, bland annat min ursnygga balkong - så dumt och en av de saker jag ångrar från förra året...
- Så i år har jag tagit revansch genom att handla på mig massor med fina, färgglada, doftande blommor i alla olika former, färger och storlekar! I år ska jag verkligen njuta av lyxen att jag äger en egen balkong!!


smakprov på framtiden

Publicerad 2010-06-02 10:52:12 i min vardag,

Har tillbringat ett väldigt fint och roligt dygn hos kära syster ute i åkersberga tillsammans med mina fina syskonbarn! Det var väldigt mycket fina radhus i fina rader, klippta gräsmattor, cyklande människor, skrattande och lekande barn, nyinköpt kaninunge, sol som sken, blommor som doftade och fåglar som kvittrade.
 
- det var lite som att smaka på framtiden, denna fina tillvaro är inget jag eftersträvar att leva i nu, med tvåsamhet, skrattande barn och gardiner som matchar soffkuddarna - men en dag, om tio-femton år kanske det är jag som bor i ett delat radhus, har små tassande barnfötter omkring mig, bolibombasex, fotbollsträning, avtackning av fröknar och grannar att prata med över trädgårdshäcken...

  

+ att min fina systerdotter lånade min kamera ett tag, som hon alltid brukar göra, och det är alltid lika spännande att se vad som lockat henne, vad hon tycker är fint och värt att fota! Här har vi ett blivande proffs :)

     

ship to gaza, igen

Publicerad 2010-06-02 10:32:51 i min vardag,

Orkar inte skriva bland kommentarerna, och för övrigt orkade jag bara skumma igenom ditt megalånga inlägg! Men vi kör ett inlägg till om detta fantastiska, oroväckande och omskakande projekt.

- nej, jag kan inte vara objektiv i detta fall, jag önskar att jag kunde vara det, men när jag var spädbarn blev jag dödssjuk och bokstavligen tappade allt liv fram och tillbaka - då var det Victoria Strand som skrev ut ett speciellrecept som gjorde att jag fick akut läkarvård och därmed kunde överleva! När en sådan person utsätts för något sådant som hände på konvojen - så flyger objektiviteten ut genom fönstret! 

- jag vet att det inte finns någon världslag, fn försöker väl så gott det går - men det är ju inte så lätt när andra styrande organisationer vägrar vara med, inte vill delta eller river upp redan skrivna lagar för att det inte passar just deras åsikter och styrande(Bush!!) - jag syftade på folkrätten, men kom inte på vad det hette...

- jag kan inte alls mycket om palestinakonflikten och det har inte varit min mening att utmåla mig som kunnig inom det området. Vi gick igenom det på en kafferast i åttan, och av det minns jag inte mycket...

-Men det väsentliga i det hela är ju att Israelerna boardade på internationellt vatten! Det var inget annat än organiserat militärt pirat-stuk! De har ingen som helst rätt att göra det! Det israelerna får göra är att söka igenom på deras vatten, högst 22km från kusten - det är lagligt. Men att boarda, gå till attack, använda vapen och hota - det bryter mot så många lagar!!

- jag ser fortfarande inte nödvändigheten i att dra upp deras politiska åsikter i detta fall. Ship to gaza är en fredlig aktion med syftet att hjälpa människor i nöd, ett utsatt folk som lever under förtryck! Det är israel som satt detta folk under bojor och utfrysning från resten av världen - vilket från början till slut är fruktansvärt och jag förstår inte hur världen kan stått och låtit detta hända!! - då förstår inte jag vikten i att bry sig om det är islamistiska extremister, Arne Weise eller franska militärer som är ombord på båtarna. Syftet är att hjälpa till, inte att förstöra eller smuggla in vapen - nu när de går igenom båtarna så kommer de se vad lasterna innehåller - mat, mediciner, bränsle, hjälpmedel till jordbruk - visst, av flera av dessa saker går det att "bygga bomber", som regeringen tror, men det är inte syftet - utan att hjälpa ett förtrýckt folk!

- för övrigt är jag väldigt glad och tacksam över att dom jag känner har landat levande i Sverige! Men jag hoppas och är övertygad om att detta inte kommer gå obemärkt förbi, utan att de styrande politikerna, samhället och världen tar tag i detta - och gör något åt det! För det Israel gjorde är att gå över gränsen, kränka människors rätt och förstöra för ett helt land. Det spelar fan ingen roll vad de har för historia och vad som drabbat dom tidigare, detta får inte bara slinka undan!

abstinens.

Publicerad 2010-06-01 13:47:33 i Sex osv.,

jag kommer på mig själv med att sakna honom, fast inte själva honom och det är inte hjärtat som ropar efter honom. Det är min kropp, min hud som vill känna hans beröring och mina celler som är slaka utav längtan. Jag vill veta hur han mår, om han lagat något roligt på jobbet eller vad han anser om ship to gaza. När man fixar med snittet så är det någon sort som tillsammans med vatten bildar en speciell doft, en doft som ger mig det där sugen i magen och som får mig att längta efter honom.
Fast mest av allt vill jag ligga, höra han stöna, se den där speciella blicken när han tränger in i mig, och jag vill skapa njutning tillsammans med honom.

skagen!

Publicerad 2010-06-01 13:33:59 i min vardag,

- jag älskar min mamma lite extra idag, för hon glömde bort att hon köpt förrätt i söndags när vi åt middag, så nu fick jag äta upp allt själv - en stor bytta med Skagen!!<3

- jag är ledig idag och har ägnat förmiddagen åt skumbad och slöläsning. Om en liten stund ska jag bege mig ut till kära syster och hennes familj! Det blir häng, middag och övernattning, ska bli så mysigt :)

- idag är jag dubbeldeadline - sexprojektet och spelcoach för RFSL - check och check! Ni som inte skickat in era historier, gör det nu!

- fick mail från Colour of Love - jag kom med på utbildningen!! Woho!! :D


- jag dör för denna lilla skapelse!

our song

Publicerad 2010-06-01 12:37:49 i Sex osv.,

Jag tror jag precis hittat min och Mr X låt: enkel, sexig, öppna kort - vårt förhållande som i ett litet nötskal!

Because the Night - Patti Smith

Take me now baby here as I am
Pull me close try an understand
Desire is hunger is the fire I breathe
Love is a banquet on which we feed
Come on now try and understand
The way I feel when Im in your hands
Take me now as the sun descends
They can't hurt you now
They can't hurt you now
They can't hurt you now

Because the night belongs to lovers
Because the night belongs to us
Because the night belongs to lovers
Because the night belongs to us

detox

Publicerad 2010-06-01 11:19:27 i min vardag,

Pga allt jobb den senaste månaden har jag överlevt på energidrycker, cheeseburgare och godis. Allt som är sött har gamats för att jag ska orka, och gärna ska det gå fort fort medan man äter.
- Så nu tänkte jag köra en två-veckors-detox, fast på mitt eget vis. Kaffe kan jag ju inte sluta med bara sådär, så det får bli någon form av hemmasnickrad version.

Jag tänkte bara kapa av socker, energidrycker, donken - det som jag fått i mig alldeles för mycket av på den senaste tiden, och istället mula i mig frukt, grönsaker, smoothies och massa vanlig mat! Det borde väl bli någon form av detoxeffekt?!Målet är dock inte att gå ner i vikt, för det vill jag verkligen inte. Jag har gått ner från nästan 80 till närmare 60 på mindre än ett år, och går jag ner mer nu får jag näringsdrycker av läkarna...
Planen är istället att rensa ut allt äckligt slagg och pumpa kroppen full med vitaminer, energi och nyttigare saker!

doctor, oh doctor

Publicerad 2010-06-01 11:07:27 i min vardag,

Läkarebesöket gick strålande och jag älskar min läkare! Han är så fin, rolig och lyfter ner det på en allmän nivå så att man hänger med på vad som egentligen sker i min kropp.
- han var glad, löjligt glad och positivt förvånad över hur pass bra jag mår! Han kunde inte riktigt förstå hur min kropp och psyke hanterat hela detta med sjukdomen och biverkningarna så bra - jag är så bäst! 

Egentligen skulle jag kunna avsluta behandlingen imorgon, så pass frisk är jag! Men då hepatit c har den funktionen att viruset kan "gömma" sig i kroppen, finns det nu en risk på 25% att det skulle kunna komma tillbaka - vilket skulle kunna leda till att de måste "lägga på" ytterligare behandling på kanske 48 veckor...

Så jag fortsätter med behandlingen hela vägen ut, och sen jävlar i min lilla låda är jag helt klar med den här sjukdomen!

faith.

Publicerad 2010-06-01 08:08:23 i min vardag,

Om en liten stund ska jag springa iväg till centrum och möta upp mamma, sen är det dags för läkarbesöket. Mamma är med dels för att vi vill och för att jag får blackouts när jag varit haft dessa möten/samtal - så jag glömmer och förtränger vad läkaren sagt... så nu är hon min backup!

Shit, börjar bli lite nervös nu, vet egentligen inte varför. För han är verkligen supersnäll, och så otroligt kunnig inom sitt område - topp 3 över hela sveriges läkare, det är honom alla ringer så fort de undrar något!

Jag har plockat på mig alla mina amuletter, för första gången på mer än ett år lämnar jag en hemma, känns mer som en otursbringar numera och en sån vill jag verkligen inte ha med mig...Cross your fingers and toes!

Om

Min profilbild

Caro Wikbro Carlén

jag arbetar som sexualupplysare och har huvudfokus hivprevention och säkrare sex. förutom det gillar jag att läsa, feminism, hångla med min donna, mina queens, New York, att äta, vettiga serier, genus, att resa och att diskutera. och det är ungefär det jag bloggar om.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela