fejka orgasm

Varför fejkar man orgasm? Jag har aldrig förstått det fenomenet alls! Det är nog det dummaste man kan göra i sängen, för vem vinner egentligen på en fejkad orgasm?

Gör man det för att vara snäll? Peppande? För lat? Eller vågar man inte få fram hur man vill ha det? Detta är något som tyvärr både män och kvinnor pysslar med, och det är så dumt! För fejkar man så tror ju bara den man ligger med att den gör rätt och att allt är frid och fröjd - när det inte är det. Och hur ska man kunna lära sig om ingen rättar ens misstag?
- det där med orgasm ligger i bådas intresse och vinning. En bra älskare märker skillnaden på en riktig och fejkad orgasm, och ser till att det bara existerar äkta!Mitt bästa tips: kommunikation! Det är så otroligt viktigt att man är lyhörd, intresserad och vågar säga hur man vill ha det i sängen. Det där med tankeläsning är inte direkt vanligt, så våga öppna munnen och berätta och visa hur du vill ha det!

När jag fått frågan; Kom du? Är mitt standardsvar: Älskade du, jag lovar att du märker om jag kommer el inte!

saker ni inte visste om mig

 • jag tycker inte om djur. Alls. Dom luktar illa, hårar, man förstår inte vad dom tänker och är ofta i vägen.
 • jag drack min första kopp kaffe som femåring, visserligen med mest socker och mjölk. Men det kan nog förklara varför familjen Wikbro är så förbannat korta. 
 • jag är född bokmal och pressade normalt över 100 böcker/året som mindre. Samt såg inget större fel med att fälla upp en bok mitt i frukosten/middag som gjorde mina familjemedlemmar galna.
 • jag hatar sömnlukt, både min egen och andras är nog ännu värre. Så jag måste vädra det första jag gör på morgonen.
 • jag somnar till 90% alltid i filmer, det spelar ingen roll med vem eller vad vi ser, jag kan somna i allt! Undantag - första dejten, för då är jag alltid för exalterad och kåt för att kunna slappna av tillräckligt för att somna.
 • jag hatar charader och har lekt det en gång, som 6åring. Efter den gången har jag totalvägrat under hela min uppväxt och jag hatade dramalektionerna.
 • jag samlade på det mesta när jag var liten, så pass mycket att min mor rensade och slängde högar med saker medan jag var på dagis. Konstigaste el dummaste var nog servetter!
 • jag har flygvärdinna som backup-plan, mest för de fina dräkterna och för att man får besöka massa olika länder.
 • jag är för dödsstraff, och jag ser faktiskt inget större fel med att döda de som förtjänar.
 • jag tror inte alls, men jag kan ibland beundra de som har en tro, även om det för mig är för långt borta.
 • jag är en platt människa, och hatar djupa tankar, filofiska teorier och sånt dravel.
 • jag är helt övertygad om att karma existerar och att man får det man förtjänar, både gott och ont. Dessutom så mår jag bra när det går dåligt för människor som förtjänar det...

light-nudist

Inte för att jag vet överdrivet mycket om hur nudismen funkar, men i dessa varma dagar skulle jag inte banga en sekund på att bli det. Tänk er själv, en liten miniby där man bara kunde spankulera omkring naken och njuta av värmen och dregla efter andras nakna kroppar!

- plus att det skulle finnas kondomer tillgängligt exakt överallt + lämpliga liggställen! För skulle jag bli nudist skulle det ju knappast vara för att "komma närmare naturen, bli mer andlig och få vara som vi människor är skapta", haha!
   Snarare för att det skulle vara ett ytterst lämpligt tillfälle att spana in vackra kroppar, dregla, flirta samt att man ser på direkten vad som finns att erbjudas. Snacka om praktiskt!

andras sexliv

Jag fick syn på ett gammalt ligg idag, Jake The Snake för att vara mer exakt. Och ja, han såg exakt likadan ut som när vi sist mötte honom, fast lite mindre musklig - och hand i hand med en tjej!

Detta är ett av tusen exempel när jag börjar tänka över hur andra ligger, hur deras sexliv ser ut och vad de kan tänkas ha för sexuella böjelser? - är det någon mer än jag som brukar tänka i dessa banor? Jag fördriver alltid tiden på tuben med detta, så underhållande och roligt att fantisera och föreställa sig andras sexliv!

   Exempel Jake the Snake: Vet hans nuvarande om att han brukade köra regelbunden dubbeldoppning under sin tid på Rhodos - bokstavligen talat! Han hade två tjejer i varsina rum som han vandrade imellan och knullade, och jag tror knappast tjejerna visste om varandra... Eller att han hade minst en ny tjej varje dag? Och hur ser deras sexliv ut nu?


Och nej, jag gick inte fram och hälsade... För jag är med största sannolikhet säker på att han knappast minns mig, då med snabb huvudräkning gissar på att han låg med minst 70 tjejer den sommaren. Jag var iaf på hans födelsedag, hah!

rätt läge för sexsnack?!

På jobbet idag blev jag utfrågad om midsommar och hunken jag hookade upp med, och självklart kom frågan hur långt vi hade gått... och direkt när jag lyft menande på ögonbrynet började hon gasta "Vaaa? Gick ni hela vägen?? Första kvällen?! Oooookeeej!"

Och då slog det mig, och herre min gud - ska jag prata om sånt med en 15årig tjej? - Klart som fan att jag ska!

Så resten av dagen pratade vi sex, kärlek, söta pojkar och delade fnissiga historier. Visserligen så körde jag lightversion på mina historier, men när jag var i hennes skor hade jag skänkt bort min The Rasmus-autograf för att få hänga med någon äldre som snacka sex och kärlek med mig!