sexualupplysare och bokälskare

dan före dopparedagen,

Publicerad 2011-05-31 22:58:57 i Sex osv.,

Det känns lite som att det är jul på g, eller iaf något väldigt stort. Nu är ju jag visserligen inget fan av julen och tänker inte ens fira i år, så om någon vill fira en icke-jul med mig så lämna en kommentar.

Men imorrn, åh det ska bli så jävla kul! Solen kommer skina veckan ut, mina absoluta favoritartister kommer att uppträda, jag ska vara med Colour of Love, det är festival och jag kommer vara med finaste gänget. Åh, det kommer bli en fantastisk vecka och jag är så taggad!


det är ju en dag imorrn också,

Publicerad 2011-05-31 21:48:09 i party-larty,

F - Fast vänta nu, vad gör du?
C - Jamen du gav ju mig din mobil, så jag skriver in mitt nummer!
F - Men egentligen ville jag ju ha Philips nummer?
C - Men varför gav du då mobilen till mig? Jag kan väl inte hans nummer? Då är det väl enklare att bara fråga honom istället?
F - Fast det var ju det jag precis skulle göra, innan du började skriva in ditt eget...


Ja, så kan det gå när vinet är gratis! (ett gammalt Caro-ordspråk! Som jag tror kommer användas flitigt i sommar...) Kvällen igår var sjukt lyckad med böcker, tapas, gott vin, fina människor och skratt. Dock har jag glömt min sladd någonstans, så ni får helt enkelt föreställa er allt tills den är återfunnen.

fokus caro, fokus!

Publicerad 2011-05-31 19:33:47 i min vardag,

Jisses, jag är så uppe i varv! Pulsen dunkar på och adrenalinet pumpar runt i kroppen samtidigt som min väska mirakulöst ska packa sig själv med rätt innehåll och medan min kropp skriker efter ett bubbelbad med choklad och Cher på i bakgrunden.

Så jag har gjort en lista på allt som ska hinnas med innan denna natt övergår till dag och jag ska sitta i en bil på väg till Hässelholm och Siesta! Packa rätt saker, flytta saker, maila, fixa inför Arvikafestivalen och inför utbildningarna jag ska hålla senare i Juni + tusen saker till. Längst ner på listan står pizza och jag längtar redan.- just nu springer jag mest omkring i undies och sjunger högt till radion!

ps. med rätt saker så menar jag saker som varma plagg och inte gula converse om det skulle råka regna under festivalen. Nu har jag visserligen gett bort mina, men lämpliga skor kan vara en bättre prio än fyra sällskapsspel som jag packade ner mig till Arvikafestivalen förra året...

you think i crumble?

Publicerad 2011-05-31 09:05:04 i Sex osv.,

Vi pausar lite i diskussionen om det går att göra slut på ett snällt sätt, för det kan en tydligen enligt vissa kommentarer?! Det går säkert, men jag vill ha mer exempel av er!

Det som slog mig precis är att oavsett hur det tagit slut och ett hjärta blivit krossat, så går det över. Klyscha på klyscha, men det blir bättre. Och ett krossat hjärta läker alltid. Kanske inte till att bli ett helt åter igen, men någolunda helt blir det alltid. Och redo att älska igen.

Det är lätt att glömma bort detta när en sitter med hjärtsmulorna i händerna och mest av allt bara vill sluta andas, men det är bara att fortsätta andas, umgås med fina människor och skratta. För livet fortsätter och en dag kommer en inte ens tänka på att hjärtat en gång varit i bitar.


ps. på något otäckt vis tycker jag om att ha ärr i hjärtat, att det har älskat, blivit älskat, älskat för mycket och ibland blivit krossat. Men att det fortfarande bankar och någon dag banka för andra.

jorden är lika stort som ett äpple,

Publicerad 2011-05-31 08:40:07 i min vardag,

Allt om kvällen kan vi ta sen, men först har jag ännu ett exempel på hur liten världen är;

När vi kommer fram till Morfar Ginko så säger hon som tar emot oss att hon känner igen mig och jag känner igen henne. Men vart har vi setts?
- klättring? Nej.
- dalarna? - Nej
- massa andra förslag...

Till sist kommer vi fram till Bokmässan i Göteborg! Och vi går igenom mässan i detalj, när hon frågar om jag gillar Håkan Hellström?!
- ni vet när jag tjuvlyssnade på ett samtal om att Håkan inte skulle hinna signera sin bok, och att jag tog mig in i källaren där han satt och signerade i smyg, och sen tog mod till mig och vågade prata och dessutom få en bok signad?!

- Det var hon som stod och packade upp böckerna!! Och nu kände hon igen mig! Så hur liten är inte världen?

går det att göra slut på ett snällt sätt?

Publicerad 2011-05-30 18:54:06 i Sex osv.,

Jag promenerar hem i solskenet och tänker på kärlek, och främst vad som händer när kärleken tagit slut. Eller när någon tröttnat på den andra, eller funnit någon annan. Eller bara vill vara själv.

Och jag går igenom kärlek för kärlek, alla som passerat som någon form av förhållande, dvs alla de som inte bara varit en engångsgrej... Jag tror jag blivit dumpad på exakt alla sätt som är möjligt, visserligen inte med hjälp av en sepelina eller via bud, men utöver det så kan jag nog pricka av allt på en lista.


- själv dumpar jag aldrig. Jag vill inte vara elak nog att utesluta en människa från mitt fantastiska umgänge haha! (nej, helt ärligt så är det så att faller jag med hjärtat så faller jag ordentligt, och det antalet kan jag till skillnad från antalet ligg, räkna på en hand...) Så jag har endast dumpat två gr i mitt liv, och båda gångerna slutade i katastrof...Men hörrni, går det att göra slut på ett snällt sätt? Eller finns det bara olika grader av elaka sätt att göra det på?ps. hur kul vore det inte på en skala att bokstavligen ge någon korgen? Hahahahaha!!

monday you can fall apart,

Publicerad 2011-05-30 09:00:50 i min vardag,

Om jag är pepp inför denna vecka? Som jag har väntat och nu har den äntligen kickat igång! Idag blir det jobb och sen mingel, imorrn blir det jobb och sen bak + packning ----> onsdag åker vi till Hässleholm!!
Så onsdag - söndag kommer jag hänga med världens finaste gäng och Colour of love! <3


- det syns inte på bilden, men jag kan knappt andas. Den här förkylningen dödar mig. Och med tanke på att Apoteket anställt pryos på heltid så kommer jag nog dö i min förkylning. Första människan i världen som gör det.

sparade låtar

Publicerad 2011-05-30 08:56:23 i Sex osv.,

Ni vet när en har en låt tillsammans med någon en tycker om, eller när det kommer en riktigt bra låt och du och din bästis älskar den tillsammans. Eller när en hör en låt och känner "shit, det här är verkligen taget ur mitt liv. Det är ju jag hen sjunger om!!"
- jag brukar tänka att en liksom ger en låt till någon annan. Kan vara pga texten, innehållet, stämningen eller kanske pga gamla minnen och händelser.

Visst går det inte att ge samma låt till nåon annan sen?! Den låten en haft tillsammans med någon är ju liksom våran, och sen är det så. Skulle ju bara vara konstigt om en gav samma låt till någon annan sen, ba kul att jag fick en använd låt!


Ibland känns det som att var och varannan låt jag hör på radion eller ipoden har jag gett till någon annan. Det är både världens bästa känsla, men kan även sticka till om det är hemska minnen eller något som gjort ont. Men mest fint.

Någon som gör eller tänker på samma sätt som jag?!


ps.
det har faktiskt hänt mig, jag ville att jag och L skulle ha "Nothing at all" med han från Boyzone, fast sen kom det fram att han hade haft den med sitt ex, jag bölade och han sa att vi kunde ha samma... Det hade vi inte. Vi hade aldrig någon låt.

en fin kväll,

Publicerad 2011-05-29 22:52:36 i njuta,

Vilken kväll, supergod mat och fina mamma och fina syster till bordet. Jag är så mätt fortfarande att det gör ont att andas. Men det går inte att inte vilja ha allt på menyn! Vi delade på två förrätter tillsammans, sen skaldjursgryta till varmrätt och fransk chokladtårta till efterrätt. Lovely.

C - jag tänkte tatuera mig igår!!
S - Vad skulle du göra?!
C - Skriva något, en mening på fyra ord...
S - Vad för ord?
M - Phuck phuck phuck!
Sophia tystnar, mamma fortsätter äta och jag skrattar så att tårarna rinner!
C - Vad sa du att du sa?
M - Du hörde!
S - Vill du att jag ska tappa aptiten? Så att jag inte får äta upp min efterrätt?
M - Nej, men ät du. Jag säger ju inget mer.
C - Har du hämtat dig ännu?
S - Nej, ja tror faktiskt inte det.

jag älskar dig,

Publicerad 2011-05-29 21:56:45 i min vardag,

Jag hör det alldeles för sent för att kunna säga något tillbaka och jag har redan lagt på innan jag reagerar på vad han sagt. Skulle jag ringa upp för att säga samma sak tillbaka, att jag visst också älskar honom, fastän det är något vi aldrig säger till varandra? Fastän vi båda vet att vi kan räkna på händerna de gånger han sagt det till mig och jag sagt samma sak i vuxen ålder. Den där gången vi stod på Sky Bar i Bangkok och de andra bråkade och vi tog våra drinkar och tittade ut över staden, och han kramade om mig och sa att han älskade mig. Eller de där gångerna jag fått gå fram inför hela skolan och tagit emot stipendier för inte vet jag, och han glatt kramat om mig och sagt att han älskar mig och berättat hur stolt han är över mig. Har han aldrig förstått att jag inte bryr mig ett dugg om de där diplomen och stipendierna, men att jag vetat att de gör honom stolt och att det är för hans skull jag ansträngt mig? Jag kan inte hjälpa att lärare har en tendens att falla för mig och gör det honom glad att jag får ett diplom så är det ju win win för alla?!En skrämmande tanke som slår mig efteråt är att han vill passa på att säga det. Det är en tanke som får tinningen att dunka, kramar åt mitt hjärta och jag vill bara bädda ner mig och aldrig kliva ur sängen, men den existerar ändå. Att han passar på att säga vad han känner och att han älskar mig.
- och jag vill inte vakna upp en dag och känna mig som Edward. Köpa mig en hora som tömmer mig på hemligheter och allt mitt hat och ilska jag byggt upp för honom genom alla år. Och gå i terapi för att komma fram till att jag är arg på honom, för det vet jag redan. Men samtidigt är han min hjälte. En vilsen liten hjälte med lockigt hår, ett skratt som smittar och som alltid vet de där sakerna som ingen annan vet.


Imorgon ringer jag honom.

mors dag,

Publicerad 2011-05-29 16:36:20 i min vardag,

Vi har egentligen aldrig firat den här dagen i vår familj, för när mamma var liten var det en pojke i hennes klass som inte hade någon mamma, så när de skulle rita mors dag-kort hade han ingen att rita till... Så jag och syrran fick på vår höjd köpa några sockerbitar från Videogodis och slå in.

Men i år ska vi fira! Eller vi har iaf samlats på söder för att promenera bort till Östgötakällaren och äta middag tillsammans. Men först pratar vi sommaren, alla sitter med kalendrarna redo och går igenom vecka för vecka och rekar om det kan bli något gemensamt? För alla har semester olika och vill olika saker och jag har nog inte spikat något alls inför sommaren i år.


Men jag har en puderrosa klänning för andra gången och känner mig som Mickan, och sitter nu mest och funderar på om jag ska ta skaldjursgrytan eller Ceasarsalladen? Mysig söndag!

det där med karma,

Publicerad 2011-05-29 16:29:53 i Sex osv.,

Och vi pratar skrattandes om karma, och vi får det inte riktigt att gå ihop. Hur blev det så att min fina chef Karro blev upphånglad två gånger på raken av Europas snyggaste strippa Victor, medan jag fick ge mitt nr till en person från Katrineholm?!Men vi kom fram till att nästa gång jag vill ha något så måste jag vara tydligare mot Universum med vad eller vem jag vill ha. Och se till att få det. Ni förstår att Karro kan också hemligheten, så det måste vara så.

ett litet äventyr,

Publicerad 2011-05-29 14:18:36 i Sex osv.,

Jag bad ju om ett äventyr, och ni vet vad som händer när jag utmanar universum, jag får det jag kräver! Och jag vet faktiskt inte riktigt hur det gick till, men plötsligt var vi på väg hem till mig alla tre. Så ni som känner mig eller har skaplig fantasi kan ju gissa er till resten.
- och jag vet att jag hade lovat Anna att inte göra något som hon inte skulle göra, men jag struntade i det och gjorde mycket av det som jag kan tänka mig att göra...

Spektakulört, kul och exakt vad jag behövde.

Förresten kommer ni kunna läsa allt om denna natt i min planerade självbiografiska roman som kommer komma ut i 8 olika volymer. Tycker att endast 6 volymer är lite futtigt... Tänkte även döpa hela serien till "Min Strid", så detta kommer väl dyka upp i volym nr 2 "I Stridens Hetta!". Kommer bli en succé.

crazy,

Publicerad 2011-05-28 18:59:30 i min vardag,

Jag känner för att göra något, kan vara något bra och det kan vara något dåligt. Men något måste ske. Det känns i hela kroppen och rastlösheten hänger över mig. Något måste hända, ske eller kanske upptäckas nu ikväll? Jag kanske ska be till gud som jag gjorde där på tåget ner till Kristanstad, och se vad som hände då. OM det kunde hända då, undra vad som kan ske härnäst?

Jag kan nog inte komma på en grej jag skulle banga på. Det här kan bara sluta på ett sätt, fantastiskt!

henry miller

Publicerad 2011-05-27 21:14:38 i Sex osv.,

Jag och Anna har haft en av våra dagar, målat klart allt i vår lägenhet, gått ut med hunden, kollat satc och avslutade med en runda på söder. Jag föll pladask för en bok, som var lika fin som speciell. Kom ut i Sverige 1958 och var så snuskiga att de inte fick ges ut i England och USA, hur skulle jag kunna motstå en sådan bok?ps. om någon hittar del två och tre, Nexus och Plexus, köp dom åt mig då!

oilka sorters prydhet,

Publicerad 2011-05-27 19:50:58 i Sex osv.,

C - Asså älskade hjärtat, du får gärna äta min vegetariska och ekologiska müsli, men du får fan slänga den när du är klar, för jag kräks snart!
A - Haha men va? Asså Caro, du är så pryd på ett annorlunda sätt. Du kan liksom inte hälla ut lite müsli, men du har inga problem med att köra 69?!
Hahaha, kan ni fatta att jag ska leva, bo, hänga och vara med henne konstant inom en snar framtid. Det kommer bli så fantastiskt!! <3

hjärta eller one night stand?!

Publicerad 2011-05-27 05:07:51 i Sex osv.,

Har ni tänkt på att när det kommer till ligga så är det ofta uppdelat i läger - antingen de som måste ha med hjärtat för att kunna ligga, det ska finnas känslor med i bilden och det ska vara kärlek i luften för att det ska kunna liggas. Och sen den andra gruppen som struntar i vilket, det kan vara någon en dejtat ett tag eller en total främling från krogen.

Det är helt min egna uppfattning, för det är ofta så folk i min närhet reagerar när ämnet ligga kommer på tal. Någon mer som känner igen sig i detta, och finns det fler grupper?
 - Hur kommer det sig att det blivit en så pass stor skillnad? Eller finns det någon form av gyllene mellanväg?

Jag är nog i grupp nummer två, helt klart. Det handlar nog inte om att jag inte gillar att ligga med folk jag är kär i eller har känslor för, utan det handlar nog mer om att jag är alldeles för rastlös för att låta det gå så långt...


ps. ja jag vet att jag egentligen ogillar starkt att dela upp i grupper, men jag kan inte låta bli att tycka just denna uppdelning som jag funnit är intressant!

fantastiskt,

Publicerad 2011-05-27 05:02:33 i Sex osv.,

Ja, vad har vi att säga om livet? Det är svårt, så jävla svårt ibland. Det är beslut som ska fattas och ansvar som läggs på ens axlar. Känslor, kärlek, hjärtat, lekar, flirt, ligg och ännu mer känslor. Göra saker utan att ångra sig och alltid med blicken framåt, för vem har tid att se tillbaka och kanske upptäcka misstag? Bergochdalbana, känslostormar och bankande hjärtan, kanske två som ett, kanske var för sig.

Även om det existerar dagar då en helst av allt bara vill bära solglasögon som skydd mot världen, stänga av allt och bara vara själv med en kopp kaffe och sina tankar, eller de där stunderna då en vill krypa djupt under täcket och inte komma fram förrän det känns stabilt igen. De där stunderna när ens hjärtslag tar över allt.


Det är knappast lätt alla gånger, men dock så jävla fantastiskt!

packat,

Publicerad 2011-05-26 15:39:39 i Sex osv.,

Idag hade vi ett litet möte inför Siesta! och jag är med i gruppen som har ansvar över att rätt saker kommer med, rätt antal kondomer, tältet, kläderna och alla andra miljoner kommer med oss och sen åker med i den fina COL-bilen! Så vi kommer att åka ner redan på onsdag morgon, medan de andra anländer framåt torsdag morgon.

Åh, jag är så brutalt taggad! Det kommer bli så himla kul och jag bara längtar tills det är kvällen före och jag ska packa ner mina saker, känna det där pirret i magen och knappt kunna somna för att jag är så exalterad. Nästa vecka kommer bli fantastisk!
- kampanja, festival, finaste människorna på plats, colour of love, kärlek, bra musik - det kan inte bli bättre!

wevibe

Publicerad 2011-05-26 07:39:29 i Sex osv.,

Vi hamnade i en jätteintressant diskussion om kvinnans egna rätt till njutning, om att en har kontrollen över den själv, rätten att bestämma och ta plats i sängen. Och sexleksaker! Finns det något roligare att prata om? Dela med sig av egna tips och hur en lyckas få den där fontänorgasmen!


Och alla var överrens  - wevibe! En liten mirakelmaskin sägs det, så en sådan ska jag införskaffa mig.

 

ps. dessutom är hon som säljer dom så otroligt vacker att jag hade kunnat stå kvar och prata dildos med henne för alltid! Hon satte den över min hand så att jag fick känna de olika vibrations-alternativen, och hon hade kunnat sälja på mig ett dussin med de där leendet...

den erotiska mässan

Publicerad 2011-05-26 07:34:30 i Sex osv.,

Om det var kul igår? Jävlar i min lilla vad det var kul! I år är det så mycket roliga utställare, tusentals nya sexleksaker att känna och klämma på, stripshower varje halvtimme, fina underkläder och erotiska filmer så långt ögat ner. Ett litet sex-mecca skulle jag säga!

Och bästa av allt, vi får personalrabatt! 10% på alla tatueringar och piericings! Så vad ska jag göra? Pierca andra bröstvårtan känns lite grått... Men kanske i klittan? Eller en tatuering? Är sugen på båda sakerna, så det kanske det blir? Jag har iaf till lördag på mig att tänka, för då ska jag dit igen!
- ett gäng nya sexleksaker kommer det iaf bli!


ps. och nej, det kommer tyvärr inte bli några bilder därifrån. Det är totalt fotoförbud och våra vakter är duktiga spanare.

i ett nötskal

Publicerad 2011-05-25 19:16:08 i min vardag,

Jag:

 • kommer jobba mer timmar detta dygn, än jag kommer få i antal sömntimmar de tre kommande dygnen
 • längtar efter jennie och ellen
 • vill till hässleholm
 • vill ha sommarlov
 • orkar inte längre bry mig.
 • längtar tills anna har flyttat in helt <3
 • vill att det ska vara söndag idag...
 • vill hångla, men skulle förmodligen dö av andnöd,
 • kommer nog bränna ett antal hundra imorrn på undies!
 • vill hänga med folk som får mig att skratta tills luften tar slut <3

jag har inte tid,

Publicerad 2011-05-25 05:07:40 i min vardag,

Jag har inte pollenallergi, men vad det är för fel visste inte hon på apoteket heller? Gå till en läkare var hennes svar och sen köpte jag 3 paket halstabletter.
- det kanske bara är en helt vanlig förkylning?

När ska jag ha tid med en läkare? Förmodligen någon gång efter Siesta? Det är som att min kropp vill jävlas lite extra för att jag har proppat den här veckan full med saker, och för att nästa vecka kommer bli minst lika fullproppad.

Ingen idé att klaga, för nu ska jag kila iväg till mitt första jobbpass för denna dag. Och mitt i all sjukdom så är jag faktiskt lycklig, så jävla lycklig! Fan vad livet är fint ibland hörrni <3


det var inte ens några jävla halstabletter jag köpte, utan helt jävla vanliga muntabletter med roliga smaker! Vad var kassörskans problem? Jag säger att jag ska gå till en läkare och nöjer mig med några paket halstabletter, sträcker mig efter askarna och hon säger att det låter som en bra idé! Varför stoppade hon mig inte och gav mig riktiga halstabletter?

jag älskar ica!

Publicerad 2011-05-24 18:53:42 i Sex osv.,

Åh, har ni sett denna? Så jävla jävla jävla fin! Åh, jag bara älskar ica. Vem är det som gör deras fina reklamfilmer? Inte för att jag direkt är något fan av reklam, men fan vad det blir fint när de tar till vara på de där få sekunderna de har att presentera sina extraprisvaror och samtidigt gör något fint med det!

Fina fina ica, fan vad bra gjort! Så enkelt och så jävla bra! <3 Tack ica!

ja till sprutbyte!

Publicerad 2011-05-24 18:17:33 i Sex osv.,

Äntligen har Stockholms kommunfullmäktige tagit sitt förnuft till fånga och sagt ja till att inför sprutbytesprogram för narkomanter i Stockholm. Alla partier utom Moderaterna stod bakom förslaget som nu under de fyra kommande åren kommer införas på prov.
- det har varit på tapeten tidigare, men då sa Stockholm nej. Sedan tidigare finns detta i både i Malmö och Lund.


Varför jag är för det? - för att säga att detta uppmuntrar till att människor ska börja knarka eller uppmuntra ett missbruk är fel. Och att lägga fokus på det är att lägga fokus på fel del i själva problemet med missbruk. För människor missbrukar, och de kommer att missbruka oavsett om de har rena sprutor eller använt en och samma tillsammans med tio andra tills den slutar fungera.
- det är inte själva sprutbytet som ska skuldbeläggas. Lägg istället fokus på varför människor missbrukar? Hur det går att motverka och få ett hållbart stopp på?


Fram till dess ser jag inget fel med en chans att få rena sprutor, som i sin tur är en viktig del i hivprevention och minska överföringen av tex Hepatit C.
- det är det som hela programmet går ut på, att minska överföringen av hiv och hepatit c. Som annars kan överföras mellan människor om de tex delar sprutor.


ps. en sak som moderaterna borde lägga lite extra vikt på är ju såklart pengarna? För de är ju deras främsta mål i allt de gör enligt mig. En behandling för hepatit C kostar samhället minst 500000kr, min behandling uppskattades kosta så mycket och jag gick inte ens på de där veckosamtalen hos en psykolog som jag blev "dömd" att medverka på, så min behandling var väl snäppet billigare? Tänk då vad en behandling för hiv kostar samhället, och sen tänk vad detta sprutbytesprogram kostar.
- nu tänker jag bara i små banor fram till det att samhället och de styrande väljer att prioritera stoppande av missbruk på riktigt.

lilla pappa <3

Publicerad 2011-05-24 15:49:39 i min vardag,

Jag har precis berättat om min ångestfullspäckade vecka med tusen saker att göra varje dag, och detta blir reaktionen:
- Åh tack gode gud! Åh vad härligt att höra lilla gumman!!
- Att jag typ kommer att dö?
- Nääääää! Men då hinner du ju inte hitta på något dumt! Då kan jag ju inte direkt hitta dig på plattan rökandes hasch!! Gud vad skönt att höra?!
- Eeeh tack?! Eller ja.
- Nu tycker jag att du går till polisstationen, och så berättar du om din helg och så kan du ju hälsa dom att dom inte behöver hålla koll på dig denna helg! Så kan dom ta och skriva upp det. Gör det!


Vi pratar om min soffa, som är gigantisk och som inte går att bära:
- Men asså vafan!! Jag och Anna höll på i flera år med att få ut den! Hur fick vi in den?
- Ja inte var det den där jävla tönten iaf! Han kunde ju för fan inte ens bära! Så jag vet inte hur det gick till faktiskt? Jag vet inte lilla gumman.
- Eeh, okej.
- Åh, jag är så glad att du gjort dig av med honom, för annars hade jag nog varit ledsen på dig.
- Du kan vara helt lugn, han är helt jävla borta.


Och vi åt lunch, han åt Biff Rydberg:
- Men asså den där maträtten är så jävla tråkig!
- Men vadå? Du får ju med en äggula att hälla över rätten, då händer det ju lite saker!
(fast sen sa han att maten smakade mer som kalops än oxfilé...)Annars har vi pratat om raggmunk på burk, sommarens planer, 25 kg kött, lyssnat på Lisa Ekdahl och åkt bil. Han är fin han.

just nu längtar jag efter och vill detta,

Publicerad 2011-05-24 14:40:46 i njuta,

 • att Jennie är hemma igen så vi kan sitta i hennes kök, prata gamla minnen och baka snickerskakor
 • hångla med någon som kan, eller helst den personen
 • sitta utomhus medan regnet faller ner med någon fin och prata tills solen går upp
 • hålla hand och känna pirret
 • åka till hässleholm och träffa alla
 • att jag och anna bor ihop
 • sola naken på davids tak och hitta på äventyr med Natti
 • dansa mig svettig och vandra hem barfota
 • äta choklad i duschen
 • läsa ut massa böcker ostört
 • att det ska vara så varmt att varken skinnjacka eller strumpbyxor behövs
 • ha L Word-maraton
 • äta chips till middag
 • vakna av att bli skedad
 • att alla finingar får sommarlov och kommer till sthlm <3

tonårstjejer tar fler risker?!

Publicerad 2011-05-24 14:24:33 i åsikter,

Läste ni metro idag? Nu har det gjorts en undersökning vad det gäller ungdomars risktagande, och kommit fram till att tjejer minsann tar lika mycket risker som killar numera. Vilket visserligen är bra för att det tyder på att "tjejer vågar ta för sig", men dåligt då de är just risker de tar... Så ur jämställdshetperspektiv var det bra.

Varför lägger de ner energi på att göra denna typ av undersökning? Lägg istället ner energi på att inga ungdomar far illa, lär dem saker och se till att sysselsätta dom med bra saker!


Olika riskbeteenden där tjejern nu börjar ta "mer plats": (hur mycket risker tar jag?)
- har fler sexförbindelser (check!)
- tar kontakt med okända män på krogen (check, och kvinnor - check)
- kombinerar sex och alkohol (check)
- kör fort med bil (har inget körkort ännu)
- går ensamma hem på natten (check)


Ja, så jag vet inte riktigt hur denna lista ska tolkas? Jag tar lika mycket risker som killar gör, och det är bra för att det visar att jag vågar ta plats, men det är även farligt eftersom jag riskterar min egen hälsa. Varför är det ingen som påpekat tidigare att killarna riskerat sin hälsa under hela tiden de tagit dessa risker?!

tisdag?

Publicerad 2011-05-24 06:51:52 i min vardag,

Ni vet den typen av morgon, när en längtar tillbaka till sängen för att sova, innan ens klivit ur? Jag brukar ha främst ha den typen av mornar i oktober. Eller egentligen genom hela hösten och vintern, när solen svikit landet. Men denna dag är fan en sådan dag. Jag ska nog gå och lägga mig 19,13 sharp ikväll.

Gårdagen var fantastisk! Fina Ellen är i Stockholm, så vi två tillsammans med Isabella och några pojkar invigde Kulmåndag, och det var kul. Vi drack öl och skumpa, aktade oss för trappan, skrattade, pratade om sommar och spanade. Dessutom var ungefär halva min klass från aspudden där och några tom "vände lite skivor". Stockholm är för litet för mig.


Nej men då sticker jag väl iväg och har lite materiallära, idag ska vi sortera plåt. Jag kan ju säga att jag rent spontant kan komma på ett dussin saker som är roligare, men hans närvaro väger upp allt.


ps. detta är nog den bästa låten just nu http://www.youtube.com/watch?v=sz4nwnv6XG0

vaginaweights,

Publicerad 2011-05-23 21:12:09 i Sex osv.,

Och när vi ändå pratar om knipövningar så finns det ju lite olika verktyg för att bygga upp musklerna och öva upp tekniken. Nämligen olika föremål som en kan föra upp i fittan och sen försöka hålla kvar, knipa runt, gå omkring med och försöka hålla kvar. Vanligaste typen är Geishakulor:


Saken med dessa är ju att de finns med olika tyngd, storleker och material. En för upp en eller två av kulorna, kniper och försöker hålla kvar dessa. Sitt still, ligg ner, vandra omkring - variera dig och se hur länge du kan behålla dem inom dig!
- en tillägg! De kan inte försvinna upp inom dig! Men de kan vara lite trixigt att få ut dem, men få inte panik. Utan enklaste sättet att få ut dem är att sätta sig på huk och pressa - så kommer de ut!

Annars finns det denna typ, där de sitter ihop med ett snöre och det är även en bit snöre som sticker ut ---> enkelt att dra ut dem direkt när du känner för det!

If you have to ask, you haven´t been doing your exercises.

Publicerad 2011-05-23 20:37:19 i Sex osv.,

Denna text vänder sig främst till fittbärare, till er med kukar kan jag uppmana att öva på att spänna musklerna i kuken, går det? Jag har bara sett det några gånger och jag vet visserligen inte vad det kan vara bra för, men testa!

Det här med knipövningar - gör ni era? Jag har hört ett en ska göra ungefär 100 om dagen, och sen går ju denna övning att variera så långt fantasin räcker. Inåt, utåt, snabbt, långtsamt, med något inuti, runt något, med vatten, ja som sagt så långt fantasin räcker.

Hur gör en? Ni vet knipet som en gör när en kissar? Det är exakt i det ögonblicket som du övar upp dina knipmuskler. Så enklaste sättet att hitta sina knipmuskler är att "kapa" av kisstrålen, eller alltså pausa i kissandet. Kan du det så har du hittat dina knipmuskler!

Vad är det bra för? Kvinnor som precis fött barn vaginalt (alltså inte via kejsarsnitt) uppmanas att göra detta för att tighta igen slidöppningen och för att slippa urinläckage. Men för oss andra som inte ploppat ut några ungar ännu eller aldrig, så är det bra för själva muskulaturen i fittan och kring hela fittan.
- med bra koll på sina fittmuskler ökar chanserna för starkare och bättre orgasmer, fontänorgasmer och en kan helt enkelt njuta mer!


Gör det till en vana att göra några dussin knip om dagen i olika takter, styrkor och tid - lär känna din kropp och öva upp dina muskler. Bättre orgasmer kommer ske!

en fin dag,

Publicerad 2011-05-23 20:25:23 i min vardag,

- Men lilla gumman, du sågar ju helt snett! Såga rakt!
- Men asså nej. Det är inte jag. Det är ju sågbladet som är helt snett! Det ser du väl?!
- Det blir så bra lilla gumman, fortsätt du.

Ja, jag har ägnat min dag åt att såga. Och inte några små bleka kvistar, utan jag uppskattar mängden till en gigantiskt ek, på ungefär 300 år. Som det behövs 17 vuxna människor till för att nå runt. Hänger ni med på hur mycket jag sågat då?


Och vi pratar gamla minnen. Han berättar samma historier jag hört sen jag lärde mig lyssna och skrattar på exakt samma ställen som jag gjort hela mitt liv. Han berättar om hur han sprang New York Maraton 1984 och hur han och min mamma såg en person äta två varmrätter till middag, och hur de förmodligen var nära ett mentalsjukhus för den ena var knäppare än den andra. Och att de såg några riktiga orginal därborta.

Och vi såg ett orginal ute på stan: "Titta där Caro! Där har du ett riktigt jävla orginal! Han har gått här i alla tider och är minst dubbelt så gammal som jag... Eller alltså det kan han ju inte vara, men jag skulle uppskatta iaf 75 år. En riktigt 25%are."


 - och vi drack kaffe ur samma muggar som vi alltid gjort. De där muggarna som han vann i en tävling som var 7.10 varje morgon. Förutom muggarna vann han även en morgonrock och en frukostbjudning. Jag tror att varje syskon fick varsin uppsättning muggar och morgonrock? Det slutade iaf med att radiomänniskan kände igen hans röst, och jag tror han mest ringde in för att roa mig och syrran.


- Men asså va fan? Den där klockan har stått på "snart lunch" hela morgonen!
- Ja men lilla gumman, nu är hon ju snart lunch.
- Ja fast asså jag har varit hungrig och taggad på snart lunch sen typ 9.15.
- Nääää, men det är ju fel. Och nu är ju klockan ändå precis som den på väggen!

<3

5 år senare,

Publicerad 2011-05-23 07:57:14 i Sex osv.,

En tanke slog mig precis innan jag skulle somna igår, hur kul vore det inte att ligga med samma person som en låg med för 1 år sen, 3 år sen eller varför inte 5 år sen? Och liksom jämföra vad som hänt sen sist? Har båda utvecklats eller går en automatiskt in i samma liggrutinera som en hade då? Har någon blivit bättre och märks det? Hur då?

Jag tycker det vore asspännande att testa! Alltså inte för egen del, för jag har inga preferenser att ligga med någon av mina gamla ligg, men ingen därute som vill vara testkanin?

ps. kan kanske vara därför jag hade den ena sjukare drömmen än den andra inatt, och alla innehåll något ex.

hej vecka 21!

Publicerad 2011-05-22 21:42:00 i min vardag,

Var lite osäker på hur kommande veckan skulle se ut, händer något speciellt eller? Jo ni, jag har minst tre olika färgglada boxar per dag, men kul ska det bli!

Mån:
- ledig,
- vara med pappa hela dagen <3
- Ellen kommer till sthlm!
- F12 med Ellen, Anna och Isabella + fler

Tis:
- ledig,
- ligga? Skriva? Sola?
- jobba med COL

Ons:
- jobba
- ps-öl?
- erotikmässan

Tors:
- VIP-frukost hos Lindex med syster!
- till RFSL och fixa inför Siestafestivalen med COL
- jobba

Fre:
- jobba
- COL
- Monas studentskiva!

Lör:
- jobba
- erotikmässan

Sön:
- jobba
- middag hos mamma

men asså jag är inte bög!

Publicerad 2011-05-22 20:22:19 i Sex osv.,

Jag hörde ungefär detta samtal igår:

1) Men asså jag är fan inte bög!
2) Bög! Du är bög!
1) Men asså jag är inte bög. Jag är så fan inte heller bög! Du får inte kalla mig för bög, för jag har fan knullat med så jävla många brudar att du fattar inte! Så då kan jag inte vara bög!
2) Bög, bög, bög.
1) Men asså...

Och sen gick det liksom runt, i kanske 5 min? Eller från medis till gullmarsplan. Jag höll på att tappa linserna av frustration och förväntade mig ett gäng snubbar på typ 15-17 år. Vänder mig om och ser att dom är runt 35-40? Gode gud i himlen, gör så att ingen av dessa snubbar är pappa, för hur fan skulle de barnen bli uppfostrade?


- lägg till några burkar öl och ihoptrycka kepsar så förstod ni hur snubbarna såg ut. Och tänk bort elden och barnet. Och brösten på ena personen.Jag tänkte nästan lägga mig i diskussionen och säga att jag förmodligen har knullat fler killar än de 4 männen knullat tjejer tillsammans, och är fan så mycket flata. Men visste inte riktigt vad reaktionen skulle bli...


ps. dessutom så vet ni väl att du bestämmer helt själv vilken sexuell läggning du har! Oavsett om du är fittbärare eller kukbärare och knullar med tjejer, killar, båda, alla eller ingen - du bestämmer!

skrev 1

Publicerad 2011-05-22 19:18:54 i Sex osv.,

Kliver på tuben med sömniga ögon och tar första bästa plats, och ni vet när en bara råkar titta på ett skrev, för det händer väl oss alla? Mig gör det iaf! Och jag har inte ens något där att hämta längre, det bara sker rent automatiskt, typ som att en spanar in bröst. Det bara ligger längs ryggraden.
   - Iaf, denna person behövde inte direkt välja sida, utan det var all over the place! Det var då jag upptäcker vem det är, en av min butiks författare. Jag har liksom lagt hans böcker på "vi gillar!"

Och ja, jag hade sagt något snällt om hans böcker om det inte hade varit för
1) att jag glott in i hans skrev
2) han såg inte så jävla pratglad utps. han behöver knappast ge ut fler böcker för att få ligga.

love me to pieces.

Publicerad 2011-05-21 21:36:03 i Sex osv.,

Ibland är det jobbigt att ha ett hjärta som mitt. Ett hjärta som bultar och bankar, konstant. Ett hjärta som älskar, vill bli älskat och som känner så mycket, jämt. Och ibland är det jobbigt att jämt känna saker. Att ha ett hett temperament som reagerar för minsta lilla, men som även kan stilla sig på en sekund. Men att alltid har förmågan att reagera. Och det är jobbigt när mina ord, tankar och åsikter skär som knivar hos mottagaren. Och jag vill intala mig att jag inte reagerar, att orden bara rinner av och att jag inte kan ta åt mig. Men jag tar åt mig som fan och inte kan släppa taget. Det är jobbigt att vara nav och hålla samman allt, vara mittpunkten som ska få allt att rulla. Men vad händer när jag själv inte ens orkar hålla samman? När en känner för mycket och vill så mycket, men när det till slut inte fungerar längre.
- och jag saknar dig.


Nu ska jag röka och sen äta choklad och gråta i duschen. Två av topp-tre saker en kan göra i en dusch.


Don´t you sometimes wish your heart was a heart of stone?

temaveckor?

Publicerad 2011-05-21 10:02:57 i Sex osv.,

Vad säger ni om temaveckor? Att jag väljer ut ett ämne som vi under en vecka diskuterar, ventilierar och som jag skriver lite extra mycket om. Det kan vara allt från kärlek till analsex, vad säger ni?

Jag tänkte inleda med tema PORR. Gigantiskt ämne som både berör och upprör, fantastiskt, äckligt, prositution, skamligt, konst, erotiskt, eggande - ja det är en hel värld!

Tema porr börjar på måndag!

varför drar jag till mig stalkers?

Publicerad 2011-05-21 09:56:32 i Sex osv.,

Under lunchen igår uppdaterade vi oss om vad som hänt som sist och Malin frågade om han den där gamla hört av sig igen? Och jag svarade att tack gode gud nej, han har äntligen fattat att han är dumpad!

Men vad bra att mobilen ringer 01.00 en fredag kväll med okänt nummer, exakt samma dag! Och jag som var helt inne i en bok fick för mig att det var M som ringt fel nr och svarade.
- sen ringde han 10 gr på två min och skickade sms.

När ska han fatta att jag inte leker svår? Utan att jag bara vill att han försvinner? Dessutom finns inte hans nr på eniro, så förmodligen är det kontantkort ---> den där vigselringen från första kvällen var nog äkta och jag dör om det finns barn med i bilden!


Vad är det för egenskap hos mig som lockar till mig stalkers? För han är ju knappast den första och lär inte vara den sista? Vad finns det hos mig som gör att folk inte ger upp och återkommer? Ska detta byggas på mitt ego eller? Typ "åh jag är så smickrad över att en 36 år gammal gift man inte vill sluta ringa mig, shit vad fint!".ps. så vad lär vi oss av detta? Jo, att nästa gång jag hittar någon jag vill ligga med, så går jag hem till henom, inte till mig!

ps 2. ja, jag sov som en jävla skorpa med Pelle Svanslös på i bakgrunden och båda mobilerna i handen. Dessutom är min dörr gjorde av smörpapper, så jag ryckte till så fort porten rördes. Men ett sista samtal med en annan innan jag somnade fick iaf ner min puls på normal nivå. <3

lite lycka,

Publicerad 2011-05-21 00:18:33 i njuta,

En kan säga att det blev en kombo av mina två alternativ för kvällen, fantastiskt! Det är fredag, chokladmoussen är klar och livet känns sådär fint. Eller snarare att det inte finns något som tynger, det känns bara gött och jag är lycklig. Trodde inte jag skulle känna såhär igen, eller inte så fort iaf. Men det känns bara så jävla bra.


- vad händer med mitt hår egentligen?!


Och ja, jag är naken på bilderna, och snacka om att det vara nära en nipslip ett antal gånger. Men det är dock inte tillåtet på detta bloggforum... Trevlig fredag finingar!

skämskudden fram,

Publicerad 2011-05-20 23:42:30 i min vardag,

Jag arbetar ju på Centralen, och jag kan säga att det kryllar av knäppon där. Den ena är värre än den andra, och min favvo är fortfarande han som kom inrusande och vrålade efter bibeln... Samtidigt som min syster var på besök och jag trodde fan hon skulle krypa in under disken!

Så ikväll fick jag besök av en man, som talade lagom knackig engelska och sökte en specifik bok. För det första kände jag inte ens igen varken titeln eller boken, och jag förstod knappt vad han sa. Vi tjafsade fram och tillbaka i tio min, när han till sist tittar på mig och säger:
- I think you wounder why I wan´t this book, right?
- Yeah, why?!


Då är det han som är författaren!! Som är på Sverigebesök från Indien för att promotea den boken och den kommande!! Åh, han hade kunnat steka ägg på mina lena kinder och jag ville dö!
- men det slutade med att jag lovade att snacka med min chef om att ta in boken och som tack fick jag hans visitkort och jag råkade lova att vi ska bli vänner på facebook.


Varför varför varför verkar det alltid som att mitt liv går ut på att jag ska göra bort mig? Är jag med i dolda kameran 24/7 eller vill någon högre makt att jag alltid ska underhålla?!

skribent kanske vore något?

Publicerad 2011-05-20 15:23:10 i njuta,

Åh, finns det något finare än när andra i ens närhet lyckas med saker som de har velat uppnå? Vågar ta för sig, kickar igång något eller bara tar mod till sig att söka, skriva, ta plats, eller visa vad de går för.
- och sen lyckas!

Just idag är jag extra stolt över Anna som inom kort kommer vara litteraturskribent för en tidning och Ellen som flyger ner till Stockholm för en plåtning. Ni är bäst! <3
ps. förövrigt är jag lite sugen på att bli krönikör, jag vill skriva för en sida eller i en tidning och se mina ord i tryck. På riktigt. Det blir nog nästa plan.

pepp är mitt mellannamn,

Publicerad 2011-05-20 11:43:39 i Sex osv.,

Telefonmötet gick fantastiskt, jag är så taggad att jag håller på att spricka!! Det är så jävla kul och jag är så fantastiskt glad att jag får göra detta. Två utbildningar kommer inom kort att ske i Karlstad, en för enbart nya COL´are och som förmodligen ska med oss på Arvikafestivalen, och en utbildning för "yrkesverksamma", vilket innebär barnmorskor, skolsystrar, skolpersonal och massa andra.


Så jävla kul!

komplimera mera!

Publicerad 2011-05-20 10:55:25 i Sex osv.,

Heter det så? Komplimera? Komplimangera? Det jag vill få fram är att folk överlag borde bli bättre på att ge andra komplimanger. Hur svårt är det att säga några fina ord, som en vet med största sannolikhet kommer mottas bra av personen?

Jag älskar att ge komplimanger! Häng med mig en kvart och du kommer ha fått komplimang för allt från håret, till skrattet till att du kan den där låten från det där barnprogrammet vi såg när vi var små.
- varför gå och hålla på sånt, när en kan säga det och göra någon glad?

Bästa av allt är ju att det går ju att säga till vem som helst, din älskling, mormor eller den där snälla tjejen på bussen - för vem vill inte höra en komplimang? Jag fick en igår som var så jävla fin,
Jag sa även till Robin att du verkade så snäll ut. Typ som en fika kompis hahahaha! :D:D
- hur fin var inte den meningen på en skala? <3
ps. fast ni fattar väl att ni bara ska säga sakerna när ni menar det, för annars är det ju bara slöseri.

fredag,

Publicerad 2011-05-20 10:47:30 i min vardag,

Åh, vilken dag! Solen skiner och jag inledde dagen med en timmes promenad i tanto. Aktade mig för lösa hundar, luktade på allt nyutslaget och bara lät tankarna flöda. Det finns inget härligare än att rensa huvudet och bara låta fötterna vandra på.
- så med nyrensad skalle är jag redo för fredag!

- telefonmöte inför utbildningar i Karlstad, som jag ska hålla i!
- köpa en ram till min tavla som inom en snar framtid ska upp på väggen. Måtten är 66-89, är inte det udda?
- myslunch med mina finingar Emily och Malin <3
- maila, skriva och sammanfatta alla mina tankar på papper

Sen efter jobbet vet jag inte vad som väntar, härligt va? Antingen så blir det hemmafest med utgång och förmodligen ligg, eller så drar jag hem och äter chokladmousse. Ibland är det tufft att bestämma sig.

mitt nästa ligg ska,

Publicerad 2011-05-19 15:24:23 i Sex osv.,

 • äga minst ett par converse
 • ha ett badkar
 • skratta åt mina skämt
 • gilla choklad

Ja, typ så och helst inneha alla dessa egenskaper. Men tre av fyra går också bra. Skönt, då har vi det utrett.

jag tror det är över nu,

Publicerad 2011-05-19 13:45:12 i Sex osv.,

Du fyllde år igår, och jag som hade tänkt ringa dig för att fråga hur i helvete det gick till när du skruvade upp den där överdrivet fula lampan som hänger i det där rummet som en gång i tiden var vårt gemensamma sovrum. Vi har förresten målat över den där röda väggen som du målade åt mig som en överraskning när jag kom hem från jobbet.
Och jag hade glömt att du fyllde år och tänkte fråga om en jävla lampa. För nu hänger lampan lite halvt löst från taket med alla de där elgrejerna utstickande och vi väntar nu istället på att Annas pappa ska komma hem från Ungern och fixa det.


Två dagar efter att vi sågs sist, tror det var någon gång i oktober, så bestämde jag mig för att släppa taget helt om dig. Hjärtat klippte alla känslomässiga band, några fina minnen fanns knappast kvar att tänka tillbaka på och mitt arkiv med dig var utrensat. Du ville att vi skulle vara vänner, och jag minns att jag är hellre själv resten av livet än har dig vid min sida ännu en gång.


Och jag vet inte varför, men det känns verkligen utrensat. Som att glömma din födelsedag var ett slags kvitto på att du inte längre har någon plats i mitt liv. Det känns både bra och märkligt. Märkligt mest för att det var inte såhär jag såg på oss för fem år sen, och om vi lägger ihop all tid som vi faktiskt umgick så blir det väl ett år eller två? Men det känns bra för att du äntligen är borta, för alltid.

roliga uppdrag på g,

Publicerad 2011-05-19 13:37:49 i Sex osv.,

Jag fick ett väldigt roligt erbjudande igår, att få hålla i Speedmeatingkväll! Hur kul vore inte det? Jag lovade att anta uppdraget om jag får inleda med att säga att det är fritt fram att ragga på mig i pauserna!
- men det dumma är att det förmodligen kommer krocka med min medverkan på Erotikmässan i stockholm.

Hur kan två så roliga grejer placeras in på samma dag? Så orättvist, jag som vill göra båda. Ibland är det lite jobbigt att vara vuxen och tvingas bestämma allt själv, då var det enklare att vara liten och bara gå till det bestämda målet iklädd en likadan klänning som syrran...ps. och vad jag ska göra på erotikmässan, ja ni! Jag kan säga så mycket som att jag inte kommer strippa! Även om jag är helt övertygad om att jag skulle vara bra på det, haha eller iaf locka till mig en och annan sedel i trosbandet. Däremot kommer jag titta på strippshowerna som är en gång i timman med både herrar och damer, fantastiskt!

svar till Emelie,

Publicerad 2011-05-19 13:24:22 i Sex osv.,

Queersnigel om bäste givare,:

Hur fick du Hepatit C? :-( Hur pass lever man med det nuförtiden, bra behandling finns?

Kramar! Emelie


Du får ett helt inlägg istället för att skriva en kort kommentar. Jadu, varken jag eller läkarna vet hur det kan ha gått till när jag fick min sjukdom. Det enda de kunde säga var att efter att ha mätt mängden ärr på min lever (som i sin tur lever till skrumplever eller levercancer) att jag hade så pass mycket ärr att jag varit sjuk i minst 5 år. Vilket innebär att jag fått sjukdomen innan jag fyllt 15.
Sjukdomen i sig är en infektionssjukdom, ett virus, som sätter sig främst på levern men smittar via blod. Därmed är de allra vanligaste smittovägarna vid intravenöstmissbruk (alltså att en tar knark med hjälp av nålar och sen delar med andra.) Men det kan även smitta vid sex, men då måste de ha funnits med blod i bilden. Vid blodtransfusion kan det även ske en överföring, även om det i Sverige knappt existerar då allt blod som ges testas minst 3gr.
- men eftersom jag varken knarkat med nålar eller hade haft sex som 15åring så visste varken jag eller läkarna något?!

Vi har gått igenom alla mina journaler fram till idag, och till sist gav jag upp jakten. Jag orkade inte bära på ångesten över att inte veta hur och av vem jag blivit smittad och la allt fokus på att bli frisk.

Ja det går absolut att leva med sjukdomen. Det vanligaste scenariot är att en inte upptäcker något förrän det gått 10-15 år och huden börjat gulna, som den gör när levern börjar gå sönder. Det finns nästan inga biverkningar och det enda jag märkte av var under den sommaren att jag inte tålde alkohol. Jag kräktes, tålde inte lika mycket som vanligt och jag däckade på tuben ett antal gånger och vaknade vid slutstationen...

Om jag inte minns helt fel så finns det fyra olika sorters heptatit C, och sjukdomen delas upp i två kategorier - en som spontanläker sig själv efter tre månader, medan 75% utvecklar en kronisk leverninflammation och blir såväl kronisk smittobärare.
- jag hade typ B2, som visserligen hör till den kroniska avdelningen, men som är botbar.

Det finns behandling för alla slags hepatit c, men det är väldigt individuellt hur bra eller dåligt ens kropp tar emot en. Jag fick tjata mig till en behandling så fort som möjligt och var övertygad om att jag skulle klara det. Medan jag hade läkare som målade upp det ena skräckscenariot efter det andra. Medicinering kan pågå allt från 3mån - 48mån, beroende på sjuk en är och hur mycket virus det är som ska bort.
- med tanke på allt jag läste och fick höra om behandlingen så klarade jag mig ganska bra. Många säger att denna typ av behandling är värre än den personer med HIV får, vilket iofs inte är så konstigt då dessa två sjukdomar är ganska lika till utseendet.
- jag tog en spruta i veckan och 3/4 tabletter om dagen i 6 månader.Oj, nu blev detta ett väldigt långt svar Emelie. Hoppas du orkar läsa igenom allt :) Blir lätt så när jag ska berätta om sjukdomen. Hoppas allt är fint med dig och att vi ses snart! Kramar

bäste givare,

Publicerad 2011-05-18 19:59:34 i njuta,

"Var vänlig kontakta läkare på Blodcentralen för kompletterande uppgifter." Daterat 2009-06-25.

Detta hittade jag idag medan vi rensade, brevet som var inledningen på hela resan kring min Hepatit C. Jag trodde jag hade slängt det, men har nu bestämt mig för att alltid spara detta papper. Det är ett kvitto på vad jag gått igenom och jag kommer alltid känna mig tacksam över livet när jag ser detta.
- jag kan inte säga att jag minns överdrivet mycket från tiden mellan jag fått brevet till att jag fick "domen" av häxan på infektionsavdelningen, eller mycket av hur jag var när jag var sjuk, eller behandlingen alls. Min kropp har en tendens att förtränga allt som är jobbigt...

Men jag minns hur ångesten tog ett hårt grepp kring mitt hjärta, hur luften tog slut och jag minns hur jag tänkte att jag inte ens fyllt tjugo år, och har redan fått min dödsdom.


Jag vet inte om jag var lycklig innan jag fick vara med om detta? Var jag lycklig med dig? Var jag lycklig i det liv jag levde? Var jag lycklig i och med mig själv?
- jag vet bara att det knappt går en timme, varje dag, som jag inte tänker på hur lycklig jag är att jag lever. Jag är lycklig över mina vänner, över kärleken, över min familj, över det jag åstadkommit och det jag ska göra, och så jävla lycklig över mig själv.


Möjligtvis största klyschan någonsin, men en ska aldrig ta livet för givet. Och människor som tycker det är en klyscha har inte levt livet på riktigt.

lämna en lapp,

Publicerad 2011-05-18 19:28:41 i Sex osv.,

Vi hade en riktigt spännande diskussion i helgen (bland tusen), som ursprungligen handlade om att ragga, men vi kom snabbt in på fenomenet att lämna en lapp...
- för hur många utav oss har inte sett en riktigt söt person, tänt till och velat ge numret, ta en kaffe eller bara säga att personen är söt? Kanske bjuda ut, kanske bara ta den där koppen eller bara göra människan glad.

Och hur många utav oss är det som faktiskt tar mod till oss, skriver den där lappen och lämnar över?


Jag älskar upplägget och jag har faktiskt gjort det en gång! Fast jag säger som jag sa i helgen, jag var på Rhodos så där fick alla ändå ligga... Jag fick Jennie att skriva på en servett (för jag har så ful handstil), som jag sen gav till den snyggaste killen på hela ön! (jag lovar att alla verkligen tyckte det!!)
- jag minns att det var pirrigt och nervöst, men mest kul för att jag verkligen vågade.

Så ser du en hunk på stan, skriv ner något sött, kanske ditt nr eller bara att personen är söt och lämna över! Vad är det värsta som kan hända? Att det inte blir någon kopp kaffe eller att personen inte hör av sig? Ja men och? Då har ju iaf du gjort värsta stora grejen, och det är alltid något!

ps. hur det gick med killen på rhodos, självklart så låg vi samma kväll. Han såg ut som en Ken-docka med gigantiska muskler, skånsk dialekt som jag inte fattade men var någon som alla ville ha!

våga göra saker själv,

Publicerad 2011-05-18 19:16:51 i Sex osv.,

Mamma - Ska Anna med dig in till stan sen?
C - Nej, hon skulle vidare med några vänner.
M - Men ska du åka in själv? Utan någon?
C - Ja, det löser sig alltid.


Är det något jag tycker att människor ska bli bättre på så är det att göra saker själv, utan sällskap och bara göra det en känner för. Jag har nog gjort det mesta en kan göra och det började med att jag ville gå på konserter som 14åring och ingen i mitt gäng hade samma musiksmak som jag, men vem kan banga på ens favvoband?
- konserter (minst fem), luncha, museum, badhus, träna, utbildningar och föreläsningar - allt detta har jag gjort själv. Och varför inte? Det är saker som jag har velat göra och varför skulle jag banga för att ingen jag känner inte kan eller vill? Jag har tom åkt bergochdalbanan själv, efter att det ropats ut "har vi några som åker själv?!"...


 Det handlar inte om att en inte vill umgås med andra, utan att ett uteblivet sällskap inte ska begränsa saker en vill göra. Hänger ni med på skillnaden? Dessutom är det jävligt viktigt att en båda vågar ta för sig av saker och vågar göra saker själv.
+ hur stor är inte chansen att du träffar några roliga att hänga med? Alltid lika spännande!


ps. bio och middag ute är två saker som jag har kvar. Kan ni komma på fler saker?

du, pingvinen!

Publicerad 2011-05-18 18:49:54 i Sex osv.,

Jag älskar ju att hålla i skolinförmatörsutbildningar. Det är en fantastisk kick att prata om sex, kön, sexuella läggningar, normer och se hur det jag säger går in hos andra människor och eleverna i måndags var så jävla fina. Men lärarna, vad är dealen?

X - Vart kommer du ifrån?
C - Jag är från Stockholm.
X - Åh, men då måste du ha varit på Roxy?
C - Eeeh njaa. Det vet jag inte riktigt?
X - Men gud vad kul! För att det är såhär att jag gick i samma klass när jag skulle bli lärare som en tjej som sen blev kär i en tjej. Och ja vi har ju inte pratat på väldigt många år, men du vet nog vem det är. Hon heter XX.
C - Eeeeehhhhh.
A - Caro har nog inte ens varit på den där klubben, dom stängde för ett antal år sen.
X - Men vet ni vem det är? Jag vet ju visserligen inte om hon är tillsammans med den där tjejen längre, eller de var ju tom gifta. De kanske de är fortfarande, hon heter XX.
C - Eh nej. Jag vet faktiskt inte vem någon utav dom är.


Efteråt blev det väldigt tyst, sådär tyst som att någon råkat dö helt plötsligt, eller bara sagt något riktigt dumt. Och jag kände mig som en exotisk paradisfågel. Eller som en pingvin, och att den där läraren en gång för länge sen också råkat se en pingvin, och nu undrade om vi var vänner. Det är vi inte, eftersom vi inte känner varandra.

dag två,

Publicerad 2011-05-18 10:55:29 i min vardag,

Igår målade vi hela Annas rum, halva matrummet en gång och köket. + slängde en massa och gjorde upp planer. Detta hem kommer bli så jävla fint! Anna är fantastisk när det kommer till inredning och hur det kan bli fint, medan jag mest hänger med och kör på! Detta kommer bli så bra!


uppdatering: nu är hela matrummet klart(nästan!), en soffa är borta + en jäkla massa mer. Nästa steg är att flytta ut en av mina sängar till Annas rum för nu har jag liksom två i mitt rum, köpa matbord och bygga själva hemmet.

vad ska jag bli när jag blir stor?

Publicerad 2011-05-18 10:34:06 i Sex osv.,

Är det någon mer än jag som älskar att få den frågan? För jag har värdlens längsta svar på det, visserligen vet jag inte riktigt hur allt ska gå till - bara att det ska bli så!

Så jag har delat upp det i två olika kategorier, det som jag pysslar med just nu, och saker som jag inom en viss tid kommer att göra.

 • utbildad informatör för Colour of Love
 • utbildad skolinformatör
 • utbildad inom hiv ur ett globalt perspektiv på individnivå
 • spelcoach för två spel i hivprevention och säkrare sex-syfte
 • utbildare i olika ämnen
 • föreläser (visserligen inget jag får betalt för, men ställ en fråga och du får en gratisshow!)
 • erotisk skribent eller erotisk författare - har inte skrivit någon hel bok ännu, men fått flera erotiska noveller publicerade, så det räknas!

 

 •  arbeta med hivprevention oå internationell nivå
 • vara utbildad samordnare för Colour of Love
 • föreläsare (betald!)
 • författare
 • fast skribent/krönikör för en tidining
 • programledare för både radio och tv (kan även tänka mig en webbshow)
 • coach/mentor - jag skulle vilja ha hand om olika killgrupper! Kanske Fryshuset har något sånt?

  Ja, så kan alltså mina hitills avklarade saker sammanfattas och allt jag vill göra framöver. Och visst ser det inte så jävla oöverkomligt ut? Det känns som att stegen mellan det jag gör nu, och det jag vill göra är inte sådär överdrivet långt borta!

du är aldrig ensam

Publicerad 2011-05-17 22:08:29 i Sex osv.,

X - Hej, hejsan! Du kanske också ska på mötet?
C - Eeh jo, eller det ska jag väl. Eller va?
X - Ja, det ska vara ett möte här för assexuella, vet du vart det är?
C - Nej asså jag ska bara in och keka tårta! Men vi löser det.
X - Och här har jag trott att jag varit helt själv hela tiden, och så finns det andra som tänker som jag!!


Och ja, det jag ville få fram att även om en tror att en är helt jävla ensam i världen, ett ufo som hamnat på fel planet, en zebra bland kossorna eller bara utanför - så är en aldrig det! Jag lovar.
Spelar ingen roll om det handlar om assexualitet, homosexualitet, heterosexualitet, bisexualitet eller diverse fetischer. Det finns alltid någon som förstår dig, har varit med om det du går igenom eller kan känna igen sig i dina tankar och handlingar. Du är aldrig ensam.
   

simply the best,

Publicerad 2011-05-17 21:45:29 i njuta,

Just ikväll trivs jag jävligt bra att vara själv, livet som ungkarl är kul och jag kan inte klaga på något. Valmöjligheterna är oändliga och alla dörrar står på vid gavel. Och att ha bara en person, nära mig, känns inte sådär överdrivet lockande. Visst var det fantastiskt den tid det var, men nu vet jag faktiskt inte. För visst kommer det stunder då jag också kan känna saknad av att ha någon som är bara min, men inte alls lika ofta som jag stannar upp och njuter av livet. Det där med hålla hand, somna i sked och känna någons närhet, det kan jag lika väl ha utan att blanda in hjärtat i leken. Jag vill mest bara skratta, skratta tills luften tar slut och skapa minnen för livet.
Och bara leva livet, göra exakt det jag känner för och bara njuta.


Har ni också kvällar då ni bara vill stänga av världen och pyssla med de där små sakerna som en annars aldrig gör? Jag tänkte ägna min kväll åt vinyl, rosa nagellack, dagboken och läsa vidare på de 7 böcker jag har igång just nu.

idaho,

Publicerad 2011-05-17 17:38:57 i Sex osv.,

Har tillbringat hela dagen med att måla, fixa och slänga saker i hemmet. Steg för steg för att Anna ska kunna flytta in, och nu jäklar är det nära! Så inom kort blir det nog både grillning och inflyttningsfest hemma hos oss.

Men nu ska jag iväg på något som är både kul och viktigt, visste ni att det är IDAHO idag? Och nu syftar jag inte på en amerikansk delstat, utan nämligen - International Day Against Homophobia and Transphobia. Så nu ska jag in till plattan där det väntar tal och sen tårtbakning på Huset, så fint!

 

och när vi ändå pratar om kärlek,

Publicerad 2011-05-17 00:14:43 i Sex osv.,

Visste ni att det enbart behöver gå ett par sekunder när du träffar en människa, för att det ska gå signaler till olika delar i hjärnan som i sin tur skickar ut allt från rodnade kinder, dunkande hjärta, svettiga handflator, leende, endorfiner, må bra-hormonet oxyticin, lust, längtan, kåthet och för att kärlek ska skapas.

Så mycket kan ske på bara ett par sekunder och få dig att verkligen fastna, fastna på riktigt. Du vet när du har gjort det.
- som att du knappt minns vem du var innan personen kom in i ditt liv, men du vet bara att du vill visa dina allra bästa sidor och dölja det dåliga. Som att du måste påminna dig själv om hur det går till när en andas och att det är ett samarbete mellan lungorna och munnen för att du ska kunna överleva. Som när hjärtat dunkar så hårt att det bokstavligen känns som att det ska synas genom tröjan som det gör på tecknad film. Och du kan inte sluta le. Oavsett vad som skulle ske, himlen skulle kunna trilla ner eller en orkan vända uppochner på ditt hus - så slutar läpparna inte att dra sig uppåt.

Allt det där kan ske på enbart ett par sekunder, och det är inget du kan råda över. Det är tiden efteråt som går att styra, delar utav iaf. Och de där sekunderna kan stanna kvar för resten av livet.

bakis på kärlek,

Publicerad 2011-05-17 00:08:22 i min vardag,

Har ni någonsin varit med om att en har sådär överjävligt kul, skrattar tills tårarna rinner, umgås med människor en tycker om och som bombar en med kärlek och glädje. Och sen tar det bara slut, pang.
- och sen i kombination i för lite sömn, för mycket vaken tid och hjärnan på helvarv konstant.

Så nu vet jag inte om jag ska gråta för att jag är så lycklig och taggad, eller för att jag är ledsen för att jag saknar människor och känner mig ensam. Jag känner mig mest utbränd. Och bakis på kärlek.
- så jag tänkte bota detta genom SATC, choklad, och endorfiner. Lovely.

dagen,

Publicerad 2011-05-16 23:55:26 i Sex osv.,

När klockan ringde imorrse trodde jag att det var ett skämt, och då hade jag ändå somnat mitt i igår, fortsättningsvis var tåget försenat och vi hamnde mitt i det som måste vara Sveriges tråkigaste konferansgäng.
- men väl framme på skolan kändes det bättre och när vi väl kickade igång flög tiden iväg. Under sammanlagt tre timmar pratade vi om normer, sexuella läggningar, kön, komma ut-berättelser, RFSL´s historia och viktiga årtal i Sverige och en massa mer.

Och jag beräknar att jag gick från att prata typ 3% förra gången till iaf 35-40% denna gång? Så jävla kul och jag älskar kontakten med klassen och när jag ser hur det jag säger och informarer om går in, skapar en reaktion och får motfrågor. Det är detta jag vill arbeta med!

Så vi hade två olika klasser och mellan de hann vi med lunch med ett fint gäng och massa prat. Åh, det var så jävla kul och inspirerande att träffa alla, informera och diskutera. Så jävla fin dag!


pepp 1 och pepp 2 på tåget!

"men asså hur gamla är människorna vi ska prata inför?! Jaja, de är ju vuxna cyklar utanför iaf!!"

- någon mer än jag som älskar denna typ av himmel? <3

syskonkärlek,

Publicerad 2011-05-16 23:25:49 i Sex osv.,

S - Men asså snälla Carolina, vad var det som hände förra veckan?
C - Hände och hände, vi sågs och sen så blev det som det blev.
S - Men varför? Eller asså ja.
C - Jamen inte vet jag? Henom var från Manchester och sen så ja.
S - Jaha!?
C - Men det är så jävla bra, för vi kommer ju liksom aldrig ses igen!!
S - Men du borde väl veta bättre? Du som är sexolog och allt! Tänk om henom hade packat med sig dig hem i sin väska?
C - Haha ofta jag får plats. Eller wow, jo förresten. Om henom hackade upp mig först, och sen la mig i olika påsar. Då hade det gått att få ner mig i en väska!!
S - Nu lyssnar inte jag längre på dig Carolina!!

skolinformation del 2

Publicerad 2011-05-15 21:09:10 i Sex osv.,

Och apropå Kristianstad och den utbildningen jag gick där var ju en skolinformatörsutbildning. Som på många sätt och vis var helt fantastisk, och imorrn är det dags för mitt andra tillfälle. Så nu hänger jag hemma hos Aleks och tidigt imorrn bitti tar vi tåget till Katrineholm och ska köra två utbildningar för två klasser.
- så medan resten av gänget som hänger här kollar BB tänkte jag sitta och plugga.

Jag är så jävla nervös, samtidigt som jag är så jävla exalterad och taggad. Och det känns som att jag inte riktigt har tid eller lust att lägga energi på att vara nervös, när det är detta som jag velat göra under flera år och nu får möjlighet att göra.
- så imorrn kommer det bli så jävla bra och satan vad det kommer gå bra!ps. vad är det med städer på K? Gick utbildning i Kristianstad, ska föreläsa i Karlstad och ha skolinformationstillfälle i Katrineholm. Hur många städer finns det på K i Sverige?

helgen i ett nötskal,

Publicerad 2011-05-15 20:46:59 i Sex osv.,

Åh, det har varit en så jävla fin helg. Tre dagar fyllda med information, föreläsningar, fina människor, skratt, diskussioner och världens finaste gäng <3
- utbildningen i Kristianstad var ju speciell av en anledning och fantastisk på många vis. Väldigt toppen, inget snack om den saken. Medan denna är fantastisk då vi blivit så jävla sammansvetsade då vi nu setts vid två olika helger, och sen har som avslutning på Siestafestivalen. Åh, detta gäng är så jävla fint!

Siesta kommer bli grymt, så jävla bacon och göttans bananer! Jag kan nog inte blir mer taggad än såhär!

ps. foton kommer imorrn.

420 minuter

Publicerad 2011-05-15 20:26:49 i Sex osv.,

När en blir samordnare så ingår det även att en blir utbildad till att få hålla i utbildningar, för nya Colour of lovare. Som i sin tur kommer få bli informatörer och åka iväg på olika festivaler och arenor.
- och jag har redan fått mitt första tillfälle, 14 juni åker jag till Karlstad och håller i en utbildning tillsammans med en annan.

Idag fick jag veta att varje utbildningstillfälle är 7 timmar långt!! Det är liksom 420 minuter som jag + en annan ska fylla ut, med information!!
- men det är ju detta jag har velat under flera år, så jag får helt enkelt tänka bort min nervositet och bara köra. Så jävla bra det kommer bli!


ps. och jag har även fått ett erbjudande om att hålla föredrag och utbildning för ett gäng barnmorskor. Hur jävla häftigt är inte det?

eurovision,

Publicerad 2011-05-15 08:29:58 i min vardag,

Såg ni det igår? Jag som alltid säger att jag inte kan fatta hur folk kan bli helt till sig över lite sport och prata om sig själva som "vi" när ens favvolag spelar på plan, hade tydligen glömt bort hur jag själv blir när det ska sjungas lite på tv...
   Det var så brutalt
jävla spännande under poängräkningen att jag var nära att lämna rummet! Jag och Aleks växlade mellan att sitta i varandras knän(visserligen nog för att det var mysigt och inte nervositet) och titta ner i mina grannars axlar. Så jävla spännande.

Fast roligaste var att fylla i våra poängprotokoll med all från vanliga poäng på framträdandet till roligaste dans, roligaste kläder och mina favvos - "Most fuckable" och "troligaste orgie på scen". Jag och Fredrik kom fram till att vi var slampor innan ens halva showen gått...

min arena,

Publicerad 2011-05-15 08:23:58 i Sex osv.,

Har jag berättat att jag fått en arena? Det blev klart för några veckor sen - jag ska ha en egen arena att vara samordnare för nu i sommar!! Det är så jävla stort att jag inte riktigt vet vart jag ska ta vägen.
Det är lite som att cirkeln nu blir sluten, det var där jag hade mitt första kampanjtillfälle - och nu ett år senare ska jag hålla i hela kampanjen! Visserligen en ganska stor cirkel... Men nu är den sluten! Och, jag fick igår veta vilka jag ska hålla den med, dels är det finaste Aleks och en person från Kristianstad, tror det kommer bli toppen!

ps. om jag inte däckar hemma hos Aleks ikväll så ska jag berätta hur ni kan göra för att få bli informatörer!

dag tre,

Publicerad 2011-05-15 08:15:10 i Sex osv.,

Det känns sådär lagom bitterljuvt inför dagen, gårdagen var fullmaxad med föreläsningar, praktiska övningar, diskussioner, skratt och lite tårar (okej, de var från mig. Men vi såg en unge i polkagriströja som skrattade, vem blir inte berörd?!)
Och det är så jävla fin grupp! Jag vet inte hur jag ska förklara det, men det är så blandat. Alla har olika erfarenheter av både kampanjandet, kunskap, ledarskap - och tillsammans bildar vi den bästa mixen! Åh, jag är så brutalt taggad inför Siestafestivalen! Den kommer bli löjligt grym och jag är så jävla lycklig över vår fina grupp <3

Nu blir det frukost och sen ska jag promenera in för att möta upp mitt fina gäng och ännu en fullproppad dag med föreläsningar. Så jävla fint!

dag två,

Publicerad 2011-05-14 08:33:18 i Sex osv.,

Ja, då sticker jag iväg på utbildningsdag nummer två. En hel dag fullproppad med föreläsningar, övningar och löjligt mycket information - jag är så taggad! Jag är så exalterad att jag typ har fjärilar i magen, eller ja, vi säger att det är för utbildningen iaf...


ibland är det bara lite ligg,

Publicerad 2011-05-14 08:28:40 i Sex osv.,

Jag har den åsikten att en ska ligga exakt när det känns rätt för en, så känns det rätt efter en kvart är det bara att köra. Känns det rätt efter fyra dejter så är det bara att köra. Och känns det rätt efter 7 år så är det bara att köra.

Jag har lite svårt för inställningen att det måste ha gått en viss tid, eller att en måste ha gjort en viss sorts saker i en viss ordning. Eller hela info-kravet. Hur går ekvationen ihop att en måste veta en massa saker om varandra för att kunna ligga? Det har jag aldrig fattat.

Ibland finns det inget bättre än att just ligga med någon som inte kommer få en plats i ens liv, existera i ens vardag eller ens existera i ens liv om några timmar. Utan att det bara är just ett ligg.

grupp ett,

Publicerad 2011-05-14 08:22:27 i Sex osv.,

Jag fick igår veta vilken uppgift jag ska ha på vår praktikt under Siestafestivalen, och jag fick mitt förstahandsval - jag kommer vara med i grupp ett! Det är grupp ett som packar allt som ska med, bestämmer vad vi ska ha med och åker ner till festivalen för att fixa en dag innan resten av gänget kommer. Så 1 juni åker jag med projektledningen i vår fina bil ner till Hässleholm!!

Åh, kan inte dagarna bara rulla på så att jag får åka ner och kicka igång? Det ska bli så jävla kul. Men jävlar vad jag är nervös, det är sånt jävla ansvar, men samtidigt så jävla kul att exalteringen vinner över nervositeten. Livet, hur fint kan det inte bli?

fredag kväll,

Publicerad 2011-05-14 00:07:27 i min vardag,

Morgonen tillbringades som en zombie på en pall medan jag berättade om natten för Philip och diskuterade allt från sex till siffran 38... Sen var det dags för starten på utbildningshelg nummer två för att bli samordnare för Colour of Love. Fika och sen en fantastisk föreläsning om hur det är att leva med hiv.
- och jag kan inte säga att jag vet hur det är, men jag fick magknip över hur mycket jag kände igen mig i deras berättelser. Allt från läkarnas mottagande, stigman, medicineringen, biverkningar och smittskyddslagen som flåsar en i nacken konstant. Förjävligt.

Fast sen blev det middag med hela fina gänget på ett indiskt ställe, därefter gick jag och Robin och drack öl. Åh, jag är så jävla lycklig och tacksam för att jag fått denna chans. Detta är något jag verkligen brinner för, så jävla kul och världens bästa projekt! <3

torsdag natt,

Publicerad 2011-05-13 23:38:15 i Sex osv.,

Jag vaknade med ett ryck, klockan visade 03.08, jag hade ingen ainng om vart jag befann mig, jag kände inte igen mig och hade ett par armar kring min avklädda kropp. Min första tanke var att det var Philip, för jag hade precis drömt om ps´are, och sen slogs jag av panik, vad fan gjorde jag avklädd i skeden med en kollega? Jag kände varma andetag mot min nacke och minnesbilder från kvällen och natten började spelas upp framför mina ögon. Riche, värmen, det där leendet, känslan av övertag, dialekten som påminde om Jamie Oliver, läppstift som smetades ut över våra munnar och hur jag inte kunde sluta fnissa när vi återvände till samma hotell jag lämnat enbart några timmar tidigare. 
   Jag minns skrattet, känslan av att kunna falla fritt och hur vi badade bubbelbad mitt i natten. Och den där känslan när en annan naken hud möter ens egen. Och bäst av allt, vi kommer aldrig ses igen. Knappt några namn byttes, möjligen ett telefonnummer och det är ett helt hav som skiljer oss två.
   Sen promenerade jag till jobbet, iklädd samma kläder som kvällen innan. Med ett fniss i halsen och doften av nattens äventyr placerad över hela min kropp.

livet är en fest!

Publicerad 2011-05-12 08:57:44 i min vardag,

Denna vecka alltså, det har hänt något varje dag förutom jobb och den vanliga vardagen, och det kommer bara accelerera ännu mer! Tisdag; bubbel med finingar, onsdag; middag med en fining,

torsdag:
- pocketmingel hos Bonnier och Månpocket
- vipmingel hos Topshop med Sofis Mode
- vipspelning? på Riche med Mike Snow

Men jag hörde att vi bara har ett liv, så det är bara att köra!


ps. och imorrn är det först jobb som vanligt, och sen börjar utbildning del två och håller på till söndag eftermiddag. Fantastisk vecka!

en kjol, två åsikter

Publicerad 2011-05-12 08:44:07 i party-larty,


Anna - Asså wow! Du får ju värsta timglasfiguren i den där kjolen! Fan vad snyggt! Du kanske måste köpa den av mig?!

Mamma - Oj Oj Oj! Det där är vad Magdalena Ribbing skulle kalla en grytlapp!!
C - Men asså va?! Vad säger du?
M - Ja om kjolen du har på dig...
C - Men Ribbing är en tönt. Och gammal.
M - Nej det är hon inte.
C - Nej jag vet att du älskar henne, men jag tycker hon är töntig.


Grytlapp eller inte, snygg som satan blir jag i den iaf. Och den är perfekt på det sättet att den sitter kvar, jag har så många kjolar som tenderar att åka upp hela tiden. Hur det nu kan vara möjligt när de redan är så korta?! Ett minus är att den är ganska svår att ta sig ur, så vid händelse av ligg kommer det bli en utmaning... Eller bara behålla kjolen på! (ja, anna, då har jag köpt den av dig innan i sådana fall!<3)

onsdag

Publicerad 2011-05-11 19:04:52 i njuta,

Ett samtal senare och jag gör mig redo för en spontan middag på stan. Solen skiner, livet leker och vem bangar på middag med en snygging? Inte jag! Väskan är packad, den lilla svarta är på och läppstiftet är hittat. Livet är jävligt fint.


- varför blir det alltid lite roligare att göra miner när läpparna är målade? Och skulle jag inte passa som en uppblåsbar Barbara, nästan lite för bra.

kontaktannons

Publicerad 2011-05-11 15:39:22 i Sex osv.,

Hahahaha, nej vad kul! Jag fick kommentaren att den där korta texten jag skulle hetsskriva om mig själv för någon vecka sen skulle kunna vara till en kontaktannons!
Och jag kan göra er alla besvikna med att så är icke fallet.

Jag tycker det är både modigt och häftigt med folk som har kontaktannonser, för det kan gå bra. Men jag har tyvärr sämsta erfarenheterna av detta, så det är inget jag skulle göra idag. Möjligen träffa någon, snacka och sen träffas live snabbt, men inte inleda något över nätet.


Om, Orvar Malte, jag skulle ha en annons på nätet skulle jag ha denna bild,

åtta tusen kronor

Publicerad 2011-05-11 15:33:26 i min vardag,

Dagen har jag tillbringat med kära syster - tittade när hon klippte av sig halva håret och därefter blev det thaibuffé och shopping. När jag ska betala mina varor frågar kassörskan om hon får titta närmare på min väska:

K - Åh, så himla fin den är!
C - Tack så mycket, jag älskar den verkligen.
K  - Mmm, jag ska nog också köpa en. Jag har redan en i brunt, men det är ju världens bästa väska.
C - Jamen, gör det! En får ju plats hur mycket som helst i den. Så gör det.
K - Mmm, fast åtta tusen kronor är ju ganska mycket pengar...
C - Eeh ja. Jag har en i brunt också.

Trodde hon på allvar att jag hade köpt en äkta väska? För ÅTTA TUSEN KRONOR!! Det är ju helt sinnessjukt mycket pengar, för en liten jävla väska. Jag kom på mig själv med att behöva påminna mig om att stänga munnen och sen ta mig ut ur butiken.
- dessutom hade jag och syrran under de 15min vi varit i butiken diskuterat fördelarna med att vara röd, röd politik, mina radikala åsikter och om att en kanske inte alltid ska prata politik med människor en tycker om.
    Och så tror hon att jag betalat åtta tusen kronor för en väska...Detta skulle en kunna göra med åtta tusen kronor:
- skänka dom till människor som behöver dom bättre
- köpa sexton tusen bugg (finns det fortfarande bugg, och har de höjt priserna?!)
- resa till thailand/USA/vart fan som helst om en har tur
- köpa åtta hundra cheeseburgare
- vad fan som helst är väl bättre än en väska?!

vad får ni ut utav det?!

Publicerad 2011-05-11 15:32:46 i Sex osv.,

Om en person säger till mig att den är upptagen, då hamnar den automatiskt i "upptagen-högen" och hela min kropp stänger av sig på att liksom kunna finna tycke, ragga eller uppfatta personen som attraktiv.
- om en manlig person säger att han enbart tänder på andra män eller presenterar sig som bög, så hamnar han också automatisk i en annan hög av människor som liksom inte blir intresserad på det där sättet.


Så då kan jag inte förstå syftet med att heteromän raggar på mig när jag säger att jag är flata?

utbildning deluxe!

Publicerad 2011-05-11 15:27:58 i Sex osv.,

Åh, jag har fått en så himla fin förfrågan idag - jag ska få hålla i en utbildning och utbilda nya Colour of Love´are! Jag ska få hålla i en hel utbildning tillsammans med en annan, och det kommer bli så jäkla kul! Kan ni fatta vilket ansvar och vilken häftig uppgift, jag som endast gått första delen i utbildning, åh det är bara så jävla kul! Så tisdagen den 14 juni sticker jag till Karlstad, någon mer som ska dit?

ps. Är du också sugen på att utbilda dig som informatör för Colour Of Love, så kika in lite senare så ska jag berätta mer om projektet och hur du gör för att söka.

hur fungerar homokärleken i hjärnan?!

Publicerad 2011-05-11 09:03:44 i Sex osv.,

Efter föreläsningen hade vi frågestund igår, och en gubbe kom med denna fråga:

"Hur fungerar det när homosexuella blir kära? Vart i hjärnan sitter det hos dom? Jag har hört att det område i hjärnan som reagerar hos en kvinna när hon är kär, är samma sak som reagerar hos en man som är homosexuell. Och en kvinna som är homosexuell har samma reaktion som en man."

Föreläsaren sa att det var samma slags kärlek och därmed samma slags reaktion i hjärnan, oavsett om det var en man som blev kär i en kvinna eller i en man och detsamma med kvinnor. Och att det skulle "byta plats" för att en person var homo kunde hon inte tänka sig.


Och jag vet inte, men det känns bara som den där lilla gubbjäveln var som så många andra är - helt inphuckade i könsrollerna! Så även om det är två män som är tillsammans så måste den ena "vara kvinnan" i förhållandet. Vilket då skulle resultera i att flator och heteromän reagerar på samma sätt när de blir kära - för att de då tänker och reagerar på samma sätt?! Och detsamma med bögar och kvinnor då? (vilket han även förklarade med varför bögar och kvinnor kan vara så goda vänner...)

- ibland blir jag bara så jävla trött på människor.


ps. hur intressant vore det inte vara hjärnforskare? Hur blir en det? Jag skulle kunna rikta in mig på kärlekens kemi och libido, lustens reaktioner i hjärnan när vi vill ligga.

tisdag,

Publicerad 2011-05-11 08:57:30 i min vardag,

Jag hade en helt fantastisk dag igår, föreläsningen var så jävla intressant. Jag satt klistrad vid anteckningsblocket i 1.5h och försökte ta in varje ord hon sa. Kärlekens kemi var temat, hjärnan är jävligt fascinerande ska ni veta!

Och sen på kvällen blev det en träff med tre finingar, och jag vet att jag alltid säger att jag haft den finaste kvällen på länge eller hängt med de finaste - men det är så! Den ena kvällen blir bara bättre än den andra och dem jag hänger med är fantastiska <3
- så det blev en kväll fylld med ps, väldigt mycket skratt, diskussioner om allt och annat fint. Hann även med ett fint samtal utöver det och somnade med ett asgarv. Livet i ett nötskal.ps. men stället Medis, dom vill verkligen inte sälja öl! En fick i princip dansa cancan med pompoms för att få uppmärksamhet. Sämst.

föreläsning

Publicerad 2011-05-10 17:16:07 i Sex osv.,

Äntligen har det hänt, jag har hittat en öppen föreläsning som har ett ämne som verkligen intresserar mig:

18.00 - 19.30 - Vad händer i hjärnan när man blir förälskad?

Helt gratis och det är en neurolog som ska prata. Kommer bli väldigt bra och jag är peppad inför att lära mig massa mer. Och inte bara ha svaret som pappa sa: "jomen det vet jag lilla gumman, man blir blind! Man fattar ingenting!!", visserligen helt rätt. Men jag vill veta mer!

- jag hoppas fler har med sig anteckningsblock och färgglada pennor, annars blir jag den enda nörden i salen...

pepp

Publicerad 2011-05-10 17:01:47 i Sex osv.,

Jag har pluggat hela eftermiddagen och är så löjligt peppad inför utbildningen som börjar på lördag. Det kommer bli utbildning del två för att bli samordnare för Colour of Love, och sen avslutas det hela med en praktik på Siestafestivalen i Hässleholm 2-5 juni.

Och kan ni fatta att jag ska bli samordnare? Jag kommer ha en viktig roll i ett av Sveriges bästa och mest omtyckta projekt inom säkrare sex. Så jävla stort!

Det måste varit för ungefär exakt ett år sen som Aleks frågade om jag ville utbilda mig till informatör, vilket jag gjorde och var på fem olika festivaler under sommaren, och nu ska jag själv bli samordnare. Fantastiskt!


ett skepp kommer lastat,

Publicerad 2011-05-10 12:52:12 i Sex osv.,

Vi fick paket idag till jobbet, och som vanligt slängde jag mig över det. Dels för att brevbärarna är jävligt söta, och dels för att jag älskar att öppna paket. Och idag var det tom adresserat till mig! Ibland är det kul att vara senil...


- en perfekt mix med böcker som passar mig perfekt:
+ Lars Einar Engström: En sexists funderingar (debattbok om sexism)
+ Emily Maguire: Odjuret med två ryggar (erotisk roman)
+ Peter Eriksson: På Y-fronten intet nytt, eller Jakten på den nya mansrollen (debattbok om mansrollen i samhället)
+ Cecilia Ahern: Om du bara kunde se mig (chiclitt av författaren av PS. Jag älskar dig!, som fö är världens bästa bok och film! <3)


ps. hur kul vore det inte om någon av mina kollegor öppnat detta paket?

sol i sinne,

Publicerad 2011-05-10 12:47:11 i min vardag,

Just idag är det jävligt skönt att ha gått upp mitt i natten för att sen kunna sluta 12. Solen står högt på himlen och jag ska ägna dagen åt att plugga inför helgen, skriva och äta glass. Senare ikväll väntar en föreläsning, som jag är brutalt taggad över. Jag hoppas de tänker ha någon slags frågestund?
- börjar sakna att plugga nu. Inte så pass mycket att jag tänker sätta mig i bänken igen till hösten, men kanske en och annan föreläsning eller kvällskurs kanske?!+ att senare ikväll väntar bubbel och vin med finingarna, perfekt tisdag!

inga kläder.

Publicerad 2011-05-10 04:59:35 i Sex osv.,

Är det någon mer än jag som fallit pladask för denna fantastiska kvinna. Jag kommer, var, är och kommer alltid vara en jävligt speciell låt för mig, Mitt hjärta blöder är jävligt vass men inte lika bra som Inga kläder. Gud, den är så bra och jag kommer nöta den fram till att de första höstlöven faller.


Jag glömmer aldrig dina hemligheter
Det du är räddast för fast ingen vet det
Visst du kan rycka på axlarna spela ball
Och fast du tycker du lyckas vet jag i alla fall
Och du försöker hålla masken
Så du kan sväva över marken

Visst du kan skratta och låtsas som ingenting
Men jag vet allt om dig för du har varit min
Du är nån annan nu i och för sig
Men när du strippar och klär av dig är det samma grej
Men när du strippar och klär av dig är det samma grej

http://www.youtube.com/watch?v=KNzs9O13e3o&feature=related

vem är jag?

Publicerad 2011-05-09 20:53:08 i min vardag,

Fick en liten chock av prestationsångest, hur beskriver en sig själv allra bäst på bara några få meningar? Och samtidigt ska låta intressant, intelligent och klämma in sin egen smak i det? Och vara ansiktet utåt för både sig själv och det företag en arbetar för. Jisses, jag vet inte ens hur många tusen människor som kommer läsa det, men jävligt bra blev det till slut iaf.
 
 

där gick min gräns,

Publicerad 2011-05-09 20:44:44 i Sex osv.,

Jag var ju på den erotiska utställningen Lust och Last. Det var jag och en miljard pensionärer som slog ihjäl några timmar bland nakna damer. Tavlor blandades med teckningar, statyer och olika föremål. När jag står och betraktar det som jag uppfattade som vidrigast så kommer en snäll tant fram, pekar och frågar vad det är vi ser...

Och för första gången i mitt liv vet jag inte vad jag skulle säga? Det vi tittade på var ett kartotek, där personen antecknat samt sparat delar av könshår från 50 olika kvinnor han legat med.

Ja, vad skulle jag svara? Jag pekade på en skylt som beskrev föremålet och kilade sen vidare bland fallossymboler och avklädda människor. Ganska skönt att veta att jag har någon form av gräns när det kommer till sex.

tränat muskler som egentligen inte finns.

Publicerad 2011-05-09 19:24:03 i min vardag,

C - Aaaaj! Fan vad detta gör ont!
A - Jag vet! Min butt!
C - Din butt?! Mina blygdläppar!!
A - Men Caro! Jag vill inte tänka på dina blygdläppar nu!
C - Nehe, och när vill du göra det då?!

Ja, som ni förstår var vi på spinning, och det var första gången för mig. Det var lika kul som jag kommer ha träningsvärk imorgon. Hur kan jag ha missat spinning? Det bästa av allt är ju att en måste köra på från början till slut, för jag är livrädd för att ramla av cykeln som han i Snygg, sexig, singel

ps. och ja, jag har redan träningsvärk och passet tog slut för några timmar sen. Dessutom fick jag världens sendrag under näst sista låten och tränaren förklarade snällt att det förmodligen beror på att jag tränade muskler som inte finns, eller aldrig fått träna förrut...

helgen i bilder

Publicerad 2011-05-09 18:48:34 i party-larty,

Gissa vem som hittade kamerasladden? Låg strategiskt placerad i en påse fylld med spetsundies... Fråga mig inte varför jag la den där från början eller varför jag ens kom på att leta där. Är det något jag är bra på så är det att lägga saker på "superbra ställen som jag ska komma ihåg föralltid och alltid", och sen ringer telefonen, jag blir hungrig eller vad som helst...

Iaf, helgen var fantastisk från början till slut. Jag hann med att träffa så många kärlekar att mitt hjärta är fullpumpat av lycka och kärlek. Fan, ibland kan jag inte fatta att jag har så fina människor i min närhet? Hur är det möjligt att jag fått alla guldklimpar? <3


- jag tillbringade ett halvt dygn med finaste owe! Vi pratade och skrattade bort timmar, bar fina klänningar och drack kaffe i solen. Finaste bland få <3

- älskade Anna bjöd på middag, kassörskan skrattade högt när hon såg vad Anna "skulle bjuda på", sen blev det bubbel, skratt och fixning.


- och det blev utgång. Och dessa tre är nog de enda bilderna som är representabla, resten är censurerade av en eller flera anledningar. Men kul kväll var det!

helgen,

Publicerad 2011-05-09 04:59:31 i min vardag,

Visst är det en härlig känsla när helgen varit så fullspäckad med mysiga människor, saker att göra, timmar av skratt och kärlek - att en är helt utpumpad när nästa vecka börjar.
Tillbringade några timmar på Lust och Last igår, svettigt, erotiskt och väldigt intensivt. Mer info kommer senare.

Sen trillade den ena kärleken efter den andra in på Café 60 och vi skrattade bort väldigt många timmar. Åh, jag älskar att det kan passera tid, och att allt ändå känns bra igen när en väl hinner ses. Mina fina tjejer, vad har vi inte gjort tillsammans? Och vad skulle jag inte kunna göra för dessa människor? <3

lördagen,

Publicerad 2011-05-08 15:13:52 i party-larty,

Jisses, vilken kväll det blev! Inleddes med att fina Anna bjöd på middag, bubbel och SATC. Sen vidare till en fritidsgård vid namn Hellströms, flera öl senare och vi befann oss på Zipper! Det var svettigt, löjligt mycket folk och massa dans fram till stängning. Jag blev borttappad och hann med att kramas med Daniel Nyhlén, Simon och Tomas + massa finingar som också befann sig där.
- samt ta några varv kring strippstången, har nog aldrig fått så mycket av andra människors svett på mig samtidigt! Spektakulärt! Och idag sitter träningsvärken som den ska.

Idag dunkar huvudet, solen skiner och jag ska bege mig till Nationelmusemet och se Lust och Last. Senare ikväll blir det en löjligt efterlängtad fika med mina aspisar! <3 Gud så jag saknat er!!

det där suget,

Publicerad 2011-05-07 19:04:35 i Sex osv.,

Våra blickar möts, du ler och jag känner hur jag själv ler. Du tittar bort och jag vill också titta bort och försöker slita blicken, vill också kunna vila min blick mot något annat, någon annan eller vad som helst. Men det går inte. Våra blickar möts igen och det är som ett titta bakom ännu ett lager, eller som att vi tagit ett steg närmare varandra fast inte med våra kroppar, utan med något annat. Och det går en stöt genom magen.
Våra blickar möts återigen, och vi vet båda att det nu övergått från att våra ögon bara möts av en ren slump, till något mer.

vad är sex?

Publicerad 2011-05-07 18:55:47 i Sex osv.,

Releasen var helt fantastisk! Jag fick träffa fina Katerina och babbla, åh hon är lika snygg som intelligent! Så begåvad, skarp och kunnig att min kärlek till henne blandas med avundsjuka. Går det att ha en bättre mentor?
- jag och Naddi gick igenom hela sortimentet, diskuterade, tittade och tog på allt. Pom Pom Parlour är en godisbutik och jag skulle kunna tillbringa timmar där.

Jag fick med mig boken hem med en jävligt fin signering! Så fram tills att Anna slutar jobbet ska jag plöja den.


ps. ja, min kamerasladd är borttappad. Därav blir det lite platt utan bilder. Mitt hem är kaos och jag skulle kunna tappa bort ett spädbarn i mitt hem. Så don´t bring any babys!

dagens sverige.

Publicerad 2011-05-07 18:45:37 i åsikter,

För ungefär ett år sedan blev jag utsatt för något som kallas kontraktbrott. Jag hade blivit lovad fast tjänst 4-5 veckor på heltid, skulle börja måndag morgon och fredagen innan får jag ett sms om att jag blivit ersatt av en annan tjej.
- men då jag inte är med i facket och detta är ett av Sveriges sämsta företag med inga regler eller lagföljelser så stod jag utan trygghet.

Jag har en egen lägenhet att betala för, bodde själv, hade inget jobb och jag ville dö. Mamma grät och jag ville döda. - några veckor senare hade de ångrat sig och ville ha mig tillbaka, men jag var för arg för att ens svara i telefon och vägrade godta deras patetiska ursäkter.

Idag gick jag förbi det jobbet, och min närmaste chef då började nästan gråta när hon såg mig. Och vi visste båda att det hade skett ovanför våra huvuden. Hon hade haft både ett och flera bråk med cheferna om hur de lät mig gå, och min vrede väcktes åter.


Jag har gjort väldigt många fel med mina arbeten, haft världskrig med cheferna som vägrar lyssna och behandlat mig illa. Bråkat, skrikit och vägrat ta skit. Vilket även resulterat i att jag knappt har några fina papper från några företag.

- men mitt tips; vägra ta skit och kräv papper och kontrakt på allt!


ps. gör mig en tjänst, handla aldrig hos S Blommor. Dom är as, kör med människor och vet inte vad vanligt jävla vett är.

ps 2. hon erbjöd mig även jobbet tillbaka, och jag sa att jag skulle tänka på saken.

en flat-reaktion.

Publicerad 2011-05-07 18:35:42 i Sex osv.,

Jag får syn på det nya numret som bara skriker kärlek. Det pirrar till och jag flinar från sida till sida, har precis läst ut förra numret och älskade varje sida. Rusar fram till tidningsstället och ska precis rycka åt mig ett nummer när jag lägger märke till ett gäng kvinnor som stirrar. Den ena har en kamera och ska precis trycka av, men har kommit av sig. De andra två har pausat mitt i en pose och stirrar.
Jag kommer också av mig med ena handen på tidningen. Jag ler lite försiktigt och lyfter på tidningen. Kvinnan med kameran flinar tillbaka och de andra två kvinnorna instämmer snabbt. Jag vinkar till, trycker tidningen mot bröstet och går ifrån de tre leende kvinnorna.

Är det en flatgrej att läsa den tidningen eller? Och jag kan inte låta bli att undra om det liksom väcktes en reaktion oss imellan, möjligen flator imellan? Har jag för första gången blivit sedd som en flata? Skarpa ögon hade de i sådana fall...

klyschig?

Publicerad 2011-05-07 09:30:57 i Sex osv.,

Postat av: jag

ibland regnar det klyschor i den här bloggen. dyk djupare!

2011-05-07 @ 05:20:06

Jag älskar klyschor och det finns inget roligare än människor som lever i en levande klyscha. Men jag tar till mig av kritiken och ska nog se till att inte leverera klyschor. Dock fattar jag inte om det fanns klyschor i oskuld-texten? För den var bara ett slags intro...

Dyk djupare - det är jag på g med! Men jag har lite problem med att dyka djupare utan att avslöja allt i mitt liv och vad jag gjort eller gör... Det är fin linje mellan detta. Men jag är fullpumpad med ny inspiration och textförslag, så det ska jag!
puss

knulla i cirklar,

Publicerad 2011-05-07 09:28:24 i Sex osv.,

Jag tänker lite på hur fort det tar, eller snarare hur många en måste knulla med innan det hinner ifatt en. Jag tänker på alla olika vänskskapskretsar, gäng, klasskompisar och jobblag som existerar - alla känner alla. Hur fort kan det gå innan en trillar in i fel säng och ligger med någon som känner någon?
- detta måste vara ett fenomen som existerar överallt, och där ciklarna är fler eller färre, större eller mindre beroende på tex hur stor staden en bor i.

Vad händer när dessa cirklar korsas, typ "Tja, jamen du har legat med min gamla klassis Bosse. Men det är lugnt." och hur stor är inte sannolikheten att det börjar snackas om detta? Allting går i cirklar, även när det kommer till att ligga.Jag har faktiskt aldrig råkat ut för att få mina cirklar korsade. Så antingen har jag legat med för få (hahaha) eller så är mina kap utspridda. Eller den enda gången var väl på Rhodos, men där hade ju alla varit med alla så det var ju bara att joina!

fjärilar

Publicerad 2011-05-07 08:58:48 i min vardag,

Solen skiner och jag har en fin vän dom gör sig iordning i badrummet, Veronika Maggio är på i bakgrunden och livet känns jävligt fint. Denna helg är och kommer bli fantastisk!

Har lite klädpanik, orkar inte släpa på något så behöver något som funkar hela dagen med frukost i solen med Owe, häng med Jennie + hennes klass, bokrelease och sen vad natten har att erbjuda.
- den lilla svarta funkar ju alltid, och nu hittade jag tom en med fjärilar på.- tänk att månader kan passera, fast när en väl ses igen så är det som att ingen tid alls har passerat. Det hade lika gärna kunnat vara 2008 och vårt gemensamma jobb som väntade på måndag morgon. Men nu tillhör det det förflutna och vi skrattar åt alla fina minnen. Jag älskar den här vänskapen, att det kan gå tid men likt en grammofonskiva hoppar vi på där vi precis avslutat och fortsätter. Så jävla fint.

mera kärlek

Publicerad 2011-05-06 15:27:25 i Sex osv.,

Åh, nu är jag klar med Mian Lodalens fantastiska textsamling Mera Kärlek. Jag har liksom velat sega ut på processen och bara läst en eller tre om dagen, tills nu då jag fick en timme över och läste resten i ett svep.
- vilken bergochdalbana! Det var tårar, asgarv, bankande hjärta, röd ilska som bubblade till i kroppen, en längtan efter något mer, och så mycket kärlek. 


- denna bok mina vänner, seglar rätt in på min topp-tio-lista över böcker som jag kommer nöta sönder tills jag dör. Åh, den är bara så bra och fullkomligt proppad med viktiga texter om allt från kärlek, djurens rätt, politik, feminism och ännu mer homokärlek. Så jävla bra!

oskuld,

Publicerad 2011-05-06 14:04:59 i Sex osv.,

Jag tänker väldigt mycket på oskuld i dessa dagar, och vi kan ju börja med själva ordet - oskuld.

Läs det, säg det högt och smaka på det. Vad fan betyder det?

När en väl har legat, plockas o´et bort då och kvar finns bara skulden eller? Och vem bär skulden, den som var oskuld eller den som en låg med? Eller blir båda skyldiga? Och ska en för alltid vara skyldig, resten av livet? För att en gång legat, eller byggs skulden på för varje gång en ligger?

Jag tycker hela termen kring och med oskuld andas förtryck och religion - två saker som jag vill ha så långt borta som möjligt från min egen sexualitet. Enda gången som skuld kan förknippas med att ligga är väl om en är otrogen.

Helst av allt skulle jag vilja att termen oskuld bara raderades och plockades bort, för vad är det för fel med att säga "ligga för första gången"?!


ps. och ja visst skapar det också en jävla massa frågor om vad som räknas som ligga. Men hellre den sortens frågor än blanda in skuld i något njutningsfullt, kul och ibland fint.  

fredagens lista

Publicerad 2011-05-06 10:36:19 i min vardag,

Livet känns ganska så fint just nu, faktiskt riktigt fint.

 • solen skiner och våren verkar ha retirerat
 • jag har en hel ledig helg framför mig
 • owe kommer till sthlm och ska sova hos mig inatt!
 • jag fick en fantastisk bokidé i duschen nyss, kommer bli super
 • jag har färsk mjölk i kylen och ska göra oboy
 • jennie är i stan och Liga 126 ska mötas på söndag <3
 • phuck vad jag bryr mig om dig.
 • det ser ut som att någon skakat om hela mitt hem och det är saker överallt.
 • jag har fått förlängt kontrakt på jobbet till slutet av jan 2012
 • bokrelease på lördag!

grabbar, grabbar en i taget

Publicerad 2011-05-05 23:11:48 i Sex osv.,

När vi endå är inne på ämnet erotisk konst, någon som är sugen på att följa med på en kuk-utställning?!

Hans Isaksson och Gustav Nordenskiöld har arbetat fram en hel uställning med bara kukar och använt sig av material som pärlor, textil, rep och lera. Grabbar, grabbar en i taget heter denna fantastiska utställning.
- utställningen sägs vara en lekfull och poetisk betraktelse av kukar och de har tittat på kukar med "bögögon" och som fetisch.Så någon som är sugen(höhö)? Visserligen är jag inne i en fas då min kräkreflex kittlas bara jag tänker på kukar, men som rena konstobjekt vore det bara intressant.

okänt nr.

Publicerad 2011-05-05 21:18:22 i min vardag,

Någon har ringt mig med okänt nr under dagen, och en klump bildades snabbt i magen. Antingen är det han som fortfarande inte fattat vinken eller bara föddes efterbliven? Eller så är det sjukhuset.
Rent spontant så känner jag pest eller kolera.

För vem skulle annars ringa mig med okänt nr?

Sämsta av allt är att jag kan inte ringa upp någon utav dom då jag inte har nummer till varken honom eller till min läkare. Och jag kan inte låta bli att fundera över vad läkaren kan vilja? Visst att jag har ett test kvar att göra, det är jag medveten om. Det slog mig när jag vände ut och in på min magsäck under valborg och jag ångestgrät över min stackars lever. Fan, måste nog göra det där testet och se på skalan hur det ser ut för mig gällande levercancer? Så att jag har det ur världen.

cirkeln,

Publicerad 2011-05-05 21:07:23 i min vardag,

Bäddade ner mig med magknip och förberedde mig på några timmars läsning, äntligen skulle jag få bli klar med löjligt läskiga Cirkeln och gå vidare med livet. Somnar med manuset över ansiktet och vaknar av en hög duns, glas som krossas och hårt material mot kakelplattor.
- hjärtat dunkade som att det ville ut ur bröstkorgen och det tog mig över 5min att lugna ner mig och våga mig ut mot badrummet där ljudet kommit från...
   Tandborsten hade trillat ner från väggen, vält ett vaniljljus som splaschat stearin över hela handfatet, radion och väggen. Sånt som bara sker i mitt liv.

Men nu är jag klar, och det är nog den bästa bok jag läst inom dels ungdomsgenren och skräckgenren. Språket är fantastiskt och så läskig att jag redan nu vet att jag kommer behöva sova med både lampan och tvn på.
- det är nu jag ska ha en sambo! Eller bara någon som bor här. Någon som jag sova sked med och lugna min höga puls och som talar om för mig att allt bara är en saga. Fan.


hej jag heter Caro och jag kommer sova med tvn på!

och skeda med denna, flodhäst som flodhäst.

globen?!

Publicerad 2011-05-05 15:23:05 i Sex osv.,

C - Men hon såg ju ut som globen!
N - Va? Såg hon ut som globen?
C - Ja, eller asså. Ja. Hon såg faktiskt ut som globen!
N - Så det var därför ni inte hade sex? För att hon såg ut som globen?
C - Nej men asså det var ju för att jag skulle dumpa henne, och det kändes ju inte sådär super att ligga och sen dumpa någon? Dessutom så ringde mamma mitt i allt och hade bokat biljett hem...
N - Men gud, det här visste jag inte!
L - Men visste du inte att hon såg ut som globen innan ni träffades?!
C - Nej. Asså jag hade bara fått två foton, det ena på ansiktet och andra måste varit taget uppefrån?!
L - Så du åkte till någon du bara hade fått två foton på? Och bara åkte?
C - Eeh jaa. Och sen blev det som det blev.
N - Och då såg hon ut som globen?
NA - Asså jag kommer ihåg att jag inte fattade någonting. Först så ba: "åh vi har hånglat i en rondell i två timmar", och sen i nästa sms så hade du fått panik och hade bokat resa hem.
C - Ja, så kan det ju gå. Och ni skulle sett hennes bröst! Gud, bara ena var ju större än mitt huvud! Tänk er två då!! Jag fick ju panik och ville typ sticka på direkten!!
N - För att hon såg ut som globen!!
C - Ja, och för att det bara phucka sig totalt, och sen skulle hon ta livet av sig. Guud, vilken jävla natt det var.


Ja, och vad är sensmoralen i detta? Typ träffar du någon på nätet, se till att få fler än två bilder, var jävligt rädd om dig och se till att folk vet vart du tar vägen. Sen är det alltid ett plus att ha någon som kan boka en sista-minuten-biljett hem om det skiter sig!

lust och last

Publicerad 2011-05-05 15:01:55 i Sex osv.,

Är det någon som vill med mig på Nationalmuseéts utställning Lust och Last? En helt utställning med erotisk konst från de 500 senaste åren. Verkar så otroligt intressant att följa hur det förändrats genom tiderna och jämföra likheter och skillnader.

Jag har hört både gott och ont, en del säger att utställningen är bra och innehåller mycket, en del är rena puckon som säger att den är kvinnoförnedrande och enbart är männens synvinkel...

Några konstvetare tyckte att det var skandalöst hur utställningen var utformad då kvinnan objektifierades hela tiden. Den var heteronormativ och utformad efter en manlig blick. Men såklar det är så! Det är ju så världen sett ut och framförallt det som kommit fram via bilder och konsten. Hur många kända kvinnliga konstnärer finns det? Det har ju bara funnits manliga konstnärer, för det är så världen sett ut!
- jag säger absolut inte att det är rätt, och jag blir förbannad över att det sett ut så. Men jag förstår inte behovet av att belysa hur något har varit istället för att kämpa mot något bättre för framtiden?!


- så någon som är sugen på följa med på denna erotiska utställning? Så kan vi själva bestämma om den är heteronormativ, kvinnoförnedrande, erotisk eller bara lite nakna kroppar?!

fäll en tår och du slutar vara sexig?!

Publicerad 2011-05-05 13:47:00 i Sex osv.,

Har ni hört om forskningen som tagits fram om tårar?! Ett israeliskt team har gjort en stor forskning på tårar och dels kommit fram till att de tårar som kommer när en är ledsen har en annan kemisk sammansättning än tårar som kommer om ögat tex är irriterat. ---> känslotårarna hamnar i samma vätskegrupp som urin och slidsekret.

Tårar skickar även ett meddelande att det inte kommer bli något liggande, och män fick lukta på känslotårar och sedan titta på bilder av kvinnor, och de hade plötsligt tappat sin sexuella utstrålning. Hjärnaktivteten som styr upphetsning sjönk samtidigt som männens testosteronhalter sjönk efter att de fått lukta på tårarna.


Ganska spännade undersökning, fast jag kan inte riktigt förstå? Visst att en kanske inte direkt blir kåt av att se den en älskar ledsen, men att den tappar sin sexuella utstrålning är väl att dra det lite väl långt? Undrar om de även forskade vidare om "den sexuella utrsålningen" kom tillbaka om kvinnan började le sen igen?!
- dessutom gillar jag tårar. Det finns något äkta, ärligt och naket över att se någon gråta. Det kan även vara jävligt vackert.

den där låten,

Publicerad 2011-05-05 05:08:50 i Sex osv.,

Jag vet inte hur det gick till, för då jag inte är överdrivet teknisk så blev det så att när jag skulle ladda över musik i min ipod så tömdes hela datorns musikbank över? Alla låtar som jag i princip någonsin tillförskaffat mig trillade över i ipodens spellista.


Och en dag förra veckan lyssnade jag på en låt som jag aldrig hört och alltid spelat över. Och den är så bra. Den är verkligen så överdrivet jävla bra att jag satt på en svettig buss med bankande hjärta och tårar i ögonen. Det är en såndär låt så att det känns som att någon tjyvläst ens dagbok, tagit mina innersta tanker och gjort om till toner och text. Så jävla vacker.

världens bästa helg,

Publicerad 2011-05-05 04:57:31 i min vardag,

Jag kommer nog att ha världens bästa helg! Det enda som skulle kunna göra denna helg snäppet bättre vore om jag sprang in i Ola Salo, Håkan Hellström (vilket inte möjligt då jag träffa hans svärmor igår och hon var på g till honom i gbg.), Rikard Wolff eller någon annan häftig man. Annars är detta nog toppen av toppen!

Fre:
- 22.15 ska jag möta Owe för sleepover hos mig! Guud så jag har saknat henne<3

Lör:
- träffa Jennie
- releasefest för Katerinas nya bok om sex

Sön:
- träffa tjejerna! Äntligen ska ALLA samlas!<3 När var de senast? Julas?

Utöver det ska jag fixa i lägenheten, spackla och kanske måla + läsa ut ett halvt dussin böcker. Och sova, och promenera. Och kanske dansa och dricka öl lördag kväll?

what´s happening?

Publicerad 2011-05-05 04:51:10 i min vardag,

Något är på g, jag känner det! Jag hade ungefär 5h på mig att sova, och jag har vaknat minst 6gr och reagerat över att jag bara ligger och stirrar ut i luften, och är vaken. Och det är inte bara för att jag var svinrädd pga Cirkeln (även om jag övervägde att 1) sova med lampan tänd, 2) sova framför tvn, 3) sova hos mamma...)

Det är något annat. Det liksom känns i hela kroppen att något kommer att ske, något bra. Och det kan väl inte vara att jag är överexalterad inför världens bästa helg?
- hemligheten, gud, ödet - what´s happening?

attraktionskurs sökes!

Publicerad 2011-05-04 19:55:22 i Sex osv.,

Vad är det som gör att vi attraheras av olika saker? Jag minns redan när vi på mellanstadiet började spana in andra och mina vänner spanade efter magrutor och stora armar(som att det fanns... men ni fattar), medan jag mer tyckte om lockar i nacken eller ett fint skratt. Och så är det ju nu också, jag älskar att höra vad andra attraheras av och spanar efter - just för att de är så otroligt olika!

Men är det något i hjärnan som skiljer sig från person till person? Känslorna? Hjärtat? Hormonerna?

Fristående kurs på ungefär 7,5-15hp sökes!

Jag attraheras av allt möjligt, varierar beroende på humör och kön(vet ej varför, men jag gillar kontrasterna). Kan vara allt från en rynka i pannan till ett leende, hur ett visst ord uttalas till ett skratt. Har nog bara en sak som aldrig någonsin slår fel och som kan få mig på fall vilken sekund som helst.

releasefest!

Publicerad 2011-05-04 19:48:44 i Sex osv.,

Finns det någon författare i Sverige som ploppar ur sig böcker lika ofta som Katerina Janouch? Hon är helt fantastisk denna kvinna, och jag tror att detta bli fjärde bokförlaget hon har under sina vingar? Så häftig!

Senaste tillskottet heter Vad är sex? och ingår i Langenskiölds serie där varje bok har ett eget ämne och 100 frågor. Finns även om konst, politik och sanning, så denna är med andra ord mest intressant.

Och jag har blivit bjuden till releasefesten! Woho! Det kommer vara mingel, bubbel, burleskshow och bokprat. Lovely!

ps.
nu när jag tänker efter har jag för mig att Katerina efterlyste några bra frågor, och att jag slängde ur mig några... Undra om några kom med?!

den där känslan,

Publicerad 2011-05-04 09:27:16 i Sex osv.,

Det är något som känns i kroppen, i själen och i hjärtat. Något som inte riktigt går att komma undan eller beskriva bättre än något. Den där känslan som bara finns där. Jag tror det är saknad.

säkraresex.se

Publicerad 2011-05-04 09:24:49 i Sex osv.,

Någon mer än jag som såg fina Olle Waller i tidningen City förra veckan? Han snackade säkrare sex, lite tips och råd inför sommaren och om deras nya projekt från LAFA - en ny hemsida som riktar sig till ungdomar. Har precis spanat in den och den är helt fantastisk!
- kan faktiskt bara komma på en sak som saknas och där jag skulle passa utmärkt!

Jag älskar att upptäcka nya, fantastiska sidor som handlar om sex och som riktar sig till ungdomar. Det finns ett sådant stort behov av information, bra information. Spana in hemsidan direkt!

tisdag kväll,

Publicerad 2011-05-04 09:17:23 i min vardag,

Vi dricker rött, syrligt te och pratar. Pratar om allt och ingenting, kan inte ens komma på något vi inte pratade om. 6,5h pratades bort blandat med väldigt mycket skratt, minnen, tårar, kärlek, ilska, ångest och ännu mer skratt. Minns inte sist jag var så ärlig? Jag som är ärligheten själv droppade sten efter sten från bröstet och kände pulsen slå jämna slag. Saker som aldrig sagts förut blev sagda, undangömda och förträngda saker kom fram och ut i luften.


Efteråt när jag vandrade hem i natten kände jag mig som en såndär snöglob en skakar på och ser alla snöflingor falla, fast jag var redan omskakad och sen helt stilla igen.

tips från coachen

Publicerad 2011-05-03 09:02:41 i Sex osv.,

Men jag glömde ju det viktigaste med hela orgasmboken-historien, en av mina fina chefer kom förbi jobbet, såg min lapp och sa "Men gud vad kul Caro! Exakt sådär ska det ju stå!"

Tror ni att det kändes jävligt fint och gött i min själ då? Hade jag varit en promille töntigare hade jag nog dansat i butiken, men jag har tyvärr ingen taktkänsla. Så dansen uteblev men jag vandrade omkring med ett flin från öra till öra.


Har ni tänkt på hur jävla mycket en enda mening kan betyda? Lyfta en från botten till toppen, få hjärtat att hoppa över ett slag eller skapa det där suget.

orgasmboken forts.

Publicerad 2011-05-03 08:55:00 i Sex osv.,

Vill bara tillägga att alla kan läsa Orgasmboken, men jag har för mig att den riktar in sig främst på kvinnor och fittan! Vet inte hur många ex jag har av den boken hemma? Hittade faktiskt Luddes gamla signerade ex igår när jag städade, hur kul vore det inte om jag skickade den till honom nu, o ba Good luck! Hahaha.

Jag vet inte hur många sexböcker jag har läst de senaste åren, har över 50st som ligger över halva mitt hallgolv nu, och de flesta biblioteks vndp-hyllor har jag plöjt - och denna bok slår allt.

Bra språk, riktigt bra tips, instruktioner och en härlig känsla genom hela boken. Inga pekpinnar utan ordentliga tips som alla kan hänga med och lära sig. Ska plocka ut mina favvosidor senare idag!ps. och det är faktiskt tack vare denna bok som jag och Katerina har kontakt idag. Jag skickade ett tack-mail för att hennes bok var så bra och jag fått en orgasm av ett av tipsen (och nej, jag vet inte hur störd jag är på en skala som gör sånt...) och på den vägen är det!

tack, men nej tack.

Publicerad 2011-05-03 08:46:49 i Sex osv.,

X - Åh, den här bara måste jag ha!! (tar Barneys ena bok...)
C -Absolut, och det finns ju även denna, om du inte läst den ännu?
X -Wohoo!! Du kan ju!! Har du några fler böcker du kan tipsa om?
C - Ta den här, den är svinbra!
X - Wow! Nu kan ju inte mina polare klaga på att jag inte har böcker, nu har jag ju tre böcker!
C - Fantastiskt.
X - Du har ju bra smak! Jag tar allihopa!
C - Gör det du.
X - Tack för tipsen! Bra litteratur. Trevlig dag och trevlig helg!
C - Hej hej.


C - Philip!! Hörde du!! Jag har bra smak!
P - Men han raggade ju bara på dig!
C - Eller inte.
P - Och du säger att jag inte ser när folk raggar på mig. DU ser inte när folk raggar på dig. Han stötte ju på dig!
C - Ehh nej. Han sa att jag hade bra smak.
P - Ja, och önskade dig trevlig helg och grejer. Han raggade.
C - Men guuuud, han kallade Barneys böcker för litteratur!! Han var en tönt.
P - Jamen han stötte fortfarande på dig.


Jag tycker inte riktigt det räknas som en komplimang att få höra att en har bra smak när en tipsar om butikens nördigaste böcker, och som dessutom säljer sig självt. Det är typ som att få tipset "Makaroner och ketchup" på ica och kalla det kulinarisk matkonst. Eller som att bli rådd att köpa en vit tröja och ett par blåjeans på hm.

rättvisans riddare ska segra!

Publicerad 2011-05-03 08:39:45 i Sex osv.,

Censurbråket är över, eller jag har vunnit snarare!

Jag skrev en vi gillar-lapp på Orgasmboken förra veckan, två dagar senare var den mirakulöst försvunnen? Så jag skrev såklart en till likadan och beställde in den iaf. Samt skrev en kommentar i dagboken. Fick som svar att vi kanske skulle införa censur och att vi gillar-hyllan är till för riktiga läsupplevelser...

Det är så skrattretande, för den personen lägger alltid upp världens största snuskgubbe, vars böcker är fullproppade med sex, och nej jag har inte läst dom och kommer nog aldrig göra det. Min kräkreflex kittlas när Anna beskriver olika scener om hur ingående han beskriver huvudkaraktärens noggranna tvättning av ollonet...


Så varför ska en bok som inriktar sig på orgasmer, kvinnans sexualitet och där kvinnans njutning står i fokus censureras?! Hur jävla många sådana böcker finns det på marknaden?!


och ja, den säljer! Klart den gör! Sålde 3st på en kväll.

ps. ja nu drar jag det alldeles för långt för det är nog inte alls så hon tänkte när hon plockade bort mina böcker... Men så kan en faktiskt se på saken.

rastlös,

Publicerad 2011-05-02 15:39:18 i Sex osv.,

Jag är så rastlös, det kliar i själen och jag vet inte vad jag ska göra. Det måste hända något snart!

hur nära får jag komma?

Publicerad 2011-05-02 14:58:14 i Sex osv.,

Lär vi någonsin känna den vi älskar på riktigt? Går det att komma sådär riktigt nära att en vet exakt allt om den andra, och den andra vet allt om en själv? Finns det stunder där alla hemligheter är sagda, liken är framplockade ur garderoben och samvetet rent.
Vill en veta allt om den andra, eller finns det saker som är bäst om de hålls gömda? Saker som bara skulle göra mer skada en nytta om de kom fram. Eller saker som tillhör det förflutna och som i nutid inte betyder något.

Och alla de där gångerna när någon kommer för nära, för snabbt, och allt bara sker utan att en hinner med. Går det att backa eller är allt redan sagt för snabbt och förstört?
- ni vet den där känslan som sprids i kroppen när en vet att den där personen känner dig lika bra som du själv gör, om inte mer. Och vad du än säger så går det in hos den andra, för personen känner dig, på riktigt.


beige,

Publicerad 2011-05-02 12:42:06 i min vardag,

Jag träffade en tjej i Uppsala som tyckte att hon kände igen mig. Men jag hade ingen aning om vem hon var och hon var dessutom från Colorado, så chanserna att vi kände varandra var små. Då avslutar hon samtalet med:
"Ja, du är nog bara en såndär som är lik någon."

Vad svarar en på det?! Eeh, tack. Vad kul att jag ser ut som alla andra.

Hon hade lika gärna kunnat säga att jag ser ut som en påse mjöl. Eller en såndär liten dvärgkort gratispenna från IKEA. Eller ett höstlöv, som ingen ändå orkar kolla efter om den är olik eller lik något annat löv.

de där egenskaperna,

Publicerad 2011-05-01 19:12:27 i Sex osv.,

Har ni tänkt på att de finns vissa saker och egenskaper som en kopplar samman till en viss person. Det kan vara en doft, en maträtt, en hårfärg, en film, en låt eller sätt att skratta.

- och att det liksom krockar i huvudet om någon annan "tagit" den egenskapen eller säger det där ordet på det där speciella sättet som bara den personen kan. Det är som att det blir fel och att det krockar. Och skapar en jävla massa saknad då det är fel person, och inte den rätta.

påven,

Publicerad 2011-05-01 19:05:11 i Sex osv.,

Vi var på den årliga forsränningen igår, som utspelar sig i Uppsalas kärna. Folk hade stigit upp innan solen för att få så bra platser som möjligt, men tack vare kontakter slutade det med att vi satt en m från kajkanten. Tävligen började och det var minst 50 olika flottar i alla former som åkte förbi. Allt från Nintendo, kebabtallrikar, sängar, angry birds till Edens lustgård.

De flesta var fantastiska och hade verkligen lagt ner tid och omsorg på sina flottar. Vi skrattar och pekar på alla fina flottar när Peter skriker: "Älskling, titta påven!!" Så både han och Ernst spejar för fullt! Och visst kommer påven på en flotte, men är han inte lite väl bekant?!...

Då har jag legat med han som är påve!! Så jag ställer mig upp, ropar hans namn och visst var det han! Hur jävla liten och sjuk är inte världen ibland?!ps. det var en natt för snart tre år sen, vi var ute och firade min födelsedag och efter det hördes vi aldrig mer. Konstigt att han ens kände igen mig.

perspektiv och distans.

Publicerad 2011-05-01 17:46:37 i Sex osv.,

Har ni tänkt på det där med att välja partner, att när det gäller ens vänner är en jävligt noga med att ha åsikter, rädda personen från skithuvuden och gör allt för att vännerna inte ska falla för en idiot eller få hjärtat krossat. En vill bädda in sin bästis i bomull, spänna fast skydd överallt och göra sitt yttersta för att personen inte ska skada sig utan bara få uppleva den där löjligt fina känslan som bara en besvarad förälskelse kan ge.

Varför är en inte likadan mot sig själv? Jag vet att jag är en riktig hönsmamma när det kommer till mina vänner, överbeskyddande och vid minsta dejt till övernattning till one night stand ska jag ha en utförlig uppdatering och alltid ett sms innan personen går och lägger sig.


Men mot mig själv, nja. Jag mest kastar mig in i det som kommer i min väg, struntar i allt som hjärnan säger och går på impuls och låter hjärtat styra. Det är först månader och möjligen år som jag kan se tillbaka på relationen och se hur dåligt eller överjävlig den där personen var.


Någon som känner igen sig i detta?


ps. för visst finns det inget härligare än att bara kasta sig huvudstupa in i en förälskelse och känna ruset som hjärtat ger?!

homecoming queen.

Publicerad 2011-05-01 17:18:23 i min vardag,

Har tillbringat två nätter på Maddes madrass som är skrämmande lik en bit smörpapper, och nu anlänt fina Högis. Den här helgen har känts som fem veckor och jag vet inte hur mycket vi har hunnit med? Forsränning, champagnefrukost, grillat i omgångar, dans, skratt, mingel, kvalborg och valborg. Så jävla lyckad helg!

Kommer hem och möts av ett anonymt brev, hjärtat dunkade till och min första reaktion var att det kunde vara ett kärleksbrev. Vet inte ens varför den tanken dök upp?! Men, det var från Jehovas Vittne! Jävla phuckfaces, då har dom liksom stått i min trapp och velat prata, och sen lämnat ett brev!!


- nej nu måste jag duscha av mig helgen och sen väntar nya äventyr! Alla bilder och anekdoter kommer inom kort.

Om

Min profilbild

Caro Wikbro Carlén

jag arbetar som sexualupplysare och har huvudfokus hivprevention och säkrare sex. förutom det gillar jag att läsa, feminism, hångla med min donna, mina queens, New York, att äta, vettiga serier, genus, att resa och att diskutera. och det är ungefär det jag bloggar om.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela