sexualupplysare och bokälskare

<3

Publicerad 2017-07-20 15:49:24 i resor,

Jag är så lycklig över att vi är här! Vi äter, dricker bubbel, shoppar och bara minglar runt. Livets bästa resa<3333 jag har nog aldrig varit såhär avslappnad? Livet!!Honey moon

Publicerad 2017-07-19 08:32:22 i bröllop <3, resor,

Jag tror nog att vi är gjorda för att åka på honey moon. Det är ju en resa med det magiska upplägget: äta, hångla, strosa, hålla hand, se gulliga ut på bild osv. Ungefär som alla andra resor vi varit på ihop. Fast nu får vi höra grattis från främlingar :)))) och bubbel! 


Jag är fortfarande helt pirrig och peppad över helgen. Det var verkligen livets bästa helg! <33

Mot London!

Publicerad 2017-07-18 05:07:56 i bröllop <3, resor,

Nu sitter vi i en taxi på g ut till Arlanda! Vår första resa som fru och fru! Får passa på att åka på gamla passen innan vi byter alla namn :))) 


Jag är fortfarande trött efter helgen, har en hel del känslor att komma ikapp med. Kan en vara känslo-bakis i tre dagar? Verkar som det <3 

Hurre är hos sin andra familj och vi ska ägna de fyra kommande dagarna åt att hångla, gå pw's i Hyde Park och äta! Samt läsa. Jag har läst tre Läckberg under hela våren, om vi bortser från Mallis. Så jag har med fyra böcker :))) 

Nu är vi fru och fru

Publicerad 2017-07-17 09:24:34 i att skriva, bröllop <3,

I lördags var mitt livs bästa och lyckligaste dag! Jag har fått gifta mig med den person jag älskar mest av allt i hela världen. Den människa som gör mig till en vettigare, roligare, lugnare, sexigare och finare person - är lika kär i mig som jag är kär i henne!! 


Det har varit livets bästa helg! Så mycket kärlek, tårar, dans, skratt och ännu mer kärlek. Livets bästa och viktigaste helg <33 nu ska jag bara njuta kommande dagar i London av att vara hennes fru! Kommer ju såklart njuta länge av det, men fokus i London är att njuta och äta :))))) 


Lite procent från bröllopsdagen

Publicerad 2017-07-15 08:24:20 i att skriva, bröllop <3,

40 % av HT kommer att vara gifta innan dagen är över

40 % känner sig lite svullna
100 % är överpeppade!!
60 % har mens
40 % har ägglossning
100 % har sovit bra
20 % är ständigt bajsnödig
50 % är nervös/spänd/stressad
100 % är redo att gråtaDagen före!!!

Publicerad 2017-07-14 21:26:20 i bröllop <3, kärlek,

I morgon gifter vi oss!! Tiden har gått på en kvart, i morgon blir mitt livs kärlek min fru <3333

 Iiiii!! Nu är dagen äntligen här!!!! <3333

yoga, yoga, yoga

Publicerad 2017-07-11 10:44:00 i min vardag,

Jag och donnan har kickat igång en ny utmaning. Denna gång är det tema yoga + cardio typ? Det är superkorta pass och håller på i fjorton dagar. Vi har kört pass och pass två och uppläggen verkar vara olika varje gång. Pass ett var en övning och sen paus och sen en ny övning - i 10 min. Dagens pass var mer puls och fokus på core. Det jag gillar med upplägget är att passen är korta. Helt ärligt, det är ju jätteskönt att yoga och jag gillar verkligen att träna. Men ibland är det skönt att en svettats klart på 15 min. Detta gör ju bara att jag orkar göra lite mer övningar utöver det och känner mig som Mulan :))))
 
Passen har fokus på att stärka hela kroppens muskler, få igång lite flås och fettförbränning. Instruktören säger att ett av hennes pass är som två timmar på gymmet, det kanske en ska ta med en nypa salt... Men jag gillar upplägget av tyngre yogaövningar. Min kropp älskar ju yoga och rätt andning, och min kropp älskar att svettas och bli trött av träning. Superkombo med andra ord! 
 
 
 

Mot Håkan!

Publicerad 2017-07-08 10:50:43 i min vardag,

Nu är vi på väg mot Karlstad och Håkan Hellström!! Wiie! Vi var ju iväg samma gäng förra året på Ullevi, nu är det i Mariebergsskogen. Samma plats som jag och Emelie såg Håkan för fyra år sen <33 fast då stod jag längst fram och E längst bak :)))) 


När vi bokade det här i vintras kändes det helt rimligt att åka bort en vecka innan bröllopet. "Lite avkoppling" typ. Nu känns det mest galet... men vi åker hem igen imorrn. 

Nytt från Brombergs

Publicerad 2017-07-05 22:17:34 i böcker,

Jag och Olov hade utflyktsdag i dag. Jag vet inte vad ni gör på era kontor hela dagarna, men vi var dels på Manhattan och rekade inför kommande samarbeten med Testpoint. Dels ute på Långholmen för att hitta bra testningsplatser ute på qruisingen. :))))) Dessutom hann vi med en sväng hos Brombergs där jag plockade upp lite recensionsex. 


Efter bröllopet kommer jag nog vara igång med läsningen igen. Nu är det liksom bröllopsplanering, jobb, sömn och träning som får plats <3


En dröm som blir sann

Publicerad 2017-07-04 14:47:06 i bröllop <3,

Så länge jag minns har jag velat gifta mig. Det har inte varit så noga med kön eller om jag ska ha vit klänning på mig. Men sen min Första tur till Spanien med Natti och vi fick bläddra i hennes pappas fotoböcker från bröllop har jag vetat en sak - jag ska ha en sabel på bröllopet. Det finns en spansk tradition som innebär att brudparet skär första biten tårta med sabel. 


Och sen matar dom varandra. Det har varit ett mål jag haft sedan dess!

Nu har det blivit sanning! Jag har fått tag på en sabel som vi ska ha på bröllopet :))))) Jag är om möjligt ännu mer peppad <333


Mina kärlekar<333

Publicerad 2017-07-02 20:46:07 i Sex osv., bröllop <3,

Denna dag har jag ägnat åt att sova, vila, äta pizza och vara rörd över gårdagen. Inte för att jag någonsin tvekat, men jag har på riktigt världens bästa vänner<3333 


Jag är så otroligt tacksam och lycklig över att jag får ha dom här nära mig i mitt liv!!  Känslorna är all over the place. God natt <3


Den tunna blå linjen

Publicerad 2017-07-02 09:00:00 i böcker,

Jag har ju väntat länge på den här boken, kanske sen jag först fick veta att serien om Leo Junker skulle bestå av fyra delar. Det är ju fantastiska Christoffer Carlsson som skrivit Den tunna blå linjen som ges ut av Piratförlaget
 
Det känns ganska dubbelt att läsa CC´s böcker. Han är en av få författare vars böcker jag verkligen längtar efter, men när boken väl kommit vill jag läsa den så långsamt som möjligt. Vissa sidor och stycken läste jag om för att dra ut på själva lästiden <3 
 
Ofta när en författare använder en och samma karaktär i flera böcker brukar dom vara skrivna så att en kan hoppa in vilken del som helst. En av mina mest slitna meningar från PS-tiden var "Dom är helt fristående, du behöver inte ha läst 1, 3 eller 7 delar innan. Det går så bra så", och ibland stämde det ju? Men kanske inte alltid. 
Vad det gäller CC´s böcker om Junker skulle jag rekommendera att läsa från del ett till fyra, inte ta någon i fel ordning utan läs från början till slut. Då fattar en alla karaktärer, utveckling, relationer och handlingar. Sabba in det genom att läsa i fel ordning. Det är för bra för att sabbas. 
 
 
I fjärde och sista delen ska Junker och hans närmsta kollega Birck lösa ett fem år gammalt brott, en kvinna som har sex mot ersättning har mördats men brottet har aldrig blivit löst. Tills Grim nu ber om Leos hjälp med att lösa fallet. Birck och Leo får en vecka på sig av sin chef att lösa fallet, samtidigt som Leo försöker förstå varför Grim vill att just detta fall ska lösas. Relationen mellan Grim och Junker är så jäkla fint och realistiskt beskriven. Hur vänskap gör en beroende av en annan människa, att en bokstavligen är beredd att göra vad som helst för en annan människa fastän en gång på gång blir sviken. Eller sårar själv. Viktiga relationer kan ju överleva i princip vad som helst, så länge minst en person kämpar.
 
Det som jag tror fascinerar mig mest är Leos dubbla roller. En polis med viktig position, men som gång på gång bryter mot lagen av olika anledningar. Han låter vänskapen till Grim stå över allt annat, samtidigt som den relationen hela tiden gör Leo sårbar. Men det är väl så med riktigt viktiga relationer, en kan göra vad som helst för den samtidigt som en vet att den när som helst kan krossa en.
 
Och jag kom på mig själv att bli riktigt jävla avundsjuk på CC, för det är så överjävligt bra språk. <33 Vid en specifik scen hörde jag mig själv skrika till? För det var så genialt. CC har en förmåga att beskriva scener på ett sätt som överensstämmer med verkligheten, så som det kan kännas i verkliga livet. Att en händelse kan kännas i flera timmar/dygn och år och på så sätt tar mer plats även i skrift. Medan andra händelser bara sker och går över på några meningar. Förstår ni hur jag menar? Jag tycker att det är så briljant att jag inte vet var jag ska ta vägen.
 
En sista grej som också stannar kvar länge är ju hur kriminella poliser beskrivs. Att de köper sexuella tjänster, utnyttjar andra, skyddar andra kriminella kollegor osv. Det är ju riktigt intressant och jag funderar ju ofta över hur många fall som bara ignoreras, sopas under mattan eller faller mellan stolarna. Jag tänker ju att det måste ske? Det kanske inte är värre än att folk inom andra yrkesområden, men det känns ju ändå så? Men men, det kanske bara är jag som tänkte på det när jag läste denna bok. Om du gillar smarta deckare, fantastiskt språk och beskrivningar av en lång relation mellan två vänner - läs! Den tunna blå linjen får fem av fem palmer.  
 
 Jag och Christoffer Carlsson. Den är tagen under bokmässan i Göteborg, därav hans lila skylt och mitt lila band. Det var när jag intervjuade honom för min och Fridahs podd Minnet fullt. Så himla fint avsnitt <3

Om

Min profilbild

Caro Wikbro Carlén

jag arbetar som sexualupplysare och har huvudfokus hivprevention och säkrare sex. förutom det gillar jag att läsa, feminism, hångla med min donna, mina queens, New York, att äta, vettiga serier, genus, att resa och att diskutera. och det är ungefär det jag bloggar om.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela