sexualupplysare och bokälskare

jag kom med!!!

Publicerad 2010-03-31 22:41:04 i Sex osv.,

Woho!! Kikade nyss i mailen - och JAG KOM MED på utbildningen!! Aaah! Fan vad jag är exalterad nu! Mitt första riktiga, stora, direkta och jävligt bästa steget - i riktningen på att bli Sveriges bästa och yngsta Sexolog!

- först ut på min karriär var samarbetet med Katerina Janouch då jag var resarcher för hennes bok om Svenska kvinnors sexuella fantasier! + att mina sexnoveller blev publicerade i den boken.

- nästa steg var när jag vann Veckorevyns erotiska novelltävling!

- detta steg, första riktigt arbetet med det jag brinner mest för, Hivprevention!


- så phucking jävla bäst jag är!!

sexbubbla

Publicerad 2010-03-31 22:27:53 i Sex osv.,

Deadlinen är imorgon, och jag har hitills skrivit ihop en halv a4 + en a4 sammanfattning över hela sexnovellen + att jag har alla bilder och händelser som en liten sexfilm i huvudet!
Tanken var att jag skulle skrivit klart hela under dagen på jobbet, men då jag fick kanske totalt 20min utspritt över dagen, så ägnade jag dessa minuter åt att trycka i mig socker...

Så från och med nu och tills att jag börjar jobbet imorgon befinner jag mig i en sexbubbla! Alla tankar, ord och meningar som ska bildas i mitt huvud ska relatera till sex, ligg, undies, bdsm, trekanter och snusk - för om hjärnan och alla sinnen är sexinställda, så kommer mitt humör också bli lite extra sexy ---> vilket kommer resultera i en riktigt smaskig, sexig och snuskig sexnovell!

Så nu ska jag skriva, fantisera, kåta upp mig, skriva lite till, fantisera ihop ännu smaskigare scener och sen få ner allt på papper! Wish me luck!

jag känner mig mjuk - i huvudet!

Publicerad 2010-03-31 22:20:47 i min vardag,

Woho - jag överlevde 12,5h arbete! En dag fullsmäckad med tusentals blommor, fina tanter som gärna vill stå och babbla, söta barn och massa sälj sälj sälj. Samt en träff med ett gammalt fylleragg och ett gammalt ligg - alltid lika intressant...
Tydligen hade det inte gått så bra de tidigare dagarna på utförsäljningen, men snacka om att det gick bra idag :)

Då dagen var väldigt lång så har jag gått på godis i princip hela dagen, och precis när jag ska ta en stor tugga av en godis, så dyker en liten flicka upp precis framför mig tillsammans med sin mamma:

F - Vad gjorde du för nått?
C - Åt en liten godis... (med munnen full)
F - (tittar bara tyst och väldigt skeptiskt på mig!)
C - Fast det får man ju inte göra, då det är onsdag idag!
F - Men varför gjorde du det då?
C - För att jag ska jobba väääldigt länge idag! Så man kan säga att jag fuskade lite...
F - Ha! Jag ska också fuska!
- sen skuttade hon iväg och jag fick lite dåligt samvete då jag lärt en liten unge att fuska med lördagsgodiset!

husmanskost

Publicerad 2010-03-30 19:18:11 i min vardag,

Befinner mig hos min lilla fina pappa, vi ska äta fläsklägg och hemmagjort potatismos med riven muskot som han står och gör nu! Vi har trixat med en video, mailat bilder, pratat om New York, sökt och ringt upp lite kunder, och min pappa tillhör nog en liten sort för sig :)

Medan han mailar:
"Hej Micke. Näää, nu blev det ju HeL Micke. Så kan det ju inte stå, då kanske han blir ledsen!"

Efter ett samtal med en kund:
C - Vaa? är du inte arg? Jag hade blivit galen om en kund försökte blåsa mig. Du vet Ernst, hon känner Hells Angels!!"
P - "Jaha, men det kan vara bra att veta!" Mumlar sedan fram detta, muntert - "Om du inte pröjsar så snackar jag med Ernst! Va? vet du inte vem Ernst är? Nej, men det kommer du snart att få veta..."

Han är fin han, min lilla pappa! Och nu är potatismoset klart, husmanskost när det är som godast!

mr right now

Publicerad 2010-03-30 19:09:14 i Sex osv.,

På väg hem till pappa så träffade jag en "Mr Right Now"! Denna underbara kategori av män kläcktes efter filmen "The sweetest thing" och jag dyrkar det uttrycket. Varför hålla på och leta efter Mr Right och jämt bli besviken? När man istället kan vara på ständigt jakt efter Mr Right Now, och är det rätt - så kommer "Now" försvinna med tiden!

- hur jag kunde veta att han var en Mr Right Now? - brunhårig, snygg, skinnjacka och han läste en bok med titeln "sexualitetens historia"!! Katching!


ps. dock gjorde jag inga försök till kontakt då jag såg detta som Charlotte i SATC "It´s the universe telling you that his out there!!", något som gav mig en varm fjärilsliknande känsla i magen och jag kan knappt vänta tills våren är här på riktigt!

sign and sailed

Publicerad 2010-03-29 22:05:12 i Sex osv.,

Aaah! Nu har jag skickat min ansökan till RFSL´s utbildning inom Hivprevention - och jag har små fjärilar som flyger runt i magen av exaltering! Håll tummarna riktigt hårt för mig att de tycker om min ansökan och att jag kommer med! Kan ni fatta, mitt första riktiga steg på den långa vandringen till att bli sexolog!! Hej!

Jag heter Caro och är 20 år. Som person är jag social, utåtriktad och tycker om att träffa nya människor. Jag har ett brinnande intresse för sex, kärlek, relationer och mitt framtida drömyrke är att bli sexolog! Det som jag är lite extra intresserad av just nu är främst ungdomar och frågor som säkert sex, könssjukdomar och hivprevention.
   Nu i höstas läste jag en kurs som Karolinska Institutet höll i samarbete med Noas Ark som hette "Hiv - med fokus på individen ur ett globalt perspektiv", och det var under denna kurs som jag fick upp ögonen för hivprevention.

Jag tror att jag skulle bli en bra spelledare då jag har ett stort intresse för hivprevention, och det är något jag verkligen vill arbeta mer med, både på nationella och internationella nivåer! Hivprevention är ett ämne som jag anser är superviktigt att det läggs mer fokus - dels genom att informera ungdomar, diskutera mer om i media och samhället! Det är helt enkelt ett ämne som jag verkligen brinner för!

sexpanik!

Publicerad 2010-03-29 21:42:39 i Sex osv.,

Aaah!! Kollade nyss in min kalender och insåg att nu på torsdag är det 1 april - deadline för en stor sexnovelltävling som Katerina Janouch håller i! Jag spanade ut detta för flera veckor sen, och nu vaknar jag till liv när det är två dagar kvar...
 
Men jag bara måste vara med i tävlingen! Jag har gott om snuskig fantasi så att det räcker och blir över, skrivandet är inget problem, och jag älskar att skriva om snusk, knull, sexiga detaljer och långa akter! Dessutom är det jäkligt fina priser - presentkort på Pom Pom Parlour + publicering i en kommande sexnovellbok!

Så nu har jag alltså två dagar på mig att komma på och få ner på papper - en riktigt smaskig, sexig, snuskig och asläcker historia, håll tummarna för mig!

sexigt påskägg

Publicerad 2010-03-29 21:12:55 i Sex osv.,

Lovade att visa hela påskägget jag köpte till mig själv - och självklart innehöll det undies! Dessa ljuva plagg är sexiga, sköna och härligt våriga med sin aprikosa färg. Kommer bli så jäkla sexigt när man blivit lite mer pepparkaksbrun, så påminn mig i juli/augusti så kommer en helbild! ;)


- aprikost sätt med ljusa spetsdetaljer

- också aprikos men med lite sexigare svarta snörningar!


ps. nu ska jag bara skaffa mig ett ligg så jag har någon att visa upp mig i detta för!

hiking i förorten

Publicerad 2010-03-29 20:50:38 i min vardag,

Tanken var att vi skulle ta en liten vända, som sedan utvecklade sig på en långpromenad på 2h och 40 min, och vi hikade! Upp för ett jävla berg klättrade vi oss upp, flåsandes medan jag citerade Victor Rydberg. Väl på toppen gjorde jag lite vårskrik för att fira att jag levde! Och sen fortsatte promenaden i ytterligare en timme :)


- steg 1, ta sig över denna gigantiska översvämning!


- typ halva hiking-backen!


- långt bakom ernst kan man skymta toppen!


- jag som hikar :)


C - "Aaaahhh!! Vååååår!" L - "Vaa? Åh, suck, jag som trodde det var typ en mask!"


- på toppen, en aningens slitna!

så passande

Publicerad 2010-03-28 22:03:39 i Sex osv.,

Kikade in på bloggtoppen, och kan nöjt se hur jag klättrar högre för var dag som går. Särskilt nöjd är jag över min placering sådär sista dagen på veckan, siffran känns så passande! Tycker ni inte?! ;)Tack för alla kommentarer och välkommen säger jag till alla nya läsare! Glöm inte att maila mig på fragacar0@hotmail.com om ni har frågor gällande sex, kärlek, relationer, tips, könisar eller annat smaskigt!

rfsl - here i come!!

Publicerad 2010-03-28 21:49:04 i Sex osv.,

För några dagar sen tog jag tag i det som ska bli min framtida yrke, och mailade RFSL för att se vad dom hade att erbjuda. Två dagar senare fick jag ett svar - och jag har blivit erbjuden en plats på deras nästa utbildning!! Hur jävla tur har jag inte?! Det är en utbildning inom HIVprevention - exakt det ämnet som jag brinner lite extra för just nu och som jag vill jobba med!!

Jag blev helt darrig, energisk och överexalterad medan jag läste mailet! Kursen är redan nu i april, 16-18. 3 dagar proppfyllda med information, spännande diskussioner, föreläsningar, samtal och möten om HIV, sexualitet, könssjukdomar, vikten i att skydda sig + massa massa mer!!

Det enda jag behöver göra är att skriva ett litet, jävligt bra brev till RFSL och sen hålla alla tummar och tår för att jag blir utvald! Aaah, jag är så exalterad! Detta blir ju liksom det första riktiga och jäkligt viktiga steget på vägen till att bli Sexolog!!


påskägg

Publicerad 2010-03-28 21:28:25 i min vardag,Ovanför ser ni lite av innehållet i mitt nyköpta påskägg! Imorgon får ni se hela innehållet + att jag tänkte tipsa om mina allra bästa tips på roliga, sexiga och kärleksfulla påskägg att ge bort! ;)

creepy

Publicerad 2010-03-28 20:44:15 i min vardag,

Det finns vissa saker här i världen som verkligen är creepy, som stör mig, och ger mig obehagskänslor. Varför vet jag inte, kanske för att det inte känns helt hundra? Eller för att det borde inte vara så, men ödet har liksom bakat ihop det så! Typ detta:

- när världen blir sådär äckligt liten! Och ja, jag vet att många kan "världen-är-så-liten-historier", men jag har den allra bästa och det bästa beviset på att världen är lika stor som en apelsin:
- när jag och min syster var små var vi på solflicksläger, vi var ca 5 och 7 år, på lägret börjar vi bråka med ett annat systerpar och vi är ovänner resten av veckan... Ett eller två år senare har vår pappa lämnat vår lilla familj, och det är nu dags att få träffa vår nya, och våra nya styvsystrar är inga mindre än - systerparet från solflickslägret som vi hade krig med sommaren innan!

- att mitt exs nya flickvän har likadan jacka som jag, fast i en annan färg. Behövs ingen vidare förklaring varför det är jäkligt creepy.

- att den mat vi stoppar i oss innehåller så jäkla mycket skumma ämnen, socker, färgämnen och konserveringsmedel. Jag säger bara en sak - rulltårtan som överlevde fem år utan att mögla på en känd dagstidnings kontor - så äckligt!!


Vad tycker ni är riktigt creepy?

det går inte att bromsa sig ur en uppförsbacke

Publicerad 2010-03-28 19:51:00 i min vardag,

Förra inlägget kanske verkade en aningens mörkt, men nu har jag liksom rullat klart på den kulan och imorrse när jag vaknade hade jag min kickass-feeling tillbaka! Känner mig lite som en fjäril som nypuppats och blivit kläckts på nytt - och fan vad jag kommer klara den här behandlingen bra!

Eftermiddagen tillbringade jag tillsammans med mina fina aspisar över en kopp vit choklad, el som Natti sa: "Vaa, har du köpt ett glas grädde?!", haha! Helt stört och fullkomligt underbart att vårt lilla gäng känt varandra så länge, vi firade tio år i januari! Hur mycket kärlek och skratt har vi inte delat under detta decenium?!<3- fina naddi


- och natti! Jennie var också med, men jag glömde fota henne :)


Kvällen kommer bestå av ansiktsmask, barbecuechips, L Word eller Grease, samt utprovning av mitt nyköpta påskägg! Asså jag ska inte klä ut mig till påskägg haha, utan det är något man bär som jag köpt som påskägg!

keep on walking.

Publicerad 2010-03-27 22:08:42 i min vardag,

Ikväll är en såndär kväll när det blir lite för mycket, och jag låter mitt "sjukdomsjag" löpa fritt med alla tankar, funderingar och allt som egentligen konstant snurrar i mitt huvud, men som jag nästan alltid lyckas trycka bort eller lägga åt sidan när jag är på jobbet eller är med andra människor...

Och det är stunder som dessa som jag känner mig fullständigt maktlös, och jag känner att världen är så sjukt jävla orättvis som gett mig en så pass svår sjukdom och denna jävla överjobbiga behandlingen som jag måste ta mig igenom. Det känns som att det är för mycket som läggs på en liten 20årings axlar, men samtidigt så vet jag inte om det hade varit direkt enklare att tackla allt detta som 37åring?!

Sjukdomen tvingar på mig en roll som stark, tuff, någon som orkar härda ut, hålla humöret uppe och se löjligt positivt på allt mörker. Samtidigt som jag känner att denna roll är alldeles för stor och tung att bära, så håller jag väl på något sätt tummarna för att när allt är över - kommmer kläckas som en ny, starkare, tuffare och mer härdad människa. Det är iaf vad alla andra säger...

Jag bara vägrar bli en vandrande grönsak igen, som i början. Jag vet inte ens hur många veckor det varade, men det enda jag minns är jag levde på knäckemackor och tillbringade mina dagar på hallmattan i väntan på sjukhusbrevet, som aldrig kom...

Det finns både fördelar och nackdelar med att ta blodprov - fördelar är ju såklart att de håller koll på mig, att det går i rätt riktning och så att jag får rätt diagnos och rätt mediciner. Nackdelen är - denna jävla ångestfyllda väntan! För det finns fan ingenting jag kan göra än att vänta!!

Just nu vill jag bara låsa in mig själv i en liten bubbla, ha noll kontakt med omvärlden och bara vara själv, utan några jobbiga ångestfyllda tankar som skapar oro i kroppen och sätter djävulska spår i min hjärna! Sitta där i min tysta bubbla tills min fina sjuksköterska hör av sig och säger att allt kommer att bli bra.

uppdrag granskning 2

Publicerad 2010-03-26 18:28:31 i Sex osv.,

Det som är mest skrämmande är bla prästens uttalande, när han fått veta att samma dag som han tillätt den våldtäktsdömda pojken komma tillbaka till kyrkan, att han senare samma kväll våldtog ÄNNU EN TJEJ!!
- och hans reaktion på detta var: "oj, stackars pojke..." JAG BLIR GALEN! DÖDA PRÄSTEN! Inkompitentare människa får man leta efter, och han har som yrke att vägleda och ta hand om människor?! Mår illa bara jag tänker på det!!

Katarina Wennstam som bla skrivit böckerna "Flickan och skulden" och "En riktig våldtäktsman" var med och kommenterade i slutet, och hennes slutkommentarer skapade en gigantisk klump i magen - "detta är något som tyvärr är väldigt vanligt, och jag har sett många liknande fall..."

VAD ÄR DET FÖR FEL PÅ MÄNNISKOR?!

När ska skulden läggas på den rätta personen - förövaren och inte offret?! Varför är det så inpräntat i människors hjärnor "hur en riktig våldtäktsman är och ser ut", och att det "förmodligen är offret som hittat på pga..."

Den vanliga bilden av en våldtäktsman är en skum farbror som hoppar på en ensam flicka en mörk natt i en park utan lampor... ELLER INTE!! Den VANLIGA våldtäktsmannen är en man i din närhet, en granne, nära vän, kompis kompis och någon som befinner sig i din närhet!!

Om flickans kommun vägrar bistå med pengar så att hon ska få gå på ett gymnasium i Stockholm, kommer jag starta en insamling! Kan hela Sverige tvingas bidra med en krona för att vår lilla kronprinsessa ska få gifta sig med en bonnläpp, så ska denna flicka banne mig få gå i vilken jävla skola hon vill, och aldrig mer sätta sin fot i sin gamla hemstad!


Jag vill gärna ha kommentarer på detta, har ni sett avsnittet? Vad tycker ni? Skolan, fritidshemmet och kyrkan? De vuxnas påhopp och att ingen i hela samhället gjorde något för flickans skull?!

uppdrag granskning!

Publicerad 2010-03-26 18:08:48 i Sex osv.,

Aaaaaarrrghhhh!! Jag tror jag kommer få en hjärnblödning! Jag har precis sett klart avsnittet om Linnea och Jennifer - Den andra våldtäkten, och jag blev så arg och upprörd att jag var tvungen att ta en paus genom att dammsuga hela lägenheten!

HUR FAN KAN ETT HELT JÄVLA SAMHÄLLE VÄNDA SIG EMOT OFFRET OCH HYLLA FÖRÖVAREN!!!

Pojken har i fråga erkänt våldtäkten, han blir dömd i både tingsrätt och hovrätt - TROTS DETTA - så ser hela samhället, skolan, kyrkan, fritidsgården, vänner, familjer, ALLA - honom som oskyldig!!

Det citeras vilt om honom som "att han är en fin grabb", "charmig", "det skulle man aldrig tro om honom", "han är schyst", "han är poppis" osv..

Och om henne: "men hon var ju intresserad av honom", "han ville inte ha henne, så hon såg detta som sin chans, det blev inget förhållande och detta var hennes hämnd", "om någon tvingar en till oralsex, är det väl bara att bita ifrån"

Och citaten kommer dels från skolelever på deras gemensamma skola - men också VUXNA MÄNNISKOR!! Det är där det svartnar för mina ögon! En grej vore om det bara vore ungdomar, det är fortfarande inte okej - men det vore inte konstigt då de inte är fullt utvecklade rent logiskt, moget, lätt faller för grupptryck och har en helt annan syn på saker - men när det visar sig att det är vuxna män och kvinnor som står bakom facebookgruppar, skvallret, utfrysningen - jag finner inga ord!

En vuxen människa med någolunda intelligens reagerar genom att stoppa, tala till rätta, ordna möten och se till att ungarna kommer på rätt spår i tankarna - inte spä på, sprida vidare, frysa ut och skriva elaka, vidriga, och hotande meningar!!


När ska samhället och den lilla människa vakna upp och lyfta tyngden från offret - och lägga skulden där det ska vara - förövaren!! Varför är det just vid våldtäktsfall som offret misstänks, förlöjligas, misstros, får elaka hot och meningar?! VARFÖR?! Varför är det vid våldtäktsfall som man alltid lägger fokuset på förövaren, och i detta fall - även efter att han blivit dömd - hyllar och skapar demonstrationer?!!!

friday

Publicerad 2010-03-26 13:32:48 i min vardag,

Äntligen fredag, och jag är så glad att den här veckan är över, känns som det varit kaos från morgon till kväll på skolan! Så man känner sig lite matt i huvudet, eller snarare mjuk.
Ska snart iväg och möta upp Ernst, vi ska gå på långpromenad och njuta av den fina solen som skiner varmt! Inbillar mig att lite frisk luft och solljus kommer vara asbra för min förkylning :)

Dessutom så ska jag vår-inviga mina stavar! Finns det egentligen något roligare träningssätt än stavgång, förutom sex såklart. Det går fort, enkelt och man känner sig löjligt hurtig!


UPDATE: Hej VÅREN!!


små gula blommor som inte är tussilagos, utan någonting annat...


små fina snödroppar!

detta små bildbevis + att det faktum att björnarna på skansen har vaknat - räcker som två jäkligt starka bevis på att våren äntligen är här!!

familjemys

Publicerad 2010-03-25 17:50:06 i min vardag,

Kvällen kommer tillbringas hemma hos mamma tillsammans med mormor, moster, morbror och småkusinerna. Vi ska fira Morfars födelsedag med lasagne och våfflor (mamma har vuxit upp och klassar idag våfflor som efterrätt, men jag tror det är mest för mormors skull!)
Familjemys sådär mitt i veckan är väldigt uppskattat, och det faktum att jag får både middag och efterrätt lagad utan att jag ens behöver diska! Det är också något som uppskattas väldigt mycket hos mig :)


- jag och fina mormor!


- moster, mormor och mamma


- "men vad är det vi gör för något?", "det betyder FRED Mormor, gör så!!"<3

hivprevention

Publicerad 2010-03-25 11:17:28 i Sex osv.,

Efter min fika med Biffen har jag börjat funderat väldigt mycket över min framtid, och hur jag ska göra för att nå mitt mål. Som Biffen sa: "Caro, det är superbra att du har ett mål och en plan med vad du ska göra - men hur ska du göra för att nå dit?"

Och den stora planen är ju att jag ska bli Sexolog - och jag har minst ett dussin mini-planer med saker jag vill och ska göra inom själva kategorin sexolog, och först ut är HIVprevention!
För att förklara detta begrepp kort: "genom olika tillvägagångssätt så verkar man för att HIV sprids runt om i världen", och detta vill jag jobba med på både nationell och internationell nivå - kanske ungdomsmottagningar och kondomkampanjer i skolor runt om i Sverige/demonstrationer och ungdomsgårdsbygge runt om i Asien!


Till saken hör ju att detta är inget som vilket svenssonföretag som helst lär ut, helt ärligt så vet jag inte hur jag ska gå tillväga för att göra denna dröm sann. Men då har jag ju Biffen, och det kanske är hans lärarkaraktär(?), men det är något med honom som gör att han kickar igång mig - så nu har den stora resarchen börjat!

Steg 1: Har precis mailat RFSL och frågat vad dom har inom detta ämne, utbildningar eller om de vet hur man ska göra för att få arbeta med HIVprevention! Så håll tummarna för att dom har något som kan passa mig!!

att umgås med ett ex

Publicerad 2010-03-25 10:50:45 i Sex osv.,

Varför är det så att när man gör slut, så brukar det ofta vara den person som dumpar som säger "men vi kan vara vänner, jag lovar" - varför säger man så och är det ens möjligt att umgås med sitt ex?

Jag har hängt med några av mina ex till och från, och det har väl varit mer eller mindre lyckat, det har alltid slutat med att något blivit vajsing när det kommer till känslor och hjärtan som dunkar för fel saker.

Men vi säger att man skulle kunna skala bort alla otäcka känslor, obehag, svartsjuka och allt gammalt groll - det är helt och hållet clean mellan två som delat samma hjärta och alla känslor är bortsuddade - skulle det då vara möjligt att umgås? Eller skulle själva glansen med att man har en lång, fin, kärleksfull och kanske lite otäck historia bakom sig döda vänskapen? Eller blir det någon vänskap kvar om man suddar bort historian?

- jag har faktiskt inget bra svar på detta. Men jag tror att om båda verkligen vill bevara och fortlöpa på vänskapen efter att kärlek dött så går det. Men då gäller det att låta tiden gå, gå och gå lite till, alla gamla känslor ska vara döda, begravda och jordsänkta - och sen kanske man kan börja tänka på att bygga vidare på vänskapen.

Vad tror ni - kan man umgås med ett ex? är det ens nödvändigt? går det att bygga vänskap efter att kärleken dött?

gambling

Publicerad 2010-03-24 20:13:59 i min vardag,

Dagen har varit fylld med spel, massa skratt, cluedo, lite buzzning, ordfejden och en det blev en riktigt rolig dag! Om man bortser från att min gäst också blev mördad i cluedo! En ny jäkla grej dom lagt till, så var det inte i den gamla versionen, så förutom det hade jag vunnit :)


- ordfejden, världens bästa spel!


- buzzning som alla glatt ställde upp på!


- den "berömda trappan"

Nu ska vi iväg och köpa kebab/pizza och sen göra marängswisch, inspirerade efter "Halv åtta hos mig", som vi för övrigt planerar att göra vår egen version av!

- until you ring the bell

Publicerad 2010-03-24 12:48:43 i min vardag,

Läkarbesöket gick bra, om man bortser från att min enda fungerande stick-ven börjar bilda ärr! Inte nog med att jag har en knarkarsjukdom, nu börjar mina vener likna en också! Man känner liksom en liten knut i armvecket...

- om en vecka får jag veta hur virusproverna ser ut, och om allt går som det ska så har virusmängden sjunkit i kroppen - har det inte gjort det, vilket man egentligen ser efter provet v.12 så avbryter man hela behandlingen. Men nu är det liksom första tillfället man bara kikar på hur landet ligger, och jag är övertygad om att det skett en jäkla massa virusmord i min kropp!

Efter besöket åkte jag och syster till mamma, köpte kinamat till lunch och bullar till efterrätt, vi träffade en superrolig kines på matstället - som på de 7min det tog att tillaga vår mat - hann berätta att han tränar kampsport, brukar löpträna klockan 2 om nätterna, gått ner 5kg på en månad, brukar äta frukost kl 9, men att han missat frukosten denna morgon och nu var tvungen att äta lunch medan vi väntade.

- och han tyckte "det var praktiskt för vår mamma som fått två så lika döttrar, men som ändå inte var tvillingar!"


fina syster!


dagens lunch!


och efterrätt! jag skulle kunna leva på bullar :)


Nu ska jag bege mig hemåt, söta folk från alla delar av stan håller just nu på att bege sig hem mot mig, vi ska spela Cluedo, baka kokostoppar och njuta av att våren är här :)

little black butterflies

Publicerad 2010-03-24 08:43:54 i min vardag,

Inledde morgonen med att nysa 7gr på raken - kanske inte så intressant, men jag kan meddela att man blir fullkomligt omskakad i hjärnan och vet knappt upp el ner!

Om en liten stund ska jag iväg till sjukhuset, och förutom alla vanliga prover så tas det andra virusprovet! Man tar vecka 1, vecka 4, vecka 12 och sen vecka 24, och provet idag tror jag är för att se hur pass bra kroppen karatekickat sönder viruset!
- jag har väldigt mycket av mitt barnasinne kvar, för jag ser liksom framför mig hur medicinerna, i form av små gubbar, bokstavligen karatekickar ner virusgubbarna - otroligt tillfredställande och peppande :)

Jag vet inte riktigt om jag ska vara nervös eller inte, för rent konkret har jag alla förutsättningar för att min kropp ska ta död på viruset snabbt och göra mig frisk. Men idag blir det ju liksom ett kvitto på om det går bra eller dåligt...

Jaja, håll tummarna för att mina medicingubbar + min kropp är jäkligt stark och bra och kickat ner en jäkla massa virus!

the winner takes it all

Publicerad 2010-03-23 20:28:53 i Sex osv.,

Det känns som en stor sten har fallit från mitt hjärta, hjärna och sinne, ett stort kapitel i mitt liv har tagit slut och det känns så jävla bra! Det finns inte längre några förpliktelser kvar och alla band sedan många år tillbaka är nu klippta.
   Jag trodde inte jag skulle märka av något särskilt, eller att livet bara skulle fortsätta rulla som vanligt - men det känns att något har förändrats och tagit slut - och det känns riktigt bra! 

Nu börjar nya kapitel skrivas och nya kulor sätts i rullning - release me har bytts ut mot the winner takes it all!I´ve played all my cards
And that´s what you´ve done too
Nothing more to say
No more ace to play

The winner takes it all
The loser standing small
Beside the victory
That´s our destiny

kondom - då och nu

Publicerad 2010-03-23 19:11:04 i Sex osv.,

För 100 år sen fick man använda sig av djurtarmar som man kokade i mjölk, hängde på tork, pudrade, trädde på och knöt fast med hjälp av ett snöre - för att man skulle kunna ligga utan att göra barn/skydda från könisar (nu var ju inte det begreppet direkt spritt, men främst för att förhindra barnskapning)

Nu, 2010 har vi något som heter kondomer - finns i latex, gummi, knottriga, regnbågens alla färger, finns tillgängligt inom var hundra meter, och är dessutom gratis för alla upp till 23!


- är det inte löjligt hur vi både backar och går framåt i utvecklingen samtidigt?! Nutidens kådis kräver ett moment - trä på och sen är det bara att köra! För hundra år sen fick man ta till rejält äckliga moment för att kunna ha det lite skönt, men man gjorde det iaf - och nu när det är sådär löjligt enkelt så är det något man ratar och istället utsätter sig själv för könisrisker och oönskade graviditeter!

Låter inte det ganska dumt hos er också?!

a goodiebag

Publicerad 2010-03-23 17:49:48 i min vardag,

Min fina kombo jobbade som modell i helgen, och snäll som han är tog han hem en goodiebag från evenemanget! Och den var fylld med lite smått och gott -perfekta uppiggningen nu när man mår som en smält glass.jag äter mig frisk

Publicerad 2010-03-23 17:40:19 i min vardag,

Utan att gnälla för mycket så kan jag ju enkelt säga - det finns väldigt, väldigt få barn som lyssnar på en fröken som knappt kan säga en halv mening utan att börja hosta, eller som viskar fram orden...

Men jag tänkte lösa detta genom att äta mig frisk, har precis dukat fram en stor skål glass, chokladsås och vispgrädde! Man kan säga att jag äter lika mycket för min ledsna hals som för min glada själ :)Resten av kvällen ska jag skriva lite mail, läsa klart hor-boken och kanske börja kika på min nya present!

toasted

Publicerad 2010-03-22 22:27:34 i min vardag,

Min hals har helt gett upp, har börjat tappa rösten på morgon och kväll - men den håller iaf för att skrika på barnen under dagarna :) jag hade lite röst efter min kväll inne i stan, men sen blev det Erik Hassle på radion och nu låter jag som en överkörd höna!

Men kvällen har varit supermysig, jag och Madde möttes upp i stan, jag köpte en liten present till mig själv, och sen mötte vi upp Ernst - iklädd full mundering efter en vecka i skogen, gick vi o kekade middag, uppdaterade varandra om det senaste och smidde planer! Perfekt måndagkväll :)ps. tack för alla fina, söta och roliga kommentarer! Svarar på allt imorrn + att då kommer första omgången med Fråga Caro - har fått in en hel del smaskiga frågor... ;)

sacrifice

Publicerad 2010-03-21 21:44:40 i Sex osv.,

7 månader och 3 dagar - knappt två meningar - hej och hej då - en nallebjörn från en klassresa i Rom - minst två dussin kärleksbrev - ett avslut.And it's no sacrifice
Just a simple word
It's two hearts living
In two separate worlds
But it's no sacrifice
No sacrifice
It's no sacrifice at all

och sen sist då

Publicerad 2010-03-21 20:57:04 i min vardag,

I onsdags tog jag min fjärde spruta, och om två veckor har det redan gått en fjärdedel av min behandling - tiden går löjligt fort när man har roligt! Medicinföretaget som skrivit om sprutorna tipsar om att man kan fira med "färska jordgubbar, lite choklad eller en bakelse", vilket jag skrattar högt åt! Går jag igenom en såhär tuff behandling, så ska jag ha något maffigt - minst en tårta! Och jag ska fira varje fjärdedel! :)

Men det är nu sådär en månad in i behandlingen som kroppen har tagit till sig medicinerna på riktigt och biverkningarna ska börja komma, jag ser det som samma liv som jag hade innan, men med lite extra allt! Det är jobbigt, men hanterbart. Detta har drabbat mig hitills:

1) trötthet - jag är löjligt trött och behöver minst 8h sömn och dubbelpass är bara att glömma. Vid för långa jobbpass el för mycket ansträngning blir kroppen trött. Nada överskottsenergi!

2) torr hud - inte bästa kombon nu när vädret är helt upphuckat, men det löser sig med bodylotion regelbundet.

3) huvudvärk - glömmer jag bort att dricka mycket så slår det till direkt

4) morgonillamående - jag är som en jäkla gravid! Om jag inte inleder dagen med att äta en bastant frukost så blir jag tokillamående, svartnar för ögonen och allmänt svag.

5) vredesutbrott - det som jag var allra mest rädd för (förutom tappa håret och bli gul) men japp, jag får utbrott! Har bara hänt en gång hitills, och det är så jävla dumt att jag skäms, men jag kan inte tygla det.
   Det var fina syster som sa ngt, minns det inte ens - och på tre sek blev jag aslack, kall och vägra prata, för att sen lugna ner mig på nån min - och sen kom skammen och jag blev arg på mig själv istället - vi blev sams och jag grät!  


På onsdag är det dags igen för ett nytt läkarmöte och jag kommer få veta hur pass bra min kropp har tagit död på viruset, så med andra ord kommer jag nog sväva mycket uppe i det blå de kommande dagarna...
Varför jag delar med mig denna info, och listan ovanför - helt enkelt för att folk i min närhet ska förstå, få en påminnelse och se skillnaden "på mitt riktiga jag" och "sjukdomsjag" som min läkare kallar det!


1 down, three more to come!

time out

Publicerad 2010-03-21 19:33:32 i

Så mycket som händer och så mycket som snurrar i min lilla hjärna - håller tummarna för att efter ikväll kommer en stor grej fallit bort från mina tankar, ska bli så skönt! 

Ska ta en liten time out och stänga ute världen för en stund och bara fokusera på mig själv - pyssla om mig själv från topp till tå och rensa tankarna! Lugna Favoriter är på högsta volym och badrummet är fyllt med tända ljus, känner mig redan harmonisk :)

- hur ofta tar man sig egentligen den tiden, som är så nödvändig? En timme eller två då man bara stänger ute världen, fokuserar helt på sig själv och låtar tankarna rensas. En stund då man laddar batterierna, ignorerar allt jobbigt och idioter, rensar bort jobbiga tankar och dumma känslor - och fyller på med glada tankar, roliga planer, peppande ord och egokärlek!

la fin de semana

Publicerad 2010-03-21 18:13:08 i min vardag,

Vi hann med ganska mycket på ett dygn - började med att storshopping på ica, jag spanade in öns sexigaste pappa, och vi krockade in i varandra inte mindre än 4gr!! (litet minus för att sonen satt i vagnen han körde, men men)
Sen på väg ut till huset skulle Madde vara en snäll bilist och råkade köra ner i diket när hon skulle veja för en bil - men det kom ett par som räddade oss!
   Därefter blev det filmmaraton resten av kvällen samtidigt som vi gamade godis och njöt av den öppna spisen! Vi hann med tre filmer - Rika Vänner, 2012(som jag dock tog en powernap mitt i...) och En shopoholics bekännelser! Slutligen några avsnitt av How I meet your mother, som vi även såg på resten av dagen idag! Finns det egentligen någon bättre serie?!


- hej, jag är kär i dig!

Superstort tack för mysigaste dygnet och i ett nötskal det perfekta jag behövde! :D Nästa gång ser vi bara till att vara ute lite tidigare och kanske tar med oss några fler! <3

utrensning!

Publicerad 2010-03-21 16:49:38 i min vardag,

Kom hem från Madde för ett tag sen, och har hamnat i någon form av effektiv bubbla! Tvättstugan är igång, nyss skurade jag badrummet, i alla rum står det tända doftljus och jag plockar, rensar ut och slänger bort allt som inte längre känns nödvändigt!

Tror jag är i stort behov av en utrensning, på många olika plan! Känns som att det garanterat är dags för det nu, liksom ut med allt gammalt, äckligt och jobbigt - och in med nytt, fräscht och fint!
Känns som att detta är en ny bra era för mig, fan vad skönt det ska bli att slippa allt gammalt som man inte längre har plats för i livet :)

and I´m off

Publicerad 2010-03-20 12:12:53 i min vardag,

Efter en skakig morgon är jag nu redo för att ge mig iväg! Jag ska iväg och möta Madde, och vi ska tillbringa de kommande dygnet hos hennes pappa mitt uti ingenstans. Vad vi ska göra? Ha maraton med förmodligen "How I Meet your Mother", se sliskiga chicflicks som vi båda älskar, gama massa godis, drömma om New York, planera inför Norge och rent allmänt njuta av livet!


- dagens smoothie bestående av: kiwis, liveplockade hjortron, frysta jordgubbar och björnbär!


ps. har du en fråga som handlar om sex, kärlek, relationer, preventivmedel el kanske singeltrubbel? Lämna en kommentar el maila till fragacar0@hotmail.com - imorrn kör jag första frågasvar-omgången! ;)

caro och bloggkommentatorerna!

Publicerad 2010-03-20 10:02:15 i min vardag,

Woho! Titta vad jag hittade när jag slöläste bland sociteten - Mitt lilla bidrag till bloggkommentatorernas vårbilder kom med, och visst ser jag jävligt vårig ut! Finns det egentligen något mer vårigt än att åka tub med solglasögon på? Skulle vara glass, tulipaner och nyförälskelse då :)

jag, enkel och kravlös!

Publicerad 2010-03-20 00:43:34 i Sex osv.,

Kombon gick igenom dagens casting (så jävla bra att jag inte ens tänker avslöja det!!) och jag fick frågan: vad tittar du efter hos en blivande partner?!

Och det stod helt stilla i mitt huvud, jag kom inte på en enda hake, krav eller ens önskemål! För ser jag tillbaka i arkivet är alla - pojkar som flickor fullkomligt varandras motsatser och har ingenting gemensamt = jag har inga direkta preferenser jag går på!

Men iaf, såhär blev den slutgiltiga listan, men det tog ett bra tag, och jag fick verkligen pressa fram det.

1) Humor - personen måste kunna skratta, dra skämt, eller iaf skratta åt mina skämt! En person som inte kan dra på munnen och garva - är dömd att misslyckas!

2) Mörkhårig - iofs är min största grej redheads, men överlag är mörkhåriga dom allra sexigaste! Vet inte varför, men blont är ju inte sådär jättesnyggt bara...

3) Socialt begåvad - måste kunna föra ett samtal med såväl främling som vän, måste kunna kommunicera med mig och med omvärlden! Måste kunna ta hand om sig själv och föra sig i sociala sammanhang.

4) Bra på att kyssas/bra i sängen - noll tolerans! Första tester blir ju såklart hångel, och är det dött där så blir det ju inget ligg, men är det okej hångel kan det bli ligg - och man måste liksom klara båda testen annars är det dömt att misslyckas!

5) Någon innan för pannbenet - intelligens, åsikter, tankar och återigen kommunikation. Det där med åsikter som skiljer sig från mina är en helt annan fråga, jag menar jag föll ju för S - och han var ju min totala motsats!


Dessa fem ynka punkter tog väldigt lång tid att få fram, och det slutade med att kombon sa "men fan vad du är enkel Caro, du har ju inga krav alls!!" Haha, och ja, det är väl lite så jag är?! Klickar man så klickar man, då får man liksom ta egenskaperna i ett senare skede...- rent spontant så kan man ju säga att mannen ovan förmodligen passar jäkligt bra in på samtliga fem punkter!

Men tell me, vad har ni för egenskaper ni spanar efter hos en partner? Samma som mina ovan, eller är jag helt ute och cyklar?! Tell me!

friday and i´m in love, (kind of)

Publicerad 2010-03-20 00:08:02 i

Fortsätter bildbombning med fina bilder från deras fina hem, min moster är en riktig konstnärssjäl och har massa fina detaljer runt om i deras fantastiska villa! Och det är exakt så jag vill ha det, små fina detaljer som man lägger märke till och stannar upp vid!


- så enkelt och så snyggt!


- ovanför deras säng, en tavelkompott!


- en halv fotovägg vid köket! (jag och syster i högra övre hörnet i röda klänningar)


- nästan tre hela väggar med bokhylla från golv till tak!


- slutligen, fina fina moster!!

lite konst, en helt vanlig fredag

Publicerad 2010-03-19 23:58:43 i

Direkt efter jobbet möte jag upp syster och mamma, därefter började den långa vandringen ut till moster i sollentuna. Lite fika och sen åkte vi till hennes atelje - för att välja varsin tavla!!
1) tack gode gud att jag inte längre är sambo och därmed fick välja helt efter tycke och smak!
2) fasen vilken beslutsångest jag fick mellan två superfina tavlor!


- liten del av hennes atelje med några av hennes verk


- jag valde dels mellan dessa två


- och denna vackra


- men det blev slutligen denna vackra! Kan ni fatta att det är min fina favvomoster som målat denna? Så himla duktig!! Keep on Walking spelades i bakgrunden och något bara klickade till, den här tavlan är så jävla mycket Keep On Walking, det är skrivet över hela tavlan - och exakt vad jag behöver just nu!!

keep on walking

Publicerad 2010-03-18 16:50:16 i min vardag,

Ni vet när man hör en låt för första gången, och vartenda ord som sägs går rätt in i hjärtat, och på något sätt känner man igen sig och känner "det här är min låt" - så känner jag inför Salems låt!
Det var länge sen jag kände så starkt för någon låt, men den här - gick direkt in i hjärtat och den blir lite bättre varje gång jag lyssnar på den.
- texten är så stark, känslosam och så jäkla rätt just nu. Det är exakt så jag känner! Jag både älskar och skräms när man hittar saker som stämmer så bra överrens med ens eget liv!

Den här låten har blivit min killer-låt, vartenda ord har etsat sig fast i hjärnan och hjärtat, fan vad bra den är!!


I have a long road ahead of me
It’s cloudy and dark ahead of me
Will I ever get through to the end?
Been down this sling so many times before
And I told myself I would do it no more
Now I’m back on the same road again

I was aiming for the sky, ended up flat on the ground
But once again the sun is rising, I better keep on walking
Keep on walking

There’s some twists and turns I’ve gotta clear
But when I’m done the end will soon appear
I can leave my troubles behind

I was aiming for the sky, ended up flat on the ground
But once again the sun is rising, I better keep on walking
Keep on walking

status asplöv

Publicerad 2010-03-18 15:40:32 i min vardag,

Vaknade upp och mådde som ett darrigt asplöv, sen dess har jag legat nerbäddad, sovit, degat och försökt tagit det superlungt. Är det något jag får inpräntat var och varannan dag så är det att lyssna på min kropp.
Så nu ska jag bädda ner mig igen och läsa lite bloggar medan How I meet your mother står på i bakgrunden.

sängkarma

Publicerad 2010-03-17 22:26:25 i Sex osv.,

Jag testar en ny grej, ni vet när Bridget står och väljer trosor - sexiga eller mormorstrosorna, och så tar hon mormorstrosorna - vilket senare leder till att hon får Hugh Grant i säng!
- detta tänkte jag nu applicera på valet av lakan, tanken är att om jag då väljer att ganska frånstötande alternativ, i detta fall rosa och barnsligt - så går testet ut på om detta påverkar hunkvalet, om jag lyckas få hem någon, precis som för Bridget!

Hängde ni med? Jag ger det max en vecka!

hem ljuva hem!

Publicerad 2010-03-17 22:11:16 i min vardag,

Nu är jag hemma igen i kära högdalen, och jag har saknat min kombo! Hans mamma var på besök så jag blev gödd med både middag och efterrätt, roliga historier och trevligt sällskap, så mysigt :)
- har fixat och plockat, tänt doftljus överallt och bäddat rent i sängen, så skönt att vara hemma!

mina vårlöften!

Publicerad 2010-03-17 14:55:38 i min vardag,

Varför har vi bara nyårslöften? Jag minns inte ens om jag gav några, och även om jag gjorde det så har jag väl brutit dom vid det här laget... Men jag tänkte göra ett nytt försök och ge vårlöften!

Jajamänsan, men jag har ett krav - jag håller mig till mina löften, på villkoret att solen fortsätter stå högt på himlen, sticka folk i ögonen, och vara sådär härligt varm att träden och blommorna slår ut och växer, och att man kan ha skinnjacka, converse och kjol igen!

Så här kommer mina vårlöften:

1) jag lovar att bära solglasögon så fort solen är framme, även om jag råkar befinna mig på tuben eller i en galleria, så fort den kan sticka mig i ögonen kommer solglasögonen vara på

2) jag kommer ha picknick och grillkvällar ute så fort snön och isen försvinner, och så ofta mina kompisar är på

3) jag kommer bli förälskad och falla stenhårt för någon söt person som kommer skapa fjärilar i magen på mig!

4) jag kommer börja ta långa promenader igen, samt införa mina morgonpromenader

5) jag kommer trycka i mig glass så ofta jag promenerar runt med någon söt och så ofta min ekonomi tillåter

6) jag lovar att flörta med allt sött som rör sig, sprida kärlek, skapa endorfiner och pussas mycket!


- flera liknande middagar som denna kommer att ske kontiuerligt!


- vi kommer grilla i parker, och sen locka till oss massa hunkiga poliser! Win win!


- och jag kommer pussas och flörta runt med alla söta!


Så, har vi en deal våren? Jag håller mig till mina löften och du ser till att solen skiner!

muskomfort forts.

Publicerad 2010-03-17 12:26:45 i Sex osv.,

Fick nyligen ett svar på mitt inlägg om det jag anser som Sveriges töntigaste och mest förlegade reklam 2010, Muskomfort! Har ni glömt vad jag skrev/inte läst så går det att läsa här!
 
Nu har jag iaf fått svar, från ingen mindre än Karolina som själv arbetar med produkten, och hon skriver följande:
Hej!

Vad kul att du uppmärksammat vår minikampanj för RepHresh! Det är alltid intressant att se hur budskapen tas emot i målgruppen.

Ambitionen med kampanjen är att avdramatisera ett av de vanligaste besvären bland kvinnor i alla åldrar. Och kanske, just för att vi tar i lite, så kan fler som faktiskt har besvären få reda på att det finns en lösning på problemet.

Hej så länge från Karolina, copywriter på reklambyrån Start Communication och en av de 4 tjejer som skapat konceptet och kampanjen ”alla har rätt till bättre muskomfort”.


Svar: Jag vet att det är ett av de vanligaste besvären hos kvinnor i alla åldrar, men jag förstår inte hur man "avdramatiserar" detta genom att kalla det för muskomfort! Som jag tolkar det blir det en form av narr, eller att man försöker "skoja till det" genom att använda benämningen mus för det kvinnliga könet.
Men uppmärksamhet får ju garanterat produkten, jag tror inte någon kan blädda förbi er annons och inte vilja läsa vad som ger bättre muskomfort :)
Kul att du hittade min blogg och läsa mitt inlägg, och tack för det direkta svaret på min arga kritik! Trevligt intiativ! MVH Caro

nordea, ett kapitel för sig

Publicerad 2010-03-17 10:32:20 i min vardag,

Jag har ju lyckats glömma bort min egen bankomatkod, och ja jag vet - det är en såndär grej som man inte glömmer! Men jag har gjort det, så nu en vecka senare ringer jag nordea för att få en ny kod.

Först slår jag in mitt personnr fel, så pass många gånger att jag blir kopplad till en person - som kopplar tillbaka mig för att slå in mitt personnr rätt - och sen min kod!!

Då jag inte har någon kod trycker jag istället på # så många gr att jag till slut blir tillbaka kopplad till personen - och förklarar återigen att det är ju koden jag inte har - det är därför jag ringer!!

- hur smart är det med en service som bygger på att alla kan sin egen kod, jag kan ju knappast vara den första som ringer och har tappat bort koden?!

Slutligen verkar personen förstå vad jag menar, han kanske inte ville inse att man inte måste vara 95 och senildement för att tappa bort sin egen kod... utan man kan vara en vanlig tjugoåring med liiite för mycket i huvudet.

exkex och ödet

Publicerad 2010-03-17 09:39:11 i Sex osv.,

Alla som någonsin varit tillsammans med någon, har efter att det tagit slut fantiserat om hur man träffas igen - det är ett rent allmänt statement, och har man inte gjort det så har man för dålig fantasi!

- Själva fantasin kan gå ut på allt från ett raserianfall, till att man säger dom där fina orden man inte sa när det tog slut, till att man visar upp sin nya dörrvaktsstora och modellsnygga nya hunk - oavsett vad som sker i fantasin så visst ser man själv alltid lite extra snygg ut? Sminket ligger som det ska, håret är varken fett eller står åt alla håll, kläderna man bär är ursnygga - man är helt enkelt översnygg!

Då undrar jag bara, vem eller vad tyckte att det vore superkul att jag sprang in i mitt ex imorrse efter att jag varit hos läkaren - iklädd inga byxor, glasögon och hästsvans + dålig hårdag!

Gud? Ödet? Vem, vad, vilka är det jag ska skylla på?

ps. nu vare ju inte så att vi stannade och pratade, knappast, utan det var snarare så att jag trängde mig igenom en spärr och sicksackade mig ner mot perrongen för att han inte skulle se mig. Iofs vet jag inte ens om han såg mig, han skulle precis börja jobba i spärren och pratade med någon kollega.

unstoppable

Publicerad 2010-03-17 09:23:44 i min vardag,

Somnade innan åtta igår och var uppe redan vid 6 imorrse för en tripp till sjukhuset. Väl på bussen inser jag två saker:
1) jag har gjort en klassiker och bara tagit leggins+tjocktröja på mig
2) jag har glömt både patientbricka och id-kort!

Hur förvirrad får man bli på en skala? I tjugo min satt jag och var nervös för att bli nekad att träffa min läkare, man måste ju liksom kunna visa att man är personen som ska ha tiden - med hjälp av just idkort/patientbricka!!
- men alla små snälla tanter på avdelningen känner mig vid det här laget så jag behövde bara uppge personnr :)

Nu är jag hemma igen och ska få i mig en megafrukost innan jag dagen kan börja på riktigt. Är det något jag älskar att äta så är det frukost, men hur ofta hinner man duka upp en mini-buffé á la Blondinbella en vanlig tisdag? - men jag gjorde ett litet försök och ska äta allt långsamt framför senaste Solsidan.


Resten av dagen - fixa ny bankkod, läsa ut två böcker, fylla kylen åt mamma, dammsuga, skriva lite mail, ta ett långt bad, ta en lång promenad på söder, måla naglarna, flytta hem till högdalen igen!

tillfälligt avbrott

Publicerad 2010-03-16 17:26:01 i min vardag,

Jag har en vidrig huvudvärk som vägrar ge med sig, och då jag inte hade några godkända tabletter med mig till jobbet så har jag lidit sen 10. Så resten av kvällen kommer spenderas på rygg och jag ska roa mig med tvn och böcker. Har en halv seriebok kvar att läsa :)

- kan dock meddela att litet beslut som jag fattade för flera dagar sen, och som jag sen fick upprepat för mig av syster tidigare idag: allt och alla som inte ger mig något bra, positiv energi, kärlek, omtanke, glädje - utan idioter som bara phuckar upp, vägrar ge sig eller rent allmänt bara pajar för mig - tänkte jag nu vinka hej då!

måndagsmys

Publicerad 2010-03-15 21:47:37 i min vardag,

Kommer precis från ett varmt bad med massa bubbel, har legat och mysläst en av Ensamma Mamma-böckerna, och serierna är så jäkla bra! Jag skrattade högt och rakt ut vid flera tillfällen, för det är så jäkla bra!

- ja, jag är den sortens boknörd som inte kan låta bli att skratta högt när det är roligt i böcker/serier, ibland måste jag tom stänga boken helt och lägga ifrån mig för att jag ska kunna sluta skratta!
  Minns fortfarande hur sur syrran blev när jag satt i baksätet i bilen på väg ut till landet och skrattade högt och länge åt Suneböckerna, och pappa som inte ens läst samma sida som jag skrattade lika högt i framsätet - bara för att jag skrattade - och syrran satt där och bara suckade!

Skrattar du också högt åt roliga serier i metro eller scener ur en bok, eller är du en sån som blir generad åt skrattarens vägnar och med rosa kinder tittar bort, eller dras du med i skrattet och fnissar med även fast du inte ens läst?


- två av sveriges bästa författare!

ny vokabulär?!

Publicerad 2010-03-15 20:42:36 i min vardag,

Finns det något jag gillar så är det att lära mig nya ord, är man uppväxt och indoktrinerad med Hedvig och Helge och läsnörd så blir det lätt så. Nedan ser ni vad jag klassar som de hetaste orden just nu- använder du dom inte redan, utveckla din vokabulär på direkten!

Pöka - klockrent och så svennebanan!
Bjucka - slangversion av bjuda, och jag lovar att det är ett riktigt ord!
Bäng - knäpp, störd, dum i huvudet
Bängbula - utveckling av ordet ovan
Pippa - härligt tacky (kommer inte på svenska motsvarigheten)
Ligga - fungerbart i alla sammanhang

Och så har vi meningen som jag bara hatar, och jag förstår inte hur någon funtad kan använda:

Svänga mina lurviga - varför vill man förknippa sina ben som lurviga? Och dansar man så är man ute, och då har man väl med all säkerhet rakat dom innan? Eller va?!

fight club

Publicerad 2010-03-15 20:34:11 i Sex osv.,

En sak jag kom att tänka på, vem med normal hjärnfunktion och sunt förnuft blir impad av slagsmål? Nu menar jag inte boxning och sportrelaterade struntgrejer - utan riktigt fysiskt våld som någon gör med mening!
- fick en sådan mening i ett sms i helgen, och jag kan inte låta bli att undra - vad ville mannen ha för respons på att han spöat någon annan människa?!

- att jag skulle bli helt till mig i trasorna och vilja ha sexfest för att hans fira hans manlighet?
- uppskatta detta intiativ och uppmuntra till ännu en omgång?
- få mig att känna mig som en liten osäker, rädd flicka som behöver skyddas av en stor och stark man?
- bara bli kåt ---> sex

Vilket decennium lever vi egentligen? Det är inte direkt Vilda Västern då livet hängde på att man drog sin pickadoll snabbare än motståndaren, för annars var man ju körd. Utan det är 2010, och återigen - vilken normalt funtad människa blir impad av slagsmål, och vilket normalt funtad människa tycker att det är något att impa med?
- är det testosteronet som driver och manligheten som styr till detta beslut att ta till fysiskt våld för att kunna impa på det andra könet?ps. fysiskt våld är bland det värsta jag vet, jag gråter bara jag ser en käftsmäll på tv - så vill man impa på mig är man personen som hoppar in i bråket och för dumhuvudena åt varsitt håll!

nostalgi

Publicerad 2010-03-15 18:36:50 i min vardag,

Dessa serieböcker dyrkade och slukade jag redan som 7åring, och jag vet inte om det var direkt passande för en så liten flicka att läsa om en ensamstående mamma till två tonåringar, som fick hysteriska utbrott över smuliga köksbord, som grät, beklagade sig för sina väninnor och ibland tog en stärkande sup!
- men nu i efterhand, tänk om detta var ett sätt för mig att hantera det som skedde i vår familj? Jag menar, jag växte ju upp med en ensam mamma!


- har du inte läst dessa och är sugen på en sanslöst rolig serie - läs denna! Svensk humor i guldform!

helgen

Publicerad 2010-03-15 18:21:00 i min vardag,

Visade aldrig fullt ut vad jag sysslade med i helgen, så här kommer en sammanfattning i bilder! Dock har jag inte med några bilder på alla underbart vackra pojkar jag fallit för under två dagar, det skulle bli alldeles för mycket bilder då :)


- vi var ute och drack alkoholfria drinkar och skrattade


- vi åt hej då-middag för Ernst som pappa Ove bjöd på, tack!!


- vi lekte smarta och provade glasögon


- vi följde med ända in till platsen på tåget och vinkade hej då!


- vi lagade thai och jag formade riset till antingen "två väldigt små bröst el två gigantiska kulor!"


- och vi spelade cluedo! Finns det egentligen något bättre spel?

- tack alla fina som varit med under helgen! Det är helger som denna som gör det värt att slita under veckorna <3

logisk kärlek

Publicerad 2010-03-15 17:55:47 i Sex osv.,

Berättade för mina söta barn om mitt äventyr igår när jag fick träffa numera en av Sveriges vackraste män, Ola, och vi pratade kärlek, schlager, vem som var sötast och sjöng bäst. Och denna konversation skapades:

B - Vaa!! Så du har träffat Ola! Unstoppable, från melodifestivalen!
C - Jaa! Och han var så sööt!
B - Är du kär i honom nu?
C - Ja, jag blev nog lite kär i honom när han log sådär sött!
B - Aaah, så då är du Olas flickvän nu!

Jag älskar deras logiska sätt att tänka! Självklart är jag Olas flickvän! Jag menar, jag tycker ju han är söt och vi har ju utbytt minst meningar, så varför inte?! I deras värld är kärleken inget jobbigt eller komplicerat, är någon söt så är man liksom tillsammans!

Men om vi ska gifta oss så får han banne mig ta mitt efternamn, aldrig i livet att jag heter Caro Svensson...


Update: idag var det en unge som fick syn på min kalender, där min rödhåriga älskling Erik Hassle nördigt sitter fast på framsidan, och första reaktionen var "vems lilla bok är det som ligger här med sin pojkvän på framsidan?!" - och ja, varför inte? Jag skulle inte för en liten microsekund banga på Sveriges sexigaste man!
Återigen, barns sätt att se på kärlek är logisk och enkel, så varför inte köra på den i praktiken?!

Dumpen!

Publicerad 2010-03-14 19:18:21 i Sex osv.,

Tankar kring relationer, ex, dumpad och förhållanden är saker som senaste tiden snurrat några extra varv i mitt huvud. Och det där med att bli dumpad är ju aldrig kul - och jag anser att jag själv uppträtt jäkligt bra som dumpad. Men när jag ser tillbaka på de jag själv fått äran att dumpa - så kan jag inte låta bli att undra, vad fan är det för psykon jag fallit för?!

Detta är taget helt ur verkligheten och har skett strax efter att jag dumpat personen:

1) bestämmer sig för att supa sig full och "förhoppningsvis" ta livet av sig, blandar alkohol och alvedon, försöker övertyga mig om att personen i fråga aldrig mer kommer bli kär och har fått sitt hjärta krossat för all framtid. Slutligen lämnar mig ensam i en främmande lägenhet i en stad jag aldrig varit i!

2) deklarerar att jag ändå var "för ful för honom!", och därefter stalkar, hotar, ringer och smsar i över ett halvår där han även säger den klassiska meningen "jag ska stycka upp dig som en fisk!" (tagen från Scream)

3) stalkar mig och lyckas på något mirakulöst sätt planka in på min studentskiva! Blir utkastad av vakterna medan han förklarar för mig att "jag gjort slut för fort" - vi hångla på fyllan en gång!

knäsvag 13åring

Publicerad 2010-03-14 19:00:49 i Sex osv.,

Det var schlagerjippo i centrumet där jag jobbade, så jag tog en liten paus för att spana in personen som sjöng, fick syn på Ola och känner hur hjärtat börjar dunka!

På tre sek gick jag från halvdöd 20åring - till en nervös, handsvettande, roskindad och hjärtbankande 13åring! Jag hade lika gärna stått i skärholmens centrum för 7 år sen. Exakt samma känslor som springer runt i kroppen, jag blir sådär töntigt blixtförälskad - och plötsligt kommer jag på mig själv med att ragga någon bekant att fixa en singel åt!

För jag kunde ju inte bara göra det åt mig själv. Nej det hade ju varit för genomskinligt! Slutligen blir det systersonen som blir den lycklige - och jag blir så glad över att jag har någon ursäkt för att få dregla på nära håll, när jag hör hur jippo-ledaren säger "nu är det bara 2min kvar"

- och jag märker hur jag liksom tränger mig! Framför barn! För att komma fram till Ola! I´m telling you, det var helt och hållet mina kåta tonårshormoner som styrde!!

Slutligen, jag är bland typ tre sista som får chansen att stå face to face med det blonda underverket, jag kliver upp på scenen...

O - Tja!
C - Eeeh, Hej hej! (nervös 13åring som pratar)
Japp, den är till min syterson Noa. Och han fyller år, så skriv Grattis så blir han superglad!(20åring)
Åhhh vad bra du var igår!!(återigen 13åring)
O - Tack! Vad glad jag blir när du säger så! Vad snäll du är!
(här dör 13åring av berömmet)
O - Hälsa Noa så mycket!
C - Noa?! Va? Ja juste, Noa ja! Ja men honom ska jag hälsa! (20åring med hjärtklappning)


Och nu undrar jag bara, varför sker detta?! Ja, han är äckligt snygg live! Och han har utstrålning, och hans låt var bra. Men är jag så kändiskåt att jag får hjärtklappning bara för att personen är känd? Eller för att han är så överdrivet snygg och för att malmöska är Sveriges sexigaste dialekt? Finns det någon mer än jag som drabbas av detta så fort söta poppojkar står på scenen?!ps. undrar vem som blir gladast - systersonen som får en signerad singel, el jag som fått onanimaterial?!

lättsmält och underhållande

Publicerad 2010-03-14 18:28:08 i min vardag,

Fyndade dessa två böcker på rean och har slukat dom under veckan - båda skrivna av två übervackra blonda kvinnor, den ena är en sorts biografi och den andra en chiclit. Exakt den nivå min intagningsförmåga har legat på under veckan, och perfekta böckerna för en semesterresa till solen!

Ego Woman - Carolina Gynning: Del två och liksom den första handlar enbart om Carolina själv och hennes framgångar, motgångar, åsikter, tankar, funderingar och händelser som sker henne själv. Lättsmält, smaskigt, underhållande, men dock för få bilder enligt mig! Kvinnan är för snygg, så fler bilder hade varit passande.

Elsa Mode - Sofi Fahrman: Överdrivet lättsmält, enkelt språk och man sväljer boken på en kväll. Rolig, underhållande och perfekta boken att slöläsa när solen sticker i ögonen. En detalj, kan vara kul om man har en aningens intresse för mode... Har man inte det så riskerar man att inte känna igen typ 95% av märkesdroppingen, och alla kåtsuktande meningar om kläder, acessoarer, människor blir liksom ganska platta!

i gave my heart to rock´n roll

Publicerad 2010-03-14 16:49:47 i min vardag,

Avslutad arbetsvecka och solen skiner fortfarande, våren närmar sig och så fort jag strukit några saker från min lista så kommer livet kännas sådär lätt, kärleksfullt och härligt igen!
- nu ska jag leka ego och ta ett långt bad med massa skum och badkulor, njuta av Salems vackra röst och pyssla om mig själv från topp till tå.

Helgen har gått fort man varit fullproppad med fina människor, kärlek, massa skratt, middagar, cluedo och mys! Förutom lite jobbtimmar här och där så har det bara varit maxat med kärlek med mina finingar. Och det är ju sådana helger vi gillar allra bäst, eller hur?! <3

europa var inte värd Salem!

Publicerad 2010-03-14 00:19:11 i Sex osv.,

Jag minns inte sist jag var så nervös, jag tror inte ens jag var så nervös när The Ark var med 2007 - men det gjorde seriöst ont i magen medan resultaten lästes upp, och vad kan man säga - nej, jag är inte direkt nöjd med att Anna fick åka!

Men, Europa är helt enkelt inte redo för Salem. Han är för bra, begåvad och talangfull för detta arrangemang, han hade bara liksom The Ark blivit missförstådd där borta i Oslo, då är det bättre med ett litet säkrare och blondare kort!

Han kanske inte vann kvällens tävling, men snacka om att denna man har vunnit mitt hjärta! Smälter gång på gång varje sekund jag ser hans äckligt söta ansikte och hör hans vackra sångröst!<3


<3

en liten tant instängd i en ungdoms kropp...

Publicerad 2010-03-13 13:17:16 i min vardag,

Jag bara väntar på den dag jag får ett brev på posten, med ungefär detta innehåll: "Hej, vi vill nu avslöja att du under hela ditt liv varit med i ett experiment som gått ut på att ta en gammal tant och placera i en ung kvinnas kropp. Vi är nöjda med resultatet då du klarat dig utmärkt med Agda 95s själ i din unga kropp. MVH HB Sweden"

Fick detta på posten idag, och min första reaktion är: "Nämen! Vilket bra pris, det måste jag köpa!!" och jag hör mig själv tänka dessa exakta ord. Jag är så jävla mycket tant att jag bara väntar på en inbjudan från ålderdomshemmet att jag minsann kan "få börja lite tidigare än vanligt", sådär 40 år i förskott...

yesterday

Publicerad 2010-03-13 07:48:48 i party-larty,

Gårdagen, det blev inte så mycket dans, ingen alls faktiskt. Men det blev en rad gigantiska smakupplevelser i form av alkoholfria drinkar - och i fortsättningen har jag lärt mig att det är fan enklast att hålla sig till vatten! En var så pass äcklig att jag önskade att jag var för full för att känna smaken...

- men istället för dans blev det barhäng, massa minnen, massa skratt och vi hann även med att besöka en kryssning - på land! Precis under den där äckliga timmen där alla bara ragglar runt och försöker dansa sexigt... jajamänsan, då satt vi på rad och bara tittade, äcklades, förundrades och skrattade!
+ hamna bordsgranne med en troligen nysläppt mördare, som inom kort skulle "slö sönder någons knäskålar + prata med hans "riktiga advokat" gällande vad han får säga o inte säga..." då tackade vi för oss!


- vi två!


- lika sur som den är röd, har fortfarande lite kramp bak i munnen


- som att slicka på Vasaskeppet, typ


- ernst som var taggad


- kvällens bästa bild!


- lika god som den ser ut att vara! Passionsfrukt, bananlikör, sprite, cola... så vidrigt att jag får rysningar bara av att tänka på det!


- såhär såg jag ut!

it´s all for you

Publicerad 2010-03-12 20:18:27 i Sex osv.,

Jag satt och ältade några hårda ord jag fick höra tidigare idag, och det slutade med att jag mådde så illa över mig själv och orden som ekade i huvudet att jag inte kunde äta någon middag. Till detta kommer behandlingen som kräver minst två riktiga mål om dagen för att medicinen ska bli så effektiv som möjlig...

Tankar som "vad är jag för människa?, är jag ond?, hur kan jag ha gjort så mot någon jag älskade?, jag hatar mig själv" snurrade runt runt runt och jag visste inte vart jag skulle ta vägen.
Tänk att jag, lilla jag, kan skapa så mycket aggressioner i en annan människa, skapa så elaka tankar och meningar hos någon annan, och så mycket ilska att personen uttryckligen vill slå mig och skada mig fysiskt!

Till dig, kan jag dock bara säga:

testing testing

Publicerad 2010-03-12 18:57:14 i min vardag,

Jag har gått med i en liten kul grej, som i korta drag går ut på att jag får hem nya produkter och som jag får testa! Just nu duschar jag tillsammans med en ny duschlotion från Dove, jag har kommit till halva veckan just nu, så om några dagar får ni en fullständig rapport! ;)

Såhär såg tjejerna ut när dom fick vara med och prova!ps. är ni också sugna på att testa nya produkter - tryck här!

chameleon

Publicerad 2010-03-12 18:39:53 i Sex osv.,

Vad är det egentligen som gör att vi människor beter oss på ett visst sätt - kan man skylla helt på hormonerna som springer omkring i vårt blod, eller är det vårt psyke som styr med en järnhand, eller kan det vara så att hjärnan styr varje rörelse och händelse, eller är det våra hjärtas slag som bestämmer? 

Det här är en sån där dag som får mig att tänka, jag tänker på gamla minnen, jag tänker på vad som sker just nu och jag tänker på hur framtiden kan komma att se ut...

- men en sak som aldrig släpper taget kring mina tankar helt och hållet - hur mycket kan ens känslor förändras för en och samma person? Hur många roller kan man spela i någon annan människas liv? Vad är det som gör att man vill, men ändå inte släpper taget helt om en annan människa...

när kärleken var enkel

Publicerad 2010-03-12 15:04:10 i Sex osv.,

Jag och en av tjejerna pratar om Melodifestivalen, och småtjejerna är helt galna i Erik och hans låt Manboy. Men efter en stund gled ämnet istället in på kärlek...

C - Tycker du Erik är söt då? Han som sjunger så bra!
U - Men vaa? Jag är ju inte kär i honom!!
C - Måste man vara kär i någon så fort man tycker att någon är söt?
U - Jaaa! Vadå tycker du att han är söt? Tycker du att jag är söt?!
C - Ja, Erik är ju jättesöt! Och det är du med lilla gumman!
U - Vaaa!! Fröken är du kär i mig då?!
C - Ja, om jag nu är kär i någon så fort jag tycker den personen är söt, så ja. Och då är jag nog kär i en väldans massa många människor, både pojkar och flickor!

Deras enkla och totalt nakna syn på kärlek gör mig alldeles varm i hjärtat! Ena dagen kan hon vara kära i en pojke och en vecka senare är han glömd för en annan pojke. Så fort man tycker någon är söt så är det lika med kärlek och det trillar dit lika fort som kärleken svalnat!

för det skulle ju va dans, dans, dans!

Publicerad 2010-03-12 07:07:42 i min vardag,

Jag börjar undra om hela det här med sjukdomen och alla biverkningar är ännu ett av guds test för mig, men nytt tema: hur länge klarar en annars pigg, snygg och allmänt bäst tonåring - ett liv som pensionär?!

Jag gick och la mig klockan åtta igår, och sov konstant i tio timmar.
Jag minns inte ens sist jag dels sov vid den tidpunkten eller när jag sov så länge.
- man hinner ju drömma ganska mycket på 10h, och som tur var hade jag inga äckliga exdrömmar(hade en häromnatten som var fullkomligt vidrig!! Men jag har berättat den nu live så nu kan den inte ske mohaha), men jag drömde bla att jag hångla med en kille som jag trodde var vampyr, var med i ett äckligt skrämseltest - den som skrek åkte ut och så blev det bara värre och värre... + att jag var fotomodell och skulle fotas i en nationalpark med massa kinesiska ungar och grodor, jag skulle sitta i enbart bikini i en stor kruka - läckert!

Planen för ikväll var dans, jag hade tom bestämt kläder och allt därtill! Någonstans inom mig så är jag så jävla taggad på att få dansa natten lång, men nu när jag lever på typ sista versen(känns det som) så får jag se efter mitt jobbpass...


-pride 2007 och jag minns att det så varmt att mina pumpsklackar sjönk ner i asfalten! Ge mig sommar!

buses and trains.

Publicerad 2010-03-11 17:29:06 i min vardag,


- ikväll har jag en het dejt med min tv. Jag ska från 17.30 och framåt ligga raklång i soffan och glo på det ena programmet efter det andra fram tills att jag slocknar. How I Meet your mother, Friends, Two and a half men - de todo! Kanske inte så spännande, men så jävla efterlängtat!

drömmer om new york

Publicerad 2010-03-11 11:41:04 i resor,

Sverige känns sådär allmänt fisigt just nu. Solen skiner och man blir glad, men så fort den slocknar så ser man bara allt det gråa, snön och isen som ligger kvar och människor som kryper in i sina skal igen.
 - istället drömmer jag om New York, och hur jag en dag kommer spankulera nerför fifth avenue med en stor starbucks i handen, en påse från Victoria Secrets och ett par stora solglasögon på näsan!- dessa underbara byggnader som man aldrig blir mätt på


- paradiset på jorden!


- godaste kaffet i snyggaste muggarna!

ums

Publicerad 2010-03-11 10:01:19 i Sex osv.,

Tillbringade min morgon på ums, främst som sällskap då jag inte fick träffa den barnmorska jag ville. Men det är något mysigt med ungdomsmottagningar! Ett ställe proppat med fantastiska kvinnor och män vars uppgift är att finnas till, svara på frågor, dela ut kondomer, upplysa och läka såväl hjärtesorg som könisar!
- när jag rest klart och upptäckt världen klart för några år, skulle jag utan problem kunna se mig själv på en ungdomsmottagning! Det är ju med ungdomar som jag främst vill jobba med, och ämnen som prevention, könisar och upplysning är tre frågor jag verkligen brinner för!Efter ums blev det en kall men rolig promenad in till fridhemsplan, och nu sitter jag och velar om det kan vara lönt att powernappa innan jobbet? Jag är fullkomligt slut i kroppen och känner mig liksom tappad bakom en vagn...

fragacar0@hotmail.com

Publicerad 2010-03-10 20:57:04 i Sex osv.,

Har du frågor, funderingar och tankar som rör ämnena sex, kärlek, relationer eller något annat ur denna sexiga och fantastiska värld? Sluta lek pryd och skicka din fråga till mig ;) Det finns inga dumma eller töntiga frågor, och jag svarar på allt!
- det går inte att göra mig generad och om man ingenting frågar får man ingenting veta!

fragacar0@hotmail.com är adressen!

killer-låtar!

Publicerad 2010-03-10 20:28:09 i Sex osv.,

Har du nyligen blivit dumpad och behöver en riktig killer-låt/jag-hatar-dig-ditt-äckliga-kräk-och-jag-ska-hitta-någon-som-är-så-jävla-mycket-bättre-än-dig-låt?!
- kan ju inte direkt säga att låtarna läker ditt hjärta efter en gång, men snacka om att man känner sig lite mer powerfull och starkare efter att man lyssnat några gånger!

You oughta know - alannis morrisette
Strong enough - Cher
The Winner takes it all - Abba
Better in time - Leona Lewis
I will survive - Gloria Gaynor

Mitt bästa tips: radera alla låtar som var "era", finns ingen mening alls med att ha dessa kvar som påminnelse! Ta även bort alla smöriga och sliskiga kärleksballader och fyll på med dessa ovanför + glad musik, dvs inget kärleksöverdrivet.

Bra artister utan kärleksöverdrift just nu är: Erik Hassle, Robyn, Salem Al Fakir, 3oh3.

- endast denna kvinna ger mig lusten att hissa svenska flaggan den 6juni och fira att jag är svennebanan! Hon, och möjligen Erik Hassle, Abba och semlan!

when I kissed the teacher

Publicerad 2010-03-10 19:44:59 i min vardag,

Jag vet att det kanske kan vara lite udda att jag hängde med en gammal lärare, som inte ens var min lärare, utan en som bara jobbade på min högstadieskola - som jag frivilligt hängde hos på rasterna(+ de lektioner jag ville slippa)

    Egentligen vet jag inte varför, kan det vara det att vi alltid pratade politik och jag slogs för den röda fanan medan han höll på blåmesarna? Eller att han kunde prata om vilket ämne som helst och göra det intressant? Eller var det hans dansintresse jag föll för? Mas o menos om alla punkter...

några oslagbar biffen-citat har det iaf blivit genom åren:

- "men caro, när ska du ta och välja sida då?!" - om att jag är bi
- "hur skulle jag kunna glömma dig, någon som inte ens var min elev, men ändå var på mig som en igel!"
- "ska du bli sexolog? Ja det var ju väntat! Så hur ska du gå tillväga?"
- "hela tonåren är som den där ebba grön-låten "ung och kåt", lyssna på den som kommer du fatta vad jag menar" - han har så jävla rätt i det!
- "jag älskar att bli uppläxad av en tjugoettåring, ni vet ju alltid bäst jämt!" - när jag fråga när han tänkte växa ifrån sitt blåa tänk...


ps. och jag har försökt fundera under dagen vad det liksom är med mig som gör att jag har en grej för lärare. Jag tror det är deras förmåga att förmedla kunskap samt det enorma omfånget i information de besitter! Det finns nog ingen egenskap som jag beundrar mer hos en människa än just denna.

guds straff för att jag ville knulla?

Publicerad 2010-03-10 19:28:16 i Sex osv.,

- jag är nu inne på blödardag nr 6. Det är ju inte sådär superkul. Speciellt inte med tanke på att mina läkare går bananas och inte riktigt vet hur dom ska tackla det då dom inte riktigt kan förstå om det är pga medicinerna el ppillerna - och oavsett vilket så är det väldigt dåligt för min kropp just nu.

- därmed har jag blivit inkallad på extra provtagningar för att hålla koll på mitt HB-värde, blodvärdet, som just nu är för lågt. + imorrn ska jag få veta vad som blir nästa steg.

- jag har samma energinivå som en nynackad abborre, och jag säger då det - det är tur att jag är snygg naturligt, för annars skulle jag sett ut som ett levande vrak!

+ jag önskar att jag kunde hälsa på mig själv för kanske ett år sen, och då skulle jag säga "älskade Caro, det spelar ingen roll att du skippar piller och pippar loss med din sambo, för du kommer ändå bli dumpad om 6mån! Så ha dina blödarveckor, pippa därimellan och njut som fan medan det varar!"

I shot the cherry -

Publicerad 2010-03-10 15:30:30 i min vardag,

Det tog mig många år innan jag slutade sjunga Cherry istället för sheriff... Det är ungefär på samma nivå som att jag undrade varför den där Ebba aldrig sjöng, utan det var bara ett gäng killar som skrek i Ebba Grön...

vårkänslor

Publicerad 2010-03-10 15:13:34 i min vardag,

Solen skiner, människor är glada och man känner att våren är på väg. Livet känns en aningens lättare, man gör det mesta med ett leende och för var dag som går så kommer vi närmare sommaren. Vi firade detta med en mysig lunch på 60, en liten promenad och shopping! (för deras del, jag har fortfarande ingen kod)


- det hör till att ha på sig solglajjor på tuben


- vi spana in årets utbud inför St Patrics day!


- smack!


- jag ska ha hatt i sommar! Sen ska jag ströva runt där ingen känner mig och bara vara!

onsdag

Publicerad 2010-03-10 11:20:06 i min vardag,

Nyss hemkommen från en riktigt intressant och fantastiskt rolig frukostdejt med Biffen! Det blev en fika på Royal, massa prat om allt från giftermål, skolelever, gamla minnen och framtiden - han är nog en av mina favoriter när det kommer till att diskutera med :) Det är något med honom som väcker en vilja och stark drivkraft att vilja göra saker och förändra!
Fick skjuts hem, solen skiner fantastiskt mycket och Salem Al Fakir spelar i bakgrunden - livet är jäkligt härligt just nu!

Ska snart möta upp Ernst och in till stan för HT-träff. Utöver detta är jag jäkligt snygg idag!

- jag var inte helt säker på om mitt hår skulle kunna bli lockigt efter att syrran klippt upp allt, men hej Magnus Uggla! Love it!

whats hanging?

Publicerad 2010-03-09 21:15:20 i min vardag,

Det känns som att mitt liv är lite splittrat just nu - allt och ingenting sker på samma gång. Jag planerar och bygger drömmar inför nästa år samtidigt som jag lever på i mitt nutida liv, som mest bara rullar på.

I ett enda svep är det detta jag kommer pyssla med denna vecka:
- tre + två jobbdagar - tredje sprutan - frukostdejt med Biffen - lunch med tjejerna - fixa ny bankomatskod - läkarbesök + samtal - dejt med sterner - melodifestivalmys med middag och bastu hos mig - två kärleksbrev ska skrivas - planera inför Norge - läsa ut två böcker - utgång på fredag med dans dans dans - lunch med och för Ernst -

så små, och så jävla söta - jag som liten glasögonorm!

vuxenpoäng!

Publicerad 2010-03-09 20:34:28 i

Det är så jäkla mycket vuxenpoäng att kunna baka en stor kladdkaka - och inte smygäta innan middagen! Detta mina vänner, är ett stort vuxenpoäng! Ska fira genom att lägga upp en stor bit och krypa ner i ett varmt bad :)

varför åker kärlekspar på suparresa?

Publicerad 2010-03-09 18:22:55 i Sex osv.,

En tanke slog mig idag, varför i hela världen skulle man vilja åka med sin älskling till ett superparadis? När jag var på min första suparresa till Lloret de Mar 2007 mötte Jennie och Sanna en gemensam klasskompis, som var där tillsammans med sin pojkvän!!

- och det är nog det allra sista på min ta-med-lista när jag ska på suparresa! Helst ska jag inte ha någon pojkvän alls, så varför skulle man då vilja ha med honom dit? För er som inte varit på en suparresa: det går ut på att man under en vecka dricker överdrivet mycket sprit, träffar sjukt mycket roliga människor, har på sig alldeles för lite kläder, dansar kring strippstångar och på bardisken, har sex med den snyggaste bartendern eller på en strand eller båda!

Nog för att man kan åka på en sån resa medan man är upptagen, det är bara att skippa sexet. Men att liksom ta med partnern ända ner dit till paradiset? Jag får en liten klump i magen bara av tanken! Själva meningen med resan är ju att man ska leva livet och inte ångra en enda liten sak! Göra exakt det man känner för och dricka lite för mycket varje kväll!

Så håller du och din älskling på att boka en resa inför sommaren, skippa Rhodos, Magaluf, Lloret de Mar, Ibiza och Sunny Beach. Dessa orter ska du åka till med dina bästa kompisar, välj istället något mer svennebananaktigt med romantiska restauranger och fina stränder, inte det stället med bästa barerna och vildaste festerna! ;)


muskomfort

Publicerad 2010-03-09 17:51:37 i Sex osv.,

 

- jag trodde det var ett skämt först, eller att jag fått något fel på linserna! Men jag insåg sedan att det är inte ett skämt. Utan det är ett riktigt företag, en riktig medcin, en riktig reklamannons - skandaaaaal!
Det handlar om en ny kräm för kvinnor som lider av klåda, illaluktande flytningar och andra otäcka besvär som kan drabba en liten titt som tätt. Så långt är jag med, superbra med nya produkter!

Men MUSKOMFORT?!! Det är år 2010 och ett statligt läkemedelsföretag får helt seriöst lansera en produkt med detta namn? Min första tanke är att det måste vara en man med väääldigt dålig humor som står bakom detta namn... (och jag ska maila redan nu ikväll och skälla ut idiotföretaget)
- MUS? Vem fan benämner det kvinnliga könet för MUS i offentliga sammanhang? Hör det till mediciner och läkemedel, jamen kalla det då för något ord som hör hemma i det sammahanget, typ underliv! Men MUS?! Det är inte ens passande till dagisbarn, och långt ifrån okej att lansera en produkt till vuxna kvinnor!!

Jag tänker en motsvarighet för män - Pillesnoppkräm?

snöblind

Publicerad 2010-03-09 17:44:06 i min vardag,

Jag lärde mig en ny sak idag - man kan bli något som heter snöblind! När en kollega till mig var på fjället med sin morbror, och vandrade omkring bland all snö så fick båda ont i ögonen - och morbrodern blev så pass "skadad" av ljuset och snön att han fick ha binda för ögonen i tio dagar!! Kollegan däremot fick bara lite ont i ögonen, men morbrodern hade väldigt ljusblåa ögon... Vilket innebär att jag som brunögd skulle klara mig bra!
- men detta kan inte ske i stan bland alla hus, då det finns mörka föremål i form av hus, människor och bilar som refleketerar ljuset! Men på fjället kan det ske!!

Är det något jag verkligen uppskattar hos en människa, så är dens förmåga att lära ut kunskap! Min kollega har verkligen den förmågan och påminner väldigt mycket om min egen far. Man är liksom inte alltid med på vad personen vill lära ut i början, men sen när historien är avslutad så står man där nymatad med ny kunskap om något man absolut inte hade en aning om!

akta dig, detta kan göra dig snöblind!


update: tydligen har hela sveriges befolkning utom jag haft denna kunskap! Ingen har hitills blivit impad utan bara ryckt på axlarna... Men nästa vecka, då jäklar ska jag till småkusinerna och jäklar vad jag ska stajla!

bloody tuesday

Publicerad 2010-03-09 17:33:45 i Sex osv.,

Till er som äter p-piller neovletta 28: till er tänkte jag bara dela med mig av min lilla erfarenhet av det som jag nu går igenom. Det hela började med att min älskade mysfarbror och idol Fråga Olle, Olle Waller var på THG, vi lekte självklart Fråga Olle och jag fick vara Martin :D
- iaf, under denna timme kläckte han meningen "en vuxen kvinna klarar sig på att ha sin mens högst 3-4gr om året..." vilket jag tog till mig och liksom hade som plan. Och har haft sen dess.
- och jag har inte haft några som helst komplikationer alls under dessa år, utan liksom haft mens när jag känt för det. (fram tills att min läkare påpekade hur bra det var för mig att ha mens)

Men det som då kan hända är att kroppen liksom bygger upp ett lager med slemhinnor, som vanligtvis försvinner med mensen, men om man då hoppar över den så kan kroppen iaf fortsätta bygga upp slemhinnor - som någon gång måste ut ur kroppen!
- så det är väl lite en vägningsfråga, är man villig att ha massa mensfria månader och sen få en megastor blödning som kan komma när som helst och med hur mycket blod som helst - eller så fortsätter man som vanligt och har sin blodvecka i månaden!


ps. jag vill bara tipsa om en utan konsekvenserna som kan komma om man laborerar för mycket med sina ppiller, genom att berätta vad som hänt mig och vad läkaren berättade - men valet är helt upp till er!

måndag på akuten.

Publicerad 2010-03-08 22:11:33 i Sex osv.,

Japp, så tillbringade jag min måndag. Meningen var att jag skulle demonstrera och skrika mig hes, men min hälsa kom i vägen!

Jag vet inte hur många utav er som är bekanta med ppiller, men det allra bästa med dessa små piller är ju att mensen kommer på exakta dagar, första året kom även min på exakt klockslag! - Fatta då att jag blev nojig när den dök upp två veckor för tidigt, jag ska rent fysiskt inte kunna ha en mellanblödning...
- detta var i fredags, fortsatte hela lördag och söndag. - Jag blev nojig då min behandling precis påbörjats, och hur smidigt är det att en blodsmitta-person får extra mycket blödningar?!

Denna dag accelerade det så pass mycket att det blev tre tampongbyten i timmen, den kvinnliga delen av mina läsare - ni förstår hur mycket blod det är! (till er killar, det är jääääkligt mycket blod, för mycket blod för att det ska vara bra för kroppen) Så min syster, även sjuksyster ringer akuten och jag blir ditkallad och får träffa världens finaste sjuksköterska!
- fick eget rum med egen toalett, som hon snällt och generat försökte förklara varför, men att jag var "hjärtligt välkommen att vandra omkring i korridoren om jag så ville!" Haha, så sött!

- Slutligen fick jag träffa en läkare, vi pratade pratade pratade och när undersökningen skulle börja, det var väldigt surrealistiskt - där sitter jag utan kläder och ser på när två andra kvinnor börjar klä in sig från topp till tå: handskar, heltäckande förkläde från hals ner till vader, mössa och munskydd - och innan det kom på så tittade hon snällt på mig och sa "jag är ledsen, men vi måste se ut såhär, det är ren rutin!!"
- och jag kunde inte låta bli att skratta, mitt i alla nakenhet! Jag kände mig som ett UFO mitt bland Nasa! Hahaha!

Iaf, undersökningen gick bra och jag vet numera hur jag ser ut på insidan, såg mest fluffigt ut och jag nickade mest så att hon skulle tro att jag hängde med...

- vad det var för fel? Nej bara det att min kropp "lagrat på sig extra slemhinna", som straff för att jag råkat hoppa över mensen några gånger. Vilket gör att kroppen gör en reaktion nu och vill få ut allt. So fresh!

det här med påsken...

Publicerad 2010-03-08 21:50:47 i min vardag,

Vi pratade om påsken idag tillsammans med ettorna. Och jag måste erkänna att jag själv måste tänka efter hur det hänger ihop det där med våra högtider och vad Jesus gjorde, senaste förra veckan fick jag t.ex lära mig varför det heter Palmsöndag!

Men när barnen ska uttrycka sig, det är så otroligt gulligt och ärligt att hjärtat smälter!

F - Vet ni varför vi firar påsk?
Liten flicka - För att vi vill vara snälla mot varandra?! Ja, det tror jag!
Liten pojke - För att det blir varmare och då vill vi ge varandra ägg!
F - Nej, det var för att Jesus blev uppspikad på ett kors, bla bla bla, för han gick runt och sa att han var Guds son.. bla bla bla
Liten pojke - Men vaa? Gudsson? Men vem är det?! Vaa! Pratar vi inte om Jesus? Gudsson, vem är Gudsson?! (mitt hjärta höll på att brista, så jäkla söt var han! För han kunde verkligen inte förstå vem vi pratade om!!)

Vad det gäller påsken så håller jag dels på att planera en liten grej, men mer info kommer när jag spikat det hela! Dessutom ska jag och kombon gömma påskägg till varandra, haha jag är redan taggad på att leta :)

internationella kvinnodagen!

Publicerad 2010-03-08 21:44:24 i Sex osv.,

Det är med blandade känslor som jag tar emot denna dag - o ena sidan är jag löjligt stolt över att tillhöra det kvinnliga könet och jag fullkomligt avgudar både mig själv och alla andra kvinnor på denna jord! Vi är så fantastiska, vackra, intelligenta, sexiga, fullständiga, uppfinningsrika, kloka och kärleksbombade underbara varelser! - och detta ska uppmärksammans mer än bara en dag om året!

- o andra sidan så är det med sorg, ilska och en förbannad trötthet att vi ens måste ha kvar dagen. I år fyller internationella kvinnodagen 100 år! Fattar ni det? För exakt 100år sen fastställde världen gemensamt att det är något fel på hur det står till - kvinnor blir systematiskt diskriminerade, ignorerade, mördade, åsidosatta, mörklagda, ojbektifierade, idiotförklarade, misshandlade, underbetalda och utnyttjade - för att de är just kvinnor!!

Så en stor del av mig vill dyrka marken som vi alla fantastiska kvinnor går på, och en annan stor del av mig förbannar att den här dagen ens måste existera - då den bara bevisar hur långt vi är ifrån ett jämställt samhälle!
   Jag tacklar detta genom att dagligen puscha och idoldyrka alla fantastiska flickor i min närhet, försöka dra mitt strå till stacken i jämställdhetsmålet(kan och ska bli bättre) samt hålla tummarna för att mina blivande döttrar kommer se denna dag i sina historieböcker!

jag vill också trilla ner i ett hål,

Publicerad 2010-03-07 21:51:20 i min vardag,

och få upptäcka en helt ny värld, träffa massa fina varelser, trippa omkring i vackra klänningar, slåss för de goda och bekämpa de onda - och göra en riktig revolution som Alice gör i slutet! Hennes fight-the-power-revolution i slutet är fullkomligt fantastisk och jag kom på mig själv att knyta näven och mumla "Fight the Power!!" - ni kommer fatta själva när ni ser filmen!


- Det där med att ha en egen värld som bara är ens egen, och att man kliver in i världen genom ett hål i marken - existerar i två av mina absoluta favoritsagor, dels Alice i Underlandet (ja, efter ikväll) men även Astrid Lindgrens vackra saga "Allra käraste syster" utspelar sig på samma sätt. Fast där är hålet gömt bakom en rosenbuske, och på andra sidan hålet finns hennes riktiga tvillingsyster, och tillsammans slåss de mot de onda, leker med sina djur och bär vackra klänningar!

Så känner du för att koppla bort från den tråkiga vanliga världen, och besöka sagornas värld - så någon av dessa filmer och jag lovar att du kommer också få en stark längtan efter ett eget trilla-ner-hål och en magisk värld!

alice in wonderland

Publicerad 2010-03-07 21:01:18 i min vardag,

Har tillbringat hela dagen tillsammans med Ernst! Först en vända till södertörn, jag vet fortfarande inte om jag är godkänd, och jag bryr mig inte heller... Det blev en liten vända i ringen och slutligen bio. Och jag må ha dyrkat Johnny Depp och Tim Burton innan, men Herre Min Gud - jag har nog aldrig sett en bättre film!

Det går liksom inte att beskriva, för det var hela tiden tusen olika saker att hålla koll på, och som vanligt när det kommer till Tim Burton måste man vara fokuserad annars kanske man råkar missa något! Kläderna, personerna, rollkaraktärerna, färgsättningen, djuren och miljöerna - allt var fullkomligt magiskt! Man ville aldrig att det skulle ta slut!

så fantastisk och så underbar! Och hennes klänningar är värda att dö för! Jag vill ha hennes garderob...


dessa två som husdjur...


och honom som min äkta make!


ps. vi lyckades hitta två Tim Burton-detaljer, hur många kommer ni på?

there is something deep inside of me

Publicerad 2010-03-07 08:27:06 i min vardag,

Det känns lite som att någon matat mig med mjöl eller kanel medan jag sov, jag har blivit sådär äckligt rosslig som inte går att hosta bort - dvs halsont i ett övergående skede. Försöker dricka bort det med varmt citronvatten, men jag får väl stå ut med att låta som en gammal whiskeykärring idag!

Ska snart iväg till jobbet en snabbis, är inte ett dugg taggad men tog mest passet för att vara snäll. Senare under dagen ska jag och Ernst till skolan, måste på något sätt kolla upp om jag klarade senaste kursen el inte, iofs så kvittar det - fast det vore ju kul att inte få ett streck!

Ska även försöka hinna baka något till mina kära kollegor, har missat så många födelsedagar nu att det är pinsamt! Dessutom ska vi antingen ha bastukväll här eller gå på bio och dregla av Johnny Depp!

konichiwa bitches

Publicerad 2010-03-06 20:45:09 i min vardag,

- söder är nog stockholms finaste stadsdel, har promenerat runt både morgon och kväll inom loppet av samma dygn och jag tröttnar aldrig på hur vackert det är!

- jag har en lättare värk i ryggen och kunde liksom inte komma på varför, tills det slog mig - mannen från igår var lite mer än ett huvud längre än mig, så vi liksom hamnade i nån ställning som nu gör att jag har ont i ryggen! haha

- min kära bästis sitter nu på planet till thailand, och är inte hemma igen förrän om två veckor! Kan låta löjligt, men jag kan liksom fortfarande inte ta in att vi inte kommer höras minst fem gånger om dagen och att hon inte är en kvar ifrån mig!<3 Saknar dig redan!

- jag är liksom fortfarande taggad från gårdagen, det blev så jäkla lyckat och jag längtar redan till nästa gång! Jösses, man känner sig som en artonåring på nytt!

- "rika barn leka bäst" är nog en av de bästa filmerna som någonsin gjorts, och den ska jag titta på ikväll

- erik hassle, salem al fakir och robyn är just nu de människor som skulle kunna göra mig till polyamorös! Så fantastiska, vackra och löjligt begåvade!<3 dessutom gör de mig till en stolt svennebanan!

mannen, myten, legenden!

Publicerad 2010-03-06 20:23:41 i min vardag,

Jag sprang på Adde igår! Ja, vår lilla aspuddspojke som en dag bara gick upp i rök. Men jag hotade snällt att jag tänker ringa honom inom en snar framtid och förväntar mig både att han svarar på mitt samtal samt bokar in en träff snart!

Vet inte vem som kommer bli gladast över att vi hänger igen, jag, mamma eller pappa? Det är lite lustigt det där med Adde, för han var ju vår bästis i åttan-nian, och vi fortsatte att hänga hela ettan och lite i tvåan? Men till saken hör att mina föräldrar fullkomligt älskar Adde!! Asså älskar-älskar lika mycket som sin egen/framtida svärson! Haha!

Alltid när jag och Adde kom hem från skolan så skedde detta:
C - Hej mamma! Nu är vi hemma
M - Hej hej (inifrån vardagsrummet, kommer ut och ser Adde)
M - Nejmen Adde! Hej! Kom in kom in! Är du hungrig?! :D <3
A - Hej Christina...
C - Eeh, hej! Hej mamma! Hej min mamma! (vinkar lite för att få uppmärksamhet)
sen lagade mamma middag, och det slutade alltid med att Adde åt upp Syrrans köttbit också, så när hon väl kom hem från skolan/jobbet fanns det ingen mat till henne! Haha, därmed så är han inte direkt favvo hos henne...

tant agda, 20 år

Publicerad 2010-03-06 18:57:43 i min vardag,

"I varje människas kropp gömmer sig en liten tant"

Det är helt sinnessjukt vad jag är trött, pratade nyss med ernst, och hon ligger fortfarande nerbäddad! "Fattar du hur dålig kondis jag måste ha om jag måste vila upp mig i 24h efter att ha dansat i 4h!!" HAHAHAHA!
- jag önskar jag kunde skylla på HC, men jag tror knappast det är en hållbar ursäkt - utan jag håller mig till att det var så sjukt länge sen jag var ute och träffade folk, dansade och var social - så min kropp är liksom i en liten chockbubbla! HAHAHA!

Skulle egentligen hängt med tjejerna, men alla är för döda så vi ligger och dör på varsitt håll! Får nog ta och skärpa mig när det kommer till konditionen, det är ju inte rimligt att behöva vara död en hel dag bara för att levt livet några timmar natten innan?! Det här känns ju fan värre än en baksmälla! Hahaha!Två alternativ:
- antingen göra varm choklad och lägga mig ner i soffan och dö
- eller släcka promenadssuget, ta med doris och ta en vända på söder

Oavsett vilket, så är jag jävligt sugen på att hångla - men har verkligen ingen lust att prata med någon. Haha, inte den bästa kombon kanske, så vi får se vart natten slutar...

asså det är så jobbigt, jag är typ helt kär i dig!!

Publicerad 2010-03-06 13:23:40 i party-larty,

Jaa, har verkligen försökt sova, men det är svårt när man är så jävla glad och solen skiner! Så istället har jag legat halvvaken sen 9 och drömt sjuka drömmar, värsta var en dröm där L och V "Flyttades över till mitt fritids, och jag skulle liksom "ta hand om dom" som alla mina andra gullungar", snacka om att dom startade krig! hahaha!


Iaf, gårdagen! Haha, det blev ju ingen gayklubb utan vi tog ett säkert och gratis kort istället. Och första minuterna stod vi bara och glodde på alla människor, det var så att säga, ganska blandad befolkning där igår! Men vi dansade dansade dansade som om det inte fanns någon morgondag! Mest var ni nog på Housegolvet och studsade runt som riktiga svennebananer!
- bästa av allt var att den där spärren man har, för liksom öppen dans - och när den försvinner så är det bara att köra på! Vi skrattade, hoppade, sjöng och pratade med massa roliga folk :)

- "Vad glad du ser ut Caro! Fick du ett ragg eller?!" - "Hahaha, nej, jag bara skrattar åt alla människor!"
- "Asså han hänger lite på mig, lite som ett träd som faller!!" - Hahaha, du är hans skogsvaktare!!"

Det här var nog en av de bästa utgångarna på länge, bara roliga människor, massa dans, ganska bra musik och bästa energin! Detta måste vi göra om tjejer! <3ps. titeln på inlägget är ett citat från mitt ragg igår, som han sa ungefär en timme efter att vi hookat upp! Hahaha! Jag har nog inga kommentarer faktiskt... ;)

kissie pga kyssar

Publicerad 2010-03-06 03:47:25 i party-larty,

Fyra timmar senare och mina fötter och ben värker efter all dans, och mina läppar liknar Kissies och de ser ut som jag pumpat dem fyllda med mitt eget lårfett. Men ni kan nog gissa er till vad jag sysslat med...

Två negativa saker med att gå ut nykter:
- man märker av smärtan i benen efter för mycket dans
- man märker av den syrliga doften av svett, öl och utsbilda drinkar

De personer som säger att man måste ha alkohol i kroppen för att kunna dansa och njuta av livets roliga, är små sorgliga filurer. De fem första minuterna kanske var lite stela, men därefter dansade vi nonstop i 4h, och jag dansar nog mer som nykter än onykter!


Så min första nyktra utgång sen augusti, kan inte få annat än betyget väl godkänt! Jag har dansat och haft roligt med världens finaste vänner, skrattat åt skämt och roliga människor, vågat flörta nykter och fått den söta pojke jag var ute efter + hans telefonnr! ;) Med andra ord, en väldigt lyckad kväll!

NU måste jag sova, och jag ber till gudarna att hångelsvullnaden lagt sig efter en natts sömn och att fötterna och benens värk försvinner. Godnatt alla söta :)


Hahaha, hej anka! trött anka!

g-a-y

Publicerad 2010-03-05 21:33:52 i party-larty,

Det här med gayklubb kan nog bli ganska spännande, sist jag var ute och lekte på andra sidan gick det ju iofs inte så bra... Men vem vet om denna gång kanske går bättre? I vilket fall som helst ska vi dansa till schlager, hänga med roliga människor och leka lite Heartbreak Hotel!"Kan vi komma överrens om en grej ikväll tjejer, att ni inte kallar mig Ernst!"
"Men kan vi inte ta och göra som i chicflickfilmerna nu, sminka oss och ha kuddkrig?!"

kondom

Publicerad 2010-03-05 19:34:43 i Sex osv.,

Sådär lite inför helgen, som förmodligen är den tid då vi människor hoppar mellan sängar och ligger med allt som ser attraktivt ut, så tänkte jag bidra med lite kunskap! Så här kommer lite småinfo som förhoppningsvis får er att välja det säkra kortet ikväll ;)

- HIV-vågen av smittofall är lika hög nu som på 80talet, dvs jävligt hög
- minst 6 pers om dagen får klamydia i Sverige (tänk då på att det finns minst 5 könisar till och att de flesta är symptomfria)
- man slipper tänka på saker som små oönskade skrynkliga bebisar, eller för den delen oönskad abort med smärta, komplikationer och helvete som följd
- könisar kan inte ta sig igenom kondom - så ligg runt hur mycket som helst med skyddet på
- bor du i sthlm eller någon annan storstad så har du med säkerhet ett ställe att införskaffa kondom på inom de närmaste hundra metrarna
- eller var extra sexig och packa ner i handväskan, plånboken, byxfickan, kalsongen eller jackfickan!

Så känner vi oss redo inför helgen nu? Ligg runt, ge varandra njutning och glöm inte bort skyddet! ;)

årets roligaste historia!

Publicerad 2010-03-05 19:09:24 i Sex osv.,

Följande historia är fullkomligt sann, och jag har fått tillåtelse iaf från ena parten att berätta om det här. Och skulle jag inte vara för snäll, så skulle jag lägga ut bilder, men ni får försöka klara er! ;)

Jag ligger i badet och en killkompis ringer:
X - Okej, Caro. Är det du?
C - Vaa? Vad har jag nu gjort?
X - Jag fick brev hem idag, från ungdomsmottagningen...
C - Jaha, om klamydia eller?
X - Så då var det du!
C - Som gjorde vad? Jag fattar inte?
X - Skickade brevet, du tjata ju om det senast igår!!
C - HAHAHAHAHA!!
X - Så det var inte du? Så då kan jag ju ha det på riktigt...
C - Har du fått ett sånt brev hem, grattis! Så vem är det som har smittat dig?

Till historien hör att jag hade pratat med honom så sent som igårkväll om vikten vid att gå och testa sig så fort man haft kul utan skydd. Tjatat, predikat och gnällt! Och sen dagen efter mitt samtal får han ett riktigt brev hem på posten om att han måste gå och testa sig! Vilket gjorde att han fick för sig att jag hade snackat med någon på ums som skickade det brevet...

Hahaha, historien blir bättre! För tillsammans listade vi ut vem den skyldiga var, alltså vem flickan var som anmält honom till ums! Dessutom blir det inte bättre av att hon bor utanför Sthlms kommun, och hon är den enda i båda våra umgängeskretsar som kommer från den kommunen! Och det blir ännu bättre, för samma flicka blev för inte ens ett halvår sen uthängd och taggad på FB med titeln "akta er för henne, hon har klamydia"!


Detta mina fina, är inte inlägg skrivet bara för att jag vill vara elak, utan jag vill även belysa vikten i att skydda sig! Jag menar, hur jäkla svårt kan det vara att dra på en kondom? Tjejen slipper bli på smällen och ingen riskerar att få någon obehaglig könis! Kan det egentligen bli lättare att slippa både oönskade bebisar/oönskad abort och äckliga könisar?!
Jag vill även ta upp hur viktigt det är att man regelbundet tar en vända förbi ums, testar sig och kollar läget så att allt står rätt till!

en baby

Publicerad 2010-03-05 15:58:23 i Sex osv.,

En tanke slog mig imorrse under min promenad, jag hade kunnat vara mamma till en liten bebis nu. Precis i början av vårt samboskap var han astaggad på att skaffa barn och bilda familj, medan jag tackade för kärlek, skrattade och bad honom upprepa samma önskan om 10 år...

Men tänk om jag hade gått med på det? Jag menar vi hade ju nästan alla förutsättningar som är mina krav - lägenhet, fast jobb (jag hade iaf heltid) och vi var stadiga och överdrivet kära i varandra!

Tänk då att jag hade blivit på smällen, och vi säger att livet hade fortsatt som vanligt och jag hade blivit dumpad i augusti. Då hade jag suttit där i 7e månaden, dumpad och utan far till barnet! Då hade jag suttit här nu med en fem månader gammal bebis.
- usch, hemska tankar som bara far omkring i mitt lilla huvud! Sen kan jag inte låta bli att undra hur jag skulle må, kombon att bli på smällen och ha sjukdom HC är ju inte direkt det ultimata! Jag kanske hade varit helt förstörd fysiskt, legat på sjukhus eller kanske varit död?!

Okej, nu kanske jag drog det en aningens för långt. Och jag vet faktiskt inte riktigt vad jag ville få fram med inlägget heller, mest bara skriva av mina snurriga tankar. För det där med att kärleken är en underbar lek som är fullkomligt phucking underbar när det fungerar och som en dag bara poff kan ta slut, det vet vi ju alla redan om!

i´m so straight

Publicerad 2010-03-05 15:47:35 i min vardag,

Har varit förbi hemmet en snabbis, vattnat lite blommor och hämtat hit lite mat. Passade även på att låna kombons plattång - och det slutade med att hela håret blev plattat!
- sist jag hade plattat hår var på b´s skiva, och jäklar vilken kväll det blev. Karatefylle, jag krossade glas på tjejtoan, bitchblickade grisen/slipshoran hela kvällen, hånglade upp L och pratade med en söt från teknikklassen!
ps. apropå straight så funtar vi på att gå på gayklubb ikväll! Jag är sugen på något nytt och roligt!

när bojorna brister

Publicerad 2010-03-05 12:56:39 i min vardag,

Jag har så mycker planer i mitt lilla huvud och så mycket jag vill göra. 90% av planerna handlar om att lämna lilla landet lagom för en tid och utforska världen! Just nu har jag ju dock en behandling att avsluta vilket gör att jag måste befinna mig i Sverige och helst Stockholm under ett halvår framöver... Men efter det, jävlar i min lilla låda!

Planer som förhoppningsvis ska genomföras inom en snar framtid, dvs 5 år:
- Norge i sommar och jobba tillsammans med darlings
- Aupair i New Jersey = New York!! + en månads fritt visum i USA, till hösten/årskiftet
- Backpacka i Asien - Thailand, Kina, Japan, Indien - hela kittet!
- Upptäcka Sydamerika och kanske volontärarbeta?

Just nu ser jag livet som en transportsträcka, jag lever och mår bra men har vissa regler och grejer jag måste hålla mig till för att kunna bli frisk. Men vad gör ett halvår mot att leva ett friskt liv sen? Dessutom har jag massa saker att pyssla med under denna tid framöver:
- kirra körkortet
- jobba på min spanska
- nöjesläsa
- bli frisk

friday and i´m in love

Publicerad 2010-03-05 11:22:09 i min vardag,

Inledde min morgon med en powerwalk runt hela söder - njöt av solen som stack i ögonen och funderade över livet. Finns inget bättre sätt för mig att rensa tankarna och reda ut massa hjärntjafs genom att promenera omkring.
Kände mig som en riktig sportfåne när jag tittade mig själv i spegeln, och precis som Sickan i Lilla Jönssonligan, så hör jag en rättelse i huvudet "men jag är ju ingen sportfåne"!

Senare under dagen kommer jag förmodligen möta upp tjejerna någonstans, planera sommaren och Norge, fnissa åt gamla minnen, älta och gnälla och sprida kärlek!


ps. apropå powerwalks så ringde pappa oroligt igår och frågade hur det blir med min träning nu när jag går på behandling? Träning? Haha, lilla pappa! Sist jag tränade var i 9an på friskis och svettis. Numera har jag två träningspassioner (läs: saker jag inte fullkomligt dör utav efter 5min) sex och powerwalks! Och jag kommer fortsätta med båda dessa under behandlingen!

narcissism

Publicerad 2010-03-05 11:12:45 i min vardag,

Nu när jag är nyduschad påminner det mest om en sne gardin, men jag får väl se till att lära mig fixa till håret så blir det nog snyggt. Nu måste jag bara välja färg, vill bort med det gamla och in med det nya vad det gäller mycket just nu!


so fresh you can taste the crunch

Publicerad 2010-03-04 22:49:50 i min vardag,

Det händer redan så mycket i mitt liv just nu, så varför inte köra på lite extra och förändra det yttre också? Idag försvann en hel del cm och en lugg skapades, härnäst ska jag ändra färg och kanske inte alltid ha lockigt?ompysslad till max

Publicerad 2010-03-04 19:58:28 i min vardag,

Hänger hemma hos syrran och blir sådär riktigt ompysslad från början till slut. Först blev jag mött i centrum, sen blev det asgod middag, nu har hon bakat en dubbelsats med american cookies för att bjuda sina kollegor och föräldrar på sjukhuset imorgon + att jag får smaka från varannan plåt nu och får med mig en egen bytta hem! Samt att snart ska hon även sätta igång att klippa mig och få mitt ruffs till en frisyr!

Hon är lite av en tusenkonstnär min kära syster!

Fördrinken på en av Göteborgs finaste restauranger!


Syster som halvkräks över någon skum förrätt, typ "skummad anklevermousse"!


och så jag som fick tråkryck samma kväll! Vi kanske är lite lika iaf hahaha!

ludvig, prins annorlunda!

Publicerad 2010-03-04 18:16:17 i min vardag,

Har precis läst klart en helt otrolig, vacker, kärleksfull, smärtsam och väldigt fin bok om Sören och Yvonnes fina son Ludvig som föds med Down Syndrom. Jag som alltid dyrkat Sune och Bert, och nu läser denna typ av bok - blir främst förvånad över Sörens förmåga att skriva om två så helt olika saker.

Boken är skrivit på ett nästan löjligt enkelt och lättförståligt språk, och sättet de skriver på förmedlar alla deras känslor, oro och kärlek för deras son som föds med ett handikapp. Hans livshistoria blandas med historier om hans yngre systrar och hur de mår och hanterar det hela, till flera fina citat som visar hur Ludvig tänker om olika situationer!

Är du ute efter en bok som inte är ytligt och platt, utan innehåller äkta kärlek, funderingar över livet, hur svårt det kan vara att få ett barn med en livslång sjukdom, tankar och känslor av alla dess slag - men som ändå inte vill ha en tjock och jobbig bibel att plöja igenom, så är detta den perfekta boken!ps. boken var så pass bra att jag läst ut den på mindre än ett dygn, och nu är jag så tagen att jag ska skriva ett mail till Sören och Yvonne och tacka! Det är inte ofta man känner så efter att ha läst en bok.

lite som att skala en banan

Publicerad 2010-03-03 20:43:07 i Sex osv.,

Det här med relationer till andra människor, fan vad det kan bli krångligt. Man är sams, man tjafsar, man bråkar, man skriker, man sårar, man smeker, man leker, man blir sams, man skrattar, man sprider kärlek, och så går det liksom runt... Men det är väl när det börjar gå runt lite för mycket och man fastnar på de mer negativa bitarna som bråka och såra istället för att skratta och sprida kärlek - det är väl ungefär någonstans man känner att det räcker och man vill tacka för sig.

Jag tror jag har kommit in i någon slags ny fas, en ego-era. Jag känner mig löjligt stark i mig själv, och mina nära finns där - men resten... Mjaaa, varför ha kvar någon som bara gör en illa eller känns sådär allmänt överflödig? Det känns inte som att jag varken har lust eller tid för den typen av relationer längre. Ska nog bli ändring på det snarast...Förövrigt så är jag fullkomligt golvad av dagens spruta, ökad dos och det känns som att jag sovit max en kvart under de tre senaste åren. Det blev liksom stekt ägg till middag, den nivån är jag på... Men jag ska bara skriva ett mail till en fining och sen ska jag sova.

TK: what´s love got to do with it?

Publicerad 2010-03-03 17:48:31 i Sex osv.,

Tina Turner sa det först, och detta är en av mina stora övertygelser här i livet - sex och kärlek behöver absolut inte ha något med varandra att göra!

Jag har aldrig förstått argumentet: jag kan bara ha sex med någon som jag är kär i/älskar/varit tillsammans med i 17 månader... För jag förstår inte behovet av att blanda in känslor, i en akt som går ut på att ge och få njutning! Det kan kanske låta lite kallt, men för mig är dessa två saker på helt olika plan - antingen är man ute efter kärlek eller så är man ute efter sex, och har man tur kanske man får båda två. Men att de jämt måste gå hand i hand är ren bullshit.

Jag är fullkomligt övertygad om att ett one night stand kan ge exakt lika mycket njutning om inte mer, än en partner man varit tillsammans med i ett år. Det är inte antalet timmar och minuter man känt en annan människa som avgör kvaliten på sexet. Utan det handlar mer om passion, njutning, engagemang och en vilja att ge, få och skapa underbar njutning tillsammans med en annan människa!


Mitt tips: skit i alla måsten, borden och titlar. Tänk efter vad du själv är ute efter, någon att hålla handen när det snöar utanför, någon att visa upp på släktmiddagen, någon som väcker dig med pussar varje söndagsmorgon eller någon som ger dig ditt livs njutning gång på gång!

spontan present!

Publicerad 2010-03-03 14:51:43 i min vardag,

Syster dök precis upp och hade med sig en liten present! Hon har en liten mellanlandning mellan morgonpass och ett nattpass, hon är lite galen... Jag fick den nya ögonskuggan från Make up Store - Charity! + senaste katalogen och allt var fint inslaget :) tack käraste syster!

Bästa av allt, när hon betalar för varorna så säger hon till tjejen i kassan - "kommer det in någon till tjej som ser ut som jag, så får hon inte köpa. För det är min syster!!" HAHAHAHA! Kan väl kanske ha att göra med att vi brukar ofta köpa likadana presenter till varandra!

 

Syns inte så bra på bilden, men ögonskuggan är ljus och skimrar väldigt fint med massa glitter i. Perfekt som highlighter och när man ska vara lite extra fin!

fynden

Publicerad 2010-03-03 14:23:22 i min vardag,

Här pratar vi om riktiga fynd, och detta är vad jag kallar en riktig bokrea - akademibokhandeln har fått vattenskador och rear ut allt för halva priset! Kan säga att det var väldigt utplockat, inte en enda Jane Austen hade dom kvar! Men är man envis och öppen för förslag så går det att fynda.- Sekter - en bok om vad det är som gör att folk dras till sekter, samt ren fakta om både svenska och utländska sekter. Så intressant!
- Prins Annorlunda - Sören, ena författaren till Sune och Bertböckerna har skrivit tillsammans med sin fru om deras son Ludvig som föds med Down Syndrom. Ärligt, kärleksfullt och viktigt.
- En förtjusande man - Marian Keyes är drottningen av chiclit och har du inte läst hennes, så är det ett måste. Jag har dyrkat henne sen jag var 12 och detta är hennes senaste.
- Mr Tourette och jag - om en man som i vuxen ålder får diagnosen tourette och förstår då varför hans liv och levnadssätt sätt ut på ett visst sätt.
- Casonovas kvinna - om en kvinna som via en dejtingsida träffar och blir kär i en man, som sedan visar sig vara sexmissbrukare.

Ja, min boksmak är lite väl schizo men jag läser verkligen allt mellan himmel och jord. Gärna flera böcker samtidigt! Just nu läser jag 3 olika böcker och kommer börja på en fjärde idag!

dagens

Publicerad 2010-03-03 14:08:38 i min vardag,

Kom precis hem från en lång, kärleksfull, skrattframkallande, peppande, rolig och ganska kall promenad med finaste Ernst! Vi promenerade runt söder, upp till Chokladfabriken och bokstavligen dreglade över allt, beundrade Stockholm från höga höjder, gick in till stan, plöjde årets bästa rea och fyndade böcker för löjligt bra priser!

Det är så lite som krävs för att man ska må bra, en fin vän, en sol som lyser och en väg att gå på <3


Nile City, din termos i gryningen! Hahahahaha!!


Här ska jag och Ernst bo, vi tänkte ta varsin stuga och slänga ut kontoren som ligger där nu :)


<3 så fort fastan är över ska vi dit och gama!


"Klättra i träd" står det på ballongen


vi två <3


vackra stockholm<3


huset i mitten kan vi också tänka oss att bo i!

Tack hjärtebullen min för finaste dagen! Love you<3

solsken på söder

Publicerad 2010-03-03 11:05:17 i min vardag,

Vaknade 6.47 och var pigg, jag är så jäkla redo att bli tant vilken dag som helst nu! Men lyckades somna om tills klockan ringde. Sköterskan ringde och vi gick igenom alla mina provsvar från igår, sammanfattningsvis - min kropp svarar väldigt bra på medicinerna, värdena rör sig som dom ska och det ser väldigt positivt ut!

Därefter tog jag min första spruta, helt ensam hemma och det gick alldeles utmärkt! 2 borta - 22 kvar!

Nu ska jag möta upp ernst för en myspromenad i solskenet på söder. Det finns inget bättre än att promerna omkring bland fina hus medan solen sticker en i ögonen och man har fint sällskap med sig <3

söder

Publicerad 2010-03-02 23:34:16 i

Mamma reste till thailand imorrse, så jag kommer under de två kommande veckorna bo lite till och från i högis och på fina söder - med de enkla anledningarna att jag älskar söder och att mamma har både badkar och varmare element! + att hon har kabeltv!

Försökte att bara ta med det allra nödvändigaste, och det slutade med - en näve trosor, två böcker, senaste VR, dagbok, choklad, lotion, badskum, bikini och mina mediciner. Mer än så behövs väl knappast?

ego ego ego

Publicerad 2010-03-02 23:30:16 i

Sitter och roar mig med att gå igenom lite gamla bilder jag hittade på mammas dator och facean. Kom ganska snabbt fram till att jag är jäkligt snygg! Jag må ha en Victoria-haka, men jag har ett fint leende, utstrålning och en jäkla massa annat! Och jag blev så nöjd över min upptäckt att jag inom loppet av de senaste fem minuterna anmält mig till både en musikvideo och en Veckorevyns modellagentur!

Så kan det gå när man låter sitt ego styra!a kind of lovemaking

Publicerad 2010-03-02 22:44:43 i min vardag,


Sötaste chokladen någonsin som jag fick av tjejerna<3


<3

Vinkade av tjejerna nyss efter en supermysig kväll! Till middag blev det kycklingfilé, potatiskroketter, chilibea i kombo med massa skratt, skvaller, agg mot gamla flammor och massa kärlek!
   Efter middagen kom Ernst över och vi satte oss i bastun och lekte julgrisar, riktigt varmt och skönt i början. Tills vi kom ut i friska luften igen och hela världen vändes uppochner och färgades blå i mina ögon. Min kropp verkar inte riktigt kunna det där med att ställa om från varmt till kallt... men som tur är har jag världens finaste som badade med kalla handdukar, drog roliga historier och var sådär fina som mina bara kan <3

snerakning

Publicerad 2010-03-02 18:36:53 i Sex osv.,

Lanserar idag ett nytt ord, skapat av mig själv: Snerakning!

Förklaring - ni vet när det bara blir helt upphuckat när man ska raka sig downstairs. Det spelar ingen roll att man har alla förutsättningar som ny rakhyvel, intimgel och tålamod. Det blöder, hårsäcker växer inåt, man får små röda prickar och det blir finnar.


Det mina damer och herrar, är numera vad man kallar en snerakning!

presenter från Sonia R

Publicerad 2010-03-02 18:27:49 i min vardag,

Idag fick jag hem lite presenter till mig själv från Sonia Rykiells förra kollektion, med undies. Jag föll pladask för de fina ränderna och det underbara materialet, och när kommer jag annars få möjlighet att köpa märkesgrejer som är en hårt arbetande ensamstående nollbarnsmamma?!

Paketet kom väldigt lägligt då jag var uppe innan solen och hade läkarmöte prick 07.00. Resultatet blev två rör blod och ett punkterat blodkärl på vänster handled. Jag är en såndär svårstucken, inte ens butterflynålarna funkar på mig, dvs barnnålar! (och ironiskt nog så hänger jag på samma klinik som pundarna... Haha, så även om jag skulle vara pundare så har jag inga kärl att sticka i!)<3

cluedo

Publicerad 2010-03-02 18:15:48 i

Jag går fortfarande omkring och är sjukt nöjd över vår lilla kväll i söndags, vi spelade Cluedo och det var löjligt kul! Jag hade glömt bort det mesta av spelet, så vi lusläste instruktionerna ett antal gr, när ingen fattade och vi upptäckte att det var från 9 år blev det lite pinsamt...

Men när vi väl fattade allt och körde igång var det riktigt spännade! Alla föll in i spelet och jag kan stolt meddela att det var jag som la anklagelsen och vann! Haha det var jag själv som var mördare :D


spelet, lite förnyat sen sist.


Den slutliga mördarkombinationen!


våffelmys!

ex-kex går igen

Publicerad 2010-03-01 19:26:28 i Sex osv.,

Skolan jag jobbar på hade i förra veckan en praktikant, och det visade sig att hon gick i samma skola och årskull som ett gammalt ex till mig! Jag hatar när världen blir sådär äckligt liten.

Men det fanns två pojkar med samma namn, och hon visste inte riktigt vilken det kunde vara.
- antingen så var det han som hade flickvän, eller så var han med i elevrådet!

Lite spännande är det ändå att få lite info om ett gammalt ex, och jag undrar om det är han som är upptagen eller har en mer politisk inriktning. Båda passar nämligen in på honom, han har typ aldrig varit singel och han var även intresserad av politik och diskussioner!

dagens tips - bodelning

Publicerad 2010-03-01 19:22:11 i Sex osv.,

Om du och din käreste gör slut - dela upp alla sakerna på en gång. Ja, det är smärtsamt, jobbigt och förmodligen det minsta man har lust med direkt efter ett uppbrott. Men ta tag i det, be om hjälp från utomstående vänner och få det gjort!

Annars sitter du där, låt oss säga mer än 6 månader efter att du blivit dumpad och väntar på att ditt ex ska komma och hämta några kuddar. Inte det allra roligaste när man bara vill gå vidare...

Lite tips:

- de saker man tog med sig in i relationen, tar man även med sig ut
- de saker ni fått gemensamt, kompromissa och dela upp
- blir det för jobbigt, ta hjälp av utomstående
- en gåva är alltid en gåva! Allt du fått i födelsedagspresent/julklapp/jag-älskar-dig-mest-av-allt-present = är dina saker att behålla! Man kan aldrig ta tillbaka en gåva, utan det tillhör dig!
- ett muntligt löfte väger lika tungt som ett skriftligt löfte!

Om

Min profilbild

Caro Wikbro Carlén

jag arbetar som sexualupplysare och har huvudfokus hivprevention och säkrare sex. förutom det gillar jag att läsa, feminism, hångla med min donna, mina queens, New York, att äta, vettiga serier, genus, att resa och att diskutera. och det är ungefär det jag bloggar om.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela