jag kom med!!!

Woho!! Kikade nyss i mailen - och JAG KOM MED på utbildningen!! Aaah! Fan vad jag är exalterad nu! Mitt första riktiga, stora, direkta och jävligt bästa steget - i riktningen på att bli Sveriges bästa och yngsta Sexolog!

- först ut på min karriär var samarbetet med Katerina Janouch då jag var resarcher för hennes bok om Svenska kvinnors sexuella fantasier! + att mina sexnoveller blev publicerade i den boken.

- nästa steg var när jag vann Veckorevyns erotiska novelltävling!

- detta steg, första riktigt arbetet med det jag brinner mest för, Hivprevention!


- så phucking jävla bäst jag är!!

sexbubbla

Deadlinen är imorgon, och jag har hitills skrivit ihop en halv a4 + en a4 sammanfattning över hela sexnovellen + att jag har alla bilder och händelser som en liten sexfilm i huvudet!
Tanken var att jag skulle skrivit klart hela under dagen på jobbet, men då jag fick kanske totalt 20min utspritt över dagen, så ägnade jag dessa minuter åt att trycka i mig socker...

Så från och med nu och tills att jag börjar jobbet imorgon befinner jag mig i en sexbubbla! Alla tankar, ord och meningar som ska bildas i mitt huvud ska relatera till sex, ligg, undies, bdsm, trekanter och snusk - för om hjärnan och alla sinnen är sexinställda, så kommer mitt humör också bli lite extra sexy ---> vilket kommer resultera i en riktigt smaskig, sexig och snuskig sexnovell!

Så nu ska jag skriva, fantisera, kåta upp mig, skriva lite till, fantisera ihop ännu smaskigare scener och sen få ner allt på papper! Wish me luck!

jag känner mig mjuk - i huvudet!

Woho - jag överlevde 12,5h arbete! En dag fullsmäckad med tusentals blommor, fina tanter som gärna vill stå och babbla, söta barn och massa sälj sälj sälj. Samt en träff med ett gammalt fylleragg och ett gammalt ligg - alltid lika intressant...
Tydligen hade det inte gått så bra de tidigare dagarna på utförsäljningen, men snacka om att det gick bra idag :)

Då dagen var väldigt lång så har jag gått på godis i princip hela dagen, och precis när jag ska ta en stor tugga av en godis, så dyker en liten flicka upp precis framför mig tillsammans med sin mamma:

F - Vad gjorde du för nått?
C - Åt en liten godis... (med munnen full)
F - (tittar bara tyst och väldigt skeptiskt på mig!)
C - Fast det får man ju inte göra, då det är onsdag idag!
F - Men varför gjorde du det då?
C - För att jag ska jobba väääldigt länge idag! Så man kan säga att jag fuskade lite...
F - Ha! Jag ska också fuska!
- sen skuttade hon iväg och jag fick lite dåligt samvete då jag lärt en liten unge att fuska med lördagsgodiset!

husmanskost

Befinner mig hos min lilla fina pappa, vi ska äta fläsklägg och hemmagjort potatismos med riven muskot som han står och gör nu! Vi har trixat med en video, mailat bilder, pratat om New York, sökt och ringt upp lite kunder, och min pappa tillhör nog en liten sort för sig :)

Medan han mailar:
"Hej Micke. Näää, nu blev det ju HeL Micke. Så kan det ju inte stå, då kanske han blir ledsen!"

Efter ett samtal med en kund:
C - Vaa? är du inte arg? Jag hade blivit galen om en kund försökte blåsa mig. Du vet Ernst, hon känner Hells Angels!!"
P - "Jaha, men det kan vara bra att veta!" Mumlar sedan fram detta, muntert - "Om du inte pröjsar så snackar jag med Ernst! Va? vet du inte vem Ernst är? Nej, men det kommer du snart att få veta..."

Han är fin han, min lilla pappa! Och nu är potatismoset klart, husmanskost när det är som godast!

mr right now

På väg hem till pappa så träffade jag en "Mr Right Now"! Denna underbara kategori av män kläcktes efter filmen "The sweetest thing" och jag dyrkar det uttrycket. Varför hålla på och leta efter Mr Right och jämt bli besviken? När man istället kan vara på ständigt jakt efter Mr Right Now, och är det rätt - så kommer "Now" försvinna med tiden!

- hur jag kunde veta att han var en Mr Right Now? - brunhårig, snygg, skinnjacka och han läste en bok med titeln "sexualitetens historia"!! Katching!


ps. dock gjorde jag inga försök till kontakt då jag såg detta som Charlotte i SATC "It´s the universe telling you that his out there!!", något som gav mig en varm fjärilsliknande känsla i magen och jag kan knappt vänta tills våren är här på riktigt!