aspudden-minnen del två!

Tadaa! Har för en gångs skull lyckats varit riktigt tekniskt och kirrat så att mina gamla kamerabilder nu finns tillgängliga på datorn! Eller jag fick Rodrigo att göra det åt mig! :) så nu slipper ni gissa och tänka efter, här är de riktiga originalen. Njut, titta, skratta och dröm er tillbaka! <3

Balen:Teater:

Halloween:
Spanien:Polen:Landet:


puss puss//en lycklig caro<3

tips till barnvakter.

Ska snart iväg på ett uppdrag, till änglatvillingarna på 22månader. Så söta, så det kommer nog gå bra! Dessutom är tiden 18-00 vilket innebär att dom kommer sova nästan hela tiden. Enkla pengar med andra ord! Dock är jag lite nervös inför deras mördarbjörn till hund som hatar mig. Skäller som ett jävla as och vägrar lugna ner sig, undrar hur det kommer gå... Jisses, är redan trött. Måste få i mig en kopp kaffe innan jag åker!

Har packat allt jag kommer behöva och lite till:

- en "normal" bok, utifall föräldrarna skulle se vad jag läser
- en bok om sex, den som göms när päronen är hemma!
- dagbok, perfekt skrivtid när småttingarna somnat
- en anteckningsbok utifall det skulle behövas
- tre minisnickers, det är inte alltid kaffe hjälper, då behövs socker!
- almenacka, så att jag kan planera lite
- grejer inför övernattning hos syster
- kaka + kläder inför imorrn
(babywipes är alltid bra att ha med, det finns äckelfamiljer som inte har det!)

puss puss//en lycklig caro<3

Gamla aspis-minnen<3

Jag hittade en liten hög med kort när jag var uppe på vinden förrut, dom som brukade sitta i mitt gamla skåp. Åh, det är så söta bilder på gamla aspisgänget, man blir helt lycklig och varm av att titta på dom. Samtidigt som man vill garva ihjäl sig så är tårarna nära! Vi var så små och oskyldiga! Åhh vad jag saknar den tiden, när vi var sådär små och snälla med hela gymnasiet framför oss och tiden för splitttring var nära. Haha, som att vi skulle kunna splittras? Nej, skulle inte tro det. Nu är vi ju starkare än någonsin tillsammans!
Men bilderna, åh vi är så söta. Ska försöka scanna in dom hos syster imorrn, annars blir det på nästa SingStarkväll!

Tänkte jag ändå skulle beskriva några utav händelserna och bilderna, är säker på att ni kommer förstå från vilka sammanhang bilderma är tagen :) läs, skratta och dröm er tillbaka<3

Balen: Åh, vi var så söta! Alla med jättefina klänningar, fina uppsättningar och fint sminkade. Det finns en bild på oss alla, vi skrattar och håller om varandra. Sen är fotografen ett nöt, så Natti och Jennies hår är lite kapat, men den är fin ändå!<3 Det var en helt fantastisk kväll, när vi körde in där på skolgården ståendes på pappas flak! Lycka!

Teatar: Jag minns inte vilken teater, men vi var med den där lilla lilla läraren och såg någon pjäs på Dramaten. På bilden ligger Natti, Sanna och Trixie i en enda stor skratthög! Så sööööta<3

Halloween: Bild 1, Naddi kramar Kattas bröst, Katta kramar Naddis huvud medan Linda pekar?! Hahaha, jadu vad kan man säga om det? Ingen aning om hur det blev så, ni drack ju inte ens min goda Julsherry ;)
Bild 2: Hela gänget! På en lång rad, Linda, Naddi, Katta, Sanna, Tony, Adde, Natti, Victor och Trixie! Hahaha, vilken jävla blandning!!! På bordet framför ser man lite tacosrester och en burk Longdrink, klassiskt!!

Spanien: Bild 1: Natti har sminkat sin lillebror som transa, med halsband och glitterögonskugga över hela ansiktet! Sen gick vi ut på promenad och visade upp honom! Haha stackars pojke!
Bild 2: Lilla jag på Porta Aventura, sitter på en hög mur med ställets största bergochdalbana, med 4 loopar, som jag har åkt!!

Polen: Bild 1: Krakows flygplats, nån snubbe kom inte in med sitt pass och hade inget visum. Lång väntan och bilden förställer 4 sjukt bra lärare! Otippat motiv? Mjaa. Det roliga är att alla posar, men ingen kollar in i kameran..
Bild 2: Hela klassen + den polska klassen, i en enda stor klunga! Riktigt fint och minnesrikt foto :)

Landet: Min absoluta foto-serie genom tiderna! Jag måste leta fram de andra bilderna! Jag ville få med alla på bild, sådär spontant och snyggt innan bussen kom. Tror jag tog fem bilder bara för att alla hela tiden rörde på sig. Den roligaste när Adde ser efterbliven ut är inte med här, måste verkligen hitta den! Bilden ser ut såhär: Natti sitter på sin dragväska och skyddar sig mot solen, Jennie håller om både Sanna och Adde som sitter framför samtidigt som hon kollar bort, Trixie ler och jag tror Victor också ler, ser inte riktigt. Sanna sitter bredvid en riktigt uttråkad Adde medan Naddi ler och håller i båda sina väskor. Längst ner på marken sitter Tony och ler som en treåring!

Förstår ni vilka minnen och händelser jag menar?! Haha nästa gång vi ses måste ni se bilderna, så roliga!! Saknar oss, vi måste ha en riktigt reuonion med alla! Asså Alla måste vara med<3 och inga bangar!

puss puss//en lycklig caro<3

Julkalender!

Jag vet inte hur det fungerar i andra familjer, men i vår familj har vi haft som tradition att jag och syster får paketkalender! Från början när vi var yttepytte fick vi varsitt litet paket varje dag, kunde vara allt från små hårspännen till en ask russin. Men nu på senare år har paketen minskat men värdet ökat, och det är fortfarande lika roligt! Då min mor inte har den bästa fantasin och smaken fick jag och Syster ta saken i egna händer, så i år har vi handlat nästintill allt själva! Bara det som vi vill ha och verkligen behöver, istället för att hon ska välja något som vi inte tycker om, då blir det smidigare såhär.
Eftersom jag fortfarande har barnasinnet kräver jag att få allt inslaget, och med små siffror på för dagen då paketet får öppnas. Så ska alla paketen ligga på vitt, hårt papper ovanpå byrån bredvid Morfar, som det alltid har varit :)Detta är lite saker ur min kalender, ursnygga strumbyxor i massa olika material och mönster + en kakform med avtagbara kanter, perfekt för morotskaka :)

puss puss//en lycklig caro<3

dramaqueen!

Min kära mor har gnällt sen runt juni på att vi ska upp på vinden. Tydligen fanns det sååå mycket saker som hon ville ha ner, och nu hade vi äntligen bokat datum, ja i vår familj bokar vi varandra när det är viktiga saker på agendan! Dagen D var här och nu var första problemet hur vi skulle få tag i nyckeln. Då vi bor i ett Hitlerhus måste man be om lån för vindsnyckeln.

C - Ja, gå och be om nyckeln då!
M - Nej jag vill inte! Gör det du.
C - Meeh, du är ju vuxen! Du får göra det!
M - Jag är inte alls vuxen, jag är döende!
Varefter hon började mumla om bantning och träning. Hahaha, vi ska skaffa gymkort imorrn, tror hon är lite nervös. Men om någon undrar vart jag fått mina dramaqueen-gener ifrån, så har ni svarat här! :)

C - Men du förstår väll att om vi går o tränar, då ska vi träna! Asså du ska vara död och svettig när vi går därifrån!
M - Haha jadå, du kommer kunna skryta för dina kompisar: "ja, men jag var ju med när mamma dog, ja det var förresten jag som dödade henne där på gymmet"!

puss puss//en lycklig caro<3