egotid!

Sanna åkte för ett tag sen, älsklingen är inne i stan och spelar biljard med pojkarna, och jag är ensam hemma. Segemyhr är på i bakgrunden och jag försöker komma fram till vad jag ska göra först. Energinivån är låg, samtidigt som jag har en del att göra. Tror jag ska spendera lite tid med att maila massa massa söta människor som är alldeles för långt borta. Just nu ikväll känner jag hur mycket jag saknar många, många som tidigigare varit så nära, både bildligt och bokstavligt! Fan också, varför kan inte alla bara bo i ett enda stort kollektiv?! Tills dess får mailen bli ett litet försök till att fylla tomrummen<3

puss puss//en lycklig caro<3

Saker du inte bör säga i sängen!

Det är så lätt hänt, en mening som låter så bra i huvudet, men när den kommer ut i luften så blir det så fel så fel! Antingen så skrattar mottagaren bort det, eller så är kvällen i sängen körd. Här kommer några klassiker! ;)

 • Med eller utan regnrock älskling?
 • Får jag ta med eget täcke?
 • Tar fröken den i tvåan?
 • Tuttar, Rattar och Brön - förbjudna benämningar på bröst!
 • Får jag suga din boobie? (med bebisröst är ännu värre!)
 • Snaskar du inte bananas?
 • Hej mina små älsklingar! (pratar med kulorna)
 • Får jag penetrera din fitta?
 • Säga fel namn, har du glömt bort det så säg älskling eller något annat gulligt ;)
 • Du är så mjuk och go! (till en tjej är det inte alltid en komplimang)
 • Det här har aldrig hänt förrut, jag lovar! (sämsta att säga om du inte får upp den efter en utekväll)
 • Ska vi släcka lampan?

puss puss//en lycklig caro<3

desperata hemmafruars nöjen!

Jag och Sanna har precis kommit hem från en helkväll, planen var från början att vi skulle simma var km, men vi åkte istället ut till Rusta och införkaffades oss varsina par stavar!! Riktiga gångstavar, hur häftigt är inte det på en skala?! ;) Sen tog vi oss en liten sväng förbi Ikea där vi vandrade omkring och plockade lite smått och gått, egentligen skulle vi kikat på ett skåp till Sanna, men det slutade med att jag köpte 6 svarta porslinsskålar, ett storpack med vanliljus, ett storpack med skogsbärsljus, ett stort vanlijljus och 4 3-packsförpackningar med bilar! :) Riktigt bra fynd!

Det är väll ungefär sådana saker som denna vi brukar roa oss med, förutom när vi inte super på krogen eller pratar sex jämt och ständigt! ;) Alldeles strax kommer en sammanställd lista på saker du inte bör säga i sängen... ;)puss puss//en lycklig caro<3

den nakne kocken!

Nakentemat fortsätter här hemma även idag, funkar i alla lägen och är faktiskt riktigt mysigt. Ända gångerna när det kan bli lite obehagligt är när man ska laga mat, speciellt om man steker något, lätt att det stänker upp! Så medan jag skalade ett kg morötter så stod älsklingen och stekte korv och skötte pastan, riktigt mysigt och gör verkligen matlagningen så mycket roligare när man är två istället för ensam! Dock ska man nog inte börja diskutera sexiga kockar, vår diskussion slutade med att jag skulle ha kladda med Per Moberg medan älsklingen skulle fylla Mat-Tina med sin korv... Samt att jag hotade med att sticka upp en oskalad morot i honom och han hota att fylla mig so i mFäbojäntan...

Men utöver det är det väldigt mysigt och trevligt att laga mat tillsammans med sin älskling :) Man får öva på teamwork, samarbete och har väldig roligt, samtidigt som man förhoppningsvis lagar god mat! ;)

puss puss//en lycklig caro<3

Översvämning av lite oralsex!

Man lär sig alltid något nytt, och idag har jag och älsklingen lärt oss att det inte är den bästa idén att lägga ut en handduk över själva avloppshållet i badrummet, samtidigt som man spolar massa vatten och planerar att ha oralsex. Jag råkade nämligen göra det precis innan jag gick ner på knä, och sen när allt var klart och jag reste på mig igen, så märkte vi allt vatten. Hade vi fortsatt en liten stund till så hade det runnit över tröskeln, hela golvet var täckt av vatten, badrumsmattan var genomsur och våra underkläder flöt omkring i vattnet!
Skratt blandades med panik, handduken plockades upp från golvet och vi fortsatte i duschen... ;)ps. handduken var för att jag inte ska få ont i knäna av att stå på kakelgolvet!

puss puss//en lycklig caro<3