litterär afton

Så himla trevlig kväll! Det var 4 bokförlag som samlades: Leopard förlag (där jag tillhör) Lind&Co, Pirat Förlag och Brombergs - åt mat, minglade, pratade inför bokmässan i september och var allmänt litterära.
   Jag och syster fick Kristoffer Lind själv till bordet, samt fina Jenny. Det blev mycket skratt, litterärt skvaller och historier. 

Det är något speciellt över dessa tillfällen, man befinner sig som i en litterär bubbla där man pratar författare, förlag och böcker, diskuterar kommande titlar och blivande debutanter - så intressant!


- jag, syster och jag med en släkting vi mötte på stan!

ps. yes, jag fick med mig inte mindre än 3 nya erotiska böcker från X-Story! Woho! Bilder kommer imorgon, och recensioner så fort de är pressade.

guldkorn i gyttjan

Haft en bra dag på jobbet med löjligt fina muffins, har världens bästa chef som jag dyrkar och kommer hänga med hela hösten, solen skiner och det är 20 grader varmt, jag har bra hårdag och hann med att promenera i solen, nu väntar förlagsmingel hos Lind&Co med pepp inför bokmässan i Göteborg. Förhoppningsvis kommer jag hem med en bunt erotik-böcker!

Ibland gäller det att bara se de där små guldkornen i vardagen, det som får en att le, värmer till eller bara gör en gott. Fokusera på allt det där lilla extra och ignorera resten!

tampongtricket

Till alla er som kämpar på med era knipmuskler, här har ni ett asbra tips för att se om de är bra tränade: nästa gång du har mens, försök pressa ut en fylld tampong enbart med hjälp av musklerna!

Nej, det har inte förts någon mer omfattande statistik än mig själv, och jag kan det! Och jag har jävligt bra knipmuskler. Dessutom så känner man sig jävla skillad när man lyckats ;)

connections

Är det något jag älskar så är det att få ta del av erbjudanden, få rabatter och tjäna något när man handlar. Allt från en nyckelring till en stämpel kan göra mig glad.
- bästa är att jag och mina tjejer jobbar med så mycket olika, så jag kan bidra med böcker och muffins, Sanna med blommor, Naddi med IKEA + jag känner lite olika i gallerian.

Så då är ju de två stora frågorna: Vem fan ska jag ligga med för att få rabatt på SL`s säsongskort? och vem ska man ligga med för att få tillgång till bra kött/mat? Sen är cirkeln sluten!