älskade madde!

Äntligen är vår älskade lilla Madde hemma igen, efter ett helt jävla år i Down Under! Lovar att berätta och visa alla bilder imorgon, men just nu är jag lika stabil som en bit knäckebröd, och försöker ignorera hungern då jag är för trött för att äta.

Iaf, älskade Madde, välkommen hem! Det är så jäkla skönt och underbart att ha dig hemma igen<3 :D

hero of war

Jag vet faktiskt inte hur jag överlevt den här dagen, men en sak är säker - det var sjukt värt det, men jag kommer adaaaldrig att göra om det!
Efter mindre än 4h sömn ringde klockan, mötte upp ernst, hypade på tuben, däckade i bilen, mötte upp madde, mysfrukost - och sen iväg till jobbet! För att inventera.

Dagen var som förbeställd till att bli förjävlig. Ni vet när man är riktigt jääävla bakis, huvudet är tungt, hela kroppen är sådär degig och man är liksom efter i hela systemet - så har jag varit + illamående, yr, prickar för ögonen och darriga/stickiga/domningar i benen. Lovely.

Det är en kväll som denna som jag verkligen förstår hur utmattningsmetoden/sömnstörningar fungerade så fantastiskt bra på fångarna i Guantanamo. Detta var faktiskt en av asidiotjävlarnas bästa taktikter för att på kortast och mest effektiva sätt bryta ner fångarna...

Vore det inte för att chefen nyss ringde och frågade efter några orkideér, och jag plötsligt insåg att jag glömt blippa in två lådor reablommor, så skulle jag varit sjukt nöjd med min insats. Men hur är det möjligt, jag har räknat minst 50 olika sorters blommor, men missat två? Jag dööööör.

ps. jag kommer utan problem vara död inom en timme. Dessutom är det jag som öppnar på fritids imorrn. Lovely.

they can feel our love

- jag känner mig löjligt lugn och harmonisk i hela kroppen, inget tynger mig och det känns lätt att andas, vet inte vart denna underbara känsla kommer ifrån, men fullkomligt underbart.
- ska tillbringa min fredag tillsammans med sista skivan på l word 3 och dregla över ursnygga flator.
- ska försöka börja få ner min lägenhetsplanering på papper, just nu existerar den bara i mitt huvud - och därimellan kan det ske en väldans massa.
- middagen består idag av rostade skogaholmslimpmackor med messmör och oboy, ibland älskar jag vuxenlivet.
- ska klicka hem massa fina saker från hm imorrn hemma hos mamma, bla lite smycken och en löjligt fin kimono.
- jag är en tönt som saknar honom, men parisresan och vår middag hjälper lite.
- vinyl är nog i särklass sthlms bästa radiokanal, finns inte en enda dålig låt som spelas.
- känner mig lite löjlig som redan saknar mina små barn, men dagarna med blommorna kommer gå fort och snart är jag där igen.
- dessutom kan jag knappt fatta att min lilla maddepadde snart är i landet, nästan löjligt vad fort det gått.

operation banderoll

Har haft en riktigt mysig och faktiskt kreativ eftermiddag. Jag och Ernst ägnade några timmar och en aningens för mycket hjärnceller till att tillverka i särklass världens snyggaste banderoll! Vår älskade Maddepadde landar i la Suecia på söndag morgon, och där ska vi stå med vår ursnygga och väldigt hemmagjorda banderoll. Snacka om tjusigt mottagande!


Hypad 1Hypad 2


sockerkick 1


sockerkick 2

Phucking tadaaaa -

Och ja, jag vet att skylten ser sådär överdrivet proffsig ut, men den är gjord för hand, av oss, i mitt lilla vardagsrum. Och ja, det är en jäkla massa tänkande, omtanke och kärlek bakom de valda orden!<3

Hahaha<3


Madde, kom hem nu för faan!!<3 Jag känner på mig att det kommer bli en väldigt spännande och minnesvärd stund på söndag natt/morgon :) kan inte bli annat när vi två är on g! ;) <3


ps. ska vi ta med oss matsäck, vi ska ju ändå mötas typ 04.30 :O

typ kärlek

Jag och Sterner brukar ofta prata om sjukdomen, behandling och biverkningar, eller han mest puschar upp mig när jag tänker i lite mer svarta tankar. Och sen kombinerade vi detta prat med att han snart ska åka...

C - Ja, men hur blir det sen då, när du är borta?
S - Ja, men tänk om det blir som du brukar säga, att du kommer börja hugga huvudet av folk. Och sen när du gjort det på typ tre pers, så kommer jag ändå finnas där. Typ gå på bio... Jag kanske inte kommer sitta brevid dig, men jag kommer vara med i samma sal och se samma rulle!

Och nu i efterhand, kan man inte se det lite metaforiskt? Detta är vad jag kallar kärlek, må vara lite konstigt och ett skumt ämne vi pratade om, men ändå - kärlek<3