endorfiner?!

Har pratat lite med älsklingen nu, och några av de gråa molnen har försvunnit från himlen, men långt ifrån alla. Men imorrn är det ju en ny dag och då mår jag förhoppningsvis mycket bättre och kommer nog var mycket gladare. Förstår inte vad den där mannen gör med mig, men det är något som tar bort allt det dåliga och fyller mig med lycka, det är vad jag kallar kärlek i ett nötskal! Min älskling, som jag saknar så, efter bara två dagar!<3

Saknar endorfinerna som sprids i kroppen efter en puss, och värmen i magen när han håller om mig! Önskar att han kunde ligga i sängen när jag kommer hem inatt! Annars får jag väll nöja mig med fejkendorfiner då, dvs, choklad... Gott, men långt ifrån lika underbart som hans närhet<3

puss puss//en lycklig caro<3

I know Saint Peter won´t call my name.

Är död, nedstämd och på gränsen till tårar, vet inte varför men allt känns bara så hopplöst och långt bort. För mycket tankar och för mycket grejer som måste tas itu med, och jobbet börjar om 2.5h, kan det bli bättre? Samt att jag precis blev omflyttad och ska vara på ett hotell jag aldrig ens satt min fot på, fan också.
Helst av allt vill jag bara ta bort sminket och kläderna, få hem älsklingen och bädda ner mig tillsammans med honom och se massa SATC och mumsa god choklad<3 saknar honom så!

Återkommer senare när jag är lite mer färgglad, just nu är allt lite för grått för min smak.

puss puss//en lite vissen caro<3

New York!!

Jag har ju glömt berätta, vi har bokat resan!! 13 juni är det vi som lämnar lilla landet lagom och intar Staterna! Ja, den 13 juni åker vi till Stora Äpplet, Sex and the Citys hemstad - New York! Woho!! Om ca 4 månader åker vi! Så nu är det jag som ska börja spara på riktigt för jävlar i min lilla låda vad jag ska shoppa på plats! Åhh, jag är så lycklig!! Det är jag, älskling, hans mamma och lillebror som åker! Vi åker den 13 och återkommer dagen innan midsommarafton den 18, och jag längtar så mycket att jag inte vet vart jag ska vägen! Åh, måste börja planera, allt jag ska shoppa, allt vi ska se och allt vi ska göra! Jag ska shoppa så mycket att min budget går bakåt tre år, eller kanske inte så mycket. Men jag ska verkligen se så mycket, och besöka så mycket olika platser tillsammans med älsk och familj! Åh, vad jag är lycklig!! Jag ska klunka så mycket Starbucks, gama massa cupcakes, bära så mycket kassar att axlarna går ur led och gå tills fötterna blöder!  Can´t wait! ;)

Nu ska vi snart äta indonesisk gryta med världens finaste och godaste förrätt bestående av toast med någon god gegga på! Sen mumsig efterrätt! Vilken helkväll det här kommer bli! Nu ska jag mysa med tjejerna<3 :)

puss puss//en superduperlycklig caro<3

HT-kväll!

Nu sitter vi hemma hos Madde, hennes sista riktiga dag i sverige!! Sen är det hon som lämnar landet och far Down Under! :) Så häftigt och jag är riktigt avundsjuk! Snart ska vi iväg till hennes pappa och hämta lite grejer, sen väntar en riktig tjejkväll med massa god mat, smaskig efterrätt och massa massa godis, tjejsnack, skratt och helt lovely tid med bästa! Kan det bli bättre?! :) Minns inte ens sista gången vi hade en riktig HT-kväll!
Hade tänkt ta massa bilder, men kameran dog på vägen hit, så jag får sno malins kamera och föreviga denna kväll med hennes istället. Imorrn blir det arbetsintervju direkt på morgonen, får se vad som händer efter det. Så skönt med helg och jag ska njuta av vareviga minut av min ledighet! Kommer vara ledig hela helgen, om man bortser från ett litet fjuttpass imorrn natt på Clarion!

puss puss//en lycklig caro<3

Min bebis!

Ja, jag må kalla älsklingen för bebis (något som han ogillar starkt) men nu behöver han inte oroa sig längre. För jag har något nytt att kalla bebis, något som är så sött att det inte går att finna ett bättre ord! Min lilla bebis! Åh, jag är så lycklig! Vi var förbi idag, segaste servicen någonsin, älsklingen roa sig med guitarhero medan jag stod, blängde och suckade tills tjejen bakom disken ringde på någon. Sen tre sek senare fick jag ett lösen till kassan och nu är det min och bara min bebis!! Men jag har inte packat upp ännu, så ni får nöja er med en ledtråd... ;)


puss puss//en lycklig caro<3