tusen år senare

... har jag kommit på ytterligaren en outfit för ikväll, letat igenom ca 40 identiska svarta strumpbyxor i jakt på det där paret, letat igenom necessär efter necessär för att hitta det där sminket som behövs inför kvällen, hittat mitt läppstift, packat iordning all sprit och packat allt i påsar.
Tre stora påsar + min vanliga väska - för en enda kväll!

Kan inte låta bli att undra, hur fan ska vi få ner all sprit som jag packat ner nu + allt vi redan har hos Moa + allt som folk kommer att ta med sig? Jaja, vem har tid att bry sig om en gråtande lever när det är nyår? Det vore ju typ som att tänka på svältande barn varje gång man åt middag...
Känner mig på lite för elakt humör, hoppas det går över när jag träffar Moa!Gott nytt år på er alla! Stå inte för nära raketerna, gå inte fram och kolla varför det inte smäller... Träffar du någon söt så använd kondom. Försök att ta iaf ett glas vatten sådär nån gång i timmen och se till att få en riktigt lyckad kväll tillsammans med fina vänner, god dricka och bra musik! //er caro<3

året i siffror

2 av mina närmaste befann sig utomlands
1 krossat hjärta
3 gånger var jag med i Veckorevyn
1 tur till Bokmässan i Göteborg
2 relationer har "nyupptäckts" och förstärkts
9 blev totalt antal gånger jag besökte Victoria Secret´s
3 länder/världsdel besökte jag
6 olika strul
2 tonårscruscher - Erik Hassle och Calle Kristiansson
1 tur och returresa till Ullared med syster
2 jobb sa jag upp mig ifrån
1 stort jävla svek
4 olika kurser har jag totalt läst under hösten
5 olika jobb har jag arbetat för under hösten
X antal sjukhusbesök
3 olika läkare
1 slutlig diagnos
3 designköp från Sonia Rykiel´s undies
1 nyfunnen nära vän
4 olika sexpartners
24 nya dvdboxar
1 bok släpptes som jag var resarcher för
2 stora mål inför livet har spikats
1 gång såg jag Håkan live
2 storvinster från Grönan pga otur i kärlekslivet

nyårsafton

Inledde dagen med en lång sovmorgon, har ätit en stor frukost och badat fotbad. Har ont i benhinnorna i båda vaderna efter kylan igår, men hoppas fotbadet gör att jag slipper dansa i mockasiner natten lång iaf!
 Planen är nu att leta fram ett rött läppstift från Make Up Store, som jag vet att jag har, men ingen aning om vart jag har det. Samt komma fram till vilken klänning jag ska ha, står mellan en liten svart och en liten svart - fantasifullt så att det räcker och blir över!

När klänningen är bestämd och läppstiftet är hittat ska jag bara packa ihop det sista och sen bege mig till min Moa, där vi ska kirra en massa inför ikväll, kanske göra en varsin smurfmask och göra oss vackra inför ikväll!

rättvisans riddare ska segra

Chefen ringde igår, och meddelade att han pratat med kvinnan som var ansvarig för butiken ute i jakan, och hon kunde veeeeerkligen inte förstå varför vi inte kom överrens? Och hon tyckte att jag var såååå duktig! Citat: "hon tyckte du var så otroligt duktig nu under julhelgen, klarade av allt superbra och har varit den allra bästa hon haft som anställd på vääääldigt länge!"

Men jag berättade exakt vad hon sagt till mig, chefen blev väldigt tyst och sa att jag aldrig mer behövde gå tillbaka dit + att han skulle ringa runt till lite andra butiker och se vart jag kunde jobba. För han/dom ville verkligen att jag skulle fortsätta jobba!

Mohahaha! Kan det egentligen bli bättre?
1. jag slipper jakan och en av sthlms största bitchar
2. hon smörar och ger mig massa beröm inför chefen
3. hon förlorar en av de allra bästa hon haft - moi!

Nivea - för det är jag värd! Hahahahaha!

,

I don't know why I want you so
'Cause I don't need the heartbreak
I don't know what addictive hold
You have on me I can't shake
No, I'm not in control