avfärd!

En liten reminder till nästa gång du ska på festival: boka inte in vaxningstid samma morgon! Speciellt inte om du har en packning som väger som tre tjocka barn. Jag har redan nu ont i mina axlar och jag har bara gått till bussen och sen från tuben till mamma. Och jag luktar redan svett.


Solen skiner och jag har precis packat om min väska. Nu är allt nerpackat i en liten liten ryggsäck? Vet faktiskt inte hur mycket jag kan ha glömt? Men det är säkert någon annan som har på plats.
Åh, jag är så jävla jävla taggad! Det kommer bli så jävla gött att komma till en ny festival och ny arena. Dessutom med världens bästa gäng!

Så har ni vägarna förbi Peace and Love, glöm inte att komma förbi vårt fina kondomtält eller haffa mig när jag är ute och kampanjar! Puss och kärlek

en liten present till mig själv,

Jag tänkte att jag skulle ge mig själv en belöning för att jag klarade utbildningarna i Karlstad så himla bra. Och vad kan jag tänkas vilja ha av mig själv, men som inte är sådär svindyrt, men ganska kul och bra?

Brasiliansk vaxning!


Sen har jag jagat tider sen utbildningarna och de hade en, imorrn bitti 10.15... Woho! Men men, det får gå. Kul bara att jag måste släpa med mig både packning och tält in i salongen...