sexualupplysare och bokälskare

avfärd!

Publicerad 2011-06-29 09:39:59 i resor,

En liten reminder till nästa gång du ska på festival: boka inte in vaxningstid samma morgon! Speciellt inte om du har en packning som väger som tre tjocka barn. Jag har redan nu ont i mina axlar och jag har bara gått till bussen och sen från tuben till mamma. Och jag luktar redan svett.


Solen skiner och jag har precis packat om min väska. Nu är allt nerpackat i en liten liten ryggsäck? Vet faktiskt inte hur mycket jag kan ha glömt? Men det är säkert någon annan som har på plats.
Åh, jag är så jävla jävla taggad! Det kommer bli så jävla gött att komma till en ny festival och ny arena. Dessutom med världens bästa gäng!

Så har ni vägarna förbi Peace and Love, glöm inte att komma förbi vårt fina kondomtält eller haffa mig när jag är ute och kampanjar! Puss och kärlek

en liten present till mig själv,

Publicerad 2011-06-29 00:32:06 i Sex osv.,

Jag tänkte att jag skulle ge mig själv en belöning för att jag klarade utbildningarna i Karlstad så himla bra. Och vad kan jag tänkas vilja ha av mig själv, men som inte är sådär svindyrt, men ganska kul och bra?

Brasiliansk vaxning!


Sen har jag jagat tider sen utbildningarna och de hade en, imorrn bitti 10.15... Woho! Men men, det får gå. Kul bara att jag måste släpa med mig både packning och tält in i salongen...

tillbaka till skolbänken?

Publicerad 2011-06-29 00:19:59 i Sex osv.,

Åh, jag blir så himla inspirerad av Leigh! Hon pluggar socionom och sen är nästa steg Sexologiprogrammet i Malmö. Och jag vill verkligen också läsa det, men vet inte när jag ska orka med de tre åren som krävs innan...
- men istället finns det någon annan kurs som år att läsa nere i Malmö som är på antingen 15 eller 30 poäng. Ska kolla upp när jag är hemma från Peace and Love vad det är för kurs och om jag kanske kan läsa den till hösten?

Dessutom berättade Leigh om en skola i San Francisco, eller det är en hel instution med inriktning sexologi! Hur häftigt vore det inte att gå där? Visserligen kostade det 7000 dollar/terminen, och den kursen är på tre terminer... Men hur häftigt och bra vore det inte? Ska kolla upp vilka förkunskaper som krävs, för dit kan jag verkligen tänka mig att söka!


Åh, nu har jag det där suget igen! Suget efter mer kunskap. Jag vill lära mig massa nytt, proppa hjärnan full med kunskap och fylla på med mer information. Vad kan nästa steg bli?

tisdag,

Publicerad 2011-06-29 00:15:00 i njuta,

Så jävla fin dag! Förutom att det är så svettigt på jobbet, nu är det så varmt i butiken att det knappt går att ha trekvartsärmat på sig. Så om ni ser någon med väldigt lite kläder på sig, med famnen full av böcker och som samtidigt dansar till Robyn/Håkan/Kate Bush/Säkert! eller något annat bra, så är det nog jag.

- Fina Leigh kom förbi och vi hann med en glass i värmen och massa snack. Så fint och kul. Jisses vad jag får mycket inspiration från dig, och om jag är taggad på San Francisco!

- Min och Fredriks våffeldejt slutade med hämtpizza på en filt ute på gården i solskenet och sen satt vi på balkongen, snackade bort flera timmar, kollade youtubeklipp och åt glass med varma hallon. Så jävla fin kväll!

- Nu ska jag ignorera min hals och börja packa. För imorrn sticker jag till Peace and Love!

kan vi ha legat kanske?!

Publicerad 2011-06-28 09:38:42 i Sex osv.,

Ni vet när en stöter på någon, som en inte riktigt kan placera... Kanske har ni hängt? Kanske är det en kompis kompis? Kanske har ni legat? (kom igen nu, det har hänt er också!)

Och jag haft en sådan situation ett tag på jobbet med en av sopkillarna. Jag har liksom inte kunnat placera om han flörtar, om jag flörtar, om vi kanske en gång i tiden legat eller varför jag känner igen honom?!
- tills förra veckan då han bar en röd keps, då trillade en halv pollett ner...


Och igår trillade hela polletten ner när jag såg honom på stan med hans tjej! Haha vi har garanterat inte legat. Vi bara råkade befinna oss på samma strand i Thailand nu i Mars. Hur liten är inte världen?!


Men visst är det både lite kul och skrämmande när en inte kan placera någon helt, men en vet någonstans att ni har setts eller hängt eller kanske legat. Jag tycker iaf sånt är kul!

ps. ja syster, det var han från det där mähä-paret som hängde med ett par som var dubbelt så gamla...

gulddag.

Publicerad 2011-06-27 23:11:23 i Sex osv.,

Om vi bortser från att jag hängde hela morgonen på en vårdcentral och att Arvikafestivalen är inställd så har detta en helt jävla fantastisk dag! Ni vet när en bara går omkring och ler, flinet sitter klistrat på ansiktet och allt bara känns sådär riktigt jävla bra?! Världens bästa känsla!

Min och Leighs träff flyttades fram till imorrn, så jag slog ihjäl en timme på mammas balkong pressandes sol och därefter hade jag långlunch med fina Karro. Vi snackade bort tre timmar och hann med både lax på en uteservering och kaffe på Vetekattens bakgård.


När den där fina känslan ligger i magen, värme sprids i hela kroppen och en inte kan sluta le. När hjärtat bankar på för fullt, planerna flyter på och den ena fantastiska saken byggs på av den andra fantastiska saken. När det bara känns sådär extra fint. Livet, hur bra kan det vara? 

arvika är inställt.

Publicerad 2011-06-27 22:56:28 i Sex osv.,

Kan ni tänka er en sämre nyhet? Fick först ett sms, hade fått flera mess på FB, checkade deras hemsida och slutligen Robin som också påpekade detta - ARVIKAFESTIVALEN är inställd!
    Hur jävla sämst är det inte? Och hur kan de inte veta det? Eller snarare, hur dålig koll kan de ha att de annonserar detta två veckor innan festivalen ska gå av stapeln?

Så följande känslobana har jag haft ikväll:
- ledsen, jag satt i min lilla skrubb till butik och grät. För er som sett den vet ni att en tändsticksask är större. Men vem kan bry sig när en sommardröm gått i spillror?
- arg, satte på Florence and the Machine och buntade böcker. Jäklar vad jag kokade!
- chockad, pratade med Robin om att jag liksom är utan festival?!
- bitter, som fan att jag är bitter. Min fina festival, allt arbete vi lagt ner och att jag peppat inför detta sen februari, allt har liksom bara försvunnit på en kvart.

- njaa, just nu är jag mest njaa. Jag kanske kan tänka mig att åka till Putte i Parken istället? Inte för att det på något sätt väger upp denna förlust, men ett litet plåster på såret skulle det iaf vara. Ett litet jävla kalle anka-plåster över ett köttsår.

två sexologer

Publicerad 2011-06-27 10:53:28 i Sex osv.,

Fina Leigh är äntligen tillbaka i Stockholm, annars pluggar hon till socionom nere i Malmö för att sen få rätt att studera vidare till Sexolog. Ungefär det enda sättet i Sverige att kunna blisexolog.
- Om jag inte vore så rastlös så skulle jag också sätta mig i skolbänken igen och gå exakt samma väg som Leigh. Men tills att jag lugnat ner mig så pluggar jag på mitt eget sätt. Och det har ju gått ganska bra hitills?

Nu ska vi dricka kaffe, prata ikapp oss och förmodligen diskutera sex. Bland det bästa jag vet att prata på så många olika nivåer som vi gör.


- gillar hur håret nästan flyter samman. Bilden är tagen natten vi möttes, nyår 2008-2009?!

timotejallergiker.

Publicerad 2011-06-27 10:06:57 i min vardag,

Jag tycker om att skryta om mina egenskaper. Allt från att jag kan stoppa in min egen knytnäve i munnen till att jag är 16dels-same. Och jag alltid skrytit om att jag kan äta allt och tål allt.

Fram till nu. Jag är tydligen allergisk mot Timotej? Eller något sånt. För jag har ingen bakteriell sjukdom i halsen och inget annat jox. Det kan visserligen vara en virussjukdom som ligger och vilar. Så jag skulle testa att äta några light-allergi-tabletter i några veckor för att se om det går över... Kul.

Och sen sa hen något dumt, "ja det kan ju vara en virussjukdom, men sånt går ju inte att bota. Hihi." Får läkare ens säga sånt? Hepatit C är en virussjukdom och här sitter jag och är frisk. Nu var hen alldeles för söt för att skälla på, men hade det varit en gubbe hade jag gått igång med hög röst.


Rent spontant kan jag komma på roligare saker att göra en måndag morgon än häcka i ett provrum med sjuka människor. Och garanterat komma på minst 7 andra saker som är roligare att lägga 200 spänn på.

- köpa 400 bugg
- köpa ett par Hanky Panky
- ta första bästa tåg för 200, kommer väl till typ Södertälje?
- köpa och dricka 4 öl en fin sommarkväll (fancy ställe om varje öl kostar 49)
- ha glassparty!
- åka till Uppsala och hänga med Ernst en helg
- fylla på mina coffecard

det här med att hänga med ex,

Publicerad 2011-06-27 07:43:48 i Sex osv.,

Mitt bästa tips är att se till att båda är på samma plan, så att ena inte tror att det ska ske en pampig återförening medan den andra på sin höjd kan tänka sig en kaffe. Eller att ena vill ha ex-sex medan den andra vill prata ut om vad som egentligen hände. Eller att den ena känner saker och vill försöka igen medan den andra gått vidare för länge sen.
Så ett bra tips kan ju vara att checka lite på förhand hur ni ligger till känslomässigt innan ni bestämmer för att ses.

Jag gillar tanken på att vara vän med ett ex. Det känns som att det funnits så otroligt mycket kärlek och känslor mellan två människor, så mycket fina minnen som skapats och saker som skett  - varför kasta bort det enbart för att kärleken råkat ta slut?

Synd bara att det är så svårt i verkligheten.

peppigaste veckan någonsin?

Publicerad 2011-06-27 07:37:28 i njuta,

Någon mer än jag som inte kunde sova inatt? Mellan 3 och 4 låg jag klarvaken och gjorde allt från att tokfantisera till att räkna siffror, men inget funkade. Månen kanske?

Denna vecka kommer bli så jävla jävla bra. Jag är så peppad att jag knappt kan sitta stilla, adrenalinet pumpar runt och jag vet redan i förskott att jag kommer få väldigt många fina och roliga minnen. Helt fantastiskt! Livet hörrni, visst är det lite för bra ibland?


Mån:
- läkarbesök (kanske inte time of my life, men nödvändigt)
- fika med Leigh som äntligen är i Stockholm
- lunch med Karro
- jobb 16-22
- kramas med Anna som äntligen är hemma?!<3
- börja förpackningen inför Peace and Love

Tis:
- vaxning eller sovmorgon
- jobb 10-18
- våffeldejt med Fredrik!
- definitiv packning

Ons - Sön:
- PEACE AND LOVE!

när jag är 25...

Publicerad 2011-06-26 20:55:36 i njuta,

Dagen efter midsommarafton halvligger vi avslagna och mätta efter en gigantisk frukost. Då vi börjar prata om det dom gör i Barnen i Bullerbyn på nyårsafton, de stöper de kommande året i tenn.
- sen blev det till en stor fråga: Vad gör varje enskild i rummet när den är 25?

För mig är det ju 3 år och 1 månad kvar, så jag har ju lite spelrum. Detta är iaf spikat:
- jag pratar flytande spanska
- jag pratar acceptabel engelska
- jag har gett ut min första bok
(minst!) och är på g med nummer två. Ges ej ut hos Bonniers...


Sen vore detta trevligt:
- om jag uppnått mitt wannabe-ligg-nummer, som jag räknar med att klara av innan oktober detta år.
- har sett New York i minst 3 månader
- besökt Paris
- varit kär några gånger
- spånar på en egen dildoserie eller kanske en underklädesserie? Något i mitt namn ska det bli iaf...

Visst är det en svindlande tanke att fantisera så pass långt bort? För mig som knappt vet vad jag ska göra imorgon eller om en vecka så känns det ljusår bort. Pirrigt, exotiskt och roligt att spekulera om vad som kan komma att ske... Dessutom kan ju jag hemligheten, så det mesta är ju redan bestämt!

engångsligg,

Publicerad 2011-06-26 18:31:32 i åsikter,

Juste, jag läste ju Josefin Plamgrens Engångsligg. Och jag hade haft så mycket förväntningar, så mycket hopp och tro om denna bok! Och jag var stolt, en ung tjej har gett ut en bok på BONNIER! Ni hör ju själva vilka krav som ställs på detta, och jag var kär i boken innan jag ens läst den. Kär och samtidigt så avundsjukskräktes jag på den.

Boken är inte sådär jättebra. Den påminner om en andra eller tredje kopp te på samma påse. Jag vill älska den, samtidigt som jag inte förstår den alls. Det känns som att hon skulle kunna gjort så jävla mycket mer med den chans hon hade och det uttrymme hon fick. Jag hoppas istället på en uppföljare.

Fast jag ville träffa henne, fråga henne om saker innan jag ens läst boken. Och kanske ta en kaffe. Det tog jag även upp med en väldigt högt uppsatt karl på Bonniers under ett mingel förra året:
- vi hade serverat på Lind & Co årliga torsdagsmingel och sen sprungit till Slottsskogen där något museum låg som vi skulle till. Väl på plats hade vi missat rundturen, hittade Mamma och Jenny i entren vid bubbelbordet. Så vi bubblade loss...


In kommer Mr Bonnier, som jag ej nämner vid riktigt namn om han skulle få för sig att googla sig själv...
Mr B - Hej hej! Jag heter XX och kommer jobbar på Bonniers.
alla presenterar sig.
C- Men hörrudu, om du nu jobbar på Bonniers, hur kommer det sig då att Josefin Palmgren inte är här? Som skrivit boken Engångsligg, den vill ju jag ha signad.
Mr B - Eeh ja. Inte vet jag?
C - Nehe, men ni har med Leif GW Persson som alltid, och massa andra hurtiga. Men inte Palmgren?
Mr B - Ja asså det är ju inte direkt jag som jobbar med den frågan. Dessutom har vi över 600 författare, det skulle bli ganska trångt om vi tog med alla...

Därefter ville syrran döda mig. För att jag skällde på en högt uppsatt man på Bonniers. Men jag tänker lite såhär, att finns det någon högt uppsatt man en kan skälla på så är det väl någon från Bonniers?!

pokerface kanske inte alltid är en dum idé?

Publicerad 2011-06-26 15:57:09 i åsikter,

Imorrn ska jag äntligen till vårdcentralen och kolla upp min kalvsylta till hals, skulle först till Cityakuten med den enkla anledningen att jag inte hittar i min egen stad... Men fina syster googlade fram ett ställe, som låg ett kvarter från där jag är nu. Ibland dör jag på mig själv.

Och ja, jag är redan nervös. För ni vet det här med att tekniken går framåt, på ett enda klick kan alla från tandläkare, sjuksystrar till ortopeder klicka fram att jag haft hepatit c. Och det stör inte mig alls att jag varit sjuk i det, utan det som stör mig är när andra stör sig.
- Att jag måste käfta om att jag haft en infektionssjukdom som "människor som ser ut som jag eller är som jag inte kan ha". Att jag måste käfta om att jag visst varit sjuk, och att jag nu blivit frisk eller att det är rätt journal.


Är det något som samtliga läkare, sjuksköterskor, vårdpersonal och apotekspersonal i detta land borde jobba på så är det pokerface. Att inte göra stora ögon när de ser mina senaste uthämtade mediciner, eller flämta fram att de minsann måste gått in i fel journal när de ser min historik. Eller kanske värst, skrattar åt mig när jag säger att jag har/haft Hepatit c.


C - Hej jag heter Caro Wikbro, här är mitt personnummer.
X - Ja absolut, ska bara klicka fram din journal så ska vi se...
klick klick klick klick.
X - Åh nej!! Åh, men jag måste gått in på fel!! För här står det ju nått om Hep. Nej oj. Jag har gått in fel.
C - Nej. Det är rätt. Och det är min journal du tittar i.
X- Men det står ju? Nej det måste blivit fel? Men personnumret stämmer ju överrens... Nej nu vet jag inte...
C - Nej, det är för att det är jag. Det är min journal och jag har haft Hepatit C. Läs nu istället det jag ringer för att prata om och inte det som har hänt.

ledig,

Publicerad 2011-06-26 15:18:52 i min vardag,

Jag njuter av ledigheten för fullt och har haft mobilerna på ljudlöst och inte rört datorn förräns nu. Igår däckade jag i tacokoma framför Pongo och de 101 dalmatinerna, och idag inledde jag dagen med lång sovmorgon till 12 (är det någon mer än jag som känner mig lite ungdomlig och stressad av detta?!) och sen halvgrät jag till Dancing Queen-scenen i Mamma Mia. Visst är den vacker?!

Resten av dagen ska jag plöja två böcker, planera inför Peace and Love, baka några hundra småkakor och dricka te. Ibland är livet inte mer spännande än så, och har nog aldrig varit skönare heller.


http://www.youtube.com/watch?v=K-8DO6k3HJ8 - helt ärligt, vem blir inte rörd av detta? Speciellt när de dansar sig ner till havet, sjunger och dansar tillsammans. Så fint.

avund, en dödssynd.

Publicerad 2011-06-25 21:39:56 i njuta,


Fast ikväll är det helt okej om ni känner det för mig. Vilken jävla finmiddag det blev! Tacos och disneymaraton - kan det bli en bättre lördagkväll? Det är när en äter såhär god mat som en undrar varför en ens behöver ligga? Och då kanske ni tycker att jag är bränd, men så har ni inte heller smakat kvällens guacamole...

- dessutom har min mamma miljoner söndagstidningar jag ska plöja. Ja, alltså jag ligger ju inte och tittar på filmerna. Utan dom är ju bara mest som bakgrundsljud och så skrattar jag åt någon scen då och då, och sjunger med i alla sånger.

7 partners?

Publicerad 2011-06-25 19:41:43 i Sex osv.,

Vi plockade sju blommor igår. Visserligen hittade vi inga järsgårdar i Uppsala, så vi kom fram till att andra människors rabatter måste gå lika bra. Och allt skedde under många väldigt långa minuters tystnad...

- och nej, jag tänkte inte att planen var att drömma om någon drömprins. Och ingen drömprinsessa heller för den delen. Utan istället var mitt upplägg 7 olika partners! Helst att jag hade kunnat ha flera samtidigt men jag har inte utvecklat min polyamorösa sida ännu... Så då tänkte jag att med sju olika partners kan jag ju ha hur mycket kul som helst!


- ignorera pelargonen...

- seriösa blommplockare!

- mitt i natten kan en tydligen vara såhär glad över en liten bukett blommor...

- och sen la vi buketterna i fryspåsar. Vi ville ju inte att det skulle komma insekter på Ernst lakan.

- och jag tror att det var fryspåsen som pajade magin, för jag drömde inget av intresse. Inga heta sexdrömmar, inget liggande, några hunkar eller ens en liten drömflört. Jag drömde istället att jag blev mobbad, hur kul är det på en skala? Fast sen blev jag "räddad" av en av mina lärare och Jennie säger att jag nog hittat min drömprins där... Kul.

pek-leken!

Publicerad 2011-06-25 19:35:01 i party-larty,

Jag fick lära mig en ny lek igår, och som ni vet älskar jag alla former av spel och lekar! Förutom charader, jag har gjort det en gång i mitt liv och aldrig mer. Ingen jävla 6åring fattar "en blomma som slår ut"...

Men denna lek är den perfekta leken istället för Jag har aldrig. Går till såhär: alla håller upp ett finger och sen säger en i gruppen ett påstående, räknar till tre och sen ska alla peka på den personen som påståendet stämmer in på! Och den som får flest pekningar får dricka och säga nästa påstående.
   Påståenden kunde vara allt från att vem som kommer få ligga härnäst till vem som troligen kommer gifta sig eller föda fram ungar snarast. Jag lyfte nivån en aning med lite analfrågor...


så jävla fint dygn,

Publicerad 2011-06-25 17:40:30 i party-larty,

Resan gick bra, alla kom fram och sen började firandet med en halvgod tårta, gröna drinkar och skratt tills tårarna rann. Minnen, gamla skämt, nya skämt, lekar, en massa uppdateringar och skratt. Vi hann även med ungefär fem måltider, fem timmar på Västgöta Nation och promenera genom halva Uppsala. Jag kunde inte ha fått om en bättre midsommarafton än med mina finingar!

Kvällens spenderas på söder och jag ska gå igenom alla bilder och vissa bilder är nog de roligaste jag någonsin sett! Sen måste jag göra upp en veckoplan inför kommande veckan och sen ska jag äta smörpopcorn i badet.


- hur fin är inte denna lapp som min fina kombo skrev till mig? <3

min midsommar,

Publicerad 2011-06-24 09:25:15 i njuta,

Jag har inlett morgonen med midsommarfrukost med mamma som bestod av jordgubbar och revbensspjäll. Är det fest så är det! Sen ska jag jobba i några timmar innan jag ska kubba till en pendel och lyckas ta mig till Uppsala, möta upp Madde och Emily halvvägs och sen hitta Ernst och Peter.

Resten av dagen väntar vin, sol, dans, jordgubbar, nation och äventyr! Känner ni det där äventyrssuget i magen? För det gör jag! Alla detaljer kommer som vanligt upp här senare...

Glad midsommar alla fina! Hångla, ät glass, skippa sillen och grilla lite kött istället. Och använd kondom vid de tillfällen då en kondom kan behövas.

en midsommaräggstock?!

Publicerad 2011-06-24 09:19:45 i Sex osv.,

Fast sen slog det mig nyss, att varför just en fallossymbol? Ja jag vet ju att vi lever i ett förtryckt samhälle där kukbärare (som oftast representeras av det som kallas män) är de styrande och ställande med makten och allt det där.
- det känns ju lite mer överhängande att det behövs en livmoder, lite äggstockar och en fitta för att ett barn ska bli till?! Det som själva högtiden firar... Så varför just en fallossymbol? Och inte en midsommarfitta?

Kan det vara för att en liksom firar Moder Jord, och sen ställer fallosen på marken för att visa själva penetreringen?! Någon som helt ärligt vet, eller har något bra förslag? Lämna en kommentar!


ps. hörrni, kan vi inte göra lite olika könsdelar för att fira när vi kommer till Uppsala? Jag kan tänka mig att göra en liten midsommaräggstock!

fallossymbolen

Publicerad 2011-06-24 09:16:01 i Sex osv.,

A - Men asså Caro, det är så himla typiskt dig att jämt börja snacka om sex! Nu får du ge dig!
C - Men asså det är sant, vi firar ju hela midsommarhelgen för att fira fruktsamheten. Det är ju fan bara att titta på midsommarstången - vem som helst kan ju se att det är en kuk!
(och sen blev det tyst då vi kom på att vi stod mitt i butiken och en del kunder tittade på oss...)- men ja, visst är det en kuk! Lite vinglig men likväl en kuk. Och det bästa tycker jag nog ändå att vi år efter år samlas för att tillsammans skutta och sjunga kring denna fallossymbol. För att fira, fin tradition.

min typ av högtid,

Publicerad 2011-06-23 23:06:43 i Sex osv.,

Dagen före den stora dagen - midsommarafton! Insåg precis att jag egentligen borde ha denna som favvo-högtid. Jag hatar ju resten och brukar till 93% jobba när alla andra firar, och den enda jag egentligen gillar tanken av är Alla Helgonas dag. Och Semeldagen och Kanelbullens dag såklart.

Men Midsommarafton, en hel afton och högtid som ämnas att fira fruktbarheten - borde ju innebära att en ska ligga som bara den och njuta av det? Och inte enbart fira att en är fruktbar? Det gillar jag. Att människor får ledigt för att fira att många föds med möjligheten att kunna göra och bära på barn. Eller iaf fira att det är skönt och kul att ligga. Att hela folket tar paus i vardagen för att fira detta, sånt tycker jag är fint!


- den berömda fallos-symbolen!

ernst och jag förra året <3

ps. och nej, jag vet också att det är ytterst få som vet varför vi ens firar midsommarafton. Men då kan jag iaf säga att det är en hednisk högtid och har faktiskt ingenting med jesus att göra. Och nej, förmodligen inte många som bryr sig om det heller utan ser detta bara till en chans att få supa till och ha ledigt från jobbet.

onödig kåthet,

Publicerad 2011-06-23 21:05:16 i Sex osv.,

Åh, ni vet när en har någon i ens närhet som är helt enkelt phuckable. Det finns något speciellt över den personen och om livet inte såg ut som det gjorde så skulle en bara vilja slita av den där personen kläderna och ligga som att det inte fanns någon morgondag.


Men nu finns det en morgondag och det där med att ligga är bara att glömma. Och den där personen kan ju vara vem som helst, ens chef, ens kollega, ens lärare, ens kompis pojkvän, en på pressbyrån, en jävla främling på tuben som går 08.13 från ens station.
- oavsett vem det en är så är det lite som att slösa kåthet på någon som det ändå aldrig kommer resultera något med. Men hett är det. Onödigt men ack så hett.

ingen jävla älva.

Publicerad 2011-06-23 19:37:20 i min vardag,

Nej, jag kommer nog inte se ut som en liten jävla älva på midsommar. För det finns inga klänningar. Provade ett dussin till idag, och antingen är de genomskinliga eller så går de förbi knäna - kan det inte finnas något mellanting? Ni ser ju själva hur kul jag hade det.

Har istället hittat ytterligare två överdelar, för ja, jag är en kärring. Så hittar jag något som är snyggt tar jag det i alla färger.
- men vem kan bry sig om kläder när det kommer bli världens fest? Jag kommer hänga med de finaste, solen kommer skina, det är sommar och livet är lite sådär extra bra just nu!

ba kötta,

Publicerad 2011-06-23 19:32:07 i min vardag,

C - Men du, vi ska ju fira Midsommar ihop typ. Kommer vi ha någon Midsommarmusik då?!
S - Ja, absolut!
C - Vaa?! Skämtaru? Vilken då? Ska vi verkligen ha en midsommarmusik!!
S - Japp. Depeche Mode.
C - Samma som julmusiken med andra ord...
S - Eh ja.

Jisses, vi har haft så jävla mycket på jobbet idag. Vanligtvis kommer det 10-15 kartonger, idag kom 35! Så jävla kul. Budmänniskan var helt svettig och visste knappt vart han skulle ta vägen, men jag sa att det bara var och kötta. Så det gjorde vi. Frappinos, David Bowie och fina kollegor. Ibland älskar jag verkligen mitt jobb.

sexuell typ,

Publicerad 2011-06-23 09:01:20 i Sex osv.,

Som ni vet hatar jag ju att bli placerad i fack,och jag ogillar den där egenskapen som människor så perverst håller fast vid som innebär att klassificera människor, dela upp, sortera och "hålla koll". Varför är detta nödvändigt?

Har jag som definerar mig själv som tjej (första facket!) legat med en massa killar (ännu ett fack) så är jag på ett visst sätt (tredje och fjärde facket), för då kan jag antingen vara hetero eller så är jag en hora. Men har jag legat med några tjejer också, ja då måste jag ju byta fack (femte facket), eller kan jag inte bara bestämma mig för det ena eller andra facket? Är jag bi eller är jag hetero eller är jag kanske homo? (sjätte facket)


Jag tror jag i fortsättningen bara ska svara sexuell på vad jag föredrar, eller vilka jag väljer att ligga med och bli kär i. För ja, vi lever i ett konstigt samhälle där dessa egenskaper tydligen har någon form av betydelser för andra individer, samhället, lagstiftning och annat. Konstigt men dock sant.


Och jag kan inte komma på en bättre förklaring än just sexuell. Jag är en människa som tycker om att vara sexuell och göra sexuella saker med andra människor. Typ så.

try to see it my way

Publicerad 2011-06-23 08:55:16 i njuta,

Har packat hela morgonen inför Midsommar och Uppsala,  nu minns jag inte ens vad jag la i i början, men det var säkert något snyggt. Och visst kommer solen skina imorrn? Jag är så säker på att solen kommer skina att jag inte ens packat något varmt, enbart små och genomskinliga plagg i olika färger ligger i min väska...

Sen ikväll ska jag bara fixa lite inför Arvika hos mamma, och sen tar jag helg! Och vilken helg det kommer bli - finaste vännerna, midsommar, fest, dans, Pelle Svanslös, pyjamasparty, ordjfejden (ja det är nedpackat!), och det är en såndär helg då vad som helst kan hända.
- det enda jag inte ska göra är att röka. Och mörda. Utöver det är jag helt öppen för förslag!


Någon som vet om en får heta Pepp i mellannamn? Det låter väl ganska könsneutralt ändå?!

det här är värt att dö för,

Publicerad 2011-06-22 21:59:34 i Sex osv.,

 • skeda med någon en tycker om
 • skratta tills luften tar slut
 • tystnad från människor och allt som hörs är lite fåglar, vinden och någon humla
 • ugnsvarm kladdkaka som rinner och som fastnar i gomen
 • hålla handen
 • fastna i någons ögon
 • att bli skrämd halvt till döds och sen skratta sig till liv igen med en bästis
 • cluedo
 • orgasmer
 • bacon
 • den där personen som alltid kommer få dig att skratta oavsett vad som än händer
 • klicka och veta att en vänskap skapats på bara några få minuter
 • solnedgång som övergår till soluppgång
 • dansa tills fötterna värker och låtarna slutat spela
 • kyssas och inte kunna sluta
 • hitta nya platser och trivas
 • känna den där tryggheten och säkerheten
 • kärlek, inte all kärlek, Men mycket av kärleken, som aldrig slutar vara skör och äkta.

trevlig eftermiddag/ klänning till midsommar,

Publicerad 2011-06-22 19:04:16 i njuta,

Direkt efter jobbet promenerade jag till Jenni och Lind & Co, kikade igenom deras nyheter och fick med mig lite godbitar hem. Det går inte att gå omkring på deras kontor och gå hem tomhänt, helt fantastiskt!
- sen åt vi en god lunch på något franskt ställe, men det tog över en timme att få in maten. Dom blev utan dricks...
Sen pratade vi kärlek, våren, hennes kommande bröllop, sommar, göteborg och böcker. Så fint!


Därefter tillbringade jag timmar, timmar!!, med att leta efter en klänning till midsommar. Fullkomligt dödsdömt projekt. Jag vill ha en ljus klänning som sitter bra, ser fin ut och som framställer mig som en sexig oskuld, typ. Dödsdömt. Antingen ser jag ut som en marängtårta, eller så syns färgen på mina undies igenom eller så blir jag en nybakad student.
- det slutade med att jag köpte en en persikafärgad tröja och en skjorta i färgen "toast". Och ja, jag köpte skjortan till 93% enbart på namnet.


Resten av kvällen ska ägnas åt Kepler, hemmaspa och telefonen.

känner lite i efterskott.

Publicerad 2011-06-22 18:25:44 i Sex osv.,

Har ni tänkt på att en är väldigt bra på att rycka på axlarna åt saker, borsta av sig smärtan och gå vidare. Resa sig upp, plåstra om såren och sen aldrig se tillbaka på det som en gång kunnat krossa en i bitar och delat hjärtat till obefintligt.

Tills någon utomstående påpekar att det måste gjort ont? Att det måste varit tufft? Hur orkade en med allt det där? Hur står en på benen idag? Vart har all smärta tagit vägen? Och är mitt leende äkta?Jag är nog lite utav en expert på att bara borsta bort känslorna och köra på, detta i kombination med att min hjärna kan radera allt på ett kick - tills någon frågar hur jag mår. Hur jag egentligen mår och jag vet att den personen inte vill mig något illa eller på något sätt tycker synd om mig.
- om jag mår bra? Helt ärligt så mår jag väldigt bra. Jag har så mycket roliga saker på gång, mitt hjärta bultar, adrenalinet far runt i kroppen och jag vaknar med ett leende och går ständigt omkring och skrattar. Det var länge sen jag var såhär nöjd och lycklig. Fantastisk känsla.


ps. men ja, det har varit en jävligt jobbig vår. Och ibland undrar jag själv hur jag överlevt?

onsdag,

Publicerad 2011-06-22 05:08:34 i Sex osv.,

Fastnade i Fredrik Backmans fantastiska blogg igen och fnissade mig igenom hela frukosten. Hinner inte säga mer än att den här låten är jävligt bra. Och att jag skulle väldigt gärna vilja ligga med henne. Så länge hon inte snackar om sin medverkan i skräckisar, och hon får gärna vara klädd i det där linnet hon har när hon åmar sig framför tvn.

http://www.youtube.com/watch?v=Kx4YdVmhwoM

coconutterly fair

Publicerad 2011-06-21 15:13:30 i njuta,

Det här är en såndär dag då jag gör precis som jag känner för. Förutom det där med tvättstugan, för det är egentligen mot mina principer att göra tråksaker på en ledig dag. Men det var antingen idag eller efter Arvikafestivalen det gällde...

Förutom femton kilo tvätt har jag hängt med mina roomies, jag har inte bara en roomie utan två numera! Wohoo! Resten av dagen ska jag ligga nerbäddad, äta glass och läsa klart lite böcker. Min hals är kaos och det väntas både midsommar i Uppsala och två festivaler, jag har inte tid med halsont. Så den tänkte jag läka som vanligt med mycket kalorier och skratt!

ett enda minne,

Publicerad 2011-06-21 14:42:51 i Sex osv.,

Det var något med upplägget som fick det att sticka till i mig, varma pommes från donken mot vita krispiga hotellakan. Vart hade sett det förut och varför reagerade jag ens över en sådan sak?
Jag lät minnen tumla runt i hjärnan tills det stannade till och hans ansikte dök upp framför mig. Hade jag ens något kvar av honom, något som kan uppfattas som ickehatat och ännu ej förstört?

Det var efter skolavslutningen i tvåan om jag inte minns helt fel som vi flög ner till Göteborg bara vi två, hans föräldrar hade varit med och bidragit så vi bodde på promenadavstånd från Liseberg och alla fina smågator. Vi tillbringade några dagar med att skratta, kyssas och jag åt en av de bästa fiskgrytorna jag någonsin har ätit och jag tror att han hann med att äta fem pizzor eller något sådant. 
- men jag vet att en av måltiderna var från donken, och om jag inte minns helt fel så regnade det? Eller så kanske det var sent på kvällen? Jag är iaf säker på att när jag kom ut från toan och hade tagit av mig kläderna tittade han på mig med ett leende och sa att han hade ordnat allt, och med det så innebar det att han hade hällt ut två stora förpackningar med pommes rakt på de vita krispiga lakanen...


Egentligen betyder detta ingenting, för det är egentligen inget fint minne, utan bara ett minne. Inte mer än så. Och det gör ganska ont för att det känns patetiskt då detta är det enda jag minns av våra fyra år tillsammans. Resten är försört och borttaget. Och det är faktiskt ganska sorgligt.  

typ som varmkorv,

Publicerad 2011-06-21 11:44:27 i Sex osv.,

Vill ni veta en rolig sak, eller rolig och rolig, det var mer ett konstaterande. I fredags så kände jag verkligen att det vore gött att ligga. Inte att jag saknade någon, ville ha bekräftelse, uppmärksamhet eller kärlek. Inget sånt, utan att det bara vore trevligt, kanske kul och skönt att få komma några gånger med en annan människa. Ni vet den där känslan eller hur? Att det bara vore skönt och kul att få ligga lite.


Och sen tänkte jag att hitta en fittbärare (som ofta är en tjej), är som att åka upp till en liten liten jävla håla i mörkaste Norrland. Hitta en vild bäck och sen försöka fånga en liten fisk med sina bara händer...

Medan att hitta en kukbärare är ungefär som att vara sugen på en varmkorv. Det finns överallt och det går alltid att få tag på. Ungefär som att gå till närmaste seveneleven eller pressbyrån, alltid tillgängligt och alltid öppet...


ps. och nu säger jag inte att detta är fakta. Det är bara såhär jag upplever att ragga i stockholm. Kanske elakt men dock så sant.

finaste paret ever,

Publicerad 2011-06-21 11:32:52 i Sex osv.,

Är det något jag tycker om så är det när någon av mina finingar träffar någon som den tycker om, och är det något jag gillar ännu mer så är det när jag kan hänga med det paret. Det blir liksom dubbel så bra då!
- ett av dessa fina par är Ernst och Peter, dom är så jävla fina tillsammans, samtidigt som jag kan hänga med dom. Och det, det är inte vanligt det.

Här hänger vi på Centralen. Tom Tits hade ställt upp lite olika stationer som alla fick testa och leka med, så dom lekte så pass länge att de missade sitt tåg! Så vi tillbringade några timmar tillsammans och drack kaffe, skrattade så att bordsgrannarna blev störda, rökte alldeles för mycket och åt väldigt mycket kakor.


- hur gulligt är inte detta? Vi försvinner ju i möblerna!

<3

- hahaha! <3 Ungefär såhär brukar vi se ut när vi hänger!


ps. nästa gång jag blir ett par med någon ska vi också vara ett sånt där par som andra gillar att hänga med. Ett fint och roligt par!

gött bacon,

Publicerad 2011-06-20 23:43:52 i Sex osv.,

Utbildningen gick så jävla jävla bra. Det var en så jävla fin grupp, jag och Agneta hade bästa teamwork och allt bara flöt på bra. Vi fick med alla viktiga moment, alla övninar, diskussionerna var vid liv och alla var delaktiga. Och det var ju blandat med nya informatörer och "yrkesverksamma människor" som barnmorskor, skolsköterskor och kuratorer - så erfarenheter, tidigare kunskap och infallsvinklar var så brett! Riktigt häftigt.

Åh, jag är bara så jävla glad och eftertaggad. Fan vad lyckat det blev! Sitter och firar med nötcreme och ett fint samtal. Lovely.

hedvig,

Publicerad 2011-06-19 12:43:39 i Sex osv.,

Jag vill vara den där Hedvig som har fått en hel vägg målad till sin ära. Jag skulle kunna låtsas vara Hedvig för att inbilla mig att det är min vägg. Med så mycket hjärtan och kärlek och fina färger så kan jag nog vara Hedvig.
- fast helst skulle jag vilja att någon gjorde en sådan vägg med mitt namn.

landet är som en öde ö, fast grön.

Publicerad 2011-06-19 12:41:20 i njuta,

Jag tog en sväng ut på landet i veckan, och med landet så menar jag att det tar över en timme med buss från tuben. Då är det utanför och det är landet.
- jag kilade från jobbet tog tuben till en buss som gick till en annan buss där jag mötte Malin och vi hamnade mitt ute i ingenting och väntade på att Madde och Emily skulle hitta oss.

Såg ut ungefär såhär och vi inväntade bara en skock älgar. Eller monster.


Och sen kom vi fram till Maddes hus, jag snodde tre godisbitar och sen somnade jag 13min in i filmen. Kul tjej! Sov hela filmen ut, gick och la mig, kände mig som en bajskorv då huset var invaderat av flugor som Emily slog ihjäl. Och sen vaknade jag till denna fina frukost uppdukad.


- mina finingar tog jag dock inga foton på. Men fina är dom, så jävla fina! Och om vi kommer ha kul nästa helg? Jag får ett lyckosug i magen när jag tänker på vilka äventyr som väntar! <3

preferens vs fetisch?!

Publicerad 2011-06-19 10:04:39 i Sex osv.,

Ni vet de där grejerna som får en att tända till lite extra mycket, kan vara en hårfärg, en piercing, ett sätt att föra sig bland människor eller en viss kroppslängd. En del saker måste finnas med i bilden för att det ska ske en attraktion som sedan kan leda vidare till att ligga, medan en del saker bara ses som ett extra plus.


Jag skiljer det på preferens och fetisch.


Preferens
är något en föredrar hos en annan människa. En egenskap eller något i utseendet som gärna får finnas med för att en ska tända till lite extra. Eller den där detaljen som en alltid lyckas dras till! Kan vara tatueringar, en egenskap, en hårfärg eller en viss klädstil.

Fetisch kan vara en sak, ett beteende eller ett moment som måste finnas med i bilden på ett eller annat sätt för att en ska kunna bli sexuellt upphetsad. Låt oss säga att min fetisch är röda lackskor, då kanske jaghar på mig skorna, den jag ligger med, eller att skorna bara finns med i rummet. Men skorna har en bit i sexpusslet.


Vet du dina sexuella preferenser? Eller om du har en eller flera fetischer? Ta reda på det!

vart tar tiden vägen?

Publicerad 2011-06-19 09:56:59 i min vardag,

Är det någon mer än jag som knappt hinner med? Känns som att det var igår kväll jag kom hem från Karlstad, och nu har jag precis packat väskan inför nästa vända. Vart tar all tid vägen?
- igår frågade jag Robin om det var tisdag kväll, och han fnissade och påpekade att det var lördag...

Men efter utbildningen imorrn kommer nog allt ha lugnat ner sig lite. Har visserligen inte kikat på nästa veckas planering, men det kan jag göra någon annan dag. Har för mig att det inte är så mycket som sker?


risig_tjej_89

Annars då, så har jag rökt bort min hals. Känns sådär att låta som en jäkla sherry-kärring när jag ska hålla utbildning för 20(!!) pers imorrn bitti. Men men, det är sådant som sker när köttet är svagt.

glass och massage

Publicerad 2011-06-18 23:31:21 i Sex osv.,
C - Vad tänker du på?
A - Jag tänker på dig. På din jacka som du fått av din pojkvän Rob eller Robin. Och att du sitter hemma hos mig i mitt kök.
C - Helt ärligt, tycker du inte du att det är lite konstigt att jag är här? I ditt kök? Och äter din flickväns glass?
A - Jag har ingen flickvän och det är inte min glass. Men ät du! Jag tycker du är härlig, jag gillar dig.
C - Du gillar mig? Hahaha!


Och sen åt jag glass, han tittade på, sen åt jag en apelsin med chokladsås och sen kom vi fram till att han var massör, så jag fick en helkroppsmassage med olja. Och sen roade vi oss tills solen hann gå både ner och upp, och sen gick jag. Innan jag vinkade hej då sa hans kompis "Finns det fler som du Caro?", och jag svarade att det gör det nog inte.

denna dagen, ett liv.

Publicerad 2011-06-18 22:22:57 i Sex osv.,

Ibland undrar jag om de högre makterna tycker om att jävlas lite extra med mig? Typ "nej nu jävlar har Caro varit ute på sattyg, det ska hon få igen!!", och liksom övermaxar med turister en dag som denna? Jag har nog aldrig fått så mycket dumma frågor på en och samma dag, liksom varför skulle en pocketbutik hyra ut cyklar? Eller veta vart Norra Bantorget ligger? Eller veta vart stans bästa sushi ligger?

Men, egentligen har jag bara mig själv att skylla, och till mitt eget försvar kan jag säga att det var så värt att vara helt död de där fyra sista timmarna. Så värt det.

känner mig lite som Samantha

Publicerad 2011-06-18 10:41:21 i Sex osv.,

C - Hej Mamma!
M - Nej men kära nån! Jobbar inte du nu?
C - Jo, eller jag börjar om 40min, och jag Måste duscha!!
M - Har du varit ute nu?
C - Ehh ja.
M - Vart då?
C - Jamen först var jag med Jennie på Kolingsborg, och sen gick jag vidare själv...
M - Vart då?
C - Fem våningar ner.
M - Hos Hades?
C - Nej, Akilles hette han faktiskt...
M - Skämtar du nu?
C - Nej. Ni är liksom grannar.
M - Grannar grannar, eller grannar?
C - Grannar, faktiskt.
M - Jaha, vill jag ens höra?
C - Nej. Så nu hoppar jag in i duschen.


Hahaha och nu måste jag springa till jobbet! Jag tror klockan hade passerat en bra bit över 06.00 när vi somnade och sen blev jag väckt igen vid halv tio. Ibland är livet lite för härligt!

inför arvika,

Publicerad 2011-06-16 15:25:52 i Sex osv.,

Det blev ett väldigt lyckat möte och vi hann med mycket under några få timmar. Det är helt galet mycket saker som ska fixas inför en festival och de dagar vi kommer vara på plats, och en av mina uppgifter är att hålla koll på informatörerna... Så att vi har alla 12 med oss, att alla kommer med, är på plats, var det tar vägen och håller sig till scheman. Som en fin och ball hönsmamma :)


- och vi hann vandra över halva Stockholm för att hitta en specifik sushirestaurang
- och vi insåg att jag har sjukt bruna ben!

möööööööte!

Publicerad 2011-06-16 08:17:11 i min vardag,

Ska alldeles strax kila iväg på ett möte, och inte vilket möte som helst, utan mitt första möte som samordnare! Och idag ska vi dela upp alla uppgifter som finns inför Arvikafestivalen. Själva festivalen äger rum 14-17 juli, så det är ju ett tag kvar, men det är så mycket som ska fixas.

Någon därute som ska till Arvika? Förra året kände jag en, och jag kan nog med all säkerhet säga att vi inte kommer hänga detta år... Jisses, är det något jag lärt mig så är det att inte ligga sista dagen på stora campingen!


caro och anna!

Publicerad 2011-06-15 23:47:03 i min vardag,

Nu har hon äntligen flyttat in! Tänk, om jag visste att hon som skrattar åt mina skämt och lyssnar på Kate Bush och brukar sminka på Stockholm Fashion Week och som jag klickade med efter tre min, och som jag fortsatt klicka med sen dess - att hon en dag skulle flytta in hos mig. Hur fint och fantastiskt är inte det på en skala?


<3

därför är jag arg.

Publicerad 2011-06-15 23:39:32 i Sex osv.,

Jag säger att jag är arg,
du säger att du inte förstår varför,
jag säger att du är dum i huvudet,
du säger att du inte förstår.

Jag är arg för att du tog min text, du tog flera rader med mina ord som jag har skrivit, meningar som jag byggt samman och som handlade om kärlek.


Denna text tog du, för att beskriva hur du känner för din nya kärlek. Mina ord som jag skrivit för att beskriva hur jag känner och som handlar om kärlek. Tog du för att beskriva för hur du känner för din kärlek. Det är inte vilka ord som helst och det användes inte till vad som helst.ps. när jag förstod vad som skett satt jag med tårarna i halsen, Adam viskade fram att jag förmodligen behövde de där nödciggen nu och jag satt med bultande hjärta och försökte komma på när jag skrivit dessa meningar. Hade jag skrivit de där meningarna till henne? Som hon nu använde för att beskriva sin kärlek till någon annan?
- fast sen kikade jag på datumet, och då kom jag ihåg när jag skrivit det och då kändes det lite bättre...

en kärleksslampa!

Publicerad 2011-06-15 11:59:18 i Sex osv.,

"Åh, den där bilden är så himla fin på er Caro! Alla trodde ju att ni var ett par för att ni var så himla gulliga ihop!"

Hur ofta har jag inte fått höra det? Och visst, bilden är fantastisk och vi ser ut att trivas ihop, men liksom ihop bara för att vi hängde? Ibland undrar jag vad det är för signaler jag sänder ut? Hur beter jag mig som gör att andra tror att jag är kär? Jämt. För det händer ofta, eller så pass ofta när jag träffat någon ny kille jag hänger med...
- och med hänger så menar jag snackar, skrattar så att tårar rinner och bara har kul i varandras sällskap.


Och det är också det att jag aldrig fått den sortens fråga om jag träffat någon ny tjej jag hänger med, även om jag tänder på tjejer likväl som jag tänder på killar, så är det alltid killarna jag blivit kär i enligt betraktarna?!
- ett tydligt exempel på hur hårt rotade könsrollerna är.


Men nej, jag blir sällan kär. Eller snarare aldrig kär. Jag kan räkna antalet gånger jag blivit kär på ett peace-tecken.


ps. jag försöker intala mig själv att jag utsänder så jävla mycket kärlek och positiv energi som lätt kan uppfattas som nyförälskelse och kärlek. Och hur fint är inte det?

Karlstad i ett nötskal,

Publicerad 2011-06-15 11:50:19 i min vardag,

Det var som att kliva in i ett avsnitt i Hajk, jag bara väntade på att någon skulle säga Chip och hej! Eller att Sven Ingvars skulle dyka upp runt hörnet och barn skulle börja kasta badbollar och frisbees... Det hände aldrig.
- jag inledde min vistelse med att gå vilse, men fick hjälp av två snälla människor som följde mig till hotellet.

Sen kunde jag inte somna för att jag var så exalterad, så jag ägnade några timmar åt att skriva, titta på solnedgången och dansa omkring på rummet. Morgonen efter satt jag ensam i frukostsalen med en äldre herre. Han hummade över nyheterna medan jag pluggade på om kuksex...

När Agneta lämnat av mig vid stationen satt jag i solen och bara njöt av adrenaliet i kroppen och kände mig på toppen av världen. Jag ringde honom och vi småpratade om min bröllopskista och han var glad över att det gått så bra för mig. Sen sa vi att vi älskade varandra och la på.
- och sen grät jag. Alla känslor som samlats i kroppen bara rann ur mig. Kan vara en av de skönaste känslorna.

Precis när jag lyckats somna på tåget hem vaknade jag av två kladdiga händer på mitt lår, sen var jag improviserad barnflicka i fyra timmar. Om de inte skrattade och skrek så grät de, men vi hade ganska kul fastän vi inte kunde ett enda gemensamt ord.

Avslutningsvis åt jag paradisask till middag, pratade med Adam i över två timmar och bara njöt av adrenalinet som sakta klingade av. Och på måndag är det dags igen.


ps. hur själva utbildningen jag höll i gick kan vi prata mer om sen. Måste hitta min kamerasladd först.

så jävla braaaaaa!

Publicerad 2011-06-14 23:40:47 i Sex osv.,


Så jävla fin dag! Jag har fortfarande adrenalin i kroppen efter en fullspäckad dag med finaste Agneta och ett underbart gäng att utbilda. Jag klarade det och det gick så jävla bra! Och nu ska jag fira med att gama en halv paradisask och bara njuta av hur bra jag är och hur bra det gick!

gött bacon,

Publicerad 2011-06-13 16:19:08 i min vardag,

Ibland undrar jag om mina föräldrar bollade mycket gris med mig när jag var liten? För hela hjärnan känns liksom omskakad. Jag är så uppstressad och exalterad att jag knappt vet vad jag heter. Men jag tänkte bege mig mot Centan och hänga med Ernst ett tag innan mitt tåg går. Dessutom känns det som att jag bara kommer komma på saker jag glömt om jag hänger kvar här.


Imorgon vid den här tiden kommer jag kunna lägga till Utbildare på mitt CV. Tidigare var jag enbart skolinformatör, men nu även utbildare. Känns jäkligt gött.


ps. utbildare kommer passa bra på mitt cv tillsammans med; telefonförsäljare, barista, cafébiträde, fritidsfröken, plåtslagar-pettring, barnflicka, pocketshopare, erotisk skribent och ett dussin saker till.

akta musen!

Publicerad 2011-06-13 15:42:17 i Sex osv.,

 

Såg en reklambanner från nya märket Sana som tillverkar intimtvål, och kan någon säga att det är ett skämt? Eller är detta deras slogan. På riktigt. En slogan år 2011 för intimtvål som består av orden AKTA MUSEN.

Ja, de vill ju ha uppmärksamhet och de får de ju. Men hur jävla lyckat är det på en skala? Jag försöker komma på en kitchig motsvarighet för kuktvål, typ "Akta pillesnoppen", och hur lämpligt känns det?


ps. beställde hem ett testprov bara för att. Fram tills att den är testad kommer jag vara anti detta urdumma namn och fortsätta hylla RFSU´s underbara produkter.

lockar jag till mig freaks?

Publicerad 2011-06-13 14:09:50 i min vardag,

En vanlig dag på jobbet och in kommer en man som ser ut som en kuf. Jag vet att det inte är snällt att kalla någon för kuf, men han var personifierat en riktig kuf.

Kuf - Do you speak english?
C - Yes.
K - Could I take som pictures of you?
C - Eeh, why would you do that?
K - You see I´m från Netherlands and I´m a photographer. Here is my card, take it. And I´m here in Sweden on holidays. And I´ve been taken a lot of photos of Swedish girls. Do you wanna se?
C - Sure?! (och jag tänkte att visar han avklädda brudar som bresar med benen, då dör jag!)

Bilderna var jättevackra och det slutade med att vi hade en liten fotosession inne i butiken. Sen fick jag ett nummer som var mitt, 1508, och det skulle jag maila till honom så skulle han veta vem jag är och så skulle han skicka bilderna till mig.

Som sagt, en helt vanlig dag på jobbet.

frågar en inte, så får en inga svar,

Publicerad 2011-06-13 14:01:52 i min vardag,

Jag lyckades få tag i biljetter tur och retur till Karlstad idag, typiskt mig att vara ute bara några timmar innan resan ska ske. Och jag kommer få åka tåg, jag som älskar att åka tåg! Det finns ju inget mysigare sätt att resa.


R - Okej, men vill du inte åka i första klass? Det skiljer 40 kr mellan första och andra klass.
C - Njaaa, jag tror inte det. Eller vad finns det för fördelar med det?
R - Ja du får bla bla bla och så får du bla bla bla. Och det brukar vara mindre folk. Några frågor?
C - Hmm, får man gratis kokosbollar?!
Låååååååång tystnad. Så pass lång tystnad att jag trodde han hade lagt på.
R - HAHAHAHAHAHA! (och det var ett sånt där fint skratt som är sådär riktigt hjärtligt att det blev alldeles varmt i mig. Ni vet den där sortens skratt som en hör är riktigt) Pust, oj! Asså jag har fått många frågor i det här yrket! Och asså dom flesta brukar fråga om saker som benutrymme, tillgång till internet eller hur breda sätena är. Men att fråga om det finns kokosbollar ombord, ja det är nog den gulligaste frågan jag hört!
C - Men asså jag har faktiskt varit med om det en gång, och då var det bara jag och en massa bullriga gubbar som inte åt några. Så då kunde ju jag ta för mig hur många som helst! (jag åt 5, eller om det var 7. Och sen stoppade jag ner ytterligare 4 i väskan.)
R - Okej, men fråga riktigt snällt när du kliver ombord så löser dom det säkert åt dig.


Jag kan nog med säkerhet säga att jag dels gjorde hans dag samt blir den-där-kunden-som-alla-kommer-skratta-åt-på-lunchen...

måndag,

Publicerad 2011-06-13 06:25:13 i Sex osv.,

Och imorgon är det såväl tisdag, och inte vilken tisdag som helst. För imorrn ska jag nämligen hålla min första utbildning. Får fortfarande lite svindel när jag tänker på att jag ska prata på i nio timmar. Kan ni ens förstå hur lång tid det är?

Men jag har ändå bestämt mig, som att jag skulle låta min nervositet överväga exalteringen för att jag ska göra något som jag drömt, planerat, längtat och velat i flera år? Knappast.

min födelsedag,

Publicerad 2011-06-13 06:22:58 i njuta,

Har hitills kommit fram till detta:

- jag jobbar. Hur kul är det på en skala? Jag kan ta både jul, nyår och midsommar. Men liksom min dag?
- jag vill ha pannkakstårta!

I önskningsväg:

- en salt och pepparkvarn i trä, som ska vara stora och rustiska
- upplevelser! ( jag vet, hur jävla bra är inte den önskningen? Jag vill inte ha något materiellt utan bara fina minnen och kärlek! Kan vara allt från ett dygn i södertälje till en filmkväll tema disney med glass. Eller typ en öl och ett häng. Eller en engångsgrill och flintastek och lite musik i en park.)

sound´s like a plan,

Publicerad 2011-06-13 06:13:15 i Sex osv.,

Och vi pratar om förhållande, vad vill vi ha, vad ska vi leta efter och vad känns ens värt? Det enda jag vet är att det vore kul att ha någon eller något, men att jag aldrig vill binda upp mig totalt vid en annan människa. Jag vill aldrig komma in i det där tänket att jag måste kolla med henom innan jag bokar något, tänker ett vi istället för jag, eller blir sådär korkad i kärleken att jag tappar bort mig själv.
- fast det där med att ha just någon kan ju som sagt både vara kul och mysigt. Så vi kom fram till detta:

Ett öppet förhållande på distans!


Hur bra låter inte det? Att liksom ha någon, i någon stad som en vet bryr sig om mig, tycker om mig, och som finns där vid de tillfällen vi ses. Någon en kan åka till och bara mysa bort en helg och den personen kan komma hit. Någon en tycker om och kan ligga med, men som inte kan bli för tight och tråkigt med.


Jag tänker mig att personen bor ungefär 1,5-4h bort, liksom inte så att jag kan sticka dit en onsdagkväl om jag har tråkigt, men inte heller så långt att jag måste packa dubbel matsäck... Undrar hur bra denna annons skulle gå på en dejtingsida?

sommaren,

Publicerad 2011-06-12 08:36:00 i njuta,

Är det bara jag som har svårt att förstå att sommaren redan är här, fastän vi är mitt upp i den. När jag är på jobbet har jag inga problem att förstå det, för där går det nämligen inte att andas rent syre då det måste tagit slut någon gång kring tidig vår 1996...

Men alla har så mycket planer och grejer som de ska iväg på. Och visst har jag också en massa saker att göra, men jag känner mig ändå sjukt oförberedd på vad som ska ske under sommarmånaderna. Det jag har planerat in hitills är tre dagar på landet, Peace and Love, Arvika och ett bröllop med Isabella!


Vad händer på midsommar?
Hur och var firar jag min födelsedag?
Vilka ska med och se Håkan och The Ark på grönan?
När blir årets första dopp?

anna flyttar in!

Publicerad 2011-06-12 08:32:34 i min vardag,

Idag går Annas sista flyttlass och sen är hon helt inflyttad. Förutom att vi ska införskaffa oss nya saker som taklampor, mattor, badrumssaker och att ett köksbord. Äntligen enligt mamma och Anna, men jag måste säga att jag klarat mig bra sen L tog sitt för ungefär 2 år sen?


C - Ta hand om dig nu och så är jag hemma igen på tisdag kväll/natt!
A - Jadå, puss puss!
C - Och vill ni ha kondomer så finns det mängder i mitt rum, bara att ta för er!
A - Men gud! Har du typ spridit ut det i hela lägenheten som jag måste gå och plocka upp nu?
C - Haha nej då, det ligger i en stor godisskål i vitrinskåpet!
A - Åh, suck, då har säkert mina päron sett dom...


ps. pass på, för snart kommer inbjudningar till en stor inflyttningsfest! Vi ska bara bestämma oss för vilket tema vi ska ha!

en såndär kväll.

Publicerad 2011-06-12 00:06:15 i Sex osv.,

Har haft en såndär kväll igen, som en liksom knappt vet när den började men som bara passerade medan klockan tickade på och skrattade ekade över gatorna. Hela staden är full med avklädda människor, luften är full av svett, ånga och förväntningar och allt fullkomligt skriker sommar. 


Vi har vandrat kring staden i timmar, nära vattnet och låtit ämnena avbyta varandra. Kärlek, obesvarad kärlek, jobbiga ex, ligg, bröllop, jobb, sommar, planer, klänningar, ännu mer kärlek, förälskelser och romanser. Och väldigt mycket skratt.

rabiosa,

Publicerad 2011-06-11 21:18:31 i min vardag,- hur snygg är inte Shakira i nya videon? Och gissa hur mycket jag vill klippa mig exakt som henne? Fast jag vet inte om jag skulle passa i lugg? Men färgen, den vill jag ha. Och låten är förresten jävligt bra.

tända tillbaka?!

Publicerad 2011-06-11 21:10:54 i Sex osv.,

När jag var mindre brukade jag alltid bli kär tillbaka i den som var kär i mig, hände det er också? Nu hände ju inte det överhängande många gånger då jag hellre lekte med pojkarna än med flickorna och det inte var sådär dömånga som blev kära i mig. Men det hände två gånger, att jag liksom blev blixtkär i någon enbart för att jag visste att han var kär i mig.


Funkar det så även i vuxen ålder?


Och hur fungerar det med attraktion? Kan en liksom tända tillbaka på någon som en vet tänder på en själv? Jag har nog ganska lätt för att tända på olika människor, för det finns så många olika saker som jag tänder på och på så många olika sätt. Men det där med att tända tillbaka, jag vet inte? Jag kan uppleva det som ganska konstigt om jag misstänker att någon tänder på mig, och jag liksom känner direkt att det aldrig kommer att uppstå något...

botad från både bebis och giftermål på en timme,

Publicerad 2011-06-11 21:02:06 i Sex osv.,

Idag kräktes en unge i butiken precis framför disken. Verkligen kaskadkräktes och det såg exakt ut som en fontän. Jag försökte att inte skrika rakt ut av äckel medan mamman hojtade glatt "Nej det är ingen fara!! Hon är inte magsjuk!", som att jag skulle bry mig om det?!

- och jag kände mig genast totalbotad från någon form av bebissug och min wannabe-graviditet flyttade jag raskt fram minst 7 år. Fast sen kom en annan mamma in, och hon var så gravid att hon vilade sin plånbok på magen, och då dog jag lite av kärlek!Fast sen under syrrans mans examensfest hann jag med att hänga med la familia och alla gamla par. Och på vägen hem hör jag mig själv sucka nöjt "Pjuuh, så var man botad från att vilja skaffa både giftermål och barn på ett bra tag framöver!", Det blev lite stelt i bilen...

sommarens slogan?

Publicerad 2011-06-11 06:37:42 i Sex osv.,

Finns det en så finns det flera,Ska vi ta och köra på att det är sommarens slogan? För att det finns en, det har vi ju alla varit med om, och att den personen är dum i huvudet vet vi ju också... Så då innebär ju det att det finns flera! Så, någon som är på?ps. vi kanske tom kan ha en liten tävling gällande hur många flera det verkligen finns?! Detta tåls att tänkas på...

,

Publicerad 2011-06-11 06:31:10 i Sex osv.,

 

 

 

jag vet inte vad du letar efter,
 men jag hoppas att du finner det till slut.

lördag morgon,

Publicerad 2011-06-11 06:30:41 i min vardag,

Detta är min favvohatstart på morgon, för den är så otroligt ineffektiv, men händer minst 5gr i veckan. Ställer klockan på svintidigt, kockar jätttemycket kaffe, dukar upp värsta frukosten - och fastnar i skitbloggar så att jag slutligen får slänga i mig allt...

Fick tre fina sms igår om jag var vaken, ville ut, eller bara var fint. Kul svar jag kunde ge i sömnen om att jag skulle upp tillsammans med solen och sälja böcker. Men men, jag ska på kalas sen så det jämnar ut sig!


ps. vilka skitbloggarna är, nej dom är så dåliga att de inte ens är värda mer uppmärksamhet. Men går ändå inte att låta bli.

två sorters storhandling,

Publicerad 2011-06-10 09:14:40 i min vardag,

Det skiljer 2,5 år mellan mig och min syster, fast ibland känns det som att det lika gärna kunde vara 25 år? Eller iaf 10 år? Igår skulle dom storhandla och jag som aldrig befinner mig i den sitsen själv tänkte att jag lika gärna kunde passa på...


- syster och hennes familjs storhandling...

- min storhandling...


Det är lite som mitt falukorvs-exempel: medan syrran funderar över vilken bil de ska köpa eller om de vill ha ett hus i det eller det andra området, så är jag lite mer inne på om jag ska köpa en hel falukorvsring och kommer jag verkligen hinna äta upp hela?

Se så olika livet kan te sig!

hjälte,

Publicerad 2011-06-10 09:06:50 i Sex osv.,

Kände mig som en mindre hjälte imorrse när klockan ringde. Tanken var att jag skulle ut på PW, men istället låg jag och fnissade i telefon till 1 inatt, så jag hoppade över det. Har ägnat hela morgonen åt att läsa, plugga och försöka visualisera mig själv hålla utbildningarna.
- förutom att det är miljoner saker som ska tas upp så känns det under kontroll. Just nu är jag inne i den där kick-as-fasen och övertygad om att båda gångerna kommer gå galant. Det kommer det göra.

- det är en ganska spännade kombo att klunka kaffe och äta smörgås samtidigt som en försöker memorera de bästa sätten för att ha skönt analsex, rimming och kunskap om kroppens slemhinnor!

då är du kass i sängen,

Publicerad 2011-06-10 08:48:04 i Sex osv.,

Vi har väl alla fått höra en och annan rolig mening i sängen? Och visst händer det ibland att en bara slänger ur sig något riktigt kul i stundens hetta? Ibland vill en något illa, ibland vill en bara hur det ligger till och ibland kan en ju inte bara låta bli att säga till när det inte är helt hundra...


Men kan du sluta behandla min kuk som en kinesisk antik vas?/ Z.


Och vi kan väl alla fastställa att får du höra den meningen, ja då är det inte helt hundra.

och här har vi fittan!

Publicerad 2011-06-09 23:17:50 i Sex osv.,

Min fina kollega från COL kom som av en slump förbi butiken idag när jag jobbade, hon som jag ska hålla utbildningarna med. Så vi hann med ett litet spontanmöte där vi spikade resor för mig och ett hotell jag förmodligen kommer bo på. Samt lite vad det gäller uppdelningen av ämnen...

A - Har du börjat plugga ännu?
C - Ja. Eller njaa. Mest anatomin om jag ska vara helt ärlig.
A - Åh det känns så tryggt och skönt att det är dig jag ska hålla det här med! Vi kommer klara det här galant Caro, det är jag säker på! Och det känns så bra att du kan prata om sånt där...
C - Ja!! Jag kan gärna ta anatomin! Askul ju!
A - Åh så bra. Så kan jag göra något annat så länge...


Så jag kommer alltså att vara helt ansvarig för anatomibiten på båda utbildningarna. Den delen ska vara minst 105min lång och jag ska in i minsta detalj gå igenom fittan, kuken och analen. Allt från könsbehåring till klitoris till njutningsceller till p-punkten. Ibland älskar jag verkligen mitt jobb! <3

bröllop!

Publicerad 2011-06-09 23:14:00 i party-larty,

Jag ska på bröllop! Åh, det kommer bli löjligt fint och jag är redan sugen på att ge mig ut på klänningsjakt! Fina Isabellas vän gifter sig i slutet av juli, så vi två kommer flyga ner till Malmö på fredagen, sova över hos någon fining (kanske hos dig? Lämna gärna en kommentar om du har en säng, gungstol eller hallmatta ledig på som vi kan få sova på!!) därefter kommer det på lördag morgon gå en chatrad buss från Malmö till Århus - i Danmark!!
- stavade fel och insåg att Åhus ligger i Kristianstad, och där har jag redan varit klart för mitt liv...

Själva bröllopet kommer äga rum på ett slott! Och sen blir det övernattning på Scandic Plaza innan vi åker hem igen till Stockholm på söndagen. Åh, det kommer bli så himla fint.

Peace and love!!

Publicerad 2011-06-09 13:46:14 i Sex osv.,

C - Hej det är Caro!
F - Hej det är Fredrik! Ska du med eller?
C - Vart? Jag är nog på?
F - Till Peace and Love! Du sitter i bilen både dit och hem!
C - Aaaaaaaaah!! Jag ska med!!! Aaaaahh!! Fan vad kul!
F - Så du bangar inte nu va?
C - Men hallå! Jag har tjatat på dig sen februari typ när det kom fram att det var du som var ansvarig!! Jag ska meeeeed!! Wohoo!
F - Bra, då är det bestämt!!


Kan ni fatta hur glad jag är? Finaste samordnarna som håller i det, Peace and Love som jag aldrig varit på, grymma artister, Adam kommer vara där, och igår fick jag även veta att min Jennie också ska vara informatör! Aahh, jag är så jävla lycklig, glad, kärleksbombad och taggad!!

små fallskärmar,

Publicerad 2011-06-08 20:47:05 i Sex osv.,

Vet ni vad världens bästa känsla är? Nej, jag tänkte faktiskt inte på orgasm denna gång, den känslan får en säker andraplats.


Nej, det jag tänker på är den där känslan som sprider sig från hjärtat, till magen och resten av kroppen - den där tryggheten som fina vänner som ger. Den där känslan som betyder att jag aldrig någonsin är ensam, som ger mig trygghet, kärlek, skratt, styrka, hopp, guldstunder och den där känslan av att vad som än händer, hur mycket än phuckar up det, så finns det alltid finingar som hjälper mig upp, kickar tillbaka när jag inte orkar, ger mig kärlek när jag behöver det som mest, får mig att skratta när hjärtat brister, håller kvar kramen en extra stund och alltid finns där.Åh, ibland kan jag börja gråta, verkligen kaskadgråta av lycka när jag tänker på hur fina ni är! <3 Ni vet vilka ni är, jag älskar er <3

utbildare,

Publicerad 2011-06-08 20:39:56 i Sex osv.,

Har ägnat kvällen åt att plugga inför utbildningarna jag ska hålla i nästa vecka i Karlstad. Eller helt ärligt har jag mest lekt med anatomipärmen och in i minsta detalj beskådat fittan, kuken och anus - det är helt ärligt fantastiska små universum vi går och bär på! Att så mycket njutning, och skön stämning kan komma från något byggt av lite kött, nervändar och njutningsceller - fantastiskt!

Och tänk att jag kan lägga till utbildare som titel på mitt CV. Det är en ganska mäktig känsla! Visst, jag är löjligt nervös och det liksom flimrar små svarta prickar framför ögonen när jag tänker på att jag ska hålla i en 9h lång utbildning inför 15-20 pers/gång - men efter ett peppningssamtal med Ellen känns det jävligt mycket bättre<3

fina adam,

Publicerad 2011-06-08 20:24:08 i njuta,

Jag och Aleks var ju i Katrineholm för några veckor sen och höll i två omgångar skolinformation på en omvårdnadsskola. Så jävla kul och det gick riktigt bra med bra diskussioner och bra mottagande. Dagen efter fick jag en vänförfrågan av en från klassen...
- då visade det sig att han hade snackat asmycket om vårt besök med sin kompis, som är min kompis Robin, och Robin kom fram till att det var mig som Adam träffat! Hur jävla liten är inte världen?!

Så nu var Adam på besök i Stockholm och vi snackade bort massa timmar på Chokladkoppen. Finns det något finare när en bara klickar med någon på tre min? Två totala främlingar som kan snacka bort timmar, prata om allt och skratta tills luften tar slut. Så jävla fint!<3


- Chokladkoppen har nog oslagbart Stockholms godaste nöt och-kolapaj! Dock helt värdelösa kortlösare, mitt kort blir altlid nekat... Adam, när vi har Håkanfesten bjuder jag dig på minst fem öl!

fining <3

ps. och bäst av allt, jag, robin och adam kommer alla tre vara på Peace and Love! Kommer bli löjligt kul, så jävla bacon!

bra onsdag,

Publicerad 2011-06-08 20:18:38 i party-larty,

Så jävla fin onsdag detta blev! Inledde med trevligt och gott mingel hos Piratförlaget med Christoffer Carlsson som huvudgäst. Bokprat och frukost, kan knappast bli bättre start på dagen? (jo såklart, med ett bra ligg och orgasmer)
- bästa var att jag hann prata ikapp mig med fina Isabella! Känns som att det var år sen vi sågs sist så vi hade mycket att prata om. Och hon sticker dessutom till Kina snart i tre veckor, så vi måste hinna kramas och prata massa <3


- helt klart värt att stiga upp tidigt för denna bricka

- fina Isabella <3

- generös goodiebag! Innehöll även en påse chips, men den gav jag till Adam :)

frukostmingel hos Pirat

Publicerad 2011-06-08 07:28:14 i party-larty,

C - Titta, den här ska jag ha imorrn!
M - Åh vad fin! Men får jag bara...
C - Stryka den?
M - Ja. Du vet hur jag är.
C - Ja, för nu tänker du att åh, min fina dotter ska träffa Pirat och AnnMarie Skarp,
M - Och så kommer hon och ser ut som en utspottad spottloska! Nej det går inte! Nu tar jag fram strykbrädan!
lite senare,
M - Och så vill jag att du kommer ihåg detta att nästa gång du blir arg på mig!
C - Att du strök min blus för att jag inte skulle vara skrynklig framför AnnMarie?!
M - Juste!


Så nu kilar jag iväg och möter upp Isabella och sen ska vi lyckas hitta till deras kontor. Det är någonstans på Östermalm, inte direkt mina hoods. Men det kommer nog gå bra. Frukost, mingel och böcker - väldigt fin kombo.

ps. sen ska jag iväg och träffa Adam! Så jävla taggad!

leopard 10 år!

Publicerad 2011-06-07 22:55:40 i party-larty,

Åh, jag har världens matkoma och hela magen är fullproppad med lax som smälte i munnen och surdegsbröd som var bakat av gud, eller iaf några av hans nissar. Solen sken, människor minglade och pratade böcker. Det var lite tal, massa god mat och vi satt ute tills solen gick ner.
- bäst av allt förutom surdegsbrödet var att träffa Gösta Ekman igen! "Åh, där är ni ju! Systrarna!!" och så gav han oss varsin kram och puss på kinden! Så jävla fin farbror <3


fina aspudden!

fina syster som spontanshoppat en assnygg klänning medan hon väntade på mig!

han är exakt lika mysig som han ser ut att vara <3
C - Hörru Gösta! Vad tycker du att brödet ser ut som?
G - Ja, bröd kanske?
C - Nej men tänk efter nu! Titta på kanten där! Vad ser du?
G - Nej jag vet inte? Jag har inte hunnit reflektera över det ännu.
C - Men ser du inte att det är en minigris?! Du ser ju tom knorren där!!

Ja, så vi kan ju konstatera att det där med att florera med en av Sveriges främsta skådespelare, det kan jag!

snärtiga tips från modebloggen!

Publicerad 2011-06-07 16:47:44 i njuta,

Är det något jag verkligen älskar att hata är det alla dessa snitsiga tips som "modevetare" bara älskar att berätta om för oss vanliga dödliga som "har du päronrumpa så ska du bära dessa jeans", "lura ögat med randigt", "hakkitakki mönster för tjockisar", nej men inte vet jag vad det brukar stå?! Men det är så löjligt!

En är väl fullt kapabel till att veta vad en passar i eller inte? Jag själv skulle tex inte gå i bara leggins och tröja för jag tycker inte att leggins räknas som ett tillräcklig plagg som underdel. Eller magtröja, fast det tycker jag inte att någon passar i.

Enligt dessa artiklar skulle jag i princip enbart bära bootcutjeans, vadlånga kjolar och parkas. Eller helst en potatissäck. Fast vem kan bry sig om sånt? Så även fast jag tillhör de korta så älskar jag långklänningar, och jävlar vad jag är snygg i denna!


Så, nu ska jag bara hitta ett fint läppglans och glida i leopardskorna, sen är jag redo för fest!

SL + Pride!

Publicerad 2011-06-07 15:20:34 i Sex osv.,

Har ni sett SL´s fina intiativ inför årets Pride? Känns ju gött att de där företaget faktiskt kan göra något bra, och detta är något väldigt bra.
 
En får ladda upp sin profilbild och så kommer den pryda denna buss som kommer åka genom Prideparaden 6 augusti i Stockholm. Och så kommer bilderna färgkodas till en regnbåge, hur fint kommer det inte att bli?

en tatuering,

Publicerad 2011-06-07 05:04:52 i Sex osv.,

En tanke slog mig inatt när jag inte kunde somna (vad är det förresten med kroppen, den har mindre än 4h på sig att ta igen minst 13h sömn, och så börjar massa tankar poppa upp istället? Knappast logiskt.)
- och hur fint vore det inte om en hade en tatuering, och sen träffade någon som hade en exakt likadan. Så att en liksom matchade.

Allra finast vore ett ord eller en mening, den där sortens mening som kan förklara en själv i ett andetag, eller de där orden som betyder allt. Och sen möta någon som känner exakt samma sak. Det vore fint.

Typ att jag skulle ha Ramlar, eller Kött intatuerat på något ställe, och träffa någon med samma ord. Och nu när jag tänker efter skulle dessa två ord utan problem kunna skrivas in på min kropp, fast på olika ställen.


ps. det som inte vore fint är om hade matchande tribals, usch! Eller sina egna namn på samma ställe. För vad är grejen med sitt eget namn? En vet väl vad en heter? Eller sitt eget personnummer? Har folk inte leg längre?

kul måndag,

Publicerad 2011-06-07 04:53:18 i njuta,

Likt Askungen kilade jag hem över bron när klockan slog tolv, och det känns idag att det var ett antal timmar försent. Känns mer som att jag tagit en lång eftermiddagslur än faktiskt sovit något... Men det är sommar och det känns helt okej. Allt känns mer okej på sommaren.

Vi delade en flaska vin medan solen gick ner och pratade om allt. Åh, min fina Ellen är i Stockholm och livet känns sådär komplett igen! Den här sommaren kommer bli så bra, kan inte se något som liksom kan vara dåligt? Nu är sommaren kickat igång och det kommer bli den bästa.

Och ikväll firar vi Leopard Förlag som firar 10 år!


ps. http://www.youtube.com/watch?v=3jjiTL-ldGk

det är sommar!

Publicerad 2011-06-06 19:16:03 i njuta,

Det har verkligen blivit sommar nu! Vi blev lite rädda i bilen på väg hem nu att vi kanske lämnade sommarvärmen nere i Skåne, men Stockholm är minst lika varmt och bättre.

Åh, äntligen börjar min säsong på året. Sena sommarnätter, fina vänner, solnedgångar som på bara någon timme övergår till soluppgångar, skratt, hålla hand, vin i plastglas, grillningar och picknickar, varmt regn som skapar den där speciella lukten, nyklippt gräs och utslagna blommor, korta kjolar och bruna ben, dans som aldrig tar slut, glass som smälter ner över händerna och så många chanser till allt. <3

ps. ikväll inviger jag och Ellen sommaren med en flaska vin nere vid hamnen mellan Slussen och Gamla Stan (som jag inte kan namnet på...) och sen vidare till f12. Jag inviger min nya bustier och livet är fantastiskt. Att min klocka kommer ringa 04.15 imorrn är en helt annan historia.

samordnare,

Publicerad 2011-06-06 17:59:25 i Sex osv.,

Smaka på det ordet - samordnare. För det är exakt vad jag är nu! Efter tre fantastiska utbildningstillfällen som avslutades med en praktik på fina Siestafestivalen är jag nu utbildad samordnare och har möjlighet att både hålla i utbildningar och kampanjer på olika festivaler runt om i Sverige.


Här är jag och Fredrik samordnare för resten av gänget! Vem snubben är har jag ingen aning om, han ville bara vara med på bilden...

Så hitills har jag två utbildningar inbokade till nästa vecka, en för privatpersoner och en för "yrkesverksamma" personer, och så kommer jag vara en av tre ansvariga samordnare för Arvikafestivalen!!

Kan ni ens fatta hur fort detta har gått? För ungefär ett år sen stod Aleks hemma i mitt kök och svängde ihop en asgod sallad åt oss och sen blev jag utbildad för Colour of Love, ett projekt som jag bara hade hört talas om. Och nu ett år senare har jag kommit såhär långt!!
Jag får nästan lite svindel när jag tänker på vad jag kan göra om ett år...

om det var tomt?

Publicerad 2011-06-06 10:52:50 i Sex osv.,

Och om jag tyckte det ekade lite igår kväll, kan ni då föreställa er hur tomt det var när jag skulle sova? Jag vet inte vad det är med min kropp, den vänjer sig ultransnabbt vid sovsällskap, så när det tar slut så skriker kroppen efter närhet.
Jag har liksom tillbringat en halv vecka sovandes två pers i en 90säng, och det har varit sådär trångt att det spelar ingen roll hur jag sovit för jag har alltid haft en varm och lång rygg att skeda, en hand att hålla i, någons täcke att sno, någon som skedar mig eller en fin famn att krypa in i <3 helt obeskrivligt mysigt.


Inatt var det jag, i en säng som är 180. Och jag som är skrämmande nära kortväxtgränsen kan ju ligga på vilket håll som helst utan några problem. Så det var tomt inatt, väldigt tomt.
 - Och av någon anledning slutade det med att jag somnade till Mysteriet på Greveholm?! Jag fattar inte hur lite ljud skulle kunna fylla ut en tom säng? Eller varför jag valde något på skånska?

stockholms anda,

Publicerad 2011-06-06 10:45:02 i min vardag,

Det är så skönt för att så fort jag lämnar Stockholm lämnar jag allt och bara går in i det där lugnet. Jag hakar på Robin eller Annas dialekt och försöker att inte jogga fram. Under hela vistelsen kikade jag inte i kalendern en enda gång, och tänkte att jag inte kan ha så mycket planerat för veckan?

Mån;
ledig
hänga med anna och planera <3
maila och planera inför Arvikafestivalen med COL
Kulmåndag med finaste Ellen!

Tis;
jobb
Leopard fyller 10 år
boulekväll tillsammans med Pocketförlaget

Ons;
Frukostmingel med Isabella hos Piratförlaget
hänga med Adam!!<3
en studentmottagning

Tors;
jobb
fixa hemmet

Fre;
jobb
Rodrigo tar examen --> middag ute med La familia!

Lör;
jobb
fikakalas för Rodrigo med släkten

Sön;
jobb
första natten med Anna? <3


Utöver detta så ska jag hinna med att träffa Pappa, träffa tjejerna?<3 fixa hemmet så att det inte liknar ett hangar och förberedda inför mina utbildningar. För nästa vecka åker jag till Karlstad vid två tillfällen för att hålla två utbildningar a 9h vardera!! Om jag är peppad?!

eco chamber,

Publicerad 2011-06-05 23:39:08 i Sex osv.,

Har ni någonsin varit med om att ha sådär överdrivet kul, skrattat tills luften tagit slut, mått bra av att vara i någons närhet, inte kunna sluta le, somna med ett leende och vakna mitt i natten enbart för att du är så glad och lycklig och sen vakna med solen i ögonen och ett ännu större leende, hört det där skrattet hos någon du tycker om som bara kommer fram efter att ni skrattat överdrivet länge och när skrattet blandas med för lite luft och det gör ont i magen men att det inte skulle göra något en råkade tuppa av för att det är världens bästa känsla.
- eller bara få den där varma känslan från hjärtat till magen när en får försvinna i någons famn och bli struken över håret och som säger att det är lugnt och att det kommer bli bättre om en liten stund även om det känns jobbigt just i den stunden. Och sen få stå kvar i den där famnen exakt så länge en behöver.


Jag kan ju utan överdrift säga att det känns ganska tomt att inte vara kvar i Hässleholm med världens finaste gäng. Då sov vi 6 pers i ett rum, nu sover jag ensam i en trerummare. Känns ganska så ojämt.

you´r girl is lovely Hubble,

Publicerad 2011-06-05 22:33:52 i Sex osv.,

Alla som sett denna scen vet vad som händer, och för er som inte sett den så går den inte att beskriva. Men den är bra. Och jag hade ett sånt moment i Hässleholm, förutom att jag inte rörde hennes hår, för jag vet hur känslig hon är när det kommer till hennes hår och jag hade ingen lust att göra henne sur genom att förstöra frisyren.
- men bra var det iaf, eller mer skönt, eller platt. Jag vet inte riktigt faktiskt. Men bra.

en ungkarls bästa vän,

Publicerad 2011-06-05 20:30:06 i min vardag,

Äntligen hemma! Efter en överdrivet lång bilresa med finingar, ett sorligt hej då, bilköer och roliga diskussioner är jag hemma i Stockholm igen. Och jag satt hela vägen hem på tuben och undrade om det är jag som kan lukta såhär mycket svett? Eller om det liksom är någon annans svett på min kropp? Så kan det gå om en sover nära.

Hela resan har varit helt fantastisk och fylld med så jävla mycket skratt, kärlek, kramar, säkrare sex-snack, kondomer, diskussioner, ännu mer skratt och jag är så fylld med kärlek och fina minnen. Fan vad jag är lycklig <3

- men nu måste jag skölja av vems svett det nu är, koka nudlar till middag och äta choklad i duschen. Har ni ännu inte provat att göra det, så gör det! En helt fantastisk kombo med hett vatten och god choklad!

så jävla fint!

Publicerad 2011-06-03 10:51:01 i Sex osv.,

har inte tid, men vill bara säga att jag är så jävla jävla lycklig! fan vad livet är fint hörni! <3 en rejäl uppdatering kommer när jag har tid och inte är upptagen med att kramas, skratta, kampanja, dansa till band, njuta av livet, skratta, skeda, jaga spöken och bara leva! <3

1 juni,

Publicerad 2011-06-01 08:02:58 i Sex osv.,

Kan inte direkt tillägga mycket från gårdagens inlägg, jag är så jävla adrenalinfylld och peppad inför denna vecka. Så nu sitter jag och hinkar kanelkaffe innan jag ska promenera in till stan och möta upp resten. För ja, jag är så taggad att jag hade svårt att sova... Och så låg jag och tänkte och funderade på allt, hade behövt ett dussin minnessåll för att rensa min lilla skalle!

Men önska mig lycka till nu!!

Om

Min profilbild

Caro Wikbro Carlén

jag arbetar som sexualupplysare och har huvudfokus hivprevention och säkrare sex. förutom det gillar jag att läsa, feminism, hångla med min donna, mina queens, New York, att äta, vettiga serier, genus, att resa och att diskutera. och det är ungefär det jag bloggar om.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela