sexualupplysare och bokälskare

Syskonkärlek!

Publicerad 2008-09-30 11:23:46 i

Nyss hemkommen från hen helt underbar vecka med min syster i GBG! Visst var det andra människor med, men det var främst henne jag umgicks med! Något som jag tyckte var helt underbart och asroligt! Vi hade askul hela vistelsen, om man bara bortser från när vi blev hunsade av chefen och fick ta över vissa människors pass som inte ville befinna sig på plats!
Men jag ville bara säga tack, tack älskade lilla storasyster för en grymt rolig vecka! Även om det inte blev Park just i år, så tar vi igen det nästa år genom att gå ut alla kvällar istället! :D + vi hann ju göra en massa andra roliga saker istället! Men mitt favvo-moment från resan är nog när Leif - Paggan - Pagrotsky kommer in i vår monter, hälsar på oss och sen knallar vidare! Och när vi sen upptäckte att tom du är längre än honom!! :D hahaha! Det var garanterat en av resans bästa händelser! :) Paggan är som en liten seriefigur! hahaha! För er som inte har ett honom, men sett min kära syster, då förstår ni hur liten han är! :D hahaha!!

Tack världens bästa syster för en asrolig vecka!!! :D <3 (vet att du tycker det där hjärtat är töntigt, och att det är askul när oliver förklarar dom, men jag hittade inget bättre! Håll till godo med det där nu!)
Men nästa gång åker vi nog själva! ;)

puss puss//en lycklig caro<3

sagt av min prins!

Publicerad 2008-09-30 10:59:19 i

Jag vet inte hur vi kom in på ämnet, men följanade dialog är bland det sötaste som min prins sagt:

L - Men vi är som Skönheten och Odjuret, du är Skönheten och jag kan va Odjuret!
C - Men vad du är gullig!
L - Eller vänta, jag ångrade mig, jag vill hellre vara den där lilla tekoppen!Kan man vara sötare än honom? Nja, skulle inte tro det! Och det är min, bara min lilla prins!<3 puss puss//en lycklig caro<3

Use your love<3

Publicerad 2008-09-30 10:36:07 i

Det är i särklass veckans bästa låt. Spelar ingen roll vilken tid på dygnet som jag får höra låten, jag blir lika partytaggad varje gång! Man ska helst lyssna på den med Kate Perry då texten är omgjord ur en tjejs perspektiv och hon sjunger sexigare! Jag vet att det kanske är oktober imorgon, och att vi går mot kallare tider, men denna låt är redan utnämnd till årets sommarlåt, så det får väll bli för den kommande sommaren!

Man kommer i den perfekta stämningen när man hör låten, jag vill bara hoppa runt i en stor fluffig säng med vita lakan, i fina spetsunderkläder och dricka goda färgglada drinkar ur martiniglas!

Sjunga, dansa, och bara ha det helt underbart med världens bästa tjejer! Helst ska man ha ett pärlhalsband som matchar underkläderna, då blir det lite extra sexigt o man kommer direkt i samma stämning som låten! Texten är helt underbar, och det blir ännu bättre när hon sjunger med världens sexigaste röst! Helt perfekt partylåt med andra ord! Nu vet inte jag hur andra människor förar innan en fantastisk utekväll väntar, men det är iaf ungefär så våra kvällar brukar gå till! ;)

Så tjejer, vad säger ni om inför nästa utgång, ska vi köra på mitt förslag?! ;)

puss puss//en lycklig caro<3

Ludde är bäst!

Publicerad 2008-09-30 09:54:22 i

Behövs det sägas något mer:D// världens sötaste och ödmjukaste pojke :)

jag älskar det lilla charmtrollet<3

till älskling<3

Publicerad 2008-09-28 14:06:47 i

Inga ord kan beskriva hur mycket du betyder för mig, känns lite töntigt, men du är helt enkelt det allra bästaste som någonsin hänt mig och jag vill aldrig aldrig förlora dig<3 Tack för allt hjärtat, du betyder mest<3

Jag älskar dig<3

Vägen till ett bättre sexliv!

Publicerad 2008-09-28 14:05:23 i Sex osv.,

Så heter en av böckerna jag köpte igår, sjukt bra bok med riktigt fina bilder! Omslaget lovar "50 sexställningar du aldrig tidigare provat" - som man då ska prova för att bättre sexliv! Njaa, håller inte riktigt med titeln med att man aldrig provat dom... men men! Jag kunde peka ut en rad väldigt trevliga ställningar som jag rekommenderar varmt, en mer detaljerad lista kommer senare! ;) Men mer om boken och dess innehåll kommer senare.

Syrran var så generad när jag skulle köpa boken, hon vägra följa med mig till kassan tom! hahaha! Så jag roade mig med att läsa några av de mest ekivoka titlarna högt medan vi gick omkring på mässan! Ojojoj har inte sett henne så generad på länge! Sist var nog när jag råkade få hicknings-anfall i en dyr o lyxig designbutik i Tallin! hahhaha! Min älskade lilla storasyster! :) så sööt!!


Nej, nu ska jag iväg o inhandla lite mer böcker, samt träffa Katerina Janouch för en liten pratstund! :)

puss puss//en lycklig caro<3

dag 5 i gbg!

Publicerad 2008-09-28 14:00:53 i

Sista dagen är här, och jag är så trött så att jag håller på att dö! Bara tanken på att jag ska till mitt riktiga jobb imorrn bitti gör mig gråtfärdig, känner verkligen hur mycket sömn jag behöver. Men jag ska ev. träffa älsklingen, så då blir jag lite mer levande igen! Jag saknar ding som satan min lilla pluttis<3

Idag har det inte hänt överdrivet mycket, jag och syrran får slita som djur eftersom vissa människor inte dyker upp och vägrar hålla sig till schemat! Vilket resulterar i att jag får dubbla pass o blir skitlack på allt och alla! Kanske inte bästa tillfället att bli arg när man ska vara snäll o trevlig mot människor, men det är sånt som händer när folk uppträder som as!

Räknade igenom veckans köp hitills, kom upp runt 40! Men då är faktiskt 3 till Owe! :) men resten är till mig! Och eftersom ingen annan hört av sig än så länge förutom owe o malin, så blir det bara till dom som jag kirrar. Men är ni snabba så kanske jag lyckas kirra några.
Jag har själv en lång lång lista kvar som jag ska inhandla nu! :) Fast just nu är jag ine i en stor matkoma! Jag och phia var på 23 vångingen, Heaven, och beställde in deras obscent stora räkmacka! Jag har ätit mig mätt på bokstavligen bara räkor! Så underbart ljuvligt gott! :)

Jennie, jag dör av saknad till dig<3 längtar så sjukt mycket tills vi ses så att det är olidligt! Tjejer, om ni läser det här, vi ska ha L 126-kväll på tisdag, och alla ska vara med!! Vad vi ska hitta på kommer senare, men alla ska med!! Ååhhh vad jag längtar!!!<3


puss puss//en lycklig caro<3

nya sexböcker på g!

Publicerad 2008-09-27 11:46:16 i Sex osv.,

Glömde skriva ner en massa viktiga saker, Owe, en liten fågel viskade i mitt öra att jag har fått beröm av du vet vem som även arbetar på vårt kontor! ;) Det du! Det känns väldigt stort att han berömmer lilla mig inför andra! :) wiee!

+ att jag har nu sett att sexböckerna börjar komma fram lite här och var, bara på ena bokbordet har dom nu lagt ut 3 nya! Som inte fanns igår! Gissa vem som ska springa efter plånboken på direkten! Den ena vet jag handlar om olika sexställningar, sånt är alltid nyttigt att lära sig. Sen den andra var någon form av lexikon!! Åhh jag är så glad så glad!! :D

+ att jag har kommit på vad jag ska göra med mitt liv, vad jag ska göra och hur jag ska gå till väga för att klämma in exakt allt som jag drömt om i en och samma sak! Hur jag ska lyckas och vad min extremt briljanta plan går ut på?! Det kommer komma fram inom sinom tid... Men jag kan säga så mycket som att jag ska försöka boka upp lite hemliga möten med trevliga människor som jag träffar och lär känna här nere... ;) + att jag har redan kommit på min Nisch och allt sånt! Åååhh jag är så taggad och glad över min egen lilla briljanta hjärna!!


ps.  idag bultar mitt hjärta lite extra hårt för Tomas Bodström och Jens Lapidus, två ursnygga och kloka författare som springer omkring här på mässan. Är det bara jag, eller blir inte en bok lite bättre om det är en riktigt snygg hunk bakom namnet?! ;)

puss puss//en lycklig caro<3

dag fyra i gbg!

Publicerad 2008-09-27 11:39:37 i

Det är nu näst sista dagen, och jag vill aldrig att den här veckan ska ta slut! Jag trivs så sjukt bra här nere, och jag älskar gbg! Även om folket är lite märkligt i mina ögon, så älskar jag staden och allt är så billigt. För er som älskar sushi, igår åt jag en 10-bitars, för 60 kr!! Ni förstår då hur billigt det är, i sthlm är det upp emot det dubbla priset! Och bitarna här nere är groteskt stora, och fisken är dagsfärsk!! Så sjukt gott!!

Men nog om mat, idag har jag ingen roligt att berätta eftersom min middag igår bestod av en sur rem med vattenmelonsmak medan jag vandrade runt själv på Liseberg! Sorligt men väldigt gott :)

Idag är det vanligt folk som är välkomna på mässan, vilket innebär typ Lilla Tokyo! En annan har varit igång sen åtta, var på den stora författarfrukosten på Park, (ja Owe, det är en av mina kunder, och jag har träffat alla mina kontaktpersoner personligen ;) ) Allt flöt på bra, och vi sålde som satan. Min uppgift var egentligen att hålla koll på att alla ansvariga uppförde sig och att det inte blev något kaos. Vilket i princip innebär att passa fem vuxna, och kapabla människor och se till att dom sköter sina uppgifter. Spännande men nödvändigt! På ren svenska - barnvakta mina chefer! 
Och även fast jag höll stenkoll på allt och alla, så lyckades båda klanta till sig! För det första, ingen växel! Som jag var tvungen att kirra fram. Sen blev det ju inte bättre av att en person prissätter böckerna fel, så vi får in för lite pengar för den bok vi säljer mest av, och för mycket för den bok vi säljer mindre av! - Det är så man får tuppjuck redan där!

Lägg sen till att det är ca 1000 små tanter som kommer för att dregla över huvudattraktionen, som i sin tur uppför sig som en bortskämd pubbeunge! Jag förstår inte hur en man i den positionen tar sig den rätten att bete sig så framför vanliga människor! Så pinsamt när mannen vill gå efter halva signeringen för att sätta sig nere i lobbyn med sin sekreterare! Men det vara bara att le o se glad ut! :)

Lyckades iaf få Mark Levengoods nya bok signerad! :) Tack så mycket Pirat! :)

puss puss//en lycklig caro<3

Precis som Romeo.

Publicerad 2008-09-27 11:30:55 i

Denna låt tillägnar jag dig, och jag vet att du inte tycker om den här musiken alls, eller tycker att den är helt åt helvete. Men låten är ändå till dig. För det är dig jag tänker på, och det är dig jag älskar<3

Kan du älska mig som luffaren älskar landsvägen?
Kan du älska mig som rumlaren älskar nattlivet?
Kan du älska mig som de unga älskar revolutionen?
Kan du älska mig som den ängslige älskar gryningen?
Kan du älska mig som studenten älskar att drömma?
Kan du älska mig som måsarna älskar takåsarna?Jag vill att du älskar mig men jag vill att du lämnar mig med!
Jag vill att du älskar mig, men jag vill att du lämnar mig med
Jag vill att du älskar mig, men jag vill att du lämnar mig
Ja skulle du älska mig, som ett slagskepp som älskar lasten?Kan du älska mig som raketen älskar explosionen?
Kan du älska mig som Huckleberry älskar floden?
Kan du älska mig som trottoaren älskar förloraren?
Och kunde du älska mig om jag föll i tusen bitar?
Och kan du älska mig så tjackpundarn älskar sin barndom?
Kan du älska mig som Teo Jensen älskar gitarren Som en gammal vän?
Ja, som en gammal vän.
Som jorden älskar månen?
Som sjömannen älskar havet?
Som tågen älskar rälsen?
Och som fångar älskar flykten?
Som barnen älskar julen?
Som korten älskar turen?
Och som Romeo älskar Julia?

Och som jag älskar dig?

Håkan i mitt krossade hjärta!

Publicerad 2008-09-27 11:27:26 i

Ja, jag var på Håkan igår. Själv! Visst det var helt underbart, Håkan sjöng som aldrig förr nu när han var på hemmaplan och allt var underbart! Men göteborgarna måste vara det segaste folket i världen när det kommer till konserter. Jag vet inte hur andra är, men när jag är på konsert vill ja ha lite fart och fläkt! Är det rock så ska jag vara inne i moshpittar under minst halva kvällen, är det annan form av musik ska man hoppa, dansa o skrika tills benen värker och halsen är död! Men igår, det var liksom helt dött! Alla människor, med undantag för några fulla fjortisar, stod liksom bara stilla och njöt?! Vad är det för typ av konsert?!

Sen så gick jag efter typ halva, el jag vet inte hur mycket som var kvar. Men jag var kvar tills första låten av extranumrena, när jag gick spela han "Kom igen Lena" och för ni som känner mig vet vad jag tänker på, och det är ingen jag vill ha i mitt lilla huvud, så det gjorde inte så mycket!

Jennie, kvällens sista låt var "Kärlek är ett brev som skickats tusen gånger"!! Och fy fan vad jag mådde dåligt! Jag kunde bokstavligen känna hur hjärtat värkte och tårarna sprutade! Jag kände mig som en borttappad femåring mitt i julrean på NK, (ni som har varit där vet hur jävla mycket folk det är)
Det var så sorligt, liksom senast jag hörde den stod vi där, höll om varandra, tårar som rann o jag minns hur vi skrek ut vartenda ord. Den kväll var och är vår kväll, o ett av mina bästa minnen! Därmed blev det så sjukt sorgligt att jag inte visste vart jag skulle ta vägen! Men jag stod där själv, bland tusen o tusen människor, med tårar som sprutade, mascara som kladdade och en röst som sprack i varenda mening!
 - om jag vore en konstig poet skulle det säkert kunna framställas vackert, men nu är det bara hjärtekrossande!

jag saknar dig så att jag går sönder, och just nu roar jag mig med att räkna minuterna tills vi ses! Jag saknar dig jag saknar dig och jag saknar dig!! Aldrig mer att jag går på Håkan själv, och aldrig mer att jag går på håkan utan dig!!!<3

jag älskar dig<3


puss puss//en lycklig caro<3

caro<3katerina=sant!

Publicerad 2008-09-26 14:46:33 i

Ja, jag vill inte på något sätt skryta, eller framhäva mig själv! Men det är svårt när man är så fruktansvärt bäst som jag är!! Nummer 1, JAG HAR SÅLT!!! Min älskade Owe ringde mig på lunchen och berättade denna underbara nyhet!! :D Det kallar jag snyggt att sälja fastän man inte ens är på plats! :D hahaha! Så tack så jättemycket stumpan!

Nummer 2 , jag träffade my favorite in the world/Gud - Katerina Janouch! Och hon kom ihåg mig och vi stod o pratade ett tag, fick hennes nya bok och hon signerade den! Sa att det var kul att ses och att jag gärna skulle komma förbi senare så att vi kunde prata!! :D Jag var nästan gråtfärdig av lycka!! :D haha shit va kul!

Sen har jag även träffat och pratat med Martina Haag, Denise Rudberg och Sören och Anders!! Jag älskar dessa fem personer så mycket, mina gudar på olika sätt vad det gäller att skriva!<3 så nu vet alla hur mycket jag älskar dom! :D
Aaah jag är så lycklig! Och snart ska jag iväg till mattorget och träffa Leila! Jag har redan boken o nu ska jag köpa dvdn! :D + att jag träffade Tasso Stafilidis, en av världens bästa och mysigaste bögar! Vi stod o pratade ett tag och jag berättade hur mycket jag beundrade honom och hur viktigt hans arbete är! Kommer komma ett inlägg sen om mitt förakt för Irans sätt att styra + Sveriges sätt att påverka det. Kommer bli att argt och välskrivet inlägg!

Malin, jag berättade om dig o kirrade en bok åt dig! Hon hälsar så jättemycket åt dig! :D

Ernst, jag ska försöka kirra Guillou åt dig, men först vill ja ha en åt mig själv! :D

Ellen, jag ska försöka kirra några sexiga böcker åt dig, men var mer specifik så kirrar jag det! ;) <3

Älskling, jag saknar dig<3

Nej, nu ska jag iväg o ragga lite mer böcker! :) aahh så mycket böcker jag vill ha och så många människor jag vill träffa! :)

puss puss//en lycklig caro<3

Jag ska se HÅKAN!!!

Publicerad 2008-09-26 09:49:45 i

Herregud, jag glömde det viktigaste! :) Idag är det fredag, vilket innebär att alla leoparder har ledigt, så alla ska iväg på olika grejer runt om i staden. Så egentligen ska jag, mamma o phia gå på någon italiensk pasta-restaurang! Men det ska jag hoppa över! Då är nämligen så att HÅKAN HELLSTRÖM är i staden! Och spelar på Liseberg ikväll!! :D Hur stora är oddsen att han kör sin sista utespelning just där jag råkar befinna mig?! :D

Så hitills är det ju jag som ska gå, har jag tur får jag med mig syrran också! Annars går jag banne mig själv och möter upp familjen sen på restaurangen! Mamma är lite rädd och vill inte släppa iväg mig. Men jag menar, vad kan hända? Det kommer vara jag och tusen Håkan-fans! :D

Ja, det kanske är lite genant att gå på konsert själv! Men det har jag redan gjort en gång tidigare, Martin Stenmarck på Grönan sommaren 2004! Yes, jag var ensam, men jag hade kul ändå! :D hahhaa!

Nu dör min syster så vi måste gå!

ps. saknar dig hjärtat<3

Puss puss//en lycklig caro<3

Dag 3 i gbg!

Publicerad 2008-09-26 09:45:58 i

Dagen har precis börjat, och jag har redan köpt 6 böcker! :) Fast en är faktiskt till Owe, stumpan, jag har hitills hittat 3 av dina böcker på listan! :) men jag fortsätter jakten!
Spännande rykten från mässan, en av mina kollegor, är sjukt trevlig! Här snackar vi kontakter, han har tom erbjudit mig böcker! :D Gissa vem som ska dit och ragga gratisböcker innan massa signeringar idag?! :D Jag satsar på både Martina Haags och Katerinas böcker! :D

Gårdagen spenderades på Göteborgs konstmuseeum, jätteintressant verkligen! Ungefär lika roligt som att se Lucia-avsnittet med Bävern 15gr på raken! Helt stört tråkigt o vi hade sämsta guiden, hade kunnat göra det mycket bättre själv! :D

Nu ruttnar min syster o vill att vi går tillbaka, eller går runt o köper mer böcker som jag vill! :) Btw, hon kommer även att gästblogga här under dagen, om vad vet jag inte. Men det var hennes eget intiativ efter några glas vin på middagen! :D hahah så kika in här senare så ska ni få läsa något roligt!

ps. jag intalar mig själv att min mobil tillfälligt dött, då ingen hitills hört av sig för att se om jag lever! Är det ingen förutom jag som är intresserad av litterärt skvaller?!


puss puss//en lycklig caro<3

Saker som bara sker i mitt liv!

Publicerad 2008-09-25 09:50:54 i

Nej, ni kommer inte tro mig vad det gäller det här heller, men om ni inte gör det, så kan ni ju kika på "Efter 10" på tv4, för där kommer jag att dyka upp! hahaha! Saken var den att jag och Phia skulle upp med massa böcker till Internationella torget som ligger en våning upp. Men när vi kommer till rulltrappan så är det en man och kvinna som liksom står i vägen, som om dom inte kan bestämma sig om dom ska på eller av! Jag suckar, böckerna är tunga och jag tränger mig före!

När vi kommit en bit uppför rulltrappan ser vi att det står en massa människor med headset, mikrofoner, ljus, kameror och allt möjligt. + att en man börjar vinka åt någon bakom oss. Först fattar varken jag eller phia någonting, tills vi ser att han vinkar mer och mer. När vi kommer en liten bit upp inser vi att vi är mitt uppe i en direktsändning med ingen mindre än Malou von Siwers, och "dom människorna" som jag trängde mig före är två väldigt stora och kända författare som åker upp bakom oss, för att liksom snyggt kliva in rätt i sändning. Ett problem uppstår! - det är inte dom som kliver av och till Malou, utan jag och syrran som hamnar mitt upp i det här!!

Hahahahaha! Vi går snabbt, men leende förbi den pågående sändningen innan jag bryter ihop i världens asgarv medan syrran planerar sin egen begravning/alternativ undrar vem hon ska ringa först av Rodrigo/Pappa eller Mormor!

Detta gott folk, är sådana saker som bara händer i mitt liv. Helt phuckade saker som man tror att jag hittar på, men som är 100% sanning! Om ni inte tror mig så kika på tv4 eller fråga min syster! hahahha!

nej nu måste jag tillbaka och leka duktig! :)

ps. Owe, jag träffade våra små grannchefer imorrse, dom är här på mässan! Och jag kan se rätt in i deras monter från våran. F blev en aningens förvånad när han skulle gå och hälsa på sin kompis-Leoparder, och ser mig mitt i smeten! haha! Men det gick bra! :) jag blev överbjuden till montern sen för att hälsa på alla! Hoppas Katerina Janouch, Martina Haag eller någon annan mysig råkar stå där just då! Eller varför inte Linda Skugge, henne känner jag ju typ efter att ha gjort tee åt henne! ;) hahaha!

Ps igen. Ersnt, jag träffade din älskling igår, han stod i vår monter och hängde medan jag gamade choklad! Trevlig karl det där! Ska se om jag kan kirra något signat i år! ;)

puss puss//caro<3

Göteborg dag 2!

Publicerad 2008-09-25 09:42:35 i

Mässan har precis öppnat för fackmänniskor, dvs bibliotikarier, bokhandlar och annat allmänt bokfolk! Så hitills är det fortfarande relativt lungt. Jag har hitills köpt 7 böcker, och spanat ut ca 150 som jag vill ha! Får se hur länge budgeten håller, men som sagt, idag är det ju LÖNING!!
Jag gick runt i några timmar igår och bara spanade på alla underbara ting i mässhallen, men blev dock något besviken över årets bud av sexböcker! Förra året fanns det lite titt som tätt, men i är hittar jag i princip inga! Denna beaktelse oroar mig! =/ Men som tur är har jag ju mitt favvo-förlag (förutom självklart pocketförlaget ;) ) X-Story! Var förbi deras huvudförlag som är Lind&Co alldeles nyss och fråga var alla sexböcker var, skaparen och grundaren är ca 30 år söt och blond, otroligt framgångsrik trots sin låga ålder. + att dom är lite kompisar med mitt förlag, så jag hoppas på lite rabatt! :)

Det visade sig sen att dom har lagt alla sexböcker på ett och samma ställe i år, i en helt ny hall! Gick dit på direkten och kunde peka ut minst 10 jag inte har, och därmed måste ha!! + att det är så sjukt billigt, 3 st för 300! Det är väldigt billigt!

Nej, nu ska jag gå och göra lite nytta, ska bara ta en kopp choklad först! Jag har fortfarande matkoma från gårdagens middag. Owe, du vet hur jag blir när jag får matkoma, hahaha! Exakt så blev jag på en av Göteborgs finaste krogar igår kväll! Men all mat var verkligen så god, jag var nära på att slicka tallriken! Det är verkligen ett stort plus med den här vistelsen, förutom alla böcker - all underbart god mat vi äter!
Jag räknar stenhårt med att mina svarta jeans som jag tyckte hängde en aningens kommer sitt spricknätt kring rumpan och lår när jag kommer hem + minst 5kg! Men det är så värt det!
Igår åt vi pilgrimsmusslor med fänkålsskum med en buljong kokt på oxsvans + pilgrimsmusslor med något annat underbart tillbehör. Till huvudrätt var det marulk med mandelpotatisskum! Sen till efterrätt var det hallonsorbé rullad i torkade hallon med ett kors av sura hallonremmar, tillbehöret bestod av ett skum som smakade hockeypulver! + mellan rätterna fick vi små aptitretare + hur mycket små goda bröd som helst!
Jag blev liksom anfådd av all mat! hahaha! Så sjukt underbart! :D

Nej nu måste jag iväg och representera företaget! Dagen till ära är jag iklädd svart kort klänning med otroligt supersexiga leopardleggings! haha! Men jag är iaf väldigt snygg i håret! :D


puss puss// en lycklig och mätt caro<3

Nej, ni kommer inte tro mig!

Publicerad 2008-09-24 14:21:53 i

Glömde skriva det i förra inlägget. Men det är helt sant! Precis efter lunchen när vi är på väg mot mässan går vi förbi en uteservering. Vid ett bord sitter några killar och lunchar, inte mer spännande än så. Förrän syrran börjar rycka mig i armen och peka. Så när jag tittar tillbaka känner jag hur hjärtat börjar slå lite fortare, vid bordet sitter inte några mindre än Sveriges stora komikerelit: Björn Gustafsson, Özz Nujen, Måns Möller, Soran + en gammal sångare som heter Simon nånting. På några få sekunder förvandlades jag från en mellanpigg asball 19åring, till en fjärilar-i-magen-fnittrig 14åring!

Men trots att det tar mig ca 50m innan min hjärna uppfattar detta, kubbar jag tillbaka och följande händer:

C - Hej, asså jag är verkligen superledsen för att jag stör er mitt i lunchen såhär...
MM/ BG/Ö - Öhh, jaha, eeh Hej hej!
C - Men får jag ta ett foto? Mina kompisar kommer aldrig i hela livet tro mig annars?! :D
Ö - Ja självklart, men fota åt det hållet, jag vill inte vara med på bild, du ser jag är helt skäggig och orakad idag...
C - Ehh, jaha, men då kommer ju bara din nacke att vara med?!
 - Jaha, jaja det blir väll bra då!
KLICK!
C - Tack så jättemycket, och hej då!!
MM/BG/Ö - haha hej då!

Yes, det är vad jag kallar snyggt gjort. Frågan är bara exakt hur bra intryck jag gjorde på dessa fagra och överbegåvade män?! Jag kan tro att dom inte blev allt för imponerade...

Men bilden kommer upp så fort jag hittar en sladd som funkar till min kamera!

puss puss//en lycklig caro<3

dag 1 i gbg!

Publicerad 2008-09-24 14:13:42 i

Nu är vi framme på mässan! Och jag är helt lyrisk, flera miljoners miljoner böcker i ett och samma rum, och sen lilla jag!! :D Det är rena himmelriket!
Just nu gör vi det minst glamorösa under mässans gång, byggning av montern! Vilket innebär att vi ska packa upp och sortera alla tusen böcker och sen göra det så snyggt som möjligt! Helst av allt skulle jag vilja göra det själv, bestämma som jag tycker och sen sortera allt enligt mina tankar. Men njaa, det går inte riktigt till så!

Jag ska precis hälla i mig dagens första varma choklad, under mässan är det choklad istället för kaffe! Jag föredrar sockerchock framför nikotinkick, varför vet jag inte. Men det är trevligare och godare med varm choklad än blaskigt kaffe!

Bloggar mer så fort jag får tid! :) ha det så bra i sthlm så länge!<3

ps. ja, jag ska flytta hit till världens underbaraste stad! :D<3 gbg i mitt hjärta<3

puss puss//en lycklig caro

GBG - here I come!

Publicerad 2008-09-23 22:20:38 i

Nu har veckan äntligen kommit, årets största högtid - Bokmässan i Göteborg! Imorgon 06.45 kommer taxin och hämtar oss. Varför vi tar taxi när vi bor två stationer från centralen, jadu, fråga min mor! + att vi ska möta resten av firman lite innan 8 då tåget går 08.10. Men vi tycker om att vara ute i god tid!

Allt är packat, jag har äntligen fått använda min nya skitsnygga necessär från Make Up Store, så snygg och praktiskt med fyra stora fack att lägga ner alla saker i! + att den är regnbågsfärgad, något som absolut går hem hos mig!
+ att jag är klar med min inköpslista inför årets böcker, men hitills är den inte särskilt lång! Nu har jag bara tagit med dom böcker jag vägrar åka hem utan att ha köpt och pratat med författaren! Sen får jag se hur många utöver jag lyckas hitta i år. Undrar om jag kommer bräcka förra årets inköp på över 50 böcker?!

Om det är någon i efterhand som kommer på att den vill ha en bok, ring mig så försöekr jag kirra det! Hitills har jag bara fått två små listor, + en hemlig grej som jag vet personen i fråga kommer älska! ;)

Aaah, jag ser så sjukt mycket fram emot den här resan! Komma bort från beiga sthlm och komma till färgglada Göteborg! + att det kommer vara rena himmelriket med miljontals böcker och flera hundra författare som jag dyrkar! + all god mat jag kommer äta! Det är garanterat värt att åka dit bara för att få gå på alla fina restauranger och gama all god mat! Jag ska under kommande veckan bara vräka i mig av fisk och goda ting!

Då jag är yngst i skaran räknas jag fortarande som barn och blir alltid tillfrågad om jag vill ha dessert - JA! Det finns ett ställe där man får in hur mycket olika grejer som helst, förra året var det 8 olika desserter, fast i mini-version som man fick smaka på, rena himmelriket!
+ att nu när jag är över 18 får jag även beställa in drinkar! Vilket innebär att jag både kommer få gama desserter och dricka goda drinkar!! Det bästa från två världar - kan det bli bättre?

Kära syster, vi kommer ha så sjukt kul i år! Jag ser verkligen fram emot att få vara med dig under hela den här veckan! och även om du inte dyrkar böcker exakt lika mycket som jag, så kan du ju alltid hjälpa till att bära mina tunga kassar efter dagens slut! ;) + att du har lovat mig att vi ska prova på PARK, åtminstonde en kväll!! :D aaah vad taggad jag är!


Så kära sötisar, sakna mig inte för mycket! Sthlm går inte under och jag är snart hemma igen! + till alla som var med i helgens stora glädje så har jag lagt upp två proppfulla album på facean! men inget är kommenterat och inga är taggade, facean phuckade upp sig flera gånger på raken och jag har inte tålamod att kirra det nu! Så tagga på bäst ni vill! ;)


puss puss//en lycklig och wannabee-göteborgare caro<3

godnatt världen!

Publicerad 2008-09-23 18:40:09 i

Håller på att packar om min väska, min kära syster hade redan packat åt mig, men hon vet ju inte riktigt hur man prioriterar! Det var hur mycket kläder som helst, jag menar hur ska jag få plats med alla böcker jag ska köpa?! Så därför är jag tvungen att packa om.

Under kvällen ska jag ta ett långt varmt bad, ha ansiktsmask, hårinpackning och manikyr samt äta Ben&Jerrys i badkaret och läsa ut en av mina sexböcker! En riktig egokväll för det är jag värd!

Sen ska jag glömma bort att världen finns och inbilla mig att den här dagen aldrig har existerat.

jag älskar dig<3

puss puss//en lycklig caro<3

räknas det som uppgradering?

Publicerad 2008-09-23 15:45:35 i

Förändringens vindar sker på kontoret nu när vi får tillskott i familjen! Vilket innebär att lilla jag ska få byta plats. Från mitt lilla skrivbord längst ner i kontorets hörn, upp till min mentors gamla bord, precis bredvid fönstret. Något som dock är lite negativt är att jag flyttar ifrån Owe, hon sitter i min del av rummet just nu, men vi kommer ju iaf fortfarande sitta i samma rum!
Frågan är nu om detta kan räknas som en uppgradering?! Rent platsmässigt måste det ju vara så, från en liten skrubb till nästan fönster! vet dock inte vad jag gjort för att förtjäna denna uppgradering! Men jag håller tummarna för att jag gjort något bra!

Ernsti, jag hoppas vi hamnar i samma rum, eller att du hamnar i det gamla och stora rummet och inte i det nya kontoret som ska göras iordning. Håll tummarna för att vi hamnar i samma!

Känner mig nästan som en pokemón som precis utvecklats! Från något litet sött och pluttigt till något större och mer maktfullt! Eller typ som en digiutveckling som Digimons! Hoppas bara det går lika bra som jag känner mig :)


puss puss//en lycklig caro<3

Skottlossningen i Finland

Publicerad 2008-09-23 14:31:30 i

Det är så hemskt, jag förstår det inte. Någon sa något vid 10 på kontoret, att det var någon som sköt i en skola i Finland, och nu rapporterar dom att det är minst 9 döda. Hur många som skadats allvarligt kan dom inte uppge ännu. Hur får sådana händelser som denna ske? Jag kan inte förstå det, och det är verkligen så hemskt. Fatta att minst 9 personer hitills har dött, och många skadats allvarligt! För att någon jävla idiot bestämde sig för att öppna en skottlossning!
Hur gärningsmannen mår vet man inte, dom uppgav först att han tagit livet av sig, men nu har det kommit fram att han lever! Fega jävla kräk som tar livet av sig, hoppas han lever och lider som ett halvdött jävla as! 

Vem kom på den idiotiska trenden att gå ner och plöja ner allt som rör sig i sin egen skola? Hitills har det inte hänt något liknande i Sverige, men det har ju skett vid flertal gånger i USA och nu två gånger i Finland. Det var ju två pojkar som startade det hela i Columbine, för några år sen, gå till skolan och öppna eld för att kunna plöja ner så många som möjligt tills man åker dit. Men varför väljer pojkar att göra samma sak som dessa två, vad är det som är så speciellt med detta dåd förutom att det är fruktansvärt?!  

Det är när det sker händelser som dessa som jag blir rädd för mänskligheten. Om det sker om och om igen, vad är det säger att det inte kommer ske här i Sverige? Jag tror det bara är en tidsfråga innan något jävla psykfall får för sig att göra detsamma i någon skola här. För eller senare kommer det säkert att ske.  
Det som är skrämmande att människor som göra sådana saker som denna, behöver inte ens ha någon psykisk störning, utan bara göra det ändå. Och det är då som det blir riktigt skrämmande!

Jag blir bara så sjukt jävla arg på att det får existera sådana människor, nej jag är ingen psykolog el expert, men att man är psykiskt störd kan fan inte alltid hålla som en ursäkt! Jag är för dödsstraff, när någon gör brott som detta, ska han fan få lida för det! Jag tror inte på det där jävla tjaffset om "att rätt vård kan göra människan frisk"! För man har försökt alldeles för länge med det nu, och alla människor kan inte bli "friska" från sina psykiska störningar! Döda dom jävlarna!


Jag kan inte förstå detta och jag sörjer med vårt grannland.

puss puss//en lycklig caro<3

tisdag - ny lista!

Publicerad 2008-09-23 11:27:08 i

Jag brukar ha nya listor på fredagar, men jag vet inte riktigt hur mycket tid jag kommer få över till bloggar i Göteborg, så jag kör en ny lista idag istället! Denna hittade jag på en av mina nya favoritbloggar :)

Det är något form av tjejtest, och jag är sån som älskar test! Så nu får vi se hur mycket tjej jag är! :)

Du har:

[ ] En plattång
[X] En locktång
[X] Designparfym
[X] Mascara över 100 kr
[ ] Fondation över 200 kr
[X] Ögonfransböjare
[X] Olika borttagningsmedel
[ ] Speciell hårbalsam i en sprayflaska
[X] Läppglans över 100 kr
[X] Hårinpackning
[X] Bodybutter
[X] Bodylotion
[X] Parfym över 300 kr
[X] Tonat håret
[X] Färgat håret
[ ] Hårförlängning
[X] Piercat dig
[ ] Tatuerat dig
[X] Tagit hål i öronen

Du:

[ ] Använder locktång/plattång varje dag
[ ] Använder fondation varje dag
[ ] Använder mascara varje dag
[ ] Använder kajal varje dag
[X] Avänder läppglans varje dag
[ ] Använder bodybutter varje dag
[X] Använder bodylotion varje dag
[X] Använder ansiktsrengöring varje dag
[ ] Använder hårinpackning varje dag
[ ] Använder hårspray varje dag
[ ] Tränar på gym
[X] Klipper dig varannan/varje månad

Totalt: 18

0-10  - Naturliga tjejen 
10 -15 - Konstgjord behandlad blomma
15 -20 - Kanariefågel i nordisk miljö

Hahaha där ser man! Jag beordrar mina tjejer i min närhet att göra samma test! ;)

puss puss//en lycklig caro<3

kontorets äckel...

Publicerad 2008-09-23 10:48:44 i

...jag! Och jag hatar det! Det finns inget värre än att vara sjuk, inte för att jag är så jättesjuk, snarare lite förkyld bara. Men jag har blivit en av dom som sitter och snorar och hostar. Visst försöker jag göra det diskret, men det går inte att undgå faktorn att jag blivit en av de äckliga! En av dom som jag vanligtvis sitter och suckar åt, blänger på och försöker undvika på allmäna platser. Och nu är jag en av dom! Känner mig nästintill pestsmittad!
Men jag måste påpeka, jag är inte så pass äcklig som vissa andra att jag snyter mig öppet inför andra människor, och jag håller för när jag hostar. Lite respekt har jag ändå för mina medmänniskor!

Nu vill jag bli frisk!! Ska trycka i mig massa vitaminer och nyttigheter resten av dagen, sen ikväll ska jag ta ett lugnt bad och vila resten av kvällen! Måste bli pigg och frisk igen!!

puss puss//en lycklig caro<3

återigen, nudister.

Publicerad 2008-09-23 08:55:24 i Sex osv.,

Jag har verkligen gått och tänkt på detta fenomen sedan gårkvällen. Och jag kommer ingenstans med mina tankar, eller det är snarare så att det är en massa saker som jag inte förstår.
Att det är skönt att vara naken, det kan man förstå att dom tycker. Men att liksom vara det hela tiden, blir inte det lite tråkigt i längden?
+ är det inte väldigt ohygieniskt att hela tiden gå runt naken, man lär ju råka gnida sig mot i princip allt och alla i sitt hem, eller vart man nu är. Så hur mysigt blir det då att sen ta i dessa naken-gnidna saker?!

Sen återigen undrar jag över deras sexliv! Nakenhet är ju något som just förknippas med just den typen av aktivitet. Så hur spännande och nyskapande kan det bli på en skala? Och hur gör dom för att variera sig? När människor som inte är nudister känner att sexlivet börjar bli lite torftigt eller vill pigga upp det lite, är ju det vanligaste att man just tar på sig någon form av utstyrsel eller klär ut sig! Man köper ett raffsett och sen är sexlivet kirrat för de kommande 6 månaderna! Men hur gör man när ens vardag går ut på att man just inte bär kläder?!

Jag är fullkomligt allvarlig med mina funderingar, i min lilla värld så går det inte ihop, eller jag har inte fantasi så att det räcker för att lista ut hur nudister löser dessa problem!

En sista fundering, varför rakar sig alla nudister just runt könen, men låter allt resterande kroppshår vara kvar?!

Om det finns någon, som vet mer om detta ämne så hör gärna av er till mig! För jag vill veta!!


puss puss//en lycklig caro<3

Grattis grattis lillasyster!!

Publicerad 2008-09-23 08:19:43 i

Woho! Min älskade lilla lillasyster fyller idag 19! Bara 364 dagar kvar till Systemet! Förutom det är det ju inte allt för många tillgångar som öppnar sig för dig som 19! Men tänk så här, du kan ju alltid beställa hem en Sotare nu som 19åring! ;) det fick du inte göra i förrgår! hahaha! Stort stort grattis till dig! Får se till att fira dig rejält när jag är hemma igen! Fram tills dess hoppas jag du får världens bästa födelsedag!<3 älskar dig min lillasyster<3 :)Denna bild är tagen en av kvällarna i Paradiset Rhodos! Sanna hade lite ont i halsen efter allt partajande, så denna kvälls middag bestod av en stor glass! Jag klassar denna bild som helt klart en av resans bästa bilder!
Sötaste bilden någonsin!<3


puss puss//en lycklig caro<3

nudister och sexbloggar

Publicerad 2008-09-22 20:31:23 i Sex osv.,

Kvällens outsiders handlar idag om Nudister, människor som enligt mig är väldigt fria med tanken och härligt raka på sak. Även om jag inte förstår hur dom tänker, så är det härligt med människor som gör exakt vad de känner för!
Men jag tänker alltid på en och samma sak när jag hör talas om nudister, om man är ett nudistpar, och hela tiden är nakna med varanda, exakt hur kul kan deras sexliv se ut på en skala?! Visst, iochmed att dom just är nakna, så lär dom ju veta hur dom denandar ser ut och hur man bäst tillfredställer varanda, jättebra och mysigt ur den vinkeln!

Men jag tänker bara, exakt hur roligt och nyskapande kan deras förspel se ut? Eller hur gör man för att variera sig i sin sexuella tillvara, när man ändå alltid är naken med varandra?!

- Jag är inte på något sätt dömmande, jag är bara extrem nyfiken på hur nudisters sexliv ser ut! Så om det finns någon liten nudist därute o som kan svara på den frågan så är du välkommen! Skriv gärna till mig och berätta, jag vill verkligen veta hur det fungerar. Jag känner tyvärr ingen nudist, så då har jag ingen att fråga.

Om den omtalaade sexbloggen som vår allas lilla Blondinbella tipsade om, någon sexblogg från metro. Mjaa, jag läste den kontinuerligt i somras, men jag tröttnade på hennes sätt att skriva. I och med att den handlar om sex, så ska hon just skriva på det sättet som hon tror att alla förväntar av en sexblogg, lite spännande och pirrigt ska det väll vara. Men njaa, långtråkig. Tack vare den bloggen har jag nu bestämt mig att väcka min andra blogg till liv! Planerna håller på att smidas, och det kommer bli bra! Den som väntar på något gott...

puss puss//en lycklig caro<3

lyckad eftermiddag!

Publicerad 2008-09-22 19:35:30 i

Mötte upp min kära syster direkt efter jobbet, tog bussen utanför staden och jeansjakten började direkt! Men eftersom vi bor i ett land vars modeskapare verkar fått för sig att alla kvinnliga varelser har ben som giraffer, hittade jag ingenting! Jag vet inte hur många par jag provade, där knäna på jeansen hängde ner på mina vader! Hur snyggt är det på en skala?! Jag försökte förklara den känslan för min syster med meningen, "Det känns som seperationsångest - fast tvärtom"!!! Jag funderar starkt på att skriva ett långt brev till modeskaparna och fråga vart dessa giraffbenslånga kvinnorna finns?!

Men det blev bättre eftersom jag fick inte mindre än 5 par jeans av syrran när vi kom hem till henne. För er som inte träffat henne, kan hon beskrivas som en kortare version av mig, vilket innebar att alla jeans satt perfekt! Tack kära syster för jeansen och tröjan! + tack för middagen i förskott! Just nu är jag så hungrig att jag inte vet vart jag ska ta vägen! Den här förkylningen har gjort min mage till ett svart hål! :O

Nej nu blir det pannkakor med glass o hemgjord sylt, det är vad jag kallar vardagslyx som i en liten ask!

puss puss//en lycklig caro<3

Tävling i VR om klocka!

Publicerad 2008-09-22 15:57:38 i

Jag är just nu med i en tävling som VR anordnar, det man kan vinna är en sjukt snygg klocka, som jag verkligen vill ha! För att vinna detta underbara ting, skriva en motivering på en mening, skriva det i sin blogg och sen länka det i en kommentar till Ebba.

Min mening: Att komma i tid blir inga problem alls, med denna snygga klocka runt min hals!Håll nu tummarna att dom tycker om min catchiga mening! ;)

puss puss//en lycklig caro<3

middagsbjudning ikväll!

Publicerad 2008-09-22 13:39:43 i

Pratade nyss med min kära syster, berättade att jag ville ha nya jeans och vips så blev man bjuden på middag! Pannkakor står på menyn, och just nu kan jag inte tänka mig något godare! Så ser sjukt fram emot att sluta för dagen och ta bussen utanför stan! Det är så värt att åka ut dit för att träffa syster + få äta pannkakor! Kommer inte ens ihåg senast jag åt det! Så det ser ut att bli en väldigt mysig kväll, först lite efter-jobbet/plugget-shopping, pannkakor och sen får vi se vad som händer! :) väldigt mysig start på veckan!

Som avslutning på kvällen blir det ett långt varmt bad med massa bubblor! Perfekt för min trötta och sjuka kropp!

puss puss//en lycklig caro<3

nu har det gått lite för långt!

Publicerad 2008-09-22 11:28:15 i

Kära syster, nu ska du få ett litet uppdrag! Jag behöver ett par nya svarta jeans. Jag har nött ut mina monkies och mina Nobody glider ner hela tiden! Jag försöker peppa mig själv genom att intala mig att det är mina morgonpromenader + rullbullen + diverse träning som nu börjar visa sig! :)
Så nu behöver jag ett par nya, dom här är ändå gamla och det känns inte så hippt att ta ett av mina gamla pastellfärgade skärp till. Dessutom börjar det bli tjatigt att dra upp byxorna var fjärde sekund och vara livrädd för att någon ska få äran att se dagens undies! Inget stort fel alls på dom, om man inte passerat 13års-strecket! Vilket jag gjort med bravör sedan dessa par inhandlades! Kommer forfarande ihåg det, Topshop i Spanien under någon av somrarna jag och Natti var därnere! Dom är fortfarande sjukt söta, och jag återförenades med dom igår när jag gick igenom en påse med gamla grejer jag lämnat hos Älsklingen! Det är små rosa körsbär på med rosa kanter, otroligt söta! men dock inget som ska visas upp på ett kontor kanske...

Så syster, nu behövs det nya byxor! Vad sägs om att ta en liten shopping på lunchen nere i Göteborg?! Kan passa på att kika på lite inredning också! :)

puss puss//en lycklig caro<3

lovely weekend!

Publicerad 2008-09-22 09:50:47 i

Bilderna från fredags kommer komma upp ikväll, om jag kommer ihåg och hinner. Planen är att direkt när jag kommer hem, ta ett långt bad, packa lite inför Göteborg och sen sova! Men jag ska verkligen försöka lägga upp dom! Det kommer ju bli lite svårt att välja bland alla 200 bilder, men det får väll blir 3 album på facean! iaf, tack för en grymt lyckad kväll alla som var med! Den kvällen hamnar garanterat uppe på min 10-topp-lista över lyckade utekvällar! Ja menar sällskapet var bra, jag betala bara en öl under hela kvällen - resten fick jag, + att jag hittade 100kr + att jag inte gjorde något dumt el gjorde bort mig! Kan det bli en bättre utekväll då?! :)

Mamma blev firad i lördagskväll och jag hade bakat världens godaste hallonpaj! Kunde blivit lite mer lyckat, men ingen ide att gräva ner sig! Jag åkte ut till älsklingen på kvällen och bäddade ner mig på direkten! Har för mig att vi såg en film, men min bomullsfyllda hjärna vägrar samarbeta. På morgonen, då vi vaknade småbarnstidiga 07.30 såg vi Alien vs Predator! Måste till min förvåning säga att den var faktiskt bra, inte riktigt min smak, men helt okej.

Resterande dygnet har jag bara försökt blir frisk, dvs legat nerbäddad och myst, försökt läsa en av de sämsta böcker jag någonsin läst - The Dirt + stört älsklingen när han packar! På kvällen såg vi sen en väldigt dålig film, det skulle vare en romatisk komedi? Recenssion kommer senare, den var så pass dålig att den förtjänar att berättas om!

Nu sitter jag på jobbet, är så nervös att jag inte vet vart jag ska ta vägen! Ska snart ringa en man, som jag tror är min blivande kund! Så nu sitter jag och peppar mig själv :) var riktigt plågsamt att gå upp mitt i natten imorrse och gå till jobbet, medan älskling kunde ligga kvar och dega! Men men, nån måste ju sköta försörjningen! ;) hahaha! 
Men du är så sjukt söt när du går upp och tittar på medan jag äter frukost, tack för det älskling<3 hoppas du somnade om :)

Älskar dig min lilla prins<3 kommer sakna dig massa medan jag är borta<3 men snart ses vi ju igen! Man får se det positiva i det hela :)  längtar redan tills vi ses<3

puss puss//en lycklig caro<3

ärlighet varar längst...

Publicerad 2008-09-22 09:21:57 i

För er som inte vet om det, så åker jag till Göteborg på onsdag, årets stora högtid har kommit! Och nu pratar vi om den riktigt Stora högtiden - Bokmässan!! Ja, jag är exakt så mycket boknördig som jag låter! Iaf, nu innan jag åker så roar jag mig med att tjata och skryta om allt och alla jag ska träffa därnere, och hur mycket böcker jag ska köpa!
Men det är som sagt inte alla som är lika roade och exalterade över min kommande resa...

C - Och så ska jag träffa henne, och så måste jag träffa Sören och Anders, för jag vet att dom älskar mig lika mycket som jag älskar dom, och sen måste jag träffa dom! Sen har jag en låång lista med böcker jag ska köpa! Vill du höra älskling?
L - mmm...
C - Då ska jag först köpa Leilas bok, du vet den när hon bakar! Fatta vad mycket grejer jag kan baka till dig! Och sen har Katerina Janouch släppt massa nya sexböcker som jag bara måste köpa, plus hennes nya roman! ( + en massa massa mer som jag glatt rabblar upp och beskriver exalterat...)
C - Men hallå, lyssnar du ens på det jag säger till dig nu?
L - Nej, det gör jag faktiskt inte, du får nog ta det där en annan gång.
C - Jaha...

Jahaja, så intressant är jag att lyssna på! För er som är lite mer intresserad av min kommande resa så berättar jag mer än gärna! + om det är någon som vill ha någon bok, så hör av er till mig så kan jag säkert fixa den till ett bättre och billigare pris, och förmodligen signerad! (Ja, det är antagligen bara jag som fortfarande blir impad av sådana saker...)


puss puss//en lycklig caro<3

gårdagen i ett nötskal!

Publicerad 2008-09-20 16:59:57 i

 • Gratis är alltid godast, allt från mat till dryck går alltid ner lättare utan betalning
 • Min lilla bebis har fått en till bästis, Angelicas Rulle<3
 • Blandade typer av människor gör dom bästa festerna
 • När blev pälsstövlar inne?
 • Och varför har vissa mongon fått för sig att 360 är ett Raveparty från 98?
 • Sämst att dom inte har en enda Håkan-låt! =/
 • All dricka blir godare genom två svarta sugrör!
 • HT har fått två nya medlemmar, believe it or not! Välkomna in i gänget<3
 • Man ska akta sig för vem man skakar hand med!
 • Kjolar som inte täcker underkläderna, är aldrig snyggt!
 • 30-plusare i strukna skjortor borde inte få komma in!
 • Angelica är bäst när det kommer till att slå fejkgogodansaren utan kläder! =)
 • Folk som bär lösa pengar får skylla sig själva om dom tappar dom på marken utan att märka! Så tack för hundringen! ;)
 • Det blir alltid lite roligare fest om man befinner sig i ett VIP-bås!
 • Hur lyckas man ta över 200 bilder på en och samma kväll? Varav 30 är minst på bröst?!

Det kära människor, var gårdagen som i en liten ask! Bilder kommer upp på facean sen om jag orkar :)

puss puss// en lycklig caro<3

Sämsta raggningsrepliken någonsin!

Publicerad 2008-09-20 16:18:53 i

Jag tycker det är ganska kul att höra människor försök till att få någons uppmärksamhet el försök till att ragga! Men ibland blir det bara en anings överdrivet och otroligt misslyckat! Därmed tänkte jag bjuda på den allra sämsta raggningsförsöket jag hört genom tiderna...

Plats; Schlagergolvet på 360, klockan är runt 2. Jag och Madde står och dansar när en lång kille runt 25år  kommer fram och sträcker fram sin hand som en låtsasmick och vill att jag ska sjunga...

J - Men vad gör du?
H - Du ska sjunga!
J - Eh, jaha! Men varför då?
H - Men jag kan inte den här låten, jag har varit i USA i 7 år, och har ingen aning om vilken låt det är!
J - Det är Carola, Fångad av en stormvind. Och den kom 91!

Resultatet blir att mannen bara tittar på mig och Madde, tar ner sina fejkmickar och vandrar vidare till nästa tjej!

Hahahah, det där var det sämsta jag någonsin varit med om! Ja, det kanske bara är jag som tycker det är extra roligt, dom som inte tycker om den sortens musik kanske inte tycker det är lika roligt... eller så är det bara jag som har egen humor som vanligt...


puss puss//en lycklig caro<3

feeling like I deserve.

Publicerad 2008-09-20 16:08:08 i

Jadu, gårdagen blev så sjukt lyckad! Länge sen en utgång blev så full av lycka, kärlek, skratt, dans och goda drinkar! Sjukt bra blanding med folk till att börja med, alla riktiga partysessor iaf! ;) Blir en kort sammanfattning, är för trött för bibel just nu! Men det var riktigt bra stämning från början till slut, inga missöden utan allt var bara partyhimmel kvällen lång!
Det började hos Ernst med förning och fixning, drog in till stan och mötte upp pojkarna! Kom in på direkten, tog ett VIP-bås och vi började ta för oss av maten! Då jag ätit lunch vid 12 blev det en jäkla massa mat för min del, men gratis är ju alltid godast! ;D Direkt efter maten började alla hämta ut sina gratisdrinkar och vi mingla runt, glodde på mongon och njöt! Trubadurerna var duktiga, och underhållande i typ 20min, inte över 2h som dom höll på!

Kvällen fortsatte, musiken kom igång på alla dansgolven, drinkarna flödade och alla var glada! Tror jag aldrig varit med om en sådan toppenkväll som det faktiskt blev! Alla var bara glada, lyckliga och stämingen var på topp! Om man bortser från ett misslyckat hälsande, så var kvällen fullkomligt kalas!

Det slutade med att folk droppade av en efter en och jag gick sakta hem barfota runt halv tre! Bilder och en liten sammanställning + massa annat kommer sen!

puss puss//en lycklig men möschlig caro<3

Fredag - ny lista!

Publicerad 2008-09-19 15:36:09 i

1) Fullständigt namn, alla pinsamma mellannamn ska avslöjas här!
Carolina Ebba Rebecca Wikbro Carlén, inga pinsamma, bara sjukt snygga!

2) Ålder?
19
3)Stjärntecken?
Lejon

4)Civilstånd?
<3
5)Favoritfärg?
Rött. Men nya favvon är plommonlila!

6)Äckligaste maten?
Inälvsmat! Allt som har med linsor och övernyttigheter att göra!

7)Person som du avskydde i skolan och skulle vända dig bort från om du nu(som vuxen) mötte på gatan?
Vad det gäller tjejerna så duckar jag, el vänder om. Vad det gäller killarna så stannar jag upp, pekar skriker och skrattar åt dom!

8)Bästa filmen ever?
Saw triologin och en rad chickflick!

9)Fulaste namnet du vet?
Jörgen, min första gyn hette det. Fördömt sen dess!

10)Som vän är du?
Jag hoppas jag är snäll, rolig, påhittig, stöttande och allmänt bäst!

11)Hit vill du resa?
New York med älsklingen!<3/Italien med tjejerna!

12)Hångel på första dejten?
Absolut, om det känns bra för båda, så varför inte?!

13)Spaghetti eller makaroner?
Makaroner. Roligare att äta!

14)Status på dina fötter?
Just nu, helt okej. Fotbad, peeling och skrubb minst en gång i veckan som gäller!
 

15)Eltandborste eller vanlig?
Vanlig. Gillar inte surret från den andra, det skakar så i huvudet. + att det är roligare!

16)Är du en fena på?
Baka. Hitta på nya saker att göra med sötisarna!

17)Din allra bästa killkompis(ever) som du även kan jobba helt otroligt bra tillsammans med?
Älsklingen såklart! Vi var i princip värsta dreamteamet på THG! En liten nackdel var att vi hellre ägnade oss åt varandra än plugget... men förutom den detaljen är vi bäst!

18)Vad gör du i helgen?
Sover ut och vilar upp mig! + utgång ikväll, firar mamma och kanske träffar älskling<3


puss puss//en lycklig caro<3

en av sveriges största högtider?!

Publicerad 2008-09-19 11:04:57 i

Nej, jag pratar inte om Julafton, påskafton eller min egen personliga favvo-högtid - Halloween! Utan jag pratar om en dag, som enligt mig borde vara en riktig högtidsdag som firas runt om i landet! Då pratar vi inte något fjuttigt firande, utan vi pratar om flaggor på bussarna, lokala tv-sändingar från olika platser runt om i Sverige för att visa hur olika människor firar just denna dag. Vilken dag jag pratar om, Kanelbullens dag såklart!!
Det började med att någon luktar vaniljbulle in på kontoret, och både jag o Owe börjar prata om Kanelbullens dag, som verkligen borde vara en nationaldag i detta tråkiga land! Bulltillverkare borde dela ut gratis bullar på stan, man borde inför lag på att alla kontor och skolor runt om i landet tillsammans bakade massa bullar och sen fikade och hade det trevligt. Kalla mig naiv, men jag tror stenhårt på att det skulle bli så mycket bättre stämning i detta kalla land!
Släng in en 50 bullar på detta kontor, och det skulle bli rena paradiset! Inte för att vi är osams, utan mer för att bullar skapar så bra stämning! Ja menar, vem tycker inte om nybakade bullar med ett stort glas mjölk till?! :)

+ att världens bästa namn, namnet på min blivande Bebis har namnsdag denna dag!  Frans och Frank har namnsdag ¨då! Så då får båda jag o Ellen fira våra små bebisar den dagen!

+ att i år så sker Sannas födelsedagsfirande på denna dag, ser sjukt mycket fram emot den dagen!

+ att jag bjuder in dom som vill och kan på en stor bakdag hemma hos mig. Ju fler som är med o bakar, desto mer bullar blir det! :)


puss puss//en lycklig och bullsugen caro<3

mammas födelsedag!

Publicerad 2008-09-19 09:37:58 i

Min kära moder fyller år imorgon, lite ångest verkar hon ha. Kan iofs ha att göra med att jag påpekade häromdagen hur nära det är tills hon fyller 60, något som kanske inte var det snällaste?! Men jag tänker att när man väl paserat 50 har man väll inte så mycket åldersångest? Men jag hade visst fel...

J - Jag och Phia ska kirra något till dig tillsammans i år!
M - Jaha, men det är väll inget speciellt?
J - Mjaa, du fyller ju år!
M - Men det är väll ingen snitslad bana eller något sånt?!
J - Vadå snitslad bana, typ som skattjakt eller?
M - Ja men på 80-talet var det jättepopulärt med snitslade banor!
    - Och jag vill inte hoppa Bungyjump!!

J - Men snälla mamma, du är väll inte direkt inom åldersgruppen för dom som hoppar bungyjump?!

M- Nej kanske inte nu kanske. Men jag har en gång varit!

Hahaha det är vad jag kallar en bra start på morgonen!

puss puss//en lycklig caro<3

modern myt!

Publicerad 2008-09-18 10:28:37 i

Att man tappar all aptit när man är sjuk, är fan en modern myt! Oavsett hur sjuk jag är, så har jag fortfarande samma gamla glada aptit kvar! Spelar liksom ingen roll om jag är bakis el influensa i kroppen, fortfarande samma gamla matglädje! Ett stort undantag är när jag drömmer att jag hetsäter sötsaker, då mår jag illa som ett as! Men annars har jag lika stor aptit frisk som sjuk!
Nu när jag känner mig halvmöshlig, är jag hungrig redan vid 10! Antar att det är mina halvsjuka celler som behöver föda?! Har precis utnyttjat 10-rasten till att inhandla massa apelsiner och kiwi, c-vitamin ska tydligen vara apbra när man är förkyld, i det här fallet motverka en förkylning på intågande! + en stor ostfralla! Vet inte ens när jag åt det sist, men det är ju så sjukt gott! Så nu är jag lite gladare inställd på världen!

+ att Ernst just nu för tillfället sitter på intervju med chefen, och jag är ganska säker på att det går bra! Om jag känner Ernst rätt så borde det inte vara något problem!

+ att det var riktigt upp-piggande att träffa en klar favorit, prata lite skit och få höra det senaste skvallret om allt och alla! :) det ena lite mer spännande än det andra.... ;)


puss puss//en lycklig caro<3

världen är tråkig idag!

Publicerad 2008-09-18 09:07:14 i

Är helt slut, hela min kropp säger ifrån och jag är inne på min tredje kopp te för dagen. Icke en bra start! Hela min hjärna känns som fylld med äppelmos, och jag har sjukt ont i halsen! Men jag kan inte vara sjuk nu, dels för att jag har så mycket att göra på jobbet + att jag kommer vara borta tre dagar nästa vecka - vilket innebär att jag kommer sjukt mycket efter! Iofs kommer jag inte tänka på det över huvud taget när väl är därnere, då kommer jag leva livet och umgås med mina stora favoriter! Men nu innan innebär det ren magknip! =/ + ren konkurs i hjärnan!

+ att den kurs jag vill läsa, går bara att läsa på höstterminen, som startade för några veckor sen! Så nu måste jag liksom vänta ett år för att läsa en kurs som tar 8 veckor! :O det är så man går i konkurs igen!

+ att dagens ringlista är för lång, tänker inte ens räkna antalet för jag vet att jag ändå inte kommer klara av den idag! Fan också!!

+ att världen är allmänt seg och tråkig idag! Jag vill ha ledighet och helg! Bara kunna ta det lugnt och slippa tänka!!


puss puss//en gnällig men lycklig caro<3

myskvällen har börjat!

Publicerad 2008-09-17 18:59:53 i

De sista timmarna på jobbet gick så segt att jag ville gråta, men det är bara att ta nya tag inför imorrn, känner mig nästan lite taggad! eller inte...
Just nu sitter vi hemma hos sanna, hon och Naddi leker med Sannas födelsedagspresent från Matte, ett Wiispel, vet inte riktigt om jag vågar mig prova på det. Får se senare under kvällen! Hitills har vi lyckats göra ett event på facean inför sannas födelsedag!! :D Så alla som är bjudna, gå in och attenda, det kommer bli så sjukt kul och planerna är stora! :D Hahaha så alla som fått en ibjudan, tacka ja! Ni som inte blivit bjudna, då har vi nog bara råkat missa er på listan, men säg till så kirrar vi det!! :D Men som sagt, tacka ja på direkten!! Just nu är Sanna lite nervös, eftersom det hitills bara attendat två personer. Iofs har eventet bara varit uppe i 10 min, men gå in på direkten och kirra det! :D

Snaaart blir det maaat! Naddi får äta 19.03!! Så då ska vi stå i en kö för att få skaffa mat! En annan håller bokstavligen på att förtvina av matbrist!! :O jag dööör av hunger! + att jag har sjuk träningsverk i princip hela kroppen! =/ + att jag börjar få ont i halsen!! Det måste bort!! Det är alla jävla äcklon på jobbet som hostar och slemmar inne på kontoret!! Jag får INTE bli sjuk!!! Det är ju för fan GBG nästa vecka!! Då måste jag vara pigg som en mört och frisk som en mango!! :D


puss puss//en lycklig caro<3

myspys på lill-lördagen!

Publicerad 2008-09-17 14:03:11 i

Längtar som satan tills klockan slår 17 och jag får sluta för dagen! Då ska jag bara göra några snabba ärenden på stan innan jag ska möta upp tjejerna och vi beger oss ut till Sanna! Ser så sjukt mycket fram emot denna myskväll! Om det inte vore en gigantisk igloo över hela Sthlm så kanske man vore lite partajsugen, men nu är det enda jag längtar efter stora koppar te, varma duntäcken och mysigt sällskap! Precis vad jag hoppas på ikväll!
Vi ska ses hemma hos Sanna, planera massa inför en viss speciell människas hemkomst<3 + Sannas födelsedag + utgång! + jag vill planera inför sommarens resa! ja, jag tycker om att vara ute i god tid, väldigt god tid! :)

så tjejer, längtar väldigt mycket efter er! Jag har med mig fika också! hembakade kärleksmums med färgglatt strössel och silverkulor på :) du får stå för täcket och teet darling<3

puss puss//en lycklig caro<3

imorrn blir det långbyxor!

Publicerad 2008-09-17 13:17:21 i

Har fått ytterligare kommentarer om dagens klädsel, vilket har fått mig att inse att imorrn är det jag som tar på mig långbyxor! Även om det jag har på mig faktiskt är en Klänning! så verkar vissa inte ha uppfattat det!
Innan Ernst kom in på kontoret var hon lite nervös inför mötet med Chefen och nojade sig över vad hon skulle ha på sgi, väl på tuben hoppades hon bara att det inte var för slampigt! Jag försäkrade att hon var skitnygg och att det skulle funka kalasbra! Väll på plats nojar hon återigen över sina kläder, kastar ett öga på min Klänning och säger "Men gud vilken tur, du är ju också klädd som jag!!"

Sagt av annan kollega - "Men vilken snygg tröja du har på dig idag!"
 
Under min promenad hoppades jag bara att ingen skulle få för sig att kommentera klädseln, (det har hänt förrut) men jag slapp det! Dock tror jag att jag såg en av Bokhororna! Har dock inte överdrivet stor koll på dom, vet bara att det finns två blonda, som alltid ler stort på foton i tråkiga svarta kläder! Vet inte riktigt vad dom gör, jag får bilden av en prostituerad i typ bara underkläder o snygg rock, som står och säljer sig i något slummigt gatuhörn, och sen tar betalt i böcker!!
Haha jag lär ju iofs vara helt fel ute med tanke på att detta företag är ett Aktiebolag, men jag ska genast ta reda på vad dom sysslar med! Lär ju stöta ihop med dom i GBG! :D

puss puss//en lycklig caro<3

min blivande arbetskamrat!

Publicerad 2008-09-17 09:59:38 i

Ernst har precis varit här, hade pratat lite med chefen igår om att jag hade någon som ville söka jobb här, så hon sa att Ernst skulle komma hit, och nu har hon varit här och haft ett litet mini-möte! Enligt mig gick det fullkomligt lysande, även om mötet bara pågick i några min! Men iaf! :) Aaahh jag är så sjukt taggad på att vi ska bli arbetskamrater! Fatta vad sjukt underbart roligt vi kommer att få! Dreamteamet på THG fortsätter efter skolan! Vilken underbar ide! :)

Nu är det bara hålla tummarna för att chefen diggar dig lika mycket som jag gör, fast det lär ju inte vara så svårt! ;)<3

puss puss//en lycklig caro<3

fina minnen på morgonkvisten!

Publicerad 2008-09-17 08:48:11 i

Det är helt sjukt galet kallt ute! Först när jag var ute imorrse och hurtbullade mig, hade jag tom med mössan på! Jag måste sett ut som en jävla alien med alla kläder jag hade på mig, inget som matchade det allra minsta med något annat och allt sticker ut på sitt sätt! Men det var en trevlig promenad iaf.
Fast sen när jag skulle gå till tuben, var det på något sätt ännu kallare! Trodde fan jag skulle falla ihop av denna plötsliga kyla, och då hade jag på mig en tjockt stickad klänning (fick kommentaren på jobbet - fin tröja! men det är en Klänning!) + skinnjacka + mina nya estniska hemstickade vantar! Och jag höll fortfarande på att dö av kyla! Kände mig som en trotsig femåring på väg till dagis, på den mentala nivån hamnade jag på grund av kylan!

Men jag hörde en gammal sommarklassiker från Rhodos - 4 minutes med Madonna och Justin Timberlake! Sjukt många roliga och underbara minnen dök upp i mitt lilla huvud! Mitt klaraste och roligaste minne är Natti i en gul klänning som sjunger den hår låten som en liten duett med mig, jag vet inte varför jag minns just det, men jag vet att vi hade sjukt kul den kvällen!

För att fira detta roliga minne valde jag att ta på mig mina Rhodos-skor, som jag hade typ varje kväll när vi var ute! Det var egentligen Sannas, men till slut fick jag dom! :D Dom är jättefina fortfarande, men jag känner verkligen hur sönderdansande dom är! Men iaf, dessa små skor fick mig att få ännu fler minnen i mitt huvud, det mest klockrena är en av kvällarna när jag stod på ett av podierna och dansade! Livet lekte och allt var hur kul som helst, jag försökte få upp tre tjejer från österrike på podiet för att jag skulle få lite sällskap och för att dom också skulle få leka livet! Men dom vågade inte. Ungefär samtidigt började en snubbe försöka kika under min kjol, vilket självklart gjorde mig skogstokig och jag började skrika som satan på honom! Men han verkade vara efterbliven eftersom han inte slutade, så till slut fick jag nog och började sparka efter hans huvud! Hahaha!
Det hela slutade med att jag blev så arg, verkligen tog i för att kicka till snubben hårt i huvudet och resultatet blir att min sko flyger över halva baren och försvinner ner i folkhavet! HAHAHAH!! :D Ett av den resans absolut roligaste minnen! Det var dessutom en av de rädda tjejerna som fick uppgiften att hämta min försvunna sko! :D Räknar stenhårt med att jag gjorde ett ganska bra intryck på dom! ;)

Detta var lite härliga minnen från en underbar resa med mina älsklingstjejer<3 vi börjar planera nästa sommars resa redan ikväll va?! Jennie, inget är bestämt ännu, jag vill till Italien! Men än så länge spånar vi bara, vi pratar mer när du är hemma! :)

puss puss//en lycklig caro<3

dagens bästa x 2!

Publicerad 2008-09-16 21:35:26 i

Kom på att jag glömt berätta en sak, någon som står mig mycket nära, ska imorrn komma till mitt jobb, och söka en av de lediga tjänsterna!! Nämligen Ernst! Jag har kirrat ett litet mini-möte med chefen och håller tummarna för att det går super! Fatta vad kul om vi jobbar på samma ställe! Tiden kommer bara rinna iväg och vi kommer ha kul tillsammans hela dagarna! Det kommer typ bli precis som de gamla dagarna på THG, inte riktigt samma sak eftersom vi bara är två av fem HT, men ändå! :D + att vi var värsta gold-teamet, fatta vad bra vi kommer jobba tillsammans nu! ;)
Håller tummarna stenhårt för att det går bra för dig imorrn!<3 :D

ps. Sanna, du vet den där låten som vi hörde från vår balkong i Lloret förra sommaren, den som ingen förutom du kunde! Och när den spelades började du hoppa, dansa och sjunga, och vi andra fattade ingenting! Den låten hörde jag på radion idag på jobbet! Först kunde jag inte förstå varför jag kunde den, men sen såg jag ditt glada ansikte framför mig, och då kom jag på vart jag hört den! :) ville bara säga det!

tillbaka till pajen och korten nu!

puss puss//en lycklig caro<3

kvällens nöjen!

Publicerad 2008-09-16 21:14:00 i

Är trött i kroppen som en filead sill, klarade av att simma mer än 30min idag! + två yogaställningar! Jag har kunnat många fler som jag brukade köra i gryningen på vår takterass i Spanien varje morgon! Känns skönt att säga vår, egentligen är det  ju Nattis pappa som bor där, men jag räknades nästan som hans dotter också efter alla somrar där, så då kan man ju nästan säga att det är min också! ;) haha! Iaf, jag kommer ihåg en sommar då jag gick upp direkt efter att Aleix gått till dagis, gick upp till taket och tränade yoga i nån timme, åt frukost framför Disneychannel innan jag väckte Natti som fortfarande sov! Det var en riktigt underbar sommar det året! :D

Iaf, är sjukt nöjd över dagens prestationer, kanske inte gick sådär kalasbra på jobbet, men jag har minst 4 kommande affärer innan jul, efter dagens prestationer! Det är iaf bra gjort enligt mig!

Resten av kvällen har jag försökt leka Martin Timell och få igång de nya högtalarna, men det vill fan inte fungera! Jag räknar stenhårt med att älsklingen är mer teknisk än mig och mamma och får igång dom på ett litet kick! :)
+ att jag äntligen kommit igång med tack-korten från studenten! Dom personer som får äran att mottaga ett sådant får även ett julkort, jag har den stora humorn att kombinera dessa två saker! :D ibland är jag för rolig!

Nej, nu ska jag ta en lång dusch, kirra mina naglar, ha ansiktsmask + gama massa hembakad varm hallonpaj och skriva klart resten av korten! Rikigt mysig tisdagskväll framför mig :)


puss puss//en lycklig caro<3

Jag är en wannabe-hurtbulle!

Publicerad 2008-09-16 19:52:57 i

Har tänkt mycket på ett av Ellens tidigare inlägg om träning, jag har själv alltid varit en stor motståndare till all form av sport. Dels för att det är så fruktansvärt tråkigt att kubba efter en boll, fast mest har det nog med att göra att jag är så fruktansvärt dålig på all form av bollsport! Men jag kan liksom inte förstå eller ens försöka fatta träningshets! Det pågår en sjuk träningshets på mitt jobb, jag blir anfådd bara av att lyssna på vad mongona tränar varje dag efter jobbet! Iofs så är dom extrema och i mina ögon i behov av hjälp, men det är en annan sak.
Det jag snarare tänker på, är varför man tränar och för vems skull? För mig är det inte en självklarhet att man har sport eller motion som intresse, att man vill överleva det man stoppar i sig är mer förståligt för mig!

Men när träningen och kosten begränser ens vardag, jämt och ständigt är med i ens tankar och handlingar och hindrar en från att göra saker - då är det ett problem! Istället för att imponeras över kollegornas träningsvanor, blir jag snarare rädd för felen dom har i sina små hjärnor!

Jag vet att jag aldrig kommer bli en sån människa som skuttar ur sängen med glädje för att kubba en mil med ett leende på läpparna, för att sen äta en stor tallrik havregrynsgröt och vara nöjd för dagen! Att träna är oftast en pina under själva träningen, sen ska man ju förhoppningsvis må bättre efteråt. Iofs så beror ju det oftast på lyckohormonerna som skapas, vilket gör att det hela är uppgjort!

Jag inbillar mig själv att jag blir piggare och mår bättre om jag rör på mig, mitt mål är att inte gå i ide så fort vi går mot mörkare tider denna vinter, detta genom att försöka gå varje morgon. Om det funkar rent fysiskt el om jag inbillar mig att jag mår bättre, vet jag inte. 

Att undvika överdrivet intag av socker och annat onyttigheter är väll på ett sätt bra, men detsamma gäller träningshetsen, när ens matvanor får för stor påvkeran över hur man lever sitt liv, då är det åter igen något som är fel! Vad det gäller dieter och all form av bantning, tror jag inte ett dugg på. Visst man går ner snabbt, men lika snabbt går man upp det dubbla. Att människor inte har förstått det i dagens samhälle tycker jag bara är skrattretande!

Nej, då lever jag hellre som en wannabe-hurtbulle som äter nyttigt när jag känner för det och samtidigt äter gott när jag får lust utan att det går till överdrift. Rör på mig måttligt varje dag, och så länge jag mår bra av båda grejerna i längden och överlever så kan det ju knappast vara något dåligt! 


puss puss//en lycklig caro<3

tiden går för fort!

Publicerad 2008-09-16 14:33:14 i

Sitter och planerar upp en massa återkomster på jobbet, hur mycket jag ska ringa och si och så, när jag inser att nästa vecka går det bort 3 hela dagar! Jag ska ju till GÖTEBORG då!!! Jag har bara tänkt att jag åker någon gång i slutet av månaden, men nästa vecka Är i slutet av månaden!! Helt stört vad tiden går fort! Samtidigt som jag är sjukt överlycklig över att jag ska åka, alla personer jag dyrkar som kommer gå på samma röda mattor som jag, alla böcker jag ska köpa och allt god mat jag ska gama, förutom det inser jag nu hur mycket tre arbetsdagar är! Tanken har liksom inte slagit mig förrän nu att mitt arbete kommer stå stilla när jag inte är på kontoret! :O Det har jag inte tänkt på förrän nu!

Shit Pommes vad tiden går fort! Det har liksom gått ett helt år sen jag var där på bokmässan, och om bara en vecka är det dags i år igen! Jag är så taggad att jag inte vet vart jag ska ta vägen! Shit vad mycket böcker jag ska köpa! Frågan är bara vart jag ska lägga alla?! Ni som varit hemma hos mig har ju sett mitt kaos till bokhyllor, dom är ju överfyllda och står i dubbla rader med alla mina böcker! Och nu är det dags igen, vilket innebär runt 50 nya böcker! Vart fan ska jag få plats med dom?! Jag röstar för att kvinnan slänger ut alla sina kläder ur klädkammaren, vilket innebär att jag kommer få massa massa plats för mina böcker! :) undrar vad hon tycker om förslaget...


puss puss//en lycklig caro<3

världens bästa dotter!

Publicerad 2008-09-16 13:23:35 i

Förmiddagen har passerat snabbt men icke smärtfritt, sjukt segt! + att jag har en helvetes lång lista kvar som kommer underhålla mig resten av dagen! Känns som det är flera dygn kvar tills jag slutar, och tristessen är nära. Men samtidigt är jag taggad på att ringa massa för att sälja in varan lagom till jul! Så det är väldigt kluvet...

Hann på lunchen springa upp till gubben, mötte honom på vägen och fick följa med på ett litet kundbesök. Sen när vi kom ut ur byggnaden, skedde följande konversation:

U - Jaha, ska du med och träffa Filmstjärnan nu eller?
C - Va? Har du fått någon ny känd kund nu eller? (han gjorde balkongräcken åt Arja Saijonmaa i somras)
U - Nej nej, jag menade Lasse, han är inne på firman nu!

Haha, någon mer än jag som tycker hela den här Äntligen Hemma-grejen stigit honom åt huvudet?! hahaha!

Som den snälla dotter jag är, kom jag ihåg att gratta min lilla fader och hans fru på 2 årsdagen! varför jag gjorde det? Eller varför jag ens har det uppskrivet? Eller ens anstränger mig och grattar mannen, jadu det vet jag inte? Jag kanske är undermedvetet godhjärtat och kommer ihåg vilken skit som helst?! Detta är iaf ett stort bevis på att jag är världens bästa dotter som tom gör det, det kan ingen säga emot. Grattis sa jag iaf...

Nu är det nya tag som gäller, lyckades tigga till mig en stor Latte Vanilj hos Prego, har en lååång lista framför mig innan jag måste prata med chefen om en massa saker! + att jag måste spara energi till ikväll då jag planerar att simma + basta!

puss puss//en lycklig caro<3

dagens sötaste sms!

Publicerad 2008-09-16 10:35:55 iTyramail! :) Eller ja.. Mail från din syster i alla fall... ;) Kolla in det. Puss


puss puss//en lycklig caro<3

när katten är borta...

Publicerad 2008-09-16 09:22:30 i

Det märks garanterat att chefen är borta. Jag håller på att kirra massa i vårt jobbprogram och göra iordning en lång jobblista, för en gångs skull är det jag som är 100% koncentrerad på jobbet. Men mina små kollegor verkar inte vara lika inställda på det. Hitills har dom mest suttit och disktuerat, först vilken radiokanal vi ska ha på. Sen har dom pratat om allt från thailändska shemales till i vilka länder det är lagligt att röka på på sin egen innegård!
Spännande diskussioner, nästan så att man blir sugen att hoppa in! eller inte...

nu ska jag kika lite på vad vårens kurser har att erbjuda! känner mig taggad på att plugga igen!

puss puss//en lycklig caro<3

vill tillbaka!

Publicerad 2008-09-16 09:09:22 i

Sitter på jobbet, det är segt som satan och chefen + min mentor är på något heldags seminarie! Vilket borde innebära att man kan ta det lite lugnt idag! Är så seg att jag tror jag går i konkurs! Men det är bara att kämpa på.
Det var sjukt svårt att lämna älsklingen idag, han kunde ligga kvar och dega i flera timmar innan han skulle iväg och klippa sig, medan en annan skulle upp i ottan för att åka iväg och slava! Men jag fick iaf upp honom ur sängen för att äta frukost med mig :) Vi har iaf haft tre helt sjukt mysiga dagar tillsammans, helt phucking underbart och helt perfekt<3
 Förutom en liten detalj, vi såg en film igår, som jag hade fått för mig var värsta supermysiga romantiska komedin, The Break-up! Ja, titeln kanske skulle ha sagt mig något, men jag kopplade mer som att man skulle få se när dom gjorde slut och allt sånt roligt bråk, för att dom sen skulle bli lyckliga i alla sina dagar! Men Nej, istället fick man se allt sorgliga, bråk och tjafs och sen när dom flyttar isär! Men sen var det liksom inget mer, förutom att dom typ var lyckliga igen, isär!!
Usch, vilket dåligt slut! =/ blev inte den bästa stämningen när jag kom fram till att dom inte skulle sluta som ett par!

Men även om det var ett dåligt slut, så var den sjukt rolig och jag rekommenderar den, även om jag nu råkat avslöja det dåliga slutet! Den har en massa söta scener också, som värmer rejält i hjärtat, medan andra gör så ont att tårarna rinner. Vi lovade varandra att vi skulle försöka att inte bli som dom i filmen<3

Du är bäst älskling, är så lycklig över att jag har dig, du får mig att må bra och gör mig glad när jag töntar mig<3


puss puss//en lycklig caro<3

veckans to-do:

Publicerad 2008-09-15 21:05:45 i

Veckan har ju iofs redan börjat, men eftersom jag hade fullt upp under hela helgen, kommer veckans lista idag istället. Då sötisen fastnat i någon avancerad diktsamling (töntig speltidning) roar jag mig med att läsa ikapp massa bloggar, men snart blir det film.

 • Söka flera kurser till våren! yes, jag ska börja plugga igen! men på distans :)
 • Träffa Lillasyster<3
 • Jobba mån-fre
 • Promenera varje morgon, utöka till 45 min
 • Simma helst minst två gr
 • Ev. KTH-fest med aspisarna!
 • Ev. 360 med HT!
 • Biomys med min prinsessa Ellen<3
 • Fira mammas födelsedag
 • Kirra present till mamma + baka något!
 • Läsa ut "The Dirt"
 • Prova den nya Ben&Jerry-smaken, om det nu kommit någon?!
 • Äta lunch med pappa någon gång.
 • Träffa älsklingen massa när han är åter i sthlm<3

  puss puss//en överlycklig caro<3

veckans bästa bok!

Publicerad 2008-09-15 20:46:52 i

Jag har nyss läst ut en av bland de bästa böckerna jag läst inom Chick-litt kategorin: Stella och Sebastian av Jenny Leeb! En helt perfekt bok att slöläsa så fort man får 10min över, inte ett dugg jobbig att hänga med i och man kommer in i boken efter några sidor. Leeb har hitills bara släppt två böcker, men den här är snäppet bättre än föregångaren.

Perfekt för den som gillar chicklitt, men trött på att det alltid är tjejen som är den som alltid gråter,tröstäter och ser sig själv som ett offer. Den är dock inte lika feministik som jag kanske framställer den, men det är mer jämställt mellan dessa två personer, dvs, mer realistik. Klart som fan att båda parterna påverkas av att uppbrott av ett längre förhållande. Vilket hon beskriver sjukt bra i den här boken!


Så alla som vill ha en sjukt bra bok att läsa nu när det börjar bli höst, läs denna. Helt klart i samma klass som en av mina favoriter Denise Rudberg! Det är pocketförlaget som gett ut den, och borde finnas ute i de flesta bokhandlar nu!

Veckans nya bok som jag precis börjat på, för att neutralisera lite i hjärnan efter all kärlek, blir en lite råare bok, The Dirt med Mötley Crue och Neil Strauss! Jag älskade hans förra med Jenna Jameson, så jag hoppas den här kommer i närheten av den, han har ett bra sätt att skriva på. Ska även köpa hans andra böcker nere i GBG!

Nu tycker sötisen att jag skriver för mycket, ska ge honom lite uppmärksamhet<3

puss puss//en överlycklig caro<3 

you are the sun in my universe<3

Publicerad 2008-09-15 20:37:25 i

En helt perfekt helg har passerat,den var tydligen så pass bra att jag inte ens hade tid för att umgås med datorer. Lördagen bara passerade, hela kvällen var jag med min älskling<3  o fast det bara gått en vecka, blir jag töntigt lycklig av att träffa honom igen! Vi såg Panic Room, sjukt bra film! Var några år sen jag såg den sist, så jag hade glömt bort allt, vilket gjorde att den var lika läskig igen! :O
Hela söndagen spenderade jag med la familia, vi hade massa storkok och bakning igång hela dagen, samtidigt som syrran färgade o klippte vårt hår! Jag hann med att baka en stor hallonpaj + en stor plåt med kärleksmums!
Jag kan även meddela att alla mina blonda rhodos-slingor nu är borta! Hela håret har färgats om till en mörkbrun höstig färg, var sjukt trött på allt det ljusa! Nästan på gränsen så att jag började känna mig korkad! hahah! Så nu är allt sånt borta + att det är kortare o massa sånt. Jennie, du får se när du kommer hem om lite mindre än två veckor!!! :D Resten får se någon annan dag! Viktigaste var iaf att allt det blonda försvann! :)

+ att jag och syrran hann med lite shopping nere i Ringen! Jag firade lite i efterskott att jag hade fått jobb genom att köpa lite nya grejer från Hanky Panky! :) Det blev ett par röda o ett par ljusrosa till mig o sen ett par mörklila till syster! Mfin lilla present till henne för att fira att jag fått min första jobblön! :)
+ ett nytt nagellack från hm, sjukt snygg lila nyans, tyvärr har flaskan det otroligt töntiga namnet "Fashionista"! Inget som direkt faller mig i smaken, känner mig mer som en superhjälte med detta lack!

Hela söndagkväll var jag med älsklingen, helt underbart<3 åkte hem till honom direkt efter jobbet, somnade som ett litet barn och vakna av att titta på mig o strök mig över kinden! Finns inget som får mig att må bättre just nu än att vara med denna underbara lilla person<3 :) jag har även fått veta vad jag skulle fått i julklapp (samt kanske kommer att få om han kan fixa det), tårarna var nära av lycka! Haha jag är så töntlycklig att jag gör mig själv generad! hahaha!
Jennie, denna julklapp är i samma stil som när jag fick Sötnos, fast så sjukt mycket sötare och gulligare, så att det liksom värmer i hjärtat på en själv<3
Nu ska vi se klart "The Breakup" och jag ska berätta mer om dom kommande planerna inför hösten!

Hoppas alla får en lika bra start på veckan som jag har fått :)

puss puss//en superlycklig caro<3

perfekt ego-dag!

Publicerad 2008-09-13 16:53:49 i

Vaknade upp på sötparets soffa, vet inte riktigt i vilken film jag somnade i. Men jag höll mig vaken genom en hel iaf! :D en klar förbättring! Vi hann även med att få fint besök av Jerry o Jocke + baka världens godaste paj! Är mycket stolt över mitt egna påhittade recept, sjukt lyckat varje gång!
Filmen vi såg hette Creep, sjukt äcklig! Det var konstant terror genom hela filmen, hade glömt hur jävla många råttor det var. Helt stört äckligt, insommade långsamma scener på avskummen. Förvärrar garanterat skräckfilmen i sig eftersom jag drabbas av hjärtklappning såfort en råtta kommer i bild! Utöver det var filmen helt okej, man blev rädd och skrek som en femåring, men man överlevde!

Resten av dagen har varit helt underbar, en riktig egodag! Kom hem vid halv tolv, tog ett långt varmt bad. Efter det tog jag en lugn promenad på några timmar, bara strosade runt, lyssnade på musik, tittade i affärer och glodde på människor. Helt perfekt väder ute, iaf när solen sken! Då inbillade jag mig att det precis varit vinter och sommaren var på väg<3 sen att det just är tvärtom spelar inte så stor roll när solen skiner i ögonen!
Köpte Mamma Mias soundtrack åt min moder, planerar att lyssna sönder det under helgen, just nu går det för andra gången! Så sjukt bra musik, riktigt värmer i hjärtat!

Nu ska jag lägga mig på sängen, läsa igenom massa tidningar jag inte hunnit med, börja läsa på mina nya sexböcker och massa annat mys! Bara ta det lugnt och inte göra något ansträngade alls! :) Helt perfekt lördag!


Kvällen ska jag spendera med min älskling, längtar som ett barn dagen innan julafton efter honom<3puss puss//en lycklig caro<3

fördelar med att se ut som 14 fast man är 19....

Publicerad 2008-09-13 15:56:19 i

Jennie, jag tycker vi kan ta och trappa ner på ångesten över att vissa mongon därute tror att vi ser ut som 14! Jag har kommit på något som är sjukt mycket värre, när man ser ut som en jävla 40årig kärring fast man är 19! Då är jag fanimej hellre under byxmyndigsnittet än gammal! :O hahahah!
Håll med mig Jennie, det är fan värre! Sen mås det tilläggas att dom idioter som kallat oss för det, har oftast skett ute på krogen efter ett antal liter öl och klockan passerat 12 sedan länge! Så då räknas det knappt tycker jag! ;)
   Men det är konstigt det är med åldersgissande ute på krogen, antingen är jag knappt 15-16, el så är jag 23?! :O Varför kan ingen någon gång gissa min riktiga ålder?!

P.S. tänker inte nämna högt vem denna 19åriga donna är, som på bilder ser ut som 40! I verkligheten vet jag faktiskt inte, det var som sagt inte allt för ofta som man fick vara med om hennes närvaro.... avslöjar vem wannabe-tanten är på nästa fika, htkväll, shoppingdag! ;)


Sthlms bästaste 19åringar instängda i två 14åriga kroppar....puss puss//en lycklig caro<3

myskväll med sötparet!

Publicerad 2008-09-12 20:39:38 i

Nu har vi gamat alldeles för mycket tacos och snart ska vi börja kika på filmen! Sanna har valt någon av alla skräckisar jag tog med mig :) frågade även om hon ville gästblogga, men hon var inte riktigt redo! Men vi funtar på om hon ska få gästblogga här en gång i veckan, en liten sjukrådsspalt! :) hahah får se hur det blir med det!
Det har verkligen varit superskönt att få vara ledig, äntligen!! Hela den här helgen ska jag bara ta det lugnt, vila, sova, läsa massa bra böcker och läsa ikapp mig i VR + träffa älsklingen massa! :) saknar honom som satan<3

Just nu kikar vi på En på Miljonen, helt störd rolig film! Sen blir det någon annan skräckis! vi har även planerat upp en massa inför sannas utgång, när vi ska fira hennes födelsedag. Har ni tur får ni nog följa med ;)
Sötare par än det här är svårt att hitta, finns inget par som jag hellre umgås med själv, alltid kul och man känner sig inte utanför! Ni är så söta, mina små favoriter<3 :)

+ att sen blir det pajbakningen med blåbär o hallon! Helt perfekt start på helgen!! :)<3

puss puss//en lycklig caro<3

Heeeelg!!

Publicerad 2008-09-12 16:58:18 i

Äntligen helg för fan! Den här veckan har gått så jäävla långtsamt! Helt galet! Ändå har jag fyllt nästan varje dag med grejer att göra efter jobbet, för att dagen ska gå fortare. Men det har liksom inte funkat! Men nu är klockan fan slagen, om fem min slutar jag och jag är överlycklig! Ska släcka lampan exakt kl 17.00 och sen springa till tuben, åka ut till sötparet o sen väntar en riktig myskväll!<3 och det blir tacos till middag!! :D är skitglad!

nu måste jag göra de sista grejerna inför måndag, samtalet med chefen var verkligen bra och nu vet jag vad jag ska fokusera på! Känns skitbra!

ps. sen kommer ett väldigt välskrivet inlägg om en sak som går mig så sjukt mycket på nerverna i dagsläget! Bl.a kom det upp igår under min o Ellens fika! Ska bli spännande och se om man får några reaktioner...

puss puss//en fredagslycklig caro<3

möte med chefen!

Publicerad 2008-09-12 12:59:46 i

Aah jag är så nervös, ska in på möte med chefen alldeles strax! en hel halvtimme, bara hon och jag! Tänk om jag börjar gråta? Jag kanske får värsta chocken och börjar asböla?! :O Inte för att det är särskilt troligt, men jag är ändå sjukt nervös! Vi ska diskutera hur det gått hitills, enligt mig och vad jag tycker och tänker om en massa saker! Ska även lämna in en lista på dom jag tror kommer bli mina blivande kunder och hur mycket dom förväntas tjäna! Och jag är inte riktigt uppe i den summan man ska vara i! =/ fan också! Tänk om hon skäller ut mig! Eller bli arg! Aaah jag är så nervös!!

Längtar till klockan slår fem, då ska jag slänga mig på första tuben och åka hem till Lillasyster! Ska bli en riktigt härlig myskväll! Bara ligga på soffan, äta god mat, se massa filmer och gama kladdkaka el hallonpaj!! Längtar efter dig som satan! Ser sjukt mycket fram emot det<3

ps. ser även sjukt mycket fram emot vår middag älskling<3 :)

puss puss//en lycklig caro<3

myspys men kaos!

Publicerad 2008-09-12 08:52:49 i

Skulle blivit en lugn och mysig biokväll med massa godis, SATC och ellens sällskap! Men det kom en liten sak emellan. NK brann och alla var tvugna att utrymma lokalerna, samtidigt skulle jag ta mig från Kungsgatan till NK. Med mitt super-lokalsinne så tänkte jag ta en liten genväg, vilket sjävklart resulterade i att jag gick vilse! I Stockholm!! Jag har ingen aning om hur det gick till, men planen var att för istället för att gå hela kungsgatan, sveavägen för att sen komma ner på vägen som går förbi NK, eller åt andra hållet över hela Stureplan och sen vidare vid vattnet, så tänkte jag bara korsa en väg och gå rätt igenom. Det var ju planen iaf, men jag gick helt jävla vilse! Till slut hade jag ingen aning om vart jag var, fick för mig att jag var påväg mot slottet, el södermalm el någon annanstans! Jag var helt lost!!
 Men efter att ha lekt höna ett tag lyckades jag ta mig fram till min prinsessa, vi stod på plattan innan dom fick hämta sina grejer och göra iordning det sista. Under tiden lekte jag mobbad och satt själv på Max, inte särskilt kul!

Vi struntade i bion och satte oss på Café 60s uteservering med en varsin stor kopp te istället!
Tack för världens mysigaste kväll, har verkligen saknat dig<3 Känns riktigt skönt med en människa som man verkligen kan prata med, om allt! + helt underbart att vi är på samma plan vad det gäller en massa saker, som t.ex arbete, dagens ungdomar + massa massa mer! Shit vad det lät vuxet ;) men vi är ju överrens om så mycket mer, men det just dom sakerna som diskuterades igår!


   Längtar supermycket till vår bakdag!<3


puss puss//en lycklig caro<3

SATC för andra gången<3

Publicerad 2008-09-11 20:00:07 i

Ska snart iväg och träffa Ellen, och vi ska se en av mina favoritfilmer, Sex And The City-filmen! Nu blir det andra gången för mig på bio, längtar tills den kommer ut på dvd! Ska se sönder den första veckorna! En av årets, kanske de fem senaste årens klart bästa filmer!<3 fantastiska människor, kläder, miljöer och allt! sen att den handlar mycket om sex gör ju inte saken precis sämre! ;)

Har verkligen saknat dig, min lilla ellen, vi måste börja ses oftare<3 :) glöm inte vårt löfte<3

puss puss//en lycklig caro<3

Jag vill bli vuxen!!

Publicerad 2008-09-11 18:53:01 i

Meningen var att jag skulle laga maten till vår lilla familj, korvstroganoff stog på menyn. Så kubbar hem från jobbet, lämnar grejer och springer snabbt till butiken för att köpa det resterande varorna. Väl tillbaka hemma har kvinnan redan hackat all korv, fräst grönsakerna och i princip gjort allting. Det enda som behövdes var att blanda ihop allt och koka qunioan! Sen ska hon dessutom inte äta hemma, utan springa iväg och träffa en kompis!
 - jag bara undrar, vad fan är det för mening att be mig att laga maten när det enda jag behövde göra var att röra om lite och krydda, för att sen äta i min ensamhet!
Jag vill bara bli vuxen, på riktigt! Ta steget fullt ut och klara mig själv.  Ingen som bestämmer hur, när, vad och var jag ska göra saker. Utan bara göra som jag känner och ta ansvar över mig själv!

Hur fan ska man lära sig flyga om man aldrig blir nerknuffad från boet?!
puss puss//en lycklig caro<3

två nya sexböcker!

Publicerad 2008-09-11 13:11:54 i Sex osv.,

Är skitglad! har precis haft lunch, tack moder för den asgoda matlådan! Och eftersom Owe inte är på jobbet idag, utan är med sin Loverboy ;) så är min promenadkompis borta! =/ så jag gick dit själv och hittade flera asbra böcker! Först en roman som jag letat efter i flera månad, "Min bästa väns dotter", sen har även sexologi-hyllan fått utökning!! :D woho!! Så det blev "Vägen till Sexuellt förverkligande" och "Koll på porr"! Båda är relativt nya och verkar sjukt bra! :)

Vilken underbar helg det kommer bli, ska träffa älsklingen - bio, myskväll och massa annat! + att jag nyss bestämde med Lillasyster att vi förmodligen ska ha myskväll på fredagen med mat, kladdkaka, massa filmer och mys!
+ att jag nu har tre nya asbra böcker som jag måste börja läsa på! + Top Model-maraton på lördagen!

Kan det bli en bättre helg?! :) shit vad jag ser framemot helgen! både träffa älskling + myskväll hos sanna! Ser sjukt mycket fram emot det!<3


puss puss//en sjukt lycklig caro<3

dagens låt<3

Publicerad 2008-09-11 10:12:20 i


It was like shooting a sitting duck
A little small talk, a smile and baby I was stuck
I still don't know what you've done with me
A grown-up woman should never fall so easily
I feel a kind of fear
When I don't have you near
Unsatisfied, I skip my pride
I beg you dear

Don't go wasting your emotion
Lay all your love on me
Don't go sharing your devotion
Lay all your love on mepuss puss//en lycklig caro<3

pappa + martin timell=sant!

Publicerad 2008-09-11 09:05:11 i

Min älskade lilla far ringde nyss, och meddelade att han ska vara med i Äntligen Hemma! Han och Lasse ska bygga ett plåttak på en villa ute på Lidingö, och det ska vara med i Äntligen Hemma. Han pratade på länge och väl hur det hade gått till när han och hans företag blev utvalt, hur det kommer gå till och vad dom ska få göra. Dom ska bli sponsrade med material och kläder, + få väderskydd på taket! Något som är väldigt bra att ha som plåtslagare! Han tror för övrigt att Martin Timell inte är någon särskilt trevlig typ, och började babbla på om hur mycket skit han säger! hahaha! Sen ska dom få manus o grejer så att dom vet vad och när dom ska säga något - snacka om behind the scenes! :O meningen är att dom ska visa upp själva yrket som plåtslagare för det svenska folket, och min lilla far har blivit utvald! :)

   Avslutningsvis:
U - Ja, sen är det ju det där Let´s Dance också.
C - Men pappa, nu får du ge dig, det ska väll inte du vara med i?
U - Ja inte vad jag vad som händer efter det här framträdandet, det var ju en annan hantverkare med förra säsongen, han med det långa håret! (syfter på Bygglovs-Matte) Ja, inte för att jag tänkte vara med, men Lasse var lite sugen!

Hahaha, det här var det sjukaste jag hört på länge! Får se hur det går, undrar hur mitt liv kommer förändras som dotter till Sveriges kändaste plåtslagare?! ;)


puss puss//en lycklig caro<3

ett ord - Italien!!

Publicerad 2008-09-11 08:32:09 i

Tjejer, det är hit vi ska i sommar! Jag drömde om att vi var där inatt, och den drömmen ska slå in! Vi satt på världens mysigaste lilla italienska restaurang och hade gamat massa pasta = tecken 1 på att vi var i Italien! Sen så fick vi in världens sötaste små espressomuggar, och servitören lärde mig hur man shottade espresso på rätt sätt! Inte så värst italienskt, men det var gott i drömmen. Sanna satt o sherry-smuttade som hon gör med alla sorters shottar! :)<3 medan Natti o Naddi vägrade smaka! Jennie satt mest och höll i koppen och väntade på att det skulle svalna! :)
Efter det fick vi in världens godaste chokladglass!=tecken 2 på att vi var i Italien!

Sen hände en massa massa mer som jag inte orkar beskriva! Men när jag vaknade kände jag bara, det är till Italien vi ska!! Jennie och Natti, ni var inte med igår, men vi tre började spåna lite på vart vi ska åka nästa sommar! Alla mina ideér blev dock sågade, och jag sågade Sannas förslag på Sunny Beach!

Men vad säger ni, Italien here we come?! :D Nu gäller det bara att hitta en stad med mycket partaj, bra shopping, billig och underbar glass + fina stränder! När ska vi ha planeringsmöte?! :Dpuss puss//en lycklig caro<3

blåbärspaj, sötnosar och livet leker!

Publicerad 2008-09-10 20:43:16 i

Shit vad det känns som jag repeatade trixies gamla rubriker, inget illa menat. Kände bara att det passade in att ha titeln i tre delar! Nu är världens finaste blåbärspaj klar, vet inte riktigt hur den smakar, receptet har jag bara höftat ihop, så jag hoppas det smakar bra! Den är iav väldigt fin, även om sötnosarna hade lite svårt att förstå varför jag ville ha en topp i mitten! Men för dom som såg Leila i söndags, vet vad det handlar om!

Högdalens sushi är absolut något att rekommendera, har aldrig fått min sushi så snabbt + att den var jävligt god! :)
Nu har jag diskat sötaste parets disk, planerat in en massa saker i min älskade kalender som äntligen är tillbaka i mina armar! Förstod inte riktigt hur jag tänkte när jag lämnade min kalender, plånbok och smink här! Jaja, jag har ju nästan klarat mig utan problem! 

Längtar till helgen, min älskling och alla våra mysiga planer!<3 :)

nu ska vi äta paj och se på Filip o Fredriks program! + planera massa massa grejer! Känns som det här kommer bli en fullkomligt lysande och underbar höst, jag har så mycket grejer planerade och så många underbara människor att umgås med! Fast det är väll ingen hemlis att höstens största händelse sker v 40?! :D<3
+ bokmässan, utekvällar, myskvällar, bo hos sanna + massa massa mer!!

puss puss//en lycklig caro<3 

kvällens planer!

Publicerad 2008-09-10 13:17:13 i

Ahh är så glad, kvällens planer har precis blivit spikade! Jag kommer räkna minuterna tills jag får springa härifrån! :) Ska först möta upp Sanna i stan, som nu sitter o skriver för glatta livet på en prövning! Håller tummarna stenhårt för dig och är stensäker på att du kommer klara det galant!<3 :)
+ att vi ska möta upp Naddi någonstans, som får äta tidigare idag!! :D wohoo!! Sen ska vi köpa massa god sushi + lite ingredienser till en blåbärspaj vi ska baka till efterrätt! :) Sen ska vi hem till Sanna, äta massa gott och njuta av varandras sällskap! Samt planera en massa massa inför en viss älsklings hemkomst<3 + massa massa annat mys!! Shit vad jag längat!! Perfekta avbrottet mitt i veckan!<3puss puss//en lycklig caro<3

love<3

Publicerad 2008-09-10 08:56:28 i

Built to last - Melee

I've looked for love in stranger places,
but never found someone like you.
Someone whose smile makes me feel I've been holding back,
and now there's nothing I can't do.

'Cause this is real, and this is good.
It warms the inside just like it should,
but most of all it's built to last.

puss puss//en lycklig caro<3

kvällens sista tankar.

Publicerad 2008-09-09 21:59:41 i

- trixie har slutat skriva blogg, tråkigt enligt mig då jag tyckte det var väldigt underhållande läsning
- ångest inför jobbet med tanke på att jag fortfarande ringer som en snigel=/
- glad över TMs nya säsong, blivande samtalsämne med owe!
- saknar min älskling<3
- vill till gbg, slösa pengar, köpa massa böcker och träffa dom jag beundrar :)
- håller tummarna för att Ernsts arbetsintervju gick bra idag!
- facebook är inte alltid lika kul som det verkar...
- längtar tills min andra halva landar i detta land<3
- ska bädda ner mig och nöjesläsa istället för att jobbläsa :)
- ser framemot min kväll med sanna + naddi imorrn<3
- längtar till min morgonpromenad och funtar på att förlänga till 45min istället för 30?
- måste komma ihåg hårfärg imorrn, vilken färg det blir?! hemlis :)
- owe, den rättvisemärkta chokladen var väldigt god! Min stora insats för en bättre värld är att just nu äta denna! :D HAHAHA!
- jag vill samla mer vuxenpoäng med min sötnos<3
- jag vill ha en Frans, även om du vägrar :(
- är otroligt nöjd med mitt nya nagellack från ett Estniskt Make Up Store :)
- hoppas och tror på mig själv att imorrn kommer bli en bra arbetsdag!

Hahahaha!
C - Men vad fan gör hon där? Hon är så sjukt ful!
M - Men Caro, så säger man inte, inte att någon är ful! Men varför är hon med i den här tävlingen, det kan man ju undra när hon ser ut sådär?!


puss puss//en lycklig caro<3

Top Model 10, och jag är kär<3

Publicerad 2008-09-09 21:08:11 i

Har precis sett första avsnittet av säsong 10! Finns ingen bättre serie just nu, speciellt nu när Leila har slutat. Men den här säsongen ser ut att bli riktigt spännande! Och jag har redan hittat mina favoriter, Amy, Dominique ochnån tjej som jag glömt namnet på, och en av världens snyggaste tjejer, Whitney!! Hon är helt fantastiskt snygg! Jag tror stenhårt på henne, älskade henne från första sekund! Helt galet snygg, hoppas bara hon kommer långt i säsongen, och helst vinner alltihopa! Hon är en +size, vilket innebär att hon väger över ca 40kg? :O hahaha! Iaf, hon ska visa att man kan komma långt och inte sluta mitt i som alla andra +are gjort hitills! Så galet bra, är det något USA behöver så är det att få ändrad verklighetsuppfattning!


Tror stenhårt på denna underbart snygga tjej<3

puss puss//en lycklig caro<3

vuxenpoängen bara väller in!

Publicerad 2008-09-09 20:11:48 i

Dagen har flutit på bra, jag har pratat med en av mina favoritmän ute i Sverige, anledningen till det är att han är en av få som blir glada när jag ringer och som faktiskt kommer ihåg att vi hade en återkomst! Idag t.ex var han precis på väg hem, men han tog av sig jackan igen och bänkade sig framför datorn för att få all information jag hade! Riktigt trevlig man! Dessutom min största potentiella kund just nu!! Hoppas som satan på den här mannen!

Efter jobbet gick vi först till Pralinhuset, en bit från jobbet, köpte två fairtrademärkta, ekologiska och något annat skitbra märkta chokladkakor, ljus choklad med nougatfyllnad! Bara namnet får mig att tänka på Willy Wonkas choklad! :)
Dessutom var det veckans vara, och kostade bara 10kr st! Riktigt bra pris för vanligtvis svindyr, mänskliga rättigheter-godkänd, ekologisk och allmänt fin choklad! :)

+ att jag har fått så sjukt mycket vuxenpoäng genom att handla massa frukt på hötorget, handlat mat och sen lagat middag, + hjälpt mamma i tvättstugen! Pjuuh vilken vuxendag det här har varit!

Nu ska jag avnjuta min fina choklad framför första avsnittet av säsong tio av Top Model! En av mina favoritserier genom tiderna! Har längtat sjukt mycket!<3

Sen måste jag läsa och förbereda mig inför ett författarbesök imorgon på jobbet, samt läsa ut Pirats tidning, en av cheferna blev intervjuade där + att det ger lite extra credd om man kan lite mer om branschen och kan slänga ur sig lite nya saker som skett! Gäller att ligga steget före!

En av världens vackraste kvinnor<3


puss puss//en lycklig caro<3

sött mms<3

Publicerad 2008-09-09 16:46:00 i

Fick nyss sötaste mmset av min syster, som även agerar som min personal-shopper! Nu hade hon hittat en skitsöt topp, med nån tjej på, som hon tyckte liknade mig! Hmm, får se om vi är lika i verkligheten! Iaf väldigt kul med lite nytillskott i garderoben! :D
+ att jag köpte flera skitnygga partyklänning på nätet i söndags + massa fina underkläder! Längtar tills jag får alla mina nya kläder, hoppas bara klänningarna är lika snygga och partyvänliga som på bilderna!

Men tills dess, en bild på min drömklänning!<3
puss puss//en lycklig caro<3

känner sorg för sthlm!

Publicerad 2008-09-09 14:24:01 i

Jag och Owe gick och pratade om det på lunchen idag, hur äckligt Stockholm verkligen kan vara. Jag menar, inte nog med att det är en huvudstad som har Europas sämsta öppettider, nu ska det vara äckligt överallt! Vilket är väldigt synd med tanke på hur vackert och underbart som Sthlm kan vara! Jag älskar verkligen Stockholm, finns inget vackrare än fin sommardag när solen speglar sig i vattnet, människor är glada och glassen smälter! Eller en klar vinterdag med snö på hustaken och istappar vid hängrännorna! Otroligt vackert och väldigt fint<3

Men sen finns det ju andra delar av Stockholm är så äckliga att man skäms över att vara dess invånare. Eller egentligen är det inte staden som är äcklig i sig, utan snarare medborgarna. Senast igår var det en man som stod och urinerade helt öppet! På Sveavägen! Mot ett sånt där elskåp, jag märkte det inte förrän det började rinna på trottoaren! USCH!!
Hur äcklig på en skala kan man vara?! :O Jag förstår småbarn, för dom kan inte kontrollera sina små kissblåsor, men vuxna jävla karlar ska väll för fan kunna ha lite mer vett än att veta att man inte ställer sig mitt på en öppen gata på blanka dagen! Så äckligt att jag dör! Skärpning för äckliga vuxna män!Det är sånna små saker som får mig att känna sorg för denna vanligtvis så vackra stad!


puss puss//en lycklig med äcklad caro<3

my favourite is back!

Publicerad 2008-09-09 10:48:09 i

Dagens pigga-upp-mig-grej! Min gamla favorit underklädesmodell för Hm är nu med i Kappahls nya kampanj inför hösten! Ibland krävs det bara en sådan liten grej för att pigga upp min sega förmiddag! Hon är så sjukt snygg, mulatt med världens vackraste hår! Hon är så snygg att jag får lust att köpa en av bharna. Är det så reklamarna tänker sig att man ska känna?! :)

Btw, är sjukt glad och stolt över Ernst som har arbetsintervju idag! Jag håller tummar och tår för din skulle, tare lugnt och var dig själv bara :) dom kommer dyrka dig lika mycket som jag gjorde efter ett handslag<3
Är extra impad att du lyckades få en intervju med tanke på hur arbetsmarknaden ser ut för oss ungdomar. Det är fan skrämmande när man läser tidningen! 131 000 ungdomar som är utan jobb! Helt stört! Så rocka röven av dom darling och kirra jobbet! :D

Något litet borgarsvin som kan svara på hur arbetsmarknaden kan se ut så förjävlig ut för oss ungdomar?! Jävligt pinsamt med tanke på att Moderaterna var "det nya arbetarpartiet"! HAHAHAHA! Årets största skämt!!

puss puss//en lycklig caro<3

Grattis Mormor!

Publicerad 2008-09-09 08:46:25 i

Aah jag är så senil, kom nyss på att min lilla Mormor fyller år idag! :) Är inte helt spiksäker på hur gammal hon blir, har för mig att det är 89, men jag kan ju ha fel! Min lilla mormor, måste komma ihåg att ringa henne sen och gratta! + berätta om mina fina matlådor jag köpte i söndags och alla storkok jag ska göra framöver! Och hon kommer bli så stolt över mig, jag är ju hennes favoritbarnbarn! :D En väldigt fin uppgift som hon tilldelat mig! Min syster har av någon outgrundlig anledning fått för sig att det är hon, men det är jag som är den absoluta favoriten! :D
Ska försöka hitta någon söt bild på henne sen, o lägga upp den här sen! Världens bästa mormor!

Grattis grattis på dig min lilla mormor! :) <3

puss puss//en lycklig caro<3

I need som sugar!

Publicerad 2008-09-09 08:35:37 i

Tisdag morgon och klockan har rört sig över en halvtimme! Lyckades försova mig 25min, men han ändå till jobbet i vanlig tid, vilket får mig att undra vad jag göra alla andra mornar när jag ändå är framme samma tid. Det enda jag kan komma på är att jag brukar packa ner frukt och matlåda, men det tar ju inte 25min! Så jag bara undrar vad jag gör av min tid om mornarna egentligen?! Dessutom hann jag även bädda ur sängen! Tid är ett mysterium!

Anledningen till att jag försov mig var att jag drömde en sån sjuk dröm, så jag var tvungen att fortsätta. Drömde något konstigt om att vi var på klassresa med gamla klassen, och vi hade fått nya gympaskor med THG-tryck i guld, rätt snyggt på svart tyg! Sen var det massa rutten frukt som var utplacerat över hela lägerplatsen! Sen slutade det med att någon hade tagit mina 37or, så jag fick ta en 38 o en 39! Inte så jättespännande dröm nu i efterhand kanske... men just då verkade det skitspännande?!

Såg inga råttor imorrse iaf, fast det var trist att komma ut en halvtimme senare, det var ljust ute och Söder började vakna. Det var människor överallt och bilar och ljud =/ Inte lika kul som att promenera runt själv i en tyst och stilla stadsdel. Får se till att komma upp i rätt tid imorrn!

puss puss//en lycklig caro<3

on your side<3

Publicerad 2008-09-08 22:02:19 i

Hittade nyss en av mina favoritlåtar, har inte hört den på evigheter. Men den är fortfarande lika bra och texten är enkel men smärtsamt vacker! Egentligen inget speciellt med den, utan det är snarare tankar man har om en person som man vet att man verkligen älskar, fast man liksom aldrig skrivit ner hur man känner. Så tänkte iaf jag första gången jag hörde den här låten. Vissa delar av låtar är en aningens töntiga, medan andra delar är helt underbara, och samtidigt självklara<3

On your side - Neverstore<3

Don't you know
I'm lost without you
How could I
Be without you
Nothing can come inbetween
You make my life complete

If I go
Will you follow?
Without you
I am hollow
Every day away from you
Feels like a life time

You make me breathe
You make me feel
You make me high
And I'm allways on you side
I'm allways on your side

Every day I think about you
Every night I dream about you
You entilte all that's why
I'm melting in you eyes
Safe to say, I would never
Walk away
Nothing matters, I do every thing for you
Just because I care

puss puss//en lycklig caro<3

hemmakväll!

Publicerad 2008-09-08 21:12:43 i

Första jobbdagen är över, känns otroligt skönt! var tvungen att jobba över, med 30min bara för att chefen var seg och pratade i telefon. Men nu är det arbetet klart iaf, hoppas bara jag gjort rätt! Jaja, är väll bara att göra om om det nu blivit fel. Sen efter jobbet träffade jag Ernst på direkten och bytte tillbaka jackorna. Hade tänkt gå på bio, var nära att jag gick själv o såg Mamma Mia. Men med tanke på hur mobbad jag blivit i efterskott för att jag råkat gå på en konsert själv på Gröna Lund en gång i tiden, så då ville jag inte riskera att bli mobbad i fem år till för att man gör något ensam!
   Men det bli bio på torsdag istället, med sällskap! Min Ellen ska välja vilken film vi ska se :) jag hoppas på SATC eller Mamma Mia! Har iofs sett båda två, men båda är solklara favoriter som jag gärna ser igen!

Har nyss tagit ett långt bad och läst "Stella och Sebastian", sjukt bra bok! Nu ska jag bara ladda över massa låtar från Mamma Mias soundtrack. Sen ska jag måla naglarna och umgås lite med min mor :) känner mig sällskapssjuk!

saknar dig redan lite sötis<3 :)

puss puss//en lycklig caro<3

my love is back<3

Publicerad 2008-09-08 14:44:31 i

Nu pratar jag inte om min riktiga kärlek, utan min barnsliga crush som åter har väckts till liv! Hon är åter tillbaka och snyggare än någonsin! Ja, jag är en tönt men jag älskar fortfarande hennes låtar och det finns inget som gör mig piggare än seg morgon än hennes poppiga låtar och lättsmälta texter. För er som tyckte om henne som liten, lyssna igenom hennes gamla låtar, jag lovar att dom fortfarande är lika bra! Dessutom är hon så sjukt bäst på att göra grymma partylåtar! Flera av hennes låtar från ny albumet är guld värda på dansgolvet!
+ att hon är så sjukt jävla snygg, igen! Tror inte jag har sett någon så snygg tjej som henne på länge!<3
Blir riktigt lycklig av att se hennes söta leende igen. Även om folk vägrar erkänna det, så gör hon bra partylåtar, och så fort man fått i sig några drinkar så genom ett mirakel sjunger alla med i värsta allsången! Eller har jag fel?! ;)

En av mina drömkvinnor<3puss puss//en lycklig caro<3

dagens bästa!

Publicerad 2008-09-08 13:54:44 i

Dagens bästa telefonsvarare, det är sånt här som piggar upp en seg måndag! :)


Du har hamnat i en telefonkö, vi tar emot ditt samtal så fort vi kan...
-denna kö är full, var god ring senare!

as time goes by...

Publicerad 2008-09-08 12:00:59 i

Tiden bara flyger förbi och nu är det snart lunch! Förmiddagen har gått bra, jag har fått iväg många infomail till förhoppningsvis blivande kunder och ett jättelångt mail med all info jag har, hon var intresserad och skulle diskutera det med chefen! Så det känns skitbra! Äntligen får man lite flyt! Men det där med tävlingen, njaa. Den slutar om 2min o hitills har inget haft någon framgång! Jaja, det kommer ju fler tävlingar!

Längtar tills jag slutar, ska träffa Ernst och byta tillbaka våra jackor som vi råkade blanda ihop i lördags kväll haha! :) Sånt som händer när man har nästan likadana jackor antar jag!

Nu är det lunch som gäller! Sen kör vi på hårt arbete! :) typ iaf!

saknar dig Jennie, längtar så sjukt mycket tills du kommer hem!<3

puss puss//en lycklig och hungrig caro

honey honey<3

Publicerad 2008-09-08 09:38:31 i

Sitter på jobbet, har lyckats arbeta bort allt arbete som man egentligen ska göra efter el innan arbetstid, men jag känner att jag inte riktigt har lust att häcka här utanför arbetstid, vill inte bli för fäst vid detta ställe! hahah! Så nu är det klart, ska snart börja ringa. Får se hur det går i tävlingen, det är ju fortfarande tid kvar. Så det är bara att hålla tummarna! :) Det man vinner är en lunch med vdn på valfritt ställe, han bjuder! Jag skulle inte banga på en Skaldjursplatå med extra skagenröra, mums!

Promenaden imorrse gick bra, är riktigt skönt att komma ut så pass tidigt på morgonen innan solen har gått upp! Man känner sig mycket piggare och hurtigare efter en snabb promenad. Dock är jag ständigt livrädd, Ove brukar kubba på mornarna i samma trakter som jag, fast hon springer genom parken vid Medis, och två gånger i rad har hon sett stora råttor springa omkring där. Nu snackar vi stora stadsråttor! Iofs får hon ju mer fart eftersom hon kubbar för livet, men jag vet inte riktigt hur jag skulle reagera. Antingen kubba hem storgråtandes, skrika som en femåring och sen kubba hem gråtandes, el helt enkelt lägga mig ner i fosterställning och hyperventilera. Känner att jag inte har någon lust att ta reda på detta. usch usch! =/

Har fortfarande låtarna från filmen igår i huvudet, vi lyssande på ABBA hela kvällen igår hemma. Men det var något speciellt med låtarna som var med, lite mer fräscha på något sätt. Fast jag älskar båda versionerna, men på olika sätt. Filmen bästa låt var utan tvekan Honey Honey, sjukt bra!

ps. Jennie, vi ska se filmen när du kommer hem. Det är redan inbokat på vårt fullspäckade schema<3


Honey honey, how you thrill me, ah-hah, honey honey
Honey honey, nearly kill me, ah-hah, honey honey
Id heard about you before
I wanted to know some more
And now I know what they mean, youre a love machine
Oh, you make me dizzy

Honey honey, let me feel it, ah-hah, honey honey
Honey honey, dont conceal it, ah-hah, honey honey
The way that you kiss goodnight
(the way that you kiss me goodnight)
The way that you hold me tight
(the way that youre holding me tight)
I feel like I wanna sing when you do your thingpuss puss//en lycklig caro<3

veckans to-do:

Publicerad 2008-09-07 21:52:49 i

Som vanligt blir det en underbart fullspäckad vecka! Men jag tror det är bra för mig, jag tar mig lättare igenom en arbetsdag om jag vet att jag ska hitta på något kul efteråt :) men jag försöker fortfarande vara stenhård med mina sovtimmar. Helst innan 22.00 ska jag ligga nerbäddad, behöver sömn som satan när man sitter stilla hela dagarna!

[ X ] - träffa ernst och byta tillbaka jackorna :)
[ ] - träffa ellen och baka världens godaste kladdkaka
[ ] - filmkväll och mys med tjejerna<3
[ ] - top model säsong 10 börjar!
[ ] - baka cookies med syster<3
[ ] - jobba mån-fre
[ ] - läsa ut "Stella och Sebastian"
[ ] - planera massa inför en viss människas hemkomst<3
[ ] - någon form av storkok till matlådor
[ ] - promenera varje morgon
[ ] - färga håret?! :)
puss puss//en lycklig caro<3

underbara ångestfria söndag!

Publicerad 2008-09-07 21:45:36 i

Vangligtvis brukar söndagar innebära ren jävla ångest för mig. Man har ångest över helgen, kanske har man druckit för mycket, ätit för mycket onyttigheter, tränat för lite och sovit för mycket, eller inte hunnit med det man egentligen måste ha gjort. + att man dessutom dagen efter ska iväg till skolan eller jobbet, och man vet att en hel seg vecka väntar en.

Men den här söndagen har varit helt underbar, och nästintill ångestfri. Jag fick en liten släng vilket resulterade i ett litet utbrott. Jag hade ingen aning om var min kamera var + att min mobil vägrade starta. Men min älskade prinsessa ellen hade tagit hand om kameran, o nu har jag mammas mobil ett tag framöver. Så läget är åter under kontroll!

Resten av dagen har bara varit helt phucking underbar! Var ute hos sötnosen klockan 10 och sen åkte vi iväg till Ikea. Jag var en aninges död, men det blev ändå en helt underbar dag! Är man med världens underbaraste älskling så gör det inte så mycket att man är dödstrött och aphungrig, sånt blir liksom mindre viktigt tillsammans med dig sötis<3
Så där var vi ett tag, införskaffade lite saker till honom och jag införskaffade massa vuxenpoäng genom att köpa nya matlådor till mina storkok, över 150 ljus, vanliga och underbara vaniljdoftande! + deras tvål som är bäst! 
   Även om vi inte skaffade saker till vårat gemensamma hem, så kändes det ändå väldigt vuxet att gå omkring på ikea och spana på olika inrednigsgrejer, väldigt mysigt<3

Dagens efterlängtade lunch blev på pizzahut, gud i pizzaform! Finns ingen bättre mat att äta när man är vrålhungrig! Var mätt resten av dagen för att det blev så mycket god pizza! :) för er som inte testat det, rekommenderar jag det varmt. Sjukt god mat och man blir lycklig av den!

Efter det byggde vi ihop lite saker innan jag var tvungen att stressa hem till familjen och bion. Jag råkade komma lite försent och var tvungen att lämna hemliga koder till han som stod i dörren och höll min biljett. Gullig liten farbror som gav mig exakta beskrivningar till hur jag skulle hitta till min stol! Men hur ofta händer det att människor går vilse i en biosalong?!
Filmen vi såg var en av årets solklara favoriter-Mamma Mia. Måste erkänna att den direkt hamnade på min topp-10-lista över mitt livs bästa filmer. + att den konkurrerar med SATC-filmen, och det är stort! Den är bara så sjukt bra, jag var extremt lycklig från början till slut, och allt var helt perfekt! Musiken, skådespelarna, händelserna och miljön! Helt underbar feelgood film! Den ska jag köpa direkt när den kommer ut. Första filmen jag kommer kika på när man känner sig nere el deppig, lovar att man kommer skina som en sol efter fem min in i filmen! :)

Nehepp, nu ska jag sova. Ska upp tidigt imorrn och promenera innan jobbet! Är taggad på något konstigt sätt, tävlingen pågår resten av dagen, så man har ju fortfarande en liten chans! :)puss puss//en lycklig caro<3

nya tider på g!

Publicerad 2008-09-07 08:46:46 i

Uppe med tuppen! Hade råkat glömma ställa väckarklockan, men vaknade ändå av mig själv halv åtta. En av nackdelarna med att helttidsjobb antar jag?! Tänkte gå ut och gå imorrse eftersom min kropp vägrade somna om, så i protest låg jag kvar tills klockan ringde!

Nu ska jag kika på Sally, äta massa frukost innan jag ska iväg till Abrahamsberg och träffa sötis. Sen ska vi till ikea och köpa en massa grejer, jag har redan gjort en liten lista på det jag behöver :)
Det känns askul, samla vuxenpoäng tillsammans med någon annan! Dessutom hoppas jag att Naddi jobbar, så kanske man kan få lite rabatt?! ;)

Sen är det bio och middag som gäller med familjen. Ser ut att bli en riktigt mysig och trevlig söndag!

puss puss//en lycklig caro<3

time out.

Publicerad 2008-09-07 01:11:33 i

Det kommer stunder i ens liv, då man känner att man måste stanna upp, reflektera över det som hänt innan man kan gå vidare med sitt liv. Just ett sådant ögonblick inträffade ikväll. Och jag kände, att nu får det vara nog. Jag kan inte fortsätta såhär. Jag må ha kul för stunden med mina underbara vänner, men jag vet att i slutändan så är det mig allting hänger på. Så jag har bestämt mig, jag tar en stor time out från allt som har med kroglivet att göra.
Det har inget att göra med att jag är tråkig, töntig el seg, utan snarare om vad jag känner inom mig, vad som är bäst för mig. Det bästa för mig är inte att supa mig aprak varje helg och sen försöka inbilla mig att allt är okej.

För det är vad jag har kommit fram till ikväll, jag behöver en stor timeout, och då gäller det krogar, pubar, klubbar och allt som har med alkohol att göra. Jag kommer inte dricka en droppe till förrän jag vet att jag är helt redo, och kan hantera olika situationer som kan uppstå. Det kan jag inte i dagens läge. Så då väljer jag att ta en time out istället, det känns bättre än att låtsas att allt är bra - för det är det inte.

Så istället för att köa till någon töntig klubb, dricka för mycket o slösa för mycket pengar på något jag inte ens kommer komma ihåg, ska jag ägna mig åt saker som betyder något för mig. Något som jag mår bra av.

Ni som tycker jag är mes och tråkig, varsågod. Men det är så det kommer se ut ett tag framöver, tills jag är redo.
Ni som är sugna på allt som inte har med sprit och krogar att göra är välkomna att höra av er till mig!
Resten är inte värd min tid.


puss puss//en lycklig men trött caro<3

utgång på g!

Publicerad 2008-09-06 19:34:05 i

Aah jag är så lycklig att jag håller på att spricka! Jag har haft världens mysigaste fredag/lördag, allt har varit perfekt om man bortser från en viss persons små hormonproblem. Förutom det så är allt perfekt! Men det där med hormonerna kommer lösa sig, ska bara byta ppiller! :) Jag älskar dig sjukt mycket, min lilla tuffing<3 jag struntar i vad alla andra säger, deras ord rör mig inte. Det är du och ingen annan som är nummer 1 för mig<3 jag längtar tills vi får samla vuxenpoäng ihop! :) jag älskar dig<3

Nu sitter jag hemma hos Sanna, dricker lite cider och lyssnar på toploader! Sen ska vi hem till Ernst, föra lite innan vi ska iväg på Mojito-kväll på Huset! jag är säker på att det kommer bli en toppenkväll! kan inte bli annat när man är med mina tjejer! saknar dig jennie som satan<3

Nu är min lillasyster lite stressad, så nu ska vi ge oss iväg! bilder och mer kommer upp imorrn :)

ps. nog för att jag ska ut, men jag är inte dragen, jag menar vartenda ord jag skriver. Har hittills druckit en halv cider, så jag är nykter som en nötkärna! älskar dig pluttis<3

puss puss//en jättelycklig caro<3

you make me feel good<3

Publicerad 2008-09-05 15:27:54 i

Sjukt söt-töntig låt, men man blir på så bra humör av denna låt! Piggar verkligen upp under en seg timme på jobbet :)
Det är något med den här som får mig att längta till en varm sommardag, ligga på en filt med några trevliga människor, äta glass, njuta av solen och livet! Fan vad härligt det låter! Men jag kan ju inte precis lägga mig ner på mattan mitt på kontoret, undrar vad mina arbetskamrater skulle tro om mig då?! :O hahaha


Every little thing you do, is everything I want from you.
Can never get enough of you, oh, you make me feel good.
It's every little thing you say, I love it every single way.
Like sunshine on a rainy day, oh, you make me feel good.
feel good..

You take me high up in the clouds, and make me feel like i'm alive.
When i see heaven in your eyes, oh oh oh yea - ah.
Like a siren, loud and clear. You're breaking through my atmosphere,
and all the silence disapear. I'm not letting you go. No, no, no.

yes, tänker på dig babe<3puss puss//en lycklig caro<3

solen skiner åter på min himmel!

Publicerad 2008-09-05 13:22:15 i

Nu är allting mycket bättre, kan kanske ha att göra med att jag har fått mat i mig! Pappa ringde 12.10 och berättade att han var nedanför och hade med sig syster! Så det blev en väldigt god lunch på kinakrogen till höger om jobb-porten. Inte så exotiskt kanske, men väldigt bra restaurang! Skitbra buffe, billigt och man blir alltid sjukt mätt! Just nu är jag lite för mätt och har hamnat i värsta matkoman! :O
En annan sak som även påverkar är att solen skiner som satan, och jag längtar tills klockan blir slut-på-dagen och man får gå hem! Förväntar mig en helg fullspäckad med soltimmar!
+ att nu har cheferna åkt till Barcelona, så då är det bara vi färskingar kvar, dom två nya, vdn, en ekonomiare och en till. Så det är tyst och lugnt på kontoret, vilket gör att man kan jobba så mycket bättre! :)

Men men, nu är jag glad igen och livet leker! Jag är förväntansfull som ett litet barn på julafton, sockerdricka i hela kroppen och allmänt skitlycklig! Jag kan knappt vänta tills jag får sluta och springa ifrån kontoret! En helt underbar kväll väntar och det känns ljuvligt! Längtar som satan efter dig, trots att vi sågs bara för några timmar sen!<3


Nehepp, här blir inga barn gjorda! Nu ska jag ta itu med lite arbete och försöka ringa lite bra samtal. Känns som jag återfått min energi, september månad ska inte bli en månad utan provision! Dessutom är jag så sjukt sugen på att vinna tävlingen! Så nu är det jag som ska ta tag i mig själv och arbetet och kämpa på lite! Håll tummarna allihopa! :)

puss puss//en lycklig caro<3

Tiden står stilla...

Publicerad 2008-09-05 12:02:36 i

varför står tiden alltid helt jävla stilla när man sitter på jobbet och det är en timme kvar till lunch? Timmen mellan 11-12 känns helt seriöst som minst 15 vanliga. Och varför är det alltid så att när man är med någon man tycker om, tjejmiddag eller något annat helt underbart, bara försvinner tiden iväg och man måste hem eller göra något annat tråkigt.
Tiden står verkligen helt stilla, och det enda jag vill är att bädda ner mig i en säng, en påse kinapuffar och umgås med sötnosen.

Men än är det långt kvar innan jag får gå hem. + att det går så segt på jobbet att jag är gråtfärdig! + att vi har en jävla tävling till, och jag är inte i närheten av att vinna. Ja, jag tycker om att klaga, speciellt när solen skiner utanför och jag sitter inne på ett kontor med arbetsångest! Jag tycker inte om att vara vuxen!


Men vafan, det är ju fredag! Något kul måste ju ske snart?!
puss puss// en trött caro<3

fredag, ny lista!

Publicerad 2008-09-05 09:40:41 i

Bästa saken som hände i sommar: Rhodosresan + massa andra underbara kvällar med sötisarna<3
Favoritplagg i garderoben just nu: Mina nya Hanky Panky
Längd: 1.63½cm
Vanligaste färgen på mina kläder: Vitt + svart + någon utstickande färg, som röd, rosa el mönster
Byxa eller kjol: Kjol
Senast utlästa bok: Nemi album nr 5/Mannen som älskade Yngve
Mig själv med tre ord: Bäst, Lillasyster, Mongo
Jag tränar: Så ofta jag hinner och orkar! men minst 45min promenix/dag
Jag ville bli när jag var liten: Kock, prinsessa, konditor
Höger- eller vänsterhänt: Höger
Humör just nu: Död men hoppfull! Lycklig som en liten surrande humla :)
Är det nåt du absolut inte äter: Råtta, katt och hund!
Kläder just nu: linne, kjol, strumpisar, ballerina o kofta
Vad sa du senast: "Tack för titten!"
Fisk eller badkruka: Fisk! I rätt temperatur :)
Hur många kuddar sover du med: 6 + Copacabana!
Morgon- eller nattmänniska: Beror helt på omständigheterna!
Sparare eller slösare: Snål slösare
Har du några homosexuella vänner: Jadå! För några, vill vara Faghag!
Tror du på mirakel: Absolut! Fast inte religiösa sådana...
Tror du på att det är möjligt att vara trogen för alltid: Ja, utan tvekan!
Hur många barn vill du ha när du blir stor: 3, två flickor och en pojke!
Bio eller promenad: Biomys är alltid bättre än frisk luft :)
Snarkar du: Absolut inte!
Stjärntecken? Lejon
Största svaghet: Choklad och sötsaker, samt fina saker<3
Det här är jag bra på: Hitta på bra saker för mig o mina sötisar! Förhoppningsvis sprida glädje och kärlek runt omkring mig?!<3
Vad vill du jobba som: Sexolog!
Chips, morötter eller godis: Smågodis<3
Pizza eller hamburgare: Finns inget bättre än dela en Familypizza med Sötnos från Pizzahut<3
Tänker du någonsin tatuera eller pierca dig: Jag är redan piercad, funtar på en tatuering.
Stökigt eller välstädat (ditt rum): Välordnat kaos!
Anser du att du är stark: Jag är stark om jag vill!
Använder du knark: Bojkottar det!
Kaffe, te eller inget: Latte Vanilj/blåbärste


puss puss//en trött men lycklig caro<3

livet som vuxen...

Publicerad 2008-09-04 14:38:43 i

... är inte alls lika roligt och spännande som jag hade förväntat mig. Extra dåligt blir det när man befinner sig i någon slags mellanfas. När man var 18 var allt nytt och fräscht och livet lekte! Man fick gå ut för första gången, köpa cigg och folköl!
Men nu, när man är 19. Det enda som skiljer från 18 är att man får beställa en Sotare! Inte för att jag behöver en, men det får jag ju beställa nu när jag är 19!

Jag tycker inte om att ha ett helttidsjobb, eller inte idag iaf. Det är bara för mycket att göra, stressigt och saker som måste göras hela tiden. + att vi måste redovisa en jävla massa grejer tisdag morgon, och det får man inte göra på arbetstiden 8-17, utan det förväntas man göra innan el efter arbetsdagen! + att jag har haft en jävla cp-idiot innan mig, så hela mitt program är helt åt helvete! Fan vad trött jag blir! Kul fredag det kommer bli=/ el måndag, får se vilken dag jag väljer att jobba över! Kul att man iaf får välja dag själv!

dagens bästa: blåbärste från friggs. Ska inhandla ett paket i eftermiddag<3


puss puss// en trött caro<3

HT-kvällen<3

Publicerad 2008-09-04 09:11:08 i

Helt lovely<3 det märktes att vi inte hade setts hela gänget sen midsommar, munnen gick i ett på alla. Allt sen sist gick vi igenom, allt bra, dåligt, sorgligt, roligt, spännande och allt däremellan! Skvaller och hemlisar, historier och allt annat som bara behövdes sägas! Helt phucking underbart med en riktig tjejmiddag<3
Först hämtade Emly mig vid jobbet, vi gick o köpte en orkidee åt ernst. Mötte upp Madde o sen åkte vi till Hökis. Handlade massa mat i en bra currybutik, billigt och mycket saker! Hem till Ernst, lagade middagen, självklart blev det tacos! Vad kan det annars bli när vi lagar reunionmat?! Helt underbart gott, och tack vare mig o Emly som propsa på att vi skulle köpa ett kilo kött, så alla verkligen blev mätta!

Sen bled det Idol, tycker den nya juryn är ganska rolig, men jag saknar fortfarande den gamla! Årets sökande var en blandad skara, jag tycker inte om den rödhåriga lejonbruden! Är det bara jag som har öron att höra med? Hon skriker ju istället för att sjunga!! :O + att den fula modellen var så pinsam att jag var tvungen att gömma mig under en filt! Finns inget bättre än att se töntiga tjejer som tror att dom är störst, bäst och vackrast, och sen se dom bli sågade från början till slut! Herre gud, töntigare människa får man leta efter!
Btw, var det bara jag som kände igen Henrik Nordberg, el vad han nu hette?! Han gick vidare! Och han spelade Niklas i Vänner och Fiender på 90-talet! Är det bara jag som följde den såpan?! :D

Efter Idol såg vi Jonas Gardells underbara show, helt otroligt bra! Kommer fortfarande många av skämten sen vi såg den med släkten, men fortfarande lika rolig! Finns ingen bättre komiker som bjuder så mycket på sig själv! Btw, läs hans böcker, sjukt bra<3 ps, väldigt trevlig live! har pratat med honom o sa att jag älskar honom! :)


Tack för bästaste kvällen igår darlings, det här måste vi göra oftare<3 helt phucking underbart! Det får absolut inte gå lika lång tid mellan gångerna som det gjorde den här gången! :O Älskar er<3 :)


puss puss// en lycklig caro<3

seeegt som sirap<3

Publicerad 2008-09-03 15:46:26 i

Dagen vägrar gå framåt,  känns som det gått tre år sen frukost! Dagens bästa händelse var när vi gick vilse på lunchpromenaden, istället för att ta några varv runt kvarteret som vi brukar, så gick vi bort till Lärkstan, borta på Östermalmstorg, otroligt vackra hus! Såg inte ens ut som sthlm, utan så mycket vackrare än vad man är van vid. Där kan jag lätt börja hänga :)

Tiden vill inte gå framåt och folk vill inte köpa, känns inte direkt som en hållbar situation! Men nu är det mindre än 1h och 30 min kvar, prick klockan 17.00 släcker jag lampan och går härifrån!! Sen ska möta upp emly som ska hjälpa mig o bara på alla svintunga saker! :) Sen bär det iväg till lilla hökis där vi möter upp resten av HT! Första riktiga HT-träffen sen midsommar! Något som jag ser sjukt mycket fram emot!<3 får se vad det blir för gott till middag! Jag bryr mig inte så mycket om maten, jag bryr mig mer om efterrätten, jag röstar för något som innehåller choklad!<3

jennie, kommer du ihåg melodifestivalen 2007 när The Ark var med, och Kristian Luuks skämt om Ola Salo! Enligt mig var det årets roligaste skämt, men det verkade inte vara så många som förstod vår humor som vi har tillsammans med Luuk!

"Vad händer om man vänder på Sirap?- Det blir Paris"
"Vad händer om man vänder på Ola Salo? - Han säger Hjälp mig! Släpp ner mig!"
 

HAHAHAHAH! Det är min humor i ett nötskal :D 

 
Mannen i vårt liv Jennie<3 vi kan dela på honom på väg till altaret! :)


puss puss//en lycklig caro<3

morgonens låt<3

Publicerad 2008-09-03 09:46:18 i

Almost had you - något garageband!

I almost got drunk at school, at fourteen
Where I almost made out with the HomeComingQueen
Who almost went on to be Miss Texas
But lost to a slut, with much bigger breasts
I almost dropped out to move to LA.
Where I was almost famous for almost a day

And I almost had you
But I guess that doesn't cut it
Almost loved you
I almost wished you would've loved me too.

I almost held up a Grocery store
Where I alomost did five years and then seven more
Cause I almost got bopped for a fight with a thug
Cause he almost made off with a bunch of the drugs
That I almost got hooked on cause you ran away
And I wish I would've had the nerve to ask you to stay

And I almost had you
But I guess that doesn't cut it
Almost had you
And I didn't even know it
You kept me guessin'
And now I'm destined to spend my time missing you
I almost wish you would've loved me too.

Here i go, thinking bout all the things
I could've done
I'm gonna need a forklift,
Cause all the baggage weighs a ton
(baggage weighs a ton)

I know we've had our problems
I can't remember one.

I almost forgot to say something else
And if I can't fit it in,I'll keep it all to myself
I almost wrote a song about you today
But I tore it all up and then
I threw it away

And I almost had you
But I guess that doesn't cut it
Almost had you
And I didn't even know it
You kept me guessin'
And now I'm destined to spend my time missing you

And I almost had you
I almost had you
Almost had you
I almost wish you would've loved me too
(wish you would've loved me too.)

puss puss//en lycklig caro<3

Sally in real life!

Publicerad 2008-09-03 09:27:37 i

Morgonen började väll sådär, promenaden gick bra, riktigt skönt att komma ut i den friska luften. Sen att regnet gjorde så att mitt professorhår blev lockigt och stod rakt ut, det var bara en liten petitess. Blev pigg och glad och hann med en masas bra saker, + att jag han kolla en del på Sweeney Todd! Mamma tycker iofs att den är "lite väl dyster och tråkig", men jag älskar den!<3

Det dåliga började när jag skulle till jobbet, himlen öppnade sig och jag hade så sjukt mycket packning. Mina kära små sötnosar har fått en vana då dom lämnar allt hos mig innan utgång. Nämner inga namn, men idag var det 4par skor, en flaska vin + massa kläder som skulle tillbaka! Dessutom skulle jag ha med mig min egen väska som är full med saker och sen påsen med matlådan! Mamma fråga om jag ville ha ett paraply, men i vilken hand skulle jag få plats med det. Regnet öste ner och förstörde både hår och smink, kassarna var aptunga och jag blev lack på cp-cyklisterna på götgatan! Men efter ett tag blev det lättare, bokstavligen! Min kasse med matlåda gick sönder så allt började ramla ut! Hur jag lyckades balansera en kartong med köttfärssås, en kartong med pasta, en paprika, en burk majs, ett äpple och två bananer är ett mysterium! Slutade med att jag fick jaga efter grönsakerna som började rulla iväg!

Usch vilken hemsk start det blev på den morgonen =/ Men jag bjuder söder på det, någon måste jag ju piggat upp när jag kubba efter en rullande paprika samtidigt som jag bar på all packning! Det hoppas jag iaf :) Kände mig som Sally:

"Hur skulle världen se ut om alla människor lyckades hela tiden? Utan sådana som mig skulle världen inte gå framåt. Jag bjuder på det här så den grå massan slipper göra mina hjältemodiga misstag. Det gäller att fortsätta kampen mot bakåtsträvarna. Och som vi alla vet... Det går inte att bromsa sig ur en uppförsbacke."Nu väntar en massa massa jobb, chefen är borta så klimatet på kontoret är mycket bra. Så om man bortser från min väg till jobbet, så verkar den här dagen väldigt lovande :)

puss puss//en lycklig caro<3

nu kan du få mig så lätt<3

Publicerad 2008-09-02 21:43:34 i

Jennie, jag har gjort som Harry Potter! Du vet som han gör varje sommarlov, så ritar han ju upp en stor kalender med en ruta för varje dag, med hur många dagar det är kvar innan skolan börjar, så kryssar han för en ny ruta varje morgon när han vaknar!
Och så har jag också gjort, jag ritade upp en så fort jag fick veta när du skulle komma hem, och den sitter på min ena vägg på jobbet, precis i huvudhöjd. Så varje morgon så kryssar jag för en ny ruta när jag kommer till kontoret! Så är det ett stort hjärta runt den 27! :)

Nu har även kollegorna börjat undra vad det är jag räknar ned till! Några trodde först att det var till löning, men hur pengakåt är man inte då om man gör ett stort hjärta kring den 25?! :O Dessutom är det ju den 27 som är måndens viktigaste dag! :D
Så nu vet nästan hela mitt kontor om att det är dig som nedräkningen handlar om, och alla tycker det är jättegulligt :) och vi är väll vana vid att bli kallade gulliga?! två fjortonåringar som vi är<3

kommer du ihåg när låten spelades på grönan i somras, när han blev utropad på scen igen, och redan i förspelet så förstod vi vilken låt det var, det var ett magiskt ögonblick som jag inte hade velat dela med någon annan än dig<3

älskar dig min jennie<3 :)
puss puss//en lycklig caro<3

cupcakes - usa i miniformat?!

Publicerad 2008-09-02 20:27:35 i

Ja, jag vet att jag har tjatat en del om cupcakes den senaste tiden. Men när Lejla bakar är det enda programmet jag ser, så har det resulterat i en liten fixering i mitt lilla huvud. Fast nu är det en helt annan liten tanke som väckts i mitt lilla huvud. Är det något jag tycker om, så är det att dra långsökta liknelser, och nu har jag kommit på ännu en: Cupcakes är bakverkets svar på USA! Likheten är ju slående, att ingen annan har kommit på det tidigare.

  Till att börja med kan jag ju säga att jag inte är något stort fan av världsdelen. Om man bortser från vissa delstater som verkar helt underbara att besöka, SATC, Dixie Chicks revolution och Disney, så är det inte mycket positivt som jag kan komma på spontant om usa. Vi talar om en hel världsdel, där evolutionen står stilla och inte får ingå i undervisningen i vissa delstater, där demokrati lärs ut via bussar som åker från stad till stad, där män som Bush får styra, där tortyr och terror förekommer som metoder för poliser och dylika tjänstemän och där människor med kkk-åsikter kan ha positioner som allt från poliskommisarie till domare i domstolar! En världsdel som enligt mig verkar ha fötts helt utan hjärnor?!
   Där var en kort beskrivning om vad jag tycker, skulle kunna skriva en bibel om mitt förakt! Men det är lustigt hur en världsdel som är så aktad och lyft till skyarna av resten av världen, kan ligga så otroligt långt bak i utvecklingen?!

Men när man tänker efter lite mer, så ser man stora likheter mellan usa, och en helt vanlig cupcake. Från början är en cupcake inget speciellt, en i mängden och helt vanlig muffin. Men när den omvandlas till en cupcake smetar man på ett tjockt lager med färglad och kladdig glasyr och tadaa - så har muffinsen omvandlats till något helt oigenkännligt som lyfts till skyarna! Men bakom allt det där kladdiga, så är det bara en helt vanlig muffin! :)
Är det bara jag som är sjukt långsökt och ser den självklara likheten?!


puss puss//en lycklig caro<3

I kissed a girl!

Publicerad 2008-09-02 11:47:20 i

- är tydligen hela kontorets nya favoritlåt! Först började en nynna på den, sen började jag, och nu sitter vi och väntar på att den låten ska komma! Utöver det går det framåt på jobbet, det känns faktiskt ganska stabilt. Har ringt många samtal och kommit fram till massa trevliga, har bara 40000 återkomster under oktober! Så det känns ju ganska stabilt!

Sanna-darling, min älskade lillasyster, tack för bästaste kvällen igår! Riktigt mysigt med shopping och middag! En helt perfekt starten på veckan! :) även om det inte blev så mycket underklädershopping, så var det sjukt kul iaf! Det enda dåliga var ju att vi lever i CP-sverige, där butikerna är öppna ca 10min om dagen! Men vi hann ju med ganska mycket iaf! Jag köpte världens finaste tallrikar från Mique! Vita med blommor på! Så sjukt fina, för bara 5kr styck! Woho! Jag går ett steg närmare till att bli nästa Lejla! =) Nu måste jag bara baka något som jag kan lägga på dom! :)
Sen köpte jag även en sjukt snygg skinnväska, i mörkt chokladbrun, för bara 149! Stört billigt, vore fel att låta bli!

+ att jag är så sjukt stolt över dig min lillasyster, det var ett bra och stort steg du tog igår, och jag kommer hjälpa dig vid vartenda steg om det behövs! Du kommer klara det hela utan problem! Finns här vad som än händer. Gäller det plugga matte, se på film eller äta glass mitt i natten, tveka inte! Jag är där så fort jag kan!<3 :) 


"Caro, det känns lite "Take a walk on the Wild Side"! - Sanna om ta in en öppnad colaburk i en butik!<3

 
puss puss//en lycklig caro<3

work it!

Publicerad 2008-09-02 08:45:15 i

Klockan ringde 05.45, gick upp tog på mig kläder och gick ut. Första gången som jag höll ett löfte så tidigt på morgonen. Men det var faktiskt riktigt skönt att komma ut i den kyliga luften och knalla omkring. Hann powerwalka i 30min innan jag var tvungen att göra mig iordning inför jobbet. Men det är otroligt hur mycket effektivare jag blir på morgonen när jag är pigg istället för död. Funtar på att helt byta ut mina snoozemornar mot hurtigrutten!
Med risk för att låta väldigt käck, så känns det otroligt mycket bättre att gå till jobbet och veta om att man gjort något nyttigt på morgonkvisten + att jag kommer må bättre och bli piggare i längden. Som är målet med allt nyttiga, att jag ska hålla mig pigg och levande nu när vi går mot mörkare tider! Hoppas det funkar lika effektivt som min morotsmetod gör! ;)

Helt stört, jag har sen jag började på mitt arbete drömt konstant varje natt om olika grejer som har med jobbet att göra, det kan vara allt från att jag får sparken till att jag får prispokal för att jag är så bäst! Men inatt, vaknade jag tre gr och panikade över att jag hade försovit mig och därmed missat min träning! Vad är det som händer med mig?!

puss puss//en lycklig caro<3

cupcakes någon?

Publicerad 2008-09-01 12:32:11 i

Jag vet inte vad det är för pensionärsgen som har väckts inuti mig, men jag är så sjukt sugen på att baka, laga mat el vara allmänt kreativ i köket! Igår städade jag ur hela skafferiet, helt på eget bevåg! Kvinnan bara tittade på mig när jag sorterade hyllorna i bakgrejer, såser, torrvaror och mattillbehör! 
   Men jag är bara så sugen på att baka, el mest på att pynta grejerna i fina färger och sen ha en liten bjudning! Typ som en modern form av syjunta, exakt det som 19åringar brukar ha för sina vänner?! Jag har även börjat läsa mina gamla kokböcker, om bakning, choklad och annat mysigt! Samt börjat planera att skaffa mig en baklåda, där jag kan samla recept och dylikt!
Vad är det som har hänt med mig?! Den enda hel organiserade lådan jag har är min sexlåda, som numera är väldigt full, så jag måste införskaffa en till. Men att ha en baklåda också? Det är så jag förvånar mig själv! :) 
 Känns som jag hoppat över att samla vuxenpoäng och går direkt på pensionärspoängen! Något som jag garanterat är bättre på! :)

Så om någon är inne på samma spår som jag, och känner sig baksugna, eller bara har lust att slicka skålarna medan jag skapar, hör av er till mig :) lär bli en liten tebjudning inom kort ;)puss puss//en lycklig caro<3

veckans to-do

Publicerad 2008-09-01 08:10:23 i

Första dagen på en hel vecka, jag borde känna mig taggad, men njaa. Det hade nog varit bra om jag hängt med mamma på promenaden imorrse. Men jag trodde bara hon skulle ut o röka, men efter 10min tyckte jag att det blev en väldigt lång cigg! Men imorrn, då jäklar ska jag med!
Fast det känns sådär lagom segt. Får se hur det blir efter morgonmötet! + att det ska börja två nya, så då lär det ju bli rätt slappt! Hoppas bara jobbdagarna går fort, för jag har saker att göra varje kväll efter jobbet! :)

[ ] shoppa underkläder med sanna + fika
[ ] HT-middag, första sen midsommar!
[ ] planera inför en viss människas hemkomst<3
[ ] träffa min sötnos<3
[ ] läsa ut två böcker + börja på en tredje
[ ] ha bakkväll
[ ] ev. träffa Fröken L
[ ] dagliga morgon/kvällspromenader
[ ] lunch med pappapuss puss//en glad caro<3

Om

Min profilbild

Caro Wikbro Carlén

jag arbetar som sexualupplysare och har huvudfokus hivprevention och säkrare sex. förutom det gillar jag att läsa, feminism, hångla med min donna, mina queens, New York, att äta, vettiga serier, genus, att resa och att diskutera. och det är ungefär det jag bloggar om.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela