Syskonkärlek!

Nyss hemkommen från hen helt underbar vecka med min syster i GBG! Visst var det andra människor med, men det var främst henne jag umgicks med! Något som jag tyckte var helt underbart och asroligt! Vi hade askul hela vistelsen, om man bara bortser från när vi blev hunsade av chefen och fick ta över vissa människors pass som inte ville befinna sig på plats!
Men jag ville bara säga tack, tack älskade lilla storasyster för en grymt rolig vecka! Även om det inte blev Park just i år, så tar vi igen det nästa år genom att gå ut alla kvällar istället! :D + vi hann ju göra en massa andra roliga saker istället! Men mitt favvo-moment från resan är nog när Leif - Paggan - Pagrotsky kommer in i vår monter, hälsar på oss och sen knallar vidare! Och när vi sen upptäckte att tom du är längre än honom!! :D hahaha! Det var garanterat en av resans bästa händelser! :) Paggan är som en liten seriefigur! hahaha! För er som inte har ett honom, men sett min kära syster, då förstår ni hur liten han är! :D hahaha!!

Tack världens bästa syster för en asrolig vecka!!! :D <3 (vet att du tycker det där hjärtat är töntigt, och att det är askul när oliver förklarar dom, men jag hittade inget bättre! Håll till godo med det där nu!)
Men nästa gång åker vi nog själva! ;)

puss puss//en lycklig caro<3

sagt av min prins!

Jag vet inte hur vi kom in på ämnet, men följanade dialog är bland det sötaste som min prins sagt:

L - Men vi är som Skönheten och Odjuret, du är Skönheten och jag kan va Odjuret!
C - Men vad du är gullig!
L - Eller vänta, jag ångrade mig, jag vill hellre vara den där lilla tekoppen!Kan man vara sötare än honom? Nja, skulle inte tro det! Och det är min, bara min lilla prins!<3 puss puss//en lycklig caro<3

Use your love<3

Det är i särklass veckans bästa låt. Spelar ingen roll vilken tid på dygnet som jag får höra låten, jag blir lika partytaggad varje gång! Man ska helst lyssna på den med Kate Perry då texten är omgjord ur en tjejs perspektiv och hon sjunger sexigare! Jag vet att det kanske är oktober imorgon, och att vi går mot kallare tider, men denna låt är redan utnämnd till årets sommarlåt, så det får väll bli för den kommande sommaren!

Man kommer i den perfekta stämningen när man hör låten, jag vill bara hoppa runt i en stor fluffig säng med vita lakan, i fina spetsunderkläder och dricka goda färgglada drinkar ur martiniglas!

Sjunga, dansa, och bara ha det helt underbart med världens bästa tjejer! Helst ska man ha ett pärlhalsband som matchar underkläderna, då blir det lite extra sexigt o man kommer direkt i samma stämning som låten! Texten är helt underbar, och det blir ännu bättre när hon sjunger med världens sexigaste röst! Helt perfekt partylåt med andra ord! Nu vet inte jag hur andra människor förar innan en fantastisk utekväll väntar, men det är iaf ungefär så våra kvällar brukar gå till! ;)

Så tjejer, vad säger ni om inför nästa utgång, ska vi köra på mitt förslag?! ;)

puss puss//en lycklig caro<3

till älskling<3

Inga ord kan beskriva hur mycket du betyder för mig, känns lite töntigt, men du är helt enkelt det allra bästaste som någonsin hänt mig och jag vill aldrig aldrig förlora dig<3 Tack för allt hjärtat, du betyder mest<3

Jag älskar dig<3