Orgasmmarathon!

Igår var det inte bara Stockholms marathon, utan även danskarna hade en annan typ av marathon - Onanimarathon! Där kan man säga att det är stor skillnad mellan länderna! ;) Det fanns två olika grenar - antal orgasmer på tid och även den som kommer längst! Nu i år fanns det även en gren där man skulle träffa en måltavla! Det kostar några hundra att vara med och pengarna gick till Sex & Samfund och Sexpressen, en grupp medicinsstuderande människor som ger folkskoleeleverna sexualundervisning. Den som vann med flest antal orgasmer var en kvinna, med hela 222 orgasmer!! Och mannen som kom längst hade en sats sprutade över 2.5m långt!

Ja, vad säger ni om detta? Jag tycker verkligen om den här idén! Att man är så öppna med sex, onani och allt därtill att man gör det till en tävling och folkfest! Här är det inget hyschhysch inte, nej nej - nu kör vi en öppen tävling! Klockrent och underbart! Och att pengarna dessutom går till något bra gör det bara ännu bättre :) Nej, nog för att danskarnas språk låter som en gammal försupen sjökapten som satt en helt limpa i halsen - men när det kommer till sex, då kan dom sina grejer! Så, någon som är på att köra något liknande i Sverige nästa vår?! :)

ps. Har jag förresten nämnt att jag är nästintill dansk?! ;)

Vi firar!

Älsklingen klarade sitt prov idag på utbildningen, så nu ligger vi nerbäddade i sängen, äter tårta, pussas och ser Segemyhr! Och livet känns sådär lite extra bra! Åh vad jag älskar honom!!<3


puss puss//en lycklig caro<3

Tristess!

Solen skiner hur mycket som helst och jag vill ha något att göra. Men jag kan verkligen inte bestämma mig för vad! Dessutom så är jag så hungrig att jag går snart i bitar samtidigt som jag inte vet vad jag ska laga. Jag vill bara ge mig ut i solen och få färg! Massa färg och njuta av värmen mot huden. Någon, vem som helst som kanske vill ses och njuta av solen tillsammans med mig?! Någon?!
puss puss//en lycklig caro<3

söndag.

Efter att jag varit vaken med älsklingen en stund imorrse då han skulle iväg till utbildningen, gick jag och la mig ett tag, och vaknade nyss! Hej utvilad! Vilken jäkla kväll det blev igår, är helt slut i fötterna och har fått en muskelspänning i vänsterarmen, helt sjukt! Gårdagen var väldigt lyckad, var länge sen jag kände sådan härlig stämning i luften och bara hade riktigt trevligt! Väldigt mysigt att sitta ute större delen av kvällen också :)
Mer om kvällen  massa bilder kommer senare! Nu ska jag duscha av mig gårdagens och komma på vad jag ska hitta på! Ut i solen ska jag iaf :)

puss puss//en lycklig caro<3

jag och solen!

Midvinternattens köld är hård, stjärnorna gnistra och glimma...

Jag är så trött att jag vill dö! Och ändå har jag fått minst 6h, men det känns mer som jag sovit en kvart. Det är jag, solen och lite fåglar som är vakna vid den här tiden på dygnet. Och nu är det jobb som gäller hela dagen, sen ska jag möta upp ellen någonstans och därefter middag, miniförning och iordningfix hos mig innan vi ska iväg till Natti och fira hennes födelsedag! Åh jag är så taggad på att ge henne presenten! Världens bästa och roligaste present!

ps. Natti, om du läser det här: Nej, det är inte en egen delfin, eller en timme med kolmårdens delfiner, inget som har med delfiner att göra tyvärr :)

puss puss//en lycklig caro<3