sexualupplysare och bokälskare

så kommer du inte över din kärlek.

Publicerad 2009-08-31 18:20:31 i Sex osv.,

Vad finns det då för saker som inte är direkt smarta att göra när man försöker komma över någon? En hel del, men jag tänkte ta upp de allra största och enklaste felen man gör, och som garanterat kommer göra att man förlänger tiden för att komma över personen, samtidigt som man straffar sig själv.

 • Lyssna på kärlekssånger/era sånger! Bland det dummaste man kan göra, då det bara gör äckligt anal-ont samtidigt som det knappast leder till att man kommer över personen. Kan ta mig själv som exempel; hade någon form av smärterutin som blev min vardag förra året vilket gick ut på att jag lyssnade på Håkans senaste album, speciellt på hans kärlekslåtar, en riktig kniv i hjärtat och jag storbölade. Dag ut och natt in, men till vilken nytta?! Nada!
 • Gräva ner dig i minnen. Självklart har ni haft en helt fantastisk tid tillsammans, och ni har upplevt så mycket underbara, kärleksfulla och lyckliga stunder tillsammans som föralltid kommer att finnas i ditt hjärta - låt minnen stanna där! Det blir varken lättare eller bättre av att gräva ner sig och minnas tiden som varit, för att sen bryta ihop över att det inte är likadant nu!
 • Supa bort det. Är det något tillfälle då alkohol är sämst, så är det när man läker ett hjärta. Alla känslor försärks på fyllan, så är du lite ledsen räcker en drink för att det ska bli sju svåra år på en och samma kväll. Dessutom är fyllesms en jävligt dålig idé när man precis gjort slut.
 • Knulla bort det. Nej, jag är en väldigt stor motståndare till detta. Det sämsta man kan göra är att inbilla sig att smärtan går över genom att vara med andra. Lär snarare bara bli värre + att det är elakt mot den man har sex med!
 • Vägra inse vad som hänt. Det gör det bara svårare att komma över och det skapar bara mer smärta för dig själv. Så länge man inte kan ta in det, kan man inte heller komma över det.
 • Bär på allt själv. Prata, skrik, gråt, skriv eller vad fan som helst. Ta kontakt med omvärlden och berätta hur du mår.
 • Missanvända den moderna tidens alla medel. Innebär med andra ord att man inte ska lusläsa personens facebook,msn och blogg! Ännu värre, om personen i fråga skaffar någon ny, så är det världens största otjänst till dig själv att hänga på dens person facebook/blogg.
 • Hitta på saker och sprida elaka rykten. Typ det dummaste man kan göra, och vem tjänar egentligen på det? Okej om personen var ett jäkla as när ni gjorde slut. Men om ni hade en fin relation så är det bara ett hån mot era minnen genom att nu vara elak.

så kommer du över din kärlek.

Publicerad 2009-08-31 17:45:27 i Sex osv.,

Finns det egentligen några bra sätt för hur man kommer över sin kärlek? Helst av allt skulle jag vilja att det fanns ett litet piller, man svalde det och sen var alla jobbiga känslor borta och man kunde gå tillbaka till verkligheten igen! Men nu är det ju knappast så det går till, så jag har gjort en spontan sammanställning på hur man på bästa sätt kan komma över sin kärlek. OBS, inga moralkakor utan mer som bra saker som kanske kan funka?!

 • Träffa vänner, familj och umgås så mycket du bara kan med dom! Varje träff behöver inte bli till en begravningssession, utan ta det som det kommer.
 • Sysselsätt dig själv, inget är så dåligt som att sitta själv med ett krossat hjärta. Ordna filmkvällar, myskvällar med vännerna, fika, gå lång promenader med grannen, läs, kolla film och gör upp långvägiga planer inför hösten/våren eller vad det nu är.
 • Prata ut om hur du känner! Det värsta man kan göra är att sitta och hålla på alla känslor som skriker och vill ut. Är du en sån som inte pratar? Skriv, rita, blogga, maila och skriv dagbok! Tvinga dina kompisar att få ut det du vill ha sagt. (inte meningen att man ska älta, men någon gång måste man släppa ut vad man känner)
 • Tillåt dig själv att vara ledsen! Vem har sagt att ett hjärta läker över en natt? Inse att något stort har hänt och att det förmodligen kommer ta tid att smälta. Gråt, skrik och få ut ångesten.
 • Acceptera situationen. Gör ont som faan, men tyvärr väldigt nödvändigt. (ett inlägg om det kommer senare)
 • Ta ett break från varandra. Det gör cp-jävla ont, men hur smart är det egentligen att ha kontakt när man precis gjort slut? Man vill slå ihjäl personen för att det gör så ont, men samtidigt bli tröstad då den personen förstår en bäst i hela världen! Så hur ont det än gör, ta ett break på några veckor tills allt lugnat sig.

från sambo till sambo

Publicerad 2009-08-31 16:20:54 i min vardag,

Sen uppbrottet har jag bott i min rosa resväska, först några nätter hos mamma och sen direkt över till Sanna där jag bodde fram tills igår. Och nu när jag väl flyttat hem igen, så flyttade Sanna med mig, dessutom på obestämd tid! Jag har bara sovit själv en natt och utöver det har jag alltid haft någon i hemmet när det är dags att sova. Och innan allt detta var jag sambo och delade säng och hem, därefter Spanien där vi bodde 3 tjejer i ett sovrum. Vart jag vill komma med allt detta, det vet jag inte ens själv. Mer än att jag är en såndär människa som behöver andra runt mig, helst jämt.

Just nu ska jag iaf njuta av mitt o Sannas samboskap! Det enda som saknas är att vi börjar ha sex också, och när jag drog det skämtet för Natti var det nära hon la på av genans, haha! Men jag är glad, för vi funkar så bra ihop jag och Sanna. Vi sover på varsin soffa i vardagsrummet, och ska snart åka iväg och storhandla, laga en mysmiddag och sen ta en kvällspromenad. Matchande träningsoveraller är nog inte långt borta :)

höstmode

Publicerad 2009-08-31 12:22:19 i min vardag,

Läste nyss en av VR´s bästa bloggar, och hittade en liten tävling! Och eftersom jag har lite tid över innan jag ska ner till my favorite place, så passar jag på att vara med. Man tävlar om ett presentkort på 1000kr! Skulle sitta jäkligt bra med tanke på mitt blivande liv som luspank student. Fast helst skulle jag vilja vinna med Tyra, en som har lite mer koll på mode och sånt man ska ha nu till hösten! Skulle kunna tänka mig att vinna bara några hundra, o sen Tyra som modesällskap! Ska nog ta och maila henne om det alternativet :)

jag och min tvättstuga.

Publicerad 2009-08-31 12:13:30 i min vardag,

Jag läste en gång en bok, och kvinnan som boken handlade om hade precis varit med om ett missfall. Mannen tog det bra och ville försöka igen, medan kvinnan blev deprimerad och var övertygad om att det var henne det var fel på. För att dämpa sin ångest började hon att tvätta, och blev till slut nästintill besatt av deras tvättstuga. Hon tvättade sig igenom hela deras hem, och varenda tygbit var till slut rentvättade. Då började hon om igen.
Hon tyckte om känslan att slänga in smutsiga saker, och att allt kom ut rent och snyggt - typ som att allt var ordnat igen!

Jag kan inte säga att jag kommer bli besatt av min tvättstuga, men däremot är det ändå något mysigt och trevligt över tvättstugor. Dessutom är känslan över att allt kommer ut rent, snyggt och ordnat ganska trevlig. Har suttit därnere i över en timme, läst Mankell och bara njutit av maskinernas ljud - lugnt och trevligt, ungefär det jag behöver just nu i ett nötskal. Så om jag någon gång inte svarar eller inte är hemma, ta en sväng förbi tvättstugan!

dagens to-do:

Publicerad 2009-08-31 10:32:13 i min vardag,

Med tanke på att jag inte varit hemma på ett tag, finns det nu en hel del att göra. Känner mig trött samtidigt som jag inte vill bädda ner mig och slöa. Så planen är att vara superduktig och göra en massa saker som ändå måste bli gjorda. Skapa lite ordning och struktur + tusen andra saker.

 • tvättstugan mellan 10-13 - X
 • packa upp resväskan och lägga allt på rätt plats - X
 • gå från rum till rum och göra rent - X
 • panta burkar och återvinna
 • vädra ut och tända massa doftljus - X
 • gå igenom alla skolpapper+litteratur inför imorgon
 • fixa studiebidrag
 • ha Sex and the City the Movie på repeat - X
 • ha mini-spa som belöning!

Förutom allt detta lyckades jag även göra så att min ena garderobsdörr gick i baklås och nu vägrar att öppna sig! Dörren gick lite sönder en gång när jag var förbannad och slängde igen den, och sen idag blev jag lite less på att den var öppen, så då tryckte jag till lite för hårt och nu vägrar den att öppna sig! Tadaa - hur man skapar egna och nästintill olösliga problem!

ett steg i rätt riktning

Publicerad 2009-08-31 09:10:34 i Sex osv.,

Inatt var första natten som jag sov hemma igen. Har bott hos Sanna i över en vecka, men igår flyttade jag tillbaka. Kan inte säga att det känns direkt tiptop, men inte heller som att jag vill gräva ner mig, så det måste väl ändå räknas som ett gott tecken? Just nu känns det bara så jävla konstigt att gå omkring i lägenheten, vårt hem, och allt ser exakt ut som vanligt men jag vet ändå att allt är långt ifrån som vanligt. Smärtan har ännu inte dykt upp över allt som påminner om honom, oss och allt. Min kropp kanske befinner sig i någon form av chock, så att den bara kämpar på för att jag ska överleva. Just nu vet jag ingenting, känner mig mest tom.

yesterday in pictures

Publicerad 2009-08-30 19:51:45 i party-larty,


Cava direkt ur flaskan är underskattat!


Jag leker Sanna och fotar mig själv :)


Vi får ta del av Ellens odling...


Vi provbadade Ellens badkar utan vatten

Jag fick öppna paket :)

Babben Larsson och jag!!

danskt rågbröd

Publicerad 2009-08-30 18:33:24 i min vardag,

Varje gång när jag jobbar med Sanna så går vi alltid förbi deras bakavdelning, luktar och dreglar över allt gott som finns där. Och dagslivs som Sanna jobbar på har även en av mina absoluta favoriter - Dansk frukostbröd, även kallade Köpenhamnare! Så varje gång har jag bara gått förbi, pekat och dreglat inför dessa små godbitar. Men igår när Sanna gick omkring där i butiken så blev jag supersugen på det och bad Sanna köpa hem det.
Beskrev supernoggrant att dom är små, ser typ ut som frallor fast mer åt wienerbrödhållet, med vallmofrön på toppen, och att man känner igen om genom att dom är kladdiga på sidan. Det är alltså brödets söta klägg som runnit ut och fastnat på sidorna.
Men på något sätt blev det fel iaf, för när hon kommer hem och jag frågar efter mina små Köpenhamnare. Så sjunker hon ihop i en liten skratthög och säger att hon nog missförstått mig. Ur påsen tar hon upp en limpa, Danskt rågbröd, och förklarar att hon verkligen känt på alla bröden och hittat den som var mest kladdig på sidorna! :)

söndag.

Publicerad 2009-08-30 17:37:29 i min vardag,

Jobbet gick bra, var stunder sjuktligt segt men förutom det så gled det på. Känner mig frusen och ska tappa upp ett supervarmt bad med mitt nya badskum som har samma lukt som färska jordgubbar. Dessutom så köpte jag munkar som jag äta i badet medan jag läser Mankells senaste bok. Kan man egentligen tillbringa en söndagseftermiddag på ett bättre sätt?

Har förutom jobbat med blommor idag, skrivit runt tio superbra inlägg om kärlek, smärta, sex och andra saker. Kommer upp så fort allt är färdigformulerat och bra. Texter har en tendens att låta skitbra i huvudet på mig, och när det hamnar i tryck blir det mest bara skit. Så coming soon.

guuuuud!

Publicerad 2009-08-30 10:30:52 i party-larty,

Jag vill dö, är så jäkla trött att jag snart faller i bitar! Så man kan ju sammanfatta att kvällen var lyckad. Vi var först hos Ellen, tittade på hennes lilla kanin och drack drinkar, åkte sen in till söder och Balthazar! Ännu mer drinkar och prat om allt och inget. Vid ett stängde stället och jag hade blivit medbjuden till något flashigt ställe på Stureplan, men eftersom jag inte ens visste vad dom pratade om så dog idéen ganska snabbt.
Så vi gick mot tuben, och vi träffade Babben Larsson!! Under tiden jag sprang fram till henne, så hör jag Sanna mumla till dom andra "åh nej, nu kommer Caro göra bort sig igen och börja prata med henne!!" Och yes att jag gjorde! Så jäkla ball kvinna och väldigt trevlig! Bildbevis kommer upp senare idag ;)

Nu måste jag vakna till liv på något mirakulöst sätt. Jävligt dåligt att alkohol och koffein är så dålig kombo, hur fan ska jag då bli pigg? Injencera socker direkt in i blodet eller?ps. vi har lite olika åsikter gällande om man gör bort sig eller inte om man kissar mellan två bilar på en tvärgata till götgatan! I princip ingen ser och det gick bara förbi jättefå människor. Lämna gärna en kommentar.

lika som bär?

Publicerad 2009-08-30 10:13:10 i min vardag,

Det skiljer nästan tre år mellan mig och min syster, och ändå tycker folk att vi är så lika, som att vi lika gärna kan vara tvillingar! Under hela vår uppväxt har vi haft vänner, släkt och bekanta som ständigt ropar på fel person, och jag vet inte hur många gånger jag har stått och pratat med syrrans kompisar, bara malt på eftersom dom är så säkra på att jag är syrran, så varför göra dom besvikna?!
När vi går på tillställningar får folk jämt be om ursäkt till oss, dels för att dom inte ser skillnad, eller för att dom bara hälsar på en utav oss, för att sen upptäcka "att det faktiskt fanns två utav oss"! Hahaha, är jag den enda som inte ser några tvillingtecken?


Den roligaste kommentaren vi fått är nog - "Nämen vilket roligt partytrick! Att hyra in två tvillingar till festen"!

jag hatar datum!

Publicerad 2009-08-29 17:55:15 i Sex osv.,

Under vår relation var jag en riktig datums-hitler! Hände något extra så las datumet på minnet och kommande månad blev det självklart en anledning till att fira. Han var däremot inte lika entusiastisk utan tyckte att det räckte med att fira halvår och år, medan jag hellre ville fira varje avklarad månad. Varför vet jag inte riktigt, och inget jag vill gräva ner mig sådär överdrivet djupt i heller.
När jag ser tillbaka på det kan jag tycka att det var en ganska gullig grej vi hade, vi hade våra datum som jag ville fira, och det slutade med att vi hade småfirningar nästan varje månad, eller vi sa iaf Grattis o massa pussar under dagen!

Men just idag känns ju inte den grejen lika gullig. Smärtan som stack till när kvinnan som prickade av mina blomleveranser, sa dagens datum, var minst sagt upplyftande. Mer som en jävla blixt rakt igenom kroppen och jag vill förbanna mig själv i efterskott för att jag var så jävla besatt av datum och av att vilja fira. FAAAN! Fast det som gör allra mest ont är nog vetskapen om att vi aldrig kommer fira ett helt år. Man kan säga att vi snubblade på målsnöret...

Nu har jag bestämt mig.

Publicerad 2009-08-29 17:25:04 i min vardag,

Jag ska på Green Days konsert! Har precis haft en av deras livespelningar i bakgrunden den senaste timmen, och jag blir fortfarande lika jäkla lycklig över alla underbara låtar. Och hitills känner jag bara en person som delar min stora passion för detta gudabegåvade band, och eftersom han är ett vandrande no-no, och eftersom ingen annan i hela världen verkar dela min musiksmak - så får jag helt enkelt gå själv!
Det är inte lika farligt som det låter, jag har gått på många konserter själv redan. Martin Stenmark på Gröna Lund för några år sen var faktiskt riktigt trevlig. Det enda pinsamma med kvällen var när personalen ropade ut inför varje avgång på åkattraktionerna om det fanns någon som var själv! Iofs gick köande snabbare, men det var en aningens pinigt... Och förutom den var jag även och såg Simple Plan helt själv, eller iofs så lärde jag känna några under dagen och som jag sen hängde med under konserten, men annars så var jag själv då med.

11 oktober, Globen - då jäklar är det jag som går själv på ännu en konsert. För jag vägrar gå ner i graven utan att sett Billy Joels vackra ansikte, höra han spela och sjunga live, hoppa omkring i en vildsint moshpit till tonerna av ett av världens bästa band! 


Hej Perfect Match!


ps. om det mot förmodan finns någon som är sugen på att se bandet, och kan tänka sig att joina mig - hör av er! Jag kan tänka mig att ha några Green Day-kvällar innan, lyssna igenom alla skivor och se till att allt sitter innan konserten. Så tänkte jag att vi kunde ses på någon pub innan och hälla i oss några öl, gott + att vi slipper frysa under tiden vi köar. Som sagt, minsta lilla intresse är av glädje - så hör av er!

Bättre ord sökes!

Publicerad 2009-08-29 16:41:44 i Sex osv.,

Jag är inte riktigt övertygad om att jag vill använda termen ex. Jo, jag vet ju om att jag är dumpad, så det är inte det. Utan mer att ex låter så jävla dåligt i munnen. Säg ordet högt för dig själv, EX, visst låter det kantigt och nästan elakt?! Och jag är inte heller övertygad om att jag vill låta kantig och elak så fort jag pratar om ja-vad-jag-nu-ska-kalla-honom!! Okej om man gjort slut efter en otrohet, eller ett jäkla världskrig och man är så arg på varandra att man knappt kan vara i samma stad som personen - passar ordet EX in.
Men i den situation jag befinner mig i nu, vad blir ett passande ord då? Föredetting?! Mjaa, det låter så jävla gammalt och jäkligt beight, typ som att man varit tillsammans i femton år och bara umgåtts två utav åren. Vad finns det då för fler synonymer till ex? Jag skulle gärna behöva ett ord som passar bra på in följande situation: "en fantastisk och kärleksproppad relation som tagit slut, men man är fortfarande vänner och försöker ta sig tillbaka till bästisstadiet". Någon som har ett passande ord på tungan?!

.

Publicerad 2009-08-28 20:52:09 i min vardag,

Anledningen till bloggpausen + väldigt få inlägg sen den väl öppnade igen är att vi har gjort slut, eller jag har blivit dumpad! Därmed bestämde jag direkt att bloggen skulle pausas tills pulsen lagt sig och livet inte var helt jävla uppochner. Jag är fortfarande i det där stadiet då jag vacklar mellan normalt liv och tillfällen då jag vill bädda ner mig i sängen, äta choklad och gråta tills huvudvärken kommer! Vad som händer med bloggen framöver vet jag inte, just nu vet jag inte riktigt vad den ska handla om. Jag kommer iaf inte göra en repris från förra sommaren där vartenda inlägg dränktes av hjärtesorg, men jag vill samtidigt inte dölja känslor och låtsas som att allt är som vanligt. Ett krossat hjärta är inget som läks över en natt.

Planen är väll ändå att fortsätta så gått det går med att uppdatera allt och ingen om min vardag, sex, kärlek, relationer och tips. Ett litet tillägg, kommande texter om uppbrottet och som har med ämnet att göra, läs det med en nypa salt!

ps. lämna inga töntiga floskler bland kommentarerna! Vi är fortfarande vänner, inga elaka känslor existerar mellan oss och han är fortfarande min Simba<3

en mening: phuck you!

Publicerad 2009-08-28 20:05:11 i min vardag,

Ibland undrar man ju om det finns något slags överhuvud som styr över oss människor, jag brukar iaf göra det, och jag kan verkligen se framför mig hur det sitter en liten grå farbror och knattrar på en liten skrivmaskin, skrockar och hittar på den ena saken värre än den andra! Och man kan ju inte låta bli att undra vidare: Vem fan är det som bestämt att man ska ha så mycket överjävliga människor i sin omgivning? Just nu känns det som att mitt liv överbefolkats av just dessa. Vad ska man kalla dom? Hurtiga självkänslemänniskor kallar dom för "Energitjuvar", medan jag själv föredrar att kalla dom för kort och gått - människor som kan dra åt helvete!
Varför ens ödsla tid på denna typ av människor? Man blir arg, ledsen, sårad, förbannad och slösar en jäkla massa tid och energi genom att ens engagera sig i människans existens. Nej, en mening räcker för ett sådant tillfälle - Phuck you!


puss puss//en caro<3

så mycket mer än bara lite blommor.

Publicerad 2009-08-28 16:20:07 i min vardag,

Vilken jäkla dag! Kom hem för en liten stund sen, och försöker förstå hur jag varit vaken och jobbat sen 10h tillbaka?! När klockan ringde vid 4 imorrse trodde jag att det var ett skämt, men tackade samtidigt gudarna för att jag inte är fåfäng, 15min senare var jag redo att åka mot lagret. Väl på plats fick jag en guidad tur av sanna innan det var dags för ett litet chefsmöte. Därefter träffade jag Micke, killen jag skulle åka med under dagen för att lära mig, från början var det tänkt att jag skulle stå i en och samma butik, men när vi väl var igång så visade det sig att jag skulle åka med honom genom hela hans distrikt, över typ hela Stockholm! Dessutom när vi står där på lagret hör jag plötsligt mig själv säga: "Nej jag behöver absolut ingen lunch, jag klarar mig under hela dagen!!" Nu i efterhand har jag ingen aning om vad som flög i mig, för Alla vet att jag dööör utan föda! Men jag lyckades få till en liten lunch - smörgås och risifrutti som vi kasta i oss i bilen mellan två butiksstopp! På det stora hela har dagen varit jäkligt kul och jag lärde mig mycket :)

Har precis gjort i ordning en liter oboy som jag ska njuta av framför finalen i Top Model 3, lovely!

puss puss//en caro<3

leopard

Publicerad 2009-08-27 22:21:23 i min vardag,

Kom precis hem från en väldigt trevlig kväll. Om man bortser från att cateringen var superförsenad, att jag höll på att dö i inbillat blodsockerfall pga hungerbrist samt väääärldens längsta monolog av en engelsk gäst - så var kvällen väldigt trevlig! Maten (när den väl kom) var supergod, vid vårt bord var det en trevlig blandning av Leoparder och Pirater + att min bordsgranne var Annmarie Skarp!! (för er som inte är litteraturnördar, så kan jag berätta att det är Jan Guillous fru!)
Det var fyra bokförlag som samlades, åt mat, pratade litteratur och planerade inför Bokmässan i Göteborg, som är nu i sept. Jag och syrran som mest glider med på räkmackan, växlar mellan att se söta ut och jobba stenhårt med allt som ingen annan vill göra + att jämt vara jäkligt matchande med leopardkläder!


puss puss//en caro<3

bloggpausen är över!

Publicerad 2009-08-27 16:03:33 i min vardag,

Japp, nu är jag äntligen tillbaka! Allt om vad som hänt sen sist, anledning och orsaker till bloggpaus, tusen oskrivna sex o kärleks-blogginlägg, och väldigt mycket mer kommer. Just nu hinner jag tyvärr inte skriva mer, ska snart göra mig iordning inför kvällens äventyr. Och som vanligt har jag lyckats dubbelboka, så om jag får som jag vill så blir det först bokmingel + middag hos Mamma, och därefter ska jag ta med Syster på ett flashigt mingel med bubbel och goodiebags! Updates coming soon!puss puss//en caro<3

semestern är slut!

Publicerad 2009-08-18 00:44:56 i min vardag,

Imorrn är sista dagen och vi åker hem imorrn förmiddag. Det har varit en riktigt rolig resa med mycket skratt och mångFa oförglömliga minnen! Nu ska jag slänga ner det allra sista i väskan, och försöka somna så fort det går. Har man haft långa sovmornar i 10 dagar, o ska upp 7 sista dagen så lär det bli lite kämpigt! Dessutom så går alla omkring o rapar vitlök o skaldjur, så det blir en ganska tung natt!


puss puss//en lycklig caro<3

I love sephora!

Publicerad 2009-08-18 00:28:48 i min vardag,

Vi tillbringade hela eftermiddagen i Barcelona, sprang från butik till butik och slutligen hittade vi en av mina favoriter - Sephora alias CP-hora! När vi kom dit så hade dom Happy Hour!! Ja, på en sminkbutik! Så jäkla klockrent, 20% rabatt bara sådär! Så jag hittade en hel del bra grejer på deras "Locas"-avdelning, dvs helt galna priser, allt som allt gick det på 19 euro, det är vad jag kallar loca! ;)


Alias Cp-hora!


Sarah Jessica Parkers parfym, lotion som luktar Piggelin och en rosa sexfjäder!


 

puss puss//en lycklig caro<3

lovebites!

Publicerad 2009-08-17 16:51:39 i Sex osv.,

Hur länge sen var det inte man fick ett eller gjorde ett sugmärke på någon annan?! Jag vet inte riktigt varför, men det känns som att hela mänskligheten har fått för sig att sugmärken hör till en viss åldersgrupp, och sen när den åldern passerat så blir det plötsligt tabu och opassande! Nej, jag tycker det borde bli ändring på synen på sugmärken!
Jag tycker sugmärken är både jäkligt skönt och sexigt att få, och det är lika sexigt att ge! ;)

puss puss//en lycklig caro<3

solen är mitt knark!

Publicerad 2009-08-17 16:14:57 i min vardag,

Guud vad jag älskar att sola! Har legat uppe på terassen hela dagen nu, direkt när frukosten var avklarad klädde jag av mig och gick upp. Så varmt, mysigt och såå härligt att ligga o njuta i solen! Hade kunnat ligga kvar där resten av dagen o bara njutit, men vi ska snart ge oss iväg igen till Barcelona! Väl där kommer vi ju gå omkring i solskenet, så jag får väll försöka sola gåendes. Alla människor blir så jäkla snygga så fort dom får lite färg på sig, man blir snyggare, gladare och ser piggare - love pepparkaka! Men då menar jag riktig färg från solen, ej sån som finns på burk eller via solarium. Hoppas bara att min färg sitter kvar ett tag till. Jag ska banne mig vara brun vid Halloween!

puss puss//en lycklig caro<3

min lilla frans!

Publicerad 2009-08-17 10:53:14 i min vardag,

Drömde inatt att jag och älsklingen skaffat oss en liten hundvalp! Den var så sjukt söt, så liten och helt himmelsk. Det var en ljus liten labradorvalp, och som hette Frans! I drömmen hade vi precis fått honom, så vi försökte vänja honom vid vårt hem. Åh gud vad jag vill ha en hund nu. En liten söt och underbar liten varelse! Älskling, om du läser detta - ska vi inte köpa en i gemensam julklapp till oss?! Jag lovar att han inte behöver bära vecko-rosetter! :)<3


puss puss//en lycklig caro<3

fetisch-leken!

Publicerad 2009-08-16 23:30:34 i min vardag,

Jag kom på en bättre, roligare och lite grövre version av arga leken. Går till på följande sätt: man kan vara allt från 2 till så många personer man vill. Och det hela handlar om att man ska kunna hålla masken jäkligt bra, jag och Naddi höll på i över 45 min, sen var hon nära på att kräkas. Det enda ni behöver är lite för mycket tid över, jäkligt bra fantasi samt lite grundkunskaper om fetischer - sen är det bara att köra igång!

Person 1: Hej, asså jag vet att det här är första gången vi ses, och det här kanske är en aninges framfusigt! Men jag tänder på .... och jag skulle vilja att du gör det här med mig.... är det okej?!
Person 2: (ska försöka hålla masken så gott det går och svara så passande hon kan!)
- och sen fortsätter ni bara, byter roller och kommer på så mycket roliga fetischer ni bara kan!

Exempel: Person 1: Hej, asså jag vet att det här är första gången vi ses, och det här kanske är en aninges framfusigt! Men jag tänder på att vara ett kylskåp och jag skulle vilja att du fyller mig med mat! Är det okej?!
Person 2: Jaja, absolut. Det låter som en skitsexig lek, och jag är absolut på. Men innebär det här att jag äta maten också som jag fyller dig med?!
- och så fortsätter leken så länge ni kan hålla masken!

puss puss//en lycklig caro<3

facebook gör det officiellt!

Publicerad 2009-08-16 22:52:31 i Sex osv.,

Nu när tekniken gått så pass långt så kan vi väll alla komma överrens om att Facean är en av de största spindelnäten i dagens samhälle, vad man än gör vilken tid på dygnet så kan alla få reda på det. Har man väll klickat i en ruta, så är det officiellt. Och detsamma gäller även när det kommer till kärlekslivet, när ett par verkligen är seriösa med sin relation - då jäklar hamnar det på facean! Och enligt mig och Owe är följande mening ett statement -  Inget kärlekspar är på riktigt förrän det blivit officiellt på facean!

Relationsstatus:
Har ett förhållande med Ludvig Siljeholm

puss puss//en lycklig caro<3

happy pils!

Publicerad 2009-08-16 21:21:09 i min vardag,

Vi hittade världens coolaste affär när vi var i Barcelona, jag blev kär i hela konceptet på direkten. Och jag önskar verkligen att vi hade lika coola butiker i Sverige, men som sagt så bor ju vi i lilla landet lagom. Iaf, konceptet är godis som man lägger i antingen glasburkar eller i medicinlådor och sen klistrar man på en lapp för vad tabletterna ska användas för! 


En av Barcelonas coolaste butiker!


Alla godissorter man fick välja mellan


För att sen välja förpackning och text!


Annars fanns det färdiggjorde förpackningar!


puss puss//en lycklig caro<3

shopping från Barcelona!

Publicerad 2009-08-16 16:41:27 i min vardag,

Vi var ju i Barcelona från ca 13 på dan, och blev sen hämtade runt 21-22, så gått om tid hade vi ju iaf. Vi sprang runt, kollade i minst 100 butiker och hade en riktig toppendag! Jag fick besöka mitt älskade Starbucks och lyckades hitta en del guldkorn!


Resans snyggaste undies!


Tredje säsongen av The Nanny - looove it!


Helt underbara muggar till min samling :)


puss puss//en lycklig caro<3

möschel-vm!

Publicerad 2009-08-16 14:23:44 i min vardag,

Den som mår sämst vinner! Kan meddela att jag ligger jäkligt bra till, mens + bakfylla är ingen bra kombo. Känner mig så jäkla död, värk i kroppen, trött, yr och allmänt jävla förjävlig! Tjejerna är kvar på playan o njuter av solen, medan jag själv ligger inne på rummet med halvt fördragna gardiner o acn på. Ska försöka vila/powernappa en timme el så, och kanske återvända till solen efter det. Men fram tills dess så ska jag roa mig med att gå igenom alla bilder vi tog i Barcelona häromdagen :)


jag + starbucks frappuchino mocha venti = loooove!


puss puss//en lycklig caro<3

ayer hemos estado un poco burracho!

Publicerad 2009-08-16 11:44:26 i min vardag,

Guud vilken jäkla kväll det blev igår! Om ni ser när senaste inlägget och ser vad klockan är nu, så kan ju slutsatsen dras att vi knappt sovit något alls. Kul var det iaf, och i mina ögon en väldigt lyckad kväll! Om man bortser från lite skärsår på kroppen så mår jag ungefär som jag förtjänar, så den här dagen ska tillbringas på rygg, fosterställning och i en liten hög på playan!


Jag, redo för Partaj!!


Naddi är taggad!

Fyrverkerier, så mycket häftigare än i Sverige!


puss puss//en lycklig caro<3

vilken kväll/natt/morgon!

Publicerad 2009-08-16 05:59:23 i min vardag,

Klockan är snart dags för soluppgång, o jago natti kom precis in! vi har var först nere o dansade med alla andra, sen hamna vi på en bar, o sen när baren stände gick naddi hem o vi gick vidare, Bröt oss in på en bar, träffa en man, bet hål på massa bröd, letade efter glass, fick se hela spritsortimentet och sprang sen därifrån. Joinade en grupp spaniorer där vi satt ett tag, jag hetsåt fryst bröd o natti pratade spanska. Det slutade med att dom såg oss hela vägen medan vi gick hem för att skydda oss, o vi tog ett nakendopp i poolen! Nu håller jag på att dö av trötthet, naddi sover o natti lagar någon form av ätbart!
'
ps. imorrn ska vi steka oss sönderbrända på playan!!
ps 2, jag saknar min älskling så jäkla mycket<3

puss puss//en lycklig caro<3

I love you but...

Publicerad 2009-08-15 21:45:10 i min vardag,

Den här tröjan är så jäkla min, jag skrek rakt ut när jag hittade den! Så bäst, underbart tryck, o de människor som inte ser den solklara kopplingen till SATC kan lämna bloggen. Och nej, no way att jag avslöjar källan! ;)

puss puss//en lycklig caro<3

gingercookie!

Publicerad 2009-08-15 21:13:50 i min vardag,

Mohaha, jag har blivit brun! Se, njut och bli avundsjuka! ;) Nu ska iväg till grannstaden Calella på lite hemliga uppdrag, och senare ikväll är det en stor gårdsfest för hela byn!puss puss//en lycklig caro<3

sexpiercing!

Publicerad 2009-08-15 15:33:49 i Sex osv.,

Är man sugen på något snyggt och sexigt så rekommenderar jag en liten sexpiercing väldigt varmt! Det är sexigt samtidigt som det ger lite krydda till sexlivet. Med sexpiercing räknar man de som är i bröstvårtan eller vid könsdelarna. Vart och hur man sätter piercingen därnere varierar och det finns flera olika passande ställen att välja mellan. En del säger att känsligheten högs med så mycket som 50% när man piercar i bröstvårtan och ännu mer när man piercar sig i könsdelar. En del säger att sexet blir bättre, att båda blir mer stimulerade och att man får bättre orgasmer! Vet inte riktigt om man ska räkna med att alla sexpiercingar kommer med orgasmgaranti, men om man är sugen på en piercing så rekommenderar jag bröstvårtan! ;)

ps. Har själv en i vänstra bröstvårtan och har för tillfället planer på att göra en downstairs! Och jag kan använda mig själv som exempel och man blir mer känslig för beröring där, smek och slick där blir rent himmelskt! ;)

puss puss//en lycklig caro<3

Sex & kärlek!

Publicerad 2009-08-15 10:50:10 i Sex osv.,

Veckans boktips: Unga tjejers bok om Sex & Kärlek av Katerina Janouch. Jag började läsa den igår på playan och kunde inte sluta läsa, lagomt socialt mot tjejerna men jag hade iaf högläsning vid vissa tillfällen! Den här boken är så jäkla bra, och innehåller i princip 99.9% av unga tjejer behöver veta om kärlek, sex, sin kropp, självförtroende och livet - allt! Och jag önskar så att jag själv hade läst den när jag var en liten osäker pubbeunge, men jag får helt enkelt istället se till att resten av Sveriges unga tjejer läser den istället. Dessutom så funkar den att läsas av tjejer av alla åldrar, jag räknar mig inte själv som en av de unga, men är ändå totalförälskad i boken och lärde mig en jäkla massa! Så har du vägarna förbi en bokaffär eller dylikt, införskaffa denna, läs, skratta, lär dig och njut! Du kommer inte bli besviken!


Såhär sexig ser boken ut, lätt att hitta med andra ord!

Mohaha, och så här ser min bok ut!


 

puss puss//en lycklig caro<3

some shopping!

Publicerad 2009-08-15 01:50:44 i min vardag,

Här kommer två bilder på senaste accosearerna jag köpt härnere!


Laddar inför GBG med leoparddiadem! ;)


Min nya väska, blev förälskad efter två sek!

puss puss//en lycklig caro<3

kärlek!

Publicerad 2009-08-14 23:08:10 i Sex osv.,

Jag sitter här och har snart druckit upp min cava, och nedanför simmar ett underbart vackert gaypar omkring i poolen! Det var Naddi som upptäckte paret, och dom är så vackra, simmar omkring och ser väldigt lyckliga här uppifrån. Så fort det kommer personer i närheten så glider som isär varandra, men när det är tomt så glider dom ihop igen och utför någon from av Svandans i vattnet! Ja om detta inte är en vacker förälskelse, så vet jag inte vad det är!<3

ps. nu sitter resten av människorna på varsin stol så långt fram man kan komma på balkongen o kikar ner på bögparet!

puss puss//en lycklig caro<3

CAVA!!

Publicerad 2009-08-14 20:58:28 i min vardag,

Mohaha! Vi var precis nere på butiken, och jag fyndade en stor flaska Cava för 1.85!! Mohahah! Detta är vad jag kallar billig fylla! Eller fylla och fylla, jag ska ju faktiskt fira att jag kommit in på alla mina kurser! :) Wohoo!! Eller snarare SKÅÅÅLLL!!puss puss//en lycklig caro<3

lite om sex i spanien!

Publicerad 2009-08-14 20:47:48 i Sex osv.,

Jag vet inte direkt om jag skulle kalla landet mer öppet för hur de ser på sex, för jag har ännu bara skrapat på ytan när det kommer till ämnet. Men av det jag har observerat hitills, så kan man ju konstatera att de har vissa saker och är lite mer öppna på vissa plan - där vi svenskar gömt och grävt ner det istället! ;)

Exempel 1 - I vårt kvarter har vi ett horhus! Eller vi är inte helt säkra på att det är ett horhus, men stället har jämt stängd dörr, öppet nattetid och det står en skylt att man måste vara minst 18 för att få komma in. Det kan ju vara något helt annat, men vi är ändå ganska säkra på horhuset!

Exempel 2 - Det står horor längs vägarna! Vid vissa ställen ser man bilar som kört av och det står tjejer som väntar... Och på andra ställen ser man helt enkelt två tjejer som sitter vid vägen på varsin plaststol, och ibland är antingen den ena eller båda stolarna tomma...

Exempel 3 - Dom har världens bästa och superstora utbud av allt från kondomer, massageoljor och sexhjälpmedel på vanliga supermercadors! Så jäkla bra!!


puss puss//en lycklig caro<3

yeeeeees!!

Publicerad 2009-08-14 20:32:08 i min vardag,

Läste nyss ett sms från älsklingen, och JAG KOM IN PÅ MIN HIV-kurs!!! "HIV i globalt samhälle" heter kursen! Wohoo!! Först hade jag bara blivit antagen till dom två andra kurserna som jag sökt, och stod som reserv på den här kursen, men nu jäklar har jag banne mig kommit in!! Och jag är så jäkla taggad! Fan vad skönt det känns att få komma in på alla kurser jag sökt! Vet dock inte vilka typer av människor som kommer vara på denna kurs, gissar mest läkare och sjuksyrror, men men, jag ska nog kunna smälta in bra! :) Wohoo!! Det här är ett av mina steg till att bli Sveriges bästa och yngsta sexolog!! Ser denna kurs som en bra grund till min utbildning! Nu ska vi laga middag och sen ska jag banne mig ner och köpa en flaska vin för att fira! Wohooo!!


PHUCK YES!! Jag är så jäääkla bäst!! Och såhär jäkla glad och solbränd ser jag ut just nu!!


puss puss//en lycklig caro<3

litet tips!

Publicerad 2009-08-14 15:28:58 i Sex osv.,

Nästa gång du och din älskling pussas, kysser varandra eller hånglar - prova att slicka i mungiporna på din älskling. Lätt, hårt, retsamt eller långsamt speler ingen roll, prova och se vad som händer och hur din älskling reagerar. Anledningen till att du ska slicka där är för att precis i mungiporna döljer sig nämligen en erogen zon! Så nära till hands, men ändå så få som vet om den! Prova och lämna gärna en kommentar om hur resultatet blev och kändes! ;)puss puss//en lycklig caro<3

cp-hora!

Publicerad 2009-08-14 11:01:48 i min vardag,

Vi sitter och tar en liten eftermaten fika på Starbucks, klockan är runt åtta och alla är ganska döda, då jag plötsligt kommer på att vi glömt en affär!

C - Sephora!!
Naddi - Jaa!
Natti - Va?
C - Cp-hora!!
Natti - Va?!
C - Cp-hora!!
Natti - Vad säger ni?!
C - Cp-hora!
Natti - Men vaa?! Vad menar ni?
Naddi - Men cp-hora!
Natti - Jaha, fitta!

Därefter dör jag och Naddi av skratt, trodde nästan vi skulle bli utslängda för att vi lät så mycket! Hahahah! Till historien hör att när vi var i Krakow i nian så hittade vi butiken för första gången, och tyckte det var askul att kalla den för Cphora! Fast tydligen hade Natti glömt hur roligt det var...

puss puss//en lycklig caro<3

drömmar

Publicerad 2009-08-14 10:50:52 i min vardag,

Vaknade nyss, helt jäkla utmattad av tusen jäkla drömmar på en och samma natt. Nedan kommer en snabb sammanfattning av alla drömmar:

Dröm 1 - älsklingens fanns med i bilden och vi var ett par, nästan alla jag känner var på ett stort nöjesfält eller marknad. Och jag hade i princip en affär med en av killarna där, vi kysstes aldrig, utan vi bestämde plats hela tiden där vi kunde vara för oss själva, kramades och sa fina ord till varandra, smektes lite och bara hade det mysigt. Sen när vi var bland alla andra så var det dessa blickar, blickar som ger sug i magen! Sen vet jag inte riktigt hur drömmen slutade, vi var bara kvar på nöjesfältet.

Dröm 2 - jag hade blivit arg över något jäkligt mycket och jag hade blivit politiskt engagerad och skulle starta en stor demonstration. Hade ordnat värsta flaket och skulle precis börja dela ut flyers när min gamla kompis kommer förbi, för han skulle tydligen vara med i tåget och demonstrera, men istället tryckte han upp mig mot lasbilsväggen och vi hångla medan alla flyers flög omkring oss i luften! Sen tog drömmen slut.

Dröm 3 - vi var ute på landet allihopa, och plötsligt har vi en mördare på plats, som är helt galen och springer omkring och mördar folk. Så jag, jennie, sanna och en till tjej springer upp till min grannes hus för att lägga oss i deras badkar med en madrass över, men dom har inget badkar. Så jag och ena tjejen trycker in oss i en garderob, och jennie och sanna i ett litet rum mittemot. Som vapen har vi små jäkla porslinsfigurer, för knivarna var i köket och där fanns det fönster överallt så mördaren hade kunnat se oss. Så vi står där och är redo att attackera mördaren när han kommer. Men tiden går och till slut går sanna och göra Margaritas som vi står och dricker, hon och jennie hänger vid vår garderob och tydligen är vi rika hemmafruar el dylikt.
Sen kommer mördaren, vi får panik o jennie och sanna försöker pressa in sig i vår garderob, men det är för trångt så dom trillar ur och går till sitt gömställe. Mördaren kommer och vi är redo med våra porslinsfigurer! När han kommer fram skriker han världens vrål, vi skriker tillbaka och sen sjunker han ner på en stol helt utmattad och säger - "jag orkar inte mer, döda mig bara "! så jag tar en blyertspenna och trycker allt vad jag kan genom hans hals så att han dör. Vi pustar ut och fnissar lite. Då öppnar han ögonen igen (fortfarande med pennan genom halsen) och sträcker sin blodiga hand mot mig, och säger Tack! - sen är drömmen slut!

Om det finns någon drömtydare tillgänglig, så lämna gärna en kommentar! :)

puss puss//en lycklig caro<3

Nadira som gästbloggare!

Publicerad 2009-08-13 11:54:08 i min vardag,

Om ni inte råkar veta vem tant Nadira är, så kan jag kort och gott säga att jag är en vän till Caro sen nästan 10 år tillbaka :D

Vi sitter här ute på balkongen och konverserar om allt och inget, bl.a. om hur jag slant med rakhyveln igår när jag skulle raka benen. Det var en stor besvikelse igår då det inte slutade blöda, men jag antog att det berodde på den spanska värmen. Men idag, så blödde det fortfarande när jag tog av plåstret. Beror det fortfarande på den spanska värmen? Jag börjar bli lite nojig måste jag ju erkänna! Jag hoppas bara att jag inte förblöder eller något, för det vore ju lite tråkigt. Men om vi bortser från att det fortfarande blöder, så har vi det underbart här nere vid medelhavet. Jag tror att jag till och med har blivit lite brun, trots att jag brukar ha svårt för det. Eller, det anser i alla fall jag. Caro har däremot lite onda aningar om att jag har "solsjuka". Det hoppas jag att jag verkligen INTE har, men man vet ju aldrig, jag är ju lite av en hypokondriker. På planet till Barcelona så trodde jag ju att jag hade fått en propp i armen. Som ni ser, jag är som en liten tant i en 19-årings kropp! Det är jag i ett nötskal!!

// Nadira

I´m from Barcelona!

Publicerad 2009-08-13 11:38:25 i min vardag,

Snart ska vi ge oss iväg för en heldag i Barcelona, ska bli så sjukt kul! Jag älskar den staden, så vackert och det finns så mycket roligt att titta på o göra där! Jag ska klunka Frappochinos från Starbucks o tänka på Sanna, se La Segrada Familia o tänka på Mamma, se Gaudis otroligt vackra färgglada hus och tänka på Ove, samt ta med tjejerna till massa sexshoppar!  ;) Samt tusen saker till som vi ska försöka pressa in på en och samma dag. Aah jag är så taggad för Barcelona!


Taggad!!


Peaaaace!


 

puss puss//en lycklig caro<3

la desayuna!

Publicerad 2009-08-13 11:00:26 i min vardag,

Nedan följer ett typexempel på hur en äkta spansk frukost ser ut. Iaf när vi får bestämma :) MAAAAAT!


Mini-crossainter med chokladfyllning!


Pan con tomate y jamón!


puss puss//en lycklig caro<3

intimrakning de luxe!

Publicerad 2009-08-12 22:02:53 i Sex osv.,

Nästa gång du intimrakar dig själv eller din älskling, prova att göra något mönster! Tror dock att det kan vara en aningens lättare att göra på tjejer då rakytan är lite större, men så länge man har fantasi och vilja kan man ju klara av det mesta. Så släpp lös fantasin och raka till något snyggt, sexigt eller gulligt därnere. Som kul grej eller som en överraskning! Varför inte raka in din älsklings bokstav? Eller ett hjärta, blomma eller en blixt som  Samantha får i Sex and the City! ;)

puss puss//en lycklig caro<3

Hej orgasm!

Publicerad 2009-08-12 20:13:42 i Sex osv.,

Något jag älskar med att resa utomlands är att spana in sortimentet på två saker - snygga underkläder och choklad! Det är mina två stora passioner förutom sex! Och Spanien har hitills inte gjort mig ett dugg besviken, har hittat så mycket Milka att jag är rosenkär-lycklig! Spana in dessa små sötnosar!!

ps. vad gör man inte för att hålla endorfin-samlingen uppe när man är ifrån sin älskling? Jo man gamar choklad så mycket man bara kan! Sex, choklad och idrott har alla samma inverkan på kroppen för att skapa endorfiner!

puss puss//en lycklig caro<3

sex on fire

Publicerad 2009-08-12 18:52:13 i min vardag,

Vi körde helt utan solkräm idag och välkomnade hudcancern, vilket självklart resulterade i att jag ikväll är mer lik en julgris än människa. Smällar man får ta när man försöker stressa fram en pepparkakslook!
Utöver det så sitter jag här och är så jäkla sugen på en riktig kalasfylla! Nu pratar vi inte om att sitta o pimpla drinkar, utan nu menar jag Full like a kastrull! Darlings, när jag kommer hem ska vi ha en riktig kalaskväll, vi börjar hemma hos mig med rosa drinkar, och ser vart natten slutar! ;) Men fram till dess ska jag försöka övertala Natti till att köpa varsin billig flaska Cava och svepa inom en kvart, får se hur det går med det...

I ett nötskal ungefär detta jag vill eftersträva! ;) 

puss puss//en lycklig caro<3

expressen igen!

Publicerad 2009-08-12 17:04:12 i min vardag,

Hittade en länk igår från Veckorevyn om artikeln i lördags, men ännu en bild. Fan vilken snygg bild, tycker om att jag står i mitten och syns mest! ;) Tror banne mig att det här kan bli något bra i slutändan, hoppas bara jag blir antagen till agenturen sen i höst! Jag är nästan bergsäker på att jag skulle vara en skitbra förebild för unga tjejer, tror inte ni?!puss puss//en lycklig caro<3

Tillit

Publicerad 2009-08-12 09:44:38 i Sex osv.,

En av de viktigaste ingredienserna en bra relation ska ha enligt mig är tillit. Hur ska man annars kunna bygga en fin och kärleksfull relation, om man inte ens litar på varandra? Jag skulle aldrig kunna tänka mig att vara i en relation om jag inte litade på den andra, eller om den andra personen inte litar på mig, för hur ska det kunna gå ihop. En relation är ett samspel av så många faktorer, men spricker tilliten kan man lika gärna hissa flaggan och gå hem!

Varför det är så viktigt att man litar på varandra? - Ja hur ska det annars gå? Ska man jämt gå omkring och vara orolig för vad han/hon gör nu, misstänka och undra över vartenda steg personen tar och få magont så fort den andre får sms eller meddelande på facebook? Vem orkar leva i en sådan relation?

Hur litar man då på den man älskar? Man får helt enkelt börja i en relation med att lita på personen, och sen se - ja, kommer din pojkvän hem varje lördag morgon efter att ha satt på någon ny brud, ja då är han ett jävla as och inget att lita på. Men om du istället inte har den minsta anledningen i världen att vara orolig från början, ja var då inte det utan lita på din älskling!

Att våga släppa taget och lita på en annan människa är läskigt, svårt och kan ibland ta lång tid. Men när det väl är gjort, och man litar fullt på någon och den litar lika mycket tillbaka på en, då finns det ingen härligare känsla! Det är en sådan trygghet, och så mycket kärlek och känslor bakom detta. Så våga släpp taget och lita på din älskling, för tillit är bland det finaste man kan få från någon annan!

puss puss//en lycklig caro<3

uppe med tuppen

Publicerad 2009-08-12 09:02:35 i min vardag,

Usch, har sovit som ett jäkla möschel och vaknade nyss svettig och orolig. Och eftersom jag inte tycker om att somna om så sitter jag ute på balkongen och njuter av solen som är på väg upp! Så mycket tankar, funderingar, frågor utan svar och allmänt svammel fyller mitt huvud för tillfället. Önskar att jag hade en sån där skål som  Dumbledore, och rensa ut det allra onödigaste. Men då jag föddes till mugglare, är det inte mycket att göra åt, jag får väl sitta här med sprängfyllt huvud ett tag till. Ska tillbringa tiden tills tjejerna vaknar med att blogga, skicka lite mail och njuta av solen :)


Önskar inte ni också att ni hade en sådan skål ibland för att rensa bort lite tankar?


puss puss//en lycklig caro<3

vår kväll!

Publicerad 2009-08-12 01:15:06 i min vardag,

Vi har precis kommit in från en mysig kväll ute med pizza på en restaurang runt hörnet och sen avslutades kvällen med en långpromenad längs stranden. Tittade på människor, havet och allt annat vackert. Samt försökte hitta vägen till nakenstranden som vi förmodligen ska besöka inom de närmaste dagarna!


Ashungriga med våra pizzor :)


Natti + pizza!


Min pizza!


En fin palm bland många som står längs stranden!puss puss//en lyckilg caro<3

I <3 my boy!

Publicerad 2009-08-11 22:30:27 i Sex osv.,

Dag fyra och jag saknar redan min lilla älskling som är kvar hemma i sverige. Man ska ju inte direkt klaga på semestern, men ibland blir saknaden för stor! Men med denna tröja känns det ändå lite lättare :)ps. saknar dig som satan min älskling<3 älskar dig mestaste av allt!

puss puss//en lycklig caro<3

Kunglig förlovning nr 2!

Publicerad 2009-08-11 15:20:51 i Sex osv.,

Åhh, är det bara jag som blir lite små-hoppig när man läser om förlovning som äger rum om exakt 45 min på Soliden?! Det är då förlovningen "offentliggörs" inför hela Svenska folket direktsänt och med massa journalister. Hoppas bara att kungapäronen inte är lika stela om när Vickan förlovade sig med Daniel!
Haha jag som är så o-rojalist man kan bli, men blir ändå till mig när jag får reda på detta. Fast det har nog mer med att göra att jag älskar kärlek och avgudar alla sorters förlovningar! Det är så vackert!! Finns det egentligen något finare tecken på kärlek än förlovning? Nej, jag tror nog inte det<3puss puss//en lycklig caro<3

on the beach!

Publicerad 2009-08-11 14:55:13 i min vardag,

Tillbaka från playan, så underbart vackert väder att jag aldrig någonsin vill återvända till Sverige igen! Jag har nog lite spanskt blod iaf som rinner i mina ådror, jag kan språket, tycker om maten och jag har lite humör som en spanjorska! ;) Solen är så varm och härlig, har nog fyllt orgasmhormons-förrådet för resten av året!


Ser ni mina nya fräknar?!


Jag ska bli brunare!!


Jag och havet!


puss puss//en lycklig caro<3

använd fötterna!

Publicerad 2009-08-11 11:30:15 i Sex osv.,

Dagens tips: Nästa gång du har sex, och precis är nära att få en orgasm - pressa ihop fotsulorna mot varandra! Denna lilla enkla rörelse gör att du förstärker din orgasm gånger 10! Så om du vanligtvis får en bra orgasm, fatta då hur stark och underbar den kommer bli bara av att pressa ihop fotsulorna! ;)

puss puss//en lycklig caro<3

vamos a la playa, otra vez!

Publicerad 2009-08-11 11:25:58 i min vardag,

Woho! Solen skiner och vi har precis ätit frukost, så nu ska vi återigen ge oss iväg för en heldag på stranden! Senare i eftermiddag efter siestan ska vi ge oss iväg till Mataro Parc o shoppa! Det finns så sjukt mycket fina kläder och skor härnere, och jag har redan spanat ut en snygg väska jag vill ha. Bland det bästa med att shoppa utomlands är att man får vara lite speciell och det finns förhoppningsvis ingen anna därhemma som har något likadant! Så länge man inte shoppar loss på HM ;)
Nej, nu måste jag sluta skriva och ut i solen för att njuta av livet! Hasta Luego!

puss puss//en lycklig caro<3

falla eller förlora?!

Publicerad 2009-08-11 00:41:16 i min vardag,

Vi står i en klädbutik och spanar in lite snygga kläder, Naddi plockar upp en tröja, läser trycket och suckar:

N - Jaha, Failing in love! Det här passar ju in på mig!
C - Men vad du tar i!
N - Eller failing?! Det står ju för fan Falling in love! Hahaha, det stämmer ju inte in på mig!

Haha, ni kan förstå att alla spanjorerna stirrade på oss, när vi låter som ett gäng kacklande hönor, skrattar åt minsta lilla och för att vi byter om precis brevid omklädningsrummen för att vi inte orkar stå i kö!

puss puss//en lycklig caro<3

Do you wanna be on top?!

Publicerad 2009-08-11 00:08:02 i min vardag,

Nu har vi precis kommit tillbaka från en jättemysig kväll med massa stresshopping, bowling och sen middag. Så mysigt att vara tillbaka till vår gamla favvoköpcentrum, man minns vart alla butiker ligger och alla gamla minnen kommer tillbaka. Köpcentrumet som brukade vara vårt andra hem under veckorna vi tillbringade härnere! Dock hann vi bara med en rejäl snabbis idag, men vi ska dit imorrn igen! ;)

Dagens shopping:Jag har letat dag och natt efter denna, och nu är den min!!


If I was you I´d love me too!


Framsidan


Baksidan!

puss puss//en lycklig caro<3

en doft av citrus!

Publicerad 2009-08-10 18:02:55 i Sex osv.,

Rykten säger att om man som kvinna äter citron eller dricker citronsaft så kommer downstairs att både smaka och lukta bättre! Förutom att du får i dig massa viktiga vitaminer, så ger du även downstairs en liten vitaminkick! Andra saker som ger dig bättre lukt är färska exotiska frukter! Det blir fräschare och trevligare för den som smakar på dig! ;)puss puss//en lycklig caro<3

mini-spa för fittan!

Publicerad 2009-08-10 16:22:53 i Sex osv.,

Nu är vi tillbaka efter en heldag på stranden, och det blev ett riktigt varmt och trevligt äventyr. Så pass varmt att övertoppen flög av på direkten! Och när vi väl plaskade omkring bland vågorna insåg vi ganska snabbt vad skönt det skulle vara att bada helt naken! Sagt och gjort, trosorna gled diskret av och vi kunde njuta på riktigt av att bada i medelhavet. Man kände sig så fräsch, fri och jäkligt snygg när man låg där och plaskade kring vågorna naken! Vi kallar det "mini-spa för fittan" då saltvatten sägs vara så fruktansvärt bra för kroppen! Nästa steg blir nakenstranden som vi ska spana in senare i veckan! ;)

puss puss//en lycklig caro<3

sol = bättre sex!

Publicerad 2009-08-10 12:00:44 i Sex osv.,

Visste ni att om ni tillbringar mer än en kvart ute i solen, så skapar kroppen en slags hormon som gör det lättare att få orgasm! Dessutom blir orgasmen både starkare och bättre! ;) Kommer inte ihåg namnet just nu, men denna fakta gör det väl iaf lite mer lockande att ge sig ut i solen! ;)

vamos a la playa!

Publicerad 2009-08-10 11:49:35 i min vardag,

Vi hann med några längder innan solen kom fram, så skönt att simma i lugn och ro innan världen vaknar till liv. Sen gick vi upp och väckte Natti och nu har vi tillbringat senaste timmen med att äta en trerätters-frukost, så gott! Finns det egentligen något godare än en riktigt stor och god frukost?! Först åt vi kall vattenmelon med kniv (ja, det smakar godare om man får skära sin egen bit och äta direkt från kniven!) därefter en chokladcrossaint och till sist pan con tomate med jamón! Så jäkla gott, ville aldrig sluta äta :)
Nu håller tjejerna på o gör sig iordning, vi ska tillbringa dagen genom att pressa i solen och bada i havet! Senare under dagen ska vi iväg till ett stort köpcentrum och shoppa!
puss puss//en lycklig caro<3

morgondopp!

Publicerad 2009-08-10 09:51:44 i min vardag,

Självklart vaknde jag först av alla, och lyckades tom få upp Naddi, så nu ska vi smyga ner till poolen och simma lite längder innan resten av La familia vaknar till liv. Så mysigt!
puss puss//en lycklig caro<3

från döden till amning!

Publicerad 2009-08-10 01:07:01 i min vardag,

Dagens ämnen handlade idag först om döden, begravningar och rent allmänt om vad som händer när man dör. Följande frågor vill jag gärna ha svar på:
- hur lång tid tar det innan kroppen stelnar helt?
- om man ramlar ned från ett tag, och det dröjer ett tag tills man blir hittad och kroppen då ligger i en liten hög, knäcker man då tillbaka alla ben och armar så att kroppen får plats i en kista?
- hur gör man med en kropp som blivit totalmos i en bilolycka, skrapar man upp liket då o sen lägger ner i kistan?

Därefter har vi diskuterat allt som har med amning att göra, skendräktighet och hur det kommer bli med våra piercingar den dagen vi blir på smällen. Känns ganska skönt att kunna hantera två så pass stora ämnen på en och samma dag. Kan det möjligen vara ett tecken på ett vuxenlivet börjar smyga sig på oss?


Spansk ost, men som i mina ögon ser ut som perfekta bröst!


puss puss//en lycklig caro<3

middags-update!

Publicerad 2009-08-09 22:53:22 i min vardag,

Jag står i den röda baren i köket och gamar mickrad gårdagens pizza som smakar curry, natti ligger på golvet och visar olika situps-tips och naddi kirrar med maten. Känns som att den här veckan kommer gå ganska bra sett ur samarbetsvis! ;) Nu är middagen precis klar, Natti ska äta varma mackor och jag och Naddi ska äta grön spenatpasta med ostås och färska champinjoner!

Naddi - Caro, vad heter Champinjoner på engelska?
Caro, direkt och väldigt självklart - Champions!!
Caro, efter en stunds tystnad - Eeh, mushrooms!

puss puss//en lycklig caro<3

årets semestertips!

Publicerad 2009-08-09 22:14:35 i Sex osv.,

Naddi visade igår det smartaste jag sett under denna sommar, jag har tidigare berättat och tipsat er alla om detta, men nu finns det även i en uppdaterad version. Det jag pratar om är intimprodukterna från RFSU som finns att köpa på Apoteket. På bilden nedan ser ni tre små förpackningar innehållande en tvål, en rakgel och en kräm man tar på sig efter man rakat sig! Så om du vill ha det fräsht och snyggt downstairs, så rekommenderar jag detta paket varmt! ;)puss puss//en lycklig caro<3

"det är så bra att vara ifrån varandra"!

Publicerad 2009-08-09 21:45:59 i min vardag,

Hur många gånger har man inte hört den frasen så fort man ska resa bort från sin älskling? Sexologer, relationsexperter, vänner och familj - alla säger exakt samma sak. Och ja, självklart är det superbra att vara ifrån varandra i en relation, ibland är det exakt det ett par kan behöva för att få en liten nystart i vardagen. Varför? Jo, för när man är tillsammans, man ses varje dag och umgås jämt och ständigt. Man kommer i rutiner och det är lätt att man tar varandra för givet.
Men när man då reser bort ett tag från varandra kommer båda in i hela andra rutiner, man får egentid och får chansen att rensa huvudet på ett helt annat sätt, man umgås med andra människor på varsitt håll - och det bästa av allt, man får tid att sakna varandra! Så även om det kan kännas jobbigt att vara ifrån varandra, så under tiden man är på håll så uppskattar man sin älskling på ett helt annat sätt än vad man gör hemma. Dessutom, finns det egentligen någon bättre känsla än när man väl ses igen, får krama om varandra och säga hur mycket man saknat varandra?!


puss puss//en lycklig caro<3

frukost

Publicerad 2009-08-09 11:15:46 i min vardag,

Solen skiner och livet känns sådär jäkla underbart just nu. För tillfället försöker vi få liv i ungen och snart ska vi ge oss iväg mot någon annan strand där  vi ska pressa oss till pepparkakor!


Vår frukost!


Vår utsikt!


puss puss//en lycklig caro<3

Skippa lördagskvällen!

Publicerad 2009-08-09 10:53:06 i Sex osv.,

Hur var eran lördagskväll igår? Hade ni tänt ljus, köpt räkor och vitt vin som ni åt tillsammans, höll varandra i händerna och hade det allmänt lördagsmysigt - sådär som ni alltid brukar göra?!
Eller satt ni uppkrupna i soffan med en godisskål, en påse chips och topplistfilmen från videobutiken, sådär som ni gjort så många gånger förr? Kanske avslutades kvällen med mysigt sex, båda kom och sen somnade ni i varandras armar!

Oavsett vad ni än gjorde, så var det säkert supermysigt och väldigt trevligt. Men hur kul är det på en skala att lördag efter lördag ha invanda rutiner på hur kvällen kommer sluta? Ni vet vad ni kommer göra, hur filmen kommer sluta eller hur bra räkor och vin passar tillsammans över tända ljus - men hur spännande är det?Till nästa lördag
: prova att planera något helt annat! Är ni paret som alltid är hemma och soffmyser, prova att gå ut och äta middag, ha kvällspicknik eller åk på en utflykt. Är ni paret som alltid äter räkor och vin, prova att laga något helt annat, gå och bowla tillsammans, ha parmiddag eller något annat helt nytt! Det ni ska eftersträva, oavsett vad era rutiner brukar vara är förnyelse, något nytt och spännande! Lovar att det kommer putta igång er relation åt ett roligare håll! ;)

puss puss//en lycklig caro<3

090808

Publicerad 2009-08-08 23:38:46 i min vardag,

Dag ett har passerat och vi har hunnit med en massa saker, och vi har redan gjort upp lite småplaner inför resten av veckan! Kommer försöka hinna uppdatera så mycket jag hinner. Till att börja med, detta är lite av vad vi hunnit med idag:


Storhandlat och köpt halva butiken!


Fantiserat om att detta vore mitt kök!


Ätit pizza med chevre, bacon o skinka!


Njutit av utsikten, poolen på gården!

puss puss//en lycklig caro<3

behind the scenes!

Publicerad 2009-08-08 19:15:39 i min vardag,

Igår upplevde jag några av de roligaste timmarna i mitt liv, jag tycker verkligen om att vara framför kameran! Känslan är helt oslagbar, och det är en sån härlig kick att veta att folk tittar, man ska göra en bra bild och att man har en liten publik som följer varje steg man tar! Vi möttes först vid plattan, jag var självklart först av alla! Vi stod och hängde, pratade och njöt av solskenet tills den sista tjejen kom. Därefter gick vidare till Biblioteksgatan där fotografen väntade, och vi fick direkt började ställa upp oss på olika sätt. Vi testade flera olika positioner, poser och ställen och sista fotosessionen gick ut på att vi fyra gick brevid varandra; snygga, målmedvetna, sexiga och kaxiga! Vid sidan om oss står två byggarbetare som spanar in oss - och det var även den bilden som blev den slutliga! ;)
Slutligen tog vi massa ensam-foton och därefter sa vi hej då. Så nu är det bara att invänta svaren från Veckorevyn! Dessutom så fotografen att han kan komma att behöva folk till kommande fotograferingar och dylikt, så kul!

Lite behind-the-scenes-bilder!


Vi fyra!


Platsen + fotografen + journalisten!


Fotografen Robert Andersson och journalisten Jessika Isaksson!


puss puss//en lycklig caro<3

ps. jag är i spanien!

Publicerad 2009-08-08 18:23:36 i min vardag,

Efter mycket bök, stök och gråt slutade det iaf med att jag bokade en panikbiljett, slängde ner en massa saker i väskan, hånglade upp älsklingen hej då och gav mig iväg! Sov hos Naddi igår, eller sov och sov, 3h och sen var vi iväg! Resan gick superbra, kom fram till ett underbart varmt och soligt Barcelona, mötte upp Nattis pappa + bror och åkte direkt hem till lägenheten. Var två år sen jag var här sist, men det kunde lika gärna varit igår. Då jag följt med Natti i fem år, så känns det här lite som mitt landställe, en helt underbar plats!


Jag och Naddi på rullbandet i väntan på väskorna!


Vi tre inklämda i hissen


puss puss//en lycklig caro<3

Jag i expressen!!

Publicerad 2009-08-08 17:18:27 i min vardag,

Idag är dagen då jag gör min debut i tidningen Expressen! Jag har tyvärr inte sett den riktiga papperskopian själv, vi boardade planet imorrse vid 07.15, och tidningarna skulle inte komma till flygplatsen förräns tidigaste 07.30. Sån jäkla otur! Men jag har iaf lyckats hitta artikeln på hemsidan, och fan vad snygg jag är på bilden! Dessutom är jag väldigt nöjd med mina ord, så det blev en väldigt lyckad intervju på alla sett och vis! Så glöm inte att köpa expressen idag! Är ni snälla kanske jag signerar bilden åt er! ;)


Jag, Magaly, Nicole och Ema!


 

puss puss//en lycklig caro<3

när tiden inte räcker till.

Publicerad 2009-08-07 13:44:53 i min vardag,

Intervjun och fotograferingen gick sjukt bra, jag kände mig som en riktig Tyra Banks när vi spankulera fram och tillbaka på Biblioteksgatan i hopp om att få en snygg bild! Lyckades även få fotografen att ta några extra bilder på oss tjejer med min kamera, men mer om det senare! ;)
Sitter på mammas kontor och hindrar henne från att arbeta. Kan fortfarande inte bestämma mig för om jag ska boka biljetten och åka iväg till Barcelona med Natti och Naddi! Planet går 07.30 imorgon och jag vill sååå gärna åka! Men det kluriga är att jag inte vet om jag ska jobba på måndag eller inte. Chefen får jag inte tag i, och jag vill bara boka och åka! Men jag tänkte hålla ut i några timmar till, och sen får jag väl ta domen som den kommer - antingen åker jag bort och får lite solsemester i tio dagar, eller så blir jag kvar här hemma!

puss puss//en lycklig caro<3

now I´m off!

Publicerad 2009-08-07 08:17:36 i min vardag,

Nagellacket har torkat, sminket är på och det enda som saknas nu är skorna! Jag är så taggad och jag känner på mig att det kommer bli en jäkligt bra intervju. Håll tummarna nu för mig att det blir en snygg bild också! ;)puss puss//en lycklig caro<3

Friday and I´m in love!

Publicerad 2009-08-07 07:56:04 i min vardag,

Har så mycket fjärilar i magen, det ska bli så kul! Sitter och försöker lugna ner mig över en kopp te samtidigt som nagellacket torkar. Tänkte klura ut en massa bra saker jag kunde säga under intervjun, men sen kom jag fram till att det är nog bäst att bara go with the flow och säga det första som poppar upp! Det här ska bli så kul, jag är fullkomligt övertygad om att jag är en asbra förebild och skulle funka utmärkt som modell, nu gäller det bara att övertyga resten av Sverige samma sak! ;)puss puss//en lycklig caro<3

Jag ska vara med i expressen!!

Publicerad 2009-08-06 22:54:14 i min vardag,

Det hände största grejen idag när vi var på kryssningen - Linda Öhrn från Veckorevyn ringde mig idag! Jag skrev  ju i förra veckan om att jag ansökt till deras modelltävling, och just den grejen är inte helt klar ännu så jag vet inte om jag blivit antagen eller inte. Men nu är det så att Expressen tycker detta är superintressant, så några min senare ringde en journalist upp mig därifrån och vill ha en intervju med mig! Så imorgon är det lilla jag som ska ställa upp på både bild och intervju, för expressen!! Det kommer bli ett reportage som hamnar i tidningen på lördag! Åhh jag är så exalterad! :)
Intervjun kommer bland annat att handla om varför jag ställer upp i modelltävlingen, vad jag tycker om utseende och hur jag ser på våra modeller och ideal! Så jäkla spännande, och jag är så taggad!

Lovar att berätta allt om intervjun och vad som hände direkt efter!

puss puss//en lycklig caro<3

back to life!

Publicerad 2009-08-06 21:51:28 i min vardag,

Herregud i min lilla låda vilket jäkla dygn vi har haft! Kryssningen var helt jäkla underbar, och men världens bästa tjejer är det svårt att misslyckas med att ha the time of your life! Sitter och fnissar hemma i soffan åt allt som hände samtidigt som jag går igenom alla bilder. Mer om kryssningen och bilder på facen kommer inom kort! ;)puss puss//en lycklig caro<3

Färdigpackad!

Publicerad 2009-08-05 11:11:30 i min vardag,

Så, nu är jag redo och klar, all packning är klar och jag ska snart springa iväg. Men det som alltid ororar mig när jag ska iväg bara över natten är att jag alltid ska ha glömt något superviktigt, eller missat att ha med något! Är det någon mer än jag som känner så= Men vad kan jag ha glömt? Jag har ett ombyte på mig, en klänning och nya skor till ikväll och en tröja att gå omkring bakis i till imorgon! Vad mer kan man behöva i klädväg? Sen har jag bara bikini, lite smink och annat småskit som man alltid har med sig. Jaja, det får lösa sig om jag glömt något :)puss puss//en lycklig caro<3

vilken härlig dag

Publicerad 2009-08-05 10:26:56 i min vardag,

Vaknade av min ovalda väckarklocka, byggjobbarna och har roat mig med att se klart Wallander som jag somnade i igår. Solen skiner, Ernst och Natta fyller år och jag ska iväg på kryssning! Så för tillfället ignorerar jag totalt att vår lägenhet ser ut som en loppmarknad med halvtorr tvätt överallt, och bryr mig istället om att planera vad jag ska ha på mig.
Måste hinna klart med packningen och göra mig själv iordning, ska dessutom möta upp Sanna vid fridhemsplan för en lunchdejt och sen iväg till Söder för lite kalas innan vi ska iväg till färjan. Med andra ord en fullpackad dag!

puss puss//en lycklig caro<3

kvällens låtlista:

Publicerad 2009-08-04 21:42:28 i min vardag,

 • Queen - The Show must go on
 • Queen - Who Want´s to live forever?
 • Queen - Love of my life
 • Queen - Find me somebody to love
 • David Guetta feat Kelly Rowland - When love takes over
 • Galenskaparna - Sörens sång

puss puss//en caro<3

Love of my life<3

Publicerad 2009-08-04 21:21:18 i Sex osv.,

Love of my life - you've hurt me
You've broken my heart and now you leave me
Love of my life can't you see
Bring it back, bring it back
Don't take it away from me
Because you don't know -
What it means to me

Love of my life - don't leave me
You've stolen my love and now desert me
Love of my life can't you see
Bring it back, bring it back
Don't take it away from me
Because you don't know -
What it means to me

You will remember -
When this is blown over
And everything's all by the way -
When I grow older
I will be there at your side to remind you
How I still love you - I still love you

Ooooo
Hurry back - hurry back
Dont take it away from me
Because you don't know
What it means to me

Love of my life
Love of my life ...
Oooh, ooooh...

om att vara sig själv för en stund!

Publicerad 2009-08-04 18:31:27 i min vardag,

Jag har spenderat en stund här hemma med att städa, sortera och göra det allmänt hemtrevligt. Lyckades även pricka in tvättstugan som börjar om en halvtimme. Resten av kvällen ska spenderas på rygg, med nyaste Wallander på och en nyöppnad förpackning med Merci från Düsseldorf! Lyckades hitta en specialversion, där alla bitar är av olika sorters ljus choklad! Mums!
Nu när älsklingen ändå är borta och jag blivit den som får ta tvätten, så tänker jag banne mig göra något mysigt av det!Dresscode: håret är i en lilla My-tofs, ingen bh och ett gammalt linne + strumpor, tända ljus, fotbad och massa choklad!

puss puss//en lycklig caro<3

ännu en lista

Publicerad 2009-08-04 13:04:18 i min vardag,

UTSEENDE
[ ] jag är kortare än 160 cm.
[ ] ibland tycker jag att jag är ful.
[x] jag blir lätt brun.
[x] jag skulle vilja att mitt hår var av en annan färg.
[ ] jag har vänner som aldrig sett min naturliga hårfärg.
[ ] jag har en tatuering. -snart!
[x] jag har fräknar.
[ ] jag är osäker över mitt utseende.
[ ] jag har/har haft tandställning.
[x] jag skulle göra en plastikoperation om det var enkelt och gratis.
[x] en helt okänd person har sagt att jag är snygg.
[x] jag har mer än 2 piercingar.


FAMILJ

[x] jag har svurit åt mina föräldrar.
[x] jag har rymt hemifrån.
[ ] jag har blivit utslängd hemifrån.
[ ] mina biologiska föräldrar är ihop.
[ ] jag har ett syskon som är under 1 år gammal.
[x] jag vill ha barn nån gång.
[ ] jag har barn.
[ ] jag har mist ett barn.


SKOLA/JOBB

[ ] jag studerar.
[ ] jag jobbar.
[x] jag har somnat i skolan/på jobbet.
[x] jag gör alltid mina läxor och hemuppgifer.
[x] jag har missat mer än en vecka i skolan.
[ ] jag underkändes, eller avbröt mer än en kurs ifjol.
[ ] jag har fått sparken.


SKAMLIGHETER

[ ] jag har sagt "lol" i en riktig diskussion.
[x] jag har gråtit när jag sett på disney-filmer.
[x] jag har kissat på mig av skratt.
[ ] jag har limmat fast min hand i något.
[x] jag har skrattat tills någon form av dricka har kommit ut ur näsan.
[ ] mina byxor har gått sönder på en offentlig plats. - nej, men klänningar!


HÄLSA

[ ] jag föddes med en sjukdom.
[x] jag har fått stygn på ett öppet sår./varför får man annars stygn? Blondin som skrivit?!
[ ] jag har brutit ett ben.
[ ] mina tonciller har tagits bort.
[ ] jag har suttit hos läkaren med en vän.
[ ] mina visdomständer har tagits bort.
[x] jag har genomgått en allvarlig operation.
[x] jag har haft vattkoppor.
[ ] jag har/har haft astma.
[x] jag har genomgått en CAT-scan (röntgen av hjärnan).


RESANDE

[x] jag har åkt mer än 300 km på en dag.
[x] jag har flugit.
[ ] jag har varit i ryssland.
[ ] jag har varit i kina.
[x] jag har varit i sverige.
[ ] jag har varit i afrika.
[x] jag har varit i USA.
[ ] jag har varit i mer än 15 länder.


ERFARENHETER

[x] jag har tappat bort mig i min egen stad.
[x] jag har sett en fallande stjärna.
[x] jag har varit på en offentlig plats i min pyjamas.
[x] jag har tryckt på alla knappar i en hiss.
[ ] jag har sparkat en kille mellan benen.
[x] jag har lekt "sanning eller konsekvens".
[ ] jag har krockat i en bil.
[x] jag har åkt skidor.
[x] jag har medverkat i ett skådespel.
[x] jag har åkt snowboard.
[x] jag har åkt taxi.
[x] jag har ätit sushi.


FÖRHÅLLANDEN

[ ] jag är singel.
[x] jag befinner mig i ett förhållande.
[ ] jag är förlovad.
[ ] jag är gift.
[ ] jag har varit på en blind date.
[x] jag har blivit dumpad oftare än jag varit den som dumpar.
[x] jag saknar någon just nu.
[x] jag är rädd för att bli övergiven.
[ ] jag har varit otrogen i ett förhållande.
[x] jag har varit kär i någon som inte känt detsamma för mig.
[ ] jag har sagt att jag älskar någon och ljugit.
[x] jag har sparat något från ett gammalt förhållande.


SEXUALITET

[x] jag har varit förtjust i en person av samma kön.
[x] jag har varit förtjust i en lärare.
[x] jag har blivit kysst i regnet.
[x] jag har kramat en för mig helt okänd person.
[x] jag har kysst en för mig helt okänd person.


ÄRLIGHET

[x] jag har gjort något som jag lovat någon annan att inte göra.
[x] jag har gjort något som jag lovat mig själv att inte göra.
[ ] jag kan inte svälja piller.
[x] jag har smugit ut utan lov.
[x] jag har ljugit om vart jag är för mina föräldrar.
[x] jag har en hemlighet som ingen annan vet om.
[x] jag har fuskat i ett spel.
[x] jag har struntat i ett prov.

DÅLIGA TIDER

[x] jag har druckit alkohol.
[x] jag dricker mig berusad mer än en gång i månaden.
[ ] jag har blivit diagnoserad med depression.
[ ] jag har mediciner mot depression.
[ ] jag har/har haft anorexi/bulimi/ätstörningar.
[ ] jag har sovit en hel dag utan att ha behövt det.
[x] jag har somnat gråtandes.
[x] jag har vaknat gråtandes.

DÖDEN

[x] jag är rädd för att dö.
[x] jag hatar begravningar.
[ ] jag har sett någon dö.
[ ] någon nära till mig har försökt begå självmord.
[ ] någon nära till mig har begått självmord.

puss puss//en lycklig caro<3

driving one of your cars!

Publicerad 2009-08-04 11:16:34 i min vardag,

Kom precis ihåg en mardröm jag hade inatt, och jag minss att jag vaknade med panikkänsla och magont. I drömmen körde jag en stor budbil eller lastbil, och precis när jag ska sakta ner inför ett övergångsställe, så svänger jag till och tror att jag bara ska snudda en bil vid trottoarkanten vid höger om mig, men istället totalmosar jag den, så att den trycks ihop mot två andra bilar! Folk skriker, det är panik, folk springer omkring, jag flyr från bilen, eller snarare hoppar ut i farten och tror att ingen ska se att det var jag som körde! Jag gömmer mig och försöker inte se alla som skadats under kraschen. Men till slut får jag nog och ger upp, säger till en poliskonstapel att det var jag som kört bilen!

Och sen tog drömmen slut, usch! Får magont bara av att tänka på hur mycket skada man kan orsaka med en liten bil! Nej, jag ser det som ett tecken på att fler körlektioner ska bokas in o mer teori ska läsas.
Nu ska jag ut i solen och njuta :)

puss puss//en lycklig caro<3

polygamist

Publicerad 2009-08-04 10:11:27 i Sex osv.,

Sitter och kollar på Big Love, och jag är så fullkomligt fascinerad över deras sätt att leva! Jag får det inte att gå ihop i mitt lilla huvud, jag tänker främst på den typen av polynom där det finns en man och flera fruar. För det första - hur lyckas mannen vara kär och älska fler än en? Och hur står man som fru ut med tanken på att någon annan älskar samma person som än själv? 
Jag försöker sätta in mig själv i samma situation, men jag blir förbannad utav bara tanken på att någon annan tjej också skulle vara kär och älska min älskling! Att jag skulle ha två andra kvinnor som skulle dela min uppmärksamhet från älsklingen, det skulle bli mord inom en vecka!

Tänk att ständigt veta om att din älskling är kär i någon annan, har sex med någon annan och har ett förhållande med andra kvinnor - och att du ska stå ut med det! Sen kommer bebisar, och ni är hela tiden en enda stor familj! 
 
Vad tycker ni om polygamister? Skulle ni kunna vara det själva, eller tycker ni att hela idén är sjuk?Nej, för mig räcker det nog med polygamister genom att se det på tv!

puss puss//en lycklig caro<3

jag ger dig min morgon

Publicerad 2009-08-04 08:07:24 i min vardag,

Det bästa och det sämsta med landet är att man alltid vaknar så tidigt. Solen skiner in genom fönstret så det blir som en naturlig live-version av den där häftiga väckarklockan som visades på tv för något år sen. Så nu sitter man här, vaken och pigg, huset är helt tomt förutom några katter - och det är helt underbart! Hela huset för mig själv, en Big Love-box att se, solen skiner och livet känns jäkligt bra! Ska ta o göra iordning en riktig finfrukost och njuta av lugnet i några timmar till!

update: min finfrukostpuss puss//en lycklig caro<3

in la futura!

Publicerad 2009-08-03 22:53:41 i min vardag,

Planerna smids, tankarna snurrar och huvudet går på högvarv! Så mycket jag vill göra och hinna med, och om allt går som jag vill (kära gode gud för faan!!) så kommer detta vara lite av det som kommer ske under hösten:

 • Plugga tre spännande o roliga kurser
 • Bokmässan i Göteborg
 • Teaterkvällar med Sanna
 • Yogalektioner
 • Modella för Veckorevyn?
 • Jennie kommer hem!!
 • Lägenheten blir äntligen vår<3
 • Tatueringsmotivet klart, och snart på huden!
 • Utveckling av bloggen?
 • En semesterresa inom väldigt snar framtid!
 • Sexfantasiboken släpps i november ;)
 • Thailand med La familia
 • Kryssning med HT!
 • Mer sex, kärlek och relationstips på bloggen
 • Förhoppningsvis många och roliga extrajobb!

puss puss//en lycklig caro<3

Babyboom!

Publicerad 2009-08-03 21:12:28 i Sex osv.,

Nu är vi inne i den månad då det förväntas bli en jäkla babyboom över hela Sverige! Anledningen till det - räknar man bakåt så hamnar man i senhösten 2008, och vad händer då? Jo stora mängder av vår befolkning åker till strandparadiset Thailand och sexar loss som aldrig förr på sin semester! Så på så sätt har man räknat ut att det är där flest svennebananbarn skapas! ;)

Visst är det gulligt? Jag smälter fullständigt av denna info. Det låter ju dessutom väldigt troligt, man flyr tråkiga, gråa och regniga Sverige och kommer till ett varmt solparadis på andra sidan jorden. Man är ledig, varm och lycklig - självklart att man sätter på sin älskling lite extra! Och tadaaa - en bebis kommer 9mån senare! ;)


Vem skulle inte vilja sexa loss på denna strand?!


 

puss puss//en lycklig caro<3

matorgasm!

Publicerad 2009-08-03 14:12:06 i min vardag,

Det är när jag äter rätter som dessa, som jag under några minuter förstår hur folk kan njuta av att ha sex med mat för att det är så gott. Vissa föredrar att fylla sin kropp på utsidan med diverse ätbara ting, medan jag helst föredrar att fylla min insida. Men smaken är ju som baken!puss puss//en lycklig caro<3

the postman always comes twice.

Publicerad 2009-08-03 13:40:42 i min vardag,

Sådärja, sitter för tillfället hos mamma på jobbet på underbara söder! Solen skiner, vi har diskuterat Göteborg, Thailand + tusen andra roliga grejer som kommer hända under hösten. Syster, om allt går som vi vill kommer våra kalendrar att bli fullbokade med massa skoj! ;) Har dessutom precis skrivit klart The letter, brevet med stort B! Mamma dikterade och jag skrev ner och nu ligger det redo att postas. Vad som händer sen är det ingen som vet än så länge. Men det löser sig alltid, dessutom har ångesten bytts ut mot en halvpirrig känsla om att ingen, faktiskt ingen har en jäkla aning om vad som händer härnäst! Spännande va?!

puss puss//en lycklig caro<3

Ha en sexvecka!

Publicerad 2009-08-03 10:26:38 i Sex osv.,

Oavsett hur ni ligger till i ert sexliv, ni kanske har perfekt sex tre gånger i veckan på bestämda tider, eller så står det helt stilla och bara väntar på en uppåtknuff - oavsett hur läget är, gör denna vecka till en sexvecka!
En sexvecka är inte svårare än så att ni på bestämmer er för att varje dag under den kommande veckan så ska ni ha sex! Självklart ska båda vara med på det, och ni gör det för att ni vill. Men har ni då bestämt att det ska ske minst en gång om dagen, så lovar jag att det kommer sätta lite extra krydda på sexlivet!

När var eller hur ni har sexet är helt upp till er, ni kan t.ex. bestämma att det bara ska ske på kvällstid, och har då hela dagarna att kåta upp varandra via smek, kyssar, sms och annat! Eller tvärtom, det får bara ske på mornarna - gissa om ni kommer vilja somna fort om kvällarna då! 
För så länge ni har passionen och lusten inom er, kommer det komma på fram så fort förspelet börjat. Och har man en gång börjat, är det ju som sagt ganska svårt att sluta! ;)


puss puss//en lycklig caro<3

Perfekt start på veckan!

Publicerad 2009-08-03 10:19:41 i min vardag,

Kom tillbaka för ett tag sen från en timmes powerwalk med stavarna, minns inte senast jag tog en hel timme. Så onödigt för varje gång jag klarat 40min, så inser jag alltid hur härligt det är att powerwalka. Så nu har jag gjort en gräns för minst 3gr/veckan + gärna mer! :)
Ska bara packa ihop lite saker, göra mig iordning och sen åka in till stan för en lunch med mamma! Eller jag ska äta och hon ska kolla på. Vet inte vad som händer resten av dagen, huvudet är fortfarande överfullt, så helst vill jag nog bege mig till landet, har för mig att ingen är ute vilket betyder att jag får lugn och ro samt en chans att rensa tankarna lite! + plocka lite blåbär :)

puss puss//en lycklig caro<3

Framtidstankar.

Publicerad 2009-08-02 22:15:58 i min vardag,

Vem fan kom på att veckan skulle ha 7 dagar, när det ändå alltid slutar med att man sitter här på söndagen och drunknar i ångest! Älsklingen åkte för ett tag sen för att hänga med grabbarna i några dagar, vilket lämnar mig ensam med bara mig själv och tusen jävla tankar som snurrar runt.
Det finns så mycket jag vill göra, så mycket jag vill hinna med, mina mål är många och jag ska banne mig se till att jag når dom. Men varför ska det vara så jäkla svårt att vara vuxen? Önskar att det bara fanns någon som kunde peka ut vilken väg som är bäst för mig, och sen tar jag den vägen! Men det är väll saker som dessa som gör att man tar kliv in i vuxenlivet? Att man måste rannsaka sig själv och ta sina egna beslut, och lita på att det man tror är rätt - även är rätt! Vad fan ska man följa - hjärnan, hjärtat, magen eller rösten inom sig? Aaah, hur fan ska man kunna ta ett beslut, när man inte ens vet vad man ska lyssna på?

Nej, nu ska jag försöka få tyst på alla jäkla tankar som snurrar, bädda ner mig och sluta grubbla. Imorgon är en ny dag och förmodligen är jag en aningens klokare gällande hur jag ska göra!

puss puss//en lycklig caro<3

mini-födelsedag!

Publicerad 2009-08-02 21:37:23 i party-larty,

Har precis packat upp mina födelsedagspresenter från förra söndagen, och eftersom jag är senil så var det som att fylla år igen! Fick massa fina, snygga och användbara saker :)Strumpor så att det räcker tills jag fyller 25!


Snygga undies!


Böcker - hade endast 1 av 4!


Massa bra-ha saker till hemmet!


Massa bra-ha saker!


Min o Syrrans favvofilm som barn :)

puss puss//en lycklig caro<3

Kondomer till folket!

Publicerad 2009-08-02 16:28:32 i Sex osv.,

Smartaste kampanjen någonsin måste ju vara Kondom08´s! 100000 kondomer delas ut gratis till Stockholmarna, och de är alla numrerade. Man tar en eller så många man nu planerar att använda, njuter och har lite sex, och därefter loggar in på deras hemsida för att skriva om vart kondomen användes. Smart, sexigt och jäkligt bra! ;)
Kondomerna finns på ungdomsmottagningar, och även på vissa seveneleven! Samt under Prideparaden igår delades det ut en jäkla massa! Så få tag i en kondom, sexa loss och skriv sen historien på hemsidan!


Såhär ser Kondom-ställningen ut!


Tadaa!


Sanna med sina nyfunna kondomer! ;)


puss puss//en lycklig caro<3

Prideparaden!

Publicerad 2009-08-02 15:34:28 i Sex osv.,

Här kommer lite bilder från gårdagens phucking underbara parad! Och som varje år står jag där som en överspeedad duracellkanin och hoppar när paraden börjar. Dykes on bikes, poliserna, stolta föräldrar, björnarna, gaylärarna, sjuksystrarna och läkarna! Allt är så himla vackert, fantasiskt och fullproppat med kärlek!<3


Dykes on Bikes!


Så vackert och så starkt!


Golden Ladies!


RFSU!


Transorna!


Jonas Gardell och Mark Levengood!<3


Mona Sahlin!


Blondinbella :)


Såå vackert!!<3


Så fint!


Här bölar alltid jag som ett barn!

puss puss//en lycklig caro<3

Happy Pride!

Publicerad 2009-08-02 12:13:57 i party-larty,

Ja jäklar i min lilla låda! Vilken jäkla dag det blev igår! Jag och Ernst stressade in till paraden, sprang flämtande fram till vår plats, och där vi kunde pusta ut i 45min innan paraden ens närmade sig våran plats. Och sen när den väl var igång så kom det ena underbara flaket efter det andra! Åhh, så mycket lycka, kärlek och skratt i luften! Så mycket underbara människor och så mycket vackert!<3
Efter paraden gick vi mot prideparken, stötte ihop med Persika som hängde med en gammal big brother deltagare, Emma-Marie, hon som uppfann Onanikojan! Så vi tre knallade vidare i parken, spanade på människor och sen gick vi till en vandrarhem där vi träffade ännu mer människor! Drack, skrattade och hade allmänt trevligt, Gick därefter tillbaka till parken, träffade trevliga thgare och sen stack vi till fridhemsplan och theos! Mötte upp Sanna, och senare Mickis och Denize, hängde på theos och drack för mycket drinkar! Så innan klockan slagit tolv var jag redan på väg hem för att bädda ner mig :) Med andra ord en riktigt jäkla underbar pride!!


Innan paraden!


Jag och ursnygga Evelina från Idol!


Anna o Sofie på vandrarhemmet!


Världens snyggaste tatuering!!<3

'
Jag o Ernst hänger i ett fönster på vandrarhemmet!


Ernst och Anna i parken!


Jag o Mickis på Theos!


Jag o Sanna på theos!

puss puss//en lycklig caro<3

Happy Pride!

Publicerad 2009-08-01 11:31:15 i Sex osv.,

Åh, jag är så lycklig! Idag är det en av årets bästa dagar - Prideparaden! Åh, jag är så taggad! Det finns inget finare, bättre, vackrare och mer kärleksfullare tillställning, och jag tycker mer om denna dag än julafton. Det är så mycket kärlek i luften, folk är glada och lyckliga - allt är bara kärlek! Tror det här är fjärde året i rad som vi ser Paraden, den är för bra och vacker för att missa. Sen när sista vagnarna åkt förbi så springer man in i tåget och dansar med. Bästa av allt är att spana efter folk man känner, vinka och slänga iväg kyssar! Den här dagen kommer bli fullkomligt underbar!
Efter att vi dansat ett tag kommer vi sätta oss i Tanto, utanför Pridepark, dricka, dansa, skratta och fira kärleken på alla sätt och vis. Därefter ska vi hem till Sanna för ännu mer förfest, dansa i sofforna och ha det allmänt bäst innan vi ger oss ut i natten! Jag gissar att det här kommer bli en väldigt kärleksfull men också galen kväll/natt/morgon! ;)


Någon mer än jag som fullkomligt älskar denna underbara parad?!


ps. Imorrn kommer mer texter komma om varför jag tycker att pride är så phucking bäst, samt en massa roliga anekdoter! ;)
puss puss//en lycklig caro<3

jag älskar att vara sambo!

Publicerad 2009-08-01 10:49:13 i Sex osv.,

Visst innehåller sambolivet en del gnäll om disken, vem som ska laga mat och att det alltid är tusen saker överallt jämt. (dock är 90% av sakerna mina, så jag får jämt skäll) Men sen kommer det guldkorn som dessa, som väger upp allt gnäll om äcklig disk, och som gör att man återigen blir uppuffad på sitt lilla rosa moln!puss puss//en lycklig caro<3

Världens bästa barnvakt!

Publicerad 2009-08-01 10:41:14 i min vardag,

Gårdagen gick superbra, jag är nog världens bästa barnvakt! Om man bortser från att äldsta ungen vägrade gå upp ur vattnet, lillungen superlätt klämde fram krokodiltårar och lite småbråk varannan minut så gick det fullkomligt strålande! Vi åt lunch, var nere och badade, lekte, plockade massa blåbär, busade, jagade äckelmegaråtta(berättar senare!), ¨t supergod fruktsallad tilll mellis - efter mellisen kläcker minsta ur sig att hon inte ens tål gröna äpplen, och som hon nu ätit massor av!! middag och sen var det läggdags! Slutade med att jag somnade på soffan en kvart efter tjejerna, och sen kom äldsta hem vid tio.


Sötaste småtjejerna!


Vräker i sig fruktsallad!


Världens godaste, något allergiframkallande fruktsallad - dom dessutom gjorde ungarna sockerspeedade i timmar framöver!

puss puss//en lycklig caro<3

Om

Min profilbild

Caro Wikbro Carlén

jag arbetar som sexualupplysare och har huvudfokus hivprevention och säkrare sex. förutom det gillar jag att läsa, feminism, hångla med min donna, mina queens, New York, att äta, vettiga serier, genus, att resa och att diskutera. och det är ungefär det jag bloggar om.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela