sexig inbjudan!

¨Fick inatt en väldigt trevlig och sexig inbjudan, något jag väntat på i snart ett år nu - releasfesten för boken som jag var med och hjälpte till lite för, i vintras/våras!! Katerina Janouchs bok Svenska Kvinnors hemliga sexuella fantasier är äntligen här!! Och jag ska på festen!

Åhh, det ska bli så sjukt kul, jag är otroligt taggad! Nu måste jag bara komma på vad jag ska ha på mig, samt vem som får den stora äran att bli min dejt! ;) Det kommer pratas sexuella fantasier hela kvällen, och en av sponsorerna är Lindt choklad - kan det bli bättre kombo?! ;)

revolution.

Idag under min arbetsdag som var över 12h lång, med en given lunchrast + tre smygtagna raster med tillhörande häng nere på köttavdelningen, så insåg jag att jag är så jävla trött! På allt! - de todo!!
- Jag är så trött på hur jag lever, vad jag gör, vad jag äter och allt allt allt.
- Jag är trött på att jobba för att överleva, plugga för att hänga med på lektionerna, betala räkningar och skriva inköpslistor som innehåller rengöringsmedel och disktrasor!
- Jag är trött på att ta allt eget ansvar, att ses som vuxen och att inte längre leva det jag en gång kallade liv.
- Jag är trött på hemmahäng, glass och chips.
- Jag är trött på te och mysbyxor.
- Jag är trött på att lyssna på människor som egentligen skiter fullständigt i hur jag mår, och jag är trött på att vara duktig och följa regler jag egentligen bara vill riva sönder!

Jag ska göra revolution! Hitills innehåller den än så länge bara mig själv, men jag har stora planer, och tro mig, det kommer kännas. Jag har en bra och stark känsla om det här!

floskler.

Tänkte bara beskriva begreppet floskler, för er som inte vet det. Det är den typen av mening som så jäkla lätt slinker ut när man vill väl och försöker få någon person som det gått åt helvete för, att den ska känna sig bättre - men för personen som går igenom helvete, så känns den där meningen bara som ett hån, några extra ton på ryggsäcken och som ett jävla skämt!

När jag får höra floskler vill jag bara skrika, för det finns fan inget värre! Man sitter redan i helvete och grillas, och just en floskel bevisar bara att man grillas och liksom öser på ännu mer kol i form av medlidande från andra! (och ja jag vet, man vill så jävla väl. Men floskler förvärrar bara!!)

Exempel på floskler:
- jag vet att det gör så jävla ont nu. Men det kommer kännas så jävla mycket bättre sen!
- tiden läker alla sår
- det finns fler fiskar därute i havet

Alla som sett Fucking Åmål, minns scenen med Agnes och hennes pappa, när han försöker få henne att må bättre genom att berätta hur han 20 år senare gått från klassens tönt till den som lyckats bäst, och hon svarar - Men jag är hellre glad nu än om 20 år!

Där har vi hur jag känner inför floskler i ett jäkla nötskal! Men vad säger man då till sin kompis som fått hjärtat krossat, fått sparken, utkastad från lägenheten eller något annat helvete?

- jag vet att du mår förjävligt, och att inget jag säger kommer kunna få dig att må bättre just nu. Men jag finns här om du vill gråta, skrika, vara tyst, äta glass, skriva arga brev eller ingenting. Jag finns här<3

svårare än så är det inte, så skippa alla jävla floskler.

en liten del fysiskt och en liten del psykiskt.

Ja, nu är det gjort. Nu har jag kommit in i lägenheten, vandrat från rum till rum och det enda jag lägger märke till är de saker som inte längre står kvar. Konstigt att hjärnan istället för att registrera sakerna som står kvar, så registreras bara det som har stått där. Och jag skulle fan ljuga om jag sa att det inte känns, en riktigt jävla känslococtail med tankar, reaktioner, tårar, och tusen känslor som bara rusar genom kroppen, hjärnan och hjärtat. Allt på en och samma gång.

Men nu är det gjort, jag satte på radion för att slippa tystnaden och möttes av en låt som föralltid och alltid kommer att representera den här tiden. Som i ett litet jävla nötskal.

Så nu ska jag stapla alla jävla floskler jag kan på hög, tänka och suga in floskel för floskel, för att sen kicka omkull högen och därmed förbjuda alla, alla, alla, i min närhet att någonsin nämna en floskel för mig igen! Efter ikväll kommer jag ha fått min dos.You know that I could use somebody...
you know that I could use somebody...

Someone like you and all you know and how you speak
countless lovers undercover of the streets

You know that I could use somebody...
you know that I could use somebody...

Someone like you