sexualupplysare och bokälskare

revolution!!

Publicerad 2009-10-31 21:14:06 i min vardag,

Ikväll är det partylarty som gäller! Livet leker och ikväller gäller inga regler och lagar!

Natten är ung och vi går dit den för oss! ;)


LEV HÅRT - DÖ UNG!!

sexig inbjudan!

Publicerad 2009-10-31 08:13:23 i Sex osv.,

¨Fick inatt en väldigt trevlig och sexig inbjudan, något jag väntat på i snart ett år nu - releasfesten för boken som jag var med och hjälpte till lite för, i vintras/våras!! Katerina Janouchs bok Svenska Kvinnors hemliga sexuella fantasier är äntligen här!! Och jag ska på festen!

Åhh, det ska bli så sjukt kul, jag är otroligt taggad! Nu måste jag bara komma på vad jag ska ha på mig, samt vem som får den stora äran att bli min dejt! ;) Det kommer pratas sexuella fantasier hela kvällen, och en av sponsorerna är Lindt choklad - kan det bli bättre kombo?! ;)

revolution.

Publicerad 2009-10-30 23:09:53 i min vardag,

Idag under min arbetsdag som var över 12h lång, med en given lunchrast + tre smygtagna raster med tillhörande häng nere på köttavdelningen, så insåg jag att jag är så jävla trött! På allt! - de todo!!
- Jag är så trött på hur jag lever, vad jag gör, vad jag äter och allt allt allt.
- Jag är trött på att jobba för att överleva, plugga för att hänga med på lektionerna, betala räkningar och skriva inköpslistor som innehåller rengöringsmedel och disktrasor!
- Jag är trött på att ta allt eget ansvar, att ses som vuxen och att inte längre leva det jag en gång kallade liv.
- Jag är trött på hemmahäng, glass och chips.
- Jag är trött på te och mysbyxor.
- Jag är trött på att lyssna på människor som egentligen skiter fullständigt i hur jag mår, och jag är trött på att vara duktig och följa regler jag egentligen bara vill riva sönder!

Jag ska göra revolution! Hitills innehåller den än så länge bara mig själv, men jag har stora planer, och tro mig, det kommer kännas. Jag har en bra och stark känsla om det här!

floskler.

Publicerad 2009-10-30 22:25:31 i Sex osv.,

Tänkte bara beskriva begreppet floskler, för er som inte vet det. Det är den typen av mening som så jäkla lätt slinker ut när man vill väl och försöker få någon person som det gått åt helvete för, att den ska känna sig bättre - men för personen som går igenom helvete, så känns den där meningen bara som ett hån, några extra ton på ryggsäcken och som ett jävla skämt!

När jag får höra floskler vill jag bara skrika, för det finns fan inget värre! Man sitter redan i helvete och grillas, och just en floskel bevisar bara att man grillas och liksom öser på ännu mer kol i form av medlidande från andra! (och ja jag vet, man vill så jävla väl. Men floskler förvärrar bara!!)

Exempel på floskler:
- jag vet att det gör så jävla ont nu. Men det kommer kännas så jävla mycket bättre sen!
- tiden läker alla sår
- det finns fler fiskar därute i havet

Alla som sett Fucking Åmål, minns scenen med Agnes och hennes pappa, när han försöker få henne att må bättre genom att berätta hur han 20 år senare gått från klassens tönt till den som lyckats bäst, och hon svarar - Men jag är hellre glad nu än om 20 år!

Där har vi hur jag känner inför floskler i ett jäkla nötskal! Men vad säger man då till sin kompis som fått hjärtat krossat, fått sparken, utkastad från lägenheten eller något annat helvete?

- jag vet att du mår förjävligt, och att inget jag säger kommer kunna få dig att må bättre just nu. Men jag finns här om du vill gråta, skrika, vara tyst, äta glass, skriva arga brev eller ingenting. Jag finns här<3

svårare än så är det inte, så skippa alla jävla floskler.

en liten del fysiskt och en liten del psykiskt.

Publicerad 2009-10-30 22:17:17 i Sex osv.,

Ja, nu är det gjort. Nu har jag kommit in i lägenheten, vandrat från rum till rum och det enda jag lägger märke till är de saker som inte längre står kvar. Konstigt att hjärnan istället för att registrera sakerna som står kvar, så registreras bara det som har stått där. Och jag skulle fan ljuga om jag sa att det inte känns, en riktigt jävla känslococtail med tankar, reaktioner, tårar, och tusen känslor som bara rusar genom kroppen, hjärnan och hjärtat. Allt på en och samma gång.

Men nu är det gjort, jag satte på radion för att slippa tystnaden och möttes av en låt som föralltid och alltid kommer att representera den här tiden. Som i ett litet jävla nötskal.

Så nu ska jag stapla alla jävla floskler jag kan på hög, tänka och suga in floskel för floskel, för att sen kicka omkull högen och därmed förbjuda alla, alla, alla, i min närhet att någonsin nämna en floskel för mig igen! Efter ikväll kommer jag ha fått min dos.You know that I could use somebody...
you know that I could use somebody...

Someone like you and all you know and how you speak
countless lovers undercover of the streets

You know that I could use somebody...
you know that I could use somebody...

Someone like you

min fredagkväll.

Publicerad 2009-10-30 21:59:45 i min vardag,

tända ljus - idol - ölsugen - efterskratt åt dagens roliga kommentarer - fina sms - svinkallt - kaos - för mycket på en och samma gång - vackra låtar - plansmidning - tårar - te - eko - kärlek - förväntningar - hjärtesorg - havregrynsgrötshjärna - över 12hs jobbdag - idolkär i calle - bertil -

- men trots allt helvete, så är jag ändå glad att jag kan fnissa åt alla jävla tepåsar!

det här är inte mitt liv.

Publicerad 2009-10-30 07:13:49 i min vardag,

Igår hade jag en av de värsta timmarna i mitt liv, och jag kände bara - det här är inte mitt liv!
Denna händelse, är så pass bisarr att när jag skriver min första chiclitt, kommer jag kapa den rakt av från mitt eget liv - enjoy förkiket på min kommande bok!

Jag går hem från jobbet, är så trött att jag har halvsovit hela vägen hem från jobbet. Jag vet att hemma väntar en tom lägenhet och att han har varit där och tömt den på alla sina saker. Hjärtat värker och gråten hänger någonstans i halsen. Magknip över hur jag kommer reagera och tusen andra tankar. Men det är när jag rundar hörnet till huset som jag tänker "men vilken tur ändå att han vet om att jag bara har ena nyckeln, och bara låst ena låset, då sanna har den andra nyckeln!" Tills jag inser att, hur fan ska han kunna veta det då jag sa det för kanske 9 veckor sen?

Så med väldigt tunga steg går jag upp för trappen, försöker låsa upp en dörr som jag vet är låst, sjunker ner mot dörren och börjar asböla. Som ett litet barn. Jag väljer att kalla det en känslococtail! (till saken hör att jag även skulle ha tjejmiddag, jag skulle hinna powernappa imellan dom två timmarna det var kvar) Så jag smsar tjejerna och berättar, snorar och gråter lite till, och tittar på det jag köpt - 5 förpackningar fin-te från Twinings!

Så medan jag pratar med ernst så står jag och trycker in påse för påse genom brevlådan, 125 stycken! Som en för en trillar ner på mitt hallgolv. Grannarna går förbi, där står jag med mascara över hela ansiktet och trycker in tepåsar i min egen brevlåda, kan det bli mer bissart?

Just då kände jag bara, det här är inte mitt liv! När ska mitt riktiga liv börja?

sleeping and walking

Publicerad 2009-10-30 07:06:05 i min vardag,

Hela mitt liv känns som ett skämt just nu, jag är så trött att jag inte riktigt vet om jag är vaken, sover eller är död. Tortyrstadiet kallar jag det, jag tappar liksom saker som dagar, tider och saker som sker utanför för blommornas värld. Jag tror inte ens jag skulle märka om jag var ensamstående trebarnsmamma, allt som skulle fixas skulle bara hända med utav bara farten!

Men inte för att klaga, utan detta är min uppdatering - jag jobbar. När min lön kommer ska jag belöna mig med minst en dvdbox, kanske två? Åhh, känner mig redan taggad på att gå till jobbet!

äntligen är den här!

Publicerad 2009-10-27 23:13:14 i Sex osv.,

Älskade ellen skickade sms och berättade om en väldigt intressant artikel idag, nämligen om boken jag var med och hjälpte till med, Katerina Janouchs bok om kvinnors sexuella fantasier - och nu är den här! Ska maila henne imorrn och ta reda på så mycket jag bara kan! ;) Wohoo!! Försöker att inte bli för exalterad, men det är svårt!!

plugg-gnistan är tillbaka!

Publicerad 2009-10-27 23:05:53 i min vardag,

Jag hade min första föreläsning på Män och maskulinitets-kursen, och jag älskar den! Vi har världens bästa föreläsare, så inspirerande och så jäkla bra på att få fram fakta på ett bra och intressant sätt. Så jäkla bra! Jag ville aldrig att tiden skulle ta slut, och jag vill bara ha mer att lära mig! Ahh, kan knappt vänta tills nästa lektion!

Vad det gäller den andra lektionen, haha guud! Den föreläsaren är så sjukt dålig att jag slutar lyssna efter 2min! Tack gode gud att jag hänger med världens roligaste grupp, eller iaf roligaste tjejen ever! Jag minns inte ens senast jag skrattade så mycket på en och samma timme. Tack darling för roligaste kvällen :)

Och imorrn är det sista gången på HIV-kvällen, jag sörjer redan nu för att jag kommer sakna det så mycket!

ny trend.

Publicerad 2009-10-27 07:22:44 i min vardag,

Just idag önskar jag att jag var en riktigt stor modebloggerska, en såndär konstig typ som alla dyrkade och följde vartenda litet tips jag skrev. För jag har banne mig en riktigt bra grej som jag skulle göra till trend, det kostar inget och är knappast jobbigt att skapa - mörka ringar under ögonen! Kan det inte skapa lite mystik och spänning om man började öppet med det?

Och folk skulle typ tänka följande:
- shit den där människan har så kul liv att hon är vaken hela nätterna
- hon är för ball för att sminka sig och täcka resultatet av en rolig natt
- hon den där, hon har mycket spännande för sig, det ser jag det!

Dessutom skulle man slippa täcka hela ansiktet, iofs så gör inte jag sånt, men alla andra som gör det. Och man skulle slippa stå och trixa och gojsa med concealer och skit. Jag kanske ska starta trenden själv, och se vilka som hakar på?!

kom hem<3

Publicerad 2009-10-27 07:15:33 i min vardag,

faaan vad jag saknar dig, och hela oss! Guud, vilka minnen och allt vi har gått igenom. Nu blir jag helt gråtfärdig av saknad och kärlek<3ps. ernst du saknas på bilden!!<3

dreamcheat

Publicerad 2009-10-27 07:06:22 i Sex osv.,

Hade en så rolig dröm, jag dreamcheatade! Eller egentligen inte eftersom jag är singel, och den personen med. Men under hela drömmen så låg vi ändå båda två och mummlade om hur fel det var och bla bla bla. Det började med att vi typ kolla film, och som självklart ledde till hångel - och sen allt det där mummlandet om hur fel det var och sen vaknade jag. Det var iofs ganska bra hångel, så jag ska inte klaga! ;)

Så, nu har jag berättat det och nu kommer det inte hända i verkligheten. Då jag älskar att tolka drömmar så tolkar jag min egen som att jag är i desperat stort behov av hångel, typ så stort behov att jag tom i drömmarnas värld tar första bästa.Brukar ni drömma att ni har sex med andra? Och om ni är upptagna, vaknar ni upp med skuldkänslor?!

huvudvärk de luxe!

Publicerad 2009-10-27 06:56:31 i min vardag,

Jag lever, men är fullkomligt död. Jag jobbar, och sover, och därimellan försöker jag hinna med något jag tror man kallar att ha ett liv? Sitter hemma hos mamma, knapprar knäckebräd och klunkar litervis med kaffe, i hopp om att jag när som helst ska bli pigg. När som helst nu.

Dessutom, förutom att jag vaknar som att jag sovit fem min, har jag dessutom världens jävla cp-huvudvärk! En såndär riktigt jävla sjuk en, så att liksom varje steg gör ont, och när man vickar lite på kroppen så spänner det till i hela huvudet - perfekt jävla start på dagen?!

Nej, jag ska inte gnälla för det finns ju dom som har det värre. Eller typ kanske mår som jag, men som slog i tån på väg till badrummet det första man gjorde på morgonen. Det hade varit snäppet värre.

graaaaattis!!

Publicerad 2009-10-24 07:23:27 i min vardag,

Älskade Naddi fyller idag 20! Wohoo!! Välkommen in i vuxenlivet! En dag närmare pensionen! ;D Haha Grattis grattis!!

guuud, gör mig pigg

Publicerad 2009-10-24 07:18:13 i min vardag,

Varför blir det alltid så att när man ska upp tidigt och jobba, så har man cpsvårt att somna kvällen innan? Huvudet är fullt av tankar, kudden är obekväm, det är för varmt/kallt i rummet och man kan bara inte finna ro. Så vaknar man dagen efter som en jävla knäckebrödsmacka!
- dessutom så hade jag lyckats sova på armen hela natten, så när jag vaknade imorrse trodde jag först att jag blivit förlamad, men just bara i armen. Men efter några minuters panik insåg jag att den nog bara hade domnat bort.

Guud. nu blir det jobb på en helt ny butik och massa info att trycka in i huvudet, och ikväll blir det myskväll med tjejerna. Jag vet inte riktigt vad vi ska göra förutom att fira Naddi och lite mig, men jag har iaf blivit lovad att vi ska äta något med vispgrädde! :)

dagens bästa:

Publicerad 2009-10-23 23:31:30 i min vardag,

Under kvällen som världens bästa barnvakt så ingick det även att laga mat, barnet som var en väldigt artig och lillgammal pojke fick alltså välja helt och hållet själv vad han ville ha. Helt fria händer och detta blev menyn: köttbullar, lingonsylt och couscous + lite grönsaker.

Så jag börjar laga och han springer iväg och leker. Och följande konversation skriker vi till varann:

C - Men du, hur många köttbullar ska du ha då?
P - 6 stycken tack!!
(tystnad)
P - Fast jag är bara 5! (lite lägre än förra meningen...)

Så himla söt unge att jag bara ville plocka ner honom i väskan och ha som maskot!!<3

vilken dag!

Publicerad 2009-10-23 23:21:41 i min vardag,

Vilken fullspäckad dag det blev, dock drog det ut på några av grejerna så att två saker uteblev, men men det får bli sånt man får ta igen i efterskott. Dessutom så dök det upp mer jobb till nästa vecka, så just nu prioriterar jag jobb framför studier - smällar man får ta när man är fattig student! Ironiskt det blev att man skippar monsterplugg för att få ihop pengar för att kunna studera?! Lustigt hur allt hänger ihop.

Besöket hos Natti var supermysigt, vi fick spana in den fina lägenheten, jag myste med en katt (ja, en livs levande och trevlig katt, det finns bildbevis!) bakade kladdkaka och pratade om allt!
Därefter en låååång lunch som övergick till fika som avslutades när restaurangen klädde om från lunchmatsal till middagsvänlig. Trevlig, uppdaterande, prat om allt och asroligt iaf :)

Jobbpasset gick superbra, världens snällaste unge och vi klicka direkt! Så enkla pengar att det nästan är oförskämt! Men jag kan ju inte direkt rå för att barn och föräldrar faller pladask för mig?! ;)

mina åsikter om idol.

Publicerad 2009-10-23 23:05:34 i min vardag,

 • Varför låter juryn idolerna välja så fantastiskt dåliga val, så att deras såkallade bra(?) röster framställs som värre en kareokekvällar på Kickis! Det blir ju bara obligatoriskt upplägg för massmobbing när dom tillåts så dåliga låtval! Det vore ju lite rättvist att dom får en hint i början av veckan, och kanske får en chans att inte tokgöra bort sig fredag efter fredag?
 • Nog för att jag alltid har tokhatat Elin Kling, men vem fram gav henne uppdraget att "ta fram idolernas egna stilar"? Det är ju bara en kavalkad av den ena värreoutfiten än det andra!! Jag, som hatar mode skulle fan göra ett bättre jobb med förbunda ögon.
 • När det är dags för utröstning, vad är det småtjejerna menar med sina skrik? Att den de skriker på ska åka ut eller stanna kvar? För när de fyller i Jihdes stämningsfulla tystnad, så tror man ju att dom syftar på den vars namn de skriker på vill ska åka ut. Förvirrande...
 • Jag tycker det är rent elakt av ljudkillarna att ha extra hög bakgrundsmusik på vissa av artisterna, då fattar man ju direkt att dom är sämre och måste dränkas lite av musiken.
 • När ska juryn fatta att den enda som kommer gå långt är Calle, avbryta tävlingen och ge honom kontraktet direkt?!<3

friday

Publicerad 2009-10-23 08:45:21 i min vardag,

Äntligen fredag, iofs så märker jag ingen skillnad på dagarna men denna dag är komplett fullspäckad med bara massa roliga saker. Perfekt start inför helgen!

- Hälsa på hos Natti med Jennie
- Pizzahut för att belöna min redaktör!
- Paniklåna böcker ute på universitetet
- Barnvaktsjobb på söder
- Fika med älskade owe!<3

Och det bästa med dagen är att jag verkligen synkat grej för grej. Inget som krockar och inget som är dubbelbokat, utan nej - allt går verkligen på som ett schema. Nu får inget komma och rubba min cirklar här!

b-kändis!

Publicerad 2009-10-23 08:39:09 i min vardag,

Jag drömde inatt att jag var en b-kändis. Jag var tillsammans med L igen och jag var en b-kändis. Och jag tror det hemskaste med hela drömmen var att han + alla vänner och familj lät mig hålla på. Och för att sammanfatta hur jag betedde mig - som typ det värsta man kan göra!

Jag var en bimbofierad version av mig själv, och det finns inget jag stör mig mer på än folk som fejkar sin intelligens och spelar på sin dumhet. Jag var en riktig Lolla som körde på den imagen! Så hemskt! Dessutom så körde jag med mina vänner - i drömmen ringde jag malin och emly, som var o köpte skvallertidningar åt mig, för att göra ett album med mina bilder och artiklar i!!

Guuud, nog för att jag ska bli en medial sexolog, men någon jäkla bimbo ska jag banne mig inte bli! Hur ska jag kunna sprida kunskap, rolig och sexig fakta och bilda ett förtroende hos människor om jag beter mig som en jäkla Lolla?! Mohaha, jag är bättre än så :)

saker som bara sker i mitt liv:

Publicerad 2009-10-22 20:31:54 i min vardag,

Jag står i duschen, tända ljus överallt och radion spelar fin och lugn musik, stämningen är verkligen harmonisk - tills jag upptäcker att min älskade nyutflyttade sambo har flyttat med sig shampot!
 Och då jag bor alldeles ensam, så finns det ju liksom ingen att ropa på hjälp på! Vilket resulterar i att jag måste smyga ut i en kolsvart lägenhet, helt naken, för att komma ut till köket där jag har reservförrådet av shampot. 
Så jag tänder i köket, öppnet skafferiet och ser att shampot står högst upp, så jag tar fram pallen, klättrar upp och plockar nöjt ner shampot.

Och det är när jag står där, spritt språngande naken, med vatten som rinner ner från kroppen och blöter ner hela köket, som jag inser att det kanske är mörkt i resten av lägenheten, och utanför är det väldigt mörkt - så när jag står där i ett tänt kök så ser alla allt... (vilket resulterade i att jag nästintill bokstavligen kröp tillbaka till badrummet)


Så jag tröstar mig med en gigantisk portion glass, och att nedräkningen nu börjat till mitt första författarverk går i tryck!!

till jesper,

Publicerad 2009-10-22 19:50:58 i Sex osv.,

Hej!

Ja, jag skulle supergärna lägga ut min erotiska novell här, men då jag vann och den kommer publiceras inom kort i Veckorevyn (jaa, jag kommer tjata sönder om det här!!) så är jag inte riktigt säker på om jag kan lägga ut den lite här och var?!
 Dessutom så vill jag att ni söta läsare hittar den i tidningen! ;) Iofs så kommer mitt namn stå med, så det kommer ju inte bli direkt svårt. Men jag rysnjuter av bara tanken på att min erotiska novell kommer bli tryckt i en tidning!!

Men för att fortsätta på ämnet om erotiska noveller, så har jag en jäkla massa andra på lager. Så om du är intresserad av att läsa så kan jag självklart lägga ut några av dom här! ;)

don´t bring flowers after I´m dead

Publicerad 2009-10-22 19:23:12 i min vardag,

Någon som hört Hassles nya låt, jag föll direkt! Han har en röst som är helt fantastisk, och han är dessutom rödhårig. Åhh, jag har en sån töntig svaghet för rödhåriga söta personer<3I'm wrapped around your finger
I'm digging in the dirt
I'm so deep into this shit I can taste the earth
You're running me in circles
I'm running out of breath
But you ain't gonna stop 'til there's nothing left

Don't bring flowers after I'm dead
Don't bring flowers after I'm dead
Save your givings for the living instead
Don't bring flowers after I'm dead

inför halloween...

Publicerad 2009-10-22 18:40:15 i Sex osv.,

Köpte dessa idag, som kommer att ingå i min dräkt på den kommande halloweenfesten! Mer info om festen kommer, men ni kommer väll ihåg temat: avklätt! Så nu vet ni vad ni har att vänta er darlings! ;)

tema: ego!

Publicerad 2009-10-22 17:50:57 i min vardag,

Ikväll ska jag ha en riktig egokväll och bara göra exakt det jag känner för och verkligen pyssla om mig själv. Jag ska ha spakväll, nöjesläsa och bara njuta av att vara ledig! Det är jag värd och det blir mitt sätt att fira att jag är världens bästa och att min erotiska novell kommer publiceras i Veckorevyn! Kan fortfarande inte fatta det!

Så till att börja med ska jag ha trerätters, sallad med min hemmagjorda dressing, till varmrätt blir det min version av carbonara och till efterrätt tänkte jag köra på temat kalorier! ;)

lite som en ny människa.

Publicerad 2009-10-22 15:54:44 i min vardag,

Kommer precis tillbaka från ett låångt möte med fröken L. Vi räknade ut att det var exakt 14 månader sen vi sågs sist, och hur jäkla mycket har inte skett på dessa månader? Och även fast jag alltid är nervös och mår lite illa innan, så efteråt känner man sig lätt som en fjäder och bekymmersfri, hon är den otroliga inverkan på mig. Så underbar person och som liksom förstår mina tankar och ord innan jag ens sagt det. Fantastiskt!

Visst var det lite jobbigt att börja gräva i allt, och gå igenom detalj efter detalj, men så jäkla nyttigt för mig att få en utomståendes människas åsikter och perspektiv på det hela. När man vänder och vrider på en massa saker och jag får se det ur helt andra synvinklar, det öppnar upp jäkligt mycket och jag förstår på ett helt annat sätt. Så jäkla bra!

Min erotiska novell vann!

Publicerad 2009-10-22 11:37:48 i Sex osv.,

Aahh! Jag vann! Öppnade mailen imorrse och fann ett väldigt fint, kärleksfullt och klockrent mail från älskade Hannah från Veckorevyn! Och min porriga, sexiga och erotiska novell kom med! Jag blev utvald! Så lilla jag kommer få min erotiska novell publicerad i en av Sveriges största tidningar - kan ni ens förstå hur phucking jävla stort det här är?!

Fan vad jag är bäst! Gud, det här är så stort att jag inte vet vart jag ska ta vägen! Dessutom så blir det förmodligen en liten mini-intervju till novellen! Aah jag är så glad, stolt och bäst så att det nästan är osannolikt! Så fort jag vet mer om när novellen kommer med i Veckorevyn, och vilket nr det blir så lovar jag att hålla er uppdaterade! + att jag funderar på att ha en liten releasfest här hemma med bubbel och cupcakes - för att fira mig! :) Det låter väll bra darlings?! ;)


Sveriges blivande yngsta och bästa sexolog! :D

nattens sång

Publicerad 2009-10-21 23:22:53 i Sex osv.,

First I was afraid
I was petrified
Kept thinking I could never live
without you by my side
But I spent so many nights
thinking how you did me wrong
I grew strong
I learned how to carry on

And so you're back
from outer space
I just walked in to find you here
with that sad look upon your face
I should have changed my stupid lock
I should have made you leave your key
If I had known for just one second
you'd be back to bother me

Go on now go walk out the door
just turn around now
'cause you're not welcome anymore
weren't you the one who tried to hurt me with goodbye
you think I'd crumble
you think I'd lay down and die

Oh no, not I
I will survive
as long as i know how to love
I know I will stay alive
I've got all my life to live
I've got all my love to give
and I'll survive
I will survive


It took all the strength I had
not to fall apart
kept trying hard to mend
the pieces of my broken heart
and I spent oh so many nights
just feeling sorry for myself
I used to cry
Now I hold my head up high
and you see me
somebody new
I'm not that chained up little person
still in love with you
and so you felt like dropping in
and just expect me to be free
now I'm saving all my loving
for someone who's loving me

I will survive

Publicerad 2009-10-21 23:15:53 i Sex osv.,

Fan, jag vill bara radera ut stora delar av livet och glömma för alltid att det existerat. Vet inte om det vore värt att förlora alla fina minnen, men om man samtidigt fick bort all dåtidens smärta och den bär på idag, så kan det nog vara värt det. Fan, jag hatar att upptäcka gamla grejer som man sen länge glömt bort att man hade, som man sen av en ren slump snubblar över och drar upp allt det onda och smärtsamma som man tryckt undan.


Hade det gjort någon skillnad om jag förstått från början vad som var på väg att ske?

Erotisk novell - check

Publicerad 2009-10-21 15:46:02 i Sex osv.,

Sådärja, nu har jag skickat in min erotiska, porriga och förhoppningsvis jäkligt sexiga novell. Så nu gäller det bara att den går hem hos Hannah också! Åhh, jag har seriöst fjärilar i magen av ren spänning och exaltering. Hoppas hoppas hoppas bara att hon tycker om den så pass mycket som jag vill!

Det svåra var inte att komma på en novell, det var bara att ta en gammal sexig fantasi och få ner på papper. Jag älskar att få ut tankar, åsikter och händelser på papper, och när det kommer till sexuella situationer så blir det om möjligt ännu roligare och sexigare! ;) Men det svåra med hela novellen var titeln, men tack vara min duktiga stand-in-redaktör så löste sig problemet snabbt! Glöm inte vad jag lovade om pizzan! :)

Så gode gud, gör så att Hannah går igång på min novell! ;)

Sexualitet, kropp, estetik, 7,5 högskolepoäng

Publicerad 2009-10-21 15:17:43 i Sex osv.,

Denna lilla kurs har jag paniksökt nu hösten. En av tjejerna på genuskursen tipsade mig om denna, och sa att den förmodligen kan vara bra att läsa inför mitt karriärsmål, och yes indeed vad rätt hon har! ;)
Så nu sitter jag här och hoppas att det inte är försent och att jag får läsa kursen, den verkar vara så intressant!

Då det inte finns någon utbildning för att bli sexolog, så försöker jag snickra ihop min egen så gott det går. Samt samla på mig så mycket kunskap och erfarenheter som möjligt. Mitt mål ska jag iaf nå, att bli sveriges bästa och yngsta sexolog!

Starbucks öppnar i sverige!!

Publicerad 2009-10-21 13:07:00 i min vardag,

Woho! Genast blev den här dagen snäppet bättre, Starbucks öppnar i sverige! :) Först kommer det bli en butik på arlanda, men jag antar att det sen sprider sig in mot storstäderna! Wohoo! Finns det något jag älskar med att befinna mig utanför sverige så är det att det finns starbucks! Wohoo!!

Någon som är på att ta arlandaexpress till öppningen och avnjuta en stor Frappuchino Moccha con leche med mig?! ;)

erotisk novelltävling!

Publicerad 2009-10-21 10:28:44 i Sex osv.,

Åhh så spännande, hittade en tävling där det går ut på att skriva en erotisk/sexig/porrig novell, och priset man kan vinna - ett av mina mål som i en liten låda! Det är Hannah på Veckoreyn som anordnar tävlingen, och det enda man ska göra är att skriva ihop en novell som gör henne våt, så jäkla kul och sexig tävling! Priset är att den publiceras i tidningen, men det kan även leda till vidare samarbete...

Så håll tummarna för mig att jag får ihop något riktigt sexigt och eggande som går hem hos Hannah! ;)

dejúfuck!

Publicerad 2009-10-21 09:54:19 i Sex osv.,

Dagens ord: taget direkt ur SATC - Dejúfuck!

Kan användas när följande scenario sker: du har sex med någon, och år senare har ni sex igen, men den lilla detaljen är att du minns inte att ni har haft sex några år tidigare, förrän ni är mitt uppe i det! Tadaa ett dejúfuck!


ps. någon mer än jag som hade tagit jäkligt illa upp om jag blev någons dejúfuck, dvs att personen inte ens minns mig? Då kan man knappast vara särskilt minnesvärd i sängen...

Hallelujaahhh!

Publicerad 2009-10-20 17:04:27 i min vardag,

Åhh! jag är äntligen äntligen äntligen klar med tentahelvetena! Båda två, och jag är faktiskt nöjd med båda. Så G borde jag iaf lyckas kamma hem för båda. Dessutom blev jag klar redan vid 15.30, vilket är ett klart framsteg från mina vanliga inlämmningar 23.57! Så man får ju vara glad åt det lilla :)
Firade med räksallad/räkor i kokossås på thaien här på söder, så sjukt god mat att jag skulle kunna äta det minst 3-4gr i veckan!

Nej, nu måste jag bege mig till skolan. Lektionen börjar 18 och jag måste hinna förbi bibblan en snabbis och lämna tillbaka lite böcker. Sen ikväll blir det firning!!

dagens två bilder.

Publicerad 2009-10-20 14:47:25 i party-larty,

Dagens två roligaste bilder äger båda rum kvällen då Nattis skiva var! Hahahaha!


Jag bad Jennie hålla min handväska medan jag var på toa...


Så kan det gå när man lider av smygkleptomani! Hahaha!!

erotikmässan

Publicerad 2009-10-20 14:11:25 i Sex osv.,

Årets erotikmässa kommer befinna sig i Alvik mellan torsdagen den 26/11 t.o.m söndagen den 29. Om jag inte minns helt fel från annonsen så är Ladies Night där på fredagen. Jag, jennie och sanna gick för två höstrar sen, och jag må säga att det blev någon en såndär kväll som man kommer minnas, vare sig man vill eller inte, resten av livet! ;)

Tänk er följande: en stor mässhall, proppfylld med lättklädda strippor, peepshows, dildos, underkläder, kondomer, massage, piercingstudios, porr i alla möjliga former + massa massa mer. Det är lite som att bli fem igen och gå in i en spektakulär leksaksbutik, man vill gå runt o titta, klämma och leka med det mesta - men vågar ungefär hälften! ;)

Så är det någon som är modig nog att följa med? ;)

det negativa med intimpiercingar

Publicerad 2009-10-20 12:18:20 i Sex osv.,

Jag har hitills bara upptäckt en enda liten negativ sak med att ha en intimpiercing, och det är så fort man blir de minsta förkyld eller snorig så reagerar piercingen och blir "inflammerad". Varför det blir så har jag faktiskt ingen aning, men alla jag känner med likadan piercing har mer eller mindre upptäckt samma sak. Kan alltså röra sig om nått så futtigt som lite snorig så börjar piercingen bilda skorpor.

Mina bästa tips på hur du håller din intimpiercing frisk:
- pila aldrig bort skorporna med fingrarna, du har miljontals äckliga baciller på fingrar och naglar som bara förvärrar det hela
- använd duschmunstycket och spola bort skorporna med ljummet vatten
- idominsalva är läkande, sätt en klick på vardera sida om picering och vicka/dra så att salvan kommer över hela piercingen
- tvätta med ljummet vatten och lactacyd

Märker du att inflammationen inte går över trots tipsen ovanför och din förkylning gått över för länge sen, gå tillbaka till din piercare och kolla läget!

I´m mr Brightside

Publicerad 2009-10-20 10:28:48 i min vardag,

Inledde dagen med en timmes söderpromenad i dimman, funderade på allt och lite till. Känner mig nästan redo för att plugga nu, är helt klar med ena tentan och skrivit snart en halv sida på andra - känns nästan stabilt. Tänkte mongoplugga i några timmar framöver så att jag blir klar med skiten någon gång, har dessutom andra texter som ska läsas in till föreläsningen också, guud! Jaja, målet är g och resten struntar jag i.


And I just can't look its killing me
And taking control
Jealousy, turning saints into the sea
Swimming through sick lullabies
Choking on your alibis
But it's just the price I pay
Destiny is calling me
Open up my eager eyes
'Cause I'm Mr Brightside

grattis finaste prinsessa!

Publicerad 2009-10-20 10:24:42 i min vardag,

Åh, idag fyller du äntligen tjugo! Välkommen till vuxenlivet, systemet och ålderdomen! Tänkte fira med en liten bildkavalkad av den ena bilden vackrare än den andra! ;)<3
love<3

glädjande besked

Publicerad 2009-10-20 00:37:16 i min vardag,

Finns det egentligen något skönare än att få motta glädjande besked? Att efter månader, veckor, dagar, timmar och minuters väntan, oro, magknip, hystoanfall, tårar och tusen andra känslor få ett glädjande besked.
Aah, en stor jävla tung sten har fallit från mitt hjärta och en del av den konstanta oron har släppt. Kroppen känns några kilo lättare och andetagen enklare att ta. Det är lätt att tro att det är något man bara kan lägga bort, koppla bort känslor eller sluta tänka på det - men nej, oron vilar aldrig, hjärnan slutar aldrig tänka och det är inget man bara kan koppla bort.

Därför känns det extra skönt att kunna få motta lite glädjande besked<3

fråga caro

Publicerad 2009-10-19 23:34:03 i Sex osv.,

Finns det något här i världen jag verkligen njuter av, så är det att dela med mig av min kunskap, kunna vara till hjälp och lära andra människor om saker som jag verkligen kan. Alldeles nyss fick jag en fråga, och tänkte ta upp den här och nu:

Vad händer om man har gonorré? Kan man bli steril?

Gonorré är en könssjukdom som smittar vid oskyddat samlag, och det är en bakterie som sätter sig främst på urinrör, men kan även sätta sig vid svalg och ändtarm. Symptomen av gonorré får man ca en vecka efter smittotillfället och är ungefär som klamdydia fast värre. Det svider när man kissar och man kan få illaluktande och mörkt färgade flytningar.
Denna sjukdom går under smittskyddslagen vilket innebär att det är lag på att du botar dig samt anmäler vilka du nyligen haft sex med. Samt självklart skyddar dig med kondom om du skulle få för dig att ha sex under själva behandlingstiden.
Något som är viktigt att tänka på - är att sjukdomen inte alltid ger ifrån sig symptom (det gäller även de flesta andra könisar) vilket innebär att du kan gå runt med sjukdomar utan att ha en aning om det, dvs om du är så pass dum att du knullar utan skydd! För om denna sjukdom inte blir botad kan det i framtiden leda till sterilitet samt utomkvedhavandeskap.

Så använd skydd, njut och ha kul! ;)

augustpriset nästa?!

Publicerad 2009-10-19 22:07:04 i min vardag,

Åh, vilken dag! Om man bortser från allt överjävligt tentaplugg, så har det även hänt lite bra saker, och dagens bästa - Lena Sundström är nominerade till Augustpriset! Så jäkla bra och jag håller stenhårt på henne. Hon kom nyligen ut med boken "Världens lyckligaste folk", en bok som handlar om hur hon flyttade till Danmark för att ta reda på hur Dansk folkeparti har kunnat få en så pass bred roll i politiken, och sen jämfört det med hur det kan komma att bli så i sverige, med Sverigedemokraterna i spetsen. Sjukt intressant bok med ett otroligt viktigt ämne som vi måste ta på allvar. Folk kan skaka på huvuden och säga att det där aldrig kommer ske här, men vadå, det hände ju i vårt grannland så varför kan de inte ske lika gärna här?

Förra året var ju jag och syster med på Augustpriset, ett väldigt trevligt litterärt evenmang. Så just nu håller jag tummarna för att vi får följa med i år igen och stötta Lena där på plats. Iofs så är jag redan nu säker på att hon tar hem priset, men det vore jäkligt kul att se det live också! :)

aspuddengenen<3

Publicerad 2009-10-19 15:08:09 i party-larty,

Sitter och går igenom gamla bilder på mammas dator, den ena bilden är värre än den andra. Ska dela med mig av de allra smaskigaste, roligaste och underbaraste här! Fan vilka minnen, hur mycket har vi inte hunnit med genom åren?
Jag kräver minst lika roliga stunder framöver darlings<3

det sötaste!

Publicerad 2009-10-19 13:37:11 i min vardag,

Jag har lunchrast i pluggandet, och jag hittade en av mina älsklingsbilder. Är inte detta det sötaste du någonsin sett? Jag blir helt lycklig och glad varje gång jag ser bilden, hur kan man va sådär söt?<3


Skulle han bo hos mig skulle han heta Evert :)

tentabubbla!

Publicerad 2009-10-19 11:10:55 i min vardag,

Från och med nu, så går jag in i en riktigt antisocial bubbla, två tentor ska skrivas och eftersom ingen gör det åt mig så blir det lilla jag som får använda hjärncellerna rejält. Guud, ångest! Jag hatar att lärarna är så jäkla slappa och inte ens kan komma med lite direktiv i själva skrivandet, men men. Jag kör på, lämnar in det jag får ihop och blir det ig så gör jag om, inte mer med det.

Idag är egentligen en såndär dag då man ska ligga nerbäddad i sängen, helst nära en annan varm kropp, sträckkolla serier och mumsa kanelbullar. Men neeej, varför ska livet le mot mig just idag? Varför ha det mysigt och underbart när det finns tentor att skriva?!

Så om jag får ihop något och klarar uppgifterna så hörs vi imorrn kväll.

.

Publicerad 2009-10-19 10:58:45 i Sex osv.,

Igår precis innan jag skulle sova, det var då jag upptäckte det. Egentligen kan det ses som bara ett vanligt datum, en helt vanlig dag, en bland 365 andra, men ändå så pass jäkla mycket större.
Men bara det att jag insåg datumet som en ren slump, visar väl ändå på någonting bra? Hellre att jag glömmer bort och upptäcker det som en ren slump än att jag har magknip och vrålgråter till Håkan. Nej, det här är nog ett stort steg i rätt riktning. Jag tror iaf det.

söndag

Publicerad 2009-10-18 17:27:51 i min vardag,

Timmarna ute på landet var verkligen välbehövda, det är alltid därute som jag märker hur mycket jag älskar stället och hur bra jag trivs därute. Det är så tyst och lugnt, vackert och trivsamt. Jag älskar lugnet, och hur man därute upptäcker alla färger. Här i stan är allt bara grått och tråkigt, men därute ser man hur vacker hösten kan vara.

Jobbet gick bra, men överdrivet segt. Tentorna är långt ifrån klara men paniken har ännu inte satt in. Nu måste jag ha en varm dusch, håller på att frysa ihjäl. Därefter ska jag laga söndagsmiddag - pommes frites, bearnisesås och chickenbits! :) senare ikväll får jag sällskap och vi ska bl.a. baka paj!

ps. har dessutom hittat bästa låten ever, den är så bra att jag ska behålla den helt för mig själv<3

mitt blivande yrke?

Publicerad 2009-10-18 17:09:27 i min vardag,

Jag och bror sitter i soffan och pratar medan pappa halvt kollar på fotboll halvt lyssnar, och ibland undrar man ju vart gubben får allt ifrån?!

B - Ja okej, så du läser vad för nått nu?
C - Jo jag läser ju Introduktion i genusvetenskap, män och maskuliniteter och en kurs om HIV
B - och utav detta blir du... ?
C - Egentligen ingenting, men jag vill ju bli Sexolog! 
P - Nej, du ska bli traversförare! Jag lovar, det är ett yrke som verkligen skulle passa dig!

ps. för er som inte vet vad en traversförare är, så kan jag berätta för er att det är en person som sitter i en lyftkran, 20m upp i luften och fraktar diverse föremål runt i en gigantisk lagerlokal med hjälp av lyftkranen. Låter ju som ett yrke som skulle passa mig extremt bra va?!

vår grabbkväll

Publicerad 2009-10-18 17:02:59 i min vardag,

Det var en riktigt lyckad dag och ikväll igår. Kom ut till landet vid fem, då var pappa och brorsan ute i skogen och plockade svamp. Därefter bänkade vi oss framför tvn och kollade fotboll och pratade om en massa viktigt, samt även lite barnvaktsplaner framöver. Vad det gäller fotbollsmatchen, kanske den tredje i mitt liv, så undrar jag bara över en enda liten sak - om någon skadas på plan, vad är då som är så himla viktigt att man måste visa om en och samma händelse minst fyra gånger? Iofs i olika tempon, men man såg ju vad som hände första gången? Den man som nästa gång säger att det är vi kvinnor som tycker om att älta och upprepa... ;)
När matchen var slut lagade vi middag och åt framför körslaget. Kvällen avslutades med en film på fyran om medelåldersmän som fått livskris och måste ut o åka motorcykel, riktigt underhållande!

ps. vad det gäller fotbollsmatchen, valfri person som har en gnutta mer intresse i sporten och har ett passande svar. Lämna gärna en kommentar, för jag är verkligen nyfiken över hur pass spännande en armbåge mot käken egentligen kan vara?!

grabbkväll!

Publicerad 2009-10-17 09:44:17 i min vardag,

Ska snart bege mig till jobbet, och därefter ska jag ut till landet för en riktig grabbkväll. Det blir jag, pappa och bror! Och ja, det känns som att pappa önskade sig en till son och därmed uppfostrade mig som en kille. Så idag ska vi bland annat köra jord! Det är ungefär sådana saker som vi brukar göra, köra jord, hugga ved, fiska eller annat plock på tomten. Är mysigare än det låter och det ska bli riktigt härligt att komma ut till landet :)

dödsdröm!

Publicerad 2009-10-17 09:40:57 i min vardag,

Inatt hade jag en dödsdröm, en dröm då jag drömmer att jag drömmer, och i drömmen så blir jag mördad! I drömmen var jag och L på besök hos mamma för att träffa hennes nya flickvän (!!) som för övrigt hette Susanne, hon kommer in i rummet och börja strypa mig! Så i drömdrömmen skriker jag, får ingen luft och sambon kommer in och väcker mig. - men till saken hör ju att jag fortfarande drömmer, eftersom jag bara vaknat upp ur drömdrömmen, så jag får fortfarande ingen luft, och jag minns hur jag slår på mig själv och skriker för att försöka vakna upp!
- och till sist vaknar jag, kallsvettig, flämtandes och vet inte om jag lever, drömmer eller om jag är död! Så jag famlar efter mobilen, ringer L och frågar om jag lever! Tack gode gud för hans förmåga att lugna ner mig på tre sek<3 så det hela slutade med att jag levde och jag somnade om medan Håkan Bråkan var på.

Utöver det så drömde jag:
- att jag o Sambon hade världskrig, som ledde till att pappa, som hade flyttat in i huset brevid och hade inflyttningsfest, och han var helt övertygad om att sambon var "Min nya", medan jag försökte övertyga honom att han känt henne sen sexårs. Men vi gick iaf på inflyttningsfesten och åt mat.

- vi var på en rejäl fest, typ som rhodos. Fast det var en hel ö! Samtidigt som vi söp och dansa, så fanns det våldtäktsmän som man skulle akta sig för! Så vi sprang omkring, söp och hade askul, samtidigt som vi var konstant rädda för att bli överfallna. Sjukaste delen var när vi får syn på en man som ligger på rygg och kräks, Jennie puttar fram mig för att jag ska lägga honom i framstupa, då kommer hans kompis fram och lägger sig över honom, och dom ligger liksom o fontänspyr över varandra. Så pass äckligt att vi bara går vidare. Sen i gryningen inser Naddi att ön som vi befinner oss på ligger mitt i Liseberg! (och naddi, du söp lika mycket som oss andra!! :O)

Hur fan ska man kunna vakna utvilad när man bara drömmer massa sånt här?!

sluta mobba calle!

Publicerad 2009-10-16 22:07:21 i min vardag,

Usch, vilken jäkla fredag! Sambon gav upp redan vid åtta, och sen dess har jag kollat idol och ätit chips. Det är ungefär lika spännande som det låter, speciellt när man vanligtvis bara ser auditions och sen inget mer. Ja, det har jag lärt mig ikväll iaf - inte upprepa denna typ av kväll igen!

Men åter till idol. Varför är juryn så elak mot Calle? Är det bara jag som fullkomligt dyrkar honom? Visst, han kanske är lite stel i dansmovsen, men lyssna till rösten! Jesus vilken röst han har! Dessutom så slår hans charm och utstrålning pingvinmovsen! :) Jag hejar på Calle!


En man som beskriver sin sång som - "lite kött och lite själ", kan man inte låta bli att älska!

halloweenfest på g!

Publicerad 2009-10-16 20:16:51 i min vardag,

Snart är det ju dags för min favorithögtid, förutom Bokmässan dårå - Halloween! Och i år kommer det bli en sjujäkla bra fest, jag har redan bestämt mig för årets utklädnad, och den är så jäkla mig att jag blir själv stolt över hur klockren jag är ibland! Och nej, jag ska inte vara djävul i år igen... Nog för att det klär mig, men nej inte i år.

Festibjudningar kommer inom en snar framtid. Men jag kan avslöja så pass mycket att det är tema avklätt... ;) Mohahaha, där kan man verkligen snacka om Happy Halloween! ;)

lugna favoriter för singlar?!

Publicerad 2009-10-16 20:12:46 i Sex osv.,

Fredagkväll, vi ligger i varsin soffa och lyssnar på lugna favoriter. Åh vad jag älskar att vara sådär härligt kärleksbitter med någon annan. Ni vet vet delen när folk får ringa in och bara ösa kärlek över sitt livs kärlek, personen som ringer in och radioprataren verkligen myser på i samförstånd över hur vacker kärleken verkligen är! - Ni vet hur det låter vaa?!

Det är i just sådana tillfällen som jag är sjukt glad att jag har min älskade sambo! Det känns ganska så underbart att ha en jämlike som muttrar fram "åhh, vad härligt det är med kärlek! Verkligen! Vet du, dom borde göra en Lugna Favoriter - för Singlar!!! Där dom bara spelar låtar som "all by myself" och sånt!"

<3

hjälp mig!!

Publicerad 2009-10-16 19:56:39 i min vardag,

Min mamma leker jultomen och vill köpa varsin kappa till mig och syster, och idag testade jag den. Jag själv tycker att jag är fin och jag känner mig som Maja Gräddnos! :) Dock är det långt ifrån min vanliga smak, men jag är så trött på min gamla smak och jag avskyr att känna mig som Michelingubbens syrra. Så ska jag köpa den? :)

en form av orgasm.

Publicerad 2009-10-16 19:38:20 i min vardag,

Jag har mött en ny kärlek, dock inte av mänsklig vara, men dock så underbar ändå! Nötochkola-paj! Ja, exakt lika phucking underbart gott som det låter. Nu måste jag bara klura ut hur man gör en sån hemma, jag kan ju inte springa på kondis såfort jag känner suget! Någon med gasspis som har erfaranhet av detta? :)

snyggdag!

Publicerad 2009-10-16 19:31:48 i min vardag,

Jag tycker alltid att folk pratar om att man har fuldag hit och dit, men aldrig något om snyggdagar! Är det bara jag som har dagar då jag känner - "Ja jävlar i min lilla låda, fan vad jag är snygg idag! Kläderna sitter bra, håret har lockat sig fint under natten och sminket sitter som det ska! Fan vilken babe jag är!!"

Igår var en sån dag, och jag liksom kände mig riktigt nöjd med både det inre och yttre! Vänd på det hela och istället för att gräva ner dig under en fuldag, lyft fram snyggdagarna och må bra åt det istället :)

gissa brösten!

Publicerad 2009-10-16 15:15:51 i Sex osv.,

Nu när det är bröstmånad, så varför inte? Hittade dessa gamla bilder på mammas dator. 4 tjejer, en förfest och en kamera - varför inte göra något kul utav det? Så gissa på nu! ;)

friday

Publicerad 2009-10-16 14:49:46 i min vardag,

Snart helg, och ja det känns ungefärg likadant som en vanlig tisdag. Kvällens planer är följande - chips! Kan inte bli mer bestämt än så, så länge chips finns med så är jag nöjd. Men mer utvecklat för kvällen är en påse chips, dipp, massa vatten, något bra att titta på och kanske Ben & Jerrys New York Super Fudge, och kanske vispgrädde till det. Jag är fullkomligt trött på allt som har med krogliv att göra, usch. Är fullkomligt avtänd och är istället inriktad på mer stillsamma grejer ett tag framöver.

Enda frågan jag har just nu, vad krävs för att man ska bli sponsrad av typ estrella?!

ps. estrella, jag kan tänka mig att vika ut mig i endast chips! eller fylla ett badkar med chips och plaska omkring där i, skulle nog kunna bli bra bilder!

erotikmässan!

Publicerad 2009-10-16 14:22:44 i Sex osv.,

Under fikan igår på älskade Chokladkoppen (ja persika, jag ska gå med dig så att du får uppleva mysstämningen! ;)) så kom vi efter ett tag in på erotikmässan! Jag var på den förr-förra hösten, om jag inte minns helt fel, och jäklar i min lilla låda vilken upplevelse det var! Så mycket sex, porr, kärlek och erotik i en och samma lokal - vi pratar om en upplevelse som varje människa måste gå igenom! ;)

Är det någon koll på när årets mässa är? Jag har för mig att den brukar vara nu i oktober-november nånting. Någon mer därute som är sugen på att gå, lämna en kommentar! Ju fler, desto roligare! ;)

fuck you, fuck you very very much.

Publicerad 2009-10-16 12:15:48 i min vardag,

Idag är en såndär dag, man känner redan så fort man slagit upp ögonen att den här dagen kommer bli överjävlig. Men nej nej, jag skuttar upp och äter frukost, framför Håkan Bråkan, gör mig iordning och pluggade en timme innan jag åkte in till stan, promenerade från slussen-centralen och njöt av frisk luft.

Och det går inte över, jag känner mig bara allmänt jävla trött på allmänheten, jag är arg på människor och förbannad samtidigt som jag är glad över att jag har så mycket jobb i helgen. Jag är bara arg och trött över att människor inte förstår, kan eller vill förstå hur jag tänker. Gaah, ska laga carbonara och hoppas att humöret stiger lite iaf. Mat brukar ha den inverkan på mig.

chokladkoppen

Publicerad 2009-10-15 16:10:28 i Sex osv.,

Dagens tips är inget mindre än kanske stockholms bästa café, Chokladkoppen! Ja, 60 i mitt hjärta, men det är något extra speciellt med ett café där dom har menyer, och man får notan till bordet, sådär härligt mysigt. Chokladkoppen ligger på stortorget i Gamla Stan, det hänger en regnbågsflagga vid ingången så det är lätt att hitta. Väl inne på chokladkoppen är ett måste är självklart varm choklad och något god kaka till. Vill man ha något mer matigt får man gå till grannen, Kaffekoppen!

Har du som sthlmare aldrig varit där, så är det nästan pinsamt. Det är det ultimata första-dejten-caféet! Perfekt för kalla höstkvällar eller om man bara ha ett mysigt ställe att hänga på. Är du på besök i sthlm, så är det här ett måste att besöka. Om jag inte minns fel så har dom även en massa bra broschyrer från b.la. RFSU samt alltid senaste numret av QX! Så mysigt och man känner sig hemma på direkten!

byggarbetare är så förutsägbara!

Publicerad 2009-10-15 15:43:31 i Sex osv.,

Ta vilken film som helst, så fort det är med en mindre grupp byggarbetare så vet man att de vilken sekund som helst kommer busvissla så fort en snygg tjej går förbi. Och det är inte mycket skillnad när det kommer till verkligheten. Är det någon mer än jag som stör sig överdrivet mycket på detta? Det har gått så pass långt att jag utvecklat ett slags skydd mot detta, för så fort jag går nära en byggarbetsplats så blir jag liksom förbannad i förväg, spänner käkarna och rynkar ögonbrynen!

Ja jävlar i min lilla låda om det skulle ske något likadant fast det var en viss yrkesgrupp med bara kvinnor som dreglade efter män, vilket liv det skulle bli!

Intravenöst missbruk

Publicerad 2009-10-15 09:27:34 i Sex osv.,

Igår handlade föreläsningen om främst IVM - intravenöst missbruk, vilket innebär att man injencerar diverse droger med hjälp av sprutor, kanyler eller det man kommer över. Vi pratade om hur IVM lätt leder till HIV och andra blodsmittbara sjukdomar. En av kursmedlemmerna höll själv i föreläsningen och hans egna erfarenheter kombinerades med lärarens siffror och statistik rent medicinskt. Så jäkla bra kombo, och man fick ett helt annat perspektiv på det hela när man fick höra två helt olika sidor av det hela

- Det är väldigt lätt att spräcka hål på folks fördommar, att tro att HIV är något som bara existerar i fattiga byar nere i Afrika, det är så fel att man inte vet vart man ska börja. Visst, delar av Afrika tillhör bland de mest drabbade länderna i världen, men långtifrån hela Afrika är drabbat. Det är på tiden att folk lär sig och förstår hur det egentligen står till runt om i världen.


ps. har du några frågor om HIV, lämna en kommentar! Jag har huvudet fyllt med nya kunskaper och jag älskar att lära ut :)

torsdag.

Publicerad 2009-10-15 09:18:27 i min vardag,

Tiden bara rinner iväg och nu är det torsdag. Tentorna ska snart vara inne, tur att jag har båda skrivna i huvudet då?! Haha, så typiskt mig att alltid skjuta upp plugg, men som sagt så skriver jag som allra bäst under stress. Minns alla stora inlämningar på thg, som alla lämnades in 2min innan deadline, jag som grät av lättnad och mamma som strängt upprepade att "carolina, detta var iaf absolut sista gången du skjuter upp det såhär länge!!". 

Dagen är komplett fullspäckad med följande:
- plugga, plugga, plugga
- börja fundera på hemskrivningen på HIV-kursen
- vika och städa undan all tvätt som är utspridd i hela lägenheten
- powerwalk
- samtal 14.55
- mysfika på Chokladkoppen
- middag med HT om jag hinner<3
- filmkväll

Med tanke på vilken toppenkväll jag kommer ha från 17.00, så är det ju värt att plugga ihjäl sig under hela dagen! Allt tråkplugg jämnas liksom ut med mysiga grejer ikväll istället :)

lite som Lady och Lufsen!

Publicerad 2009-10-15 09:05:41 i min vardag,

Jag och min kära Sambo är lite som Lady och Lufsen. Det är inte direkt så att vi sitter och puffar köttbullar till varandra vid matbordet och ristar in våra namn i nylagd asfalt, utan vi har en annan jäkligt stor likhet. Kanske inte just med hundarna, men säg, miljön kring hundarna...ps. rätt gissat - vi har hela lägenheten full av tvätt som måste torka! Och ja, kära husvärd, du kan ta åt dig av detta inlägg också!

visst känns det fint att vara vid liv en dag till?

Publicerad 2009-10-14 22:28:18 i min vardag,

Ikväll är en såndär överjävlig kväll. Man är arg, ledsen, har tusen tårar som man vill ska spruta ut som de gjorde på tecknade serier som barn. Man vill skrika över hur jävla orättvis världen är och ta sönder riktigt dyra saker. En såndär kväll då livet känns fullkomligt hopplöst och komplett målat i grått. Man inbillar sig att man är en liten färgklick i allt det där gråa, men nej, ikväll är man exakt lika jävla grå som resten av världen.
Man har ett huvud som är komplett jävla överfyllt med tankar och man vet inte i vilken ända man ska börja. Liksom man snurrar upp garn på ett garnnystan, vill man göra detsamma med tankarna. Bara länka samman allt och hoppas att allt ordnar sig.

En såndär kväll då man vill gräva ner sig i allt överjävligt, inse att världen inte alltid kan snurra åt det håll man vill och en såndär kväll då det hjälper att  lyssna på Håkan väldigt högt.


Vad skönt att veta, min vän
När du tappar förståndet
Du inser snart igen
Att det inte är första gången
Att det inte är första gången

Hon var väl kärleken
Han var i mitten av en Hurricane

Och vem tror på evig kärlek?
Ja, vem tror på den nu?

Hur kan dom tro på evig kärlek
Hur kan dom tro på den nu
Hurricane

dagens snygging!

Publicerad 2009-10-14 15:18:52 i Sex osv.,

Jag blir glad av titta på henne. Hennes leende och utstrålning, kan en och samma kvinna rymma mer power? Nästa gång jag färgar håret ska jag ha denna bild som mall, fast har jag inte typ redan den här färgen? Vilket fall som helst, njut av bilden och lyssna på hennes vackra röst.

why even bother?!

Publicerad 2009-10-14 15:16:23 i Sex osv.,

Guuud, jag hatar mig själv när jag gör såhär. Läser något som inte ska läsas. Lägger märke till saker som inte ska läggas märke till. Reagerar på och tar in sånt som egentligen inte ens är värt att lägga ner tid och energi på. Men ändå så gör man det. Lika oundvikligt som det är att hålla ett vitt plagg rent mer än max än dag, lika oundvikligt är det att trilla dit och få reda på saker.
Vet inte ens vad jag skriver, alla tankar bara trillar omkring därinne och det jag trodde var någorlunda stabilt är nu åter i gungning.

Just nu njuter av någon konstig anledning av denna underbart tralliga låt; Lily Allen - Fuck you

Fuck you, fuck you very, very much
'Cause we hate what you do
And we hate your whole crew
So please don't stay in touch

Fuck you, fuck you very, very much
'Cause your words don't translate
And it's getting quite late
So please don't stay in touch

söder.

Publicerad 2009-10-14 14:06:01 i min vardag,

Inloggningshelvetet fortsätter, kommer till universitetet och möts av milslång kö. Så pass lång att jag hann läsa några kapitel ur en bok... Kommer fram och möts av en bitchgubbe, följande konversation sker:

C - Ja hej jag har tappat bort mina inloggningsuppgifter och jag behöver nya!
BG: Suck, ååh... Du vet om att du kan göra det här hemma, på internet, vaa?! (och bitchblickar mig!)
C - Eeeh, nej! Tänk för att det kan jag inte. Jag har redan pratat med ert supportteam och då Han inte kunde hjälpa mig så sa han åt mig att komma hit. Och nu är jag här! (bitchblickar tillbaka)
BG: Jahaaja, då ska vi se vad jag ska kunna göra för att hjälpa dig då...

Sagt och gjort så blev det kirrat och jag sitter här nu med sprillans nya inloggningsuppgifter. Ska snart ta ett varmt bad kombinerat med Jane Austen och Etnotism, spännande kombo.

jag hatar teknik!

Publicerad 2009-10-14 11:22:23 i min vardag,

Aah jag blir galen! Jag har tappat bort mina inloggningsuppgifter till skolsidan, hittar inte lappjäveln någonstans och hela Universitetet verkar vara så pass uppblåsta att dom tror att ett litet futtigt inloggningskonto var det viktigaste som hände sen månlandningen! Vad är det med all säkerhet? Vem fan bryr sig om att hackra sig in på min mail eller mitt mondo-konto? Vad finns det att hämta där egentligen?
Jag fattar verkligen ingenting! Okej om jag vore en superhemlig spion som hade ensamt ansvar för hela Sveriges stadshemligheter och samtidigt var med i en underjordisk grupp som hade samarbete med både ryska maffian och amerikansk underrättelsetjänst som i sin tur sysslade med supereffektiv kärnkfraft som skulle kunna spränga hela jorden på ett litet kick!

Men nej, jag är bara en liten jävla student som slarvat bort en lapp. Supporterjäveln vägrar lämna ut mina uppgifter, och när vi väl kör instruktionerna via telefonen varsin framför datorn - och det inte fungerar, får jag meningen "du är nog inte den första som råkat ut för det här, sidan verkar inte riktigt vilja samarbeta med dig just nu!" Ja, för det blir ju så mycket enklare när jag vet om att andra människor råkat ut för samma sak. Idiot!

nu blire kärleksdejt med...

Publicerad 2009-10-13 20:16:25 i Sex osv.,

... mig själv! Sambon har rymt iväg på äventyr så jag måste ju roa mig på något sätt. Och eftersom jag varit en duktig flicka och pluggat ihjäl mig idag så tänkte jag ha en liten kärleksdejt med mig själv. Det behöver inte nödvändigtvis innehålla smek och självsmek, men det är helt upp till var och en! ;)

Så denna kväll ska alltså jag ha mig själv som tema, allt som görs hädanefter är helt och hållet för att visa hur mycket jag älskar mig själv och ta hand om mig själv. Hur ofta skämmer man egentligen bort sig själv ordentligt? Knappast tillräckligt, så jag har lite att ta igen känner jag :)

Till denna lovenight behöver jag detta:


Chickflickfilmer, SATC´s shoebox och nyaste Veckorevyn


Smurfmask med tillhörande spa-borste


Ben and Jerrys<3

Och såhär jäkla läcker blir man av smurfmasken!

I always feel like somebodys watching me.

Publicerad 2009-10-13 18:59:42 i min vardag,

Jaha, eftersom ingen behagar svara på mitt panik-samtal så blir det istället öppet här på bloggen - det spökar hemma hos mig! Nu är det officiellt och fullkomligt bevisat, och jag ska berätta steg för steg hur jag kom fram till detta.

Jag satt inne på kontoret, dvs köket och hade precis vinkat av sambon. Som vanligt lämnades hallampan tänd och ytterdörren olåst, alltså min uppgift som avvinkare att låsa och släcka. Då jag sitter och skriver vid datorn väntar jag med detta och är inne i arbetet. Det är då jag lägger märke till att ljuset i hallen dör, detta ser jag ur periferivinkeln (för er som nyss pluggat körteori så vet ni hur det går till med ögat och synen!) och som den offantligt modiga människa jag är går jag helt enkelt ut i hallen och kör lamptestet - dvs jag släcker, tänder och inväntar ljus, släcker igen och tänder - ingenting händer och allt är mörkt!
Jag tänker att jag får ringa pappa och så får jag lampan lagad om sisådär 3 månader, ingenting mer med det och jag återgår till arbetet.

Men nyss när jag skulle gå till affären, prover jag lampan igen, och nu fungerar den!! Så min enda logiska slutsats är att jag har ett spöke hos mig! Förhoppningsvis är det ett snällt spöke som tycker om att skoja och släcka/tända lampor :)

to be continued...


En sånhär kan jag tänka mig att ha som sällskap, som går runt och stänger/öppnar lite dörrar och tänder/släcker lampor!

mail från rfsu!

Publicerad 2009-10-13 17:57:42 i Sex osv.,

Aaah, fick mail från RFSU angående skolinformatör-jobbet, och min ansökan är nu antagen! 1 november är sista dagen för ansökan, och därefter börjar dom gå igenom alla ansökningarna, och därefter kommer dom kalla personer som dom anser kan vara lämpade för jobbet. Och käre gode gud, gör så att jag blir kallad!

barn om kärlek

Publicerad 2009-10-13 17:05:10 i Sex osv.,

Jag hörde sötaste konversationen mellan två barn, 5-6 år kanske. Så söta! Om man ändå kunde bygga kärlek på kriterierna dom pratar om, vad livet vore enkelt då...

Kille - Du är kär i honom för att du tittar på honom!
Tjej - Omen då är du kär i mig för att du tittar på mig nu!
Kille - Meeh, du är kär i alla killar i hela världen du tittar på!
Tjej - Och du är kär i mig för du drar mig i håret!

 

mitt nya kontor

Publicerad 2009-10-13 16:50:46 i min vardag,

En liten hälsning från mig nu när jag sitter här mitt nyinredda kontor. Jag har nära till kaffemaskinen, kylskåpet samt en värmande öppen spis i bakgrunden. Bokstavligen talat.
ps. om du hyresvärd ser detta foto, ta åt dig kritiken fort som fan!

the teabag-situation

Publicerad 2009-10-13 14:11:48 i Sex osv.,

Över fikat igår kom vi in på pungen, dess funktion, utseende och allt därtill. Och det ledde genast in oss på ämnet teabagging. För att förklara kort så innebär det att kvinna eller man har en annan mans pung i munnen. Suger, slickar och har pungen rent allmänt i munnen.

Dagens tips: Om du ska utföra detta på någon, var försiktig när du för in kulorna i munnen. Dels för att på de flesta män är kulorna väldigt ömtåliga, och dels för att det är lätt hänt att man slurpar till och suger åt sig kulorna för hårt vilket orsaker smärta och en ganska trist stämning...


En annan typ av teabag!

everyones got a little dirty laundry.

Publicerad 2009-10-13 09:55:46 i min vardag,

Nu ska jag roa mig med det som faktiskt är min favvosyssla i hemmet, tvätten. Funderar på om jag kanske ska ta med mig plugget ner i tvättstugan och plugga mellan maskinerna? Kan kanske vara en god idé.

Dock ser jag inte riktigt sådär sexig ut när jag tvättar, men nästan!

annorlunda väckarklocka.

Publicerad 2009-10-13 09:51:53 i min vardag,

Följande scenario ägde rum runt 07.30, vid min lägenhet i högdalen: Jag ligger och sover på soffan, och halvhör hur någon sjunger på främmande språk, samtidigt som jag drömmer om att Ernst är hemma hos mig, så jag halvtänker att det vore ju inte direkt konstigt om hon går omkring och sjunger på något språk.
Dock så vaknar jag är ur drömmen, men sången fortsätter och jag hör att det är en man som sjunger. Min första tanke är inbrottstjuvar! Men inser sen, att vilken inbrottstjuv är så dum att han går omkring på brottsplatsen och sjunger?!
Sången fortsätter och jag kan inte första vartifrån det är, för det känns som att det är någon väldigt nära som sjunger, men jag känner ju ingen som snackar ryska/polska - så vart fan kommer det ifrån?!

Det är då jag inser att det är en av byggubbarna, som bokstavligen står på det som ska bli min balkong, jobbar och slipar, samtidigt som han sjunger en låt på diverse språk.

Jaa, godmorgon Caro!

kalinka kalinka.

Publicerad 2009-10-13 00:01:33 i min vardag,

Vilken underbar kväll jag haft! Möte upp HT på 60 där vi gick igenom det allra senaste samt suckade högt åt och blängde på ett konstant hånglande par. Haha! Därefter promenerade vi från 60 till slussen där vi hamnade på donken där kvällen fortsatte med ännu mer prat och väldigt roliga planer inför hösten och vinter. Om allt blir som jag vill så blir det bra och planerna går igenom som jag vill.

Åh, jag tycker verkligen om kvällar som dessa, så lite som krävs för att kvällen ska bli otroligt mysig och till ett underbart minne att gå tillbaka o fnissa åt<3


Pufflis :)<3


Behövs det ens nämnas hur sjukt glad Ernst blev för Guillous nysignade bok?! ;) <3


Han i kassan kallade det Toscatårta, medan jag sa att det var en nötkolatårta. Vem försökte han lura?!

porrskadad

Publicerad 2009-10-12 15:56:40 i Sex osv.,

När jag började inrikta mig på ämnet sex och sånt, slukade jag alla texter, böcker och saker som hade med sex att göra. Och jag var helt övertygad om att det var jag som stod för uppkomsten av ordet porrskadad! Lyssna på ordet, det bara skriker min formulering. Men tydligen är det ett rent allmänt ord, konstigt...
Tänkte ändå förklara min version av porrskadad: När en person är helt övertygad om att allt som sker i porrens värld är ren standard och som förvånas över att vanliga dödliga inte är lika viga, kåta, våta, hårda, smidigt formade och att sexet inte ser riktigt likadant ut i porrens värld som i the real world. Det är en porrskadad människa för mig!

Vad tänker du när du hör ordet porrskadad? Jag vill veta era uppfattningar om begreppet.

måndagsmys!

Publicerad 2009-10-12 13:42:32 i min vardag,

Arbetsintervjun gick bra, vi babblade på i över en timme och det känns som att jobbet är så gott som mitt. Ska bara kirra en liten grej till, så är jag i hamn sen! Åh, kära gode gud! Jag vill verkligen ha jobbet, det skulle passa mig superbra på alla sätt och vis. Så ge mig jobbet!

Nu ska jag bädda ner mig i soffan, äta krämigt god carbonara framför filmen I hennes skor, en sjukt bra film där även två av mina favoritskådisar är med. Så bra film som verkligen lämnar spår, om man ser den på rätt sätt dvs.

dagens snygging!

Publicerad 2009-10-12 10:47:11 i Sex osv.,

Vädret är så jäkla trist och hela världen är grå. Och vad piggar upp mer än att titta på en otroligt snygg kvinna? Nu är iofs bilden svartvit, men sexig är hon!You said there's
Tons of fish in the water
So the waters I will test

onanikoja

Publicerad 2009-10-12 10:36:00 i Sex osv.,

Någon mer än jag som minns avsnitten från Big Brother när Kitty och två andra tjejer skapade en onanikoja? Tror det var någon form av kåtprotest, dom var minsann också kåta och ville onanera utan att hela Sverige såg på. Sagt och gjort så byggde dom en gigantisk koja av massa täcken och satte igång.

Jag brukar tänka hur det där skulle fungera i praktiken, nog för att dom där människorna är på riktigt, men dom levde ju ändå under andra omständigheter än vi vanliga svenssons.
Hur skulle det bli om man gjorde om vardagsrummet till en onanikoja? Bjöd över tjejerna, plockade fram diverse sexleksaker, satte på en p-rulle och sa varsågoda! Kanske är dags för en provomgång, eller vad säger ni darlings?! ;)ps. försten till orgasm vinner! hahahaha! ;)

jag är huslig.

Publicerad 2009-10-12 10:21:24 i min vardag,

Jag har precis lagat min tröja, helt själv! Den jäveln som kläckte meningen att alla kvinnor föds med känsla och egenskapen att kunna sy - ljög! Jag kan erkänna att jag lät min mormor göra alla mina grejer på syslöjden under hela högstadiet, hur jag sen fördrev tiden på lektionerna minns jag inte. Förmodligen lärde jag tjejerna att hoppa upp på bänken som Fran Fine, eller var det på träslöjden?! ;)

Men jag kan numera titulera mig som huslig! Jag har sytt, för hand, med nål och tråd, alldeles själv, och lagat ett långt hål i min tröja. Och resultatet blev faktiskt riktigt snyggt. Om man inte visste att det hade varit ett hål där innan, så hade man aldrig lagt märke till något. Jag är så bäst! :)

måndag.

Publicerad 2009-10-12 10:15:39 i min vardag,

Är så galet trött idag att jag vill dö - nattliga samtal istället för sömn är prioriterat, speciellt när allt skratt väger upp det hela! Minns inte ens senast jag pratade framåt småtimmarna med någon, mkt trevligt och uppskattat iaf :)

Todays agenda: 
- frukostdejt med mamma
- kirra saker inför arbetsintervju
- försöka hinna med lite plugg
- arbetsintervju
- plugga och kanske sova lite
- kvällsfika med ht!  

Kära husvärd!

Publicerad 2009-10-11 20:27:51 i min vardag,

Serien finn fem fel fortsätter, och vi har idag kommit till del nr 2! Du ska få två ledtrådar...


Ledtråd 1: Men varför är ugnen igång på högsta värmen och öppen, det är ju ingen mat i den?!


Ledtråd 2: Och varför står sambon på en pall väldigt högt upp och surar?!

Rätt svar - för att det är helt jävla övermänsligt kallt i lägenhten! Så vi hänger numera i köket med öppen gasugnslucka och värmer oss framför lågorna!

firad lite i efterskott!

Publicerad 2009-10-11 20:20:56 i party-larty,

Då jag råkar vara sommarbarn så har jag ingen riktig födelsedag, utan jag blir liksom firad från juli och framåt under hela hösten. Vilket brukar innebära att jag inte har en stor fest på min riktiga födesedag, utan istället lite små då och då beroende på vilka jag träffar. Och idag var en sådan dag, jag blev firad liiite i efterskott. Jag är van, och när man får presenter som dessa så spelar det ingen roll att det är 77 dagar i efterskott. Jag är inte så petig.


Äckligt fina glas från Kosta Boda, serien Line!


Ett halvt dussin små kärlekar :)


Farmor är säkert stolt lite i efterskott över att jag använder hennes fina vitrinskåp! (Härlig blandning av foton, dvds, glas, sprit och dildos!)
 

pappas födelsedag!

Publicerad 2009-10-11 20:00:18 i party-larty,

Igår var det ju som sagt pappas födelsedag som firades med stor fest! Så pass stor fest att folk jag aldrig ens träffat i hela mitt liv - frågade hur jag kände festföremålet! Jag är festföremålets dotter, den yngsta! (noga att poängtera i vilken ordning man är i syskonskaran ;) )
Vi åt massa god mat, sjöng sånger, hade frågesport och slutligen blev det dansgolv! Vilket påminde ganska mycket om en finlandsfärja... Men på det stora hela kan man nog sammanfatta kvällen som trevlig. Bästa av allt var att träffa syskonen och alla kusiner man inte sett på år och dar! Så trevligt!


Lilla pappa :)


Bror, syster och kusin!


Jag med festens största och snyggaste bukett! ;)

god I only knows what I be without you!

Publicerad 2009-10-11 19:49:10 i min vardag,

Min älskade sambo skrev alldeles nyss ett väldigt roligt gästinlägg här på bloggen, men då internet är en skiftande vara här i hemmet så försvann allt. Ska se om jag lyckas övertyga henne att skriva ett inlägg senare!
För er som varit hemma här, så vet ni hur överjävligt kallt det är! Och det är inte för att jag är snål som jag inte haft elementen på, utan det är för att dom inte fungerar! Jag har tjatat och sagt det, och nu har vi skruvat upp alla - och nada! På sin höjd blir det lite fisljummet...

Men den saken är nu fixad - jag har satt på gasspisen på högsta värme och ungsluckan är öppen! Tadaa lite som en hemmagjord bastu i köket! Bästa av allt är att jag har fast gaspris, så det kostar lika mycket hur mycket jag än använder den, så det blir ju ingen prisskillnad! Ibland är jag så smart att jag överträffar mig själv! :D

Nu ska vi baka chokladbollar, värma oss vid spisen och njuta av söndagen!


ps. i love you sambo! hann inte läsa hela ditt inlägg, men jag är säker på att det var massa fint!<3

kvällen.

Publicerad 2009-10-11 01:31:47 i min vardag,

Jag tror man kan sammanfatta kvällen som följande:

- utfrågning om varför jag inte dricker alkohol av minst fem pers - check
- utfrågning om varför jag inte har med mig L - check
- hetsätning av blåbär i hopp om bygga upp ett lager av antioxidianter som alltid kan vara bra för något här i livet - check

Nej, nu tackar jag för mig för denna dag och bädda ner mig i en täck-igloo, ignorerar omvärlden och tittar på Håkan Bråkan.

stockholms enda dansgolv...

Publicerad 2009-10-10 09:39:39 i min vardag,

... pågår just nu i mitt lilla hem. Sambon hade ställt in den radiokanalen och just när jag startade så spelade dom en gammal klassiker. Dessutom blir det så mycket enklare att vakna till liv och komma igång om man dansar mellan rummen under tiden man gör sig iordning! Iofs tar det lite längre tid, men desto roligare :)
Ska iväg och jobba några timmar och därefter hem och komma fram till vilken klänning jag ska ha ikväll, leta fram lite fler skivor och sen göra mig vacker till min lilla pappas 60års kalas! Guuuud.


Jag försöker inbilla mig att jag inte alls ser trött ut som en ojäst deg...

friday night.

Publicerad 2009-10-10 09:32:18 i min vardag,

Det blev en riktigt lyckad kväll som inleddes med pizza till middag, tårta till efterrätt, SATC från allra första början och slutligen lite porr med inriktning på squirt-scener! Mitt i alla porr kom Jennie och Naddi så vi blandade lite extrem squirting, en dansande kuk och Single Ladies i olika versioner?! Extremt rolig kompott som senare ledde till kladdkaka och Harry Potter 2. Finns det något mysigare och gulligare än dom två första filmerna? Kan inte riktigt bestämma mig vem jag ska ha en mini-crush på i efterskott bara... Alla är så söta :)Sanna sa att det här såg ut som en tarm?!

my afternoon in a picture.

Publicerad 2009-10-09 17:33:26 i min vardag,

Okej, dagen blev inte riktigt som jag hade planerat, på många sätt och vis. Istället för att plugga har jag knappt rört böckerna mer än att lägga dom i två fina små högar efter ämne och storlek. Men jag försvarar mig själv med tankarna att "det är ju faktiskt fredag!!" och att jag jobbar som allra bäst under stress... Jag har istället pysslat med detta...

Je joue

Publicerad 2009-10-09 16:47:51 i Sex osv.,

Dagens nya fras: Je Joue! Det är franska och betyder - jag leker! Jag vet inte vad ni tycker om franskan, men är inte det ett jävligt sexigt språk? Jag fattar iofs inte ett dugg utav det, men det känns som att i princip vad som helst kan nog låta sexigt om man säger det på franska!

 


Detta är vad jag kallar Je Joue! ;)

kära husvärd!

Publicerad 2009-10-09 16:31:39 i min vardag,

Finn fem fel, eller framför allt ett jävla fel!
Rätt svar: jag har mössa på mig inomhus! Det bevisar ganska bra hur kallt det är hos mig!

samtal över en kopp kaffe, och så mycket mer.

Publicerad 2009-10-09 16:25:41 i min vardag,

Blev en liten paus i pluggandet över en kopp kaffe. Det ena ämnet efter det andra ämnet bockades av, och efteråt känner jag mig en anings tom. Jag har alltid sett mig själv som allmänbildad, koll på det mesta, de flesta hästar hemma och intelligent. Men mja, efter dagens kopp kaffe känner jag mig mest tom i huvudet och rejält slagen på fingrarna! Fan det finns inget värre än att känna sig intellektuellt underlägsen någon annan människa. Jag försökte komma med inlägg, flika in mina egna tankar och åsikter, men framställde mest mig själv som om jag hade samma iq-nivå som en barbara. Och samtidigt kan jag inte låta bli att njuta av situationen, kan jag inte vara bäst på ett ämne, så njuter jag istället av att bli upplyst och fullproppad med ny information. Någon mer än jag som kan känna samma sak?

Lite av de ämnen vi hann gå igenom:
- politik rent allmänt
- alliansen vs rödgröna blocket
- lars ohly
- mona sahlin
- fra
- reclaim the city
- kyrkovalet och varför det är bra att betala skatt till kyrkan?
- religion rent allmänt
- leif pagrotsky
- smu-scouter
- scouting rent allmänt
- kommande val
- demonstrationer

Någon mer än jag som blir lite matt i huvudet bara av att se på ämnena?!

sexmuskler!

Publicerad 2009-10-09 13:56:11 i Sex osv.,

Har ni tänkt på hur pass mycket man använder sin kropp under en sexakt? Nu menar jag inte nödvändigtvis tre-timmars akter med Kamasutra, utan även vid vanligt svennbanansex och i olika varianter av missionären och ridande. Hur jäkla mycket olika muskelgrupper som får komma till användning och verkligen pressas till sin högsta punkt. Muskler som man inte ens vet om att man har, förrens dagen efter när man vaknar upp med en jäkla träningsvärk!
Är det bara jag som är fascinerad över dessa muskler som främst kommer till användning och får tränas rejält under bra sex? Och om man tänker lite större så vet ju alla att sex är bra för kroppen på så många olika sätt, varför gör aldrig hälsobolagen någon reklam där de uppmanar samhället till mer sex?! ;)

oh i love to love, but my baby just loves to dance.

Publicerad 2009-10-09 11:52:01 i min vardag,

Fan, varför är jag en sån jäkla tidsoptimist! När jag vet att jag har tusen saker att göra, så sitter jag istället och har långfrukost och ser "Mammas pojkar", istället för att göra saker som behövs göras. Helgkänslan börjar redan infinna sig märker jag. Nej, radion är på högsta volym och jag springer runt i lägenheten som en höna utan huvud och försöker göra så pass mycket saker som möjligt på kortast möjlig tid.

ps. fick nyss ett trevligt samtal, arbetsintervju på måndag och jobbet är redan så gott som mitt! Mohahaha! Egokick tackar tackar :)

friday

Publicerad 2009-10-09 10:34:13 i min vardag,

Kom nyss hem från en powerwalk i solskenet, nu frukost och sen blir det en fullspäckad dag från början till slut. Har en hel del att hinna med, måste dessutom pressa ihop schemat ytterligare då jag nyss fick en jobbtid imorgon dag, och vem tackar nej till jobb i dessa tider?

Detta är lite av vad jag ska pyssla med idag:
- städa hela lägenheten, få bort senapslukten i köket?!
- mini-spa med allt vad det innebär
- skriva lite mail
- plugga, plugga, plugga
- storhandla och baka med sambon
- mys/bak/filmkväll med bästa

Äntligen helg! Trots att jag inte har överdrivet mycket jobb och plugg nu, så känns det ändå lite extra när helgen närmar sig, folk blir lugnare, trevligare och mer harmoniska när helgen är här :)

caro frågar, hannah svarar

Publicerad 2009-10-09 10:26:09 i Sex osv.,

Hur kommer man över en person man trodde var ens stora kärlek? Puss!! /Caro

SVAR: Man får kämpa för att komma till insikt. Insikt om att det kanske inte var ens stora kärlek ändå.  Om att framtiden ligger för dig, att ordspråket “mister du en står dig tusen åter” är så sant som det är sagt, att det nu kanske inte finns något annat att göra än att ta dig i kragen och sikta uppåt och framåt. Komma till insikt om att du som är så fantastisk och grym givetvis kommer att hitta någon annan, och när du gör det fnysa åt att du kunde tro att det här ens var kärlek. Tala om det här för dig själv varje dag, och en vacker sådan blir det sant. You can do it, Caro!

,

Publicerad 2009-10-08 23:49:25 i Sex osv.,

Comparisons are easily done
Once you've had a taste of perfection
Like an apple hanging from a tree
I picked the ripest one
I still got the seed


You said move on
Where do I go
I guess second best
Is all I will know

erotiskt mingel

Publicerad 2009-10-08 23:33:37 i party-larty,

Yes, jag var på det erotiska minglet ikväll! Jag fick tag i Naddi och vi begav oss in mot Pom Pom Parlour, som är Stockholms snyggaste och sexigaste sexbutik (mer om den imorgon!). Väl på plats var det massa människor, mingel och allmänt trevligt. Vi roade oss mest med att gå runt och kika på allt vackert och sexigt som fanns i butiken och spana efter chokladbakelserna som var helt slut(!). Sen tog vi varsin goodiebag och kvällen avslutades med en Mcflurry deluxe på donken :) Kvällens roligaste och kanske mest otippade var att vi träffade en av Leopards författare och hans flickvän, som vi för övrigt träffade på bokmässan i Göteborg. Hon hade även skrivit ett av bidragen till boken, och driver även en sexblogg, som jag även är länkad på! Hur liten är inte världen?! ;)


Goodiebagen :)


Naddi var nöjd med sin Arabiska voodoo! :)

ps. jag var förövrigt jäkligt snygg ikväll, men tog tyvärr ingen bild, skit också!

plugg, plugg, plugg.

Publicerad 2009-10-08 16:28:43 i min vardag,

Ja, på pluggfronten då. Man kan sammanfatta det såhär, jag älskar mina tisdagsföreläsningar då jag har hamnat i en så rolig grupp, där vi blandar massa fniss med en del bra diskussioner! Dessutom går vi i roligaste klassen där det även går en massa tomtar! Onsdagskvällarna, åh! Jag vill aldrig att den kursen tar slut! Jag och min fina klasskompis sitter varje onsdag och suckar över att veckorna mellan klasserna går så fort, bör även nämnas att jag är 20 och hon minst dubbelt så gammal...

Men förutom det så, mjaaa. Det är själva pluggandet som inte är riktigt lika lustfyllt och roligt. Dock har jag åkt över halva stan idag och hittade inte mindre än 4 böcker som jag behöver! Två inför en tenta och två inför kommande föreläsningar. Så det enda som återstår nu är att finna koncentration nog att ta mig igenom allt.

förmiddagen so far.

Publicerad 2009-10-08 13:32:09 i min vardag,

Känns som att jag hunnit med supermycket under dagen, först ungdomsmottagningen och sen direkt ut till syrran där vi brände skivor inför pappas fest. Men jag har fortfarande tusen saker kvar att göra idag, massa plugg, massa böcker som ska hittas och helst lånas kanske köpas, + att jag skulle gärna vilja städa av lägenheten inför morgondagens myskväll! (frivilliga söta är välkomna, jag ska baka chokladbollar! :D)
+ att det är en fest ikväll, eller snarare ett mingel som jag sååå gärna vill gå på! Erotiskt tema och det verkar vara så kul att gå på. Bara den lilla petitessen att jag inte är bjuden, ännu... Men blir det som jag vill så blir det erotikmingel ikväll, och sambon har lovat att hälla i sig energidryck och följa med! Haha, får se hur det blir med det!


Mitt survival-kit för att överleva bussresan till syrran - varm choklad!


Typ tusen kakor som syrran bakade till jobbet och la familia

älskade ungdomsmottagning!

Publicerad 2009-10-08 13:10:49 i Sex osv.,

Blev en riktigt lyckad start på dagen, jag älskar min ungdomsmottagning! För det första har dom utökat öppet-hus-tiderna från en dag till fyra dagar i veckan, och så älskar jag dom för att dom alltid är så trevliga och vänliga! Nu var det ju inte direkt något överdrivet spännande jag skulle göra, bara förnya recept för p-piller, men sättet man blir mottagen på, det slår allt!
Jag har haft en jäkla tur genom dagarna vad det gäller just ungdomsmottagningar, oavsett vad jag har haft för problem, frågor eller annat så har jag alltid fått bra svar och hjälp! + att dom är så snälla och gulliga! Jag menar, vem smälter inte för en gynekolog som säger underbyxor?!

Ungdomsmottagningar finns överallt i hela Sverige och är gratis upp till att man är 23. Där kan man göra graviditetstest, kolla könisar, fixa preventivmedel, gynundersökningar + massa mer! Det är gratis, det är superbra och har du någon fråga, fundering eller känner sig osäker så vänd dig till din närmaste ungdomsmottagning!

ps. är du inte nöjd med din gynekolog eller din barnmorska - byt så fort du kan! Är det någon gång det är viktigt med personkemi så är det väll när det handlar om downstairs, känslor och kroppen!

Burleskigt sött!

Publicerad 2009-10-07 23:44:03 i Sex osv.,

Just nu önskar jag mig dessa otroligt vackra och sexiga undies, är det något jag verkligen är svag för så är det kombinationen svart och rosa, särskilt om det är som i detta fall även med spets. Stilen påminner lite om Burlesk och jag älskar det! Så sexigt!

hiv-kursen

Publicerad 2009-10-07 23:24:16 i Sex osv.,

Någon undrade om kursen jag läser och den heter "HIV - med individen i fokus ur ett globalt perspektiv" som jag läser vid Karolinska Institutet. Kursen är på endast 7,5 poäng och sträcker sig bara nu under hösten. Dem som läser kursen förutom jag är främst sjuksköterskeutbildade, lärare och folk som läser rent allmänt på KI inom olika områden - och så lilla jag som ska bli sexolog! Gemensamma nämnaren är ju att alla är intresserade av ämnet.
Det som tas upp på kursen är i stora drag - allt som har någon form av koppling till HIV och Aids.

- Vi har gått igenom de medicinska grunderna, hur själva HIV-viruset är uppbyggt
- Hur medicinerna fungerar
- Hur det sprids och vad man gör för att motverka det
- Hur det ser ut på svensk mark och jämfört med andra delar av världen
- Skolinformation, vad ungdomarna tror och lär sig
- Den makroekonmiska biten, som vi gick igenom idag
- Prevalens vs. incidens
- Fördomar, åsikter och tankar kring ämnet
- Hur man ska tänka rent konkret, kulturellt, ekonomiskt och etiskt kring ämnet
- Samt självklart mycket om Afrika (och jäklar i min lilla låda vad mycket fördomar som spräckts!)
- ABC och främst vikten av att skydda sig

Jag är fullkomligt förälskad i den här kursen! Är man intresserad av ämnet så ska man absolut läsa kursen, dock går den bara på höstterminen, men det är så värt att vänta. Så mycket som jag har lärt mig under dessa veckor, information och lärdom som jag kommer ha användning för resten av livet, samt superbra inför min kommande karriär som Sveriges yngsta och bästa sexolog! :)

ps. har ni några frågor om kursen, HIV eller dylikt så lämna en kommentar!

vilken föreläsning!

Publicerad 2009-10-07 23:12:19 i Sex osv.,

Jag hade blandat ihop dagarna lite, så ikväll hade vi Hans Rosling som föreläsare. För er som inte vet vem det är så kan man kort sammanfatta honom som: en av grundarna till läkare utan gränser, varit med vid HIV-forskningen sen start, grundare till gapmind och nu turnerar han världen över och föreläsare om det han kommit fram till i sin forskning. Otrolig karisma och energi, ett sant nöje att lyssna på honom! Det var första gången som hela klassen satt tyst och lyssnade ända tills läraren själv avbröt för paus, brukar alltid vara tvärtom annars.
Han var bara så otroligt häftig människa, och jag som har fördomar var säker på att han var gammal och mossig, men tvärtom - så uppdaterad och openminded! Åh vad jag älskar föreläsningar med bra människor, det är då man lär sig som mest!
Dagens föreläsning handlade i stora drag om hur HIV´s spridning ser ut ur främst två perspektiv - pengar och år. Hur det kommer sig att två grannländer kan vara så nära rent fysiskt, men så långt ifrån varandra vad det gäller utveckling, ekonomi och antalet smittade. Vad HIV-smittning beror på samt en mängd olika andra småämnen.

Åh så jäkla intressant föreläsning, jag riktigt känner hur hjärnan pyser och myser av glädje och stimulans!

kaffe på söder.

Publicerad 2009-10-07 17:12:56 i min vardag,

Känns lite fel när man inte bara klunkar söderte här på söder, just nu är det kaffe som gäller. Det har känts som en väldigt bra dag idag, liksom lugn och harmonisk. Jag har mest flutit omkring och gjort det jag känt för. Dock blev det inget plugg alls då jag upptäckte att jag hade alla böckerna jag behövde hemma, men det är ju en dag imorgon också.

Nu ska jag dricka upp det sista kaffet och ge mig iväg til HIV-kursen, ikväll ska vi prata om intravenöst missbruk, ska bli riktigt spännande!

Håll tummarna för mig nu!

Publicerad 2009-10-07 15:41:14 i Sex osv.,

Aah, jag har massa fjärilar i magen! Har precis skrivit klart min ansökan till att bli skolinformatör för RFSU! Hoppas hoppas hoppas bara att jag blir antagen och får gå kursen och sen ge mig ut i skolorna och lära ungdomarna om allt som har med sex, kärlek, relationer och könisar att göra! ;) Åhh, hoppas jag blir antagen! Snacka om ett bra steg i rätt riktning till att bli sveriges bästa och yngsta sexolog! Nedan ser ni hur min ansökan blev, är den för nördig? Jag visste inte hur korrekt man skulle vara... Fan, håll tummarna för mig nu!

Jag heter Carolina och är 20 år. Mitt stora intresse är sex, allt som har med sex, kärlek och relationer att göra är riktigt intressant och mitt stora mål här i livet är att utbilda mig till sexolog.  Våren 2008 tog jag studenten vid Thorildsplans gymnasium där jag gick inriktning samhällskunskap – kommunikation och journalistik. Sedan dess har jag arbetat som bland annat barnflicka, kassabiträde och på café.  Nu i höstas började jag studera och läser tre kurser, ”Introduktion i genusvetenskap” och ”Män och maskuliniteter” vid Stockholms universitet, samt ”HIV – med invididen i fokus ur ett globalt perspektiv” på Karolinska Institutet.


Som person är jag glad, utåtriktad och social. Jag tycker om att träffa människor och är bra på att samarbeta med olika sorters personer. Anledningen till att jag söker till att bli skolinformatör är för att detta är ett ämne jag verkligen brinner för, och jag vill verkligen ut i skolor och lära ungdomar om allt som har med sex och kärlek att göra! Jag tänker tillbaka på min egen sexualkunskap och blir mest besvärad (just för att läraren var så dålig!), och jag vill inte att dagens ungdomar ska gå omkring ovetandes och med massa frågor som ingen har tid att svara på. Jag ser mig själv som en bra förebild och tror att jag skulle göra ett bra jobb som skolinformatör!


Helt ärligt, vad tror ni? Har jag någon chans till att bli skolinformatör? Dom kanske tycker jag är värsta nörden? Aah, fjärilarna blandas om i magen med lite panik, jag vill så gärna!!

om att känna sig åtrådd

Publicerad 2009-10-07 14:32:39 i Sex osv.,

En av de viktigaste faktorerna som måste ingå i en relation, som tyvärr allt för ofta glöms bort är åtrå, eller snarare att få känna sig åtrådd. I början i en relation är allt nytt och spännande och man utforskar varenda mm av varandras kroppar och liv. Men sen då, när månaderna börja rinna iväg - hur spännande är det egentligen då?
Det är här det är så jäkla lätt att man tappar varandra och det hela rinner ut i sanden.

Alla vill känna sig sexiga, vackra och att ens älskling åtrår en! Varför? Med den enkla anledningen att vi människor är alltid på jakt efter bekräftelse. På jobbet/skolan vill vi ha och tycker om att få beröm av läraren och chefen, och detsamma gäller konstigt nog även på hemmaplan. Man vill att ens älskling tycker att man är snygg, läcker och att det finns åtrå med i bilden!

Visa, skriv eller allra bästa, berätta för din älskling hur mycket du uppskattar henne/honom. Berätta hur jäkla snygg hon/han är sina nya undies och visa att du verkligen tycker att hon/han är så fin som du tycker! Skapa åtrå och beröm varandra, spara inte på komplimangerna utan bokstavligen ös ur dig hur mycket du tycker om din älskling, hur snygg han/hon är och bekräfta er kärlek!

söder i mitt hjärta!

Publicerad 2009-10-07 14:01:11 i min vardag,

Nog för att jag växt upp i älskade aspudden och blivit kallad ghettobarn av vissa (läs L och B) så är det här på söder som jag verkligen känner mig hemma. Jag älskar mitt lilla högis, och jag blir sådär äckligt lyckligt nostalgisk av att åka röda linjen mot Norsborg och kära Aspis, men på nått sätt känner jag mig alltid så hemma här på söder! Lite som en egen del av Stockholm, som känns så mycket mysigare än andra, typ Vasastan och Kungsholmen för vem vill bo där?! Nej, söder i mitt lilla bankande hjärta!


kärleksfulla mail!

Publicerad 2009-10-07 11:31:12 i Sex osv.,

Finns det egentligen något som värmer mer än att logga in och finna en drös med kärleksfulla och överdrivet uppiggande mail från människor man verkligen håller nära och bär omkring på i hjärtat? Phuck ansiktsmasker, choklad och hemmaspa - detta är vad riktig vardaglyx är! Kärlek, omtanke, tankar, åsikter, skratt och tårar nedskrivna och adresserade - nej det finns fan inget vackrare!<3

onsdag.

Publicerad 2009-10-07 11:12:38 i min vardag,

Åh, det är varmare väder ute idag! Jag är en riktig frys-hitler och blir grinig, ledsen och arg när det är för kallt ute och jag har glömt något värmande hemma. Men idag under min fina söderpromenad fick jag liksom knäppa upp mammas för stora fleece och jag kände svetten rinna. Hej vårkänslor!

Jag tar mig en söderdag till med god lunch, bad i badkar och förhoppningsvis massa massa kreativt skrivande och pluggande hela dagen lång. Men först frukost och Top Model!

mm i rätt riktning.

Publicerad 2009-10-06 15:05:39 i Sex osv.,

Tog en liten promenad på söder tidigare idag, finns det egentligen någon vackrare del i Stockholm att promenera omkring i? Speciellt när det är en sån vacker dag där solen skiner och livet känns sådär okej.
Lyssnad på världens bästa Britney och kände att en av låtarna gav lite extra styrka. Lite som en knuff i ryggen och att det gick några mm framåt i rätt riktning. En såndär knuff som vi alla behöver lite då och då.


You try to read me
You try to figure out
You try to breathe me
But you can't blow me out
You try to feel me
But I'm so out of touch
I won't be falling
You won't have to pick me up

söderut.

Publicerad 2009-10-06 14:38:51 i min vardag,

Har tagit mig till söder och sitter och myser i mammas lägenhet. Har tagit ett långt bad och läst igenom hela senaste Veckorevyn i ett svep, minns inte ens jag tog mig den tiden att slappna av? Helt underbar tidning, blir inspirerad till så mycket, om man bara bortser från ett jäkla reportage så var det bland de bästa tidningarna på länge.

Ska brygga mig en stor kopp kaffe, tillsätta massa kardemumma och avnjuta tillsammans med massa plugg.ps. är det någon mer än jag som blir löjligt glad över att få ett hjärta i latten?! :)

tisdag.

Publicerad 2009-10-06 10:04:40 i min vardag,

Idag är det en såndär dag då allt går åt helvete. Och nu sitter jag här och förbannar att jag inte har någon att dela allt helvete med. Fan.

tur och retur.

Publicerad 2009-10-06 09:55:02 i min vardag,

Dagen började med att jag klev upp svintidigt för att komma i tid till ungdomsmottagningen, stressar dit och får veta att det är inställt? Och det enda dom har att säga är att jag får prova att återkomma någon annan dag. Gud, mitt ärende som tar högst 20 sek, går ut på att någon person ska skicka iväg ett elektroniskt recept till apoteket, och sen klart! Känns jäkligt meningsfullt att jag ska åka över halva stan för att göra en grej som tar mindre än en min, och ännu mer meningsfullt idag när det var inställt. Faaan, varför är världen så jobbig ibland?

varför går du omkring och bär på så mycket frågetecken?

Publicerad 2009-10-05 23:55:14 i min vardag,

Så mycket frågor och så jävla få svar. Det känns som att alla, alla, alla har sina planer fullspikade och redo att köra livet ut, medan en själv sitter här med ett mål men ingen jävla aning om vägen dit? Folk reser till andra sidan jorden och andra har redan kommit tillbaka från sina resor. Och här sitter jag, och gör vadå?

Fan, något måste hända - och det är snart! Jag klättrar på väggarna och vill få något att göra. Kanske vore en weekend i Lund inte en så dålig idé? Eller om det nu är Malmö, vet faktiskt inte. Men båda ställena är väl någolunda nära Köpenhamn, så man kanske kan ta sig en tripp dit också. Jag har faktiskt aldrig varit i Köpenhamn, men har alltid velat åka dit. Så en tripp söderut i landet kanske skulle skaka om snökulan jag befinner mig i lite? Det tåls att tänka på...

Make up stores klubbkväll!

Publicerad 2009-10-05 23:45:15 i party-larty,

Kom hem för ett tag sen från en riktigt mysig och inspirerande kväll. Det var jag, malin och ernst som var på Make Up Stores klubbkväll, och idag var temat spa! Först hade dom en liten genomgång med deras nya spaprodukter och sen fick vi gå omkring och kika på alla deras fina saker och prova på lite spaprodukter. Jag gjorde en helt underbar saltpeeling på händerna och händerna känns faktiskt riktigt lena och mjuka :)


Kanske inte syns, men det står Home Spa.


Loooove!


Detta fick jag med mig hem: nya tidningen, en spaborste och en necessär! + massa annat till sötnosarna! 

göka

Publicerad 2009-10-05 16:44:38 i Sex osv.,

En läsare påpekade i förra veckan ett ännu fulare ord än Nuppa, som var det ord jag skrev om, nämligen - Göka! Och jag vet inte om det är värre än Nuppa, men snyggt låter det ju verkligen inte. Återigen kan jag verkligen inte se något samband med sex överhuvudtaget? Kan det kanske ha att göra med att man studerat hur fågelgökar parar sig med varandra och sen kopplat det till människornas sätt att ha sex? Eller hur blev det så att Göka blev synonymt med knulla?

Vill även återigen tillägga att skulle detta ord komma ur en annans person namn, med motiveringen att inte skämta, utan mer låta sexig och eggande - hade jag tagit på mig skorna och gått därifrån. Samt skrattat hela vägen hem så att det ekar mellan hus, + anordnat en mindre telefonkonferans med de 10 närmaste för att berätta! Men det är ju bara hur lilla jag skulle reagera... ;)


En gök. Och nej, det blir inte sexigare än så.

lunchpaus.

Publicerad 2009-10-05 16:27:43 i min vardag,

Kom hem från bibblan för ett tag sen, blev grining över ungdomsmottagningens överdrivet långa telefonkö, så jag vår köa med tusen klamydiasmittade fjortisar imorrn bitti istället! (Inget fel med det, jäkligt bra att dom tar sitt ansvar och går och testar sig. Känns bara som att mitt besök som tar högst 20sek kommer hamna låååångt ner på priolistan bara...)
Just nu sitter jag och funderar på att jag vill måla om matrummet, helst i en likadan ljusblå klar färg som himlen utanför har just nu. Och kanske att det sträcker sig så långt att även taket blir målat, med små vita fluffiga moln. Fast frågan är då om man skulle bli sjukt lugn eller smått illamående av rummet?!

Nej, åter till studierna. Har massa bra och kreativa ideér i huvudet som måste ner på pappret och jag har fortfarande en bok att läsa ut. Ikväll ska jag nämligen ut på äventyr och har inte tid att plugga... ;)

mot bibblan.

Publicerad 2009-10-05 11:23:09 i min vardag,

Nu har jag packningsinvikt mig nya väska, åh vad jag älskar den! Så stor och rymlig och man får plats med hur mycket som helst i den. Denna väska var exakt en sådan jag hade behövt under THG´s dagar.
Om någon mot förmodan har vägarna förbi stadsbiblioteket så är ni hjärtligt välkomna, jag älskar att bli störd! Jag sitter i rummet där VNDP-böckerna finns, dvs där Sexologiböckerna finns, tycker allra bäst om det rummet. Jag har rosa tröja på mig, dricker allt som innehåller koffein och man känner igen mig på att folk runt omkring stirrar på mig då jag råkar ha omedveten ljuddamp! Så kom gärna förbi och stör :)

måndag

Publicerad 2009-10-05 10:52:05 i min vardag,

Känner för att vara lite extra duktig och få en bra start på veckan, så ska dela upp dagen i två delar -

första delen:
- åka till stadsbiblioteket och läsa ut lite böcker inför imorgon
- börja spåna och förhoppningsvis skriva på en tentauppgift
- börja spåna och skriva på en uppgift för HIVkursen
- leta reda böcker för kommande vecka + andra kursen
- leta upp lite annan fakta och försöka smälta så mycket som möjligt
- skissa på lösa planer
- skaffa p-piller och boka in mig hos Fröken L

andra delen:
- leta reda på ett kvitto
- fixa garanti på min älskade smoothiemixer
- maila maila maila och maila!
- äta kakor och läsa ut lite böcker

åh va roligt...

Publicerad 2009-10-05 10:44:35 i min vardag,

- Jahaja, varför står du här och dricker läsk med sugrör? Det finns ju sprit!
C - eeh jadu, för att jag varken vill eller kan dricka.

- Mhm, och vart har du gjort av pojkvännen då?
C - Jag har blivit dumpad.

- Och vad ska du bli när du blir stor då?
C - Jag ska bli sexolog!

Åhh ångest! Klapp klapp klapp! Så jäkla kul att du fyller 60 just det här året pappa, och att din fest ska ske just nu på lördag. Jag som är så extremt jävla övertaggad på att gå och leka hundra frågor med 50pers. En riktig jävla drömkväll!

Ååh ångest!

an afternoon theparty

Publicerad 2009-10-05 10:30:55 i min vardag,

Det krävs så himla lite för att en kväll ska bli jäkligt bra. Tar igårkväll som exempel, allt som behövdes då var; världens finaste ellen, hennes supergoda hembakade kakor och två koppar te. Så himla bra<3


älskar du dig själv?

Publicerad 2009-10-05 00:37:29 i Sex osv.,

Hur ofta tänker du för dig själv att du älskar dig själv, eller säger det högt till dig själv i spegeln? Jag brukar tänka det ganska ofta, lika ofta som jag tänker det om mina älskade darlings när dom gör något klockrent, gulligt eller älskvärt så poppar meningen upp i huvudet "fan vad jag älskar henne/honom!", så brukar jag tänka det om mig själv.
Det behöver inte vara något speciellt som sker utan mer som en reflex när jag gjort något bra, när jag gör iordning mig inför en ny dag eller gör något som jag vet är bra för mig! Prova samma sak, säg det, tänk det eller skriv det till dig själv!


För mig är det ganska logiskt -
hur ska jag kunna älska någon annan om jag inte älskar mig själv?<3

en såndär dag...

Publicerad 2009-10-04 23:03:44 i Sex osv.,

Idag när jag var på väg hem från jobbet kände jag att det var en såndär dag, suck! En såndär dag då man vill sucka och borra ner sig i dystra tankar och liksom inse att varje dag inte kan vara fullständigt klockren! En såndär dag då man vill lyssna på du-krossade-mitt-hjärta-låtar och nynna med i texten och känna att det är ganska härligt att en text kan vara sådär ärlig och rak på sak.

Lasse Lindh - Varje litet steg du tar

Hur kunde det bli så här fel?
Det skulle ju alltid vara du och jag..
Vi skulle ju visa varandra världen och inget fick nånsin komma mellan oss.
Men nånting kommer alltid i mellan och någon slutar alltid älska först.
Men varför kan det aldrig vara jag?
Och nu träffar du mig för att lindra ditt dåliga samvete
och för att hjälpa mig att ta mig igenom min situation.
Men jag vill inte ta mig igenom någonting..

Varje litet steg du tar och varje gång som du för,
ditt hår från dina ögon på ett sätt som ingen annan riktigt gör,
och varje gång som du ler,
hugger det till i mitt bröst..
för jag vet att jag aldrig, aldrig, aldrig mer
kommer få ligga bredvid och kalla dig för min.

Och nu när jag inte har dig, så tycker jag att jag ser dig överallt,
och när blev den här stan så liten?
Och mina vänner försöker trösta..
och drar med mig på fester och presenterar mig alltid extra artigt
men jag skiter i vilket och går alltid hem först,
och jag sover mycket mer än jag borde.
Och jag vet att det går över och kommer kännas mycket bättre men
varför är man alltid en jävla nybörjare på sånt här?

orgasm.

Publicerad 2009-10-04 22:24:14 i Sex osv.,

Det är konstigt det där med orgasm, medan en del människor har supersvårt att uppnå dessa underbara moments, så finns det andra som kan få det bara genom att andas på ett visst sätt. Och jag undrar vad det beror på? Vissa forskare är helt övertygade om att allt sitter i psyket, att alla har den rent kroppsliga förmågan, men att hjärnan liksom inte hänger med och vill samarbeta!
Andra säger att själva nöten är känslorna, att det måste kännas fullkomligt rätt till 110% med personen man är med, situationen och hur man själv mår - allt måste rent känslomässigt stämma annars går det inte. Har det med kärlek att göra då? Att man måste måste vara kär och verkligen älska den man har sex med för att orgasmen ska komma?

Mjaa, enligt mig tror jag att det är just sådana teorier som ovan som phuckar upp det! För hur ska man kunna slappna av och njuta av sexet, om man samtidigt ska ligga och fnula över varför orgasmen inte kommer? Varför måste man alltid hitta svaren och peka ut orsaken till varför något blir som det är? När det kommer just till orgasmens lösning är mitt enkla tips - slappna av, koppla bort hjärnan och njut! Orgasmen kommer när den kommer!

hur man dödar ett klädesplagg på en sekund!

Publicerad 2009-10-04 21:53:11 i min vardag,

Vi gick omkring på HM igår, och följande meningsutbyte sker:

C -Åh, var inte den här fin?
S - Var det inte en såndär som Dessie köpte häromdagen?
C - Meeh! Jaha, men den här då? Jag visa den för L i New York och han sa att den påminde om en lampskärm!
S - ... Eller Anneli Rydén.

Jag vet inte riktigt vem det är värst att likna, en översminkad fjortis med hjärnskador eller en överrökt 50+?

min nya väska!

Publicerad 2009-10-04 19:19:27 i min vardag,

Jag och sambon fick ett litet paket i veckan, innehållandes världens finaste saker! Tadaa, detta fick jag av snälla Tomten lite i förskott! Visst är det gulligt att vi har likadana va?! :)


Det stora paketet!


Min fina väska! :)


Sambons fina väska!

systerskap!

Publicerad 2009-10-04 19:11:26 i min vardag,

Åh, jag har precis läst klart Katerina Janouchs senaste bok Systerskap! Så sjukt jäkla bra bok, den var så pass bra att jag dragit mig i flera dagar för att läsa klart den, just för att då är den ju helt slut(logiskt va!) och det dröjer innan trean kommer. Eller om jag kommer ihåg rätt så sitter hon och skriver på den just nu. Jag vill inte ens tänka på hur lång tid det tar innan den kommer, något negativt med litteraturvärlden är att det går lite långsamt från skrivfasen till färdig bok!
Systerskap är bok nr 2 om barnmorskan Cecilia Lund och handlar om hur hon ska gå vidare med sitt liv efter att hon upptäckt att hennes man John bedragit henne. Hur de ska göra med barnen, hemmet och deras liv tillsammans. Dessutom sker andra saker i staden, systerskap får en annan betydelse!

Åhh, så jäkla spännande, omskakande, vacker och fullkomligt fantastisk bok! Är det något Katerina är bra på så är det att skriva så att man kommer in i boken efter en halv sida, så bra! Börja med Bedragen, första delen, och fortsätt sen med denna. Perfekta böckerna att krypa upp i höstmörkret med :)ps. älskade chef, coach, lillmamma, idol och internetmoster - skriv på! Jag kan knappt vänta tills jag får veta hur fortsättningen på Cecilias liv blir. Aah, så jäkla många cliffhangers i slutet att jag dör! Skriv på kära du!  

ge mig karatefylla!

Publicerad 2009-10-04 18:40:43 i party-larty,

Åh, jag är så jävla sugen på alkholhaltiga drycker att jag snart klättrar på väggarna. Det känns lite som att jag är gravid, och exakt allt det som är livsfarligt för bebisen lockar som allra mest just nu!

- Jag vill gör färgglada drinkar och svepa en efter en
- Jag vill dansa till schlager och skrika med i texterna
- Jag vill ta på mig någon av mina tio små svarta klänningar 
- Jag vill köra tequilarace och vinna
- Jag vill kedjeröka mentholcigg på en altan och njuta av nattens värme och prata om livet
- Jag vill dricka Vodka on Rocks med svartvinbärssmak
- Jag vill vandra hem ensam framåt småtimmarna med varsin vinflaska i handen som vapen
- Jag vill ha roligt fyllesex och knappt minna det dagen efter
- Jag vill skratta åt världsliga ting tills tårar rinner
- Jag vill spela musik på tuben, skrika med i låten och inte bry mig
- Jag vill inbilla mig att jag är bättre än Shakira på att dansa
- Jag vill dansbattla och utse mig själv till vinnare
- Jag vill röka så mycket att hostan sitter kvar i dagar efteråt
- Jag vill sno andras flickvänner och pojkvänner och strula
- Jag vill ha så mycket hårspray i håret att det tar dagar att lägga sig
- Jag vill dra Poppers på öppen gata och njuta av hjärtat som pickar
- Jag vill gång på gång önska låtar och inte förstå att djn ignorerar mig
- Jag vill gå hem barfota från tuben med klackarna i handen
- Jag vill röka vattenpipa och känna nicokicken
- Jag vill laga fyllekäk och ignorera disken
- Jag vill bli galet arg och riva ut folks frysar och slå killar med frysfack
- Jag vill krossa glas och njuta när skärvor flyger åt alla håll
- Jag vill ha en så rolig förfest att den blir kvällens fest
- Jag vill sno öl, tuggumin och annat från vilsna dalmasar
- Jag vill vakna upp och inte minnas vart alla blåmärken och skärsår över kroppen kommer ifrån
- Jag vill spy i en park för att slippa bakfyllen
- Jag vill sjunga "Vet din mamma att du super" med folk som kan texten
- Jag vill diskutera politik och bli förbannad på folk som inte tycker som jag
- Jag vill dansa på bardisken och svinga runt strippstången
- Jag vill fyllehångla
- Jag vill fyllegråta och hata världen
- Jag vill dricka absinth
- Jag vill virra bort mig och gå vilse
- Jag vill straffspy i portuppgångar
- Jag vill vakna upp och inte veta vart jag är
- Jag vill sno blommor och plantera hela diskhon full åt mamma
- Jag vill fyllekäka glass och vispgrädde på tub direkt ur förpackningarna
- Jag vill dricka öl efter öl
- Jag vill vara så full att jag inte förstår när jag blir utkastad
- Jag vill sparka efter killars huvuden så att skorna flyger iväg över dansgolvet
- Jag vill dricka gratisdrinkar och njuta
- Jag vill komma in på VIP-avdelning och dricka Moet
- Jag vill ligga uppochner i en fotölj och filosofera
- Jag vill nakenbada och strunta i vilka som ser
- Jag vill bli så full att man vinglar fram hela dagen efter
- Jag vill vara först och sist på dansgolvet

dela dildos?

Publicerad 2009-10-03 22:26:40 i Sex osv.,

Hej Caro! Jag har en liten fråga gällande dildos, kan man dela dom och andra sexleksaker med sina kompisar? Kan ju vara kul att prova lite olika utan att köpa hela butiken!

Svar: Absolut kan man göra det! Smart och ekonomiskt och absolut inget fel. Dessutom jäkligt smidigt om du t.ex äger en G-stav, och bästisen äger en Rabbit, varför inte byta lite då och då och öka njutningen?! Det man dock ska tänka på att könisar även kan smittas via sexleksaker! Så antingen om ni kör med kondom över kompisens dildo, funkar lika bra som på äkta kukar, och kanske det allra smidigaste. Annars finns det även rengöringsmedel som är specialanpassade för just sexleksaker att köpa på välsorterade sexbutiker. Att tvätta av både innan och efter användning bör ni köra som standard utöver de två tipsen ovanför! Lycka till och njut ;)

förbjudna minnen.

Publicerad 2009-10-03 20:01:02 i Sex osv.,

Är det inte otäckt att minnen som man sedan länge tryckt undan och nästintill glömt bort, och att det på bara några sekunder åter kan komma tillbaka, skapa den där iskalla känslan i magen och krama åt ens hjärta. En plats, en person, en doft eller en sak - något sånt enkelt som återskapar förbjudna och undantryckta minnen. Känslan av att stå på en plats och se hur allt det gamla uppspelas framför ens ögon, är en väldigt otäckt känsla.
Vad man kan göra åt det? Ja antingen totalisolera sig och på så sätt minimera risken att någonsin stöta på något som kan komma att påminna om det otäcka. Eller när en sådan situation uppstår, ta några djupa andetag acceptera att de gamla minnena kommer tillbaka och sen inse att det är något som skett i det förgångna och inget som kommer återupprepas igen. Och återgå sen till nutiden och inse att de där minnen som känns förjäkliga är just bara minnen, och inte verkligheten.

tjejkväll i ett nötskal!

Publicerad 2009-10-03 19:07:43 i min vardag,

Middagen är snart redo för min del - pommes och bea! Medans sambons ligger förpackad och redo i en vit liten kartong. Resterande planer för kvällen stavas följande; chips, dipp och nyinköpt dubbeldvd med chickflickfilmerna Djävulen bär Prada och I hennes skor! Det enda som ska göra den här kvällen snäppet tjejigare vore om ett spontant kuddkrig bröt ut, och vi befann oss i bara undies och slogs med varsin mjuk kudde tills dunet flög omkring i rummet, typ.

På ett ungefär exakt det jag behöver just nu.

fullspäckad dag.

Publicerad 2009-10-03 19:02:16 i min vardag,

Jobbet började med en massa kaos, tillfälliga strömavbrott då hela min avdelning dog och blev så pass mörk att jag inte vågade röra mig, till att jag skulle försöka vara kreativ och placera ut alla leveransvaror själv. Dock kom sambon och hämta mig efter jobbet, och tyckte det såg väldigt snyggt ut! Poäng till mig :)
Därefter direkt till skärholmen där vi lalla in i den ena butiken och in i den andra, jag fick för mig att prova skinnklänningar och i den ena såg jag ut som en riktigt Black Jack i, och i den andra såg jag skitsnygg ut (förutom den lilla detaljen att den satt skitbra över bröst och rumpa, men vid magen och ryggen såg det ut som att jag varit på smällen och bara gått ner gravidkilon över magen!) Det slutade med att jag bara kom hem med ett halsband...

Lyckat för plånboken, mindre lyckat för garderoben kan man sammanfatta dagens shopping med.

nuppa!

Publicerad 2009-10-03 10:07:55 i Sex osv.,

Är inte det bland det fulaste orden i världen? Och så ska det representera något så härligt som sex? Nej, jag kan verkligen inte förstå dels vilka är människorna som använder detta äckligt fulla ord, och hur kommer det sig att det kallas nuppa? Om någon därute med ett överdrivet stort intresse för ord och det svenska språket sitter på svarat, lämna gärna en kommentar för jag är jäkligt nyfiken över detta ord!

Skulle jag få den meningen slängd i ansiktet "Hörru snygging, ska vi ta och nuppa lite?", så skulle jag nog rent kroppsligt slakna, alla signaler, hormoner och känslor skulle dö på en mikrosekund! Eller bara asgarva personen rätt upp i ansiktet och gå därifrån! Vem/vilka är dessa människor som har ordet nuppa i sin vokabulär?

bra start på dagen

Publicerad 2009-10-03 10:02:54 i min vardag,

Känner mig lugn och harmonisk på något sätt, vet inte riktigt vart det kommer ifrån. Kan ju kanske vara att jag tillbringade gårdagen hemma med myskväll, och inte ute på någon krog aspackad och därmed bakis idag?! Sambon sover fortfarande och jag sitter här själv i ett svinkallt vardagsrum och har mysfrukost med mig själv. Nybakade frallor, färsk apelsin/ananasjuice och en stor kopp kaffe, kan det bli bättre start på helgen?

once in a lifetime

Publicerad 2009-10-03 09:50:13 i min vardag,

Titta riktigt noga på bilden, se till att den verkligen fastnar på näthinnorna - för detta är något ni typ aldrig någonsin kommer att få uppleva igen! Jag, djurhataren nr 1, har en livs levande hund i famnen, och ler.ps. detta ögonblick kommer bara att upprepas den dagen då jag får min älskade mops Frans, som för övrigt har namnsdag imorgon, lite i förskott.

finaste kvällen på länge!

Publicerad 2009-10-02 23:43:27 i min vardag,

Åh, jag känner mig helt varm av lycka! Sista tjejen har precis gått igenom dörren och nu är det bara lilla jag som är vaken i hemmet. Vi har precis haft världens mysigaste tjejmiddag med tacos och kladdkaka, för att fira att min älskade sambo och bästis fyller 20! Massa skratt, minnen och prat om allt mellan himmel och jord - precis som det ska vara på en tjejmiddag! Om man bortser från att hunden smygåt kladdkaka när vi andra diskade, så var kvällen himla fin!

Kvällens bästa mening, jennie mitt i disken: Jag står här och tänker på att våra tjejmiddagar ser exakt likadana ut som för fem år sen, lite tacos och kladdkaka, det är allt som behövs!

Och just nu sitter jag bara och njuter av vilka fina vänner jag har, att jag har lyckats hitta världens finaste guldkorn i hela vida världen, och att vi fortfarande håller ihop! Det går dagar, veckor och år, tusen saker sker per dag, men vi är fortfarande lika tighta som från början. Livslång vänskap som i ett nötskal<3casual friday

Publicerad 2009-10-02 10:44:05 i min vardag,

Ska snart ge mig iväg in till stan för en snabb kaffe med älskade ellen, därefter ska jag leka duktig och leta upp massa böcker jag kommer behöva framöver, ordna lite andra skolgrejer och sen ska jag plugga!
Känns som om jag är lite extra duktig idag och monsterpluggar hela dagen, så kan jag med all rätt vara lite slappare i helgen. Dessutom får vi ju finbesök senare ikväll, så måste även hinna med att städa bort det värsta, tända lite doftljus och få det att se allmänt mysigt och hemtrevligt ut :)
Ser ut som att det här kommer bli en riktigt trevlig dag och perfekt start på helgen!

med solen i ögonen

Publicerad 2009-10-02 10:39:44 i min vardag,

Höst, smakar det inte ganska bra i munnen iaf? Känns som att det kan komma att bli en bra höst och jag ska se till att mycket av detta sker - höstpromenader, sitta på någon uteserververing med solen i ögonen, hoppa i lövhögar, halloweenfest, besök av kyrkogården(iofs bara två gånger), plocka svamp, grilla korv, ha massa tjocka halsdukar, myskvällar med te, ordfejdenkvällar med kladdkaka, en runda kring djurgården, soppmiddag(har aldrig haft en sådan), se massa töntiga kärleksfilmer, planera inför sommarens äventyr. 

kärlek på papper

Publicerad 2009-10-01 23:44:47 i Sex osv.,

Det är så mycket känslor, tankar och funderingar som jag vill få fram. Så mycket kärlek och händelser som jag bara vill att ni ska veta om och för att ni ska förstå. Fan, det är så mycket som jag vill skriva om, så mycket som jag bara vill släppa ut och berätta om - men vet inte hur! Just nu känner jag bara att om jag glämtar lite på asken så slinker Pandora ut och världen blir mörk. Inte direkt så bokstavligt, men just ikväll har jag ingen ork till att lätta mitt hjärta och hjärna. Förlåt för att jag är så seg på att svara, skriva, höra av mig och hålla er uppdaterad. Önskar jag hade mer ork till att göra det, men det kommer dagar då kroppen sviker.

Så ikväll låter jag fingrarna vila och ägnar mig åt nöjesläsning istället. Det är ungefär på den nivån jag klarar av just ikväll. Älskade fina, jag lovar att inom kort kommer milslånga kärleksbrev komma, sprängfyllda med kärlek, tårar, smärta och massa skratt! Fan vad jag saknar er ikväll, allihop! Kärleksbreven skrivs och skickas inom kommande dygn till er - Owe, Madde och Sanna.er caro<3

lite kvällskär...

Publicerad 2009-10-01 23:08:46 i min vardag,

Herre min gud vilken toppenkväll! Började med middag på Texas Longhorn, med massa kött! Jag fick bokstavligen in en hel gris samlade revben, fast tillagad och med massa tillbehör. Därefter åkte vi in till stan och mot Skandiabion där kvällens show skulle vara. Jag trodde att vi bara skulle se Jonas Gardell, men istället var det tre andra komiker också; först en av världens roligaste kvinnor Karin Sköld, så jäkla bra repliker och en sådan igenkännande feeling och jag är varken 30+ el mamma, då fattar ni hur skicklig hon är! Därefter var den en skåning vid namn Christer, också superbra. Och sen blev det ett litet extrainhopp med Özz!! Så sjukt bra!

och till sist, mannen vi alla älskar och väntat på - Jonas Gardell! Jag vet inte vad det är med den mannen, men trots att han är över femtio år, så vill jag bara plocka med honom hem och behandla honom som en liten docka, ni vet som man gjorde när man var liten. Hans begåvning finner liksom inget tak, så sjukt jäkla bra och jag är fortfarande efterlycklig efter showens slut! Jonas, han har ju liksom alltid funnits där, lite som en husbög! Jag är ju uppvuxen sen start med att ha hans humor omkring mig och vetskapen om att han är kär i en kille, och jag blir nog lite mer kär i honom för varje gång jag ser honom!<3ps. ska ta och leta fram hans gamla bok En komikers uppväxt, kapitel 42 el 47 är så pass roligt att jag minns hur jag var tvungen att avbryta läsningen, stänga igen boken och andas för att jag höll på att skratta ihjäl mig!

pillowbooks!

Publicerad 2009-10-01 14:48:19 i Sex osv.,

När vi var på det stora konstmuseét i Göteborg så var en av utställningarna med japanskt tema, det fanns kimonos, vapen, målningar och självklart shungamålningar! Shungamålningar även kallade vårbilder är gamla japanska erotiska teckningar. Förr i tiden så band man små böcker med dessa erotiska målningar av älskande par i olika samlagsställningar till små böcker, och gav sen dessa till nygifta par. Paren placerade boken under huvudkudden och kunde ta fram vid brist på fantasi och till inspirationsshjälp. Därav namnet Pillowbooks!ps. några exempel av shungamålningar fanns på japanavdelningen, men bakom ett skynke i respekt för barnen. Och självklart var jag den första att springa fram och kika bakom skynket, vilket ledde till att hela min grupp skrattade åt mig... Ursäkta för att jag råkar vara konstintresserad!

ett tecken på mognad?

Publicerad 2009-10-01 14:40:29 i min vardag,

Jag har precis sett och överlevt en skräckfilm helt själv, och inte vilken skräckis som helst - en cpläskig! Dead silence heter den, och har ni inte sett den och är på jakt efter något läskigt - hyr den! Jag skojar inte med hur läskig den var, jag var tvungen att pausa flera gånger och bara kolla bort o andas lite. Ska inte avslöja vad den handlar om, men kan säga så mycket som att det är med en jäkla massa dockor! Så är ni lite skraja för dockor och gamla leksaker, se den här filmen och tuppa av av skräck ;)

Funtar på om jag ska ta en liten powernap innan jag börjar plugga, eller om jag skiter i powernapen och pluggar resten av dagen. Visst får jag mer gjort, men risken finns att jag kommer somna på bion ikväll, och det vill jag verkligen inte!

jag är en elak människa.

Publicerad 2009-10-01 12:25:43 i min vardag,

För det första så var jag en av väldigt få som inte sörjde ett dugg när Michael Jackson gick bort, jag ryckte lite och tänkte ungefär "en mindre pedofil i världen". För mig var han inget annat än en psykisk sjuk man med pedofila drag som oturligt nog begåvats med alldeles för mycket talang! Sen kan man skylla hur jäkla mycket man vill på hans pappa och hela etablissemanget, mannen var sjuk i huvudet - punkt!

För att gå vidare till den elaka biten, hans slutturné skulle ju ha hetat "This is it!", och är det bara jag som genast ser framför mig den gamla risifruttireklamen? Det är massa snö, tomten kommer och ger någon kvinna en risifrutti och i bakgrunden spelas den clatchiga låten This is it!
Jag tycker det är ett så skrattretande sammanträffande att en av "världens mest framgångsrika och talangfulla artister"(blalalal) skulle ha det som sluttitel och att här används samma mening som slogan för risifrutti!


Hahahaha, jag kommer nog få brinna i helvetes eldar för det här! Men det är fortfarande lika roligt och jag har skrattat åt det själv i flera veckor nu!


Bakom varje ängel döljer sig en djävul - ett gammalt Caro-ordspråk

Dagens to-do

Publicerad 2009-10-01 12:06:09 i min vardag,

Hade ställt klockan på halv elva, men vaknade 8 pigg som ett barn. Sen dess har jag nöjesläst Systerskap av Katerina, så sjukt bra att det inte går att lägga ifrån sig den, måste läsa ut den under dagen. Förutom det ska jag även hinna med detta:

 • powerwalka en timme - X
 • städa undan alla böcker och tvätt - X
 • se och överleva skräckfilm själv!
 • läsa klart Zelda och Systerskap
 • plugga och läsa ut lånebok + hitta kommande veckors böcker
 • spikmatta + huvudmassage
 • kanske storhandling inför imorgon med sambo
 • middag + Jonas Gardell med la familia

feministiska serier!

Publicerad 2009-10-01 00:58:24 i Sex osv.,

Jag som är uppväxt med Cecilia Torudds "Ensamma mamman" har alltid haft en förkärlek för serier med kvinnor i huvudrollerna. Det är garanterat en av världens bästa serier och har ni inte läst den så gör det! Ni kommer skratta tills tårarna rinner, jag fnissar bara jag tänker på strippen där morfar halkar och landar på cornflakespaketet och tror att han brytit ryggen!

För er som vill läsa lite mer nutida serier med underbara kvinnor i huvudrollen, dvs från 2000talet istället för tidigt 90tal som Ensamma mamman, så kan jag starkt rekommendera dessa! Det är tre helt olika serier från helt olika kvinnliga författare men de har en sak gemensamt - varje serie innehåller en stark, klok, klockren och phucking underbar kvinna som går sin egen väg och skiter i resten! Love it!<3ps.
så om du någon gång känner för lite klockren humor och kvinno-pep, läsa någon av dessa och njut över att du är kvinna! För vi är tamejfan bäst! :)

grinig fitta?!

Publicerad 2009-10-01 00:40:28 i Sex osv.,

Det många kanske inte tänker på är att det sker en jäkla massa downstairs under en månads gång; det är tiden före mens, det är mens och det är tiden efter mens - under alla dessa perioder sker det olika saker och bakteriefloran påverkas ständigt. Det höjs och det sänks, allt helt naturligt efter naturens gång. Dock inte särskilt lätt att förstå sig på om man inte är helt inne på ämnet.
För att undvika t.ex. svampinfektioner och dylika saker som kroppen gärna skapar själv kan man tänka på att inte bära snortajta jeans, att inte alltförofta ha på sig undies som inte är bomull samt sova naken! Dessutom kan man under mensperioden använda sig av dessa på bilden nedanför, en aningens dyrare, men kan nog vara värt att testa om man ofta får problems downstairs!ps. snällaste någon från rfsu hade lagt fram dessa på toan där kvällskursen är! Jag som fattig student tackar och bockar!

Om

Min profilbild

Caro Wikbro Carlén

jag arbetar som sexualupplysare och har huvudfokus hivprevention och säkrare sex. förutom det gillar jag att läsa, feminism, hångla med min donna, mina queens, New York, att äta, vettiga serier, genus, att resa och att diskutera. och det är ungefär det jag bloggar om.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela