camel toe

VECKA TRETTON OM FITTAN ÄR HÄR! Vill ni läsa fler texter om fittan så finns dom under fliken fittan<3 Och jag har valt ett ämne baserat på en fråga jag fick i en klass förra veckan.
 
Bland det bästa jag vet är ju när folk ställer frågor, eller ännu bättre: följdfrågor. I denna klass blev det någon slags öppen frågestund och vi diskuterade allt från vad queer egentligen är, om en kan ta sönder en kondom medan kondom ligger kvar i förpackningen, och vad en gör om en råkat bli pappa åt ett barn? Och så denna fråga: vad är camel toe? 
- dessa kids går i åttan och var fullkomligt ljuvliga <3
 
Jag förklarade att det dels är det som visas på bilden nedan. Att det är en kamels tår. Men att det också kan liknas vid kroppen och fittan. 
 
Att när en pratar om camel toe så menar en att en kan se de yttre fittläpparna utanpå kläderna. Kanske att en person har tighta byxor, tights eller underkläder på sig, så att en ser fittan på utsidan av plagget. Och varför pratar en om detta? Ja, kanske för att en tycker att det är fnissigt, pinsamt, fult eller märkligt att en kan se fittan eller delar av fittan fastän personen har kläder på sig. Fast när jag drog liknelsen att det är ungefär som att en kan se om pungen ligger på höger eller vänster sida på någon som skrevar på tuben, då fattade dom att det inte var så värst märkligt. Att ibland har vi klädesplagg på oss som gör att en kan se delar av könet ändå. Och jag kan helt ärligt inte förstå vad som är grejen, ibland syns olika fettveck, ibland en del av en pung och ibland en del av en fittläpp - det är väl inte mer än så?
 
Och jag gjorde en snabb googling på camel toe - och jisses vad det finns bilder. Media tämligen dyrkar detta område! Det finns drivor med bilder av detta. Det är alltså lika spännande för skvallerpressen som för ett gäng åttor att titta på detta. Jag valde ut några donnor jag gillar och som kom upp under sökningen. 

Femtiotre dagar

Om femtiotre korta dagar sitter jag, mamma, Phia och mini-E på ett plan till Mallorca. Mini-E's första resa utomlands!! Vi ska ägna en vecka åt att bygga sandslott, bada i poolen, sova i solen (jag och mamma) och äta massa god mat. Och läsa! Jag plockade hem dessa böcker i går från jobbet, så dom står överst på min semester-lista! 
- en om rika kids på Manhattan <3 och en ungdomsbok om en kille med aspbergers. 
- och detta ska jag glida runt i en hel vecka. Älskar ställen där en kan plocka olika storlekar. 

vecka fjorton

Åh, äntligen en ny vecka! En vecka där jag inte behöver plugga innan jag gått upp, på tuben och tills jag stupar. En vecka där jag inte kommer åka kors och tvärs för skolpass. En vecka då jag ska äta middag varje kväll, hångla med min tjej så mycket jag hinner och försöka nöjesläsa. 
 
Måndag: Öppningspass på Centan, telefonmöte inför en COL-utbildning jag ska hålla om några veckor, träna, se Jordskott!! Och träna. Det blev en timmes promenad/jogg på bandet. 
 
Tisdag: Skulle haft ett mööööte, men det blev flyttat längre fram. Istället ska jag jobba hemma + ha Gleemaraton!! Vi ska se de fyra sista avsnitten och gråta en liten skvätt. Eller liten och liten, jag kommer att hulka. På kvällen ska jag spela in två avsnitt av Minnet Fullt och vi ska ha en gäst!!
 
Onsdag: Inleder dagen med att hångla min tjej farväl som åker hem över påsk ::´((( Därefter ska jag ha tre skolpass med observation för RFSU. Sen ska jag in till stan och fika med Anna på Kult <3 På kvällen ska jag förhoppningsvis yoga. 
 
Torsdag: Ha ett tredje pass i en språkintroduktionsklass, alltid lite deppigt att säga hej då till en klass en hängt med flera timmar. På kvällen kommer mamma, Phia, mini-E och Ernst över på påskmiddag! <3 
 
Fredag: Jag ska ha mini-E hela dagen <3 vi kommer gå på utflykt, bada badkar, busa och förhoppningsvis sova middag! 
 
Lördag: Ha ett planeringsmöte inför COL-utbildningen jag ska hålla med en annan. Gå igenom upplägget och dela upp olika ämnen mellan oss. 
 
Söndag: LEDIG! 
 
För första gången på länge har jag flera kvällar obokade och flera luckor om dagarna, så efterlängtat. Ska visserligen fylla många av timmarna med ett jobbuppdrag jag pysslar med nu. Och träning, längtar så efter att jogga och yoga. Dessutom ska jag även nöjesläsa minst två böcker. Kommer bli en ljuvlig vecka. 
 
1. två söta små kycklingar. 2. ska baka minst två kakor ur denna ljuvliga bok under veckan. 3. denna magiska bild kommer härifrån. <3

efter-tentan-längt

Hämtade ut ett paket innehållandes dessa böcker i går. Fridah har fått samma paket och vi ska läsa och snacka om dom i Minnet Fullt. Och det ska bli ljuvligt att nöjesläsa igen. Den senaste tiden har varit fullproppad med jobb, plugg och annat. Ska bara bestämma mig för vilken jag ska börja med? Kommer förmodligen läsa dom parallellt. 

Återkommer med recensioner sen! Tack Pocketförlaget ❤️

LL - lördagens lista

Denna fantastiska lista är snodd härifrån
 
 
HAR DU?
Folköl i kylen: nej men i skafferiet, någon tog med dom till min tjugoårsfest och dom har legat där sedan dess.
Något husdjur: nepp. Men jag längtar efter en hund som kommer att heta Frans <3 
Någon favoriträtt: tryffelrisotto eller fiskgryta med aioli
Puder på dig: nej. Jag har haft puder under några fotograferingar, men skulle aldrig applicera det själv. Jag har foundation på denna bild och ser ut att vara gjord av plast. 
Några framtidsplaner: nöjesläsa mer och yoga 
Någon sjukdom: nepp
Gymkort: på friskis & svettis
En homosexuell kompis: haha, sjukaste frågan någonsin? Jag har ett gäng vänner, och hur dom knullar eller blir kära, är knappast relevant.
Duschat idag: en dusch och ett bad
Någon kompis som snarkar: inte direkt snarkar, mer snusar? Jag är nog den som snarkar
Någon vän som spelar i ett band: nej? Inte vad jag vet? Känner folk som sjunger
Några mvg:n: jodå, dom ligger där i en liten snygg hög - och helt onödiga
Någon som förstår dig: jag har flera som förstår flera olika sidor av mig
Något beroende: kaffe
Fikat idag: kaffe
Nagellack: lavendellila. Enhörningarna skulle älska detta lack från Essie. Full steam ahead heter det.
Någon vän som bor i ett annat land: inte vad jag kan komma på?
 
 
VEM?
Avskyr du: personer som sätter sin egen lycka och position i samhället över andra människors liv och möjligheter.
Delar du mest minnen med: min syrra, mina vänner, E <3
Stör du dig på: douchebags
Gosar du med: E <3
Lagar mat: mest E, men jag kommer snart ikapp haha
Diskar: vi har diskmaskin = gåvan från himlen
 
 
VILKEN? 
Tidning läser du: Ottar, Insikt och Bang
Buss åker du oftast: 172an eller 165an
Dag fyller du år: 26 juli
Årstid föredrar du: dom dagar då solen lyser
Stad är du uppväxt i: Aspudden <3 visserligen ingen stad, men det ser ut som en fantastisk småstad
 
 
VAD?
Gör du nu: lyssnar på Gift vid första ögonkastet, så himla bra serie! Och planerar att skriva på en tenta om en stund. Kommer förmodligen se en film och somna innan nio istället...
Gör dig till en bra människa: jag arbetar med hivprevention och säkrare sex-frågor
Gör dig till en dålig människa: jag äter mycket kött när jag istället borde lära mig att laga vego-rätter
Vill du arbeta med: att skriva och att utbilda
Är roligast just nu: Rederiet
Har du på dig nu: underkläder
Har du för smink idag: nada. Har haft kajal, mascara, rouge och läppstift varje dag denna vecka för att se pigg ut - lediga dagar = inget smink
Äger du för skor: converse, praktiska skor, löparpjucker
Har du för storlek i skor: 37,5
Läser du för bok: Divergent + vår senaste bokbklubbsbok
Ska du göra nu: Göra ett glas oboy, stänga av serien och renskriva lite anteckningar.