onsdag.

Nyårsafton idag, och jag ska iväg till jobbet, känns väldigt fisigt, men men. Har haft mysigaste morgonen med älsklingen, finns verkligen inget bättre än att vakna upp nära honom, helt underbart! Av någon anledning vaknade vi vid 8 och har varit vakna sen dess. Nu gör han frukost innan jag måste iväg till jobbet, så sött!
Fick julklappar igår av hans föräldrar, och det var två helt underbara julklappar - en smörgåsgrill från Chili-serien OBH Nordica, och små rosa hörlurar med döskallar på från SKullcandy! Helt underbart fina saker, så snälla!

Nu ska jag ut till älsklingen och hjälpa honom med frukosten, det blir "smörgåsar som är som mörkt bröd och supernyttiga, fast det ser ut som vitt bröd!" Så gulligt!!

ps. älskar dig mest mitt hjärtegull<3
puss puss//en lycklig caro<3

in a nutshell.

Jag lever, och har haft ett otroligt och sjukt roligt dygn tillsammans med världens underbaraste tjejer! Är fullkomligt död, har precis kommit ut från en lång varm dusch tillsammans med min älskade, hann sakna honom så mycket under kryssningen att det var bara att åka till honom direkt efter middagen<3 Min älskade prins!
Allt om kryssningen, festerna, taxfreen, bilder och skandaler kommer så fort dygnet får fler timmar. Nu ska jag krypa ner med mitt lilla gos och njuta av hans underbara närhet! Imorrn är det jobb som gäller 11-18/19, för tydligen finns det människor som vill fika på nyårsafton?!

ps. ja kära syster, du behöver inte vara orolig, jag har en liten present åt dig :)

puss puss//en lycklig caro<3

sail away with me honey!

Herre gud, här sitter jag i lugn och ro, lyssnar på Sweeney Todd och fixar med en del småsaker, tills jag kommer på att jag hade en tid att passa, tre sek senare inser jag ju att det är idag kryssningen är!! Idag/inatt är det jag och min älskade tjejer som ska göra östersjön osäker och bara leva livet och njuta av varandras sällskap samtidigt som vi festar järnet,!Lite som en uppvärmning inför nyår, el hur?! ;) Ahh, jag är så taggad, och redan lite försenad... Satan också, ska vara i odenplan om 13min, men men, snart är det ju nyår och det är då mina löften börjar :)

Får se om jag hittar någon dator ombord, annars får ni klara er ett dygn ;) Ska ju umgås med ett helt gäng underbara tjejer, så räkna med mycket skvaller, skandaler och hemlisar!  Samt en hel drös med idéer och uppslag inför kommande texter... I always kiss and tell! ;)

puss puss//en lycklig caro<3

pinsamt, så pinsamt!

När jag kom av tuben tidigare idag så såg jag bland det pinsammaste på länge. Jag mötte en kvinna, helt vanlig kvinna först men sen såg jag vem det var, och det är här det pinsamma delen kommer - Linda Isacsson, iklädd enorma svarta pilotglasögon! Nog för att det är lite sol på himlen idag, men snälla människa, det är i slutet av december. Vem tror hon att hon är? Ja, hon kanske ska leda Robinson och är sådär lite halvkänd av svenska folket, men det är inte Hollywoods gator du strosar fram på, utan lilla götgatan en solig decemberdag. Ingen såg ens vem det var, så det blev bara så pinsamt och jag kunde inte låta bli att skämmas för hennes skull. Fick nästan lust att springa fram, skrikandes och krama henne, för att hon skulle få kända på hur det var att vara en hollywood-skådis, men jag lyckades hålla mig...

Det finns en, och bara en svensk känd person som har rätten och attityden att bära solglasögon, året om, både inomhus och utomhus, och det är bara han - Magnus Uggla!puss puss//en lycklig caro<3

måndag.

Kom hem från pappa för ett litet tag sen, var på verkstan klockan 7 imorrse, vaken sedan 6 och ja, jag var som en treåring som blivit väckt mitt i eftermiddagsvilan, alla som varit barnvakt vet hur förjävliga dom barnen är...
Men dagen gick relativt fort och vi hade ganska kul, han är så rolig min lilla pappa, fast man skrattar mer åt honom än med honom! Det roligaste är när han pratar om Martin Timell som om dom vore gamla kompisar, och han pratar bara om honom som Martin, så det är lite svårt att hänga med. Men jag kan meddela från en säker källa att "Martin är ett riktigt galen i Soshi, och äter det till lunch varje dag, fem dagar i veckan", det kunde man inte tro va?! ;) 
Vi hann med att rensa hela verkstaden och slänga ett helt års gamla tidningar, ölburkar och pantburkar, samt vandra omkring på ett jättefint tak vid drottninggatan! Åh vad jag älskar att vandra omkring på tak, detta var 7 våningar + vind, så fin utsikt! Sen spelar det ingen roll att jag har höjdskräck och att det var snorhalt, ändå mysigt och trevligt. Lite som Karlsson på taket fast live :)

puss puss//en lycklig caro<3