sexualupplysare och bokälskare

lördag kväll

Publicerad 2009-02-28 21:10:27 i min vardag,

Snart ska jag bege mig till jobbet, är nära till mamma så det är rätt skönt. Dessutom är det på mitt favvoställe, vi som arbetar där har en nyckel till personalmatsalen, där dom alltid brukar ställa ut desserter som blivit över och dylikt! Mums! Hoppas bara jag får jobba med några roliga, blir så drygt om man jobbar med stela människor som inte vill prata, finns inte så mycket att göra i en garderob förutom att hänga och snacka! Förhoppningsvis håller passet på ända till 03.30, vilket innebär att det blir en del bra timmar, vilket innebär bra semesterpengar! :)

Hoppas ni får en riktigt trevlig lördag och glöm för fasiken inte kondomen! ;)

puss puss//en lycklig caro<3

Snart Deadline!

Publicerad 2009-02-28 20:19:28 i Sex osv.,

Idag är det som sagt deadline för sexfantasierna! Men än finns det gott om tid! Så ni som inte skrivit ännu, håller på eller redan skrivit - fortsätt skriv och skicka sedan in det på direkten till mig! ;) För er nykomlingar, jag är för tillfället resarcher för Katerina Janouch´s nya sexbok som ska handla om kvinnors sexfantasier. Så om du känner för att dela med dig av dina och samtidigt medverka i en bok, så är du väldigt välkommen!

 • Det enda du behöver göra är att skriva ner din/dina fantasier och sen skicka till mig eller direkt till Katerina!
 • Det är helt anonymt
 • Får handla om vad som helst, får gärna sticka ut lite
 • Kan vara allt från en halv sida till flera sidor långt
 • Gärna mycket detaljer om allt från miljön till kroppsbeskrivningar
 • Bättre att ni skriver något kort, än inget alls
 • Får även gärna ta med vad ni känner för era fantasier, spänning, skam eller pinsamt?!

Som tack för att du är med och skriver så får du boken, samt får även vara med i boken med namn på Tack-sidan! Låter det som om det vore något du vill vara med på? Börja skriva på direkten och skicka sedan in det till något av dessa:

Min mail: fragacar0@hotmail.com eller carolinawikbroc@hotmail.com
Katerinas mail: kjanouch@telia.com
Eller den helt anonyma mailen - sexfantasiboken@hotmail.com lösen: orgasm (logga in och skicka sedan till någon av adresserna ovan! Så kan du vara helt säker på att det är anonymt!)

Har du några frågor eller något du undrar, så hör av dig till mig bara! :)

puss puss//en lycklig caro<3

Ha mer sex!

Publicerad 2009-02-28 20:12:53 i Sex osv.,

Visste ni att under en genomsnittlig dag har 3.3 % av jordens befolkning sex enligt WHO! - Förstår ni då hur många procent som inte har det?! Därför vill jag uppmana alla till att ha mer sex, antingen med någon annan eller varför inte med sig själv?! Båda delarna är helt underbara och borde göras oftare och utav fler.

Bra anledningar till varför just du ska ha mer sex:

 • Man mår bra av sex, både psykiskt och fysiskt
 • Sex påverkar kroppen på så många positiva sätt, t.ex vi mår bättre, blir lyckliga, snyggare, lever längre och blir piggare och gladare!
 • Sex utlöser endorfiner som gör oss lyckligare
 • Bra träning, både med någon och på egen hand - man bränner kalorier samtidigt som man njuter, kan det bli bättre?!
 • Det är jäkligt skönt, roligt, fyllt med njutning och allmänt underbart!

Så ragga upp din egen älskling eller varför inte prova singellyckan ute på krogen? Man vet aldrig på vilket dansgolv ens drömprins kan stå!  Hitta någon söt, eller din älskling och sätt igång! ;) 

ps. provar du singellyckan, använd kondom!!

puss puss//en lycklig caro<3

Swing it?!

Publicerad 2009-02-28 18:25:57 i Sex osv.,

Har precis läst ett långt reportage om par som går på Swingersklubbar. Kort förklaring - gifta par går till klubbar eller har egna tillställningar med syftet att byta partner för en stund eller hel natt. Kan ske i skilda rum, flera par i samma rum, alla kan delta eller några deltar och några beaktar.
Jag som vanligtvis är öppen som havet när det kommer till sexualitet och liknande, har lite svårt att förstå swinging. På ett sätt tycker jag är superhärligt att folk verkligen är så pass öppna och kan vara gift och älska någon, samtidigt som man har sex med andra och låter sin älskling göra detsamma. Men om jag själv skulle kunna göra det?! No way! Det skulle bara kännas så superfel att se den jag älskar mest, njuta med och få någon annan att njuta...
Jag försöker förstå tankesystemet att man går igång på att sen sin älskling njuta med någon annan, för jag kan inte så något rimligt med det?! Jag ser det mer som att man får den man är tillsammans med att njuta. Det jag däremot skulle kunna tänka mig är att gå dit, och sen hoppa in i Ormgropen, fast just hålla mig till min, och ignorerar resten. Fast då lutar det mer åt Exhibionism istället för själva swingandet...
Vad tycker ni om Swinging? Kul grej att prova på med sin älskling, endast för det riktigt öppna paret, eller något en relation kan må bra av?!

puss puss//en lycklig caro<3

lördagsnöje!

Publicerad 2009-02-28 18:03:12 i min vardag,

Har fastnat alldeles för mycket i bloggar för tillfället. Men jag har dock hunnit med att betala hyran för kommande månad, och inte glömt de förbaskade 75kr som min kära gubbe ringde och skällde på sist! Samt min senaste mobilräkning, och den blir fan bara dyrare och dyrare för varje månad. Så alla, ni kommer nog bara få sms av mig hädanefter :)
Men för att lyxa till det efter räkningarna och vuxenlivet (som varade i hela 7min) så hittade jag ett litet erbjudande som jag hoppade på direkt - 3 nr av Glamour för 49 + en parfym från Nina Ricci, kroppspeeling från Sheseido + svart veloursätt med jacka och shorts! Ett riktigt bra kap enligt mig! Eller vad säger ni?! ;)

puss puss//en lycklig caro<3

lugnet efter stormen

Publicerad 2009-02-28 16:19:57 i min vardag,

Det känns lite konstigt, men för första gången på väldigt länge, så känner jag mig lugn. Jag har flera flera timmar framöver som inte är planerade, och inget som väntar på mig. Känns lite ovant men väldigt väldigt skönt. Känner mig sådär överdrivet lugn och nästan lite harmonisk. Vet inte ens när jag kände så sist. Så nu ska jag ta en stor kopp supervarmt te och bränna bort det onda, samt bläddra lite i några klädkataloger och drömma om allt fint jag ska ha på mig så fort solen tittar fram! Ska även ta ett långt varmt bad, gäller att passa på när man har badkar!

Ha en bra lördag allihop :)

puss puss//en lycklig caro<3

lördag!

Publicerad 2009-02-28 16:11:41 i min vardag,

Första jobbpasset avklarat, och det gick faktiskt bra. Fick en liten superdepp igårkväll, tårar som sprutade och älskling som tröstade. Men efter att jag konstaterat att jag inte kan allt så kändes det så mycket bättre idag! Halsen gör så pass ont, att jag nästan tror att det skulle vara mindre smärtsamt att skära upp halsen och helt enkelt ta bort det därinne som gör ont! Chefen har ändrat mitt jobbpass tre gånger under dagen, och till slut ringde jag upp och fick den slutliga tiden 21.30-kanske senast 03.30, så det blir några timmar iaf. Vilket innebär att jag har heeela eftermiddagen ledig och som jag nu ska tillbringa hemma tillsammans med min mor. Hon har redan börjat "kurera" mig, genom att koka te och få i mig massa alvedon. Ibland är det så himla skönt att komma hem!

puss puss//en lycklig caro<3

friday and i´m in love!

Publicerad 2009-02-27 23:06:04 i min vardag,

Min minihelg börjar bra, vi har myst framför tvn, jag såg de sista minuterna på någon skum deckare (som dom redan börjat på) och därefter såg jag mina första och förmodligen sista minuter av Let´s Dance! Jag vet inte varför, för dom är verkligen superduktiga och kläderna är fantastiska. Men någonstans måste jag dra svensson-gränsen, eller hur?!
Nu ska vi krypa ner och se en av mina Beck-favvos - Den Japanska Shungamålningen! Det var så länge sen jag såg den och jag har helt glömt bort den, väldigt bra när man har minne som en guldfisk - man kan se om filmer hur många gånger som helst :) Fast nu blev det ändrat till Toy Story istället! Jaja, lika mysigt det! När man får vara nära den bästaste av de bästa, så spelar inte filmvalet så himla stor roll!ps. bilden ovan är ett exempel på en japansk shungamålning! Kort sammanfattning - antik japansk porr! Mer om det en annan dag! ;)


Puss puss//en lycklig caro<3

mini-politik!

Publicerad 2009-02-27 20:44:42 i min vardag,

Jag har läst så himla mycket sjuka saker i veckan, det ena värre än det andra. Så jag tänkte göra en liten sammanfattning över de politiska saker som jag reagerat mest på. För er som inte vet det, jag är röd.

Införa en internationell mansdag - Läste en insändare i metro från en man som inte kunde förstå varför vi skulle behöva ha en internationell kvinnodag. Han ansåg att kvinnor inte alls behövde något som en internationell kvinnodag och att det inte hade något med jämställdhet att göra. Att kvinnor inte alls var diskriminerade och att sådant bara var löjligt. Samt påpekade han en del om varför det heter just "våldtäktsman" och dylikt. Sen kom anledningen till det hela fram - han ville ta ut pappaledighet, men blev nekad av sin fru med anledningen "att det inte skulle vara så"! Varför ska han blanda ihop sina äktenskapsproblem med jämställdhet? Att hans fru saknar intelligenst är tydligt då hon låter en urdålig tradiotion styra över deras förhållande, det är väll deras angelägenhet. Men att börja dra upp att kvinnor inte är diskriminerade, så sjukt jävla lätt för en man att säga. Någon som någonsin hört en kvinna säga något sådant?! Det finns statistik och tusen och tusen papper på att kvinnor blir diskrimernade på många sätt i samhället, trots att det bryter mot lagen! Om jag vore politiker skulle jag banne mig dra in alla företagsbidrag och chefsbonusar till ollon som inte har vett och kunskap nog att ge lika lön för lika arbete! - Att det heter våldtäktsman är för att över 99% alla våldtäkter begås just av män, och därmed ganska passande benämning för det ordet. Den mannen skulle kunna gå i skola hos mig!

Höja åldern för rösträtt - Bland det roligaste på länge som jag läst. Insändare som ansåg att ungdomar absolut inte skulle få rösta när de fyllt 18, och att gränsen skulle höjas till 21. Anledningen? Man är för ung, hjärnan är inte fullt utvecklad och att "unga tenderar att ha åsikter åt vänster"! HAHAHA! Vi kanske ska utesluta alla vuxna vänstertänkande också? Så bildar vi en blå diktatur?! Ska man dra sådana slutsatser, kan man lika gärna utesluta mufarna också, sen Blondinbella kläcktes kommer mer och mer småsmurfar in i politiken, och vi ser vad det leder till - vilda spritfester "som hör till deras politik"! Jojo, vilka bra förebilder! Jesper, min käre vän! Var det du som skrev insändaren?! ;)

Blondinbella sjunger Ebba Grön! - Men varför i helvete då?! Kvinnan är mörkblå ut i fingerspetsarna, och anser ha en blandad musiksmak genom att lyssna på EG! Jesus, har hon lyssnat på texten? Hon kallar det kult, vet hon ens vad texterna handlar om? Vet hon inte själv hur mycket hon förnedrar sig själv genom att lyssna på en av sveriges kapitalisthatande texter?! Haha! Tom jag, som kommer från ett klarrött hem har svårt att tolka deras politiska texter, men att smurfarna lyssnar på progg. Det är för roligt! Fast iofs, gå på en moderatfest där dom inte spelar Staten och Kapitalet med allsångsskråll?!

Ibland är människor för jävla roliga!
puss puss//en lycklig caro<3

fredagkväll!

Publicerad 2009-02-27 19:42:54 i min vardag,

Äntligen fredag och nu har helgen börjat! Iofs så jobbar jag dubbelpass hela dagen imorgon, men då är jag istället ledig söndag och måndag! Jobbet gick faktiskt bra, väldigt bra tom! Jag märker själv att jag lär mig mer och mer och att rutinerna börjar sätta sig. Så nu håller jag tummarna för att resten bara kommer och sätter sig lite fortare. Min hals är katastrof, jag har sippat hett vatten med blaskig tepåse i hela dagen, går omkring och harklar mig hela tiden och det värker konstant. Men huvudet är bättre så det funkar!
Nu ska jag maila massa underbara människor, lyssna på Håkan och drömma mig tillbaka till den tid då solen sken mer än 12 timmar per dygn, allt man hade i huvudet var lycka och planer på nästa fest! Människor man tycker om runt omkring en hela dagarna och när livet var sådär soligt och underbart! Ge mig sommar nu!

puss puss//en lycklig caro<3

ge mig längre dygn!

Publicerad 2009-02-27 09:36:16 i min vardag,

Aah, dygnen går alldeles för fort och när man har tusen saker att göra så går tiden ännu fortare och man hinner inte med allt. + att det är absolut sämsta tillfället i världshistorien att mitt huvud är fyllt med bomull! Jag har absolut inte tid till att bli sjuk, jag vill bara vara superpigg, energisk och full med fart och hinna med allt helst igår!
Om en liten liten stund, jobb till 18.30 hos bagaren, sen ikväll vill jag helst gå på kinarestaurangen här i högis med älsklingen! Vet dock inte vad han vill ännu då han inte har något batteri på sin mobil. Men det lär väll visa sig hur det blir... Sen imorrn dubbelpass 08.30-15.30 hos bagaren och sen ett garderobspass från 17.30-01.00 - totalt 14.5h! Bra pengar men jag kommer ju må som jag förtjänar sen!
Därefter ska jag helst hinna med att spana in bokrean på söndag, samt sammanställa och skicka iväg alla sexfantasier till min boss och älskade idol Katerina Janouch! :) Så skriv skriv skriv idag, och imorrn och sen ska dom vara inne senast imorrn kväll! ;)

Dagens mest positiva hitills, jag kom ihåg att packa ner matlådan! Tänker fanimig inte äta bröd till lunch en dag till! Så idag blir det äntligen riktig mat! Woho!

puss puss//en lycklig caro<3

Make up stores klubbkväll!

Publicerad 2009-02-27 09:09:24 i min vardag,

Igår var jag, syster och sanna på Make Up Stores klubbkväll. En liten händelse som verkligen piggar upp i vardagen. Om man bortser från genomgångarna i början, som igår var ovanligt seg, så är det alltíd supertrevligt. Efter genomgången är det mingel då man får gå runt och prova allt, få massa råd och tips samt äta massa gott småplock. Vi hade strategiskt ställt oss precis brevid småplocksbordet igår, så under hela genomgången stod jag och knaprade minimorötter!
Under hela kvällen får man 20% på allt man köper, riktigt bra! Sen har dom ju det lilla roliga erbjudandet att om man köper för mer än 500kr så får man en present! Igår fick vi en varsin supersnygg necessär med en ögonskugga och ett läppstift i. Superbra! Mina kap som jag gjorde igår var deras blåa Mudmask, två ögonskuggor, en rosa och en i skimmrig aprikos, en necessär som jag ska ha som partyväska och sen deras senaste nr! Lite shopping som piggar upp i vardagen! :)Visar sen mer bilder på allt som ligger i påsen!

puss puss//en lycklig caro<3

liten påminnelse!

Publicerad 2009-02-27 08:52:30 i Sex osv.,

På lördag är det deadline för sexfantasierna, dagen då ni ska ha skickat in era berättelser till mig! Det spelar ingen roll vad det handlar om eller hur ni skriver dom. Det kan vara i jag-form, som en novell eller ren fakta. Huvudsaken är att ni skickar in dom! Så hellre en halv sida än inget alls! ;)
Ni skickar era färdiga fantasier till antingen mig på fragacar0@hotmail.com eller till Katerina på kjanouch@telia.com Annars går ni in på den anonyma mailen sexfantasiboken@hotmail.com med lösen orgasm!

Har ni några frågor så är det bara att ni hör av er till mig! Kom ihåg att det är helt anonymt, och ni som är med får boken som tack, samt kan även få vara med på tacksidan i boken! Så skicka in era fantasier nu! ;)

puss puss//en lycklig caro<3

friday and i´m in love!

Publicerad 2009-02-27 08:45:02 i min vardag,

Äntligen har jag fått lite kontakt i lägenheten! Fredag morgon och jag äter en superfrukost bestående av cvitaminsdryck, apelsin, youghurt med min fröblandning. Halsen är svullen, näsan täppt och huvudet halvfullt med bomull. En förkylning är på väg och det har jag verkligen inte tid med. Usch usch. Jobb både idag och imorrn hos bagaren, och sen blir det duibbelt imorrn med ett garderobspass på kvällen också. Jesus, men det måste gå!

Nej, nu ska jag snabbblogga, läsa allt jag missat och tusen andra saker medan jag har internet!

puss puss//en lycklig caro<3

tuesday

Publicerad 2009-02-24 22:56:17 i min vardag,

Ska snart krypa till kojs, ska bädda ner mig och läsa lite. Har så mycket jag vill läsa och ta reda på. Vet inte hur många böcker jag har hemma som jag inte börjat på, och det är så mycket som jag vill lära mig. Känns nästan som jag är lite plugg-sugen, eller inte att jag längtar tillbaka till skolan, utan mer att jag har ett sug efter att lära mig nya saker! Så jag tror jag ska börja på två nya böcker redan ikväll, en roman och en faktabok :)
Nu ska jag bara få med mig älsklingen till duschen, sen väntar sängen, massa mys och läsning! Får se hur mycket jag hinner med innan jag somnar dock...

puss puss//en lycklig caro<3

Fri abort?!

Publicerad 2009-02-24 22:50:43 i Sex osv.,

Jag har alltid varit för fri abort, det är upp till var och en om man vill föda sitt barn eller inte. Det är kvinnans rätt att bestämma om hon vill, kan och ska behålla eller inte behålla barnet hon bär på, hennes fria vilja och ingen ska kunna ta henne ifrån den. Dessa åsikter har alltid varit självklara för mig...
Tills man läser tidningarna nu, fler och fler slår larm om att kvinnor gör abort när de fått veta att de bär på en dotter. Senast igår läste jag ännu en artikel, där de kommit fram att kvinnor från Norge och Danska kvinnor utnyttjat detta och kommit till Sverige för att göra abort - efter att de fått reda på att de bär på en dotter.

Det är när man läser sådant som dessa som man börjar undra hur hård lagen ska vara. Visst, vi har fri abort, och det ska vi fortsätta ha. Men hur pass jävla fritt ska det vara?! Abort för mig är en "chans" att få något ogjort. För mig är abort en sista sista sista utväg för kvinnor/par som inte kan, vill, eller har möjlighet att ta hand om ett barn. Abort ska inte vara någon jävla sista-minuten-preventivmedel! Och inte heller ett sätt för kvinnor att diskriminera bort kön!

Så hur långt ska lagen få sträcka sig? Och vem har rätten att bestämma över kvinnor gällande vilka barn som ska födas?

puss puss//en lycklig och fundersam caro<3

kunglig kärlek!

Publicerad 2009-02-24 22:27:24 i Sex osv.,

Ja och äntligen! Äntligen får sötaste lilla Daniel bli en offentlig person och stå brevid Victoria, när han vill, hur han vill och vart han vill. Äntligen får han och Kronprinsessan vara tillsammans, så kravlöst nu ett kungapar kan ha det.... Någon mer än jag som sett deras video där kungen berättar om förlovningen. Om man bortser från att alla nästan läst helt utantill och lät väldigt stela, så var det löjligt gulligt. Victorias leende och glädjen i hennes ögon, oj oj, vem smälter inte?!

Jag blir helt ärligt löjligt lycklig över att deras förlovning äntligen tilllkännagavs,och att dom slipper hyschhyscha hela tiden med sina känslor. Kärlek är något underbart och vackert, är man kär och lycklig ska man ta mig fan ha rättigheten att skrika ut det inför hela världen!<3ps. även om jag är emot monarki, så är paret löjligt lyckliga. Och dessutom sa alltid min Farmor att jag är väldigt lik vår Kronprinsessa! :)

puss puss//en lycklig caro<3

tema hetero!

Publicerad 2009-02-24 21:46:44 i Sex osv.,

Nu i veckan släpptes årets tema för Pridefestivalen - Hetero! Tanken bakom temat är att belysa hur pass mycket heteronormer påverkar HBT-personer i vardagen och vilka konsekvenser det kan bli. Ett väldigt vanligt exempel - ett homopar åker tunnelbana en vanlig kväll, måste ständigt tänka efter om de vågar och kan hålla sin älskling i handen, pussa eller visa sin kärlek öppet. Paret kan bli uttittat, skrattat, hånat eller råka ut för ännu värre saker. Detta exempel är något som kommer att tas upp under veckan.
Detta tema kommer alltså vara huvudtemat och vara det som belyser hela pridefestivalen! Ämnet kommer att tas upp på flera olika sätt och förhoppningsvis leda till en massa bra inför framtiden.Någon mer än jag som längtar galet mycket till pridefestivalen?! En galen vecka fylld med kärlek kärlek och åter kärlek! <3

puss puss//en lycklig caro<3

för ett år sen...

Publicerad 2009-02-24 19:58:43 i min vardag,

Bokrean skulle precis starta och Akademibokhandeln i Skrapan hade ett lustigt erbjudande som gick ut på att alla som hade pyjamas på sig fick 20% rabatt på alla böcker man köpte. Så pappa skjutsade in mig och vid 23.20 mötte vi upp Jennie och vi ställde oss utanför och väntade. Och väntade. Det blev en liten kö, men det var just bara vi två som tagit det där erbjudandet på allvar och stod iklädda pyjamas under våra vinterjackor. Om jag inte minns helt fel så kom även tidningen Metro fram, fotade och intervjuade oss, dock kom det ju iofs inte med i tidningen, men kul iaf!
I flera timmar därefter spankulerade vi omkring, iklädda pyjamas, spande in tröttta skrapanpojkar och gjorde riktiga fynd! Om jag ännu en gång inte minns helt fel så gjorde jag flera flera superbra kap på erotiska böcker, flera superfina bildböcker i olika kategorier! (kan visa er senare ;) )

Ett jävla år har gått, och det känns som om det var igår. Jag blir både glad och ledsen av att inse detta. Superglad för att det innebär att min andra halva är hemma om typ en kvart! Dels lite sorgsen för att ibland känns det som att tiden går lite för fort...

Min andra halva, minns du den kvällen förra året?! Just ikväll saknar jag dig lite jävla mer än vanligt! Ska lyssna på Håkan och tänka på allt underbart vi gjort<3

puss puss//en lycklig caro<3

tisdag.

Publicerad 2009-02-24 19:14:46 i min vardag,

Jobbet gick bra, dom andra hade varnat och verlkligen peppat mig inför hur många som skulle komma. Nervositeten var hög, men såhär i efterhand så kom det ungefär lika många idag, som en vanlig bra kväll på tullys, Så det var ju inte så mycket att oroa sig över... Alla semlor gick åt! 1400 jävla semlor var slutsålda efter klockan 14, helt stört!!
Nu är jag hemma, älsklingen och vickepicke har varit superduktiga och målat hela dagen, och nu har dom lämnat massa skit till grovsoporna och jag ska laga mat - köttfärssås och spagetti!

Resten av kvällen ska bli lugn och mysig! Vi ska äta gott, se på film och massa gott senare igen! Inga jävla semlor! Utan en massa annat gott som jag dels fått från jobbet, och lite annat gott! Ser ut att bli en riktigt trevlig kväll :)


Ca 2 kg köttfärssås - massa massa mat!


puss puss//en lycklig caro<3

Fettisdagen!

Publicerad 2009-02-23 23:41:07 i min vardag,

Imorrn är det ju som sagt fettisdagen! Vi på Sockerbagaren kommer ha runt 1300 semlor som ska säljas. Kan låta mycket, men förrförra året hade vi 1200, och då tog dom slut. Så iår blir det istället 1300, fattar ni hur mycket semlor det är?! Jag var med och räknade ut gräddmängden, runt 50 liter grädde kommer gå åt. Helt stört mycket semlor, och då kommer vi ha två sorter - vanlig och saffranssemla. Jag har smakat båda hos oss, och dom är djävulskt goda båda två. Så om ni har vägarna förbi kungsholmen så vet ni vart ni hittar stans godaste och mest prisvärda semlor! ;)puss puss//en lycklig caro<3

veckans to do v 9

Publicerad 2009-02-23 23:13:04 i min vardag,

Sportlov, inte för oss hårt arbetande nollbarnsmammor, men för alla andra lyllosar där ute. Grattis till er, vi andra tuffingarna arbetar och pluggar på som vanligt!

[ X] Jobba mån-lör hos Sockerbagaren
[ X] betala månadens mobilräkning, inte glömma!!
[ X] Fettisdagen 24 feb!
[ X] Älsklingen och Vickepicke målar i lägenheten
[ ] Lyckas komma in i tvättstugan
[ X] Deadline för sexfantasierna lördag 28 feb!
[ X] Läsa läsa läsa så mycket jag vill och kan
[ ] Göra upp lite bloggplaner
[ X] Make Up Stores klubbkväll på tors
[ X] Middag hos wannabesvärmor på ons
[ ] Gå och simma
[ ] Besöka vårt nya bibliotek i högis
[ X] Överleva tisdagen på jobbet
[ X] Trappa ner helt på kaffet!
[ ] Börja med morgonpromenaderna igen
[X] Börja skriva dagbok
[X] Storkok med köttfärssås och annat gott
[ ] Göra budget + massa andra vuxengrejer med älskling
[X] Njuta och vara så mycket jag kan med min kärlek<3
[X] Lära mig så mycket
[X] Planera in lite myskvällar och myssaker för mig och älsklingen<3
[X] Få så mycket ordning som möjligt i hemmet
[X] Ha minispa med mig själv :)

puss puss//en lycklig caro<3

måndagsmys

Publicerad 2009-02-23 22:50:14 i min vardag,

Perfekt start på veckan, jobbet gick bra. Jag har lärt mig massor med nya saker och försöker samtidigt nöta in det gamla. Massa massa nytt, men roligt! Direkt efter jobbet åkte jag hem till ellen, flera koppar te, tjejsnack och massa skratt. Helt underbart att träffa ellen igen, så mysigt och jag är så glad över att det äntligen blev av!
Just nu sitter jag, älsklingen och vickepicke ihopklämda i vår säng, dom kikar på någon skräckis och jag sitter vid Kitty. Vi äter lite ostbågar och har det allmänt trevligt. Imorrn ska dom måla vardagsrummet och kirra en massa annat bra i hemmet. Längtar redan tills jag kommer hem imorrn efter jobbet och får se hur fint dom gjort :)

Perfekt start på veckan eller vad?!

puss puss//en lycklig caro<3

it takes a fool to remain sain.

Publicerad 2009-02-22 23:04:34 i min vardag,

Jag vet inte riktigt vad som händer och sker för tillfället. Tiden går för fort och alldeles för långsamt på en och samma gång. Tusen saker som sker och många stora förändringer som sker i mitt liv. Vilket gjort att jag satt mig själv i första hand, för första gången har jag verkligen lyssnat på vad jag vill, vad jag har lust med och vad jag känner för. Gjort exakt det jag velat och inte gjort något som jag varit halvintresserad av. Då har jag hellre lagt min tid och energi på något jag tycker om och vill göra. Jag har blivit mer egocentrisk och låtit mitt liv och vardag kretsa just runt mig själv. Vilket gjort att jag bangat mer än vad jag gjort de tre senaste åren tillsammans, sovit ut och tagit det lugnt exakt så pass mycket som min kropp kräver. Samt just ge den energi och tid mitt liv tar, och engagera mig i det!
Jag flyttade hemifrån i januari, och blev sambo. Tusen och tusen saker som måste ordnas, fixas och allt skulle helst ha gjorts igår. Otroligt jävla stort steg och trots att det gått snart två månader, är det fortfarande flera saker som dagligen måste kirras för att det ska bli ett hem som vi båda trivs i. Utöver det har jag gått från ett skitjobb med dålig lön och skitarbetstider till ett nytt jobb. Återigen en riktigt stor förändring. Hundra nya saker att lära mig där, helst saker jag redan skulle kunnat vilket självklart bildar en otrolig press.

Båda dessa stora händelserna har gjort att jag just prioriterat dessa, det har varit jobbet och hemmet som blivit prio. Därefter mig själv och lyssnat på vad jag vill och har lust med. För bara några veckor sen kunde jag inte ens minnas när jag tog mig tid att läsa en bok, trots att jag är Stockholms största boknörd. Så för att undvika att falla ner i svarta hål eller dylikt så har jag tagit ett steg tillbaka.

Det är väldigt många jag saknar, och som jag verkligen vill träffa. Jag hoppas inte att dessa få veckor ska påverka vänskap som varat i år. Ni kan mitt nummer och ni vet vart ni hittar mig, och jag saknar er! Kände bara att det var dags att inse att jag inte kan hålla 14 bollar i luften och tro att allt ska lösa sig som det brukar, utan istället försöka strukturera upp det hela på ett sätt som jag trodde skulle ge mest. Men nu vet jag inte längre.

puss puss//en caro<3

home sweet home

Publicerad 2009-02-22 22:29:38 i min vardag,

Nu sitter jag här hemma med älsklingen, han spelar lite och jag slösurfar. Ska snart bli lite seriös och skriva lite på fantasierna! Middagen var riktigt lyckad och allt var så gott, jag är fortfarande lite för mätt. Det blev en riktigt lyckad kväll, och vi har precis börjat planera på en resa som jag, mamma och syster ska på senare under året. Och oh my vilken jäkla resa det kommer bli! ;) Kan knappt vänta tills vi kan börja planera allt på riktigt och veta exakt när det blir av, ska bli så kul! Här hemma har det blivit lite mer kaos igen, väldigt synd med tanke på att hemmet var skinande rent igår, men nu har vi tömt hela vardagsrummet och portionerat ut allt runt om i hemmet... Men man får hålla fast vid tanken på att snart är färgen på vägen och då kommer allt bli fint igen :)

puss puss//en lycklig caro<3

familjemys!

Publicerad 2009-02-22 17:43:09 i min vardag,

Nu har syster och hennes familj kommit hit, mamma fixar i köket, oliver kikar på Sunes sommar, syster pratar med mormor och jag och Rodrigo läser varsin tidning - precis som det brukar vara! :)
Till middag blir det min absoluta favvoförrät - skagenröra från melanders!! Så gott att man nästan blir gråtfärdig! Efter det blir det någon form av gryta och sen en till favvo till efterrät - marängswiss! Med hemmagjord chokladsås som jag gjort!

Jag tror det kommer bli en riktigt trevlig kväll, iaf god! ;)

puss puss//en lycklig caro<3

vad är det godaste du vet?!

Publicerad 2009-02-22 17:09:01 i min vardag,

Satt och tjuvlyssna på ett litet barn på tuben när han pratade med sin farmor, och han slängde ur sig frågan "Vad är det godaste du vet?" varpå hon svarade på direkten Hjortron! Men när jag själv ska komma på något, så står det helt still.
- Mammas svar: Hummer, skaldjur och Biff Rydberg
- Älsklingens svar: Pizzahut

Men jag kan inte komma på bara en enda sak som är det allra godaste jag vet, det finns för mycket gott så jag vet inte om jag kan välja. Dessutom beror ju maten väldigt mycket på sällskapet, eller hur? Jag menar, hur kul är det att äta en skaldjursplatå en vanlig tisdag, ensam hemma i mjukisbyxor?! Så jag måste nog slå fast vid att sällskapet är riktigt viktigt för att en matupplevelse ska bli fantastisk! Alla mina fantastiska matminnen är tillsammans med folk jag verkligen tycker om! Så här är några av mina favourites! ;)

- Nybakad kladdkaka, aspudden, både glass och grädde tillsammans med tjejerna!
- Tacos, överfullskål med marängswiss och sen 2 kg smågods på det, ute på ön med HT!<3
- Paella el Arroz Negro, massa aioli ihop med Natti i Callella
- Jag äter nylagad fisksoppa, älskling pizza, vi sitter på en gräsmatta i en park i Göteborg
- Nygräddade pannkakor hos Mormor Ann
- Mormors nylagade hjortronsylt med bär som jag och syster plockat! (jag höll även på att drunka i myren!!)
- Kakor från euroshopper, Tillsammans är på tv och Jennie sitter i soffan brevid<3
- Sura remmar, alla smakerna, en solig dag på Skansen med bästa människorna!
- Kinapuffar och bilar tillsammans med älsklingen<3


puss puss//en lycklig caro<3

yesterday

Publicerad 2009-02-22 16:08:48 i min vardag,

Igår var en riktigt lyckad dag. När jag kom hem från mamma var hela lägenheten ren och nyputsad. Inget smuts och massa skit var undanplockat. + att jag tvättat en massa tvätt. Så känslan med ett rent hem + rena kläder var underbar! Resten av kvällen tillbringades i sängen, och tro det eller ej, men jag såg en hel film utan att somna, + en till + halva Da Vinci Koden! Believe it or not säger jag bara! ;) för er som känner mig och haft filmkvällar vet att jag oftast däckar efter en kvart och vaknar i eftertexten, oavsett hur bra filmen är! Men igår, no no. Jag var så vaken så! :)
Sen efter massa filmer somnade vi nära nära, så underbart<3

ps. kommer massa bilder på det sen, har med mig nya kameran till mamma!

puss puss//en lycklig caro<3

söndag.

Publicerad 2009-02-22 16:02:58 i min vardag,

Äntligen hemma hos mamma, och tillgång till internet. Hela förmiddagen har gått åt till att fixa en massa i lägenheten. Vi är nästan helt klara med att tömma vardagsrummet, sen ska han och vickepicke börja måla så fort som möjligt! Vickepicke, om du läser detta - köttfärssås och spagetti till middag på tisdag?! :)
Jag vet faktiskt inte hur jävla mycket skit som jag äger, men idag var det fem stora ångesttunga kartonger som skulle ner till förrådet, som iofs inte har något lås på sig. Men hur stor är oddsen för att någon bryter sig in i det lilla förrådet just idag? Sker det så får det ske! Jag och älsklingen har varit så superduktiga hela helgen, bara kirrat en massa tråkiga saker men som ändå måste bli gjort, så snart snart är vi klara med allt tråk och snart är hela lägenheten underbar!

Ikväll ska vi ha lite familjemiddag och vi ska fira syster lite i efterskott. En riktigt bra slutkläm på helgen med andra ord :) massa god mat, la familia och marängswisch till efterrätt, perfekt eller vad?!

puss puss//en lycklig caro<3

lördag.

Publicerad 2009-02-21 16:37:48 i min vardag,

Nu är allt tvätt klar och färdigvikt prydligt i påsen, så nu ska jag börja röra mig hemåt åt min lilla älskling. Resten av dagen ska vara lugn lugn lugn. Det enda som står på kalendern är att köpa något gott till ikväll, köpa ett lås till förrådet och sen laga mat, äta mat och mysa mysa mysa! Kan det bli en bättre lördag?! Om jag och älsklingen fortfarande har någon ork kvar så ska vi även försöka få ner alla tusen kartonger + mina ytterst få spara-kartonger ner till förrådet. Iofs ligger förrådet en halv trappa ner, så uppdraget verkar inte precis som Mount Everest...

ps. om grannarna är givmilda med internet så kommer en av mina bästa sexfantasier upp senare... + mina bästa tips på erotikböcker i flera olika kategorier! ;)

puss puss//en lycklig caro<3

Sexfantasier!

Publicerad 2009-02-21 15:51:24 i Sex osv.,

Darlings, nu är det bara en vecka kvar till deadline, så börja skriva, fortsätt skriva och skicka sen in det till mig! Jag har ju berättat hur många gånger som helst nu, men vi tar det hela igen. Tåls att upprepas! ;)

 • Fantasin kan vara allt från en halv a4 till flera sidor lång.
 • Behöver inte vara grammatiskt korrekt, språket spelar ingen roll.
 • Mycket mycket detaljer! Målande beskrivningar och sådant är viktigt!
 • Total anonymt!!
 • Du som är med och skriver får boken + ditt namn på tacksidan om du vill
 • Tjejer i alla åldrar är välkomna att vara med - så prata gärna med tjejkompisarna!
 • Får gärna sticka ut och vara lite annorlunda
 • Ta gärna med saker och tankar om hur du känner om fantasin: pinsamt, skämmigt, besvärligt osv.
 • Enda som behöver stå med i fantasin är åldern.
 • Det är bättre att du skriver en halv sida, än inget alls! Så skriv på nu!
 • Deadline är nu på lördag den 28 februari!
 • Du kan skicka dina fantasier till mig på: fragacar0@hotmail.com el direkt till Katerina på Kjanouch@telia.com eller gå in via sexfantasiboken@hotmail.com lösen: orgasm. Därifrån kan du helt anonymt skicka din fantasi till mig eller Katerina!

Det låter väll superlätt och bra, eller hur tjejer?!  Så sätt igång att fantisera ihop något riktigt sexigt, och skriv sen ner det!


puss puss//en lycklig caro<3

Kaizen

Publicerad 2009-02-21 15:46:42 i min vardag,

Mannen på tuben var visst ingen rymdtönt. När han väl pressat sig ner brevid mig och min gigantiska tvättpåse så tog han upp en liten bok, och självklart var jag ju tvungen att tjuvläsa lite, och boken handlade om Kaizen. Två alternativ dök upp i mitt huvud - någon form av mystisk sekt som mannen var med i alternativt planerade att gå med i. Eller någon töntig science fictionbok, typ del 1 av 47... Men nej, inget av det.

Kaizen är två ord inom japanska. Kai vilket kan översättas med gör och Zen med bättre, "gör bättre" (kanji: 改善, "förbättra") är ett begrepp inom management myntat av Taiichi Ohno (大野 耐一), "fadern" till Toyotas produktionssystem. I Sverige används ordet främst om ett förhållningssätt till kvalitet inom företag, där aktiviteterna ständigt förbättras genom många små modifieringar. Kaizen innebär alltså strävanden efter kontinuerlig förbättring och handlar inte om att radikalt förändra processer. Målet med kaizen är att minska slöseri inom företaget, det vill säga eliminera moment som innebär kostnader utan att de tillför något värde. Åtgärderna inom kaizen begränsas inte till det enskilda företaget utan omfattar också såväl leverantörer som personalens hälsa och välmående utanför arbetsplatsen.

Ja ni, man lär sig något nytt var dag! Kan inte riktigt bestämma mig om vad som är töntigast, en sciencefiction bok om rymdkrig och annat nördigt, eller en bok om företagsutveckling?!

puss puss//en lycklig caro<3

mor-och-dotter-dag

Publicerad 2009-02-21 15:20:45 i min vardag,

Sitter hemma hos mor på söder, och satan vad jag saknar dessa kvarter. Mina morgonpromenader när söder sov och bara jag ar vaken, allt liv och rörelse som gjorde än trygg. Solen som skiner vackert över alla hus, butiker och små parker. Söder i mitt lilla hjärta! Vågar inte ens tänka på hur mycket jag skulle sakna Aspis om jag åkte dit.
Har varit superduktig hela dagen och tvättat hur mycket jävla tvätt som helst med mamma. Ja, jag är en aning bortskämd som aldrig har tvättat, därav så går jag en liten tvättkurs med mamma. Hellre släpar jag tvätt hela dagen än färgar alla älsklingens strumpor rosa! Och samtidigt som jag är superduktig borta på söder, så är älsklingen en hjälte hemma som städer rent hela lägenheten! Perfect match eller vad?!<3

Nu ska jag snart ta och umgås lite med mamma, vi har redan druckit kaffe så vi får väll hitta på något annat!

puss puss//en lycklig caro<3

lördag.

Publicerad 2009-02-21 15:05:54 i min vardag,

Helt underbar dag, älsklingen började låta vid halv tio, så jag avbröt mina sexfantasier o min kopp te, kröp ner med tröttisen och njöt av en riktigt bra start på dagen! Tydligen hade jag pratat en massa i sömnen igår, som vanligt. Nu på senare tid när jag alltid varit helt avslagen varje kväll, har jag pratat i sömnen. Senast igår hade jag sagt att "jag bryr mig inte!, jag bryr mig verkligen inte!" och varken jag eller älsklingen har någon aning om vad jag inte bryr mig om...

Om man bortser från att gröna linjen cpa sig och att en liten 40 rymdtönt kom och satte sig brevid mig när jag släpade på en ikeakasse med 20kg tvätt, så har dagen varit bäst! Solen skiner, så ut och njut!

puss puss//en lycklig caro<3

uppe med tuppen!

Publicerad 2009-02-21 14:54:09 i min vardag,

Det är lördag, och jag vaknar pigg som ett barn 07.45 o börjar puffa, mojsa o låta för att få liv i älsklingen, tills jag kom på att det kan vara snällt att kika på klockan först. Därefter valrossrullade jag över honom, han öppnar ena ögat och säger - "Men vad du är smidig älskling!" med ett leende innan han somnar om. Och nu sitter jag här!
Världen är vit, affärerna är stängda och jag vet inte riktigt  vad jag ska göra. Tvn är inte ikopplad, så det blir inga barnprogram, och jag vågar inte göra något, eftersom jag vet att jag förmodligen kommer väcka pluttisen då...
jaja, får bli slöläsa bloggar, en kopp te o titta på all snö som faller! God morgon på er!

ps. detta inlägg skulle kommit upp ca 08.00, men bloggen cpade sig!

puss puss//en lycklig caro<3

jag, boknörd?!

Publicerad 2009-02-20 19:56:54 i min vardag,

Jag är så bäst att jag nästan blir generad över mina egna prestationer. Jag har nu, lyckats att flytta alla tre bokhyllorna. Utan att varken gråta, skrika eller få utbrott. Tecken på mognad?! ;)
Tänkte jag skulle ge er en liten tjuvtitt på hur en del av vårt hem ser ut, och börjar med hjärtat i lägenheten - mina böcker! Ja, alla är mina. Ja, jag har läst nästintill alla. Ja, jag har läst flera flera dussin mer än dom som står i mina hyllor. Och nej, det är inte Alla, vissa står i dubbla rader, jag har massa i vardagsrummet och lite här och var :)puss puss//en lycklig caro<3

samboliv i ett nötskal

Publicerad 2009-02-20 19:13:15 i Sex osv.,

Fredagkväll, lägenheten ser ut som ett helvete och snart är älsklingen här. Helst ska maten vara redo att ätas och jag et inte riktigt vad jag ska göra med bokhyllorna. Han är död, halvsjuk och bär på tre ton saker, känner jag honom rätt kommer han inte direkt prata fågelsång och ha en gul gloria runt sig. Men vad är det mot att jag så många gånger kommit hem, död, asförbannad, skrikandes eller gråtandes över allt elände som han sen får svälja o trösta mig emot?! Nej, jag tror jag ska inbilla mig att jag är Brees dotter, städa hallen, flytta bokhyllsjävlarna och börja med maten. Sambolivet handlar om att ge och ta, och just nu känns det som jag tagit och tagit alldeles för länge... Så dags att ge lite tillbaka till en man som förtjänar det löjligt mycket<3

ps. dagens minitips - trots att du själv är äckligt trött, helst av allt vill bädda ner dig med en hämtpizza o film. Så gör dom där små jobbiga sakerna o sen är det klart. För glädjen man får av sin sambohalva, är så mycket mer värd!

round two!

Publicerad 2009-02-20 18:35:27 i min vardag,

Andra dagen och allt har gått bra. Det är fortfarande supermycket olika sorter att lära sig, men fler och fler hamnar på plats allt eftersom. Mitt enda problem är dom jävla kartongerna! Det finns kanske 7 olika, alla i olika storlekar - och alla ska vikas ihop helst två min innan kunden kommit in i butiken. + Att varje gång jag ska ta en kartonggäst, så är det minst 2 pers som står o kikar över axeln så att jag gör rätt. Lite jobbigt men jag vet att dom gör det av omtanke.
Gulligt men sant. Alla andra som jobbar där kommer hela tiden med tips och trix, förklarar hur man ska göra och visar gärna om och om igen. Bara det lilla problemet att alla gör på varsitt sät + att alla vill att jag ska hitta mitt eget sätt att göra allting på! Jaja, det lär väll smälta in i arbetsgenerna med tiden! :)

Det viktigaste för mig är iaf att jobbet är kul, kunderna är trevliga och resten av gänget är rolig. Bagaren är fortfarande min favvo, o jag kommer på mig själv att fastna när han gör en tårta på tre min, bakar 10 sorters småkakor eller gör iordning en bulldeg för 300 bullar! Allt fascinerar mig och allt är roligt att titta på. Det är lite som att man blir 5år igen, på besök hos mormor el farmor o ser på när dom bakar alla sina klassiker. Just så är Sockerbagaren!

Ni är jättevälkomna att hälsa på, det ligger på Hantverkargatan 28, Rådhuset el 3ans buss från slussen är enklaste sättet att ta sig dit! Priserna är billiga och allt är supergott ;) så välkomna!

puss puss//en lycklig caro<3

Kära tomten!

Publicerad 2009-02-20 18:27:00 i Sex osv.,

Kanske är jag bara en aning försen, eller bara väldigt ute i god tid - beror på hur man ser det. Men kära Tomten, denna bok skulle jag vilja hitta inslagen, med rim och stämpel på under valffri blomma i lägenheten. Då vi inte har en gran så får du välja helt fritt!Sexologi av Lundberg (red.), P. O.


Boken är min blivande bibel och jag vill verkligen ha den. Lilla kruxet är att den kostar 429! När den är nedsatt 20%, vill inte ens räkna ut originalpriset. Så kära tomten, du vet min adress!

puss puss//en lycklig caro<3

fredade zoner för hbt-personer!

Publicerad 2009-02-19 21:28:04 i Sex osv.,

Någon mer än jag som läste artikeln i metro idag som handlade om fredade zoner för hbtpersoner?! Tanken kanske är fin, men någon mer än jag som ser djupare på det hela och blir både förbannad och förtvivlad?

Meningen med fredade zoner är att HBT-personer ská ha diverse inrättningar, som är just för hbt-personer. För tillfället finns det: öppna förskolor, fritidsgård, venhälsa och lite andra rådgivningsplatser. Nu vill man även öppna äldreboende för hbt-personer. På det sättet ska det finnas fredade zoner för hbt från vaggan till graven. Det ska alltså vara platser för t.ex. homosexuella, där de slipper jobbiga situationer där folk tar för givet att de är heteros.
- De seniorer som vill öppna älderboenden för just hbt är för att de ska slippa leva i garderoben och våga komma ut, på riktigt! De anser att många levt gömda i heteroförhållanden hela sin liv, och nu som gammal ska kunna få en chans att komma ut bland flera likasinnade!

Enligt min åsikt är det bland det dummaste jag hört på länge. Jag förstår att man anordnar specifika vårdgrupper, temakvällar. pridefestivalen, diksussioner och debatter. Öppnar folks ögon och sprider kunskap!
 - Men att man vill ha förskolor med bara hbtmänniskor och ålderdomshem med bara hbtgamlingar?! Det är i mina ögon att skapa egna sprickor mellan sig själv och samhället. Genom att just öppna dessa ställen, så särar man ju på hbtmänniskor från heteromänniskor. Och hur fan ska man kunna få ett gemensamt samhälle där alla har samma rättigheter om man hela tiden vill flytta ut vissa grupper ur den stora massan?!


puss puss//en lycklig caro<3

första dagen

Publicerad 2009-02-19 19:20:20 i min vardag,

Kom he, för en liten stund sen. Tårarna sprutade så fort jag kom över tröskeln hos älsklingen. Inte över jobbet, utan för att min rygg är så sönder och trasig efter allt dåligt jobb. Så jag ska boka en tid hos en naprpat så fort jag kan och börja med motion som främst rör ryggen, typ simning o annat bra! Får se hur det går, förhoppningsvis åt rätt håll :)
Älsklingen mår lite bättre nu o halvligger i mitt knä, mojsar o är sådär underbar<3

Första dagen gick superbra! Det är tusen och tusen saker att lära sig, hur många brödsorter, kakor och bullar som helst, och varje liten grej med hur mycket olika ingredienser som helst. Som jag helst ska kunna berätta om för alla kunder som frågar. Idag fick jag mest lära mig alla rutiner, så mycket sorter som gick in i mitt lilla huvud och pyssla med massa småsaker. Konditoriet är så gulligt! Verkligen litet och nuttigt, med mest bara stammisar och små pensionärer som surplar kaffe o någon liten kaka. Så sött! Jag trivs redan, och hoppas jag blir kvar där ett tag :)

Nu ska jag lägga min halvdöda kropp och söndriga rygg i ett långt varmt bad o njuta!

ps. erotikboktipsen kommer senare ikväll, bloggen strejka igår!


puss puss//en lycklig caro<3

hittat hos älsklingen

Publicerad 2009-02-19 19:13:14 i min vardag,

Ibland kommer man till en punkt då man måste stanna upp och tänka efter. Varför gör jag det här? Vad kommer jag att ha för nytta av dessa kunskaper? Finns det något jag kan ha nytta av i min vardag? Just nu finner jag ingen sån kunskap i just kursen kriminologi. Till en början var kursen väldigt intressant, eller var den verkligen det? Jag malde på som en pratkvarn för nära och kära om hur bra kursen var. Jag tyckte det var kul att gå i skolan, det var spännande att vara tillbaka vid skolbänken igen. Men just nu är kursen på väg åt ett helt annat håll, jag och kursens innehåll kan inte ens mötas på mitten, utan vi går två helt skilda vägar. Jag har inte hunnit fylla 20 år så det är inte försent att återuppta studierna om ett par år om det nu skulle vara så. För tillfället är det endast frågar om vad jag vill som surrar i mitt huvud, ibland kanske man bara ska bita i det sura äpplet och göra något som man inte tycker om. Livet består inte bara av en lång och härlig nedförsbacke, utan det är också en helvetes massa uppförsbackar, och vi vet ju hur roliga dessa är. Ett helvetes trampade på 1ans växel, mjölksyran gör sig påmind och man kommer ingenstans. Det är just så jag känner nu, jag trampar i den där uppförsbacken men kommer ingen vart. Ovanför backkrönet har jag kursen kriminologi som det kommer kräva en massa tramp för att nå. Väljer jag istället att skita i att trampa kommer jag få en glassig nedförsbacke. Men det kanske är just den här nedförsbacken jag behöver? Vila ner för backen, verkligen tänka efter vad jag vill, och sen förhoppningsvis kämpa uppför en ny backe, men den gången kommer jag att ha mitt mål i sikte. Är man tillräckligt engagerad, vill man verkligen något by heart, klarar man backen. Ge mig en chans att hitta mig själv och låt mig fundera på vad jag verkligen vill göra.


Bye Bye universitetet! Om vi ses igen får framtiden utvisa!


Mitt Liv Mitt Beslut

En Sockerbagare...

Publicerad 2009-02-18 22:25:58 i min vardag,

Imorgon är det dags för min allra första dag på mitt nya jobb! Jag har fått ett nytt jobb, en helttidstjänst hos Sockerbagarn på kungsholmen. Det är ett litet och supergulligt konditori som jag ska jobba på som kassabiträde och lite annat smått och gått. Jag kommer ha ett blåvitt-randigt förkläde och grå tröja under, jag är min mormors barnbarn upp i dagen!
Det är lite nervöst, men jag hoppas att det går bra. Nu har jag ju tom köpt skor för själva jobbet. Jag gick till School idag, och skorna där var ju sjukt dyra! Men som den Alexander Lukas jag är, hittade jag ett par (som dessutom passade, både fötterna och till mitt jobb) på rea! Ett par bruna, sjukt bekväma och väldigt fula små tofflor. Priset från början hade varit 699, men det var 70% så priset hamnade på 209, wohoo! Värsta bästa priset :)
Så nu håller jag tummarna för att  chefen godkänner skorna o att allt går bra imorrn! Håll tummarna för mig!

puss puss//en lycklig caro<3

dubbelmys!

Publicerad 2009-02-18 22:08:24 i min vardag,

Det blev middag först och sen ett bad, med älsklingen som sällskap! Mycket mysigare, bara lite trängre, fast iofs mer mysigare! ;) Tiden flyger iväg och snart väntar sängen. Ska ha min första jobbdag imorrn på Sockerbagaren, och jag håller tummarna för att det går bra! Ska fantisera och skriva lite mer, några grejer till här på bloggen och sen är det lilla jag som ska packa min väska inför imorrn och sen bädda ner mig nära nära min älskling och pussa på honom tills jag somnar! <3

puss puss//en lycklig caro<3

onsdag kväll

Publicerad 2009-02-18 18:47:36 i min vardag,

Det blev middag först och bad sen istället, Christina vann Hells Kitchen, precis som jag ville! Läste förrut idag på Katerina Janouch blogg att när hon vabbar så hinner hon även med att städa delar av huset äckligt rent och baka två satser med bullar... Men när jag är hem och pysslar om en sjuk älskling så blir det varmkorv med bröd till middag... Jag har mycket kvar att lära av den kvinnan med andra ord!

Tänkte komma med lite erotiska boktips senare ikväll, håller just nu på med den eroiska klassikern "100 tag med hårborsten före sängdags" av Melissa Panarello. Verkar väldigt mesig när man läser titeln, men ojoj den kvinnan kan skriva! Boken kom ut när hon var 17 och gjorde skandal i Italien, nu är den översatt till över 30 språk och sålt i över 2 miljoner exemplar!

ps. någon som har bra tips för att bota förkylningar?! Helst sådana som gör en frisk i förrgår!


puss puss//en lycklig caro<3

lovely eftermiddag!

Publicerad 2009-02-18 18:07:38 i min vardag,

Min lugna och underbart lediga dag fortsätter. Älsklingen ligger nerbäddad och kikar på Hells Kitchen, och jag ska roa mig med att ta ett långt varmt bad, kanske en liten skål chips och senaste numret av VR som sällskap. Kan det bli bättre än mysig onsdag? Tänkte även roa mig med att skriva ner så många sexfantasi-ideér som jag kan komma på och sen skrida till verket. Hur går det för er darlings med era fantasier?! ;)puss puss//en lycklig caro<3

minigrisen har landat!

Publicerad 2009-02-18 17:36:40 i min vardag,

Nu har jag flängt fram och tillbaka genom hela stan, fått en massa ärenden gjort och även hittat lite fynd. Först ut var fotograferingen och det gick superbra. Killarna var trevliga och det hela var klat på en kvart. Hoppas bara att fotot blir bra så att jag får massa trevliga uppdrag framöver!
Därefter åkte jag till Tullys, pratade lite med urgulliga Jessica o fick min lön, 6100kr rätt ner i fickan! Måste förbi banken nån dag och sätta in allt, vågar inte riktigt gå omkring med så mycket pengar på mig!
Utöver det har jag även hunnit med lite shopping, två ursöta klänningar från gina, superbra skor för fyndpris till jobbet och sen en lunch med mamma :)


Exakt lika phucking gott som det ser ut som på bilden! Orgasm i matform!<3


Ik,väll, lugnt lugnt lugnt med älsklingen, vila och peppa inför första jobbdagen imorrn!

puss puss//en lycklig caro<3

het passion

Publicerad 2009-02-18 10:44:18 i Sex osv.,

Finns det något bättre än en sen natt, båda är lite halvtrötta o ska snart somna. Men så plötsligt så väcks en het passion, man går från helt död till superpigg och från trött till kåt! Det är mörkt i rummet, täcken och kuddar hamnar i vägen för allt man vill är att komma nära nära. Heta kyssar, passion, känslor och begär som måste släckas fort! Då finns det inget bättre än att just ge efter och känna njutningen...

puss puss//en lycklig caro<3

as the time...

Publicerad 2009-02-18 10:39:40 i min vardag,

Tiden går för fort och snart måste jag bege mig för att komma i tid till studion! Morgonen har varit helt underbar och väldigt lugn, Jag har njutit av tystnaden framför Top model och ätit några bitar choklad tillsammans med några sura bilar. Är det lill-lördag så är det! ;) nej, nu ska jag bege mitt upp till älsklingen o se om han vill ha lite frukost. Ska hetsmata honom med alla vitaminer jag kan få tag i!

puss puss//en lycklig caro<3

onsdag

Publicerad 2009-02-18 09:59:41 i min vardag,

Min första lediga dag på jag vet inte hur länge, eller min första lediga vardag. Det är så skönt! Fast en av mina chefer smsade igår att jag hade ett pass ikväll, men nej nej, nu jäklar ska jag vara ledig hela dagen! Fick en låång sovmorgon ända fram till nio. Kan låta futtigt, men så somnade jag ju på soffan 21.30 igår som vanligt. Fast sen vaknade jag till igen vid 02.30, och då hade älsklingen lagt sig på andra soffan, så jag väckte honom o så la vi oss i sängen, vilket resulterade i en lång hostattack, lille älsklingen min<3 Nu ligger han o sover, han ville gå upp med mig vid nio, men jag totalvägrade! Han är en såndär som har supersvårt att somna om, så jag fick honom att iaf försöka :)

Min dag ser ut såhär:

Nu - vara kvar med älsklingen, få i honom frukost och njuta av lugnet
12.00 - bli fotad i en studio vid fridhemsplan, inget flashigt utan för ett av mina jobb
Under dagen - hitta ett par bra jobbskor o present till syster!
Innan 14.00 - hämta lönen hos Helvetet
18.00 - simma med Sanna i högis

Utöver det ska jag ta det äckligt lugnt, vila, läsa massa samt skriva på lite fler fantasier! Så hur ser  er dag ut, och hur går det med fantasierna?! ;)

puss puss//en lycklig caro<3

vi firar!

Publicerad 2009-02-17 19:32:39 i min vardag,

Ett litet smakprov på vad jag och älsklingen ska fira med ikväll! Vi ska slå på stort och fira allt vad vi kan att jag äntligen slutat på helvetet! Nu står min älskade lilla sjukling ute i köket och lagar mat, potatiskroketter/pommes, stekta hamburgare och bearnisesås! Snart ska vi äta allt, mysa mysa mysa och se på nått trevligt! Kan det bli bättre?!<3

puss puss//en lycklig caro<3

sneakpeak!

Publicerad 2009-02-17 17:43:11 i Sex osv.,

Är det något som jag verkligen älskar med bokrean är det när man har hämtat alla kataloger, man sätter sig ner, bläddrar igenom allt och ringer in alla som man planerar att köpa. Hitills har jag inte hittat överdrivet mycket, måste medge att utbudet på sex/erotik-böcker är en aning tamt. Är det något ni verkligen ska spana efter på bokrean så är det böcker inom denna kategori, för i vanliga fall brukar de flesta vara svindyra, men reor är ju till för att fynda på! Så dessa små godbitar har jag hittat hitills!puss puss//en lycklig caro<3

Årets höjdpunkt?!

Publicerad 2009-02-17 16:22:07 i min vardag,

Jajamänsan! En av årets absolut största höjdppunkter är här! Och jag är så taggad, snart är dagen här. Ja, självklart är det bokrean jag pratar om! Om exakt en vecka, 24 februari är det återigen dags för årets bokrea! Så är det någon som är på?! För er som inte tycker så mycket om böcker, lovar jag att baka snickerskakor till! ;)


ps. ja! Jag har precis lyckats med att fatta hur min webcamera funkar :)
puss puss//en lycklig caro<3

släpp fången fri!

Publicerad 2009-02-17 16:02:54 i min vardag,

Halleluja! Äntligen och jesus! Jag är äntligen fri! Ja, idag  var detju som sagt min sista dag på Tullys, och jag är äntligen fri. Jag firade med en väldigt god sallad och sprang därifrån så fort jag kunde. En av bröderna hade kirrat min lön, men nej nej, det visste inte den andra brorsan om, så då måste jag komma tillbaka imorrn och hämta lönen då istället! Jävla mongon! Det är så att man får skörbjugg i hjärnan av det där stället. Jaja, det viktigaste är ju att jag äntligen är fri!

Min första lediga eftermiddag på hur lång tid som helst, och då jag har tillgång till tv och tv3, så nu blir det en gammal repris av  Top Model!! Lovely!

puss puss//en lycklig caro<3

höstdepression light?

Publicerad 2009-02-16 19:35:51 i min vardag,

Jag vet inte vad det är med mig, jag tror jag fått någon form av höstdepression i efterskott. Jag bryter ihop, gråter som ett barn och jag vet inte varför. Älsklingen är inte bara min älskade och underbaraste älskling, utan även en phucking ängel som hela tiden fångar upp mig så fort jag faller. Och jag förstår inte vad som är felet, jag har honom, la familia funkar utan problem och jag har mina darlings, så allt verkar flyta. Just nu är det bara jobbet som dödar mig mentalt och kroppsligt, jag är konstant trött och är på dåligt humör innan, under och ibland efter mina pass. Jag kan bara hoppas att  jag trivs bättre hos Sockerbagarn och att mitt liv hamnar på samma gamla bana igen. Annars är det jag som bokar en ny tid hos fröken L...

Någon mer än jag vars humör phuckas upp helt just nu?

puss puss//en lycklig caro<3

om helvetet.

Publicerad 2009-02-15 22:31:40 i min vardag,

Ja ni, vart ska man börja i denna cirkel av helvete? Kan börja med att berätta att jag sa ju upp mig från Tullys i tisdags, jag var snäll och sa att jag kunde jobba veckan ut allra högst, jag sa åt chefen att ringa massa samtal och fixa en ny tjej på direkten. Men nej nej, på onsdagen så påminde jag honom igen vilket resulterade i att båda bröderna blev aslacka och skrek på mig, vilket resulterade i att jag skrek tillbaka. På torsdagen sa jag till ena chefen att jag skulle ha min lön på fredagen, det skulle vara min sista dag och jag ville ha pengarna, han skrek och jag blev arg. Sen i fredags säger aset till äckelchef vars intelligens sträcker sig till pubeshåren att jag jobbar mån-tis. Då jävlar i min lilla låda kommer esset i kortärmen fram - mamma. Visst, han kan köra över mig, men min mamma?! Mjaa, hon ringer skatteverket, facket och pratar länge och väl med båda, vilket bevisar ännu mer vilket jävla skitställe tullys är. Hon kommer dit och pratar med chefen, som blir så arg att han till sist står och vrålar på henne inför alla gäster och totalskämmer ut sig själv. Resultatet, jag måste jobba mån-tis annars får jag inte ut min lön. Utpressning, jajamänsan! Hämnd - kommer bli sötare än sockervadd, ska bara komma på något riktigt elakt och bra, som dessutom inte går att spåra till mig! ;)

Anledningen till att jag är så förbannad är att dom inte är med i facket, dom har flera som jobbar helsvart, dom fuskar med skatten, betalar ut skitlöner, ringer och skriker på min mamma, är så otrevliga att man är sur mer än 8h/dygn, dom lurar ungdomar, är allmäna skithål och så avskyvärda människor att dom inte ens borde få äga något ställe! Ännu mindre ha några gäster! Dessutom finns det inga papper, för dom skriver inga! Men ändå måste jag jobba kvar, eftersom att det är min plikt! Behöver jag tillägga att min mamma tog hjärtmedicin innan hon gick dit, och att min pappa ska med och hämta ut min lön?!

ps. imorrn ska jag äta o dricka så mycket att jag kräks. Eftersom jag fortfarande är "anställd" så har jag den förmånen att äta vad jag vill. Så nu undrar jag om jag kan lyckas få i mig en hel tårta själv...


puss puss//en lycklig caro<3

veckans to-do v. 8

Publicerad 2009-02-15 21:56:34 i min vardag,

Tänkte försöka börja med en ny tradition, veckans lista innan den ens har börjat, istället för att skriva planeringen någon gång i mitten av veckan som jag brukar göra. Känns liter mer struktuerat om planeringen är klar innan veckan börjat istället för någon gång mitt i...


[ ] Mina två absolut sista jobbpass på helvetet! mån-tis 07.00-14.30, kom förbi så får ni massa grejer gratis! ;)

[ ] Börja på mitt nya, snövita och underbara jobb hos Sockerbagarn

[ ] Skriva flera lååånga mail till underbara

[ ] Mysa så mycket jag bara kan med älsklingen<3

[ ] Skriva klart alla sexfantasier som jag för tillfället har som utkast i hjärnan, minst 10 st!

[ ] Få färgen av pappa och börja måla!

[ ] Boka tvättid och tvätta tills allt är rent!

[ ] Storstäda hela lägenheten

[ ] Bestämma tid, plats och allt inför sommarens utlandsresa med darlings!

[ ] Fira älskade syster som fyller 22!

[ ] Ha min första lediga dag mitt i veckan och njuuuuta!

[ ] Hitta en passande och bra present i efterskott till älsklingen<3

[ ] Köpa simkort

[ ] Sluta helt med socker - dör av bergochdalbanan just nu

[ ] Minska kaffeintaget till högst fem koppar/fem shottar espresso

[ ] Läsa läsa läsa!

[ ] Fortsätta stenhårt med Sexfantasiprojektet! ;)

[ ] träffa min älskade aspisar<3

[ ] mysa mysa mysa :)

[ ] göra upp lite kommande planer

puss puss//en lycklig caro<3

födelsedagskalas

Publicerad 2009-02-15 19:18:45 i min vardag,

Vera fyllde tre idag, så jag, syster och Rodrigo var på kalas ute i Åkersberga, dvs andra sidan landet. Är det något jag inte vill så är det att bo utanför kommunikationsmöjligheterna! Älsklingen skulle egentligen följt med, men nu är rösten snart borta och han måste vila. På kalaset var syrran + familj, bror + familj, gubben och carina + svågerns sida. Dvs en massa massa barn! Och som vanligt råka jag slänga ur mig att någon ska få tyst på alla barn! Men jag tycker inte det är okej när ett barn bara sitter och för ljud, är det något jag lärt mig av min tid som barnflicka är hur man får barn att uppföra sig. Men det är tydligen ingen standard...
Kalaset var trevligt, kakorna för goda och sällskapet en aning trist, så vi gick direkt efter tårtan! Men brors dotter Clara, hon är så söt, som en liten prinsessa. Hon är den sötaste klumpen med kött som jag någonsin sett! Helt underbart söt, ville bara ta med henne hem! Mitt o älsklingens barn ska vara som hon, fast sötare :)

puss puss//en lycklig caro<3

söndag and i´m in love!

Publicerad 2009-02-15 18:59:49 i min vardag,

Vilket underbart slut det blev på den här veckan, jag och älsklingen är fortfarande kvar hos pappa leif, vi har precis ätit oss proppmätta på min favvo-laga-maträtt - köttfärssås o spagetti. Enkelt och supergott! Nu ska vi båda ägna oss lite åt varsin dator och plugga, jag sexfantasier och love kriminologi. Därefter ska vi mumsa stjärnor och cheezcrunchers framför svensson svensson! Imorrn är det måndag och jag ska tillbaka till helvetet. Usch usch, men mer om det senare. Nu ska jag ladda upp massa fina bilder från dagens födelsedagsfirande, och imorrn är det dags för ännu ett ;)

puss puss//en lycklig caro<3

Världens sexigaste yrke?!

Publicerad 2009-02-15 11:09:30 i Sex osv.,

Förra veckan så utsedde dom världens sexigaste yrke, jag trodde direkt att dom menade polis, sjuksyster eller lärare. Men nej, i år har dom kommit fram till att Kock, är det sexigaste yrket! Som förslag på sexiga kockar hade dom Nigella Lawson och Gordon Ramsay, och de svenska motsvarigheterna - Leila, Melker och Per Moberg!
Jag och älsklingen har kikat på Nigellas program nu i en timme, och jag dyrkar henne från början till slut, älsklingen är dock inte lika förtjust. Han tycker det är ganska konstigt att hon går upp mitt i natten och lagar mat...

Fast när man tänker på det, det kanske är något erotiskt över själva matlagningen, man använder sina händer mycket och pratar om allt man gör. Fast det måste nog vara deras passion, alla kockar har så mycket passion och man ser att dom njuter att tillaga all mat. Och kan dom visa så mycket glädje o passion över en liten maträtt, så undrar man ju över hur pass mycket passion som kan väckas i sängkammaren! ;)


Någon mer än jag som förstår motiveringen när man ser dessa?! ;)


puss puss//en lycklig caro<3

sjukstuga

Publicerad 2009-02-15 10:56:28 i min vardag,

Jag och älsklingen har varit uppe sen nio och haft en liten spontan sjukstuga, han blir bara värre och har snart ingen röst. Jag har ärvt min förmåga efter mamma, så jag tappar aldrig matlusten, kan äta vad som helst när som helst och det spelar ingen roll hur sjuk jag är :) Men vad äter man när man är sjuk? Jag har hitills fått i honom lite apelsinjuice, glass och en bit äpple, jag satsar stenhårt på vitaminerna! Men visst ska man ändå äta, oavsett hur dåligt man mår måste man ju få i sig föda, vitaminer och lite fett. Annars kommer man ju aldrig bli frisk om man inte fyller på kroppens energiförråd. Så vad kan bli en passande middag?! :)

puss puss//en lycklig caro<3

väldigt lyckad kärleksdag!

Publicerad 2009-02-14 22:26:52 i min vardag,

Nu har och vi ätit middag, supergod lasagne och  på kikat på melodifestivalen. Jag hejade stenhårt Lasse Lindh, men messverige röstade fel som vanligt. Hela dagen har bestått av mys, massa kärlek och närhet! En riktigt perfekt kärleksdag med andra ord tillsammans med min älskling som jag älskar mest<3 Älsklingen är fortfarande möshlig och det kan kanske vara början på halsfluss, jag som nyss själv blivit vuxen (ingen mamma som daltar och pysslar om mig så fort jag nyser) så är inte kunskapen om sjukdomar överdrivet bra, men jag får pussa och vara nära, och sen hoppas att endorfinerna hjälper till! :)
En wallanderfilm är på och jag ska bädda ner mig i soffan och läsa lite. Sen ska jag mysa, pussa o vara nära nära nära min älskling tills tröttheten kommer ikapp mig! Hoppas ni haft/får en riktigt lyckad kärleksdag sötos!

puss puss//en lycklig caro<3

en äkta man

Publicerad 2009-02-14 21:37:13 i Sex osv.,

Kvällens bästa bloggtips vänder sig till allt och alla, går lite i kärlekes tema, passande för just idag! För alla er som läser Veckorevyn, så känner ni ju till Fredrik, klockren mansgris som skriver rakt på sak om sex och kärlek, jobbade tidigare på Moore och nu har han även börjat skriva en blogg på Veckorevyns sida, om sitt kommande bröllop. Sättet han skriver på är så roligt, underhållande och klockrent! Så vill du som tjej förstå lite mer hur din manliga älskling funkar, sätta dig in lite mer i en manlig hjärna eller bara vill ha enkel men på pricken-underhållning. Läs då Fredriks blogg, hittar den på VR´s sida under bloggar.

puss puss//en lycklig caro<3

melodifestivalen!

Publicerad 2009-02-14 20:47:51 i min vardag,

Missade förra avsittet men kunde inte låta bli att titta ikväll. Jag är helt såld på Petra Mede, den kvinnan är helt otrolig och jag älskar varje ord hon säger! Hon är ju för fan som en kvinnlig Kristian Luuk, och Jennie, du vet ju hur bäst han är på en skala. (Så fatta hur mycket jag saknar dig jennie, Mede har vår torra och klockrena humor i ett litet nötskal!  Så kika ¨på internet och skratta lika mycket som vi gjort tillsammans<3)
Jag är redan helt såld på Lasse Lindh och bandet, hans texter går rätt in i hjärtat, och som älsklingen säger - "Ja, han bara måste du ju älska, det är ju för fan en blandning av Håkan Hellström och The Ark!" Haha, tänk så bra han känner mig! Amy Diamond och Mumsmums låtar är solklara att dansa sönder fötterna till under resten av våren, sommaren och livet! ;) Så är det någon mer än jag som dyrkar schlager?!

puss puss//en lycklig caro<3

kärleksdag!

Publicerad 2009-02-14 18:18:35 i min vardag,

Vilken underbar dag det här har varit, om man bortser från den otäcka morgonen med darriga ben och huvudvärk, så har resten av dagen varit helt underbart. Efter att pojkarna åkte hem så har jag o älsklingen myst och tagit lugnt hela dagen. Jag har tagit ett långt bad, o älskling som är lite möschlig ligger nerbäddad o ser på Lyxfällan. Så jag tänkte roa mig en timme el så med bloggen o läsa. Jag minns inte senast jag nöjesläste, så nu har jag 6 böcker att läsa + en tidning att roa mig med! :)

puss puss//en lycklig caro<3

en bit SATC tack!

Publicerad 2009-02-14 16:14:06 i Sex osv.,

Var förbi biblioteket igår och gjorde väldigt många fynd, speciellt ett som fick mig att springa till lånedisken för att ingen skulle hinna sno boken ur handen på mig och låna den! Så denna underbara ska jag läsa samtidigt som jag ska ta ett långt, varmt skumbad. Gäller att passa på nu när man har chansen :) Så hur ser er kärleksdag ut sötisar?!Visst känner ni igen boken?! ;)puss puss//en lycklig caro<3

alla hjärtans dag!

Publicerad 2009-02-14 13:42:41 i Sex osv.,

Woho, nu har jag fått min första alla hjärtans dag present av älsklingen! Så sött av min lilla bebis, nu måste jag bara hitta på något mysigt som älsklingen ska få! Nu har jag, älskling, börne o victor ätit pizza o sitter nu och ser på Svensson Svensson. Får se vad som sker resten av dagen, idag är det ju alla hjärtans dag så ut o sprid kärlek nu! Nu ska jag mysa ner mig brevid älsklingen o pussa massor på honom!<3
puss puss//en lycklig caro<3

spyflugan

Publicerad 2009-02-14 12:14:38 i min vardag,

Ja, nog blev det en tur in i dimman igår. Usch är min mening om gårdagen, minns inte senast jag mådde så dåligt som jag gjorde igår, usch usch! Så man kan ju säga att jag blev kvällens spyfluga. Porren hade precis börjat när något hände med mig och vips så var magen tom. Nu mår jag fortfarande illa och är så död. Bästa starten på kärlekens dag, eller vad säger ni?! ;) Haha, usch usch. Pojkarna är ute och köper pizza, så jag tänkte vara den räddande ängeln och gå ner och städa lite. Det är sådär härligt instängt i hela lägenheten, det luktar öl, sprit och svett överallt. + att jag självklart skulle ha tequilarace med victor o jonte, det blev två var sen la vi av! Usch!

Puss puss//en lycklig men möshlig caro<3

mina bästa alla hjärtans dag tips!

Publicerad 2009-02-13 21:31:36 i Sex osv.,

Kanske en aningens försent iochmed att dagen är imorrn, men bättre sent än aldrig eller hur?! Alla hjärtans dag är för mig en dag då man ska visa sin uppskattning, kärlek och glädje för alla underbara människor man har i sitt liv, oavsett om det är ens pojkvän/flickvän eller vän, dela med dig av kärlek och visa hur mycket dom betyder för dig! Det är inte mycket som krävs för att man ska göra dagen lyckad, här är mina bästa tips!

Ni med pojkvän eller flickvän:

 • Börja dagen med frukost på sängen, laga något gott och lägg ner lite extra på det! 
 • Överraska din älskling med något du vet att hon/han uppskattar
 • Ha sex-maraton från morgon till kväll, kan inte bli fel! ;) använd er fantasi och gör allt ni drömt om!
 • Laga middag tillsammans och ät i lugn och ro, tända ljus och njut av varandras sällskap
 • Ta ett långt skumbad, tända ljus och massa skum. Har ni inget bad, ta en lång dusch och använd mycket mysig duschtvlål. Massage i duschen är underskattat!
 • Lång och intim kroppsmassage, använd mycket olja och njut av varandras beröring!
 • Stäng ute världen, stäng av mobiler och datorer och njut av bara vara ni två
 • Mycket pussar, kramar, beröring och kärleksförklaringar - nonstop under hela dagen (gör ni inte det ofta, så fortsätt även efter detta dygn :) )
 • Kärleksbrev - klassiskt och väldigt vackert! 

Lyckliga singlar:

 • Samla ihop kompisgänget och njut av varandras sällskap!
 • Ta med bästa kompisen och köp lyxiga presenter åt varandra
 • Baka kladdkaka, tänd ljus och ägna kvällen åt massa skvaller och skratt
 • Gör exakt allt det där underbara du inte kan göra utan pojk/flickvän, ta på dig det allra sexigaste, drick goda drinkar och dansa på bardiskarna! ;)
 • Skäm bort dig själv, det är som singel du verkligen kan lägga all tid och resurser på dig själv, och kan göra exakt det som faller dig in, inga krav utan njut!
 • Hitta någon snygg att hångla upp, skit i parförhållanden utan ha kul för stunden
 • Gå på en rolig dejt och se vart det leder! ;)
 • Ha mycket och roligt kravlöst sex, antingen med andra eller med dig själv!  

Ja, sötisar det var mina allra bästa tips för vad just du kan göra, antingen själv eller med din älskling! Så se nu till att sprida mycket kärlek, bry dig lite extra mycket om dina nära och kära, och se till att njuta av denna undebara dag, sprängfylld med kärlek!<3


puss puss//en lycklig caro<3

Grabbkväll!

Publicerad 2009-02-13 20:24:28 i min vardag,

Jag hade tänkt hinna med en liten powernap, men nu sitter vi här, jag, älskling, vickepicke, börne o jonte! Ölen är knäckta och jag surplar vodka med stulen pago från helvetet. Får se vart kvällen leder, jag vill spela ordfejden och pojkarna röster för poker. In i dimman ska vi iaf, får se om ficklampan kommer med eller inte. Roligt hoppas jag det blir iaf! ;)

Så folk, ha en riktigt bra fredag, sup skallen av er, träffa någon söt, pussas och dansa som det inte finns någon morgondag. Och hittar ni någon riktigt söt och trevlig, glöm inte kondomen! ;)


puss puss//en lycklig caro<3

friday - and i´m in love!

Publicerad 2009-02-13 19:04:23 i min vardag,

Äntligen fredag, och jag tror jag aldrig varit så glad över att en jävla arbetsvecka äntligen är slut! Har varit en helt sjuk jävla jobbdag idag, allt om det senare. Just nu sitter jag hemma med älsklingen hos hans pappa, vi ska snart äta middag och därefter kommer några nördar hit och vi ska supa, spela poker och kolla hockey! En riktig grabbkväll med andra ord! ;) haha! Jaja, vi får se vad som händer, blir nog alltid kul på ett eller annat sätt! Nu måste jag äta, är helt slut i kroppen och huvudet efter den här dagen. Men mer om allt om en liten stund :)

puss puss//en lycklig caro<3

Sexfantasierna!

Publicerad 2009-02-12 22:41:54 i Sex osv.,

Vill bara återigen påminna lite om sexfantasierna. Ni som håller på och skriver för glatta livet, superbra och fortsätt skriv allt vad ni kan! Sen är det bara att maila till mig, Katerina Janouch eller via den anonyma mailen. Men glöm inte att när ni skickat era fantasier, att skriva en kommentar här i bloggen eller skicka ett mail igen till mig, så att jag vet det. Hur ska jag annars veta vilka som varit duktiga flickor och förtjänar en bok eller sitt namn på tacksidan?! ;)

Deadline är som jag tidigare nämnt lördagen den 28 feb. Sen skickar jag iväg en stor bunt med massa smaskiga, porriga, söta och spännande sexfantasier till Katerina!

ps. så ni som redan skickat till mig, supertack! Men hör av er till mig så att jag vet vilka som ska få bok!

puss puss//en lycklig caro<3

alla hjärtans dag

Publicerad 2009-02-12 22:35:48 i Sex osv.,

Ja, vad kan man säga om denna speciella lilla dag, är den verkligen så speciell?! Jag har gått och klurat på det i över en vecka nu, och vad är egentligen tanken bakom dagen? Mina erfarenheter av dagen har hitills varit många roliga kvällar med tjejkompisarna, kombinerat med en liten sorg över att inte hitta en gigantisk bukett med långskälkade blodröda rosor, en stor ask god choklad och ett litet kärleksbrev  utan för ytterdörren/alternativt i mitt skåp i skolan (ni vet som tjejerna alltid får i filmerna!) Men hur ofta på en skala inträffar det i verkligheten för oss vanliga dödliga?! Visst är dagen helt underbar för alla nyförälskade par, men alla andra då, som inte har någon speciell att pussa på, vad ska göra?
- Det är där felet ligger, allt är så inriktat på kärlekspar! Vilket kräver en påminnelse om att vi lever i Sverige, Stockholm är världens singeltätaste stad! Så på rak arm kan jag ju säga att det finns garanterat mer Bridgets och Alfies än vad det finns kärlekspar i det här landet...

Mina bästa tips inför vad du som upptagen och vad du som singel ska hitta på under denna kärleksfulla dag kommer imorgon. Jag lovar att jag har tänkt på allt! ;) Men glöm inte det viktigaste med dagen, dela med dig av så mycket kärlek och glädje du kan, till Alla i din omgivning! Det är bara mesar som inriktar sig på en person! ;)

ps. Jag och älsklingen har klurat, diskuterat och hoppat fram och tillbaka så många gånger nu, men ikväll så bestämde vi iaf, hela vår vardag består av kärleksbombning, mysiga middagar, massa pussar och kärleksförklaringar i varannan mening, så varför begränsa allt detta underbara till en enda dag?!  Vi skiter helt och hållet att det är alla hjärtans dag och sen har vi en heldag bara vi två. Stänger ute världen och tar dagen som den kommer! Kan det bli bättre?!<3

puss puss//en lycklig caro<3

torsdag.

Publicerad 2009-02-12 22:05:23 i min vardag,

Och snart är det fredag. Denna dag har gått från botten till toppen, bokstavligen talet. Jobbet gick sådär halvbra, bra när jag fick vara ifred och åt helvete när bröderna pratade med mig. Kunderna däremot, love them! Kommer sakna en speciellt, hon är alltid lika trevlig och glad, rolig och ändrar sina morgonrutiner minst några gånger i veckan, henne kommer jag ärligt att sakna! Därefter blev det kärlek och glädjebombning från gamla PG´s och nu sitter jag hemma hos mamma, dricker te och njuter av att vara en liten dotter :) alldeles strax väntar soffan, men först lite info och sen lite om hjärtans dag som snart är här!

puss puss//en lycklig caro<3

om helvetet.

Publicerad 2009-02-12 21:20:25 i min vardag,

Imorrn blir det förhoppningsvis min allra sista dag på helvetet (läs Tullys), hela den här veckan har varit förjävlig och jag är på dåligt humör i 7.5h i sträck, tar mer än vad man tror på kroppen att jämt vara sur. Så jag kan inte låta bli att undra hur fan mina chefer lyckats vara det i, ja vad kan det vara, minst åtta år?! Sen jag sa upp mig i tisdags har dom varit sura, otrevliga och snäst åt mig från morgon till eftermiddag, är det inte ena brorsan så är det den andra. Idag lyckades jag med att få båda att skrika på mig, jackpot?!
Jag är glad att jag fått någon form av sköld efter dom här veckorna på stället, nu bryr jag mig inte ens utan ger bara tillbaka på samma sätt. Är dom otrevliga mot mig, så är jag det tillbaka. Visst, dom kanske äger stället, men jag ingår inte där och det ger dom ingen rätt att behandla mig som dom vill. Någon jävla måtta får det vara på världen!

Så imorrn ska jag kräva min lön och sen aldrig aldrig mer sätta min fot på det där jävla stället! Verkligen synd, för det är jättemysigt, priserna är okej och det är ett fint ställe. Synd bara att cheferna är tagna direkt från helvetet. Undrar om det här kanske är guds sätt att testa mig?! Skulle jag vara troende, så skulle det nog vara min bombsäkra teori på varför jag alltid dras till skitjobb :)

puss puss//en lycklig caro<3

toppenkväll!

Publicerad 2009-02-12 21:08:03 i min vardag,

Åh, jag är så glad! Det här har verkligen varit en riktigt lyckad kväll, jag kan inte ens minnas när jag skrattade så pass mycket som jag gjorde ikväll. Känslan är underbar och kommer hålla länge. Detta är mitt bränsle och det som håller mig levande när solen vägrar visa sig.
Skratt och kärlek - kan en människa behöva mer?!
Direkt efter jobbet mötte jag upp Owe! Min älskade Owe från PG! Vi gick en snabbis förbi mamma och jag fick skrika av mig lite, därefter gick vi till 60 och tog igen all förlorad tid sen oktober. Det är väldigt lång tid, så tänk att vi gick från att nästintill sitta ihop under PG-tiden, till att inte ses på månader. Mycket skratt och många historier som delades. Därefter mötte vi upp Sofia och Kill-Robin på en liten spansk café/bar där vi satt i timmar, pratade minnen, allt sen sist och skrattade tills tårar rann! Så himla härligt att umgås med underbara, roliga och människor fulla med glädje!

tack för en riktigt bra kväll, det måste göras om inom snar framtid!

Ps. owe, jag håller ändå fast vid att det var vi två som bokstavligen var grädden på moset och solstrålarna som sken på resten av pg! Vi är nog väldigt saknade, eller vad tror du?!

puss puss//en lycklig caro<3

om Veckorevyn!

Publicerad 2009-02-12 21:00:56 i Sex osv.,

Fick mail för någon dag sen av min nya VR-favvo och halvidol Sara, som meddelade att tidningen där artikeln som jag medverkar i kommer komma ut i butik 5/3! Så sötisar, lägg dagen på minnet, spara lite småmynt och rusa sen till butiken när dagen är här. Det är då den stora dagen då jag gör min debut i Sveriges bästa tjejtidning! Ja, jag kallar det debut eftersom jag räknar stenhårt med att det här bara är början på snöbollen, som inom en  snar framtid kommer bilda en stooor snögubbe! ;)

Både jag och älsklingen har läst artikeln och båda kom fram till att den var väldigt bra och rolig. Jag är så pass egokär att jag gillar att läsa det jag själv sagt. Konstigt men sant. Fast egentligen ganska logiskt, för vem annan kan ha lika bra, klockrena och kloka åsikter om allt som har med sex att göra, om inte lilla jag?! ;)

ps. ja, jag kommer fortsätta att nöta på om Veckorevyn, men jag är fortfarande så äckligt stolt och glad att jag skiner upp varje gång jag tänker på det!

puss puss//en lycklig caro<3

nytt om sexfantasierna!

Publicerad 2009-02-11 23:05:12 i Sex osv.,

Ett absolut sista inlägg innan jag kryper till kojs! Nu har jag fått det bekräftat från min älskade idol och boss, Katerina Janouch - Deadline för sexfantasierna blir 28feb. Detta är alltså datumet då jag skickar över alla sexfantasierna till henne. Så alla darlings därute som funderar på¨vad ni ska skriva, har börjat eller redan är klara - sätt fart och skriv klart så många ni kan och orkar! Jag behöver ha så många som möjligt så det är bara att skriva på! ;) Behöver ni lite inspiration, förslag eller något annat? skriv en kommentar så ordnar jag det på direkten! Så skriv skriv skriv och maila till mig på direkten. Glöm inte det, ni får en bok och får vara med på tacksidan om ni vill! ;)

Om ni har några frågor, funderingar eller något annat ni undrar över, lämna en kommentar! ;)


puss puss//en lycklig caro<3

piller mot för tidig utlösning?!

Publicerad 2009-02-11 22:56:25 i Sex osv.,

Priligy heter det nya pillret som i april detta år kommer till apoteken i Sverige. Medlet är nära besläktat med antidepressiva medel, som tidigare visat sig fördröja utlösningen. Detta piller kan fördröja mannens utlösning från 60 sek och upp till tre min. Det är något som man tar vid behov och medicinen går ur kroppen på ett dygn.
Man har tidigare anmärkt att antidepressiva medel just påverkat mannens utlösning, men nu har man omvandlat det och istället gjort det till ett hjälpmedel! Dock kan man räkna med biverkningar som magproblem, yrsel och huvudvärk.

Ja, vad kan man säga?! Enligt min åsikt ser jag både positivt och negativt på denna utveckling. För vem är det egentligen som bestämmer om vad som är för tidig utlösning?! Jag kan förstå att det kanske är lite jobbigt om man kommer innan man fått av sig kläderna, men utöver det. När blir det för tidigt, och måste det verkligen gå så långt att man ska äta medicin för att förlänga samlaget med 60sek?!
Jag ser det såhär, för just de män som kommer innan kläderna ens är av, eller som verkligen lider, skäms och hellre avstår från sex för att det är så jobbigt med "För tidig" utlösning, så visst är det superbra för dom! Men jag tror snarare att denna medicin kommer skapa en form av hets för resten av männen, och snarare skapa diskussion och oro om vad som är för tidig utlösning. Och vad är egentligen lagom?!

puss puss//en lycklig caro<3

ikeafynd!

Publicerad 2009-02-11 22:31:19 i min vardag,

Jag gjorde så sjukt mycket fynd idag på ikea. Som sagt så var det ju planerat att jag bara skulle köpa några garderobslådor, men sen hittade jag en massa annat superbra, och som var för billigt och bra för att motså! Så detta var allt jag fyndade idag, + att jag skaffade ett Ikea Family Card, så jag fick massa bra rabatter. Vuxenpoäng! :)Mina fynd bestod av: svarta tygförvaringslådor till garderoberna, trepack matlådor till älskling, batterier, rödvit måttsats, röd morotsskalare, trepack med bilar, en påse kardemummaskorpor, duschkräm, duschpeeling, handkräm, fotkräm, doftljus i smakerna vanilj och röda bär! Och allt detta gick på under 300 :) kap eller vad?!Tjejerna samlar vuxenpoäng!

puss puss//en lycklig caro<3

vuxenpoäng!

Publicerad 2009-02-11 21:36:47 i min vardag,

Ja, det blev en rätt spännande kväll till slut. Istället för te, morötter och semesterplanering så blev det sällskapsresa ut till Ikea! Jag som bara skulle ha en liten pluttsak, kom självklart hem med en hel kasse full med massa saker! Iofs så var allt nödvändigt och sådana saker som vi behöver, så då blev det ju rätt iaf :)
När vi gick omkring där inne på ikea kom vi på oss själva med att peka ut billiga morotsskalare, fina glas och jämföra storlekarna på kuddar! När blev vi såhär vuxna?! Sen när går ett gäng 19åringar  o en 24åring omkring och pratar inredning?! Sitter bara och väntar på den dagen då jag och älsklingen blir överbjudna till någon, sippar lite på ett glas rött och äter småplock. Eller det kanske var lite överdrivet...
Nej, ibland känns det lite som att tiden går en aning för fort. Men samtidigt ändå en helt underbar känsla att kunna samla vuxenpoäng med sina sötisar!

puss puss//en lycklig caro<3

manlig beundran!

Publicerad 2009-02-11 18:24:24 i min vardag,

Jag och pappa sitter på hans kontor och pratar om lite allt möjligt, när han ber om älsklingens nr. Alltid bra att ha iochmed flytten och sånt. Då utspelar sig detta:

C - Jahaja, då ska vi se. 070...
P - Nämen! Jaha, så han har 070! Ja där ser man, där har du en riktigt bra grabb!

Ja, vad säger man om detta, gulligt eller mest konstigt?! :)

puss puss//en lycklig caro<3

onsdag.

Publicerad 2009-02-11 18:03:43 i min vardag,

Dagarna går för fort, det enda positiva med det är att vi går mot ljusare tider och att solen står på himlen några minuter längre för var dag som går. Snart kommer Naddi hit, Sanna och Natti hämtar upp oss och sen ska vi till ikea. Lite otippat sådär på en vanlig onsdag. Men iofs, jag har kanske tusen saker som jag och älskligen egentligen behöver till hemmet, fast jag tänkte satsa på det allra nödvändigaste idag resten får vi ta senare. Något som jag vägrar lämna ikea utan är klädlådor, mina strumpor och strumpbyxor har legat i en stor kassa i över en månad nu, vilket innebär att så fort jag kommer ut från duschen så får jag stå naken och ha strumpbingo innan jag hittar något att ta på mig!

Resten av kvällen ska vi vara hemma hos mig, planera inför sommaren och dricka te. Vi ska komma fram till vilket ställe i världen vi ska göra osäkert under en vecka, får se vart vi hamnar! ;)

puss puss//en lycklig caro<3

Så överlever du 17h jobb på 24h!

Publicerad 2009-02-11 17:55:45 i min vardag,

Jag tänkte ge er alla därute en liten miniguide i hur ni överlever att jobba livet ur er, på ett och samma dygn. Jag vet inte  hur mycket ni jobbar, men jag jobbar iaf heltid i helvetet, men sen utöver det får jag ibland för mig att jobba lite extra, så det kan det bli något nannyuppdrag ibland, garderobspass eller något annat skoj. Så i lördags fick jag för mig lite extra mycket att jag ville jobba = dubbelbokning, vilket innebar att jag jobbade från 08.30-03.30 på ett och samma dygn. Med en rast/matintag mellan 15.30-18.30 (och på denna tid skulle jag ta mig från ena sidan stan, hem till mamma och till andra sidan stan)! Vill påpeka att det var två vanliga jobbpass som slagits samman på samma dag, först ett pass på ett bageri och sen ett garderobspass på två olika platser.

Så här är mina bästa tips på vad du måste ha med dig om du funderar på att jobba ett cplångt pass/ två vanliga pass som krockat på samma dag:

 • Kalender, så att du har all fakta om vart du ska
 • En tidning - bra att läsa om du får tråkigt
 • En bok - samma som ovan
 • Massa små chokladbitar (bästa snabba sockret)
 • En flaska juice - god energi
 • Handkräm - lätt att få torra och äckliga händer
 • en stor kasse med ombyten ( svart kavaj, svart tröja, svarta kostymbyxor och svarta finskor - ej begravning, garderobiärspass!)
 • Ett rör med huvudvärkstabletter
 • Två redbull
 • Ett stort anteckningsblock 

  Ja, det var ungefär allt jag kunde komma på som man behöver för att klara ett sådant långt pass. Kan meddela att dagen efter så sov jag tll halv två och var som en gnällig femåring resten av dygnet för att jag var så trött. Men det är smällar som man får ta när arbetslusten tar tag i en, Dessutom väntar ju New York om inte allt för länge! ;)

 •  

  puss puss//en lycklig caro<3

  no connection!

  Publicerad 2009-02-11 15:27:10 i min vardag,

  Btw, vi har inget internet alls hemma, det är därför bloggen är nästintill uttorkad. Har jag tur nu så funkar internetet hemma, för jag har ca 15 inlägg som bara väntar på att bli skrivna. Jävlar i min lilla låda vad jag ska massblogga om internetet funkar, annars dröjer det till ikväll! ;) Älsklingen har nämligen minilan hemma hos sin pappa, så då passar jag på att låna mammas soffa + dator innan jag ska jobba imorrn.

  puss puss//en lycklig caro<3

  stress stress stress!

  Publicerad 2009-02-11 15:25:04 i min vardag,

  Fan också, hade sett fram emot en lååång lugn eftermiddag tillsammans med datorn och en stor mugg bärsmoothie, lugn och ro, ingen som stör och bara andas och skriva för glatta livet. Men nej nej nej, hela familjen ska ringa och nu måste jag skynda mig ut till lägenheten för att gubben behöver ett brev. Det är så att man får hjärnblödning på mänskligheten!

  ps. chefen hatar mig för att jag vill sluta, och bagaren älskar mig för att jag ska börja. Så win win kan man väll säga?! ;)

  puss puss//en lycklig caro<3

  Freedom!

  Publicerad 2009-02-10 14:55:39 i min vardag,

  Halleluja! Idag sa jag upp mig, rakt på utan krusiduller. Chefen plockade disk och jag frågade om han hade tid, varav meningen - Jag vill sluta!! kom från min lilla mun! Så nu är det lilla jag som är fri som en phucking fågel! Woho! :) Så nu ska jag hem till min älskade älskling, hyra massa filmer och köpa något gott, för ikväll är det vi som ska fira! Btw, är det väldigt fel att dricka en falska skumpa en vanlig tisdag?! För att fira såklart! ;)

  puss puss//en lycklig caro<3

  söt framtidsdröm!

  Publicerad 2009-02-09 16:09:10 i Sex osv.,

  Jag vet att man inte ska berätta drömmar som man drömt om man vill att dom ska gå i uppfyllelse, men jag kan inte låta bli. Inatt hade jag en sådan härlig dröm, det var kanske 10år framåt i tiden, det var jag, Natti och Natti som satt och fikade någonstans, älsklingen var och hämtade något. Och brevid Natti och Natta satt deras små döttrar! Så söta! Två små flickor med långt mörkt hår, ena med en fläta i luggen (stylad av Natti såklart! ;) ) och dom var så bedårande! Flickorna var kanske 3 och 5, så var det nog minst 10 år framåt. Det var verkligen en mysig dröm, att Natti och Natta hade två små döttrar, och det var deras döttrar också för båda hade långt mörkt tjockt hår och liknade båda. Så söt dröm, hoppas verkligen den går i uppfyllelse!

  ps. inom 10 år räknar jag stenhårt med att lesbiska par utan problem kommer få insimineras på svenska sjukhus också! Löjligt att par fortfarande år 2009 måste resa till Finland eller Danmark för en insimination!

  årets stockholmare!

  Publicerad 2009-02-09 15:27:08 i Sex osv.,

  Någon mer än jag som jublar och hoppar av glädje över årets stockholmare?! Det är tidningen City Sthlm(såklart) som varje månad utser månadens sthlmare, och sen varje år så är det någon av dessa 12 som vinner allt. I år blev det ingen mindre än Martin Johansson! Nej, det kanske inte ringer någon klocka hos er, men det är nämligen så att han jobbar inom företaget Securitas, och är öppet homosexuell! Kanske inte verkar vara så märkvärdigt, men det är det! När han kom ut inför sina kollegor var det inte direkt många som hurrade, han fick ta emot elaka skämt, glåpord, en yxa inslagen i sin ytterdörr och fick till slut leva under skydda identitet och på skyddat boende. Men istället för att låta arbetskamraterna och en högt uppsatt chef (!!!) bestämma, så stod han på sig och arbetade kvar inom företaget!
  Vilket självklart skapade mycket uppmärksamhet och vändes till något positivit, flera inom företaget har kommit ut, fler homosexuella har blivit anställda, Securitas har idag en klart uttalad policy gällande GBT-frågor och finns inskriven i mångfaldsplanen. Utöver det var Securitas första vaktbolag att gå med i Prideparaden nu sommaren 2008! (jag var själv där på plats och grät som ett barn när jag såg dom!)

  Jag blir så varm och glad i hjärtat av sådana människor som Martin, som vågar stå för den han är, vägrar ge sig och på så sätt öppnar upp så mångas ögon samtidigt som han förbättrar samhället för så många! Det är verkligen så svårt för en homosexuell att komma ut på en matchoarbetsplats som Securitas, men han vågade och det är han så bäst för! Det behövs fler modiga och underbara människor som Martin, fler ögon behöver öppnas och fler fördomar behöver förstöras! All kärlek är vacker kärlek<3


  puss puss//en lycklig caro<3

  kontakt!

  Publicerad 2009-02-09 14:56:11 i min vardag,

  Har inte haft internet på hela helgen, så ja - i-landsproblemet nr 1 har drabbat mig! Just nu sitter jag hemma hos mor, snabbläser lite bloggar, ska söka lite jobb och luktar gammalt stekt kött. Är inte livet underbart så säg? Solen skiner och jag ska ut ut ut och gå så långt jag orkar och verkligen njuta av solskenet. Är jag efter eller är det här första dagen på läänge sedan solen kikar fram?! Enligt mig har den strejkat alldeles för länge, så nu ska jag ut och njuta :)

  Mer om allt och alla kommer senare, förhoppningsvis kan jag tatta lite på grannens internet hemma!

  puss puss//en lycklig caro<3

  lovebomba mer!

  Publicerad 2009-02-07 17:12:20 i Sex osv.,

  Veckans bästa tips till allt och alla - lovebomba alla du tycker om i din närhet! Kan vara allt från flick/pojkvännen till mamma eller bästa kompisen det spelar egentligen ingen roll. Men det själva handlingen innebär är att du verkligen visar din omtanke, kärlek och lycka över att ha just den personen i ditt liv. Gör din älskling glad genom att överraska med middag, pigga upp bästisen med en bra film och en påse godis eller köp en blomma till din mamma. En sådan liten grej, men den gör verkligen så mycket för mottagaren! Så visa din kärlek till sötisarna i din närhet, inget behövs mer nu när vädret är hemskt, himlen konstant grå och när alla är sådär allmänt putta. Så ut och lovebomba<3

  puss puss//en lycklig caro<3

  det fungerar.

  Publicerad 2009-02-07 17:06:24 i min vardag,

  Sådärja, nu är halva dagen avklarad och nu väntar bara resten av kvällen/natten som är fylld med arbete. Vaknade 06.30 av mig själv och var glasvaken och pigg, klockan ringde sen vid 7, något som älsklingen påpekar efter att jag råkat väcka honom - "Men vad gnäller du över älskling, du har ju fått sovmorgon!" Ja, den mannen har humor när han vill :)
  Jobbet gick bra, har jag tur så lyckas frugan bli lika förtjust i mig som bagarn, han var lika go som en riktig bagare ska vara. Lönen är betydligt bättre och jag håller tummar och tår för att jag får det(alternativt om ellens jobb ringer, så det är upp till dig gud!)

  Sitter hemma hos mamma nu, lagom supermätt och glad! Mitt favvoställe hade precis stängt för idag, men som den lilla stammis jag är öppnade han upp köket igen och lagade min favvorätt, som jag även fick 9kr rabatt på! Det är vad jag kallar god service! Nu ska jag packa om min väska, se till så att jag har allt jag måste ha med mig och därefter lägga mig på soffan och dö en timme innan jag ska iväg på nästa jobbpass. Garderobspass från 18.30-03.30 jo jag tackar!

  ps. imorrn kommer bildbevis på min cpstora och astunga packning jag släpat på hela dagen!

  puss puss//en lycklig men lite död caro<3

  Samernas nationaldag!

  Publicerad 2009-02-06 19:42:57 i min vardag,

  Har glömt att berätta, jag firar nämligen nationaldag idag! Nej, det är inte Sveriges nationaldag, utan Samernas nationaldag! Woho! För er som inte vet om det så är jag och syrran 16dels-samer, morfars farmor var hel-same, och sen har det hackats upp procentuellt, vilket gör att jag och syster vandrar omkring med 16% sameblod som rinner i våra ådror! ;) Så hur ska man nu ta och fira denna underbara och trevliga dag? Sitt ursprung och förfädrar? Ja inte vet jag, men inte med kroppkakor och joika iaf, det får bli en annan dag :) nu ska jag istället laga tacos till mig och älsklingen, medan han kilar iväg till butiken och köper lite fredagsgott! Trevlig samedag på er alla sötisar och ha en bra fredag :)  Visst ser jag lite samisk ut?! ;)


  puss puss//en lycklig caro<3

  saknar dig<3

  Publicerad 2009-02-06 19:16:18 i min vardag,

  Gissa vem som just nu fått ett långt långt långt kärleksbrev från mig?! Det blev ganska långt med tanke på att en månads tid skulle få plats i det, men nu är det skickat. Lite bättre känns det, men långtifrån super. Jag saknar dig så<3  puss puss//en lycklig caro<3

  stjärnor utan svindel!

  Publicerad 2009-02-06 18:06:43 i Sex osv.,

  Kanske årets bästa boktips som jag kommer att ge er? Denna bok är så pass bra, att jag verkligen segat och nästintill struntat i att läsa den - just för att den är för bra så att den inte ska ta slut! Stjärnor utan svindel är skriven av Lousie Boije of Gennäs och det var min älskade elli som tipsade mig om boken för hon trodde att den skulle passa, om den gjorde! Boken handlar om Sophie överklasskvinna, framgångsrik författare och gift med Lukas, livet rullar på tills en dag då hon är med i en tvdebatt och möter Kaja, den lesbiska radikalfeministen - och det är då något händer!
  - Mer än så vill jag faktiskt inte säga, det skulle bara avslöja alldeles för mycket, men jag kan säga så mycket som att kvinnorna inleder en romans som leder till både det ena och det andra. Boken är skrivet på ett så vackert och klockrent språk, det är så fina och många detaljer att det känns som man ser det hela på tv, helt underbart skrivet. Man kommer in i boken på direkten och inget krångel alls. Jag har läst många många böcker, och den här hamnar garanterat högt upp på listan! Så letar du efter en mysig bok att läsa nu i mörkret, så har du perfekta valet här!

  ps. självklart finns det även med en del erotiska inslag skrivet på ett väldigt vackert språk, bara dessa rader gör boken garanterat läsvärd! ;)

  puss puss//en lycklig caro<3

  friday and i´m in love!

  Publicerad 2009-02-06 17:47:28 i min vardag,

  Äntligen fredag! En tung arbetsvecka är nu slut, och nu återstår bara jobb hela dygnet imorrn (inget skämt utan fullt allvar!!) men sen på söndag är jag ju ledig :) Nu sitter jag och jobbar med sexfantasiprojektet, bloggar och slöläser andras bloggar medan älsklingen skriver på sina krimuppgifter, samtidigt som han sitter och nynnar på "Cecilia Lind", kan man låta bli att dyrka honom?!<3
  Ikväll är min första tidiga fredag på månader, så vi ska slå på stort och laga mysmiddag med tacos och massa annat mys! Jag ska tom försöka hålla mig vaken till längre än nio, får se hur det blir med det!

  Till alla er som ska ut och göra stan osäker; ta en drink för min skull, dansa er svettiga, skrik er hesa och hittar ni någon sötnos - andvänd skydd! ;)

  puss puss//en lycklig caro<3

  Sexfantasier!

  Publicerad 2009-02-05 21:46:11 i Sex osv.,

  Hallo alla sötos där ute! Hur går det för er mer era fantasier? Som det ser ut nu så börjar historierna trlla in lite då och då, men långt ifrån alla som jag behöver! Så vad väntar ni på? Vill ni att jag skriver några här på bloggen för lite smakprov och tips på hur det kan se ut?! ;) Det är redan på väg, jag kan bara inte välja vilken jag ska publicera först!

  Men en liten sammanfattning igen; Jag är med och hjälper Katerina Janouch med hennes nya bokprojekt, min del i smeten är att jag ska vara hennes resarcher, vilket innebär att jag ska vara med och samla in sexfantasier från kvinnor i alla åldrar. Det hela är totalt anonymt, det enda som behövs är åldern. Texten kan vara allt från en halv a4 till flera sidor lång, det viktiga är att det är mycket mycket detaljer! Målande beskrivningar om allt från miljön till könsorganen! Ni kan välja att skriva en eller flera, helst så många som möjligt. Det behöver inte vara bästa svenskan och grammatiskt rätt, det är inget ni behöver lägga fokus på, utan det viktiga är att ni skriver ner era fantasier och skickar till mig - pronto!
  Till fantasierna - det kan vara något du själv fantiserar om när du onanerar, något du kanske fantiserar om att göra tillsammans med min älskling, eller bara något du rent allmänt fantiserar om! En annan grej som är viktig att ni tar med är vad ni känner inför dessa fantasier, obehag, glädje, skam eller någon annan form av känsla som uppkommer med fantasin.

  Ni kan skicka till följande:
  Min mail: fragacar0@hotmail.com/carolinawikbroc@hotmail.com
  Katerinas mail: Kjanouch@telia.com
  Eller nya mailen: sexfantasiboken@hotmail.com lösen: orgasm (ni loggar in på kontot och skickar era fantasier därifrån till mig eller Katerina!)

  Har ni några frågor, funderingar eller något annat så hör av er till mig! :)

  Jag tänkte lämna över första bunten med fantasier till Katerina den sista feb, så deadline för er är den 28 feb! Sådärja, det verkar väll inte så komplicerat? Så sätt er nu, fantisera, njut och skriv ner och skicka till mig! ;)

  puss puss//en lycklig caro<3

  till alla hjärtans dag?!

  Publicerad 2009-02-05 18:36:30 i Sex osv.,

  Jag hittade två supersnygga sett idag på hm, man tror lätt att denna klassiska kedja aldrig kommer med något nytt och överraskande,men nej, det finns små guldkorn som kommer upp då och då! Iofs så har det sannerligen något med att alla hjärtans dag är bakom knuten, men i år har dom överraskat på ett positivt vis. Enkelt och superbra tips för dagen?! Överraska din älskling med ett nytt, fräsch och sexigt sett som du strippar av framför honom/henne, el pojkvän/flickvän överraska med ett snyggt sett du vill se din älskling i! Med andra ord, middagen är serverad, enklare än så kan det inte bli ;) 


  Supersnyggt men kanske en aning för mycket God Jul?!


  Också supersött, men kanske lite för puttinuttigt?!


  puss puss//en lycklig caro<3

  systerdag!

  Publicerad 2009-02-05 17:55:28 i min vardag,

  Jobbet gick bra och snabbt, två nya kassaapparater på två dagar så chefen har hållit sig upptagen. Dagens dricks består av tre ynka kronor(+ en femma som jag hitta på golvet som jag vägrade fråga om vem som tappat + 1 krona ute på stan), vilket verkligen bevisar min teori om att sthlmare är sjukt snåla! Strax innan jag slutade kom syster på besök, vilket utlöste veckans roligaste jobbhändelse: en kille i kön stod och stirra på mig, kollade bort, stirrade igen och så bolla han fram och tillbaka så ett tag. Till sist såg jag vad han gjorde - han hade fått syn på syrran som satt vid ett bord! Så jag skratta lite och sa att det var min syster han tittade på, vilket utlöste frågan Jaha, men visst är ni tvillingar?! Jag blev asglad medan syster blev lite mindre glad, det skiljer 2,5 år mellan oss och hon är äldst!

  Sen hann vi med en liten promenad in till stan, kikade på massa fina grejer inför alla hjärtans dag och shoppad lite nya undies. Alla butiker fullkomligt kryllar av massa ursnygga grejer, smygfotade några förslag på vad jag kanske kommer ha på mig denna speciella dag! ;) Tack syster för en trevlig eftermiddag, lika mycket skvaller som skratt :)

  puss puss//en lycklig caro<3

  Stort steg i samboförhållandet!

  Publicerad 2009-02-04 22:39:00 i Sex osv.,

  Nu har det hänt, jag och älsklingen har fått vår allra första officiella par/sambo-inbjudning till något stort. Visst har vi blivit bjudna som par, men då har det varit att komma över till Natti el Sanna för filmkväll, (iofs inget fel med det) men det här känns som ett litet större steg. Jag och älsklingen har blivit bjudna på min moster och morbrors 100års-fest, som kommer vara ute på en herrgård på Lidingö med middag, drinkar, dans,övernattning och dresscode kavaj!
  Båda våra namn står tom med på kuvertet! Så nu är det bara själva uppgiften om vad vi ska ha på oss som måste tas itu med, sen är det vi som partajar med sociteten ;) Är det jag som är nördig, eller visst är det här ändå ett ganska stort steg?!  puss puss//en lycklig caro<3

  Straffad polis för porrsurfning!

  Publicerad 2009-02-04 22:27:36 i Sex osv.,

  Någon mer än jag som tycker att det är roligt? Det var på en station som en av kollegorna fick höra att det var en person som porrsurfade mycket, och för att testa skrev han in ordet "knulla", resultatet blev över 12000 olika sidor som mannen varit inne på under de senaste 6månaderna! Som straff för det fick han arbeta 15dagar utan lön. Utöver det tyckte man att det var omoraliskt och opassande av en polis att göra något sådant! (allt har alltså skett under arbetstid på kontoret!)

  Ja, vad kan man säga? Inte för att jag har något emot poliser i stort, eller att man porrsurfar. Men att kombinera dessa två saker, gör att jag i princip betalar för att en polis kan sitta och runka framför datorn på arbetstid! Det omoraliska i handlingen har inget med porren att göra, utan det är själva han dlingen, sen om han hade runkat till porr eller bilder på tulipaner är mindre viktigt i mina ögon. Vad tycker ni, skulle han strffas hårdare eller är hela grejen förstorad?!

  puss puss//en lycklig caro<3

  Ny blogg!

  Publicerad 2009-02-04 22:21:00 i min vardag,

  Äntligen och halleluja, min kära syster och spegelbild har äntligen tagit  sig tid till att skaffa en blogg! Hon tomringde mig på jobbet för att berätta om den goda nyheten. Denna blogg som hon redan skriver flititgt på kommer att handla om henne, hennes liv, hennes väg till att bli förmodligen Sveriges bästa sjuksköterska, samt en massa annat skoj som sker i hennes liv. Så spana in den bloggen www.systersophia.blogg,se :)

  puss puss//en lycklig caro<3

  woho! Första inlägget!

  Publicerad 2009-02-04 21:51:00 i min vardag,

  Kanske inte för den här bloggen, men för min älskade lilla dator! Idag var älskingen iväg och hämtade det sista,sen har jag suttit och lekt teknisk i någon timme och tadaa - nu är min lilla bebis ígång! Han kom nyss in med den, uppkopplad och klar och väckte mig, så nu är det lilla jag som kan surfa, blogga och göra vad jag vill, när jag vill och hur mycket jag vill! Min älskling är så liten och söt, jag kan ta med henne vart jag vill :) Efter att jag packat upp den idag och ställt den brevid hans dator så sa han att det var exakt som oss, fast i datorform, så sött! <3


  Visst är hon fin min lilla bebis? Kitty heter hon, tyckte att  det passade :)  ps. hur bäst är inte min älskling på en skala som kirrar min dator, och överraskningsväcker mig med den? Trots att jag som vanligt somnat mitt i filmen, men istället för putta miner,så får man en present<3

  puss puss//en lycklig caro<3

  paus-sex!

  Publicerad 2009-02-03 16:51:36 i Sex osv.,

  Nej jag menar inte på par som har paus och fortsätter sexa, utan jag syftar på exakt vad det står, sex men med pauser under akten. Kanske kan låta lite konstigt, men jag ska förklara. Med paus menar jag inte att man ska sluta helt och gå och läsa en tidning eller ta en promenad. Nej, jag syftar på att man ska pausa antingen penetreringen eller smekningarna på t.ex klitoris och göra något annat som kyssas och smeka på andra punkter. För att därefter uppta det andra igen - pausa - uppta och så fortsätter ni så länge ni orkar! På sätt utökar ni även själva akten på flera olika sätt, ni får mer tid för varandra, ni njuter mer och det blir ett bättre avslut!
  Varför - det kan låta tråkigt och lite konstigt, men prova en gång och se vad som händer! När ni väl kommer så gör ni det rejält! Orgasmen förbättras, blir starkare och längre! Varför det blir så är för att man bygger upp själva känslan, pausar och sen fortsätter man bygga på samma känsla - som sedan resulterar i en väldigt stor, skön och underbar orgasm!


  puss puss//en lycklig caro<3

  tisdag

  Publicerad 2009-02-03 16:23:00 i min vardag,

  Ännu en dag har gått, och det var den segaste jag varit med om. Jag satt stilla i nästan två timmar i sträck, hann läsa tre tidningar och fyra suduko, då har man gått om tid! Utöver det gick dagen bra, tills andra chefen kom, det räcker med att han kommer in i lokalen och hela klimatet blir otrevligt. Usch, usch! Men men, ingen idé att hänga upp sig. På lördag är det lilla jag som ska provjobba för ett annat jobb, helt supervitt, heltid och jag är redan förtjust i cheferna. Mer detaljer om det senare, varje gång jag säger allt så går det bara åt helvete! Så blir det jag som tar hem tjänsten, får ni veta det ;)

  Älsklingen är på väg hem, jag lyssnar på Abba på högsta volym och har gjort en liten checklista på saker jag vill ha gjort klart innan sängen ropar. När jag har morgonpassen så slocknar jag som ett barn innan elva, död på mornarna men massa energi på eftermiddagarna. Så nu tänkte jag se till att göra något av all energi.

  ps. imorrn kommer jag få virusskydd, word och massa annat bra av min wannabe-svärmor, så snart kommer jag kunna använda älsklingen!!

  puss puss//en lycklig caro<3

  the songs!

  Publicerad 2009-02-03 16:18:02 i min vardag,

  Har gjort en liten lista, på världens i särklass bästa partylåtar, spelas dessa så är det jag som är lycklig, sjunger högst och dansar mest(finns det podie och strippstång så är det där ni finner mig svingandes!) Är inte musik underbart på det sättet, att oavsett hur sämst man mår, så finns det dessa låtar som lockar fram minnen, lycka, leenden och glädje. Underbart!

  Lady Gaga - Pokerface
  Womanizer - Britney Spears
  Sebastian Telliér - Divine
  All svensk schlager från 80,90 och 00-talet
  Wham - Wake me up before you go-go
  Allt med Håkan Hellström
  The Tough Alliance - Make it Happen
  Kate Perry - Use your love
  Whitney Houston - Wanna dance with somebody
  Rhodoslåten!
  Cindy Lauoer - Girls just wanna have fun
  Allt med Britney Spears

  Kings of Leon - Sex on fire - I särklass världens bästa låt! Ja, jag kan faktiskt utnämna den till det, för det finns inget slår  denna sång. Texten, musiken, rösten - den är så bra att jag vill dö,leva och gifta mig till den! Fast jag är inte helt säker på att den passar att vandra in i kyrkan till, men ska jag bli mördad av ett psyko med musik i bakgrunden, då ska det tamejfan vara den här låten! Har du inte hört den än? - Lyssna och njut!

  puss puss//en lycklig caro<3

  vr

  Publicerad 2009-02-02 15:15:40 i Sex osv.,

  Fick nyss mail från Sara på Veckorevyn, hon har skrivit rent artikeln, och den är verkligen superbra! Hon är jätteduktig och fick fram det allra bästa och alla godbitar jag fick fram av allt pladder som jag hasplade ur mig. Så det ser ut att verkligen bli en superartikel, nu hoppas jag bara att bilden blir lika söt som alla ord jag fick ur mig! Tänkte ta upp lite mer om de viktigaste punkterna ur artikeln senare, för det mesta som jag sa har dock förkortats, men här kan jag skriva allt i längre form. Det var väldigt bra grejer vi pratade om, mycket viktigt och saker som måste diskuteras!


  ps. snart är det lilla jag som förmodligen byter jobb, men mer om det senare! (nej, det är tyvärr inte till vr, även om det skulle vara en dröm!!)

  puss puss//en lycklig caro<3

  monday you can fall apart

  Publicerad 2009-02-02 15:11:27 i min vardag,

  Ännu en dag avklarad och det känns helt underbart. Himlen är blå och jag inbillar mig att solen skiner en liten stund till, så jag tänkte börja denna månad med en liten efter-jobbet-promenad! Tänkte gå en stund varje dag efter jobbet, kan nog vara skönt med lite frisk luft när man vart därinne i åtta timmar...
  Händer allt för mycket och ingenting på en och samma gång, och ikväll kommer älsklingen äntligen hem! Jag faller snart i bitar av saknad, så lär inte bli överdrivet mycket bloggande. Men sanrt är min lilla bebis igång, så då blir det mer fart här!

  Puss puss//en lycklig caro<3

  Om

  Min profilbild

  Caro Wikbro Carlén

  jag arbetar som sexualupplysare och har huvudfokus hivprevention och säkrare sex. förutom det gillar jag att läsa, feminism, hångla med min donna, mina queens, New York, att äta, vettiga serier, genus, att resa och att diskutera. och det är ungefär det jag bloggar om.

  Senaste inläggen

  Kategorier

  Arkiv

  Prenumerera och dela