lördag kväll

Snart ska jag bege mig till jobbet, är nära till mamma så det är rätt skönt. Dessutom är det på mitt favvoställe, vi som arbetar där har en nyckel till personalmatsalen, där dom alltid brukar ställa ut desserter som blivit över och dylikt! Mums! Hoppas bara jag får jobba med några roliga, blir så drygt om man jobbar med stela människor som inte vill prata, finns inte så mycket att göra i en garderob förutom att hänga och snacka! Förhoppningsvis håller passet på ända till 03.30, vilket innebär att det blir en del bra timmar, vilket innebär bra semesterpengar! :)

Hoppas ni får en riktigt trevlig lördag och glöm för fasiken inte kondomen! ;)

puss puss//en lycklig caro<3

Snart Deadline!

Idag är det som sagt deadline för sexfantasierna! Men än finns det gott om tid! Så ni som inte skrivit ännu, håller på eller redan skrivit - fortsätt skriv och skicka sedan in det på direkten till mig! ;) För er nykomlingar, jag är för tillfället resarcher för Katerina Janouch´s nya sexbok som ska handla om kvinnors sexfantasier. Så om du känner för att dela med dig av dina och samtidigt medverka i en bok, så är du väldigt välkommen!

 • Det enda du behöver göra är att skriva ner din/dina fantasier och sen skicka till mig eller direkt till Katerina!
 • Det är helt anonymt
 • Får handla om vad som helst, får gärna sticka ut lite
 • Kan vara allt från en halv sida till flera sidor långt
 • Gärna mycket detaljer om allt från miljön till kroppsbeskrivningar
 • Bättre att ni skriver något kort, än inget alls
 • Får även gärna ta med vad ni känner för era fantasier, spänning, skam eller pinsamt?!

Som tack för att du är med och skriver så får du boken, samt får även vara med i boken med namn på Tack-sidan! Låter det som om det vore något du vill vara med på? Börja skriva på direkten och skicka sedan in det till något av dessa:

Min mail: fragacar0@hotmail.com eller carolinawikbroc@hotmail.com
Katerinas mail: kjanouch@telia.com
Eller den helt anonyma mailen - sexfantasiboken@hotmail.com lösen: orgasm (logga in och skicka sedan till någon av adresserna ovan! Så kan du vara helt säker på att det är anonymt!)

Har du några frågor eller något du undrar, så hör av dig till mig bara! :)

puss puss//en lycklig caro<3

Ha mer sex!

Visste ni att under en genomsnittlig dag har 3.3 % av jordens befolkning sex enligt WHO! - Förstår ni då hur många procent som inte har det?! Därför vill jag uppmana alla till att ha mer sex, antingen med någon annan eller varför inte med sig själv?! Båda delarna är helt underbara och borde göras oftare och utav fler.

Bra anledningar till varför just du ska ha mer sex:

 • Man mår bra av sex, både psykiskt och fysiskt
 • Sex påverkar kroppen på så många positiva sätt, t.ex vi mår bättre, blir lyckliga, snyggare, lever längre och blir piggare och gladare!
 • Sex utlöser endorfiner som gör oss lyckligare
 • Bra träning, både med någon och på egen hand - man bränner kalorier samtidigt som man njuter, kan det bli bättre?!
 • Det är jäkligt skönt, roligt, fyllt med njutning och allmänt underbart!

Så ragga upp din egen älskling eller varför inte prova singellyckan ute på krogen? Man vet aldrig på vilket dansgolv ens drömprins kan stå!  Hitta någon söt, eller din älskling och sätt igång! ;) 

ps. provar du singellyckan, använd kondom!!

puss puss//en lycklig caro<3

Swing it?!

Har precis läst ett långt reportage om par som går på Swingersklubbar. Kort förklaring - gifta par går till klubbar eller har egna tillställningar med syftet att byta partner för en stund eller hel natt. Kan ske i skilda rum, flera par i samma rum, alla kan delta eller några deltar och några beaktar.
Jag som vanligtvis är öppen som havet när det kommer till sexualitet och liknande, har lite svårt att förstå swinging. På ett sätt tycker jag är superhärligt att folk verkligen är så pass öppna och kan vara gift och älska någon, samtidigt som man har sex med andra och låter sin älskling göra detsamma. Men om jag själv skulle kunna göra det?! No way! Det skulle bara kännas så superfel att se den jag älskar mest, njuta med och få någon annan att njuta...
Jag försöker förstå tankesystemet att man går igång på att sen sin älskling njuta med någon annan, för jag kan inte så något rimligt med det?! Jag ser det mer som att man får den man är tillsammans med att njuta. Det jag däremot skulle kunna tänka mig är att gå dit, och sen hoppa in i Ormgropen, fast just hålla mig till min, och ignorerar resten. Fast då lutar det mer åt Exhibionism istället för själva swingandet...
Vad tycker ni om Swinging? Kul grej att prova på med sin älskling, endast för det riktigt öppna paret, eller något en relation kan må bra av?!

puss puss//en lycklig caro<3

lördagsnöje!

Har fastnat alldeles för mycket i bloggar för tillfället. Men jag har dock hunnit med att betala hyran för kommande månad, och inte glömt de förbaskade 75kr som min kära gubbe ringde och skällde på sist! Samt min senaste mobilräkning, och den blir fan bara dyrare och dyrare för varje månad. Så alla, ni kommer nog bara få sms av mig hädanefter :)
Men för att lyxa till det efter räkningarna och vuxenlivet (som varade i hela 7min) så hittade jag ett litet erbjudande som jag hoppade på direkt - 3 nr av Glamour för 49 + en parfym från Nina Ricci, kroppspeeling från Sheseido + svart veloursätt med jacka och shorts! Ett riktigt bra kap enligt mig! Eller vad säger ni?! ;)

puss puss//en lycklig caro<3