sexualupplysare och bokälskare

patetisk eller bara uttråkad?!

Publicerad 2008-06-30 16:50:53 i

Ja, jag erkänner. Jag har varit inne på fritidsresors hemsida för att kolla på en biljett tillbaka till paradiset! Jag har varit hemma i lite mer än  timmar, från en av de bästa resorna i mitt liv, och en av de bästa veckorna i mitt liv med tre personer som tar största platsen i mitt hjärta, och jag vill redan tillbaka! Men jag slogs snabbt ner av de sjukt jävla ockerhöga priserna! :O så jag har tre alternativ hitills;
1) ge upp och fortsätta med mitt beiga liv och njuta av minnena
2) sälja ett organ på svarta marknaden och hoppas det ger mycket pengar till biljetten ( får kolla me syrran vilket man klarar sig bäst utan, samt vilket som troligtvis ger mest pengar)
3) få kontakt med nån av sötnosarna därnere som kan kirra en billigare biljett + jobb + boende

Är jag barnsligt naiv som hoppas på alternativ 3 och att det kan lösa sig så att jag kommer hemifrån?! Fasten det inte ens har gått ett dygn sen hemfärden?! eller är det bara ett rop på att något mer ska hända i mitt liv,  att jag inte ska fastna i någon slentrian som består av allmänt tråkiga saker?! hur som helst, jag ger det några dar till. har mitt rhodosbehov inte släckts, är det jag som tar kontakt med bargatans sötaste inkastare och beger mig tillbaka till paradiset :)

Jag har teorilektion om 1h o 13 min, har fortfarande inte ens öppnat boken. men det är väll inte värsta förhöret redan första gången?! jag skulle egentligen råpluggat hela dagen, men all tid har bara svischat förbi, och nu sitter jag här. Men imorrn är det andra bullar som gäller, tandläkarn 9.00, långpromenad, plugg plugg plugg, lisa 15.00, sen får jag se vad som händer efter det :)


puss puss// en mycket rastlös o splittrad caro<3

hemma igen // jag vill tillbaka!

Publicerad 2008-06-30 15:04:53 i

Jag somnade nån gång vid sex imorrse, och tack vare denna fullspäckade vecka med sena nätter/tidiga morgonar, kunde jag verkligen inte komma till ro! Jag saknade ljudet från bargatan, det irriterande fladdret från gardinerna, det iskalla vattnet som jag alltid försökte svepa innan läggdags, håret som låg som en svettig matta efter alla timmars dansande, men det jag saknade mest var någon av mina kära små sängkamraters närvaro o ljud! under veckan hann alla sova med alla beroende på olika tider för hemgång eller andra spännande saker som dök upp under kvällen ;) o det var alltid lika mysigt att veta att nån av mina små hjärtat låg bredvid mig o sov :) sanna lät sötast för hon snusa o småsnarka då hon blev förkyld mot slutet :) men dom andra två var också väldigt mysigt sovsällskap<3

jag saknar paradiset så att jag dör! jag har lust att ta ut alla mina sparpengar, boka en biljett o sätta mig på nästa flyg tillbaka! bara lämna allt helvete här hemma, strunta i jobb, krav o andra jobbiga saker =/ någon som är på en tripp till paradiset?! boende kan jag kirra, jag har en del kontakter därnere som inte skulle banga på att få lite sällskap! ;)

orkar inte skriva mer nu, är för trött, både psykiskt och fysiskt! känns som om jag behöver en semester från semestern! sakner och ting har liksom inte blivit som jag hade tänkt mig, eller det har snarare gått rent åt helvete, tror jag iaf...
så just nu känns det bara som jag måste ha lite tid för mig själv, rensa ut allt! både rent kroppsligt och själsligt!

nu ska jag laga sjukt mycket köttbullar och till det dricka en stor kopp chokladkaffe! sjukt blandning, jag vet. men det är exakt vad jag saknat från sverige under min vistelse i paradiset! :) jag vet att det här var sämsta uppdateringen, men allt skvaller, kärleksbekännelser, minnen, fyllegrejer och allt annat smaskigt kommer senare :) orkar bara inte ta tag i det nu. ska dessutom plugga en jävla massa teori innan min första lektion ikväll!
   men jag lovar att det kommer en massa massa detaljer och bilder senare! ;) jag är inte precis den som föddes med munnen stängd! ;)saknar dig så mycket att jag går sönder mer än jag redan gjort<3

älskar er tjejer, ni är det bästaste för mig<3 :) LEV HÅRT - DÖ UNG!

puss puss// en död, men väldigt brun caro<3

borjar kanna mig en aning sliten!

Publicerad 2008-06-28 19:08:41 i

Det ar nu dag 6 har nere i paradiset! igar var en helt galen dag! det borjade med att vi gick upp i ottan for att aka ivag pa ett stort strandparty som Grabbarna Grus anordnade! Det var jag,jennie o natti som akte ivag, da sanna kande sig en aning krasslig o bestamde sig for att vara hemma o vila upp sig!
   Vi motte upp resten av partymanniskorna runt elva, packa in oss i bussarna o akte vag till en sjukt fin strand! dar borjade festen! vi borjade dricka drinkar som man fick gratis! solen sken o alla var lyckliga o glada! Vi bada o drack - rena paradiset! Sen borjade lekarna! Forsta leken var olhavning! Jag kan stolt beratta att jag var nastan den enda som drack hela flaskan utan att ens lyfta flaskan fran munnen! Det var en aning svart, med tanke pa att man hade en extrastor-tampong i vardera kind! :O men det var javligt kul! Det blev lika mellan tjejerna o killarna! Nasta lek var jag inte med pa, da skulle man paddla ut pa en madrass, kyssa en tjej el kille darute o simma tillbaka! Natti tog hem segern!! =)
sista leken var den klassiska melon o gradde-tavlingen! Dar bade jennie o natti var me! O vi tog hem segern! Det blev gratis drinkar till alla tjejerna! Jag sag till att ville gjorde en extra stark, sa blev dagen en aningens battre! ;)

Dagen gick fort o var javligt lyckad! Vi kom hem runt 6 o alla badda ner sig i sangen innan det var dags for nasta aventyr! ;) Men pa grund av vissa omstandigheter tappade vi dock natti pa kvallen, sa det var jag, jennie o sanna som begav oss till Pacha for att ga pa singelfest! =) i dorren fick man en varsin klisterlapp: gron-singel, gul-det som hander pa rhodos stannar pa rhodos, rod-upptagen! =)
Valdigt lyckad kvall da baren var gratis mellan 9-12! samt da man rakar ha lite connections med en av bartenderna, fick vi ganska mycket fortur i barkon! ;) malet var att vi skulle svepa minst 6 var! Resultatet blev foljande: caro 7 + halv absintdrink, + en annan acklig, sanna - 3, jennie - 5! Bra kampat tjejer! ;)

Sen blev det en massa lekar dar med! Jag kan stolt beratta att jag vann bodyshotstavlingen! ;) jag vann ett vipkort, som ger mig halva priset pa alla drinkar! Gissa vem som ska utnyttja det ikvall! ;) resten av kvallen var otroligt lyckad! =) om man bortser fran att jag skulle skamta lite me jennie, som slutade med att jag slog i huvudet i en golvbrunn, =| det var inte sa roligt skamt! hahahha! men men! shit happens when you party naked! ;)

Nepp, nu maste jag kila! Men ni far ha det sa bra mina smankycklingar! ni far alla detaljer senare nar jag kommit hem! Far se vad f\vi hittar pa for skoj ikvall! Sista kvallen, da ere fullt os som galler! ;)

puss puss - eran lilla peppis caro<3

lite uppdatering!

Publicerad 2008-06-26 19:05:34 i

Igar var en helt javla galen kvall! Vi borjade som vanligt med att ga till systembolaget o kopa billig dricka o fa nagra gratis shots! sen gick vi till hotellrummet, lyssna pa musik, drack o dansa i sangarna! sen bar det ivag mot bargatan! finns ingen battre plats har pa rhodos! jag prova for forsta gangen pa blabarsshots, helt ljuvliga! iaf, kvallen lopte pa, och blev bade helt fantastisk, men valdrig cp! hahaha helt galet med andra ord. folk skulle anda inte tro mig om jag beratta allt som hande! men det sluta iaf med att jag o jennie mottes upp och satte oss pa var balkong o sag soluppgangen vid 6 innan vi gick o la oss! sen gick vi upp vid halv ett o gick ner till poolen dar vi dega resten av dagen!

Resan har hitills varit helt javla undebar! finns inga battre manniskor som jag hellre skulle velat aka med! Vi skrattar, flummar runt och har helt sjukt kul tillsammans 24\7! historierna har ifran blir bara varre o varre! =) o vara ben far bara mer och mer blamarken av allt klattrande upp o ner for podierna o alla varv runt strippstangerna! men thats life! =)

saknar er darhemma! vill inte verka petig, men ett litet tecken pa att ni lever, eller undrar om jag lever skulle ju inte sitta fel! men men! jag tar vall sant for givet bara!

maste sluta snart, ska ivag o shoppa lite harliga turistsaker innan vi ska ut o keka. tydligen ska bade sanna o natti som ar lite moschliga idag ata glass till middag! medan jag o jennie ar en aning mer sofistikerade o funtar pa mat! ;) KOTT!

vad vi gor resten av kvallen vet jag inte annu! men dt blir vall galet det me! ;)


saknar dig ditt mongo!<3

puss puss\ eran pepparkaka caro<3 =)

rhodos!!! =)

Publicerad 2008-06-25 17:41:00 i

Wohoo!! Jag ar pa rhodos!! Har varit har sen i sondags natt, och det har varit tre helt underbara dagar! Dom ser ungefar ut pa samma satt varje dag! Vi vaknar, helt doda, min mun ar sa torr att jag vill grata, men solen och playan vantar! Vi ringer varann, jag o sanna bor pa vaning 5 o jennie o natti pa vaning 2! sen kekar vi frukost innan vi antingen gar till poolen eller playan o solar, badar och deckar! resten av dagen degar vi, ater lunch nanstans, skammer ut oss och lever livet! Runt tolv vaknar nattlivet, men vi kor igang nan gang runt 6-7! =) det galler att vara taggad! som vi alltid ar saklart!

Efter det beger vi oss mot bargatan, paradiset! dar drinkarna flodar, vi sveper shots med Anders innan vi tar platsen pa natt av podierna och dansar sen resten av natten runt en varsin strippstong! =) yes, my darlings! I'm in heaven! ;)

Igar vare barrunda, sa vi gick typ 150pers fran bar till bar och drack en massa och lekte lekar! Sjalvklart var jag med i en, och jag vann tillsammans med en snubbe! Tva gratis drinkar som var sa forbaskat goda! min favvobartander som gjorde nan specialare! ;) dock var den en man som fick lite for mycket i sig, 21sek ren sprit ratt ner i halsen! det sluta me att han var medvetslos mitt pa gatan! men det kom en ambulans senare och vi festa vidare! :)

Jag saknar alla er darhemma! och jag hoppas att ni har det bra i regnet och inte saknar ihjal er efter mig! ;)


Men jag skulle kunna doda for att vara har nagra veckor till! :) helt underbart vader, jag satsar pa att vara en riktig peppis nar jag kommer hem! ;) solen skiner nastan dygnet runt, maten ar helt underbar! drinkarna ar ljuvliga, och mina kara flickor ar fantastiska! Finns inga jag hellre hade akt med<3

nu maste jag kila, vi ska ut o keka! Ikvall maste jag ha KOTT!! det star som nummer 1 pa listan! :) sen ska vi ivag o se nar ina, nattis kompis upptrader i nagon show! ska bli javligt kul att se!

Far se om jag loggar in nan mer gang harnere och uppdaterar er lite! :)

sakna mig inte for mycket<3 - puss puss, er caro<3

Rhodos - here we come!

Publicerad 2008-06-22 14:58:39 i

Äntligen! Nu är dagen äntligen här! Jag har glömt bort när vi bokade den här resan, så länge sen var det. Men nu har äntligen dagen för avresan äntligen kommit! Planet lyfter nån gång vid 18.30, så vi är framme vid 11-12, precis lagom till nattlivet börjar! ;) Även fast jag lär vara ganska död när vi kommer fram, måste vi ut och göra natten osäker, det är ju vår första kväll, och ingen tid får gå till spillo!
   Just nu är allt packat, både stora väskan och handbagaget, måste säga att jag är grymt nöjd med båda... brukar alltid lyckas packa med för mycket, men känns det stabilt!  Jag är redo för semester! =)

Men självklart kommer jag sakna alla mina små älsklingar här hemma<3 jag åker ju med tre av mina sötaste småcookies, men lämnar resten kvar här hemma i Sverige! =/ men men.
Jag är hemma igen om en vecka! ni kommer knappt märka att jag varit borta! :)

ht-darlings - my beloved ones! vi har en jävla massa tid att ta igen, och jag lovar att jag kommer vara på er som en liten sugfisk när jag är tillbaka igen. Damn vad vi ska umgås! det är bara att boka in mitt land! ;) saknar er darlings<3

elli-belli - vi som precis firat 1 år! kommer sakna dig sjukt mycket! men det är bara att ladda batterierna medan jag är borta och beredd dig på massa mys och partaj när jag har återvänt! :) kommer sakna dig sjukt mycket<3

L - jag saknar dig så jävla mycket. du är min bästate bästis, glöm aldrig det<3 :)Kommer tillbaka igen om en vecka! Under tiden ska jag och min älsklingar göra natten osäker på Rhodos Stad! Gama alldeles för mycket glass, äta hur mycket god mat som helst och dansa på bardiskarna! ;)

Sakna mig inte för mycket! ;) <3 love you darlings :) //er caro<3

packat och klar!

Publicerad 2008-06-22 00:19:41 i

Sådärja, nu har jag packat ner allt utom sminket, tandborsten och linserna, allt ska jag ju ha imorgon innan jag åker! Men annars är allt annat nerpackat, och det ser jävligt bra ut! Jag tror inte jag riskerar att åka fast för övervikt iaf! :) det är alltid ett oroande moment vad det gäller väskans vikt då jag alltid lyckas packa ner lite för mycket saker än nödvändigt. Men nu ser det ganska ljust ut, så jag håller tummarna och hoppas jag kommer igenom tullen och allt sånt!

Har precis skrivit ett långt brev till dig, jag hoppas bara att du läser det och tar till dig allt som står i brevet. jag vägrar ge upp oss, och vet inte vad jag ska ta mig till. Det här är mitt sista försök, vet inte vad jag mer kan göra än det jag redan gjort. Men jag ger dig all den tid du behöver, nu är det upp till dig och när du vill höra av dig. Jag älskar dig<3

puss puss//Caro<3

helt enkelt magiskt!

Publicerad 2008-06-21 22:20:35 i

Ja, filmen var exakt lika bra och fantastisk som alla kritiker har sagt! Om man bortser från skithuvudet Wiklund så har ju alla bara varit positiva till denna film, fått högt betyg av allt och alla! Och jag kan inte göra annat än att hålla med! Eftersom jag dyrkat serien sen den först kom till sverige, och följt den till sista avsnitt, för att därefter knarka serien med minst två avsnitt dagligen, så hade jag väldigt stora förväntningar! Och alla blev uppfyllda! =)
   Två och en halv timmes lång film-orgasm med helt underbara kläder, skorna och väskorna var att dö för, och jag är inte ens en märkesnörd var helt såld på alla deras kreationer! Sen var miljön helt underbar, jag längtar tills den dag då jag får spatsera på alla kända gator o stå utanför Carris lägenhet!
   Jag ska inte avslöja en enda detalj av filmen, men jag kan bara säga att den innehåller ALLT! Kärlek, lycklig så att man blir varm i magen av den, smärtsam så att det värker i hjärtat, vänskap, mycket vackra kläder och fantastiska miljöer! Samt flera heta och detaljrika sexscener(så många att min mamma blev generad och kollade bort!)

Så fort ni får tid över, ta bästa kompisen och dra med den på bio! Jag är helt säker att det här kommer vara årets mest sedda film i Sverige, och i massa andra länder med! Se den med någon bra kompis, kärleken eller mamsen, någon du tycker om iaf :) den är värd varenda krona, och även fast den är nästan 3 timmar lång, hade jag lätt kunnat sitta kvar minst 2 timmar till!Det allra bästa med den här filmen, och hela serien är att trots allt ont som drabbar dom, och all smärta som dom går igenom, i jakten på kärlek - så får jag ändå hopp och tro på kärleken!
Jag väntar på den dag då min Mr. Big dyker upp i mitt liv och säger att jag är den enda. Det är riktig kärlek<3

puss puss//en lycklig och hoppfull caro<3

SATC-premiär ikväll!

Publicerad 2008-06-21 17:54:35 i Sex osv.,

Nu är dagen kommen, äntligen! :) klockan 18.15 har årets, kanske decenniets störtsta film äntligen premiär! och jag har lyckats få tag i biljetter! =) så nu ska jag, mamma o syrran springa ner till medis och se filmen! Berättar allt om den efteråt! ;) men jag räknar med mycket glamour, klass, goda drinkar, tårar och mycket skratt! Älskar den redan! <3
puss puss//caro<3

en midsommarnattsdröm!

Publicerad 2008-06-21 15:35:41 i

Efter allt kaos och hemskheter så gick jag o syrran från sös, köpte grekisk fastfood på torget och gick hem o åt! Ingen av oss hade ätit någon form av frukost och klockan närmade sig fyra! :O jag hade druckit en halv kopp te, o skulle lunchat med mamma på stan, men det blev ju liksom ändrade planer!
   Iaf, vi åt mat, sen åkte phia tillbaka till sjukhuset med lite grejer som mamma ville ha. Jag mötte upp ellen vid 7/11 på götgatsbacken och vi köpte lite fanta till kvällens drinkar!
Jag gjorde mig iordning och den långa resan ut till ön påbörrades! Stumpan, du var så otroligt söt när du frågade hur långt det var kvar varje kvart! Som ett litet otåligt barn<3

Väll på plats blev det kramkalas, kommer inte ens ihåg när jag träffade ht sist! Men damn vad jag saknat er!<3 kontakten kommer bli bättre när jag är hemma från rhodos! ni kommer i princip tröttna på mig efter vi gjort allt som jag vill göra innan sommaren är slut :) men det får ni tåla! 
   Från början var det jag, ellen, emly, linda, madde, malin o victor som närvarade hemma hos emly! :)
   Middagen var färdiglagad och slut 20min efter att vi satt oss! Istället börja vi inta andra saker och lekarna började! Är det midsommar och kalajs så är det! ;) jag saknade nubben lite, kändes som den skulle stått där i kortändan på bordet, även om jag inte ens dricker snaps! hahaha!
   Vi lekte min lek som tog slut väldigt snabbt och inte uppskattades, men det gjordes ellens lek som var en aning mer avancerad en min. Min hette kort och gått "töm glaset", man fyller upp helt och tömmer i ett svep, sen var det slut! :) Ellens var bättre, men jag kan tyvärr inte förklara, har ni tur kanske ni får vara med och leka nångång! ;)

Drickorna flödade människor kom och gick, ellen o ernst tog en gratis taxi in till stan och försvann, när det hände vet jag inte riktigt. Sen försvann malin o victor nån gång under kvällen. Natti kom ut! =) o björne kom efter ett tag! :) så det blev ett litet gäng iaf! :)

På det stora hela blev kvällen otroligt lyckad! Det var bra stämning, jag var med mina älskade älsklingar och det var en fin sommarkväll! :) det enda som hade varit en aningens bättre var om människor inte drog, och att istället för att sätta på en film skulle dragit till en strand och fortsatt mysfesten där! men det kommer ju fler varma sommarkvällar! ;)

samt om du hade varit med<3 ja, jag är jävligt onödig ibland. men jag menade vartenda ord som jag skrev. jag saknar dig<3

här kommer lite bilder på allt som hände igår! :) som alltid när jag går bort på fest, kommer min kamera på villovägar, men det resulterar alltid i en massa roliga bilder att skratta åt efter, så det är bara bra! =)

 

tack för en helt underbar kväll darlings! det måste vi göra om :) <3

puss puss//caro<3

en del av gårdagen

Publicerad 2008-06-21 14:49:46 i

Gårdagen var helt otroligt blandad! Jag hade först njutit av att för en gångs skulle få sova ut, väldigt efterlängtat! Sen gick jag och mamma ner på stan. För att göra en väldigt lång historia kort, mamma är hemma från sjukhuset nu, jag mår bra, hon mår bra och nu väntar bara fler undersökningar. Men allt är under kontroll och läget är stabilt.
   Bland det värsta jag varit med om, jag kommer bara ihåg hur jag skrek rakt ut i ren panik på mamma, och alla människor runtomkring att dom skulle hjälpa till, jag hamna väll i någon form av chock! men men, allt är typ lugnt nu. Man får se det positiva i allt helvete, jag fick åka ambulans för första gången i mitt liv! =) kanske inte lika spännande som jag trott, men det är sånt som visar sig när man väl upplever det! Jag vill bara tacka till världens snällaste ambulansmän, Klas och Kenta, för att ni tog hand om min mamma, lugnade ner mig och bara var bäst rent allmänt<3 tack till er som stannade upp och hjälpte mig, tack till personalen på sös som gav oss hjälp snabbt! slutligen tack till café fåtöljen för er hjälp med filter och sånt tills ambulansen kom!


Inte lika spännande att åka som man kanske tror...

midsommar imorrn

Publicerad 2008-06-19 23:24:40 i

Sugar Rush var sjukt bra, även om min kära mor satt o sucka sig igenom hela programmet! Så var hon tvungen att fråga om varenda sak som missade i förra. Sen när det var slut sa hon att det inte var något bra, när jag svara att det exakt som SATC, fast tjejerna är 15 år yngre blev det väldigt tyst! Haha! :) Jag håller iaf fast vid att det är en av världens bästa serier. Speciellt med tanke på att huvudrollen är en 15årig tjej som är lebb, inte särskilt vanligt bland ungdomsprogram. Vilket är otroligt förjävligt! Därmed är jag väldigt glad och lycklig över att den här serien finns, tror det är bra för alla unga och vilsna lebbar ute i världen också! Samt ett bra program för alla mossiga och trångsynta människor att se på, få upp ögonen lite för hur världen ser ut! Samt hur förjävligt livet som ung är! hahah! :) shit, kommer ihåg mitt liv som 15, vilken jävla tid det var! Tur att man är lite äldre, eller 3 år iaf, och väldigt mycket färre pubbeutbrott har jag nu iaf! ;)

Imorrn är det midsommar, och det känns lite konstigt. Jag brukar liksom inte fira det över huvud taget! Visst, när man var liten sprang man ju omkring på landet, deltog i alla tävlingar som fanns och dansade kring stången med Farmor<3 så mysigt när man tänker tillbaka på det! :) jag o syrran hade alltid likadana blommiga klänningar och var sådär otroligt söta så att alla var tvugna att nypa oss i kinderna! något som tyvärr fortfarande händer, och som jag fortfarande avskyr!
   Men på senare år har jag inte firat någon midsommar! Jag har ju tillbringat mina sommarlov i Spanien med Natti, fyra eller fem år i rad! Vi firade aldrig midsommar därnere, eller jag kommer ihåg nån gång när vi laga pasta o såg Scooby Doo-maraton hela natten, det var liksom vårat sätt att fira. Annars har vi alltid väntat till den 23 juni, då man firar San Juan istället! =)

Förra året var iaf en av mitt livs sjukaste kvällar! Vi var ute på lappis; jag, jelly och naddi var därute med ellen och massa människor hon kände, typ iaf :) helt störd kväll! Rolig men störd, folk skulle liksom inte tro oss om vi berätta om allt som hände.. usch usch.. det var allt från slagsmål i lekparker, människor som kräktes i buskarna, folk som tog av sig kläderna, folk som försvann på promenad, folk som snodde cigg, folk som krascha glas och sparka sönder cyklar, folk som vada ut i vattnet med kläderna på, folk som drack för mycket rom, folk som missade sista bussen hem och fick gå hem, folk som bråkade och gjorde slut, folk som grät, folk som firade en riktigt lyckad midsommar helt enkelt!!


Och vi firar typ ett år imorrn darling! :) eller det var för exakt ett år sen imorrn som vi började umgås utanför thg´s väggar :) har varit ett helt underbart år med dig sötnos<3 det måste vi se till att fira rejält imorrn! :) och prata massa gamla sjuka minnen! =) hoppas vi får många bra och minnesrika år tillsammans babe<3 :) Longdrink för fan! =)

Har kollat igenom alla bilder som är på oss två tillsammans, det är en del, men ingen är tyvärr helt fläckfri, utan den ena är snarare värre än den andra :O men jag tog den som nästan var okej! hahha! Vi får se till att ta många fina imorrn ;)
 

puss puss//Caro<3

sugar rush

Publicerad 2008-06-19 21:26:55 i

Precis klar med mitt fina kärleksbad, det behövdes, men det är inte detsamma ensam. Även om det brukade vara trångt som i en jävla konservburk, var det sjukt mycket roligare tillsammans med dig<3
   Ska snabbt göra jordgubbste o ta fram kakorna som blev över från igår, sen är det dags för årets i särklass bästa serie: Sugar Rush! jag har bara sett ett avsnitt, men jag är helt fast! Finns ingen bättre serie just nu<3

kom att tänka på en väldigt bra låt när jag låg i badet, cp va bra den är. för er som inte har sett One Three Hill, se ett avsnitt och jag lovar att ni kommer vara fast! helt sjukt bra serie! finns ingen som är lika äckligt bra på att visa känslor, kärlek, glädje, svek och allt annat underbart som kan drabba en liten vilsen tonåring! :) Låten är så sjukt jävla bra, Haley i serien sjunger så sjukt bra, och texten är så vacker att det gör ont.

I never promised you a ray of light,
I never promised there'd be sunshine everyday,
I give you everything I have, the good, the bad.
Why do you put me on a pedestal,
I'm so up high that I can't see the ground below,
So help me down you've got it wrong, I don't belong there.


One thing is clear,
I wear a halo,
I wear a halo when you look at me,
But standing from here, you wouldn't say so
you wouldn't say so, if you were me
And I, I just wanna love you,
Oh oh I, I just wanna love youpuss puss//caro<3

blivande pensionär?!

Publicerad 2008-06-19 19:58:20 i

Har precis kommit hem från jobbet, som vanligt på torsdagar är jag helt död, det här är min officiella död-dag! Även fast jag bara jobbar tre timmar om dagen fyra dagar i veckan, ser jag till att ha fullt upp fram till jobbet börjar, och alltid bokar upp alla kvällar, så jag är ständigt upptagen med en massa skoj! :) sen när jag ska hinna ta det lugnt är en annan fråga!

Dagen började med en helt underbar körlektion! Jag är tamejfan en gud på att köra! Jag är som född till att sitta bakom ratten! Inte ett Enda kärringstopp!! :) jag är så sjukt jävla stolt över mig själv! Det var min lärare med! Jag fick växla upp och ner från 1 o 2, uppförsbacke och nerförsbacke, backa, sicksacka skitsnabbt, möta flera bilar, joggare, köra om en gammal farbror på cykel, köra runt en vändkrets och bli omkörd av en bil! :) jag är så sjukt bra! Blir helt matt av min egen begåvning! =) nu ere bara teorin som klaras av! :)

Sen träffade jag mamma o natti, åt lunch på taistället innan jag o natti gick o shoppade! :) det blev en sjukt snygg bikini! egentligen var det natti som hittade den först, men jag blev helt kär i den<3 o hon valde ändå en annan :) sen blev det hello kittys bodybutter, två små söta necessärer, och en duschkräm med peelingeffekt! :) tydligen är jag den enda i min umgängeskrets som använder mig av peelinghandskar och dylika produkter!

Sen när blev dessa pensionärsstämplade?! :O
Jobbet gick bra, dom är så söta att jag dör! Kommer sakna den här lilla familjen så mycket när jag väl slutar! Kommer våldgästa dom varje vecka! :) Nu ska jag åka utomlands, o dom ska till franska rivieran o umgås me sociteten ;) haha!

Nu ska jag ta mig ett riktigt kärleksbad, har massa badskum och annat som är rosa, format som små hjärtan och luktar tant, men det blir väldigt mysigt :) sen ska jag peela mig ordentligt med mina små tanthandskar! Resten av kvällen ska ägnas åt lite packning, planering, teori och annat trevligt :)

puss puss//caro<3

du har plats 63 i kön!

Publicerad 2008-06-19 09:25:10 i

Jag sitter här, sjukt stressad, skulle ha gått typ nu, ska iväg på körlektion! Får absolut inte komma försent! Så kom jag på att jag måste ringa försäkringskassan för att kirra ett sånt där lila europieskt kort! :O så hamnar man i världens längsta kö! Jag hade från början plats 63, nu har jag 57! :O jag tror jag dör! jag måste kirra ett sånt där kort idag, jag måste ju ha med det när jag åker! vad i helvete ska jag göra nu?! Jag får väll åka upp till deras kontor och prata med någon där! Men frågan är om man man bara kan klampa in där lite som man tycker?! Jag får väll testa och se vad som händer! :)

puss puss//caro<3

rhodosmöte avklarat

Publicerad 2008-06-18 23:53:28 i

Tjejerna har precis gått, och rhodosmötet är avklarat! Meningen var att vi skulle gå igenom allt som behövs göras inför den stora avfärden på söndag! :) Det första vi upptäcker är att givetvis har mitt eget europeiska försäkringskort gått ut! Jävlaskithelvete! Jag vet att jelly påminde mig för några veckor sen att jag skulle beställa ett nytt! Men det har jag självklart glömt bort!! :O Men jag beställde ett nytt, o om gudarna är goda mot mig så kommer jag få det imorrn, hur det nu ska gå till med tanke på att dels bor jag på en annan adress än jag är skriven på, dels bor inte ens min pappa på den adressen, och dels så är tydligen vår brevbärare cp och delar ut vår post fel! :O jag menar, hur höga är oddsen att allt sånt infaller just mig! tydligen stor! så jag lär ju få mitt kort lagom till kräftskivorna i september! :O PANIK!!

   Övrigt sett gick mötet bra, förutom att EM-febern verkar ha drabbat just mitt hem, eller närmare bestämt min kära otroligt icke-sport-intresserade mor, samt natti! Så över en timme av mötet satt dom två inne i vardagsrummet och skrek i kapp till tvn, medan jag, jelly o sanna satt i mitt rum o planerade! Sånt som händer.
   Som vi alla vet så blev matchen 2-0 till ryssland! buhu, gråter floder! Vi får väll en ny chans nästa år eller när dom nu spelar igen! När matte kom hit senare på kvällen ville han inte ens kommentera matchen! så sött! :) hahhaha! Men jag och ellen har en plan, vi väljer bara ett annat land helt enkelt och hejar på dom resten av tiden! :) smart va?! Jag röstar på Italien, vi har ändå matchtröjor därifrån! :) iofs så är det Lazio, men det är väll sak samma?! :)

Resten av kvällen satt vi i köket, drack massa te och gamade kakor, och skvallrade om det allra senaste :) dom här tjejerna är verkligen helt underbara<3 :) finns inga bättre än er! finns inga mer kärleksfulla, glada och braiga människor än er. Vet att vi kommer hålla ihop livet ut, annars får ni med mig att göra! ;) <3

men jag måste erkänna att jag saknar ht också, när jag är med dom andra! och när jag väl är med ht så saknar jag dom andra tjejerna! men men, får väll samla ihop alla så slipper jag sakna någon! :)<3 längtar till fredag då jag får träffa mina små söta htdarlingar<3

nu är pyjamasbyxorna på och jag ska gå in till vardagsrummet och joina min kära mor, antingen så blir det SATC el DH, får se vad som är på just nu! :) måste bara säga att jag är så otroligt stolt över min mamma! hon är bäst :)

imorrn är det första körlektion som gäller, efter det ska jag ha lite sista-minuten-shopping med natti! :) sen är det sista jobbpasset på mer än en vecka! o jag kommer få så sjuk dålig lön i juli! nästan sorgligt! men jag får väll sälja en mjälte eller något?! ;)

Snart åker vi tjejer! =) bara fyra dagar kvar nu! =) <3
puss puss//caro<3

dagens fundering

Publicerad 2008-06-18 20:26:59 i

Ni vet hur det är när man hör en sjukt bra låt för första gång, spelar ingen roll vad den handlar om. Men man känner att den är så pass jävla bra att man önskade att den kunde stämma in på ens egna liv, så att det liksom matchade med hur man själv känner eller tycker och tänker. Eller kanske påminner om något man själv varit med om eller gått igenom.

Jag har kommit på något som är värre än att önska att låten skulle passa in på ens liv.
   Det är när det sker en stor phucking förändring i livet, och helt plötsligt så passar dom där vackra, men hemska och sårande orden exakt in på ens liv! Texten känns som en jävla självbiografi och det känns som artisten tjuvläst ens innersta tankar för att kunna skriva just den här sången!
   Förjävligt men vad kan man göra åt det. Just nu vet jag inte om jag ska lyssna sönder låten och grubbla över hur jag ska få mitt liv att inte passa in så sjukt jävla mycket! Eller om jag ska ta bort låten för alltid från min spellista och ignorera totalt att den har någon form av likhet med mitt eget liv!Håkan, sluta skriva texter som passar in på mitt liv, det gör för ont när mitt liv lyckas anpassa sig så att det stämmer överrens med alla vackra texter om all smärta och kärlek du skriver om<3

puss puss//caro<3

dagens frågor

Publicerad 2008-06-18 20:14:30 i

Jag har tänkt en del dem senaste dagarna, inte bara en massa djupa saker, utan även en del mer ytliga saker som jag verkligen funderat på under ett tag!

 1. När blev alla Fotbollsnördar?!

Det är en sak som jag verkligen tänkt på. Jag är 18 år, och jag hade till förra våren inte sett en enda fotbollsmatch i hela mitt liv. Nu har jag iofs bara sett 2.5 matcher, men iaf! Jag har aldrig varit intresserad av sport över huvudtaget, och har därmed umgåtts med likasinnade människor. Förra veckan satt jag och mamma och svor över tv-bilagan, alla tvkvällar var ju förstörda tack vare den förbaskade fotbollen! Tills kvällen efter då Sverige spelade mot Grekland och mamma var den som bänka sig först framför tvn och skrek högst av mig och mina kompisar! Är det bara jag, eller har förändringarnas vindar vinat över hela sthlm?!
   Sen när blev alla riktiga fotbollsproffs och hyperintresserade av varenda match?! Är jag den enda som undankommit detta stora intresse för hur det går för Sverige när dom jagar en liten boll? Jag och mitt tjejgäng har liksom gått från  riktiga tjejkvällar med film, godis och mys. Till att hänga på någon svettig bar med en massa människor som klunkar öl och skriker till tvn! Och plötsligt verkar alla kunna räkna poäng, veta vad som händer om det eller det händer och vilka vi får möta då! Jag frågar mig igen, är jag den enda som inte riktigt hajar vad som är så intressant och kul med att kolla på ett gäng killar som springer efter en boll?!

 1. Hur blev alla så sjukt bruna och superfräscha?!

En annan tanke som slår mig så fort jag är ute och går på stan. Överallt ser jag hur många som helst som alla stolt visar upp brunbrända fina ben, hela bunten ser ut som små pepparkakor! Nu undrar jag om jag antingen är:

 • Den enda i hela sthlm som inte knarkar brun utan sol?
 • Inte tillbringat varenda solig minut pressandes i en park sen mars?
 • Alternativt pressat solarium sen december?
 • Råkat missa någon otroligt solig dag då hela sthlms befolkning förvandlades till små peppisar, och jag råkade ligga inne och dega just den dagen?
 • Eller om jag helt enkelt är den enda som kör på min egen hemmagjorda morotsmetod, som snart kommer ge utdelning! Vänta och se! Här ser ni en som kommer vara sthlms brunaste, och som kommer behålla en fin bränna fram till Halloween! =)
Puss puss//caro<3

dagens sanning.

Publicerad 2008-06-17 21:51:41 i

Tänk om jag bara hade hållit mig till min ursprungsplan, jag undrar om vi hade varit sams då?
Varför kunde jag inte bara ge upp när jag redan insåg att loppet sedan länge var slut och jag sprang mot fel mål?

dagens bästa

Publicerad 2008-06-17 21:09:25 i

glömde berätta tidigare om dagens bästa fynd. på vägen hem från jobbet råkade jag få syn på en liten grej på marken, och som den äckliga människa jag är plockade jag självklart upp det, även om jag hörde syrrans röst i huvudet om sjuksyrretermer och baciller! När jag tittade närmare på det så var det en liten miniatyr av en tax i silver! :) den står på tre ben och har ena benet uppsträckt längs svansen, otroligt söt! så nu ligger den i en kastrull o kokas fin!

tänk vad löjligt glad man kan bli av en liten sak som en silvertax :) mamma sa direkt att det var en lyckoamulett, väljer att tro henne, kan behöva det mer än någonsin nu.

puss puss//caro<3

erase and rewind

Publicerad 2008-06-17 21:06:10 i

jag ångrar mig så otroligt mycket, om jag kunde skulle jag spola tillbaka tiden, men som alla vet så går det inte. jag önskar att det som sker just nu i mitt liv ustpelade sig på en amerikansk b-film, för då kunde man iaf vara säker på att det skulle bli ett lyckligt slut<3

puss puss//caro<3

time out från livet

Publicerad 2008-06-17 20:51:31 i

det var ett tag sen jag skrev något här, eller minst ett dygn iaf! ;) men som det känns nu är det enda jag vill att skrika ut mina känslor, men eftersom jag inte vill bli vräkt alternativt tagen av män i vita rockar så väljer jag istället att skriva av mig! men samtidigt är det just det som jag vill allra minst. En del av mig vill bara dra på mig min ljusblå pyjamas med små snögubbar, tvinga mamma att köpa minst tre paket ben & jerrys phishfood och sen bädda ner mer i soffan med dh på repaeat. Men jag känner att jag ändå inte riktigt har tid med det just nu, eller jag varken känner för det eller vågar bryta ihop helt, för jag är inte säker på att jag orkar ta mig upp själv.

Så istället väljer jag att gå vidare, läste en väldigt bra del i en av böckerna jag läser nu, Är det någon där? av Marian Keyes, då säger en kvinna till en annan att det är helt onödigt att lägga upp för höga mål, utan ett passande mål kan tex. vara att överleva dagen, och om det är för jobbigt så får man dela upp dagen i små delar, vilket är exakt vad jag gör nu!

Min dag har sett ut som följande:

Först började dagen med en fika med älskade elli! som äntligen har kommit tillbaka från sin årslånga åttadagarsresa till kroatien med adrian! var så kul att äntligen få träffa henne! :) har saknat dig så mycket gumman! vi träffade sen maya inne i stan o vi gick runt i lite butiker innan jag var tvungen att åka hem o byta om innan jobbet.
   Väl på jobbet gick det bra, sötnosarna skulle klippas och göras fina! Stumpan var så trött att hon somna i stolen medans hon blev klippt! :) så sött! Sprallisen blev av med många av sina lockar, men är fortfarande lika söt! :) resten av jobbtiden flöt på utan problem, vi spela massa spel, och jag var som vanligt tvungen att behärska mig när stumpan fuskar, men det blir bättre.

Sen nu är jag hemma, sitter här och lyssnar sönder Håkans senaste! ska snart dra på mig pyjamasen, och bädda ner mig i soffan :) måste ladda batterierna inför imorrn. Har tid hos lisa imorrn bitti med mamma, var där idag på 30min långt samtal ikväll, otroligt skönt. Det behövdes!

Puss puss//caro<3

min andra körning!

Publicerad 2008-06-15 19:57:57 i

Har precis kommit hem från mitt livs andra körning! Nu var det jag och syrran som fick smygöva lite med Sanna ute på en öde parkering! Och det är verkligen helt galet kul att köra bil! Jag blir förvånad över hur glad och taggad jag blir varje gång jag får sätta mig bakom ratten! =) och jag är verkligen så stolt över mig själv! Jag fick bara kärringstopp två gånger! Och jag krockade inte en enda gång! :) jag är skitbra på att svänga och styra, det enda som jag har lite problem med är att få tillbaka ratten på rätt bana, men det där kommer snart lösa sig! jag kan växla fram och tillbaka och är sktibra på att köra lite sick-sack! Det enda lilla kruxet är att jag har fått sämsta ovanan att gasa lite extra i svängarna, något som man verkligen inte ska göra! Men jag får helt enkelt öva bort den lilla ovanan!
   Nu ska jag bara ta tag i teorin så att den kommer ikapp med körningen! :) sen är det inga problem! Gud va stolt min lärare kommer bli imorr över mig! =)

Sannadarling, du är bästa läraren! Tack för att du har tålamod för mig och min lilla syster :) helt otroligt bra! :D Jag är så stolt över dig och för att du har klarat det! Önskar att det är jag en dag som sitter och lär ut på samma proffsiga sätt till nån annan liten osäker räka som jag! :) Du är bäst<3

ska bädda ner mig i soffan nu med dh och nachos :) vänta på att mutti kommer hem från milano! hoppas jag får nån present :)

Puss puss//caro<3

livet är så phucking jävla orättvist

Publicerad 2008-06-15 13:24:10 i

ibland undrar jag vad det är för mening med livet, egentligen? Man säger ju att det enda som väntar oss alla är döden. Men när det väl inträffar undrar man om smärtan som påföljer är värd lyckan som livet kan ge?

Livet är bara så jävla orättvist, jag undrar vad det är som gör att saker som denna händer. Ibland önskar jag att jag kunde vara religiös, ha någon eller något att skylla på när det händer sånt här, men eftersom jag är atiest sen så länge jag kan minnas, gör det att jag inte har nån enda jävel att skylla på! Det skulle verkligen vara så sjukt jävla skönt att kunna skylla på någon, ha någon att vara arg på. Men det går inte nu. Jag blir bara så trött på all smärta och lidande som det bidrar till alla männisrko runt omkring. Ibland är ens egen smärta mindre betydelsefull när man ser alla runt omkring som lider och är exakt lika ledsna eller mer, då gör det bara ännu mer ont och smärtan accelereras! Jävla skit! Det värsta är att jag inte ens orkar tänka på hur det blir sen, när det är dags för alla begravningar. Då är liksom hela dagen koncentrerad till att gråta och få ut sin smärta. Ett rum fullt av människor som lider och gråter. Jag vet att det är en del av sorgarbetet, men fyfan vilken vidrigt smärtsam dag det kommer bli.

Jävla-cp-helvetes-anal-apa vad livet är orättvist!

Jag hatar att jag jämt ska sakna någon, det är så. Jag befinner mig konstant i ett skede då jag sakner någon eller något. Jag vet inte varför det är så, men det är så bara. Jag saknar dig nu, ditt nöt!

Nu ska jag gå och dränka mina sorger i jordgubbste med honung, dricker ur din kopp farmor, inbillar mig att det på något sätt för oss mer tillsammans<3

Puss puss//caro

ensamhet = frihet?!

Publicerad 2008-06-14 14:40:39 i

Även om jag är en sån person som är väldigt sällskapssjuk och otroligt rastlös om jag inte får hitta på något nu, direkt på sekunden! Så finns det vissa dagar då jag verkligen njuter av att vara helt själv! Den här helgen har verkligen varit en riktig dejta-mig-själv-helg!
   Och jag älskar det! Jag kan gå runt i bara trosor med en stor kina-toffs på huvudet, äta glass direkt ur paketet och se på hur mycket tv jag vill! Jag har radion på högsta volym och sjunger med för allt jag är värd! jag har tagit många långa bad och tagit hand om mig själv! Samt gamat cheezcrunchers till både frukost, lunch, mellis och middag, dock inte på en och samma dag, utan utspritt över helgen!
   Kvinnan i huset har varit borta i Milano sen i torsdags, så jag har varit själv sen dess! Jag ska verkligen ta och njuta av sista dygnet i ensamhet och gå ut balkongen alldeles strax, med håkans senaste på hög hög volym, en stor kopp chokladkaffe och några böcker jag håller på att läsa! För tillfället är det: Är du där? av Marian Keyes, Teoriboken och Erotiska hemligheter! :) som sagt, jag har en aning blandad smak! :)

Men ingen kan ju vara ensamvarg hur länge som helst, så vid fyra kommer min kära små sötisar jelly, sanna och matte, naddi och vi ska ha en liten middag här :) sen ska vi möta upp natti o natta inne i kungsan inför matchen! :)


även om jag vägrar att erkänna det, så saknar jag dig, ditt jävla pucko<3

puss puss//caro<3

Bästaste sommarkvällen hitills!

Publicerad 2008-06-13 22:56:00 i

Har precis kommit hem från en alldeles perfekt sommarkväll! Vädret var soligt och nästintill stabilt! Det var varmt och människor runt omkring var glada och taggade! Jag och Jelly har precis varit på årets bästa konsert, hitills! Det var på grönan som Årets i särklass bästa artist framträdde - Håkan! Det finns ingen som han! Han är min Gud! Det finns ingen som kan skriva så bra texter som gör att flera tusen tusen känner igen sig i just varenda stavelse som kommer ut från hans mun! Han är som ett litet mirakel! Konserten var helt underbar och flera av mina favvo-låtar kom upp! Min allra allra bästa favvolåt kom upp! :) och nu vet jag äntligen vem Hurricane är! Han är min hjälte! <3 sen kom en annan superbra låt upp, och jag ville ringa upp honom för att han skulle få lyssna. Men med tanke på att han dels hatar håkan, och pga andra omständigheter la jag ner projektet efter några sek och lyssnade på låten och njöt! Det är min låt!

Elli älskling, kom hem! Du skulle varit med! Då hade det varit en riktig Long-drink-reunion! Jag lovar att innan sommaren är slut ska vi tre ha en riktig fest, bara vi tre! Jävlar i min lilla låda vad det kommer gå vilt till! ;)

Jelly, du är mitt hjärta! Även om konserten var bland det bästa som jag sett i mitt lilla liv,kunde jag inte låta bli att bli sentimental och tänka på vad som kommer att hända! Men tack för att du gjorde den här kvällen perfekt! :) Du vet att det är vi två som hör ihop, finns ingen bättre! Damn vad jag kommer sakna dig! men men, vi är inte där ännu! och vi har många många varma sommarkvällar att göra till den bästaste! ;) <3

För Du är det finaste jag vet, när allting annat är falskt och fel!<3

Puss puss//Caro<3

raindrops keep falling on my head...

Publicerad 2008-06-13 13:34:04 i

Jag har bara en liten fråga, när blev hela Stockholms befolkning rädd för lite regn?! Jag kom från tuben i slussen och möttes av en stor folkmassa, först trodde jag att det hade hänt något, men när jag trängde mig fram visade det sig att alla stod och tryckte sig under taket för att inte få regn på sig! hahahah! Sen när blev alla skygga som små sniglar?! Jag var de enda som vågade "trots" regnet och klev ut! Ingen har väll dött av att få lite vatten och hagelkorn på sig, vi bor inte i Kina där det kan förekomma hagel stora som tennisbollar, så vad är det då att vara rädd för?!

Tidigare på dagen har jag haft mitt livs första körlektion! Och det gick otroligt mycket bättre än vad jag hade kunnat tro! Jag är rena naturbegåvningen! :) typ! Min körlärare tyckte iaf att jag var bra för att aldrig ha suttit i ett förarsäte! :) det tar jag garanterat som en komplimang! Han är världens bästa lärare och vi sitter o småpratar, lyssnar på musik samtidigt som han matar mig med hur mycket info som helst! Det var verkligen sjukt kul! Det enda var att jag inte fick leka så mycket med gasen! =/ men nu kan jag iaf starta, krypköra, stanna, svänga höger och vänster, styra, blinka och en massa massa mer! han sa att jag var så duktig att jag fick lite mer information än vanligt! Så nu ska jag verkligen ta tag i körningen och börja med att läsa teorin redan idag! Sen måste jag bara ragga upp någon som har lust att övningsköra med mig! Nån som är ledig?! :)

Åt även lunch med min älskade syster, det blev mongoliskt! :) jag är verkligen glad över att vi ses mer och mer nu för tiden, det har gått lite upp och ner, men just nu är det jättebra! :) du är bäst lilla storasyster! :) <3


Nu ska jag ut på balkongen och njuta av regnet! :) samtidigt som jag dricker mitt nya favvo-te med jordgubbssmak och så måste jag ringa mormor och börja värma upp inför kvällens konsert med Håkan! :D Sen kommer Jelly hit vid fem och vi ska göra oss iordning och tagga igång! :)


Saknar dig babe, kom hem snart! varför är du borta ändå till söndag?! =/ kom hem<3

puss puss//caro

nya tider - nya förändringar?!

Publicerad 2008-06-12 13:23:06 i

Jag har precis slutat skolan, eller det var för exakt en vecka sen nu. Jag vet inte varför jag slutade skriva här senast, jag är en sån person som mår bra om jag får ut allt det jag tycker och tänker, så det här är väll det bästa alternativet?
   Här kommer jag skriva allt jag tycker och tänker mellan himmel och jord, allt som händer mig och i mitt lilla liv, allt jag får för mig och en massa annat spännande!

Men först tänkte jag börja med att berätta lite om vem jag är, eller hur jag är som person :)

 • jag är en sådan som alltid planerar, jämt och ständigt har jag nya saker på g, sen om allt går i lås eller inte, det är en annan sak. det är ofta jag som tar intiativet till en massa saker, och gör ofta alltid mitt bästa för att det ska bli bra.
 • jag har alltid huvudet fullt av tankar och planer på vad jag vill göra, men det är inte alltid allt går som jag hade tänkt mig det.. vilket inte alltid är negativt utan även kan bli något positivt...
 • jag är väldigt splittrad vad det gäller smak, gällande många saker, allt från böcker till godissmak: jag älskar chicklit och kalla kårar, skräckfilmer och disney, supersurt och mjölkchoklad..bara några exempel...
 • jag är född ledare, iaf enligt mig själv. jag är ofta den som tar ledarrollen, antingen så tar jag den själv eller så får jag den tilldelad. jag är även född lejon, så det är väll helt naturligt?!
 • jag säger ofta vad jag tycker och tänker rätt ut, utan att tänka på folk i min närhet. både positivt och negativt. jag anser att man har fått en mun för att använda den.. tolka som ni vill ;) hahah! men iaf, jag anser att våra egna åsikter är bland det viktigaste vi har, så varför inte då utnyttja det till fullo?
 • jag är alltid uppbokad på en massa saker, har alltid huvudet fullt med saker som jag ska göra, vilket gör att jag är en blandning av höna och pensionär, det är inte ovanligt att jag dubbel/trippelbokar saker!
 • jag är nästan alltid sen till träffar, även fast jag bor närmast! med den anledningen att jag är en otrolig tidsoptimist! och tror alltid att det går fortare än vad det gör!
 • jag är ingen djurvän, jag har växt upp utan husdjur och har endast sett alla min vänner ha hundar, katter och kaniner... vilket jag är bergsäker på har gjort att jag inte tycker om djur.. visst är dom söta och mysiga, men annars kan jag inte se något mer speciellt med dom. jag hatar inte djur, men jag ser inte det puttinuttiga med dom, det är allt! men jag älskar djur som isbjörnar, tjurar och pingviner, mer den formen av djur, som är utsatta och behöver vår hjälp.. men "vanliga" husdjur är enligt mig en aning överskattade! hahaha
 • jag är otroligt barnslig och har hur mycket barnasinne kvar som helst! vilket ofta kan gå folk i min närhet på nerverna, men det är sån jag är! jag kan vara seriös och sånt, men bara när det krävs!
 • jag anser att sanningen alltid är det bästa, men det finns vissa undantag då det kanske är lite bättre att inte alltid säga exakt hur något gick till, utan ibland är nödlögner okej, men det är bara vid fåtal tillfällen!
 • jag anser även att man ska njuta av livet till fullo! och inte haka fast vid en massa onödigt! enligt mig så ska man lösa om det finns något problem, sörja och sen gå vidare, och inte hålla på att älta! tar bara onödig energi och man glömmer bort att leva!
 • jag har svårt att låta folk komma nära, men när jag väll gör det så släpper jag dom sällan! :) jag älskar att lära känna människor och träffa nya personer, finns inget som är mer spännande! men det är svårt att släppa folk nära, men man brukar oftast känna i början om det är en rolig o bra person som det är man lär känna!
 • jag anser att vänner är den familj man väljer<3 som det gamla kinesiska ordspråket säger!
 • jag älskar att vara med min kära pluttis, det finns inget bättre än att vara med dig, även om vi inte gör något spec, så är det ändå du som får mig att må bra! <3
 • jag har bästaste lilla storasystern som enligt många är min kopia, men det vet vi inte riktigt om vi kan hålla med om. men det bästa med att vara med henne är att jag vet att vi förstår varandra, och tycker och tänker lika om det mesta, även om vi inte alltid säger det högt!
 • jag är överdrivet förtjust i tjejmiddagar och filmkvällar, det enda som behövs är en film, ht el min älskade flickvänner o något gott att äta, så är kvällen kirrad! :)
 • jag har ett stort intresse här i livet, vad det är kommer jag komma till senare! men det finns inget som är mer intressant enligt min mening!

Det var i princip allt jag kom på att skriva nu, men jag kommer väll på mer senare :) det var iaf lite om mig, eller ganska mycket blev det iaf! :) haha det är en annan sak, jag är känd för att jämt skriva för mycket och rena biblarna! :)
Lovar mig själv att skriva här ofta, kanske inte varje timme varje dygn.. men när jag har tid och lust ska jag iaf försöka skriva ner något! :)

puss puss//caro


 

Om

Min profilbild

Caro Wikbro Carlén

jag arbetar som sexualupplysare och har huvudfokus hivprevention och säkrare sex. förutom det gillar jag att läsa, feminism, hångla med min donna, mina queens, New York, att äta, vettiga serier, genus, att resa och att diskutera. och det är ungefär det jag bloggar om.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela