patetisk eller bara uttråkad?!

Ja, jag erkänner. Jag har varit inne på fritidsresors hemsida för att kolla på en biljett tillbaka till paradiset! Jag har varit hemma i lite mer än  timmar, från en av de bästa resorna i mitt liv, och en av de bästa veckorna i mitt liv med tre personer som tar största platsen i mitt hjärta, och jag vill redan tillbaka! Men jag slogs snabbt ner av de sjukt jävla ockerhöga priserna! :O så jag har tre alternativ hitills;
1) ge upp och fortsätta med mitt beiga liv och njuta av minnena
2) sälja ett organ på svarta marknaden och hoppas det ger mycket pengar till biljetten ( får kolla me syrran vilket man klarar sig bäst utan, samt vilket som troligtvis ger mest pengar)
3) få kontakt med nån av sötnosarna därnere som kan kirra en billigare biljett + jobb + boende

Är jag barnsligt naiv som hoppas på alternativ 3 och att det kan lösa sig så att jag kommer hemifrån?! Fasten det inte ens har gått ett dygn sen hemfärden?! eller är det bara ett rop på att något mer ska hända i mitt liv,  att jag inte ska fastna i någon slentrian som består av allmänt tråkiga saker?! hur som helst, jag ger det några dar till. har mitt rhodosbehov inte släckts, är det jag som tar kontakt med bargatans sötaste inkastare och beger mig tillbaka till paradiset :)

Jag har teorilektion om 1h o 13 min, har fortfarande inte ens öppnat boken. men det är väll inte värsta förhöret redan första gången?! jag skulle egentligen råpluggat hela dagen, men all tid har bara svischat förbi, och nu sitter jag här. Men imorrn är det andra bullar som gäller, tandläkarn 9.00, långpromenad, plugg plugg plugg, lisa 15.00, sen får jag se vad som händer efter det :)


puss puss// en mycket rastlös o splittrad caro<3

hemma igen // jag vill tillbaka!

Jag somnade nån gång vid sex imorrse, och tack vare denna fullspäckade vecka med sena nätter/tidiga morgonar, kunde jag verkligen inte komma till ro! Jag saknade ljudet från bargatan, det irriterande fladdret från gardinerna, det iskalla vattnet som jag alltid försökte svepa innan läggdags, håret som låg som en svettig matta efter alla timmars dansande, men det jag saknade mest var någon av mina kära små sängkamraters närvaro o ljud! under veckan hann alla sova med alla beroende på olika tider för hemgång eller andra spännande saker som dök upp under kvällen ;) o det var alltid lika mysigt att veta att nån av mina små hjärtat låg bredvid mig o sov :) sanna lät sötast för hon snusa o småsnarka då hon blev förkyld mot slutet :) men dom andra två var också väldigt mysigt sovsällskap<3

jag saknar paradiset så att jag dör! jag har lust att ta ut alla mina sparpengar, boka en biljett o sätta mig på nästa flyg tillbaka! bara lämna allt helvete här hemma, strunta i jobb, krav o andra jobbiga saker =/ någon som är på en tripp till paradiset?! boende kan jag kirra, jag har en del kontakter därnere som inte skulle banga på att få lite sällskap! ;)

orkar inte skriva mer nu, är för trött, både psykiskt och fysiskt! känns som om jag behöver en semester från semestern! sakner och ting har liksom inte blivit som jag hade tänkt mig, eller det har snarare gått rent åt helvete, tror jag iaf...
så just nu känns det bara som jag måste ha lite tid för mig själv, rensa ut allt! både rent kroppsligt och själsligt!

nu ska jag laga sjukt mycket köttbullar och till det dricka en stor kopp chokladkaffe! sjukt blandning, jag vet. men det är exakt vad jag saknat från sverige under min vistelse i paradiset! :) jag vet att det här var sämsta uppdateringen, men allt skvaller, kärleksbekännelser, minnen, fyllegrejer och allt annat smaskigt kommer senare :) orkar bara inte ta tag i det nu. ska dessutom plugga en jävla massa teori innan min första lektion ikväll!
   men jag lovar att det kommer en massa massa detaljer och bilder senare! ;) jag är inte precis den som föddes med munnen stängd! ;)saknar dig så mycket att jag går sönder mer än jag redan gjort<3

älskar er tjejer, ni är det bästaste för mig<3 :) LEV HÅRT - DÖ UNG!

puss puss// en död, men väldigt brun caro<3

borjar kanna mig en aning sliten!

Det ar nu dag 6 har nere i paradiset! igar var en helt galen dag! det borjade med att vi gick upp i ottan for att aka ivag pa ett stort strandparty som Grabbarna Grus anordnade! Det var jag,jennie o natti som akte ivag, da sanna kande sig en aning krasslig o bestamde sig for att vara hemma o vila upp sig!
   Vi motte upp resten av partymanniskorna runt elva, packa in oss i bussarna o akte vag till en sjukt fin strand! dar borjade festen! vi borjade dricka drinkar som man fick gratis! solen sken o alla var lyckliga o glada! Vi bada o drack - rena paradiset! Sen borjade lekarna! Forsta leken var olhavning! Jag kan stolt beratta att jag var nastan den enda som drack hela flaskan utan att ens lyfta flaskan fran munnen! Det var en aning svart, med tanke pa att man hade en extrastor-tampong i vardera kind! :O men det var javligt kul! Det blev lika mellan tjejerna o killarna! Nasta lek var jag inte med pa, da skulle man paddla ut pa en madrass, kyssa en tjej el kille darute o simma tillbaka! Natti tog hem segern!! =)
sista leken var den klassiska melon o gradde-tavlingen! Dar bade jennie o natti var me! O vi tog hem segern! Det blev gratis drinkar till alla tjejerna! Jag sag till att ville gjorde en extra stark, sa blev dagen en aningens battre! ;)

Dagen gick fort o var javligt lyckad! Vi kom hem runt 6 o alla badda ner sig i sangen innan det var dags for nasta aventyr! ;) Men pa grund av vissa omstandigheter tappade vi dock natti pa kvallen, sa det var jag, jennie o sanna som begav oss till Pacha for att ga pa singelfest! =) i dorren fick man en varsin klisterlapp: gron-singel, gul-det som hander pa rhodos stannar pa rhodos, rod-upptagen! =)
Valdigt lyckad kvall da baren var gratis mellan 9-12! samt da man rakar ha lite connections med en av bartenderna, fick vi ganska mycket fortur i barkon! ;) malet var att vi skulle svepa minst 6 var! Resultatet blev foljande: caro 7 + halv absintdrink, + en annan acklig, sanna - 3, jennie - 5! Bra kampat tjejer! ;)

Sen blev det en massa lekar dar med! Jag kan stolt beratta att jag vann bodyshotstavlingen! ;) jag vann ett vipkort, som ger mig halva priset pa alla drinkar! Gissa vem som ska utnyttja det ikvall! ;) resten av kvallen var otroligt lyckad! =) om man bortser fran att jag skulle skamta lite me jennie, som slutade med att jag slog i huvudet i en golvbrunn, =| det var inte sa roligt skamt! hahahha! men men! shit happens when you party naked! ;)

Nepp, nu maste jag kila! Men ni far ha det sa bra mina smankycklingar! ni far alla detaljer senare nar jag kommit hem! Far se vad f\vi hittar pa for skoj ikvall! Sista kvallen, da ere fullt os som galler! ;)

puss puss - eran lilla peppis caro<3

lite uppdatering!

Igar var en helt javla galen kvall! Vi borjade som vanligt med att ga till systembolaget o kopa billig dricka o fa nagra gratis shots! sen gick vi till hotellrummet, lyssna pa musik, drack o dansa i sangarna! sen bar det ivag mot bargatan! finns ingen battre plats har pa rhodos! jag prova for forsta gangen pa blabarsshots, helt ljuvliga! iaf, kvallen lopte pa, och blev bade helt fantastisk, men valdrig cp! hahaha helt galet med andra ord. folk skulle anda inte tro mig om jag beratta allt som hande! men det sluta iaf med att jag o jennie mottes upp och satte oss pa var balkong o sag soluppgangen vid 6 innan vi gick o la oss! sen gick vi upp vid halv ett o gick ner till poolen dar vi dega resten av dagen!

Resan har hitills varit helt javla undebar! finns inga battre manniskor som jag hellre skulle velat aka med! Vi skrattar, flummar runt och har helt sjukt kul tillsammans 24\7! historierna har ifran blir bara varre o varre! =) o vara ben far bara mer och mer blamarken av allt klattrande upp o ner for podierna o alla varv runt strippstangerna! men thats life! =)

saknar er darhemma! vill inte verka petig, men ett litet tecken pa att ni lever, eller undrar om jag lever skulle ju inte sitta fel! men men! jag tar vall sant for givet bara!

maste sluta snart, ska ivag o shoppa lite harliga turistsaker innan vi ska ut o keka. tydligen ska bade sanna o natti som ar lite moschliga idag ata glass till middag! medan jag o jennie ar en aning mer sofistikerade o funtar pa mat! ;) KOTT!

vad vi gor resten av kvallen vet jag inte annu! men dt blir vall galet det me! ;)


saknar dig ditt mongo!<3

puss puss\ eran pepparkaka caro<3 =)

rhodos!!! =)

Wohoo!! Jag ar pa rhodos!! Har varit har sen i sondags natt, och det har varit tre helt underbara dagar! Dom ser ungefar ut pa samma satt varje dag! Vi vaknar, helt doda, min mun ar sa torr att jag vill grata, men solen och playan vantar! Vi ringer varann, jag o sanna bor pa vaning 5 o jennie o natti pa vaning 2! sen kekar vi frukost innan vi antingen gar till poolen eller playan o solar, badar och deckar! resten av dagen degar vi, ater lunch nanstans, skammer ut oss och lever livet! Runt tolv vaknar nattlivet, men vi kor igang nan gang runt 6-7! =) det galler att vara taggad! som vi alltid ar saklart!

Efter det beger vi oss mot bargatan, paradiset! dar drinkarna flodar, vi sveper shots med Anders innan vi tar platsen pa natt av podierna och dansar sen resten av natten runt en varsin strippstong! =) yes, my darlings! I'm in heaven! ;)

Igar vare barrunda, sa vi gick typ 150pers fran bar till bar och drack en massa och lekte lekar! Sjalvklart var jag med i en, och jag vann tillsammans med en snubbe! Tva gratis drinkar som var sa forbaskat goda! min favvobartander som gjorde nan specialare! ;) dock var den en man som fick lite for mycket i sig, 21sek ren sprit ratt ner i halsen! det sluta me att han var medvetslos mitt pa gatan! men det kom en ambulans senare och vi festa vidare! :)

Jag saknar alla er darhemma! och jag hoppas att ni har det bra i regnet och inte saknar ihjal er efter mig! ;)


Men jag skulle kunna doda for att vara har nagra veckor till! :) helt underbart vader, jag satsar pa att vara en riktig peppis nar jag kommer hem! ;) solen skiner nastan dygnet runt, maten ar helt underbar! drinkarna ar ljuvliga, och mina kara flickor ar fantastiska! Finns inga jag hellre hade akt med<3

nu maste jag kila, vi ska ut o keka! Ikvall maste jag ha KOTT!! det star som nummer 1 pa listan! :) sen ska vi ivag o se nar ina, nattis kompis upptrader i nagon show! ska bli javligt kul att se!

Far se om jag loggar in nan mer gang harnere och uppdaterar er lite! :)

sakna mig inte for mycket<3 - puss puss, er caro<3