jävla cp-sl!

Folk gnäller på mig för att jag gnäller på SL! Men jag har ju för fan inget val när dom gör det ena dumma beslutet efter det andra! För det första, varför har dom inte öppet överallt på söndagarna? Bara där får dom dumpoäng nr 1! Sen när man väl kommer fram till ett ställe som råkar ha öppet, då är det över 200nr tills det är ens tur! Jag kom dit när det var 30min kvar av öppetiden, gott och väll om tid tänkte jag! Jag fick nr 794, det var 602 som fick betjäning just då! Det är så man smäller av! Jag blev så arg att jag slängde lappen på golvet och gick därifrån!

Ska bojkotta SL! Nästintill iaf. Det börjar redan imorgon när jag tvingas gå till jobbet, men det är ju bara 5 stationer, så det borde man ju överleva! Aldrig att jag köper en remsa! Någon måtta får det vara på slöseriet till ett av Sveriges sämsta företag! Fan också!

Nu ska jag spendera minst en timme framför Gossip Girl och läsa ur världens bästa bok, Sex - en politisk historia! Just nu handlar det om när fri abort infördes på 1960-talet i Sverige, otroligt intressant!

puss puss//en halvt SL-bojkottande caro<3

man börjar bli gammal och gaggig!

Usch usch, har nyss suttit och gjort upp en budget inför hösten! Fan vad mycket utgifter det ska bli hela tiden, varför kan jag inte bara få behålla mina pengar efter en månads hårt arbetande?! Nej nej, flera tusen ska iväg till borgarsvinen! + en massa massa andra grejer som kräver pengar av mig. Det är inget roligt att bli vuxen! =/puss puss//en gammal caro<3

Not while I´m around<3


Nothing's gonna harm you
Not while I'm around.
Nothing's gonna harm you,
No sir, not while I'm around.
Demons are prowling everywhere nowadays.
I'll send them howling,
I don't care,
I got ways.


No one's gonna hurt you,
No one's gonna dare.
Others can desert you,
Not a worry
Whistle I'll be there.
Demons'll charm you with a smile, for a while,
But in time...
Nothing's gonna harm you,
Not while I'm around.


No one's gonna hurt you,
No one's gonna dare.
Others can desert you,
Not a worry

Whistle I'll be there.
Demons'll charm you with a smile, for a while,
But in time...
Nothing's gonna harm you,
Not while I'm around.
Nothing's gonna harm you,
Not while I'm around.puss puss// en lycklig caro<3

Förändringens vindar har blåst förbi

Blev väckt av lilla sanna imorrse, åt frukost med sötaste paret innan jag åkte hem och mötte upp mamma o phia! Sen var det bara att byta om innan det var dags för den stora "promenaden" som dom hade taggat inför hela veckan! Själv förstod jag inte riktigt grejen, men det blev snart ganska klart då vår egen lilla moder inte kunde kombinera fötterna med stavarna. Det tog oss 10min att komma bort till hissen för att alla skratta så mycket! Nu förstår jag varför hon vägrat att gå med mig på aerobics!
Sen spurtade vi iväg, i rask takt runt hela söder, ringvägen, södermälarstrand och bort till slussen igen. Över en timme i riktigt hurtbulletakt! Mamma ville lägga sig ner efter ca 10min, men det gick bra och vi överlevde! Börjar redan känna hur mycket träningsverk jag kommer ha imorgon, men det är det värt!
Så nu ska det bli minst två sådana promenader i veckan + minst 30min om dagen! + att kvinnan ska sluta röka! Får se hur resultatet blir, kan bli mycket spännande!

Nu har jag en massa saker att göra, eller egentligen ingenting, men jag känner mig pigg så då har jag gjort en liten lista som jag ska göra idag! Ungefär såhär kommer min söndag se ut, otroligt skönt att struktuerar upp det, annars kommer det sluta med att jag somnar på soffan och sen är det middag! Då är det bättre såhär.

[ ] göra en stor lasagne till matlådor
[ ] gratta brorsan som fyller 34 idag! :)
[ X ] städa och rensa ut en massa saker
[ ] läsa massa ur Sex - en politisk historia
[ ] planera inför kommande vecka
[ ] lyssna på minst 15 Brian Tracy =/
[ ] se Sweeney Todd!<3
[ ] rensa ut massa grejer ur skafferiet
[ X ] skriva ett långt brev till jennie<3
[ X ] skriva ett idol-brev till Katerina Janouch :)
[ ] läsa expressen+två söndagsbilagorpuss puss//en organiserad caro<3