nej.

Jag har tänkt, velat fram och tillbaka, vridit och vändit på det och slutligen kommit fram till att nej, vi två ska inte ha att göra med varandra mer.

Om jag klarade mig utan dig när jag mådde som allra sämst, levde på existensminimum, stundtals apatisk, enbart åt risifrutti och drack te, när ångesten höll mig vaken nätterna igenom och hjärtat värkte i trasiga bitar.
- så varför ska jag då ha dig i mitt liv nu när jag är som starkast?

Så enkelt är det. Överlevde jag då, så kommer jag garanterat överleva nu. Visserligen har vi många års historia, men det mesta har jag ändå förträngt.

Så vi gör såhär; radera mitt nr, sluta läsa min blogg, be dina kompisar att sluta läsa min blogg och samtliga kan sluta med högläsning av bloggen när ni hänger, radera min mailadress, ta bort alla mina vänner från din facebook så att samtliga av banden är klippta mellan oss.
- springer vi in i varandra på min ica, låtsas att du inte känner mig, ses vi på tuben så hälsa inte, och när jag dör är du inte bjuden på min begravning.

Det här är alltså den sista kontakten vi kommer ha, någonsin. En dag kommer du ha glömt mig.

att negga

Är det någon som ännu blivit utsatt för detta live? Tell me!

Detta begrepp är framtaget av en undersökning (som gjorts på riktigt) och detta innebär att en man medvetet förolämpar en kvinna, lägger till något halvsnällt och sen lyckas ragga upp henne på detta! Typ:
- Jag brukar inte egentligen falla för kvinnor med stora näsor, men du är okej.

Och sen ska då tjejen suga upp det lilla snälla(?) och sen bli uppraggad! Och ja, det är bara forskat kring män som raggar på kvinnor och inte tvärtom.

Så, någon som blivit utsatt för detta ännu? Jag hade nog knäckt mannens näsben om jag fick en sådan kommentar...

tur i spel, otur i kärlek!

Någon som tror på detta? Och någon som vet hur denna mening uppstod? Vore intressant att veta vart själva säjningen kommer ifrån. Naddi vann iaf på alla sina lotter, visserligen minsta möjliga - vilket borde ge henne lagom tur i spel och desto mer tur i kärlek?!

alice/chips

Det blev hemmamatch! SATC, lantchips och påbörjning av Alices nya bok "Nära hem". Jag och Anna startade en bokcirkel idag och detta är första boken ut att grillas.
- sen tänker jag såhär, har han varit så ivrig hitills så är han nog kvar en vecka till. Om inte, så finns det fler fiskar i havet!


- invigning av nya strumpor, som jag förmodligen kommer leva i resten av året!

- hej perfekt söndag!

popcorn eller ligga?

Det är ungefär där vi är just nu. Antingen så fortsätter jag surmula, läser böcker och skrattar högt åt SATC + sover ikapp iaf några av mängden förlorade timmar...
- eller så kilar jag över till A och gör inte vet jag? Typ dricker te? Pratar Mumin? Ligger?

Det är helt ärligt en ganska svår fråga att fatta beslut om.