efterpepp

Denna dag platsar bland de bästa på länge. Så mycket pepp, kärlek och fina människor.

Bland de bästa känslorna är när jag ser hur den information jag sagt verkligen går in hos dom som lyssnar, och att de tar till sig allt! Så jävla fint :))

En av dagens bästa kommentarer: "Åh, jag älskar att du pratar om tjejer, eller alltså om fittan!! Så jävla bra att du gör det. Alla snackar alltid så jävla mycket om snubbar och kukar. Men du, du pratar om fittan, och om tjejer, det behövs!"

Så jävla fin dag! Tack fina samordnarkollegor, fina informatörer, ni som kom förbi och hängde, lyssnade och ställde kloka frågor. Tack!

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/298154/images/2012/pic_200655614.jpg" class="image">

Valborg ett

Vi har sovit på en bondgård, det är fågelkvitter och pepp i luften. Det här mina fina, kommer bli en bra dag!

Vi åker med denna pärla, visst är den fantastisk?! Dessutom har vi med oss 6000 kondomer! Fattar ni hur mycket det är? Så kom och häng med oss!

var rädda om er!

Åh, jag hoppas det är mycket poliser och snälla nattvandrare ute både ikväll och imorrn kväll.

Och jag hoppas päron i uppsalaområdet har vett nog att snacka med sina ungar, om alkohol, om att våga stå emot grupptryck, om att hålla koll på sina vänner, och om att våga lyssna på sig själv och vad en själv vill göra. Och att föräldrar runt om i landet har intelligens nog att inte langa till sina egna ungar.

Valborg är en rolig och ganska trevlig högtid, men så jävla mycket onödig fylla. Inte för att det finns någon nödvändig fylla, men detta är väl en av de högtider då det sups som mest?!


Föräldrar - var rädda om era barn. Lyssna, ta plats, våga vara jobbiga och ställ frågor! Var nyktra, ni ska finnas där om något händer era barn.

Ni som ska ut och fira - var rädda om er, ta hand om varandra, håll koll på dig själv och dina vänner. Våga ringa någon vuxen om allt går åt helvete. Ha kul men ta det lugnt med drickan.


Och ni som inte dricker alls, visst är den här alkoholnormen förjävlig? Om den är! Helt jävla överdrivet jobbig. Men heja er som väljer själva och vågar gå mot normen!

Ta hand om er 💜

pepp pepp!

Åh, om jag är pepp?! Uppsala är så vackert, solen skiner och i luften hänger den där tunga doften av fylla. Ikväll är det kvalborg!

Vi är ett så himla bra gäng och jag är sjukt pepp på att köra anatomi!! Klitoris, fittan, kuken och analen. Som jag längtat efter att få snacka anatomi :))


Bilden är från när jag var på promenix med Bull, och typ så ser jag ut nu.

är vi framme snart?

Direkt efter jobbet kom fina COL-bilen och plockade upp mig, nu är vi typ halvvägs till Uppsala?! Och om jag är pepp?! Detta är min första samordning, det är första gången vi testar denna arena, jag har bästa kollegorna, vi kommer vara jättemånga informatörer och det kommer bli så kul!

Glada valborgsfirare, peppiga människor, vi har 6000 kondomer med oss, solen skiner. Åh, det kommer bli så lyckat!