tillbaka från semestern

Åter i Stockholm och landade i en avslutad era. Hemmet är uppochner och Jennie är på väg att flytta ut. Tänk, för första gången på kanske fem år ska jag ha ett hem utan kombos? Istället ska det finnas ett sovrum och ett bibliotek (vardagsrum), och en annan sorts hem ska byggas upp. <3 
 
Veckan på Mallorca innehöll följande: strålande sol, en iskall pool, ljuvlig mat, världens bästa troll, asgarv med la familia, sex utlästa böcker, sangria de cava, skrivande och jogging i kvällssol. Med andra ord: en helt perfekt vecka. 
 
Det känns alltid märkligt att komma tillbaka efter en semester. Jag har så lätt för att vänja mig vid en ny miljö och nya vanor. Ska bota tristessen med att måla naglarna i någon nyinköpt färg, läsa och rensa. 
 

semester
1) att höra denna unge gasta KAKAS!! är bland det finaste jag vet.
2) planerar att hänga här varje kväll för att läsa och skriva.
3) bara ett hus jag vill hyra för att skriva dagarna långa. Och andra skrivsugna queens är givetvis välkomna. 

Älskar att vara på semester med la familia! Dag två och jag känner mig redan hemma och utvilad. Puss!

att framställa en sexleksak

Kommer till jobbet och hamnar i en diskussion om fleshlights. Jag föreslår Tenga och runkägg, och berättar om en utställning jag var på några år sedan där de förklarade att Tengas produkter är utformade för att se "manliga" och "diskreta" ut. Som att det bara är en random vattenflaska och inte en runkleksak. 
- vi spånar vidare och pratar om hur olika sexleksaker framställs. 
 
Deep Throat Cup. Känns verkligen manligt och diskret. Är det en vattenflaska en använder när en är på gymmet eller är det en sexleksak en använder för att runka med? Vem vet? Förpackninggen avslöjar inte syftet. 
 
Men förutom denna diskreta förpackning finns det även detaljerade beskrivningar om insidan. För er som inte känt på en Tenga, så ser den ut ungefär såhär
Är det bara jag, eller ser inte det här väldigt väldigt high tech ut? På Oliver och Eva går de igenom alla sexleksaker i små filmklipp och går igenom varför sexleksakerna ser ut som de gör, och en kan få se både genomskärningar av runkäggen och de olika versionerna. 
- och jag vet inte om jag är ovan vid denna form av detaljerade beskrivningar. Men är det en karta till en ubåt eller är det en sexleksak? Genomskärningen, ordvalen, färgerna, allt - det ser så otroligt detaljerat ut! Ska denna produkt rädda livet på människor eller ska den framkalla en utlösning?
 
Men om vi istället kollar på en dildo som är tänk för omslutande av fitta eller anal. Till exempel en rabbit. Den gamla klassikerna som fick genomslag tack vare SATC. 
 
Så ser bilderna ut såhär:
Kuriosa: det var jag som gav den fem av fem under min tid på Veckorevyn. Men utöver det finns det inte direkt några fler bilder. Ändå är det här en maskin som har typ sju olika inställningar gällande en slags vibrator, den innehåller ofta tre olika slags vibrationer (klitoris, g-punkten och kulorna i mitten) alla tre brukar kunna snurra, trycka, massera och röra sig i olika takter och i olika steg. 
- men jag ser ingen karta? Inga detaljerade beskrivningar eller high tech-beskrivningar. Utan ofta några få meningar. Ok, Oliver och Eva har en bra beskrivning. Men ingen genomskärning. :(
- var är kartan? 
 
 
Och framställningarna och beskrivningarna av sexleksaker känns lite som de där kassa beskrivningarna som finns av kön i gamla biologiböcker - fast tvärtom. I biologiböcker kan det finnas rikliga beskrivningar av penetrerande sex där kuken står i fokus. Reproduktion står i fokus och kuken är i centrum. De olika delarna finns med och en förväntas kunna allt om kuken, "för att den sitter ju på utsidan". Däremot om fittan finns det mycket fokus på mens men inte så mycket om njutning, kåthet och lust. Kuken tas för given och fittan ignoreras. 
 
Fast gällande sexleksaker ska en få en karta till en leksak konstruerad för att omsluta kuken - men sexleksaker som riktar sig mot fittor bara presenteras. Som att det inte vore något märkvärdigt. Eller som att dessa sorts leksaker bara är. Är det för att fittor är enklare att stimulera med sexleksaker? Och kuk-personer behöver kartor för att lyckas? Eller hänger det samman med att sexleksaker för fittor funnits och tagit mer plats än sexleksaker för kukar?
 
Någon som har andra teorier? 
 
ps. om ni får tid över, googla på fleshjack, perfekt för dig on the go. 

vill spoona och se dig djupt i ögonen

Alltså, vilken jävla fest vi var på i går. Leopard förlag anordnade en magisk relasefest för Maria Svelands bok Befrielsen. Och det var en av de bästa fester jag någonsin varit på? Jag vet inte om det var för att jag Lovisa redan från början var övertända? Eller om det var stämningen? Alla queens? Grej på grej var bara så jävla ljuvlig.
 
Svelands tal om sin egen bok och varför den behövdes skriva, att kören Guldfittorna framförde låtar som fick oss HSP att snyfta högt, att magiska Tiffany Kronlöf sjöng, att Trio med Vulva var dj´s samt att stämningen var så jävla fin. Samt all dans. Helvete vad vi dansade!  Det var ett tryggt rum med massa magiska queens, feminister, idoler och vettiga människor. Och jag pratade med så många fina människor, och körde en selfie-tävling, som jag vann! 
 
 
Leopard förlag - tusen tack för en riktigt bra och fin kväll. <3 Sen gick vi vidare till Ljunggrens och stängde det stället också. I dag mår en som en förtjänar. Men helvete vad jag älskar när kvällar bara utvecklas till något överpeppigt och magiskt. Älskar det.