sexualupplysare och bokälskare

Fitt-föreläsning

Publicerad 2016-07-29 00:07:25 i Sex osv.,

Ikväll höll jag och Suzann Larsdotter en fitt-föreläsning ihop på Kulturscenen. Det var så jäkla kul!!

Tack Petra, Pride Park och alla som lyssnade <3

Kondomlöpare

Publicerad 2016-07-27 22:30:03 i party-larty,

Ni kanske undrar vad jag gör under Pride? Min främsta och viktigaste uppgift är att leverera kondomer och glid. Ca alla fester och restauranger ska ha det framme i sina lokaler. Och det är jag och Filip som ser till att det händer :)) Vi har lyckats pricka in ungefär alla relevanta lokaler runt om i stan. En del har vi hand om resten av året, och så är det en del ställen som gästspelar nu under Pride.


Förutom det ska jag hålla en fitt-fakta-workshop med Suzann Larsdotter imorrn på kulturscenen mellan 20.00-21.00! Och vi ska även vara med i P4 Stockholm imorrn kl 11.00 för att prata om kvällens föreläsning :))

Pokemon

Publicerad 2016-07-25 11:12:16 i min vardag,

Det är första dagen på Pride, så jag kommer jobba en miljon timmar. Men först måste vi prata om något viktigt. Ja, jag har fallit pladask för Pokemon!! Det är så kul! Mitt krav på mitt umgänge är att alla ska skaffa Pokemon! Se bara hur kul det är :)))

Jag går en mil om dagen och övertygar alla i min närhet att skaffa - göre! Vi går på jakter ihop, skickar bilder på nya fynd och har skaffat en egen chatt om bara pokemon :)))

girl <3 girl

Publicerad 2016-07-24 09:00:00 i böcker, girls <3, hbtqi,

 
Jag har precis läst ut Girl <3 Girl av Lucy Sutcliffe. Jag hittade den på "senaste nytt-hyllan" hos Foyles i London. Foyles är typ fem våningar av paradiset. Boken fanns även på nyhetsbordet och på rekommenderat av personalen. Och som gammal ps´are gillar jag ju att gå på bokhandlarnas egna tips mer än tidningar osv. 
 
Boken handlar om Lucy som bor i England. Lucy går tillbaka till sin barndom hur det var att växa upp och redan som liten förstå att hon inte gillar pojkar. Att ständigt vara medveten om att hon på något sätt är utanför och lite annorlunda sina vänner. Hennes stora idol är Hermione Granger och gör allt för att ha samma styrka som Granger har. Hon byter skola och försöker hitta nya vänner, vilket hon gör. Dom är världens härligaste gäng som hänger, men hon mår dåligt för att hon vet att hon inte är helt ärlig mot dom.
 
Det tar ganska lång tid för Lucy att faktiskt våga erkänna att hon är gay. Att det är själva sexualiteten som gör att hon känner sig annorlunda och konstig. Vilket såklart förklarar varför hon inte blir kär i killar, har killar som intresse, bryr sig om killar osv. Eftersom hon är flata. Vilket är några av anledningarna till att hon känt sig så utanför. Även när hon börjar fatta att hon är gay, vill hon inte vara gay. Hon vill vara som alla andra och bara smälta in.
 
Och givetvis är detta hjärtskärande. Det är något i min själ som går sönder när jag läser om en person som ligger och ber till gud om att hon ska vakna upp och vara som alla andra (läs hetero). Det är ju fruktansvärt och vidrigt. Men så jävla vanligt. 
 
Tills hon en dag trillar in på en annan tjejs tumblr, Kaelyn som bor i USA.  Lucy och Kaelyn börjar maila och efter några månader är dom ett par. Efter det sker komma ut-historier för familjer, vänner och bekanta. Men även för världen, eftersom dom blir ett youtube-fenomen. Deras resor fram och tillbaka filmas och blir till små filmer, som delas och ses av flera miljoner världen över. 
 
 
 
Jag hade helt missat vilka dessa personer var och jag hade inte sett en enda av deras videos. Men jag blev berörd ändå av deras historia. Av att Lucy ligger vaken om nätterna och ber till gud, av rädslan inför att komma ut för sina bästa vänner, att nya bekanta beter som svin och "inte är homofober, men"... Osv. Precis som alla historier som rör hbtq-personers liv finns det vidriga delar som är totalt hjärtskärande. 
 
Girl <3 Girl får fyra av fem palmer. 

Livets jobb

Publicerad 2016-07-22 11:53:38 i Sex osv.,

Förra året vid den här tiden hade jag typ 60 timmar i övertid och innan aug nått sin mitt var jag uppe i nästan hundra. Men jag kan liksom fatta varför jag gjorde det, det var ju pga Testpoint!

Och jag är fortfarande lika exalterad och tacksam efter varje pass - för det är så viktigt det vi gör. Det är jäkligt skönt att kunna känna så om det jobb en utför.

Nu är vi på väg mot Gaycamp med Testpoint! Veckans tredje pass :)))

100 frimärken tack!

Publicerad 2016-07-22 09:00:00 i bröllop <3, kärlek,

I går var jag förbi posten och gjorde ett litet inköp - bara hundra frimärken med Pride-flaggan tack! Dom i kassan såg ut som en blandning av glada och förvånade.

Och en behöver ju inte vara släkt med Ture Sventon för att fatta vad dom ska användas till. Till våra bröllopsinbjudningar såklart!! Och till tackkorten :))) <3

Kalmars jägarinnor

Publicerad 2016-07-20 09:00:00 i böcker, girls <3,

 

Kalmars jägarinnor är skriven av Tove Folkesson och är utgiven av Pocketförlaget och Weyler förlag. Boken handlar om tjejgänget som består av Jossan, Sudden, Linden, Jenna och Eva. Det är Eva som boken utgår ifrån, den som betraktar allt i bakgrunden och som efter typ 200 sidor framställs som "blyg och tillbakadragen. ¨

 

Det här är en såndär bok jag väntat i flera år med att läsa, för jag tänkt att det skulle vara så sjukt bra. Men tji fick jag. Det var flera gången som jag ville skrika rakt ut i frustration. Den stora anledningen till det – dom lämnade varandra under fylla. Enligt mig är det bland det värsta och sämsta du kan göra mot en kompis. Och jag kan väl fatta att det finns gott om svin som hellre dumpar en full kompis än missar en rolig fest, men det skulle aldrig förekomma i mina gäng. Det är och var en dödssynd att dumpa en kompis som fått en snefylla. I boken hände det flera gånger, att en blev lämnad på en busshållplats, blev hämtad av föräldrar eller något annat. När det hände andra gången skrek jag rakt ut – av frustration.

 

När någon blir för full då gör en allt en kan för att hjälpa. Tränger sig fram till baren för vatten, snor en hel karaff med vatten, köper kaffe på donken eller sympatispyr bakom en buske. Tar en promenad i kylan eller får personen att gå hem. Tillsammans.

- vi skulle aldrig lämna någon som var för full. För det första håller en väl koll på sina vänner så att dom inte blir dom för fulla? Och blev någon det så tog en hand om den.

 

Dessa scener drog ner hela boken. Jag satt mest och himlade med ögonen genomgående. Gällande språket fattar jag varför folk gick ner i split av exaltering, för det är exakt sånt språk jag inte faller för. Jag fattar inte poetiska meningar och jag föll inte för språket alls. Men jag vet också med mig att jag är tvärtom i denna fråga.

 

Ett gäng vänner som gång på gång sviker varandra medvetet är inget jag vill förespråka eller efterlikna. Resterande delar av boken är typ en dimma för mig, jag var mest irriterad på hela gänget. Kul att dom ville ta plats, ta över världen och var kickers. Men en sviker inte sina vänner på fyllan. Kalmars Jägarinnor får en palm av fem.

 Foto av Sofia Runarsdotter och det är lånat här. Omslagsfotot är lånat här
 
 
ps. har precis läst att boken ska bli film och att systrarna Jankell är med. Den kommer jag se, gillar verkligen systrarna Jankell. Dom är så talangfulla och förhoppningsvis är filmen bättre än boken. OBS: beror på hur ofta dom dumpar varandra i filmen. 

Spice Girls X 3

Publicerad 2016-07-19 09:49:00 i feminism, genus osv., girls <3,

1) Ingen kan väl ha missat detta klipp? Oavsett får ni se det för antingen första gången eller sjuttonde gången. Jag älskar att min favoritlåt genom tiderna - som jag såklart delar med några andra miljoner människor, fortfarande är aktuell i en fantastisk nytappning. 
 
 
2) Mitt bästa tips här i livet gällande sociala medier: ta bort alla konton som gör dig stressad, sur, irriterad, ångestfylld eller ledsen. Och börja istället följa alla medlemmar i Spice Girls. <3
 
3) Jag har hört att dom har haft ett möte om en eventuell återförening? Jag kan typ inte hantera den infon, även om det än så länge bara är i ryktesform. 
 

Böcker från London

Publicerad 2016-07-17 09:00:00 i böcker,

Vi hann med att gå i en del bokaffärer i London och dessa fyra fick följa med hem.

1) Sherlock Holmes mysterier som blir lösta av hans husfru Ms Hudson och Mary Watson, John Watsons fru.

2) En novellsamling med fokus på unga kvinnor som är precis mellan tonår och vuxen. Låter ljuvlig.

3) En komma-ut-bok av en tjej som tydligen är ett youtube-fenomen? Jag har helt missat det, men boken verkar rar.

4) En extremt snygg upplaga som innefattar fyra böcker om Sherlock Holmes äventyr <3

Och finaste av allt, jag och donnan köpte iaf tre av böckerna ihop. Så vi ska läsa dom efter varandra och sen prata om dom. En liten dröm som går i uppfyllelse :)))

pcos + pms = sant?

Publicerad 2016-07-16 16:58:25 i fittan <3,

I går hade jag PMS extra allt. Jag har ju börjat få regelbunden mens tack vare p-piller, och jag undrar om det även kommer innebära att jag får regelbunden PMS? Ni som har PMS, har ni det varje månad? Eller dyker det bara upp lite då och då? Kan en motverka det på något sätt, eller är det bara att härda ut? Orkar inte googla detta för då hamnar jag bara på familjeliv/flasback...
 
Men det här med PMS. Det måste ju vara djävulens påfynd upphöjt till tusen. Och jag hade det bara i en-två dagar. Det finns ju folk som har det i över en vecka - varje månad!! Den som kommer på botemedel som inte sabbar kroppen borde ju få nobelpriset. 
 
 
För att göra symptomen: nedstämd, böllig, svullen, ledsen, grå, noll självkänsla osv - lite märkligare såg jag sista avsnitten i SATC säsong 6. 
 
 
Och det är så jävla fina avsnitt, de två sista. Det är så mycket känslor som bakades in och det spelar ingen roll att jag sett det minst tjugo gånger, det är fortfarande lika bra. Jag hatar allt som har med Aleksandr Petrovsky och att Carrie lämnar allt för att vara vid hans sida. Det är så jävla vidrigt för hon blir ju så lurad. Det hade ju varit annorlunda om hon visste om det innan hon sa upp sig, lämnade sina vänner och lånade ut lägenheten. 
 
Men sen gråter en när Big kontaktar vännerna och åker till Paris. När Charlotte och Harry får ett barn. När Samantha och Smith ligger. När Mirandra tar hand om sin dementa styvmor. Och när Carrie och Big äntligen får varandra. Dom är ju lika bänga, så dom förtjänar varandra. <3333

vigselförrättare

Publicerad 2016-07-15 09:00:00 i bröllop <3, hbtqi,

 
Vi har skickat iväg förfrågningar till vigselförrättare. Jag har googlat runt på mängder av hemsidor och alla har ungefär samma vokabulär som körskolor: tänk på att under sommaren är det ofta fullbokat, så var ute i god tid, tack! 
 
Med tanke på att vi spikade lokal 14 månader i förväg kan en väl lika gärna skicka ut förfrågningar till vigselförrättare 13 månader i förväg? Sjukt men sant. Det känns som att allt kommer vara klart innan Halloween och sen är det bara bebis-i-magen-lång-tid kvar... 
 
Vi vill båda ha en icke-religiös vigsel. Då finns det vigselförrättare runt om i landet som är knutna till kommuner, men som får göra uppdrag i andra kommuner om dom vill. Antingen kan en fråga hej vilt och få en random, eller så kan en hitta en specifik. Och alla kommuner har olika slags formulär. På vissa platser ska en bara fylla i tid och adress. Andra vill ha "specifika önskemål", "lång" eller "kort" vigsel? Vad kan det var för specifikt och vad är skillnaden på en lång eller kort vigsel? 
 
Jag var inte riktigt säker på hur mycket en skulle få med i en förfrågan, så jag gick på känsla, grät lite pga rördhet, ringde E som också blev rörd och sen skickades förfrågningar iväg. Tihi! 
 
Återkommer när vi får svar :))))

mannen mellan väggarna

Publicerad 2016-07-13 09:00:00 i böcker, girls <3,

 

 

Denna bok tar upp en av mina största mardrömmar – att det är någon som bevakar en, som tittar på en när en sover, som smyger runt och som till viss del bor i ens hem utan att en har en aning om det.

 

Mannen mellan väggarna är skriven av Emma Ångström och ges ut av Piratförlaget. I ett hus på Tegnergatan i Stockholm börjar det hända mystiska saker. Mat försvinner ur kylskåpen, fotsteg och handavtryck dyker upp samt att de boende känner sig ibland iakttagna. Ni vet den där känslan av att det är någon som tittar på en, som en kan känna som en ilning längs ryggraden. Den känslan är bland det värsta jag vet. För den stämmer ju nästan alltid, även om en inte kan se den skyldige. Tänk dig då att uppleva detta i ditt egna hem. Huvva.

 

Bokens huvudkaraktär är barnet Alva som nyligen flyttat in i huset från Dalarna. Jag älskar Alva!! Igenkänningsnivån är väl ca 1000? Alva tycker om att läsa, helst saker som handlar om övernaturliga saker som spöken och andra oförklarliga fenomen. Alva har även två systrar som är som tvillingar och som är elaka genomgående. De låter inte Alva vara med, ger pikar om Alvas vikt och är vidriga som barn kan vara. Det finns mamma Vanja som är ganska vidrig och pappa Thomas som av någon anledning inte finns kvar i bilden. Alva har inte fått veta den riktiga anledningen och är i ständig konflikt med Vanja om detta.

Alva är utanför i skolan, saknar sina gamla kompisar och gör inga försök till att träffa nya vänner. Hon vill bara vara ifred och läsa. Ganska direkt blir hon påhoppad av killar i klassen som retar henne för hennes dialekt och vikten. Så Alva blir retad både i skolan och hemma.

Samtidigt som en får lära känna Alva med familj, får en ta del av boende i huset. Samt en person som smyger runt och iakttar de boende. Någon som kallas för W och som alltid finns närvarande i skuggorna. Tills den dagen Alva får syn på W.

 

Det jag gillade mest med boken var de målande beskrivningarna av hur W smyger runt och hur det fungerade ur hans perspektiv. Till en början var jag nervös när jag skulle läsa boken för det var så kusligt skrivet. Och jag gillade verkligen hur allt med Alva beskrevs så rikligt. Humörsvängningarna, viljan att träffa pappan, försöken att få kontakt med sin döda mormor och vilja ge igen på elaka barn. Den lilla kroppen bar på så mycket känslor! Jag gillade även den nya hyresvärden som framställs som en mesig farbror som bara vill göra sina barn stolta. Dessa tre personer berörde mig på helt olika sätt.

 

Språket var fantastiskt, jag lyckades både bli rörd, arg, rädd och förvånad. Mannen mellan väggarna får fyra av fem palmer. 

 
Foto: Anna-Lena Ahlström. Och den är lånad härifrån

En tisdag

Publicerad 2016-07-12 20:53:27 i min vardag,

Hurre är kastrerad och opererad, så han ska bära body i 10-14 dagar. Jag har skrivit artiklar medan han har legat nära och sovit hela dagen <3

När E kom hem joggade/pw'ade vi ett varv. Det duggade lite, men det gör ju inget när det är så varmt och solen skiner. Det är verkligen ljuvligt ute och jag älskar att träna ihop med donnan. Vi hinner prata och peppa varandra.

Och sen dubbelpanerade vi rödspätta i glutenfria substitut, och jag blev typ rörd för att det blev så gott?

Nu ska jag skriva några timmar! För några år sen hade jag nog dött av tristess av en sånhär dag, men nu älskar jag det. Vardag, hänga med Hurre, laga mat och träna med henne. Det behövs inte mer än så <3

Stoltheten

Publicerad 2016-07-11 09:00:00 i min vardag,

Djurvänner! Hur reagerar ni när ert djur får beröm? Vi har haft första veterinärbesöket nu, Hurre ska kastreras och opereras för navelbråck samtidigt. Och veterinären tyckte så bra om Hurre!

Han blev behandlad med så mycket respekt och kärlek <3 Och fick beröm för att han var så fin, gullig, kelig, fina ögon och fin päls. Att han var en trygg och gosig katt!
- och jag kände mig så mallig? Och stolt över att det var vår lilla katt som fick allt beröm? Fast det är ju knappast vi som skapat honom? Så märkligt, men det blir väl så när en betraktar honom som vår lilla bebis <333

Sommarens böcker

Publicerad 2016-07-10 09:00:00 i böcker, girls <3,

Här har vi sommarens böcker! Jag ska försöka beta av böcker jag längtat efter och en hel del på engelska. Och som vanligt är det en blandning av hbtq, sexualpolitik, deckare och ungdom. Och främst av queens.

En som dock saknas i högen är den jag läser nu som heter Girl Girl. Recensioner kommer löpande som vanligt :)

Reunion

Publicerad 2016-07-09 01:01:37 i att skriva,

Nu har vår ljuvlig reunion börjat! Än så länge är vi fyra på plats och imorrn kommer ytterligare tre. Så himla mysigt!

Vi har tagit en vända inne i stan, jag har blivit kär i en väska, ätit fantastisk middag, snackat i solen i flera timmar och hängt hela kvällen på takterrassen. Det är så ljuvligt att hänga med deltagare från Flatkollot! <3

Hela kvällen pratade vi ikapp om vad som hänt sen sist och diskuterade allt från om en ska ligga på första dejten, politik och feminism, till vilket egenskap som är viktigast hos en dejt.

Så ljuvlig sommarkväll, nästan som vi var tillbaka i Sitges<3

Bokat lokal

Publicerad 2016-07-08 09:00:00 i bröllop <3, kärlek,

För några veckor sen skickade vi in den officiella bekräftelsen på att vi vill boka lokal! Hurra!

Helt bananas att en måste boka över ett år i förväg? Vi kanske gjorde i fel ordning genom att hitta plats först och sen välja datum? Eller välja och välja, i april fanns det tider för hela kommande sommar. Några veckor senare fanns väldigt få datum kvar... Så vi tog ett som kändes bra. :)))Och nu är platsen vår det datumet! En stor grej är avbockad från listan. Nu är det bara några andra dussin saker kvar att göra inför vår stora dag <3

Sen gick vi hem och firade med att äta rester från syrran och T's bröllopstårta! Glutenfri uppenbarelse från Wienerbageriet med smak av hallon, vanilj och pistage!

Tack London

Publicerad 2016-07-07 09:00:00 i kärlek, resor,

Sista dagen i London hade vi sovmorgon, åt gigantisk frukost och promenerade bort till Hyde Park och Kensington Park. Det var folk som joggade, lösa hundar och barnfamiljer i drivor. Folk spelade fotboll, dansade, yogade och hängde. Så jävla fint att se en levande park på det sättet. Finns motsvarande i Stockholm?

Resan var från början till slut överdrivet ljuvlig <3 Sån otrolig lyx att bara få vara med sin kärlek och mingla runt! Och förutom att jag är som nykär i E, är jag kär i London? Jag började fundera på att flytta dit? Behöver bara ett samarbetsprojekt med mitt nuvarande jobb. Sen så :)))

Tack livet och tack E för en ljuvlig resa! Jag älskar dig <3456789

Vad gör man inte

Publicerad 2016-07-06 09:00:00 i böcker, girls <3,

Jag har tidigare läst Henrietta är min hemlighet av författaren Maja Hjertzell. Den är ju några år gammal, så jag blev väldigt glad när jag upptäckte att det kommit en ny bok i år! Boken heter Vad gör man inte
 
Boken är väldigt kort, bara 137 sidor, och jag brukar vanligtvis inte gilla korta böcker eftersom det är så få författare som kan få till något på sidor. Ungefär därför jag inte heller uppskattar noveller. Det är inte många som kan få till något bra på få sidor. 
 
Boken handlar om fyra syskon och varje kapitel har en eller flera syskon i fokus. Det är 17åriga Karoline som är ihop med en idiot och är osäker inför det mesta, som sin egen existens. Tvillingen Anders slåss och kör full, samt bär på väldigt mycket ångest. 19åriga Sanna ligger runt, röker och ser inga problem med det - men det gör alla andra. Lea är äldst och pratar inte med Sanna. 
- det är mammans födelsedag och alla ska egentligen samlas. Men Lea kommer inte och pappan är inte med i bilden längre. 
 
 
Jag vågar inte skriva något mer om handlingen för då kommer jag att avslöja något. Men jag kan sammanfatta såhär: det var otroligt länge sen jag blev såhär imponerad av en författarens förmåga att få med så jävla mycket på så få sidor. Det är ångest, syskonbråk, misär, slamprykten, kvinnomisshandel, graviditet, rattfylla, kriminalitet, ännu mer ångest, bråk, hemligheter. 
- och det är så jävla bra skrivet! Det finns så mycket mellan raderna och jag älskar alla karaktärer. Min önskan är att det kommer en fortsättning där en får lära känna Karoline och Sanna mycket mer, fan vad jag gillade dom personerna. 
 
Vad gör man inte får fem av fem palmer. 

Du, bara

Publicerad 2016-07-03 09:00:00 i böcker, girls <3, hbtqi,

 
Åh, jag har läst ut denna ljuvliga pärla! Du, bara är skriven av Anna Ahlund och den ges ut på Rabén & Sjögren. Jag föll direkt när jag läste om boken, att det skulle vara en bok med hbtq-tema, sexscener och inte jobbiga komma ut-scener. 
- och det var exakt så!
 
Boken handlar om syskonen John och Caroline. En dag tar Caroline hem Frank och något händer mellan Frank och John. Kemi, kåthet, kärlek, pepp, förvirring uppstår. Hur ska en kunna hantera känslor som drabbar en när ens syrra träffat personen först? Med i bilden finns även Johns bästa kompis Elli. Dom har hängt hela livet och står varandra närmst. Det är sommarlovet innan gymnasiet och dom ska bestämma sig för vilken skola dom ska välja. Alla som varit där vet att det är en ganska jobbig tid. Det är ju mycket som händer.  
 
 
Frank arbetar i en pappersbutik mitt emot Caroline som arbetar i en skoaffär. Och John lyckas komma på en anledning för att kliva in i  pappersbutiken. De inleder någon slags relation vilket krockar med att Frank tidigare träffat syrran och dessutom haft en jobbig relation innan. De bestämmer sig för att ses okonstlat, sådär som bara sårade och rädda människor bestämmer sig för. Att det ska vara "okomplicerat häng" som kan innehålla sex. Måste en titulera något som okonstlat eller okomplicerat, då är det aldrig det.
 
Men det är också ljuvliga inslag av att vara kåt, ha olika slags sex för första gången, få någon annan att njuta, vara förälskad, förvirrad och de där hemska minuterna/timmarna när en väntar på ett svars-sms. Och jag älskar det!! 
Jag njöt av varje sida och jag blev ledsen, kåt, förvirrad, överdrivet glad och peppad av att läsa boken. Det är mycket känslor och allt är beskrivet så otroligt bra. 
 
Det jag älskar allra mest är att varken John eller Frank "kommer ut". Dom bara är. Dom blir kära, kåta, knullar osv. Men det finns ingen ångest kring själva sexualitet-biten. Dom bara är. Exakt som det ska vara. 
- och det jag älskar mest därefter är sexscenerna. SÅ jävla bra. Det är fumligt, nervöst, hett, respektfullt och pirrigt. 
 
 
Du, bara är en såndär bok som alla unga borde få läsa. Självklart får den fem av fem palmer <3 

min kultur

Publicerad 2016-07-02 23:23:14 i kärlek, resor,

Jag har ganska svårt för när människor ska värdera huruvida kultur är fin, ful eller fel. Det finns något snobbigt och elitistiskt med det, som jag är allergisk emot. Därför är det rätt skönt att jag kan stå för att jag älskar chic-lit, men somnar på Nationalmuseum där vita gubbar hyllas... Jag har en rätt blandad mix av vad som är kultur för mig.

På denna resa har vi ägnat oss åt: Sherlock Holmes och Harry Potter <3 Dvs rimlig och bra kultur för oss. Vi var på Sherlock Holmes-museum i dag på Baker Street 221b samt bockat av tre Harry-platser från listan!

Ser redan fram emot nästa resa med fler platser att besöka :))

London!

Publicerad 2016-07-02 00:06:17 i kärlek, resor,

Vi har det så otroligt fint här i London! Känns som att vi redan varit här i någon vecka? Vi har hunnit med lååång frukost, shopping, Soho, musikalen Kinky Boots<33! och mysigt häng.

Vi har en lista med saker att göra, men vi har mest minglat runt och gör det vi känner för. Perfekt semester ihop med min blivande fru <3

första mötet

Publicerad 2016-07-01 09:00:00 i bröllop <3, hbtqi,

I måndags hade vi första bröllopsmötet! Hurra! Det känns helt sjukt, pirrigt, stort och alldeles fantastiskt. Även fast det är över ett år innan min donna blir min fru, känns det så märkligt och rätt på samma gång att spika planer. Nog för att jag älskar att planera, men ändå sjukt att sitta och prata nu om vad våra gäster ska äta om över ett år. 
 
Men vi strukturerade upp en lång lista med allt från fördrink till färg på blommorna och hur tårtan ska skäras upp (med sabel, det är ju knappast en hemlighet). Och först ut att bocka av är:
- skicka ut save the date
- spika en ungefärlig budget
- göra en slutgiltig inbjudningslista
- kontakta vigselförrättare
 
Det känns som att vi ändå har ungefärliga ramar om hur vi tänker oss att bröllopet ska bli. Men sen lär det väl ändra sig på mängder olika vis. Vilket iofs inte gör mig någonting. Så länge det finns skagen och E är på plats, så spelar resten inte så stor roll <333
 

Om

Min profilbild

Caro Wikbro Carlén

jag arbetar som sexualupplysare och har huvudfokus hivprevention och säkrare sex. förutom det gillar jag att läsa, feminism, hångla med min donna, mina queens, New York, att äta, vettiga serier, genus, att resa och att diskutera. och det är ungefär det jag bloggar om.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela