alldeles alldeles underbart,

Den här helgen har utan tvekan varit en av de bästa i mitt liv. Det har varit fullproppat med skratt, äventyr, fina människor, dans, fantastisk mat, fina tal och kärlek. Och allt har bara flytit på, helt fantastiskt!
- det känns som att vi varit borta i en vecka eller mer, men det är nog för att vi pressat in så mycket saker och knappt sovit något sen i fredags...

Vigseln var fantastisk (dock på danska så jag grät inte...) brudparet bland de finaste paren jag träffat och slottet - slottet var magnifikt! Lägg då till att Snygg-Olle uppträdde, rosa champagne och att jag hade fina Isabella vid min sida.


Helt oslagbart. Bilder och mer historier kommer sen. Nu har jag ca 6h på mig att ta igen tre nätters sömn innan jag ska upp och jobba. Dessutom börjar Pride imorrn och vi vet alla att det kommer bli galet! <3

mot slottet!

Nu har jag packat ner klänningen, Fredrik har kommit förbi med mina nya blanka svarta skor, och allt är fixat inför natten. Jag är så jävla jävla taggad att jag håller på att dö! Så nu ska jag kila ner till tåget, möta upp Isabella och sen ska vi till tåget till Arlanda!


Håll tummarna för att jag inte går vilse på slottet, inte tar sönder något dyrt och hittar någon hunk att hångla upp! Hörs sen, puss puss!

spela spelets härliga regler...

Det här med spelet, räck upp en hand den som hatar det? Jag spelar det inte och de gånger jag råkat spela det så blir det ju bara pinsamt för alla inblandade. Varför vill folk hålla på med detta? Vad är det för fel med att bara säga vad en vill och sen gå vidare, kanske en stund tillsammans, kanske för resten av livet eller kanske inte alls...

Jag spelar det inte mest för att det är så dumt utformat och det är så mycket regler och koder att hålla sig till. Som att det skulle gå att hålla koll på allt om en ens försökte? Och det är bara så dumt.

Vill jag ligga - då säger jag det
Vill jag hänga - då säger jag det
Tycker jag att du är dum i huvudet - då säger jag det
Tycker jag att du är rolig att snacka med men det stannar där - då säger jag det


Jag kanske helt enkelt inte är så jävla spännande? Eller bara lat och otålig? Eller bara jävligt klok.ps. men någon som är på, ska vi testa det i en månad framöver? Med start på måndag? Jag ska ju på bröllop i helgen och vem hinner med att spela spelet under 48h? Start måndag! Någon som är på! Jag tänker teman; korkad, iskall, dum i huvudet, ignorant. Kan ju bara leda till ligg, eller hur?!

ännu fler kategorier,

Ni vet ju nu vid det här laget vad jag tycker om kategorier och det där pinsamma behovet av att stoppa människor i fack. Det är ett svag punkt som många människor har som barriärer där ens egna fördomar och föreställningar går i första hand. Lika pinsamt som det är dåligt.


Men vad kan då vara roligare än att hitta på ännu fler och skojigare kategorier, som jag och Philip gjorde under lunchrasten igår. Feel free to use them!

HENO = hetero och mono
HELY = hetero och poly
HOLY = homo och poly
HONO = homo och mono
BINO = bi och mono
BILY = bi och poly

Så då är jag alltså en BINO men som önskar att jag var en BILY. Vad är du? Pick a box!

 ps. självklart var vi inte seriösa, jag skrattade så luften tog slut. Men om någon tycker om att få ännu en bunt kategorier till samlingen, så ta för er!