sexualupplysare och bokälskare

alldeles alldeles underbart,

Publicerad 2011-07-31 22:02:48 i njuta,

Den här helgen har utan tvekan varit en av de bästa i mitt liv. Det har varit fullproppat med skratt, äventyr, fina människor, dans, fantastisk mat, fina tal och kärlek. Och allt har bara flytit på, helt fantastiskt!
- det känns som att vi varit borta i en vecka eller mer, men det är nog för att vi pressat in så mycket saker och knappt sovit något sen i fredags...

Vigseln var fantastisk (dock på danska så jag grät inte...) brudparet bland de finaste paren jag träffat och slottet - slottet var magnifikt! Lägg då till att Snygg-Olle uppträdde, rosa champagne och att jag hade fina Isabella vid min sida.


Helt oslagbart. Bilder och mer historier kommer sen. Nu har jag ca 6h på mig att ta igen tre nätters sömn innan jag ska upp och jobba. Dessutom börjar Pride imorrn och vi vet alla att det kommer bli galet! <3

mot slottet!

Publicerad 2011-07-29 18:50:06 i Sex osv.,

Nu har jag packat ner klänningen, Fredrik har kommit förbi med mina nya blanka svarta skor, och allt är fixat inför natten. Jag är så jävla jävla taggad att jag håller på att dö! Så nu ska jag kila ner till tåget, möta upp Isabella och sen ska vi till tåget till Arlanda!


Håll tummarna för att jag inte går vilse på slottet, inte tar sönder något dyrt och hittar någon hunk att hångla upp! Hörs sen, puss puss!

spela spelets härliga regler...

Publicerad 2011-07-29 10:12:23 i Sex osv.,

Det här med spelet, räck upp en hand den som hatar det? Jag spelar det inte och de gånger jag råkat spela det så blir det ju bara pinsamt för alla inblandade. Varför vill folk hålla på med detta? Vad är det för fel med att bara säga vad en vill och sen gå vidare, kanske en stund tillsammans, kanske för resten av livet eller kanske inte alls...

Jag spelar det inte mest för att det är så dumt utformat och det är så mycket regler och koder att hålla sig till. Som att det skulle gå att hålla koll på allt om en ens försökte? Och det är bara så dumt.

Vill jag ligga - då säger jag det
Vill jag hänga - då säger jag det
Tycker jag att du är dum i huvudet - då säger jag det
Tycker jag att du är rolig att snacka med men det stannar där - då säger jag det


Jag kanske helt enkelt inte är så jävla spännande? Eller bara lat och otålig? Eller bara jävligt klok.ps. men någon som är på, ska vi testa det i en månad framöver? Med start på måndag? Jag ska ju på bröllop i helgen och vem hinner med att spela spelet under 48h? Start måndag! Någon som är på! Jag tänker teman; korkad, iskall, dum i huvudet, ignorant. Kan ju bara leda till ligg, eller hur?!

ännu fler kategorier,

Publicerad 2011-07-29 09:57:54 i Sex osv.,

Ni vet ju nu vid det här laget vad jag tycker om kategorier och det där pinsamma behovet av att stoppa människor i fack. Det är ett svag punkt som många människor har som barriärer där ens egna fördomar och föreställningar går i första hand. Lika pinsamt som det är dåligt.


Men vad kan då vara roligare än att hitta på ännu fler och skojigare kategorier, som jag och Philip gjorde under lunchrasten igår. Feel free to use them!

HENO = hetero och mono
HELY = hetero och poly
HOLY = homo och poly
HONO = homo och mono
BINO = bi och mono
BILY = bi och poly

Så då är jag alltså en BINO men som önskar att jag var en BILY. Vad är du? Pick a box!

 ps. självklart var vi inte seriösa, jag skrattade så luften tog slut. Men om någon tycker om att få ännu en bunt kategorier till samlingen, så ta för er!

kunskapstörst!

Publicerad 2011-07-28 22:03:29 i Sex osv.,

Åhhhhh! Ibland blir jag så jävla jävla trött på mig själv att jag önskar att någon bara kunde omyndigförklara mig och gjort så att jag sökt in till en massa kurser. Varför kommer jag på nu, kanske ett halvår efter att sökningstiden gått ut att jag vill plugga till hösten? Kanske inte på heltid, men jag jobbar ju ändå bara 83%, vilket innebär att jag har ungefär 17% kvar till annat... Dessutom så jobbar vi ju ändå minst 120-130% i min familj...


Så, imorrn är det jag som sista-minuten-ansöker till minst ett dussin kurser som verkar roliga, intressanta och viktiga! Jag känner det där suget efter kunskap igen. Jag vill lära mig, bära tunga böcker, tentaplugga, skriva uppsatser och proppa hjärnan full med nu kunskap!


Håll tummarna för mig!

jag kommer väl få ligga nästa gång år 2020?

Publicerad 2011-07-28 21:39:26 i Sex osv.,

Ni vet det där avsnittet när Carrie får reda på att hennes krönikor ska bli till en bok, när hon och Charlotte sitter på en uteservering och leker den där leken "Hur många utav hundra skulle du ligga med?". Haha den leken körde jag och Fredrik idag, och det blev knappast diskret...


- ja eller nej?


- fredrik som spanar...


+ Påminn mig om att om jag vill hitta ligg så ska jag aldrig gå tillbaka hit igen!
+Men din slampa! Hur många är du uppe i nu?
+ Vart hittar du alla? Det finns ju inga hunkar?
+ De flesta går ju att köra med lampan släckt...
+ Men sitter du och spanar in i fönstrena nu? Det gills ju inte!!
+ Nu missade du nån på cykel, oj vad han svischa förbi fort och nu är han borta, tyvärr!

Det slutade med att jag var uppe i nästan 30 och Fredrik ynka 12... Antingen är det han som är kräsen eller så är jag en imaginary slut! Haha!


ps. om du jobbar i en butik eller träffar väldigt mycket människor är detta det perfekta tidsfördrivet. Jag gjorde alltid detta när jag hade hand om utförsäljningen på Daglivs för S blommor. Fick tiden att gå marginellt fortare.

dessa vill jag äga,

Publicerad 2011-07-28 21:29:56 i min vardag,

Varför är det alltid rea på saker som jag aldrig vill ha? Det är ju dessa två plagg jag vill äga och nöta sönder.
ps.
jag skulle dö av tristess om jag skrev en modeblogg. Det är ungefär denna nivå jag klarar, och en och annan undiesbild. Där går gränserna.

mission completed.

Publicerad 2011-07-28 21:27:32 i njuta,

Jag hittade ett par skor! Tog ett varv i Fredriks butik och tog första bäst par, provade, de passade och sen var det inte mer med det. Jisses, jag som varit nervös i timmar och försökt att inte bli arg i förskott för att jag tycker det är så tråkigt med skor...

Så efter fem minuter skoångest fick jag en rundtur i butiken, den är helt fantastisk och jag var livrädd för att ta sönder något väldigt dyrt! De säljer liksom fåtöljer som kostar nästan hundra tusen? Kan ni förstå att jag knappt vågade andas? Butiken hittar ni mittemot NK. Inte mina kvarter direkt...

Resten av eftermiddagen har vi promenerat runt i stan, pratat om allt och lekt den där leken från SATC. En väldigt fin eftermiddag. <3

för snygg för ett ligg?

Publicerad 2011-07-28 05:09:13 i Sex osv.,

Ni vet den där känslan av att ligga med någon som vet om att den är snygg, och sen att den personen liksom tror att det räcker. Att själva snyggheten i sig är en så pass stor egenskap att inget extra behövs göras eller tilläggas.

Ja, jag vet inte vad ni tycker. Men jag tycker iaf att den sortens snyggingar är ju roliga att titta på och dregla över, men att det räcker med det.

something´s on fire!

Publicerad 2011-07-28 04:58:05 i min vardag,

Försöker somna och ignorerar att grannen under mig har högljudd middag. Samt den faktorn att kan vara social med vissa när det passar. Vaknar till sen vid tolv av att kvinna skriker "Hihi men shit det ser ju ut som att det brinner!", för att sen skrika "Men heerre guuuuud! Det brinner!!".
- och jag i min bitterhet tänkte typ att de glömt en hajkbanan på grillen eller nått...

(Nej, jag vet inte heller vilken vuxen människa i liggmood som skulle servera hajkbanan 2011... Men jag vet att jag skulle göra det, och jag skulle bli väldigt glad om någon gjorde det åt mig.)

Iaf, sen hör jag honom hämta något och sen säga "Pjuuh, tur att man har en brandsläckare hemma iaf!", samma brandsläckare som jag fnissat åt för några veckor sen. För liksom vem har en egen brandsläckare hemma när en bor i typ en två inne i stan? Tydligen han och det kan tydligen vara bra.

Och det är då jag ser all rök så jag inser att jag måste väcka mamma. Hur väcker en sin mamma på bästa sätt för att hon inte ska få en hjärtinfarkt, men ändå få ut henne ur lägenheten? Jag viskade iaf typ dettta "Eeh oj oj oj, nu ska du inte bli arg för att jag väcker dig och bli inte hysterisk nu, men det brinner lite. Eller ja, det brinner i ditt hus så nu måste vi gå ut och se... Och jag ska upp om mindre än 4h!"


Kontentan av det hela är att jag inte sovit något på hela natten, ingen blev skadad som tur är och att det luktar gott i hela området.


ps. utifall att någon nu funtar på att bjucka på hajkbanan så kan jag meddela att det ska ju vara mer choklad än banan.

alldeles alldeles underbart,

Publicerad 2011-07-27 20:36:33 i party-larty,

Vad ska jag göra av all pepp? Jag tror jag har packat ner allt, men känns samtidigt som jag glömt minst halva packningen. Det enda som ska packas ner är klänningen (som hänger hos mamma, hon vill vänta så länge som möjligt med att stryka den... "Åh, det är så synd att jag inte ska med! Vem ska nu stryka klänningen precis innan du tar på dig den?" <3) och skorna, som ska hittas och köpas imorrn!


Men jag är ändå lite oroad över detta:
- måste hitta passande och lämpliga undies till klänningen. Har packat ner fem olika mixar...
- maten, som att det skulle finnas något jag inte äter? Gode gud, gör så att de inte serverar kycklinglevermousse. För det smakar kattmat.
- lämpliga samtal? Vädret? Vad har ni gjort i sommar? Läser du något kul just nu? Vet du vart baren finns?
- skor? Går det att åka i converse, till liksom själva hotellet där vi ska fixa oss innan? Det borde väl gå?


Men jag är helt övertygad om att det kommer bli en fantastisk helg och ett minne för livet. Jisses, jag är så jävla jävla taggad! Isabella, vi kommer få världens bästa helg! <3


ps. men jag har lovat mig själv att inte gå in i någon diskussion. Det finns försvinnande få människor som inte klarar av att diskutera utan slår upp skärmar och sköldar så fort en trampar på en öm tå. Eller som tror att en blir arg så fort en inte är på samma sida. Jag gillar att diskutera som klarar av att kötta, utan att bli arg och som gillar motstånd.

vad är värst - nyktert eller onyktert?

Publicerad 2011-07-27 19:38:51 i Sex osv.,

Jag plöjer just nu en av Kerstin Thorvalls fantastiska böcker, Nödvändigheten i att dansa, och den är som väntat fantastisk. Men det jag reagerar över är hur jag känner igen mig i henne, eller iaf vad människor ansåg om henne.
- att hon som fri kvinna var ute och dansade, och alla dessa karlar hon hängde med just för att hon ville, och att hon dessutom gjorde allt detta nyktert! Att hon istället för att supa ner sig valde dans och lite män.


Jag tänkte ofta på det när jag var helnykter medan jag var sjuk och gick på behandling för min hepatit c, att jag hade liksom inte så mycket problem med att gå ut, dansa, hänga och träffade jag någon så bangade jag inte på att ligga - allt detta nyktert.

- och jag minns särskilt ett tillfälle när jag hookade upp med en hunk, som hade en kropp att dö för men ett sinne lika vasst som en abborre. Strax efter att vi legat klart gick han och skröt inför sina vänner medan jag drack ett glas vatten... Vid det tillfället gick jag från "hon som ingen riktigt kände men som var kompis till någons flickvän" till "hon som tydligen ligger under första kvällen, fan vad coolt!"
- och jag tänker lite, vad hade de tänkt ytterligare om de fått veta att jag dessutom gjorde allt nyktert?


Det känns ibland som att en del saker är sådana saker som en bara ska göra under onyktert tillstånd. Som att alkoholen är den där fallskärmen som en alltid kan fälla ut om det blir missförstånd, pinsam tystnad eller känslor som dyker upp på fel ställe. Alkoholen kan skydda och går alltid att skylla på.


ps. fast det tog bra många månader innan jag slutade vara arg på alla som drack och klarade av att hantera fulla människor nyktert, men när jag väl gjorde det så var det fantastiskt.

denna dagen, ett liv.

Publicerad 2011-07-27 19:31:18 i min vardag,

 • promenerar till jobbet och ser mig själv i ett skyltfönster, inser att min aprikosfärgade spetsbh med svart kant syns sådär obehagligt bra genom min blommiga blus. Känner mig som ett misslyckat white trash.
 • inser tre sek senare att min svarta kjol hasat upp så att jag visat halva skinkan hela vägen till tuben. Tur att jag hade snygga undies och att min rumpa är så saftig.
 • kokar en hel kanna kaffe på jobbet, klunkar och tror först att jag dreglar, inser snabbt att min wt-blus nu är förstörd. Byter om till en annan tröja i butik och orkar inte bry mig över hur många turister som fick flukta på min nakna överkropp.
 • fyndar böcker och får ett fint mess av fina Fredrik. Hinner med en timmes lunch med denna hunk. Snaskigt skvaller, sexsnack, skratt och thai. Fantastiskt.
 • tänker att det vore ganska skönt att införa någon form av lappsystem på jobbet, iaf kanske en kvart så jag slipper alla dumma dialekter?
 • skickar iväg den där typen av sms. Och för en gångs skull har jag inte kickat iväg bollen för långt, utan lite mer lugnt i en bra riktning...
 • läser Kerstin Thorvall och känner igen mig <3
 • och nu ska jag packa inför helgens äventyr! En weekend i Malmö/Århus med bröllop, finaste Isabella, smokingtema, 7-rätters och fri bar. Kan ni förstå hur taggad jag är?


- dessutom har jag en tröja på mig med ett lesbiskt par som hånglar.
Kan vara ett av de snyggaste plagg jag äger.

fight the power!

Publicerad 2011-07-26 22:09:06 i party-larty,

Åh, jag har fått så mycket fina presenter! Jag hade visserligen inte önskat mig något materiellt, men jag fick väl valda guldklimpar av mina finingar <3


 - ett väldigt fint paket, som innehöll -

 - denna! Åh, det är ju mitt slagord!! <3

- en fin flaska som jag aldrig kommer våga öppna pga den fina inslagningen <3

 - världens finaste presentkort...

 - på detta!

- gott te och sötaste kopparna!

- förmodligen en av de bättre böckerna!

tack alla fina! <3

vilken kväll,

Publicerad 2011-07-26 21:46:20 i party-larty,

Jag vet inte vart tiden tog vägen igår? Känns som att kvällen försvann på en kvart? Kan ha varit att jag för upptagen med att dansa, skratta och skrika till musik som jag inte tänkte på klockan. Magiskt. Det var en såndär riktig sommarkväll då allt bara flyter, skrattet bubblar i halsen och livet är sådär extra fint.


- och vi drack drinkar med basilika och som smakade surt. Fantastisk.

- och mina finingar var med!

- jag älskar exakt allt med denna bild <3

- och det var fullt. Tur att det fanns soffor att stå på!

ps. vad är det med lantisar som inte kan uppföra sig? Jag höll på att bli slagen i toakön för att en brud trodde jag trängde mig? Men jag spände ögonen i henne och sa bara "tror du seriöst att det bara finns en toa på hela stället eller? Se dig omkring för fan, det finns ju minst tjugo st längre in! Jävla mongo!" Eeeh ja, kanske hade omformulerat mig om jag sagt det i nuläget... Men seriöst, hon var ju mongo.

klimakteriet?

Publicerad 2011-07-26 21:29:53 i min vardag,

Jag börjar seriöst undra om jag kan ha kommit i något förstadie till klimakteriet? Kan det ha att göra med att jag ätit p-piller sen jag var 15? Och att kroppen nu gör lite som den vill?

Bevis 1: Jag svettas, ymnigt.
Bevis 2: Jag bölar, tårarna bara väller upp så fort jag ser eller känner minsta lilla fina sak.

1) En kille köper en anteckningsbok av mig, säger att han ska skriva lite saker i den och sen kommer tillbaka för att få den inslagen. Hur fint är inte det?

2) Mitt i natten och jag promenerar omkring på söder. Ser hur en kille håller en tjej i händerna så att hon inte tappar balansen, hon kliver upp på en stor skateboard, han med - och sen åker de liksom iväg tillsammans. Hur fint är inte det? (ja, jag dog avisdöden också...)

3) alla gratulationer! Jag får tårar i ögonen och mitt lilla hjärta dunkar till av varje fin mening! Åh, jag är så jävla tacksam över alla finingar som finns i min närhet! <3

avbrutet,

Publicerad 2011-07-26 09:40:09 i Sex osv.,

En sak som dock är ganska värdelöst med utgångar är när en träffar någon som inte riktigt kan eller vill sluta hångla med. Och så vet en redan innan att en ska upp och jobba tidigt dagen efter, så då blir det ju liksom ingen efterfest... Sånt är faktiskt ganska värdelöst.

fight the power!

Publicerad 2011-07-26 09:38:47 i party-larty,

Åh, så jävla jävla lyckat det blev! Ellen mötte mig efter jobbet och vi halsade rödvin gåendes genom filmhistorian. Kom fram och mötte lite finingar, och sen började firningen! Miljoner människor, kall öl, hångel, bra musik och dans i sofforna fram till stängning! Kunde inte ha blivit en bättre kväll, skrattade konstant och livet var sådär extra fint!


Tack alla fina för en fantastisk kväll! Nu ska jag kila till jobbet och intala mig själv att jag mår 111 idag.
ps. roligaste ögonblicket - när en tjej får en tavla från vernissagen i huvudet! I huvudet!! Jag trodde jag skulle dö av skratt! För samtidigt stod min gamla klasskompis och stenraggade på henne, och så sker detta! Jisses! Så jävla kul!

ps 2. det parti som lägger fram lagförslaget att en ska vara ledig på sin födelsedag får min röst i nästa val! (och vi vet ju alla att ett blått parti inte skulle kunna lägga fram ett sådant humant förslag, så ni kan vara lugna!)

alla de där sakerna en gjort,

Publicerad 2011-07-25 15:19:57 i party-larty,

Har tillbringat några timmar med fina Ellen. Skvallrade om helgens äventyr över en vegetarisk lunch (och vad är det med människor som inte förstår att de är i vägen? De skulle ju sätta falafen i vrångstrupen om de hörde allt vi sa...)

Och sen pratade vi massa minnen. För hur mycket har vi inte gått igenom och gjort tillsammans? Den dagen jag börjar skriva på min ungdomsserie så vet jag att mina och Ellens äventyr kommer dyka upp lite här och där. Hur mycket galet och korkat har vi inte gjort? Och hur mycket skratt och kärlek har det inte funnits? <3

En liten lista över dumma saker vi gjort:
- stulit blommor ur planteringar
- planterat dessa blommor i kökshon för att överraska sin mamma (jag)
- hoppa ner på spåret när det är 1 min kvar (ellen) för att hämta ett örhänge (mitt)
- tagit sönder så mycket saker, allt från glas till delar på bilar...
- pekat ut folk (ellen) som den andra sen hånglade med för skojs skull (jag)
- plankat in på stureplan (såååå misslyckat!)

Ja, och den här listan kan ju tyvärr göras längre, mycket längre. Men jag försöker blicka framåt och intala mig själv att det hör till det förflutna, eller ännu bättre, inbilla mig själv att det är någon annan som gjort allt. Fast ändå, det är något speciellt över att se tillbaka och tänka på allt galet.

ett stort steg framåt,

Publicerad 2011-07-25 15:08:37 i Sex osv.,

Jag fick höra av en fining igår att hennes kompis hade fått en bebis, och min första reaktion och fråga var: Hur mår bebisen?

Fattar ni hur gött det kändes i både magen och hjärtat när jag reflekterade över att det var min första reaktion? Så jävla gött! Inget snack om kön eller om det ska vara en rosa eller blå nalle till ungen, utan en koll om bebisen mår bra. Så jävla fint!
- för det är ju så det ska vara! Vem fan bryr sig om könet? Så länge ungen andas och kan äta är allt fantastiskt.

ps. för även om jag dels håller i både förläsningar och utbildningar (både beställda och spontana så fort jag får chansen...) så tampas jag dagligen med mina egna normer och det går alltid att lära sig mer.

kompis som dejtar ens raggs kompis...

Publicerad 2011-07-25 11:52:53 i Sex osv.,

Finns det egentligen några bra fördelar med det? Jag kan se det roliga i början av dejtandet, att det går att pardejta och så, och kanske även lite längre in i förhållandet att alla fyra kan hänga och liksom bli bra kompis med alla. Men utöver det?

Vad händer om det ena paret gör slut? Då bryts ju den där fyrklövern i tre delar rent automatiskt.


Det enda bra eller mer roliga erfarenheten jag har är den så kallade bastuincidenten:

Jag var på kurs med RFSL ute på Sånga Säby, vi hade precis kollat och diskuterat porr, och nu väntade bastubad! Detta formulerade jag ner lite snitsigt till Mr. X... Dagen efter ringer Ernst och skriker "Varför i helvete vill Matte bada bastu med dig Caro?!!"


Då hade liksom Mr X läst mina porriga sms högt för Matte, som i sin tur ville bada bastu med Ernst och trodde någonstans att jag ägde en bastu? För att då smsa sin önskan till Ernst på fyllan. Och så var cirkeln sluten.

det där äventyret,

Publicerad 2011-07-25 11:47:38 i Sex osv.,

Det hela började med att jag såg en person ut som jag tyckte liknade honom, hörde av mig och natten efter sågs vi. Kan det vara så att vi båda är lika uttråkade och vet vart vi har varandra?
- jag som hade somnat med en bok i ansiktet innan 23, blev sen sms-övertalad och påklädd framåt 03. Väckte Anna och begav mig till andra sidan stan. Och det var inte typ Odenplan som andra sidan stan, utan verkligen andra sidan stan! Vet ingen annan som är så korkad som jag som läser en adress innantill och bara hoppar in i första bil... Notan blev så hög att jag blundade när jag signade kvittot...

Men vem kan bry sig om sånt när en vet vad som väntar en? När kroppen skriker efter närhet men en är för ointresserad för att ragga, och han har det där leendet som betyder mängder av saker och en kropp som känner min. Dessutom så får han mig att skratta.

bra sex

Publicerad 2011-07-25 11:11:11 i Sex osv.,

Det är när det känns i hela kroppen. Själen, hjärnan, kanske hjärtat och könet - alla delar är överrens om att det som hände var något bra. Det var skönt, det var njutningsfullt och det var bra. För mig ska det vara lika självklart att veta innan som att tänka tillbaka på sexet tre veckor efter och få den där braiga känslan!Och om detta var bra? Om det var! Jag ska inte säga att det var överdrivet länge sen sist, men jag kan säga så mycket som detta, om helgens äventyr var som att bli fångad i en stormvind, så var han innan som en såndär liten Hello Kitty-fläkt i snöre kring halsen med svaga batterier...

vem kapar en mail?

Publicerad 2011-07-25 10:24:24 i min vardag,

Helt ärligt, det är 2011, vem gör sånt? Och vad finns det att hämta i just min mail? Och varför skapa ett fejkat fb-konto? Och sen bli vän med olika människor? Varför varför varför?


Din okunskap och brist på intelligens gör mig mållös.


ps. jag kan inte säga att jag personligen kan göra något åt det. Men jag känner folk som kan. Och dessutom känner Ernst mamma Hells Angels, så back of!

in your face mf!

Publicerad 2011-07-25 09:59:27 i Sex osv.,

Det här med att en kompis råkat dejta/hänga med en kompis till ens egna dejt är ju ganska lustigt. För mig och Ernst har det hänt två gr, och båda gångerna har det startat på GK... Kan det vara ett tecken på att inte hänga där? Haha!

CJ - Du förresten, hur är det med prästen?
C - Prästen? Jaha du menar Ernst!
CJ - Ja precis, hur är det med henne nu för tiden?
C - Jo du det är så jävla bra med henne. Alltså verkligen så bra!
CJ - Härligt att höra.
C - Vad vare han den där hette nu igen? För vi har verkligen helt glömt det? Något med en stad va?
CJ - Ja, Norrland kallas han ju för, men han heter XX.
C - Jaha, vi hade som sagt glömt det.
CJ - Så vad gör hon nu då?
C - Pluggar. Och så har hon träffat världens bästa kille! Jisses, dom passar verkligen för varandra. Du skulle se dom!


Jag vet inte riktigt vad som händer, men när folk inte kan uppföra sig så vill en ju bara trycka tillbaka och få dom att inse vilka puckon dom är. Eller bara skryta som fan med att den ena gått vidare medan den andra mest verkat blivit bortglömd och står kvar på samma ställe. Och vi vet väl alla att folk som inte kan uppföra sig, det är sådana människor vi lämnar och går vidare från!

om jag har haft kul?

Publicerad 2011-07-24 21:10:13 i njuta,

Vilken jäkla helg jag har haft! Jisses! Det är fantastiskt när mina nära och kära börjar höra av sig för att jag inte bloggat på några dagar, men jag har inte haft tid. Den tid jag inte sovit, (vilket jag ändå gjort alldeles för lite) har jag skrattat, lekt, dansat, svettats, legat, ätit gott, sett några soluppgångar och levt livet. 

Livet, är inte det helt fantastiskt? Alltså verkligen helt fantastiskt! 


- nej, nu måste jag duscha av mig nattens äventyr och bege mig in mot söder där min fina väntar! Många uppdateringar kommer inom kort, smack! 

mot Estland!

Publicerad 2011-07-20 15:22:53 i resor,

Har hunnit powernapa, sola, läsa i tre böcker samtidigt och ätit lunch med La familia. Om en liten stund ska alla vara packade och klara, sen ska vi bara hinna med en glass innan vi beger oss mot båten. Därefter väntar 40h kryssning med en halvdag i Tallinn där både smuggelsprit och handgjorda vantar ska inhandlas! 


- gulligt eller töntigt att vi alla tre packat i nästan på dragkedjan likadana väskor?

- så, då kilar jag iväg på en liten mini-semester!

hetast just nu,

Publicerad 2011-07-20 12:47:14 i njuta,

Vi kör en snabb uppdatering kring de allra bästa just nu:

 • solen skiner och jag har minst två timmar framöver som är helt fria och lediga till att pressa
 • jag är ledig tom fredag morgon
 • och ska iväg ikväll på en liten minisemester till Estland med La familia. Sol, glass, god mat och promenader i en fin stad
 • på fredag kommer ett gäng finingar över och jag ska fira att jag snart fyller 22
 • på vägen hem från jobbet sprang jag in i älskade Gösta Ekman, hann med en snabb puss och kram, hur fin kan han vara?
 • jag har hittat både väska och sjal som matchar klänningen till bröllopet
 • livet känns lite extra fint och bra just nu, känner ni också det? <3

på smällen?

Publicerad 2011-07-20 05:07:52 i Sex osv.,

Jag kan ju medge att det går att ha roligare än jobba stängning-öppning med knappt någon sömn mellan. Men det är sånt som sker när en är för snäll.
- och istället för att verkligen ta vara på minsta lilla sekund och andetag, vaknar jag 45min innan klockan ringer av att jag har hungrig. Jag drömde att jag åt en gigantisk schnitzel, och nu kan jag inte sluta vara sugen på det.


Den stora varningsklockan som först poppar upp är ju, kan jag vara på smällen? Liksom vem drömmer annars nästintill halverotiskt om mat? Men jag säger som jag sa till Robin, med tanke på när jag senast hamnade i den situationen där ett barn kan bli till, så skulle jag väl ha en färdig treåring i magen!

tyst sex,

Publicerad 2011-07-20 05:04:43 i Sex osv.,

Kan ni tänka er tyst sex? Alltså inte att en måste hålla käft för att en ligger vägg i vägg med någons föräldrar och väggarna liknar mer smörpapper än stabilitet, utan att det bara är helt tyst.
   Ingen som stönar, ingen som frustar, skrattar, andas tungt eller skriker av njutning. Utan att det skulle vara sådär tyst att det skulle gå att höra vad grannarna tittar på för tvprogram.


Nej, då är jag hellre utan sex än har det sådär.

vår fina idé,

Publicerad 2011-07-20 04:57:36 i Sex osv.,

Någon har tagit den! Och gjort på mm en nästan exakt samma sak som jag och Jennie pratade om. Hur är det möjligt? Jag kan liksom inte förstå det? Vi satt där med rosiga kinder och fyllde i varandras meningar och var gemensamt övertygade om att detta, detta var verkligen världens bästa idé!
- för att sen upptäcka att någon redan hunnit före.


Fan också. Jag som redan bestämt outfit för när vi blev inbjudna till olika tevesoffor i morgontv.

ploj om sex,

Publicerad 2011-07-19 15:29:49 i Sex osv.,

Även om jag själv inte tycker att detta är det allra hetaste som finns på marknaden när det gäller till saker och ting som kan vara kul att använda i sängen, så gillar jag det ändå på något sätt. Eller det känns som att hellre att det finns "tokroliga och smygsnuskiga" saker bland porslin och tingeltangel i inredningsbutiker, än att det ska exkluderas till enbart sexleksaksaffärer. Förstår ni hur jag menar?

För om det går att öppna upp folks ögon, knäcka lite fördomar och samtidigt sudda ut all överdriven och skrämmande tabu som fortfarande existerar kring sex och hela denna fantastiska värld år 2011 - så är jag helt för att kränga chokladmålarfärg bredvid salladsskålar på rea.


Det vi ser på bilderna är alltså chokladfärg. Just i denna förpackning för en alltså med en kräm med chokladkräm (som iofs inte är sådär jättegod...) och pensel!
Och sen är det bara att köra igång! Slit av varandra kläderna och börja pensla. Skriv fina ord, snuskiga meningar eller gör mönster på varandras kroppar som ni sen sakta slickar bort...

fast kokosen var godast!

Publicerad 2011-07-19 15:19:37 i njuta,

Jag hade en av de där fina kvällarna igår, som bara innehöll jättemycket skratt, minnen, kärlek och fina vänner. Vi var i älskade Aspudden, lagade tacos, åt kladdkaka och skrattade åt allt och inget tills tårarna rann. Så jävla fina ni är <3


Kan nog vara en av de finaste platserna på jorden <3

- här kunde jag utan problem spendera timmar. Timmar! Vid ett flertal gånger försvann jag hemifrån och mamma kunde med andan i halsen och polisen i luren hitta mig här med en trave böcker jag ville läsa klart.

Så himla fint, Aspudden är som en egen liten stad, och vi är såklart självutnämnda borgmästare!
- och vi bakade en av de godaste kakor jag ätit, fast kokosen var såklart godast! <3

höjden av heternormen?

Publicerad 2011-07-19 11:57:57 i Sex osv.,

Är inte det att ragga på krogen? Jag tänker mig scenen att jag som ser ut som kvinna, uppför mig som en kvinna och utåt sett ser ut som en kvinna - automatiskt (nåja) alltid får karlar som stöter på mig.

Det är så många antaganden som bara tas för givet och som resulterar i att det jag uppfattar som en man stöter på mig. Då har han antagit att jag dels är en kvinna, att jag dels inte är upptagen (relationsanarkist tror jag inte många tänker på...) och att jag ska vilja ha en man, dvs helst honom.


Att jag kan ha en kuk upptejpad mellan skinkorna tänker han nog inte på? Eller att jag kanske har en partner hemma eller på toa? Eller att jag inte ens tänder på hans kön? Eller på något alls?
- men det är sånt som ingen direkt reflekterar över en vanlig fredag kväll efter två-tre öl. Utan detta är några av alla osynliga regler som omfamnar, kväver, existerar och förstör vårt samhälle dagligen.

en bit av vuxenlivet,

Publicerad 2011-07-19 11:21:00 i Sex osv.,

Jag läser Men vi knullar ju ändå inte av Ann Söderlund och jag försöker hitta spår av igenkänning. Kan jag komma att bli som hon när jag klämt fram mina egna ungar? Vart kommer all jävla hets från att allt ska vara så rent och snyggt i hemmet? Och varför ska allt vara så prydligt? Jag kan visserligen inte se mig själv med en fast partner, i min framtidsbild har jag varken en make eller maka vid min sida, men jag kan se mig själv med klase ungar? Och jag vill gärna hinna med att gifta mig, så allt det där kommer att lösa sig till slut.

- och jag som mamma? Kan tänka mig att jag blir den typen mamma som försöker sätta upp alla viktiga lappar på kylskåpet, klottrar ner allt i kalendern men som inte ser något större fel med att Polly går till plugget med en grön och lila strumpa och halva hästsvansen full med glitter och klister sedan spontan pysselfest en tisdag.
    Den typen av mamma som ställer till med bullfest en söndagseftermiddag och samtidigt glömmer bort det där med framförhållning, storhandling och gympapåsar. Lite eller ganska mycket skit i hörnen, kaos men en jäkla massa kärlek.Och allt sånt går jag och tänker på medan Wham sjunger jullåtar i mina öron och jag plockar tacosförpackningar som mer liknar diskmedel. Mitt hem ska på ett mirakulöst sätt gå från KAOS med stora bokstäver, till ett ganska prydligt och hemtrevligt hem, som helst skulle skett för några månader sen, men som absolut måste vara klart till på fredag, för då är det fest! Och imorrn åker jag bort på en 40hs kryssning med La familia.

Som sagt, kaos men en jäkla massa kärlek.

saker jag stör mig lite för mycket på, del 1.

Publicerad 2011-07-18 17:28:38 i Sex osv.,


- rosa eller blått? Pick a box!

- fastlimmade par. Där det inte ens finns en tanke på samkönade par.

- prinzezz or pirate? Pick a box!

- döda. mig. nu.


ps. mina barn kommer när de blivit frampressade att önska sig sjömanskostymer. Det räcker bra så tack!

en sak till mitt bröllop,

Publicerad 2011-07-18 17:16:59 i Sex osv.,

Jag har ju alltid haft en sak bestämd när det gäller mitt bröllop, och det är ju att jag och min partner ska skära upp bröllopstårtan med en stor sabel och sen mata varandra. En väldigt häftig och spansk tradition som jag älskar! Men idag hittade jag pusselbit nummer två, hur fint är inte detta? Alla gäster ska få en varsin!!

en fantastisk klänning och snabba skor.

Publicerad 2011-07-18 17:15:06 i min vardag,

Jag och Isabella har haft en väldigt fin och effektiv dag, vi hann med att hitta både två klänningar till mig, fint inslagningspapper till bröllopsgåvan och snabba skor.

Efter att ha gått igenom vad som kändes som tusen och tusen klänningar hittade jag den rödaste klänningen i en butik, föll pladask och köpte sen både den och en likadan fast i gammelrosa/matt plommonlila? Hur som helst så är den i rätt längd och blir perfekt till bröllopet!


- varken färgen eller längden gör sig rättvis. Men det kommer bli fantastiskt!

- och skorna. Ja, det är ju de första i sin klass som jag någonsin äger. Jag tog tag i de första jag såg inne i butiken och tänkte gå till kassan, när Isabella skrattande förklarade att det var ett par streetskor... Så det blev dessa.

männens klädsel styr,

Publicerad 2011-07-18 08:30:34 i Sex osv.,

Det här med könsroller är ju något som ligger mig varmt om hjärtat, och med det så menar jag att det är ett av de roligaste ämnena att diskutera, men att jag självklart är emot det.

Ta bara bröllopet som jag ska på i slutet av juli, med klädsel smoking. Som då främst är tilltänkt den "manliga" delen av gästerna, medan "kvinnorna" ska klä sig därefter. Just i detta sammanhang är det alltså mannens klädsel som styr hur kvinnorna ska klä sig. Så för att matcha mannens klädsel kommer jag att bära coctailklänning som måste gå över knäna och helst ner till fötterna. Hade det varit kavaj hade jag varit tvungen att bära en annan typ av klänning, och hade det varit frack hade jag varit tvungen att bära en annan...


Är det inte intressant hur ett helt kodspel kring kläder och yttre attribut kan skapas kring kön?


ps. tänk om det tex från början bestämts att om kvinnorna bar tex färgen lila, så måste alla män bära orange... Den typen av klädkod känns ungefär lika relevant för mig.

hur bråttom kan en ha?

Publicerad 2011-07-18 08:25:44 i Sex osv.,

Ibland känns det som att det som par i en relation gjorde för ungefär 10-15 år sen när det var runt trettio, det är samma saker som alla över 18 år ska göra eller ha på sin att-göra-lista. Som ha en fast partner helst sedan några år tillbaka, bo ihop och allra helst äga lägenheten tillsammans, gemensamma lån, tankar kring semesterhus och varför inte äga en bil tillsammans? Eller kanske ett djur? Och kidsen är antingen i magen eller på g...

Vart kommer all stress ifrån? Vart kommer behovet av att ha allt detta, nu? Jag läste en undersökning om "dagens ungdomar" där forskaren fastställt att denna generation som står mellan tonåren och vuxenlivet vill ha allt det där som representerar trygghet, typ för att kompensera sin egen uppväxt...

Jag känner inte det där suget längre. Jag har gjort hela den där sambogrejen, men det var min lägenhet (tack gode gud!!) och det där med att binda upp sig till enbart en människa känns ljusår bort. Men jag kan ändå inte låta bli att undra över denna "trygghets-hets", varför så fort och varför så bråttom?

när det blir för mycket.

Publicerad 2011-07-17 16:57:45 i min vardag,

Ni vet den där känslan av motgång, som kan kännas som en rejäl smocka i magen, som tar andan ur en, skapar tårar, ångest, sömnlösa nätter och oro. Som att en plötsligt krympt till nästan ingenting.

Fast det går ändå att resa sig upp, det går att ignorera smärtan och allt det jobbiga. Torka tårarna, smeta på lite ny mascara och sen är det plötsligt dags att gå till jobbet och den där motgången lägger sig längst ner i magen som en ond klump. Som att den inte finns om den inte känns lika tydligt.

Och till den där klumpen kommer ytterligare en klump, och ytterligare en. Som att magen fylls med sten. Tills det till slut blir fullt, och allt det onda kommer över en på en gång. Det är då det blir för mycket.Salta tårar blandas ganska lätt ner i microvärmd lasagne som snabbt måste torkas bort innan lunchrasten är slut. Mest av allt vill jag bara ligga hemma på soffan, äta kladdkaka med Anna som alltid får mig att skratta och se Mordkommisionen. Och imorrn är jag ledig och ska fylla dagen med bra saker. Som fina vänner, väldigt mycket skratt och försök till att minska på det onda.

the wedding,

Publicerad 2011-07-17 12:39:44 i Sex osv.,

Jag och fina Isabella tog några öl igår på Bauer och pratade tills baren stängde. Fantastisk sommarkväll, med mycket skratt och mycket skratt om bröllopet. Jag får pirr i magen bara jag tänker på det!

Om två veckor åker vi ner till Malmö, sover en halv natt hos Angelica innan vi tar en chatrad buss till Århus i Danmark! Där väntar ett bröllop, 7 rätters-middag och fest hela natten - på ett slott!!
- därefter är det övernattning på hotell för alla gäster och frukostbuffé innan vi åker tillbaka till Stockholm på söndagen.Och om jag är taggad? Det kommer bli fantastiskt, spektakulärt och förmodligen alldeles alldeles underbart! Och det är klädsel smoking, så fattar ni hur mycket kött det kommer finnas där?
- nu gäller det bara att jag hittar rätt klänning, skor, väska och typ uppförande... Men jag har ju som sagt två veckor på mig!

är stockholm för litet?

Publicerad 2011-07-17 12:35:50 i Sex osv.,

Är det bara jag som får känslan av att Stockholm är för litet? Det känns som att i varje hörn känner jag någon och det är oftast folk jag vill sluta känna... Herre min ge, jag är bara 21 och är redan trött på en huvudstad med över en miljon invånare. Är det mig det är fel på eller är Stockholm för litet?

Det är därför det alltid är så skönt att hålla koll på vart jag har folk. Träffar jag någon ny människa och förmodligen ligger med den personen så vill jag så snart som möjligt veta vart jag har den, antingen om det var en engångsgrej och det är hej då, eller det kanske kan bli en vänskap? Till 98% slutar det med att jag phuckar till det så att jag slipper ha kvar personen i mitt liv.


Är det bara jag som tycker det är mycket bekvämare? Att hellre att jag klipper en relation som knappt finns, än att ha flera som simmar omkring i min lilla fiskskål? Förstår ni hur jag menar?

kolla film...

Publicerad 2011-07-16 10:39:33 i Sex osv.,

Helt ärligt, finns det någon därute som fortfarande tror att "kolla film" verkligen betyder att en ska kolla film? Jag har nog aldrig varit med om att en verkligen kollat film när det sagts. Alla vet väl att det alltid betyder att en ska ligga? Eller?

Skillnaden är om en bestämmer något, typ vi ska ha Arkiv X-maraton, då kommer det troligtvis bli så att Akriv X sätts på till en början och som sedan kanske leder vidare till sex. Eller så är det bara ett maraton. Oavsett vilken film eller serie som bestäms så brukar det innebära att det stora syftet är att verkligen kolla på något. Men om det bestäms film och inga titlar så är det nog ligga som personen är ute efter...

ps. för mig är det verkligen film eller ligga, jag somnar nämligen till 87% alltid i filmer. Så det är antingen ett maraton eller ligg som gäller.

Om jag är taggad?

Publicerad 2011-07-16 10:30:31 i Sex osv.,


Jag vet inte riktigt vad det är, men jag vet att det kommer bli varmt, svettigt, queert, sexigt och jävligt köttigt! Med andra ord en fantastisk kväll fullproppad med äventyr! Ses vi där?

I bought new underwear, they blue

Publicerad 2011-07-16 10:28:34 i


- har ni sett årets sommarrea? Jag brukar inte hänga överdrivet mycket i butiker, men det är galet vilka fynd som kan göras. Mitt hetaste tips är att spana in underklädesavdelningen, där kan ni garanterat fynda sexiga plagg, fina sett och passa på att inhandla allt det där som en vanligtvis inte spanar in...

sånt som gör mig glad,

Publicerad 2011-07-15 23:41:49 i Sex osv.,

Är när ungdomsböcker inte bara innehåller massa moralkakor och överdrivna metoder till att försöka lära kidsen något. Utan de där texterna där viktig fakta är inbakad i en bra text, så att det går lätt att ta till sig utan att det blir en läxa eller tråkigt.


Denna bok är förutom denna sida, helt fantastisk! Helt skriven på vers av Sonya Sones. Detta är bok nummer två, Vad min flickvän inte vet, fortsättningen på Vad mina vänner inte vet. Läs!

someone special?

Publicerad 2011-07-15 23:31:06 i Sex osv.,

X - And what about you Miranda, seeing someone specieal?
M - Actually no. But I am seeing a bunch of non special guys.

Det där med att dejta någon speciell, jag vet inte ens om jag är inne på det just nu. Inte alls faktiskt. Jag är nog lite mer sugen på att inte ha några titlar alls, leka, hångla, kanske ligga, skratta och bara leva. Utan titlar, inget krångel och bara ha kul. Så jag ska nog köra på Mirandas spår.

anna!

Publicerad 2011-07-15 15:24:26 i Sex osv.,

I miss you like crazy! Två veckor är allt för lång tid att vara ifrån varandra. Så pannkakor ikväll? Ska vi mötas vid elva i köket? SATC i bakgrunden och prata ikapp oss och göra upp nya planer! Hehe bästa är att du inte direkt kan stand me up då vi bor i samma lägenhet... <3

fredagstipset!

Publicerad 2011-07-15 15:05:23 i Sex osv.,

Nästan varje gång jag jobbar helg så brukar jag se till att denna ligger på Vi gillar, kan inte komma på en mer lämplig bok att plöja fredag eftermiddag och sen använda sig av under den långa lediga helgen...


Kostar enbart 77 kr hos oss, rena kapet för denna lilla rosa guldklimp!

förutsägbart,

Publicerad 2011-07-15 10:24:31 i Sex osv.,

Åh, är det någon mer än jag som blir lite galen när det är för förutsägbart vad som kommer hända? Det liksom kryper till över ryggraden och jag kan inte låta bli att rulla med ögonen och sucka högt. Men men, what to do? Jag är inte den som bangar...ps. fast någonstans finns ju den där lilla önskan om att få vara med om något oförutsägbart och spektakulärt. Det vore ju kul.

torsdag natt,

Publicerad 2011-07-15 00:45:52 i Sex osv.,

Och ett glas oboy senare och jag kilar igenom lägenheten. All röra gör mig galen och med den kommande festen har jag en deadline! Mycket ska skänkas och en liten del ska vara kvar. Det kommer sluta med att jag sitter här med en miljon böcker och en väldigt stor goodiedrawer...

Annars så har jag två stora ämnen som snurrar i mitt huvud och som jag ständigt spinner vidare på, kommer på mer saker om, blir upprörd över, exalterad över och som bara tickar på likt en stor klocka.

- relationer?
- vad vill jag göra?

Ganska så saftiga ämnen va? Inte direkt sånt som fastställs över en kopp te eller tre. Men jäklar vad det kommer bli bra när jag väl lyckats bestämma mig för vad jag vill göra först. Det kommer bli fantastiskt.

ps. något som däremot inte är helt hundra är mitt knä, som knakar, värker och gör jävligt ont? Det har jag inte direkt tid med, jag har en dejt på lördag och jag vet redan nu att ett ont knä inte passar in då.

existerar det slutet?

Publicerad 2011-07-15 00:13:23 i Sex osv.,

Finns det något par där båda nått slutet samtidigt. Att de vaknat upp en dag, tittat varandra i ögonen och känt "Nej, nu är den här relationen verkligen över". Samtalat sig fram, resonerat och på ett vänligt och kärleksfullt sätt kommit fram till att deras långa kärleksrelation nu kommit till slutstation.

Existerar det slutet?

Inget skrik, inga bråk, inga tårar eller hjärtan som går i bitar. Inget svek, inget snack bakom ryggar och ord som skär likt knivar. Samtal som slutar med dörrar som slängs igen, arga sms och fejkade statusuppdateringar på fb.

På något sätt känns det som en relation ska få samma fina slut, som relationen varit. Ett omtänksamt och kärleksfullt slut där båda sen bara kan gå vidare med sina liv och fortsätta på varsitt håll.

Ett sådant slut vore fint.

det här med normer och genus,

Publicerad 2011-07-14 15:24:42 i Sex osv.,

Och att veta så mycket. Att ha kunskapen, och inte kunna släppa den. Att reagera på nästan allt som syns, finns, görs, går att lyssna på eller läsa. - Att alltid reagera. Det är både häftigt och jävligt jobbigt. Jobbigt de gånger då jag knappt kan lyssna på en låt utan att störa sönder mig, eller se en film utan att vilja starta en diskussion.

Dock har jag inom vissa sektioner satt in fack, heliga ämnen som är oförstörbara och som jag aldrig kommer titta på genom vassa genus-glasögon. Som Disney, Astrid Lindgrens filmer och böcker, och alla mina fina julkalendrar. Det är heligt och jag kommer aldrig att förstöra eller diskutera sönder dessa.


Men samtidigt är detta så jävligt viktigt.

sex med ett ex?

Publicerad 2011-07-14 14:59:04 i Sex osv.,

Bu eller bä?

Bra eller dåligt?
 
Hip eller hop?

Kul eller tråkigt?

Toppen eller botten?

Höja eller sänka?

Guld eller grus?

Kött eller gräs?


Den som inget testar får heller inget veta - ett gammalt Caro-ordspråk.

världens bästa idé!

Publicerad 2011-07-14 14:55:53 i Sex osv.,

Jag och Jennie har varit lite mer än ett dygn tillsammans, och hunnit med att prata igenom så himla mycket. Ibland finns det inget finare än att bara prata bort timmar om viktiga och intressanta saker. Och är det dessutom med en av världens bästa så är det oslagbart <3

På vägen hem fick vi världens bästa idé, och jag vet att jag själv tycker att många av mina idéer är de allra bästa som någonsin har tänkts ut. Men denna är på riktigt riktigt jävla bra. Åh den är så bra att jag bara vill kicka igång och genomföra den så snart som möjligt.Detta mina fina, kommer bli riktigt bra!

streptokocker,

Publicerad 2011-07-13 11:06:12 i min vardag,

Vad är det för fel på läkare som inte har förmågan att lyssna? När jag från början sa att det förmodligen var streptocker eller stafylocker, men bara ignorerades. Jag hade inget immunförsvar som unge har nog gått igenom de allra flesta sjukdomar... Dessutom så vet jag väl hur min egen kropp funkar?

Det nya stället var värdelöst. Visst att de spelade klassisk musik, men att jag själv ska springa med remisser och prover? Njaa... Nog gnällt om det, jag ska käka piller i några veckor och sen är det borta.


Nu skiner solen, så jag tar med mig min andra halva och så åker vi till landet ett dygn och bara myser <3


ps. Dessutom har jag äntligen spikat mitt ena födelsedagsfirande, och jag känner på mig att det kommer bli fantastiskt. Någon som är sugen på att hjälpa mig baka massa små cupcakes?

typ som ett dåligt förspel

Publicerad 2011-07-13 11:01:58 i Sex osv.,

För att beskriva den känslan som infann sig igår efter att filmen phuckat sig ett antal gånger så kan jag säga att det känns som ett förspel. I början är det mysigt, det funkar och det känns som att det kan leda till någonting. Men det phuckar sig, stämningen där och svällkropparna tappar allt blod... Ni börjar om igen och ger det en till chans, för att känna hur det återigen dör. Frustrerande ger ni det en ny chans, för visst kan det leda vidare till något mer denna gång? Till det efterlängtade slutet, och visst att ni vet hur det kommer gå till och själva handlingen, men ibland vill en ju bara nå klimax. Men det dör, igen. Påbörjas och dör igen.

Till sist blir du så trött på alla jävla pauser och upphuckande att du lika gärna kan kicka ut personen och nå klimaxet själv.


Ungefär så i ett nötskal kändes det igår. Som ett dåligt jävla förspel som en redan visste slutet på men ändå ville nå till.

hatar projektorer som inte pallar trycket,

Publicerad 2011-07-13 10:58:12 i min vardag,

Harry Potter, som vi har taggat! I kanske ett decennium? Eller iaf sen 2004 när första filmen kom ut, och sen 1997 när första boken släpptes. Igår tillbringade vi hela dagen med att pressa de sista filmerna och gama så mycket kalorier vi kom över. Fantastisk dag.
- vi tom möttes upp en timme innan insläppet, för att typ peppa?

En halvtimme in i filmen dör det. Strömavbrott och allt dör. Jag trodde jag skulle avlida i stolen. Panik och skrik. Sen startas filmen om, och samma sak händer efter fem min. Och sen samma sak ytterligare tre gånger. Till sist var jag så utmattad att jag inte ens kunde gråta till slutscenerna.

Filmen var visserligen väldigt bra, men stämningen dog totalt efter att dom phuckade upp det gång på gång. Så när vi fått vår ersättning ska vi se den igen, och förhoppningsvis se hela på en och samma gång? Och att det inte tar 3,5h...

Harry Potter ikväll!

Publicerad 2011-07-12 14:29:57 i njuta,

Om jag är taggad? Jag har inte pratat om annat på jobbet, och det är så lustigt, för jag hänger med väldigt belästa kollegor men knappt någon har läst fler än två av böckerna? Skandal!

Nu ska jag packa det sista och sen ska jag kila över till Ernst och Peter, vi måste hitta det ultimata godiset inför natten och hinna ses femman, sexan och första delen av sjuan - senare ikväll möter vi upp resten av gänget och filmen börjar 23.59! Biljetterna hämtade vi ut för flera veckor sen. Jag är överdrivet taggad och kan knappt sitta stilla!

"Men asså Caro, varför? Du har ju redan läst alla böcker och vi vet att Harry Potter överlever... Så varför så nervös och taggad?" - sa min chef igår, det där med överlevnaden sas med lite bitterhet då det var jag som råkat avslöja det...

köttigt

Publicerad 2011-07-12 11:43:35 i njuta,

Det finns så mycket bra saker att se fram emot:

 • sista Harry Potter ikväll med finingarna
 • solen, sommaren och ledighet
 • underklädesfesten på Pride!
 • hela pride-veckan!
 • bestämma resmål eller vad jag ska göra först...
 • kärlek
 • hångel och spontana ligg
 • min födelsedag
 • kulmåndag den 25e
 • inflyttningsfest och födelsedagsfest i kombination!
 • att anna kommer hem så vi kan slänga in en bomb i mitt rum och göra det fint <3
 • få bra svar från ett av mina drömprojekt
 • ta körkortet
 • jag och isabella ska på fancysmanchy bröllop i Århus! Weekend i Malmö + Danmark!
 • fina Jenni gifter sig, kommer bli magiskt!

livet,

Publicerad 2011-07-12 11:38:14 i njuta,

Åh, vet ni en sak? Livet är så jävla fint just nu. Det finns nog inget jag skulle vilja ändra på. Jag har alla finingar i min närhet och resten av folket på de platser där de ska vara, eller allra helst lite längre bort från mig.
Solen skiner och jag är ledig i två dagar framöver, idag gäller böcker och sen har jag lunchdejt med Ernst med HP-maraton innan vi möter upp resten och ser sista filmen!!
- och imorrn åker jag till landet ett dygn med Jennie och bara myser.

Åh, livet är så jävla fint!

bollen är i rullning,

Publicerad 2011-07-12 00:19:50 i Sex osv.,

Visst finns det något gammalt ordspråk eller en sägning i stil med "nu är bollen hos dig", som ska innebära att den ena har tagit intiativ, sagt eller gjort något, och nu är det upp till den andra att ta ställning...Typ så.

Jag vet inte riktigt om det funkar för mig, det där med att kicka bollar fram och tillbaka. Jag är mer hon som får en boll, antingen kickar tillbaka supersnabbt, eller oftast bara leker lite med bollen för att sen kicka iväg den så långt att ingen kan hitta den. Och så är leken över.


Det där med bollar eller lekar har aldrig riktigt varit min grej.


skjut mig, eller skjut den andra!

Publicerad 2011-07-12 00:09:03 i Sex osv.,

Jag har en kundsituation som överlag är den allra jobbigaste. Tänk er ett heterosexuellt par, det är mannen som betalar böckerna:

C - Var det bra så? Vill du ha ett stämpelkort?
Han till henne - Vill jag det?
Hon till honom - Nej det vill du inte.
Han till mig: Nej det vill jag inte... (och rycker oftast lite på axlarna)
C - Eeeh okej. Men vill Du ha en påse?
Han - Nej det vill jag inte (kikar lite på henne innan han säger detta)
Hon till mig: Jo det vill han visst det! Din väska är för full/ bla bla bla
Han till mig: Jo jag vill visst ha en påse...


Jösses Amalia och gode gud i himlen, gör så att jag aldrig aldrig blir sådär vidrig! Gör jag sådär mot någon av mina partners, kan vi ha som tecken att en pelargon på balkongen ska börja brinna. Funkar det Gud?
- det finns inget vidrigare än när dessa scener spelas upp framför mig, och ikväll hände det tre gånger!! Som att en vuxen människa inte kan resonera själv om en vill ha en påse eller avgöra om en vill ha ett stämpelkort eller inte?

zipperall,

Publicerad 2011-07-11 11:28:30 i njuta,

Vi hade nog världens bästa grannar på Peace and Love. Till höger om oss hade vi Umo och sen kom miljoner matstånd, men till vänster hade vi Zipperall! Den svenska motsvarigheten till Onepice. Och hur många har inte skrattat åt babyoverallen i vuxen storlek? Och hur många av er som testat en skrattar fortfarande?

Först hade Robin köpt en, som jag var tvungen att testa:
o
ch sen fick jag med Mats på att testa, så vi tog en varsin:


fast det slutade med att jag tog denna:

och på lördag natt hann jag även med att träffa alla andra Zipperallare, få en gigantisk Zipperallkram och köra Zipperalldansen. Fullkomligt oförglömligt.


ps. nej jag är inte sponsrad, ännu! Feel free to sponsra mig! Zipperall, jag kan gärna tänka mig en i leopard också!

peace and love,

Publicerad 2011-07-11 11:17:50 i resor,

Åh, har även hunnit med att gå igenom alla miljoner foton från Peace and Love. Det var en så fin vecka. Så mycket fina människor att hänga med, finaste Jennie var med, jag fick bo med Robin och hela COL-gänget var fantastiskt. Lägg då till att de bästa banden uppträdde och jag fick kampanja i tre dagar. Ren lycka!hypkondrisk måndag,

Publicerad 2011-07-11 11:14:02 i min vardag,

Jag börjar bli lite nervös inför läkarbesöket. Jag är redan nu beredd på strid och tänker inte gå därifrån förrän de gjort minst ett allergitest, kikat i halsen med ficklampa och skrivit ut recept.
- men vad kan det vara? Om det inte är något bakteriellt som streptokocker eller någon könis som klamydia eller gonorre (båda dessa är nämligen bakteriella) - vad kan det då vara?

Och om jag haft besvären sen början av april, hur gigantiska kan viruspartiklarna eller vad det är nu hunnit växa? Jag ser framför mig stora gröna monster från svalget ner till magen typ?!


Förutom att noja över vad jag kan ha för fel på min hals så har jag hunnit med att göra en gigantisk lasagne och vegetarisk canneloni med stuvad spenat, färska champinjoner och majs som fyllning. Både min mage och plånbok kommer hurra veckor framöver.
- fram till att jobbet börjar ska jag bara läsa. Och planera min födelsedag, hur många gånger kommer jag hinna bli firad detta år?

phuck reinfeldt och vårdval sthlm.

Publicerad 2011-07-11 08:32:21 i Sex osv.,

Jag ska vara helt ärlig, jag brukar inte lyssna överdrivet mycket när moderaterna håller ett av sina långsamma och värdelösa tal. För att de är just värdelösa. Men är det jag som missuppfattat det, eller går inte vårdval sthlm ut på en ska just kunna välja vilken vårdcentral som helst i sthlm och gå till när en vill ha vård?

Så kan någon förklara för mig varför jag ska behöva bitcha loss i fem min innan jag får hjälp? Jag blir galen! Jävla jävla kärringar som alltid ska sitta i receptionen! Och bitcha tillbaka, för att sen komma tillbaka i telefonen och ha fel, för visst får jag komma till det stället även om jag inte bor på söder.

Vårdval stockholm och de blåa jävlarnas sätt att se på människor och vård är skrämmande. "Men om du inte skriver dig hos oss, och ändå kommer hit. Då får vi inga pengar för dig!" gnäller kärringen fram, så det är det allt hänger på? Jävla äckliga kapitalistika politik.

Kul att vi numera bara sänker vår välfärd och ett system som byggts upp under decennier, för att numera enbart handla om pengar. Jävlar vad jag ska få hjälp på onsdag, jag har ju haft det här sen början av april! Kan dom bitcha, så kan jag också det!

sexigt svett?

Publicerad 2011-07-10 23:25:57 i Sex osv.,

Jag har för mig att det finns högvis med forskning som säger att kvinnor ska tycka att mäns svett luktar sexigt och bli upphetsade av det. Och att det är något med att svettet innehåller testosteron (det manliga könshormonet) som då lockar till sig motsatsen som då ska vara östrogen?

Någon som har koll på om detta kan stämma? För då undrar jag om det finns någon motsvarig forskning på området, att det finns män som tänder på kvinnligt svett? Som i sin tur kanske utsänder östrogen?


Nu tycker jag iofs oftast att den typen av undersökningar är den bästa nöjesläsningen och jag brukar fundera på om forskarna får betalt i smågodis... Och sen undrar jag om det ens finns något forskarteam som skulle vilja lägga ner tid och energi på att forska om kvinnors svett? För att typ kvinnor svettas ju inte. Eller?ps. och ni vet att jag egentligen ogillar att använda fack-orden kvinnor och män, men i just denna forskning utgår allt från det och det är just det jag är ute efter.

svett,

Publicerad 2011-07-10 23:20:39 i min vardag,

Någon som vet exakt hur mycket svett en människa kan ge ifrån sig under ett dygn? Eller någon som har en kvalificerad gissning? För jag tänker inte googla det. Där går min gräns. Men hur mycket kan det vara? Några ml iaf?
- för det spelar ingen roll om jag glider in på Centan som en nyutslagen nyponros, exakt 7sek efter entren luktar jag som en gammal pundare som inte sett en dusch på veckor. Helt ofrånkomligt.


Visst kan det vara kul att svettas ibland. Typ efter ett hårt träningspass och en går från salen till duschen och alla ser hur mycket en kämpat, det känns bra. Eller typ efter sex som varat några timmar. Men då är det ju med andra. Nu i butiken är det ju bara jag, som påverkas av alla kunder som andas för mycket och för hårt.

Har ni förresten också varit med om det under sex, att personen som är över dig liksom droppar ner svett från sin panna ner i ditt ansikte? Så vidrigt! Haha jag dejtade en ett tag som lyckades med det för många gånger på rad, till sist såg jag till att vi aldrig mer gjorde någon liknande ställning, och sen slutade vi ses...

lördag i tre steg,

Publicerad 2011-07-10 12:17:03 i njuta,

Jag och Isabella möttes vid Svampen, och visst finns det inget roligare ställe ni hela världen och bara titta på folk än just där? Allt och alla har lyft sig själv till en låtsasnivå med dyra kläder och tre lager smink medan solen steker sönder huden. Fantastisk kombination. Mer Stureplanhäng framöver!


- sen hade vi picknick på en fantastisk filt som Isabella snott från ett kinesiskt flygplan. Mycket praktiskt och jag fick höra alla historier från hennes 3 veckor långa resa. Så nu ska jag också ut och resa någonstans, bestämde jag precis just nu.

- och vi åt svenska jordgubbar och drack rosé tills solen gick ner. Samt pratade väldigt mycket om kärlek och allt som hör till detta gigantiska ämne!

- sen avslutade vi på Balkongen som tillhör Kåken. Och vi var bokstavligen två av fem tjejer på stället, så hela klubben bokstavligen vände sig och granskade oss från topp till tå när vi klev in. Sen upptäckte vi att alla på plats var klonade så vi åkte hem istället.

En enkel kväll men som innehöll väldigt mycket. Sånt är väldigt fint.

kan vi ha legat?

Publicerad 2011-07-10 12:03:43 i Sex osv.,

Återigen hände det, att jag ser någon jag känner igen men som jag inte kan placera på vilket sätt vi känner varandra. Blickar fram och tillbaka och jag försökte föreställa mig naken för att se om vi möjligen kan ha legat?

Och även om det är en av mina wannabe-händelser att gå fram till någon snubbe och fråga "Kan vi ha legat?", så ville jag inte göra det med just honom...


Tre timmar senare hemma i lägenheten kom jag på vem det var, och vi hade inte legat. Det var bartendern från GK. Kul att jag känner igen honom. Kan det vara ett tecken på att jag hängt för mycket där i mina dar?

lördag kväll,

Publicerad 2011-07-09 18:09:39 i njuta,

Fina Isabella är äntligen hemma igen från tre veckor i Kina! Så ikväll ska vi dricka rosé i humlan och sen kila vidare till Kåken. Åh, det är sommar och jag ska hänga med en av de finaste, fan vilken fin kväll detta kommer bli! Smack!


- vädret gör mitt hår skrämmande lik en mikrofon?!

- kvällens raggpose, kan inte bli annat än succé!

allt jag aldrig sa,

Publicerad 2011-07-09 18:03:12 i Sex osv.,

Jag fastnade i en mans blick idag, och den påminde mig om dig. Minns du den där dagen, dagen efter St. Patricks Day och du tog mig i din famn och frågade om någonting hade hänt kvällen innan? Och med hänt så menade du inte om jag råkat illa ut, eller om någon skadat sig. Med hänt så menade du om jag hade gjort något med någon annan. Och jag såg in i dina bruna ögon och sa att det kanske hade varit så att jag kysst någon annan, men att det absolut inte betytt någonting.

Där stod jag i din famn, med klassen omkring mig på väg till nästa lektion. Iklädd klänningen från kvällen innan som luktade öl, cigg och en annan mans svett. Den vita övertröjan hade stora svarta fotspår på sig efter att jag dragit den efter mig när vi var på väg till den där efterfesten i skrapan. Kring halsen hade jag en reklamprydd halsduk och på huvudet bar jag en mössa med något whiskeymärke på.
- och min lärare hade precis kallat mig för Bortamatch-Caro, eftersom han känt igen kläderna sen puben.

Hur skulle jag kunna titta in i dina ögon och säga sanningen? Att det visst hänt så pass mycket mer än bara några kyssar. Att jag hann med att hångla upp minst tre män innan jag valde en som jag drog med hem på efterfest hos. Att jag drog med en kompis till en fest fastän skolan skulle börja inom tio timmar, för vem kan tänka på skolan när en efterfest lockar med kyld champagne?

För hur skulle jag kunna titta in i din blick och säga att bara en timme tidigare hade hon, min kompis, stått framför mig och ätit mintgodis, ryckt i min nakna kropp och sagt att det var dags att dra till geografilektionen? Och hur vi fnissade hela vägen till skolan och jag berättade allt om min champagnedränkta natt som slutade naket framåt småtimmarna.


Det finns så mycket jag aldrig sa, som jag dolde bakom smickrande meningar och undanflykter. Så mycket som du aldrig vetat om mig och som jag aldrig sagt. Och jag tror nog att om du vetat allt som jag aldrig sa, så skulle du inte försökt bli min vän igen.

dagens finaste

Publicerad 2011-07-09 17:10:19 i Sex osv.,

Ett par kommer in från varsitt håll av butiken, tar tag i en bok och möts sen framme i kassan vid mig. Då har de tagit samma bok, som de upptäcker skrattande!

- hur jävla fint är inte det på en skala? Lite som att de är så matchande som par att deras hjärno synkar och automatiskt väljer samma typ av bok. Eller så är det bara sjukt muppigt hur lik en kan bli sin partner? Gulligt eller muppigt?


ps. fast allra finast är det när äldre par går runt länge i butiken, varv efter varv och tillsammans väljer ut en hög med böcker de ska läsa tillsammans. Så vill jag också ha det om 53 år.

sommarens finaste vykort?

Publicerad 2011-07-09 17:08:03 i njuta,

Är äntligen hemma för första gången på en vecka? Blommorna lever och hemmet står kvar. Dessutom möttes jag av sommarens finaste vykort. På Peace and Love fanns det en gratis brevlåda vid en butik, så medan jag åt chips fick mina favoriter skriva varsitt kort till mig :)


- knullande kaniner var ett av vykortsmotiven

 - Fredrik har nog den finaste handstilen i världen!

<3

något italienskt, som maffioso.

Publicerad 2011-07-08 09:32:40 i min vardag,

Jag vill förstå, men det är så svårt. Så mycket nya termer, ord och känslor som jag försöker men långsamt tar till mig. Samtidigt som jag vill bära honom på mina axlar vill jag lämna rummet, lämna platsen och lämna världen. Jag vill ignorera det som sker framför mina ögon och jag vill att allt ska vara som vanligt. Minns knappt hur det var innan detta hände? Eller jo det minns jag, jag skulle precis säga upp kontakten för att du glömt bort mitt sista och avslutande läkarbesök, och sen ringer du och meddelar detta. Lustigt hur livet och känslorna måste vända om ibland.

Jag säger att hans nya medicinförpackning är fin och vi tycker båda att den är mer praktiskt och mycket snyggare. Dessutom får det plats mycket mer tabletter, mycket mer än det han tidigare tog. Han läser högt och säger sen vad han tänker om namnen. "Hörru Caro, den här då! Det låter ju som något italienskt. Som maffioso".

solsken,

Publicerad 2011-07-08 09:05:54 i min vardag,

Åter hemma i stan och njuter av de sista minuterna av min minisemester. Har hängt med honom, skrattat, läst manus, plöjt böcker, lyssnat på fåglar och sovit. Och ätit en massa kött. Samt fått lära mig allt från varför vi inte äter överkörda djur till halva systemets ölsortiment.

Nu måste jag hinna plöja mailen, skicka ut infobrev till mina föredetta-wannabe-informatörer till Arvika och det gör så ont. Jävla jävla Arvika att ni konkade två veckor innan! Vart ska jag göra av all min pepp?


Insåg att det även vankas helg? Jag ska inleda den tillsammans med HT, och vi ska ha Harry Potter-maraton, äta tacos och mysa på söder. Förutom det vill jag träffa Anna som varit borta i tre år, Naddi som börjat jobba och Isabella som varit i Kina i tre veckor. Och hinna säga hej då till finaste Ellen.
- samt göra om i mitt rum och hitta en dejt till nästa vecka.

vad står det i min panna?

Publicerad 2011-07-08 09:00:04 i Sex osv.,

C - Asså Ernst, nu är det någon som säger att den känner mig, som liksom lagt till mig på fb?
E - Aha, hur ser han ut och vad heter han?
C - Eh ja. Det är en gammal gubbe och han heter XX.
E - Åh herre gud! Ta bort honom och blocka honom! Han är jätteäcklig! Och så har han precis skilt sig!
C - Och vad tänkte han sig liksom att vi har gemensamt? Eller va?


Och saken är den, att detta är andra gången som någon av Ernst gamla kollegor från hemvärnet lägger till mig på fb. Som att jag skulle vara intresserad av en gammal militärgubbe? Och jag kan inte låta bli att tänka hur det gick till när de hittade mig? Har de gått in på hennes sida, gått igenom hennes vänner eller bara tryckt på min bild då jag alltid finns i hennes logg? Och typ tänkt "hon där, hon är ung och lammkött, hon vill säkert ha besök av stora stygga vargen! Mohaha!"


Usch, det är både skrattretande och kräkframkallande på en och samma gång.

semester!

Publicerad 2011-07-05 12:49:03 i njuta,

Vaknade av hans sms inatt och jag somnade flinandes med en klump i magen: Hej Carolina! Ring mig imorgon kram Pappa, och jag kan inte låta bli att fundera över hur han tänker när han formulerar sig? Som att förnamnet måste vara med i början för att smset ska hitta rätt? Och som att jag inte skulle veta vem det var om han inte avslutade med pappa? Som att hans nr inte var det första jag lärde mig utantill? Fina pappa.

Och jag vacklade mellan oro och wannabe-lugn, samt den där hotkänslan att jag dödar något eller någon om något allvarlig hänt. Men han ville bara säga att han hämtar mig efter jobbet och att vi ska äta hamburgare på vägen ut.


Så jag tar lite semester, iaf fram till fredag morgon. Ska ägna dagarna ute på landet, gå barfota i gräset, plocka blåbär, andas frisk luft, plöja böcker och hänga med familjen. Funderar tom på att stänga av mobilen. Men jag kanske trillar av jordens yta då?

två nya,

Publicerad 2011-07-05 12:44:40 i Sex osv.,

En av de bästa sakerna med att hänga med andra människor och nya bekantskapskretsar är att en lär sig så mycket nya uttryck. Och jag älskar att sno andras. Dessa två har nu tillkommit i samlingen:

 1. Han där med en klick smör på!
 2. Honom skulle en inte direkt sparka ur sängen!

Åh, hur bra är dom inte på en skala? Visst, kanske en aningens sexistiska. Men ibland blir det så att dessa fraser och dylika meningar bara ligger bra i munnen. Och dessutom finns det ju skillnad på skämt och verklighetsuppfattning. Det fattar ni väl?

det finns en skillnad,

Publicerad 2011-07-05 05:07:54 i Sex osv.,

Som ett litet tillägg till gårdagens inlägg: det finns en stor skillnad på att minnas känslorna och den smärtan som gick igenom kroppen när det tog slut och den tiden efter det - och gällande hurvida en kommit över personen.


För jag minns fortfarande det exakta datumet när jag insåg att jag kommit över honom, och sen den där känslan när jag insåg att jag hellre skulle äta glas än att umgås med honom igen. För ni förstår, jag hänger inte med människor vars människosyn liknar typ Hitlers.

så jävla fin kväll

Publicerad 2011-07-05 05:04:33 i njuta,

Har återigen insett att det är så lite som gör en kväll fin och fantastisk. Allt som krävs är en bästis, lite pasta, lite spel, lite minnen, världens bästa skratt och kärlek.

den där smärtan som aldrig riktigt går över,

Publicerad 2011-07-04 22:01:04 i Sex osv.,

Det dröjer ungefär två stationer innan jag inser att det inte alls droppar från taket, utan att det är mina egna tårar som droppar från kinderna och blöter ner benen. Jag hör mitt eget hulkande och ignorerar totalt att jag är på allmän plats. Hur kan en främmande människa skriva på ett så vackert och knivskarpt språk att det drar fram minnen jag knappt har kvar och åter väcka den där känslan till liv? Den där smärtan som klyver hjärtat i bitar.

För jag förstår så mycket av hennes karaktärer, för jag har också varit en liten flicka som haft en pappa som en dag tog lite saker och gick ut genom dörren. Lämnade tre hjärtan i bitar och så mycket frågor som aldrig fått några svar. Jag minns fortfarande hur hon tog mig i handen och vi gick in ett annat rum medan de vuxna skulle prata ifred. Och jag minns hur jag fick gå till en psykolog där jag fick en bok om en hund som bar röda stövlar. Och hur de vuxna kom fram till att jag numera var livrädd för att vara ensam och mörker. Det är ju knappast en slump att jag än idag är beroende av närhet, somnar som bäst med min hud mot någon annans och till 97% alltid har ljud omkring mig. För det är så det är.


Och jag förstår kvinnan som blir lämnad, i spillror med hjärtat utslitet, den där domnande känslan när ens värld vänds upp och ner, när en inte riktigt fattar någonting alls mer än att de en trodde var ens livs kärlek, ens liv och ens framtid en dag säger att en inte längre älskar en. Och jag minns hur jag kom hem från en tio dagar lång resa, och hur han under denna tid kommit fram till att han inte längre var kär. Och jag minns hur jag slängde iväg en köksstol och ville förstöra allt materielt i min närhet för att på något sätt hålla mig från att förstöra en kropp, ett hjärta och ett liv som gick i delar. Och hur jag packade om min semesterväska och åkte hem till Sanna. Hur jag bodde på hennes soffa i nio dagar, såg alla tre säsonger av The Nanny och läste Martina Haags krönikor. Som att skrattet skulle kunna läka mitt hjärta som gått sönder.
- och den där övertygade känslan med ett hjärta som trotsigt fortsätter slå. För visst kommer han komma tillbaka? För det är ju vi. Det finns ju inget annat än det. Klart det är vi. Och skulle det inte vara vi så kan han ta allting. Jag vill inte ha lägenheten och ber han mig tömma min resekassa på över 50 tusen så gör jag det. Jag gör vad som helst. Bara det är vi igen.


Hjärtat och kärlekens kraft är både det finaste och mest skrämmande jag vet.

echo echo echo

Publicerad 2011-07-04 05:09:04 i Sex osv.,

Lite tomt känns det ju. Det blir alltid såhär när jag varit iväg på något över några dagar, då blir det sen supertomt när en väl kommit hem igen. För nu har en ju hunnit vänja sig vid att bo i en tältby med 14 andra och hänga konstant med ett stort gäng.

Och vi var världens finaste gäng! Dygnen var fullsmockade med väldigt mycket skratt, pepp-rundor, kramar, diskussioner, mysigt häng och alldeles för lite sömn! Jag hade nog inte bangat på några fler dygn i tältet med Robin och fint häng med resten. <3
- då fattar ni hur fint det varit. För hur ofta längtar en tillbaka till en camping?


ps. honeyanna, kom förbi snabbt så vi kan kramas och uppdateras! Miss you!

hur liten är världen?

Publicerad 2011-07-04 05:04:49 i resor,

Peace and Love slog besöksrekord igen, i år var det 50000 personer! Kan ni fatta hur många det är? Helt galet många på en så liten jävla yta. Människor från hela världen hade vallfärdat dit för att hänga. Crazy.
- och det som är mest crazy är att jag sprang in i flera människor jag känner, men som jag aldrig annars ser!

Minuterna innan The Ark ska gå på scenen så träffar jag Adde! Min gamla fina bästis Adde som jag inte träffat på flera år, så jävla fint! En jag utbildat kom till tältet och hälsade, två ragg från qx gick förbi och jag låtsades att det regnade. Dessutom delade jag ut kondom till förmodligens Stockholms snyggaste snubbe.

Ni vet väl vad vi säger om ödet?

färdig.

Publicerad 2011-07-04 04:59:40 i Sex osv.,

Har ni känt den där känslan när en äntligen släppt taget. Eller äntligen, ibland är det ungefär som att skära loss en kroppsdel och ibland är det mer som att andningen numera sköter sig själv och det blir lite lättare. När en känner i varenda cell att en förändring har skett och till något så mycket bättre. Hjärtat slår inte längre för den där personen och hon har blivit bortplockad från alla reflextankar. Visst kanske personen fortsätter att existera i verkligheten, men aldrig på samma sätt i ditt liv.

Och ibland finns det ingen bättre känsla när en inser att detta äntligen har hänt.

hemma från Peace and Love.

Publicerad 2011-07-03 19:02:45 i Sex osv.,

Nu är jag hemma på söder och har packat upp all packning. Var övertygad om att jag skulle komma hem med en fjäderlätt packning, men hann med att fynda på både en Circus Sale och en Zipperall! Som jag kommer nöta sönder den.


Peace and Love har varit helt fantastiskt. Jag har hängt med det finaste av de finaste gängen och har ägnat dygnen åt kampanjande för Colour Of Love, skratt, intressanta diskussioner, kramar, sol, sex-snack, häng och massa konserter. Jag är helt fullproppad med känslor, kärlek och fina minnen. Så jävla jävla fin vecka <3

Om

Min profilbild

Caro Wikbro Carlén

jag arbetar som sexualupplysare och har huvudfokus hivprevention och säkrare sex. förutom det gillar jag att läsa, feminism, hångla med min donna, mina queens, New York, att äta, vettiga serier, genus, att resa och att diskutera. och det är ungefär det jag bloggar om.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela