jasså han!

Träffade en släkting uppe i Norrland, som efter artighetsfraserna frågade "Men var är han då? Killen?" Och min första tanke var: Men hur fan kan han veta något om Mr X? Eller Hunken? Eller vem är det han egentligen syftar på?

Tills vi kom fram till att han menade min exsambo:
C - Jasså han! Nej gud nej, han är ett as!
S - Jaha, oj, eeh jahaa...
C - Nej men asså det var inte bara jag som tycker det, utan alla!
S - Det kunde man ju inte tro.
C - Nej, men så är det iaf. Ett jävla as.
S - Jaha, men oj då, då var det ju bra att det blev såhär!

Och det bästa med hela det här samtalet är att han är så pass borta ur mitt liv att min hjärna hellre refererar till ett one night stand än till någon jag varit sambo med. Härligt det där med hur hjärnan dödar det onödiga!

happy pride!

Jag är så uppe i min egna lilla värld här i Piteå - det är ju för fasen Pride denna vecka! Det är seminarier, konserter, diskussioner och en massa annat bra. Det är kärlek, sex, regnbågar och fina människor<3
Idag är det dessutom den stora Prideparaden!! Det finns fan inget vackrare än detta! Jag har sett det fem år i rad nu, och jag gråter varje gång och går därifrån med hjärtat och själen fullpumpat med kärlek<3

All kärlek är vacker kärlek, så kramas, pussas och mys lite extra idag! Visa att du bryr dig om dina nära och kära. Kärlek!

piteå

Piteå är en fin stad, det är små fina hus, trevliga människor och en riktigt mysig stämning. Till skillnad från Arvika så är detta en riktigt familjefestival med karuseller, mattält och folk i alla åldrar. Folk är trevliga och jag har fått till riktigt många och fina samtal. Långa diskussioner och samtal som verkligen går in i människor - älskar den känslan av att det jag säger går fram och gör skillnad!

Konserterna är väldigt bra och jag har hitills hunnit med Oskar Linnros, Salem al Fakir, Lars Winnerbäck och The Bombetts! Ikväll väntar The Sounds och Kent.

salem!

Åh, jag är så kär! Den mannen är så jävla fin att jag inte vet vart jag ska ta vägen. Igår när han körde genrep var det bara jag framför scenen, och jag stod där med världens flin och bultande hjärta.
- sen under konserten fick vi connections! Vi pratar ögonkontakt, mimik och tecken - jajamänsan! När jag far till malmö är det jag som kommer att ligga med Salem<3

Han är bara så otroligt fin att jag dör! Det finns nog ingen som är gulligare på scen, när han kör sina mellansnack så smälter hjärtat gång på gång, man vill bara plocka med honom hem och leva lyckliga alla sina dagar!

konsert-crush

Vi såg Dead by April igår, och jag hade hört max 3 låtar, men när jag såg dom live så var det som att jag alltid tyckt om dom! Jag fick en rejäl konsertcrush och ville ligga med varenda en i bandet. Deras energi och utstrålning på scen var helt fantastisk! Och jag blev återigen påmind om hur otroligt jäkla sexigt det är med män som sjunger, bär svarta kläder och har tatuerade armar.

Och ja, jag dog lite när jag träffade bandet efteråt - och det slutade med att jag fick både armen och min tröja signerad. Saker som bara sker när man upplevt en konsert-crush!