sexualupplysare och bokälskare

jasså han!

Publicerad 2010-07-31 12:37:05 i Sex osv.,

Träffade en släkting uppe i Norrland, som efter artighetsfraserna frågade "Men var är han då? Killen?" Och min första tanke var: Men hur fan kan han veta något om Mr X? Eller Hunken? Eller vem är det han egentligen syftar på?

Tills vi kom fram till att han menade min exsambo:
C - Jasså han! Nej gud nej, han är ett as!
S - Jaha, oj, eeh jahaa...
C - Nej men asså det var inte bara jag som tycker det, utan alla!
S - Det kunde man ju inte tro.
C - Nej, men så är det iaf. Ett jävla as.
S - Jaha, men oj då, då var det ju bra att det blev såhär!

Och det bästa med hela det här samtalet är att han är så pass borta ur mitt liv att min hjärna hellre refererar till ett one night stand än till någon jag varit sambo med. Härligt det där med hur hjärnan dödar det onödiga!

happy pride!

Publicerad 2010-07-31 11:59:29 i Sex osv.,

Jag är så uppe i min egna lilla värld här i Piteå - det är ju för fasen Pride denna vecka! Det är seminarier, konserter, diskussioner och en massa annat bra. Det är kärlek, sex, regnbågar och fina människor<3
Idag är det dessutom den stora Prideparaden!! Det finns fan inget vackrare än detta! Jag har sett det fem år i rad nu, och jag gråter varje gång och går därifrån med hjärtat och själen fullpumpat med kärlek<3

All kärlek är vacker kärlek, så kramas, pussas och mys lite extra idag! Visa att du bryr dig om dina nära och kära. Kärlek!

piteå

Publicerad 2010-07-31 11:50:10 i resor,

Piteå är en fin stad, det är små fina hus, trevliga människor och en riktigt mysig stämning. Till skillnad från Arvika så är detta en riktigt familjefestival med karuseller, mattält och folk i alla åldrar. Folk är trevliga och jag har fått till riktigt många och fina samtal. Långa diskussioner och samtal som verkligen går in i människor - älskar den känslan av att det jag säger går fram och gör skillnad!

Konserterna är väldigt bra och jag har hitills hunnit med Oskar Linnros, Salem al Fakir, Lars Winnerbäck och The Bombetts! Ikväll väntar The Sounds och Kent.

salem!

Publicerad 2010-07-31 11:42:47 i Sex osv.,

Åh, jag är så kär! Den mannen är så jävla fin att jag inte vet vart jag ska ta vägen. Igår när han körde genrep var det bara jag framför scenen, och jag stod där med världens flin och bultande hjärta.
- sen under konserten fick vi connections! Vi pratar ögonkontakt, mimik och tecken - jajamänsan! När jag far till malmö är det jag som kommer att ligga med Salem<3

Han är bara så otroligt fin att jag dör! Det finns nog ingen som är gulligare på scen, när han kör sina mellansnack så smälter hjärtat gång på gång, man vill bara plocka med honom hem och leva lyckliga alla sina dagar!

konsert-crush

Publicerad 2010-07-30 11:43:39 i Sex osv.,

Vi såg Dead by April igår, och jag hade hört max 3 låtar, men när jag såg dom live så var det som att jag alltid tyckt om dom! Jag fick en rejäl konsertcrush och ville ligga med varenda en i bandet. Deras energi och utstrålning på scen var helt fantastisk! Och jag blev återigen påmind om hur otroligt jäkla sexigt det är med män som sjunger, bär svarta kläder och har tatuerade armar.

Och ja, jag dog lite när jag träffade bandet efteråt - och det slutade med att jag fick både armen och min tröja signerad. Saker som bara sker när man upplevt en konsert-crush!

hej då högland!

Publicerad 2010-07-28 21:20:21 i min vardag,

Nu är vår lilla vistelse över, en vistelse som varit full med familj, kortspel, mygg, mat, barndomsminnen och svensk sommar i ett nötskal.
Om några timmar ringer klockan och jag får skjuts till Östersund, därifrån vidare med buss 10h och till Piteå. Fredag-söndag är det Colour of Love, säkrare sex, kondomer, musik, fina människor, Piteå Dansar och ler, Oskar Linnros och ännu en festival att bocka av!

Därefter ska jag hem till sthlm. Andas, baka muffins, mysa med fina vänner, göra om lägenheten, bli klar med behandlingen och fortsätta njuta av sommaren.

vintage

Publicerad 2010-07-28 16:06:38 i

Man kan göra sina fynd i detta hus, och förutom den löjligt vackra spetskimonon så har jag även fått en svart sidenskjorta, en svart hatt och fyra svarta krukburkar från Höganäs.

om kärlek.

Publicerad 2010-07-28 15:53:59 i Sex osv.,

Jag och mormor pratar om kärlek när vi får tid, så fort vi blir ensamma brukar jag passa på att ställa frågor, och jag ser hur hon ler och drömmer sig tillbaka. Hon berättar om hur hon och Morfar träffades, hur stilig och fantasisk man han var, vad de brukade göra - när det kommer till kärleken och dessa minnen finns det ingen osäkerhet eller vimsighet över mormor. Det är som att dessa minnen lagratas extra noga för att aldrig falla bort.

De träffades i unga år, när de båda var ute på äventyr och deras vägar korsades när deras båda umgängen skulle stjälva rovor! Efter den dagen var de dem två, genom krig, förflyttning och allt man hinner med under ett äktenskap som varade över ett halvt sekel.

Hon ger mig drömmar, frammålade illusioner och fantasier om en fin kärlek som existerar utanför böckerna, filmerna och musikens värld. En kärlek som bygger på gemensamma känslor, trygghet, tillit och glädje.

ny bok

Publicerad 2010-07-28 13:37:52 i min vardag,

Häromnatten när jag precis avslutat en bok, fick jag en ny bokidé! Och vilken jävla idé! Den är så fullkomligt jävla lysande att jag tre minuter efter att jag skissat klart själva bokidén, började fantisera om hur jag tog emot priser, läste recensioner om mig själv och gick på bokreleasen!

Det är inte en roman, som den andra boken jag skissar på - utan detta är en samhällskritisk bok, en riktig käftsmäll!
- jag ska bara maila iväg min bokidé och tigga lite tips från två fantastiska kvinnor - sen sätter jag igång.

herpes

Publicerad 2010-07-28 13:09:48 i Sex osv.,

Jag har fått munsår, hur jävla ironsikt är inte det på en skala att jag ska stå och snacka säkrare sex och könisar hela helgen - och själv stå där med ett jävla munsår!

Undrar fan om det inte kan vara herpes? Skulle faktiskt inte vara helt orimligt med tanke på att det är Sveriges vanligaste könssjukdom, och jag tror det är 70% av hela befolkningen kommer någon gång under sitt liv ha haft det.
- dessutom är ju den som många andra könssjukdomar att den inte har några symptom, alls! Så att man utan problem kan överföra och bära på könisen utan att ha en jävla aning! Sämst!!

barbiedrog

Publicerad 2010-07-27 17:18:45 i Sex osv.,

"Använd detta preparat regelbundet och du blir snyggare, sexigare, kåtare och brunare!" -
- kan låta som en annons tagen ur Barbies veckotidning, men sanningen är den att detta är att preparat som dagligen säljs och köps hem av svenska kvinnor!

Men asså helt jävla ärligt, vart fan är världen på väg?! Kvinnan i programmet som använt detta preparat under flera år - som nu visar sig ha biverkningar som svår hjärtklappning och andnöd - sa med en ryckning av axlarna: Men det lät ju så himla bra!!


Det är i stunder som dessa som jag anser att människans utveckling har gått några steg för långt och åt helvete. Hur mycket jävla dumt kan man upptäcka och utveckla för att paja för kvinnor?

romantisk spets

Publicerad 2010-07-27 17:09:01 i

Vi fick gå igenom lite av mormors ägodelar idag, och jag fick för-ärva hennes underbart vackra spetskimono som hon en gång fått av morfar. Tunt, skirt spetstyg och jag älskar den!

hemlängtan.

Publicerad 2010-07-27 16:43:12 i resor,

Kvoten börjar bli fylld nu, av alldeles för mycket mygg, skog och familj. Som jag förklarade för Jennie. "Du vet hur jag är, tänk då att det existerar tre exakt likadana i samma hus, till!" 
- och hur förklarar man för sin familj att sluttampen på behandlingen gjort mig till en introvert som föredrar böcker framför sociala samtal. Eller att trots 13h sömn så är jag ändå trött?

Det kommer bli en skön mellanlandning mellan mormor och piteå med en busstur på över 10h. Ensamt och alldeles tyst.

kunskap om HIV

Publicerad 2010-07-26 20:37:37 i Sex osv.,

Jag hörde ett reportage på P1 idag, jag som aldrig i mitt liv rattat in denna kanal tackar mormor och den dåliga mottagningen - för det var direktsänt från den stora konferansen om HIV i Wien. 

Man uppskattar att över 33 miljoner runt om i världen idag lever med HIV - 10 miljoner beräknar FN ha dött av AIDS innan 2015!
   Forskare vet inte idag vad för slags botemedel som krävs för att ta död på detta virus, men man gör framsteg varje dag och i nuläget finns det bromsmediciner som gör att man kan leva ett nästintill normalt liv.

Därefter blev en HIV-informatör, Lasse Lindberg intervjuad - och jäklar vad han var bra! Han slog huvudet på spiken när det gäller HIV och AIDS - Kunskap!

Kunskap, kunskap, kunskap! Det finns inget viktigare och utan kunskap om sjukdomen, dess biverkningar, spridningssätt och allt annat så kommer den aldrig gå att stoppa!
- och det är detta jag brinner för! Jag skulle gladeligen jobba heltid med att bara informera, diskutera och prata om HIV, i sverige och runt om i världen! För det är viktigt och det behövs. Det är exakt lika viktigt att informera skolungdomar, politiker på riksnivå som byar i södra afrika.


ps. fram tills att jag gjort revolution - se till att använda kondom och ha säkrare sex! För det är det bästa vi kommit fram till hitills!

födelsedag

Publicerad 2010-07-26 20:27:22 i min vardag,

Jag har blivit firad från tidig morgon med sång och paket, var en timme i Dorotea och hann få täckning på mobilen, en rad fina sms och några samtal. Därefter skålades det i skumpa, ännu mer sång och nu tårta.

Lugn dag, men med mycket skratt och kärlek! Ganska stor kontrast i jämförelse med hur förra årets födelsedag blev - minns ni? En dag som började med skratt och som slutade med att jag grät och fylleåt varmkorv tills jag somnade...

Mycket hinner ske på ett år, det har vi väl alla insett efter detta jäkligt fartfyllda år? Jag har nog hunnit med att leva minst 5 år bara på detta år, och planerar att leva minst 7 på det kommande! En sak är iaf säker, jag ska inte befinna mig i sverige när jag firar min 22 födelsedag, vart det blir får lösa sig.


- tack alla fina för gratulationer, sms och samtal!

radioskugga

Publicerad 2010-07-26 10:52:06 i min vardag,

Jag befinner mig hos mormor, i en liten liten by utanför civilisationen i Norrland. Byn är så liten att det räcker med att adressera posten till diverse fack, alla känner alla och det blir action i byn när två bilar möts på vägen.

Det är tyst, stilla, luktar gott och skog. Allt är precis sig likt och jag skulle lika gärna kunna vara 10 istället för 21. Exakt samma prydnadssaker, samma lukt, samma mormor, samma grejer att göra när vi kommer hit. Det är lite som att leva ett barndomsminne i nutiden.

Idag fyller jag 21, och jag önskar mig två U - upplevelser och undies!

oskar/norrland

Publicerad 2010-07-24 06:54:16 i min vardag,

Jag lyssnade på Oskar Linnros igår, konstant under flera timmar - så bra och jag blev lite mer kär för varje spelning! Så pass kär att jag drömde om honom, vi gick hand i hand och kysstes på en festival. 

Om fem min går avfärden mot Mormor och Norrland! Tidigast på torsdag får jag någon form av kontakt med omvärlden, fram tills dess kommer det vara stendött från mig. Jag har med mig 5 böcker, känner mig väl förberedd!


- jag är nog lite kär i dig, och vi ses i Piteå och förhoppningsvis Malmö

ett kapitel

Publicerad 2010-07-24 00:02:42 i Sex osv.,

Sådärja, har precis skrivit klart några fler sexuella äventyr, och det sista handlade om Mr X. Det var en fin historia vi hade tillsammans, fin, kul, sexig men dock för kort. Det är en ganska häftig känsla att gå tillbaka till ett minne och en människa som fått ens hjärta att dunka och som man haft några av sina bästa stunder med - gå igenom del för del och skriva ner allt.

När vi sågs på arvika så påminde jag om boken, "Svenska kvinnors sexuella äventyr", som kommer ut i oktober, och jag påminde om att vår lilla historia kommer att finnas med! Han log bara sexigt och jag bestämde att han skulle bli min dejt till boksläppet.

avtryck

Publicerad 2010-07-23 23:10:29 i Sex osv.,

vi träffar nya människor, bekantar oss, vimlar runt och släpper taget om vissa. På fem minuter kan en människa virvlat in och ut ur ens liv för att aldrig mer komma tillbaka, medan andra tar längre tid på sig att ens våga närma sig, för att sen aldrig lämna.
avtryck - dessa fina människor, hjärtan som bankar och leenden som får det att pirra i magen och skratt som smittar. De lämnar avtryck och spår i ens hjärta, medvetande, bland känslor och tankar. Små guldkorn som man vet redan efter första samtalet att den där, kommer finnas kvar ett bra tag till och det finns ingen härligare känsla <3

hemläxa

Publicerad 2010-07-23 21:59:39 i Sex osv.,

Fina flickor, Katerina Janouch behöver lite fler sexiga äventyr - och då jag känner er rätt så vet jag att ni varit med om ett och annat sexuellt äventyr under era dagar! ;)
Sexigt, skojigt, romaniskt, klantigt eller bara allmänt minnesvärt - skriv ner och skicka bums till
kjanouch@telia.com och det får vara hur långt eller kort ni vill, skriv bara din ålder.

jag har fortfarande trefyra äventyr kvar, som ska skrivas klart nu!


ps. Kom nyss på att jag lovade er en fest när förra boken släpptes, men det kom en dumpning och sjukdomsbesked imellan - så vi kör en i oktober när denna boken kommer ut istället! Jag ser framför mig ett gäng härliga tjejer, rosa bubbel, småkakor, vattenpipa och sen dans resten av natten!
- för festinbjudan krävs minst ett sexuellt äventyr! ;)

drömprins

Publicerad 2010-07-23 20:13:59 i Sex osv.,

Jag blir alldeles snurrig i huvudet av människors planer, rop på, drömmar och krav om den blivande drömprinsen. Jaktsäsongen är igång dygnet runt och man är alltid på helspänn. Vart, när och hur som helst kan han ju faktiskt dyka upp; på ica, din grannes killes kusin, din chef eller din bästis storebrors frus morbror!

Kan vi inte bara droppa jakten och låta livet rulla på ändå? Jag slår vad om att det kommer bli så mycket roligare när man inte behöver stressa över vart han kan befinna sig, och bara vara. Pang! Det är då han kommer dyka upp! Eller så dyker det upp ett trevligt och sött tidsfördriv, kanske en gullig hovnarr eller en kaxig piga?


- det kanske är dags att vi låter 2000tusen talet skölja över oss totalt, stoppa tillbaka drömprinsen i sagoboken och bara njuta av livet, kärleken och fina människor!

barndomen i ett nötskal

Publicerad 2010-07-23 19:25:54 i min vardag,

Har tillbringat några få men underbara dagar på landet. Barfota i gräset, mycket skratt, barnlekar, bad, sol, smultron, fjärilar slöläsning och gungställningen. Stilla, bekant och minnen som blandas med nutiden -- och framtiden, för om 10-15 år är det kanske jag som bär mina barn över sanden för att dom ska slippa få smuts och sandkorn på fötterna efter badet?

trött.

Publicerad 2010-07-23 19:24:36 i min vardag,

I tisdags tog jag det som blev mitt näst sista provsvar, jag har två sprutor kvar och exakt 18 dagar kvar av tablettätande - ett läkarbesök kvar och sen är jag helt frisk. FRISK!
- frisk mot en äcklig jävla knarkarsjukdom som satt sig på min lever, åker runt i mitt blodomlopp, sabbat mitt humör, min aptit och klippt flera vänskapsband.
 
Men även om jag är stark, stark som ett jävla berg eller åskoväder så är jag trött, så fruktansvärt jävla trött. Jag är trött på misslyckade provtagningar för att min arm är för sönderstucken, trött på jaga läkare och provsvar, trött på folks frågor och omtanke, trött på att äta tabletter, trött på att inte få supa, trött på provsvar och längtan, trött på att ingen förstår hur det känns.

Jag grät bakom mina solglasögon på väg hem från provtagningen, så tyst att ingen skulle höra och med Robyn på högsta volym i öronen. Fy fan vilken killer-känsla det kommer bli när detta är över. Och jag ska fira med kärlek, fina vänner och en bacardi breezer watermelon.

förskottspresent

Publicerad 2010-07-23 17:42:14 i

När man blivit så pass vuxen som jag är, så är det tillåtet att köpa sina egna presenter. Vi var förbi Fabriksbutiken, och tanten inom mig dog några gånger.


- jag älskar burkar, och kommer samla på mig tills jag dör

- dessa kiwi-darlings fick följa med hem!

kommunikation

Publicerad 2010-07-23 17:26:19 i min vardag,

Min lägenhet är ett levande bevis på att den enbart fungerat som av/på-lastningsstation de två senaste månaderna. Jag vantrivs och springer bara in och ut mellan äventyren, när jag är hemma nästa gång väntas omstrukturering.

Arvika - landet - hemma - mormor - piteå - hemma - kanske malmö?

Imorrn bär det av igen och denna gång till mormor, är där fem dagar och sen vidare till Piteå och kampanjande med Colour of Love! Är taggad som fan på att träffa nya människor, Robyn, Oskar Linnros och annat mys.

- men, sveriges kommunikation! Vilket fiasko! Tillbringade för lång tid i telefon med Filip från resia, ja vi talade så länge att vi bytte namn och email. Men vi hann liksom inte bli klara med min bokning - så jag ska ringa tillbaka på måndag. Jösses.

tvärtom

Publicerad 2010-07-20 11:29:45 i Sex osv.,

Jag är nog den enda människan som jag hört talas om som lyckats "driva in" folk i relationer! Vad fan är det med mig och mitt beteende som gör det?
Jag som befinner mig i en period i mitt liv då jag är otaggad på fasta relationer för tillfället - de snubbar jag träffar hookar istället upp med första bästa tjej...
- nu är det liksom tredje snubben som helt random ska börja dejta! Vaa?! Vad händer med världen?!

highwayman

Publicerad 2010-07-20 11:26:15 i min vardag,

Jag börjar känna mig så jävla trött på stockholm, och framförallt människorna. Det är fan inte många som kan uppföra sig. Nu vill jag bara att behandlingen ska bli klar, och sen ska jag fly. Ja, jag ska bara packa en väska, hyra ut lägenheten och sen komma tillbaka när jag känner mig sugen på stockholm igen.

Fram tills dess flyr jag ut till landet igen. Där väntar fina ungar, blåbärsplockning, bullbak och två systrar. Samt en hög böcker som ska läsas. Dessutom så saknar jag några COL-are alldeles för mycket<3


ps. Vaxningen gick bra, kvinnan var helt fantastisk och det blev riktigt lyckat.

en brasse

Publicerad 2010-07-20 08:37:54 i Sex osv.,

Fick en bekräftelse nyss, och inom en timme ska jag befinna mig på en salong i gamla stan för att få mitt livs första brasilianska vaxning! Är lite nervös, men kvinnan lät supertrevlig på telefon - så jag hoppas hon är det live också.

Det ska bli väldigt spännande att äntligen få testa på detta och jag är väldigt spänd på resultatet! Samt om hon som utför vaxning kommer lägga blygdläpparna till rätta, känns logiskt.

arvika/iväg igen

Publicerad 2010-07-19 13:49:42 i resor,

Jag saknar Arvika så mycket, jag saknar att det jämt fanns fina människor att prata, skratta och kramas med, att klappa på Dannes fina huvud, dansa och skratta med Malin, prata med underbara Charlie och Johanna - allt!
- nu åker jag iväg till landet tillsammans med fina systrar, jag hoppas på mycket vila, sol, bad och skratt!

festivalsex - sexfestival

Publicerad 2010-07-19 13:45:23 i Sex osv.,

Vi på Colour of Love var på en festival och snackade säkrare sex hela dagarna - otroligt kul och stimulerande att möta nya människor, svara på frågor och funderingar, lära ut och spräcka dumma myter. Det blev fittan och kukens anatomi, sant eller falskt, kondomsnack, sex, kärlek och massa fina diskussioner. En riktig sexfestival!
 
Samt att jag förlorade min festivalsex-oskuld, i dubbel benämning. Dels för att det var min första festival, och dels för att det var min första sexupplevelse på festival. Det var trångt, skumpigt, klumpigt, fumligt och fyllt med mycket skratt, gamla minnen som återupplevdes och njutningskänslor som väcktes till liv igen.

name the pet

Publicerad 2010-07-19 12:33:02 i Sex osv.,

Det börjar bli lite rörigt i mitt liv, iaf när det kommer till pojkarna - dom heter ju samma sak allihopa! Vad är grejen med att föräldrarna för 20-25år sen hade noll fantasi?!

Just nu finns det tre karlar i min umgängeskrets, och för att göra ett tydligt exempel av detta: mr X som jag dejtade förrut heter Carl, killen jag träffade på midsommar heter Calle, samt att min fina COL-kollega heter Carl men kallas för Calle!
+ två killar jag låg med i höstas hette båda Erik!

Lösning på detta?! - var och en får varsitt passande smeknamn som jag döper om dom till i mobilen och sen försöker komma ihåg även i verkligheten. Katching!

baksmälla.

Publicerad 2010-07-18 21:39:18 i resor,

En i vår grupp sa att man kunde få som en baksmälla efter det att man kommit hem efter en festival, och jag börjar förstå honom nu. 

Inledningvis var jag löjligt nervös och ville helst vända om, men efter en timme var det som bortblåst och jag upptäckte världens finaste gäng! Festivalen har bestått av så mycket kärlek, omtanke, glädje, skratt, humor, lekar, fina ord, underbara människor, bra musik, kondomer, sexsnack, arbete, vildssvinskebab och lite mer kärlek!
- jag är bara så glad att jag fått vara med om denna fina upplevelse och fått träffa dessa underbara människor<3


ps. jag fick högst 30min sömn inatt, och hela bussresan ner satt jag och prata med fina Danne, så nu blir det sängen och jag tänker sova tills jag vaknar!

hattrick i ex?!

Publicerad 2010-07-18 17:24:08 i Sex osv.,

Vad är det med världen och vad är det med ödet? Varför ska olika personer ur det förgångna komma tillbaka och hälsa på, jag klarar mig bra utan dom. En sak är iaf säker, de hör hemma det förgångna.

- för att förtydliga, inatt låg jag med mr X och ett halv dygn senare springer jag in i L. Varför inte köra en hattrick och ringa Tony eller Lena ikväll?!

hem ljuva hem!

Publicerad 2010-07-18 17:03:08 i min vardag,

Åh, äntligen hemma, skönt samtidigt som jag längtar tillbaka till den fina festivalen, underbara människor och bra konserter! Få dagar men så fullproppade med kärlek, skratt, känslor och fina möten. Aah, vårt Colour of Love-gäng var så bäst, där har vi många fina guldkorn<3

Nu väntar duschen, efter 5 dagar på camping, sovandes i tält och barfota i lera så finns det nog inget mer efterlängtat! Inom kort kommer en låååång uppdatering.

ps. yeees, visst finns det inget bättre tillfälle än just idag att springa in i gamla ex?! Don´t we just love faith! Tur att jag tom är göörsnygg efter fem dagars svettig camping!

bye bye!

Publicerad 2010-07-14 13:27:52 i resor,

Nu går tåget om en timme och jag ska bege mig till stationen. Jag är så löjligt taggad att jag inte vet vart jag ska ta vägen! Det ska bara bli så jääävla kul!!

- vad som händer med bloggen? Ingen aning, kanske hittar jag en dator där? Eller så kanske det blir ett och annat från mobilen? Det går som vanligt bra att skicka frågor och funderingar om allt som har med sex, kärlek, kåthet, relationer, hångel, könisar och sånt till fragacar0@hotmail.com eller lämna en kommentar!


smack smack!

första intrycket.

Publicerad 2010-07-14 13:21:06 i Sex osv.,

Ibland kan de första sekunderna var avgörande för hur en relation kommer att bli, det kan phucka upp sig på 7 sekunder och det kan bildas fjärilar på exakt lika många. Så jag kör på min korta kjol och låter tröjan tala för sig själv:


- phuck a duck vad jag är nervös, pirrig och astaggad på en och samma gång. Likt en hormonstinn fjortis är jag sprängfylld med känslor och adrenalin! Det ska bara bli så jävla kul att få komma iväg, uppleva Arvika och min första festival, träffa nya människor och snacka sex hela dagarna!

kollega

Publicerad 2010-07-14 13:08:49 i Sex osv.,

Sprang in i fina Leigh under min sista-minuten-shopping, och hon är helt fantastisk! Vi blev ihoppuffade på nyår för att vi har samma gemensamma mål - vi ska båda bli sexologer! Så jäkla häftigt och stimulerande att träffa någon med samma mål, och brinnnande intresse. Så vi babblade bort timmar om tankar, planer, åsikter, och diskuterade det vi brann allra mest för - allt inom sexologins ramar!
- sedan dess har vi haft lite sporadisk kontakt och uppdateras om hur det går för oss båda med dylika projekt och stapplande steg till målet.

Och hon har nu fått sin första krönika publicerade på löjligt duktiga Hanna Fridéns nya Sex & blandat-sida, hos nyheter 24. Denna braiga krönika kan ni läsa här! Jag är så stolt över dig darling!

hej kom och hjälp mig?!

Publicerad 2010-07-14 12:55:21 i resor,

När jag blev en sådan färsking? Om mindre än två timmar går mitt tåg, och jag har precis packat om för femte gången och kommit på ännu mer saker jag glömt packa ner... Först slängde jag bara ner lite småsaker, som sakta men säkert växte till en bag, och nu slutligen till en ryggsäck med tusen saker på utsidan...

Och det är inte direkt svåra saker jag glömt, utan bas-bas-grejerna som tandborste, handduk, myggmedel + att jag var tvungen att tänka efter om jag behövde passet med mig... FÄRSKING!!


- första omgången packning...


- femte och sista omgången packning.

Säkrare sex-kampanj

Publicerad 2010-07-14 09:53:27 i Sex osv.,

Aaah, jag är så jävla taggad att jag inte vet vart jag ska ta vägen. Fatta att jag ska få resa till Arvika i fem dagar, och bara prata sex!
   Säkrare sex, könisar, kondomer, självkänsla, kärlek, pirriga relationer och hångeltips - allt detta + tusen andra frågor som snurrar runt i ungdomarnas tankar! - love it!

Jag vet att vi bor i ett fint land, men när det kommer till sexualundervisningen så är den värdelös, räck upp en hand den som tycker att sin sexualundervisning var lyckad?!

Det är därför lilla jag finns, och alla mina andra fina vänner på Colour of Love - för att undervisa, lära ut, svara på frågor och ge en schyst, och bra bild på hur sex kan vara och funka!
- åh dettta är nog det jag brinner allra mest för, och det ska bli så kul! Nu måste jag packa klart!!

edward

Publicerad 2010-07-13 23:03:13 i Sex osv.,

Jag skulle egentligen behöva packa och fixa det sista inför Arvika imorgon, men det är för varmt och jag vill hellre läsa Twilight. Hur har jag kunnat missa denna överdrivet läckra serie?

Jag är så glad att jag inte läste serien när den kom, för mina hormoner och tonårskåta sinne hade inte klarat det. Jag hade med all säkerhet blivit ett av dessa galna fans som hånglar upp vaxdockor och tapetserar väggarna. Och vem kan klandra dom - han är ju vandrande sex, åtrå, passion och förbjuden kärlek!!

trekant

Publicerad 2010-07-13 22:43:20 i Sex osv.,

Kan det egentligen finnas något fel med denna sexuella konstellation? Det är så att säga mer kön och kropp när man är fler än två - vilket automatiskt borde innebära mer källa till njutning och lust! För mig som är tjej blir det alltså dubbel uppsättning av antingen kuk eller fitta, eller en av varje - klockrena förslag alla tre. 

Drömscenariot tror jag är när man som utomstående blir inbjuden till ett par, man får bara spela en gästroll och kan sen gå när pjäsen är över! Eller om alla tre är singlar och öppna för förslag. Detta är inget jag rekommenderar för par som inte är fullkomligt stabila och där risker för svartsjuka kan uppstå.

- grejen med trekant är just det att det avviker från den sexuella normen, det är något man kanske inte gör varje dag, det är spännande och sexigt! Men par, tänk er för en extra gång så att det inte blir trubbel, sex är för härligt och skönt för att paja relationer...

rött

Publicerad 2010-07-13 21:34:13 i min vardag,

Tillbringade denna vackra sommarkväll med Sandra, min fina vän från aspudden! Vi blev vänner direkt när hennes klass flyttade till aspis i sexan, och jag minns att vi kom bra överrens för att vi båda lyssnade på The Rasmus. Hon var även den andra personen och första flickan jag kysste!

Idag fikade vi i gamla stan, och sen köpte vi "extra söta jordgubbar till extra söta flickor" som vi åt vid vattnet och pratade gamla minnen, glömda kärlekar och smidde planer inför framtiden. Fin kväll med andra ord!


och jag dog när jag såg hennes tatuering!

mens

Publicerad 2010-07-13 17:20:52 i min vardag,

Inte det roligaste och tyvärr något vi tjejer måste ha för att jorden ska fortsätta snurra. Men jag tänkte underlätta lite iaf för er fina flickor i min närhet! Fick hem ett paket häromdagen innehållandes detta:- det var så mycket att jag var tvungen att bygga en pyramid!


ps. tack buzzador! omdöme och betyg kommer inom kort. Smack!

i´m like sponsrad

Publicerad 2010-07-13 17:14:55 i min vardag,

Det började med att jag var törstig, och sugen på att dricka ur en liten söt burk:


och sen slutade det med att den söta tjejen gav mig så mycket jag kunde bära!

- så, colafest hos mig! Någon som är på?

back on track!

Publicerad 2010-07-13 17:07:32 i min vardag,

Yeees! Jag är så jävla teknisk, nu har jag installerat och kirrat med kameran - och jag fattar hur den funkar. Så räkna med att ni i min omgivning kommer bli sönderdokumenterade framöver!

Inledde med obligatoriska egobilderna:


pocket shop

Publicerad 2010-07-13 15:23:59 i min vardag,

Jag var på arbetsintervju imorrse, och om jag ska lita på min intution så gick det bra, riktigt bra. Vi babblade på om allt och lite till i nästan exakt en timme. Senast denna vecka ska hon höra av sig om vad som händer härnäst, men det hon hade att erbjuda var en 80%-tjänst vid centralstationen i sthlm.

Gode gud, ge mig detta jobb! Det är butik, det är bra ob och det är böcker - kan det bli bättre?


update: fick frågan om vad jag jobbar med - just nu är jag anställd av tre olika företag som extrapersonal/timanställd/vid-behov/bäst-på-allt-anställd på American Cookies, Hagsätraskolan och S blommor.

   Så man kan säga att jag är fritidsledare, cafébiträde och blomflicka, samtidigt som jag bloggar och är wannabe frilansande Sexolog! ;)

sugmärken

Publicerad 2010-07-13 14:53:07 i Sex osv.,

"You got lovebites on you neck honey!" - Mångalen.

Visst är det något härligt och retro över sugmärken? Jag drömmer mig tillbaka till de där första festerna när man blev lullig på en cider, alla hånglade med alla och man vaknade alltid upp med minst två eller tre sugmärken på halsen.

Ett sugmärke skapas genom att man suger och biter på huden, placeras framförallt synligt på halsen, men kan göras i princip över hela kroppen.
Det är hett, sexigt, djuriskt och ärligt med sugmärken - det syns liksom utåt att man haft det kul och skönt! Jag älskar att få sugmärken, och det är något sexigt över att lämna ett också, lite som att märka ut sitt revir...

kamera.

Publicerad 2010-07-13 14:15:35 i min vardag,

Idag har jag utforskat ett nytt område - teknikens värld. Jag är inte teknisk och jag kan ytterst lite - alla mina tekniska varor i hemmet är köpta efter dess färger:
husgeråd: allt är mörkrött från OBH Nordicas Chiliserie
mobil, dator och kamera: babyrosa

Men då min kamera gått sönder tog jag mod till mig och inhandlade en ny, helt själv! Och det gick över förväntan, även om jag gick vilse i butiken tre gr och slutligen desperat bad om hjälp:
C - Jag behöver en kamera, är den här bra?! (pekar på den absolut billigaste)
S - Nej, inte ett dugg. Du får det du betalar för... Lägg till 200 och du får bla bla bla bla istället (pratar massa tekniska termer)
C - Paus! Jag kan ingenting, så liksom ge mig bara en bra och som är enkel!
S - Ooooookej. Här har vi en bra, med bla bla bla.
C - Tagen!

Han insåg ganska snabbt att han förhandlade med en blondin, så jag lät stolheten svikta, försöka hänga med i snacket som han ganska snabbt sänkte till mongonivå, han började han prata i termer som titta-på-bilden-knappen... Men det blev till slut en kamera, icke rosa och ganska ful, som jag nu måste lära mig.

livets to-do

Publicerad 2010-07-13 08:50:24 i min vardag,

Gud, livet bara snurrar på och om typ en kvart är det höst och halva hjärteskaran flyr stockholm för att plugga och upptäcka livet på andra orter - och en annan måste vara kvar här till minst årskiftet.
- men jag är inte den som är den, så nu tänkte jag sprängfylla hösten med massa roliga saker!

 • tatuera mig, har tre på g!
 • ta körkort (okej, inte överdrivet kul, men att måste)
 • läsa en sex-kurs på su
 • weekend till london - jag ska dit!
 • Svenska kvinnors sexuella äventyr - släpps!
 • Harry Potter-filmen har premiär
 • Bokmässan i Göteborg
 • Halloween fest - seriöst, jag har slipat på min outfit i över 9 månader nu...
 • Göra upp en resrutt, just nu har jag bara ett start och ett mål!
 • ligga med en tjej

Så vad säger ni, ska vi ta och göra hösten 2010 jävligt minnesvärd eller?!

fix

Publicerad 2010-07-13 08:38:31 i min vardag,

Åh, idag har jag tusen saker som måste fixas och trixas med innan jag åker till Arvika! Solen skiner och jag räknar med att det kommer bli svettigt, men fan vad jag är taggad inför resan. 

To-do:
- köpa kamera
- skriva ut alla läxor
- dubbelkolla tågbiljetterna
- ev. spana efter min perrong redan idag, så att jag är förberedd och inte går vilse imorgon...
- hitta liggunderlag
- packa ner alltMen först ska jag iväg på en arbetsintervju! Wish me Luck!

highwayman.

Publicerad 2010-07-12 21:30:54 i min vardag,

- kan nog vara sommarens absolut bästa låt, och jag kommer lyssna sönder den och minnas den som sommaren 2010.

Det är tropisk värme och jag njuter, njuter och njuter lite mer! Kan livet verkligen vara såhär bra? Om en månad är jag frisk, jag har finaste vännerna och många spännade planer på g - love it!
- och för att en av planerna ska gå i lås måste jag börja packa nu - Arvika på onsdag!


Smack!

sex på schemat?

Publicerad 2010-07-12 20:53:00 i Sex osv.,

Funkar det? Jag ser framför mig hur man tar fram stora familjekalendern och duktig prickar för tisdag den 3, fredag den 16, lördag den 17, onsdag den 22, söndag den 26 och torsdag den 30, haha! Och skriver med stor tjock penna - SEX!

Nej men, något som testat och tycker att det funkar positivt? Att man bokstavligen sagt, "älskling, när du kommer hem från jobbet på torsdag kväll, då ska vi knulla!" - och sen gjort det med bra resultat.
- rent spontant känns det som att det är en såndär grej som par som kanske blivit lite för bekväma med varandra testar på, eller typ dom som bara hålller sig till tillfälligt sex med gärna upprepad partner, typ jag. 

Jag kan nog tänka mig att det kan bli ganska bra, om man ser det ur den positiva och härliga vinkeln - "här är vi två människor som tar oss tiden, stänger ute världen och är taggade på att bara ge, få och skapa njutning tillsammans!" Då kan det nog bli riktigt bra sex!  

smaka godare!

Publicerad 2010-07-12 20:36:43 i Sex osv.,

Vill du höja smaken på hur din fitta eller kuk smakar, och kanske göra det något sötare? - Ät exotiska frukter som mango, ananas, papaya och färska jordgubbar!
- desssa fruktar sägs ha en positiv påverkan på hur man smakar och göra det lite sötare och godare. Detta gäller för både fittsafter och sperma!

Varför inte göra en läcker kombo och starta förspelet med att mata varandra med färsk hackad frukt? Sexigt samtidigt som det blir en läcker effekt...


- exotish, som man säger på tyska!

ex-kex

Publicerad 2010-07-12 20:32:30 i Sex osv.,

När vi ändå tjatar om gamla ex-kex, så drömde jag fan om tre styckna inatt!

Dröm 1: Jag och L var kompisar typ, och han visade mig ett papper - då hade han gift sig! Och lagt till efternamnet Holulu, vilket skar sig väldigt mycket med de andra svennebanan-namnen.

Dröm 2: Sterner var i bakgrunden och bara flinade elakt.

Dröm 3: Jag stöter på Mr X av en ren slump, och han vill ha tillbaka mig, jag tror tom vi ligger.

Dröm 4: Mr X igen, men nu springer jag in i honom och hans nya tjej, och dom ska minsann flytta ihop och var sådär löjligt puttinuttiga.

Någon som har koll på drömmar? Varför drömmer jag om tre gamla flammor på en och samma natt? Hur jävla stört är inte det? Och kom inte dragandes med att jag "undermedvetet saknar dom" för det gör jag inte. Eller bara en, litegrann.

fotboll

Publicerad 2010-07-12 20:24:39 i min vardag,

I min familj tittar vi inte på sport, det är något utav ett statement jag är uppvuxen med - tills igår. Bara muppar kollar sport så hemma hos mamma försökte vi bestämma oss för vad vi skulle se...

C - Okej, men blir det SATC eller Johan Glans, du får välja!
M - Jamen det är ju VM-final nu Caro!
C - Glans asså? Jag är också sugen på det.
M - Men det är VM! Vi ska titta på det!
C - Men mamma, vi kollar inte på sport i den här familjen. Blire SATC då?
M - Men asså Caro, det är VM-FINAL! Det är historia som skrivs nu, det tillhör allmänbildningen att titta!! (ni som känner henne vet hennes dramaqueen-röst, som användes här!)
C - Vaa?! Då sover jag hellre...

Vi har som sagt ingen koll på sport...
M - Men Caro, vad händer om matchen tar slut, och ingen har gjort mål?
C -Ja, då får dom väl fortsätta spela tills någon gör det, typ som quidditch, hehe!
tre min senare...
M - Om inget utav lagen gjort mål, avgörs matchen med hjälp av straffar( helt innantill)
C - Va bra, sa kommentatorn det nu eller?
M - Nej, för det visste jag nu faktiskt...

Jag somnade långt innan matchen var slut, men vaknar av att kvinnan skriker:
M - Caro!! VI VAAAANN!
C - Vaa? Bläckfisken?
M - Du och din bläckfisk! Nej Spanien vann, vi vann!! (vi är båda wannabe-spanjorskor)
C - Viva España!
M - Så, nu kan du fortsätta sova igen! Viva España!

- var det bara jag som inte såg en enda match utav vm? Det enda jag var intresserad av var bläckfisken! Fast den fick jag ju reda på i lördags natt, så man kan säga att hela vm svischa förbi ljudlöst...

att springa in i ett ex

Publicerad 2010-07-11 21:35:57 i Sex osv.,

Man kan hantera det bra, och man kan hantera det dåligt - eller så kan man fly! 

Mannen i fråga var ingen annan än Sterner, mannen som dumpade mig för att han skulle in på militärhögskolan, failade det och sen berättade att han skulle vara med på Kronprinsessans bröllop - ett halvår senare. Sen skulle han utomlands på obestämd tid, och jag sprang ju in i honom igår - så han är ju kvar i landet...

Mannen som fick äran att ha mig som sin första kärlek, som bara kunde umgås när han hade minst några promille i blodet - vilket passade jättebra med min leversjukdom... och som rent allmänt betedde sig som ett jävla as.

- han var på samma ställe som oss igår, och när han upptäckte mig så tillbringade han resten av natten med att dansa på mindre än 1m avstånd, tills han runt halv tre tog mod till sig (och ett antal öl och jägershots senare) och försökte prata med mig! 
   Vilket resulterade i att jag sprang över hela stället och upp till rökrutan, jag hade så mycket adrenalin uppbyggt av ilska att mina knän skakade och jag var tvungen att lugna ner mig!

Ex, ja vad säger man. Då alla mina har den gemensamma faktorn att de omvandlas från gullegrisar till psykon efter att dom dumpat mig, så har jag faktiskt inget till övers för någon utav dom. Så länge dom håller sig på långt avstånd och leker döda är jag nöjd.

no judgemental!

Publicerad 2010-07-11 21:21:49 i Sex osv.,

Finns det något jag stör mig på när det kommer till sex, kärlek och relationer så är det folk som dömmer. Speciellt när man dömmer en situation på förhand som är motsatsen till det man själv lever i. 

Tex. jag som singel och öppen för förslag för det mesta - skulle dömma de personer som väljer att leva inom tvåsamheten, vara sambo och vara monogam.
Och en som lever tillsammans med någon annan - dömmer en singel som tycker om att ligga runt.

Vad är grejen med det? Så länge man är lycklig, trivs och mår bra med sig själv och hur man valt att leva, så får man göra det exakt hur man vill! Det spelar ingen roll om man väljer att leva mongamt med Torsten 35 från att man var 15 till att man dör, träffar ett nytt ligg varje tisdag och torsdag, eller har ett kk på distans - det är bara olika typer av relationer och alla ska accepteras lika mycket.

don´t stop me now

Publicerad 2010-07-11 19:32:41 i min vardag,

Jag överlevde jobbet, och jag vet faktiskt inte hur. Jag var så förbannad på mig själv för att jag var så trött imorrse, tills jag mindes natten/morgonen och hur kul jag haft - då var det bara att överleva!
- men det blev ju inte värre av att man arbetade med en värdelös kollega, detta i kombo med att jag sovit mindre än 4h = jag var som en grinig bebis med pms! Not very serviceminded...


I slutet av jobbet kom älskade Ernst förbi, och vi babblade ikapp om det som hänt sen sist medan vi promenerade hem i hettan! Och jag fick över 50 miniburkar cola idag, som vi kånkade hem på - vilket slutade med att vi satte oss mitt på Norrmalmstorg, öppnade varsin och fortsatte prata. Älskar dessa speciella stunder i vardagen<3

-
nu har min kära mor köpt hem middag som jag ska svälja hel, räknar med att jag sover som en stock innan klockan nio ikväll. It takes quite much to party like a rockstar!

what a night!

Publicerad 2010-07-11 03:13:50 i party-larty,

Solen börjar precis gå upp, och om mindre än 6h ska jag befinna mig på jobbet. Men vem kan bry sig om saker som jobb eller trötthet när man har fina vänner, det är sommar och det finns svettiga dansgolv att hänga på? Denna kväll har varit helt fantastisk från början till slut, vissa små jävla missöden/jävla ollon-idioter, men förutom det så helt fantastisk!

Jag kommer med all säkerhet att vara pigg som ett mossat äpple imorrn, ha träningsvärk i benen av för mycket dans och magen av för mycket skratt. Men så jävla värt det! Tack tjejer för en asrolig kväll<3

give it to me right!

Publicerad 2010-07-09 22:33:23 i Sex osv.,

Inspiration tack! Vad vill ni veta? Vad vill ni inte veta? Vilka ämnen ska jag skriva lite extra mycket om och vilka ska jag slopa helt? Vill ni ha mer av mitt vardagsliv, fler av mina äventyr och upplevelser eller rena faktainlägg? 
Säkrare sex? Fittan och kukens anatomi? Relationstips eller dildotester?
 - vad är ni sugna på att läsa om?!

Jag skriver ju inte bloggen enbart för min egoistiska läggning, utan syftet är ju att jag vill nå ut, lära ut, spräcka fejkade illusioner, peppa till att lyssna till sin kåthet, lust och hjärta! Lära er om könisar, tipsa om sexiga lekar och hylla njutningen. Sex är roligt, bäst, härligt, nervpirrande och helt fantastiskt! Så tell me!

- så lämna en kommentar eller skicka dina tips, frågor eller krav till fragacar0@hotmail.com

toffel

Publicerad 2010-07-09 22:04:37 i Sex osv.,

A - Åh nej, titta, det har kommit ut lite här ur flaskan!
C - Men det är ingen fara, jag hämtar en ny!
kommer tillbaka med en ny flaska och inser, hade jag varit hennes pojkvän hade jag varit största toffeln!

Hur ställer vi oss till toffel-frågan?! Jag är väl den enda tjejen som inte uppskattar tofflar! Jag menar kämpar vi kvinnor dagligen för att få ett jämnställt samhälle och som tack för detta får vi uppassande pojkar som ska svassa efter?! Not so sexy...

Okej att man kan göra småsaker för varandra, saker man vet att den andra uppskattar och som gör en glad - sånt är alltid fint och jäkligt gulligt. Men när man förvandlar sin älskling till någon form av uppassare/personlig slav som lyder minsta vink, då har det enligt mig gått över gränsen.
- nej då är jag mer för ett jämnställt förhållande där båda är två självständiga smygtofflar som gör saker för att det uppskattas och är gulligt, inte för att det är ett måste och under "tvång"!

Vad tycker ni om tofflar? Är det gulligt? Ett måste? Eller är du kanske själv en toffel?!

minneslucka.

Publicerad 2010-07-09 21:35:55 i Sex osv.,

Det är ganska pinsamt, men jag minns knappt vad vi pratade om den där första kvällen. Han kan iaf skylla på snefylla eller för mycket alkohol, men jag som pimplade alkoholfritt vin utspritt med sprite kommer ju inte lika lätt undan... Jag vet faktiskt inte hur det blev så, men jag minns typ vad han heter och på ett ungefär hur han ser ut och att vi pratade om min relationsteori om noaks ark, men efter det tar det stopp.
- jag tror det var för att jag var så grymt exalterad över hur läcker han var, hans tatuerade armar och hans utstrålning. Jag menar vem kan minnas alla detaljer och ord när man är taggad på att få ligga?

leaving on monday morning.

Publicerad 2010-07-09 21:03:17 i resor,

det kliar i min kropp och hela mitt system, jag känner mig klar med sthlm och vill bara ge mig iväg. Jag vill träffa nya människor, klicka, skratta, connecta och knyta band som varar både för en natt och för resten av livet. Jag vill upptäcka nya platser, vara saknad hemma och inte veta vart jag är på väg. Lämna kalendern hemma och börja om på nytt. Efter den 10aug har jag tre obligatoriska läkarbesök kvar som kommer ta upp till 6mån, efter det har jag inte något som håller mig kvar - så någon gång i februari kommer min väska vara färdigpackad, minst en biljett kommer vara bokad till något ställe i världen och jag vet inte när jag återvänder...

gullpyjamas

Publicerad 2010-07-09 16:32:36 i min vardag,

Har varit ledig idag, hann med en snabb vända till hemmet och möttes av kaos med stort K, så jag flydde tillbaka till stan och mötte upp Emily och Angelica. Tre timmar senare och en ny gullpyjamas i min ägo så är jag hemma på söder igen. 
Är helt slut i kroppen, så jag tänkte tillbringa denna fredag ensam i min nya gullpyjamas framför SATC, första Twilightboken, kanske lite körteori och nachos - oslagbart just nu!

udda ställen att ligga på

Publicerad 2010-07-09 12:11:50 i Sex osv.,

Jag och Emily satt och prata gamla sommarminnen, som snabbt ledde vidare till gamla ligg och sexuella äventyr - och jag kan inte låta bli att undra: Vad är det med oss människor som gör att vi lockas till att ligga på udda ställen?

Pågår det någon anonym sextävling världen över där roligaste/uddaste platsen vinner? Är det något man vill skryta om inför kompisarna? Eller kan det bara vara så att stundens hetta tog över, och man gjorde det på första bästa ställe?
- jag tror nog mest på det sista, jag är en dyrkare av Stundens hetta och älskar när den känslan tar över och griper tag i hela kroppen, skakar om alla känslor och man kan inte göra annan än ge efter för all njutning och lust...

grönt ljus

Publicerad 2010-07-09 12:06:19 i Sex osv.,

Det där med att man alltid ska skydda sig när man har tillfälliga sexuella förbindelser(åh den meningen bara skriker gammal skolbok!!) dvs knullar bara för en natt/några nätter till - det har vi ju alla stenkoll på!

Men hur många är det egentligen som tänker på att man även ska skydda sig tillsammans med sin pojkvän/flickvän/den man ligger med mer frekvent?! Klart som fan att man måste!
- det är fortfarande en ny bektanskap och man kan inte alltid hålla stenkoll på att den personen är helt "clean" från början, eller ens är monogam...

Mitt bästa tips: gå och partesta er hos närmaste ums/veneologisk mottagning, då får ni svart på vitt om det är grönt ljus eller inte. Är det inte det, så kör en omgång medicin(om det går) och sen är det bara att ligga på!

Och nej - det är inte enbart tjejens ansvar då det är hon som kan råka bli på smällen, det är exakt lika mycket snubbens ansvar då det är han som kan råka bli pappa! Är ni osäkra så kör på både ppiller och kondom innan ni partestat er, och diskutera sen fram en hållbar kombination.

bastusekvensen

Publicerad 2010-07-09 10:04:32 i Sex osv.,

Här kommer ett ännu tydligare på Viskleken 2010, som jag valt att kalla "Bastusekvensen". Det var i april och jag var löjligt förälskad i Mr X, samtidigt som Ernst dejtade Mr Xs bästis - det var alltså två bästisar som dejtade varandras bästisar...

Jag befann mig ute på Sånga Säby med RFSL och vi hade precis kollat porr, och skulle nu ta en kvällsbastu:
1 - jag smsar detta till Mr X
2 - han sitter och krökar med sin bästis och visar mitt sms
3 - bästisen blir asexalterad och vill basta, men med ernst!
4 - så han skickar "bastu med dig nu!!" till ersnt
5 - och ernst skickar till mig "vad fan händer, vem fan är det som bastar?!"

När jag kom hem frågade jag Mr X hur det kom sig att Ernst fått ett bastusms, när det varit jag som bastat? Och jag minns hans rosafärgade kinder och det där löjligt fina och blyga leendet när han förklarade hur cirkeln slutitis.

svärmödrar

Publicerad 2010-07-09 09:59:51 i Sex osv.,

När man är tillsammans med någon väldigt länge så blir det ju ganska naturligt att man kommer nära ens partners familj.

Men när kärleken sedan tar slut, varför måste det gå ut över familjerelationerna? Helst av allt skulle jag vilja att det bara funkade, att jag skulle kunna ringa hans mamma för en fika, eller åka och hälsa på hans syster - för varför ska dessa fina relationer gå i kras bara för att han dumpade mig?
- helt ärligt så tänker jag nog mer på dom, hur mysigt och roligt vi hade och hur mycket saker vi hade kunnat göra, än vad jag någonsin tänkt på honom. Helt enkelt för att jag saknar familjen men absolut inte honom.

Det där med gamla familjer man tyckt om är ett ganska sorgligt kapitel, och det är inte bara jag som tänkt i dessa banor - flera av mina närmaste vänner känner exakt samma sak med sina ex och hans familj. Varför kan det inte bara funka som man vill?

vitt linne

Publicerad 2010-07-08 21:10:34 i Sex osv.,

Jag kör ett tillägg till min lista över detta-ska-mitt-nästa-ligg-ha! För det där med att han inte får vara yngre eller bo vid en pendelstation är tyvärr kört när det gäller honom, haha så då lägger jag istället till en annan sak.

Vitt linne.

Det är faktiskt inte svårare än så. Jag har insett hur löjligt upphetsande och sexigt något så enkelt som ett vitt linne kan vara på rätt person. Det är enkelt, snyggt, klassiskt - och visst är det något krispigt över ett helt rent vitt linne? Speciellt nu när man börjar få lite pepparkaksfärg blir det ännu läckrare, och jag dör lite extra om personen i fråga även har tatuerade armar... Jag dööööör bara jag tänker på honom!

viskleken 2010

Publicerad 2010-07-08 21:03:25 i Sex osv.,

På midsommar träffade jag en snubbe på en fest som jag låg med, och som hänger i samma gäng som två av mina närmaste tjejkompisars pojkvänner hänger i - så dessa tre pojkar är alltså vänner med varandra...

Vilket resulterat i att när jag skickar sexiga sms till mr H, fick jag det idag citerat av Emily (som är sambo med en av Mr H´s vänner) och jag kunde inte koppla hur hon visste nästan ordagrant vad jag skickat! Haha, så kan det gå när man ligger med en, vars vänner är tillsammans med sina vänner!
- känns väldigt deja vú då det hände något liknande med Mr X och en bastu...

Ja mina vänner, detta är nog det vi kallar Viskleken 2010! En uppdaterad och mer sexig och utlämnande version än den vi brukade leka som barn...

we no speak americano, we speak love

Publicerad 2010-07-08 20:48:54 i Sex osv.,

Är precis tillbaka efter en heldag ute på ön, som varit fylld med löjligt härlig sol, massa skratt, gamla minnen, sexiga sms, god sallad, musik och två fina flickor! Kan man egentligen önska mer än detta en vanlig torsdag?
- och jag blir alltid sådär härligt sentimental, fatta att jag liksom lärde känna dessa två första veckan på thg, och att vi varit tajta vänner sedan dess! L-o-v-e!<3

- gammal och otroligt härlig bild! älskar att bordet är fullt med burkcider, sminkväskor och att vi var sådär löjligt peppade inför en vanlig lördag.

Kommande planer på g:
- tatueringar, jag har seriöst tre planerade nu!
- kräftskiva med alla på åbo!
- en tripp till malmö/köpenhamn
- weekend till london el paris

brasilianskt

Publicerad 2010-07-08 10:20:27 i Sex osv.,

Jag tänkte boka tid för min första vaxning nästa vecka, någon som är på? Känns som att jag skulle vilja ha med någon i väntrummet som håller mig i handen och fnissar med mig över åt tankar som "kommer hon lägga blygdläpparna till rätta?!"

Jag ska bara se till att hitta ett bra ställe och sen är jag redo! Gud vad det ska bli skönt att inte behöva röra rakhyveln, gel och aftergel på 4 veckor! Och bara få gå runt och känna sig sexig, perfekt kombo!

det finns gränser

Publicerad 2010-07-08 09:55:23 i Sex osv.,

Jag anser mig själv vara en väldigt öppen och openminded person när det kommer till allt som har med sex och kärlek. Jag är öppen och vill prova det allra mesta, iaf minst en gång - man måste ju prova för att se om det är något man tycker om och vill fortsätta med!

   Men trots min öppenhet har även jag mina gränser och jag tror att vi alla har våra gränser som vi mer eller mindre håller oss till. Jag tror även det är viktigt att man känner till sina egna gränser, och att man går igenom för sig själv vad man tycker är okej och inte okej när det kommer till sex, kärlek och relationer.

Min gräns går vid gifta personer, jag skulle aldrig i hela mitt liv ligga med någon som var gift och hade barn. Never ever. Jag mår illa bara av tanken att ligga med en upptagen man och veta att han har fru och barn hemma som väntar, för mycket personlig erfarenhet...
Det är bara för mycket löften, band och kärlek som förstörs pga av ett ligg?! Man kan visst lägga band på sig själv, annat är bara rent skitsnack!Utöver denna gräns är jag öppen och sugen på att testa det mesta! Vad har ni för gränser?

visa din uppskattning!

Publicerad 2010-07-08 09:30:01 i Sex osv.,

Kärlek är ju som vi alla vet bland det bästa som finns, och äkta kärlek som håller - det är oslagbart! Bultar ditt hjärta lite extra hårt för någon, har du "upptagen-status" på FB och är sådär härligt kär - visa det!
    Visa din uppskattning, överraska, var spontan, gör de där småsakerna som du vet att din älskling tycker om och visa din kärlek! Skicka ett fint sms, väck honom med kyssar på morgonen eller kramas lite extra länge innan ni säger hej då.

Det finns inget värre än att fin kärlek tar slut pga för lite uppmärksamhet, uppskattning och kärlek. Ta aldrig varandra för givet. Så slösa inte bort er kärlek utan putsa på den varje dag och håll den vid liv <3

sommarsex

Publicerad 2010-07-07 23:17:06 i Sex osv.,

Nu när solen aldrig vill gå ner och det är varmt dygnet runt är det perfekt läge för att ha sex utomhus! Det är härligt, lite förbjudet, sexigt och blir allra bäst om det sker spontant. Här får ni tipsen för bästa sommarsexet:

 • ta med filt/handduk eller dylikt om ni planerar att vara i skogen eller ängen - inte direkt sexigt att bli avbruten av bitande myror eller vassa grässtrån som sticker upp...
 • skippa undies! Enkelt och sexigt, bara att lyfta på klänningen eller dra ner byxorna och köra
 • ta med picknick innehållande mycket plockmat som hackad frukt, bröd och annat gott. Sexigt och mysigt som förspel!
 • tänk på grannarna! Jag vet att det kanske är det sista man tänker på när man är på gång att få ligg, men tänk på att du kan bli polisanmäld för förargelseväckande beteende.
 • skippa detaljerna och pynglet - kör på enkelt och "naket" sex, dvs inga sexleksaker eller annat. Kör bara på dig och din älskling och njut ordentligt av varandras kroppar!
 • Gör det spontant - överraska din älskling med en utflykt, smit iväg från middagen eller festen.

sexuellt mönster

Publicerad 2010-07-07 23:05:44 i Sex osv.,

Vi människor har ett väldigt stor behov av att kategorisera, stapla i fina högar och ha koll på exakt allt! Ordning och reda, rutiner och mönster som vi dagligen följer. Men gäller detta även när det kommer till valet av sängpartner och kärlekspartner?

Kan man ha olika mönster - ett för kärlekar och ett för ligg? Självklart så har man ju ofta en viss typ man faller för, en viss sorts människor man känner lite extra attraktion för.
- men hur kommer det sig att vi människor är i så stort behov av att kategorisera att det även appliceras när det kommer till sexpartners?

Jag har nog inget mönster, jag kan inte se någon form av röd tråd mellan varken de jag dejtat/haft längre relationer med eller de personer jag bara legat med. Det finns inga starka likheter eller egenskaper som binder den ena samman med den andra. Mitt mönster är nog att de är personer som jag för stunden fallit pladask för och bestämt mig för att ha, och sen har det också blivit så.

Har ni mönster när det kommer till relationer och sexpartners? Är det något ni märker av eller sker det omedvetet?!

en veckas trosor

Publicerad 2010-07-07 22:55:23 i

Jag är betuttad i Lindex uppsving, deras senaste kollektion med undies är löjligt snygg och jag skulle kunna ta hem hela butiken! Sexiga, söta, gulliga, syndiga och färgglada - det finns så mycket att välja på.

På deras hemsida kan man även klicka i sin egen veckas undies, så roligt! Såhär blev min vecka:


- söndagen blev utan, räknar med att man har någon att dela söndagen med och då behövs ju knappast undies... ;)

synlig sexdebut?

Publicerad 2010-07-07 22:45:04 i Sex osv.,

Hej! Jag har en fråga, går det att se om man haft sex, asså förlorat oskulden? För jag har hört om flera tjejer som gått till läkare, och att dom kunnat se att tjejerna haft sex. Går det?

Sv: Nej, det är inte möjligt att via en undersökning se om en tjej eller kille haft sex. Det man en gång i tiden kallade "mödomshinnan" på tjejer är egentligen ett en ring med veckad hud, och inget man spräcker hål på vid penetrerande sex!
Och det där med "förlorat oskulden", det är inget som går förlorat och jag ogillar starkt det uttrycket. Legat för första gången låter så mycket schystare!
- dessa "undersökningar" som läkare gör för att avgöra om man haft sex eller inte, är alltså fejkade och är tyvärr relativt vanliga.

Enda gångerna de är möjligt att se om det förekommit sexuella aktiviteter och då det kan vara nödvändigt att undersöka är när det kommer till små barn, då man undersöker sprucken hud, sår och slitskador. Detta gör man eftersom det är emot lagen att ha någon form av sexuella aktiviteter med ett barn under 15år.

nyförälskelse

Publicerad 2010-07-07 21:48:00 i Sex osv.,

Även om det inte intresserar mig ett dugg själv, så finns det fan inget finare än att se nyförälskade par! Jag blir varm och rosig i hjärtat och får så-levde-de-lyckliga-alla-sina-dagar-tro på livet igen.
- precis i början är nog allra bäst, när man är sådär härligt sprängfylld av hormoner, känslor och hjärtat som aldrig vill sluta dunka. Man vill tillbringa varje vaken sekund med honom, när man ses känns ett dygn som en kvart och när man är isär är varje sekund en månad lång.


sist jag var förälskad, åh det var det härligaste jag varit med om! Jag kunde bokstavligen känna hur förälskelsen pumpade runt i blodet, hur hjärtat slog så hårt att det blev svårt att svälja salivet. De första sekunderna när man försvann in i varandras famnar, djupa kyssar, smekande händer och hans hjärtat som pulserade mot min bröstkorg. Jag har aldrig känt så starkt för någon, det var helt otroligt det vi hade<3

klickar det, så gör det

Publicerad 2010-07-07 21:40:25 i Sex osv.,

Fick en fråga igår om hur jag skulle reagera om jag råkade trilla dit för någon och bli förälskad, skulle jag inleda en relation eller skita i det?

Jag är inne i en fas i mitt liv då jag verkligen tar avstånd av tvåsamheten för egen del, med den enkla anledningen att det verkligen inte intresserar mig alls just nu. Jag får tråkryck bara jag tänker på sambosmeten, gemensamma middagar och invanda rutiner med en annan människa.

- men, skulle jag träffa någon söt och råka trilla dit - så skulle jag nog inte backa utan köra på! En av livsreglerna är "klickar man med någon, så är det bara att klicka tillbaka!", men det där med tvåsamhet är inget jag letar efter aktivt.

what´s new pussycat?

Publicerad 2010-07-07 10:42:40 i Sex osv.,

Som ni vet är ju min väg till mitt mål att bli Sexolog ingen utsnitslad bana direkt, utan planen är ju att baka ihop något eget och sen lyckas få titeln på något sätt - och detta är på gång just nu:

 • Arvikafestivalen och kampanja med Colour of Love 15-18/7
 • Piteå dansar och Ler och kampanja med Colour of Love 29/31/7
 • Leda en spelkväll med STL och Velvet på RFSU´s huvudkontor på en medlemskväll
 • "Svenska kvinnors sexuella äventyr" kommer ut i okt på X-story, som jag medverkar i
 • Fick erbjudande om föreläsa i Nyköping i augusti, kan nog bli väldigt spännande!
 • Läsa kursen "Sexualitet och genus 7.5p" i höst på su
 • samarbete på g med två stora sexbutiker

+ massa annat sexigt och roligt med bloggen som också är på g!

fintrosor

Publicerad 2010-07-07 10:35:53 i

Är det bara jag som dagen efter att mensen tagit slut - alltid tar på mig fintrosor?! Med fintrosor menas i princip allt som har en matchande bh, spets, och icke urtvättade bomullstrosor där sömmen gått upp lite...
   Efter minst 5 dagar i sunkiga svarta bomullstrosor, äntligen få ta på sig ett par nätta spetstrosor, skira tyg eller ett matchande sett!
 - det är som ett litet statement att "nu jävlar är den där otäcka tiden förbi och är inte tillbaka förrän om 3 veckor igen, så nu kan man knulla runt och använda sexiga undies igen!"


- dessa från Victoria Secrets skulle gärna få bo i min byrålåda! Jag måste lära känna någon som bor därborta som kan skicka över sånt till mig...

tatuering.

Publicerad 2010-07-07 00:22:51 i Sex osv.,

Erik Hassles autograf sitter så jäkla bra på min vänstra underarm. Så pass jävla bra att jag till 98% bestämt mig för att tagga mig på riktigt där. Jag har redan valt text och ska bara se till att välja typsnitt, det lär ju bli originellt kursivt, haha! - utöver den texten har jag även två till på g! Haha så taggad på att bli taggad!

Och finns det förresten något sexigare än tatueringar? Jag tror faktiskt inte det. Jag är så pass överkåt på denna faktor, att motivet inte alls har någon stor betydelse. Jag blir upphetsad bara jag ser detta bläck inpräntat på någons mjuka hud.
- räknade på fingrarna idag, och uppskattar att runt 10 av mina ligg haft någon form av tatuering. Ganska bra procentuellt... + att H har två, och planerar ännu en, och jag blir därmed dubbelt upphetsad bara jag tänker på honom!

back up

Publicerad 2010-07-06 23:22:23 i Sex osv.,

Låt oss säga att man ligger regelbundet med person A, som sedan utav någon dum anledning får för sig att börja dejta en annan tjej "på riktigt".
Det är då man skaffar sig en back up, person B och försöker komma över person A. Men man har även en person Z, men som för tillfället skaffat sig en 7 år yngre flickvän - men som ändå är avundsjuk på det sätt man lever...

Om då person B är väldigt upptagen och sen ska resa bort, går det att skaffa sig en back up till back upen, en person C? Hur långt led kan man bygga på en och samma gång, alltså hur många back ups kan man ha åt gången?

attraktion

Publicerad 2010-07-06 23:02:28 i Sex osv.,

Är det något jag tror på så är det "attraktion vid första ögonkastet"! Glöm det där med "kärlek vid första ögonkastet", för det är något som bara sker i Hollywoodfilmer och tvserier. Däremot ett möte uppbyggt på attraktion och intresse, det är grejer det!
Och är inte dessa spännande möten bland det bästa som finns? Det finns inget härligare än att verkligen connecta med en främling, visa att man är intresserad och sen håva in bytet!

Ett spännande möte fyllt med passion, hetta, anonymitet - vad spelar det för roll om man knappt har ett namn, bara utbytt några meningar och mest artighetsfraser. Ibland finns det inget sexigare än att just inte veta en massa om en annan människa - utan att just gå på lust och känsla!

sämsta ursäkten någonsin!

Publicerad 2010-07-06 22:54:36 i Sex osv.,

Vi var och shoppade idag och diskuterade som vanligt massa sex och kärlek, när Naddi berättade att hon under en föreläsning fått höra att "tjejer minsann ofta intygar och förklarar att hon varit kär i killen hon legat med" - detta även om det varit första kvällen! Allt för att liksom försvara sig att hon legat med någon!!

Hur jävla stört är inte detta på en skala?! Som att det måste finnas en anledning till att man ligger med någon som man inte känner sådär superbra?! När ska kvinnor och män bli jämställda och få knulla runt exakt hur mycket eller hur lite de vill - utan att de måste försvara och skydda sig?! ps. enligt mig är det bara stört beteende att försöka inbilla andra att man blivit kär i någon efter en kväll... Det är fan creepy. Då ligger jag hellre runt med tio främlingar än försöker slå i mina vänner någon sån bullshit!  

ex-souvenir

Publicerad 2010-07-06 22:48:55 i Sex osv.,

Är det okej att behålla gamla saker från ex? Eller ska allt sånt tillbaka efter att man gjort slut och slutats träffats? Och vad gör man med sånt som bara glömts bort och lämnats kvar? Ska man höra av sig månader efter och "hejsan, du glömde visst detta! eehhh...".

För jag hittade nämligen Mr.X badbyxor hos mig igår, som han lämnade kvar hos mig efter att vi haft vår heta bastu-dejt! Men vad ska jag göra med dom nu?! Iofs, så har jag ett svagt minne av att han skulle till Arvika, men lagom psycovarning om jag skulle ta med mig dom upp dit...

Så, hur gör man då? Jag tänker ju inte höra av mig till honom bara för att säga att hans badbrallor är kvar. Jag har lovat mig själv att inte höra av mig förrän boken kommer ut, och det är i oktober.

ps. vad det gäller det mesta tycker jag man får behålla det, om relationen bara dör ut och man slutar ses, ser jag inget dåligt i att behålla sakerna. Jag har bla kläder, filmer och smycken som lämnats kvar.

dubbelgångare?

Publicerad 2010-07-06 22:24:09 i min vardag,

Fick ett ganska otäckt mail idag, från en av RFSL´s huvudansvariga som undrar vad jag håller på med?!

- för några dagar sedan mailade jag henne för att få fler uppdrag, ragga kampanjtider och andra roliga upptåg som är på g inom RFSU.
   och fick till svar att vi redan pratat i telefon vid flera tillfällen, och att jag i sista samtalet "bad henne att inte kontakta mig igen, för att jag inte ville kampanja något mer", så undrade honom jag gått och ändrat mig på två dagar?!

VA FAN ÄR DETTA?! Vem fan är idioten som ringt och uppgett mitt namn och sen tackat nej till mina uppdrag?!

Så nu var jag tvungen att maila tillbaka till henne och fråga vad fan som händer! Det är inte okej om någon annan gjort detta! Jävla ollon, det här är ju viktiga grejer! Är det någon som phuckar därute så kan jag ju bara meddela att jag känner Hells Angels och att dom är ett samtal bort...

Arvika - here I come!

Publicerad 2010-07-06 22:12:28 i Sex osv.,

Det verkar som det var en och annan därute som höll sina tummar för mig - för jag kom med!! Eller jag har iaf fått en bekräftelse på att jag har en turochreturbiljett till Arvika - det är väl ett ganska säkert tecken va?! ;)

Aaaaahh, jag är så jävla taggad att jag inte vet vart jag ska ta vägen! Jag ska få åka till Arvikafestivalen och kampanja för Colour of Love - snacka säkrare sex, kukar, fittor och allt som har med sex och kärlek att göra!


ps. tänkte även passa på att se bla dessa band: Robyn, Takida, Babyshambles, Markus Krunegård, Regina Spektor, Familjen och Oskar Linnros!

praktiskt taget gifta

Publicerad 2010-07-05 23:09:44 i Sex osv.,

C - Hej, Caro! Här, jag har lite grejer du ska få skriva på! Till Caro, med C och ett R på allt tack!
E - Hej hej! Ska bli, grymt!
C - Och jag har slagit vad med min kollega, så kan du signa min arm?!
E - Klart du ska ha en armsigning! (här dog jag eftersom han rörde vid mig och log lite extra sexigt!!)
C - Och jag måste bara säga att du är så jävla bäst! Tack! Helt fantastisk!!
E - Tack, så mycket! Verkligen! Ja ikväll var det verkligen grymt!

Ja, jag vet ju inte vad ni tycker - men snacka om att det låg giftermål och livslång kärlek inbäddat i denna konversation. Så nu är det ju bara att invänta att han hör av sig och sen är det väl bara att boka närmaste kyrka!


- jag älskar honom<3

erik hassle

Publicerad 2010-07-05 23:07:27 i Sex osv.,

Det finns inga ord för den där mannen, jag känner mig helt vimmelkantig och rosig om kinderna med bultande hjärta. Hans energi och utstrålning gick rätt in mig och jag visste inte om jag blev upphetsad eller svimfärdig - blev nog en kombination.
   Han är så fantastisk, han ligger på delad första plats med Håkan över bästa scenframträdande! Åhh, jag är så lycklig och endorfinfylld efter ikväll! <3

- ja, jag träffade honom efteråt och har nu hans autograf på min vänstra underarm! Jag dog lite när han tog i mig för att signa!


nervös

Publicerad 2010-07-05 18:44:22 i Sex osv.,

Jag är så nervös och pirrig att hela jag darrar. Det är svårt att skriva på tangenterna och jag vet inte hur många gånger jag spillde när jag kastade i mig middagen. Jag ska träffa Erik Hassle!!
- eller ja, gå på hans konsert, vilket iofs kommer innebära att jag träffar honom.

Kära gode gud gör så att jag får träffa honom, jag har slagit vad med en kollega om att jag ska våga be om hans autograf på armen! + att jag gärna vill att han säger att vill leva resten av sitt liv med mig, eller iaf ge mig en kram.


- och gör så att han spelar "Isnt it obvious"<3, tack gud!


ps. och ja, jag går helt själv på både konserten och grönan, och det känns löjligt rätt! Fight the Power!

groupie.

Publicerad 2010-07-05 18:33:05 i Sex osv.,

- innebär att man ligger med en känd artist, just för att den personen är känd! Det är lite häftigt, ballt och hade en gång i tiden ganska hög och cool status att vara groupie.

För egen del skulle det inte göra något alls om jag blev tillexempel Erik Hassles groupie ikväll. Inte mycket alls skulle det göra.

fantastisk kväll

Publicerad 2010-07-05 17:58:40 i Sex osv.,

Igår hade jag nog en av sommarens hitills topp-tre-kvällar! Vi var hemma hos Sanna och Kottens nya lägenhet, grillade löjligt mycket kött, njöt av solen, skrattade och pratade i flera timmar. Det var en såndär kväll som man vet att man kommer se tillbaka till när vintern återtagit Sverige.

- det var bara så enkelt, inte tillkonstlat, äkta, mycket skratt och otroligt mycket kärlek<3

"familj är de vänner man själv väljer" - och ja, det citatet stämmer så jäkla mycket in på hur jag valt att leva mitt liv! Jag är ingenting utan mina vänner och de finns nog inga jag värdesätter högre än dessa fina diamantguldkorn!

grill.

Publicerad 2010-07-04 16:22:11 i min vardag,

Jag har tillbringat några timmar för mycket pressandes i solen, men det är så pass skönt att jag ignorerar totalt mina läkares råd! Hela jag luktar varm hud, svett och salt. Känner redan att jag blivit några grader brunare och jag älskar det. Det finns inget vackrare än brun, len hud!

Allldeles strax ska jag möta upp tjejerna och vi ska hem till Sanna och Kotten för att inviga deras nya grill. Älskar dessa varma sommardagar man bara tillbringar tillsammans med fina vänner, njuter av solen och skratt!

uppraggad.

Publicerad 2010-07-04 16:19:13 i Sex osv.,

Jag blev uppraggad igår, utav en av gästerna på bröllopet - brudens bror. 
 
Och jag tror det var första gången jag blev uppraggad, dels första gången det inte var på en full krog av en halvfull snubbe, och dels över huvud taget av någon. Det brukar alltid vara jag som tar första steget, hintar eller flörtar först.

Men han var snygg, charmig och vi bestämde att jag ska visa honom mitt stockholm mot att han visar mig sitt uppsala, ja Pelle Svanslös kyrka är en av sakerna han ska visa. Det var inte mer speciellt än så, men fan vilken kick det var att bli uppraggad bara sådär!


ps. fatta hur jävla söt och charmig jag måste vara som lyckas bli uppraggad av en helnykter snubbe efter 17h jobb, egoboost!

erövrare

Publicerad 2010-07-04 16:11:04 i Sex osv.,

Syster - Jaha, och vem är din nya erövring man läst om? Är det någon man kommer få träffa och hälsa på kanske?!

Erövrare, det är ganska ballt! Påminner om gamla krigare och hästryttare, stora gröna fält och gevär. Kanske inte att man träffat någon ny hunk...
Men varför inte, jag tror jag hädanefter ska börja se mig själv som en erövrare! Det känns rätt, sexigt och jäkligt kaxigt! Motsatsen till att sitta och vänta på att telefonen kanske ska ringa-tjejen.
   Det behövs fler kvinnliga erövrare som vågar ta för sig, ragga, ligga runt och ta för sig på alla sätt och vis här i livet! ;)

ut i solen!

Publicerad 2010-07-04 10:58:48 i Sex osv.,

Visste ni att solens strålar är lite av orgasmmedicin? När man befinner sig i solen så skapar kroppen nämligen ett må-bra-hormon vid namn Serotenin, ett ämne som gör det lättare att få orgasm!

Så nu ska jag ut i solen och bara suga i mig sol, värme och orgasmhöjare! Inte för att jag direkt är i behov av det, roade mig igår på jobbet med att skicka sexiga sms till Hunken, och my god vad jag är taggad på att träffa den karln...ps. så känner du dig lite trögstartad i sängen, behöver lite mer energi eller bara är taggad på mer orgasmer - ut och njut av solen! ;)

bröllop.

Publicerad 2010-07-04 10:53:43 i Sex osv.,

Jag som är inne i en period i mitt liv då jag inte gillar tvåsamhet mer än tillfälliga träffar då och då, för egen del - andras tvåsamhet är hur fin som helst! - blev helt tagen igår när jag fick syn på brudparet!

Bruden var så vacker med vit klänning och lång skir slöja, han i matchande kostym. Två stora leenden som aldrig för en sekund ändrades, ögon som tindrade och kärleken hängde i luften. Det var en fantastisk dag för att fira det finaste som finns, kärleken!

- jag vill också gifta mig! Haha jag är inte ett dugg sugen på smaka på sambogeggan igen, eller ha en stadig relation - men jag är grymt taggad på att gifta mig! Jag vill ha en löjligt vacker klänning, ha sen stor fest med alla mina vänner närvarande, skagentoast, massa dans, roliga tal och framför allt - en dag då kärleken är i fokus!

lyckad kväll

Publicerad 2010-07-04 04:19:09 i min vardag,

Kom precis hem från ett väldigt lugnt men roligt jobbpass. Jag hade hand om garderoben på ett bröllop - totalt 1 jacka och 15 väskor som jag vaktade i 8h. Förutom det så hände detta:

- världens vackraste brudpar gifte sig, jag blev tårögd så fort jag såg bruden!
- löjligt lättförtjänta pengar, dock höll jag på att dö några gånger innan middagen
- middagen: jag hittade en tub med skagen!!
- brudens bror raggade upp mig och vi bytte nr...

Nu ska jag försöka sova några timmar, så godnattpussar/godmorgonpussar!

denna dagen, ett liv.

Publicerad 2010-07-03 17:35:10 i min vardag,

Dags att bege mig igen, inledde detta dygn med jobb på American Cookies 8-16, och nu ska jag vidare på nästa arbetspass 18.30-03.00 på ett bröllop. Totalt 16,5h av dygnets 24 möjliga.
- önskar att jag bara var en gäst på bröllopet, bröllop som är så jävla fint! Men nej, jag ska stå i garderoben.

Varför leka och njuta av livet när man kan arbeta? Men imorrn, då jävlar är jag ledig och ska gå upp vid tio för att sova i solen några timmar, grilla med finaste tjejerna hos Sanna och senare på kvällen har jag kanske en träff med en Hunk!

twister

Publicerad 2010-07-03 17:23:20 i Sex osv.,

Varför har jag inte tänkt på detta tidigare? Twister är ju det ultimata spelet att slänga fram på dejten, ha som förspel eller pigga upp sexlivet med! Ultimata wannabe-ligga-spelet med oändligt många sexställningar som praktiskt taget blir serverade med detta spel!

Nej nej, jag muppar på med mina Monopol och Cluedo, för dom speler är ju verkligen supersexiga... Yeah right! Nästa spel som införskaffas blir ett Twister! 

två om fitthåret

Publicerad 2010-07-03 17:12:22 i Sex osv.,

Två små tankar slog mid idag om fitthåret, kan du svaret eller har minsta aning så lämna en kommentar!

 1. Jag har börjat äta b-vitamin för att motverka håravfall som jag fått pga mina mediciner. Bvitamin ska ju göra håret starkare och hållbarare - gäller detta bara huvudhåret eller innefattar det även fitthåret? Vill ju inte direkt göra det håret grövre än vad det är...
 2. När man gör brasiliansk vaxning, är det så att personen som vaxar liksom lägger blygdläpparna till rätta innan vaxning börjar?

I´m coming out!

Publicerad 2010-07-03 16:53:37 i Sex osv.,

Har du kommit ut för någon? Är du helt öppen? Eller är du fortfarande kvar i garderoben?

Det där med att komma ut eller inte är en ganska kluven fråga, det beror helt och hållet på hur man själv ställer sig till sin sexualitet, hur säker man är på sig själv och hur man mår i sig själv. - Är man säker på sig själv så tycker jag absolut man ska ta steget och komma ut, det är härligt och skönt att få vara helt öppen med sig själv!

Jag har kommit ut som bi både en och flera gånger, men för mig har det aldrig varit något problem. Jag är liksom född med vetskapen att jag tänder/blir kär i både killar och tjejer, svårare än så är det inte för mig. Sen om folk i min omgivning skulle ha problem med det, så är det upp till dom att vara idioter... Vem jag ligger eller blir kär i ska fan inte vara någon annan människas problem!

All kärlek är vacker kärlek, och ju fler öppna typer av kärlek som finns - desto bättre!<3

viva la vida

Publicerad 2010-07-02 22:36:43 i Sex osv.,

jag bara älskar livet lite extra mycket just nu. Jag har ett jobb där jag trivs bra och har löjligt kul, finaste vännerna man någonsin kan önska sig, delar av familjen är underbaraste - och jag är bara så nöjd med hur jag lever och hur jag har det! Det finns så mycket här i livet som man lätt tar för givet, men jag försöker att stanna upp flera gånger dagligen och bara njuta av hur phucking jävla underbart livet faktiskt är!

säger jag det tillräckligt ofta, att jag verkligen älskar er - mina fina guldklimpevänner, stöttande och puschande systrar och söta i min närhet?

hassle.

Publicerad 2010-07-02 22:17:46 i Sex osv.,

jag är så barnsligt kär i honom att det inte är sant, jag får lite hjärtklappning bara jag tänker på det! Och på måndag har han konsert, någon som är på? Grönan klockan 8, annars går jag bara själv.
   Har kommit på ytterligare ett steg för min väggtatuering som jag ska berätta för honom om, känner redan nu hur jag kommer rodna<3- en av mina största drömmar här i livet är att vakna upp efter en het natt, och kika in i hans fräkniga nacke, fastna med fingrarna i hans lockiga hår och se hans leende på nära håll.

xstory

Publicerad 2010-07-02 20:22:57 i Sex osv.,

Är du sugen på erotisk litteratur, vill ha sexiga faktaböcker eller annan porrig litteratur? Då är bokförlaget Xstory fullkomligt oslagbart alternativ. Ett helt bokförlag med inriktning på bara sexböcker, fakta, erotiska novellböcker och annat smaskigt! 

Bästa med deras sexböcker, är att alla deras faktaböcker innehåller mängder med bra tips, råd och riktigt sexiga bilder! Går inte att bli besviken på dessa instruktionsböcker säger jag bara.

 

ps. det är även på detta bokförlag som boken "Svenska kvinnors sexuella fantasier" kom ut, som jag var med i! Och det är där boken "Svenska kvinnors sexuella äventyr" kommer komma ut i okt 10! Den går det fortfarande att vara med i, så maila in era historier bums! Kjanouch@telia.com

katching

Publicerad 2010-07-02 20:01:18 i min vardag,

Sommarerean har dragit igång, och vem kan egentligen motstå? Idag gjorde jag fynd på fynd!

- vinterskor i äkta läder: då 899 - nu 297
- 3 ursnygga bikinitrosor: då 199/129/129 - nu 49 för alla
- svarta spetshotpants: då 99 - nu 20

Kanske inte blir sådär löjligt intressant utan bilder... Men jag ville faktiskt bara skryta om mina fynd!

stora liggar-dagen

Publicerad 2010-07-02 19:54:47 i Sex osv.,

Idag om 40 veckor föds det fram mest ungar i Sverige, 25000 kläcks fram och det är största antalet på hela året. Så vill du vara en i babyboomen så förför din älskling inatt och se till att skapa lite barn... ;)

Stora anledningen till detta är att de flesta kommit in i semestern lite, släppt jobbet och stressat av. Mer frihet, solen skiner, alla är glada och vi bär mindre kläder. Man får mer tid för nära och kära, mer sömn och fler möjligheter till att ligga!

Så varför inte vara en i mängden och ligga lite extra mycket ikväll?

Ny granne!

Publicerad 2010-07-02 19:52:01 i Sex osv.,

Jag sprang in i en riktig hunk i porten idag, och han hade en bil + tom släpvagn med sig utanför, och han var precis på väg in i förrådet - jag tror jag har en ny granne!!

C - Sigge, vi har fått en ny granne tror jag! Och han är aaaas-snygg!!
S - Suck, jaha. Så nu ska ni två...?

Haha min älskade dramaqueen-kombo i ett nötskal! Detta är en sak som ska undersökas och jag har några bra ledtrådar - det finns en ny dörrmatta utanför dörren + nytt namn på brevlådan - och det är dörren precis brevid mig! Snacka gångavstånd om vi skulle råka ligga...

sex-sms

Publicerad 2010-07-01 22:03:23 i Sex osv.,

Enkelt, roligt, pirrigt och framförallt sexigt! Varför inte pigga upp den sega arbetsdagen med ett sexigt sms om förväntningar inför kvällen? Dominerande order till din älskling? Eller en hint om vad som komma skall ske på dejten med din nya hunk? 

Smsen behöver inte vara en lång bibel, vräkiga porrmeningar eller blomdoftande erotik. Du avgör helt själv exakt hur du vill formulera, hur mycket som ska avslöjas eller vad du vill förmedla. Ibland kan det räcka med något så enkelt som "När du kommer hem från jobbet vill jag suga din kuk!", svårare än så behöver det inte vara.ps. vid sex-sms, var lite extra noga med att se så att det blir rätt avsändare! Det är ju inte direkt någon hit att skicka ett porrigt sms och råka skicka till "pappa" istället för "patrik"...

njuta.

Publicerad 2010-07-01 21:37:06 i Sex osv.,

Jag älskar livet lite extra mycket just nu, och jag verkligen njuter av varje sekund. Flera gånger om dagen stannar jag upp och bara njuter, jag är en tönt - men det är så härligt att bara njuta. 

skratt, fina vänner, värme, choklad, sex, solljus, promenader, framtidsplaner, blommor som doftar, god mat - jag njuter av allt och försöker spara så mycket njutningsminnen som möjligt till dagar i mörker.

- Det är nog därför jag älskar sex så pass mycket som jag faktiskt gör. Riktigt bra connectande sex är nog njutning i dess renaste och starkaste form!

sms.

Publicerad 2010-07-01 21:30:36 i Sex osv.,

C - jag vill ha dig!
Y - som pojkvän eller vill du ligga? :)
C - Haha, vi har träffats en gång, och har knappt pratat! Minns du inte mitt snack om Noaks Ark? Så jag vill ju ligga med dig! ;)
Y - Haha bra, jag vill bara klargöra :) jo, jag minns att vi pratade om noak men inte exakt vad. jag vill ligga med dig också!
C - Haha men är du byråkrat eller? Bra att vi klartgjort det då :)
- och sen fortsatte det, men dom är nog för privata...

Haha han är ju för söt, anledningen till att vi ens började snacka var att jag hade en högljudd diskussion med Catrine om att alla pojkar och män är så jävla hetsiga och vill bilda par/familj efter tre sek! Det var ju liksom så vi connecta... Haha, så jävla söt hunk!

orgasmmuskler

Publicerad 2010-07-01 12:02:03 i Sex osv.,

Visste du att med hjälp av vissa muskler i kroppen kan du få bättre, starkare och häftigare orgasmer! För kvinnor finns det en mängd olika muskler både här och där som kan vara bra att träna upp. En vältränad fitta och orgasmmuskler gör att du kommer få uppleva bättre orgasmer!

Här kommer en liten lista på de största och bästa orgasmmusklerna att träna:
- knipmusklerna: finns inuti och runt själva fittan, och dom tränar du lättast genom att knipa - muskeln hittar du genom att tex. knipa av kisstrålen när du går på toa. Du kan öva att både knipa inåt och pressa utåt.
- bäckenbottenmusklerna: själva området kring fittan och vid höfterna. tränar du enklast genom att ligga på rygg med fötterna i marken och höga knän, lyft rumpan och nudda knäskålarna mot varandra, dra isär och sen ner med rumpan igen. - i denna övning tränar du både bäckenet och låren där det också finns orgasmmuskler.
- bålen: vanlig situps och övningen ovan ger muskler i bålen som också har orgasmmuskler.

Jag brukar köra dessa tre muskelgrupper så ofta jag kommer ihåg, och ibland flera gånger om dagen. Det är löjligt enkelt och det ger garanterat bättre orgasmer! När du tränat upp dessa muskler, lärt känna din kropp ordentligt och lärt dig kontrollera - oh my, jag kan komma bara genom att spänna vissa av dessa muskelgrupper vid rätt tillfälle! So try it! ;)

orgasmmail

Publicerad 2010-07-01 10:43:29 i Sex osv.,

Sådärja, nu har jag mailat ut min min orgasmfundering till tre väldigt fina kvinnor - ska bli spännande att se vad dessa tre svarar på vad det kan vara för typ av orgasm? Kan bli extra spännande då alla tre befinner sig inom sexologins härliga värld, sitter på otroligt mycket kunskap och alla har olika infallsvinklar!

Kanske inte de vanligaste mailen de får mottaga, speciellt inte med tanke på att jag inte är någon helt random, utan iaf hälsat, kramat och pratat live vid flera tillfällen. Jaja, nu är det bara att invänta svar :)

- en från rfsl
- en från veckorrevyn, älskade Hannah!
- en Katerina Janouch

kolla film...

Publicerad 2010-07-01 10:21:56 i Sex osv.,

Jag tycker verkligen om den meningen, som ofta kommer precis i början när man precis träffat någon ny. Man är sådär härligt nervös, sugen, exalterad, kåt och hela meningen är så avslöjande för vad man egentligen vill göra och vad planerna är - men för att inte vara för på, trots att det är genomskinligt, så föreslår man nästan alltid "kolla film" till de första träffarna!

Mina bästa filmtips, som med all säkerhet garanterat leder till hångel och förhoppningsvis sex:
- skräck, i alla kategorier oslagbart! Det är mörkt i hela rummet/lägenheten, det är läskigt och man får största chanserna till att krypa nära, kramas, bli beskyddad/beskydda - hångel, hångel, hångel!
- arkiv x - lite nördigt men funkar exakt lika bra som skräck. Plus att man får dregla över Fox Mulder!


list-ångest

Publicerad 2010-07-01 09:06:24 i Sex osv.,

Jag gjorde listan igår, och jag är väl inte direkt nöjd med resultatet! Jag har glömt bort alldeles för många... Större delen av listan är noga ifylld med namn, relation/ons, och ev tidpunkt/plats - men sen är det en handfull karlar som bara fallit bort...

För när jag gjorde listan mars 2009 fick jag en siffra, och nu ett år senare och en handfull ligg senare, så hamnar jag fortfarande på samma siffra! Haha, jag dör!

Vad mer kan man säga än att dom knappast gjort något bra intryck på mig? Löfte till mig själv är att hädanefter uppdatera listan lite då och då, samt ta reda på vilka dessa pojkar kan vara...

Om

Min profilbild

Caro Wikbro Carlén

jag arbetar som sexualupplysare och har huvudfokus hivprevention och säkrare sex. förutom det gillar jag att läsa, feminism, hångla med min donna, mina queens, New York, att äta, vettiga serier, genus, att resa och att diskutera. och det är ungefär det jag bloggar om.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela