Vilse i SOHO

I går efter att vi hängt i Central Park hela dagen så hamnade vi i något blodsockerfall på en chick restaurang där varmrätten var god men stor som en förrätt... Så vi gjorde det enda vettiga - gick till gaykvarteren och köpts nachos samt öl på Happy Hour! Sen blev det skyfall och vi hamnade på New Yorks äldsta och mest pyntade jazzbar. Så himla mysigt och märkligt.

Natten avslutades med att vi gick vilse på vägen hem. Men vad gör det när en är i New York och har Empire som riktmärke? 
- nu befinner vi oss på världens största outlet. Älskade semester!

att fira

- det är nog en av dom sakerna jag är bäst på här i livet! Vi firar födelsedagar, livet, peppen och New York! Issa har fallit pladask för NY och jag blir bara ännu mer kär i denna stad. Näst-nästa gång jag är här, har jag flyttat hit ❤️ 

Nu ska vi skåla i vattenmelonprosecco och sen ska vi vidare på brunch. Just nu är vi nere i East Village, så himla mysigt och lummigt område. Älskar att vara här!

Livet!!

LIVET!! Det är 30 grader varmt, solen skiner, vi har ätit frukost i gaykvarteren, provat ringar hos Attling, ätit cupcakes från Magnolia Bakery, promenerat längs High Line, byggt lego för ett konstprojekt, shoppat på VS och bara njuter! Osv osv. Jag vill aldrig hem!

Om det är möjligt så älskar jag New York ännu mer! ❤️