pepp.

Skagenröran är fixad, första men absolut inte sista glaset är drucket och nu ska vi hitta bussen ut till Malin. Har ingen aning om var denna kväll kommer sluta, visst är det härligt när slutet inte är färdigt ännu?Gott nytt år darlings!
- använd kondom om du träffar en snygging!
- akta er för raketer!
- gama skagen!

taggad.

Just nu sitter jag och dricker blåbärste och äter Macarons i olika julsmaker. Klänningen är på, ringarna är på, håret är som det är och alldeles strax kommer Ellen plinga på dörren och vi ska göra skagenröra! Lyxräkor är inköpa och på avrinning, haha!

Sen blir det middag hos Malin med finingarna, spriten och tomteblossen är nedpackade - det kan inte bli annat än lyckat!

årskavalkad 2010 jan-mars.

Hur mycket har jag inte hunnit med under detta år?

januari:
jag började mitt jobb på fritids som jag dyrkade något fantastiskt. Barnen var så jävla fina och det var kul att gå till jobbet varje dag och höra deras tankar och funderingar. Jag bråkade mycket med L och jag var tillsammans med Sterner.

- vi hade pyjamasparty och jag lyckades som 20år gammal se ut som 14...

- madde kom äntligen hem efter ett år i australien, Så jag och Ernst gjorde en jävligt snygg skylt och mötte henne på Arlanda <3 (bästa av allt, Ernst var så taggad på att fota när Madde kom. Så hon startade kameran så fort dörren gled upp, så till sist när Madde kommer hinner hon ta en bild innan batteriet dör! HAHAHA!)

februari:

- jag började min behandling.

- jag såg Erik Hassle för första gången live, och sen tre gr till...

- jag köpte Cluedo! Räck upp en hand den som jag hitills inte tvingat spela detta med mig?

- jag fick en inneboende och hela gänget var med och hjälpte till att möblera om<3

mars:
behandligen var i full gång och i princip varje dag var en ny upplevelse att överleva. Utöver det tillbringade jag all tid med fina vänner, spelade spel och fikade.

- vi insåg att småkusinerna, jag och mormor var i princip lika långa!

- jag och ernst började hika! HAHAHA!

- här är vi uppe på en av topparna! (detta ska ske innan du återvänder till uppis!)

- och vi firade att våren började komma!


- Madde och Ernst hade aldrig träffat Cotten, Sannas pojkvän - så vi klädde ut honom och lät honom öppna dörren. Så dom trodde att dom hade gått vilse! HAHAHA, jag tror jag aldrig skrattat så mycket?! För de hade både varit hemma hos mig, men de blev så jävla osäkra! HAHAHA


- jag trodde jag skulle tappa håret iochmed behandlingen, så det blev en jäkla massa egobilder!

Det är allt jag hinner nu, fortsättningen får ni förhoppningsvis imorrn!

mitt nyårstips!

Kikar du in på vilken jävla random blogg som helst så hittar du "hetaste tipset", "så får du en lyckad nyår" "bästa tipset!!" "detta får du inte missa" och bla bla bla. Och sen är tipset någon jävla klänning, tre identiska röda läppstift eller klackar som du garanterat kommer halka i efter ca 45sek.

Men jag vill inte vara sämre, så här får ni garanterat det bästa tipset inför nattens äventyr:

När du ska intimraka dig så ska du använda dig av denna produkt för att få bäst rakning, slippa skärsår och små röda prickar. Kommer från RFSU´s intimprodukter och finns att hitta på närmaste Apotek och stora varuhus.


Det du inte ska använda är någon produkt som liknar denna, den går superbra att använda till benen och armhålor. Men när det kommer till att raka ställen där det finns slemhinnor, dvs fittan och kuken, då blir det inte sådär superbra när du använder en rakgel som doftar typ mosad persika. Den är alldeles för stark för känsliga slemhinnor.


ps. Erkänn att detta tips slår alla andra fjantiga tips med hästlängder.

jag, angelina och tina.

Jag har storstädning till 80tals-låtar på hög volym, det är luckor i hela lägenheten där hans saker har stått och det ser sådär sorligt tomt ut. Även fast vi knappt sågs och aldrig sov ihop så känns det tomt nu när han är borta, det ekar. Men men, så fick det bli.
Nu storstädning av hela hemmet och mig själv, sen inhandling av ingredienser till skagenröra. Ikväll är det ju tydligen nyårsafton - kvällens två måsten: skagenröra och bubbel!