vecka tjugosju

Det gör något med hjärnan att skippa måndagen och starta veckan på en tisdag. Jag blir helt förvirrad och hänger knappt med. Jag tror att jag är en sådan person som behöver inleda en vecka med ett visst tempo - och så hänger resten av veckan bara på? Ni vet sådana som säger att den bästa dagen att fatta beslut, träna, sortera osv är på måndagar. Det har jag helt missat denna vecka. Men men, klart värt det <3 
 
tisdag: komma ikapp och strukturera? Spinna + Testpoint på kvällen. Välkomna till Sveavägen 59, vi har öppet mellan 18.00-20.30. 
 
onsdag: radiomedverkan på morgonen! Och sen är det kontoret fram till 16.00 - då är det äntligen dags för Testpoint + Frescati igen! Vi kommer hänga på Frescati mellan 17.00-19.30. 
 
torsdag: ska kubba <3 och jobba.
 
fredag: jobb fram till 15.00 - och sen ska jag till Hudiksvall!
 
lördag: HUDIKSVALL PRIDE! Jag kommer att hålla i ett pass Snuskbingo <3 och hänga kvar resten av festivalen för kondomutdelning med kampanjen Stolt och Säker
 
söndag: Hänger i Hudiksvall ett tag och sen åka hem och vara ledig. 
 
 

önskelistan just nu

Vi tog en "vända på stan", som en gör? Jag minglar aldrig på stan. Jag tar helst ett snabbt varv själv och sen är det klart. Om mitt blodsocker är på rätt nivå kan jag gå efter andra när dom är på jakt efter saker. Men helst gör jag annat. 

I dag gick vi igenom ett gäng butiker och en bokhandel. Och det finns ju så mycket nytt! Som jag saknar att hänga med böcker. Dessa är jag extra intresserade av nu, hallå bokförlag - jag recenserar gärna!
- jag älskar titeln "Från och med du"! Alla titlar stulna av låttexter brukar vara fantastiska. Skriven av Mhairi McFarlane. 
- "Nio och en halv vecka" av Elizabeth McNeill verkar vara någon erotisk skildring om BDSM? Och det kan en ju alltid behöva läsa mer om. 
- jag föll för "Paris, Lola och jag" pga omslaget och att den ska handla om sexualiteter på något sätt? Alltid intressant. Skriven av Moa Eriksson Sandberg.
- jag har ju läst de två andra i serien av Sofia Nordin och DYRKADE dom. Så jag måste ha "Som om jag vore fantastisk" <3

Colour of love <3


Efter-peppen som infinner sig efter en heldag tillsammans med nya informatörer är fullkomligt ljuvlig. Det finns få saker som kan få mig peppad att gå ur sängen 07.00 en söndag. Förutom att utbilda för Colour of love. Det var en ljuvlig, rolig och peppig grupp som numera ä informatörer för COL. Ser fram emot att skicka iväg dom på olika festivaler runt om i landet. Pepp!

#LoveWins

Den 26 juni kommer gå till historien som en av världens viktigaste och finaste dagar - nu är det lagligt i 50 delstater i USA att ingå äktenskap. Oavsett kön! Hipp hipp hurra! 
- en del av mig vill rasa över att en ens, år 2015 vill och behöver fira detta. Men resten av mig är överfylld av pepp, kärlek och fyrverkerier. 

Jag ska nog gå på fyrverkerier och kärleken i detta fall - en del av kampen är vunnen! ❤️❤️❤️

Och jag älskar hur alla sociala medier översvämmas av kärlek, pepp och slagord från vettiga människor!

helg!

Hann kubba förbi mitt gamla jobb, gud vad jag saknar de små lila bokhålen <3?Men tur att jag älskar mitt jobb så mycket, så det är bara när jag kubbar förbi som jag bli påmind. 

Nu ska jag ägna över två timmar åt att läsa ikapp veckans text-delar ur SvD och DN. Och skriva dagbok. Och försöka att inte titta på min grannes skärm som kollar säsong tre av OITNB. 

Den här helgen är så himla efterlängtad.
- att hänga på centan en fredag eftermiddag har tendens att locka ut all vätska ur kroppen på en. Som sen lägger sig som ett härligt skimmer över hela ansiktet...