sexualupplysare och bokälskare

vecka tjugosju

Publicerad 2015-06-30 10:16:52 i min vardag,

Det gör något med hjärnan att skippa måndagen och starta veckan på en tisdag. Jag blir helt förvirrad och hänger knappt med. Jag tror att jag är en sådan person som behöver inleda en vecka med ett visst tempo - och så hänger resten av veckan bara på? Ni vet sådana som säger att den bästa dagen att fatta beslut, träna, sortera osv är på måndagar. Det har jag helt missat denna vecka. Men men, klart värt det <3 
 
tisdag: komma ikapp och strukturera? Spinna + Testpoint på kvällen. Välkomna till Sveavägen 59, vi har öppet mellan 18.00-20.30. 
 
onsdag: radiomedverkan på morgonen! Och sen är det kontoret fram till 16.00 - då är det äntligen dags för Testpoint + Frescati igen! Vi kommer hänga på Frescati mellan 17.00-19.30. 
 
torsdag: ska kubba <3 och jobba.
 
fredag: jobb fram till 15.00 - och sen ska jag till Hudiksvall!
 
lördag: HUDIKSVALL PRIDE! Jag kommer att hålla i ett pass Snuskbingo <3 och hänga kvar resten av festivalen för kondomutdelning med kampanjen Stolt och Säker
 
söndag: Hänger i Hudiksvall ett tag och sen åka hem och vara ledig. 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caro Wikbro Carlén

jag arbetar som sexualupplysare och har huvudfokus hivprevention och säkrare sex. förutom det gillar jag att läsa, feminism, hångla med min donna, mina queens, New York, att äta, vettiga serier, genus, att resa och att diskutera. och det är ungefär det jag bloggar om.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela