sexualupplysare och bokälskare

Svar kommer!

Publicerad 2011-11-29 21:21:44 i Sex osv.,

Det verkar ha kommit ut att det är jag som tagit över veckorevyns
Sexmail (sex@veckorevyn.com), något som är superkul! Tänkte bara säga att ni som skickat in frågor denna vecka - svar kommer!! Jag ska bara njuta klart av min semester först! Puss

Greetings fr.o.m. London

Publicerad 2011-11-29 21:16:19 i resor,

Pengarna är nästan slut, vi bor i Londons motsvarighet till Tensta och livet är sådär jävla fint som det kan vara när en får hänga med sina finingar. Vi delar rum med fem främlingar, rummet är mindre än mitt sovrum hemma och vi bor i trevåningssängar... Men som sagt, helt fantastiskt! Madde har flyttat in i vårt rum och alldeles strax ska vi ut och dricka öl!

resfeber!

Publicerad 2011-11-27 13:41:25 i resor,

Nu börjar jag få lite resfeber, det är ju bara 4,5h kvar tills planet lyfter... Och jag insåg precis att jag inte skrivit ut våra hostellbeskrivningar. Så jag måste först förbi jobbet och ordna med det. Vi har bokat 9-bäddarsrum UNISEX. Det kan nog sluta på exakt vilket sätt som helst...


Vi ska pubba, kramas med Madde <3, shoppa, nörda oss framför alla turistsaker, se Harry Potters vagn(!!), besöka Camden och Oxford Street, jag vill botanisera bland antika böcker och åka till London Dungeon. Och äta billiga cupcakes och skapa minnen. Det kommer bli helt jävla fantastiskt! <3- två smakprover på hur våra rum kan komma att se ut... Magiskt.

kerstin thorvall 2.0,

Publicerad 2011-11-27 13:03:45 i Sex osv.,

För er som läst böcker av älskade Kerstin Thorvall så vet ni att hon hade en förkärlek för yngre karlar. Alla kapitel när hon är på Kuba handlar i princip bara om det. Och jag kunde inte låta bli att känna mig som henne inatt när jag lät pojken som dansat nära i tre låtar kyssa mig. Så till Rihannas senaste låt i en minnesfylld källarlokal hånglade jag med en yngling.


- och det var när han tittade på mig med den där blicken som att han vunnit högsta vinsten, som det knöt sig i magen på mig.


ps. jag kan ju ibland passera som 17 utan problem, så egentligen är det väl inte så farligt?

underground,

Publicerad 2011-11-27 12:48:26 i min vardag,

 • Tydligen ska det finnas en liten liten Victoria Secrets-butik i London? Så nu måste jag lusläsa Kissies blogg för att finna detta...
 • Jag kom på inatt hur bra Broder Daniel är igen. Jag har alltid varit väldigt förtjust i det namnet, eller mer rörd över att bandet är döpt efter en. En riktigt fin kärleksförklaring.
 • Bitterfittan - finns det en bättre bok? Jag har 50 sidor kvar, och det kan nog vara en av de bästa böcker jag läst.
 • Det här med att packa, hur svårt kan det vara? Jag känner mig som en gröngöling och kan inte komma på en enda sak, allt är bara svart och smått. Svarta grytlappar.

lördagslistan,

Publicerad 2011-11-26 20:57:57 i åsikter,

Jag skulle så himla gärna vilja ha ett eget radioprogram. Ge mig en halvtimme i valfri kanal (ej samtidigt som Malin Berghagen, den där kåtsuktiga morgonrösten ger mig rysningar...) och jag skulle prata om allt. Och det skulle vara bra. Det ska bli mitt nästa stora mål, liksom ta ännu ett kliv in i mediasverige!


Och jag skulle ha en lista, jag älskar listor så jag skulle absolut ha med en lista varje gång. Ta upp saker att hylla, glömda saker som behöver få lite ny uppmärksamhet. Och dissa en hel del. Ungefär som denna.

 • SCUM-manifestet - att det sätts upp på Turteatern i Stockholm. Självklart ska jag se pjäsen, måste bara få tag i biljetter. Kan nog bli en riktig fest.
 • julbak - jag är en julhatare, men finns det något mysigare än att baka och fixa inför denna röda högtid? Sväng ihop en deg, bjud in lite vänner, värm glöggen - och det kommer bli nostalgifest!
 • hångel - ibland får jag för mig att detta skulle skrivas ut på recept. Kan miljöpartiet föreslå husdjur så kan jag föreslå hångel som medicin för kroppen. Är det bra, så kan det vara oslagbart.
 • vardagsmiddagar - tyvärr ganska ovanligt med tanke på alla dessa jobbtimmar som ska skötas. Men det är så värt att vara lite trött dagen med orsaken att ha hängt med några finingar och skrattat bort timmar.

 

 • "Nu räcker det" - denna lilla kvinnohatargrupp som gör en arg aktion mot SCUM-manifestet. Har ni sett deras lilla grupp på FB? Jag får någon form av moderskänslor av detta. Lite som att jag känner i hjärtat "nej men lilla pluttiluttigrupp, visst är det också synd om er. Så himla himla synd om män som också blir förtryckta!".
 • fyllesms - varför gör vi detta? Jag är expert på detta, direkt efter två-tre öl ska det börja pillas på telefonen och skickas iväg en massa. Antingen ihopbyggda meningar om mina känslor jag har för någon, eller de där kåta smsen, eller bara annat trams. Ny regel - vill jag ligga med någon en lördag 23.37, kan jag lika gärna skicka smset 14.37 på dagen - är ni med på detta?
 • empatilösa kräk - dessa finns tyvärr överallt. På tuben, i kön på ica, bland ens egna nära. Fruktansvärt och obehagligt att stöta på. Försök rätta eller gå vidare med livet.

ungkarl,

Publicerad 2011-11-26 20:22:43 i min vardag,

Stekt falukorv. Stekt ägg. Omelett. Kokta makaroner. Bea. Aubergine. - varför känns alltid min mat som taget ur en ungkarls kylskåp?  Jag och min chef kan ägna timmar åt att prata mat och diskuterar alltid våra matlådor, häromdagen när vi gick igenom min matlåda på jobbet...


S - Så vad blir det idag?
C - Bacon. Och lite aubergine. Och lite pasta.
S - Och till det, lättöl kanske?
C - Försöker du på något sätt säga att jag äter som en ungkarl nu?
S - Nej absolut inte!! Nej nej. Kul att du provar på en ny grönsak!
C - Jag kommer inte dricka lättöl till, utan svart kaffe. Tack så mycket.
S - Kul!


Det ovan är det jag har att välja på till middag idag, kulinariskt. Som tur är min MILF på väg hit, och vi ska bland annat svänga förbi Theos. Kan med andra ord inte bli misslyckat.

hipp kusin,

Publicerad 2011-11-26 19:58:39 i min vardag,

Åh, jag har tillbringat ett dygn hos moster + familj och mormor! Julbak, lagade måltider, dödshot av en pudel, skratt, gamla minnen, knoppar som ej ännu brustit - ett helt fantastiskt dygn. Har skrattat så att tårarna skapats åt alla fina i familjen, och jag berättade om mina nya jobb för småkusinerna - dom är ju liksom en del av min målgrupp!!

E - Men asså Caro, den där kanalen lyssnar vi ju på när det är reklam på den andra.
C - Nähädu, det kommer inte på frågan. NU är det denna kanal som gäller. Och passa på att sprida detta till alla dina vänner!

Dessutom gav jag dom varsitt ex av Respekt, mina småkussar kan ju inte vara utan världens bästa bok! Dessutom har jag lovat att jag kommer finnas här och svara på alla frågor som kan poppa upp som en kanske inte vill fråga päronen om. Alla kids borde ha det så. (asså kanske inte just jag, utan någon annan bra! Även fast jag skulle älska att ha en killgrupp!)

och det här med attraktion,

Publicerad 2011-11-25 14:38:46 i Sex osv.,

Jag kan inte låta bli att fortsätta spekulera i detta. Vad är det som gör att vi tänder på olika människor och att det kan variera sig så mycket från gång till gång. Ta bara det att halva världen kan älska och vilja ligga med Robert Pattinson, men kanske bara tre tänder på Pelle från Smygehuk. Eller att två vänner kan tända stenhårt på samma tjej i klassen, men samtidigt ligga med helt olika snubbar om helgerna. Eller att jag ena dagen kan tända på person 1 och nästa dag tända på person 2 och 3 - och att alla dessa tre ser helt olika ut, har helt olika egenskaper, vi pratar om helt olika saker och allt är himla olikt. Men väldigt tändande ändå.

Eller när en upptäcker att vissa saker som en kanske tänder på hos ena personen, kanske är något som knappt existerar hos en annan person. Eller så går det som ett mönster av samma egenskaper som går hem hos en.


Jag tror jag bara har två mönsteregenskaper, personen måste få mig att skratta och helst vara intelligent! (fast det där med intelligens har ju inte direkt varit ett genomgående tema, det kanske är mer ett plus...)

nu tar jag helg,

Publicerad 2011-11-25 09:27:45 i min vardag,

Lite jobb, julbak med mormor, småkusiner och storkusiner, kanske öl?, hångel, yoga, packa!!, checka in och skriva ut biljetter, växla pengar?, träffa anna, stämma av ett möte, skriva, läsa klart Bitterfittan, köpa strumpbyxor, baka scones, köpa/få guidebok, prata engelska, packa det sista, resfeber och sen London.- och jag vet inte varför, men jag kom försent till jobbet igår för att jag tvungen att fota dessa?

stolt kompis,

Publicerad 2011-11-25 09:17:38 i Sex osv.,

Jag kommer ihåg när jag var hemma hos Sandra, kan det ha varit i åttan? Och jag fick se alla dreads i regnbågens färger som hon skapade på sin fritid, lite som en hobby...

Och nu, några år senare har hon två egna företag - ett där hon gör och säljer dreads och ett där hon designar och tillverkar latexplagg! Samtidigt som hon pluggar till revisor på heltid!! + att hon alltid har massa andra småprojekt på sidan!

- sandra, lika vacker som begåvad, iklädd sin egen design! Dessutom min wannabe-revisor, japp - jag ska starta eget! Men det kommer nog dröja innan jag kallar mig för entreprenör, jag föredrar titeln skribent!


Kan ni fatta hur stolt jag är?! Så sjukt begåvad och talangfull att jag blir helt rosig i hjärtat. Dessutom, hur jävla sexigt är inte latex? Jag blir helt fnissig av att se proverna och allt hon har hemma. Spana in hennes hemsida här!

neurologi kanske?

Publicerad 2011-11-24 17:36:08 i Sex osv.,

Heter det inte så? Läran om hjärnan och alla dess miljarder funktioner. Tänker att det borde finnas någon form av 7,5hp-kurs jag kan gå till våren?


Vill lära mig allt om hjärnan och hur det där med attraktion fungerar -

och typ lära mig varför jag tänder så sjukt mycket på en person. Som likt en postitlapp fastnat.

himlen börjar här,

Publicerad 2011-11-24 11:36:47 i böcker,

Jag har precis läst ut en av de bästa böckerna någonsin. Himlen börjar här är skriven av Jandy Nelson och ges ut av Gilla Böcker (som för övrigt enligt mig är Sveriges bästa bokförlag. Lika bra som dom är snygga!)

Boken handlar om Lennie som förlorar sin storasyster Bailey som hastigt dör på grund av hjärtfel. Sorg, saknad, försök till att gå vidare samtidigt som hon blir kär för första gången.
- åh, är det något jag fullkomligt älskar med ungdomsböcker så är det beskrivningarna av alla känslor. Det är tyvärr väldigt många författare som är sämst på detta... Men denna, åh jag ryser, skrattar, rodnar och gråter tillsammans med Lennie.

Höstens och wannabe-vinterns bästa bok.


- jag som vanligtvis faller pladask för böcker om män i trettioårsåldern med brustna hjärtan som dricker för mycket och knullar runt, gillar även denna typ av böcker. Ungkarlsböcker, klassiker och ungdomsböcker.

är gräset grönare?

Publicerad 2011-11-24 10:54:11 i Sex osv.,

Är det någon mer än jag som är bra på att sukta efter andras relationer och liv? Allt ser och låter ju så himla lulllull med att somna bredvid samma person varje kväll, myskvällar i soffan, promenader i solskenet kring djurgården, hålla hand, laga middag tillsammans och en person som vet vad en vill ha i sängen.
- det låter fantastiskt att vara med någon som tycker om en lika mycket som en tycker om personen, ha någon nära och som är allt det där som en kan behöva.


Och alla mina fina par i närheten, det är ju något magiskt sårbart att se ens bästis vara sådär extra kär och se hur de får varandra att må bra. Fast samtidigt vet jag inte hur det skulle vara att applicera allt det där på mitt liv...

Samtidigt som en del av mig saknar hemmakvällar, så är ju det där med öl och nya bekanta bland det roligaste som finns. Så soffan och tryggheten lockar, fast även det där med att lära känna nytt. Det ultimata vore ju att binda samman allt det där - öl, hångel, soffmys, skeda, trygghet och samtidigt ha jäkligt kul. 


För visst är det något härligt endå, att på något sätt kunna ha båda kakan och äta den, eller snarare att ha en hel kakburk och äta när en får lust?!

min vardag, del 37.

Publicerad 2011-11-24 09:17:28 i Sex osv.,

Betraktad. Granskad. Sedd. Synad. Ögonknullad.Är det för mycket begärt att jag inte vill möta folks blickar. Inte blickarna som sekunderna innan betraktat mig som ett stycke kött på extrapris. Jag vill inte möta blickar och jag vill inte ha deras blickar som smeker och dömer min kropp.


Är det för mycket begärt att jag bara vill bli åtrådd av de personer som jag själv åtrår? Som ett samspel. Att vi klickat, tänder på varandra och ser på varandra med helt andra ögon än de blickar som dagligen knullar mig på tunnelbanan, på jobbet, på ica, på nattklubben, på bio, på trottoaren, vart som helst.


Är det för mycket begärt att jag inte vill bli granskad, stött på, ses som ett objekt, få främmande mäns uppmärksamhet som kliar på huden och sedd enbart som en kropp, och knappt det.


Är det för mycket begärt att jag själv vill kunna avgöra vilka som ser på mig med knullögon och de som åtrår mig. Att jag vill bestämma över min egen kropp och sexualitet. Att jag inte bara finns för att andra ska få titta och sukta. Att jag också är.

det förflutna,

Publicerad 2011-11-23 16:49:13 i min vardag,

Det finns något riskfyllt med att rensa bland gamla saker, speciellt om en var en hamster i sitt förra liv och har en benägenhet att spara allt. Speciellt spara alla de där bitarna som kanske för stunden gör för ont för att ta itu med, men som en dag kan kännas som ingenting. Eller bara gör lite ont när det dyker upp igen.


- mitt liv i bokform. Dock hittade jag 2009 lite senare. Detta är nog den sak jag alltid har med mig, överallt. Och vad hände egentligen 2008? Varför var den så lamt pyntad?

- alla mina kärleksbrev jag skickat genom alla våra år. Som jag bad om att få tillbaka efter sista gången vi gjorde slut. Inte för att jag vill läsa dom, men det kommer bli perfekt material den dag jag får ro nog att börja min på min ungdomsbok.

- en liten diktbok. Sprängfylld med svarta rader av hjärta och smärta. Och alla dikterna som handlade om honom är märkta med ett litet L i högra hörnet. Fast sista sidorna innehåller planer inför Rhodos, och där kan jag sammanfatta att det knappast fanns varken hjärta eller smärta. Snarare alkohol och pojkar...

- och mina gamla mediciner jag åt under min behandling. Har kvar några av dagarna lite här och var i lägenheten. Och jag hittade mitt första kallelsebrev och alla mina blodprovspapper och resultat. Hemsk period.

onsdag,

Publicerad 2011-11-23 09:35:47 i min vardag,

Fick hem senaste numret, och det är fortfarande lite svårt att ta in att om två nummer kommer jag själv vara med och skriva för tidningen! Jag!! Så jävla fint. Och igår natt skickade jag iväg det sista efter att ha ägnat kanske några för många timmar åt att vända på meningar och omformulera mig tills jag inte kom på något mer.

Om en liten stund är Jennie här och vi ska ha sconesfrukost, så mysigt!

världens coolaste kvinna,

Publicerad 2011-11-22 23:37:54 i Sex osv.,

Kan detta vara världens coolaste kvinna, jag tror nog det! Åh, varför kan inte jag läsa arabiska(antar att det är skrivet på arabiska?)?!

Spana in denna blogg, hon fick väl fem miljoner klick på en dag? Och värd vartenda jävla klick. Får rysningar över hur ball hon är. Någon som är på att göra en hyllning till henne här hemma? Jag har hitills hittat några som gjort samma sak - för att stödja henne.ps. är du sugen på att göra något liknande, maila mig på fragacar0@hotmail.com

ps 2. innan du klickar på länken kan jag säga att länken innehåller nakenbilder. Det är liksom själva syftet. Som en protest.

och det är det jag inte kan komma över,

Publicerad 2011-11-22 22:27:49 i min vardag,

Å ena sidan är jag förstörd av den sorg jag inte kan eller orkar ta tag i. Å andra sidan har jag fått ett drömjobb och eventuellt kommer jag göra ännu en dröm inom en snar framtid - båda är lite för stora för att jag ska fatta det. Å andra sidan vill min pappas fru att vi är med på urnsättningen. Å ena sidan vill jag bara packa väskan till London och inte återvända. Å andra sidan vill jag bara dricka öl, lyssna på bra musik och inte tänka på något alls. Å andra sidan vill jag bara låsa in mig i en lägenhet en helg och bara vara. Å andra sidan måste jag få livet att hålla ihop och klara av det.

- urnsättning. Där min pappas aska ligger. Det är så overkligt att jag inte kan ta in det. Jag försöker tänka att det kan vara bra för mitt sorgarbete. Men jag tänker också att det kommer slita ut hjärtat på mig. Och jag vill inte träffa henne. Inatt drömde jag att vi alla var på landet och hon hade lagat skagenröra åt mig (som alla vet att jag älskar) och han var inte med och jag ville bara kräkas och dö. Men satt kvar och åt. Vaknade och kände mig som cement.
   Och jag vet inte om jag klarar av att träffa henne. Jag kan inte släppa det och jag kommer aldrig släppa det hennes döttrar gjorde mot mig, min syster och mot min mamma.  jag struntar i om någon av döttrarna läser detta, ni finns inte för mig längre. Ni förstörde min pappas begravning. Ett av de sätten då jag ska kunna säga hej då till en person som jag älskar mest. Det går inte att ta tillbaka och jag kommer aldrig släppa det.
Pappa, vet du om att dom ringde från Veckorevyn bara några dagar efter att jag berättat för dig? Jag fick jobbet! Jag kommer att skriva varje månad och eventuellt mer. Så jag lyckades och jag vet att du är stolt. Och du vet det där andra som du ville att jag skulle göra, det kommer också att ske. Kanske inte just med Ulf Elving som du ville, men med några andra. Ulf kan vänta. Men jag sprang in i Gert Fylking när jag skulle på mötet, eller han stod bredvid mig när jag nästan grät i receptionen, nästa gång hälsar jag från dig. Och jag var förbi din verkstad idag, jag går förbi varje tisdag. Fast idag var första gången som jag verkligen stod utanför och tittade. Tittade på din skylt, tittade in till Prego där borden du gjort står kvar och jag spanade efter den där bilen som du sa var med i Beck, för det är sånt som du bara vet.
- och jag gick förbi Myran, där vi åt hamburgare när vi var små, och din andra verkstad. Och jag minns när jag var yngre hur du ringde in mig till verkstan, bad mig ta på mitt eget blåställ och att jag skulle klippa en bit plåt i två delar. Jag försökte mitt bästa men vi såg båda hur snett det blev, och efter det pratade vi aldrig mer om det.
- och jag tänker på att jag aldrig mer kommer få höra ditt skratt när jag visslar sådär högt. Eller att du inte kommer krama om mig och berätta hur stolt du är över mina nya jobb. Eller att jag lyckats med det du puschade mig så mycket för. Eller att du aldrig kommer ringa till mig när The Rasmus spelar på radion och du bara ville att jag skulle höra den där låten jag tyckte om när jag var 12.
Eller äta en lunch prick klockan elva. Eller plocka smågodis och alltid ta det som väger minst, för det är det en tjänar på. Eller skälla ut han på konsum för att han har för mycket plastfolie inne och bara en sorts aluminiumfolie.
- eller bara känna att jag slipper vinna stipendium på stipendium för att du ska vara stolt över mig. För visst var du det iaf pappa? <3

kvällskurs,

Publicerad 2011-11-22 17:57:50 i Sex osv.,

Kvällens tema är Sexualpolitik idag, Moas svar på detta var "Ha, det går väl snabbt?!" men jag är riktigt peppad. Jag älskar sex och jag älskar politik (till viss del...) - så det kan inte bli annat än intressant. Läste en bok om detta för några år sen, har för mig att den var fantasisk.
- jag vet faktiskt inte riktigt vad som hamnar under detta paraplybegrepp, så det ska bli riktigt intressant att få lära sig ännu mer om detta ämne.ps. Nästa vecka när jag är i London missar jag sista mötet, tema Onanipraktika. Så jävla synd, men jag får väl se till att jobba ikapp det där, haha!

min nästa partner,

Publicerad 2011-11-22 14:41:35 i Sex osv.,

ska ha ungefär likadan kalufs som 2.59. Inte så lång, men ändå något som en kan ligga och pilla i. Och som gärna bli lite lockig efter en dusch eller av svett. Finns det något mysigare än att ligga och pilla i håret på någon, eller snusa någon i nacken. Det skulle väl vara att få samma sak tillbaka.Ja, känns ju inte som att mina krav direkt är skyhöga...


ps. och skulle det vara möjligt skulle jag gifta mig med den låten. Finns tveklöst en bättre version än den.

fuldag till bradag,

Publicerad 2011-11-22 13:01:53 i njuta,

Inatt när jag vaknade hade jag en riktig fuldag, och med fuldag menar jag inte rent utseendemässigt. Jag rackar aldrig ner på mitt utseende, utan jag menar hela själen och stämningen. Ni vet när en gråter innan frukost och själen känns lite som slask.

Fast sen:

 • satte jag på Depece Mode på jobbet, och fnissade i en kvart åt att Ellen smsade sin pappa i somras kanske 01.37 på en måndag för att ta reda på om det var DP som gjort Personal Jesus. Gäller ju att veta sånt när en står och hoppar till den i sofforna på F12!
 • kom jag på att jag ska redigera MINA FÖRSTA TEXTER!! Jag har dealine idag och tre olika texter ska in. Det är så stort att jag knappt tror att det är sant.
 • fick jag skäll av min chef för att jag inte fick ta några extrapass. Jag sa att jag kommer ju åka till både London och hemlig ställe, och han sa att jag inte fick jobba för mycket. Hur fin är min chef? <3
 • fick jag ett samtal om mitt möte igår, och direkt efter London ska jag på ännu ett möte där det jag gjorde igår förmodligen kommer bli lite mer regelbundet... AAHH!
 • försökte jag också boka tid till min gamla kurator, tänkte att det var dags för det. Men i Stockholm måste en ringa på en speciell tid för att komma till en tidsbokare som i sin tur kan leda till att jag kanske kan få en plats? Jag undrar egentligen vilken målgrupp Filippa Phucking Reinfeldt riktar sitt jävla vårdval stockholm till?!
 • provade jag min nya rosa klänning, och jag ser ut som en prinsessa som ska på kalas med mycket ballonger, tårta, bål och skratt. Exakt så ska min fest vara, fast med tequilashots och cupcakes också!ps. rent spontant undrar jag om det är någon förutom jag själv som gillar tequila? Och om någon är på ett litet race kanske?

kontrasten,

Publicerad 2011-11-21 16:05:34 i Sex osv.,

mellan att ha ett jävligt roligt möte, där jag får vara med och göra en av de saker som jag drömt om riktigt jävla länge. Toucha på ett av mina stora mål tillsammans med två väldigt trevliga människor...

för att komma ut och se att jag fått ett sms där det står att datumet för min pappas urnsättning är bestämt.

Så jag sätter nog punkt för den här dagen. Och för ett tag framöver.

saker att längta till,

Publicerad 2011-11-21 05:09:00 i min vardag,

 • london med mina fina, kommer bli så jävla jävla bra!
 • första snön (sen får den gärna försvinna)
 • långa morrnar med julkalender på i bakgrunden, varma lussebullar och tända ljus
 • resan med systrar
 • det där hånglet som en aldrig vill ta slut och som känns,
 • när första numret av VR som jag är med i finns ute i butik (!!)
 • min fest för att första numret kommit ut
 • pannkakstårta
 • new yorkdom där tankarna,

Publicerad 2011-11-21 04:59:29 i Sex osv.,

Varför kommer alltid dom där tankarna exakt när en ska sova? Osäkerheten, saknaden, minnena som en inte vill tänka på och den där känslan av att någon ska ligga nära en istället för den där tomheten.
Min kropp är helt hopplös när det gäller närhet, ibland undrar jag om den är skapad för att skeda någon? Och ibland önskar jag att det inte var så krångligt, utan att en mest kunde hänga och så var det inte mer med det.Försöker istället tänka framåt och peppa inför dagens möte. Det kommer bli fantastiskt. Jag visualiserade hela mötet från början till slut, och då blev det iaf succé. Så håll tummarna, för detta vill jag fan göra. Ju mer jag tänker på det desto mer övertygar jag mig själv om hur bra det kommer bli. Fantastiskt.

the notebook,

Publicerad 2011-11-20 19:37:45 i min vardag,Pocketshop har precis fått in en ny kollektion med anteckningsböcker, 3 av en tyska, 3 av en svensk och 3 av en finska. Den tyska kollektionen är klart snyggast. I denna lilla bok har jag tänkt klistra in alla frågor till spalten i Veckorevyn och saker jag ska ta upp här på bloggen. Mitt lilla skaparblock!


ps.
någon som förresten sett filmen The Notebook? Jag har för mig att det är en riktig bölfilm, vet inte riktigt om jag vill se den själv. Känns mer som en såndär ligga-i-famnen-film...

söndag,

Publicerad 2011-11-20 17:43:34 i min vardag,

 • läst ut kepler
 • skrivit infotext om mig själv inför första numret som jag medverkar i Veckorevyn
 • renskrivit ett antal frågor inför spalten
 • skrivit notis som är med i nästa nummer av Veckorevyn
 • bokat hemlig resa tillsammans med systrarna
 • lämnat tillbaka alla böcker jag inte behöver till kursen jag nyss hoppat av
 • försökt bestämma kläder inför imorrn, tänkte ha en blus men kom på att en dum man spillde ut en halv Norrlands över den i fredags... dumma män.
 • rekat ut platsen inför ett mööööööte imorrn! Så nu hittar jag och risken att gå vilse är minimal.

Och apropå dåligt lokalsinne så höll jag på att gå vilse igår, kände mig inte helt säker på vägbeskrivningen som jag precis fått, så jag frågade några barn:

C - Heeej! Hittar ni till tunnelbanan härifrån?
B 1 och B 2 - Aaaah! Det är enkelt!
C - Okej, så hur går jag?
B 1 - Eeh, först går du rakt fram och sen åt höger,
B 2 - Men åh, Maja!! Du pekar ju åt vänster!!
B 1 - Aha, eh jag har inte lärt mig att skilja på höger eller vänster än...
B 2 - Inte jag heller...
obekväm tystnad uppstår och det finns inga andra människor att fråga...
C- Vi gör såhär, strunta i höger och vänster. Bara visa med händerna dom olika hållen så fattar jag nog!

jar of hearts,

Publicerad 2011-11-20 14:02:47 i Sex osv.,

Har ägnat ett tag åt att läsa igenom gamla inlägg, och förutom att jag fortfarande rodnar över en sak jag skrev förra annandag jul så är det mesta bara fint och roligt. Hur mycket hinner en inte med på ett år, hur mycket har inte hänt bara hitills i år? Lite för mycket ont men desto mer gott skulle jag sammanfatta det.


Och det får mig att tänka på kärleken. Vad är det med oss människor som gör att vi vågar satsa återigen? Hjärtat kan ha gått i tusen bitar, en har blivit lämnad trasig och apatisk utan minst livsgnista, tårarna har tagit slut och allt går i grått. För att sen resa på sig, borsta bort hjärtsmulorna, våga le igen, känna det där pirret, våga möta nya människor, prova på att kyssa en ny människa för första, andra och tredje gången. Våga vakna upp med en annan armar kring sig, känna hur pulsen ökar och det där pirret i magen. Ignorera att hjärtat en gång varit i bitar för att ännu en gång våga, tro att det kan bli ett lyckligt slut och hoppas att denna gång är det rätt.


hårda könsroller,

Publicerad 2011-11-20 13:18:03 i Sex osv.,

På något sätt kan jag inte låta bli att himla med ögonen när vuxna säger att barn inte alls är påverkade av könsroller och genus. Det är inlärda beteenden och normer som påvekar oss direkt från födseln och resten av livet. Visst kan en få lite vett i skallen och inse detta och sedan göra något åt det. Men tyvärr är det allt för få som gör det.


Tänker bara på en så enkel sak som att jag inte trodde att min pappa kunde laga mat. Innan skilsmässan hade jag sett honom steka ägg och röra om i såser, bakat smörgåstårta och lagat fläsklägg med potatismos. Medan mamma var den som kunde laga mat och sköta hemmet. För mig var pappa den som jobbade, blev smutsig, luktade järn och behövde riktigt tvättmedel för att tvätta händerna.


- det var inte förrän efter skilsmässan som jag förstod att även pappor kunde laga mat, städa, hålla ordning i hemmet och kunde göra allt det där som mammor kan. Och med tanke på att alla filmer och barnprogram jag såg bara bekräftade detta så vad skulle jag egentligen tro?


ps. finns det ens barnprogram utan könsroller och obehagliga budskap som hjärntvättar barn? Kan hitills komma på Från A till Ö och Nils Karlsson Pyssling (där både mamman och pappan iaf arbetar),

partner sökes!

Publicerad 2011-11-20 12:24:56 i Sex osv.,

Jag har läst ut tredje Kepler, och för att sammanfatta alla känslor kan jag säga att det där med att jag alltid drar ut sladdar och släcker lampor för miljöns skull kommer jag strunta i ett bra tag framöver.

- jag kan väl ha läst runt 1000 böcker i mina dar, och denna är den läskigaste och mest obehagliga jag läst. Ibland är det en stor nackdel att jag har så bra fantasi. Kul att jag kan skriva bra erotiska noveller, men det där med att läsa deckare funkar inte för mig.


Så jag tänkte att det är nog dags att jag skaffar en partner! Undrar hur många svar jag skulle få på denna annons:

Partner sökes! Du måste få mig att skratta, tycka om och fatta Håkan, ha någon form av intelligens och kunna diskutera. Tycka om att skeda och kunna vara både lillskeden och storskeden. För mer info, maila morkradd_tjej@hotmail.comps. fram till dess får jag väl helt enkelt somna med olika julkalendrar på i bakgrunden...

myssöndag,

Publicerad 2011-11-20 09:45:17 i min vardag,

Jag har kokat en liter kanelkaffe, mammas idolvinnar-skiva är på, en omelett är snart klar och jag ska läsa ut Kepler. (Den är så läskig att det inte går att läsa så fort mörkret faller, vilket ger mig tiden 07-16 att läsa...) Om två timmar väntar yoga, och resten av dagen ska ägnas åt att läsa och skriva. Med andra ord ett helt fantastiskt slut på en jävligt fin helg.

Jag har tom tänt ljus, så jävla mysig morgon.

ett gäng ugglor,

Publicerad 2011-11-19 18:48:55 i party-larty,

Vi hamnade på Laughing Duck, eller Laughing Dick som Emilys mobil skrev, hahaha. Mycket folk och män som spiller ut ens öl utan att köpa en ny. Sen när är ett fjuttigt förlåt detsamma som en Norrlands?!

Men vi hade kul ändå, vi pratade sex, raggning och roade oss med lekar.
- denna vann jag i vadet. Svinäcklig och jag gav den till bordsgrannen... Jag vann för att jag kunde få en annan person att stoppa in sin knytnäve i munnen medan Marko misslyckades med att få en annan person att stoppa foten bakom nacken... Tur att en har skills.

fredag till lördag,

Publicerad 2011-11-19 18:44:41 i Sex osv.,

Har ägnats åt att ignorera klockan, dricka öl, vinna ett vad, gått världens längsta skattjakt för att framåt småtimmarna äntligen hitta rätt med hjälp av telefonguidning, hånglat, lyssnat på Håkan, pratat, skrattat, lyssnat och skedat.


Med andra ord alldeles perfekt, mysigt och bra.ps. och den där känslan som infinner sig när jag inser hur mycket jag saknat att känna en annan människas doft på min hud.

respektera andras åsikter,

Publicerad 2011-11-18 15:32:55 i Sex osv.,

Det där med åsikter, det är så stort och mäktigt och enligt mig bland det viktigaste vi har. En människa utan åsikter är för mig lika intressant som ett jävla a4. Visst, en behöver inte kunna allt och ha åsikter om allt, men lite principer och grundåsikter borde alla ha.

Och jag har jättemycket åsikter, om det mesta faktiskt. Eller det jag bryr mig om snarare. Så om tex sport och bilar har jag nog inga åsikter alls. Men resten har jag nog alltid något att säga.Och under lunchen med Moa kom jag ju självklart att tänka på hur mina åsikter kommer att krocka med mina partners. Jag har alltid sagt att jag aldrig kommer gifta mig med en blå, för att vi har helt olika människosyn... Men om vi bortser från den politiska färgen så finns det ju hur mycket annat som jag brinner för och som jag tycker är viktigt, som ligger varmt om hjärtat - och det skulle ju ta sönder mig om min partner inte ansåg det som viktigt.

Och jag som tyvärr kan vara så bra på att totaldissa andra människors tankar och åsikter... Jag lyssnar, men jag kan gärna tycka att den personen är helt ute och cyklar.

Slutsats: nästa partner ska då gärna ha liknande åsikter som mig, men får gärna kunna diskutera och lära mig sånt jag ännu inte kan och som jag motvilligt kommer erkänna. Samt respektera mina åsikter på samma sätt som jag respekterar dennes åsikter.

- Och folk tycker att känslor är krångligt?!

så jävla genus!

Publicerad 2011-11-18 12:07:05 i min vardag,


- den här bilden är så jävla jävla fin. Det är jag och Moa. Moa fyllde 19 och vi hade gjort oss iordning hos henne, sen var vi på Theos innan vi drog vidare till någon klubb jag glömt namnet på. Vi pluggade genus ihop, så jävla fin tid det var <3 och nu ska vi äta lunch på Hermans!

paus,

Publicerad 2011-11-18 10:01:27 i njuta,

Söders fina gator, snabba skor, en ful mössa med texten Lunarstorm på sidan, ipod och en timme över - i ett nötskal allt som behövs för en bra paus. Det är under dessa stunder som jag visualiserar fram allt jag vill åstadkomma, mina drömmar, tankar, fantasier och vad nästa steg ska bli.
- jag brukar även visualisera bråk med gamla ex som en randsom springer in i för att bli av med lite aggressioner samt öva upp kickasmeningar.

Denna förmiddag ska jag skriva klart min text om mig själv och visualisera lite om min blivande karriär. Kan ni fatta att jag kommer ha en karriär som sex och relationsrådgivare på Veckorevyn??! Om någon hade sagt det till mig när jag var 16 år och knäckt hade jag typ gormat "Men äru dum i huvudet eller?! Strö lite mer salt i såren! Jag vill knarkaaaa!!". Typ något sånt.Men nu är det på riktigt. Och bland det bästa som har hänt mig.ps. vill tillägga att jag dock aldrig knarkade som 16 åring. Är rent allmänt rädd för nålar och tycker det där med knark är himla dumt. Betala svinmycket pengar för att paja sin kropp, snacka om winwin!

lyckliga lebbar?

Publicerad 2011-11-18 09:50:28 i Sex osv.,

Varför ska alla lebbar i böcker vara så jävla deppiga, självmordsbenägna, ha självskadebeteende, knarka, dricka överdrivet och bara vara rent allmänt förstörda? Vad är det för fel på författare som har den upphuckade nidbilden? Det är äckligt, elakt, missvisande, diskriminerande och rent allmänt förjävligt.


Så vill du ha en asdålig bok en trasig tysk flata som knarkar bort sitt liv och hatar vuxenlivet istället för att gå i skolan. Läs Axolotl Roadkill av Helene Hegemann. Hon är född 1992 och arbetar även som regissör och skådis...
- dessutom har den blivit så jävla hyllad för den är så himla nyskapande och vågad. Och hon klassas som ett geni och underbarn. Är det om detta jag måste skriva om för att bli hyllad? Om en sönderknarkad snorunge som åker taxi utan att veta vart och ligger med sina syskon typ?

mina fynd,

Publicerad 2011-11-17 22:18:51 i min vardag,

Detta är väl tredje gången jag visar kläder i denna blogg? Och med tanke på att det är gamla kläder så kan jag lika gärna säga märkena. Annars har jag ju kvar den där töntiga känslan av att vilja bevara sånt för mig själv. De gånger jag nu får för mig att handla något.

- halsduk: Busnel
- tröja: Filippa K

- vänster: ecco
- höger: äkta johdpush/jodhpush/joddpush

ps. fy fan vad det vore tråkigt att skriva om detta var dag. Blir trött i ögonen bara av att titta på detta inlägg. Ville egentligen mest bara skryta om mina fynd - betalade 370kr för allt! ALLT!

kärleksdag,

Publicerad 2011-11-17 22:14:44 i njuta,

E - Men jaha, ska du iväg? Eller hur mycket tid har du? Du har alltid så mycket för dig!!
C - Nepp. Inte ett dugg. Idag fram till imorrn klockan 12 är jag helt och hållet din. Inga planer förutom dig!
( vill tillägga att jag inte är någon upptagen bitch, utan bara råkar ha tusen saker för mig jämt... Fast finingarna går alltid först <3 och sömnen sist.)


Så förutom en fin lunch med Jenni så har jag ägnat hela dagen åt Ernst. Vi har gått över halva stan, druckit päronsmakis, provat versace, frusit, pratat kärlek, olycklig kärlek, att en ska våga dejta, bröllop, kollat big bang, strövat över halva söder i jakt på sushi och bokat massa inför LONDON!


gänga oss?

Publicerad 2011-11-17 05:06:33 i Sex osv.,

Det enda sorgliga var när vi hittade smyckesavdelningen och alla vigselringar... Det såg så jävla sorligt ut. Fick lite magknip då, men insåg precis att det var ju från filmer. Så det kanske inte var resultatet av några krossade hjärtan?

minglet,

Publicerad 2011-11-17 05:04:54 i party-larty,

Jag vet inte hur jag blev bjuden igår, men jag är väldigt glad att jag blev det. En erfaranhet rikare!

Det var en gigantisk secondhandaffär med miljarder plagg från filmer, reklamfilmer och dylikt. Tusentals människor. Och jag tillsammans med syrran.- en värdelös människa som sa efter att han inte fick så höga bud på en klänning "men om jag skickar med tjejen då?!" ...

- och vilken film kan dessa ha varit med i?

- väldigt ont om luft och väldigt mycket kläder.

ps. mina fynd kan jag visa sen, för oj oj oj vad jag fyndade!

gamla bekanta,

Publicerad 2011-11-16 09:28:44 i Sex osv.,

Och det där med att springa in i gamla ligg... Det bor 2 miljoner människor i den här staden, så vad är oddsen att vi befinner oss på samma tub?


Jag koncentrerade mig stenhårt på min Hemingvay och han klev av fyra stationer tidigare än där han bodde då vi sågs sist...- jag ser en fördel med detta, eller egentligen flera - men det bästa är att en kan skala av alla föreställningar som en skapat sig sen sist. Jag brukar antingen förfula personen som fan om det skiter sig, eller så höjer jag personen till skyarna och intalar mig att det var den snyggaste jag hånglat med, den bästa jag kysst, den största jag varit med och massa sånt.
- då är det ganska härligt att få stöta på orginalet och få bort alla de där föreställningarna.ps. en annan fördel är ju att om en återklickar kan det ju återupptas där det slutade sist...

slutat.

Publicerad 2011-11-16 09:04:42 i min vardag,

Åh, jag har precis mailat en av mina kursledare om att jag vill sluta. Så jävla jävla skönt. Jag har haft ångest inför den här kursen sen jag började, men har inte vågat hoppa av. Tänkte att det vore fint med lite fler hp-poäng, lägga till en sak på cv´t, kunna skryta om att jag läst fyra kurser samtidigt som jag jobbar 83%...


Men nu har jag slutat. Som min syster sa, och som för övrigt fick sista ordet "varför läsa den nu, när du kan läsa den vilken annan tid som helst? Nä, nu hoppar du av och så tar du den när du har tid!!"

Hej då ångest - hej sömn, öl, hångel, nöjesläsning, djurgården, livet?ps. visst finns det inget skönare att bara banga på saker som gör att en mår dåligt. Plugg ska kännas bra och förhoppningsvis leda någonstans. Dessutom så pluggar jag för nöjes skull. Ångest ät inte nöje.

bdsm kontra självskadebeteende?

Publicerad 2011-11-16 08:56:19 i Sex osv.,

Kan inte riktigt släppa en sak som jag tog upp till diskussion igår, vad gör en om en möter en person som har självskadebeteende och vill ha smärta för att fly från annan smärta och på så sätt flyr in i BDSM-världen för där finns det alla möjliga möjligheter till att få motta smärta?!

För det situationen har uppstått och det kommer fortsätta hända.Rent spontant är min tanke att det är jävligt illa att en person mår så pass dåligt att den väljer detta alternativ. Men o andra sidan så finns det piskor och människor som mår bra och tänder på att se andra människor "lida och ha ont"
---> men det bygger alltid på att båda eller de personer som är med och leker är med på vad som sker.

- tänker på det där fallet i Skåne, om den 16 år gamla tjejen som hade en BDSM-helg tillsammans med en 30 år gammal man. Och när det upptäcktes så anmäldes han, och hon hade tidigare visat självskadebeteende. Han blev förresten friad.


Det här är riktigt svåra frågor och jag velar mellan flera olika alternativ, men med tanke på att jag hitills bara sett BDSM-världen utifrån så vet jag inte hur det är att gilla det och själv utöva olika praktiker. Någon som har en åsikt om detta?

bdsm,

Publicerad 2011-11-15 21:38:43 i Sex osv.,

Jag har ägnat 2,5h åt att lyssna med hakan i knät. Det här kan ha varit den längsta tid jag någonsin varit tyst och bara lyssnat. Alltså, BDSM!! Det är en helt ny värld! Jag som trodde att jag hade det ballt, känner mig som rena rama rosen efter denna kväll...

Och efter ett tag var det frågestund:

C - Ehh, alltså. Hur lär en sig att piska? Alltså hur vet jag att jag framkallar njutning hos den andra, och inte njursvikt? Och tänk om vi hamnar på akuten efteråt? Vad skulle en kunna säga då?
X - Ja, det hela bygger ju på att båda personerna helst är över 18 år och mentalt mogna för detta. Och det är ju inte så du bänger på han med en brödkavel det första du gör!
C - Nej alltså nu existerar det ju inte någon han i mitt liv just nu och jag äger ingen brödkavel... Men alltså hur vet en hur en ska piska rätt? Och vad en helst ska undvika?

ps. och det slutade med att jag fick ett visitkort efter frågestunden... Så vem vet, rätt vad det är kanske jag åker på piskkurs?

orgasmmuskler del 2

Publicerad 2011-11-15 17:21:21 i Sex osv.,

Idag lärde jag mig även att jag tydligen har orgasmmuskler i ryggen och buken? En lär sig något nytt var dag... Om du inte riktigt har koll på vart dina orgasmmuskler sitter, eller att du ens hade några - testa dig fram, spänn, kläm, prova och skippa att bara leka plattfisk.


För att leverera en riktig klyscha, som tyvärr stämmer in i detta sammanhang:

Bejaka din nyfikenhet!

tisdag,

Publicerad 2011-11-15 17:19:24 i njuta,

Det må erkännas att jag trodde jag skulle tuppa av imorrse under träningen, tänker med andra ord inte spinna 07.00 imorrn bitti. Men jag tänkte att det kommer nog bli en riktigt jävla bra dag.

Om det har varit och fortfarande är?

- snabb telefonintervju om ett wannabe kommande uppdrag, snälla tyck om mig!
- fina Katerina Janouch kom förbi och gav mig hur många bra tips som helst <3
- min kvällskurs kommer ikväll ta upp ämnet BDSM.
- efter det ska jag se gossip girl och läsa Hemingvay
- bra planer är spikade inför helgen!
ps. jag vet inte hur mycket ni kan om BDSM, men jag är på typ den nivån att jag äger ett par röda fluffiga handklovar och kört lite petting... Så det ska med andra ord bli en riktigt spännande kväll.

ps 2. menar såklart pegging och inte petting. Jag har gjort petting också, men jag menade pegging. Drack lite för lite kaffe igår.

vem är jag?

Publicerad 2011-11-15 09:27:54 i Sex osv.,

Inför min första medverkan i Veckorevyn ska jag skriva en liten inforuta om mig själv... Vad ska jag ta med? Och hur ska jag på bara några meningar få med att detta är det jag brinner allra mest för och har velat göra i 6 år? Eller att jag vill arbeta med säkrare sex-info och hivprevention på både nationell och internationell nivå? Och samtidigt baka in att jag älskar att resa, hångla, dansa, hänga med finingar, äta choklad och lära mig nya saker.

- jag vill på något sätt smälta samman dessa bilder i ord...

hulken!

Publicerad 2011-11-15 09:21:56 i min vardag,

06.23 ringde klockan, jag gick upp - och jag gick och tränade!

Överlag tror jag att jag tränar mitt självförtroende och ego mer än själva kroppen och musklerna... För jag blir så himla mallig när jag överlevt! Vi tränade dynaminsk yoga medan solen steg över söder. Det låter mer romantiskt än det var. Men nu känner jag mig helt oövervinnlig, kan klara av allt!
- förutom det där med att jag redan har ont i hela kroppen. Dessutom var hon en petare, så hon petade eller sa till om stod fel för att alla skulle få ut det mesta utav det...- min bästa min för att visa hur stark jag är!

seal the deal, eller?

Publicerad 2011-11-14 14:47:47 i Sex osv.,

Jag har precis börjat kolla om Gossip Girl, och det är så himla mycket av denna serie som handlar om att ligga med någon första gången. En diskussion som framställs så himla sterotypt, Blair vill ha tända ljus, romantisk musik, nya undies och ser detta som det högsta hon och hennes kärlek kan göra.

Medan Chuck och Nate pratar om att bara seal the deal, få första gången överstökat för att kunna ligga vidare. Att det ska vara med det som framställs som Nates stora kärlek ses som en bisats, och inte huvudsakliga syftet.


Kring just det där med att ligga för första gången så känner en själv vad en vill. Oavsett kön tror jag verkligen att det varierar på hur en vill göra. En del vill verkligen att hjärtat ska vara med i bilden, en ska älska den andra mest av allt i hela världen. En del vill ha allt romantiskt lulllull med tända ljus och romantisk playlist. En del vill ligga med någon som får en skratta och gör det med en kompis. En del raggar upp en främling. Och en del vill bara få det gjort.
- det som känns bäst för en själv - ska en köra på!


ps. och ja, första gången är långt ifrån fantastisk. Men det kan vi ta senare.

vi och dom,

Publicerad 2011-11-14 11:53:50 i Sex osv.,

Jag har tänkt mycket på det där med vi och dom, och den där eftersträvan efter att jämt vilja stoppa människor i olika fack! En sak som jag fortfarande inte förstår... Men just det där med att anse sig ha rätten att få tycka till om andra, det är ett fascinerade fenomen.

Man ska inte ha sex så,
det är fel att ha sex så,
det är äckligt när andra gör så,
folk borde inte få ha sex så,
osv...


Detta är några exempel på som folk är extremt bra på att kasta ur sig, utan ens tänka efter. Vem är jag att bestämma hur andra människor ska ha sex? Jag kan ha min åsikt gällande hur jag vill eller inte vill ha sex, men jag kan inte bestämma hur andra ska ha det. Visst att det finns områden som barn och djur (som enligt mig borde gälla alla då det är försvarslösa varelser) men allt det andra som så många vill tycka till om. Det gör mig inte klok.


Så när jag skulle skriva en uppsats i religion och få med begreppet vi och dom, så blev det totalstopp. Speciellt med tanke på att all litteratur var skriven ur ett heteronormativt synsätt, då det automatiskt redan var uppdelat i vi och dom. Lika förvånadsvärt som fantastiskt hur en del antika åsikter fortfarande kan hänga kvar...


ps. så vad det gäller min rådgivning i Veckorevyn så kommer det vara just en rådgivning. Jag kan ge tips, trix och ge hintar på hur en får till ett sexliv som känns bra i hela kroppen, som inte skadar och är efter ens egen vilja.

nöjes-måndag,

Publicerad 2011-11-14 11:47:52 i min vardag,

Jag funtar på att lägga till nöje framför det mesta, så mycket nöjesfylligare livet skulle bli då. Nöjesjogga, nöjesläsa, nöjesligga, nöjesplugga, nöjestvätta, nöjesstäda osv... Ger det en halv dag på prov.


Har åstadkommit detta hitills denna fina måndag:
- öppnat mailen 7 gr på jakt efter fler frågor
- promenerat i rask takt över söder samtidigt som jag pratade med fina Ellen i norr. Som blivit antagen till landslaget i lacrosse!! Hur jävla häftigt är det inte?! Jag är bästis med en landslagsspelare!!
- läst ut en dålig bok, mer om den senare
- bokat in två luncher med finingar i veckan!
- rakat benen och pratat med Ernst samtidigt. "Men usch! Tar du med mig in? Näää!"
- typ bokat boende till London och Brighton. Jag ville chansa och luffa mig fram, det ville inte dom andra.
- gjort nyttig gröt och upptäckt att mjölken var slut ---> tog vispgrädde istället.

tenta - check!

Publicerad 2011-11-13 15:23:11 i min vardag,

Ni vet den där känslan av att en kommer att klara det, för att sen tappa modet för att sen känna, men vad i helvetes jävla anusslickeri, nu gör jag klart tentan! - och så skriver en klart tentan som en skjutit på i veckor på två timmar...

Så gjorde jag och det känns som att jag minst fött fram Leif Loket Olsson. Så jävla skönt och nu är jag leeeedig!

Ska fira med nachos och Big Bang Theory. Jisses, jag är en sån ungqvinn!ps. ignorerar helt att mitt löfte var att klara av tre tentor denna vecka, för en kurs kommer jag nog att hoppa av. Mest på grund av jag inte ens är sugen på den längre. Dels för att jag skulle uppskatta att sova lite mer än 5h/natt.

tur att det är på distans...

Publicerad 2011-11-13 12:39:24 i Sex osv.,

Just idag är jag väldigt glad att jag läser mina kurser på distans. För hur i helvete hade det gått om vi hade suttit live mittemot varandra på ett seminarium om litteratur från 1970-talet och en person inleder sitt tal med att säga:
Ja jag ber om ursäkt för min text. Den är så typiskt kvinnlig i början.

Och jag ifrågasätter, hur menar du nu? Du ska ju skriva/prata om en bok som är skriven av en kvinna, som handlar om en kvinna. Så hur menar du nu? Utveckla tack. Vad ber du om ursäkt för?

Och jag ser hur han börjar svettas lite vid överläppen och säger; nej jag menar att den är kvinnlig på det sättet att jag ber om ursäkt för att den kanske inte är så bra. För så gör kvinnor. De ber om ursäkt och klankar ner på sig själva innan någon annan gör det.
Sååååå. Någon som har ett bra exempel på en skriftlig käftsmäll?!

den där brännande känslan,

Publicerad 2011-11-13 12:09:50 i min vardag,

Det bästa med sushi är den där brännande känslan som går från ryggraden upp i nacken och som sprider sig likt en eld över hela hjässan. Ögonen tåras, det snoras och allt gör ont på ett skönt sätt. Vi firade Naddi med lyxsushi som var värd att vänta på.

orgasmmuskler,

Publicerad 2011-11-13 12:07:18 i Sex osv.,

Ni vet väl att konsten att få orgasm finns på fler ställen än i enbart könet? Hjärnan, könet, för en del hjärtat och en hel del muskler är inbladade i leken. Hjärnan kanske allra mest, och då menar jag allt från att meditera fram en orgasm till att det ska kännas rätt och bra i hela kroppen + att det är i hjärnan som lusten och kåtheten startar.

Vad det gäller musklerna så kopplas det samman med att klitoris är så pass mycket större än bara lilla pärlan som syns på utsidan, så med hjälp av rätt spänning och tryck av muskler kan alltså en orgasm skapas.
- jag har dock inga rätt begrepp på hur det kan gå till. Men det handlar om att lära känna sin egen kropp, ens känslor och känna av. Samt kunna kontrollera de olika musklerna.


Enklaste tipset är under sexuella aktiviteter med någon annan prova sig fram och prova att spänna olika muskelgrupper som magen, bäckenet, höfterna, låren och känna efter hur det påverkar orgasmen och njutningscellerna.


ps. övning ger färdighet! Jag kan tex komma genom den klassiska plankan-positionen upptäckte jag igår!

hetero och norm

Publicerad 2011-11-12 16:56:55 i Sex osv.,

Insåg under mitt pluggande häromdagen att word inte felstavar heteronormen ---> jag tar det som ett gått tecken på att utveckligen går framåt. Jag tänker lite såhär, det blir så himla mycket lättare att diskutera, gärna kritisera, motagera, disikera, förbanna (fan det rimmade inte!), problematisera och förändra om det finns ett välkänt begrepp.Det jag egentligen ville säga är att det är så jävulskt svårt att skriva en tenta om religion utan att inte häckla och benämna heteronormen i ungefär var tredje mening. Och så blir det lite klumpar i magen när saker som en gång i tiden stämplades i bibeln även hänger kvar i nutid...


Har hitills fått med manlig vs kvinnlig onani, missbrukning av säd, mens, sex utanför normen och ska nu börja på att skriva om män som har sex med män.
- vem visste att religion kunde vara såhär kul?!


ps. tentan handlar egentligen om etik och historia. Men jag tänker att sålänge jag håller mig till frågorna och bara tolkar lite som jag vill så är det ju lugnt, eller hur?!

så sant,

Publicerad 2011-11-12 14:50:54 i Sex osv.,

N - Men vad är det jag hör? Jag dör! Gör något åt det!!
C - Är du galen? Jag dör bara jag tänker på det!!

censurererat bla bla bla bla...

N - Tänk såhär, om det skulle gå åt helvete, vilket jag verkligen inte tror, men om det skulle göra det, så är ju du faktiskt bäst på att komma över någon!
C - Det har du faktiskt jävligt rätt i! Om det är något jag är bra på så är det komma över någon och läka hjärtat.
N - Precis, det har du ju faktiskt gjort några gånger. Du går ut, hittar några ligg, läker det hela och så är det lugnt sen. Det har du ju gjort förut!
C - Mhm, så jävla sant faktiskt. Det kan ju vara något att ha i åtanke...Så, nu ignorerar jag min tenta genom att sticka iväg och ältar detta lite mer och äter sushi med mina hjärtan.
ps. om någon form av mediating någon gång vill veta mina stiltips kommer jag svara att jag finner inspiration i Black Jack. Kondomen, inte dansbandet.

killing me softly,

Publicerad 2011-11-12 14:30:20 i min vardag,

Lyssnar på Lugna favoriter. Minns inte senast det var, men jag saknar min morgonrock som jag bokstavligen nötte sönder. Det slutade med att mamma mutade mig med en ny. Men muggarna som han vann åt mig finns kvar någonstans.

Istället för att fokusera på min religionstenta som ska bli klar idag gör jag istället detta: dricker kanelkaffe, förbannar att jag missar en julfest 1 dec, försöker analysera mig själv och om jag kanske fick en panikångestattack inatt i kön till amba? Luften tog slut så jag sprang hem, lovade mig själv att få tag på en psykolog och somnade gråtandes framför Big Bang. Och jag förbannar att jag tänder på en som jag förmodligen inte kommer ligga med förrän efter en blöt natt sommaren 2012. Och jag tänker på det där smset jag skickade, och hur jag sammanfattade allt i tre ord. Ärligt och livsfarligt.Utöver det så peppar jag som fan inför mina första frågor, inför fotograferingen, inför en kanske förfrågning till en sak, inför första tidningen, att jag är en Bonnier numera, att jag har fått mitt drömjobb. Jag lever i en utomkroppskänsla numera. Jag blir liksom hög av min egen prestation, om ni hänger med?

kvällens fråga,

Publicerad 2011-11-11 21:55:48 i Sex osv.,

Det har ju trillat in en och annan fråga sen jag började i måndags. Och vi kan väl börja gemensamt med denna:
Om en person gillar en annan person, som en tror en också gillar tillbaka - ska en då:

1) invänta att den andra personen tar första steget?2) ta tag i det själv, putta undan rädslan och våga kolla om det är ömsesidigt?!
Lämna en kommentar eller maila på fragacar0@hotmail.com elller sex@veckorevyn.com

fredag,

Publicerad 2011-11-11 21:52:58 i party-larty,

och det vankas utgång. Tacos, öl, musik och nu väntar tydligen Amba. Sist jag var där var 2008. Så det kan inte bli annat än spännande...
Ja, det var väl allt. Tror det kommer bli en jäkligt galen kväll.
puss

it´s friday and I´m in love,

Publicerad 2011-11-11 05:10:09 i min vardag,

Vilken fantastisk dag detta kommer bli. Jag ignorerade plugget igår och tittade på Big Bang istället, idag har jag på mig något vitt för första gången på över en månad. Dessutom väntar en ledig helg. Ledig helg - det ligger jävligt bra i munnen. Speciellt när jag ska iväg och hälsa på en bebis direkt efter jobbet(!!), jag har skrikit över detta hela veckan. Dessutom så kommer Ernst till sthlm och ikväll väntar middag + dans ikväll, och imorrn ska vi fira Naddi. Och på söndag ska jag äntligen äntligen äntligen få hänga med min Anna.

Så jävla fin helg detta kommer bli.

ps. dagens bästa låt. Videon är helt oslagbar. Tågrälsen som syns genom hans kropp. Polotröjan. Springturen i gamla stan. Älskar älskar älskar Patrik.

,

Publicerad 2011-11-11 05:02:20 i Sex osv.,

Det händer att jag funderar över döden. Och livet. Och jag tänker på alla människor jag har i min närhet som jag älskar så att det ibland gör ont. Det gör verkligen ont om jag snuddar vid tanken på att någon kan skadas eller bli krossad eller själv ha ont.


det är i dessa stunder som jag funderar över vad som kan vara värst - att uppleva minnen, skapa kärlek och en fantastisk tid med en människa - för att sedan förlora den personen helt.
- eller att ha personen i sitt liv, men förlora personen innan alla de där minnena, kärleken och den fantastiska tiden skapats. Som att en då inte riktigt vet hur jävla fint det hade kunnat vara.

ungqvinn,

Publicerad 2011-11-10 19:00:02 i böcker,


Alla med någon form av funktionabel hörsel och seende kan inte ha missat dagens boksläpp - Zlatan! Vi fick in 50st i huset, det var fem kvar när jag gick hem. Både första och andra upplagan är redan slut, och då är andra inte ens tryckt än...
- och jag vet inte hur det gick till, men ett tu tre så fick jag med mig boken hem! Jag som har sett en hel fotbollsmatch i hela mitt liv... Jag vet inte, men det är något med denna citatmaskin.


Så jag ska mikra gårdagens pizza, tappa upp ett varmt bad och bara mysa tillsammans med Zlatan. Jisses, ibland undrar jag hur saker egentligen sker i mitt liv. Lever livet som en riktig ungqvinn!- och jag har nog ägnat lite för många timmar åt att skratta åt detta bokomslag. Så klockrent, så guldigt, så Zlatan.

onan ---> onani

Publicerad 2011-11-10 09:09:21 i Sex osv.,

Visste ni att en av de bästa sysselsättningarnas ord kommer från bibeln? Ordet ONANI kommer från den bibliska historien där mannen Onan enligt lag ska uppfylla sin svågerplikt och göra sin bortgångna brors hustru gravid. Men han inser att barnet inte kommer att räknas som hans, drar sig ur och sperman spills på marken...


Dnananana ----> han låg då alltså ett tag med kvinnan Tamar och förmodligen njöt utav det, men bangade ur på slutet och kom alltså utanför henne. Vilket som kan tolkas som någon form av onani. Eller jag antar att de tolkar det som onani då det inte blev ett bibliskt regelrätt genomfört samlag.
( till historien hör även att gud blev så arg på Onan för att han inte gjort sin uppgift att han blev dödad... Något som jag anser garanterat påbyggt allt det där med skam och skuld kring onani.)


- det är dessa delar jag tycker är allra roligaste med min kurs jag läser hos Teologiska universitetet i Uppsala. När vi går igenom dessa bitar och jag får såga denna scen allt vad jag kan. Wohoo! (jag är inte helt säker på att det var mina lärares primära syfte med denna tenta, men det mesta är ju faktiskt en tolkningsfråga.)


ps. jag skulle inte rekommendera detta sätt till att onanera... Kan ju inte varit sådär överdrivet lajbans för Tamar att ligga där och bli onnad.

ps 2. jag tolkar inte samlag och sex enligt bibeln - gör det du om du vill, eller gör det inte om du vill. Du avgör själv vad du tycker är samlag eller sex.

jävla fars dag,

Publicerad 2011-11-09 20:34:15 i åsikter,

Jag har nog aldrig reflekterat över hur överdrivet mycket jävla skitreklam det är varje år inför fars dag. Det är väl sånt en lägger märke till när ens egen är död? Ungefär som när en är singel på alla hjärtans dag.
Vi brukar aldrig fira mors dag, för i mammas klass fanns det en pojke som inte hade en mamma, så han hade ingen att rita mors dag-kort till. Plötsligt förstår jag den där lilla pojken som förmodligen är en liten halvfarbror idag. Inte för att vi direkt firade fars dag med pompa och ståt, men han förväntade sig iaf att bli grattad.Jag ska nog se till att vara bakis på söndag. Eller hitta någon att ligga med på lördag natt så att jag har något att tänka på under söndagen. Eller se till att inte vara ensam. Jävla skitdag.
ps. för er som sett segemyhr så minns ni nog scenen när Fredrik korkar upp 24 flaskor rioja och inte tänker kliva ur förrän han druckit ur. Så tänker jag inte direkt göra nu, men jag har en tenta att påbörja och avsluta så att jag kan leka bort helgen.

skjut mig så sött,

Publicerad 2011-11-09 20:00:56 i min vardag,

Jag är inte helt övertygad om det där med biologiska klockan, eller så kan det kanske ha att göra med att jag själv inte känner mig redo på minst 10 år att kläcka några barn... Men klocka hit eller dit, det finns ju inget som gör än mer sugen att få sina egna än att titta på kläder. Allt är ju i miniatyr!! Skorna, strumpor, tröjor, mössor, vantar - jag dör vad allt är litet och fint.

ps.
hittade detta lilla klädmärke idag, så alla som har ungar kommer hädanefter få presenter från detta! Prisvärt och en del av plaggen görs av återvunnet material!

hetaste frågan angående barn,

Publicerad 2011-11-09 17:20:41 i Sex osv.,

Varför ska alltid könet vara den hetaste frågan ever? Senast jag läste så var det Beyonce som skulle avslöja den STORA hemligheten kring vad hennes bebis har för kön. Som att det är en stor grej? Eller snarare - varför är det en stor grej?


Jag fattar det inte och jag kommer nog aldrig respektera dom som tycker att det är den största grejen med ett barn. Så länge barnet är friskt, kan andas, har ett hjärta som pickar och någolunda många fingrar och tår så är det enligt mig helt fantastiskt. Det ligger ju knappast i ryggraden att älska ett barn mindre för att det har ett eller annat kön, och det borde ligga lika lite att behandla barn olika (min dröm typ!)


Det känns bara så jävla värdelöst att hylla barn efter deras kön när det dagligen föds barn som har hjärtfel, hjärnskador eller är oönskade och slängs bort. Eller behålls och behandlas värdelöst. Barn är små jävligt fina människor och det är bara puckovuxna som behandlar ungar olika och tror att "det ligger i barnens natur att vilja leka antingen med bilar eller dockor. Och det är helt sant att Olle som är en pojke helt naturligt valde bilarna och lillasyster Lisa hellre leker med dockvagnen."


ps. jag och Fredrik funtar ju på att slå våra celler ihop och skaffa oss en unge. Namnen kommer vara någolunda könsneutrala och han föreslog tom att vi inte skulle nämna könet förrän ungen passerat två år. Det är ball och kittlande känsla.

första frågan!

Publicerad 2011-11-09 05:07:56 i Sex osv.,

Iiiihhh!! Och, jag har fått min första fråga till Veckorevyn-mailen!! Jag blir helt exalteringsdarrig bara jag tänker på det. Och om jag är redo att kicka igång, jag har nog aldrig varit mer redo för något i hela mitt liv. NU kör vi.

Om du har en fråga eller fundering så maila mig på antingen fragacar0@hotmail.com eller sex@veckorevyn.com

ödet i ett nötskal,

Publicerad 2011-11-09 05:05:00 i Sex osv.,

Livet, alltså. Hade precic knallat förbi pappas verkstad, skylten hängde kvar och jag gick med cementfötter mot kvällskursen och bet mig i kinderna för att inte bryta ihop. När jag då mitt i ett övergångställe springer in i Hannah! Den Hannah Arnhög som tipsade Veckorevyns redaktion om jag skulle ta över hennes plats!!

Nu såhär i efterhand har jag tyvärr lite blackout över vad jag sa. Men jag har ett svagt minne av att jag pratade väldigt högt och fort. Samt halvskrek fram hur exalterad och glad jag är över jobbet. Och att jag tackade ett antal gånger över hur glad jag var att hon tipsat om mig. Och finast av allt - att hon sa att jag var helt rätt för jobbet och hur glad hon var över att jag fått det.


Gode gud, blir helt tårögd igen. Kan ni fatta att min idol står och säger att hon är glad för att jag har fått hennes gamla jobb? Och att jag är helt rätt!! Det är lika stort som stört! Och fantastiskt!!

rosa,

Publicerad 2011-11-08 17:00:24 i min vardag,

Jag tänkte ju ha en liten fest till min egen ära för det här med Veckorevyn... Och jag tänker nog inte ens skämmas, men vi kan säga att vi firar livet samtidigt så blir det inte bara min fest. Temat kommer vara rosa. Och nu är jag klar med en tenta (21min!!) så vilken av dessa ska jag klicka hem?!


klänning nummer 1?

klänning nummer 2?

the roof is on fire,

Publicerad 2011-11-08 16:05:21 i min vardag,

Det känns så himla futtigt när jag har ägnat timmar åt att läsa flera böcker, försökt förstå, analyserat sida upp och sida ner, och verkligt satt mig in i allt - för att läsa andras uppsatser och finna fulbyggda meningar med stavningar som "mannliga". Jag vet att jag är elak, men det känns lite grått att mötas av sånt.

Så nu ska jag skriva klart uppsatsen på 33min och gå vidare med livet. Peppar mig med denna, packar mammas väska inför hennes thailandsresa och fotar hellre söder.
ps. dessutom var Bergman asdålig. Så läs inte Scener ur ett äktenskap om ni vill ha något bra.

sex plus sex,

Publicerad 2011-11-08 09:58:23 i Sex osv.,

Jag sitter och lyssnar på gamla klipp hos NRJ när Hannah är där och gästar, samtidigt som jag skriver på en genustenta. Kan inte säga att det är exemplariskt, men det är väldigt lärorikt och intressant att lyssna på deras diskussioner om olika sexfrågor samtidigt som jag försöker skriva.


Jag har faktiskt aldrig lyssnat på något liknande program, men själva ideén är ju exemplarisk. Lyssna på intressanta diskussioner, lära sig en massa och chansen att själv få delta och skicka in sina egna funderingar. Samt för dom personer som kan tycka det är jobbigt att se tvprogram eller läsa om sex - så är ju radion det bästa alternativet!

matprogram nästa?

Publicerad 2011-11-08 07:36:07 i min vardag,

Gårdagen bestod av en meny med flera hundra sorters öl, ett långt boksamtal med Michael Cunningham, spontan middag hos Philip, prat om relationer och kärlek - en mycket bra kväll. Sen ägnade jag natten åt vakendrömmar om Veckorevyn, bloggen, olika galor? och slutligen att jag skulle få ett eget matprogram...


Jag vet inte om det var någon koppling mellan mat och sex? För det hade ju bara varit kul, typ "Och vilken maträtt passar bäst vid denna form av sex? 7 efterrätter att slicka av en kropp? Bästa dippsåsen?(hehe)" - men i drömmen var jag nog bara kändiskåt...


Jaja, nu har jag en bok av Bergman som ska pressas och tentor som ska skrivas.
ps.
promise forever and ever att jag inte ska bli en sådan människa.

så jävla gött,

Publicerad 2011-11-07 17:19:35 i Sex osv.,

Har ni någonsin känt den där känslan av att ha lyckats? Visst känns det lite som att någon hällt ner varm honung längs hela halsen ner till magen. Som att hjärtat tickar på att speciellt sätt och att munnen aldrig kommer sluta le.


Jag minns min syo, hur hon tittade på mig med trötta ögon och sa: Det går inte att bli det du vill bli, inte i Sverige iaf. Det finns en utbildning i Malmö, men den har du inte tillgång till. Inte som det ser ut nu iaf. Finns det inget annat du vill göra? Ska du verkligen bli sexolog?Och jag åkte hem, drog fram alla böcker, artiklar och utklipp som jag sparat i en gigantisk låda och bara grät. Jag grät för att jag hade ett mål, en dröm och för att min dumma syo bad mig ge upp och bli något enklare. ps. Kan ju säga att det idag känns jävligt jävligt bra att jag valde att fortsätta även fast de flesta antingen tycker jag är korkad som väljer ett yrke som inte har en jättetydlig utbildning, eller att jag är översexuell eller bara fläng. För fan vad jag är bäst!

nu är det officiellt!

Publicerad 2011-11-07 16:14:50 i Sex osv.,

Mötet gick fantastiskt och jag är så eftersvettig - jag kommer ta över Hannah Arnhögs plats som sex och relationsrådgivare på Veckorevyn, med start nu!!

Jag kan fortfarande inte tror det, detta är nog det allra största som hänt mig? Jag minns liksom första gången jag träffade Hannah, det var under ett evenemang i Kungsan och jag gick fram och ba "Hej jag heter Caro och jag älskar dig! Hur blir jag som dig?!"


Så nu ska jag fira med skagen och creme brulée, senare ikväll blir det mingel med Isabella och Philip. Detta är så stort och jag har huvudet fullt med planer och idéer. Detta mina vänner, är början på en ny era.- visserligen ett väldigt gammalt foto, men det är såhär jag känner mig! Wohoo!

polka,

Publicerad 2011-11-07 14:28:23 i njuta,

Håll tummarna, för nu ska jag bara hitta ett par hela strumpbyxor och sen kilar jag iväg på mööööööte. Gode gud, jag är så exalterad att jag får svårt att andas. Det är nu jag skulle vilja ha något kaxig citat på kroppen typ "I´m not affraid I was born to do this..." Fast jag har ju hellre Cat Stevens på armen än Jeanne D´arc.

 
- det tog mig ungefär 37 omtagningar för att bilden inte skulle bli suddig...

veckolistan,

Publicerad 2011-11-07 12:58:01 i min vardag,

Skriver ni att-göra-listor? Jag gör det varje söndag, men lägger även till väldigt simpla saker för att det inte ska bli så jobbigt och tungt. Så bland alla tentakrav och måsten står även saker som dricka drinkar, dansa, skratta, ringa någon fin.

 • kvällskurs - att leva med hiv
 • yoga
 • bli klar med två helst tre tentor
 • hälsa på mormor
 • viktigt mööööööööte! <3
 • jobba lite
 • baka lussebullar
 • fira Naddi som fyllde för flera veckor sen
 • hälsa på Sannas bebis? <3 jag dör i förskott!!
 • dansa?
 • rensa ut kläder och ge till stadsmissionen
 • hänga med syster!
 • fars dag <3

svar till My,

Publicerad 2011-11-07 10:20:18 i Sex osv.,

Postat av: My

Låter mysigt! =)
Vad i just det vattenbaserade glidmedlet är det som gör att det skummar?

2011-11-07 @ 10:09:38
URL: http://www.kondomkungen.se/wpt/view/glidmedel-20112/

Svar på din fråga angående detta inlägg, jag vet inte det exakta innehållet i vattenbaserat glidmedel, men det är något tjockare än tex silikonbaserat glidmedel som är tunnare och känns snäppet smidigare. Båda sorterna fungerar utmärkt till diverse sexuella övningar och ger både en skönare och trevligare känsla. Men vid just misting så har jag hört att det ska användas vattenbaserat. Ska försöka ta reda på mer!

kerstin thorvall,

Publicerad 2011-11-07 10:11:38 i Sex osv.,

Ställde klockan på 6, åt gröt, la mig på soffan och läste i någon timme för att sedan somna om. Jag var så exalterad igår att jag inte kunde somna och det är riktigt svårt att koncentrera sig när jag mest av allt bara vill lalla omkring och hoppa!

Men Kerstin, vilken donna hon var! Åh, jag önskar så att jag hade läst hennes böcker tidigare, då hade vi hunnit bli bästisar innan hon gick bort. Nu får jag läsa och dyrka henne i efterskott. Det här blir tredje boken jag läser av henne och hon är fantastisk.
- en av mina planer är att bli som hon när jag är gammal. Leka och samla på mig massa äventyr nu, för att som gammal åka till någon söderhavsö och skriva ner det och få det publicerat. Bra plan.


- alltså detta omslag, jag älskar det och sitter på tuben så att så många som möjligt kan se det. Kan nog vara det bästa omslaget jag sett hitills?


ps. och nu ska jag till tensta. Tror jag aldrig har varit där? Jag behöver en bok som bara finns där i hela Stockholm. Det slutade med att bibliotekstanten fick beskriva vägen från tuben till där hon satt, och avslutade med "Ja, jag hoppas vi är lite kända på bygden. Så kanske du kan fråga någon på vägen?!"

vänner,

Publicerad 2011-11-06 23:01:32 i Sex osv.,

Det finns stunder då jag funderar över vem jag skulle vara eller vart jag skulle vara om jag inte känt dom jag känner idag. Och det är även alltid då tankarna går över i hur jag ska hinna ha en partner när jag värdesätter finingarna mest av allt? (men när det blir aktuellt får alla helt enkelt foga sig och se till att vilja hänga mycket tillsammans!)och alla stunder jag tittar tillbaka på hur vi träffades, hur länge vi känt varandra, allt vi gjort och allt vi vill göra. De där stunderna som tar stor plats i hjärtat, som jag kan se tillbaka till och skratta högt åt. De som får livet att snurra vidare fastän ibland en bara vill ge upp. Och ibland kan jag inte förstå hur jag hittat så många som jag älskar så mycket? Som är mitt liv, mitt hjärta och min kärlek. Som jag inte skulle klara en dag utan, och som är mina skyddslingar och även om jag inte slåss och inte direkt vet hur jag skulle göra så skulle jag aldrig tveka att nita någon för deras skull.

Och ibland känner jag mig hjälplös för att jag bryr mig så mycket. Jag vill rulla in varendaste en i bomull och skydda mot allt ont. Se till att hjärtana är hela, känslorna oförstörda och bara höra skratt och förväntningar, hopp och drömmar.

Men det är också livet, och vi går alla igenom de där stunderna som en inte önskar någon. Men det är då det känns som starkast, de där känslorna, kramarna, tankarna, smsen, blickarna och den där känslan av att inget behövs förklaras. För ni bara förstår mig.Och jag älskar er,

färgglad skål

Publicerad 2011-11-06 22:53:16 i njuta,

Livet, visst finns det dom där stunderna när en bara vill dra ett stort täcke över huvudet, byta namn, liv, stad, partner och egenskaper. Men sen har vi de där stunderna som sprider solsken, fniss som fastnar i halsen, som skapar glitter i ögonen, förväntning som sipprar i blodet och pirr i magen. Eller den där fantastiska känslan när en bara skriker rakt ut för att allt är så rätt och så bra.

- jag har bestämt mig för att ta vara på varenda smula av solsken, guld, kärlek och skratt. Inget får försvinna, allt ska njutas till max och känslan ska bevaras till de där dagarna då sängen lockar mer än livet själv.Ett sådant tillfälle var igår kväll, vi skålade i väldigt många omgångar över livet, nya möjligheter, kärlek, fjärilar i magen, resor, livet och allt det där fina.ps. och för er som alltid undrat hur det går att spela ölspelet med Asti, kan jag säga såhär - det går alldeles utmärkt och det är väldigt trevligt. Men det känns också dagen efter.

lördag kväll,

Publicerad 2011-11-06 12:40:09 i party-larty,

Vi hamnade på Aveny igår. Insåg efter ett tag att det var ju gamla Kitten Club. Där småtjejer brukar stå i inga kläder alls och dansa på bardiskarna... Igår var det mer mellanstadiedisco, och vi fyra pantertanterna! Men jag hade jävligt kul, minns lika mycket dans som skratt.

+ att jag vaknade upp med ett blåmärke på knät. Dom hade någon form av gympaduschgolv på bottenvåning. Så det var lite som att dansa i såpa.

+ att jag prutade på en varmkorv. Vem gör sånt?it´s getting hot in here

Publicerad 2011-11-05 22:40:55 i party-larty,

Ibland finns det inget bättre än att få hänga med sina vänner, dricka gott, äta gott, lyssna på gamla låtar, fuldansa och skratta högt åt allt. Ikväll ska vi tydligen till Stureplan. Jisses.Men om jag är redo.


Det kommer bli galet, jag har både smink och hårspray.


+ de bästa vännerna vid min sida. Kan inte blir bättre.


Living the dream.

en diskussion,

Publicerad 2011-11-05 11:49:18 i Sex osv.,
P - Vem är den bästa du har varit med? Allra bästa?!
C - Ja du, det var svårt. Fan jag måste tänka... Hmmm. Asså om jag bara får välja en, vilket jag antar att jag ska så säger jag XX.
P - Okej. Men vad vare han gjorde?!
C - Eehh Jaha. Jo asså först när vi träffades så var han kock. Men jag tror att han pluggar till civilekonom?
tystnad...
P - Men asså Caro! Varför skulle jag vilja veta det där?! Jag menar ju vad det var han gjorde i sängen som var så speciellt bra!!
C - Haha jahaa!! Ja asså jag tyckte det var lite konstigt att du ville veta hans yrkesval... Hehe. Jaha, då fattar jag vad jag ska svara på!
ps. Och det tänker jag ju inte berätta här! Ni kan istället läsa det i boken Svenska kvinnors hemliga äventyr, tror det är sidan 57? Det är Katerina Janouch som är författare och jag har ett antal äventyr med där.

min fredag,

Publicerad 2011-11-05 11:46:41 i njuta,


- en fin bästis!

- en jävligt rolig film, kommer bli min standardfilm varje gång jag har både tid och tråkigt.

- och väldigt mycket chips. Jag vet inte om det är jag som är ovan eller om jag bara åt mycket - för har jag fått skavsår i munnen?!

trösklar,

Publicerad 2011-11-04 12:24:32 i min vardag,

Har ni också trösklar som är helt värdelösa att komma över när det kommer plugg? Jag tränar nog aldrig så mycket som när jag har tentor, eller har så rent kring mig, eller får så mycket livslust till att göra vad som helst annars än att sitta här som i dessa tider.


Alltid innan jag börjar måste jag ha kokat väldigt mycket kaffe, slöglott igenom alla bloggar jag kan (när det börjar röra sig mot bimbobloggarna sätter jag stopp) sen spela några parti harpan innan jag är redo.

Deadlines, de flesta fruktar dessa - jag älskar dom. Då vet jag att innan det klockslaget ska allt vara klart. Punkt slut. Men på en kurs har jag fem uppgifter som ska vara gjorda någon gång innan slutet av februari. Pedanten inom mig dör lite.ps. dessutom sitter jag och tänker på att om några veckor sitter jag på ett plan på väg till älskade Madde tillsammans med HT! Vi ska till London och jag ska köpa massa julklappar till mina syskon! Och besöka den där sexshopen som är tre våningar hög? Som jag blivit tipsad om av tre olika människor... Och jag ska leka att jag kan massa engelska och ba "Well, actually I prefer two spoons of sugar in my the!" och bara leka runt!
- dessutom sitter jag och har fjärilar i magen inför måndag. Jag dör av lycka bara jag tänker på det!!! Tur att jag inte har sambo just nu, för den personen hade med största sannolikhet varit döv vid det här laget...

spegel,

Publicerad 2011-11-04 09:55:48 i Sex osv.,

När tittade ni senast på er själva i spegeln? Och nu menar jag inte när mascaran ska på, eller den där snabba titten efter fläckar på magen innan en ska kubba till bussen. Utan verkligen tittade, på dig själv.

Jag ägnade en mindre evighet åt det igår, helt avklädd, betraktade och analyserade mig själv. Enligt mig lika nyttigt som jobbigt. Inte att titta på min egen kropp, men det där med att avläsa ögonen och se in i mig själv.

- la först märke till mitt daggmaskliknande ärr på magen, det var under en av de få pappaveckorna vi hade som jag insjuknade i "sommarsjukan" och jag minns hur jag efter två dagar knappt kunde gå, och hur pappa satt i telefon med vårdcentralen och ba "lilla gumman, kan du hoppa på ett ben? Gör det jätteont då så är det blindtarmen!!" och hur jag grät tillbaka och ba "pappa jag dör om jag hoppar! Kan vi åka in?!"

- jag överskådar resten av kroppen och älskar varje mm. Jag kan inte det där med att racka ner på min egen kropp. Visst, celluliter sitter nog på låren och det må dallra lite här och där. Men det är även samma kropp som går upp ur sängen efter tre timmars sömn för att jobba 9h, som tillfrisknat ur Hepatit C och som pallar alldeles för lite sömn när jag inte vill sova och leka istället. Min tatuering på insidan av underarmen är lika vacker som varenda liten kurva, och jag hyllar del för del som ett mantra.


För att slutligen fastna i ögonen - och möter hon den där som hellre håller sig vaken för att somna utmattad för att inte råka drömma något om honom. Hon som nyligen förlorat sin pappa men som inte vet hur hon ska sörja. Hon som snuddar vid drömyrket och spontanjublar ungefär 15 gånger om dagen och vill skåla i champagne med alla fina. Hon som skulle vilja pausa världen och bara hänga med syskonen i någon vecka, spikar vi vecka 36 2012? Hon som älskar sina vänner mer än livet själv. Hon som ibland önskar att dygnet hade antingen 28h eller att tentor kunde skriva sig själv. Hon som suckar åt folk som inte vågar och inte tar för sig. Hon som ser livet som en tid att göra så mycket gott och göra skillnad, på riktigt. Hon som tror på kärlek men som långt ifrån vågar.


torsdag kväll,

Publicerad 2011-11-04 09:33:46 i njuta,

Jag och Philip hamnade slutligen i Hiltons hotellbar, och han tyckte det var väldigt praktiskt med hotellbarer. En slipper ju oroa sig för hemvägen och hookar en upp med någon är det ju bara att ta in... Jag hade nog som turist älskat utsikten men nu kändes det mer som en bit av New York. Vi drack öl, åt små små vitlöksbröd och pratade sex och relatationer i timmar. Kan nog ha varit den mest givande kvällen på veckor? Så jävla fint.


vete i två olika former?

- såg denna och skrattade högt längs hela Götgatsbacken, så jävla kul. Ni hörde väl hennes feministiska framträdande för någon vecka sen? Hysteriskt kul.

den där sadeln,

Publicerad 2011-11-03 13:15:56 i Sex osv.,

Vem uppfann sadeln som en sitter på under spinningen? Någon som gillar att orsaka andra människor smärta? Som gillar när andra får ont och lider. Inte nog med att det är svinjobbigt att låtsascykla ur sig all vätska ur kroppen, nu känner jag mig dessutom helt massakrerad vid mellangården!


Jag vet inte hur många rapporter jag läst av italienska forskare som forskat i det där med att cykla mycket och att sadlarna fram till ett par år sen var konstruerade på ett ganska så dumt sätt. De personer som hade pung fick den liksom i kläm, vilket gjorde att det dels gjorde ganska ont och dels pajade ganska mycket spermier ---> de anade att det skulle födas mindre barn pga denna cykelsadelssterilitet.Huruvida det stämmer eller inte vet jag inte. Men däremot vet jag att sadlarna som mitt träningsställe är rena rama tortyren. Jag försökte spana runt om i salen för att se om någon hade ungefär hälften så ont som jag. Antingen så är jag överkänslig eller så går jag i en klass teatermänniskor.


Någon mer än jag som tycker att sadlarna är till för att paja mellangården?

shake senora,

Publicerad 2011-11-03 11:14:42 i min vardag,

Vad är det för fel på plugget när ju mer jag läser och lyssnar på, desto mer korkad känner jag mig? Har ägnat timmar åt att lyssna på föreläsningar och känner mig bara mer oinläst på området än innan. Lite som att hjärnan fyllts med skumgummi istället för smarta tankar och bra idéer till mina tentor...


Kursen heter Unga, sex och internet - och är till viss del jävligt intressant. Men det där med att plugga på distans innbebär tyvärr att allt sker på just distans. Och de där förinspelade föreläsningarna är rena sömnpillrena. Men nu är allt sånt klart, vilket leder till tentaskrivningar istället. Fast först ska jag iväg och spinna.


- såhär har jag suttit i ungefär tre timmar. Hej bekymmersrynka!

no shaving november?

Publicerad 2011-11-03 08:47:47 i Sex osv.,

Någon mer som har hört talas om det? Och tydligen ska det bara gälla män, så kvinnor kan gott fortsätta raka sig både här och där, så att det fortsätter vara lite ordning i världen.

Men någon som vet vad det är? Jag antar att det kan vara någon form av mustashkamp? Typ skippa att raka skägget för att visa att du stöttar någon form av cancer. För att skapa lite gemensam känsla där i kön på ica.


Något som jag tycker allra mest fascinerande i vårt samhälle är hur vi låter vår kroppsbehåring ta så pass mycket plats. Det ska fixas, trimmas, rakas, plockas och det är ett område som är under ständig bevakning. Det finns tydliga mallar och normer kring detta och råkar tex en kvinna bara vilja skita i att raka benen en varm sommardag blir det ramaskri!
- det finns så otroligt mycket föreställningar och ramar kring hur en kropps behåring ska se ut på grund av de kön en uppger sig ha. Och bryter en mot detta så blir en antingen kallad feministfitta, fjolla, äckel och andra otrevliga benämningar.


Min tanke? - Du bestämmer hur du vill att ditt hår på kroppen ska vara! Låter du håret växa året om, mysigt för dig. Rakar du hel kroppen varje dag, trevligt för dig. Födelsedagsrakar du bara fittan, kul för dig. Ansar du vid fullmåne, mysigt för dig. - det viktigaste är att du bestämmer hur du vill ha det, ingen - varken partner, kompis eller samhället ska bestämma hur du vill att din kropp ska se ut!


Eeh, jag skojade bara om det jag skrev om att det kunde vara en kampanj för att stötta någon form av cancer... Om jag fattar det rätt, vilket jag hoppas att jag inte gör - så är det en månad då män ska odla hår på hela kroppen för att bygga på sin maskulina sida...

slemmigt men mättande,

Publicerad 2011-11-02 09:30:51 i min vardag,Sitter och läser de sista bladen ur boken ovan och äter fiberhavregrynsgröt. Kan knappt tro det själv, men nu är det andra gången på en vecka som jag lagar detta och faktiskt äter det. Tillsätter även några dl frysta bär så att det iaf ser lite roligare ut. För det finns ju inget deppigare att titta på än gröt?!

Tillbaka till boken, jag vet inte vad jag ska tycka om Dingo Dingo. Jag har fått en privat resumé om boken över ett antal öl, och nu har jag snart läst ut den, men känner mig knappt berörd. Det handlar om den manliga revolutionen och hur en grupp män träffas i smyg och kramas! För män har också känslor, behov av närhet och en vilja att bli sedd - precis som kvinnor har och tydligen får visa öppet?! 

Så om ni vill ha en lättsmält och underhållande bok som går att läsa ut över en stor kopp kaffe, köp den.


ps. för att sammanfatta mina åsikter kort om detta: att ens utgå från att män har ett behov för att de är män och att kvinnor har ett behov för att de är kvinnor är ofantligt obegåvat och taget från stenåldern.


jag mötte upp min andra halva nyss och försökte peppa för boken, men det gick sådär.

C - Asså du kommer himla med ögonen ungefär hela tiden du läser den.

J - Så varför ska jag då ens läsa den?

C - Typ om du vill sucka åt något. Eller bara vill känna dig lite slapp i hjärnan.

förändra sig för någon annan?

Publicerad 2011-11-01 20:33:56 i Sex osv.,

Varför är det ofta i tvserier som personer försöker göra om sig själva för att matcha ihop med någon annan? Jag kan faktiskt inte komma på en enda serie jag sett där det inte finns ett antal scener där någon vill göra om sig för att få någon annan på fall.


Gör folk så i verkliga livet? Och varför i sådana fall?


Jag försöker få ihop resonemanget men kommer ungefär fram till detta "Om jag låtsas vara någon annan eller lägger till lite andra egenskaper så kommer den här personen att tycka om mig!"...


Fast sen slog det mig att jag också pysslade med detta och min favoritändring var temat musik. Jag vet inte hur jag fick för mig det, men jag hade väl någon eutopi om att jag och den där personen skulle ligga och vrålhångla och ha väldigt mycket fina stunder till vår gemensamma musiksmak. Fast det blev ju aldrig så, speciellt inte eftersom jag under gymnasietiden ofta fejkade min egen musiksmak, så delad njutning just där blev det ju aldrig...
- jag tror jag tänkte att det var den del som var enklast att ändra, bara lyssna på några plattor, googla lite och lägga så mycket som möjligt på minnet.ps. idag vet jag bättre. Jag vet ju att min musiksmak är bäst, och om den person jag ska hångla med inte vill ha just Håkan Hellström i bakgrunden är den personen det är fel på.

novemberlöften?

Publicerad 2011-11-01 10:05:20 i njuta,

Vi kan väl alla skriva under om att nyårslöften är en smula överskattat, dessutom blir mina alltid uppskjutna minst en vecka för att sen oftast rinna ut i sanden. Främst för att en oftast dagen efter nyårsafton vaknar upp bakis, ofräsch och förbannat sugen på fett och socker... Dessutom, hur stort krav är det inte att hålla massa saker i ett helt år?!


Så jag tänkte införa någon form av månadslöften, eller kanske månadspepp? Det låter trevligare.

Novemberpepp:

- boka resa med syster
- klara av alla tentor och inlämningar
- yoga minst en gång i veckan
- två/tre egokvällar i veckan
- inte ta för många extrapass
- hångla!
- Djurgården runt minst 5 gr
- tillåta mig själv att bara vara, i timmar
- nöjesläsa minst tre böcker
- rensa och skänka till stadsmissionenps. efter att ha gått igenom mina punkter känns det lite lamt. Känns som att denna typ av lista kanske borde vara lite mer spirituell, eller innehålla någon form av kvällskurs i typ batik eller drejning... Men detta är alltså det jag behöver nu. Så det lär nog gå.

misting

Publicerad 2011-11-01 08:37:48 i Sex osv.,

Detta begrepp innebär att en person blir fistad med ett vattenbaserat glidmedel, i så pass hög takt eller under en viss tid att det uppstår ett skum. Personen som utför fistingen spottar i skummet. Tar fram ett sugrör, blandar skummet med spottet och suger upp med sugröretTips på enligt mig marknadens bästa vattenbaserade glidmedel, Klick. Kan dels användas till misting som beskrivs ovan, men också till en hel de andra mysiga saker.ps. visst finns det inget bättre än att lära sig nya saker? Jag älskar mina utbildningshelger, för jag kommer alltid hem med en ny hög begrepp.

Om

Min profilbild

Caro Wikbro Carlén

jag arbetar som sexualupplysare och har huvudfokus hivprevention och säkrare sex. förutom det gillar jag att läsa, feminism, hångla med min donna, mina queens, New York, att äta, vettiga serier, genus, att resa och att diskutera. och det är ungefär det jag bloggar om.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela