Svar kommer!

Det verkar ha kommit ut att det är jag som tagit över veckorevyns
Sexmail (sex@veckorevyn.com), något som är superkul! Tänkte bara säga att ni som skickat in frågor denna vecka - svar kommer!! Jag ska bara njuta klart av min semester först! Puss

Greetings fr.o.m. London

Pengarna är nästan slut, vi bor i Londons motsvarighet till Tensta och livet är sådär jävla fint som det kan vara när en får hänga med sina finingar. Vi delar rum med fem främlingar, rummet är mindre än mitt sovrum hemma och vi bor i trevåningssängar... Men som sagt, helt fantastiskt! Madde har flyttat in i vårt rum och alldeles strax ska vi ut och dricka öl!

resfeber!

Nu börjar jag få lite resfeber, det är ju bara 4,5h kvar tills planet lyfter... Och jag insåg precis att jag inte skrivit ut våra hostellbeskrivningar. Så jag måste först förbi jobbet och ordna med det. Vi har bokat 9-bäddarsrum UNISEX. Det kan nog sluta på exakt vilket sätt som helst...


Vi ska pubba, kramas med Madde <3, shoppa, nörda oss framför alla turistsaker, se Harry Potters vagn(!!), besöka Camden och Oxford Street, jag vill botanisera bland antika böcker och åka till London Dungeon. Och äta billiga cupcakes och skapa minnen. Det kommer bli helt jävla fantastiskt! <3- två smakprover på hur våra rum kan komma att se ut... Magiskt.

kerstin thorvall 2.0,

För er som läst böcker av älskade Kerstin Thorvall så vet ni att hon hade en förkärlek för yngre karlar. Alla kapitel när hon är på Kuba handlar i princip bara om det. Och jag kunde inte låta bli att känna mig som henne inatt när jag lät pojken som dansat nära i tre låtar kyssa mig. Så till Rihannas senaste låt i en minnesfylld källarlokal hånglade jag med en yngling.


- och det var när han tittade på mig med den där blicken som att han vunnit högsta vinsten, som det knöt sig i magen på mig.


ps. jag kan ju ibland passera som 17 utan problem, så egentligen är det väl inte så farligt?

underground,

  • Tydligen ska det finnas en liten liten Victoria Secrets-butik i London? Så nu måste jag lusläsa Kissies blogg för att finna detta...
  • Jag kom på inatt hur bra Broder Daniel är igen. Jag har alltid varit väldigt förtjust i det namnet, eller mer rörd över att bandet är döpt efter en. En riktigt fin kärleksförklaring.
  • Bitterfittan - finns det en bättre bok? Jag har 50 sidor kvar, och det kan nog vara en av de bästa böcker jag läst.
  • Det här med att packa, hur svårt kan det vara? Jag känner mig som en gröngöling och kan inte komma på en enda sak, allt är bara svart och smått. Svarta grytlappar.