sexualupplysare och bokälskare

bad kisser!

Publicerad 2010-09-30 23:26:38 i Sex osv.,

När vi endå är inne på ämnet hångla, pussar och kyssar - vad är det bästa alternativt det värsta som kan ske under dessa härliga moments?! Här kommer mina små listor över vad jag hyllar och dissar:

bästa:

 • lagom mycket tunga (kan låta banalt, men det har man koll på om man är skillad)
 • varva tempot, allt från mjukt och försiktigt till hetsiga kyssar - bästa kombon!
 • inte för mycket saliv, man vill ju liksom inte dregla den andras gegga...
 • bett, både i läppar, tunga och hals!
 • ler samtidigt - kanske inte direkt något krav, men det är jäkligt härligt att se hur den andra njuter!
 • skratt - kan både vara bra och dåligt - bra om man skrattar ihop, dåligt om man inte hänger med och tror att det handlar om en själv...

sämsta:

 • tandgnuggare - okej om det sker en gång av misstag, men inte varje andetag
 • för mycket tunga och saliv - man ska hångla i munnen och med munnen, håll dig till det om du är osäker!
 • porrstön - ett stön ska komma av äkta kåthet och inte vara en "sexig grej", för man hör skillnad på dessa
 • dö fisk-tunga, det finns nog inget osexigare än när någon bara langar in tungan och förväntar sig att en annan ska göra allt jobb!!

Det här med kyssar är nog lämpligt att öva upp och se till att det är något man kan. Prova er fram, lär er av den ni hånglar med och gå på känn hur du ska sköta dig. För en dålig kyssare är nog det värsta som finns, jag dumpar pga dåliga kyssar!

pussdagen

Publicerad 2010-09-30 23:18:18 i Sex osv.,

Det var tydligen internationella pussdagen igår, den 29/9 - någon av er som uppmärksammade den och passade på att pussas lite extra? Eftersom det inte finns något mysigare än att pussas och bara få hångla loss med någon som kan, så känner jag att det inte behövs en speciell dag... Men gullig tanke :)

och eftersom jag helt missat denna fina pussdag och därmed skippade de extra pussarna, så tänkte jag ta igen det i helgen - med råge...

inspirera mig!

Publicerad 2010-09-30 15:31:32 i min vardag,

Vad ska jag skriva om härnäst? Vad vill ni veta? Vad vill ni lära er? - min kunskapsbas är astronomiskt stor och det finns inget som kickar igång mig mer än att lära andra människor.

Så nu kör vi, ge mig inspiration och ni får kickass-inlägg tillbaka! För just nu känns det mest som att jag skriver för att roa mig själv, och sen är det lite på vinn/förlust om det går hem hos er eller inte... Och nog för att jag älskar att köra solo, men nu börjar det gå lite till överdrift.

Så lämna en kommentar eller skicka ett mail tillfragacar0@hotmail.com och ge mig tips, ställ frågor, ställ krav på saker ni inte ännu kan och vill kunna! Smack!

tjejer mer frispråkiga inom sex?

Publicerad 2010-09-30 15:17:47 i Sex osv.,

Jag hatar, hatar, hatar egentligen att dela upp i två högar - men nu fick jag en tanke där det är nödvändigt, så droppa genusdravlet för 4min.

För detta jag gång på gång stött på är både när jag dejtat olika snubbar som håller på att trilla av pinn när jag berättar om vad jag och mina tjejer pratar om över en kopp te, alla våra porrkvällar och hur vi in i minsta detalj kan snacka sönder ett ligg någon varit med om.
- det gäller även när jag Colouroflovat, där mötte jag dussintals killar som antingen höll på att kissa på sig/komma i byxan av exaltering för jag sa ord som fitta, kuk och knulla!

Och det är ju knappast så att jag och mitt gäng är ett en bunt översexuella brudar - så då undrar jag om det istället är grabbsen som är lite efter i sexsnackandet? För när jag frågar hur vissa pojkar rescenserat mig blir svaret typ "jäkligt bra, sen spela vi vidare på spelet"... 

Och för mig krockar detta beteende med att karlarna är de ledande könet på det sexuella planet, eller bara så att det går bra att ligga men inget man pratar om efteråt? Tell me, vad är era synpunkter och erfarenheter av detta? Vilka snackar mest sex och vilka är det som tiger? 

sömn/vuxenpoäng

Publicerad 2010-09-30 14:54:19 i min vardag,

Jag tänkte tidigare idag hur jag kunde sova 11h i sträck (förutom min äckliga dröm-dröm), lägger mig på sängen hos mamma och somnar bort halva dagen. Lyckat värre!
- så nu tänkte jag äta min andra frukost för dagen och sen kila iväg till jobbet.

Haha när jag var på plåtningen med VR så diskuterade jag med sminkösen Marie om hur underbart det är att vara vuxen, fatta alla beslut själv och alla möjligheter, och vi sa båda: "Ja tänk du, man får ju äta vad man vill exakt när man vill - så jag kan lätt äta fyra frukostar på en dag haha!"


- varför har inte jag en personlig kock som ger mig detta? Eller varför är jag inte bara i Göteborg och myser runt?

utmattad

Publicerad 2010-09-30 12:10:55 i Sex osv.,

Har precis läst klart de sista sidorna i "Jag tror vi behöver prata faktiskt", och det är nog utan tvekan den bästa bok jag läst! På slutet nu har jag läst otroligt låååångtsamt och läst om hela sidor bara för att den inte ska ta slut.
- och av de 500 senaste böckerna jag läst slår denna allt.

Den är skriven i dagboksform av Karl Mikael som nyligen skilt sig från sin fru Kristin, och sättet den är skriven på är naket, ärligt, smärtsamt, inspirerande, galet och fyllt med allt sånt där som vi själva upplever i vardagen men inte kan sätta ord på.

Alla som någon gång varit kär, blivit lämnad och fått hjärtat söndertrampat - och sen sett sin gamla kärlek trippa vidare till nästa kärlek - läs denna bok, känn igen dig och njut av känslan att du är långtifrån ensam.

ps. författaren heter Jon Jefferson Klingberg och den kommer ligga på T-centans "vi gillar" efter mitt jobbpas idag!

ta bort alla ex!

Publicerad 2010-09-30 12:04:11 i Sex osv.,

Helt seriöst, så är jag så jäääääävla trött på alla ex! Nog för att mina egna hållit sig på mattan - dvs inte hört av sig på ett tag nu, men jag väntar bara in nästa smäll. - Men överhuvudtaget, sätt alla på ett tåg till närmaste öde ö så kan vi vanliga människor fortsätta våra egna liv!

När man gör slut så finns det två alternativ -
1) antingen så raderar vi varandra från våra liv och fortsätter på egen hand
2) vi gräver ner stridsyxan och blir vänner

Resterande alternativ är bara helt phucked up! Till er ex som njuter av att höra av sig, röra till känslor, vilja komma tillbaka/ha tillbaka, eller bara vill förstöra när er gamla kärlek gått vidare och kanske hittat någon ny - phuck you, kom över det, skaffa en psykolog eller bara skärp till dig!

godmorgon

Publicerad 2010-09-30 11:53:09 i Sex osv.,

Vad tänker du på när du ser dig själv i spegeln på morgonen? Tänker du "shit, jag ser fan ut som gårdagens bröd! Eller vafan Hitler ringde och saknade sin limpa! Håret hänger och är det inte ännu en jävla finne jag ser?"
- skippa det negativa och börja med riktig egokomplimangmaraton!

Jag brukar inleda varje morgon med att riktig mörscha på med fina ord, peppande meningar och komplimanger till mig själv. Vi snackar riktig jävla smör-vm! Men det är så jävla värt och det är viktigt att egopumpa sig själv!

sms

Publicerad 2010-09-29 22:11:47 i Sex osv.,

Vad är det med dessa små ihopsatta meningar som får oss att reagera. Ett uteblivet pip i mobilen kan sabba en hel dag, medan ett annat kan lyfta upp en på de små rosa molnen igen.
 
En morgon när jag kom till jobbet och chefen var löjligt sur, men det kom snabbt fram att hon väntade på ett sms - varpå jag försvarade det måste vara från en "väääldigt ung person", för annars har man fattat grejen att man ska svara på sms! Personen ifråga var 26=vuxen!

C - Vaaa?! Så då menar du att när jag är lika gammal som du, om typ 20 år så kommer jag vara i exakt samma sits som jag är idag! Det är jakt, det är uppmärksamhet och det är idioter som inte svarar på sms!
K - Japp, det är exakt så mitt hjärta. Välkommen till vuxenvärlden!


Så, sms - varför låter vi oss bli så pass påverkade om det kommer ett, eller inget alls? Om det står kram istället för puss eller om det saknas en smiley. Varför?

the perfect day

Publicerad 2010-09-29 21:46:04 i min vardag,

Min dag har varit underbar från början till slut - sovmorgon, timlång promenad i solen, orgasmer, blåbärste, mysläsning av manus + andra böcker, powernap, middag med fina vänner, massa skratt och slutligen hemmagjord jordgubbspaj med vaniljvisp.

bring it biiiiaaaatch!

Publicerad 2010-09-29 13:53:31 i Sex osv.,

Mamman igår som uttryckte sig negativt om Colour of Love, och att vi hade fått hennes dotter att känna sig som en slampa för att vi gav henne gratis kondomer - skickade nyss ett personligt mail till mig.
- självklart gav jag mig in i diskussionen, måste försvara mitt och mina fina vänners vänner arbete gällande säkrare sex - så jag skrev några väl valda ord, hennes svar:

Oldschoolstrippan wrote, in response to Carogull: Du har inte fattat poängen med mitt inlägg överhuvudtaget- i första hand var det inte en kritik riktad mot er kampanj, det var en övergripande kritik mot den "sexhets" som råder i media och exempelvis i programmet Kungarna av Tylösand, förövrigt hade det kanske suttit ordentligt på sin plats om ni hade befunnit er hos det gänget och delat ut gratis kondomer.Men vaa? Du kan ju inte gå till attack till vår kampanj om du för det första tycker den är bra, och när du egentligen är arg på sexhetsen som råder i samhället. För vem fan är inte arg på sexhetsen? Jag hatar delar av den och gör allt jag kan för att motverka och omvandla - men bara för att jag tex hatar vissa delar kan jag ju inte dissa allt?! För det finns en jäkla massa bra grejer inom denna "sexhets",  typ jag! :)

14års gräns på hångel?

Publicerad 2010-09-29 11:47:41 i Sex osv.,

Slutar man hångla efter en viss ålder? Eller varför benämns hångel oftast med en ålder innan, "Eva 45: och vi hånglade som 15åringar!" - Eva 45 kan väl hångla som hennes själv och sin egen ålder?

Jag vill aldrig bli så pass gammal att jag slutar hångla, eller att det går så pass långt/dåligt i ett förhållande att hånglandet uteblir. För helt ärligt - det finns ju knappast något som är bättre än att hångla! Speciellt när man kommer in i en såndär hångelbubbla att världen försvinner och det enda som existerar är vi två, tungor, stön, famlande händer, kläder som åker av, rivmärken, mjuka kyssar och bett.

spontana sms

Publicerad 2010-09-29 11:41:33 i Sex osv.,

Jag har aldrig lärt mig några regler och jag vägrar köra spelet - jag går på känsla och spontanitet. Vilket oftast leder till att jag ångrar 50% av mina sms/infall och ofta får skicka efter-sms för att förklara mig, haha.

Men jag har aldrig förstått det där spelet där man ska vänta ett visst antal minuter/timmar innan man svarar, snålar med smileys, inte svarar eller andra fjantiga regler. Vill man säga något, skicka en komplimang eller ragga lite extra - gör det!

för det är jag värd

Publicerad 2010-09-28 21:47:32 i min vardag,

Mysig middag på kinakrog, lite helgplaner och sen klubbkväll på Make Up Store - och jag ska inte gå in i butiker, jag är sveriges mest lättsålda människa och går igång på erbjudanden.
- men detta är jag värd, så tack till mig själv! Nu ska jag unna mig en riktig läskväll och pendla mellan böckerna tills jag somnar. 

ps. sprang in i en av mina gamla pluggkompisars vänner, så himla kul! Och båda frågade hur det går med mitt skrivande - för sist vi sågs hade jag precis vunnit första pris för min erotiska novell! Man kanske ska börja skriva igen...

musmys

Publicerad 2010-09-28 17:25:35 i min vardag,

Haha, läste min i min egen kalender imorrse, och då hade jag bara skrivit HT<3mus - och ja ba, men vaa? Alla har ju pojkvän?! HAHAHA!

Ska springa ner om tre sek, möta tjejerna på middag och sen ska vi iväg på Make Up Stores-klubbkväll. Lyckades somna en kvart så nu är jag helt groggy, men det blir thai, skratt och uppdateringar hela kvällen!


ps. verkar som min lilla snabba jobbansökan gick bra, ska maila ikväll och sen kanske det är lilla jag som åker till Madrid på obestämd tid nu i vår!

religion

Publicerad 2010-09-28 15:38:56 i min vardag,

 När jag var 12-14 bad jag till gud varje kväll om större bröst. 7år senare och samma bhstorlek. Skämtåsido så har jag i flera omgångar under min uppväxt försökt tro. 
   Jag började gå konfirmationsutbildningen för att försöka lära mig, hitta gud eller se om det ens var något för mig. Jag skrev mängder av brev till mina ansvariga präster med frågor som "hur kan gud älska alla när bibeln säger att det är rätt att stena bögar?", "hur kan barn svälta om gud och jesus vill alla gott", "varför finns det krig?" - men de svarade aldrig på mina brev, och till sist var jag bara där för fikat...

Någon natt förra hösten bad jag också till gud, mitt i ett ångestutbrott av borttappade sjukhusprover, brustet hjärta, noll pengar på kontot, inget jobb och en hyra att betala - så gav jag det en sista chans, men nada.

För mig får folk tro på exakt vad de vill, så länge de mår bra utav det och inte försöker pracka på mig något. Jag är ateist och jag ser det som ett hån mot kyrkan om jag skulle gifta mig, döpa min barn eller begrava mig i kyrkans namn - det gäller även alla andra som gör det.

ps. nu ska jag fortsätta sluka Richard Dawkins "Illusionen om gud", skämdes som fan när Filip kunde mer om vårt sortiment än jag själv. Dessutom är den jäkligt bra.

sex överallt

Publicerad 2010-09-28 13:53:05 i Sex osv.,

Det här med sex och media, jag har fått väldigt mycket kommentarer på senaste tiden, "varför skriver du si och varför skriver du så", "varför har du inga kläder på dig", "vad skulle din pojkvän säga om han hörde dig prata sådär", "får du säga så fula ord", "varför delar du kondomer", "varför vill du bli sexolog" "du måste tänka på vad du skriver" -

och jag känner bara, eller inte! Blir bara så trött på det hela. Jag skriver vad jag vill, hur mycket jag vill och pratar med vem jag vill om sex. För det behövs pratas mer om sex - vi lever i ett samhälle som gäääärna skriver om "de tio bästa sexställningarna", men gärna lägger locket på när det kommer till lust, känslor, kåthet och att vilja ligga. Särskilt om det handlar om tjejer som vill ligga. För va? Tjejer kan väl inte vilja knulla? De ställer ju bara upp när mannen, han med testosteronet vill - då blir det givakt och ligga för hela slanten! - eller inte.

Det behöver ske en förändring, det behövs mer information och det behövs pratas om sex ur minst 20 olika vinklar till!

Därför skriver jag om sex, därför vill jag jobba med ungdomar, därför delar jag kondomer, därför snackar jag om sex, därför läser jag om sex, därför vill jag bli sexolog, därför vill jag spräcka alla jävla myter, därför vill jag informera och lära ut - för att det behövs!

skämtaru eller?

Publicerad 2010-09-28 13:38:00 i Sex osv.,

Jag har inte sett något av "Kungarna av Tylösand", men vad jag förstått går det ut på att filma när ungdomar super och knullar i tv. Gratis sprit och allt från spyor till oralsex till fyllesnack filmas och sänds på bästa sändningstid - låter mina aggressioner vänta till ett senare upplägg över det upplägget.

Men sen läste jag fina Hannahs debattartikel där hon tar upp bristen på fyllekåta tjejer - även det kommenterar jag sen. Men bland hennes kommentarer fann jag en från en mamma, som bokstavligen fick mig att börja gråta:  
   "Droppen var när min dotter berättar att vuxna RFSU:are springer runt och delar ut kondomer på musikfestivaler, hon kände sig rent ut sagt KRÄNKT...som om man var en slampa, sa hon. Klampa bara inte fram och dela ut en kondom när jag är med- då kan det hända att jag delar ut en rak höger."


Var hon på Arvika, PDOL, Ung 08 eller Uppsala Reggea så kan det vara jag som var den där vuxna kondomutdelaren - och ja, vad kan jag säga? Jag blir bara så ledsen att folk väljer att tolka vår fina kampanj, Colour of Love på det sättet. För det är verkligen inte så det är. Anledningen till att vi finns på plats under festivaler är för att ge information, ge en bättre bild av allt som har med sex, kärlek, knulla, fittar och kukar, kondomer och könisar att göra. Snacka sex och svara på frågor. - dessutom är det så att finns det mycket ungdomar på en och samma yta+alkohol så kommer det att liggas---> kondomer behövs!
- självklart är det långt från ALLA som ligger, men många ligger, många vill lyxrunka eller lyxknulla eller bara ha en kondom, lära känna en kondom och lära sig mer.

'
- folk får tolka kampanjen som de vill, men jag är iaf löjligt stolt över att vara COLáre och det finns inget bättre än att ge information och se hur de går in hos andra. Jag och mina fina vänner behövs!

mycoplasma

Publicerad 2010-09-28 13:17:04 i Sex osv.,

Fick ett litet infomail nyss av RFSU - om Mycoplasma, den nya könisen som sprider sig som en löpeld kring ungdomarna i sverige, men som ingen har hört talas om. Hur kan det bli så? Eller snarare - hur kan en så pass farlig könis ignoreras och inte pratas om? Läs och lär, tack!
Visste du det här?
 

Mycoplasma genitalium är en bakterie som kan orsaka infektioner i urinvägar och könsorgan. Inflammationen är relativt kraftig och både infektionsbild och komplikationer är snarlika de vid klamydia.

Sjukdomen kan överföras genom oskyddat sex. Symptom som kan uppkomma är sveda när man kissar eller att det kommer en flytning från urinröret eller slidan. Symptomen kommer ofta 1-2 veckor efter smittotillfället men kan även uppstå flera månader senare. Det är endast ungefär hälften, fler män än kvinnor, som har symptom. Infektionen behandlas med antibiotika. Man vet fortfarande ganska lite om vilka följdsjukdomar det kan leda till, men det finns visst stöd för att det kan leda till inflammation i livmoderhals, livmoder samt i äggledarna hos kvinnor. Män kan drabbas av urinvägsinfektion och prostatabesvär.

lust

Publicerad 2010-09-28 05:13:50 i Sex osv.,

We can fight our desires
But when we start making fires
We get ever so hot
Whether we like it or not
They say we can love who we trust
But what is love without lust?
Two hearts with accurate devotions
And what are feelings without emotions?

I'm going in for the kill
I'm doing it for a thrill
Oh I'm hoping you'll understand
And not let go of my hand- hur bra är inte La Roux kl 05 på morgonen? Dessutom kickar denna text!

redo att flyga

Publicerad 2010-09-27 20:27:34 i resor,

Jag vill ut i världen, är löjligt inspirerad efter några av Filips historier och jag vill utforska, lära känna främlingar och couchsurfa. Jag vill bara trycka på en pausknapp över mitt vanliga liv, packa en ryggsäck, ta mitt pass och sen vinka hej då till sverige!

Just nu spelar det faktiskt ingen roll om vart jag åker, utanför Norden är kravet och sen vill jag bara ut och upptäcka! Någon som är sugen på att joina? Efter 1 mars kan jag åka, och har inget återvändsdatum.

ps. sökte ett jobb i madrid igår, håll tummarna för att jag får det! kan bli en bra start!

bokmässan i ett nötskal

Publicerad 2010-09-27 20:24:26 i resor,

 • bästa/sjukaste/mest älskvärda mötet - håkan hellström
 • mest hetsätet - ballerinakakor
 • finaste författarinnan - katerina janouch
 • antal räkmackor - 1
 • antal leoparddetaljer - 7
 • antal "men va, är ni två?! - oändligt många
 • antal böcker - typ 15?
 • finaste personen - gösta ekman!
 • första gången-grej - efterfesten på park!
 • bästa köpet - erica jong´s rädd att flyga
 • bästa hängstället - Lind&Co och de Oberoendes monter
 • antal kramar av gösta ekman -  3 el 4
 • antal spännande äventyr - 1, lovely

vårt budskap

Publicerad 2010-09-27 19:29:17 i Sex osv.,

Hittade just denna - under vårt första pass på Arvikafestivalen blev jag och Danne intervjuade. Och detta sa vi: Vi vill att folk ska skydda sig och ha säkrare sex, därför delar vi ut glidmedel, kondomer och information, säger Caro Wikbro, från RFSU. Att man ska kunna njuta efter man har vaknat på morgonen och känna sig trygg, säger Dan Bross, även han från RFSU.

- danne är fantastiskt söt medan jag ser ut som en dränkt katt. Fusk.

the wisdom of whores

Publicerad 2010-09-27 17:43:37 i Sex osv.,

Fick höra om en bok nere på mässan som verkar så jävla bra - "The Wisdom of Whores" - Elisabeth Pisani, och handlar om HIV/AIDS, horor, droger, sex - och hur spridningen av HIV/AIDS hade kunnat förhindras genom enbart några förändringar i samhället.

Den verkar så intressant och jag måste bara se till att få tag på den. Kan nog hitta en hel del bra där till mitt blivande jobb för hivprevention. Någon som vet vart man kan beställa hem engelska böcker?

gösta

Publicerad 2010-09-27 16:14:28 i resor,

Vi hann med att hänga en hel del med fantastiska Gösta Ekman under mässan, Klas Gustafsson har precis skrivit en underbar biografi om honom - så det var signeringar och bokprat konstant.

Och jag älskar honom, han är så fantastisk och fin + att han får mig att kikna av skratt! Jag och syrran satt brevid honom lagom till efterrätten, helt fantastiskt!


- precis innan blixten slår av säger han: "Nejmen du, ska vi inte ta och klä av oss kläderna?!" och jag dog av skratt!

- tack för filmen Gösta! Och du, du är skyldig mig en buggomgång!

en natt för två år sen

Publicerad 2010-09-27 16:04:27 i resor,

Haha sitter och går igenom alla bilder från årets bokmässa, och inser att jag tog en exakt likadan bild för två år sen. Säg att jag är sötare nu iaf?


2008.

2010.

- nu måste jag mig iväg och kramas lite med Ellen innan hon flyger norr igen! Visar alla bokfynd och skvallrar mer sen.

endorfiner

Publicerad 2010-09-27 13:46:48 i Sex osv.,

Endorfiner - det är skojiga grejer det! Det är ett ämne som gör att vi människor mår bra, blir glada, varma i kroppen och rosiga om kinderna, tickar till i hjärtat och gör oss glada, kåta och pigga.
- i början av en förälskelse är hela kroppen sprängfylld av endorfiner och visst finns det inget härligare?

Annars får man dessa små lyckohormoner av närhet, beröring, ligga, choklad och av att träna! Så innan mitt förråd försvinner från helgen ska jag ge mig ut på powerwalk. Smack!

sexleksaker på hotell

Publicerad 2010-09-27 13:36:12 i Sex osv.,

Suck, är det här mina skattepengar går till? Att farbröderna blå ska upprörda för att det nu finns sexleksaker tillgängligt på Berns hotell? 

Det är Pom Pom Parlour - Katerina Janouchs butik som tillverkat dessa små erotikpaket innehållandes olika vibratorer, handklovar, kondomer, stayups och erotiska noveller - som man nu kan finna i minibaren på Berns Hotell.

Men aj aj aj, då blir prostitutionsgruppen hos polisen arg - "hotellet glorifierar något som vi jobbar på att avglorifiera!" - men vaa?! Vad är det som säger att prostitionsverksamheten skulle öka och bli värre bara för att det finns kondomer och handklovar tillgängligt?
- varför är det ingen som är upprörd över att det alltid finns biblar och alkohol tillgängligt på hotellrum - för det ser jag personligen som ett hån mot mig!

Jag tycker det är en jäkligt kul och sexig idé - hur många vill inte ligga när de checkat in på hotell? Nu syftar jag inte på säljsex, utan vanliga svennebananer som vill "lyxa" till vardagen och komma bort lite. Klart de vill ligga - så varför inte göra det lite roligare med sexleksaker! Jäkligt bra idé!


Vad tycker ni? Tummen upp eller sämst att det finns diverse sexleksaker tillgänligt i minibarer på Berns Hotell?


ps. ja, sakerna tas bort när barnfamiljer och dylikt bokat rummet! (vilket iofs är ganska konstigt, de vill väl också knulla när barnen somnat?!)


Update - ännu en liknelse, det är typ lika logiskt att skylla fetmavågen på jordnötspåsarna man finner i minibaren, som att säga att prostution och handklovar går hand i hand.

lära känna genom sex

Publicerad 2010-09-27 05:14:16 i Sex osv.,

Jag tycker inte man behöver känna någon för att ha sex, däremot finns det inget roligare att lära känna någon genom att ha sex!

- allt är nytt, man vill testa sig fram och prova allt. Heta kyssar, varma händer, andetag, djupa suckar och njutningsfulla stön. Man trevar sig fram mot njutningen, undersöker och försöker hitta rätt mellan de erogena zonerna. Snabbt, långsamt, bitas eller mjuka kyssar. Hetsigt och rivigt eller långsamt och försiktigt. Allt måste testas och upplevas.


Ett riktigt bra förspel med någon ny är som en en upptäcksfärd där målet är njutning!

in for the kill.

Publicerad 2010-09-27 05:02:15 i min vardag,

Tåget hem körde långsammare än en tant på cykel, så vi var framme vid 10 - och nu ska jag till jobbet! Haha jag är så trött att det gör ont i kroppen, jag fumlar och ser ut som gårdagens limpa. Men jag kommer peppa igång med Salem Al Fakir, Robyn och La Roux.

Sista dygnet i göteborg var bra. Väldigt bra. Vi roade oss med att ses så fort vi fick chansen, gömma oss för våra mammor och hångla där ingen kunde se oss! Så jävla gulligt.

globetrotter

Publicerad 2010-09-26 10:11:25 i resor,

Förlagsmiddagen var väldigt god och till efterrätten fick jag Gösta Ekman som bordsherre! Så jävla underbar människa som fick både mig och syrran att kikna av skratt.

Park var fint och fullsmockat. Jag mötte honom och vi roade oss med att hångla och gömma oss för hans mamma som befann sig i samma hus. Sen promenerade vi hem genom Avenyns nattliv. Han är intelligent, löjligt snygg och han får mig att skratta. Och han lämnar landet på obstämd tid om mindre än tre veckor.

tre snabba

Publicerad 2010-09-25 18:35:51 i resor,

1) jag hittade håkan i källaren, fick hans bok signerad och hann säga att jag älskar honom!

2) snart blir det förlagsmiddag och sen iväg till Park! Jag har alltid varit dööösugen på att hänga på Park för det är där alla författare är, nu är det ju så att jag "känner" alla författare jag älskar, så är inte sugen för det längre. Nu ska jag bara dit för att hänga och shotta!

3) ska även på drinkdejt med en löjligt söt man på Park...

kärleksförfattare

Publicerad 2010-09-25 16:23:40 i Sex osv.,

Var alldeles nyss på Denises Rudbergs seminarie, som jag tidigare idag var förbi och hälsade och fick lite böcker signerade. Och det är verkligen kul när författare kommer ihåg mig, stannar signeringskön och tar sig tid att prata! Jag blir rörd och löjligt glad när mina favvoförfattare är så pass fina och ödmjuka<3

Det blev så att jag mötte henne på vägen och följde henne fram till rätt sal, och medan vi gick mötte vi flera andra stora författare som jag fick hälsa på och vinka till! Kändes jäkligt ballt.

Förövrigt så älskar jag Denise, Katerina Janouch, Katerina Wennerstam, Martina Haag - för de minns mig alla från år till år!


ps. tjuvlyssnade på en kvinnas samtal och hon sa precis att en viss HÅKAN HELLSTRÖM står nere i källaren och försignerar böcker. Så gissa vem som dog och vem som ska ge sig ut på Håkan-jakt?<3

park

Publicerad 2010-09-25 09:50:04 i resor,

Det är lördagmorgon och den årliga författarfrukosten är igång - Leopard, Pirat förlag, Lind & Co och Brombergs har frukost och två författare med sig som alla pratar lite om sin bok, minglar och sen signerar!
- vi har med oss Gösta Ekman - Klas Gustafsson och Åke Edwardson.

Resten av dagen blir det massa författarspring, boksälj, signeringar och förhoppningsvis lite mer bokinköp. I år har jag verkligen bara köpt bara det jag verkligen vill ha! Känner mig jävligt duktig som hållt mig till typ 7 böcker istället för de vanliga 50...

ps. tack för alla fina kommentarer, men era negativa? What´s up med det?

avslagen

Publicerad 2010-09-24 18:17:26 i resor,

Jag hade världens finaste förmiddag, älskade owe kom förbi och vi pratade bort någon timme, uppdaterades och bara var. Till sist sa Owe; "gud, det känns verkligen inte som att vi varit ifrån varandra så länge som vi varit, allt känns precis som vanligt!" och jag älskar att det är så<3

och jag sa att jag inte skulle gråta när vi sa hej då, men jag ljög lite, välte en tant och skrek till åt en gubbe som var ivägen, sen blev det ok.

Resten av dagen har jag känt mig som en såndär cola som man rört 77gr i för att ge till någon som är magsjuk... Avslagen, vissen, ledsen och beige. Järntabletterna har inte hjälpt och jag döljer min trötthet och ilska genom att sortera om hela boklagret.


Nu har jag iaf köpt lite böcker, sagt att jag älskar dig till några författare och det börjar kännas lite bättre.
- per morberg, erica jong, katerina janouch, louise boije of gennäs - lovely!

pepp!

Publicerad 2010-09-24 08:52:24 i Sex osv.,

Lilla vän, Lina - vi säger att du bara kom in av en slump - hur kommer det då sig att du fortsatte slumpa vidare på min blogg så pass långt bak i tiden att du hamnade i april?!

Vad vill du ha för svar? "Jomen visst, du tycker inte att jag är snygg och borde fotas i bara undies, så jag tar på mig dykardräkt och skyler min kropp hädanefter! Tack för att du sa något!"

Är du helt dum eller? Jag är så glad att jag har så pass hög självkänsla och självsäkerhet som jag har idag, att det där inte rör mig. Men det som gör ont i mig är att tyvärr inte alla känner samma som jag. Som jag sa under min fina intervju med Anastelle från VR, "idag kan jag sitta här och säga att jag älskar mig själv och min kropp! För några år sen var det omöjligt - därför gör jag allt jag kan för att peppa och puscha andra tjejer att må lika bra som jag!"

dag 2

Publicerad 2010-09-24 08:47:25 i resor,

Shit, tiden bara svischar förbi! Helt galet! Hela dagen igår försvann på en kvart, det var bokspring hit och bokspring dit. Jag hann med att vinka till några favvo-författare och spana in minst tusen böcker jag vill äga.
- MEN, jag har inte köpt en enda? Helt jävla bananas! Jag har varit här i två dagar, och har bara gjort lite fynd hos Damernas, känner mig lite förvånad av mig själv.

Nej, nu måste jag springa. Mässan öppnar om 14min, det är fredag och halva världen kommer hit. + två av mina favvogull, Elsa och Owe!

dag 1

Publicerad 2010-09-23 11:52:39 i resor,

Åh, bokmässan är i full gång! Det är fullt med människor överallt, miljoner böcker och författare som minglar förbi en! Så jag växlar mellan löjligt starstruck och svettig löpare. Men det är som julafton på samma gång, jag älskar´t!

Ska skriva en låååång lista på dels allt jag vill köpa och en lista på alla författare jag vill träffa och säga: "Hej jag heter Caro! Jag älskar dig, skriv något fint i min bok! tack!! hihihi!" Typ så låter jag hela tiden haha :)
- nu måste jag springa vidare! Smack!


ps. till alla er som läser Borås tidning - ni kommer hitta mig i en liten intervju där jag delar med mig av mina tankar om bokmässan, temat afrika och en liten fin bild!

byggarbetare

Publicerad 2010-09-22 15:00:30 i Sex osv.,

Hur snygga är inte byggarbetare på en skala 1-12? Det är ju nästan löjligt hur läckra dom är. Det är ju liiiite svårt att fokusera på möbler och byggandet när det går förbi några styckna i minuten. Den klyschiga manligheten i ett nötskal, men jag kan inte låta bli att smälta. Speciellt om de har skäggstubb, mums!

kaos

Publicerad 2010-09-22 14:58:55 i resor,

Äntligen på plats! Jag sov hela vägen ner och vaknade till en kvart innan vi var framme, en snabb lunch och nu är vi på mässan. Alla montrar ska byggas och allt ska kommas på plats. Det är byggarbetare överallt, böcker överallt och ett ganska härligt kaos!

Förutom att jag och syrran ska bygga phucking-jävla-kamprad-möbler!! Vi har klarat av en byrå hitills, och jag är redan mordbenägen haha! En snabb kaffe och sen fortsätter vi. Smack!

göteborg

Publicerad 2010-09-22 08:13:58 i resor,

Drömde inatt att jag fick en egen hörna på Åhlens! 10 utvalda skulle få sina egna små ställen där man fick inreda och göra vad man ville - jag gjorde en riktig myshörna med fåtöljer, fatboys, kakor och roligt folk.
   Sen fick man komma förbi, hänga, prata om allt möjligt och typ träffa mig! Haha, hybrisen igen?!

Nu har jag packat det sista och jag är så jävla taggad! Böcker i tusental, författare, mingel, räkmackor, efterrätter och massa finingar som kommer förbi! Lovely!


- och här ska det få plats 20-30böcker?! Good luck chuck!

erik

Publicerad 2010-09-21 23:29:46 i Sex osv.,

Konserten var helt fantastisk och han är helt fantastisk. Det jag gillar mest är att han hänger kvar, pratar och skriver allt som vill skrivas på! Ja, jag fick flera saker signade, bilder och jag hann ge mitt lilla brev!
- japp jag gick själv och trängdes med massa söta tjejer, så ball är jag.översminkad miniputt med Sveriges grymmaste!

ps. när jag kom hem upptäckte jag att jag stod på hans gästlista, hur jävla dålig är jag inte på en skala som missat det?!

ps 2. när jag upprepade mitt lilla brev för ernst blev det väldigt tyst i luren... men jag tror på ödet - så nu kan man ju säga att bollen ligger hos dig erik!

nude

Publicerad 2010-09-21 23:09:10 i Sex osv.,

Fotograferingen gick super, fotografen Anneli och sminkösen Marie var så otroligt trevliga att jag kände mig hemma och taggad direkt. När jag slet av mig kläderna och börja leka framför kameran så frågade hon "har du gjort det här förrut?!" Haha nej men jag älskar top model!

Och jag kände gång på gång under den 1.5h långa fotograferingen att jag verkligen trivs med mig själv och jag älskar min kropp! Den är alldeles jävla underbar, sexig, snygg och asmysig. Jag kan nog inte hitta ett enda fel - för det finns inga!


- vi lekte, kom på poser, och jag fick vara pinuppa! Kom fram till att det passar mig utmärkt med mina fina kurvor :)

ps.
känner du inte samma sak? Kom ihåg att du är asläcker och börja snyggpeppa dig själv!

aaah, vilken jävla kväll!

Publicerad 2010-09-21 22:35:50 i min vardag,

Jag är så jävla eftertaggad att jag inte kommer kunna somna! Direkt från jobbet till en helt fantastisk plåtning med världens grymmaste fotograf - direkt därifrån plankade jag in på Erik Hassles konsert, hann se 1.5 låt och sen lämna mitt lilla brev! Så jääävla grymt!!

Nu måste jag tvätta av mig allt jox och sen fixa det sista inför göteborg imorrn! Aahh - så jävla bra kväll!


ernst

Publicerad 2010-09-21 09:39:41 i Sex osv.,

jag saknar dig som fan, nästa vecka kommer jag upp till uppsala! Så jag hoppas du har tid för en timme eller sju med mig<3


- whataphuck, varför ser jag ut att vara typ tolv? det här fotot togs ju för bara några månader sen!!

mytoplasma

Publicerad 2010-09-21 09:36:05 i Sex osv.,

När sjuksköterskan nämnde denna sjukdom tänkte jag direkt på "Mysteriet på Greveholm" och deras Ectoplasma! Men helt ärligt, har någon av er ens hört talas om denna könis?!

Inte jag! Och sen har de inte ens en liten folder att dela ut, utan de uppmanade mig att googla?! Phuck you tänkte jag och skällde ut dom :)


Så detta är alltså mytoplasma:
- en slags kusin till klamydia
- har ungefär samma symptom som Klamydia --> mer än hälften får inga symptom!
- är exakt lika farlig som K--> har man den länge oupptäckt kan den orsaka sterilitet
- går inte under smittskyddslagen!! "då den inte är så pass utbredd ännu"
- är på väg "uppåt" och sprider sig snabbt och enkelt
- är lokal, så har du sex i munnen så är du där du blir smittad!


Så mitt råd till er, har ni missat skydd under en sexuell aktivitet där det borde ha funnits en kondom - gå och testa dig och be om även ett test för mytoplasma!

That´s the way it goes

Publicerad 2010-09-21 09:19:22 i min vardag,

Phuck yes! Sjuksköterskan ringde och det var järnvärdet det var fel på, så nu ska jag knapra järntabletter och sen ska jag bara tillbaka på banan inom kort! Woho!!
- jag blev så glad att jag kom på mig själv att hoppa omkring som Rocky, helt naken över hela lägenheten! (ersnt vet hur jag ser ut när jag hoppar som rocky, det är power!!)

dagens:
- glädjande besked
- jobb 10-18
- intervju och foto med Veckorevyn! 18.30
- träffa erik hassle och dö 20.00--->
- imorgon - Göteborg!!

nu ska jag äta frukost och fuldansa av glädje tills jag måste springa till jobbet! Haha, grejen är att jag redan känner mig myyyyycket piggare sen jag fick reda på att jag snart kommer bli det. Hahaha :)

kvällens

Publicerad 2010-09-20 23:53:26 i min vardag,

 • jag är så jävla pepp inför göteborg, böcker, mingel och författare på samma yta!
 • håll tummarna för att det är järnvärdet, annars finns risken att jag blir galen
 • Erik Hassle har konsert imorrn, planen är att lämna över ett kärleksbrev
 • räck upp en hand den som vet vad Mytoplasma är?
 • fick idag veta att Owe, Aleks, Sara och Elsa - kommer vara på bokmässan!! Wohoo! Fattar ni hur jävla glad jag är över det?!<3


- älskade owe! när sågs vi sist? Jag vet inte, men fan vad jag saknar dig! Våra dagar på PG, som mest bestod av litervis koppar te om dagen, samtal om livet, litteratur och fina stunder<3

caroboost!

Publicerad 2010-09-20 23:39:37 i Sex osv.,

Satt och funderade över mitt liv ikväll, och insåg att jag är så jävla fylld med positiv inställning att jag ofta blir äcklad av mig själv! Haha, skulle lätt kunna skriva en såndär peppig och färgglad självhjälpsbok över en kopp kaffe, speciellt med hur jävla mycket jag peppar och taggar till mig själv jämt!

Har ett svagt minne av en dag förra hösten - mitt livs stora kärlek(trodde jag) hade precis sagt att han inte längre älskade mig, jag var arbetslös och hade hyra att betala, nyligen fått min diagnos i hepatit C och börjat plugga 4 kurser samtidigt...
- men jag lyckades dagligen peppa mig själv till att "jamen visst blir det bättre snart, efter alla jävla uppförsbackar kommer det snart en nedförsbacke! Snart, snart, snart!"

Ja, jag ville väl egentligen inte mer än skryta om hur jävla bäst jag är! Och om jag kan gå runt och vara såhär bäst, fantastisk och snygg jämt - fatta då hur jävla underbar du är!


ps. caroboost- var älskade madde som skickade det i ett sms för ett tag sen! Att hon saknade sin "caroboost"!! Jag smälter hjärtat<3

politik

Publicerad 2010-09-20 23:27:53 i min vardag,

Kan vi bara droppa politiken? Jag är röd, jag är född röd och jag står för mina röda åsikter. Vill ni diskutera politik så kan vi ta en kopp kaffe och resonera varför du är blå och jag är röd. Men att sitta och skriva kommentarer fram och tillbaka ger mig inget.

Jag är röd, jag tror på jämställdhet, att ge efter förmåga och få efter behov, att tillsammans kämpa för att alla ska få det bra! Punkt.


ps. inga jävla mer kommentarer. Detta är en blogg om sex, könisar, kärlek, kåthet, lust och egoboost - ingen politikblogg. Så skippa kommentarerna, speciellt ni som kommenterar i olika namn men från samma ip-adress!


Update: till er besvikna som vill fortsätta prata politik - nästa vecka har jag tid för en kopp kaffe! Så är ni i sthlm kan vi ta det live, om ni vågar?! ;)

Update igen: Jonte, vi tar en fika nästa vecka! :) Im ready ;)

jeans

Publicerad 2010-09-20 23:15:02 i min vardag,

Inför fotograferingen har jag bara fått en regel - jeans. Jag ska ha på mig ett par jeans! Jag har inte burit jeans sen innan jag blev dumpad förra augusti, och det känns lite mosigt. Men vafan, jag har ett par svinfina från New York som sitter bra över rumpan - nu kör vi!


ps. tror liksom grejen är att detta plagg är det enda vi ska bära, men fan det kommer bli bra! fan vilken förebild jag kommer vara imorrn :)

päls

Publicerad 2010-09-20 15:37:25 i min vardag,


- säg att jag är iaf lite söt? Jag ville egentligen bara testa den, men så sprang tanten in på lagret och plockade upp den bara åt mig, då har jag inte hjärta att tacka nej! Så pälsmössa 2010!

gå på uppmaningarna!

Publicerad 2010-09-20 15:31:56 i Sex osv.,

Vi ett system här i sverige som är jävligt bra - det handlar om dessa olika testningarna som är mer eller mindre obligatoriska - och man blir kallad lite då och då för testning!

1) klamydiabrevet - får du hem det så innebär det att någon du legat med har klamydia och att även du kan bära på det.

2) cellprovstagning - efter att du som kvinna fyllt 23 blir du kallad på din första cellprovstagning då man tar ett test från livmodern? för att det inte finns någon form av förändring som sedan kan bli livmoderscancer.

3) mammografi - man bli kallad för att scanna av brösten så att det inte finns några spår av bröstcancer.


Alla dessa tre är superviktiga att man går på när man blir kallad! Nr 1 går under smittskyddslagen och polisen kan ta dig om du smiter undan. De andra två är mer som en påminnelse och uppmaning på att du ska gå och kika så din kropp är okej!

mer kunskap åt folket!

Publicerad 2010-09-20 12:19:27 i Sex osv.,

En sak som jag verkligen hoppas förbättras är informationen till ungdomar om sex, säkrare sex, känslor och kärlek! Men för att det ska fungera så måste även barnmorskorna, ungdomsmottagningarna och skolsystrar få sig ett lyft. För hur ska man begära att kidsen hänger med och kan allt - om de som lär ut kör på samma info sen 70-talet?

Jag var senast idag på en mottagning och röt till mot två sjuksystrar och sa: "Men hur fan kan ni testa ungdomarna för denna sjukdom, och sen inte ens ha någon information när jag ber om den? Det verkar ju väldigt dumt!"
- "joo, det är det faktiskt när jag tänker efter. Men NN hon har skrivit en rapport om just denna sjukdom, hon kanske kan skriva ihop något?"

ps. Så, där har ni ett uppdrag från mig - se till att fixa det nu då Alliansen!

pungspark

Publicerad 2010-09-20 11:50:34 i min vardag,

"Jadu Caro, vi vet faktiskt inte riktigt vad som är fel på dig just nu!
- mmm, vad den meningen kändes skön att höra! Yes! Vågen! Wohoo!!

Antingen så har jag för lågt järnvärde vilket går att fixa med järntabletter - eller så har mitt HB "halkat efter" och kan börja komma tillbaka igen, allt från imorrn till flera månader...
 
Men istället för att gräva ner mig ska jag se positivt. Imorrn ska jag bli intervjuad för Sveriges största tidning för unga kvinnor, Vecko Revyn!! Och på onsdag åker jag till Bokmässan i Göteborg, typ de 5 bästa dagarna på året!!
- så det är fan lite solsken bland grötdimman!

godmorgon sverige

Publicerad 2010-09-20 07:20:26 i min vardag,

C - Godmorgon mamma, välkommen till ett land där rasistäckelsvin har större makt än vänsterpartiet!
M - Neeeej! Jag tänker inte gå upp! Aldrig mer!

Nej, jag vill inte heller gå upp. Och det är med fullständig jävla totaltäckande sorg som jag vaknar upp till ett sverige där en allians har vunnit vars enda syfte är att öka klyftorna, enbart gå efter storleken på plånboken och göra allt där egen personlig vinning är i centrum.

Nu ska jag iväg till sjukhuset, det gäller ju att passa på medan den finns kvar för sådana som mig och jag inte behöver betala själv eller bara blir ännu en bricka i det politiska och ekonomiska spelet.

Tack till alla röda, ni som byggde detta fina röda välfärdsamhället!
Till er blåa - jag hatar er.

skugga.

Publicerad 2010-09-19 21:48:14 i min vardag,

måste sova, har läkartid imorrn bitti. Käre gode gud, gör så att proverna blir bra så att det kan lösa vad det är för fel på mig? Behandlingen tog slut för över en månad sen, sen dess har mitt blodvärde bara höjts med 1, jag ligger fortfarande minus med 30!

Det är fruktansvärt vidrigt att leva och må som jag gör nu. Jag känner mig som en blek kopia av mig själv, beige och som att jag lever i min egen skugga. Jag vill bara bli mig själv igen.

valvaka

Publicerad 2010-09-19 20:19:48 i min vardag,

Jag vet inte hur det är hemma hos er när det är en politisk debatt på tv, men hos oss där vi är flera eldiga själar så blir det som den avgörande fotbollsmatchen i VM! (kan jag tänka mig, jag kollar inte ens sport!)

Mamma vrålar, jag vill skjuta dom, vi skrattar åt Göran Hägglund som aldrig får prata och mitt hjärta börjar superpumpa så fort Ohly öppnar munnen!
- efter förra debatten sa mamma: Ja Caro, skulle du få bestämma skulle det inte bli mycket av alliansen...


Sverige, nu gäller det! Man kan inte enbart rösta efter eget personligt vinning när vi lever i ett samhälle tillsammans. Jag håller stenhårt på de rödgröna och den socialistiska andan!

Alla bidrar efter förmåga och får hjälp efter behov!<3

tacky/gaga

Publicerad 2010-09-19 15:06:13 i

Jag har en tendens att ta sönder nya strumpbyxor, och sen så bryr jag mig inte heller om det är sönder. Men det gör mamma:

M -Eeh, joo. Jag la ju märke till att dina strumpbyxor är sönder. Och ja, är det pengar du behöver så kan du få av mig!! Jag ställer upp!
C - Men vaa? Det är ju bara ett litet hål! Och jag har pengar mamma, tack iaf.
M - Så du går med dom frivilligt? Till jobbet också?!!
C - Ehh, jaa? Det är väl ingen som spanar in mig så noggrant?
M - Men, det ser ju lite, ja, Tacky ut!På väg in till stan igår pajades Sanna i bilen, och hon försökte tvinga oss alla att vända om så hon kunde byta. Jag berättade min historia och sen sa hon:
- Men vänta nu, har inte Lady Gaga trasiga strumpbyxor?! Om någon nu är så närgången och sen påpekar hålet så säger jag bara: Hörru du, jag kör en Gaga!

vett och etikett på krogen

Publicerad 2010-09-19 12:53:10 i party-larty,

Det finns två saker som gör mig fullkomligt galen på krogen, när folk inte kan uppföra sig på rätt sätt:

1) toakön - det är fan helgerån att tränga sig i en toakö! Och igår var det en tjej som började med att bitcha, så varför inte bitcha tillbaka? Först trängde sig ett gäng före mig, sen försökte nästa brud göra samma sak:
C - sorry, men jag var före dig! Jag och bruden bakom mig har väntat längre en dig :)
B - Eeeehh nej! Jag står i den här kön du står i en annan! (bitchblickar och tar ett steg in i toan
C - Eeeeehh jooo! Det är en och jävla samma kö för båda! (tar ett kliv in och då jag har större rumpa backar hon) Dessutom har vi väntat längre, och pekar på en annan tyst snäll tjej.
B - Men assååååå! vad vareee med bruuuuuden?! (hör jag medan jag kissar och fnissar åt min seger!)


2) folk som dräggar - det finns inget värre än folk som inte fattar vinken! Att man inte vill dansa, vill hångla, vill att hans händer kladdar över hela kroppen!
- igår var jag ute enbart för att dansa och skratta med fina vänner, då vill inte jag behöva leka bodyguard och knuffa bort äcklon som inte fattar vinken!
FATTA VINKEN - tar jag bort dina händer, vinkar hej då, byter plats på dansgolvet och totalignorerar dina patetiska försök till samtal - bli inte arg när jag sen ryter till och knuffar bort dig äckel!!

 

- förutom detta så var kvällen svinlyckad! Bästa sällskapet, finaste vännerna, massa skratt och dans! I love you<3

bang bang bang

Publicerad 2010-09-19 12:43:00 i party-larty,

Vilken jäkla kväll det blev igår! Middag, skratt, och sen in till stan för dans! Så jäkla mycket dans att jag har träningsvärk i både lår och rumpa idag. Så värt! Vi var på ett nytt ställe med grym musik och massa roliga människor.

och jag tänkte vid flertal tillfällen igår, varför gör jag inte detta oftare? Mer dans åt folket!

krogragg

Publicerad 2010-09-18 22:12:05 i Sex osv.,

Det är något med att ragga i krogmiljö, massa människor på samma plats där många har målet att ha någon att gå hem med för kvällen.
- Men måste det bara gälla för en kväll? - Knappast, jag vet flera stadiga par som träffades under en blöt kväll och fallit pladask!

Men visst finns det något halvt desperat över krogragg, iaf när man dragit det så pass långt att det enda man vill ha är ett ligg för kvällen. Är man däremot öppen för möjligheter och mer inriktad på att träffa människor kan det nog klicka till när man minst anar det!

Som sagt, natten är ung och nu kör vi!

kvällens taktik?

Publicerad 2010-09-18 18:38:00 i Sex osv.,

När man är som jag är, singel - så finns det ju inget roligare än att ragga och flörta! Singelmarknaden är som ett böljande julbord och det gäller att plocka åt sig de allra bästa först.

Men vad ska man köra för taktik?
- skometoden
- dutt-test
- har du eld?
- men känner inte vi varandra?

Vi får se vad det blir, natten är ung och livet är kul! Smack!

lördag

Publicerad 2010-09-18 18:34:43 i party-larty,

Jag försov mig och vaknade alldeles nyss, om tre sek ska jag springa och möta Naddi, buss till Sanna med middag och sen blir det dans!

stora beslut.

Publicerad 2010-09-18 13:11:39 i Sex osv.,

Kärleken är stor, häftig och kan stundtals vara väldigt läskig. På en kort tid kan man fatta beslut som man egentligen tar efter många många år tillsammans. En förändring kan ske och man är beredd att lämna ett liv tillsammans med någon annan för att starta ett nytt någon annanstans. Man kastar sig in i relationer och vill få alla livets biter på plats på kortast möjliga tid. Man ger bort sitt hjärta och man vinkar hej då. Ibland går det alldeles för snabbt, ibland ångrar man sig, ibland blir det bara fel, ibland blir det helt rätt.

bonniers.

Publicerad 2010-09-18 12:59:13 i min vardag,

Jag hängde på Bonniers igår, så pass länge att jag hann bli vän med Malin i receptionen, gå igenom samtliga böcker, ta en cappuchino och få rundvandring i bokborgen!

jag skulle bara hämta del två i Katerinas nya bokserie, som inte var utskrivet och ingen visste vem jag var. Lagom roligt att ba "Jamen asså jag lovar att jag känner henne, vi är vänner! Asså joo, jag ska läsa hennes bok och säga vad jag tycker!! För att det vill hon!! Eeehhh"

Till slut kom hennes fantastiska redaktör och jag fick se hela Bonnier Carlsen, få manuset och två böcker till! + att jag hann förklara mer ingående hur det kommer sig att vi faktiskt känner varandra :)


ps. varför ska det alltid hända sånna saker i mitt liv? det är som att ödet njuter av att phucka upp det och skapa obekväma scener...

kär

Publicerad 2010-09-18 06:22:09 i Sex osv.,

Ja, jag är nog kär i Salem! Så, nu när det är announced så sticker jag till jobbet. Ikväll blir det middag och dans!

MSOG

Publicerad 2010-09-17 19:50:17 i Sex osv.,

betyder "Multiple Shots on Goal" - direktöversatt blir det "flera skott på mål" och innebär att man ejakulerar/sprutar sperma på flera olika kroppsdelar. 

Att detta var något många gör, njuter av och spexar till svennbanansexet med visste jag, men att det liksom var ett medvetet begrepp visste jag inte. Det finns alltid något nytt att lära!
- vilket är något jag verkligen älskar med sexvärlden, man kan aldrig bli helt fullärd.


ps. undrar hur och vem det egentligen är som lanserar alla dessa sexuella begrepp? Hur skapas ett och blir känt? Och framförallt - hur gör jag för att få mina begrepp att slå igenom? jag har ett helt lager!

kiss-spärr

Publicerad 2010-09-17 17:51:22 i Sex osv.,

Läste igår om Golden showers och termen "Uro" som fanns inom prostutionens värld förr i tiden = vilket innebär att det inom sexuella aktiviteter förekommer urin, att någon kissar och den andra får det på sig!

Och jag har sagt att jag är öppen för allt inom det sexuella, men där har vi tamigfan en av mina gränser! Man får verkligen göra exakt vad man vill i sin egen sängkammare så länge alla är glada, kåta och nöjda - men jag skulle aldrig i mitt liv ställa upp på varken kissa eller bli nerkissad!
   Nej, jag tror nog att om jag försökte skulle det bli som en spärr, en kiss-spärr. Ni vet som när man står i toakö ute på klubb eller restaurang, och när det sen är dags tar det totalstopp!
 
men jag kan ändå inte låta bli att undra, är det värmen, själva urinet, förnedringen, det gula, lukten, känslan - vad är det man är ute efter, vad är det som gör det extra sexigt att man vill bli nerkissad eller kissa ner?!

röstat.

Publicerad 2010-09-17 17:42:41 i min vardag,

Jag röstade idag, blev socialdemokraterna rakt igenom. Politik är viktigt, och jag kan faktiskt varken förstå eller acceptera folks ointresse. En utebliven röst är = en röst för SD!

Jag röstar rött för att jag har några frågor som jag ligger mig varmt om hjärtat, jag har ett sätt att resonera och jag har ett sätt att leva. För mig är det fullständigt jävla omöjligt att förstå hur man som privatperson enbart utgår från sig själv när det är ett val som rör hela samhället!!

hjärtefrågor:

1) räck upp en hand alla ni som gled igenom skolan, högstadiet och gymnasiet utan att känna ångest, motvilja, panik, hade andra vardagsproblem eller bara ren skoltrötthet! Att välja en allians som medvetet väljer att skära ner på skolan är ett hån mot alla som snubblar till, misslyckas, hoppar av eller bara inte är redo! Alla har rätt till nya chanser, bygga upp sina betyg och få göra det som de är bra på och lämpade för.
- att systematiskt bygga spetsklasser samtidigt som man stänger ner Komvux och andra ombildningsmöjligheter - är att säga: du är inte tillräckligt intelligent/synd att du misslyckades för det var din enda chans till utbildning!

2) vården - jag kan inte på något sätt hur den gångna regeringen stått på och tittat när sjukvården raserat, personalen får jobba dubbelpass samtidigt som de gamla glöms bort, allmäna vården försämras och apoteket blir privatägt. Att man använder sjukvården och människors hälsa som handlingsvara och ur ekonomisk vinning är för mig så jävla oacceptabelt att det inte ens går in! Hur kan man vilja tjäna pengar på människors hälsa?!

3) välfärdssamhälle - är det något jag är stolt över så är det hur det svenska välfärdssamhället ser ut, där alla gemensamt hjälper till efter förmåga och för hjälp efter behov! Vi är tillsammans ett samhälle, det går inte att tänka egoistiskt där! Att nu alliansen kommer och klappar sig själva för hur fin välfärden är gör mig spyfärdig! De är de röda som genom årtionden gjort det till vad det är idag!

4) hur kan man vilja rösta på en allians som systematiskt motverkar homosexuella, transpersoner, polyamorösa, ensamstående - i princip allt och alla som avviker från heteronormen?!

ragga under röstning?

Publicerad 2010-09-17 17:09:58 i Sex osv.,

Nej, det är inget jag rekommenderar! Iaf om man är som jag och tar detta val väldigt personligt. Dessutom så finns det inget som är mer avtändande än när en söt person röstar fel...

Andra ställen där det inte alltid är bra att ragga:
- väntrum för könssjukdomar
- fyllecell
- hundrastgården

Finns det fler ställen man ska undvika att ragga på?

erotikmässan

Publicerad 2010-09-17 05:15:10 i Sex osv.,

Juste, snart börjar det närma sig oktober och sista helgen där är det äntligen dags för Erotikmässan! Tors-sön är det öppet och jag tror det är på fredagen eller lördagen det är "Ladys Night" med extra mycket strippor.

Jag kommer vara där alla dagar och jobba!

planes

Publicerad 2010-09-17 05:12:35 i min vardag,

Det känns som att halv fem är så jävla mycket mindre tidigt än tio över fyra, så jag tror nog jag kommer överleva morgonen! Direkt efter jobbet har en liten checklista och sen tänkte jag lägga mig ner, dö och njuta av helgen!

- rösta! och ni behöver väl inte ens fråga vilken färg?
- hämta ut Katerinas nya manus
- köpa äkta fejk-pälsmössa (Lovisa i onsdags; "Jaha, min mössa är äkta äkta!"<3
- hälsa på mormor
- hämta min kamera

ska syskon få gifta sig?

Publicerad 2010-09-16 20:54:37 i Sex osv.,

Läste en artikel idag om ett halvsyskon-par som nu ansöker om att få gifta sig. De hade träffats först i vuxen ålder då systern ville veta mer om sitt ursprung - pang boom och så blev de kära!
   Så nu väntar de på om staten godkänner att de får gifta sig eller inte...

Traditionen med att man gifter sig inom familjen och släkten går bakåt till den tid då man ägde mark och boskap - för att sammanfatta så var det så att om jag ägde 15 hektar mark, och blev bortgift med min kusin Pelle som ägde 30 hektar mark så kunde vi byta till oss så att vi tillsammans fick 45 hektar mark!


Så vad det gäller att syskon ska gifta sig nu år 2010 så handlar det knappast om att tjäna mark eller boskap. Dessutom så är det bevisat att när man som syskon träffas först vid vuxen ålder så är det något som sker i hjärnan vilket gör att kär-känslor lätt uppstår! Man kan säga att syskonkärleken blir till "vanlig" kärlek = du blir liksom kär-kär i din egen borsa!

Så nej, jag kan faktiskt inte förstå varför två syskon ska få gifta sig. Det finns anledning till att vi i Sverige har lag på varför "högst" kusiner får gifta sig ---> annars blir de för nära släkt vilket gör att generna ser för lika ut och de kommande barnen blir tyvärr otroligt skadade. (detta gäller även när två kusiner gifter sig, tyvärr blir även de barnen otroligt skadade och sjuka på flera olika sätt!)


Vad tycker ni?! Ska halvsyskon få gifta sig eller inte?

torr av kondom?!

Publicerad 2010-09-16 20:43:13 i Sex osv.,

hej caro, bra blogg. problemet med kondom för mig är att jag bli jätte avtänd dvs torr kan inte fortsätta, funkar inte med glidmedel gör ont jag undrar om jag inte tål på ngt sätt? kan det stämma? hjälp
 
Hej Sara!

Ja, du kan vara överkänslig mot både glidmedel och olika sorters kondomer. Dels är det viktigt att bara använda sig av silikonbaserat eller vattenbaserat glidmedel - andra former av glidmedel gör hål på kondomen.
- vad det gäller kondomer så finns det dels latex och plast, är man överkänslig mot latex så är plast ett alternativ, men dock lite dyrare.

Men det verkar mer som att själva kondommomentet är det som gör dig torr och otaggad på sex?! Själva påtagandet av kondom kan lätt bli otroligt förstorat totalt i onödan, att kondomen ska på är liksom ingen stor grej! Den ska på och så är det inte mer med det! - men för många är dessa sekunder stunden då hjärnan reagerar "Shit, det är nu det händer! Oj, vi ska visst ligga!" - pang boom så bildas en osäkerhet i hjärnan och lustcentret som skickar ut en spärr till kroppen som gör att lubrikationen(att du blir våt i fittan) upphör och kåtheten avstannar!

Kan det vara något sånt? För att det är kondomen i sig som orsakar torrhet har jag aldrig hört talas om...

Eller så är det inte svårare än så att du behöver rejäl uppvärmning innan någon form av penetrering kan ske. Dvs ett långt, härligt och sexigt förspel! Hångel, kyssar, smekningar, ord, kåthet och lust! Du ska vara så pass jävla kåt att du praktiskt taget skriker om att få ligga!


Hoppas det löser sig, och kom ihåg att om hjärnan inte är med och är sugen på att ligga - så är inte heller din kropp och i detta fall fittan heller med! HELA du, inklusive hjärna, känslor och kropp - måste vilja ligga för att det ska funka! //Kram Caro!

ödet och kärlek

Publicerad 2010-09-16 19:49:36 i Sex osv.,

Tror ni på ödet? Jag vet inte om jag tror helt fullt ut som i amerikanska kärleksfilmer där de alltid får varandra på slutet och hånglar sådär vackert i ösregn...

Men ibland kan man ju inte låta bli att tro på ödet när det sker sånna där saker som bara inte sker i ens eget liv, och som kan tyckas vara taget ur sagorna! Jag fick höra en historia om en tjej som jobbade på en restaurang och beställde varor - och de kom till grannbutiken, så en av killarna därifrån sprang över till hennes restaurang (som han egentligen hatar!!) - och nu är de ett par!

Men, till er ödet-suckers, bli inte för hängivna! Det roliga med kärlek och dejting är ju att man vågar ta för sig, visa sitt intresse och flörta! Så sitt inte på att ödet ska skicka drömprinsen/prinsessan i famnen på dig!


ps. Jag tror nog lite mer på Naddis mening, "att allt sker utav en orsak!"

tre

Publicerad 2010-09-16 18:58:52 i Sex osv.,

1) jag tyckte jag såg Mr Vacker, men det var bara en beige kopia på 40 år! Åh, och jag som fick en minihjärtattack och magknip på samma gång...

2) det måste vara någon bitter som jobbar på metro som bestämmer över vilka sms de ska publicera, eller en kärlekshatare. För min efterlysning kom inte med!

3) Dagens skor: snygga, och han var om möjligt ännu snyggare med höstsvans i knut, blåa ögon, fint leende och skäggstubb! MEN han rastade en hund! Iofs så inbillar jag mig att det var hans gamla sjuka farmor som nyligen brutit lårbenshalsens hund, men ändå, en hund.

sug

Publicerad 2010-09-16 09:24:25 i Sex osv.,

Jag känner ett sånt sug! Jag är så sugen på flera olika saker, ni vet att det verkligen känns i kroppen att "detta vill jag göra nu!!/detta vill jag ha nuuu!!" - och ja, detta är jag sugen på nu!

 • chokladmousse med grädde
 • en FATBOY!! Jag vill verkligen verkligen ha en! Ska fan se om jag kan bli sponsrad(höhö in my dreams) - men jag vill verkligen äga en Fatboy!
 • en arvikareunion! träffade Charlie igår och jag pratade med Danne, och nu saknar jag alla<3
 • semester till något varmt ställe med god mat och minst 10 böcker - hej Thailand i november!
 • ett skratt med någon fin som gör sådär ont i magen, och att man måste typ gå ut ur rummet eller tänka på moderaterna/kent eller inälvor för att sluta skratta!

phuck.

Publicerad 2010-09-15 23:23:15 i min vardag,

Kom nyss hem från ett personalmöte på Cookies, och jag känner mig så tom. Jag vet faktiskt inte hur jag ska reagera - min otroligt jävla överunderbara chef har fått kicken!
- resten av mötet satt jag med ilsktårar och bitchblickade överste chefen, har skrikit i en halvtimme och nu är jag tom.

Det är bara så otroligt jävla planerat, fifflat och dumt att jag blir galen. Och arg. Ni som sätt mig arg vet hur arg jag blir. Och för er andra väljer jag att citera Naddi "Jo, när Caro känner något, så känner hon det lite mer extra än oss andra..."

Helvetes jävla skit, jag ska försöka ge det en chans. Men jag var ju typ bara där för att jag fick hänga med henne!

ps. frånochmed idag får ni min tillåtelse att bojkotta stället!

stålkvinnan vs dumstrut

Publicerad 2010-09-15 18:31:01 i min vardag,

Min sjuksköterska ringde idag och alla mina prover ser superbra ut - förutom mitt blodvärde! Det har ökat med en del på en månad!! (vilket gör att jag är svintrött, flåsig, snurrig i huvudet och tappar humöret) - så nu är både min läkare och sköterska oroliga, för aj aj aj så får det inte vara!
 

Och jag vill bara döda mig sjäv! För jag har verkligen haft en hatperiod mot mig själv den senaste tiden - för att jag är så trött, för att jag inte orkar så mycket som jag vill, för att jag gäspar efter ett 9hpass utan lunch, för att jag vill sova mer och för att jag flåsar efter några trappsteg!

MEN HALLÅ - jag är ju för fan sjuk! Och jag blir bara så jävla trött på mig själv! Hur fan kan jag dissa mig själv och syssla med hatperioder när min kropp kämpar på bäst den kan men tvingar mig själv att stanna upp, sova lite extra eller bara andas för att jag inte ska gå in i väggen?!


Mer än hälften som går igenom en behandling för Hepatit C sjukskriver sig mer än 50% av tiden - jag har sjukskrivet mig två pass på ett år!!
1) för att jag precis träffat Mr X och hellre ville mysa och ligga än vattna blommor
2) för att en bortamatch drog ut på tiden


Hatperioden är så jävla över, fy fan vad jag ska fjäska och dutta för mig själv framöver! Sömn, ensamtid, choklad, presenter, god mat, ligga, kärlekstid med finingarna - allt jag vill ha ska jag få!<3


ps. ni får gärna hjälpa till att skämma bort mig, asså tillsammans med er!

snacka skit om den nya!

Publicerad 2010-09-15 18:18:04 i Sex osv.,

Har precis påbörjat en ny chiclit av Lauren Weisberger - och i den är de tre tjejerna överrens om att det bästa sättet att hantera ett ex är att prata skit om dennes nya!


Är väl inte helt övertygad om att det är det ultimata sättet att hantera ett brustet hjärta på, men visst fan är det kul! Jag kan medge att det är nog bland det bästa med att ens ex skaffar en ny - ett nytt samtalsämne som man kan dissikera i microdelar tillsammans med sina vänner!


ps. Och jag kan nog säga att jag haft tur när det gäller detta, speciellt eftersom alla min ex har en stor tendens att välja ner sig efter att de gjort slut med mig, hahaha! Det är ju inte meningen att vara elak, men jag och mina vänner kan ju inte hjälpa att exen har en tendens att falla för fula whitetrashbrudar...

enda gången man kan skippa kondom...

Publicerad 2010-09-15 18:12:19 i Sex osv.,

med gott samvete och med en riktigt bra anledning är väl när man försöker bli gravid?!

Eller om man ska onanera själv är det ju inte heller alltid nödvändigt att använda kondom - men då ska man ha i åtanke att man fortfarande kan smitta sig själv med tex Klamydia! Typ om du först smeker dig och sen kliar dig i ögat/petar dig i rumpan med fittsaft eller sarre på fingrarna...

Till er som inte vill bli på smällen eller ha självsex och riskera att ge dig själv klamydia - så är kondomen din bästa vän!

vacker

Publicerad 2010-09-15 12:57:39 i Sex osv.,

Det kom in en person idag, och han var så otroligt jävla vacker att jag tappade andan! Jag har seriöst aldrig sett en så vacker människa förrut. Leendet, utstrålningen, stilen, kläderna, skorna, håret - allt! Jag blev helt tom i skallen, så jävla vacker var han! Så vacker att jag bokstavligen lutar mig över disken och tittar efter honom när han går iväg för att rösta...

Tom i skallen och med ett fånflin sitter jag och tänker på hur jävla vacker han var - när han kommer tillbaka! - boken han precis höpt har han redan läst på engelska kom han på, så han vill byta den. (ja, självklart gjorde jag fel med kassan! Felslag på felslag och till sist blev det nästan rätt...)


Och jag bad till gud om en tredje gången gillt, men han var väl upptagen med att rädda liv, dela vatten eller släcka bränder istället för att göra mig den ynka chansen!

Sååå, vore det töntigt eller vågat att skicka in en "efterlysning" till metro?!


ps. jag röstar för vågat! för jag satt resten av morgonen och funderade ut en perfekt efterlysning!

dagen

Publicerad 2010-09-15 12:51:11 i

Jag överlevde dagen, började den första timmen som en bakfull och nyfödd kalv - vågade inte klunka för mycket kaffe eftersom jag inte skulle få kisspaus förrän vid 9! Så jag höll mig vaken genom att spela lite för hög musik och sortera samtliga böcker som inte stod i hyllorna i antingen bokstavsordning eller färgordning.
- mina kollegor kommer garanterat misstänka diverse boktstavskombo när de upptäcker det.

Men vid 07.30 var jag igång och peppade med the Tough Alliance! Finaste Charlie kom förbi, vi uppdaterades och gled snabbt in på valet, vi har båda råångest inför söndagen. Men det var så kul att ses, och nu saknar jag hela COL-gänget och tiden i arvika! <3

veckorevyn!

Publicerad 2010-09-15 05:02:47 i min vardag,

Jag fick ett roligt samtal igår och nu på tisdag ska jag bli intervjuad och fotad för Veckorevyn! Wohoo! Jag har väl knappast tystnadsplikt men jag kan iaf säga att jag ska prata på om ett ämne som ligger mig varmt om hjärtat (höhö, ni kommer fatta sen!) och att jag ska vara med som en bra och kickass-förebild för andra tjejer!

Sannas kommentar: du är ju så ofta med i den där tidningen? Är det inte på tiden att du får en egen spalt där nu? Då skulle ju tom jag köpa den där tidningen!


- sist jag var med vann jag deras tävling om bästa erotiska novell! Det är jag längst till vänster :)

nervvrak.

Publicerad 2010-09-15 04:55:15 i min vardag,

Det är min första egna öppning idag, och jag har nog varit vaken mer än sovit inatt! Jag har vaknat minst 10 gr av att jag är vaken och bara ligger och stirrar ut i luften? + att jag kollat på klockan minst en gång i halvtimmen + drömt så jävla mycket sjuka drömmar mellan varven.

jag är på den där trötthetsnivån att om en skum farbror i trenchcoat skulle fråga om jag ville se hans hundvalpar i hans bil, så skulle jag följa med! Inte för att jag bryr mig ett dugg om valparna, nej jag tycker inte ens om djur. Utan för att då skulle jag kunna däcka i bilen, typ.

Wish me luck!

pasta och politik

Publicerad 2010-09-14 22:16:53 i min vardag,

Åkte direkt från jobbet hem till Sanna tillsammans med Naddi, det blev en urgod pastarätt och flera timmars prat. Uppdateringar, lite planeringar och en jäkla massa politik. Valet nu på söndag påverkar oss alla och vi diskuterade allt från bilskatt, vårdköer till hur man ska förbättra skolorna.

Och ja, det känns så jävla moget att kunna säga att man pratat politik en hel kväll, och verkligen diskuterat ämnet på djupet och från så många synvinklar. För oj vad vi tycker olika inom vissa ämnen, men det hölls på en bra nivå hela kvällen!

Ni är så fina<3

så jävla bra idé!

Publicerad 2010-09-14 16:56:02 i Sex osv.,

Åh, jag fick en så jävla bra idé imorrse, och när den väl kläckts så insåg jag dels hur jävla överbriljant jag är, och hur fantastiskt otroligt jäkla phucking bra idé detta är!

Jag vet att jag ofta överdriver både min egen förmåga, ideér och saker som hänt - men detta är fan det bästa jag någonsin kommit på! Och det kommer bli så jävla bra!

Ledtrådar: det handlar om mig, HIV och världen!- berättar mer sen, nu måste jag kila iväg för middag hos sanna! Smack!

ny godnattsaga

Publicerad 2010-09-14 07:36:05 i Sex osv.,

Det mest ultimata måste ju ändå vara erotiska noveller! Man börjar bli lugn och avslappnad, redo för att somna - så varför inte puscha det i rätt riktning och hinna med en orgasm innan man somnar? 

Förutom att det är jäkligt skönt med orgasmer har de även väldigt många positiva påverkningar på kroppen - man blir glad, lycklig, harmonisk, avslappnad och de flesta kan även känna sig lite sömniga. Perfekt för er som har lite svårt att somna på kvällarna!


- just nu pressar jag den till vänster, väldigt sexig bok!

present

Publicerad 2010-09-13 20:42:58 i min vardag,

Har precis njutit av ett långt varmt bad och börjat sluka en present jag fick idag - Katerina Janouch nya bok "Hittebarnet". Och oj vad den är bra, hon har ett språk som får mig att dregla och en sätt att skriva som gör att man aldrig vill sluta läsa!

Och den var signerad, några få ord men så fint skrivet att jag började gråta! Tårar som bara sprutade fram när jag var på bussen. Vem bryr sig om folk tittar? Jag sitter med en kärleksbomb i handen och ord som träffar rätt, då får tårarna trilla bäst de vill.


ps. btw så grät jag förra veckan på pendeln! Min nya grej att gråta i kollektivtrafiken?! - jag hörde Winnerbäck och Melissa Horns låt, tänkte på fina Jennie i Linköping och grät. Tills jag insåg att vi inte ens hört den låten tillsammans, utan det var Winnerbäck och Miss Li´s låt vi hörde i somras i Piteå! Hahaha!

vi är ju bara människor

Publicerad 2010-09-13 19:05:47 i Sex osv.,

Hon jag träffade idag var helt fantastisk och jag önskar att alla som jobbade med ungdomar och könssjukdomar var som henne! Jag babblade på om allt möjligt som har med sex, fittan, kondomslarv och galna pojkar - hon fnissade till och diskuterade med mig!

Inget dömande, suckande, moralpredikningar eller elaka ögon, och så ska det vara! Istället för att döma att jag slarvat så berömde hon mig för att jag tagit mod och tid till att göra det rätta och testa mig!


Och så sa hon "det är bra att du tänker på det där med kondomer och alltid har med, men sen är det ju så, vi är ju inte mer än människor! Och vi kan alla göra lite fel ibland."

Och jag kände bara - exakt detta är det jag vill förmedla! Sex är för jävla skönt och bra för inte ha när man känner för det, och det är så jäkla viktigt att man skyddar sig, men ibland blir det lite fel och kondomen finns inte till hands. Men vi är inte mer än människor och ibland blir det fel.
- och blir det lite fel är det enda rätta att gå och testa sig!


Det är detta mina finingar som jag brinner för! Åh, jag vill bara ge mig ut i skolorna, arenor, festivaler och folksamlingar - diskutera säkrare sex, lära ut, bli lärd, prata om sex och finnas till!

klamydiamåndagen

Publicerad 2010-09-13 18:51:04 i Sex osv.,

Någon som tog tillfället i akt och gick till närmaste ums eller sjukhus? - det var öppet och gratis för alla dagen till ära. Så jäkla bra påfund och så viktigt intiativ efter de varma sommarmånaderna och sådär lagom när alla skolor kickat igång med massa nya hunkar och snyggingar att ligga med!

Jag var där!

Varför inte? Jag befann mig ändå på sjukhuset, jag har dummat mig och var dessutom sugen på en gynundersökning! Och det var riktigt mysigt faktiskt :)
- kvinnan var supertrevlig, vi satt och gick igenom informationsfoldern och allt om könisar, medan jag smaskade godis som låg i en skål brevid kondomerna och fyllde i vissa detaljer som hon inte nämnde om säkrare sex.


Gynundersökningen gick bra, men hon hade ingen tavla i taket? Finns det egentligen något stelare än en gynundersökning utan något att titta på? Så jag påpekade att det borde hon minsann skaffa sig en...


ps. Men det värsta jag sett under en gynundersökning - en bild på Gud och Jesus, en gyn hade det en gång, och det känns inte sådär super med de två hängandes över en i den situationen!

arg.

Publicerad 2010-09-13 17:40:24 i min vardag,

Aaaaahhgg!! Jag är så jävla arg att jag inte vet vart jag ska ta vägen. Eller mest trött. Och ledsen. Jag är så jävla jävla jävla kukanalslickarefelknullarecp-trött på min hepatit c.

Och jag är så förbannat trött på att jämt vara trött! Jag kan sova bort tio timmar utan problem, men kan ändå slockna mitt under dagen. Går jag mer än tre trappsteg så är jag anfådd i minst 3 min efteråt
- kan låta som rena jävla bagateller, men det är sämst och min vardag.


Och idag talar min fina sköterska om för mig att alla mediciner fortfarande är kvar i kroppen, och det kanske är därför jag fortfarande flåsar som en överviktig buffel av två trappsteg? Och att det tar ungefär yttterligare en månad till för min kropp att vänja sig av medicinerna och börja funka normalg igen!

sjukhus

Publicerad 2010-09-13 11:47:58 i min vardag,

Ska snart iväg på min första av de tre sista provtagningarna. Efter denna dröjer det tre månader till nästa och sen ytterligare tre månader till efter det - och sen kan jag bli helt friskförklarad!
    Snopet om viruset skulle komma tillbaka och sjuksköterskan ba; nej men hoppsan! Jaha, det är bara att börja om från början då Caro! (försöker dölja min nervositet över att detta kan ske genom att skämta bort det)

svar till emma/undies

Publicerad 2010-09-13 10:14:13 i

Postat av: Emma

Hybrisen verkar vara du..

Whats up med alla bh trosbilder..Vad är meningen??

2010-09-11 @ 12:47:09

Känner vi varandra live Emma? Tror nog inte det, för skulle vi varit kompisar i mer än en vecka hade du garanterat vant dig vid att se mig springa omkring i bara undies...


Meningen, ja du - för att jag är snygg, för att kategorin heter undies, för att jag tycker själv det är roligare att se klädesplagg på en människa än fotade platt på marken, för att jag kan, för att jag vill, för jag intalar mig själv att det är så jävla mycket bättre att se mig i undies än en avmagrad modell.
- jag hade själv dött av lycka som osäker 14-16åring av att se en stadig 38 med alla möjliga skavanker stå och posera i undies än vilken jävla reklampelare som helst!

Och för att det är kul! Jag har så löjligt kul när jag står hemma framför spegeln och leker Top Model!

ego

Publicerad 2010-09-13 10:06:58 i min vardag,

Jag är ledig idag, och imorgon. Det kryper redan i kroppen och jag känner mig som en borttappad lillasyster på Åhlens julrea för att ingen har tid att leka...

Så det blir tema ego! Långpromenader, te, bad, läsa böcker, film, epilering och minispa, sova, hitta den där snygga fejkpälsmössan och övertyga mig själv om att den passar, och bara vara själv.

skojakt!

Publicerad 2010-09-12 23:33:46 i Sex osv.,

Är det någon som provat tipset med att spana in skorna? Jag har gjort det hela dagen på jobbet idag, och det är ju svinkul! Jag känner mig som den där scenen i Pongo och de 101 dalmatinerna, när han jämför matte/husse med hundarna, hahaha! - och det stämmer lika bra in på människor och skor:


1) kille nr 1 - väldigt söt, såg trevlig ut men aningens beige = spanade in skorna som var sådär tråkiga att man kunde andas in damm från dom.

2 ) kille nr  2 - ursnygg, trevlig och fint leende = converse!! men mainstreamvita vilket innebär att han förmodligen är ball, men lite för mycket go-with-the-rests-flow för min smak...

3) tjej nr 1 ursnygg och såg trevlig ut, öppnade munnen och var en stropp! = skorna var sånna där vita seglarskor som ser enkla ut men som egentligen är svindyra...

Så skojakten fortsätter! Även om man kanske inte är skitseriös med skoteorin, så är det iaf ett roligt tidsfördriv!

böcker.

Publicerad 2010-09-12 23:11:43 i min vardag,

Införskaffade mina första böcker idag och är väldigt nöjd med valet - en riktig chiclit, en vampyrbok och feministernas guldbibel! Så jäkla schizo blandning, men jag tänkte läsa alla samtidigt.

förlora oskulden

Publicerad 2010-09-12 12:26:06 i Sex osv.,

Det är nog min största hat-förklaring inom sexvärlden. Vadå "förlora oskulden", som att det vore något man gick och bar på och sen förlorat?
   Dessutom bygger hela den förklaringen på penetrationssex, och att man som tjej för första gången blivit penetrerad av en kuk.
- och som att det vore allt inom sex?! Knappast!

Så istället för "förlora oskulden" säger jag "ligga för första gången", för det är ju något man kan göra - Och dessutom kan man ju välja att definera "ligga" på vilket sätt man vill! Mohaha, så jävla bra!

tänk om han med stort H aldrig dyker upp?

Publicerad 2010-09-12 11:49:41 i Sex osv.,

Läste en väldigt intressant artikel igår om tre tjejer som alla gjort ett medvetet val i att vänta med att ligga för första gången! En hade gjort ett statement, en trodde på bibeln och en ville inte vara en del av sexhetsen -
och de väntade alla på att Han med stort H, Mannen i deras liv, deras livs enda stora kärlek skulle dyka upp!
 

Och min första tanke är, synd om han med stort H aldrig dyker upp, och de går genom livet både ogifta och oknullade!

aldrig mer.

Publicerad 2010-09-12 11:16:03 i Sex osv.,

Drömde att jag blev tillsammans med Ludde. Igen.

Han hade kört bil ända upp till mormor i norrland (där jag bodde?!) och överraskade med blommor, choklad och romantiska brev. Och sen blev det vi. Fast mest för att det en gång varit vi, mer som av gammal vana och för visst hade vi haft det ganska bra ändå?!

Men det värsta var att jag inte ville visa det för mina vänner och familj, jag gömde honom konstant och visste att alla skulle bli besvikna över att jag ännu en gång gett efter.
- det där med gammal kärlek är fan läskigt, minnen, hjärtesorg och gamla känslor som spökar och som ibland hinner före hjärnans resonemang.


Aldrig mer. Jag har lovat mig själv den dagen då vi bröt upp på riktigt att jag aldrig mer skulle ge efter igen. Allt som en gång funnits är just bara minnen, men de skulle lika gärna kunna existerat i en film eller bok, knappast mina egna.

jag vill äga dig!

Publicerad 2010-09-11 23:57:48 i min vardag,


- om hemsidan är pålitlig kanske jag slår till! Denna godbit passar ganska bra med mig, dessutom kan jag ju köpa chokladmousse när jag vill...

"Jahapp, var det allt eller?!"

Publicerad 2010-09-11 23:44:32 i Sex osv.,

Idag såg jag ett par, mannen snöt sig och visade det för kvinnan - och jag kände mig rejält jävla botad från sambosuget för ett bra tag framöver.
   Återberättade detta för syster som höll på att dö av äckel och sen sa: "Jaha, men vad finns det då egentligen kvar att lära sig om sin partner? Då är ju allt liksom ute och all spänning borta!!"


Mitt tips: Se till att antingen ta det jäääävligt lugnt med att lära känna varandra, eller börja med såna där töntiga parhobbys som typ "Hur man gör sushi hemma", "Dreja din egen servis" "Fågelskådning" eller "avancerad servettvikning, för både slott och koja"...

Låt ert förhållande aldrig gå så pass långt att det enda ni har kvar är att visa varandra ert innehåll i snytpappret!

dagens genus

Publicerad 2010-09-11 23:35:03 i party-larty,

"Hur många män krävs det för att fylla en kopp kaffe?!" - hojtade jag när tre män hjälptes åt och två tittade på. Det var inte alla som uppskattade skämtet...

mormor 90 år!

Publicerad 2010-09-11 23:33:16 i party-larty,

Jag svischade in lagom till efterrätten och gick från skagentoast till vitchokladtårta! Hann hänga lite med släkten och bjuda in mig själv på fika hos kusinen innan vi tackade för oss!


- la familia, och den fantastiska inglasade uteplatsen!
- Kan ni fatta att min mormor är 90?!<3
"Du ser inte ut att vara en dag över 75 mormor! Och med tanke på att jag lätt passerar som 14 så går det ju hela runt..."

- min löjligt snygga kusin och syster!

budskap med Kickass!

Publicerad 2010-09-11 23:16:48 i Sex osv.,

Var förbi göööörsnygga Rebecca Simonssons lilla mingel idag för Womanity, och passade även på att skriva ett litet budskap på hennes "Girl Power-vägg!"

Våga ta för dig - både i livet och i sängen!//Caro <3


ps. väggen finns att beskåda på NK för två veckor framöver.

hybris

Publicerad 2010-09-11 10:36:16 i min vardag,

Drömde häromnatten att jag "slagit igenom", eller jag hade typ fått med en debattartikel i Expressen... Så jag firade detta genom att ha en stor Galafest - hemma hos mig!
Kändisar, hollywoodskådisar och svenska bloggare - alla var hemma hos mig och minglade.

I slutet av drömmen hör jag mig själv säga till Perez Hilton, "So this is alltså Högdalen! Or High Valley as they say in your country! Have som more skagen please!"

Och jag dör på mig själv. Fast det bara var en dröm så dör jag.

chokladmousse.

Publicerad 2010-09-10 23:51:19 i min vardag,

Tänkte imorrse på vad jag skulle kunna göra för att belöna mig själv för att jag jobbar så jävla hårt, det funkar alltid att locka med en belöning sådär i början på dagen för att man ska peppa igång sig själv...

- En dyr väska kanske? Bara spatsera in på närmaste märkesbutik och peka ut den snyggaste!!
- Någon vacker klänning som förvandlar mig till Marilyn Monroe!
- Weekend till Paris eller London med någon fin!!

Men nej. Chokladmousse!

Det är det enda jag verkligen vill ha just nu, en stor skål med chokladmousse och vispad grädde. Gärna med något fint sällskap också<3

avgörande skor

Publicerad 2010-09-10 23:36:41 i Sex osv.,

Jag och Naddi har ju bildat radarparet som kastat sig ut i singeldjungeln, och idag kom hon med nytt tips:

Spana in personens skor! Tycker du om personens skor så kommer du med all säkerhet att falla för personen."
- och enligt Naddi så ska detta verkligen funka! Så mitt mission nu är alltså att spana efter folk med snygga converse...

uppraggad på jobbet!

Publicerad 2010-09-10 23:26:39 i Sex osv.,

Wohoo! Score! Värsta grejen att bli uppraggad bara sådär på jobbet!!
- om det inte vore för att han var högst 16,5 år och hade tandställning...

Men med tanke på att han förmodligen tyckte att jag såg ut som 14 så gjorde väl han ett kap!
"Vi ses sen" sa han
"Javisst, du kan komma och hälsa på Hinsan" svarade jag
(eftersom jag kommer åka fast för sex med minderårig...)


Jag kanske ska börja föra lite statestik över det där med raggning och jobb, typ hur många samtal man har med söta personer och sånt. Precis när jag stängde smet det in en änglalikt söt man med rött lockigt hår - Gode gud gör så att han kommer tillbaka på lör/sön - tack på förhand!

hej väggen

Publicerad 2010-09-10 07:39:07 i min vardag,

- jag kommer springandes emot dig! 14h arbetsdag väntar och jag inbillar mig att det inte är så överdrivet mycket? Men så tillkommer 9,5 arbetsdag både lördag och söndag. Men jag ska inte klaga.

Eller jo lite, för jag tjatar jämt om att jag vill träffa massa nya spännande människor, iaf bara ligga lite. Jaaa, för det går ju så jävla bra ihop när man hänger på jobbet mer än halva dygnet!

lördag kväll

Publicerad 2010-09-10 07:34:14 i Sex osv.,

Black eyes from across the room
Down my drink while the rhythms boom
Take your hand and skip the names
No need here for the silly games
Make our way through the smoke and crowd
The club is the sky and I'm on your cloud
Move in close as the lasers fly
Our bodies touch and the angels cry

Leave this place, go back to yours
Our lips first touch outside your door
Is the whole night what we've got in store?
Whisper in my ear that you want some more


ps. hela låten är världens roligaste, "The Lonely Island - Jizz in my pants", youtuba!

jesustatueringen

Publicerad 2010-09-09 21:51:11 i Sex osv.,

Jag såg en kille med jesustatuering igår, och ja - jag har något emot denna former av tatuering. Tro på vad fan du vill, men jag tål inte se denna snubbe i bläck på en människas hud.
- för mycket flaschbacks och jag infogade en ny regel: aldrig igen ligga med någon som har en jesus tatuerad på kroppen!

Dessutom slog det mig att jag aldrig mailade iväg den historien till Katerina Janouch kommande bok "Svenska kvinnors sexuella äventyr", blev en tio andra istället... Releasefesten är nu i okt, någon som är sugen på att gå?! ;)

kondomer tål kyla.

Publicerad 2010-09-09 21:44:16 i Sex osv.,

Och så har vi löst den frågeställningen. Jag mailade RFSU och frågade hur det egentligen stod till med kondomer och kyla, eftersom de finns tillgängliga i automaterna nere i tuben, som då är kylda.

Så ja, det går bra att förvara kondomer i kylskåpet, de mår tydligen bra av kyla. Ett litet tips är väl då att värma kondomerna mellan händer/lår/armhåla innan du/ni drar på den - kan inte tänka mig att det är överdrivet bekvämt för den som blir påsatt eller påsättaren med en kall kondom!

mingel

Publicerad 2010-09-09 21:34:44 i party-larty,

Direkt efter jobbet ilade jag iväg till Svenska Filminstitutet och releasemingel för Gösta Ekmans bok, skriven av Klas Gustavsson. Hann med att höra slutet på deras boksamtal, och finns det någon mysigare röst än Göstas?
   Sen var det mingel - jag såg en fjärdedel av ABBA, Benny Andersson, och jag dog lite!! + att jag sa till Tova Magnusson att jag älskade henne i "Svart Lucia", hon blev väldigt glad.


jag vill

Publicerad 2010-09-09 09:36:40 i min vardag,

- till uppsala och krama finingarna jag saknar,
- jag vill att det antingen ska vara några grader varmare så jag slipper jackan, eller några grader kallare så jag får inviga jackan på riktigt utan att svettas, 
-  ligga med en främling utan namn,
- ha en riktig ego-dag med nöjesläsning, spa och choklad,

och nu ska jag kila iväg till Pocketshop, och därefter direkt vidare till en stor bokrealease på Filminstitutet! Och imorrn blev det visst dubbelpass, liksom varför ha ett liv när man kan jobba?

brända vingar

Publicerad 2010-09-08 23:02:10 i min vardag,

Var på middag hos pappa igår, vi pratade bokmässan som övergick till döden på en mening:

P - Men Carolina!! Du kommer få brända vingar om du gör sådär igen!
C - Vingar?!
S - Men du det gör inget pappa, för dom slutar ungefär här (och pekar på mina skulderblad) så du är lite sent ute du!
C - Men vaa? Vingar?
P - Ja, när du dör och blir en ängel. Då kommer dina vingar vara helt svarta om du gör sådär!
C - Äsch, det gör inget för jag ska ändå ha en cykel!
P och S - CYKEL?!
C - Japp, en liten jäkla cykel! Så kan ju ni era fluffiga vingar att flyga omkring med, så cyklar jag omkring och leker ball!

Hur retro är inte denna efterrätt som lilla pappa bjöd på? Visserligen ingen favvo, men det heter ju ändå efterrätt...

kondomer och kylskåp

Publicerad 2010-09-08 22:05:39 i Sex osv.,

Undersökningen fortsätter, för jag har verkligen fått för mig att kylskåpet inte är det ultimata förrådet att ha kondomer i. Har liksom för mig att kylan gör något med glidmedlet... Och det har jag även sagt till kidsen under Ung 08. Så fan om jag har fel.

Frågade först med de ansvariga för RFSU på fb, men de skickade mig vidare till infomailen - så nu inväntas svar därifrån!


Ultimata förvaringen för kondomer är så att säga öppen yta, dvs skrivbordslåda, handväska där de inte riskerar att bli gnidna på mot annat och andra halvöppna ställen. ---> dvs inte jeansfickan, plånboken och andra tighta områden där kondomerna utsätts för friktion, press och värme som försämrar kondomkvaliten.

saknad och ge efter

Publicerad 2010-09-08 21:32:27 i Sex osv.,

jag vet faktiskt inte ens vad som gick fel, kanske hade du tröttnat på sverige och hela livet här och bara ville bort bort från varandra, kanske var jag trött på dig, kanske var vår intensiva till förälskelsenivå slutet för vår tid, kanske vi bara phucka upp det. 

jag såg dig häromdagen, men du pratade och skrattade med någon snubbe så jag ville inte störa. och nu har du rest bort igen för jag vet inte hur många månader. men jag saknar dig - och allt vi gjorde. alla planer, alla diskussioner, all vegetarisk mat du lagade, all kunskap och allt utbyte, och att du alltid suckade med ett leende när jag glömt bort en läxa eller tappat bort några av de tusen listor vi skrev. <3

ser man att man är tjock?

Publicerad 2010-09-08 21:11:26 i min vardag,

Stod och tänkte på idiotprogrammet "Superskinny vs superfat" idag, och jag undrar om riktigt tjocka människor ser sig själv som tjocka? Kan de se att de verkligen väger 150kg?

Vet inte om jag hittar på nu, men jag har för mig att en del av sjukdomen anorexi är att man ser sig själv som större än vad man egentligen är, att hjärnan hittar på att man väger mer än i verkligheten.
- finns det någon motsvarighet till då riktigt tjocka människor? Att de liksom inte ser sig själv som överviktiga? Eller kan det vara något som hjärnan också mixar till?

cookies

Publicerad 2010-09-08 12:19:36 i min vardag,

Ska snart springa iväg för ett jobbpass på mitt älskade American Cookies! Har saknat det stället, gallerian och alla muffins. Så det ska bara bli kul att jobba där idag på min egentligen lediga dag.
- har ni vägarna förbi gallerian så kom förbi och hälsa!

fantastiskt manus

Publicerad 2010-09-08 12:15:28 i Sex osv.,

Har suttit och jobbat med manuset sen jag kom in från min morgonpromenad. Och den är helt fantastiskt!

Jag har nyligen läst ut Katerina Janouch nya bok, som kommer bli en ny ungdomsserie i tre delar, med inriktning på sex och kärlek - och den är så bra! Jag hade kunnat göra vad som helst för att dessa böcker funnits när jag själv var en osäker tonåring. Men jag är samtidigt superglad för att dessa snart kommer ut - kommer hjälpa så mycket för nykläckta kids!


Åh, om bara några veckor kommer vi hänga nere i Göteborg ihop! Eller hon är på Pirat/X-story, och jag på Leopard. Men vi hinner ses några gånger om dagen iaf:)

- så himla kul när hon och mamma träffades förra året:
M - Ja hej, Christina, Caros mamma!
K - Hejsan, Katerina, Caros internetmoster och mentor!

varför startar inte kvinnor krig?!

Publicerad 2010-09-08 10:42:14 i Sex osv.,

Jag har hör denna fras "om det var kvinnor som styrde här i världen skulle det inte finnas några krig!!" sen jag var liten, men aldrig hört förklaringen. Utan alla bara nickar och skrattar i samförstånd.

Men varför skulle inte kvinnor kunna starta krig?

Är kvinnor för civiliserade, intilligenta och mer sansade än då männen? Att de hellre pratar sig till en lösning än skjuter ihjäl varandra? Eller är kvinnor rädda, försiktiga och för mesiga för att hantera vapen?

Eller ska vi skylla allt på könsrollerna och dra detta bak till stenåldern? För tänk om vi kvinnor hade gjort som lejonhonorna och varit de som jagade bytet medan grottmännen dammsög grottorna... Men nu blev det istället så att grottpojkarna lärde sig slåss med kottar medan grottflickorna satt och vek blommor!

finns det egentligen någon förklaring till varför just kvinnor vid makten aldrig skulle starta ett krig? Kan det vara moderskänslor som tar över och därmed gör det omöjligt att mörda någon som är en annan moders barn? ---> vilket gör att faderskänslor då minimeras till en liten ärta eller snarare oförklaras.

Berätta om ni vet mer än jag, för jag kan inte sitta med och nicka i samförstånd när jag inte vet varför en kvinna inte är kapabel till att starta krig, när män världen över gör det var och varannan dag.

typ hundtricket

Publicerad 2010-09-08 10:20:17 i Sex osv.,

Igår stod jag i världens längsta kö med förmodligen sveriges mest babbliga och långsammaste kassörska - Vem kan ha lust att småprata under middagsrusningen på konsum?

- och hon babblar på och börjar slå in varorna från personen bakom mig, så jag snäser till och avbryter henne. Vänder mig om och ser kanske sthlms snyggaste snickare! ---> surkart till tomat på tre sek och jag inser att det hade kunnat vara ett ganska gulligt sätt att träffa en kärlek på!

Typ: Jaha, och hur träffades ni?! "Jo mitt under middagsrusningen på konsum så slog en babblig kassörsöka in våra varor gemensamt, och ja, det var väl där det sa klick!"

Men nej. Jag tog min jävla chokladask och gick därifrån.

sexställningar

Publicerad 2010-09-07 23:07:57 i Sex osv.,

gungstolen, skruvmejseln, gladpack, fylla kalkonen, ormtjusaren och kärlekstunneln - jag har pressat en hel bok fylld med sexställningar från pärm till pärm!
- och oj vad det finns kvar att lära sig! Roligt, inspirerande, sexigt och jäkligt uppfinnelserik liten bok. Ska fota av och berätta mer om den imorrn - för jäklar vad det fanns mycket kul i den boken.


- det är något särskilt med böcker som enbart inriktar sig på sexställningar, jag älskar dem för att man kan få ny inspiration, bocka av de man redan provat och fnissa åt hur jävla böjlig kroppen kan bli! Gör det till en kul grej, se de som små utmaningar och glöm bort hetsen och pressen. Sexställningar är för kul för att noja över!

världens bästa vänner!

Publicerad 2010-09-07 22:04:20 i

Jag vet att jag ofta skryter om mina fantastiska vänner, och det finns anledningar till det - och idag slog nog några utav dom rekord! Jag bjöd hem dom till att bygga ihop min nyiniköpta byrå - så medan de byggde på var jag hejarklack/sprang omkring i lägenheten och fixade tusen andra saker.

I love you!- tadaa!

basker

Publicerad 2010-09-07 21:49:01 i min vardag,

Jag hittade min gamla basker som jag köpte förra året men aldrig vågade använda. Men i år, då jäklar!  Min syster använder sin neddragen över öronen, medan jag föredar att ha den på snedden som en jäkla fransyska!
- och ja, den är alltid åt vänster, man är väl ingen blåmes heller?!

hanky panky

Publicerad 2010-09-07 14:27:10 i

Som sagt, för det är jag värd! Dessutom, vem kan motstå namn som Guava Pink och Clover Green - inte jag!ps. hellre 20 matlådor i frysen och två par snygga undies än torra dyra ostfrallor till lunch och inga undies; ett gammalt Caro-ordspråk!

hångelstadiet

Publicerad 2010-09-07 14:14:44 i Sex osv.,

Visst är det något speciellt i början när man precis träffat någon ny. Allt är extra nytt, spännande och varje möte är en upptäckningsfärd! Försiktiga kyssar, trevande händer, djupa andetag och förspel som kan hålla på i flera timmar i sträck. 

Det är pirrigt, nyfiket och upphetsande. Miljoner känslor som krockar med hormoner som pumpar runt i kroppen. Och jag undrar om just den där första tiden inte är den allra finaste?

smink.

Publicerad 2010-09-07 13:53:32 i

Jag har seriöst aldrig förstått mig på hypen kring smink - jag lärde mig sminka mig på ett sätt i fyran och jag har kört på samma sen dess!
   Det värsta jag vet är när tjejer översminkar sig som fan för att få en "naturlig look" - hur jävla värdelöst är inte det?

"Jamen det är lätt för dig att säga som är naturligt söt", brukar jag få höra. Men som att man bli sötare med massa puder över hela ansiktet? Tittar du dig i spegeln osminkad och tänker "fy fan, jag måste ha smink!!" - jamen såklart att din hjärna och du själv registrerar dig själv som ful osminkad.


- så fort jag går förbi en spegel så bombar jag mig själv med tankekomplimanger, och det hjälper! För jag är fan lika snygg med som utan smink!


ps. det är därför jag aldrig behöver oroa mig under en bortamatch, skillnaden på innan och efter sminket är inte sådär löjligt stor. Hur gör ni som sminkar er? Springer ni och pudrar er innan personen vaknat till liv?! Hahaha!

ledig!

Publicerad 2010-09-07 11:59:42 i

Inledde morgonen med 1½h powerwalk i solen och kombinerade detta med handling. Ska göra världens största lass med köttfärsås - hej matlådor!
- det är så konstigt med mig, för jag kan utan problem lägga flera hundra på ett par snygga undies, men blir sådär löjligt pensionärsglad om jag fyndar billig köttfärs på ica och sparar typ 7spänn...

Ska även hinna skicka in recension på Katerinas senaste manus, maila lite kärleksbrev och sen möta upp tjejerna för byrå-bygge hos mig + middag hos pappa ikväll!


- jag blev så exalterad av mitt eget intiativ till matlådor att jag handlade på mig över 1.5kg köttfärs! Tur för mig att jag gillar köttfärssås...


Phucking tadaaa!! - så jävla mycket mat, nu har jag matlåda för resten av september. Gång på gång kom jag på mig själv att tänka: "Men gud, ska jag ha fest eller varför lagar jag så mycket mat?!"

mardröm

Publicerad 2010-09-07 11:18:41 i min vardag,

Jag har två ständigt återkommande drömmar, och jag hatar hatar hatar dom! Hur kommer det sig att hjärnan väljer att upprepa dessa två? Miljöerna kan skilja, men grunden är alltid densamma  - och inatt hade båda mixats.

1) jag åker hiss, trycker på en siffra och börjar åka uppåt när jag ser att siffrorna bläddrar förbi och ibland kommer jag flera hundra våningar upp i luften, för att sen likt Alice i Underlandet falla, falla och falla. (nej, det är inte en muskelavslappningsdröm - för då springer jag alltid i en skog)

2) jag drömmer att jag drömmer, och i drömdrömmen blir jag alltid jagad. Så jag springer i panik, skriker, nyper och slår mig själv för att jag ska vakna upp ur drömmen - vaknar jag till så är det ur en annan dröm, så det blir liksom dröm på dröm på dröm - så jag vet aldrig om jag drömmer eller är vaken!

Inatt åkte jag flera hundra våningar upp i luften, föll och blev sen jagad ut ur ett hyreshus där jakten fortsatte medan jag i skrikande panik försökte väcka mig själv från drömmen! - sätt igång och drömtyd mig!

MK - varifrån kommer hetsen 20åringar?

Publicerad 2010-09-07 00:06:42 i Sex osv.,

Jag vet inte om detta är en generationsgrej, eller om det är något som alla gör bara för att, eller om det är en riktigt "20års-grej" som min kollega kallade det när vi diskuterade detta:

Varifrån kommer den jävla stressen att hitta sin stora kärlek, hitta lägenhet och allra helst köpa en lite för stor för det kan ju till att komma ungar, ta stora banklån, kanske föda fram en unge eller skaffa husdjur, köpa finporslin och varför inte slänga in en pensionsförsäkring när man ändå är igång?!


Why why why?! Har den tickande biologiska klockan flyttats tillbaka 15 år och bosatt sig i min bekantskapskrets eller vad är det som händer med världen? Jag var i den sitsen som 19/20åring och jag var övertygad om att vi skulle hålla tills döden skiljer oss åt amen - bröllop, barnnamn, och finporslin var fixat och planerat!
- och jag blev verkligen omskakad till döds när denna illusion sprack!! - och nu kan det inte kännas mer avlägset för mig, jag är liksom över det på alla sätt och vis!


Så berätta, jag vill höra svar från alla - de som fallit för hetsen och lever svennebananliv som 20åring, de som hunnit några år äldre och fnissar åt detta beteende, eller de 20åriga kids som jag som fattar nada!

MK

Publicerad 2010-09-07 00:05:40 i min vardag,

Det var längen sen jag slängde in en krönika, och nu är jag tillbaka med ny inspiration och fullmatad med tankar, frågor och diskussioner om sex, kärlek, könisar, kåthet, raggning och massa mer.

Så hädanefter kör vi en MK - måndagskrönika, i veckan! Första kommer om ca 3sek.

lite som en sekt,

Publicerad 2010-09-06 23:46:14 i min vardag,

När chefen pratade om personalen på Pocketshop när vi tog vår första kaffe babblade han på oavbrutet, tills han avbröt sig själv "Men herre gud Caro! Nu låter det ju som att vi är värsta sekten! Men det är vi inte, vi är bara jävligt trevliga och ett bra gäng!"

Och ja, jag har helt fantastiska kollegor! Tydligen ska det vara jävligt svårt att komma in som "okänd" till PS, man brukar gå från vikarie till heltid, men jag kom in - och tacka gudarna för det! För fan vad jag älskar mitt jobb<3

Idag när jag berättade om hur jag bara spontansökt till jobbet svarade en kollega: "Åh, vilken tur att du gjorde det Caro! Så nu fick ju vi dig!!" - sånt värmer, som fan!

kan man göra en kukförminskning?

Publicerad 2010-09-06 23:00:09 i Sex osv.,

En tanke slog mig idag efter att jag råkat spana in ett väldigt tight skrev (asså vi pratar så tight att byxorna nästan sprack!) - går det att göra en kukförminskning?

Att kvinnor kan göra bröstförminskningar är rent allmänt känt och jag känner till 3 i min bekantskapskrets som gjort denna typ av ingrepp! (dock ej jag själv, det finns knappast sådär överflödigt att det är nödvändigt = jävligt fasta!)

Men existerar ens kukförminskning som kirurgiskt ingrepp? Nu pratar vi giant á minst 30cm, så pass stor att det är jobbigt att gå, kan inte få stånd eller kissa normalt? Eller går man direkt till porrbranschen som circusfreak om man begåvats med detta? Någon som vet något?

släkt/nytt

Publicerad 2010-09-06 15:33:11 i

jag älskar verkligen att hänga med min familj och släkt, men eftersom det blir ganska sällan så blir de tillfällen vi ses så jäkla intensiva! Mormor är nyanländ till sthlm och tusen miljoner saker ska ske, helst igår eftermiddag. När jag kom över vid 10 hade dom varit uppe sen 06.30 och packat upp!


- och detta ska in i min lägenhet! Mys i ett nötskal<3

kylda kondomer

Publicerad 2010-09-06 15:25:29 i Sex osv.,

Ja, jag har faktiskt tänkt på detta sen jag skrev om det sist - och jag vet faktiskt inte hur kondomerna som säljs i automaterna nere i tuben är förpackade?! För helst ska man inte förvara kondomer i kylskåp, glidmedlet stelnar till och de kan lättare gå sönder vid användning.

Men jag tar på mig uppdraget att maila någon på RFSU för att ta reda på hur det egentligen ligger till. Uppdatering med svar kommer!

jaha?

Publicerad 2010-09-06 15:20:36 i Sex osv.,

Sen när är det tillåtet att ragga på främlingar på Facebook? Jag trodde liksom det var nått som man absolut inte gjorde, utan något man bara hörde andra göra... Eller att det var helt off när det gäller raggning.
- en kompis kompis som man typ sagt hej till på en fest och känt "något" med är okej att puffa! Men där går fan gränsen!

Men helt totala främlingar?! Mjaaa... Nu är det alltså två helt totalt jävla främlingar på en och samma vecka som skickar hemliga mess och vill lära känna mig. Eller inte...

snövit is back!

Publicerad 2010-09-06 09:34:41 i min vardag,


- och jag börjar redan trivas i den nya hårfärgen. Synd bara att alla dessa fagra lockar ska bort! Aleks, nu har jag bestämt mig, så jag får absolut inte banga på plats!! Måste springa till tåget nu, en heldag med mormor, uppackning och inredning väntar. Smack!

före/mellan/efter

Publicerad 2010-09-05 23:55:18 i min vardag,

När min behandling började blev jag varnad för att jag kunde tappa hår, att de skulle tappa sin glans och mina lockar skulle mattas av. Jag vet inte hur mycket som är inbillning och hur mycket som är verklighet, men jag har vårdat det så gott jag kunnat, men är ändå inte nöjd - innan sept är slut ska minst hälften bort!Visst ser jag ut som en superhjälte?! Detta ledde till att jag dansade runt till Robyn i min mantel under tiden jag hällde i färg... Inte den bästa kombon om man inte vill få lila fläckar på sig själv och sin mammas fina badrum...
Dark Chocolate? My as att detta är mörk choklad! Typ 75% i sånna fall! Jag är ju svarthårig, igen! Jaja, sånt som händer när man glömmer bort tiden...

bygga bo/inspiration

Publicerad 2010-09-05 22:26:17 i

Nu när mörkret närmar sig och jag funderar på att lugna ner mig vad det gäller att resa över land och rike, så måste jag mysa till lägenheten. Eller den är redan supermysig, men jag har några grejer som jag vill fixa till och sen kommer det bli Sthlms mysigaste ställe att hänga på hösten 10!

Min fina moster som är konstnär har världens läckraste hem! Hon har så mycket fina uttänkta detaljer i varje rum, som är sådär snyggt stylat att det ser ihopplockat ut. Så vill jag också ha det!


- kan ni fatta att detta är från små citronkärnor?! Så vill jag också ha!!

jag är en sucker för dessa

Publicerad 2010-09-05 21:30:09 i min vardag,

vilket är ditt livsmål: bli sveriges bästa och yngsta sexolog!
vad har du för puder: äger inget och har använt puder max 5gr
har du använt någon hårprodukt idag: nej
vad använder du för parfym: en som luktar vaniljbullar och gynnings
var är du nu: i mitt gamla flickrum
har du bråkat med någon idag: nej
saknar du någon nu: ja, alltid<3
röker du: nej. rökning är för svaga människor.
dricker du alkohol: nej, eller extremt sällan.
tar du droger: nej
vad köpte du senast: duschdraperi och badrumsmatta
har du åkt fast för snatteri någon gång: ja - men jag var oskyldig
när fick du senast en present: i veckan, 3 erotiska böcker från Lind&Co!
när gjorde du senast något riktigt dumt: jag är oftast snäll
vilken är din favoritfärg: rött och svart
har du blivit hotad via telefon: ja! "Jag ska sprätta upp dig som en fisk! Jag vet vart du bor och jag står och tittar på dig just nu!"
vad har du för planer till helgen: jobb och släktmys
har du en hårborste i din väska: nej, jag äger ingen borste
har du stadigt sällskap: nej, jag föredrar ostadigt!
hur många lampor har du i ditt rum: 2
vill du ha barn: absolut! Polly och Minnie/Jack!
vilken färg har du på dina underkläder nu: mörkblåa
längtar du till din nästa födelsedag: ja, och jag är inte hemma då!
brukar folk säga att du ser äldre ut än du är: nej. Jag kan lätt passera som 16!
vilka språk kan du prata: svenska, engelska och spanska
skulle du kunna ha silikonbröst: nej. Om jag inte förlorade ett/två i cancer och kände att det var ett måste.
vilken åldersgräns tycker du det ska vara på att köpa alkohol: 20år, minst!
cigaretter då: 20år minst - och inför hårdare straff till äckliga mongon som langar!

på smällen?

Publicerad 2010-09-05 21:16:10 i Sex osv.,

Läste nyligen ut en bok där den kvinnliga huvudpersonen var på smällen, och precis innan hon skulle föda började hon bona och fixa med hemmet. Det var som ett oemotståndligt sug och aaalla kvinnor gjorde tydligen så.
   Och ja, de senaste veckorna har jag känt samma oemotståndliga sug! Jag har besökt ikea och senast idag införskaffades mer hemprylar och imorrn kommer ännu mer saker till hemmet.

Sååå tänk vad kul om jag skulle ploppa ut en liten unge! En liten Mini-Caro! Haha, fatta vad kul! En liten Polly, Jack eller Minnie med bruna lockar, porlande skratt och gulligt leende!

IKEA - enkel väg till skilsmässa!

Publicerad 2010-09-05 21:03:59 i Sex osv.,

Jag undrar hur den där Kamprad egentligen tänkte? "Jag säljer miljontals superbilliga möbler och blir dyrkad världen över! bla bla bla"!. Men insåg han aldrig hur jävla mycket bråk dessa små billiga möbler ställer till?
   Fatta vad sämst, nykära par åker till närmaste ikea för att bygga ett gemensamt bo ---> ska bygga ihop möbeljävlarna och övergår från rosa moln till krigsmark!
 
När jag och syster byggde ihop stolarna sa jag "tänk vad tur att vi är systrar och inte gifta, för nu kan jag ju inte döda dig!" "Eller ta ut skilsmässa" svarade syster.

"Ska den verkligen se ut sådär?!" - "inte fan vet jag, fråga Kamprad! Och be han stoppa upp den här mejseln där han får plats! Phucking jävla Kamprad!!"


"Jävla helvets anal-Kamprad!!!" - Shyschhh, inte så mormor hör!!"

jävla kamprad/la familia

Publicerad 2010-09-05 20:52:01 i min vardag,

Har tillbringat hela dagen med bygga möbler och svära löjligt mycket över Ingvar Kamprad och hela IKEA´s existens - seriöst, ska det vara ett jävla dagsprojekt att bygga ihop lite stolar?!

När vi svurit färdigt och Mormor anlänt till Sthlm så blev det släktmys resten av dagen med inflyttning och middag. Jag passade även på att få inredningsinspiration i min älskade mosters underbara hem, så vackert!


kroppsnoja i sängen

Publicerad 2010-09-04 21:57:47 i Sex osv.,

Jag har aldrig riktigt förstått det där med att ha kroppsnojor i sängen. Jag försöker tänka tillbaka genom de sexuella åren i mitt liv och nej, jag har nog aldrig nojat över hur min kropp ser ut under tiden jag ligger?
- varför skulle jag göra det?!

Det är bara slöseri med tid, uppmärksamhet och energi som man istället kan lägga på den man faktiskt ligger med! Jag resonerar såhär; personen är ju där för att den tycker du är sexig, het och assnygg - för det är du!
Ofta man skulle ångra sig efter att några plagg ramlat av och ba: "Nehedu, du såg ju inte ut som jag tänkt mig så jag tar och knallar hem"? Snarare det motsatta, man blir ännu mer upphetsad och sugen på att ligga!


Så släpp kroppsnojorna helt, njut av sexet och inse hur jävla snygg, underbar och het du är!

pojke+flicka=ligga?

Publicerad 2010-09-04 20:45:21 i Sex osv.,

Ibland blir jag bara så jäkla trött på att människor har en otrolig tendens att sitta fast i gamla tänkesätt. Min absoluta favvo-hat-mening är "pojkar och flickor kan inte vara vänner utan att ligga med varandra"!

Men vaa? Det måste ju vara helt jävla baserat på att så fort en kille och tjej är ensamma med varandra så måste killen ha sex och tjejen kan inte göra annat än att hänga på och ligga...
- vet inte vilket ända jag ska börja i hur jävla fel det är!!

Det borde ju rent praktiskt innebära att om man gillar att ligga med både tjejer och killar - tough luck! Då får du bara ligga och inte ha några vänner...

höstens plan?

Publicerad 2010-09-04 19:52:48 i Sex osv.,

Jag går och beklagar mig inför Ernst om sthlm, relationer, kärlek, kompisar och annat som trubblar just nu. Och hur gör man för att inte vara en såndär som också trillar dit i sambofällan och på samma gång glömmer bort sina vänner och det enda som existerar är ens käreste?

C - Men nu har jag det! Det är ju för fan att bara ligga med främlingar! Så är det löst! Både ligga + att man slipper något efterspel!!
E - Ehh, jaa. Så kan man ju också göra...

entertain me.

Publicerad 2010-09-04 10:43:56 i min vardag,

Jag är så rastlös att jag vill dö. Stockholm är sämst och jag är uttråkad. Jag vill bara att det händer saker, något roligt, spontant eller överraskande. Ta mig med storm!
- jag vill träffa nytt, göra nytt, uppleva nytt.

Jag orkar inte tänka, jag vill bara göra saker som får mig att må bra. Träffa finingar, lära känna främlingar, lämna sthlm och se nya platser. Entertain me!

fredagsmys

Publicerad 2010-09-04 10:37:54 i min vardag,

Det blev ingen dans utan mysmiddag med Madde och därefter en höstpromenad i mörkret och iskall pucko. Den var så kall att det gjorde ont att dricka! Massa uppdateringar, skratt och det blev en riktigt fin kväll! 


karma bland undies?

Publicerad 2010-09-03 20:07:01 i

Jag har ju tidigare provat hur bra "sängkarma" funkar, och jag vet inte om det stämmer eller om killen jag låg med då var mongo. Men när jag bytte till svarta sidenlakan så tog vår relation slut! Just saying...

Så jag tänkte testa en ny grej - karma bland undies! Jag tillhör ju Bridget Jones-skaran här i världen, så tar jag på mig min allra fulaste med döskallar på - då får jag ligga! Har jag däremot matchande sett i sexigt spets, dött!
Kan det vara så att det finns ett samband där också? Test!

ta intiativ i sängen!

Publicerad 2010-09-03 19:45:03 i Sex osv.,

Varför vågar man inte göra det? Jag får ständigt höra av personer att de gärna ligger och tycker att sexet är okej. Men att de dessutom är så mycket mer de vill göra, han/hon kanske inte bryr sig eller saker de inte tycker om - men ta intiativ då!
 
Tycker du inte att det är skönt? - Vill du hellre göra på ett annat sätt - Vill du kanske prova rollspel? - Tycker du det är skönare med glidmedel? - Har du en riktig favoritställning? - ta intiativ, berätta hur du vill ha det och se till att det blir så! Varför ligga och torrjucka med stängd mun, när man kan få riktigt bra sex?

tgif

Publicerad 2010-09-03 19:30:56 i min vardag,

Äntligen fredag, och jag ska fylla helgen med mys, familjen, långpromenader och bokläsning. Men först ska jag maila iväg lite saker och sen väntar middag med Madde! Därefter möta tjejerna och förhoppningsvis dans!

erotisk litteratur-projekt

Publicerad 2010-09-03 09:17:30 i Sex osv.,

När jag var på Lind&Co´s mingel i veckan pratade jag och Kristoffer mycket om all deras fantastiska erotiska litteratur - som är löjligt fantastisk, sexig och riktigt bra! Slår det mesta på marknaden och det behövs ju.
- men frågan är ju hur man ska nå ut till själva marknaden?

Det är 2010 och det verkar fortfarande finnas något pinsamt och jobbigt över att köpa erotisk litteratur? Varför? Folk vill ligga - och folk vill ligga bättre/roligare/oftare - dessa böcker kan ge en rejäl skjuts i rätt riktning, så varför motarbeta detta?

Har funderat lite över detta sen dess, och jag har några ideér - ska nog ta och maila Kristoffer på direkten! Detta kan nog bli lite av mitt mission 2010 - att göra erotisk litteratur rumsrent!

headhuntad

Publicerad 2010-09-03 09:02:40 i Sex osv.,

Fick ett litet fint mail häromdagen, från en tjej på RFSU, som via en annan hört att jag vill bli skolinformatör - så nu undrar de om jag är intresserad! Om jag är? Jag är så taggad och skulle kunna ge mig ut i skolorna nu efter frukost.

Men jag blir bara så jävla rörd när man märker att andra människor bryr sig, tänker lite extra och fixar saker för en. Sånt är väldigt fint! Dessutom var det tipsaren som tipsade mig om att bli Spelcoach, bland det roligaste jag gjort i mitt liv.

Så nu ska jag skicka iväg ett fint mail tillbaka och sen söka på direkten! Så håll tummarna för att jag blir antagen som skolinformatör detta år!!

jävla luring!

Publicerad 2010-09-03 08:55:55 i Sex osv.,

- någon mer än jag som sett denna bild?

Haha och jag blev asförbannad - för folk har inte koll på hur Klamydia smittas, vad det är och hur man gör när man fått det! - så jag trodde det var något jäkla luringsföretag och tänkte precis skriva ett arg mail... Haha hittar ni den så gör testet - tydligen är jag smittad! ;)

ps. man blir glad på slutet när man ser vilka som står bakom det!

hanky panky

Publicerad 2010-09-02 23:53:01 i

Någon mer än jag som börjar längta lite till julen? Skulle helst vilja snabbspola hela oktober, mysa hela november och sen njuta av hela december! Dessutom hittade jag nyss gulligaste lilla kitet, som jag gärna önskar mig av Tomten redan nu :)


- det är ingen myt, dessa är verkligen världens skönaste undies! Så företag, känn er gärna fria att sponsra mig ;)

unga dam

Publicerad 2010-09-02 23:49:00 i

Jag och min nya kollega pratade butiksjobb idag, och vi var både överrens om att vi inte kan vara  "serviceminded" när kunden beter sig som ett as. Jag totalvägrar att vara trevlig när kunden inte kan uppföra sig! 

- häromveckan var det en man i 45års åldern som i väldigt nedsättande ton kallade mig för "unga dam"!! för att jag lämnade tillbaka 5 enkronor istället för en femma, han är hädanefter portad från American Cookies!


En annan gång i nian när jag drog upp mina strumpbyxor sådär extra högt så att de verkligen sitter, går min bildlärare förbi:
AK - Men Carolina! Nej sådär gör väl inte en ung dam? På det sättet?!!
C -Nehe. Men du jag tror faktiskt inte att killarna i klassen använder strumpbyxor...

tunnelbaneflört

Publicerad 2010-09-02 23:25:39 i Sex osv.,

Finns det egentligen något sunkigare med att bo i sthlm med all denna trånga och svettiga kollektivtrafik - men vänd det till något positivt: hur jävla mysigt och läckert är det inte att tunnelbaneflörta?
- det är enkelt att spana ut över folket, och hittar man någon hunk är det bara att köra! Några långa ögonkast över dagens metro, sucka gemensamt åt någon som pratar för högt i telefonen eller kanske våga börja prata?

Möjligheterna är så stora på sthlms tubar, det finns alltid folk och garanterat flirtmöjligheter! Så kör!

ps. dessutom om det råkar skita sig så är det ju bara att kliva av på nästa station - gemensamt med flirtar och tåg är ju att det garanterat alltid kommer nya...

vad räknas som sex?

Publicerad 2010-09-02 15:30:50 i Sex osv.,

Jag tycker det är så jäkla intressant att diskutera, för det finns så många olika svar och vinklar på detta. En del är verkligen totalt instängde i SAOL och anser att det bara är sex när kuken är i fittan, allt annat räknas inte! Sen finns det ju även olika sorters sex, liksom lite olika nivåer av sexuella aktiviteter som oralsex, handsex, analsex.

Men för mig är sex så pass mycket mer än att bara gnugga könsdelar mot varandra! Det handlar även om kåthet, känslor, stämningen och inte att glömma det underbara förspelet. Atmosfären och själva förspelsvägen kan ibland vara så mycket bättre än själva könsgnuggandet! 


- vad tycker ni? Vad är sex för er?

titta på hus

Publicerad 2010-09-02 14:49:07 i min vardag,

Har ägnat hela min förmiddag åt att titta på hus, vandra runt bland radhus, måla upp illusioner och varit på besök i svenssonsvensson-land!
- Jaha, har jag inte nämnt att jag joinar heteronormen, skaffar 2½ barn tillsammans med min hemliga man Johan?!

Eller inte... Det är min kära syster och hennes familj - och nu är huset deras!! Kan ni fatta det? Min två år äldre syster har köpt ett radhus - med sin familj! Det skiljer 2½ år, ibland undrar jag om det inte är 2½decennier?!


Hon är i det stadiet då hon är färdigutbildad sjuksköterska, fast inkomst, man, 2 bonusbarn, vill ha egna och nu tagit beslutet att köpa radhus!
Jag är i det stadiet att jag står och velar inne på ica över: "Ska jag verkligen köpa en Hel falukorvsring?! Det är ju ändå minst 5middagar!!" och "hur i hela jävla helvetet ska blommorna överleva?"...

ludde

Publicerad 2010-09-02 08:10:20 i Sex osv.,

vad är det med min hjärna, nu har jag drömt om honom två nätter i rad. Känns som att mina negativa affirmationer börja inverka på de undermedvetna drömtankarna?!

Dröm 1: Vi hängde. Så jävla weird, för det fanns inga aggressioner, skrik eller ilska. Vi bara hängde och pratade genom allt som hänt de senaste året, vad som gick fel, vilka misstag som gjorts och verkligen grundligt pratade igenom varenda detalj.

Dröm 2: Återigen så hängde vi, och det fanns väl intutioner att vi kanske skulle till att försöka igen, tills han säger: Nehe du, jag behöver något vildare och roligare. Dessutom så har jag ju alltid P, och vi kan säga att jag och Victor delar på henne. Då var de liksom två bästa kompisar som knullade samma tjej! I drömmen gick jag bärsärkar gång och sen vaknade jag...


Jag fattar inte varför? Jag kanske skulle ta och pausa mina negativa affirmationer och se om drömmarna upphör? Nästa gång jag ser hans namn är i DN´s söndagsbilaga. Tolka fritt om vart.

middag med col

Publicerad 2010-09-01 23:19:30 i Sex osv.,

Nyss hemkommen från en mysig middag med fina gänget som var med på Ung 08 från Colour of Love! Middag på Hermans som ledde till promenad till Carmen och ölhäng.
- det blir en viss typ av samtal när man hänger med col´are, eller så kanske det bara är jag som inbillar mig? Men det är som att vi alla varit inne och snuddat på samma ämnen, läst liknande kurser och vi har ju alla ett intresse för säkrare sex och information.

Genusvetenskap, insemination, spermadonation, bögar och bloddonation, regnbågsfamiljer, internationella möten, hiv och sjukvård, säkrare sex, abort och ofrivilliga pappor - detta var några av de ämnen vi babblade om idag!

fenomenet danne/dan

Publicerad 2010-09-01 22:54:48 i Sex osv.,

Helt seriöst, eller inte särskilt seriöst egentligen - men jag har aldrig träffat en kille som heter Dan eller Danne och som inte är skitsnygg!
   Den teorin skapades när jag inom loppet av kort tid låg med två olika snubbar med detta namn - båda var skitsnygga! En kompis heter Danne - check, träffade en ny kollega idag som hette Danne - check, en gammal klasskompis heter Danne -check!

Är det något som ligger i dessa Dan/Danne-gener eller? Eller hur kan det egentligen komma sig att alla med dessa namn har det yttre till sin fördel?

ps. förövrigt var Danne mitt andra smeknamn som barn, näst efter Caro! Min granne på landet kunde inte säga Caro, så då blev det Danne! Hur gulligt är inte det? :)

biffen

Publicerad 2010-09-01 22:43:06 i Sex osv.,

Fick ett mail från honom igår, och sen drömde jag om honom hela natten. Inget sexuellt, utan vi hängde och bara snackade. Vi har inte hörst sen mitten av sommaren när han hintade om att han var ensam hemma och jag påminde honom giftermål och två barn...

En grej att jag hade en tonårscrusch på honom när jag 14 och vi hängde nere i träslöjdssalen och pratade politik. Han var mörkblå och jag slogs för den röda fanan, och när det blev för seriöst brukade vi dansa bugg.
- men varför börja sukta efter mig nu när jag växt till mig?!


Varför kan relationer inte bara vara som de var från början, jag vill inte utveckla något eller få hintar om något. Jag vill vara den fnissiga fjortonåringen som diskuterade politik och pratade om allt. Jävla skit.

frågestund!

Publicerad 2010-09-01 17:35:42 i Sex osv.,

Yes, nu kör vi en frågestund! Det har trillat in en del i dagarna, så varför inte expandera detta?!

Jag kommer vara fullkomligt ärlig och svara på allt, så fråga fråga fråga! Allt som handlar om sex, kärlek, könisar, raggningstips, kondomer, fumlighet och kåthet. Favoritmaträtt, heptatit c, mitt djurhat, favoritbok eller roligaste ligget?! - jag kommer svara på allt så lämna en kommentar eller skicka till fragacar0@hotmail.com


ps. och nej,jag är inte den som är den - så självklart kommer jag fylla ut med lite egna frågor också! Så var inte blyga nu ;)

min andra halva

Publicerad 2010-09-01 17:29:45 i Sex osv.,

Pratade nyss med Jennie på telefon, hon har ju nyligen flyttat till Linköping för att plugga. Minns senast hon reste utanför sthlms gränser, och jag gjorde stora nedräkningskalendrar tills hon skulle återvända igen!
- jag är så enormt egoistisk i min kärlek, dels så blir jag superlycklig när mina vänner hittar saker de brinner för, men det gör så ont när de hittar sakerna utanför sthlm<3

Men den här gången har jag lovat mig själv att fokusera på deras glädje för att de funnit saker de vill göra, det är inte bara Jennie som lämnat sthlm - och även om jag gnäller för att jag saknar er, så är jag samtidigt superstolt för att ni lämnat staden och gör saker ni brinner för!


- två år mellan dessa bilder och jag älskar dig!

x-story

Publicerad 2010-09-01 15:51:42 i Sex osv.,

Vet att jag skrivet om detta lilla underbara bokförlag förrut, men det tåls att upprepas. X-story är ett underförlag till Lind&Co som vi var på mingel hos igår, och deras huvudsakliga inriktning är erotisk litteratur! 
 Hur jäkla bra och sexigt är inte det på en skala? Tänk att bara inrikta sig på erotiska noveller, sexiga instruktionsböcker och böcker om orgasmer, Kama Sutra och liggställningar!

- jag som gått igenom minst ett 50tal erotiska böcker under mina år, är du på jakt efter en bra erotisk novell eller är bra instruktionsbok så är det X-story som gäller! Dom är skrivna på ett språk som inte påminner om mossiga kärringar, ursexiga bilder och ger bra information samtidigt som de är snygga!


- dessa tre små godbitar fick jag med mig hem igår! Visst är dom läckra?

knipmuskler

Publicerad 2010-09-01 15:33:34 i Sex osv.,

De är en grupp muskler du har i och runt själva fitta, och du känner lättast av dom och hittar dom genom att "klippa av" kisstrålen när du kissar - kan du det så har du hittat knipmusklerna!

Så varför ska man då öva dessa muskler - jo dels för att det är en bra fördel om man kan hålla sig i kissnödiga stunder, och dels för att dessa muskler förstärker och underlättar din förmåga att få orgasmer! Med hjälp av vältränade muskler kan du öva upp din orgasmförmåga, få flera och starkare och styra orgasmerna på ett bättre sätt.

Så sätt igång att öva! Du kan pröva att både knipa inåt och utåt, korta eller längre - variera och expermientera medan du lär känna hur din kropp funkar. Enjoy!

böcker

Publicerad 2010-09-01 13:17:33 i min vardag,

Överlevde mitt morgonpass trots att jag lyckades roa mig med slöbloggläsning så pass länge att jag fick slänga i mig min fyra-stegs-frukost, så värdelöst! Fick mitt nya schema idag, så darlings - nu kan vi boka in saker för resten av sept!
+ att jag tog ledigt för Bokmässan i slutet av sept, tar ledigt från en bokhandel för att hänga på bokmässan... Så jävla litterär är jag!

Nu måste jag powernappa, kl 18.00 väntas avtackningsmiddag med finingarna från Colour of Love som var på Ung08! Blir en megaupdate innan jag kilar.

Om

Min profilbild

Caro Wikbro Carlén

jag arbetar som sexualupplysare och har huvudfokus hivprevention och säkrare sex. förutom det gillar jag att läsa, feminism, hångla med min donna, mina queens, New York, att äta, vettiga serier, genus, att resa och att diskutera. och det är ungefär det jag bloggar om.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela