bad kisser!

När vi endå är inne på ämnet hångla, pussar och kyssar - vad är det bästa alternativt det värsta som kan ske under dessa härliga moments?! Här kommer mina små listor över vad jag hyllar och dissar:

bästa:

  • lagom mycket tunga (kan låta banalt, men det har man koll på om man är skillad)
  • varva tempot, allt från mjukt och försiktigt till hetsiga kyssar - bästa kombon!
  • inte för mycket saliv, man vill ju liksom inte dregla den andras gegga...
  • bett, både i läppar, tunga och hals!
  • ler samtidigt - kanske inte direkt något krav, men det är jäkligt härligt att se hur den andra njuter!
  • skratt - kan både vara bra och dåligt - bra om man skrattar ihop, dåligt om man inte hänger med och tror att det handlar om en själv...

sämsta:

  • tandgnuggare - okej om det sker en gång av misstag, men inte varje andetag
  • för mycket tunga och saliv - man ska hångla i munnen och med munnen, håll dig till det om du är osäker!
  • porrstön - ett stön ska komma av äkta kåthet och inte vara en "sexig grej", för man hör skillnad på dessa
  • dö fisk-tunga, det finns nog inget osexigare än när någon bara langar in tungan och förväntar sig att en annan ska göra allt jobb!!

Det här med kyssar är nog lämpligt att öva upp och se till att det är något man kan. Prova er fram, lär er av den ni hånglar med och gå på känn hur du ska sköta dig. För en dålig kyssare är nog det värsta som finns, jag dumpar pga dåliga kyssar!

pussdagen

Det var tydligen internationella pussdagen igår, den 29/9 - någon av er som uppmärksammade den och passade på att pussas lite extra? Eftersom det inte finns något mysigare än att pussas och bara få hångla loss med någon som kan, så känner jag att det inte behövs en speciell dag... Men gullig tanke :)

och eftersom jag helt missat denna fina pussdag och därmed skippade de extra pussarna, så tänkte jag ta igen det i helgen - med råge...

inspirera mig!

Vad ska jag skriva om härnäst? Vad vill ni veta? Vad vill ni lära er? - min kunskapsbas är astronomiskt stor och det finns inget som kickar igång mig mer än att lära andra människor.

Så nu kör vi, ge mig inspiration och ni får kickass-inlägg tillbaka! För just nu känns det mest som att jag skriver för att roa mig själv, och sen är det lite på vinn/förlust om det går hem hos er eller inte... Och nog för att jag älskar att köra solo, men nu börjar det gå lite till överdrift.

Så lämna en kommentar eller skicka ett mail tillfragacar0@hotmail.com och ge mig tips, ställ frågor, ställ krav på saker ni inte ännu kan och vill kunna! Smack!

tjejer mer frispråkiga inom sex?

Jag hatar, hatar, hatar egentligen att dela upp i två högar - men nu fick jag en tanke där det är nödvändigt, så droppa genusdravlet för 4min.

För detta jag gång på gång stött på är både när jag dejtat olika snubbar som håller på att trilla av pinn när jag berättar om vad jag och mina tjejer pratar om över en kopp te, alla våra porrkvällar och hur vi in i minsta detalj kan snacka sönder ett ligg någon varit med om.
- det gäller även när jag Colouroflovat, där mötte jag dussintals killar som antingen höll på att kissa på sig/komma i byxan av exaltering för jag sa ord som fitta, kuk och knulla!

Och det är ju knappast så att jag och mitt gäng är ett en bunt översexuella brudar - så då undrar jag om det istället är grabbsen som är lite efter i sexsnackandet? För när jag frågar hur vissa pojkar rescenserat mig blir svaret typ "jäkligt bra, sen spela vi vidare på spelet"... 

Och för mig krockar detta beteende med att karlarna är de ledande könet på det sexuella planet, eller bara så att det går bra att ligga men inget man pratar om efteråt? Tell me, vad är era synpunkter och erfarenheter av detta? Vilka snackar mest sex och vilka är det som tiger? 

sömn/vuxenpoäng

Jag tänkte tidigare idag hur jag kunde sova 11h i sträck (förutom min äckliga dröm-dröm), lägger mig på sängen hos mamma och somnar bort halva dagen. Lyckat värre!
- så nu tänkte jag äta min andra frukost för dagen och sen kila iväg till jobbet.

Haha när jag var på plåtningen med VR så diskuterade jag med sminkösen Marie om hur underbart det är att vara vuxen, fatta alla beslut själv och alla möjligheter, och vi sa båda: "Ja tänk du, man får ju äta vad man vill exakt när man vill - så jag kan lätt äta fyra frukostar på en dag haha!"


- varför har inte jag en personlig kock som ger mig detta? Eller varför är jag inte bara i Göteborg och myser runt?