mysdag!

Nu måste jag springa vidare, om en liten stund ska jag möta upp min fina syster och sen ska vi ha mysdag tillsammans med världens finaste ungar! Åh, dom är så jävla fina att en inte blir klok! Bättre, klokare och finare ungar får en leta efter. Och jag kan berätta att de finns ute i Åkersberga <3


-enda bilden där alla är med, haha!

älska dig själv-skola?!

Någon som är på den ideén? Och nej, det ska inte vara något sockerkladdigt och löjligt á la Mia Törnblom (för jag fattar fortfarande inte hur hela Sverige kan känna igen sig med henne, som gammal knarkare som fått revansch? Sen när är det en talande bild för Sveriges befolkning?!)

Så vad säger ni om det? Jag tänker solodyrkning, lära känna sig själv, komplex, varje-dag-metoden, hur man dissar bikinihetsen. Kort och gott, hur en lär sig att vara trygg i sig själv och inse det faktum att en är kanonsnygg och bäst! <3

dagens tips!

Som ni vet är jag inte den som avslöjar mina källor, men denna är lite för snygg för att inte dela med mig! Lindex säljer denna för endast 99 idag! Så kubba till närmaste butik om du också vill äga en ;)

ps. ja, det gäller bara idag ---> de är nästan slut i varenda butik! So Good luck!

Fick även med mig denna pjäs, och lyckades köpa med en check som inte ens gällde. Det kallar jag att vara serviceminded!

ps 2. syns inte så jäkla bra, men den är delad i två olika material, jäkligt snyggt live!

duffel

Hur jävla sexigt är inte detta plagg på en skala? Som en blixt från en klar himmel slog denna tanke ner, och nu kan jag inte släppa det. Dels vill jag ha en egen, dels så dreglar jag efter varendaste människa iklädd en.
- den är klassisk, snygg och så jäkla läcker! Det blir ingen lyckad vinter förrän jag fått mig en egen och fått hem en iklädd en!

- hur ofta får dyker dessa gigantiska cravings upp? Jag får en hangup då och då, nöter den ett tag tills jag hittar en ny. Och nu gäller duffel!

sthlms singelmarknad?!

Jag vet inte riktigt vad som händer, men det känns som att hela Stockholm är under paus. Det händer nada, eller så är det jag som gör nada. Känner mig som en turist i min egen hemstad. Nej, detta duger inte.
Vart träffar en roliga människor? Vart finns hunkarna? Varför händer det så lite?

Jag känner mig sugen på att prova på nya saker, testa nya jaktmarker och utforska nya distrikt! Någon som är på? Jag behöver minst en wingman!