sexualupplysare och bokälskare

mysdag!

Publicerad 2010-11-30 12:25:54 i min vardag,

Nu måste jag springa vidare, om en liten stund ska jag möta upp min fina syster och sen ska vi ha mysdag tillsammans med världens finaste ungar! Åh, dom är så jävla fina att en inte blir klok! Bättre, klokare och finare ungar får en leta efter. Och jag kan berätta att de finns ute i Åkersberga <3


-enda bilden där alla är med, haha!

älska dig själv-skola?!

Publicerad 2010-11-30 12:23:47 i

Någon som är på den ideén? Och nej, det ska inte vara något sockerkladdigt och löjligt á la Mia Törnblom (för jag fattar fortfarande inte hur hela Sverige kan känna igen sig med henne, som gammal knarkare som fått revansch? Sen när är det en talande bild för Sveriges befolkning?!)

Så vad säger ni om det? Jag tänker solodyrkning, lära känna sig själv, komplex, varje-dag-metoden, hur man dissar bikinihetsen. Kort och gott, hur en lär sig att vara trygg i sig själv och inse det faktum att en är kanonsnygg och bäst! <3

dagens tips!

Publicerad 2010-11-30 12:20:06 i min vardag,

Som ni vet är jag inte den som avslöjar mina källor, men denna är lite för snygg för att inte dela med mig! Lindex säljer denna för endast 99 idag! Så kubba till närmaste butik om du också vill äga en ;)

ps. ja, det gäller bara idag ---> de är nästan slut i varenda butik! So Good luck!

Fick även med mig denna pjäs, och lyckades köpa med en check som inte ens gällde. Det kallar jag att vara serviceminded!

ps 2. syns inte så jäkla bra, men den är delad i två olika material, jäkligt snyggt live!

duffel

Publicerad 2010-11-30 00:28:12 i Sex osv.,

Hur jävla sexigt är inte detta plagg på en skala? Som en blixt från en klar himmel slog denna tanke ner, och nu kan jag inte släppa det. Dels vill jag ha en egen, dels så dreglar jag efter varendaste människa iklädd en.
- den är klassisk, snygg och så jäkla läcker! Det blir ingen lyckad vinter förrän jag fått mig en egen och fått hem en iklädd en!

- hur ofta får dyker dessa gigantiska cravings upp? Jag får en hangup då och då, nöter den ett tag tills jag hittar en ny. Och nu gäller duffel!

sthlms singelmarknad?!

Publicerad 2010-11-30 00:20:27 i Sex osv.,

Jag vet inte riktigt vad som händer, men det känns som att hela Stockholm är under paus. Det händer nada, eller så är det jag som gör nada. Känner mig som en turist i min egen hemstad. Nej, detta duger inte.
Vart träffar en roliga människor? Vart finns hunkarna? Varför händer det så lite?

Jag känner mig sugen på att prova på nya saker, testa nya jaktmarker och utforska nya distrikt! Någon som är på? Jag behöver minst en wingman!

filmkväll någon?

Publicerad 2010-11-29 15:36:11 i min vardag,

Jag kan ju inte garanterat att någon utav dessa ens funkar, men det var svårt att lägga band på sig bland tusentals filmer. Det blev ju inte lättare i Patong när jag blev inbjuden i deras "hemliga rum", med ännu mer filmer! Hade det inte varit för att mitt sällskap dog lite, så hade jag tillbringat timmar där.

julpyntat!

Publicerad 2010-11-29 15:34:15 i

Nog för att jag inte är någon juldyrkare, men det blir brutalt mycket mysigt när man börjat julpynta. Det ska vara mycket ljus, rött och små detaljer. Detta pysslade jag med långt innan solen gick upp:- nu ska jag bara hinna med en bakdag så det luktar saffran, kanel och glögg i hela hemmet!

trettio dagar.

Publicerad 2010-11-29 08:06:37 i min vardag,

Hittade denna fina lista hos min ex-kollega Robin, som en mini-kalender kommer jag i 30 dagar framöver berätta något om mig själv efter denna dags tema. Kul va?! Så jag ska bara ta en dusch, och sen kommer del 1.

Dag 01 - Presentera mig själv
Dag 02 - Min första kärlek
Dag 03 - Mina föräldrar
Dag 04 - Det här åt jag i dag
Dag 05 - Vad är kärlek?
Dag 06 - Min dag
Dag 07 - Min bästa vän
Dag 08 - Ett ögonblick
Dag 09 - Min tro
Dag 10 - Det här hade jag på mig i dag
Dag 11 - Mina syskon
Dag 12 - I min handväska
Dag 13 - Den här veckan
Dag 14 - Vad hade jag på mig i dag?
Dag 15 - Mina drömmar
Dag 16 - Min första kyss
Dag 17 - Mitt favoritminne
Dag 18 - Min favoritfödelsedag
Dag 19 - Detta ångrar jag
Dag 20 - Den här månaden
Dag 21 - Ett annat ögonblick
Dag 22 - Det här upprör mig
Dag 23 - Det här får mig att må bättre
Dag 24 - Det här får mig att gråta
Dag 25 - En första
Dag 26 - Mina rädslor
Dag 27 - Min favoritplats
Dag 28 - Det här saknar jag
Dag 29 - Mina ambitioner
Dag 30 - Ett sista ögonblick

blekfis

Publicerad 2010-11-29 07:06:19 i min vardag,

Det är så skönt att vara hemma, kombon ska snart till jobbet och går omkring i hemmet och gör röstövningar. Jäkligt mysigt med hans mörka röst att höra han tralla allt från Madonna till rulland R.

K: Godmorgon! Tycker du att jag ser blek ut?!
C: Eeh, nej. Asså det är ju vinter, så alla är ju bleka. Eller hur menar du?
(tänder lampan)
K: Oj jävlar! Jamen nu känner jag ju mig ännu mer blek!! Fan vad snygg du är!
C: Tackar tackar, jag vet! Visst är jag fin?
K: Ja, men det där lär ju blekna om en vecka...

Haha, så skönt att vara hemma igen kombo! <3

you can´t lose something you never had.

Publicerad 2010-11-29 06:59:21 i Sex osv.,

Jag och grannen beslutade att vi inte skulle ses något mer. Eller det var jag som sa det, det är så stressande med ouppklarade relationer. Och först visste jag inte om jag ens skulle bli ledsen, fast sen slog det mig - vi hade ju inte ens något, så varför ens reagera?!

När det kommer till allt som har med känslor så är jag så otroligt jävla bra på att förstora upp saker, en snöflinga kan bli ett helt jävla mount everest på en kvart. Fast inte denna gång.


Jag tänkte svara på hans löjligt flummiga sms med detta "bättre fly än illa fäkta", men jag tror han skulle bli sårad haha!

ps. han började snacka om kärlek och att den inte kunde växa, och jag tänker bara: Eeeh vaa, vi har hängt 2h, vem fan har ens börjat tänka på kärlek då?! Freeeak!

bästa citaten

Publicerad 2010-11-29 06:52:46 i resor,

Som ni vet gillar jag att prata, och detsamma gäller mina medresenärer: mamma och syster. Så det blev ju en hel del tjöt under dessa veckor, men det går att sammanfatta med dessa meningar:

1) Andra kvällen sitter vi och har precis fått in maten, mamma tittar på mig och syrran, säger detta: Åh, jag är så himla glad att jag reser med just er två!! (jag suckar och tänker, åh nej, inte ett sånt där kladdigt mor-dotter-tal...) och fortsätter: Ja för ni är så glada i mat!!

2)
Vi har precis kommit in till Patong efter en galen Tuktuk-tur, syster som blir åksjuk av att titta på en gunga håller både på att kräkas samt få ett influensaanfall... Varpå mamma skriker: Men snälla Sophia! Svimma inte nu!! Det är ändå ingen som orkar ta emot dig!!

Hela resan var helt fantastisk, kan knappt tro hur jävla bra vi hade det. God mat, skratt, bad, glass efter varje måltid, barfota i stranden - ett fint minne för livet <3 Love you!

klipp och klistra

Publicerad 2010-11-29 06:46:07 i

Jag börjar nog tycka det här med jetlag är ganska mysigt, iaf nu på morgonkvisten. 05.20 vaknade jag glaspigg och har kollat Svensson Svensson sen dess. Vi fick massa fancy tidningar på planet hem, så jag tänkte klippa och klistra ihop ett kollage att ha i hemmet!
(ville göra det på planet, men mamma sa att jag förmodligen skulle få terrorstämpel om jag bad om en sax...)


parläsning

Publicerad 2010-11-28 21:53:30 i Sex osv.,

Helgens sötaste är alla dessa par som kommer in och köper en bok tillsammans, och inte för att de är snåla (inbillar jag mig stenhårt!!) - utan för att de vill dela denna upplevelse tillsammans!
- hur fint är inte det på en skala?

De blickar ut över hyllorna, någon i paret kan ha hört om en bra bok eller läst en recension, de för en diskussion och tillsammans väljer det ut en bok som de båda sen ska läsa. Så fint.

Så nu gäller det ju bara för mig att hitta någon som delar min passion för chiclits och faktaböcker, och sen är biffen kirrad!

ps. kan detta vara ett litet sätt att hålla en relation vid liv? Liksom för att inte tappa samtalsämnen?!

in your faaaace!

Publicerad 2010-11-28 20:35:55 i min vardag,

Mohahaha, jävla sugiga SL - nu har jag fått min revansch! Efter att ha skickat mitt ärende fram och tillbaka 3 gr har jag nu äntligen fått mina resecheckar efter att de "återigen gått igenom de klagomål jag framfört överrensstämt med verkligheten, bla bla bla".


ett litet steg för mänskligheten, men ett stort jävla jättekliv för alla som hatar sl´s överdrivet löjliga priser!

hem ljuva hem!

Publicerad 2010-11-28 20:31:13 i min vardag,

Jag är glad att jag är så brun, för då ser man inte mina svarta ringar under ögonen. Den här jetlagen dödar mig! Nu har jag fått 8h sömn på två dygn, och sedan jobbat 18h på det. Lovely.

Släpade mig hem med miljoner packning pulsandes i snön. Men det är skönt att vara hemma, jag har tänt vaniljljus i alla rum, räddat lite blommor, gått igenom all post och hittat en liten ljusstake som firning av 1a advent. Glad advent alla finingar!

mys-krav!

Publicerad 2010-11-28 08:23:43 i Sex osv.,

Någon mer än jag som inte vill försvinna i vintermörkret eller ramla ner i en snödriva och försvinna bort? Är det något som är sämst med denna tid på året så är det ju den där tenderingen till att tappa orken och gräva ner sig.
- men istället tänkte jag roa mig idag med att göra en lista över lite olika mys-krav jag har inför vintern!

Tänk er tända ljus, kärlek, skratt tills tårar rinner, blåbärste, nybakat, dans tills fötterna värker, varma filtar, cluedo och goda middagar. För varför deppa ihop i väntan på solen, när en kan njuta och ha kul?!

retorisk fråga

Publicerad 2010-11-28 07:44:10 i min vardag,

Var i min systers nya hus igår och hjälpte till lite med flytten - kan ni fatta att min 2,5år äldre syster äger ett hus?! Som sagt, ibland undrar jag om det är 2,5 år eller 2,5 decennier som skiljer oss två...
   Men det är jäkligt fint hus och jag tror det kommer bli kalas så fort alla miljoner prylar är någolunda på plats!

Oliver: Finns det något jag kan göra nu?!
Caro: Oliver, vet du vad en retorisk fråga är?!
O: Nej...
C : Okej, tänk såhär, du har vandrat en hel jävla dag i öknen och håller på att dö av törst, du berättar det för mig och jag frågar om du vill ha ett glas vatten. Då fattar du att den frågan är ganska dum va?
O: Ja?!
C: Ja, så när du frågar om det finns något att göra, när det ser ut som det gör. Så blir det alltså en retorisk fråga.
O: Ahaaa!Som sagt, det kommer bli kalasfint när allt är på plats! Grattis grattis kära syster till huset!! <3

caro + veckorevyn = sant!

Publicerad 2010-11-28 07:28:07 i Sex osv.,

Aaah!! Jag och Anna var på chipsjakt igår, och vi hittade nya numret av Veckorevyn!! Och gissa vem som är meeeeed?! Är så löjligt stolt att det pirrar i kroppen!

Så - läs, njut och kom gärna med synpunkter. Jag är iaf jävligt nöjd med resultatet! Dessutom älskar jag citatet fantastiska Anastelle valde ut, haha mamma kommer få dåndimpen!Tack Veckorevyn, fina Anastelle och fantastiska Anneli som fotade och Maria som sminkade!

lillbullen

Publicerad 2010-11-28 07:24:18 i min vardag,

Detta måste sägas, jag träffade en hund igår - och vi typ klickade! Han påminner otroligt mycket om en hund jag dyrkade som liten (då jag inte fick någon egen!!) och han var riktigt mysig! Se bara hur jävla söt han är när han gled omkring i snön <3

- jag funtar fan på att börja vänja mig vid djur, alltså på riktigt ge det en liten chans. Kan ju inte skada att försöka iaf?!

i love olle!

Publicerad 2010-11-28 07:16:14 i Sex osv.,

Nu är det spikat, på onsdag ska jag medverka hela dagen på kulturhusets Worlds Aids Day och snacka HIV med gymnasieelever - jag vet inte ens hur det kommer sig att jag blev tillfrågad, men jag är så jävla tacksam och taggad!!

Olle Waller ska vara konfrencier och hålla i lite grejer, kan ni fatta att jag kommer jobba med honom?! Det är ju efter honom min blogg startades, som en liten minihyllning till honom Fråga Olle vs Fråga Caro!
- måste förbereda massa frågor jag ska ta med honom och jag hoppas han bjuckar på lite karriärstips!

mjukis.

Publicerad 2010-11-27 17:28:43 i min vardag,

Jobbpasset gick bra och jäkligt fort, vissa störningar med bokstavliga tomtenissar men annars bra. Har saknat min lilla butik! Nu måste jag powernappa innan vi ska iväg till syster och hjälpa till med flytten.
- senare ikväll blir det filmmys med anna, vi har nästan tre veckor att prata ikapp oss! <3

pass på

Publicerad 2010-11-27 06:13:25 i resor,

Innan jag kilar till jobbet måste jag bara visa detta, hur fan är det möjligt att jag kom igenom på det?! Snälla säg att det inte går att se att det var jag en gång i tiden...

till mitt försvar måste jag säga att jag skyller helt och hållet på mina föräldrar, då jag var under 18 måste båda vara med och skriva under. Och de är ju inte direkt bästisar, så det hann gå ungefär 2nr av de 173 vi hade framför oss på polishuset innan de hade börjat bråka.
- pappa i blåställ och luktade plåt, mamma som ville hetsröka - och jag som svettades floder och grät!
ps. jag har faktiskt fastnat en gång i tullen med detta pass, och tullmannen sa att det omöjligt kunde vara jag. Jag var nästan beredd att hålla med, haha!

news.

Publicerad 2010-11-27 06:08:07 i resor,

Konstigt nog har ju inte restan av världen haft paus enbart för att jag lämnade landet, när jag klev på planet bar jag skinnjacka och nu väntar skoteroverall och bävermössa...

Men det är lite av det som kommer ske framöver:
- testning av tandborste, vispgrädde och färdigmat från operakällaren
- informera och medverka på Världsaidsdagen på en gymnasieskola tillsammans med Olle Waller <3
- genomföra mitt samarbete med det roliga och sexiga företaget! (ska bara förstå mig på alla länkar hit och dit)
- få tag på nya numret av Veckorevyn där jag är med!! (skumpafirning kommer inom kort!)
- söka till samordningutbildning för Colour of Love
- kanske inleda ett annat samarbete med några...
- få tag på "Svenska kvinnors sexuella äventyr" av Katerina Janouch, där jag är med och skriver!

Även om det känns konstigt så är det ändå ganska skönt att vara hemma igen. Nu kör vi!

jetlag.

Publicerad 2010-11-27 05:54:20 i resor,

Jag har varit vaken sedan 04.00, det var då frukostbuffén stängde engligt thailändsk tid. Men det är lugnt, för upptinat bröd och svart kaffe är ju också jättegott...
- det känns helt surrealistiskt, för ett dygn sen låg jag och plaskade i poolen och velade om jag skulle äta räkor eller kyckling till lunch, och om jag skulle lyckas få med syrran och mamma på lite mer smyckesshopping--->
nu ska jag Pulsa iväg i snö till jobbet om 30 min, och äta ännu en matlåda med köttfärsås och makaroner.

Jaja, ska ta och kika igenom några utav de tusen foton jag tog därborta och försöka lägga upp en plan i vad jag ska börja berätta om först; maten, shopping, stranden, dykningen, starbucks?!

Honeys, I´m home!

Publicerad 2010-11-26 22:50:34 i resor,

Äntligen hemma! Det gjorde rejält ont i kroppen att lämna paradiset imorrse, men det övergick istället till glädje över att jag snart får träffa min hjärtan igen.
- men snön, vad är det för jävla påhitt? Trodde jag skulle få att slaganfall när vi landade.

Så jag tänkte att vi kör på pingvinmetoden fram till typ april? Umgås riktigt nära i form av filmkvällar, bakning, dans, öl, cludedomys - ja egentligen allt som innefattar fysisk närhet.


Saknat er hjärtan, imorrn bitt öppnar jag pocketshop. Lovar att nöta sönder er om resan senare, med både bilder och bokstäver. It´s a promise.

sista kvallen

Publicerad 2010-11-25 12:11:25 i resor,

Det kanns bitterljuvt, jag totalalskar detta land, alla manniskor och maten ar inte av denna varld. Solen som sticker i ogonen, byns invanare som kan vara namn och halsar pa oss dagligen. Rakorna och kycklingratterna som gor mig tarogd. Vagorna och havet som jag aldrig kan trottna pa.

Samtidigt sa langar jag hem till mina kara, jag vill kramas, dricka ol, skratta tills luften tar slut och spela cluedo!

Sa nu ska vi och och gora en sista kvall, allt ar nerpackat och jag ska bara handla de sista presenterna. En munk joddlar i templet brevid och det ar monsun i luften, fan vad jag kommer sakna detta land.

love.

hemlangtan.

Publicerad 2010-11-23 10:29:08 i resor,

Jag njuter pa for fullt har borta, solen som sticker i ogonen, maten som far mig att stona hogt vid varje tugga och vattnet och stranden som man aldrig kan trottna pa. Rena rama paradiset i ett notskal!
- men lite hemlangtan borjar jag fa nu. Sa nar jag kommer hem ar det myskvallar, kramar, skratt, filmmaraton, o och dans som galler! Nagon som ar pa?! <3

saknad.

Publicerad 2010-11-21 11:59:52 i Sex osv.,

Det ar inte sa att jag sitter och tanker pa er varje sekund av min vakna tid, det ska jag inte saga. Men da och da ser, hor, kanner jag nagot som paminner om just dig. Eller sa sveper ett gammalt minne forbi och jag ar fast. Det ar just den dar sekunden som jag paminns om nagon fining som saknaden hugger till.

Sa ja, jag saknar er darhemma som fan!

ps. kan inte for mitt liv forsta hur jag ska klara mig sjalv ute i stora varlden i 1, 2, 6, 15 manader utan att sakna ihjal mig?!

het dejt

Publicerad 2010-11-21 11:54:05 i resor,

Jag alskar solen! Idag har jag legat och pressat alldeles sjalv i over 6h, mamma kom forbi vid lunchtid innan hon retirerade tillbaka till hotellet och syrran.
- det ar bara sa lojligt javla skont att kunna ligga och bara suga at sig av solens stralar. Min kropp njuter av varje sekund och varendaste liten cell sjunnger hallelujah!

Ungefar det jag har att saga, blev bjuden pa gigantisk by-fest idag. Vi ska tydligen fira Buddha och skicka ivag sma blommor pa vattnet. Mysigt veckoslut :)

same same

Publicerad 2010-11-19 14:40:15 i resor,

Dagarna rullar pa i samma stil, det enda som andras ar fargen pa min hud och vilka bocker jag laser. Annars ar det sol, bad, mat, glass och lasning! Idag besokte vi en marknad och jag gjorde sa lojligt mycket fynd.

Imorrn blir det Phucket Town med fruktmarknad och nagot stort shoppingcentrum. Ska bli spannande att se mer av landet. Senare blir det aven Patong med massa shopping.

Living the dream!

ps. saknar er som fan!

sol vs sex

Publicerad 2010-11-18 11:58:59 i Sex osv.,

Insag idag att solen ar lite som att ligga, man marker det inte under sjalva sexet men har man haft en rejal omgang sa hander det att man dagen efter liksom reagerar, typ : hur fan kan jag ha strackt vanstra baksida av laret och ena armen nar jag bara legat lite?

Lite sa ar det aven med solen, typ hur fan kan jag ha brant ena knaskalen och andra baksidan av vaden nar jag bara solat framsidan idag?

Vet faktiskt inte riktigt vad som ar harligast, sol eller ligga? Delar nog en stadig forstaplats!

slotion

Publicerad 2010-11-18 11:56:28 i resor,

Jag ar brand. Jag lyckades klara mig de forsta dagarna, men nu, ja det ser faktiskt ut som att nagon forsokt flambera mina brost.
- sen ar det sa att den thailandska solen ar ganska stark. Sa missar man en liten flack sa blir man brand pa en sekund. Sa jag ar liksom flackvis pepparkaka, flackvis grisrod och flackvis blek. Very sexy...

Annars sa leker livet! Vi solar, badar, ater och laser. Jag laser ungefar en bok om dagen och ater efterratt minst 2 gr om dagen. Som sagt, livet leker!

annu en grej till listan

Publicerad 2010-11-16 11:43:15 i Sex osv.,

Och jag tror det ar allmant forstatt att sympatisera med Kungen och att vara royalist, ar nagot som hamnar pa min lista over egenskaper som personer som jag dejtar inte far inneha.

Andra saker ar: morkbla, troende pa det sattet att det ska ga ut over mig, overdriven vegeterian, datanord.

Det ar inte det att jag ar kinkig eller petig, det handlar mer om att jag inte kan umgas om annu mindre hanga med/ dejta personer jag inte har nagon respekt for.

kungenboken

Publicerad 2010-11-16 11:39:43 i min vardag,

Jag har nu last ut Kungenboken, och ja - den var helt fantastisk. Och jag ar ungefar lika javla forbannad som den ar bra. Den har pa djupet undersokt stora delar av Kungens liv, via intervjuer, arkiv, nara vanner och allt fran SAPO till gamla nannys har gett kommentarer.

Och ja, jag var en royalistmotstandare innan jag laste boken, och ar om mojligt annu mer nu. Kungen ar ingen javla privatperson, hans uppgift ar att representera Sverige och enligt lag ska han vara en representant for Sverige...

Ar det representabelt att:
- supa och sen kora bil?
- ga pa strippklubb och slosa bort 10000 US dollar pa kvinnor och skumpa?
- medvetet fa hoppa over stora delar i utbildningen for att det anda inte behovs?
- ligga runt och vara otrogen?
- ha lyxmiddag med nara vanner, supa och sen bjuda in unga tjejer som underhallning?
- att SAPO star och kollar pa, men som inte far ingripa vid rattfylleri, prostitution och annat olagligt? Bade nar det galler Kungen sjalv och hans vanner...

Och det basta av allt - allt betalas av skattebetalare. Ni vet val om att kungahuset arligen far ungefar 100 miljoner i apanage? Lovely.

happy ending

Publicerad 2010-11-16 11:32:55 i Sex osv.,

Ja, fick forfragan om vad en "happy ending" ar, och sa vitt jag vet sa ar det nagot som framst forekommer vid massage-tillfallen. I slutet pa massagen kan da den som masserar erbjuda den som blir masserad en orgasm da i vanligast form av en avrunkning.
- vet inte om detta fenomen har sitt ursprung i just thailand, men vet att det forekommer bade har och dar runt om i varlden.

I Sverige ar detta nagot som dock inte ar tillatet, men som sjalvkklart pagar anda. Jag vet flera som rent rutinmassigt gar till specifika massagestallen for att sen avnjuta en happy ending.

massage

Publicerad 2010-11-15 16:06:28 i resor,

- utan happy ending!

Det vimlar ju av massagestallen har, och jag gick med syrran till ett stalle redan andra kvallen. Herre min gud vad det var skont. Jag fick en man som bokstavligen klattrade omkring pa mig, knackte allt och kom at varendaste liten punkt. Skulle det inte vara sa forbaskat skont skulle jag nog bli generad utav alla stallningar han la mig i, men det var helt ljuvligt.
- kan inte fatta hur man vill fa en orgasm som avslutning nar man kanner sig som en knadad deg i hela kroppen...

Nar han knackte min rygg sa lat det som att han poppade popcorn, bade han och den andra massoren borjade fnissa. Kul att man ar 21 och har en rygg som pomperipossa...

att pruta

Publicerad 2010-11-15 16:01:33 i resor,

Jag kan inte pruta. Jag forsoker leka ball och deala fram att bra pris, med det gar inte! Jag forsvarar mig med att jag ar alldeles for sot... Sa hittar jag nagot jag gillar sa skickar jag fram mamma, haha.
- har hitills fyndat tva vaskor, raybans och lite snygga silversmycken.

Och blivit nekad tva av mina forsok till prutningar, sa dit kan vi inte langre ga. Forsoker intala mig sjalv att det ar for att jag egentligen inte behover pruta... Eller sa ar det bara for att jag ar samst i hela varlden pa att bluffa.

thailandbebisar

Publicerad 2010-11-15 15:59:14 i Sex osv.,

Jag tycker det ar ganska mysigt att veta om att jag ar omgiven av en massa liggande! Ni har val hort talas om thailandbebisar? Ett ganska nytt fenomen som innebar att svennebananer flyr till varmen under vinterhalvaret med sin kareste - ligger som fan och sen 9 man senare vid sept-okt kommer det en liten bebis! Sa javla fint!

ps. och nej, for egen del blir inga barn gjorda! Haha, jag far inte bli pa smallen forran tidigast april 2011. Och jag lagger till minst 5 ar till!

exaltering

Publicerad 2010-11-15 15:56:51 i resor,

Living the dream! Det ar varmt och skont, vi gar upp vid 9 och ater frukost, degar fram till lunch, badar i havet, degar vid poolen, ater middag och sen degar vi lite till. - ungefar det vi gor i ett notskal! I love it!
- jag sover minst 10h om dygnet, ater sa god mat att det knappt ar sant och njuter av varmen!

Ni som hangt med mig vet hur jobbig jag kan bli, nar jag blir som en ettrig femaring och man till sist ber mig att vara tyst (ernst vet exakt vad jag menar) ungefar sa ar jag sa fort solen kikar fram!! Haha!

Nu har jag iaf bestamt att det blir utomlands sa fort jag far chansen, och jag ska till varmen. Nagon som ar pa?!

greetings from thailand!

Publicerad 2010-11-14 10:30:30 i resor,

Thailand ar om mojligt battre an sist jag var har. Det ar sjukt varmt, maten ar sa god att jag stonar hogt vid varje maltid, folket ar urmysigt och jag vill aldrig kliva upp vattnet!

Dag 3 och jag har fejan full med fraknar, har fyndat tva par raybans och fatt en underbar massage! Livet leker och jag undrar hur gud tankte nar han placerade mig i sverige?!

Det ar ju pa den har sidan jorden jag hor hemma! Saknar er alla darhemma!

nästa veckorevyn -

Publicerad 2010-11-11 16:25:55 i min vardag,

måste ni köpa! För det är då ni kommer hitta reportaget som jag blev intervjuad och fotad för i sept. Är så brutalt taggad och kommer bli löjligt stolt när jag får se det!
- dock kommer numret självklart ut när jag är i thailand. Så köp numret, läs artikeln jag är med i och så firar vi med skumpa när jag är hemma igen :)

hej då sverige - hej thailand!

Publicerad 2010-11-11 16:00:44 i resor,

Aaah, har resfjärilar i magen och är brutalt taggad! Hej då regn, kyla och frost - hej sandstrand, sol, glass till lunch och paradis!
- nu ska jag bara mula i mig några morötter till, om en stund kommer taxin!

Bloggen ja, jag vet inte riktigt hur det kommer bli med bloggandet. Förhoppningsvis kommer det några inlägg då och då. OM jag kan slita mig från stranden, glassen och värmen dvs ;)


kommer sakna er!

manus

Publicerad 2010-11-11 15:31:50 i Sex osv.,

Har precis skrivit klart och skickat iväg anteckningarna till manuset, och det känns tomt. Som om jag skickat iväg en liten bebis, och det är inte ens min bok! Tänk när det blir min egen bok jag skickar iväg, kommer ju bli som att jag skickar iväg halva mig...

Vet inte när böckerna kommer komma ut, men jag kan säga så pass mycket att de kommer bli fantastiska! Jag älskar dem och lägger upp dem på min topp-10-lista-över-böckerna-jag-älskar!


- lovely books from a lovely women <3

preventivmedel

Publicerad 2010-11-11 14:11:12 i Sex osv.,

Man kan nöta sönder ämnet preventivmedel, men för att sammanfatta så kan en säga att jag älskar kondomer som är det absolut bästa sättet att skydda sig och att jag är för p-piller.
- när det gäller enstaka liggtillfällen så är kondomen enklast att plocka fram, det är säkrast och smidigast för både om man sysslar med den sortens sex där kondomen är nödvändig.

I längre förhållande är p-piller ett bra sätt att skydda sig mot graviditet, men skyddar inte mot några könisar. Fast då gäller det att testa sig fram till en lämplig sort som känns bra på alla sätt och vis. På närmaste ums kan de alltid hjälpa en till ett lämpligt sätt för dig att skydda dig.

Och det är alltid 100% mot 100% skyldighet till att skydda sig!

ps. när det kommer till att skjuta på mensen ska en tänka på att inte göra det för ofta. Det kan liksom bildas som en backlash i kroppen som leder till att i princip all mens man "flyttat bort" kommer, på en och samma gång. Det har hänt mig, och utan att säga för mycket kan jag meddela att det är ungefär en xxx-large tampong var 30e min.

tänder forts.

Publicerad 2010-11-11 13:15:19 i Sex osv.,

För er som inte har en superbra tandborste så kommer här det enklaste och förmodligen det bästa tipset - hångla mer! När man hånglar, eller snarare när man utbyter saliv med någon annan så sker det en reaktion i munnen som resulterar i att tandköttet mår bättre, man får mindre hål och munnen mår helt enkelt bättre av att hångla!

Jag vet inte varför denna kemiska reaktion sker, och inte för att man knappast behöver en anledning till att hångla mer, men iaf. Men saknar ni inspiration så tänk på tänderna, typ!

vita tänder

Publicerad 2010-11-11 12:10:13 i resor,

Och även denna lilla pryl ska med. Jag har blivit utvald till att få testa denna ny tandborste, vars specialitet är att göra tänderna grymt vita. Knappast något en tackar nej till?! Så nu ska jag bara lära mig hur den funkar också...- grejen är att den har ett specialprogram som man stegvis använder under 14 dagar, så jag har hållt mig för att kunna göra detta under resan! Ska faktiskt bli spännande att se om det funkar :)

har jag glömt något?

Publicerad 2010-11-11 12:07:48 i resor,

Det känns som att jag har glömt något, att jag kommer stå där på arlanda och typ gråta för att jag har glömt det allra viktigaste. Nej, passet är med, och ja - jag är så fantastiskt ful att jag förmodligen inte kommer komma igenom tullen...


- allt detta ska med +

- dessa böcker! Undrar om det kommer räcka?

bank

Publicerad 2010-11-11 11:07:47 i min vardag,

Var nyss på banken och lämnade in en miljon småmynt, och när vi ändå pratar om odugliga ungdomar:
- kvinnan före mig öppnade ett bankkonto åt sin son - som var född 79!!! Där skulle hon och maken sätta in pengar åt honom. Och jag dog.

När det var min tur plockade jag upp alla miljoner mynt ur en påtburk, "Åh vad fin burk du tagit med dig" sa hon i kassan, och jag tänkte precis börja berätta om hur mycket jag älskar plåtburkar och att just denna har jag fått av fina Naddi! Tills jag insåg att hon dissade mig. En bankkärring i skrikfuschiarosa läppstift och matchande naglar dissade mig.

Och ungefär där bestämde jag mig att jag aldrig ska jobba på bank. Det är tyst, stelt, tråkigt och hellre säljer jag mig.

ligga!

Publicerad 2010-11-11 09:52:50 i Sex osv.,

Seriöst, hur läcker är hon inte på en skala? Jag älskar att hon påminner om en pinuppa, som är bland det sexigaste på denna jord!

teenage dream

Publicerad 2010-11-11 09:48:41 i Sex osv.,

teenage dream - jag älskar den låten! Texten är helt jävla fantastisk, det är exakt sådär kärlek ska kännas. I hela kroppen och pumpa runt konstant, så jävla fint. En blir ju nästan sugen på att bli förälskad efter att ha lyssnat några gånger.

http://www.youtube.com/watch?v=8fj2HVYlD_4&list=QL&playnext=3

We drove to Cali
And got drunk on the beach
Got a motel and
Built a fort out of sheets
I finally found you
My missing puzzle piece
I'm complete

Let's go all the way tonight
No regrets, just love
We can dance until we die
You and I
We'll be young forever


ps. katy perry, vilken kvinna! Hon ligger garanterat högt på min wannabe-ligga-lista!

högtid

Publicerad 2010-11-10 21:10:19 i party-larty,

Det där med högtider är inget jag håller av särskilt mycket, skilsmässobarn som jag är har fått allt det där upphuckat sen barndomen. Helt ärligt så är Kanelbullens dag och Semeldagen som ligger mig varmast om hjärtat.
- Men jag är inte den som är den, så jag har helt enkelt några krav inför kommande julafon och nyårsafton, pass på!

Julafton:
- smörstekta prinskorvar som är klippta i båda ändarna
- att jag får se hela svensson svensson

Nyårsafton:
- hemmagjorda skagenröra
- frysta hallon i någon form av bubbel

Ja, går detta att ordna så kommer jag bli nöjd. Allt bra som sker utöver detta ser jag bara som ett plus!

dagens ungdom.

Publicerad 2010-11-10 20:57:39 i min vardag,

Innan jag gick ut gymnasiet gav min mamma mig ett ultimatum - "antingen börjar du plugga eller så skaffar du dig ett jobb."

Och sen var det inte mer med det. Jag har jobbat heltid sen sista dagen i trean OCH pluggat 37,5 hp samtidigt. + att jag även betalade hyra under de månader jag bodde kvar hos mamma.

Vissa kan nog tycka det är hårt, själv älskar jag min mamma lite extra mycket för att hon satte den pressen på mig, eller pressen och pressen - vad skulle jag annars göra? Lalla omring och slösa bort tid och energi på ingenting? Jag vet ju redan vad jag ska utbilda mig till, men gjort ett medvetet val till att inte börja med det ännu.


Helt ärligt så ligger lata jävla bortskämda ungdomar på min topp-tre-hatar-lista. Strax efter deras puckade föräldrar.

what to do

Publicerad 2010-11-10 20:08:09 i resor,

Nu börjar jag få resfjärilar i magen, känns helt overkligt att jag lämnar kalla sverige och kommer befinna mig i paradiset i 16 dagar framöver. Men innan dess ska detta göras:

 • minispa och peela bort all död hud
 • gama minst 1kg morötter
 • packa klart det sista
 • få tag i Kungenboken!!
 • måla naglarna i någon fruktig färg
 • slutligen bestämma vilka böcker jag ska ta med
 • växla pengar

Aaah, är så jävla taggad på att komma bort från sverige! Vem vet, jag kanske stannar där förevigt?!

packelipacka!

Publicerad 2010-11-10 16:49:35 i min vardag,

Har tillbringat hela eftermiddagen tillsammans med mina pärlor Emily och Malin, kinabuffé, shopping och massa skratt. I love you! Och nu måste jag packa, har ingen aning om vad jag ska ha med mig, men det löser sig.

Förövrigt har jag helt glömt bort morotsmetoden och är nu asstressad! Någon som har koll på hur lång tid det tar innen caretinet går ut i blodet? Tänkte pressa i mig några kilo morötter innan planet imorrn...


- haha jag ser ut som en jävla hamster, men har munnen full!

mont blanc

Publicerad 2010-11-10 05:07:26 i Sex osv.,

Har ni hört talas om Mont Blanc? Nej, det hade inte jag heller förrän jag läste Sophie Kinsellas senaste bok "Mitt nya jag". Tänkte när vi ändå pratar om vispgrädde så...

- det innebär att mannen får vispgrädde över hela skrevet, och då under själva akten reser sig kuken och bildar ett "vitt berg", kul va?!

ps. ta inte för mycket grädde, det är lätt att man tröttnar på att mumsa i sig det. Och dessutom är jag inte helt övertygad om att grädda är det allra bästa att få i fittan eller under förhuden.

smaksatt grädde!

Publicerad 2010-11-10 04:52:19 i min vardag,

Jag vet att klockan inte ens är 05.00, men är det bara jag som blir lite exalterade över dessa nyheter? Hur gott verkar det inte med smaksatt grädde, antingen med jordgubbssmak eller chokladsmak!
- tänker att vi som ändå alltid bakar kladdkaka, kanske kunde rucka lite på traditionen och testa någon av dessa till?!


- antingen med 70% choklad i,


- eller med riktiga jordgubbsbitar!

ps. dessutom, hur kul vore det inte att byta ut den gamla vanliga sprutgrädden i sängen till någon av dessa?! ;)

beige kopia.

Publicerad 2010-11-09 20:40:47 i Sex osv.,

Finns det något som skrämmer mig så är det när personer medvetet/omedvetet väljer kopior av sina tidigare partners. Det är så vidrigt och bara skriker psyko!
- Varför gör man något sånt? För att en tror att en ska få uppleva samma sak igen? Eller för att det påminner om något en redan upplevt? Eller för att man är sugen på en repris?

Skulle man rada upp mina partners skulle man bara skratta, för jag kan inte dra en enda liknande koppling till någon utav dem. De har alla olika frisyrer, utseenden, leenden, kroppar, ögonfärg, kukar - allt är olika!


ps. förutom två, Danne 1 och Jim påminner löjligt mycket om varandra. På faktiskt alla sätt och vis.
ps 2. vore jag inte snäll så skulle jag lägga ut en bild på ett ex och hans nya, som är så lik mig att jag blir äcklad.

nervös manlighet.

Publicerad 2010-11-09 20:32:53 i Sex osv.,

A har inte hört av sig, innan vi sågs kunde han skicka tre sms bara för att fråga hur jag mår. Kan inte låta bli att undra om detta har att göra med det uteblivna ligget?
- borde han inte fatta att jag inte bryr mig ett dugg om det? Och att jag om någon har koll på det där med sex, lust och kåthet - att dessa tre måste synka.

Jag läste en gång en artikel om porr där slutsatsen var att det inte alls är kvinnorna som är de förtryckta i porren, utan männen. Kvinnans lust till att sex loss går att fejka med lite glidmedel, medan männen är de som måste vara naturligt kåta och hårda konstant. Man kan inte fejka en hård kuk och de är de som måste ha den äkta lusten och runka sig lila.

Det är inte ofta man ser det så, men visst kan det ligga något i det? Tycker iaf att det är fegt att banga ur bara för en slapp lem.

prioritering

Publicerad 2010-11-09 19:44:56 i Sex osv.,

Vänskap, smaka på det ordet. Jag vet inte vad ni känner, men för mig betyder det allt. ALLT. Jag har vänner av guld som jag avgudar varenda millimetar av, de är fantastiska och jag gör allt för dessa guldkorn.
- det handlar inte längre om att ses varje dag i skolan, smsa varje kväll eller fika tre gånger i veckan - vi har alla egna liv, jobb, plugg och andra saker som står på schemat.

Det är vänskap och det är stark kärlek. För mig är det ingen bedrift eller något jobbigt att vara med de som betyder mest för mig, det är liksom värt att vara död dagen efter eftersom jag vet att jag haft en kväll fylld med skratt och kärlek.

Men det handlar också om att prioritera, att göra ett val. Vill man ses så ser man till att man ses, hur stark vänskapen än är så måste den underhållas. En kopp te, ett sms, en timme, vad som helst.

mina guldkorn, ni vet vilka ni är<3


ps. jag vet inte, men jag är bara så jävla trött på att bli tagen för givet, vara den som alltid finns där men som måste jaga för att få ses! Det är inte vänskap för mig.

till er som röker

Publicerad 2010-11-09 11:08:38 i Sex osv.,

Så tänkte jag bara säga detta, att visste ni att rökning inte bara ger långsammare spermier, utan de med fitta som röker mycket riskerar att få gråa blygdläppar.
- så det blir verkligen synligt att man är en storrökare, sexigt värre...

Detta går bland annat att se i diverse porrfilmer,  så ser ni någon fitta som har lite gråare ton - så vet ni att hon är en storrökare!

ps. lyckades jag skrämma någon från att sluta så är jag nöjd. Jag älskar mina vänner för mycket för att de ska röka! Man liksom betalar frivilligt för att phucka upp kroppen på så jävla många sätt. Sluta röka!

datorn dödar spermier

Publicerad 2010-11-09 11:08:29 i Sex osv.,

När vi ändå pratar om det där med att döda spermier, så nyligen kom ett forskarteam fram till att när män har datorn i knät längre än 15min så har det redan blivit för varmt för de små spermierna som då riskerar att skadas.
- enklaste lösningen på detta är väl att ha datorn på ett bord, stol eller helt enkelt lägga något imellan.

När jag var yngre så sas det att spermier dör om män sitter med benen i kors, någon som vet om det stämmer?
- annat som är illa för spermier är tävlingscykling då sadeln är dåligt byggd för pungen.

Ja, det var väl dagens lärdom om spermier hörrni?

erica jong

Publicerad 2010-11-09 11:08:19 i Sex osv.,

B - Men vad är det här för bok?
C - Åhh, det är ju Erica Jongs böcker! Jag träffade henne på bokmässan och köpte båda.
B - Aha, vad handlar dom om?
C - Läs där, verkar helt fantastiska, har inte hunnit läsa dom ännu.
B - "Det knapplösa knullet?!", hahaha så jävla typiskt dig Caro!


- ni vet väl om att hon är drottningen av att skildra kvinnors sexualitet på ett rakt och ärligt sätt?! Love her!

caro och evelina

Publicerad 2010-11-09 11:07:06 i party-larty,

Dessa urfina bilder hittade jag på Fina Evelinas blogg, så jävla fina! Jag blir glad av att titta på dom, för hon var så sjukt trevlig live och det var en kul grej vi gjorde på deras evenemang för Stylebytyra.


parhäng

Publicerad 2010-11-09 11:03:59 i Sex osv.,

Är det något som är viktigt för mig när någon av mina älsklingar skaffar en käreste så är det att jag ska kunna hänga med! Både med kompisen, med käresten och med båda.
- för det finns inget värre än när kompisen skaffar ny, och man liksom inte kan hänga som det tredje hjulet. Det blir stelt, det blir för mycket hångel eller så blir det ett enda stort teaterspel.

Känner ni igen detta fenomen? Varför ska det bli så? Det är både sorligt och töntigt när par inte kan hänga med andra än typ andra par...

ps. typ malin och david, så jävla fina att jag blir helt varm av dom! Där har vi ett riktigt par som jag lätt kan hänga med, inga konstigheter eller annat dumt <3

två av tre.

Publicerad 2010-11-09 10:54:41 i min vardag,

Var på det som förhoppningsvis blir mitt näst sista besök på sjukhuset idag, iaf för den anledningen. Hade inte direkt föreställt mig för 5 år sen att jag skulle vara tjenis med alla på infektionsmottagningen, kunna gå förbi utan att uppge personnr i receptionen och känna sjuksyrrorna vid förnamn.
- men det blir vad man gör det till!

Och om allt går som det ska gå (som jag bestämt att det ska gå), så kommer mitt ALAT vara helt stabilt och mitt järnvärde normalt ---> inga fler prover förrän i februari när jag tar mitt allra sista prov!

tisdag.

Publicerad 2010-11-09 10:46:33 i min vardag,

Regnet öser ner och om två dagar åker jag till thailand, känns fortfarande overkligt. Ska bara bli så jävla skönt att jag dör! Men det är tisdag, så vi kör en lista:

 • Varför visar de en bild på nya lasermannen? Är det för att han är allmän fara? Innan det ens är fastställt att det är han, bryter inte det mot lagen? Med Alm var det lagligt då han själv valt att gå till polisen för att efterlysa sin fru, och sen var det han själv. Men nu, varför får de pryda sverige med hans ansikte innan han är dömd?
 • Mitt experiment att planka en vecka går bra, fick en varning i tisdags och idag mötte jag ett gäng kontrollanter ute i Flemingsberg, de tittade på mig, jag tittade tillbaka och sen sprang jag! Haha! Det är inte det att jag är snål, det är en principsak att jag inte tänker köpa ett nytt kort innan thailand, eller något annat heller för den delen.
 • Det här med att djur luktar förjävligt när det regnar är ju allmänt känt, men hur fan är det med pälsjackor? Jag ryser över hela kroppen när jag tänker på det. Men luktar dom lika illa? Eller är det för att pälsen så att säga är död som det inte luktar lika mycket som levande djur?
 • Har kallt kaffe lika stor koffeinhalt? Jag vet inte varför, men jag har fått för mig att svalnat kaffe liksom tappat lite av koffeinet, stämmer det?

Någon som har svar på detta, så lämna en kommentar!

anna

Publicerad 2010-11-08 12:00:48 i Sex osv.,

Imorrse åkte Anna och hennes loverboy CH till Milano, och är åter igen lagom till när jag åker till Thailand. Och det är kanske konstigt, men jag har hängt med henne knappt en månad, men redan är hon en av mina närmaste. Fan vad jag kommer sakna dig <3

dejtingsida för otrogna

Publicerad 2010-11-08 11:58:39 i Sex osv.,

Har ni hört om det senaste? Dejtingsidan där du inte behöver dölja att du har en partner - för den är nämligen för de som redan är gifta! Deras slogan är “Gör livet levande - ha en affär“.
- det är tänkt att de som redan är upptagna ska behöva dölja att de är det, och ändå träffa andra, kanske enbart för sex eller för att ha en älskare/älskarinna vid sidan av.

Jag vet faktiskt inte vad jag ska säga om detta, själva affärsidén äcklar mig så fantastiskt mycket att det nästan svartnar. Att det finns människor som medvetet tjänar pengar på att andra människor är otrogna, så jävla vidrigt.

Vad tycker ni? Kul idé, skönt att slippa dölja att man är gift när man raggar? Förjävligt? Tell me!

alla får ligga!

Publicerad 2010-11-08 00:07:37 i Sex osv.,

Henrik Fexeus bok har ju släppts nu, och den säljer som bara den! Blir glad varje gång någon kommer fram till kassan, och det är folk i alla åldrar - så kul! Klart folk vill ligga!
- igår hade jag ett gäng militärer inne, trodde de skulle tuppa av av titeln, haha.

P - Amen jag tar den här, "Att läsa tankar!"
C - Du vet att det är samma författare som skrivit den andra boken ni spana in, "alla får ligga".
P - Aha, har du läst den? Funkar det?!
C - Haha jag har läst halva, är inte klar ännu.
P - Men det gör vi såhär, då kommer jag tillbaka om några veckor och så ser vi hur det funkar...
C - Haha jamen gör så!

träningsvärk i munnen

Publicerad 2010-11-07 23:34:21 i Sex osv.,

Åh, det här är så otroligt pinsamt, men jag har träningsvärk i munnen. Eller snarare i hakan/käken, kan man få det? Liksom 5h hett hångel och sen får jag träningsvärk?
- det känns ungefär som att jag fått en smocka, men med tanke på att jag tillbringade min kväll med milkshake och harry potter så skedde knappast något fyllebråk...

Jag har alltså träningsvärk av att hångla! Inte nog med att jag har sugmärken på hals och bröst, nu har jag ont i käken också. Pinsamt, för det väcker ju en massa frågor:
- när hånglade jag sist?
- har jag otränad mun?
- kan man få käkmuskler av att hångla?

safety first

Publicerad 2010-11-07 23:22:37 i Sex osv.,

En tanke slog mig medan han satt på min svank, jag kände hans varma pung mot ryggslutet och hans muskulösa händer hårt masserade min nacke - "han skulle utan problem kunna knäcka nacken på mig om han ville!"
- inte för att han på något sätt uppträtt hotfullt eller så, utan det var mer ett konstaterande.

Såå, jag kanske inte är den ultimata om att ge safetytips, jag är hon som åker till Borlänge för att träffa en tjej jag aldrig träffat, vandrar hem ensam och full på Rhodos bargator och rotar fram vinflaskor ur soporna som vapen...

Men här kommer några iaf:

 1. hittar du någon på krogen, visa upp personen för dina vänner - det är 2010 och alla kommer ändå fatta vad ni planerar att göra om ni går hem ihop efter en utekväll. Så visa upp personen!
 2. ska ni ses för första gången? ses på en allmän plats, och var kvar där hela första gången!
 3. berätta för folk i din närhet vad du planerar att göra, familjen, syskon, vännerna, kombon - säg vart du tar vägen och med vem.
 4. gör en dubbel av det! Hittar du någon hunk, se till att din kompisar hookar upp med hunkens kompis!
 5. hookar din kompis inte upp med kompisen, ta med din kompis iaf som sällskap!
 6. ha med mobilen, memorera vart du är och var inte för naiv. Bakom många rödluvor döljer sig en Vargen!

ps. några av mina allra roligaste historier kommer faktiskt från sådana dubbelgrejer, när jag hookat upp med någon och sen tagit med någon av tjejerna! Satan vad det kan bli kul!

sverige vs thailand

Publicerad 2010-11-07 23:18:26 i resor,

Jag promenerade till mamma efter jobbet och verkligen sög i mig av kylan, kan ni fatta att om fyra dygn är jag i thailand?! Det är lite så att jag tror att mamma kommer dra fram en biljett till typ Oslo när vi står därute på arlanda... Det är lite för bra för att vara sant.

16 dygn av paradis, god mat, sol, bad, glass och böcker! Och mamma och syster såklart<3 Jag tror fan jag kommer fälla en tår vid första middagen, riktig thaimat!! Eller ska jag göra som pappa gjorde, äta samma maträtt två gr om dagen i 14 dagar...

C - Men snälla pappa, nu har du ätit det där i en vecka. Ska du inte prova något annat förutom kyckling med cashewnötter?! Det är ju ändå exakt det du äter hemma...
P - Men lilla gumman, det smakar olika varje gång! Och gör det inte det, så gör det inget, för det är så gott!

ps. sist jag var i thailand internetdejtade jag en löjligt snygg 25åring vid namn Jonna. Jag var så förtjust i henne att jag tom köpte ett vackert halsband som matchade hennes vackra blåa ögon. Men sen glömde jag höra av mig när jag väl var hemma igen...

fulsex

Publicerad 2010-11-07 12:23:32 i Sex osv.,

Visst är det något extra härligt med fulsex? Ni vet de där tillfällena där man inte är sitt allra snyggaste, kanske dagen efter när sminket hänger över kinderna, man har dåligt andedräkt och så pangboom dyker lusten upp!
- eller de där gångerna när kläderna inte hinner med att slitas av, så slutar det med att man har toppensex med ena strumpan kvar på och håret i lillamytofs.

Man låter lusten och kåtheten styra helt, för vem har tid att bry sig om utseende när hela kroppen skriker om att bli påsatt?

ps. så släpp det där med att man ska vara snygg under själva liggandet, lägg den energin på den du ligger med istället eller satsa på en riktig långkörare!

kungenboken!

Publicerad 2010-11-07 12:19:23 i min vardag,

Någon mer än jag som är löjligt sugen på att läsa "Den motvillige monarken" Som Lind&Co ger ut?! Kan ni fatta att 20000ex sålde slut på en dag?! Det är så löjligt mycket böcker, och jag fattar att den säljer så bra.
- är dessutom löjligt stolt över Kristoffer som gjorde detta kap, funtar på att springa förbi kontoret med en kanellängd i veckan :)

Och jag blir fantastiskt trött på alla som säger "men vadå, kungen är ju också människa, han är som alla andra och gör också misstag", för nej - han är inte som vi alla andra. Alla vi andra får inte hundratusentals kronor från svenska folket årligen för att leva lyxliv och representera sverige.
- han är utnämnd till sveriges maskot och är vårt rikes symbol, passar det inte så kan han vilken dag som helst abdikera.ps. lind, har ni något ex över så vore jag väldigt tacksam om jag fick det <3 (blink blink)

älskar olika!

Publicerad 2010-11-07 12:10:34 i Sex osv.,

Jag tänker ofta på hur jävla olika vänner jag har, att vi alla är så otroligt olika varandra, men samtidigt så passar vi så jävla bra ihop! De mest udda pusselbitarna som tillsammans blir hela<3
- det är jag som ska bli sexolog, min ena bästis pluggar till präst och ska nu iväg på två dagars tysthet, en ska bli sjuksyrra, en läser språkvetarlinjen, en läser på kth, en jobbar på fabrik, en läser på folkhögskola, en är fritidsledare, en vill bli författare och en läser till psykolog.

och jag älskar er alla<3

ps.
kan ni tänka er mig på två dagars tysthet? Jag skulle nog spunka ut, eller gilla det asmycket. Räcker det inte att jag var tyst från födseln till jag var 3år och de misstänkte att jag var autistisk?! Haha!

ny erogen zon?

Publicerad 2010-11-06 21:18:52 i Sex osv.,

Igår fick jag vara med om något nytt, och jag som hade skrytit innan om att jag skulle minsann lära honom allt jag kan. Men igår blev jag kysst och smekt på revbenen?
- jag vet inte hur ofta ni andra blir det, men det har iaf aldrig hänt mig. Det tillhör inte direkt vanligheterna att den jag ligger med rör sig utanför de säkra områdena (typ fittan, brösten och halsen...)

Så detta var något helt nytt och jag upptäckte att även detta ställe kan resultera i njutning! Alltid kul att lära sig något nytt om sig själv!

big girls don´t cry.

Publicerad 2010-11-06 21:04:40 i min vardag,

Åh, ibland så bara hatar jag att veckan är uppdelad i dagar, det skulle vara så jävla mycket enklare om det bara var timmar som gick och att ingen annan dag betydde mer än den andra. Tex om detta hade varit en vanlig jävla tisdag hade jag legat hemma i sängen, skrattat åt svensson svensson och sen läst mig till söms.
- men nu när det står lördag i kalendern klättrar jag på väggarna!

Men varför då? Jag jobbar ju ändå varje dag, sover lika lite varje natt och dagarna rullar ändå förbi. Men just när det står "helg" för allmänheten vill min kropp ha kul, vill bli underhållen och liksom ha något att berätta om.

Men visst, jag ska vara en vuxen och självständig kvinna, lägga mig på min mammas soffa framför Harry Potter och läsa bort några timmar. Iaf tills någon hör av sig och vill leka.

rosa neon

Publicerad 2010-11-06 10:39:44 i

Och vi säger godmorgon iklädd mitt nya sätt från hm, pass på, dom har rea på detta just nu! Passar utmärkt för en akupa som mig :) Känner mig nästan lite sportig, haha!


- nu ska jag kila ut och möta fina Ernst för en promenad!

trepunktsmetoden

Publicerad 2010-11-06 10:24:07 i Sex osv.,

En sak som kan vara jävligt skönt för personer med fitta är "trepunktsmetoden", vilket innebär att den andra personen stimulerar klitoris, fitthålet och mellangården/anus samtidigt! Helst med en och samma hand!
- det kan vara lite klurigt att få in snitsen när man är ovan, men övning ger färdighet. 

Det blir en väldigt skön känsla när dessa tre punkter blir stimulerade på en och samma gång, och all njutning blir koncentrerad till ett och samma ställe! Testa gärna hemma... ;)

pass på, ligg!

Publicerad 2010-11-06 02:32:48 i Sex osv.,

K - Hej, kommer du nu?
C - Jaa, har varit hos A...
K - Jo, jag ser ju att du är lite extra ruffsig i håret!
C - Mhm...
K - Så, var det lika skönt som vanligt?!
C - Eeeh, nej! Mannen är 30 och kunde inte få upp den!
K - Men vad är det du säger? Så om några år är det försent? Du skojar?
C - I´m telling you! Nu går det bara utför!!
K - Men shit, ska vi knulla?!

Haha, så låter det hemma hos oss! Men det där med att männens förmåga att få stånd minskar iochmed åldern är något som stämmer, dock finns det många knep och sätt att få det att funka ändå :)

i´m home!

Publicerad 2010-11-06 02:27:42 i Sex osv.,

Jani, kvällen var spännande. Vi hann med att prata om allt från prostitution till Coelho innan jag började undra om han snart skulle plocka fram tebrickan, sen tänkte jag "herre min ge, du är ju för fan 30 år!" och sen hånglade jag upp honom!
- hett förspel där han bla bar(!!) mig över vardagsrummet, fortsatt hett, jag kom ljuvligt och sen limp-dick... Sen låg vi typ och kramades? Han låg och myste medan jag började prata om att det är en dag imorrn...

 Jaja, får se om vi ses något mer. Haha, fattas ju bara att han blir kär i mig!

en kopp te.

Publicerad 2010-11-05 23:12:46 i Sex osv.,

Fick nyss ett sms av A, så nu är det jag som kilar tvärs över gården på en kopp te. Känner mig lite som Tabita, behöver samla in lite tålamodspoäng. Så fatta förvånad jag kommer bli om han seriöst har dukat upp tekoppar...

Iaf, har jag inte bloggat innan jobbet imorrn så kan ni ju ringa Hasse Aro, och om mamma läser detta så är detta bara ett hitta-på-inlägg! Smack!

fredag

Publicerad 2010-11-05 11:53:27 i min vardag,

Det är sådär härligt krispigt väder ute, jag har hämtat ut lite fina paket och nu ska jag kila iväg och träffa mina HT-darlings på lunch. Ernst är hemma så hela gänget kommer bli samlat!
- dessutom så inviger jag min fina mjuka skjorta jag hitta hos mormor i somras!


- det är inte mycket som klår en krispig höstdag!

ligg när du känner för det!

Publicerad 2010-11-05 11:50:54 i Sex osv.,

Varför måste man krångla till det så himla mycket jämt? Det är titlar hit och stämplar dit? Det är datum som ska räknas in och är det egentligen passande att ligga på andra dejten? Vad kommer hans vänner säga och vad kommer dina vänner säga? Och vem vill gifta sig med en som inte är oskuld om sisådär 20år när det blir aktuellt?

Jag blir bara så förbannat trött på att det jämt är saker som man ska anpassa sig efter, phuck regler säger jag! Är du kåt, är han kåt och vill ni båda ligga - så gör det! Är hon sugen och du sugen - så kör! Vill båda - ligg!

spooky

Publicerad 2010-11-05 00:11:15 i party-larty,

Nu på lördag är det ju Alla helgons dag, och vad borde passa bättre än att spela "Anden i glaset"?! Helt seriöst måste det ju vara absoluta ultimata dagen att spela det, det lär ju vara den dagen då det spökar som mest!! 
   Haha, när vi gick i 6-8an kunde vi göra detta flera gånger i veckan, så klämde vi in oss alla tjejer i badrummet hos mig i aspudden - pratade med "andra sidan", frågade om kärlek och försökte få kontakt med döda mor och-farföräldrar.

Seriöst, hur jävla spännande är inte det? Jag är säker på att det finns spöken, jag har läst för mycket spökhistorier och sett för mycket skräckisar för att inte tro på det! Aah, vad taggad jag är på att bli rejält jävla skrämd nuu!! Någon som är på?!ps. jag kan tänka mig att offra min lägenhet för spökerierna, ni som varit hemma hos mig vet ju att det redan spökar här med hallampan som tänds och släcks konstant...

lovebooks

Publicerad 2010-11-04 23:56:03 i Sex osv.,

Tänkte jag skulle ta och lära mig lite mer om kärlek, så dessa två godbitar plockade jag med mig hem idag. Båda verkar vara fantastiskt bra och det finns inget bättre än att läsa om fin kärlek!

turister

Publicerad 2010-11-04 23:36:36 i min vardag,

Jag brukar vanligtvis älska att jobba på centralen, det är liv och rörselse konstant och alltid människor omkring en. Men ibland kan det bli lite överdrivet, som idag när det tog ungefär 5min att komma från spärren till butiken...

C - Men asså vad i helvete! Det är ju löjligt mycket folk här! Jag hann ju bli nertrampad minst 5gr på vägen hit! Vart fan kommer alla ifrån?!
S - Jadu Caro, dom flesta verkar faktiskt komma ifrån Värmland.

Hahaha, kan ni fatta att jag förmodligen ska jobba julafton med honom? Det lär nog bli den bästa på åratal :)

tacksamhet.

Publicerad 2010-11-04 15:26:38 i Sex osv.,

Hur ofta visar man egentligen det? Alldeles för sällan tror jag tyvärr. Jag försöker göra det så ofta jag bara kan, vill och känner för det. För det är viktigt att visa sin tacksamhet, inte för att vara den som är den - men en dag är en fan död, eller den man tycker om död, och då är det försent!

Och det är så lite som krävs för att visa kärlek eller sin tacksamhet för att just den personen finns i ditt liv! Skicka ett sms, ring ett samtal, skriv ett brev, kramas lite extra, skriv en postitlapp, vad som helst bara du visar det <3

för er som är sugna...

Publicerad 2010-11-04 14:42:55 i

Så har Lindex rea på sina undies, och ja, bland allt skräp och galna tanter så går det att fynda. Dessutom var hon i kassan lite virrig så jag och Anna fick halva reapriset! Eller är det alltid så?!

vad är detta?!

Publicerad 2010-11-04 13:14:33 i min vardag,

Jag var ju i fina Aspudden igår, och granen hade kommit! Jag är visserligen ingen julaftonsälskare, men jag älskar allt som hör julen till! Men asså, helt ärligt - vad är detta?!

Jag och Jennie gissar på att Östermalm typ skänkt förra årets gran till vårt älskade Aspudden?! Sen stod jag i ca 7min och citerade både Pappa Rudolf i Sunes jul och Gustav Svensson, älskar båda dessa gubbar!


- man ser ju liksom rakt igenom den och den är ju så jävla spinkig att jag bara gick förbi den när jag kom från tuben!!

andra halvan!

Publicerad 2010-11-04 12:09:45 i Sex osv.,

Var hemma hos Jennie igår, min fina andra halva! Hon är sådär jävla fin att jag blir glad bara av att tänka på henne, och vi har så många år tillsammans att jag blir rörd av det. När hon var aupair utomlands så hade jag en nedräkningskalender på kontoret, och nu var hon uppe från plugget i Linköping
- men det som är det mest fantastiska är att allt blir exakt som vanligt igen när vi ses, det är magiskt <3


- och vi bakade kladdkaka, såklart! Hur många kan det egentligen ha blivit genom åren?!

debatt ikväll!

Publicerad 2010-11-04 12:01:12 i Sex osv.,

Inte för att jag sett varje avsnitt, men visst älskar jag både Janne Joseffson och Belinda Olsson, och de är ofta jävligt viktiga saker de tar upp, som typ ikväll:

DEBATT ”Bryt tabut kring äldre kvinnors sexliv”. Det kräver författarna Monica Gunne, Amelia Adamo och Susanne Hobohm som precis kommit med boken Sex, systerskap och några män senare.  De möter bland andra sexologen Malena Ivarsson och krönikören Malin Wohlin.


ps. gissa vem som kommer sitta bänkad? Dels för att det är löjligt intressant och dels för att jag hatar Malena Ivarsson!

porrig pigga?!

Publicerad 2010-11-04 11:57:33 i

Vi var på undiesjakt idag, och vi fastnade båda för detta, och frågan är lite - vad ville de med detta? Jag tänker på en riktigt porrig piga! Tänk er en storbystad blondin, flätor i håret, ska ut och mjölka kossan och fem sek senare har hon gangbang i ladan! 

Det ser bara så himla svenskt ut, som kökshanddukar blandat med svenska synden! Vad associerar ni till?!

lillördag vs vanlig torsdag

Publicerad 2010-11-04 09:56:58 i party-larty,

Gårdagen med Anna var kul, det blev Riche och det blev Spy Bar! Två ställen jag aldrig tidigare satt min fot på, men det lär nog bli ett och annat besök där framöver. Då jag hade rött läppstift igår ser jag idag ut som en tjackhora, vad fan innehåller läppstift egentligen?!

Ska bege mig ut i solen och följa Anna till jobbet, sen blir det manusarbete resten av dagen.

sarre för huden?

Publicerad 2010-11-03 19:10:52 i Sex osv.,

Jag gjorde en ansiktsmask hemma hos Anna, hon sa att det såg ut som att jag hade sperma i hela ansiktet? Vet inte alls vad hon syftar på?!
- dessutom så är det ju allmänt känt att sperma sägs vara bra för huden, och för bara några år sen lanserades ju den där svindyra krämen som har "konstgjord sperma från något djur" i sig. ps. vill bara göra ett litet tillägg att det där med att kleta riktig sperma i ansiktet kan leda till klamydia i antingen ögon, näsa, mun eller öron! So you know!

30 min

Publicerad 2010-11-03 19:07:22 i Sex osv.,

"30min a 2-3dagar i veckan är allt som behövs för att få ett par på fötter igen" - vet inte riktigt om jag tror på denna teori fullt ut, men det gör ont i mig att det ska behövas.
   Metoden är så löjligt enkel, man sitter ner och pratar, pratar vardag, pratar om vad man tycker om och pratar om allt möjligt. Man umgås på enklaste möjliga sätt.

För att det behövs! För att se och för att bli sedd, för att hinna med varandra och ge varandra tid och uppmärksamhet. Ta aldrig den du älskar för givet, glöm inte bort varandra och underhåll varandra hela tiden, och med underhålla så menar jag allt från att lyssna till att ligga.

Bra kärlek är för fint för att kastas bort <3

tur i spel otur i kärlek?!

Publicerad 2010-11-03 12:03:25 i Sex osv.,

Någon som tror på detta? Och någon som vet hur denna mening uppstod? Vore intressant att veta vart själva säjningen kommer ifrån. Naddi vann iaf på alla sina lotter, visserligen minsta möjliga - vilket borde ge henne lagom tur i spel och desto mer tur i kärlek?!

sprututbyte

Publicerad 2010-11-03 10:27:24 i Sex osv.,

"HIV-spridningen kunde undvikas. Ett explosivt hiv-utbrott i Stockholm 2006/2007 hade kunnat undvikas med ett sprututbytesprogram visar en ny undersökning."

Det gör bara så förbannat jävla ont i mig, varför kan inte Stockholm bara gå med på detta beslut? Malmö har det redan, och där har spridningen av både HIV och Hepatit C minskat sen det infördes.
- och nej, jag ser inte kopplingen till att ett sprututbytarprogram "uppmuntrar" till att folk ska knarka mer?!

Att enbart ha det som motargument är så jävla futtigt, och det är att börja i helt fel del av problemet. Problemet är att människor knarkar och samtidigt sprider dödliga sjukdomar - då blir det inte bättre om man tar bort de nya sprutorna!
- för för mig blir det som att man säger "men ni kan skylla er själva att ni hamnat i ert missbruk, vi tänker inte hjälpa er genom att ge nya sprutor. Fortsätt ni med era gamla sprutor och så hjälper vi er när ni fått HIV eller Hepatit C!"

Vad tycker ni om detta? Ska vi införa ett sprututbytarprogram? Uppmuntrar det till att knarka? Eller är det en bra lösning så länge?

engelsk spärr.

Publicerad 2010-11-03 10:20:05 i min vardag,

Vi satt ju med författaren igår, som var engelsman, och jag fick fram ungefär 5-7 meningar på hela kvällen. Jag hatar när det blir engelskspråkiga samtal helt oväntat och jag får en total spärr.

Saken är den att jag kan engelska, skriva, läsa och prata - inga problem. Men jag blir så blyg och så förbannat osäker på mig själv! Jag vet inte, kan det ha att göra något med det som min engelskalärare sa på vårt första möte:

L - Oh Caro! When you walked into the classroom during the first week i really liked you! I thought you were the brightest star of all!
C - Oh, really? Thank you!!
L - Men sen lärde jag känna dig...


Och där dog mitt självförtroende för engelskan och jag skrev upp mig på stödengelska samma dag. Men nu jävlar, jag tänkte införa att jag läser var tredje bok på engelska, för att liksom få in flytet. Nästa steg blir väl att inse att jag faktiskt kan språket, och bara ska våga prata det.

simon scarrow

Publicerad 2010-11-02 23:08:25 i party-larty,

Kvällen bjöd på häng med Anna på mingel, bokprat, trevlig författare, god mat och fri bar. Dessutom satte sig författaren själv hos oss och satt där resten av kvällen! Trevligt intiativ från Pocketförlaget och det var väldigt kul att få en liten sneakpeak på vinterns kommande böcker...ps. det enda som egentligen saknades var Fredrik själv! Men han har ju en och annan boll i luften.

brådis/mingel

Publicerad 2010-11-02 18:02:56 i party-larty,

Har hängt hemma hos Anna hela dagen, gjort chokladbollar, kollat Friends, jobbat med manuset och skrattat! Så jävla mysig dag helt enkelt. Nu har vi gjort oss vackra, för kvällen bjuder på mingel hos Pocketförlaget med skumpa, bokprat och snittar! Smack!

analsex och vegeterianer

Publicerad 2010-11-02 13:50:30 i Sex osv.,

En tanke slog mig nyss: Att säga att analsex enbart är för bögar, är ungefär som att säga att alla som enbart käkar grönskar hatar djur!

Hängde ni med på den?! ;)

svenska kvinnors hemliga sexuella...

Publicerad 2010-11-02 13:25:05 i Sex osv.,

 - Äventyr, borde komma ut vilken dag som helst nu?! Eller har den redan kommit ut? Fråga Fredrik senast jag var förbi Lind&Co och jag minns inte riktigt vad han sa...

C - Du, när är det det Katerinas nästa bok kommer ut?
F - Ja, du menar bok nr 2, "Svenska kvinnors hemliga sexuella Snedsteg"?!
C - Snedsteg!!
F - Nej jag skoja bara, äventyr ska det ju vara.
C - Pjuuh, för jag är ju fan med och skriver! Och det är banne mig inga snedsteg!

Visst är jag med och skriver i den, undrar egentligen hur många av mina texter som kommer komma med? Tror jag skickade in 7-8 bidrag. Så kul har jag haft det!


ps. jag skulle ju inte råda mina ex att läsa boken, kan nog bli ganska obehagligt då...

godta mig, snälla!

Publicerad 2010-11-02 11:48:08 i Sex osv.,

Hej!
 
Jag heter Caro och är 21 år. Jag insåg precis att jag inte skickat in min ansökan till att få bli skolinformatör, och jag har verkligen peppat inför detta i flera månader, så jag vet inte hur jag kunde glömma? Detta är iaf något som jag verkligen verkligen vill, så jag håller tummarna för att ni godtar min ansökan.
 
Jag vill utbilda mig till sexolog och inrikta mig främst på att arbeta med HIV-prevention och bättre sexualutbildning på flera olika plan för ungdomar, både på nationell och internationell nivå. Nu i april jag gick spelcoachutbildningen för "Stop Talk Listen" och "Velvet" som RFSL anordnade, och i juni blev jag även utbildad för Colour of Love som jag sedan reste med på olika festivaler runt om i Sverige och kampanjade med.
 
Båda dessa utbildningar har gett mig så otroligt mycket, men även fått mig att inse hur mycket vi på RFSL, RFSU och RFSL Ungdom behövs! Mer kunskap behövs och de arbete jag gjort hitills har gett så mycket samtidigt som jag vet att jag gör något bra och viktigt.
 
Sexualupplysning är något som jag verkligen brinner för, som jag vet behöver bli bättre och mer omfattande. Där hoppas jag kunna göra en skillnad och få det att gå framåt. Då jag känner så pass starkt för detta ämne så blir det enklare att hantera dessa frågor och jag tycker det är otroligt roligt att diskutera, svara på frågor och funderingar samt lära ut information till ungdomar.
 
 
Jag är medlem i både RFSL Ungdom och RFSU Stockholm. Jag hoppas verkligen ni tittar på min ansökan, och jag ber så mycket om ursäkt för att jag lämnar in den en dag försent. Men jag hoppas verkligen att jag kommer med, för detta är något jag verkligen vill göra!
 
Med vänliga hälsningar//Caro Wikbro Carlén

skolinformatör

Publicerad 2010-11-02 11:29:45 i Sex osv.,

JAG HATAR MIG SJÄLV! PHUCK och DUBBELPHUCK!! Hur jävla länge har jag inte tjatat om att jag vill bli skolinformatör? Och hur länge har jag inte tjatat om att jag kommer passa så jävla bra som det? Att stå inför skolklasser och prata säkrare sex, kondomer, könisar, känslor och massa annat.


Och gisssa vem som nyss kom på att sista anmälningsdagen var igår...

ps. håll alla jävla tummar och tår att de godtar min ansökan och att jag kommer med!!

creme fraiche

Publicerad 2010-11-02 11:22:59 i Sex osv.,

Hittade denna bakom en massa böcker i mammas bokhylla! Woho! Har velat läsa denna hur länge som helst, typiskt mamma att lägga den bakom tre rader andra tråkböcker... Någon som läst den?

design

Publicerad 2010-11-02 11:18:12 i

Hittade mina fina undies från Sonia Rykiels samarbete med HM förra året, och undrar nu - vem krigar för mig då jag är utomlands när nästa samarbete släpps? Någon som förresten har koll på om Lanvin kommer göra några undies?


- både älskar och hatar den korsade ryggen, älskar för att den är så jävla läcker, men hatar för att den är omöjlig att få av när det kommer till att ligga...

dejta via internet?

Publicerad 2010-11-02 00:34:59 i Sex osv.,

Ja, jag har ju som sagt redan provat det några gånger, och första gången slutade med att hon skulle ta livet av sig, och andra gången slutade det med att han skulle ta livet av mig!

Så jag är ju sådär lagom sugen på att tipsa er om att prova detta spännande fenomen. Men sen känner jag samtidigt, det kanske vore något? Bara testa litegrann? Eller iaf svara på ett gulligt mail jag fick idag? ;)

To be continued...

läs pittstim!

Publicerad 2010-11-02 00:32:36 i Sex osv.,

Jag läste ut boken nyss, och den är så otroligt jävla fantastisk att den borde bli obligatorisk i skolan. Han, hon, hen och samtliga personal från 7e klass och uppåt borde läsa denna + resten av sverige.
- för den är så otroligt jävla bra!

Den är ärlig, äkta, snuskig, hemsk, fin och sprängfylld med vackra ord som visar många olika sidor av dagens ungdomar. Åh, den är bara så brutalt jävla vacker att jag skulle kunna offra en fot för att kunna skriva hälften så bra! <3


- så nu vill jag bara att fler ska läsa den så jag har några att diskutera den med!

spelkväll snart!

Publicerad 2010-11-02 00:13:18 i Sex osv.,

Hörni, jag söker deltagare till en ny omgång spelkvällar av Stop Talk Listen och Velvet! Och ja, jag hatar att jag ens skriver detta - men jag vill ha två separata kvällar, inte för min egen del utan för att jag vet att det finns deltagare som är mer bekväma att prata om sex, kärlek, erfarenheter, könisar och en massa annat bland samkönade/likkönade(el vad det nu heter)...
- dessutom är spelen från början utformade för att spela separat MSM och KSK, men jag gillar att blanda!

Så det kommer alltså att bli två olika omgångar framöver, under den ena kvällen vill jag ha med minst Anna och Denise, och under den andra vill jag ha med minst Danne och Gustav - för dessa 4 har ännu inte spelat detta med mig!

jitterbugg

Publicerad 2010-11-01 22:50:01 i min vardag,

Sing Hallelujaahh! Jag har ju haft lite otur med kassaräkningen den senaste tiden, så idag hade jag en magklump en timme innan jag skulle stänga. Ni vet när man råkar göra fel en gång, och sen får man en hangup på det och bara fortsätter göra fel? Så värdelöst.
- iaf, idag blev det en díff på 6kr och jag dansade jitterbugg till underbara Band of horses!

Så nu tar jag helg mitt i veckan och tänkte inleda det med att se sista avsnittet av "I Anneli". Resten av ledigheten ska jag hänga med finingar, mingla med Anna, besöka Riche och höra Anna spela plattor, gå långa promenader och läsa läsa läsa.

varför kämpa för något dåligt?

Publicerad 2010-11-01 15:40:10 i Sex osv.,

Man kan nog lätt uppfatta mig som elak, hård, bitchig eller bara lite för ärlig. Men det är så jag funkar, och vet man inte hela historien så är det lätt att sätta mig i ett negativt fack. Men jag känner bara såhär, varför är folk jämt så jävla beredda på att kämpa för något som är dåligt?

Måste vi slåss i veckor för att älska en dag?

Varför tillåter vi oss själva att stå på och titta när ens vänner gör misstag efter misstag, går tillbaka till as, ger ut hjärtat för lätt eller bara låter hemskheter ske? Visst att sådana saker tillhör det som kallas livet, men det tillhör också livet att älska sig själv och se till att man själv mår bra.

Ibland tar bara chanserna slut, man kommer till en återvändsgränd och det är då man ska sluta springa det långa loppet tillsammans med någon som ändå inte är bra för en.

monday

Publicerad 2010-11-01 15:30:55 i min vardag,

Har hängt med Anna hela dagen, inledde med en powerwalk och därefter blev det prat i solsken, bra musik, fiskgryta, ansiktsmask, solsidan, skratt och lite planering. Det finns fan inget bättre än att klicka med någon snabbt, det är fint det <3

onani

Publicerad 2010-11-01 09:28:18 i Sex osv.,

Exakt hur underskattat är inte detta fenomen? Det är skönt, det är i princip alltid tillgängligt, det är avslappnande och det är dessutom ett helt fantastiskt sätt att lära känna sig själv och sin kropp.
- ett perfekt sätt att utforska sin kropp, vad man tycker om och inte tycker om. Ett bra sätt att gå på njutarupptäcksfärd helt enkelt.

Sen det där med att killar minsann onanerar så mycket mer än tjejer, och att det är något som tjejer inte håller på med - det kan vi väl alla komma överrens om är en överspelad myt?!

Mer onani åt folket!

Om

Min profilbild

Caro Wikbro Carlén

jag arbetar som sexualupplysare och har huvudfokus hivprevention och säkrare sex. förutom det gillar jag att läsa, feminism, hångla med min donna, mina queens, New York, att äta, vettiga serier, genus, att resa och att diskutera. och det är ungefär det jag bloggar om.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela