sexualupplysare och bokälskare

det bästa har inte hänt än,

Publicerad 2011-12-31 20:40:54 i min vardag,

Vi bär finkläder, ätit både skagen och varmrätt - efterätt väntar. Barnen räknar ned minuterna till tolvslaget medan raketer sporadiskt färgar himlen utanför. Syster bjuckar på champagne och vi tittar på Peter Pan. Vi myser och skrattar, helt perfekt kväll.

Visst känns det som att nästa år kommer bli fantastiskt? Jag känner det. Jag och Ellen ska skriva listor imorgon på allt bra som kommer att infalla under året, det är ju ändå 365 dagar.


Tre smakprov på bra saker som kommer att ske:

1) jag blir omtyckt och bra mottagen för min medverkan i Veckorevyn
2) f12-kortet kommer som ett brev på posten
3) jag hittar någon form av kärlek

min nyårsafton,

Publicerad 2011-12-31 09:23:00 i min vardag,

Först jobb 10-14 och jag kommer spela The Tough Alliance på repeat. Därefter bär det av till Åkersberga där jag ska fira tillsammans med min fina syster och hennes tre barn. Skagen, chokladmousse, raketer (andras) och mys. Kommer bli den bästa nyårsaftonen!
- ingen stress, ingen hets, ingen misslyckad fest, ingen kyla. Bara skratt och mys.


Sist jag hade dom var på deras höstlov, vi hade åkt tåg, vandrat omkring i världens största centrum, ätit, gått på bio, vandrat, handlat godis och allt hade gått så jävla bra. Jag var så stolt över att dom både lyssnade på mig och kunde uppföra sig!

C - Åh, ni är så himla himla fina! Jag vill bara äta upp er!!
Yngsta ungen: Men vadå, gillar du skelett eller?! <3
(alltså, vad kan jag svara på denna fråga? Briljanta unge!!)


Gott nytt år alla fina!

diskurser om sexualitet,

Publicerad 2011-12-31 08:04:06 i Sex osv.,

Som en lampa tänds kom jag på min frågeställning till relotentan och nu tycks allt så självklart och bra:Har kvinnan idag ansvar enbart för sin egen sexualitet?


Det kan bara bli lyckat. Jag ska lusläsa Amelia och Tara, ta in Ragdes senaste bok och mina allmäna åsikter om sexualitet, makt, manligt/kvinnligt och bara köra. Och på något sätt även få in andligt och religiositet. Plötsligt känns det ganska hoppfullt och tentan kommer garanterat vara inlämnad på måndag kväll/natt.


ps. vad det gäller denna tenta finns det nog fan inte utrymme att ta upp diskussionen om vad kvinnligt och manligt egentligen är, men jag får väl klämma in några meningar om hur jag uppfattar det.

år tvåtusenelva

Publicerad 2011-12-30 23:08:44 i min vardag,

Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
Slickade fitta? Spelade in radio, skrev min första och andra frågespalt för Veckorevyn, blev samordnare för Colour of Love och samordnade nästan en egen festival, höll flera utbildningar för Colour of Love, blev skolinformatör och höll i några föreläsningar, blev riktigt överjävligt kär, sov på ett regemente där det spökade. Och höll min egna föreläsning!! Det var väl allt?

Har du några nyårslöften?
Ligga mer, skratta mer, skriva mer, äta mer choklad, träna mer, leva mer - med andra ord, exakt som nu fast höja ett steg. Och lära mig trivas i mitt hem, och kunna vara där en hel dag utan att vilja köra något eller gå därifrån.

Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?
Jaaa!! Sanna och Kotten fick Milton! <3

Vilka länder besökte du?
Tyskland, England, Estland, Thailand - känns som att jag glömt något? DANMARK!

Vilket datum från år 2011 kommer du alltid att minnas?
fjärde oktober. Alla lyckliga dagar smälter så lätt samman till en klump lycka, det är bara det hemska som fastnar och lämnar kvar ett datum. Och ja, sista veckan i mars har jag för mig var värdelös också?!

Vad var din största framgång 2011?
Att jag tar över Hannahs sex och -relationsspalt i Veckorevyn!! Finns inget som kan klå det!

Största misstaget?
Jag tror inte att jag gjort några misstag i år? Det mesta går ju faktiskt att se tillbaka på att skratta åt, eller iaf le lite åt hur korkad en var. Och så rycker en på axlarna och hoppas att till nästa gång har en lärt sig något.

Bästa köpet?
Är himla förtjust i mina nya halsband. Annars är det nog resan till London med HT, resan till Berlin med systrarna och resan till New York som sker feb 2012!

Vad spenderade du mest pengar på?
Jag är en snåljop och gillar inte att spendera pengar på mig själv. Öl till folk på krogen? Det är nog resorna som kostat mest.

Gjorde någonting dig riktigt glad?
Veckorevyn!! Milton!! <3 Att folk i min närhet är kära och lyckliga, att jag nog ska börja tro på kärleken igen, att jag har de finaste i min närhet som är så fina att jag kommer på mig själv att gråta över hur lycklig jag är! Att jag blev antagen till skolinformatörsutbildningen i Kristianstad och blev kär, och att jag blev antagen till att bli samordnare och träffade dom finaste!

Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2011?
Trubbel, Gatan fram, Jag vet vilken dy hon varit i, And I love her, den där lilla flickan och hennes pappa.


Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
Jag tror jag har varit gladare? Helt sjukt, men som för att kompensera allt helvete och sorg som förstör hjärtat måste jag skratta av mig. Dessutom har jag träffat så många fina och kloka människor som får mig att må bra och skapar det där skrattet som fastnar i halsen och lämnar minnen som en kan le åt en tråkig tisdag.


Vad önskar du att du gjort mer?
Tagit det lugnt? Det är få gånger jag tar mig tid att andas, bara se en film, läsa en bok eller ströva runt på stan. Mer sånt kommer ske 2012. Känner inte för en hjärtattack och det är så obehagligt när pulsen tar över andningen. Så mer lugn.

Favoritprogram på TV?
Tittar inte på tv. Men av det jag sett så säger jag Julkalendern! Bästa på flera år.

Vad gjorde du på din födelsedag 2011?
Åh, jag hade den bästa födelsedagen på flera år. Jobbade till 22, Ellen mötte mig vid jobbet så vi klunkade rödtjut medan vi kubbade till F12 där vänner väntade. Vi skulle ta en drink och skåla in tolvslaget... Slutade med att vi stod i sofforna och dansade till stängning! Och sen hånglade jag med en snygg person jag varit tänd på ett tag gåendes till Slussen medan Emily sprang i förväg och försökte ragga cigg. En magisk sommarnatt + bra hångel. Jisses! Sen skedade jag och Emily i min 90säng hos mamma och fnissade till klockan 05.00 över ett sms - "Vill han in i dig?! Har han inte varit det? Eller va?" "Inte IN det står ju GIN!!"... Kommer till jobbet 09.55, förklarar att jag är död och fyller år för chefen, han säger grattis och frågar om det är en såndär Maxdag? det är det. Jobbar till 18, åker till thaibåten där la familia väntar. Vi dricker passionfruktsmojitos och beställde det mesta från menyn.
- sen hann jag även med en till middag och en till utgång om jag inte minns fel? Gillar helt enkelt att fira mig själv.

Hur skulle du beskriva din stil år 2011?
Som Bridget Jones, fast mer svart. Och jag har nog mindre bröst.


Den bästa nya personen du träffade?
Så jävla svår fråga. Äsch ni vet vilka ni är och att jag dyrkar er från topp till tå!

kärleksmail,

Publicerad 2011-12-30 17:56:22 i min vardag,

Åh, nu vill jag att vi alla håller tummarna för att jag inte gjort bort mig helt totalt och att denna fantastiska person som jag velat maila i flera veckor nu tar mitt mail på rätt sätt. Jag skrev precis som jag tänkt och bara öste ur mig dels kärlek till personen själv och bad samtidigt på mina bara knän om hjälp. Vet inte om det är bästa mixen? Jaja, antingen så får jag sitta med skämskudden varje gång jag läser hens blogg hädanefter, eller så kanske det går jättebra och hen förstår hur jag menar och så blir allting jättebra och jag (och även ni) får världens bästa start på året.


Jag röstar för sista alternativet. Tack på förhand!

tjejsamla.

Publicerad 2011-12-30 15:23:47 i Sex osv.,

"ägna sig åt samlande, men inte så intensivt utan bara så att man nöjer sig med några stycken av det man samlar på."Jag kan inte säga att jag är någon expert på vad vilka som sitter i språkrådet, men enligt hemsidan är dom Sveriges officiella organ för språkvård och språkpolitik.Och jag kan inte låta bli att undra hur det exakt gick till när detta ord skapades, när det sas för första gången och hur i helvete det blev så pass använt att det passar in på 2011 lista över nya eller väl använda ord?!
   -Kan dom har spionerat på små flickor, tittat och mätt på hur det egentligen går till när de börjar samla på något och sedan jämfört det med pojkar i samma ålder och sen nickat i samförstånd och sett "jajamänsan, flickor samlar bara lite grand sådär på skoj. När pojkar samlar så gör det minsann det på riktigt!"


Jag kan inte förstå detta ord eller personerna som sitter i språkrådet? Ett gäng lata pryos kanske? Eller kan det helt enkelt vara så att jag är en riktig pojksamlare, för när hade en samling som liten då var det minsann inte några få saker. Hittade jag något att samla på så samlade jag tills det inte gick att skaffa fram något mer. Och min föräldrar fick länsa mitt rum medan jag var på dagis för att jag hade så mycket samlingar.


Då är det alltså konstaterat, jag är en pojke. Eller kanske bara en onormal samlare? Snälla språkrådet, vad är jag egentligen?!

en snabb tanke som kommer att utvecklas,

Publicerad 2011-12-30 15:06:57 i Sex osv.,

Det här med att folk anser sig ha rätten att tycka till om andra människors liv, hur de ska leva, vilka de ska leva med, vilka de ska ligga med, om de ens ska ligga och hur de ska ligga.Hur är dessa människor funtade egentligen?!


fistingkräm?

Publicerad 2011-12-30 10:37:59 i Sex osv.,

Tydligen ska det finnas en speciell kräm som en använder när en fistar, säkra källor säger att den påminner lite om smör... Någon som vet var en kan få tag på en sådan? Vi hittade ingen på sexaffären vi var på igår iaf.

Denna kräm kan en alltså båda ta på handen/handerna (med eller utan handskar eller kondom på) samt runt och i den analöppning som en ska fista.

- en del tycker att det känns bättre och kanske mer hygieniskt att ha på sig handske eller kondom på, och det är även till fördel då en minskar risken att riva upp med naglarna. Det finns väldigt mycket små blodkärl och känslig hud i analen som lätt kan skadas om en inte är försiktig.


ps. och det gäller all form av aktivitet kring analen, det handlar om att ta det lugnt, mycket glidmedel/kräm och inte stressa. Det finns massa nervändar och sköna ställen som kan stimuleras, men det måste göras rätt!

fredag och new york,

Publicerad 2011-12-30 10:31:21 i min vardag,

Klockan har knappt passerat halv elva och jag har redan hunnit läsa ett kapitel i min svintråkiga pluggbok, joggat, fyllt två maskiner med tvätt och nu planerar jag inför min och syrrans resa till New York! Visst att jag har varit där en gång, men sällskapet var så pass värdelöst att jag knappt vill räkna den gången... Så när vi är där ska vi göra allt!! Det kommer bli fantastiskt! Om någon har tips på saker vi absolut inte får missa, så lämna en kommentar.

Firar att det är fredag med nya strumpbyxor,


isak & billy

Publicerad 2011-12-29 23:28:17 i böcker,

En sista grej innan mitt SATC-marathon börjar, jag har idag hittat och läst ut en av de bästa böckerna någonsin. Jag är en riktig sucker för bra språk, kan vara en hel bok, en mening eller någons facebooksstatus - en riktigt bra sammansatt mening kan få mig att falla pladask.

Och denna bok, jag föll när jag läste två meningar om den på vår nyhetslista och nu har vi fått läsex och jag älskar den. Älskar den. Det är en relationsroman utan dess like. Grattis på födelsedagen, glad påsk och god jul till alla i min närhet - för ni kommer få den!


- Kristofer Folkhammar, du är min hjälte!


- Fredrik och jag ägnade timmar (!) åt att bland annat hitta en mössa som inte innehöll terrorslaktat ull, hittade till sist denna och vi slog till båda två.

det där med vänner,

Publicerad 2011-12-29 23:17:12 i Sex osv.,

Jag har tänkt ganska mycket på det där med vänner: jag har en hel drös, alla är helt fantastiska, himla olika men jag dyrkar varenda en utav dom. Och blir alltid lika glad när de kommer överrens med varandra. Men hur går det egentligen till när en blir vänner? (jag kommer ha en låååång lista på min första lektion i  hur hjärnan funkar...)


Och den slutsats jag kommit fram till hitills är att alla jag är vän med idag, är en person som jag i början av vår vänskap fått att skratta. Kanske en aning narcisstiskt? Eller bara logiskt? Jag älskar att skratta, och mår som bäst när jag får vara med folk som skrattar med mig. Är det att jag knarkar andra människors uppskattning eller handlar det om att i hela tiden härmar folk i vår närhet?

Vi kanske kan suga på denna karamell och fortsätta när jag kommit in på min hjärnkurs? Oavsett hur det egentligen går till i hjärnan när vi faller för en ny vän så är jag jävligt tacksam över mina!

svärmorsdrömmen,

Publicerad 2011-12-29 11:58:00 i Sex osv.,

Det där med att plugga, det går så fruktansvärt långsamt. Jag har själva upplägget klart och nu måste jag bara läsa in hur det ska framställas och sen är biffen kirrad. Det är stunder som dessa som allt i livet blir så himla mycket intressantare och roligare. Som att fina Fredrik ringer och frågar om lunchdejt. Och lägger till "och så hinner vi gå förbi den nya sexaffären som öppnat på regeringsgatan!! Eller har du redan varit där?!".

- denna bild, åh det är sommaren i ett nötskal. Colour of Love, bra band, festival, kondomer, säkrare sex-snack, och världens finaste gäng. Vi ägnade nästa två veckor tillsammans, de bästa veckorna <3


ps. Jag kommer förmodligen gråta blod på måndag av stress, men det löser sig då.

vänners nya partner,

Publicerad 2011-12-29 11:21:48 i Sex osv.,

Är inte det ett ganska känsligt ämne? Usch, jag är alltid lika kluven inför den situationen när den uppstår: dels är jag fantastiskt glad om någon jag älskar träffar någon som den tycker om, men just därför vill ju jag vara med och granska, tycka till och se till att det är en bra person som min vän är med. För det får ju inte bli fel, vad kan jag som vän säga om jag inte gillar den nya personen? Det är inte en önskvärd situation...

Visst att alla ens vänner är tillräckligt vuxna och mogna att bestämma över sina egna beslut, men som vi alla vet så gör ju kärleken oftast blind och dum. Det där med att se genom kristallen kan vara svårt.

(Och det vet jag ju själv, hur förbannat nervöst det är när en ska presentera sin partner för ens vänner, kommer dom att klicka? Kommer det bli bråk? Kommer alla gilla alla?)


Jag tror att jag är en ganska jobbig vän på det sättet, jag vill lära känna den nya, ta pulsen och på samma sekund få personen att känna sig som en i gänget samtidigt som jag vill veta om hen är reko. Det krävs ganska mycket av en person för att den ska vara värd att hänga med någon jag gillar. Därför värmer det till som fan i hjärtat när en ser hur dom två klickar, det där förälskade leendet och en kan pusta ut och välkomna den nya. Det är den bästa känslan, när en som vän kan backa och bara njuta av ens vän är lycklig med någon bra.ps. på rak arm kan jag faktiskt bara komma på en som jag inte tyckte om medan förhållande fortfarande var igång. Det är ju stor skillnad på att ogilla någon när förhållandet tagit slut, det är ju i pricip obligatoriskt.

finkväll,

Publicerad 2011-12-29 10:11:32 i party-larty,

Bubbel, dumma vapiano, hetsig buffé, ace, öl och dom finaste i världen. Gårdagen i ett nötskal.

TACK - till ni som var med och till ni som var med i tanken. Jag bölade på väg hem från tuben för att jag var så lycklig. Det är så fint att se hur mina olika kompisdelar passar med varandra och när alla tycker om varandra. Mina små kärlekar som tillsammns bildar en kärleksklump. Och jag är så tacksam för att ni är så fina, peppar och är dom bästa vänner jag kan önska mig. Tack tack tack!


- nu i efterhand ser det lite äckligt ut. Men igår var detta köttberg oemotståndligt.


- japp, samma glas som när vi var där sist. Sommaren 2008?

 <3

- jag dör vad söta ni är!!

mental spärr?!

Publicerad 2011-12-28 16:47:59 i min vardag,

Vi har alla våra mentala spärrar för saker som vi vill undvika, skjuta upp eller bara ignorera. Jag har en när det kommer till plugg, som att om jag inte är stressad - så kan jag inte prestera! Så istället för att ägna min lediga dag åt att plugga så; sov jag middag i två timmar mitt på dagen, handlat skumpa, målat naglarna i färgen Pink Shrimp, ätit julskinka, läst i två olika böcker, letat efter en Busnelmössa (är det jag som inbillar mig eller finns det inte längre att få tag på?! Jag vill ha en marinblå!), tagit ett långt bubbelbad, pratat i telefon och stretchat efter gårdagens spinning...


Dessutom är jag ledig från jobbet, ännu en spärr att göra tråkiga saker på en jobbfri dag. Dessutom kommer det trilla in ett gäng finingar vid sexsnåret för bubbel och sen vapiano och kanske dans på ace?! Vi ska fira livet, mitt nya jobb på VeckoRevyn och skratta bort några timmar! <3

utifall att jag skulle få tråkigt...

Publicerad 2011-12-28 11:06:51 i Sex osv.,

Dessutom är det ju inte helt säkert att jag kommer in på alla... Men det blir alltid såhär, jag skulle bara anmäla mig till en liten kursjäkel, och så slutade det med fyra. Men allt är så intressant och jag älskar att lära mig nya saker. Bäst av allt är jag äntligen hittat min light-kurs i hjärnans funktioner. Och lustigt nog sitter jag nu med de sista uppgifterna på höstens kurser, ge mig kraft att klara dom!

familjemiddag,

Publicerad 2011-12-28 10:28:28 i party-larty,

En mormor, två kusiner, två mostrar, två morbröder, en mamma och så jag. Tre rätter, väldigt mycket skratt, jag fick ett köksbord(!!), min skatteansökan blev färdigställd - en perfekt tisdagkväll.mysig start på dagen,

Publicerad 2011-12-28 10:06:23 i Sex osv.,

Jag som bara skulle få ett förnyat recpet på p-piller, hamnade i händerna hos den gulligaste läkaren jag någonsin träffat. Så det slutade med att vi satt och pratade behandlingar för hepatit C, min behandling (jag vill hellre säga det själv än att de ser det i min journal och får den där falsettrösten...) mycoplasma och varför det inte är med under smittskyddslagen och massa andra viktiga saker.
- hon hade det där tonläget som att hon hade kunnat erbjuda mig nygjord saft och ljumna kanelbullar, när vi egentligen pratade blodprov och slemhinnor. Det var en ren fröjd att få en gynundersökning av henne, allt hon sa lät som sammet. Världens finaste läkare.

Hon var så bra och fin, önskar att alla som är nervösa inför sina gynbesök och provtagningar träffar på någon som är lika bra som henne. Vi kanske kan klona henne och placera ut henne på alla ställen där dom inte har lika bra läkare?!

kvällens citat;

Publicerad 2011-12-27 23:27:02 i Sex osv.,

Smaka på hur det verkligen är att vara kvinna.
Säg mig, är det någon där ute som har hört detta begrepp förut? Det ska i princip innebära att en kvinna ligger för första gången. Kan inte låta bli att undra om det finns några motsvarigheter?! Helst av allt hoppas jag att detta inte är något som används i folkmun utan bara är en dålig mening ur en bok jag läser just nu. För det ligger något pressande och skrämmande över denna mening, så sprid den inte!

bitterljuva låtar,

Publicerad 2011-12-27 23:24:25 i Sex osv.,

Visst är det något som nästan sker automatiskt - att en kopplar en person till låtar, eller så är det låtar som helt plötsligt bara passar in i situationen eller att texten är som tagen ur ens egna liv. Och låtarna och personen binds samman och hör ihop efter det.

Och visst finns det något bitterljuvt över den där stunden när just en sådan låt shufflas fram och en kastas tillbaka till dom där minnena med hjälp av en simpel låt. Det kan göra ont, men jag gillar att för bara några minuter se tillbaka på det där fina som en gång har skapats och som nu mest hade kunnat vara taget från en bok, en film eller ens egna liv.


Som den där låten som shufflades fram en natt i Thailand, första gången jag hörde den och jag kände hur jag kände exakt som dom sjöng i låten. Jag älskade henne, jag verkligen kände det i hjärtat och jag ville att hela världen skulle veta det. Och jag visste i samma sekund som jag lyssnade om på låten att jag nu för resten av livet skulle komma att förknippa just denna låt med henne och vår tid. Sen att kärleken dog strax efter det och att vi numera inte har någon kontakt är en helt annan del, det finns fortfarande något över att se tillbaka på den tiden.

Eller den där låten som han skickade, jag hade skickat D.U.I och han svarade med att skicka en kärlekslåt. Det var väl efter det som vi insåg att vi inte längre kunde vara bästisar.

Alla låtar som jag gråtit till medan hjärtat gick i bitar lyssnar jag idag på dagligen, men för några somrar sen var det den typen av musik jag satte på efter en blöt utekväll och tillät mig själv att sörja att förhållandet var över. Men på något sätt var det aldrig våra låtar, som att jag inte vill besudla Håkans låtar med hans minnen.


Ibland känns det som att dom där klassiska kärlekslåtarna är lite som sirap, visst det kan vara kul i liten dos men för det mesta blir det bara kladdigt. Det känns snäppet bättre att få en bitterljuv låt med någon som inte spelats sönder av lugna favoriter.

svar till richard,

Publicerad 2011-12-27 23:04:30 i Sex osv.,

Richard  (richard.alm5372@hotmail.com) om phuck team sportia!:
känns bara som att du letar någonting att bli stött av. pinsamt.
Denna kommentar är inte godkänd. IP: 84.217.145.909

Ja du, jag vet inte riktigt vad du vill ha för svar? Ja, jag blir ofta stött av saker. Dagligen. Av reklam, tv, tidningar, tvprogram, filmer, böcker, människor på gatan, samhället - allt.

Och det finns gånger då jag blir förbannad på mig själv för att jag blir så stött, arg och förbannad över det många ser som en jävla enkel reklam för någon ny pryl, men samtidigt blir jag så jävla glad för att jag är påläst, jag är kunnig och jag vet att tex den där reklamen som jag skrev om är så korkad att jag knappt kan tro att den är på riktig.

För vem riktar den sig till? Jag vet inte vad ni gör när ni är utomhus så pass länge att ni behöver tjocka kläder på er i typ skidmaterial, men jag leker, powerwalkar, åker skidor eller pulka. Hur fan ska någon kunna göra det i en liten jävla kjol?


Så för att sammanfatta, jag letar inte saker efter att bli stött av, men jag blir det. Och om du tycker det är pinsamt, så föreslår jag att vi inte ska läsa tidningen, se en film eller ta en promenad tillsammans. För har jag sällskap så drar jag ofta igång en diskussion.

ett steg i rätt riktning,

Publicerad 2011-12-27 10:30:34 i Sex osv.,

Jag har en liten störning och det är att jag har svårt för att öppna kuvert när de inte är adresserade till mig. Jag får kanske fem brev i veckan till personen som bodde i lägenheten innan mig, som är död sen två år tillbaka... Något som jag har anmält flera gånger. Så jag har ignorerat ett brev som kom i förra veckan, vågade slutligen öppna idag, och fann världens bästa blankett!


Så nu har jag spörtat in till söder, bryggt en stor kanna kaffe och mamma ska hjälpa mig så att det blir rätt. Dem är nog ganska kinkiga där borta på blanketternas pappersborg.


Gissa gissa gissa vad som är världens bästa blankett?!


uppdatering: världens bästa var kanske att ta i, världens jävla krångligaste blankett är en bättre förklaring. Jag fick bita mig i läppen för att inte brista ut i gråt. Jag blir så förbannat frustrerad när jag inte fattar. Jag mest hojtade "Det är ju för fan du som är ekonomen i familjen!!" medan mamma lugnt fyllde i alla omöjliga rutor.

tisdag,

Publicerad 2011-12-27 09:15:06 i min vardag,

- sovmorgon
- träna
- träffa sanna
- bortbjuden på middag


Sicken fantastisk och bra dag detta kommer bli. Dessutom ska jag börja måla upp nästa års mål, ni känner till hemligheten va? Så det gäller att sätta ribban högt. Jag har storslagna planer...

slut som artist,

Publicerad 2011-12-26 22:55:22 i min vardag,

Kapad kabel/säkring som gått = allt förutom lampor och musik är trasigt. Har ägnat dagen åt att lugna galna turister medan Depeche Mode och Steely Dan gått på repeat. Och som grädde på moset blir vi utsatta för snatteri, så jag ägnade min lunchrast åt förhör med väktare och ytterligare samtal med polisen...


Försöker tänka som min älskade syster: "Men var glad att vi är på slutet av året, så gör du liksom klart allt helvete nu. Och så blir nästa år jättebra!! När vare du hade ett helvetes år, 2008 va? Du kanske har ett vart tredje år... Så då blir ju nästa bra!!"


Två saker är avgjort, tvåtusentolv kommer bli ett fantastiskt år. Det känns som att nästan vad som helst (som är bra) kommer att hända, och det finns nog inget jag skulle banga på. Jag tänker äventyr, nya chanser, öppna dörrar, minimalt med phuckfaces, häng med dom bästa, kärlek och bultande hjärtan, skrivuppdrag, mitt egna företag, mingel, minnesvärda nätter och resor till nya städer.

andra saken är att jag är ledig!! Ledig fram till klockan 16.00 på torsdag. Ska inleda min ledighet med en dejt med spikmattan.

drullarnas dag,

Publicerad 2011-12-26 12:02:45 i party-larty,

Inledde kvällen med att tappa champagnen. Alldeles för många hundra som bokstavligen bildade en väldoftande pöl. Men ekologiskt vin och asti är ju inte fy skam. Jag bar klackar till Sanna, på väg in till stan och sen i kön, sen var det tillräckligt. Kön var ett helvete som resulterade i att jag stod face-to-face med Fadde. Läskigt så att det isade till i märgen. Sen blev det dans, dans, dans. Min öl blev bortsprungen och baksidan till min mobil försvann.


Mycket kaos, mycket dans? och en väldigt lyckad kväll som avslutades på max där vi hamnade bredvid ett as.hälsning till yngling,

Publicerad 2011-12-25 18:09:28 i åsikter,

Till du främmande människa som denna morgon ca halv nio stod precis under trappan vid nedgången till slussens tunnelbana vid götgatsbacken;

OM jag hade mer tid skulle jag polisanmäla dig.

Inte för att du stod och urinerade på offentlig mark, det vet jag inte om medborgare kan göra, att ange sådant till polisen? Eller om enbart polisen har nöjet att ta sådana tillfällen på bar gärning.


Utan för att du med orörd min står kvar medan urinpölen mellan oss växer och med ditt slappa kön i handen. Samtidigt som du söker min blick.


Jag vet inte hur gammal du är? Skulle uppskatta 17-19 år kanske? Du är minst så pass gammal att du ska veta hur en uppför sig och blir en påkommen med könet utanför kläderna på offentlig mark (bokstavligen talat!!) så går en fan och ställer sig så att en inte syns. En står inte kvar och söker personens blick. Jävla as. Jag vill inte se din jävla slappa kuk samtidigt som jag försöker hinna med tuben för att kunna köpa en cappuchino innan jag måste öppna butiken. Dagens ungdom, lär ni er ingenting i skolan längre?!

söndag eftermiddag,

Publicerad 2011-12-25 17:39:27 i min vardag,

Håkans låt, och denna och denna, går på repeat medan jag slår in lite julklappar till Ellen och plattar håret. Drömde under min powernap att det var sommar och vi hade lov och firade något på F12. Så nu har jag riktiga sommarkänslor i kroppen. Ni vet den där känslan av att vad som helst kan hända, att en har kvällens start planerad, men ingen aning om vad som ska ske senare under natten. Det där suget efter äventyr...


- fick för mig att jag skulle vara lång ikväll, så jag ska bära klackar för kanske tredje gången i år? Det kan med andra ord bara bli en spännande kväll.

en sak jag ogillar med julen,

Publicerad 2011-12-25 08:35:31 i Sex osv.,

Det är när folk gör saker enbart för att det är jul: skänker pengar, gör saker för välgörenhet, volontärar, hör av sig till nära och kära, sprider kärlek, visar omtanke, lägger alldelels för mycket pengar på materiella ting och andra saker som görs "bara för att det är juuuuuul".


Visst jag älskar omtanke och fina sms, men jag vill ju inte bara ha dom för att vi firar någon som inte ens föddes på den dagen och som större delen av landets befolkning inte ens tror på. I år var första gången jag skar ner på det och jag skrev bara till dom jag vill vara med resten av året också. Det finns en skillnad där, i alla fall för mig. Hänger ni med i hur jag tänker?

Det är trevligt att höra av sig och visa att en bryr sig, eller bara vill kolla läget - men det ska en kunna göra lika mycket på julafton som på en grå tisdag. Riktig omtanke och kärlek ska ju finnas där året om.


juldagen,

Publicerad 2011-12-25 08:29:05 i min vardag,

Detta är egentligen den bästa dagen - då är all stress avklarad, klapparna är öppnade och en kan ägna dagen åt att gå omkring i pyjamas, leka med julklapparna och äta rester. I år blir det istället jobb och sen utgång framåt kvällen. Men jag ska ändå ägna timmar åt att leka med min nya kalender!! Den är så fin med bara massa tomma dagar.- med tanke på att jag lätt kan passera som femton i min nya pyjamas, kommer jag nog se ut som 22 när jag fyller 30. Tack för dom generna!

julafton del två,

Publicerad 2011-12-25 08:23:56 i party-larty,

Smånissarnas röda pilar lyckades träffa mig och till sist satt jag där med ett fånflin och skrattade till tomtarnas julverkstad, åt av andra lagret innan första var avklarat och njöt av dagen. Mamma hade lagat fantastisk mat, det var rim på nästan alla paket och fuktiga ögon när Karl-Bertil räddar julen. Kalendern var en av de sista klapparna och jag var lite nervös, men den kom till slut. Syster fick en resa till New York och till mamma investerade jag i Unicef. Och likt ett barn somnade jag med gästerna i dörren och nya julklapparna kring mig.
och rimmen, de bästa jag sett på år:ps. och jag har bestämt vad det ska stå på min gravsten, "Caro Wikbro Carlén har slutat gå vilse,". Så jävla skönt att ha det avklarat, nu kan inga framtida partner eller familjemedlem ändra på det.

Årets julklapp!

Publicerad 2011-12-24 19:57:14 i njuta,

Jag och syster ska till New York!! Det kommer bli en av de bästa sakerna 2012! Vi ska bara hitta ett datum som båda kan och sen bokar vi! God jul och grattis på födelsedagen älskade syster <3

julafton del ett,

Publicerad 2011-12-24 07:42:31 i åsikter,

Inleder morgonen med att äta halvrå gröt och lyssna på gammal och usel pop. Ska ägna hela jobbpasset åt att lyssna på Dylan, slå in böcker och tipsa om Ragde.


Julen hörrni, ännu en tradition som en ska älska, ska längta till, ska vilja uppleva och ska vilja göra till den bästa någonsin. Vi har inte riktigt den hetsen i familjen och jag älskar min mamma för att hon låter mig vara anti. Finns det inte något som kan likna en stark norm över allt kring julen? Osynliga regler som bara märks när de bryts... Traditioner, måsten, hets och alla saker som ska göras.

Men jag kan tänka mig att droppa detta tills jag hittar någon att diskutera detta med. Dessutom kom jag på att Svensson Svensson går ikväll, och vem blir inte glad av det?! Det och Kan du vissla Johanna är mina absoluta tv-måsten.


Vad det gäller vit jul så fattar jag inte de vuxnas problem, skippa spriten! Svårare än så är det inte? Julen är redan stressig och pressad som det är, att dränka ångest, sorg eller vad som helst i sprit och bete sig som as framför barnen gör det inte bättre. (rent spontant, kan inte alliansen ta det lugnt på skattefronten och kanske fokusera på de sociala problemen i vårt samhälle? Ta reda på varför många föräldrar vill supa bort julen, slår ihjäl sina fruar eller rent allmänt mår dåligt, under ytan.)


Rekord i åsikter på ett inlägg? God jul alla fina <3

mistel,

Publicerad 2011-12-23 20:00:38 i Sex osv.,

Och nu slog det mig att jag inte sett en endaste liten mistel i år? Är det ännu en tradition som nöts ut? Är inte den obligatorisk på jobbfester där folk dricker ett glas för mycket och hånglar med någon jobbarkompis? Och hur kom den traditionen egentligen till? Typ "den här kvisten var ju snygg, vi knyter upp den i dörröppningen och alla som går under den måste kyssas. Toppen för alla som vill hångla men inte vågar fråga...".


och hur fint vore det inte att bli tillsammans efter att en haft sin första kyss under en mistel. Så jävla fint.ps. är säker på att det är en sådan sak som Fredrik Lindström kan... Hur kunde jag glömma adressen som han själv gav mig? Sviken av min egen hjärna.

dan före dopparedagen,

Publicerad 2011-12-23 19:56:53 i min vardag,

och jag är slutkörd. Det verkar som att minst halva Sverige ska köpa just sina sista julklappar hos oss. Och jag är mest trött på julen innan den ens har varit och jag är trött för att jag inte kommer vara ledig förrän på tisdag. - inför morgondagen ser jag mest fram emot julbordet där vi kommer ha minst 7 sorters kött, och att mina få julklappar går hem. Resten får vara. Dessutom så längtar jag mer till juldagen, för då kommer jag få dricka (svindyrt) bubbel med dom finaste och skrika mig hes till bra musik.


Nu ska jag äta kladdkaka i badet och läsa ut två böcker. Till er som gillar julen önskar jag att ni får en riktig mysig dag och att den blir som ni hoppats.  Till er andra kan jag ju säga att det är ju så att säga en dag även efter den imorrn.


ps. jag hoppas till den dagen jag kläckt mina egna ungar att det där med julkänslan växt till sig. Men jag har år på mig att öva.

tantsnusk!

Publicerad 2011-12-23 09:36:13 i böcker,

Nattönskningar av Anne B. Ragde är riktig tantsnusk! Jag hade fått för mig att hon skrev långsamma romaner, men denna - åh den är så bra. Jag fnissar högt på tuben åt alla sexscener och karaktären Ingunn är så häftig. Kvinna på 39 år som älskar att vara själv och ligga runt, fastän alla i hennes omgivning tycker att hon är galen. Ska tipsa alla kunder om den, går att lära sig både det ena och det andra.

Dessutom är det nog första boken sedan Kerstin Thorvalls som har en vuxen kvinna i huvudrollen som gillar att knulla runt. Börjar tröttna på alla övergivna-män-som-måste-knulla-grannfrun-för-att-frun-är-död-böcker.

skillnaden på outa och komma ut,

Publicerad 2011-12-23 09:12:12 i Sex osv.,

Jag visste faktiskt inte skillnaden på detta förrän någon förklarade detta för mig under en samordnarutvärderingshelg med Colour of Love som var i höstas. Och sedan dess har jag ogillat det där med outa extremt mycket.Komma ut: en bestämmer själv att en vill komma ut, antingen för sin familj, några vänner eller för hela världen. Ofta handlar det om att en outar ett en gillar samma kön som en själv, eller kanske flera kön än enbart det motsatta. Vanligtvis benämner folk detta som att homosexuella och bisexuella kommer ut. Kan vara det bästa en någonsin gjort, kan vara överdrivet jobbigt - men de flesta mår riktigt bra när det hela är gjort.


Bli outad: det är alltså när någon annan än sig själv bestämmer sig för att berätta för någon vän, för familjen eller hela världen att en annan person är tex homosexuell. Visst att det kan ske av ren olyckshändelse, men flesta fall handlar det om att tjäna pengar på kändisar.


Kajsa Bergqvist blev alltså först outad av Se & Hör inför hela svenska folket, och sen kom hon ut själv genom att bekräfta ryktena.

Visst smakar det rätt vidrigt i munnen av tanken på att folk outar andra för att tjäna pengar på det? Återigen visar det bara att hetersexualitet är normen och att det utanför eller bortom är något som går att tjäna pengar på, för att det inte tillhör normen. Sådana människor undrar jag hur dem fungerar.


ps. jag har nog inte blivit outad, och det är nog för sent för det nu, men mina komma-ut-berättelser är fantastiska. Nu mera kommer jag inte ut, då jag anser att en titel för min sexualitet inte behövs.

hjälte eller bortgjord?

Publicerad 2011-12-23 00:09:53 i min vardag,

Kära vänner och bekanta - härmed avger jag ett löfte att jag aldrig mer får se eller läsa något som kan upplevas som obehagligt eller läskigt. På sin höjd Mordkommisionen under sommarmånaderna och Arkiv X med någon som håller mig i handen, (dessutom är arkiv x övernaturliga saker, sånt som är mer osannolikt att det händer.) för jag har alldeles för bra fantasi...


Anländer hemmet och måste putta igen grannens dörr som står öppen, allt är tänt inne hos dom. Öppnar lite kuvert, läser lite julkort, sätter på tvn, klär av mig, startar datorn.
- och kommer på att klockan snart är midnatt och grannens dörr stog öppen.


Tar fram globalkniven, kikar ut i porten och dörren är fortfarande öppen. Pulsen ökar, allt är tyst och jag ringer mamma och halvskriker - jag vet inte om dom är döda eller vad som har hänt!!!


Och det är när mamma börjar fråga efter grannarnas namn så hon kan leta upp nummer på eniro för att kunna ringa upp dom och fråga vad som hänt som jag hör mig själv vråla: DU KAN FÖR I HELVETE FÖRLORA EN DOTTER I NATT!!! KAN VI FOKUSERA!!

Sen rafsar jag ihop det mest viktiga, greppar en ljusstake (som eventuellt vapen) och springer ut. Jag hinner se en liten kattunge i dörröppningen medan jag kubbar för livet. Gör en polisanmälan på tuben in till stan, och polisen ber mig gå ut i trappen och se om dörren ser uppbruten ut? Har ett vagt minne av att jag svarar "troru jag är kvar eller? Jag har ju kubbat för livet!!"...

Så nu vet jag inte riktigt vad som händer, kanske har något hänt, kanske har dom bara glömt stänga dörren, kanske är jag en hjälte eller kanske är jag bortgjord...


ps. just nu saknar jag att ha en partner som bor med mig. Och jag längtar brutalt till att min kombo flyttar in.
ps 2. ni som har djur, visst fan stänger en dörren så att djuren inte smiter ut?!

dyrt skämt,

Publicerad 2011-12-22 13:20:10 i party-larty,Juldagen, kan knappt vänta. Och jag känner att vårt gamla skämt bara blir dyrare och dyrare. Men vi har mycket att fira! Dessutom så kom jag på att det blir ju den ursprungliga trion (+ fler) som delar på denna, och det kan nog vara ett av de roligaste ögonblicken i mitt liv den natten för 4 år sen?

världens finaste krönika!!

Publicerad 2011-12-22 11:05:57 i Sex osv.,

För er som prenumererar på VeckoRevyn så har ni redan fått hem tidningen. Jag fick den i tisdags och bläddrade som vanligt fram till sexsidorna. Och möts av detta:


- och jag struntar i att det är felstavat och att jag inte ens heter Caroline, det är mig hon syftar på och det är så jävla stort. Tack Hannah, du är bäst! Det är jävligt stor skor att fylla efter dig, men jag ska göra mitt allra bästa!!

men vad är du då?!

Publicerad 2011-12-22 11:02:57 i Sex osv.,

Ja, jag är jag? Eller jag behöver ingen titel. Alls. Men du säger ju att du har haft sex med tjejer? Visst, jag har slickat fitta, men det gör inte mig till varken flata eller bisexuell. Och du ligger ju med killar!! Ja visst gör jag det. Men det gör mig inte till enbart hetero. MEN VAD ÄR DU DÅ?! Jag är sexuell? Eller ingenting? Eller att jag ligger med den jag känner för? Och kan bli förälskad i den jag känner för? Så, men när kom du på att du var bisexuell, eller vad du nu är?!


Det här med titlar och sexualitet, det är en sådan stor fråga. För vissa är det inget som en tänker på över huvud taget (typ heteronormens mitt), för andra är det en viktig fråga, att komma ut för omvärlden kan vara det bästa som har hänt en någonsin, för andra är det en riktig jävla börda, och så finns det sådana som jag - som inte bryr mig alls. Varken om min egen eller om någon annans.

 

Och det som grämer mig mest är att för många är det en jävla självklarhet att diskutera andra människors sexualitet.* Du Ska veta vad du tänder på. Du Ska veta vad du är. Du Ska veta vilken sexualitet. Och Du ska välja en box att bli nerputtad i. Annars finns det dom som gör det åt dig.

- personligen tänder jag till som fan på denna diskussion, för ingen annan människa har rätt att säga vad jag "är" för något eller titulera mig efter vilka jag har legat med. Jag ser den typen av människor som dumma får. Många människor kanske vill ha en titel, men det är långtifrån alla och att titulera utifrån är lika ointelligent som dumt.


Kom ihåg att det är du som bestämmer vad du är och om du vill ha en titel är det du som bestämmer den!


* de personer som anser sig ha den rätten är huvudsakligen människor som tillhör heteronormen.

reunion,

Publicerad 2011-12-22 10:42:02 i party-larty,

Jag antar att alla har hört låten om Pettson och Findus - Kackel i grönsakslandet?! Det var temat för gårdagen. Åtta pers som halvskrek för att få berätta vad den gjort sen vi sa hej då i nian. Vi försökte någon form av ringhistoria men alla mest pratade i mun på varandra. Tacos, kladdkaka, skratt, historier om allt. En intensiv men väldigt trevlig kväll.

ps. och hur svårt är det inte att sammanfatta allt som hänt på 6 år? Känns både som en livstid senare och typ igår.

tack, vad snällt?!

Publicerad 2011-12-21 14:23:17 i min vardag,

UPS har försökt nå mig i några dagar nu, och nu fick dom äntligen tag på mig, och ger mig detta?

som innehöll... En epilator?! Är det jag som glömt att jag tackat ja till någon ny undersökning, eller varför har någon skickat hem en epilator?! Vilket mysterium! Har vi kanske någon därute som tycker att jag också ska följa en av de hårdaste kvinnonormer och raka bort håret på benen?! Så att jag också kan bära tunna stilettklackskor utan att behöva bry mig om håriga vader. Låter ju vettigt, för den typen av skor använder jag ju mig av.

Visste ni förresten att de flesta rakhyvelsreklamer och epilatorreklamer använder sig av manliga ben, alltså ben som sitter på det vi kallar en mans kropp. Ganska lustigt att det är med och bygger normen för hur kvinnors ben ska se ut...


ps. jag tror mamma ska bli min försökskanin! Sist vi skulle till Thailand skulle jag vaxa hennes vader, och jag har inte sett henne så arg någonsin. Har ni också varit med om att en råkat komma åt skinkan (där det också sitter hår!) och sen tvingats dra bort vaxremsan, det var det som hände...

men så lägligt,

Publicerad 2011-12-21 12:59:13 i min vardag,

Tack bonaqua och buzzador -  för som av ren händelse ska jag ha en liten middagsbjudning ikväll. Och jag kan tyvärr inte dölja att jag drog en lättans suck när jag såg middagsinbjudningen och tänkte att fan vad skönt det ska bli att få middag serverad... Och så slutade det med att jag blev värden!
- jag la fram argumenten att jag dels inte äger något köksbord och bor en bit på 19min från stan. Men förgäves, så det blir tacopicknick med min halva gamla högstadieklass.

Dagens agenda: laga hemmet, städa hemmet, hämta ut paket, baka kladdkakor, handla och laga mat, vara värd. Som tur är kommer Sanna och Milton vid fyra och hjälper till!! Åh Milton!<3
- svinglad tjej som pratar med bästis i norr! Klubbkidsen återförenas över ett jullov, kan inte bli annat än fantastiskt.

onsdag morgon,

Publicerad 2011-12-21 12:51:57 i min vardag,

Ni vet när en verkligen är inne i en dröm, den där känslan av att drömmen faktiskt är verklighet - jag drömde att jag dels hade fått ett kärleksbrev på fb (hur gulligt är inte det? Även om jag föredrar i pappersform.) och ett annat brev från en snubbe som ligger på minus - och innan jag hann öppna och läsa så väcks jag av telefonen och en byggare vill komma några timmar tidigare, för han hade glömt vilken tid vi sagt...

Scen 1:
C - Hej hej! Välkommen in!
B - Din ringklocka är trasig.
C - Mhm, jag vet. Jag har ringt och anmält det några gånger nu... Men ja, den är trasig.
B - Vänta här så går jag ner i bilen och hämtar lite saker.

Scen 2: vid badrummet
B - Ditt dörrhandtag är trasigt.
C - Mhm, ja jag skrev i anmälan att personen typ kunde ta med lite olja?
B - Hela låset måste bytas. Vänta här så går jag ner i bilen och hämtar lite saker.
C - Mhm, hej hej.

Scen 3: i hallen
B - Nu ska jag bara laga din ringklocka då. Din hallampa är trasig.
C - Mhm, eller asså den mer glappar lite. Försök igen om ett tag.
B - Eh okej. Den kan jag faktiskt inte laga...

Scen 4:
B - Så nu tror jag att allt är lagat.
C - Tack så hemskt mycket. Super att allt gick att lösa!
B - Och så vill jag att du låser dörren efter mig när jag gått. Jag står utanför och väntar. Hej hej!
C - Hej då!

En timme senare har jag nu en fungerande ringklocka, ett fungerande brandalarm, ett nytt lås till toadörren, ny toasits, ny toalettsrullhållare. Börjar med andra ord bli lite ordning på min lilla lägenhet. Perfekt inför att min nya kombo snart entrar!

en såndär dag ni vet,

Publicerad 2011-12-20 23:46:02 i min vardag,

- när en går upp innan solen och yogar tills musklerna skriker
- när en skickar in till deadline nr två efter att ha ägnat timmar åt att skrika åt datorn för att jag har så futtigt med tecken
- när en kommer till jobbet och ägnar timmar åt att diskutera den ultimata pannkakstårtan och bakmaskinens alla funktioner med chefen
- när kunderna ber om paketinslagning och säger god jul och jag mest liknar en fågelholk
- när en lyssnar på bob dylan i fyra timmar utan att tröttna
- när en får ett samtal och vill pausa världen i några veckor
- när en ser sitt namn i en tidning, visserligen felstavat åt helvete, men fortfarande mitt namn(!!!)
- när en tar hem en bok enbart för att det är en fin hund på framsidan. Men den ska tydligen innehålla "glatt, fräckt och oförfärat om erotik"...
- när en saknar någon att skeda, jag måste få skeda någon innan denna vecka är slut, annars kanske jag dör lite. Ni vet den där klassiska o-skednings-döden.

klok man och julklappar,

Publicerad 2011-12-20 15:04:34 i min vardag,

En klok man sa att han tyckte att varje människa borde gå i någon form av terapi, och jag kunde inte sagt det bättre själv. Det är en speciell känsla att få prata om exakt allt med någon en inte känner, bara låta tankarna komma ut och säga saker högt. Läskigt men värdefullt.

Så med några tankekilon lättare ska jag slå in lite julklappar och se ikapp årets julkalender, hur mysig och fin är inte den på en skala? Blivande klassiker, det känner jag på mig.

jävla word.

Publicerad 2011-12-20 11:03:27 i Sex osv.,

Upptäcker att word inte heller har lubrikation? Men att sperma och utlösning finns med... Jävla word! Hur kan ett av världens bästa ord som lubrikation inte finnas? Inte för att vara den som är den, men nog fan måste det vara en man som langat in alla ord i ordbanken...

Känns som att jag tappar lite fokus när jag bara sitter och förbannar alla ord som inte finns med istället för att skriva artiklar, hehe.


Lubrikation - det är det våta i fittan som skapas när en är kåt. Kroppens egna glidmedel. Det är som en lite förberedelse på att en omslutning kan ske, det blir lite vått, varmt och mysigt. Kukens motsvarighet är erektion, vilket innebär att blodkärlen fylls och den blir hård.ps. åh jag minns när jag hörde detta ord första gången, det var när Olle Waller var på besök på thg, och vi lekte "Fråga Olle" - och jag fick vara Martin!! Ett av mitt livs finaste ögonblick.

analen?!

Publicerad 2011-12-20 10:45:17 i Sex osv.,

Hur kan Word inte ha ordet analen inlagt som ett ord? Anal blir väl analen i bestämd form - eller blir det något annat? Analöppningen? Eller tänker word att det inte är ett ord som används så där jätteofta?!

DEADLINE 2!

Publicerad 2011-12-19 22:48:18 i Sex osv.,

Blev av någon anledning sugen på denna låt? Så den går på repeat medan jag skriver till det allra sista bland frågorna. Tack för alla vulgo-frågor!, har lyckats välja en som kommer med i omgång nummer två. Kan fortfarande inte fatta att jag har världens bästa jobb!
- funtar på middag i mellandagarna med alla fina och fira, och sen rosa cupcakesfest när tidningen kommer ut?!

något vulgärt,

Publicerad 2011-12-19 15:17:25 i Sex osv.,

Imorrn väntar deadline nummer två för Veckorevyn! Och om jag räknat rätt kommer det numret alltså ut i slutet av februari, så vi är två månader före?! Så det jag skrev för en månad sen kommer att komma ut i slutet av januari, då blir det fest!


Men, jag efterlyser nu en spektakulär fråga, något vulgärt, något utöver det vanliga. Tänk sex, tänk snusk, tänk utanför ramarna, tänk chock.


Och maila in den på sex@veckorevyn.com

menscykeln,

Publicerad 2011-12-19 15:14:33 i Sex osv.,

C - Men hur är din menscykel?
E - Cykel?! Jag har ingen jävla cykel!! Jag har en rektangel!! (och ritar en triangel)

Ja, menscykeln är ett jävla mysterium. I början är den uppochner och gör lite som den vill, slänger du i dig någon form av preventivmedel kan den antingen bli helt regelbunden, försvinna eller göra lite som den vill. Det är helt individuellt och varierar från person till person. Så bara för att p-piller funkar för ena personen, kanske det phuckar upp det för andra personen och skapar kaos hos tredje.
- så det gäller att prova sig fram för att hitta något som passar en helt och hållet.

I början tog jag mina piller på minuten, helst på sekunden, något som resulterade i mensen startade var fjärde söndag 07.05 prick. Nu för tiden har jag den lyxen att glömmer jag ett piller eller två sätts mensen igång direkt. Jag försöker intala mig att det bara är ett gott tecken på att kroppen funkar som den ska...


Och det kan verka krångligt eller jobbigt att prova sig fram, men som jag sa på föreläsningen (!!) så ska ju preventivmedel vara något bra och som ger en knuff i rätt riktning, det ska inte vara något som sänker en, dödar lusten, skapar blodbad eller ångest. Så prova, prova, prova tills det känns bra.

julen i casa wikbro carlén

Publicerad 2011-12-19 10:57:47 i min vardag,

Igår var jag så sjukt nöjd att det var den artonde december och att jag fortfarande kunde bära vaniljconverse utan att frysa... Och vaknar upp till ett jävla vinterland? Vad hände med den gröna julen? Försökte trösta mig med att det kanske bara var i förorten det fanns snö, anländer söder och ser detta snöinferno existera även här.


Och det är alltid lika kul att se folks miner när jag säger att jag inte firar jul, och det går att se hur tankarna snurrar? Kan hon vara muslim? Kan hon vara med i någon kristen sekt? Vad har hänt?!!
- jag är skilsmässobarn, och skilsmässan liksom skedde tre veckor innan jul. Den meningen täcker allt.Men, jag är inte den som är den. Så här juligt är det nu hemma hos mig:

- så jävla fin julstake som pappa har gjort <3

- körsbär kanske inte är den juligaste frukten/bäret. Men det är i alla fall grönt, rött och vitt.

- och en liten liten julkaramell inhhandlad på Harrods.

ps. dessutom är jag emot matrialism och stressen och pressen på att köpa lyckade prylar, så dom flesta i min närhet kommer få gåvokort med olika mediciner och vaccinationer.

plan b och sorgen,

Publicerad 2011-12-19 10:46:12 i min vardag,


- min söndag kväll; sista harry potter, tända ljus, ballerinakakor och ziperall. Scenen när McGonagall ger tillbaka på Snape är bland det finaste jag sett och tårarna sprutade. Det är så jävla vackert när hon ställer upp för eleverna och skolan, och när de sedan säkrar skolan har jag gåshud. Av någon anledning får den mig att tänka på politik, McGonagall är fan min Sahlin.Scenen när Snape blir mördad fick mig att tänka på honom, för visst är dom lite lika? Har aldrig sett det förrän nu. Om en bortser från att han blev en pepparkaka av en kvarts sol och Snape har samma färg som ett a4, så är dom lika. Liknande näsor och det där svarta indianhåret. Så för första gången sedan han dog kunde jag sörja. Jag grät tills huvudet dunkade, hjärtat värkte så att jag skrek rakt ut och jag trodde jag skulle få en panikångestattack. Men det var en skön reaktion, hur har jag som hans dotter inte kunnat sörja? Kanske för att jag är just hans dotter. Och hur fan sörjer en över ens förälders död? Till slut tog både filmen och tårarna slut för stunden. Men fan vad han är saknad, tar-luften-ur-mig-ont gör det, fina pappa.

det mest naturliga,

Publicerad 2011-12-18 08:37:39 i Sex osv.,

Det enda rätta, det naturliga, det ultimata, det normala, den rätta vägen - äktenskapet.

Vad är naturligt? Vad innebär det begreppet och hur fan är det skapats? Och varför appliceras det på äktenskapet? Det är ju en mänsklig konstruktion och är ju inget som plockats från djurriket?

Jag har extremt svårt för att använda och applicera naturligt på diverse saker, för vem är jag att säga vad som är naturligt eller inte? Vem har den rätten? (tyvärr verkar alldeles för många tro att de har det...) Inom den lilla del religion som jag rört mig i är det väldigt många som slänger sig med de uttrycket, det väger så att säga tyngst näst efter att benämna det med någon biblisk person. Och jag kan inte hantera det.


Denna religionskurs har varit en riktig jävla prövning för mig, men det är lite som att simma i motström. Jag skriver uppgift efter uppgift om hur förlegad och förtryckande all text vi får läsa, och får svar att de inte riktigt förstår mig?ps. vill bara förtydliga att jag inte tycker så som det står på översta raden, men det är den röda tråden i allt jag läst under denna kurs. Jag tror mer på att vuxna människor är kapabla till att välja sin egen livsform.

svensexa,

Publicerad 2011-12-18 08:13:52 i Sex osv.,

En jäkligt bra grej med att vi blir äldre är att en del väljer att göra dom där stora vuxengrejerna, som att skaffa barn, som att sätta en ring på fingret och som att gifta sig. Nästa par ut är Ernst och Peter! (hur förvånade skulle inte alla bli om jag hann före?! Måste bara hitta någon intelligent och jämlik först...)


Och som är jag taggar redan nu. Jag vet redan om att jag kommer böla guld vid cermonin, och vid frukosten, och typ i bilen på väg till Eskilstuna. Allt kommer vara så förbannat vackert och kärleksfullt.Men  - svensexan! Den kommer bli legendarisk och den är jag så jäkla taggad för! Det är nog för att Ernst är en av få som vi kommer få klä ut, sätta på en ölhjälm och tvinga göra massa jobbiga saker, hehe.

Lyssna på låten så kommer vi alla i samma stämning.

kvällsfika,

Publicerad 2011-12-17 23:48:19 i njuta,

Vilken jävla fin kväll det blev. Förr i tiden, innan vi blev arton och under hela thg-tiden kvällsfikade vi flera gånger i veckan. Vi bodde i Maddes källare om helgerna och Café 60 på vardagarna. Ikväll blev det Kaffekoppen fram till stängning.

Prat om året som varit och mål inför kommande år. Mochachino och deras nötkolapaj. Och en bästis.ps. och nu peppar jag inför fjärde avsnittet av Klubben! Befinner mig tom på söder, tror inte att Citty klarar av svt play. Pepp pepp pepp!

phucking tadaa!

Publicerad 2011-12-17 10:23:05 i njuta,

Klart jag var tvungen att googla, och folk är ju helt galna! Hur många har inte tatuerat in något från Harry Potter?! Jag kan ju bara välja och vraka, hehe. Så jävla fint, kanske galet men mest fint.

bondens bar,

Publicerad 2011-12-17 10:22:32 i party-larty,

Vi skulle ta en snabb drink och checka läget. Och så blev vi kvar till stängning. Det är som en osynlig regel som aldrig bryts, när en egentligen bara har tänkt att göra en liten utgång och så slutar det med en sväng förbi folkets kebab. Men, vi bangade iaf Kvarnen. Lite ryggrad har jag kvar...


- den obligatoriska fördrinken alternativt tunnelbanedrinken. Mycket vatten kan rinna under broarna, men lite finns kvar.

- lika vackert som poesi. Och den där lilla lilla skivan ananas, fint.

- björne!! Och djbåset. Jag hittade en låt som jag kunde, Hard Knock Life med Jay Z. Det var ju ändå hiphopkväll.

- något som känner till något om denna?

- perfekt avslutning.

ellen,

Publicerad 2011-12-16 14:38:52 i Sex osv.,

Är det inte ganska hemskt att en inser hur jävla mycket en älskar någon när en inte har samma tillgång till varandra? Som att en uppskattar varje sms, varje samtal och varje puff på fb snäppet mer. Jisses vad jag saknar dig, och om en vecka kommer vi ses igen. Jullov!


Jag minns hur jag fick det där första smset, måste ha varit några veckor in på sommarlovet mellan ettan och tvåan och du undrade om jag ville ses och hitta på något. Vi hade väl pratat lite på rasterna, men aldrig riktigt hängt. Den kvällen skapades LongDrink och vi satt på skolgården i Aspudden och drack Longdrink och grimaserade efter varje klunk. Men den sommaren, den kommer vara grunden till min ungdomsserie.
- hur vi drack ljummen öl och dansades oss svettiga till Håkan, när du vadade ut i vattnet den där midsommaraftonen för att fly från några jobbiga killar och hur du nästan doppade din gigantiska väska från DKNY med klackarna i ena handen. Och hur jag kaskadkräktes av för många klunkar rom och sen fortsatte festen. Och alla kvällar i tanto, eller den där gången vi snodde blommor från planteringar och fyllde hela diskhon i lägenheten i Aspudden för att göra min mamma glad. Eller den där perioden när vi krossade glas och tyckte att vi var ballast i världen. Alla gånger vi önskat låtar, suktat framme vid DJ-båsen och när lyckan översteg hoppet då jag hånglade med Öhrnen och vi fick små ölbiljetter i form av ett isärklippt vykort. Och hur vi vant gömde våra jackor och väskor bakom någon soffa på Babasonic för att kunna dansa.


Kom till sthlm så skrattar vi åt gamla minnen, alla ögonblick som vi måste se tillbaka på med skämskudden framme och hand för munnen. Allt vi gjort, jisses. Sen får vi dricka öl, kanske köper jag vår klassiska Moet (en sak kan så lätt bli något klassiskt!) kanske tatuerar vi oss tillsammans och bara njuter av du är här! <3


min nästa partner,

Publicerad 2011-12-16 13:57:45 i Sex osv.,

 • ska ha läst alla Harry Potter. Eller i alla fall förstå deras storhet.
 • inte ha sitt eget namn tatuerat på kroppen. Jag kan inte hjälpa det, men jag drar alla dom över en och samma kam. Dum-kammen. Vad är motivet till sitt eget namn? En vet väl vad en heter? Det känns bara så lågintelligent att ha sitt eget namn.

Tänk er kombon Harry Potter och tatueringar, det låter som en riktig våt dröm. Så en person med någon Harry Potter-tatuering skulle jag nog inte kunna banga på.

är det i smärtan vi finner hoppet?

Publicerad 2011-12-16 13:07:42 i Sex osv.,

Läser blogg efter blogg, text efter text, bok efter bok och försöker hinna med att leva och själv uppleva allt. Och jag slukar enkla ord som tillsammans bildar meningar som pausar andetag. Och visst känns det ibland som att när livet är som allra överjävligast, när allt är svart och en famlar i dimma som aldrig vill ta slut, när hjärtat gett upp hoppet om att en gång kunna läka igen helt och när känslorna inte går i glada färger - är det inte då vi någonstans hoppas på en vändning, letar efter den där ljusglimten som övertygar oss om att det kommer lösa sig, det kommer bli bra och att det finns hopp. Någonstans.


Det är i svarta texter om brustna hjärtan och krossad kärlek som jag finner hopp, som att dom personerna som texten handlar om i alla fall någon gång få uppleva allt det där oförstörbara, de där kyssarna som stannar tiden och den där känslan om att denna natt är fan för evigt och för alltid vår. Och att vår kärlek är det starkaste som någonsin skapats.


Som att de som gått igenom allt det där överjävliga någon gång också måste ha gått igenom allt det där fina, magiska och fantastiska som kallas kärlek.
Och vad vet du om kärleken
Förrän du förgäves hatat den

sluta titta!

Publicerad 2011-12-16 09:44:57 i Sex osv.,

Det här är en sån där dag då jag hatar när män tittar på mig, eller hela den här veckan har mer eller mindre varit så. Eller året, livet? Jag hatar det. Jag hatar den där granskande blicken, försöket till att möta min blick eller försök till att starta ett samtal eller bara komma för nära.

Och jag hatar den där känslan som startar som ett knytnävesslag i mellangärdet - och den där reflextanken om att det är Jag som måste ändra på mig. Jag kanske har valt fel kjol. Jag kanske skulle burit dubbla strumpbyxor. Jag kanske visar bhn. Jag kanske måste stänga jackan. Jag kanske drar blickar till mig.Det handlar absolut inte om rop på uppmärksamhet eller att jag har uppblåst ego - det är bara det där jävla sättet som väldigt många män har och som ständigt upprepas - den där rätten om att de tycker sig ha rätten att studera min kropp, objektifiera mig, granska och ha en åsikt om mitt utseende.

torsdag,

Publicerad 2011-12-15 22:17:34 i njuta,

Vilken jävla fin dag detta har varit! Om vi bortser från att jag somnade efter tre sidor själavårdsstudier istället för att göra klart uppgiften har detta varit en jävligt bra dag.
Kvällen tillbringades tillsammans med Isabella, vi åt tårtbuffé och såg den fantastiska filmen Hysteria. Det är en av de allra bästa filmer jag någonsin sett och jag fick hålla mig från att brista ut i spontana hurrarop och applåder vid ett flertal tillfällen. Dessutom så har jag hittat en kombo! Tre sms och ett samtal senare - han flyttar in snarast!

+ i morrn ska jag ringa skatteverkat och ansöka om en f-skattesedel ---> sen blir jag egen företagare!! Jag kommer nog köra på mitt eget namn och ha skribent och föreläsare som underrubrik. Och jag har redan kommit på hur mitt visitkort ska se ut. 2012 kommer att bli ett fantastiskt år!- är inte mina strumpor extremt glada? Fick dom av fotografen för attt jag likt en lydig cockerspaniel gjorde bra ifrån mig igår. Kära systrar, jag höll mitt löfte och har nu införskaffat tre nya par = jag slipper införskaffa några fler par under 2012.

det nya året,

Publicerad 2011-12-15 15:23:40 i Sex osv.,

Är det bara jag som inte är sugen på nyår? Alls? Har försökt gå igenom de tidigare årens avslut, och förra året var vi väl på den där hemmafesten utanför tyresö och jag minns hur vi fick vandra i timmar för att komma i närheten av en lägenhet där vi kunde sova. Katastrof. Och året innan det var vi på den där festen till en kompis kompis pojkvän, och det var där jag träffade Leigh, åt tiramisu direkt ur formen och jag bråkade med S två min över tolvslaget. Och hånglade med han som alla trodde var bög, men bra på att hångla var han iaf och jag kom i en hiss... Det var en väldigt lyckad fest. Vad gjorde vi året innan det? Var det då vi var på fest i Rågsved? Katastrof. Jag och L började bråka 23.57 och stod ute i bara festkläder och bråkskrek i något som kändes som timmar.


Det känns lite som att det går i katastrof-fantastiskt-katastrof-vågor. Det borde ju innebära att detta nyår kommer bli fantastiskt? Jag har två krav inför denna afton: bubbel och chokladmousse. Utöver det är jag på exakt vad som helst.


tolvslag mitt på st. eriksbron med hundratals människor, raketer som flög in i folk, hundar som blev galna och den där hysteriska känslan av det nya året har påbörjats. Denna bild är fantastisk.

milton!

Publicerad 2011-12-15 13:11:45 i min vardag,

Har jag sagt att jag är kär? Den här lilla krabaten har fångat mitt hjärta och jag får dåligt samvete när vännerna försvinner - det finns ju inget finare än en liten bebis!
- dom må vara heteronormen i ett litet nötskal. Men dom är så förbannat söta att jag ignorerar det.


ps.
och jag stod och tjatade idag inför chefen om att jag minsann också vill ha en liten bebis. Varpå han svarar "eeh ja, det går ju att börja med något mindre. Kanske ett litet husdjur först?!"

följdfrågorna,

Publicerad 2011-12-15 13:06:51 i Sex osv.,

Det är nog det allra finaste och bästa med att lära ut information - när följdfrågorna kommer! För vilken människa som helst kan ju stå och rapa upp fakta på fakta, eller folk kan googla fram det mesta - men det är när följdfrågorna kommer fram som jag fattar att det jag stått och pratat om i två timmar faktiskt gått in, tänkts igenom, reflekterats över och nu vill de veta mer.


Igår resulterade följdfrågorna i att vi gick igenom hela statusen för en som har fått hiv - inklusive behandling, virusnivå och riskerna för överföring med olika sexuella praktiker, jag ritade (!!) både kuken, analen och olika ringmuskler och deras funktion och det allra bästa - KLITORIS!! Jag sken som en jävla sol en varm dag i juli när jag fick rita upp in i detalj hur klitoris såg ut och hörde den där förvåningssucken dra genom klassrummet!!ps. ett av de finaste ögonblicken var när lärarna kom tillbaka, såg alla målningar på tavlan - och så fick jag gå igenom allt igen, för de ville ju såklart också veta vart p-punkten sitter, hur klitoris är uppbyggd och det där med ringmusklerna. Så jävla fint.

onsdagen,

Publicerad 2011-12-15 05:07:36 i njuta,

Igår kan ha varit en av de mäktigaste dagarna i mitt liv:

 • På jobbet glider Stefan Sundström in och mina knän viker sig. När han betalar sin bok ber jag han signa sin egen som han glatt gör. Och jag berättar hur jag sett han och karl-einar häckner sjunga Barnatro på Skansen. Så jävla fint ögonblick och jag ska läsa ut boken i kväll.
 • Bondegatan, vet ni hur lång den gatan är? Jag skulle uppskatta 2km? Fotograferingen gick iaf bra, och han var ett riktigt proffs. Han har liksom fotat The Ark! Håll tummarna för att någon av bilderna blir okej, var så jävla stressad att mina ögon säkert blev helt stirriga...
 • Föreläsningen, åh så jävla häftigt. Jag, 25 elever, 2 lärare och 45 frågor - det var stelt som fan i början, men när jag fått ut lärarna gick det fantastiskt. Världens bästa känsla när de gjorde återkopplingar och kom med följdfrågor <3
 • Milton!! Sen åkte vi hem till Sanna och Kotten och lilla Milton! Hur kan en så liten varelse skapa så mycket kärlek? Jag vill också ha en liten bebis! Iaf för kanske en vecka? Världens finaste unge.

Idag väntar jobb, lunch med Emily, plugg, biomyskväll med Isabella och sen ska jag dö i min ziperall.

denna dagen, ett liv.

Publicerad 2011-12-14 04:52:50 i min vardag,

04.00 - uppstigning
05.30 -11.30 - jobb
12.10 12.30 - fotografering för bylinebild till VeckoRevyn (inklusive invigning av puder...) och jag ska gärna ha något vitt på mig. Det blev syrrans gamla vita sovlinne anno 2003.
13.20 - 16.00 - FÖRELÄSNING!
16.30 - myshäng och efterdö

OM jag är redo!ps. vaknar med frasen "jag blir hellre ensam än lycklig med någon annan", och kommer till slut på att det är Bännö Serenad av Håkan. Hur jävla fin är inte den?!

ps 2. loggar in på fb och har 39 händelser. Får för mig att jag är populär för en liten mikrosekund. Tills jag ser att det är en och samma person som likeat bilder. Som dessutom inte alltid är på mig...

morgondagens agenda,

Publicerad 2011-12-13 21:00:53 i Sex osv.,

Har putsat det sista och lagt till lite bilder bland all text. Nu tror jag att jag är färdig, eller det är snarare så att jag kommer inte ha en minut över innan det är dags - så jag är färdig!

Och detta är det jag bestämt att jag ska prata om, sen kommer det nog bli lite diskussioner och spontana utsvävningar. Blir lätt så. Jag är så jävla taggad!


}Könssjukdomar
}Kondom
}Andra preventivmedel
}Orgasm och sexuella praktiker
}Myter och andra frågor
}Frågestund?!

matt,

Publicerad 2011-12-13 19:40:05 i min vardag,

Jag har inte den där egenskapen i mig som tycker att smink är kul. På sin höjd byter jag färg på nagellacket någon gång i veckan, utöver det kör jag på mitt vanliga svarta smink och rött läppstift vid festligare tillfällen.

Men nu, nu har jag blivit med puder. Jag gick fram till första expedit jag såg, sa att jag behövde det enklaste och bästa puder som ger en matt effekt för en fotografering. Efter 17 alternativ tog jag första hon nämnt.140kr. För lite puder? Som jag kommer använda kanske tre gånger? För dom här 140 kr hade jag kunnat köpa -14 cheeseburgare, 1.4kg marabou choklad, minst 10 7.2, en ceasarsallad på östgötakällaren, en hel utekväll, nästan en hel SL-remsa, en dvdbox med en sämre och inte så omtyckt serie, eller vad som helst egentligen.

magiskt datum,

Publicerad 2011-12-13 09:31:49 i Sex osv.,

Juste, om 364 dagar är sista chansen på 99 år att göra något på ett magiskt datum. Då blir det ju 121212, och med tanke på hur fullbokade alla vigselförättare och kyrkor var under 111111 tror jag att det kommer vara fullsmockat nästa år... Så pass på!


Jag tycker dagar som dessa är riktigt spännande - media blåser upp det och folk blir som galna, över ett datum? Det är ju inte direkt så att ett giftermål blir lyckligare för att datumet matchar... Eller är det jag som har en bitter inställning?ps. minns ni också vad ni gjort dom tidigare åren? Jag minns 080808, då var det ju 08-festen. Resten av dagarna har jag nog missat.

ps 2. eller så kanske jag slår på stort och själv gifter mig. 364 dagar är ju faktiskt väldigt många dagar och många tillfällen att hitta någon att vilja dela en skagentårta med.

fitta och kuk,

Publicerad 2011-12-13 09:07:15 i Sex osv.,

Visst känns det som en ganska bra inledning - att ta upp dessa ord och inleda med att jag kommer att använda dessa genom hela föreläsningen, om det är okej för alla som är med i lokalen givetvis.
- men sen jag själv började med dessa ord har jag svårt för att använda andra tituleringar på kön.

Snopp och snippa - är för barn
Penis, slida, vagina - känns kliniskt och ord som sjukvården använder


Sen finns det (tyvärr) över hundra andra benämningar på kön och som är enligt mig antingen urkorkade, förlegade, missvisande eller förtryckande. Och jag kan inte se något fel med att använda just fitta och kuk. Visst att idioter använder dessa som svordomar och i negativ bemärkelse - men det går ju att förändra, eller hur. Gör om och gör rätt.


Högre upplösning?

Publicerad 2011-12-13 08:56:52 i Sex osv.,

Har suttit och skrivit sedan 06.15 och börjar känna mig ganska nöjd - det kan inte bli annat än succé. Dessutom så slog det mig att dom vet ju inte allt jag ska prata om ---> det är ju jag som bestämmer upplägget och publiken får göra massa instickare, ställa frågor och hänga med på allt. Från början kändes 2.5h dööömycket, nu undrar jag om det ens räcker till allt jag vill säga...

Och det här med datorkunskap, hur ser en om en bild har låg eller hög upplösning? Och vad är en upplösning? Har det med pixlar att göra? Vad gjorde jag på mediakommunikations- och datorkunskapslektionerna då jag inte lyssnade?

- denna bild har tydligen för låg upplösning... Hur fan en nu ser det?!

denna måndag,

Publicerad 2011-12-12 22:55:08 i min vardag,

 • Urnsättning. Sätter nog punkt där.
 • Möte med min terapeut som jag inte sett på tre år! Hon minns mer än jag gjorde från den tiden och fick mig att knyta samman säcken och mitt liv sen dess. Fina hon. Kunde minnas alla mina kärleksträd, familjemedlemmar och saker jag ältade då. Och en mening har fastnat - "Så Caro, detta är alltså första gången på tre år som varken du eller någon i din familj är dödligt sjuk? Nu är det så att säga lugnt?!". Och ja, så lugnt det kan bli? Jävla fina människor som har permanenta platser i mitt hjärta - nu håller ni er hela, helst glada och friska <3
 • Halvbölat över en svintråkig tenta, läst om uppgiften och ser att den inte ska vara inne förrän den 3jan, och inte nu på söndag... Stenen faller från min mage och jag skjuter fram den ett tag till.
 • Fått en tid för fotografering för Veckorevyn! Heja heja, ett steg närmare en färdig spalt!
 • Fått ännu en artikelförfrågan för Veckorevyn, som ska in ikväll! Heja! --> KLART!
 • Fnulat, fnissat, förundrats och fixat med min föreläsning på onsdag! (hur många f-ord fick jag inte in där!?) Och jag tror att det kommer bli helt fantastiskt. Fenomenalt och fabulöst.
 • Tränat två pass på raken - och mina småsceller jublar och jag kommer förmodligen att grina pga träningsvärk imorrn. Var länge sen jag fick flaxa så mycket med armarna.

Resten av veckan kommer jag ägna åt att att klara uppgiften, träffa Isabella, luncha med Emily, träffa Jennie, träna, läsa Virginia Woolf, hålla min första föreläsning, kanske dricka öl?, och så vill jag träffa Sanna och lilla Milton!! 

guldkorn,

Publicerad 2011-12-12 20:26:40 i Sex osv.,

När jag höll mina första utbildningar för Colour of Love i våras höll jag det tillsammans med en annan som också skulle göra det för första gången - med andra ord var vi jävligt nervösa. Jag pendlade ner till Karlstad, glömde bort mammas hjärtmedicin och bestämde mig för att bara köra. Det värsta som hände var att vi glömde tränisarna i stockholm och att deltagarna åt upp alla bananer så vi kunde inte genomföra kondomträningen...
- och personen jag var med älskar att göra blanketter och få folk att fylla i dessa, och vi fick så jävla mycket fint beröm att jag bölade på tåget hem.

Frågade om jag kunde få en sammanställning av detta, och då skrev A en egen lista åt mig då ursprungslistan är lite försvunnen:

Du är kanon!
Du har ett underbart sätt!
Din styrka är att du kan så himla mycket om lust, anatom och att du inte är rädd för att prata om det!
Du är en otroligt bra informatör!
Folk lyssnar när du pratar och du skapar en avslappnad stämning på utbildningarna du håller i!
Du är flexibel!
Du ser utmaningar där andra ser problem, du hittar lösningar
Du är schysst och samarbetsvillig mot dina kollegor!
Du respekterar varje enskild individ!
Ditt skratt smittar av sig!
Folk vill jobba tillsammans med dig!
Du är omtyckt och uppskattad!
Du har ett brinnande intresse!

-Du är helt enkelt kanonbra på det du gör!

Det är så jävla lyxigt att jag får jobba med världens finaste och bästa människor <3 ni är så jävla fina guldkorn!

snabba puckar,

Publicerad 2011-12-12 18:03:49 i Sex osv.,

Fick en förfrågan om ännu en text för Veckorevyn nr 2, denna gång om ämnet otrohet. Hur stort är inte det ämnet? Så många infallsvinklar, åsikter och tår som en inte får kliva på. Gigantiskt och så sårbart ämne - för har vi inte alla någon form av relation till just otrohet?

Hur lätt är det inte att dricka en öl för mycket, fastna i någons ögon och vakna upp med råångesten som hamrar sönder bröstet dagen efter. Eller vara den som blir sviken, bortgjord och utsatt för allt det hemska. Vet faktiskt inte vilken känsla som är värst, och jag har ändå varit med om båda rollerna...

Håkan spelar högt i bakgrunden, texten är klar och jag ska fylla på endorfinkonto med dubbelträning.

ps. och det bästa med träning, förutom att det är svinbra för kroppen - att jag slipper tänka på allt som annars snurrar runt. Under träningen har jag fullt upp med att hålla koll på armar, ben, höger, vänster, fram och bak. Jag ser nog mest ut som en nykläckt fågel som precis blivit utkickad ur boet. Eller eljest.

min pappa är död.

Publicerad 2011-12-12 09:25:15 i min vardag,

Jag gillar inte frasen "XX har gått bort", för då tolkar jag det som att personen ville det eller att det var något som var meningen. Eller det låter som det iaf.Och det här var det ingen som ville. Dessutom tror jag att det sjunker in i mig lite mer för varje gång jag säger eller skriver det, millimeter för millimeter och sakta sakta låter jag det sjunka in. Men fortfarande helt oförståligt.

Ibland tror jag att folk uppfattar mig som kall, stenhård eller bara platt när jag säger så, det kan liksom skapas som en liten tics i mottagarens ansikte när jag slänger ur mig att min pappa är död. Men det är ju så det är. Och det skulle ju inte göra mindre ont i mig för att jag sa att han hade gått bort. Gått bort var då? På fest? På möte? På middag? - vem uppfann frasen som vill släta över döden?


på riktigt.

Publicerad 2011-12-11 23:44:57 i Sex osv.,

Googla, youtuba eller bara köp filmen - slutscenen när hon ger ett av sina diamantörhängen till honom och den där kyssen, det måste vara filmhistoriens vackraste scen!Det är små scener som denna som får en att tro på kärleken igen. Eller iaf skapa det där suget i magen igen och den där viljan att tro att det finns bra kärlek, den som är på riktigt.

and the door it opens way back in, or is it way back out.

Publicerad 2011-12-11 23:05:42 i min vardag,

Den här helgen har varit fenomenal -

Landade några timmar för sent efter tre fantastiska dagar i Berlin med de bästa systrar ni kan tänka er. Jobbade 9h som kändes som en kvart. Årlig Hjärtansmiddag med den finaste släkt som är så glada för min skull, peppar, är stolta och som inom kort ska bli trogna prenumeranter av VeckoRevyn. Dessutom är det fint när de stämmer upp i gamla progglåtar som alla kan sedan länge. Sovit för lite men ägnat tiden åt fantastiskt hångel och samtal jag inte kan tröttna på. Adventsfika med syskon och barn, starkglögg och nybakade lussebullar. Fått världens bästa uppdrag inför veckan, min första föreläsning! + att jag fortfarande knappt kan tro mitt nya jobb på Veckorevyn, den peppen är oslagbar. Och finaste Anna kom förbi och timmar flög förbi, som jag saknat henne. Ett fint samtal med älskade Ellen som jag saknar minst fem gånger om dagen. Och nu ligger jag nerbäddad i ziperallen och ser en av de bästa filmerna i historien - The Breakfast Club.Och om exakt tolv timmar har urnsättningen för min pappa varit. Den kontrasten tar luften ur mig. Hur kan jag någonsin göra mig redo för en sådan sak? Det är ju omöjligt? Jag bara hoppas att jag går några steg framåt efter det är över. Det kommer aldrig någonsin att vara över, men att det iaf går i rätt riktning.

sexexpert!

Publicerad 2011-12-11 21:17:54 i Sex osv.,

Åh. hur jävla stort är inte det jag ska göra nu i veckan? Jag får fjärilar i magen bara jag snuddar vid tanken på att jag ska hålla min första föreläsning! Pratade med läraren tidigare idag och nu har jag fått materialet - en hel drös med kloka, intressanta och bra frågor från en bunt elever. Ska ägna kvällen åt att läsa igenom och försöka kategorisera, imorrn ska jag trolla med knäna och göra en ball powerpoint. Har tom för mig att jag har MVG i datorkunskap? Så svårt kan det ju inte vara...

ps. vet ni vilken jävla positiv käftsmäll det är få höra att jag är ditkallad i egenskap av sexexpert. Så jävla fint.

andra eller bägge planhalvor,

Publicerad 2011-12-11 20:56:03 i Sex osv.,

Jag är i överlag förtjust i ordspråk, ordlekar och vardagliga sägningar - men den där känslan när en förstår hur det ligger till och anledningen till dess uppbyggnad är inte alltid lika rolig. 


Hur många har inte fått höra frasen "Så du spelar liksom på andra planhalvan? eller Spelar du på bägge planhalvor?!!" - alla som någon gång råkat nämna att en dejtat, legat med eller typ tittat åt en person som tycks ha samma kön som en själv så är det alltid någon som säger detta.


Jag har fått höra bägge fraser väldigt många gånger, och jag minns hur jag och Biffen brukade diskutera detta och han menade på att det var ju toppen, för då hade jag ju dubbelt så många att välja på...Men det var inte förräns igår som jag insåg vad den meningen syftar på - att en från början ska spela på en viss sida av planen - dvs den heterosexuella planen, och om en då inte gör det så spelar den på andra sidan planen eller på bägge, som indikerar på att en antingen är homosexuell eller heterosexuell.Så jävla tröttsamt. Dels att folk oftast älskar att dela in människor efter deras sexualitet, och dels för att jag fått frasen upprepad i snart 10 år utan att fatta själva grunden.


ps. och nej, jag bryr mig inte överdrivet mycket, jag mest himlar med ögonen åt människor som gör detta med indelning per automatik.

f-ö-r-e-l-ä-s-n-i-n-g!

Publicerad 2011-12-10 15:46:19 i Sex osv.,

Jag har fått min första förfrågan om att hålla en föreläsning! Detta är så förbannat jävla fint och stort!! OM jag är peppad? Phuck nervositet och illamående - jag ska få hålla min första egna föreläsning, för att jag är jag och för min kunskap!!

Ska träffa en imorrn och gå igenom själva upplägget och sånt. Det kommer bli fantastiskt. Helt jävla fantastiskt. Det kommer vara på en gymnasieskola, får väl bära klackar el nått så att jag inte passar allt för bra in i mängden... Men vad detta kommer att bli bra!


Och detta ska firas!


ps. vill du ha en föreläsning eller dylikt, maila på fragacar0@hotmail.com

arbetarägt eller aktiebolag?!

Publicerad 2011-12-10 10:38:50 i min vardag,

Det här med eget företag, hur mycket är det inte att tänka på? Min kära mor som är ekonom blev helt till sig när jag i förbigående berättade om mina planer + att jag har fantastiska Sandra som är revisor och själv ägare till två företag!

Jag ser framför mig små fina visitkort som jag kan dela ut med mitt eget namn på och någon form av titel. Och alla långa inbokade föreläsningar där jag får bestämma själv vad jag vill prata om och vilken information jag vill lära ut. Åh, vilken jäkla dröm!ps. och jag som snodde mammas hjärtmedicin för att hålla en 5min lång redovisning på lilla THG inför min egen klass - och nu drömmer jag om att hålla föreläsningar inför fullsatta salar!

ack fina berlin,

Publicerad 2011-12-10 10:33:55 i resor,

Efter en fruktansvärd kväll då vi ägnade timmar åt att ligga på flygplatsgolv alternativt stålstolar, utan någon information och ett hot från min sida att bränna våra "presentcheckar" på 30 snickers - landade vi i Stockholm enbart 4h för sent.

Men vilken resa! Åh, vi har ägnat dagarna åt att vandra 17mil åt olika håll, äta mat från alla världsdelar, handlat väldigt mycket halsband (jag!), plankat på tyska tuben, läst böcker och bara varit. Lika skönt som behövligt. Åh, mina fina systrar - tack för bästa återhämtningen <3


ps. har över 300 bilder att gå igenom, och som min kära syster påpekade "måste du ta alla bilder så att man blir åksjuk?!".

Skottland nästa?

Publicerad 2011-12-06 13:30:40 i resor,

E - Åh Caro! Vet du, när jag kom hem läste jag att dom har världens största marknad i Camden! Second hand-marknad!! Fan att vi inte åkte dit!!
C - Jag sa ju det!!
E - Nej det sa du inte...
C - Det jag sa om att det bara var knark där var ett skämt, som jag sa resten av resan. Skulle aldrig nämnt det där med knark. Det var ett svindåligt skämt och varken jag eller ni skulle ju aldrig knarka!!
E - Nej fast när det där med musen hände trodde vi fan det. Jag har nog aldrig sett dig så arg!
C - Nej jag vet, och sen skämdes jag för mycket för att säga förlåt, så jag la mig bara och grät, haha!
E - Vilken jävla resa det var!
C - Nästa resmål blir Skottland!! Och Loch Ness! Jag kan se oss ligga där i någon skogsdunge, käka chips och spana efter monstret!!
E - Ja! Och bo på något mysigt ställe! Där det finns riktig mat och trevliga människor.
C - Ja, som kanske en liten farbror och tant äger, så kan dom bjuda på nybakat bröd och te som de kokar i kittel! Eller kanske kastrull?


Nej, nu tar jag semester! Ta hand om er finingar <3

ny kraft och nya krig.

Publicerad 2011-12-06 11:33:57 i min vardag,

Var hemma en snabbis, gjorde samma sak som jag gjort sedan den 4okt. Går in med skorna, tar en menthol, ser ut över gården, blickar upp mot himlen och tankepratar med pappa. Svär över saknaden, försöker pressa fram några tårar men det är helt torrt och blankt. Raffsar ihop det mest nödvändiga och går ut igen. Tror jag har sovit två nätter där under hösten? Och hela sommaren bodde jag i en väska och flängde mest fram och tillbaka. Idag tvingade mig själv att sitta ner och bara andas, försöka att inte fly utan bara vara.

Jag strök hela veckans att-göra-lista och skrev dit fyra saker; måla naglarna, hitta passet, träffa adam och resa bort. (och alla dessa krav som jag jämt har, varför har vi människor så jävla mycket krav? Sockerfritt, mindre alkohol, mer träning och ingen rökning. Heltidsjobb, kåt glad och tacksam, vara nöjd med sig själv samtidigt som gymkortet bränner i plånboken. Och alla kurser jag ska klara av samtidigt som jag vill ta körkort och plugga upp min spanska igen. I vår tar jag körkortet och läser spanska steg 3 igen.)


Nästa vecka blir en nystart. Då ska jag svara på alla era mail (svaren kommer! jag har dom färdiga i huvudet, ska bara koka söderte och skriva ner dom!<3), ta tag i tentan, slänga ut lite möbler och bygga ett hem jag vill bo i. Hitta en ny kombo som jag inte kommunicerar med via lappar (Förlåt F, detta år har varit kaos!!) och våga leva och bo i lägenheten. Ta tag i allt det där som jag duktigt skjutit framför mig, blundat för eller bara ignorerat till döds.
- urnsättningen är den 12, kanske efter kommer jag förstå? Kanske då kommer jag att börja sörja? Kanske då kommer jag att kunna gråta? Kanske då kommer jag kunna lugna ner mig och inte vilja fly från sorgen.


Det här livet alltså. Fyllt med så jävla mycket helvete och skit. Och alla dom där stunderna som en aldrig vill ta slut. Så mycket kärlek, skratt och fina samtal, hetsiga diskussioner och själar som klickar, på riktigt. Händer som passar, hjärtan som kan slå som ett och den där känslan av att det som händer är på riktigt-riktigt.

Nu ska jag läsa ut Avig Maria av Mia Skäringer i ett hett bad. Jag älskar denna kvinna, hon kan trolla med ord och varje mening går rätt in i mig. Jisses så bra hon är, helt jävla överfantastisk. Vi hörs igen när jag är tillbaka. Puss


ps. detta kan vara vara höstens bästa låt. Jag och min kollega har tjafsat en del om den och jag har slutligen gett honom rätt, den är fantastisk. När Håkan ropar upp Plura på scenen, det är oslagbart. Jag hatar fortfarande Plura, men åh vad bra den är.

under sommaren är alla odödliga,

Publicerad 2011-12-06 09:19:15 i party-larty,

Vi har alla varit där och varje år får vi en ny chans. Att göra den här sommaren till den bästa av alla somrar. Vi står framför en gigantisk lucka som ska fyllas till max med minnen, hångel, soluppgångar, dans, dans, dans, kall öl, allsång, skratt, flörtar, ligg, glass som smälter, iskalla bad och alla saker som en inte får missa, för det kan ju vara försent.

ps. sommaren 2008, hur fin var inte den? Jag skriver på mammas dator, det är här alla fynd finns.

160 ord per fråga,

Publicerad 2011-12-05 21:40:01 i min vardag,

Hur är det egentligen möjligt att se två supergigantiska och megaviktiga filmer med hur mycket budskap, känslor, kärlek, queert tema och en jävla massa till,

+ läsa queerfeministisk agenda av fantastiska Tiina Rosenberg,

+ svara på fem gigantiska frågor,


och enbart få svara med 800 ord.Hur är det möjligt? Jag skulle utan problem kunna skriva 5 a4 på en timme. Det är fantastiska filmer och boken är jävligt bra och frågorna är intressanta och jag går igång rent intellektuellt på detta ämne. Jävla skitregel.ps. för övrigt funderar jag på att slänga min mobil åt helvete. Jag missar samtal och jag får inte dom sms jag vill ha. Eller jag får dom men från fel personer.

ps 2. + att jag har en annan tenta som väntar, och jag förstår inte ens beskrivningen? Ska typ läsa Amelias relationsspalt och analysera ur ett själavårdsperspektiv? Det är ju som att analysera mina egna svar i Veckorevyn ur kristna brillor.

att klippa band.

Publicerad 2011-12-05 18:20:49 i Sex osv.,

Något säger mig att det är borde vara lika svårt att klippa band med en människa, som det är att våga släppa någon nära. Riktigt nära. Familjenära. Syskonnära. Intressenära. Hjärtnära. Nära.


Boye skrev att visst gör det ont när knoppar brister. Fina kloka Boye.Men det gör inte ont. Inte ens lite. Mer som den där känslan när en låter små stenar glida mellan fingrarna och låta de trilla ner i vatten och bara njuta av det där ljudet som uppstår. Nu är dom borta ur mitt liv.

materiell lycka,

Publicerad 2011-12-05 15:29:44 i resor,

Har äntligen gått igenom alla 700(!) bilder från London! Hur hann jag med att ta så många bilder? Världens bästa resa, och jag tänkte börja med att visa mina fynd. Jag vet inte hur jag hann med att köpa allt, och hur jag fick hem allt? Jävla ryanair och deras regler...


- fina teburkar med fint te från Harrods.

- jag fastnade för guld, djur och halsband på denna resa

- och min vinter är räddad! De två sista säsongerna av L Word som knappt finns i Sverige!! <3 + världens bästa film, the Breakfast Club!

- hittade världens minsta second hand bokhandel i Brighton. Påminde lite om bokhandeln i Skönheten och Odjuret, med en stege och en snäll liten farbror. Fyndade denna för 1,5 pund. En fantastisk och stenhård bok om feminism.

- och två klassiker som var lite för snygga och billiga för att ignorera.


ps. kläder kan det komma bilder på senare. Just nu ligger allt i plastpåsar på balkongen...

flatlöss,

Publicerad 2011-12-05 05:10:19 i Sex osv.,

Jag tror jag läste detta ord första gången i Mian Lodalens Smulklubbens skamlösa systrar, som för övrigt är en av de bästa böcker jag någonsin läst! Och jag tror det var där jag fick för mig att det hette flatlöss just för att det var främst flator som hade dessa löss...


Och det hängde kvar i väldigt många år, fram till kanske ett år?! Och jag var så arg och besviken på samhället som liksom dedikerat en hel könis till flatorna!!


Tills det var en klok person som förklarade för mig att det var för att själva lössen är flata, alltså platta, som att de kallas flatlöss. SÅ det har inget att göra med vilka som oftast har denna könis och inte!
ps. vad det gäller könisar och flator kan vi ta det senare.
ps 2. och för er som läst Denise Rudbergs fantastiska första trioserie så minns ni väl scenen när Eva drar ner byxorna och ska kissa, och ser hur det kryper flatlöss över hela skrevet!!

sluta rätta era barn!!

Publicerad 2011-12-05 04:55:58 i Sex osv.,

Det finns ett moment i denna värld som ger mig tics i ögonen. Det är när föräldrar är med och "rättar" sina barn. Och de rättar helt åt helvete och jag kan inte förstå föräldrarnas problem? Tre extremt vanliga scener i butiken:

Random barn 1: Åh, den här kan vi ju köpa till honom!!
Random mamma 1: Hehehe men lilla du, det är ju en tjej på framsidan! Nähä du det går ju inte. Du får hitta något annat!!

Random mamma 2:Men oj, är pappret rosa? Nä det går ju inte. Paketet är ju till en pojke!! Eller hur? (tittar menande på sitt lilla barn på max 6år...)
Random barn 2: Ehe nähä?

Random mamma 3: Oj, ett rosa bokmärke? Fast boken är ju till Pelle, som är en kille... Du har inga andra färger? Titta nu blev det ju rätt! (tittar menande och lite läraraktigt på litet barn)
Random barn 3: Mhm?


Vad är det för fel på vuxna jävla människor som gör så? Jag kan knappast tro att en unge på fyra år hittar på själv att det finns speciella tjej och killfärger, och gör det det är det bara ännu ett fruktansvärt exempel på hur lätt det är att trycka ner könsroller och genus i halsen på barn... Jävla vuxna! Jag kan inte komma på ett lämpligt motiv till dessa rättelser?

gud och jag,

Publicerad 2011-12-04 12:10:03 i min vardag,

Brukar ni också samtala med gud? Även om ni inte tror, visst händer det att en råkar blicka upp mot himla, svära några fula ord, ropa på hjälp eller bara fråga vad i helvete det är som händer med världen? Jag brukar främst göra det sista. Det blir som en form av skriktankar, brukar ungefär låta något i stil med "Hörru du jävla phucking anal-slickar-gud, nu är det du som ser till att det händer något i mitt liv! För jag kanske dör av tristess. Ba kör! Jag är redo för vad som helst!"...

Sist jag gjorde det var jag på tåget ner till Kristianstad och där vet vi alla vad som hände, och livet har väl inte riktigt blivit sig likt sen dess...


Fast igår gjorde jag något liknande, och nu vet jag inte riktigt om det är hemligheten eller gud, eller bara jag själv? Men kul att det händer saker iaf.

helt ok läxa,

Publicerad 2011-12-04 12:04:46 i min vardag,

Fast det blev helt okej ändå. Jag jagade söder runt i jakt på mina filmer, hittade båda + massa godis. Sen hade vi filmmys framför Brokeback Mountain. Finns det en bättre film? Det var för många år sen jag såg den, ska bli mitt kommande bakgrundsljud hemma. Så mysig, fin, ärlig och helt jävla fantastisk.

M - Men nä, nu håller jag med Jack! Ska dom inte äta annat än bönor?
C - Mhm, men Ennis åt ju inte soppa...

M - Men usch! Nu fryser ju tom jag!! Du ser ju hur kallt dom har det där!
C - Men det är ingen livesänd dokumentär vi tittar på! Utan en film. Dessutom kryper han nog in i tältet snart ska du se...

,

Publicerad 2011-12-03 20:56:16 i min vardag,

Jag måste plugga på en lördag kväll för att jag jobbar för mycket och nästa vecka ska jag iväg på en till resa med mina kära systrar. Destinationen är fortfarande hemlig för 1/3! Men ändå, plugga på en lördag.
Dessutom är jag svinsur, hatar dålig kommunikation och vill få tag på fröken L, helst imorgon.Men visst vänder det snart. Säg att ni också känner det? Snart kommer något fantastiskt, stort och magnifikt att hända, jag bara känner det.

lördagsmys,

Publicerad 2011-12-03 10:33:31 i min vardag,

Har hunnit med att jogga en runda, handla inför Hjärtansmiddagen och hänga med mamma. Jag trodde hon skulle komma hem om ytterligare en vecka, så kylskåpet ekade tomt och blommorna ropade på hjälp...

M - Har du en tändare?
C - Absolut inte. (är emot att hon röker)
M - Men jaha. Är det säkert det?
C - Ja. Eller jag kanske har tändstickor.
M - Tändstickor?!
C - Ja. Eller nej det hade jag visst inte heller. Tyvärr. Se det som ett tecken från Gud!!
M - Vasarusaru?
C - Se det som ett tecken från Gud!
M - Määäh! Jag tror ju inte ens. Och det gör inte du heller.
C - Nej visserligen inte. Men iaf. Titta istället på mina fynd!

Och så visade jag mina joddpush för 100kr. Hon övervägde genast att sno dom. Är det inte lite läskigt fast samtidigt fint när en ser sina egenskaper i sina föräldrar?

stockholmsromantik,

Publicerad 2011-12-02 23:16:56 i min vardag,

Bland det sorgligaste jag vet är att se när föräldrar röker tillsammans med sina barn, det skär i mig när jag ser hur de skickar tändaren mellan sig och blossar i sig gifter. Min pappa trodde att jag hade provat att röka max 2gr i mitt liv, vilket han godkände. Jag och min mor har rökt en gång vid samma tillfälle och det var i väntan på pappas begravning. Utöver tillfällen som innefattar andnödsångest undviker jag rökning.

Och bland det finaste jag vet är när vuxna människor använder plånböcker med kardborreöppning. Det känns så sårbart, stöldbejärt och ynkligt. Som att personen en gång fått plånboken och aldrig tänkt att den kanske behöver en ny, som inte är lika snäll och mjäkig.

Och jag vandrar hem genom söder medan kylan biter mig i kinderna och Ellen skrattar från Norrland genom telefonen. Kanske tatuerar vi in något, kanske dricker vi bara öl och dansar, kanske kommer det bli det bästa lovet någonsin? Mitt fina bollplank. Jag gick förbi ett par som kysstes i sin egna bubbla medan himlen sken av färgglada fyrverkerier - finns det något som värmer mer än sånt?


Och jag inser att jag är väldigt bra på att planera och fokusera på framtiden. Att jag hellre blickar framåt, eller till viss del bakåt, men aldrig vill tänka på nuet. Jag visualiserar stora planer och njuter visserligen när de går i uppfyllelse, men vill inte stanna upp. För jag vet att han inte är med och delar det som jag vill dela på samma sätt längre. Då lockar framtiden mer än nuet. För visst kommer 2012 bli ett fantastiskt år?

kärleksbrev,

Publicerad 2011-12-02 15:25:21 i Sex osv.,

Det känns alltid som att en missat massor när en går igenom all post som kommit medan en varit borta. Denna gång var det mest blaha, men i ett av breven var det nyheter från RFSU, lite foldrar och en röd liten lapp! <3

signatur,

Publicerad 2011-12-02 14:28:19 i min vardag,

Nytt uppdrag, jag ska skriva min egna signatur, fota och skicka in till Veckorevyn - som sen ska gå i tryck tillsammans med mina sidor.

Det kanske låter som världens häftigaste steg i rätt riktning. Men skapar även en liten klump i magen. Jag vet att det är bannlyst och urdumt att klanka ner på sig själv, och detta är enda gången jag tillåter likväl mig själv som andra att göra det - jag har urusel handstil.Såååå, nu ska jag ägna lite för mycket tid att få till en riktigt snygg autograf. Jag minns när vi var små och mina vänner drömde om att bli popstjärnor och ägnade timmar åt att öva inför sin framtida karriär. Jag läste väl en bok eller två under den tiden... Fan, jag skulle ju också ha övat då.

- oj oj oj! Vilken av dessa ska jag välja?! Svårt val, mycket svårt val. Fan att jag inte kan skriva bättre. Det är som att min hjärna lagt fokus på massa annat istället för det, typ.


ps. är inte det ironiskt? Att jag älskar att skriva, men kan knappt läsa min egen handstil? Om jag riktigt koncentrerar mig kan det bli läsligt, enligt mig iaf.

ps 2. finns det någon form av skola för vuxna där en får lära sig skrivstil? Jag lärde mig aldrig... Mamma upptäckte att jag hade gömt både matteboken och skrivstilsboken i trean och jag fick välja en att fokusera på. Det blev matten...

starbucks,

Publicerad 2011-12-02 10:26:27 i resor,

Jag har i hela mitt liv varit en samlare. Jag samlade på allt som gick att samla på som barn. Det gick så pass långt att mina fina föräldrar rensade min dagishylla när jag sprungit in på dagis, och rensade och slängde saker ur mitt rum så fort jag var ur sikte...


Numera är jag dock mycket mognare. Jag har förminskat detta samlingsbehov till en sak, muggar från Starbucks.
- så pass moget att jag enbart måste ha en mugg från varje stad jag besöker...


- dock fanns inte Britghton, dom gjorde inte sådana tydligen?! Hur kan dom inte? Brighton är ju världens gulligaste stad!

- och en liten kaffebehållare med ett sött litet kaffemått!

- och en liten specieal edition christmasmug med kaffe och en liten chokladpeng!

greetings from High Valley,

Publicerad 2011-12-02 10:22:23 i min vardag,

Det var riktigt behagligt att komma hem, duscha av sig London (med allt vad det innebär...) och somna i sin egen säng, med sina egna lakan, sin egen groda att skeda och sin egen pelle Svanslösfilm som bakgrundsljud.

Men, jag har haft det så jävla bra! Riktigt jävla bra. Men mer om det senare, nu måste jag packa upp alla rester från allt urbraiga, duscha igen och ta tag i livet som tydligen passerat i sthlm.


- trott eller ej, men jag ser piggare ut än vad jag känner mig. Och jag känner mig som en som inte sovit mer än 5h/natt i 5 dagar. Eller lite mer som murbruk.

Om

Min profilbild

Caro Wikbro Carlén

jag arbetar som sexualupplysare och har huvudfokus hivprevention och säkrare sex. förutom det gillar jag att läsa, feminism, hångla med min donna, mina queens, New York, att äta, vettiga serier, genus, att resa och att diskutera. och det är ungefär det jag bloggar om.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela