kära tomten...

... ge mig dessa små skitsnygga och översexiga stycken inslagna i ett paket med röda snören! Dragkedje-detaljen är så otroligt sexig att jag inte riktigt vet vart jag ska ta vägen!ps. gärna Johnny Depp eller Jude Law för en natt också så att jag får någon att visa upp mig för ;)

givande timmar.

Åh, jag känner mig alltid så lycklig efter min kvällskurs på onsdagskvällarna. Man sitter där tillsammans, alla är där av olika anledningar och med olika kunskapsgrunder - men alla vill lära sig och tycker det är intressant. Åh, det är så stimulerande med sådana föreläsningar när föreläsaren och klassen liksom samspelar, den ena vill lära ut och den andra vill lära sig! Dessutom tas det alltid upp saker som jag vill lära mig, och som jag tycker är intressant! Idag handlade det bland annat om olika sätt att behandla HIV-smittade, först hur det gick till i ett rikt land som Sverige, och sen andra delen handlade om hur det går till i ett fattigt land som Kenya. Riktigt intressant att se hur det går till i olika delar av världen.

Och återigen vill jag bara packa en väska och åka ut i världen för att lära ungdomar om sex, kärlek, hur viktigt det är att skydda sig och rätten till sin egen kropp!

städa som en pinupa?

Första tvättomgången är igång och jag ska snart sätta igång med dammsugning och skurning. Hela lägenheten ska likna en skurmedelreklam när jag är klar! Dessutom har vi fått någon äcklig invasion av bananflugor!! Så jäkla äckliga, så små och så många. Någon som vet var fan dom kommer ifrån och hur man blir av med dom? Vi har inget äckligt som ligger framme och ruttnar, utan dom har bara kommit! Tips mottages!

För övrigt skulle jag gärna svida om till det här, skulle säkert göra städningen roligare!


jag vill ha jul!

Sitter och myser framför Håkan Bråkans julkalender, den ligger garanterat på topp 3 hos mig! Den är så jäkla klockren, personerna och replikerna - det går inte att inte älska den! Jag är helt övertygad om att barnfilmer går att se ur två olika dimensioner, en barndimension och en vuxendimension, och eftersom jag är vuxen till åldern men barn till sinnet(som typ alla mina älskade vänner) så blir ju alla barnfilmer dubbelt så roliga!

Åh vad jag längtar till julen! Iaf till december månad när snön börjar komma, man har tända ljus hela tiden och man har bakkvällar och får äta hur mycket lussebullar och pepparkakor som helst! Man har adventsljusstakar i alla fönster och man får gama hur mycket julskinka som helst! Åh vad jag vill ha jul nu!


,


I found a way to let you in
But I never really had a doubt
Standing in the light of your halo
I got my angel now

It's like I've been awakened
Every rule I had you breakin'
It's the risk that I'm takin'
I ain't never gonna shut you out