feministisk aw

Ett tips till alla ni som bor i Stockholm med omnejd - på onsdag ska Leopard förlag ha en feministisk aw tillsammans med Novellix. Hurra!!
 
Upplägget är ungefär såhär: 
- det bjuds på bubbel
- en får en goodiebag med böcker från både Leopard förlag och Novellix
- massa fab feminister kommer vara där
- ljuvliga feministiska författare kommer hänga där
 
Jag är löjligt pepp över detta upplägg, och självklart kommer jag att vara där. Vem kan banga på bubbel, böcker och ljuvliga feminister? Förmodligen bara dårar. 
 
Här kan du köpa biljetter! Jag hoppas att vi ses där <3 
 

gifta vid första ögonkastet säsong två

 
Fattar ni min lycka? Gifta vid första ögonkastet är tillbaka med en säsong två!! För er som missat den första säsongen av den svenska versionen eller den amerikanska - sjukskriv er och se bägge. 
 
Det är tre kvinnor som blir ihopparade med tre män av fyra "experter". I den svenska versionen är den en präst, en beteendevetare, en psykolog och en samtals terapeut. 
- ja, det är heterosexistiskt och trångsynt. Men jag älskar det. Jag älskar att dessa personer vill träffa någon att älska, jag älskar att dom är redo att ställa upp i ett tvprogram som hela svenska folket kan se, jag älskar att dom blivit ihopparade av några random människor för det är så bisarrt och intressant på samma gång. Och jag älskar det!!
 
 
Det experterna gör är att gå på deltagarnas personlighet, intressen, egenskaper, rädslor, känslor, mål med livet osv. Och sen matchas dessa par fram. I denna säsong var det över 150 personer som sökte. Och dessa ljuvliga sex personer bakas samman till tre par. 
 
 
Och ja, givetvis efterlyser jag folk att diskutera detta ljuvliga program med! Så börja kolla och så diskuterar vi. 

projekt bokhyllor

- jag lämnade dessa raringar i lördags kväll med ett kaosartat vardagsrum. Jag träffade favoriterna från flatkollot och dom byggde bokhyllor åt mig <33 Blev även så pass rörd över detta att jag nästan lipade? Hormoner all over the place. 
- dessa hyllor pallar tyvärr inte att lastas för mycket. Så dessa böcker har sorterats om +
- dessa böcker som stått i två andra bokhyllor + olika högar runt om i hemmet. 
- och nu ser det ut såhär! I sista hyllan ska gröna, blåa, lila och rosa böcker stå. 


Slutsatser av detta projekt:
1) jag har sjukt mycket böcker. I de flesta fack står det dubbla eller trippla rader.
2) jag har fantastisk smak. Jag vet inte hur många gånger jag skrek rakt ut? För det finns så mycket bra böcker i vårt hem! Feministiska klassiker, flatböcker, chiclits, kurslitteratur från kriminologi och sexologi, ärvda böcker, queera skildringar och signerade exemplar av mina favoritförfattare<34567

helg av guld

Jag har haft den bästa helgen på länge. Perfekt kombo av häng med fantastiska människor, brunch, Sitges-gänget, träning, hångel, bubbel, häng hemma och mys. 

Tack livet för denna drömhelg!

Efter jobbet tränade vi och sen lagade dessa middag åt oss medan jag drack bubbel och åt pepparchips. Min bästa hobby: att någon lagar ätbara ting åt mig. Denna kväll åt vi risotto och stekt tonfisk. <333 

Vi hade en ljuvlig reunion med Flatkollot!! Det var några som saknades, men det var så ljuvligt att hänga med dessa raringar en hel kväll. Vi åt tapas, drack sangria, spelade spel och planerade resa nummer två... <33

Och vi hann även med en tur till Ikea och påbörjade detta projekt! Snart är det klart :))) 

nytt tillskott

Jag fick hem en bok i fredags av Rabén & Sjögren. M varken mer eller mindre av Petra Backström

Det är ett tag kvar till recensionsdag, så jag måste tyvärr hålla mig ett tag till. Men det är något extra med att läsa en bok skriven av någon som är född samma år som en själv. Eller är det bara jag som tänker på sånt? Återkommer med fullständig recension senare.