sexualupplysare och bokälskare

flexuell

Publicerad 2011-03-31 08:56:52 i Sex osv.,

Aleks lärde mig en ny sak igår, som vanligt. Det går inte fem min utan att jag antingen lärt mig något nytt eller asgarvat. Det är Aleks i ett nötskal, lika fylld med glädje som med kunskap. Fantastiskt.

Flexuell. En ny sexuell läggning som jag äntligen kan känna någon form av relation till. Det är lite som att rycka på axlarna, ligga eller bli kär i den en vill (exakt som jag titulerar mig!!) och en är helt enkelt flexibel!
- så otroligt jävla bra titel och den är tagen och nu redo att spridas!


- som sagt, Aleks i ett nötskal - kunskap här i form av en otroligt bra avbildning av ett ollon och detta i kombination av asgarv.

svart och kärlek

Publicerad 2011-03-31 08:46:23 i min vardag,

Inviger min nya alldeles perfekta svarta tjocktröja som jag fyndade igår. Och den är sådär perfekt mjuk, färgen är komplett och jag vet redan nu att den kommer vara söndernött och typ grå när sommaren är över.

Annars så har jag sovit fruktansvärt dåligt inatt och varit mer vaken än däckad. Värdelöst. Men i slutet hade jag en helt fantastisk dröm, vi var uppe hos Mormor och Morfar i Norrland. Morfar var vid liv, det var stor släktfest, jag vaktade min systers barn, så alla jag inräknar i familjen måste varit med? Solen sken och jag gick omkring hand i hand med M. Hela trädgården på framsiden blommade och jag pekade ut alla gömställen vi haft som barn, Morfar tittade på mig och M, skrockade som bara han kunde och kallade oss småjäntor.

Och det här kommer med andra ord bli en helt fantastisk dag. Fan vad fin dröm.

svart och kärlek

Publicerad 2011-03-31 08:46:23 i min vardag,

Inviger min nya alldeles perfekta svarta tjocktröja som jag fyndade igår. Och den är sådär perfekt mjuk, färgen är komplett och jag vet redan nu att den kommer vara söndernött och typ grå när sommaren är över.

Annars så har jag sovit fruktansvärt dåligt inatt och varit mer vaken än däckad. Värdelöst. Men i slutet hade jag en helt fantastisk dröm, vi var uppe hos Mormor och Morfar i Norrland. Morfar var vid liv, det var stor släktfest, jag vaktade min systers barn, så alla jag inräknar i familjen måste varit med? Solen sken och jag gick omkring hand i hand med M. Hela trädgården på framsiden blommade och jag pekade ut alla gömställen vi haft som barn, Morfar tittade på mig och M, skrockade som bara han kunde och kallade oss småjäntor.

Och det här kommer med andra ord bli en helt fantastisk dag. Fan vad fin dröm.

du och jag!

Publicerad 2011-03-30 22:44:23 i Sex osv.,

Jag vill bara att hela jävla världen ska veta om att det är vi två, bara vi två!

Just nu känns det som att det är uppdelat i två olika läger:
- de som är glada för min skull och får höra hela vår fantastiska historia <3
- och kukidioterna som stöter på mig, existerar i min närhet eller rent allmänt är upphuckade och inte fattar att jag inte är intresserad.


Jag var faktiskt lite osäker på hur jag skulle reagera nu som upptagen om någon skulle visa intresse eller stöta på mig, och i tidigare förhållanden har det väl varit sådär halvkul med lite uppmärksamhet och lite halvflörtning som aldrig ledde vidare (förutom under en period...)
- men då är det alltså utrett, jag blir svinförbannad och tycker att personen är ett analpucko! Känns bra att ha det avklarat.

någon som vill ha mitt gamla ragg?

Publicerad 2011-03-30 22:38:40 i Sex osv.,

Jag tänkte faktiskt ta och skänka bort honom här på bloggen. För jag tycker han är allmänt värdelös, jag har världens finaste flickvän och han är så jävla sämst. Dock har jag inte hans nr, men nästa gång han ringer kan jag säga att jag håller på att byta och bara ge den person som vill ha honoms nummer!


Q - Heeeej gumman! Hur mår du? Jag har ju försökt ringa dig! Flera gånger!
C - Mm, hejsan! Jag har varit utomlands.
bla bla bla bla
Q - Och när ska vi ses härnäst då?
C - Asså det ska vi inte. Jag har skaffat flickvän.
Q - Eeeeh va?!
C - Jo jag har skaffat flickvän! Jag åkte iväg på en kurs och blev blixtförälskad, och nu är vi tillsammans!
Q - Eeeh jaha. Har du alltid haft den här läggningen?!
C - Men du är så jävla gammal. Vet du det?
Q - Men vadå? Jag måste ju få fråga?
C - Du måste ingenting, och du har ingen rätt att fråga mig om sånt. Eller något med min läggning att göra.
Q - Men du har ju varit med mig, och nu är du med en tjej... Så då är du bi!
C - Det har du absolut inget med att göra. Jag har flickvän nu, så enkelt är det.
Q - Okej, men vi kanske kan ses iaf?
C - Visst. Ta en kopp kaffe. På stan.
Q - Fast det gör väl inget om du är med mig iaf? Fastän du har tjej?
C - Men det är väl klart som fan att det gör något!! Jag är ju upptagen!


Och sen avslutade jag samtalet för han tycket jag blev lite för upprörd. Det är i stunder som dessa som jag liksom förstår hur människor som Hitler kunnat få makt över människor, varför det är krig i världen och andra överdrivet korkade och dumma saker sker - för att mänskligheten är sämst i vissa stunder. Och han är ett bevis på det.

don´t try this at home,

Publicerad 2011-03-30 22:32:03 i Sex osv.,

och jag kom på mig själv att verkligen hata mig själv när jag kletat dit första remsan rätt över venusberget. Men för alla er som vaxat så vet ni, och för er som inte har vaxat ska jag lära er en sak - har du väl kletat dit remsan, så måste den bort. Och då är det lite pest eller kolera om du väljer att rycka bort den hårstrå för hårstrå eller blunda, andas femton andetag och rycka bort med hela din kraft.
- jag valde alternativ två, och hatade mig själv snäppet värre.


Dock ser jag många fördelar med att vaxa, smärtan sitter i löjligt kort i jämförelse med hur länga håret är borta. Men det där med att göra det hemma är ren och skär tortyr. Boka på närmaste salong och du har iaf en annan person att bli arg på än dig själv...


ps. om du mot förmodan ska göra det hemma, se till att skaffa rätt grejer och använd in de där vaxremsorna som är anpassade för ben och armhålor på andra ställen än på venusberget - de ska inte komma i kontakt med slemhinnor i fittan!

vill en vara fin,

Publicerad 2011-03-30 22:20:51 i min vardag,

Aleks är helt fantastisk och byggde ihop min säng på ett litet kick! Jag försökte mest hålla mig i bakgrunden och inte bli hysterisk... Och värre blev det när vi upptäckte att skruvarna inte tog, så sängen skulle knappt orka en pocket, och inte för att vara rak på sak men jag hade ju tänkt ligga där i helgen med min älskade flickvän...
- sagt och gjort, jag rotade fram några gamla långa skruvar som Aleks spikade in i skruvhålen! Så nu kommer den hålla ALLT!


Sen Aleks kilade har jag roat mig med mini-spa med peeling, vaxning, ansiktsmask, rengöring, rakning, rött nagellack och minst tusen saker till. Vill vara mitt allra allra vackraste på fredag eftermiddag!


- jag skulle lätt vara en Smurf i mitt nästa liv. Varje smurfby behöver väl en Sex-smurf?!

tors dag, thursdays country.

Publicerad 2011-03-30 19:15:01 i min vardag,

Fantastisk dag med jobb som gick väldigt fort, mysdag med fina Anna på stan med lite undiesshopping och sen mötte jag upp fina Aleks och vi åkte hem till mig. Nu har hon precis lagat kyckling med couscous och rödvinssås, så jävla gott! Nu dricker vi glögg, skrattar och pratar om allt.
- och nu ska vi planera inför vår föreläsning vi ska ha nästa vecka!!

I just had sex,

Publicerad 2011-03-30 05:10:19 i Sex osv.,

Det här är nog första veckan sen jag började på Pocket Shop som jag har koll på vilka dagar det är i veckan. Annars är det alltid huller om buller och jag har bara koll på vilka tider jag jobbade. Men när det händer världens bästa grej på fredag, då vill en gärna hålla koll på resten av dagarna och räkna ner!

Och jag ska inte säga att jag hoppade ur sängen när klockan ringde 04.20, men det var inte långt ifrån... Gud, hur kan en må såhär bra av att tycka om en annan människa? Helt otrolig jävla häftig känsla. Jag tycker om henne mest i hela världen, i hela jävla världen.

ps. har ni inte hört världens bästa låt? http://www.youtube.com/watch?v=lQlIhraqL7o

vår historia,

Publicerad 2011-03-29 21:50:39 i Sex osv.,

Finns det någon som ännu inte hört den? Jag kan ju säga såhär, att frågar någon min om varför jag är så glad, inte kan vara tyst, sitta stilla eller hur det går med kärleken så kan jag utan problem prata bort en timme. Två eller tre om ingen stoppar mig.

Detalj efter detalj kommer ut och jag målar upp alla miljöer, personer och vill försöka framkalla alla känslor jag kände då för den som jag berättar för nu.

Och den är så bra, vår historia är helt ärligt den finaste jag hört (och varit med om själv såklart!), det som hände de där dygnet är bara jävligt svårt att bräcka!
- och jag har redan bestämt att jag ska skriva ner den och ha med den i någon av mina böcker, men kan inte bestämma mig för om det ska vara i en ungdomsbok eller en bok där huvudpersonen är lite äldre än mig. För risken är ju att den lätt förlöjligas om den är med i en ungdomsbok... Och det vill jag absolut inte! Så det får nog bli i den andra boken...


Fan vad jag är glad att jag träffat dig, du är bäst <3

och vi pratar kärlek,

Publicerad 2011-03-29 21:46:35 i Sex osv.,

Jag minns hur jag såg dig med cd-spelaren i knät, och det var bara du förutom jag som hade hört The Rasmus. Och jag minns hur vi brukade blanda vodka med socker och dricka oss klapp kanon och kyssas efter ett glas medan våra vänner gjorde allt från bränna ner öar till varandra.

Nu pratar vi kärlek, vi fnissar åt varandras historier, delar med oss, analyserar, diskuterar och pratar bort timmar om kärlek. Så jävla fina stunder vi har haft, har och kommer ha. Så mycket kärlek!

jag hörde att det var vår i stan!

Publicerad 2011-03-29 12:30:19 i min vardag,

Äntligen fick jag träffa fina Anna igår, vi har inte setts sen jag åkte till Thailand. Så vi hade ju en hel del att prata ikapp oss om, vilket vi gjorde i solskenet. Fantastisk vän och solsken - kan det bli bättre?


laxmackor - annas specialitet!

våren i ett nötskal!

kan ni fatta att jag ska bo med henne? Så jävla kul <3

- och hon vet hur hon skämmer bort mig!

- tulipaner kan vara den finaste blomman någonsin! <3

tänker med magen,

Publicerad 2011-03-29 12:04:15 i Sex osv.,

Det kan nog vara det töntigaste men även de bästa sättet och jag kan inte säga det på annat sätt. Och nu tänker jag inte när det gäller att äta för då skulle jag i princip enbart leva på svindyr fisk och-skaldjursgryta och chokladmousse, utan när det gäller i princip allting annat.

Min hjärna har jag gett upp för länge sen, för den går på autopilot och gör saker utan eftertanke, dessutom ligger alla olika centrum i hjärnan så nära att det lätt kan bli felkopplingar, och hjärtat har blivit bonkat och upphuckat för länge sen det med så det går inte heller.
- men magen, bästa alternativet.


Min mage är så inställd på att den är mitt känslocentrum att den reagerar för minsta lilla och sen blir det sen efter hur det känns. Skulle nog tro att min mages reaktionsförmåga är fan snabbare än en orgasms puls!ps. och detta är sant, igår när vi låg och pratade om fina saker så var jag tvungen att ta av mig täcket för att jag blev så varm av alla fina saker hon sa och det bara pumpade ut värme och kärlek från magen ut i resten av kroppen.

hemma, eller?!

Publicerad 2011-03-29 11:40:59 i Sex osv.,

Jag har tänkt en del på lördagskvällen, när vi var på gaystället. Och saken är den att jag har alltid älskat dessa ställen och har hängt där singel som upptagen - men i lördags var det första gången som jag var där som upptagen, med en person som har samma kön som jag.


Och jag vet att jag brydde mig varken innan eller nu när jag har flickvän, men på något sätt känns det som att jag blir mer accepterad av andra när jag presenterar mig som "Caro, jag har flickvän i Skåne" än "Caro, jag har pojkvän i Hässelby".

Inte för att jag direkt presenterar mig på det sättet, min ni fattar vad jag menar. Och det är sämst att det är så. För jag är ju fortfarande samma person oavsett vem jag väljer att bli kär i eller ligga med. Som att jag gått från turist till en del av turistmålet vilket bara är helt sjukt då det blir en sjuk vridning och en form av exotism.

- det känns bara som att det blir omkastade roller och det är så värdelöst hur jävla förtappade och värdelösa människor är som måste begränsa, kategorisera och klumpa samman människor efter olika saker.

cookies and secrets

Publicerad 2011-03-29 11:29:59 i min vardag,

Jag plöjer avsnitt efter avsnitt av SATC, äter fingercookies och läser The Secret. Skriver fina mail till personer som betyder mycket och funderar över livet och kärleken.

sjuk.

Publicerad 2011-03-28 22:09:13 i min vardag,

Living the dream. Jag är så jävla förkyld att jag knappt kan tro det och jag vill inte verka gnällig men det skulle ju inte vara så jäkla kul om jag har snytsår lagom till att hon kommer upp på fredag. Någon som har en dunderkur så lämna gärna en kommentar!

Annars tänkte jag bota det ikväll genom vila, SATC, kalorier och böcker. Och fina samtal med min fining <3

boken innehåller sex

Publicerad 2011-03-28 21:06:44 i Sex osv.,

Vem blir inte sugen på att läsa en bok som det står så om? Jag slukar allt som har den benämningen och blir både förbannad och förvånad över hur lite/vad som helst som kan klassificeras som sex.

Jag har gått på det två gånger på raken nu, och det är fan löjligt när det skriver så, och så innehåller det kanske en sexscen på 350 sidor?! De kan lika gärna skriva ut "boken innehåller andning" och så suckar huvudkaraktären en gång...


"Slutet på Mr Y" skulle minsann innehålla otroligt mycket sex, jag kom över 250 sidor och hon hade blivit tagen på ett skrivbord en gång och haft sex på ett hotell med bundna armar en gång. - och då gav jag upp!

"Fallet Thurneman" skulle också innehålla otroligt mycket sex, vilket visade sig innebära att huvudkaraktären klassades som homosexuell för att han brukade gå hem till en vän och de runkade av varann...


Den dagen jag släpper en bok ska jag se till att de klistrar fast en stor klisterlapp tvärs över boken med texten "Varning! Innehåller riktigt mycket sex, på riktigt! Obs ej inte bara en fjuttig sexscen!"

man eller kvinna,

Publicerad 2011-03-28 21:00:29 i Sex osv.,

Jag vet liksom inte riktigt vad jag ska svara på den frågan - "vem är mannen och vem är kvinnan i ert förhållande?!"
- jag vet inte på hur många jävla sätt den frågan är fel?

För det första så utgår det från att ett förhållande måste innehålla en man och kvinna för att vara ett förhållande, och även om det är två män eller två kvinnor som har ett förhållande - så ska det alltså vara någon som är mer kvinnlig och lite mer manlig.

Vilket självklart är totalt jävla fel och så urbottat korkat att det inte ens behövs förklaras varför det är så korkat sätt att tänka.


Och för mig är det ungefär lika relavant som att någon skulle fråga: "men vem andas mest i ert förhållande?!", och på det skulle jag svara ungefär såhär: ja, det beror lite på vad vi gör. När hon har fotbollsträning så antar jag att hon andas mer än vad jag gör, och när jag är och tränar så andas jag nog en jäkla massa. Under tiden och efter att jag kommit så andas jag nog också mer, och det gör hon nog också. Och nu vet jag inte vem som kommer mest utav oss, så det är helt enkelt olika beroende på vad vi gör.

Och då tänker jag bara, hur nödvändig kändes den informationen för mottagaren? Ungefär noll.

känns det rätt, så är det rätt.

Publicerad 2011-03-28 20:52:35 i Sex osv.,

Jag vet inte riktigt hur jag ska uttrycka mig på annat sätt än just det. Är det rätt, så är det något som känns i hela kroppen - och varför inte bara göra eller säga det som känns rätt?

Ja, det kan vara ett gigantiskt kliv, det kan vara svinjobbigt, det kan vara sådär läskigt att du vill dö och måste blunda för att våga hoppa över kanten - men hur överdrivet bra känns det inte sen när det väl är gjort? Dessutom finns det nog ingen bättre känsla än att få samma sak tillbaka.


Tänker tillbaka (ungefär en månad...) och jag minns att jag höll på att dö av nervositet när jag skulle våga säga vad jag kände för henne. Jag stod på jobbet, hjärtat dunkade så hårt att jag var tvungen att hålla mig för bröstet, sen blundade jag (på riktigt!) och bara sa det.
- och jag minns att jag tänkte: att fan ta henne om hon inte känner samma sak, men gör hon inte det så har jag iaf sagt det och jävla gud fan att hon måste känna samma sak!!


Och det där klivet för överdrivet jävla läskigt, men det har heller aldrig känts så jävla bra! <3

här är där man är,

Publicerad 2011-03-28 05:09:16 i Sex osv.,

Inne på den fantastiska tjejfesten med flera hundra människor sker detta:

X - Men gud, Caro! Är du här?!
C-  Japp, jo jag är ju här!!
X - Jaha, det visste jag inte?!
C - Nej men så är det, jag är här.
X - Ja, jag är också här.
C - Jo jag ser det.
X - Kul!

Ibland bara fullkomligt älskar jag hur ödet bakar ihop det hela, helt fantastiskt!

fem dygn

Publicerad 2011-03-28 05:06:59 i Sex osv.,

Kan ni fatta att om fem dagar är hon här? Jag kommer dansa fram hela veckan på jobbet och jag har ingen aning om hur jävla speedad jag kommer vara på fredag, vore just snyggt om jag tuppade av inne på centralen...
- då kommer det vara andra gången vi ses, och det hade lika gärna kunnat vara 72a.

Det enda sämsta är att jag är genomförkyld efter lördagen, så jag tar gärna emot supertips för att bli frisk! Jag har två fikor inbokade imorrn, resten av veckan måste jag ställa in - måste bli frisk!!


Det har aldrig någonsin känts såhär bra, fattar du vad du gör med mig? <3

indestructible.

Publicerad 2011-03-27 12:39:56 i Sex osv.,

Kommer ni ihåg för några månader när jag skrev att jag längtade av hela mitt hjärta tills jag skulle få uppleva detta. Att jag ville ha kärlek, någon som mitt hjärta dunkade för och någon som hade ett bultande hjärta för mig. Någon som jag kunde få mig att känna, att fan vad den här låten bara är för den personen.

Nu gör jag det, för henne <3And I never was smart with love
I let the bad ones in and the good ones go
But I'm gonna love you like I've never been hurt before
I'm gonna love you like I'm indestructible
Your love is ultra magnetic and
it's taking over
This is hardcore
And I'm indestructible

fantastiskt.

Publicerad 2011-03-27 12:37:03 i party-larty,

Vilken kväll! Inleddes hemma hos mig med lika mycket dricka som tjöt, Natti fick prata med M och konstaterade glatt efteråt att det faktiskt gick att höra vad min älskade flickvän hade att säga. Så det känns bra!
   Vidare in mot stan och Klustret där Stockholms största tjejfest ägde rum. Dans framåt småtimmarna, skratt, prat och massa mingel, och en såndär fin kväll då allting avslutas med en varmkorv.

Och jag minns hur jag pratade med två pojkar i bara strumplästen på Hornsgatan, deras små fina ögon höll på att trilla ut när jag först sa att jag hade egen lägenhet och sen att jag hade flickvän. En av dom bodde på samma gata som jag, så vi skulle se till att hänga någon dag. Kan nog bli spännande.
- och jag minns att han i korvmojen måste ha drivit med mig, för han slängde i både ost, beasås och en jäkla massa annat i min rulle. Men gott var det.


ps. och ja, jag tyckte faktiskt det var kul att det gick som i fackeltåg från festen till närmaste korvmoj. Men jag måste även säga att så jävla mycket bättre, mysigare och godare med en i bröd än i en själv.

en utomjordings kärlekstörst

Publicerad 2011-03-26 21:45:16 i party-larty,


jag hörde att det var lördag och det betyder fest, och det är även tjejfest ikväll, och jag är ju tjej - så då blir det dubbelfest för min del!

Tjejerna är här när som helst och sen ska vi vidare till festen! Och kom ihåg - ragga loss, använd kondom om en sådan situation där kondom kan få användning dyker upp och njut av livet!

skype-dejta!

Publicerad 2011-03-26 10:01:15 i Sex osv.,

Om det är en sak som jag älskar med att jag träffat älsklingen så är det att hon gjort mig snäppet mer teknisk. Eller jag har lyckats installera skype! Och kan använda det!! Sen att det tog mig ett 5 timmar långt samtal innan jag fattade vart jag skulle prata...

Men det är helt fantastiskt! Jag älskar skype och kommer nöta sönder det. Jag kan både prata och se min älskling som bor alldeles för långt bort - för inga pengar!
- när hon fick igång videon så kom jag på mig själv att nästan omfamna datorn! Fattar ni hur härligt det känns? Inte lika härligt kanske när hon frågar vad i helvete jag håller på med när hela ljudet hackar haha.


Detta mina vänner, kommer garanterat bli en av de nya sätten att dejta. Och inte bara när någon du gillar är på andra sidan jorden, utan även på hemmaplan. Kan vara ett av de bättre sätten att dejta när schemana inte kan läggas samman och en bara längtar efter att få se den andra och höra ett skratt innan en ska sova.

power-dag!

Publicerad 2011-03-26 09:55:39 i min vardag,

Igår hade jag en riktig power-dag! Allt kändes fantastiskt och jag bubblade av energi. Träffade fantastiska Karro över en långlunch och snackade bort några timmar. Hon fick mig även sugen på att läsa "The Secret" bara för att! Mamma kommer nog göra mig arvslös om jag ber att få låna den...

På jobbet jobbade jag med min favvo Isabella och timmarna flöt iväg, och sen kom Ernst och hennes pojkvän förbi. Helt fantastiskt att äntligen få träffas och vi skrattade så högt åt allting som bara vi gör <3

Livet lekte och jag älskade världen - tills ett jävla apäckel stöter på mig. Gud, han var så jävla töntig och förtappad att jag kom på mig själv att hata honom lite.
- så där dog allt. Men jag tänker att denna dag kommer istället bli ännu mer fantastisk!


- hej påsar! Men som jag brukar säga: "hellre lite påsar under ögonen än för lite prat med älsklingen under natten" - ett gammalt Caro-ordspråk.


- och visst är min nya tröja fin? Den är lika töntig som den är fin och jag kommer nöta sönder den<3

en dotter önskas

Publicerad 2011-03-26 09:49:43 i Sex osv.,

Jag drömde att jag födde barn inatt, en flicka. Jag hade varit gravid så att det inte syntes och inte upptäckt det förrän halva graviditeten passerat. Men jag dolde det och dagen efter min dotter fötts kom jag på att jag inte ens sagt det på jobbet och att jag nu måste ta  barnledigt, mamma svarade att det skulle nog inte vara några problem om jag kom dit med barnet i famnen.

Vi befann oss på ett hotell utanför staden, åkte direkt från sjukhuset dit för att träffa pappan. För visst fanns det en pappa, ett one night stand som var en kille jag var kär i på kollo som liten. Han hade flickvän och hon var också med, samt att våra mammor skulle få träffa varandra.


Hon var det vackraste barn jag någonsin sett, med mörkt lockigt hår, luktade sådär gott som bebisar gör och hon var min.
-  vet inte hur jag ska säga det på ett bra sätt, men just idag är jag glad att jag ligger med en tjej! För det här med att bli på smällen är ju inte så lätt hänt då, annars hade jag nog fifflat med p-pillrena...

Åh, jag kommer vara bebissjuk hela dagen!

hellre hjärtat på håll,

Publicerad 2011-03-26 00:24:02 i Sex osv.,

än inget alls.

Kom på mig själv ikväll att ha ont i magen för att jag saknade henne så jävla mycket. Och samtidigt hata alla jävla par som älskar varandra, men som samtidigt sabbar det, tappar bort varandra och låter vardagen döda kärleken och låta stress och annat dränka det fina och de som inte längre ser varandra - men som hela tiden har varandra nära.

Fast sen slogs jag av tanken att jag har hellre ett dunkande hjärta nere i skåne, någon som jag vet är galet kär i mig, känner mig helt otroligt mycket, får mitt hjärta att dunka, och som älskar mig.

- än att leva som jag levde förrut. Utan något hjärta alls.

skolinformatör!

Publicerad 2011-03-25 13:14:29 i Sex osv.,

Jag hade fått för mig att innan en kickar igång "på riktigt" så ska en få gå som någon form av prao och hänga med andra när de pratar. Men så är inte riktigt fallet för mig...

Redan om två veckor ska jag ut på min första föreläsning, och det kommer bli så jävla kul och jag är lika peppad som nervös! Som tur är ska jag ut med min favvo Aleks, kan faktiskt inte tänka mig en bättre start!


och detta är då Aleks, föreställandes ett Ollon. Men det behövde jag ju knappast tillägga? Klockren liknelse!

med smak av nougat.

Publicerad 2011-03-25 13:00:31 i min vardag,

Vi sitter vid hans köksbord och jag tittar på när han fyller sin medicindosett med veckans ranson. Efter två minuter har jag tappat bort mig vid hur många dussin tabletter han ska få i sig, och jag tänker att under min behandling fick jag enbart två mediciner, han äter en hel coctail varje dag.
Efter ett tag sitter vi och funderar över hur medincinföretagen tänker när de packeterar sina tabletter och kommer fram till att de ska hjälpa synskadade.

Vi äter morotskaka, pratar om allmäna saker, skrattar och jag känner igen honom som den han ska vara, som jag vill att han ska vara.

Vi går och handlar och jag roar honom med att läsa varje skylt som beskriver champagnesorterna. Han skrattar och säger han blir mätt bara att höra beskrivningarna. Och att lilla gumman, hela butiken behöver inte höra och jag säger att de behöver de visst det och sen läser vi vidare och skrattar i något som kan liknas vid samhörighet.- han sa att den här bilen varit med i Beck, och att den blev utrustad med massa extra grejer, så det slutade med att Polisen fick köpa bilen. Jag frågar hur han kan veta det och han svarar att han tagit reda på det, att han pratat med rätt personer. Det är sånt han gör.

dagens mest udda

Publicerad 2011-03-25 12:29:45 i min vardag,

Vaknar och ser att jag har ett missat samtal från okänt, tror att det är mr Phuckface och ringer surt upp röstbrevlådan och möts av detta, sägandes med en väldigt hurtig röst:

"Hej Hej! Jag heter XX och ringer från företaget blaha, år 2006 ansökte du om att få vara med en undersökning för att testa mineralvatten, men du kom inte med då. Jag ringer dig nu för att höra om du vill vara med i en undersökning gällande smartphones?! bla bla bla bla"


Hur stört är det inte på en skala att dom har kvar mitt nr? Och jag tror tom jag minns den där annonsen, läste den på tuben och kände att jag blev törstig och sökte. Vilket fall som helst så vet jag inte ens vad smartphones är...

C - Asså jag fattar ju inte ens vad en smartphone är älskling?
M - Jomen det är bla bla bla bla bla...
C - Med andra ord allt som jag inte fattar?
M - Ja, precis så skulle man faktiskt kunna beskriva det!

31 timmar

Publicerad 2011-03-25 02:58:31 i Sex osv.,

Vi kom fram inatt till att vi enbart sågs i 31 timmar, sen åkte jag hem till Stockholm igen. Och nu står vi här, nästan en månad senare och jag har aldrig varit lyckligare. Det är både skrämmande och överdrivet fantastiskt hur bra jag mår och hur lycklig hon gör mig! Eller så värst skrämmande är det inte, konstigt nog så känns inget jobbigt eller konstigt, och att det inte passerat sådär värst lång tid är inget jag ens lägger energi på.

Du är mitt allt <3

kan någon ge mig mens?

Publicerad 2011-03-24 10:32:01 i Sex osv.,

Visste ni att studier visar att kvinnor/fittbärare som umgås flitigt ofta har liknande eller samma menscykel. Detta ska ha något att göra med att hormonerna på något sätt överförs och sätter igång cykeln samtidigt. Och det stämmer, när vi gick på högstadiet hade jag samma som tre av mina vänner, och på gymnasiet tror jag vi alltid var minst två som hade samtidigt.

Och då jag försöker sköta mig efter behandlingen så har jag slutat att skjuta upp mensen och tidigare har det ju funkat att knulla igång den med någon snubbe. Men detta är alltså två omöjliga alternativ nu.


Så, någon i min närhet som råkar ha mens nu som jag typ kan få gnida mig lite emot?

ungkarl.

Publicerad 2011-03-24 10:25:26 i Sex osv.,

Jag börjar bli lite nervös nu, om en vecka kommer min flickvän upp hit, och jag vet inte hur jag ska hinna få ordning på allt? Har under morgonen tvättat, slängt massa gamla blommor och nästan städat klart hela balkongen. Den stora planen är att ta lite pö om pö varje dag, och sen dagen innan dammsuga av allt, damma, skura och fixa det sista. Det måste ju för fan se hemtrevligt ut!

Jag har ju levt som en jävla ungkarl det senaste året med sporadisk städning, jag har gigantiska bokhögar överallt, kan äta middag direkt ur kastrullen eller äta glass till både lunch och middag om jag så kännner för det. Inte haft någon annan att ha hänsyn till och satt mig själv främst och i fokus jämt.Nu är den tiden förbi, och det känns både skrämmande och helt fantastiskt. Jag har hittat någon jag är löjligt kär i, som får mig att fnissa och skapar fjärilar i magen på mig, och som känner samma sak för mig <3 Det är du och jag!

saker som enbart sker i mitt liv, del 413

Publicerad 2011-03-24 08:11:11 i Sex osv.,

Det är tyst och stilla, några ensamma fåglar hoppar mellan grenarna medan solen försöker gå upp. Det är i princip bara jag som är vaken och ingen att slåss om tvättiden om, och så byggarbetarna förstås...

Jag har faktiskt varit jävligt nöjd med att jag inte sprungit in i honom ännu, risken är ju relativt stor med tanke på att vi bor två hus ifrån varandra. Men självklart ska ödet se till att det sker just idag, och tur att jag är snygg i allt för idag var jag iklädd min high schooljacka, och ett par svarta leggins med genomskinliga ränder på sidorna av benen. Och inget mer.

'Jaja, det är väl smällar en får ta när en är så dum att en knullar sin granne? Eller det gjorde vi knappt, kan sammanfatta det som en av mina mest pinsamma kvällar någonsin.


bröllop

Publicerad 2011-03-24 06:57:22 i Sex osv.,

Jag och Jennie pratade om bröllop igår, och vi kom fram till att den största biten för min del (förutom att hitta någon att gifta sig med) var att lyckas övertyga min kära mor och far om att de måste tillbringa tid tillsammans i en och samma lokal mer än ett halvt dygn tillsammans! Haha, blir nog bäst för alla om det blir ett utomhusbröllop...

Så nu undrar jag om det inte är någon därute som har planer på att gifta sig? Jag vill gå på bröllop! Jag vill klä upp mig, gråta till tal, se när de skär brudtårtan, se någon i en riktig marängklänning och se utbytet av ringar. Åh, det ilar till i hela mig av kärlek när jag tänker på hur fint det är!!

ps. mina krav? Jag vill ha många tal (me tanke på min släkt och mina vänner som alla gillar och prata så har jag tagit detta för givet!) och jag vill skära tårtan med sabel och sen mata den jag gifter mig med! (det där med att finnna en sabel kan också vara lite svårt, men sånt löser sig...)

ligga, vad räknas?

Publicerad 2011-03-24 06:45:52 i Sex osv.,

Jag brukar ofta få frågan om hur många jag legat med när jag börjar prata om sex med människor jag inte känner sådär jättebra. (killar som vill ligga brukar dock inte ställa den frågan, dom vill gärna känna sig som toppen på isberget...)

Och mitt svar blir alltid: Det beror på vad du räknar som att ligga. Säg det så kan jag säga en siffra!


För det som jag anser som ligga kanske någon annan räknar som något annat, och en tredje räknar antalet ligg på ett helt annat sätt. Och det är något du bestämmer helt själv, vad du anser som att ligga.
- Tycker du att det räknas efter haft ett kamasutra-maraton på tre timmar, någon som får dig att komma, när en sats träffar dig i håret, efter att ha fått någon att komma, smekningar, fått en dildo uppkörd i analen - variationerna är oändliga, och du avgör själv!


Och helt ärligt, vem bryr sig om antalet ligg?! Det viktigaste är att det känns bra, är skönt, kul och att båda/flera tycker om det och är med på det!

drömtydning?

Publicerad 2011-03-24 06:35:13 i Sex osv.,

Under hela resan drömde jag om henne lite då och då, inga fysiska drömmar som att vi hade sex eller hängde. Utan det var mer som att hon var med hela tiden i bakgrunden, ständigt närvarande.
- vilket jag tolkar som att jag verkligen saknade henne konstant.


Förutom sista drömmen på planet hem, då drömde jag om henne, vi pratade och hängde. Eller vi stod i en godisbutik och skulle försöka komma överrens om vad vi skulle ha. Till sist ger jag henne en påse och säger "Det är nog lika bra att vi plockar var för sig!".

Haha någon som har lust att drömtyda det? Helt ärligt så skulle det inte vara något konstigt om det hände, jag har lite svårt att dela godispåsar med folk som har dålig smak när det gäller godis...

upptagen?

Publicerad 2011-03-24 06:31:40 i Sex osv.,

Jag har fått en gigantisk blackout, en riktigt pinsam en faktiskt. Vad fan heter det när en person är upptagen på engelska? Antingen är det jag som inte kommer på rätt ord, eller så har jag fått för mig att de inte finns något direkt ord, utan mer olika begrepp.
- tanken dök upp när jag insåg att jag inte visste vad jag skulle svara om någon skulle ragga på mig i Thailand.


Mitt första förslag (som dök upp mitt i natten!) var Occupied, men det säger en väl bara om typ toaletter?

Andra förslaget var att använda termen "I´m dating someone", och sen fylla på med "special", "exclusive".

Tredje förslaget var att helt enkelt bara säga att jag har flickvän. Men om en vill vara könsneutral, hur säger en då?Någon som har lite mer begåvning gällande det engelska språket som vill hjälpa till?

jetlag

Publicerad 2011-03-24 06:14:34 i min vardag,

Godmorgon! Jag gillar detta med jetlag, har hunnit plocka en massa i hemmet, läst, om en timme börjar tvätten och nu sitter jag med te och SATC. Kommer nog inte vara lika glad ikväll när jobbet börjar.

Insåg att jag självklart glömt min kamerasladd hos mamma, så bilder kommer senare efter tvätten och innan jag ska iväg på lunch med fina Karro. Känns skönt att vara tillbaka i Stockholm igen!
Det är en av mina nyinköpta sidenmorgonrockar! Lyckades finna fyra helt fantastiska och med lite hjälp av mamma och min putande underläpp så fick jag till jävligt bra priser!

fel nr

Publicerad 2011-03-23 22:51:42 i Sex osv.,

Jag har faktiskt aldrig gett ut fel nummer till någon. Jag brukar alltid köra öppna kort och vill jag inte ge någon mitt nr så blir det nog ganska tydligt...

Haha och nu har någon tydligen fått mitt nr, istället för någon annans. Stackare där! Så nu försöker han övertyga mig om att vi minsann festat tillsammans på en skiva och en gång på Retro. Stackars liten. Ska jag säga att han blivit lurad?!ps. Mitt bästa favvominne vad det gäller att ge ut fel nummer var en gång vi var ute, en snubbe ville ha Sannas nr och hon börjar skriva in det fel. Varpå Natti hjälpsamt påpekar att det blivit lite fel här och där och börjar snabbt rätta!

kärleksbrev,

Publicerad 2011-03-23 16:56:14 i Sex osv.,

Jag fick mitt första riktiga kärleksbrev idag, och på post dessutom. Här i Stockholm har vi inte ens postkontor längre, så det pirrar till lite extra när jag fick höra att mitt blivit postat på ett sådant.

Jag har alltid älskat själva tanken med kärleksbrev, att för hand skriva ner tankar, ord, kärlek, funderingar och planer (allra finast blir det för hand, vilket innebär dött lopp för mig då ingen kan läsa min handstil...) lägga det på lådan med vetskapen om att någon en tycker extra mycket om kommer ta del av allt en skrivet. Kalla mig hopplös romantiker eller att jag nött för mycket kärleksromaner, men det är inte mycket som slår detta! Åh, jag får tårar i ögonen bara jag tänker på hur jävla fint brevet var. Till slut var jag tvungen att vika ner det i kuvertet igen för att inte fortsätta gråta. Så jävla fint!


Det kommer stunder då jag påminns om hur jävla lycklig och kär jag är, att det finns en fantastisk och underbar människa som tycker lika mycket om mig som jag tycker om henne. Är nog oslagbart världens bästa känsla <3


ps. ja, självklart har jag skickat massa kärleksbrev! Alltid datorskrivna och fullproppade med väldigt mycket kärlek. Jag fick faktiskt tillbaka hela bunten när sista sakerna hämtades förra hösten/vintern? Kommer nog att komma till användning den dag jag börjar skriva på en ungdomsroman.

Hej Emma,

Publicerad 2011-03-23 16:31:56 i Sex osv.,

Emma Estevez om internationella kvinnodagen,:
Hej!

"den dag då alla får lika lön efter lika arbete"
Det har vi redan uppnått i Sverige. Källa:
http://www.aftonbladet.se/ekonomi/article402700.ab
Det är omöjligt att ta reda på exakt hur det ligger till eftersom lön ofta är beserat på hur bra/mycket man jobbar samt hur bra man är på att "snacka för dig" under lönesamtal. Se även hit om kvinnors inkomstutveckling den senaste tiden gentemot mäns: http://www.mynewsdesk.com/se/pressroom/scb/pressrelease/view/inkomststatistik-totalraeknad-2006-kvinnors-inkomstutveckling-baettre-aen-maens-191471
Något man däremot kan och bör påverka är gubbvälde och nepotism som är något som är väldigt utbrett i "jämställdhetens Sverige".
Det drabbar såväl kvinnor som män. Sammma gubbar och samma familjer som generation efter generation styr landets största företag.

Jag är så trött på alla tidningsartiklar, uttalandet från politiker och diverse politiker som hela tiden envisas med att kasta in alla svenska kvinnor i "tyck synd om mig"-fällan. Om vi tittar på lite statistik så säger den t.ex. att:
*Män begår fler brott än kvinnor
*Män utsätts för fler brott än kvinnor
*Män löper en mycket högre risk att hamna i fängelse
*Pojkar presterar sämre än flickor i skolan
*Män löper mycket större risk att bli mördad/misshandlad/rånad.
*Män tjänar i genomsnitt mer än kvinnor, men måste bl.a. betala mer för sin bilförsäkring.

Vi behöver inte en förbannad temadag för att tycka synd om oss ännu mer, det sköter etablissamanget åt oss. Det har gått så pass långt att många framstående kvinnor börjat ursäkta alla sina tillkortakommanden med att "ni går så hårt åt mig baaaara för att jag är kvinna" (läs ex: alkis-Schyman) :(. Vi har i dagens Sverige uppnåt något som skulle kunna kallas jämlikhet mellan könen, låt oss för fan inte tappa det nu genom att dalta sönder halva vår befolkning. Vad vi istället skulle kunna ha är en orättvisans dag då man uppmärksammar orättvisor i samhället, oavsett könstillhörighet eller sexuell läggning. Eller en för kvinnor utsatta för religiöst förtryck? Där skulle vi verkligen kunna pressa vårt lands makthavare.

Låt oss också i samma jämställdhetsanda legalisera prostitution för både män och kvinnor. Släpp den trångsynta Sverigementaliteten och börja titta på fakta. En legalisering och kontrollering av prostitution skulle kunna rädda och hjälpa hundra- kanske tusentals kvinnor som hamnat i händerna på människosmugglare. Kan vi konkurrera ut den illegala marknaden med människor som själva valt att sälja sex och som inte lever under dödshot så gör vi dessa kvinnor en enorm tjänst. Även samhället skulle dra nytta av det, kan vi reglera den till avsatta områden, beskatta den och använda vinsten till traffickingoffer så vore det en win-win.
Släpp människan, invidividen och i synnerhet kvinnan fri. Om två myndiga människor, på frivillig basis bestämmer sig för att ha sex där ena parten sen kommer få betalt av den andra, ja, låt dem då ha det! Kvinnor såväl som män ska ha rätt att bestämma över sin egen kropp.

Hoppas du inte tyckte att det blev för långt. Den här typen av ämnen gör mig väldigt passionerad, både som kvinna och som feminist.

Jag hade tyvärr varken ork eller lust att lägga ut pengar och missa soltid under semestern för att svara på din megalånga och intressanta kommentar. Så du får den nu istället.

Visst, vi kanske har en del lika löner för lika arbete,  men långt ifrån alla arbeten har lika och det står svart på vitt i artikeln du länkar till att det skiljer sig genomsnittligt 5% mellan män och kvinnors löner. Och du kan nog i princip ta vilken jävla chefsposition i sverige och jämföra män och kvinnor(om det ens finns någon kvinna på den posten) och jag räknar med en diff på minst tio tusen/månad. Dessutom, varför enbart utgå från Sverige? Människor är i allmänhet jävligt duktiga när det kommer till att slå sig på bröstet och säga att i det här landet är vi minsann jämlika och vi toppar listorna världen över. Visst, men kika runt i resten av världen då?!

Jag har aldrig sett den 8e mars som en dag att tycka synd om varken mig själv eller någon annan för att den är kvinna. jag uppmärksammar den dagen för att den är viktig och för att den behövs. Det handlar inte ett jävla dugg om att tycka synd om sig själv eller inte, det handlar om att lägga fokus på ojämlikheten, förtryck, diskriminering, hat och en jävla massa mer - som drabbar kvinnor, just för att de är kvinnor!!

Fast nu tappade du mig på sista biten?! Hur gled du in på en legalisering av prostitution för män och kvinnor? Och varför nämner du enbart att "vi ska rädda kvinnorna " genom att legalisera prostitution? De lär ju finnas en hel del kukbärare som också säljer sig under hot, misshandel, tvång och koppleri. Kanske inte lika stor utsträckning, men är inte det du skriver om något att sätta kvinnor i ett tycka-synd-fack?!

Så du tänkte att i samma veva som vi jämnar ut lönerna ska vi även se till att både män och kvinnor kan sälja sina kroppar för att de vill de och inte under hot?

Bor du i sthlm? Vore kul att ta en kaffe och snacka vidare :)//Caro

saknad,

Publicerad 2011-03-23 15:47:21 i Sex osv.,

Låg inatt/igår/ikväll och bara njöt av livet, gör ni någonsin det? När målet för dagen är att pressa en bok och äta två glassar då hinner en med att tänka rätt mycket över livet. Och sista natten blev det lite av en sammanfattning av två veckors tänkande.

Jag saknar mina vänner helt otroligt mycket, och främst deras skratt. Kan låta konstigt, men jag ägnade timmar åt att bara tänka tillbaka på gamla minnen och hörde olika människors porlande, kluckande, skrikande, hickande, hesa och helt fantastiska skratt. Och hur mycket jag njuter av att få dom att skratta.
- det blir ganska tydligt när en befinner sig på varsin sida om jorden hur jävla mycket en människa kan betyda för en.
ps. och mest av allt saknar jag henne och jag vill inget annat än att ligga i hennes famn och bara vara.

hemma igen!

Publicerad 2011-03-23 15:29:33 i resor,

Landade, tog oss till Söder, lekte icke-sthlmare och fick gå igenom spärrarna istället för att gå i äckliga tunnlarna i slussen (syrran tyckte att jag lekte dum turist jävligt bra! Känns ju bra...) invigde skinnjackan och insåg sen att min linje ska byggas om... Ersättningsbuss fram till sept.
   Kommer fram till porten och är svinförbannad, då håller dom på och bygger om hela entrén. Gubbarna tittar på mig, tittar på min gigantiska rosa väska, tittar på den 2 X 3 m stora lergropen som en gång i tiden var en entré. En frågar om han ska bära min väska över gropen och jag orkar inte ens käfta emot.


Kommer upp i lägenheten, hittar ett brev från min älskade flickvän och börjar gråta efter en mening. Läser det fyra gånger på raken och bara gråter av lycka och tokmycket kärlek. Sätter mig på golvet i en liten hög och gråter ännu mer. Hur jävla kär kan en människa vara?!


Vet inte när jag sov sist eller hur många timmar det blivit de senaste dygnet, det här med tidszoner går inte in i mitt huvud! Men jag ska duscha nu och sen ägna resten av dagen åt att bara pyssla hemma. Sen ikväll har jag dejt med min älskling<3ps. det är svindåligt ljus här i min lilla hög på golvet, för jag är jävligt brun!

kar

Publicerad 2011-03-20 14:55:56 i Sex osv.,

Jag hade aldrig forestallt mig att det gick att vara sa pass kar att det kandes i hela kroppen, men det gor det. Varje cell ar fyllt med karlek, jag ler karlek, mitt hjarta dunkar karlek, jag drommer om karlek, jag skriver om karlek och jag tanker om karlek. Allt ar bara karlek och jag har aldrig varit lyckligare an du gor mig hjartat!

monsun

Publicerad 2011-03-20 14:53:47 i resor,

Det har kommit en monsun till byn. Aska, regn och massa blixtar har slagit ner. Sa internet har dott pa hotellet, vilket innebar att vi far pressa pa ett litet internethak for att jag ska kunna skriva till alsklingen min.

Annars ar allt prima. Jag laser och skriver om vartannat, ater god mat, pressar i solen och forsoker bli om mojligt annu mer brun. Lyssnar pa The Beatles och skriver karlekstexter (tagit slut pa tva pennor hitills...). Vandrar i solen och funderar pa min roman.

fredag kväll.

Publicerad 2011-03-18 19:24:38 i Sex osv.,

Jag minns inte längre hur mitt liv såg ut innan du dök upp? Som jag ser det nu måste det varit ofantligt mycket tommare, fattigare och innehållet en stor avsaknad av kärlek. Kanske inget jag direkt led utav dagligen då, men nu kan jag inte se hur jag skulle kunna klara mig utan dig i mitt liv.

Imorrn har det gått exakt tre veckor sen vi träffades för första gången, och om två veckor igen kommer jag att möta dig på centralen. Detta är något stor, offantligt jävla stort och jag älskar varje minut utav det. Det är som att min kropp inte längre minns hur det var tidigare, och som att den till fullo tar vara på varje sekund av lycka, kärlek och adrenalin.

Du gör mig så jävla lycklig <3

pepparkaka,

Publicerad 2011-03-18 19:15:52 i resor,

Livet här på andra sidan jorden flyter på som vanligt. Det är lite tema same same, och vi gör faktiskt samma saker som på förra resan. Enda som ändrats är att det är varmare, inget monsunregn, andra böcker och att alla känner igen oss.

Jag njuter för fullt av solens värme, pressar så mycket jag orkar och badar tills jag får ont i ögonen. Maten är helt fantastisk och jag vet inte hur jag ska klara mig hemma utan all god mat? Och all glass? Och all färsk frukt? Kommer bli tufft.


Thailand är helt fantastiskt och jag skulle gärna utforska mer öar och se mer av vad denna delen av världen har att erbjuda. Kan nog bli ett mål att uppnå senare i livet.

på riktigt.

Publicerad 2011-03-18 18:41:56 i Sex osv.,

Jag insåg igår när vi pratade om att hon kommer få träffa mina vänner i Stockholm, att det för första gången någonsin är någon jag verkligen är kär i som blir presenterad!
- om vi bortser från krogragg och ons som jag träffat ute och på fyllan dragit med till närmaste donken ihop med mina vänner innan vi åkte hem till mig, så kan jag inte komma på en enda jag presenterat för mina vänner?

Och detsamma gäller min familj. Mamma har fått träffa två (varav en faktiskt är han som bor på samma hotell som mig nu!! Fast det var mest ett misstag och vi var båda svinfulla, haha!) Pappa har fått träffa en, och syrran har nog också enbart fått träffa en, eller möjligen två.Men hon blir den första som jag får presentera som min kärlek, min flickvän, mitt allt och det känns så jävla bra och fantastiskt! <3

tvärtom i ordningen

Publicerad 2011-03-18 18:31:38 i Sex osv.,

Jag och älsklingen ingsåg ikväll att vi har en sak gemensamt, vi har aldrig någonsin dejtat! Jag har under alla år antingen hängt eller legat och sen har det varit hej då, möjligen har hjärtat varit med någonstans någon gång. Men någon riktig dejt har jag aldrig blivit utbjuden på eller bjudit ut.


Så det ska vi göra nu, och jag påpekade att det blev lite i tvärtom ordning då vi redan är kära i varandra, men varför inte? Så jävla mysig idé och det kommer bli fantastiskt. Dessutom är det ju ett superbra sätt att lära känna varandra på djupet, även om det kändes redan efter ett dygn som att jag känt henne i flera år <3


Så om någon har mysiga ideér på dejter, lämna en kommentar! Jag vill bli bombad med fina, roliga, klockrena och bra tips på dejter.

tavlan <3

Publicerad 2011-03-17 18:52:53 i Sex osv.,

Jag var förbi och kikade på tavlan idag, och den är färdig. Den ska bara torka klart och sen får jag ta med den hem! Och jag kan säga såhär, min tavla var det första jag såg på avstånd. För jag liksom kände igen motivet väldigt väl...

Innan jag bestämde helt med konstnären så valde jag ju att byta färg från blått till rött, alltid rött före blått! Och sen att hon skulle få sen en bild som inspiration. Liksom Inspired by, och nu blev det lite mer Copy by!!

Och den är så brutalt jävla snygg att jag dör bara jag tänker på den, och det kommer bli brutalt jävla läckert när den hänger hemma i mitt vardagsrum. Till saken hör ju bara själva motivet, det är en total avmålning av min älskade flickvän, och detta i kombination med färgerna rött och vitt som gör det hela mer hudfärgat...


Som sagt, världens läckraste tavla och med världens finaste motiv!<3

ps. och saken är ju den att alla som kommer på besök kommer att få ta del av... och vad ska jag liksom göra med den när vi ligger under den och ska ha sex? Ta ner den från väggen?!

sådan partner sådan pappa

Publicerad 2011-03-17 18:10:42 i Sex osv.,

En konstig tanke slog mig inatt precis innan jag skulle sova, och ni vet det där gamla talesättet att en väljer en partner efter sin egen pappa, och jag är inte helt säker på om det kanske var Freud som myntade den tanken, och om han ens hade med samkönade par i sin tankegång?

I vilket fall som helst så ledde ju detta såklart in på jämförelser mellan pappa och M, haha! Hitills har jag kommit fram till att dom uttalar google på samma sätt, med tydlig betoning på G´na! Och att dom kan mycket om saker som jag inte hade en aning om innan. Vad det gäller utseendet så kan jag ju säga såhär, min pappa är extremt gullig med sin lilla hästsvans och new york-keps från 1984, och M är en sexig babe. 

Ja, så summan av detta är helt enkelt att jag inte direkt tror på den där teorin. Någon som har mer "lyckad" erfarenhet av detta?!  

skype

Publicerad 2011-03-17 17:19:26 i Sex osv.,

Kan det vara världens bästa uppfinning? Synd bara att jag är världens sämsta när det gäller teknik och insåg nu, när det är mindre än en vecka kvar av min låååånga resa att jag kan ringa dagligen till min älskling gratis!! Så jävla dum är jag.

Men fan vad det är fantastiskt att höra hennes fina röst igen, få henne att skratta och bara vara nära henne på något sätt <3

motsatser dras till varandra,

Publicerad 2011-03-17 17:17:05 i Sex osv.,

Det sägs ju att motsatser dras till varandra, och jag är nog beredd på att skriva under på det. Min kärlek har en stor passion här i livet - fotboll.
- och jag har förklarat att jag under hela mitt liv sett max 3 matcher, varav en tillsammans med pappa som hurrade vid varje repris då han trodde det blev mål igen...

Och jag kan säga så mycket som att fotboll och i princip allt som rör sig kring ämnet sport går bara förbi mig, jag kan liksom få ryck i kroppen för att det är så tråkigt. Dessutom har jag aldrig någonsin ägnat mig åt någon form av sport. Jag har mer läst, tyckt om att laga/äta saker och ägnat mig åt sånt.Men jag ser faktiskt jäkligt positivt på det hela. Det kan ju aldrig vara försent att lära sig något nytt här i livet? Och vem vet, jag kanske tom tycker om det? Eller jag kanske kan mer om sport och bollar än vad jag tror? Eller jag kanske iaf lyckas hålla mig vaken i första matchen.

minus

Publicerad 2011-03-16 16:47:03 i resor,

Men självklart har även solen sina fläckar här, och ja, jag har lyckats hitta fel även här i paradiset. Dessa tre saker stör jag mig på dagligen!!

1) när föräldrar inte smörjer in sina barn tillräckligt med solkräm och klär i dom solkläder!! Ofta en treåring vet om att den måste ha solkräm på sig? Jävla puckopäron!!

2) människor som inte klär på sig en tröja när de går in i matbutikerna. Jag vill verkligen inte squeeza mig mellan svettiga ölmagar när jag ska köpa glass!

3) människor som vill bräcka varandra i upplevelser. Det är så tröttsamt och så lönsamt? Varför gör männskor så? Det är bara tjöt, skryt och en jävla massa babbel. Kul det måste kännas att bräcka någons semester eller vadå?

flickvän

Publicerad 2011-03-16 16:34:17 i Sex osv.,

Jag är ju inte direkt överförtjust i titlar, inte alls faktiskt. Men en titel som får det att suga till i magen på mig, får hjärtat att dunka till lite hårdare och som bildar att flin i ansiktet är flickvän.

Helt ärligt tror jag aldrig att jag blivit presenterad för någon som någon annans flickvän? Möjligen som någons tjej, sambo eller hon den där jag träffar just nu, eller hon den jag ligger med...


Men flickvän, nej det är nog första gången. Och det är så jävla underbart att vara hennes flickvän. Och det klingar få fint i munnen, klingar lika fint i munnen som det gör i hjärtat - jag både är hennes flickvän och jag har världen finaste flickvän <3

love love love

Publicerad 2011-03-16 16:09:47 i Sex osv.,

Det pirrar till i kroppen varje gång jag loggar in på fb och ser att inkorgen är fylld med kärlek och fina ord från min älskling. Vi har minst 5 olika meddelanden igång samtidigt som att inget meddelande får bli för långt men samtidigt som ingenting får glömmas bort eller inte skrivas.
- och mitt hjärta pumpar till lite extra när ett halvt dussin nya meddelanden är redo för att läsas, bäddas in i hjärtat och svaras på.

Och jag tänker att om jag blir såhär glad av några meddelanden, tänk er då hur härligt det kommer bli när jag är hemma igen och kan få höra hennes röst vilken tid på dygnet jag önskar, och sen hur ännu härligare det kommer bli när hon är hos mig och jag får ha henne nära... <3

thailand

Publicerad 2011-03-15 02:48:10 i resor,

Det känns lite som att denna resa är en fortsättning på vår förra resa hit, så det är inte många av förändringens vindar som forsat igenom här. Vi var ju här i november och det är inte mycket skillnad sen dess, förutom att vi hittar lite bättre nu! (ja, även jag!! Jag lotsades oss fram genom Patong igår! Sporadisk simultantolkat lokalsinne!)

På dagarna solar vi främst vid stranden, jag somnar i solen, läser minst två olika böcker samtidigt, skriver olika texter så fort jag får chansen och inte svettas ihjäl i solen. Äter massa god mat, solar lite mer, promenerar och på kvällarna äter vi ännu mer god mat, vandrar omkring, åker till byarna i närheten och shoppar.


Med andra ord så lever vi paradisliv under dessa två veckor, och om vi bortser från att jag saknar min älskling + att lite andra saker sker på hemmaplan så är det verkligen living the dream!

frukost

Publicerad 2011-03-15 02:45:37 i resor,

Insåg att jag knappt berättat något om Thailand, är totalt insnöad på kärlek för tillfället!

Nu är det morgon här och det kryllar av turister som är på väg till mitt favoritmål om dagen - frukost. Det finns allt från toast med sylt, pannkakor, omelett till olika thairätter. Och kål, som en tydligen ska äta med majonäs... Och hela tiden står en och steker iordning massa nya äggrätter att välja mellan.

Jag äter samma sak varje dag, grönsaksomelett och så mycket färsk frukt jag kan äta! De har alltid färsk ananas, vattenmelon och bananer. Och jag skulle kunna äta detta livet ut, finns inget godare. Hur ska jag kunna gå tillbaka till icas youghurt efter detta?!

hormonbomb

Publicerad 2011-03-15 02:42:07 i Sex osv.,

Om vi bortser från alla hormoner som vanligtvis åker omkring i kroppen, så har dosen endorfiner ökat markant sen jag träffade M. Dessutom så befinner jag mig i solen konstant som pumpar kroppen full med d-vitaminer som gör mig piggare och gladare, och som fyller på förrådet med oxyticin som är ett må-bra-hormon, som även skapas konstant i kroppen nu när jag är både kär och förälskad.

Och om vi bara bortser från att vi befinner oss på varsin sida av jorden för tillfället, så har jag nog aldrig mått såhär jävla bra, någonsin. Jag vet inte hur hon lyckas, men hon gör mig lycklig bara genom att jag vet att hon existerar! Att jag vet att hon finns, har ett hjärta som slår för mig och en kalender där jag finns inbokad, och att vi bygger upp något tillsammans.

när det är rätt.

Publicerad 2011-03-14 18:28:30 i Sex osv.,

När det känns rätt i varje cell i kroppen, när magen fylls av fjärilar och leendet inte går att stoppa. När jag kan vakna mitt i natten av en ond dröm, tänka på henne och bli lugn på några sekunder och sen tvinga lugna ner hjärtat för att sen somna lugnt igen. När hjärnan inte vill sluta fokusera på henne och alla tankar bara snurrar kring henne. När varje ny grej som händer och hon är den första jag vill berätta allt för. När det är hon som kan locka ur mig alla möjliga saker som bara en handfull människor vet, men hon lyckades ta sig in på rekordkort tid utan att jag vet hur. Och när allt bara känns så jävla fantastiskt, fint, underbart, kärleksfullt, överlyckligt och bra på samma gång.

Då är det kärlek.

jag vill...

Publicerad 2011-03-14 18:22:01 i Sex osv.,

ligga nära henne och känna hennes hjärtas slag, få henne att skratta, titta in i hennes ögon, fundera över vad hon tänker, skeda, höra henne prata, ligga uppe hela nätterna och berätta om saker som inte många andra vet om mig, lära känna henne på djupet och ta in alla hennes tusen fantastiska sidor, smeka längs hennes underarmar och leka med fingrarna längs hennes lena hud, berätta hur mycket jag tycker om henne och säga alla hennes vackraste egenskaper, titta och rita med fingrarna på hennes tatuerade hud, dra med händerna genom det korta håret i nacken, ligga i hennes famn och vila på hennes nyckelben, berätta historier om min bakgrund och förklara saker, fnissa åt våra minnen, få fjärilar i magen bara genom att hålla henne i handen, vara uppe sent och äta glass mitt i natten, vakna av att hon håller om mig hårt och nära, känna hennes nakna hud nära min hud, vara täckt av hennes kropp och känna hennes beröring i varje cell, brottas och locka henne till asgarv, bli en sådan som i sömnen drar mig till henne för att jag vet att hon är nära och omfamna henna automatiskt, viska i hennes öra hur mycket jag älskar henne.

sexuellt frustrerad,

Publicerad 2011-03-14 18:13:16 i Sex osv.,

Idag blev det alldels klart för mig varför munkarna grävde gångar under jorden för att kunna springa över till nunnorna om nätterna för att få ligga lite mellan sista nattbönen och morgonbönen - kåthet och sexuell frustration.

Jag har inte fått ligga på ett tag nu och jag känner mig praktiskt taget som en färsking, och lägger jag till antalet dagar tills jag återigen får se min älskling så blir det fan deppigt. Jag undrar hur lång tid det tar för kroppen att reagera på att den liksom inte fått någon mänsklig beröring på ett tag? Och kan det kompenseras med att jag intalar kroppen att den snart kommer få ligga och jävligt mycket kärlek?Dessutom så dröjer det ännu en vecka innan jag återigen får höra hennes röst och njuta av det ack så underskattade nöjet två kan ha på varsin ort med hjälp av telefoner...

nationella komma ut dagen

Publicerad 2011-03-14 18:02:28 i Sex osv.,

Blev inbjuden av fina Emelie till detta och vi ska fira denna dag den 3 april. Och självklart kommer jag att fira och sända ut miljontals mängder pepp och kärlek till folk som vill finna kraften och modet att komma ut för sina nära och kära.
 - men samtidigt gör det så jävla ont i mig att det ens måste existera event som dessa. Tänk vad otroligt mycket enklare det bara vore om alla människor såg varandra som blanka, och sen vartefter fick fylla i själva med egenskaper. Inte dessa jävla mallar, rätt och fel, normer och fack som alla ska staplas in i.


För vissa kan denna process vara extremt smärtsam, jobbig och ångestfylld, för andra är det inte svårare än att bara säga det. Jag kom ut i olika omgånger när jag var 16/17, och sen efter det slutade jag. Kan beskriva dessa moment senare. Oavsett vad du känner och vill, så är det du som bestämmer helt vad du är och vem/vilka du vill tycka om!ps. och ja, det är förmodligen särskrivning, men jag faktiskt osäker på hur denna titel ska bli skriven på ett snyggt sätt? Systrar?

kär som en klockarkatt

Publicerad 2011-03-14 05:53:16 i Sex osv.,

Jag vet att jag tjatar om detta oavbrutet, och jag har redan skrivit en halv dagbok om detta sen två veckor tillbaka. Men -

Jag är så jävla kär!!


Just nu vill jag två saker, jag vill träffa henne och jag håller tummarna för att hon kommer upp 1-3/4. Såg att min kalender var tom då och hon kan, och när dom två pusselbitarna las ihop blev jag så exalterad att jag inte kunde somna igår...

Sak nummer två, Ernst - vi måste se körsbärsblommorna slå ut i kungsträdgården i år med! Och så ska jag bjuda dig på glass, vi ska fnittra som bara vi kan, skrika av glädje och jag kommer med säkerhet tvinga dig att ta ca 20 hoppbilder på mig i år igen! <3

en natt, för två år sen.

Publicerad 2011-03-14 05:49:52 i Sex osv.,

Jag sprang in i mitt ex imorrse under frukostbuffén, vi skulle båda ta vatten samtidigt. Han gick till andra sidan lokalen och jag stod mest kvar och stirrade. Och igår åt vi middag på samma ställe nere i byn, och jag kan inte låta bli att undra om hans förlovade flickvän vet vem jag är. Och vad skulle han säga? "eh den där bruden har jag legat med en gång och hon har ätit middag hos mig två gånger och sen vare inte mer med det..."


Och vad skulle jag kunna säga? Jag har tänkt ut lite bra fraser jag skulle kunna haspla ur mig, men jag roar mig mest med att titta på honom då jag inte riktigt fattat om han lyckats placera mig ännu.

Lämpliga fraser:

- din mamma lagade väldigt goda pannkakor
- hur gåre med bandet?
- sexet med dig var så tråkigt att klockorna stannar
- eeh vi kommer nog inte dansa den där bröllopsdansen du visade på youtube...
- fina tatueringar!


Någon som har några mer förslag?

shemales...

Publicerad 2011-03-14 05:45:02 i Sex osv.,

Jag håller just nu på att pluggar in begreppet Transpersoner och allt som inkluderas under detta. Det är mycket och så jävla intressant, lovar att beskriva allt här när jag är mer insatt på ämnet.

Men då tänker jag på begreppet shemales, som är väldig vanligt i just Thailand där jag är nu. Jag har alltid sett det som en slags form av dragquuen-grej? En person som är biologisk man, men som tycker om att klä ut sig till kvinna och som gärna gör det lite överdrivet och leker med stereotyper?
- och att det inte behöver något med personen sexualitet eller dylikt.

- sen att det finns en slags uppgradering av detta då personen fortfarande behåller sitt biologiska kön, kuken, men även opererar in kvinnliga bröst. Och även detta behöver inte nödvändigtvis ha något med sexualitet att göra, utan att det mer är något som personen tycker om att göra för sin egen skulle, eller möjligtvis för att ha som ansikte utåt.


Är det någon som är mer insatt på detta? För detta slog mig igår och det vore väldigt intressant att lära sig mer om detta!

tro hopp och kärlek,

Publicerad 2011-03-14 05:40:32 i Sex osv.,

Tro, jag är väl inte sådär överdrivet inne på detta ämne, men efter min bitchfight med Gud på tåget ner till Kristianstad och sen efter att jag in i minsta detalj halvskrikit hela historien inför Ernst så joddlade hon tillbaka att det var Gud som ordnade fram M. Så nu går det knappt ett samtal utan att M säger med allvarlig röst "men asså, jag är ju sänd från Gud, till dig. Fattar du väl?!"

Hopp, ja vem fan har egentligen kvar hoppet? Helt ärligt så hade jag gett upp kärleksbiten. Jag vet inte hur många gamla ligg och karlar jag diskuterat detta med, och jag var helt övertygad om att jag skulle fortsätta minst ett par år till med att lalla omkring från säng till säng, ragga upp ställets snyggaste och sen vandra hem ensam medan solen gick upp över stockholm. Och jag var jävligt nöjd med den situationen då.

Kärlek, är inte det det allra bästa som finns? Jag kanske inte alltid haft en och samma kärleksperson vid min sida, men jag har alltid omgetts av jävligt mycket kärlek, konstant. Jag har världens finaste vänner som kärleksbombar mig konstant och ur kärlek kommer ännu mer kärlek. Tills jag träffade henne, och jävlar vilken jävla kärleksbomb hon är. Det är helt jävla otroligt hur bra hon kan få mig att må bara genom ett sms, ett mess, eller genom att jag tänker på henne eller får höra hennes röst. Hon är så jävla fin och jag kan fan inte fatta vad jag gjort för att för att förtjäna henne <3 Så jävla mycket kärlek!

tavlan forts.

Publicerad 2011-03-13 18:47:10 i Sex osv.,

Idag var jag och diskuterade klart med min konstnär, och det kommer bli så extremt jävla läckert! Den kommer bli ganska stor och vara målad helt i rött och vitt, föreställandes en naken kvinna, fast med inspiration av min kärlek!
   Min lilla snabbvisit utvecklades snabbt till över 30 min då hon ville ha bilden på M i sin mobil och jag inte kunde förstå mig på bluetooth... Vi försökte skicka den via sms, provade fem olika riktnummer och jag vill inte ens tänka på hur min räkning kommer se ut sen. Men till sist lyckades vi båda fatta, hon med sin begränsade engelska och jag med min minimala tekniska förmåga.


Hur som helst, tavlan är klar om en vecka och det kommer bli så jävla snyggt, sexigt och helt fantastiskt! Jag kommer liksom ha min tjej avmålad på väggen, hur sexigt är inte det?


ps. och det slog mig just att alla som kommer hem och ser tavlan kommer ju fatta att det liksom är M... Det har jag inte ens tänkt på förrän nu, så älskling, jag hoppas du inte är blyg!<3

bitterljuvt

Publicerad 2011-03-13 18:39:06 i Sex osv.,

Detta med kärlek på annan ort, jag har provat på det en gång tidigare och just den gången gick det åt helvete. Men det var mer för att hon var helt körd i huvudet än för att vi bodde i olika delar av landet.

Fast nu är det med helt andra spelregler, nu handlar det inte om att diskutera eller fundera, detta ska bara se till att fungera, och jag har alltid haft den inställningen till långdistansförhållanden, att vill en att det ska funka, så kommer det att funka. Och visst räknas 61 mil som långdistansförhållande?

Och det är bitterljuvt, samtidigt som jag tycker det är fantastiskt att få prata med henne igen, höra om hennes  dag och bara spy ut min kärlek och lycka över henne. Så blir jag samtidigt påmind om att det dröjer en tid innan jag får höra hennes röst, och ännu en tid innan jag får ha henne i min famn.

Kärlek på annan ort är bitterljuvt <3

cross your fingers,

Publicerad 2011-03-13 18:28:16 i Sex osv.,

fick ett bra mail idag, och jag skulle bara vilja be alla som läser detta att hålla alla jävla tummar ni kan! För går det igenom, då kommer det vara helt jävla otroligt och så jävla bra att det knappt är sant!!

Det är ungefär så mycket jag kan säga, så håll bara tummarna och hoppas på att det går igenom och de gillar det. För då jävlar i min lilla låda kommer det hända grejer, riktigt bra grejer!!

oh, I think I´m gonna swim.

Publicerad 2011-03-13 18:10:45 i resor,

Ja, och för andra och tredje gången i mitt liv svimmade jag, även dessa gånger utomlands. Första gången var på en bar i Düsseldorf när jag var där med Sanna och Jennie.

Idag tuppade jag av två gånger efter varandra precis innan lunch, och så vaknade jag till liv av att syrran tog pulsen, mamma höll i mitt huvud, en brittisk dam gastade om jag kanske var diabetiker, en från restaurangen höll fram ett superstark mintstift under min näsa och någon hade lagt en iskall handduk över mitt huvud. Och på avstånd kunde jag höra ambulansen komma...

Förmodligen vätskebrist och jag åkte aldrig iväg till sjukhuset, liksom varför åka när jag har en livs levande sjuksyster vid min sida som håller stenkoll? Fem min efter att jag vaknat till liv, kommit över chocken och gråtit lite hade jag beställt in tre maträtter och hört en låt älsklingen dedikterat till mig, och livet var som vanligt igen.

de tre orden

Publicerad 2011-03-12 16:57:26 i Sex osv.,

Hur lång tid är egentligen lämplig att det går innan dessa ord sägs? Jag tror fan inte det finns några lämpliga tidsrammar till detta, utan när det känns bra och rätt, från hjärtat och det känns i hela kroppen - då ska det sägas!

Jag kände det i hela kroppen för något som för mig kändes som evigheter sen, men egentligen var det inte alls länge sen, och i tidsperspektiv över hur länge vi känt varandra så hade det inte gått lång tid. Men det kändes i hela kroppen och nu har vi sagt det!!
- jag ville få det sagt innan resan, så från mitt håll blev det i form av ett pussel jag skickade iväg från Arlanda innan flyget skulle lyfta.och igår sa vi det för första gången live, fast över telefon. Och det har nog aldrig kommit mer från hjärtat, jag kunde verkligen känna i varje jävla cell i kroppen att det är rätt, hur bra det känns och hur jävla mycket hon betyder för mig. Helt jävla övermäktig känsla <3

två veckor.

Publicerad 2011-03-12 16:54:13 i Sex osv.,

För exakt två veckor sen vid den här tiden hade jag gått kursdag ett till att bli skolinformatör, jag hade spanat in henne, tyckt att hon var bland det snyggaste jag sett, diskuterat om vad harens svans har för funktion och blivit förbluffad över hur snabbt känslor kan bildas i min kropp. Fantiserat om att jag ville ha henne och känt hjärtat bulta hårt i bröstkorgen.
   Ett dygn senare vid ungefär samma tid lämnade mitt tåg stationen, jag hade magknip, tårar i ögonen och var övertygad om att jag var totalt dissad tills ett sms kom fram och fick mitt hjärta återigen att dunka hårt.Nu sitter jag här på andra sidan jorden, hjärtat bultar lite för hårt i bröstkorgen och jag är så jävla kär i henne att jag knappt kan tro det. Nu är det vi två och jag har aldrig varit lyckligare. Jag längtar tills jag får lära känna varje sida hon har, även om hon samma dygn radade upp varje nackdel som hon har, och jag minns att jag skrattade bort varenda en. Jag vill somna nära henne och vakna av att hon håller om mig, ha en vardag och få henne att skratta.Kan knappt tro att det enbart gått två veckor och jag vet att det gått i rekordfart, men jag tycker om dig mer och mer för varje dag <3

det saknas en pusselbit,

Publicerad 2011-03-12 16:35:18 i Sex osv.,

Jag insåg idag en liten grej som saknas i vår relation, som vi liksom inte hunnit med att lära oss om varandra under de två veckor vi känt varandra, och det är att jag inte har en aning om vad hon kan tänkas vilja ha i present från min semester...


 Bland det bästa med att vi just är så pass färska med varandra på vissa plan är ju att det är helt fantastiskt att lära känna varandra, och jag älskar varje ny grej jag får reda på om henne och det är så fantastiskt att lägga pusselbit för pusselbit kring och om henne. Men just denna bit är fan blank.

Jag har hittat en liten grej, och när jag berättade för syrran om bakgrundshistorien till denna så trodde jag ögonen skulle ploppa ut, haha! Älskling, är det okej om du får en tshirt där det står "My girlfriend went to Thailand and all I got was this louse tshirt..." om jag lovar att den är köpt med hjärtat?!

balansgång.

Publicerad 2011-03-12 16:23:30 i Sex osv.,

Att vara kär att som att vandra på lina högt upp i luften med både hajar och molntussar under. Ett vacklande steg framåt kan resultera i antingen katastrof eller ännu ett fall i det mjukaste. Det är pirrigt, nervös, fantastiskt, sprängfyllt med känslor, skrämmande och fullkomligt fantastiskt - på en och samma gång.

En vill bara göra allting rätt, inte säga något fel och bara få fram alla sina känslor helst på en och samma gång utan att något blir fel. Hjärtat som dunkar lite för hårt i bröstkorgen, halsen som är torr samtidigt som munnen överproducerar saliv och magen som är fylld med fjärilar.

Lika stort och skrämmande som fantastiskt och underbart.

love

Publicerad 2011-03-12 06:13:26 i Sex osv.,

Du ska veta att jag saknar dig, tanker pa dig nastan varje vaken minut och jag raknar ner timmar tills du kommer sta dar pa centralen den 15/4 och jag vet att jag kommer grata tarar av lycka.

fan vad du betyder mycket for mig hjartat! Saknar dig nagot helt obeskrivligt!

varfor dromma?

Publicerad 2011-03-12 06:12:19 i Sex osv.,

Inatt dromde jag om L igen, det hander da och da att han dyker upp i drommarna och vi ar nastan alltid tillsammans igen. Sa javla vidrig drom. Usch, vaknade fullkomligt rasande precis som jag varit i drommen.

Vi hade bestamt oss for att for 748e gangen forsoka igen, var kara och tillsammans nagra dagar senare bestamde han sig for att han aterigen trottnat och dumpade mig. Och jag blev sa javla arg och ledsen, for jag hade ju tankt gora precis som Samantha, bli ihop bara for att fa dumpa och krossa hjartat - och sa hann han fore!


usch, men jag bestamde mig i drommen att jag aldrig nagonsin skulle bli tillsammans med honom igen, inte ens om det gick 10. 20. 30 el 50 ar sa skulle jag ge honom en ny chans. usch, far rysningar bara jag tanker pa det, sa jag tankte halla det aven live!

kan nagon dumpa honom?

Publicerad 2011-03-12 06:08:32 i Sex osv.,

Nu har han ringt mig 6 gr sen jag kom hit, tre ganger nu pa morgonen och vid halv fem svensk tid spelade han in ett meddelande. Min tanke ar att han varit ute och supit, sitter i en bil pa vag hem till mig for att overraska och sen blir forbannad nar jag inte svarar...

Snacka om overraskningar nar jag dels ar pa andra sidan jorden, dels inte vill traffa honom, dels ar overdrivet kar i nagon annan, dels skaffat flickvan!!


Sa jag undrar om nagon kan tanka sig att ta reda pa hans nummer, och skicka ivag ett sms dar det star att han ar dumpad och sen halsa fran mig? Jag har ju fortfarande inte hans nummer, och jag har absolut inget intresse i att traffa honom igen. Han heter Johan och jobbar som forsaljningschef pa ett av Sveriges storsta bolag som bla ar ansvarig for GB, Via, Pepsodent, Ajax och inte fan vet jag.


Den som hittar hans nummer och dumpar honom at mig bjuder jag pa middag nar jag ar hemma igen!

hjärtat

Publicerad 2011-03-11 15:12:57 i Sex osv.,

Jag har börjat få känningar i hjärtat, det hugger till, bankar supersnabbt, min puls dunkar på och jag måste stanna upp för att andas. Och det har varit så några veckor nu, vet inte om det började innan jag träffade henne eller inte?
- för sist jag skaffade p-piller för en månad sen hade jag lite högt blodtryck men jag fick ändå mina piller då sköterskan intygade att min puls förmodligen berodde på den stressade situtationen...

Och vore inte det så jävla typiskt mig om jag går och får lite hjärtproblem nu när jag är löjligt kär? Jag som kan tagga inför Cluedo i veckor, kan komma innan själva sexet har börjat för att jag vet att jag kommer njuta - vore det inte typiskt om jag är så jävla kär och lycklig att det sätter ordentlig fnurra på mitt hjärta med?!


ps. skämtåsido, både min mor och far har problem med sina hjärtan så självklart ska jag kolla upp detta när jag kommer hem. Dessutom har syrran en blodtrycksmätare hemma, så det ordnar sig :)

tavla,

Publicerad 2011-03-11 15:05:37 i Sex osv.,

Det finns fantastiska konstnärer här i byn, och jag har fallit pladask för kanske ett dussin hitills. Men lite allra extra för en särskild, en halvnaken kurvig kvinnokropp där överkroppen är i fokus och målad i enbart blåa toner på vit duk. Så idag frågade jag om hon kunde måla om den i rödare toner, och om jag möjligen fick visa ett foto som hon kunde inspireras av...


Åh, det kommer bli så jävla snyggt, sexigt och jag dör bara av tanken på att jag kommer ha min älskling på väggen i form av en döööläcker tavla!


ps. nej, det ska inte bli en vagina-tavla som Charlotte medverkar i. Även fast det visserligen vore jävligt coolt...

kärlek på avstånd...

Publicerad 2011-03-11 15:01:01 i Sex osv.,

kan ibland resultera i att en blir avstängd från facebook. Igår fick jag tillgång till fritt internet vilket resulterade i minst trettio myggbett, familjen hann gå och lägga sig och bäst av allt, jag fick chansen att prata med älskling!! Och ja, jag blev självklart lite för ivrig. Så jag bara skrev meddelande på meddelande och tömde ut mig totalt på tankar, känslor och kärlek, liksom lite för att väga upp att vi inte kan prata i telefon och för att jag saknar henne så mycket.

- något som resulterade i att jag blev avstängd från att skriva fler meddelanden! Tror dom att jag är någon spammare eller? Eller kan det ha att göra med att vissa mail innehöll lite snuskigare ton? Någon mer än jag som också tycker att fb är känsliga?!

Klart värt det iaf <3

Varför veta kön?

Publicerad 2011-03-11 04:26:31 i Sex osv.,

När vi fick se bebisen igår var det första någon i vårt sällskap frågade om det var en pojke eller flicka, när min kusin fick barn förra veckan var det min första fråga också - och jag ville bita av mig tungan.

Varför är detta med kön så otroligt jävla viktigt? Jag kan inte förstå det, fastän jag själv deltar mer eller mindre aktivt i det dagligen. Och kikar ni på blogg.se startsida är första artikeln om barnkläder om en verkligen vill veta könet? Jag bara tar för givet att det är tips på "könsneutrala" kläder som passar både till pojkar och flickor...

Och jag kan inte låta bli att le över tanken den dagen jag får mitt första barn, om jag kanske ska strunta i att säga könet...

kondomanvändning

Publicerad 2011-03-11 03:50:56 i Sex osv.,

Jag hörde någonstans att människor i Uganda är bättre på kondomanvändning än människor i Sverige... Och min enda tanke var - hur fan kan det vara möjligt när det tex enbart i Stockholm finns kondomer tillgängligt i varje gaturhörn?!

Vår första kväll i Thailand var det en person bakom mig som sträckte sig fram mot kassan för att ta ett paket kondomer, och då slog det mig att jag nog aldrig varit med om det hemma, hur fan kan det komma sig? 
- varje seveneleven vi varit inne på hitills har kondomer både vid kassorna och vid hygienartiklarna, kan det kanske ha något att göra med saken? 

Att i Sverige går det inte att köpa dessa grejer diskret utom på postorder? Men vad hjälper postorder om en får ragg en vanlig eftermiddag och behöver kondomerna till kvällen?  

- om vi bara bortser från motivatorer, barriärer och tusen andra faktorer - och enbart fokuserar på tillgängligheten i något så enkelt som en seveneleven, hur stor roll spelar denna faktor?

baby, jag tror jag är kär

Publicerad 2011-03-11 03:46:19 i Sex osv.,

OM jag är! Det är en helt jävla överbra känsla i hela kroppen. Just nu minns jag inte ens hur det var innan jag var såhär kär, minns bara att det var mer grått, beight och jävligt mycket tråkigare. Nu räcker det med att jag bara snuddar vid tanken på henne, får ett meddelande eller hör hennes röst och hur hon säger "Caro" så blir det fjärilssamling i magen och jag börjar fånflina.

Sen att jag inte längre verkar kunna stava eller snubblar konstant gör inget, för fan vad det är härligt att vackert att vara kär! Jag trodde aldrig att någon annan människa skulle kunna få mig att må såhär bra, du är helt jävla fantastisk! <3

kärlek via nätet

Publicerad 2011-03-10 17:11:58 i Sex osv.,

Vad gjorde folk innan internet uppfanns? Skickade brev? Röksignaler? Ringde långdistanssamtal för flera hundra?

Tacka vet jag internet och fb, kan vara en av de bättre uppfinningarna. Har ägnat senaste timmen åt att chatta med älsklingen och messbombat så att hon ska ha massa saker att läsa under tiden jag sover. Smart idé enligt mig då jag ligger 6h före henne och sover när hon är vaken och tvärtom, men känner jag henne rätt så sitter hon och läser allt nu istället för att spara till senare.Och jag tänker lite såhär, hade någon sagt till mig för tre veckor sen att "Caro, om en vecka kommer du trilla dit som fan, och som aldrig förr. Du kommer träffa någon som gör dig lyckligare än någonsin!!", så hade jag skakat på mitt lilla huvud åt det. Och nu kan jag gråta över att det är så jävla sant <3


ps. och det är värt att jag fått minst 30 myggbett under vår chattid, fan vad du gör mig lycklig!

babylycka

Publicerad 2011-03-10 17:03:57 i Sex osv.,

Sist vi var här i november var en av de som jobbade på vår favoritrestaurang höggravid. Trodde vi iaf... Nu när vi kommit hit igen berättade hon idag att hon fött bara två veckor tidigare, och strax rullade hon fram vagnen som stod i ett rum inne på restaurangen - tillsammans med en annan av de anställda! Så det var deras lilla fining som låg i vagnen. Och så satt vi där på rad med tårar i ögonen och suckade nöjt över det lilla kärlekslivet <3

saker som bara sker i mitt liv, del 317.

Publicerad 2011-03-10 16:32:16 i Sex osv.,

Vi bor på ett litet plutthotell med högst 50pers totalt. Det är folk från hela världen och inte direkt flashigt eller något extra. Ett helt jävla vanligt hotell.

Idag när vi kom tillbaka från stranden tyckte jag att jag kände igen en av gästerna, trodde först att det var inbillning, för att sen känna igen flera av hans tatueringar. Och ja visst fan är ett av mina gamla ex/ligg på exakt samma hotell som jag.
- eller ex och ex, vi sågs två gånger och sen slutade jag höra av mig för att han var så brutalt ointelligent och tråkig att en liten del av mig dog.

Och nu möts vi tre år senare i Thailand där vi bor på samma hotell. Och den som inte säger att världen är mindre än en tändsticksask ljuger.

veckorevyn söker folk!!

Publicerad 2011-03-10 15:58:24 i Sex osv.,

Urgulliga Angelica från Veckorevyn skickade en liten förfrågan och självklart vill jag sprida detta vidare. Och som vanligt, om ni bangar så kommer jag gärna ställa upp på att snacka om mitt sexliv.


Hej Caro,

Jag letar efter en tjej 18-25 år, som har haft sex med 100 pers (eller lite mer eller lite mindre)

Artikeln heter "Gissa hur många jag har legat med!". Och nu har jag med en tjej som är oskuld, en som haft sex med en och en som haft sex med 20+.

Jag behöver någon som legar med många, många fler också. Känner du någon?Är ni sugna på att ställa upp eller vill ha mer info, maila till angelica.lagergren@veckorevyn.com

foralskelse,

Publicerad 2011-03-09 16:00:52 i Sex osv.,

Ar det nagot jag tycker om ar det att undersoka och in i minsta detalj dissikera mina egna tankar, asikter och kanslor. Diagnostisera, kartlagga och forsoka forsta allt som hander inuti mig.

Just nu fattar jag ingenting, och det ar den basta kanslan nagonsin. For visst har jag upplevt foralskelse forut, och jag har varit upp over oronen kar tidigare. Men det har aldrig kants sahar. Sa akta, sa fint, sa mycket att upptacka och sa mycket jag redan vet om henne, som att jag aldrig kan bli matt pa henne och aldrig kan trottna. Som att det ar pa en jamn niva och att jag skulle kunna gora vad som helst for att fa henne att le. Och for forsta gangen i mitt liv kan jag forsta varfor manniskor valjer att forlova sig.

dag 1

Publicerad 2011-03-09 15:57:22 i Sex osv.,

Jag satt hela flygresan hit och lyssnade pa klassisk musik och tankte pa henne. Det fanns minst 10 kanaler till, men det var som att jag inte ville ha nagon annan manniskas ord som blandades samman med mina tankar och funderingar. Och jag laste en bok om karleken mellan Ingmar Bergman och hans ena fru Kabi fran parm till parm. Fruktansvart vacker bok och jag pendlade denna genom att skriva ner mina egna funderingar om karlek och livet.

Vi har atit middag, jag har sovit bort hela dagen i en solstol och jag saknar dig som fan.

dagens tips!

Publicerad 2011-03-08 07:50:05 i Sex osv.,

Jag har upptäckt en fördel med att Apoteket numera är privatägt och all den där skiten med konkurrans - dom rear ut sexleksaker med jämna mellanrum!
- just nu har Apoteket vid Åhlens i Stockholm halva priset på en mängd roliga vibratorer och massageoljor av märket Belladot. Jag har själv inte testat något av dessa och kunde inte stå emot.

Är vibratorn lika bra som förpackningen är snygg kan det inte bli annat än succé!ps. och ja, ni får en googlebild. Jag vill inte riskera att bli påkommen igen med att smygta bilder, blir så väldans pinsamt då...

resfeber.

Publicerad 2011-03-08 07:45:50 i resor,

M - Men snälla Carolina! Ska du verkligen ha 7 pocketböcker i handbagaget?!
C - Men ja. Vi ska ju flyga ett halvt dygn!
M - Men ska du inte ha med dig något mer? Är det där allt ditt handbagage?
C - Men saknas något? Jag har ju allt jag behöver.
M - Ja inga fler böcker iaf!! Och har du någon bok jag kan låna?
C - Absolut, ta denna. Om en familj som försöker lappa ihop sin relation. Är säkert svinbra.
M - Höhö ja den kan ju jag läsa med två skilsmässor i bagaget!

Jag ska bara skicka iväg lite mail, säga hej då och sen åker vi. Det kommer bli överdrivet skönt att gama glass i solen och läsa enbart bra böcker. Jag är så taggad att jag råkade försäga mig till en kund igår om att jag inte skulle vara på plats... Vi får egentligen inte säga varken namn, schema eller något privat då det finns så mycket miffon på centralen!

ps. men jag kommer sakna dig så att jag blöder. Fan vad jag är kär i dig!<3 Och idag kommer jag lägga något på lådan!

internationella kvinnodagen,

Publicerad 2011-03-08 07:26:25 i Sex osv.,

"Men asså, ska kvinnorna ha en egen jävla dag. Amen då ska männen också ha det! Det om något är ju ett tecken på ojämlikhet!!".

Och ja visst, jag är mer än gärna på att fira alla världens fina män en specifik dag om året, och det är jag mer än villig att göra den dag då alla får lika lön efter lika arbete, det inte ses som en vidrig sport att diskriminera, exploatera och minimera kvinnor just för att de är kvinnor. Den dag då kvinnor inte systematiskt nedvärderas på arbetsmarknande, i media, i familjen och i samhället just för att de är kvinnor. Den dag då kvinnor inte mördas, misshandlas, sexuellt utnyttjas och används som handlingsvaror och betalningsmedel just för att de är kvinnor. Den dagen då kön inte är de centrala i samhället utan det är personen som räknas, den dagen är jag mer än villig att fira.


Men fram tills dess håller jag fast vid att denna dag tyvärr måste existera och det är med en blandad klump i magen som jag "firar" denna dag. Så mycket kärlek och stolthet i historien, och så jävla mycket förtryck och hat som ännu måste besegras.ps. men vilket jävla nicko har lagt in både semeldagen och pannkakans dag på kvinnodagen?! Dessa dager krävs ju också firning och är inte tre på samma dag lite over the top?

bikini

Publicerad 2011-03-07 23:36:56 i

OM jag är pepp inför resan?! Mest längtar jag efter maten. Och glassen. Och solen. Och vattnet. Och alla böcker jag ska läsa! Så kan jag redan i förskott sammanfatta resan. Dessutom har jag köpt två nya bikinis som jag inom ett dygn kommer ha invigt i strålande sol!


ps. haha kolla på första bilden. visst ser det ut som att jag har väldigt bred överkropp, eller som om jag vore muterad? Tog ett tag innan jag själv insåg att det är min underdel som sticker fram...

slicklapp,

Publicerad 2011-03-07 23:27:18 i Sex osv.,

Forskare har funderat, forskat och fixat och äntligen kommit fram till ett preventivmedel som ska funka när en slickar fitta. Slicklapp. Och ja, jag har självklart testat!
- mitt bästa tips är att inte dra den över näsan också, det kan lätt bli ett baksug och plasten täpper för andningsvägarna om en råkar börja asgarva eller blir för ivrig... Lägg även märke till den fina skåran i plasten där tungan ska få plats! Enjoy!

negligerad.

Publicerad 2011-03-07 12:01:39 i Sex osv.,

Jag vet inte varför, men det bara känns som att om jag istället hade träffat en "Martin" så hade han börjat fråga om han kan hantera verktyg eller om de kanske ska ta en tur med båten när han kommer till Stockholm? Mest av allt tror jag bara att han inte vill trampa mig på tårna eller vara för närgången. Men jag vill ju det! Jag vill berätta hur jävla kär jag är! Jag vill förklara att jag inte fattar allt hon säger för att hon är skåning, eller att hon gör mig glad bara genom att skratta, och jag vill att han ska visa intresse för att jag träffat någon. Någon som är bra för mig och gör mig lycklig. Lyckligare än någonsin.

Ring mig, fråga om hon gör mig lycklig och sen kan vi lägga på luren. Lägg märke till att jag träffat någon som får mig att må bra och ge fan i att reagera om könet.

Samtidigt som jag inte vill bli utmålad som någon som gått över till andra sidan, är kär i någon med likadant kön som jag eller träffat en tjej för första gången, så vill jag inte heller bli ignorerad eller negligerad. Dum balansgång, men var hellre för närgången med urkorkade frågor än ingenting alls.

sjukhus,

Publicerad 2011-03-07 11:56:12 i min vardag,

Ljuset är dämpat och jag slås av desinfektionsmedlets starka doft och min första tanke är att det kanske luktar så starkt för att ta bort doften från döda kroppar? Fast jag kan inte riktigt se varför någon skulle dö under lite ultraljudsundersökning. Sekundvisaren slår aggresivt och jag försöker mitt yttersta till att tyda bilderna på skärmen. Hen är lugn, trygg och jag får sitta nära sängen där han ligger och blir undersökt. Hjärtat slår som det ska och vi blir hämtade av en farbror som liknar Toker och pratar vilt om hur folk minsann dör i lungcancer tack vare Hornsgatan...


C - Men kunde du se vad det var på skärmen? För mig hade det lika gärna kunnat vara en alien dom undersökte?
P - Höhö nejdu, sånt där får dom andra kunna!
C - Men när jag låg i mammas mage, och ni var på ultraljudsundersökning. Kunde du se att det var jag som låg i magen då? Gick det att se en liten bebis då?
P - Haha nehe verkligen inte! Sånt kan man ju inte se!
C - Så du bara låtsades se att det var jag?!
P - Ja, men lilla gumman det är svårt att se sånt.

bästa stunden på dagen,

Publicerad 2011-03-07 07:59:50 i Sex osv.,

är på morgonen när jag får ringa och väcka henne. Jag hör hur hon är helt borta, raspig i halsen och viskar fram "hej min tussilago", någon dröm eller hur mycket hon tycker om mig. Och jag ser framför mig hur hon ligger nerbäddad bland täcken, fasar för att kliva ur den varma sängen och alldeles jävla fantastisk.

Dessa små samtal som varar i allt från 20 sek till 5 min beroende på hur vaken hon är, ger mig den allra bästa och finaste starten på dagen. Och jag längtar helt obeskrivligt tills jag får väcka dig live! Fan vad jag är kär i dig! <3

frågemiljö

Publicerad 2011-03-07 07:56:47 i Sex osv.,

En sak som jag gillar allra allra mest med att vara på utbildningshelger om vi bortser från fantastiska människor och sjukt mycket kunskap - så är det frågemiljön!
Alla har olika bakgrunder, intressen och kunskapsbanker, men alla har mer eller mindre stort intresse ällande allt som handlar om sex!
- jag tror att detta är en av anledningarna till att jag alltid trivs så jävla bra på dessa tillställningar.

Och jag som aldrig kan hålla en fråga inne får alltid svar på mina underligaste funderingar. Helgens bästa fråga var om en kan bli få någon könis av fontänorgasm?

jag ska bara...

Publicerad 2011-03-06 20:41:33 i resor,

Jag håller på att försöka till att packa. Men det går sådär när älsklingen existerar i en annan stad, jag känner mig mjuk i huvudet och min värsta egenskap blir löjligt framstående nu -
   Jag är expert på att lägga saker på "superbra ställen!!!" och sen glömma bort det efter fem min. Allt från pengar, böcker, viktiga papper, räkningar, kläder - allt bara försvinner från dessa superbra ställen tills jag 6mån senare hittar det igen...

Vilka böcker är iaf bestämt. Jag och chefen har gjort noga uträkning på antal sidor, variation och vikt och det blir totalt 11 st. + material från skolinformatörsutbildningen och samordnarutbildningen och två erotiska böcker jag lektör-läser.

Utöver det - pass, pengar, p-piller och bikini typ?

telefonsex.

Publicerad 2011-03-06 20:22:40 i Sex osv.,

Ja, vad kan jag egentligen säga utan att det blir för uppenbart? Har tidigare varit sjukt underskattat från min sida och väldigt outforskat, men garanterat något som jag rekommenderar om en så att säga har en partner på annan ort...

jag är en tönt.

Publicerad 2011-03-06 19:08:53 i Sex osv.,

Jag brukar oftast tycka att jag är ball. Eller snarare så brukar jag intala mig själv att jag är en jävligt ball person, och vill gärna att andra ska tycka att jag är ball. Det går sådär.
-  just nu är mitt huvud bortblåst och hjärtat styr allt.

Du har gjort mig till en tönt. Och jag håller på med en grej, som jag själv tycker är så jävla fin, kärleksfull och töntig att jag vill smälla av! Guuud, hur blev det såhär? Jag har gått från tuffing till mjukis på en vecka?!

Jag kan faktiskt inte säga mer än så, för jag vet att du lusläser min blogg och jag har redan slängt på luren tre gånger för att jag är nära att försäga mig då jag inte kan ljuga... Åh, fan vilken mjuktuffing jag är.

ps. jag överdriver inte när jag säger att jag varit tomatröd under hela detta fixande. Jag hade lika gärna kunnat vara en femtonåring som köper sin första porrblaska på lokala bensinmacken, fast det liksom inte ens är i närheten. Jag är bara så jävla kär och nöjd med det jag kommit på och vill att du också ska tycka det. Så tycker du inte om det, så ljug<3

kärlek och oboy

Publicerad 2011-03-06 18:58:43 i Sex osv.,

Äntligen hemma igen! Helgen har varit helt fantastisk och fullsmockad med fina människor, massa nya information, utbildning, säkrare sex-snack, kramar, kärlek, kondomtester (på tränis och händer), melodifestivalen, fantastiska måltider och löjligt mycket fika!

Har tagit ikapp lite telefontid med älsklingen nu och dricker oboy. Kan lätt behövas för att återfå blodsockernivån... Åh, jag är så jävla dubbellycklig att jag skulle kunna gråta. Ska nog göra det efter att jag packat och fixat en sak.ps. är det bara jag som får nostalgitripp av kombon oboy och kärlek mellan två tjejer? Så jävla mycket "Fucking åmål"!! Haha älskling du får vara Agnes så är jag Elin :)

dagens lärdom

Publicerad 2011-03-05 18:28:11 i Sex osv.,

En hand per fitta!

Detta innebär alltså att du helt enkelet använder en hand per fitta, antingen hand till din egen fitta och andra till en annan fitta eller båda händerna till två andra fittor.
- detta då för att minska risken för att någon sti ska kunna överföras.


ps. kan ni fatta att jag trivs här eller?

dag 2

Publicerad 2011-03-05 18:26:32 i Sex osv.,

Åh, den här dagen har varit så jävla fantastisk och jag har lärt mig så mycket! Vi har haft föreläsningar hela dagen och varvat med underbara måltider och fikastunder. Människorna är som en liten familj och jag gillar varenda en. Kombon att lära sig massa nytt om sex och få en underbar utbildning, tillsammans med fina personer är fan oslagbar.

Idag har vi gått igenom vad själva rollen som samordnare går ut på, sti, hiv, kondomer och andra sätt att göra sex säkrare, säkrare sex-linjen och en mängd superintressanta diskussioner!

ps. dessutom så kommer jag ha min praktik i Hässleholm!! Ungefär 20-30 min ifrån min älskling!!<3

kär

Publicerad 2011-03-04 20:30:22 i Sex osv.,

Har ni någonsin varit så kär att det känns i hela kroppen? I varje andetag, i varje tanke och i varje rörelse - allt en gör bara osar kärlek. Varje cell känner av kärleken och det finns i allt en gör. Det finns inget finare och jag är så jävla obeskrivligt lycklig. Hon finns liksom i varje tanke jag tänker, allt jag gör och jag är sprängfylld med endorfiner och må-bra-hormoner.

Fan vad jag är kär i dig <3

dag 1

Publicerad 2011-03-04 20:28:09 i Sex osv.,

Det är en härlig blandning mellan mina gamla samordnare och en grupp med nya samordnare där även jag ingår. Vi har hunnit äta en fantastisk middag, gått ett varv på gården och haft en liten lära-känna-träff. Det här kommer att bli en fantastisk helg och det verkar vara ett så jävla fint gäng jag är med! Ska bli så kul och det är bästa kombon - fina människor och massa bra information <3

hur en kommer ut för sin pappa

Publicerad 2011-03-04 13:06:21 i Sex osv.,

P - Åh jag är så glad för din skull lilla Carolina! Sophia var här igår och berättade om kursen, och sen ditt projekt. Nej jag är riktigt glad faktiskt.
C - Jamen det är super! Och ännu bättre, jag har träffat någon!!
P - Åhå, en stilig ung man förstår jag!
C - Ännu bättre, en stilig ung kvinna!
P - Jaha, men vad trevligt för dig lilla gumman!

Och svårare än så behöver det faktiskt inte vara. Vad skulle han säga? Att han inte ville att jag skulle bli kär i en tjej? All kärlek är vacker kärlek och vår kärlek är nog finast av allt <3

samordnarutbildning!

Publicerad 2011-03-04 05:08:05 i Sex osv.,

Åh, ni vet den där kursen jag blev nobbad till som jag grät mig till sömns över - dom ångrade sig och jag kom med iaf! Så nu i eftermiddag ska jag möta upp hela gänget och åka abonnerad buss ut till vackra Sånga Säby! (så ja, jag kan iaf inte gå vilse. Chefen har redan försäkrat sig om att bussen stannar direkt utanför kursgården...)

Och det ska bli så jävla kul! Jag är löjligt nervös, förväntansfull och överdrivet taggad! Jag kommer att bli samordnare för Colour of Love! Ni vet projektet jag åkte land och rike med i somras på festivaler. Nu kan jag liksom bli en av dom som är med och kirrar en festival!!


- jag och min andra halva på PDOL<3

- jag och fina Danne som kampanjade under öppen himmel och träffade Kitty!

- jag som höll på att dö av exaltering under Robyn! RRK! <3

- och vi övade att ta på kondom med munnen...

ps. och visst vill ni också bli säkrare sex-informatörer och kanske få möjlighet att hänga med mig på festival! Gå in på denna sida och anmäl!! Och ja, det gäller även dig gull!<3

det bara är så,

Publicerad 2011-03-04 04:57:55 i Sex osv.,

Jag har fått väldigt många frågor om hur det kunnat bli som det blivit, det har ju gått så fort och är jag verkligen säker på det jag känner? Och jag kan inte in i minsta detalj förstå alla mina känslor, men det är rätt. Sen att det gått löjligt fort är vi alla medvetna om, men det gör inte mig det minsta. Jag har aldrig känt den form av trygghet och omtanke som jag gör nu (och ja, jämför gärna det med ett treårigt förhållande till och från, eller ett samboskap på 9mån - med någon jag känt i snart en vecka...)

Jag skriker spontant varje gång jag får ett sms, blir generad och fnissar över innehållet, fnissar rent allmänt åt allt, har fjärilar i magen och det är hon som står bakom allt. Fan vad du gör mig lycklig <3

alla dom där egenskaperna,

Publicerad 2011-03-03 21:38:24 i Sex osv.,

Ni vet alla dom där grejerna som en själv gör per automatik, och som ser ut som helt vanligt ur ens egna ögon. Hur fan ska det bakas samman med det lilla hon sett av mig live, och hur jag egentligen kan vara?


Ta bara en av mina favvogrejer - äta choklad i duschen! (don´t knock until you try it!) hur jävla många gör det på en skala? Guud, jag kan få pinsamhets-sug i magen när jag tänker på allt konstigt och dumt jag kan få för mig att göra. Vad kommer hon tänka och tycka om mig?

Gull, du får stå ut med alla mina knäppa sidor också! Som att jag hatar julen mest av allt men älskar julkalendern, kan äta mat direkt ur kastrullen eller kan skratta mig gråtfärdig åt gamla minnen som du inte ens varit med på! Eller älskar att spela cluedo och blir så exalterad varje gång vi plockar fram spelet att jag förlorar i min ivrighet, eller att jag kan bli galen av raseri när jag blåa politiker på tv, eller att jag skrattar högt när jag läser böcker. Eller att jag är värdelös på teknik och tafat när det gäller det mesta praktiska. Eller att jag utan problem kan gå vilse på en och samma gata, i min egen stad.

Tyck om alla mina dumma, knäppa, sjuka, puckade och ologiska sidor också.

bara du,

Publicerad 2011-03-03 21:28:41 i Sex osv.,

Jag minns att du frågade om jag skulle kunna ha sex med någon annan efter att vi haft det, och jag svarade nej.

 Jag som alltid förespråkar fritt sex, ligg med vem du vill och att folk ska släppa lite på hämningarna. Jag kände ingen som helst dragelse till någon annan och jag vet att det skulle göra ont om hon gjorde något med någon annan.
   Något inom mig vill bara göra upp med allt gammalt, riva sönder och bryta band. Inga fler bootycalls, permissionsligg, ons, sista utväg, förströlse eller i brist på annat tidsfördriv. Jag vill inget av detta längre.

Jag vill bara ha dig.

plus och minus

Publicerad 2011-03-03 21:22:10 i Sex osv.,

Hur många därute har någonsin skrivit en lista över en blivande eller nuvarande partner? Jag har skrivit med listor efter att det tagit slut och liksom nött in allt negativt, skrattat över alla fula fel den personen hade tillsammans med mina vänner och nöjt förstått vilket bra beslut det var att det tog slut.

Men under en relation, eller precis i början? Gör folk sånt? Och liksom väger plusdelarna mot minusdelarna?

C - Åh, jag måste skriva en lista nu!
M - Aha, över mina positiva och negativa sidor eller?
C - Eeh, nej. Över allt vi ska göra när du kommer upp!! Vem fan gör sånna listor?
M - Inte vet jag.
C - Dessutom skulle det bara stå en sak på det negativa, att jag inte fattar din skånska!!

<3

daily fresh

Publicerad 2011-03-03 21:14:50 i Sex osv.,

Dagens tips:

Har ni provat denna produkt? Jag vet att jag kommer låta som värsta försäljaren nu, men den är så jävla grym! Hur många tycker inte om att duscha tillsammans med den en ligger med? Och hur många vill inte tvåla in den andras kropp, smeka fram bubblor och leka i duschen? Jo, många. Problemet är att i princip alla tvålar som finns på marknaden phuckar upp ph-värdet i fittan och kuken om lite tvål kommer där. Och det står inget om detta på tvålförpackningarna! (jag har lusläst många...)
   Så medan en har det lite mysigt tillsammans med någon och en goddoftande tvål phuckar man upp det och det kan lätt bli irriterat, sveda, klåda, utslag och svamp.


Men denna tvål är lite av ett mirakel, och har samma ph-värde som själva kroppen har! + den har samma konsistens som glidmedel! Kan ni fatta hur underbar den är? Spring och köp!

kärlek

Publicerad 2011-03-03 09:16:12 i Sex osv.,

Natten är ung och jag ligger vaken
Jag är "Lucy in the sky", jag är högt över molnen

Ja, jag vet att hon är söt men håll tillbaka
För jag har trillat dit, jag har fallit, jag har vaknat

Ja, jag vet att hon är söt men håll tillbaka


För,
Jag kommer, jag kommer, jag kommer - jag är nästan där
Jag kommer, jag kommer, jag kommer, jag kommer nu
Du, håll ut

Du vet att,
Jag kommer, jag kommer, jag kommer, jag kommer
Baby, jag tror jag är kär

I taxin, i trappen, i hissen, i hallen
Jag faller
Faller

toppen!!

Publicerad 2011-03-03 09:12:52 i Sex osv.,

Är inte livet helt jävla toppen? Jag kan inte komma på en enda anledning till att livet inte är toppen! (möjligen att det är krig i världen att våra representanter pysslar mer med Twitter än ser till att något händer! Men det ignorerar vi nu)

Livet är bara så jäävla bra, jag har fjärilar i magen och jag är så lycklig! Här kommer en liten lycklighetslista:

  • jag tycker om någon jävligt mycket som tycker om mig lika mycket tillbaka!
  • jag är kär!! (visserligen i samma person som ovan, men det är så stort och jag älskar att säga det!)
  • jag åker till thailand på tisdag
  • jag är med i världens bästa projekt som bara måste gå igenom!!
  • jag ska på samordnarutbildning i helgen för Colour of Love på älskade Sånga Säby!
  • och jag åt semla till frukost!!

kärlek och gråa ringar

Publicerad 2011-03-02 22:29:30 i Sex osv.,- jag tror jag aldrig någonsin sett en bild på mig själv när jag ser lyckligare ut än dessa två. Jag var så lycklig att jag var tvungen att fota och ha som beviset. Det är en helt fantastisk känsla att behöva fota lyckan som rusar omkring i kroppen.
   Jag vet inte vad du gör med mig, eller hur du har lyckats. Men jag har aldrig varit så lycklig med någon eller så kär som jag är i dig <3

5 som fem

Publicerad 2011-03-02 22:29:11 i Sex osv.,

Hur snabbt kan det egentligen bildas känslor i kroppen? Uppstår de direkt, finns de redan lagrade i våra celler eller kan andra människor hjälpa till att skapa dessa? Är det hjärnan? Hjärtat? Könet? Cellerna?
- hur uppstår kärlekskänslor och hur blir en kär?

Helt ärligt så har jag ingen aning. Det enda jag vet att det spelar ingen roll om vi känt varandra i fem år, fem månader, fem veckor eller fem dagar - jag är så jävla lycklig över att jag träffat dig och du är världens finaste <3

dum av dig

Publicerad 2011-03-02 22:18:01 i Sex osv.,

Kärleken gör en lätt korkad, vimsig och dum i huvudet, men det är en helt fantastisk känsla. Jag går helt på adrenalin och endorfiner, hormonerna trillar omkring i kroppen och fjärilar flyger i magen.
Jag trillar, jag snubblar och jag dansar omkring på jobbet och gör lite småfel här och där. Igår lyckades jag skapa en hel hög med olika kvitton, och min enda förklaring till detta var att det var något med Jan Guillou...
+ att idag trillade jag och slog huvudet i trappan på jobbet.

Men det är så det blir när huvudet är helt uppe i det blå och tankarna på annat håll. Eller i Kristianstad <3

pilot

Publicerad 2011-03-02 17:36:41 i Sex osv.,

Det gick så jävla bra idag, helt fantastiskt och min nervositet övergick till exaltering och engagemang. Åh, hoppas hoppas att allt går bra. För jävlar i min lilla låda vad bra detta kan bli! Jag känner mig så trygg i det jag gör samtidigt som det är så förbannat kul. Det bara måste gå.


- nu ska jag klä på mig, ringa mitt Gull och sen bege mig till andra sidan stan för att snacka bort några timmar med tjejerna. Jag har så jävla många bra grejer att berätta att deras öron kommer göra ont efter kvällens slut!

du bestämmer över din sexualitet

Publicerad 2011-03-02 05:10:01 i Sex osv.,

Anna - Men asså står du och kommer ut för mig nu?
C - Ja, eller asså nej. Jag kommer inte ut.
A - Men det är ju en tjej?! Då är du alltså bisexuell?
C - Jag är inget, jag väljer att inte klassificera mig i någon term. Jag ligger med och blir kär i den jag vill.
A - Ah okej, oavsett vilket är jag asglad för din skull! Hur ser hon ut?


Ingen annan människa har rätt att bestämma över din sexualitet, hur du känner och sätta en titel på dig. Det är alltid du själv som bestämmer exakt vad du vill kalla dig eller inte kalla dig för den delen. Det är din egna sexualitet och du känner själv vad du är. Ingen annan har den minsta rättighet att sätta sig över detta. Du bestämmer själv över din egen sexualitet och dina känslor!

dom där orden,

Publicerad 2011-03-02 05:03:06 i Sex osv.,

Jag har alltid varit fascinerad över ord och hur mycket ett ord kan påverka en människa. Ett sms som kan få en att av skrika av lycka, gorma av ilska, bilda fjärilar i magen eller sticker till i hela kroppen. Och alla känslor som skapas bara av att uttala vissa meningar. När orden blir så pass känsloladdade då de faktikt betyder något.

- igår hade vi precis lagt på och vi skickade våra hejdå sms då jag kände att jag verkligen ville säga det högt istället för att skriva ner det. Så jag ignorerade att klockan var alldeles för mycket och ringde upp igen bara för att få säga det live, och känslan som spred sig i kroppen när orden var sagda är helt fantastisk <3


ps. och nej, de var inte de tre orden. Men syster, jag kan säga såhär, det hade nog blivit en och annan natt där vi grät i varandras armar om vi bodde nära varandra, hahahah!

mööööötet.

Publicerad 2011-03-01 21:50:57 i Sex osv.,

Först trodde jag att jag hade blivit lurad, det var liiiite för bra för att vara sant, jag satt med handsvett och hjärtklappning medan minuterna tickade och M skickade peppande sms. Hon dök upp och jag fick en jordgubbssmootie medan hon drack kaffe.
- och det gick så jävla bra. Jag gick från hjärtklappning till världens bästa känsla. Detta är så otroligt jävla häftigt att jag knappt kan tro det.

Går allt som det ska, och jag vill att ni alla håller tummarna för detta, så kommer det bli så otroligt jävla bra! På riktigt jävligt bra.


ps. kan du komma hem eller? Jag har massa att berätta för dig<3

jag kommer,

Publicerad 2011-03-01 21:46:43 i Sex osv.,

Lyssna på den låten, ta in varje ord och ni hade typ lika gärna kunnat läsa min dagbok. Vet inte om det finns någon bättre låt än denna?
- jag har dansat av adrenalin hela dagen, sprungit på världens bästa möte, provat minst 15 plagg inför morgondagen, snackat bort timmar med älskade Anna och nu ska jag bädda ner mig och ringa ett samtal.

Behöver jag säga igen att jag älskar livet?

en vardag

Publicerad 2011-03-01 09:26:54 i Sex osv.,

Jag insåg en sak igår, eller snarare så slogs jag av en tanke under en av de korta stunder jag inte pratade med någon annan - jag vill ha en vardag, med någon annan.

Bara jag skriver orden suger det till inom mig och jag blir både svinglad och förvånad över att tanken ens existerar. De senaste året har jag främst flummat runt, legat med den jag velat ligga med och sen har det inte varit mer med det. Älskat livet som singel och den variation och utbud som finns.

Men nu, jag längtar efter att ha någon att skratta med framför halv åtta hos mig en vanlig tisdag, laga makaroner till middag, ha någon som städar medan jag sköter tvätten, någon att skeda om kvällarna och någon som jag får väcka med pussar.


Och det kanske låter så jävla beigt att jag längtar efter detta och inte dyra middagar, rosor, heta dejter och sena nätter. Men jag vet inte, visst kan vissa av detta finnas kvar i andra former. Men mest av allt vill jag ha vardag.

tisdag natt,

Publicerad 2011-03-01 09:16:52 i Sex osv.,

Jag sov i andra sidan av sängen inatt för att mobilen var tvungen att ladda då vi pratat mer än 5h den dagen. Och jag ville vara så pass nära att jag skulle vakna när jag fick ett sms från dig. När jag vaknade imorrse hade jag fått två fina sms som jag läst i sömnen och i utkorgen låg tre tappra försök till svar.


Har ni också varit med om det där som bara sker utan att en kan styra över det? Som om det redan var bestämt och att det bara väntade på att ske. Eller inte vet jag, vet bara att det känns så jävla bra.

indestructible

Publicerad 2011-03-01 09:09:59 i Sex osv.,

Robyn spelar på radion och jag lyssnar på den låten med helt andra känslor i kroppen och varm känsla i magen. Om vi bortser från vidriga Malena Ivarsson så har denna morgon börjat helt fantastiskt!
   Alltid när jag ska göra något viktigt brukar jag ta på mig saker som tillhört personer som betyder mycket för mig. När det var prov i skolan tog jag med gosedjur från L, smycken från mormor och farmor och hoppades att dessa skulle ge mig tur.

Idag blir det ring från mamma, ringar från syster och skjortan från helgen. Och ja, den är så skrynklig att min mor skulle med glädje dra in arvet för att jag kommer ha den på mötet... Men den representerar M och Kristianstad. Så snacka om att mötet kommer att gå bra idag<3ps. men jag tänker såhär, om hela skjortan är skrynklig, borde det inte bli så att en kan tror att det ska vara så då?

malena ivarsson, jag hatar dig

Publicerad 2011-03-01 09:02:45 i Sex osv.,

Malena Ivarsson är på besök hos Rix morgonzoo, och jag hatar varje ord hon säger. Jag tänkte ge henne en ny chans då jag enbart läst hennes vidriga texter och aldrig hört henne live.
- men nu, jag tror jag kommer få en mikroskopisk hjärnblödning!!

Varför är hon fortfarande aktuell? Varför vill folk ha hennes råd? Varför får hon så mycket utrymme? Kan hon inte bara tacka för sig, få en liten avtackningsmiddag av aftonbladet och så tar jag hennes plats, gör om hennes vidriga spalt och ger ut riktig information på ett bra och ett sätt som täcker mer än heteronormen!

Åh, jag kokar för att hon är så vidrig! För att sammanfatta det hon sagt den senaste timmen: Kvinnor behöver sin tid, de måste få ladda om batterierna och vara sig själva. Männen måste bajsa med stäng dörr. ---> så får ni ett lyckat förhållande.


Kan hon inte bara öppna ögonen och inse att Sverige och resten av världen består av fler människor än de som bor kvar bland heteronormen!! Åh, jag vet inte om det är bra för hjärtat att vara såhär upprörd på morgonkvisten!! Men hon är bara så extremt jävla dålig, inrutad och sorglig. Ska nog ta och skicka ett mail och be dom sparka henne!

Om

Min profilbild

Caro Wikbro Carlén

jag arbetar som sexualupplysare och har huvudfokus hivprevention och säkrare sex. förutom det gillar jag att läsa, feminism, hångla med min donna, mina queens, New York, att äta, vettiga serier, genus, att resa och att diskutera. och det är ungefär det jag bloggar om.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela