sexualupplysare och bokälskare

taggad!

Publicerad 2011-04-29 09:01:28 i min vardag,

Jag minns inte sist jag var såhär taggad? Jag springer runt i hemmet som en ny-nackad höna och försöker tänka logiskt vad det gäller packningen. Hitills har några tröjor, ett dussin kondomer, en mössa, vantar och alla laddare packats ner... Hur många gånger kommer jag hinna byta om under helgen?
- det är grillkväll, champagnefrukost, kvalborg och valborg som ska firas!- det är fina Philip som öppnar, så jag ska överraska med finkaffe och kakor! Det är ju ändå fredag, solen skiner och livet är fint. Sånt ska alltid firas.

rörd,

Publicerad 2011-04-28 21:28:25 i Sex osv.,

Åh, men världen är så fin idag! Fick precis ett fint mail med massa fina ord om något som jag gjorde för flera år sen. Som jag visserligen kommer ihåg, men som gjorde intryck på den människan. Åh, så fint. Sitter här i mörkret och är helt rörd i min ensamhet.


Att en liten fråga, för somliga svår som fan, för somliga rena döden, för somliga ett uppvaknande, för somliga ett sätt att bli sedd, för somliga inget speciellt - för somliga betyder det allt.För mig är det olika beroende på vem som ställer den och med vilken ton, och samt i vilket syfte den ställs. Men med rätt människa, rätt tonläge och med rätt avseende kan det vara den bästa frågan av alla.

jag vill inte väcka ditt begär.

Publicerad 2011-04-28 21:11:01 i Sex osv.,

Jag möter deras blickar, och jag beräknar att mer än hälften utan problem kan vara i min pappas ålder. Vigselringarna gnistrar på deras vänstra ringfinger och jag frågar aldrig om de vill ha ett stämpelkort, vill bara att de ska ut ur butiken så fort som möjligt.

Jag möter deras blickar på bussen och tuben när jag pausar i något jag läser. De nickar, de ler, de vill hålla kvar min blick i sin och helst av allt att vi ska börja prata. Medan jag mest av allt vill byta plats eller ge dom en pungspark.


Det finns stunder då jag hatar mitt utseende. När folk tolkar mitt leende fel eller fastnar i mina ögon, spanar in min kropp som att jag vore ett stycke kött redo att ätas.

det är lugnt, hon tror ju på gud!

Publicerad 2011-04-28 20:23:55 i party-larty,

Men lilla gumman, vad ska du till Uppsala och göra?! Och på valborg? Vad ska du göra där?

Jag hör hans oro, och blir samtidigt glad för att han reagerar, och jag vet att han är den enda i hela världen som kan kalla mig för lilla gumman utan att göra mig förbannad. Så jag ler och säger att det är världens fest, Sveriges största fest på g!

P - Men lilla gumman? Och vad ska du då göra där?
C - Festa? Träffa människor och ha kul!
P - Och vilka ska du träffa? Åker du själv?
C - Men jag ska till Uppsala! Och jag ska till Ernst, och Madde är också där!
P - Jaha, men du ska till Ernst! PJUUUH!! Då kan jag ju andas ut! Du ska ju till Ernst! (uttalas Ääärnscht!) Så du ska till henne, jamen då kan jag vara lugn.
C - Jamen asså vi kommer ju träffa fler människ...
P - Ja men du ska vara med Ernst! Så bra. Och då kommer ni vara där på kyrkan bara va? Och dom dricker ju inte!
C - Jo fast...
P - Ja men ha så kul lilla gumman, då kommer du ju få jättekul!


Sen citerade jag detta för Ernst och hennes svar var att jag kanske skulle berätta för honom hur det egentligen är, och hur det kommer bli i helgen?! Men jag känner honom, för honom är Ernst helig och varför oroa honom i onödan?

endorfiner,

Publicerad 2011-04-28 20:18:42 i Sex osv.,

En bra sak med att jag och Anna rensade var att jag hittade mina gamla gå-stavar! Och ja, jag kammar hem en jäkla massa kärringpoäng, men don´t knock it til you try it!
- det är ju knappast så att rumpmuskler och saftiga bröstmuskler skapas av sig själv eller hur?!

Så fastän jag var helt död efter jobbet hade jag tusen tankar snurrandes i huvudet, så med solen i ögonen tog jag ett långt varv. Lite piggare, lite mindre tankar och endorfiner som pumpar runt i kroppen.

Tror min kropp fortfarande är i stort behov av endorfiner, och då hjärtat inte direkt tillverkar det själv och jag inte vill ha det genom att ligga för tillfället, så funkar träning och choklad utmärkt! Tänkte fylla på en jäkla massa dopamin i helgen också...ps. får en endorfiner av att skratta? Eller vad skapas i kroppen då? Jag vet att endorfiner kommer av sex, närhet, kärlek, choklad och träning - men skratt då?

livet hörrni,

Publicerad 2011-04-28 09:02:44 i njuta,

Visst känns ibland livet som en vore en såndär liten vit badmintonboll, det finns stunder då du flyger högt upp bland molnen, allt är bekymmersfritt och livet bokstavligen flyger fram. Tills du närmar dig marken och antingen slår halvt ihjäl dig eller får en smäll som dunkar halva livet ur dig...

Ska vi ta och fokusera på det som är bra framöver? För visst, livet är alltid fullproppat med kaos, men samtidigt en jävla massa fint och kärlek. Så varför fokusera på det dåliga när en kan fokusera på allt det fina?
- jag vet att skulle jag tänka på allt i mitt liv nu så skulle jag vara en söndersmaschad boll.

Äsch jag vet inte, känns bara som att det är viktigare att tänka på allt det bra och ignorera det dåliga bara för en stund. Skratta när det kniper om hjärtat, känna solens strålar som sticker i ögonen och inse att det kommer bli så jävla mycket bättre om en stund.ps. och jag vet att en dag kommer jag kunna lyssna på indestructible utan att känna den där näven kring hjärtat.

needles and pins

Publicerad 2011-04-28 08:55:00 i min vardag,

Han frågade om jag ville komma och titta på blommorna jag planterat, jag suckade djupt inombords för att han inte bara kunde säga att han ville träffa mig? Men blev ändå glad att jag fått en plats i hans liv.
- Dessutom visste jag att att minfältet var röjt och chansen att vi skulle till att prata om kärlek eller känslor var lika med noll. Så vi gick in i vår lilla autistiska bubbla och pratade bort timmar om allt annat som inte hade något med kärlek eller känslor att göra.

Som den där gången han såg Lady Gaga på en gata i New York, och kände igen henne! (han kan knappt hitta mig inne på ica, men känna igen LG det kan han?!), vi pratar om kött, hur en lyckas med att måla riktigt bra, musik, lite politik och vi fnissar åt insändarna i Metro där ett par i Landskrona klagar på att deras tvättmaskin i huset jämt går sönder, han kallar dom Nordtyskar och vi skrattar högt.

Vi klipper plåt, jag hängde inte med till vad men vi vet båda att om jag hade varit lite mer teknisk och kunnig så hade jag fått ärva hans imperium nu. Det var hans dröm som sprack när jag var 12 och inte ens kunde klippa en plåt rakt... Men igår kapade vi, slängde oss med termer som 620 och 900, ritade och måttade. Som taget ur en Alfons-bok.

Och när jag inte ens vet vilken bro vi befinner oss på höjer han rösten till en fejkad arg röst och han hojtar "Men lilla gumman, lär känna din egen stad!!!", vi befann oss på centralbron...


Men fin är han, även om han aldrig vill prata om känslor eller hänger med alla gånger. Men vi pratar istället om allt det där som ingen annan kan eller har kunskap om. Sånt som bara han kan.

pepp i ett nötskal

Publicerad 2011-04-28 08:47:36 i party-larty,

C - Men asså vad ska jag ha på mig?!!
E - Ta något sött, något snyggt och något varmt.
C - Okej, ska jag ta med mig något mer?
E - Jaa, ta med en såndär kompislåda också!!
C - Ehh vad är det?
E - Men gud, eller nej, åh vad heter det?! Såndär låda!!
C - Hahaha menar du en bag-in-box?!
E - Ja, precis ta med det! Och en egen tandborste, vi kommer bo 8 pers i vår lägenhet!

Kan ni fatta att jag är peppad? Massa finingar kommer vara på plats, stora eldar, lite alkohol, nya människor och Sveriges första fest - kan det bli misslyckat?!

toppen!

Publicerad 2011-04-27 20:46:54 i Sex osv.,

Aaah, jag är så jävla glad att jag inte vet vart jag ska ta vägen? Den här dagen har varit bra och allt har bara varit bra, tills det liksom höjdes ett snäpp och blev så jävla mycket bättre! Är så taggad att jag inte vet vart jag ska ta vägen?!

Jobbet gick på en kvart, planer inför helgen spikades och det kommer bli så jävla bra, jag har pratat med finingar och planerat massa annat kul. Ätit middag med syrran och nu bakar vi kakor. Sen blev allt mycket bättre, igen!Ledtråd: det handlar om Colour of Love, och det är stort och löjligt toppen!

varför måste vi döda varandra?

Publicerad 2011-04-27 05:08:24 i Sex osv.,

Den där hetsjakten. Vem är lyckligast? Vem har kommit längst? Vem har förträngt mest och vem har legat med flest sen sist? Statusuppdateringar, skvaller, sms, människor på krogen, bekantas bekanta och massa skitsnack.

Bara så jävla jävla onödigt och slöseri med både energi och tid. Dessutom så smutsar det ner allt som en gång varit fint. Som en enda lång tävling där ingen utav oss kan vinna, där båda blir två förlorare och pokalen slängs bort. Jävligt onödigt.

måste det krocka?

Publicerad 2011-04-27 05:02:56 i Sex osv.,

Jag pratade med en person som sa att hon aldrig definerat sig som hetero, och nu inte kände behovet av att definera sig som homo heller, men att valde hen det så skulle det krocka med alla henoms tidigare relationer som varit heterosexuella.

Och jag har tänkt på det där sen, för jag har alltid definerat mig som bi. Även om jag haft en mindre miljard killar som passerat in och ut ur mitt liv, men enbart lite på tjej-fronten... (eller lite och lite, sist var det fantastiskt och till 94% toppen.)


Men måste det krocka? Måste dåtidens relationer krocka med de som en har i nutid och planerar att ha i framtiden? Och jag som är så förbaskat trött på karlar att jag lika gärna kan definera mig som homo, enligt mig krockar det inte alls med alla mina tidigare eskapader. Någon som hänger med i mina tankar?ps. fast helt ärligt så hatar jag titlar.

det är så det är,

Publicerad 2011-04-27 04:54:52 i Sex osv.,

Och hon frågar hur jag mår, vad jag känner och vad jag tänker. Alla svar kommer på en gång utan att jag ens tänkte på vad jag sa. Och det som förvånade mig mest var att jag menade varje ord. Jag hade bara inte tänkt på det själv ännu. Eller ens formulerat meningarna för mig själv. Men nu var allt sagt och allt var sant. Det var inte bara tomma meningar för att lugna ner, trösta eller fylla tystnaden. Utan riktiga.


- har ni också varit med om det? Att en säger massa saker, för att sen inse att det är sanningen och inget påhitt eller annat trams.

religion <3 hbt

Publicerad 2011-04-26 21:13:49 i Sex osv.,

Dom söker utbildare för ett nytt projekt som kommer att handla om religion och hbt-frågor. Det verkar så otroligt spännande och jag skulle få utveckla mina nuvarande kunskaper om sex och hbt-frågor, samt få en jäkla mass ny info om religion...


Kombinationen hbt och religion - kan det egentligen bli mer spännande? Och vilken jävla utmaning för mig att diskutera religion i samband med sex och hbt-frågor och lyfta alla ämnen. Lärorikt, jävligt intressant och en riktig utmaning.


ps. jag tror jag ska söka, mest för att det är ett viktigt och kul projekt. Och det vore en utmaning för mig med alla mina åsikter och tankar kring religion. Men mest är jag rädd för att trampa folk på tårna?

pang boom,

Publicerad 2011-04-26 19:30:17 i Sex osv.,

Egentligen inget stort alls, men bara otroligt länge sen det hände. Eller år sen jag gjorde något liknande eller var i närheten utav det. Men nu är det gjort och jag är sugen på att se fortsättningen... Det kan gå åt helvete, det kan gå bra och det kan gå riktigt bra. Fan, det är både nervöst, svettigt, kul och lite förväntansfullt. Det står tönt i min panna nu, men kul är det.


Nu ska jag bada bubbelbad, fundera över livet och kärleken.

fashion against AIDS!

Publicerad 2011-04-26 18:44:05 i Sex osv.,

Jag visste att det var något jag absolut inte fick glömma idag, eller dels var det en sak jag ville förtränga och två saker jag inte fick glömma. Först att min andra halva fyller år idag, och det andra var att HM släpper sin kollektion Fashion against AIDS idag!

De är en hel kollektion med unisex-kläder där 25% av vinsten oavkortat går till forskning kring hiv och AIDS. Och jag älskar detta lilla samarbete. Snygga kläder + pengar som går till bra saker = jävligt bra idé!


Första året sprang jag runt sthlm för att hitta en stor tröja där det stod "Use a condom" på, mamma fick slag när hon fick se den. Förra året var det sämst, så jag köpte en hatt bara för att stödja...
- men i år är det jävligt fina saker. Slog till på två saker ni ska få se sen.Så hörrni, spring till närmaste hm, köp några snygga plagg och gör samtidigt en jävligt god gärning!

sexton femtiosex.

Publicerad 2011-04-26 17:00:33 i Sex osv.,

- och har jag sagt att jag har världens finaste vänner? Jag tycker hela tiden att andra säger att dom har det, men det går ju inte när det är mina vänner som är det? Ni får mig att skratta när jag vill lägga mig i koma, och vi gör upp planer som jag vet kommer bli fantastiska och ni fyller mig och hjärtat med glädje. Kärlek.

ny kombo!

Publicerad 2011-04-26 16:44:35 i min vardag,

Jag tror att det är ganska kul att bo med mig, funkar vi tillsammans och klickar så kan det bli pyjamasparty och svinkul var dag. Mycket prat, diskussioner, finmiddag en dagen och chokladpudding fram satc andra dagen.


Med L var det kaos, känns inte direkt som att vi bodde ihop? Vi mest bara råkade vara i ett förhållande och befinna oss under samma tak. Fastän hemmet också bara råkade vara något. Kaos.

Med Sanna var det mysigt! Vi låg på varsin soffa, lyssnade på Lugna favoriter, svor över kärleken, åt youghurt till middag och höll varandra till liv. Jag var levande spillror och hon såg till att jag överlevde. Kärlek.

Med Sigge var det underhållande kaos. Jag skrev arga lappar om smulor på diskbänken och kunde komma hem från jobbet och bli underhållen i timmar om något som hänt i hans liv. Spektakulärt.


Med Anna tror jag det kommer bli fantastiskt. Eller jag vet det! Vi tillbringade timmar idag med att rensa och slänga saker! Jag har aldrig slängt saker i hela mitt liv! Det var mamma och syrran som gjorde det i smyg. När jag flyttade hemifrån för två år sen hade jag och pappa världskrig för att jag ägde så mycket saker.
- men nu jävlar är det en ny era på g!

hur jag förstörde mitt luktsinne,

Publicerad 2011-04-26 09:45:31 i party-larty,

Det var sommaren 2007, några hade fyllt 18 och andra väntade fortfarande ivrigt. Våra föräldrar hade släppt iväg oss på en busstur genom Europa med slutmål Lloret De mar, en kuststad några mil från Barcelona. Det var vår lilla buss och en miljard Holländare och Nederländare.

Det var en såndär klassisk första resa utan föräldrarna, vi dansade på bardiskarna, söp oss dräggigt fula på några äckliga drinkar, shottade brinnande tequila (eller vi vågade aldrig men det fanns barer då där det var möjligt...), hade hångeltävlingar, one night stands, hamburgare mitt i natten, och massa fest!
- även på den resan jag överdrack mig på Baileys con leche och Malibu con orange juice. Aldrig mer! Men tequila älskar jag fortfarande.


På hotellet vi bodde kunde en köpa ett litet kort i receptionen för 7 euro/dag för AC. Och vem vill betala för lite kallare luft? Nej, så vi klippte sönder ett vykort, mixade lite med maskinen och sen hade vi gratis AC resten av veckan. Vilket ledde till att en väldigt blöt natt hade någon i vårt rum satt på den där maskinen på typ 13 grader?! Jag drömde att jag vandrade naken på ett isberg och höll på att frysa ihjäl...
- och efter den natten har jag nedsatt luktsinne!


ps. inte för att jag vill vara fördomsfull, men jävlar vad det fanns droger där! Dels för alla holländare och nederländare + att de stod män på gatorna som viskade i ens öron när en gick förbi "mushrooms for you?!", och jag vill tro att det var någon annan men det var säkert lilla jag som ba: men guuud, här står dom och säljer svamp, varför då?!...

buksvåger,

Publicerad 2011-04-25 17:20:22 i Sex osv.,

Och sen det som nog skulle störa mig allra mest med att vara med någon kompis ex, eller om någon kompis var med något av mina ex - buksvåger och buksvägerska!

Buksvåger/svägerska innebär alltså att en varit i samma buk, förmodligen är detta ord enbart riktat till kukbärare då kuken varit i närheten av någons buk, fast på insidan? Jag ser liksom framför mig hur kuken rotar runt i buken?! Men tjejer kan väl lika gärna knulla med samma personer?!

Jag får rysningar bara jag tänker på det och det stör mig som satan att jag är det med några styckna jag vet om. Att jag hånglat med samma människor rör mig inte i ryggen, för vilka hånglade en inte med efter en halv 4,5 i början av tonåren?! Då hånglade ju alla med alla! Men ligga, nej det är inte särskilt kul. 

ps. när jag var liten trodde jag att det hette byxsvåger! Vilket iofs inte är helt osannolikt, att en liksom tagit av någon dens byxor typ...

ps 2. fast sen har jag det sexuella självförtroendet att jag är övertygad om att jag ändå är bättre i sängen, oavsett vem haha! Fast ändå, inget jag skulle föredra att vara.

dofter,

Publicerad 2011-04-25 17:08:36 i Sex osv.,

Har ni tänkt på er mycket en doft kan betyda för en? En främling kan gå förbi på gatan och råka bära samma parfym som en gammal kärlek och på någon sekund börjar hjärtat pumpa, den där känslan dyker upp i magen och minnen fladdrar förbi. Hur kan så mycket minnen och känslor absorberas till något så enkelt som en doft?


Jag har tre dofter som lagt sig längst bak i hjärnan tillsammans med alla minnen, och trots mitt nedsatta luktsinne så kan jag känna igen just dessa tre parfymsorter. Och tiden har liksom passerat så pass långt att jag bara reagerar litegrann, för visst finns det inget värre precis när det tagit slut och typ hela världen äger samma parfym som den personen?ps. och hur jag försämrade mitt luktsinne är en helt fantastisk historia som jag kan berätta sen.

en liten fanclub,

Publicerad 2011-04-25 17:01:12 i min vardag,

Idag kom det in en kund, som hade stenkoll på min kollegas "vi-gillar"-lappar, och kommit fram till att dom hade exakt samma boksmak. Så vi gick igenom lapp för lapp, bok för bok och hon tom gjorde en lista på alla böcker så att hon kunde läsa exakt alla som min kollega läst...

Så skulle jag också vilja ha det! Varför kan inte jag få en kund som vill läsa alla "mina" böcker och tycker att jag har så bra smak att hon vill läsa allt som jag läst?! Lite som en mini-me!

Jag läser bara bra böcker! 95% av alla mina böcker har någon anknytning till sex, de flesta är feministiska och två handlar om mord. Hur kan folk inte vilja ha samma boksmak som mig?!

sommaren,

Publicerad 2011-04-25 08:13:28 i njuta,

Alla har så mycket planer spikade och tusen saker de ska göra, jag vet inte ens om jag har jobb eller inte?! Så jag spikade massa planer för mig själv inatt, och detta är lite av det jag kommer göra:

- åka på massa festivaler - kampanja med Colour of Love och se massa bra artister
- åka till Köpenhamn - tror jag ska åka dit själv? Jag har aldrig varit där och det borde väl vara typ som Stockholm och här är jag ju ofta själv.
- hänga på landet - gå barfota, plocka bär, leka med syskonbarnen och läsa
- bo på söder med Jennie
- köpa en portabel grill! - det finns som små portföljer, fatta att ha en enbart för att grilla kött <3
- ligga
- åka till spanien och leva livet som Davids andra dotter!
- ta körkort
- skriva, skriva, skriva.
- åka till Christianien - ligger inte det nära Köpenhamn? Dit ska jag iaf! Och vad jag ska göra där kan ni ju fundera på...ps. när jag och L bodde ihop brukade vi se demonstrationsvideos, och det slutade alltid med att jag grät när demonstranterna fick spö och han spanade in alla hemska inhumana grepp poliserna tog... Och videosarna från Christianien tänker jag fortfarande på. Det blev inte mycket till ligg de kvällar vi såg sånt, det kan jag säga!

Men ofta jag skulle åka ändå till Christianien för att knarka?! Visst att det kanske är huvudsyftet med att åka dit, men skulle jag få för mig att knarka så bor jag liksom i Stockholm. Jag kan gå till i princip vilken park som helst eller slå några väl valdra nummer så skulle det ordna sig.
- nej, jag ska leta fram den där gamla klippet så kommer ni fatta vad jag ska göra där :)

erotiska böcker,

Publicerad 2011-04-25 08:02:55 i Sex osv.,

En kollega berättade för mig att det var en kund som kommit in i butiken och frågat efter mig, han hade hört mig på radio och ville köpa alla böcker som jag pratat om!

- vilken otippad publik jag måste nått ut till, för jag antar att det var Ulf Elvings program som gått i repris? Tänk där satt de i sina mysfåtöljer och följde med på mys-Uffes program, och så hälsar han på hos mig och får de bästa erotiska böckerna presenterade för sig. Snacka om otippat!

Ska nog ta och göra en fullständig lista över alla erotiska böcker vi har i sortimentet, kan bli dagens projekt.

och,

Publicerad 2011-04-24 22:39:12 i min vardag,

och vi pratar om döden, och om cancer, och om att få njuta av livet, så länge man är vid liv. Och jag säger att med min behandling var det annorlunda, för jag visste att jag skulle bli frisk och att om jag drack alkohol så byggde jag på min egen levercancer. Med honom är det annorlunda, han vet att hans behandling bara hjälper lite, men inte hela vägen, och att han kommer att dö.
- och alkoholtyngda andetag ekar i hela rummet, och jag minns mitt gamla löfte som jag haft sen barnsben, att jag aldrig, aldrig någonsin ska dricka sådär mycket alkohol.

och jag kommer på mig själv med att sakna dig, och jag låter saknaden få ta plats, bara för några minuter och känna hur den river upp köttsår i bröstkorgen. Och bara saknar dig.


och jag vet att du inte kan rädda hans liv, och jag vet att du inte kan få dom till att inte dricka. Men jag vet också att du kunde få mig att le genom tårarna, få bort ångesten om än bara för ett samtal och att jag mådde bra.


Ikväll är jag inte okej, jag lever, men är inte okej.

tre jävligt bra böcker,

Publicerad 2011-04-23 21:34:59 i Sex osv.,

Här har ni tre jävligt bra böcker, och är ni sugna på lesbiskt tema så är Stjärnor utan svindel och Tiger de absolut bästa på marknaden. Så nu vet ni hur de ser ut! Har ni vägarna förbi skrubben där jag jobbar så hittar ni alla tre på "vi gillar".

när det värmer i hjärtat,

Publicerad 2011-04-23 21:33:15 i Sex osv.,

Vi pratar aldrig om kärlek eller ens om känslor vi två. Det är nog inte för att han inte bryr sig, utan mer för att han inte vet hur han ska prata om det. Under mitt förhållande med L tror jag att jag fick 5 frågor, och det varade i över 3 år. Annars kan jag inte åminna mig om att han någonsin frågot mig något som rör ämnet kärlek? Alls.

Därför värmer det till lite extra när jag får höra att han berättat för andra att jag minsann träffat någon, att det var en tjej och hans reaktion på detta var "att så länge Caro mår bra och är glad, så är jag glad!"

Åh, det är bara så jävla fint <3

påsk

Publicerad 2011-04-23 21:29:18 i njuta,

Jag är emot de allra flesta högtider och tycker det bara känns ångestfyllt att pressa in så mycket folk och mat som möjligt på några få dagar. Som att klumpa samman alla känslor och kärlek på en dag för det är då alla kan. Och med skilda föräldrar blir det lätt 5 olika platser istället för en.

Men denna påsk har passerat smärtfritt. Jag kommer visserligen ha matkoma fram till valborg, men mysigt och jävligt mycket kärlek har det varit!

foton,

Publicerad 2011-04-23 21:16:55 i party-larty,

Roade mig imorrse med att gå igenom fotona från igår och det var faktiskt inte så många farliga som jag trott... Visst är det bland det bästa med att gå ut att gå igenom alla bilderna dagen efter?!
- så jävla fina bilder, finaste vännerna och en jävligt galen men bra kväll.
Vilken kväll!

Publicerad 2011-04-23 08:35:28 i party-larty,

Jävlar vilken kväll det blev! Vilka lokaler vi befann oss i, alla människor, musiken som fortfarande pumpar i mina öron, alla leenden och alla som bara dansade bort natten. Och ni vet det där ruset som går genom kroppen, när det sticker i varje cell, ett leende på läpparna och det bara känns sådär extra bra. Det är livet det.

Igår kände jag att jag verkligen levde, och jag njöt till fullo av allt. Fina vänner, hög musik, gratis öl, värmen från sommaren och annat. Och jag såg Karlavagnen, det har jag inte gjort sen nätterna i Kristianstad. Så jävla vackert.
ps. och jag känner på mig att det kommer bli en repris av en sak som hände en tidig morgon hos pappa på verkstan. Han tycker det är mysigt att vi ses lite innan jobbet börjat och äter våra svettiga ostmackor tillsammans. Så jag stiger in på kontoret 06.30:

C - Jag vill dööööööööööööööö!!
P - Nääääääää!! Inte vill du dööööö inte lilla gumman! ( i riktig Farbror Barbro-ton)
C - Jomen asså jag vill verkligen döööö! Jag vill det pappa!
P- Nääääää inte vill du döööööö! (fortfarande FB-ton!)

svartklubb,

Publicerad 2011-04-22 22:19:37 i njuta,

Natten är ung och jag är sugen på äventyr. Så med några fina vänner som sällskap ska vi iväg på svartklubb. Jag har aldrig varit på svartklubb? Är det som vanliga klubbar? Ingen aning, och jag har ingen aning om vilka som kan tänkas här. Förväntar mig en galen kväll...
 
Lilla svarta klänningen är på, ögonen målade svarta och vinet är med. Nu ska jag ut på äventyr och gud vet vart det kan tänkas sluta?! För visst är det på tiden att något galet händer mig?ps. Jag är sugen på en såndär kväll där den ena sjuka saker efter den andra saken händer. Med skrapsår på armana, ett leende på läpparna och minnen en inte vill tro tillhör en själv...


herre min gud, vad händer inte på en svartklubb? känns sådär lagom kul att klockan ringer om mindre än 5h och jag ska upp och jobba! men sånt är livet!

bra saker,

Publicerad 2011-04-22 21:47:50 i njuta,

  • kvalborg + valborg - jag kommer festa i två dygn och träffa en jäkla massa finingar!
  • solen är uppe både innan och efter jag går till jobbet
  • jag kommer bo hos ernst nästa helg (och kanske hinner vi med att gå Pelle Svanslös runda?!<3)
  • Siestafestivalen 1-5 juni, har nog aldrig varit mer taggad
  • Att Mian Lodalen ska komma till min butik och signera böcker! och att jag kommer typ behöva lägga mig i fosterställning av lycka
  • att anna flyttar in inom kort!
  • att jag målat upp ramarna för min roman, och jävlar vad den kommer bli bra!!
  • att jag har jävligt fina människor i min närhet, och jag vet att om jag någonsin skulle tappa taget så skulle jag ha minst fem livlinor kring mina fötter så att jag aldrig skulle kunna störta.

eller inte,

Publicerad 2011-04-22 21:35:54 i Sex osv.,

Nej, vi kommer inte att ligga. Och det känns helt jävla sjukt, för som jag drömt, fantiserat och längtat tills han ska befinna sig i samma stad som mig igen. Och nu är han det, och han vill ses, helst både innan och efter jobbet, och jag vet att vi skulle ha det både jävligt kul och skönt...

Men det känns bara platt. Jag kan inte förklara det på annat sätt. Hela mitt humör och känslor inför honom är bara platt. Dessutom så är han en fining, så det vore bara dumt.

ligga med andras ex?

Publicerad 2011-04-22 12:24:33 i Sex osv.,

Läste ni också den undersökningens om stod i veckan i metro? Där hade de jämfört landskap för landskap om hur okej det var att dejta andras ex. Jag har tyvärr råkat slänga artikeln, men har för mig att i typ Blekinge var det helt okej, men i Stockholm och Uppsala (som visserligen inte är några landskap...) så var det mindre okej.

Och min enda tanke är - varför? Hur jävla liten kan ens värld kunna vara för att jag skulle vilja dejta eller ligga med någon av mina vänners ex? Det finns ju liksom en anledning till att de tog slut, vilket är att den andra personen är en mupp.


Men jag är inte den som är den, känner någon för att dejta något av mina ex - varsågod! Den ena är sjukare än den andra, så det skulle faktiskt inte störa mig. Jag skulle mer vara nyfiken på vad ni skulle prata om? Och om ni skulle ligga, kinda big shoes to fill...

ps. det finns bara en person som är förbjudet område, och jag skulle fan kötta ner den som rörde den personen.

joråsåatt

Publicerad 2011-04-22 12:17:39 i Sex osv.,

X - Jag är i sthlm nu, och jag har dumpat min tjej.
C - Jag bor i sthlm och jag har precis blivit dumpad av min tjej.
X - Ska vi ligga?
C - Ja! Vi knullar som att det inte fanns någon morgondag. Ignorerar våra krossade hjärtan och njuter av varandras kroppar. Kanske kan våra bitar av hjärtan läkas samman till ett?

Dårens dotter + Tiger

Publicerad 2011-04-22 12:10:18 i Sex osv.,

Jag läste ut Dårens Dotter i förrgår och Tiger igår, kan vara två av de bästa böckerna jag någonsin läst? Båda är så otroligt bra skrivna, ärliga och äkta. Språket flyter på och jag älskar dom. Fast Tiger var nog snäppet bättre, då har huvudkarkaktären Connie kommit upp i tonåren och blir kär i Anna...

Finns det någon bok om en ung kvinnlig homosexuell? Jag kan inte komma på en enda? Jag vet inte hur Mian lyckas, men beskrivningarna av alla känslor som pumpar runt i kroppen är så fantastiska och så bra, jag pendlade mellan hjärtklappning, asgarv och tårar i ögonen. Det är lika mycket en vacker kärlekshistoria som en en kamp om att våga vara sig själv.

Ska du läsa bara en bok i vår, så är det Tiger. Den har allt och lite till.

nunnor

Publicerad 2011-04-21 14:21:12 i Sex osv.,

Innan vi kom till parken igår gick vi först in i två snubbar som stod och urinerade mitt på gångvägen, och jag kan liksom inte ens förstå hur jävla jobbigt det kan vara att gå in i en buske om trycket blir för stort?
- när vi sen möter dom med resten av deras vänner så gör dom väl ett taffligt försök till att stöta, något som både jag och Isabella ignorerar...

Det är då dom säger förbannat "Jävla nunnor!!", och jag trodde jag skulle kissa på mig av skratt. Där har vi iaf något jag aldrig någonsin blivit kallat förrut.

Undrar lite som Isabella hur många en ska ha legat med för att klassas som slampa enligt deras sätt att se på det?!

invigning och vin

Publicerad 2011-04-21 14:16:27 i njuta,

Vi invigde sommaren igår genom att dricka några för många glas billigt vin i en park där det var alkoholförbud. Men vem kan bry sig om lagar när stockholm ligger framför ens fötter, fina vänner sitter vid varsin sida om en och solen går ner framför våra ögon?
- ibland känns det som att livet är lite för jävla fint, att mitt i allt kaos som pågår ständigt så finns det en massa fina stunder fyllda med skratt och kärlek. Det är livet det.

Vintage style by Indy

Publicerad 2011-04-20 17:32:37 i Sex osv.,

Jag och syster hittade världens finaste märke när vi var i Thailand, Indy. Och sen deras undermärke - Vintage style by Indy. Så fina tröjor och det görs enbart en av varje, jag lyckades knipa båda två med nakna motiv på...- men asså Caro, vad är det dom gör?
- är dom nakna?
- utför dom någon form av Kama Sutra?
- och varför klämmer han på hennes mage?

jag vet inte, men jag bara älskar den!

våren, livet!

Publicerad 2011-04-20 15:57:59 i min vardag,

Är inne på min andra ledig dag på flera veckor och det känns som att det var ljusår sen jag jobbade sist. Älskar att pressa in så mycket kul och kärlek som möjligt när jag är ledig. Igår var det långlunch med finingar och HT var nästan komplett! Lunch som övergick till fika, myskväll hos Anna - idag fick jag pannkakor och espresso till frukost av Anna, cava och flera timmars prat med finaste Ellen i solen och kvällen kommer jag tillbringa med finingar på Riche!


Aleks och jag!

jag och malin

sötaste gullparet någonsin?!

emily och ernst!

jag som skrattar åt min egen traktor-historia, och jag lovar att den är fantastisk!

pinsamt och sorgligt fb.

Publicerad 2011-04-20 10:37:00 i Sex osv.,

Jag hann läsa en liten notis igår om att Facebook tagit bort en bild där två killar kysser varandra, med liksom ingen riktigt bra anledning? Jag har läst tidigare att de tagit bort bilder på mammor som ammar för att det kan anses stötande och tagit bort lite andra saker med liksom inga bra motiv...
Det han knappt gå ett dygn innan de gör en pudel och minsann säger att de inte vet varför den bilden togs bort och att det självklart är okej att ha en bild där två killar kysser varandra.

Vad är det för fel på Facebook? Varför skulle det inte få finnas en bild på två killar som kysser varandra? Det är bara så jävla sorgligt, patetiskt, förbannat korkat och dumt. Jävla fb.

ps. det som är bra är att de iaf backat och förhoppningsvis inte gör om det.

kul association,

Publicerad 2011-04-20 00:54:17 i Sex osv.,

Jag och Aleks sitter på tuben på väg in till stan från obygden Hässelby gård. En snubbe går förbi utanför som jag vinkar till:
A - Jaha, så han har du legat med eller?!
C - Men guuud, det är en helt jävla vanlig snubbe som jag råkat gå i parallelklass med både i högstadiet och gymnasiet. Inget liggande där inte!
A - Nähä okejdå.
C - Men asså är det första reaktionen du får när jag hälsar på en snubbe?! Hahaha!


ps. visst är det riktigt obehagligt att springa in i gamla klasskompisar och folk en bara sett i skolan, men utanför och år senare så är en tydligen bästisar och ska snacka gamla minnen som inte finns. Förlåt men jag ignorerar alltid till 95%...

kärlek, typ.

Publicerad 2011-04-20 00:43:12 i Sex osv.,

Sometimes it´s just nice to lie close to someone.
Vad gör en när hjärtat vill en sak, själen en sak, hjärnan säger en sak och kroppen skriker efter beröring? Eller när en inte ens vet vad i kroppen som vill vad, när det inte ens går att definera? När allt krockar, när det känns både åt helvete men så rätt på samma gång. När en inte vet någonting förutom att en saknar att höra ens namn sägas på det där speciella sättet, höra hur munnen formas till ett leende eller den där känslan som sprids från magen och ut i hela kroppen av att höra några vissa ord eller den där beröringen och hur bra ens hand kan passa på en annans höftben.
Så många frågor och så få svar.

smakprov,

Publicerad 2011-04-20 00:37:46 i min vardag,

Jag bor hos Anna för ett halvt dygn och det blir ett rejält smakprov på hur vårt liv och vardag kommer bli framöver. Laxtoast till middag, filmkväll, SATC, kaffe, läsning, Patti Smith och italienska låtar på LP, skratt, planer som smids och massa prat om kärlek.
Känner på mig att det kommer bli väldigt bra när vi bor ihop, jävligt bra. Vi ska bara vända upp och ner på min lägenhet, sen kommer det bli fantastiskt.

Jag kan tänka mig att det kommer bli som att bo i ett pyjamasparty, varje kväll kommer vara kul och bara det att jag kommer ha någon att äta frukost med! Har jag sagt att vi ska skaffa ett köksbord? Det har jag inte haft på över 1,5 år, vet inte vem som är mest glad över det - mamma eller Anna?

jääääävla hora!

Publicerad 2011-04-19 11:23:27 i min vardag,

Jag och Naddi var och såg Scream 4, och den här var exakt som jag hade förväntat mig, riktig hoppa-fram-bakom-dörren-film och det slutade med att jag satt på huk i stolen med halsduken halvt för ögonen och händerna för öronen medan jag gång på gång frågade Naddi om hon ville att jag skulle sätta mig i hennes knä. Hon sa snällt men bestämt nej.


Men jag fick en Scream-mask!! Dom hade sju saker att dela ut, och jag sa till Naddi att jag ska ha en mask, och som ni vet har jag ju läst The Secret ---> och jag fick en mask! Hon sulade upp en mask till balkongen och jag halvt kastade mig efter den.
- varpå ett killgäng bakom mig började skrika att jag var en jävla hora och en fitta? Eeh va, blev jag både en hora och en fitta för att jag har snabbare reflexer?! Hade inte filmen börjat hade dom åkt på en föreläsning i uppförande.


- jag vet inte vad jag ska ha den till, och den luktar illa. Men den är min! Kanske kan ha den till Halloween iklädd endast svarta undies och lite blodfläckar på kroppen?! Kan funka.

sunshine

Publicerad 2011-04-19 10:09:08 i min vardag,


solen skiner, jag är på söder och livet är ganska så fint nu. Känner ni inte också det? Den här veckan kommer bli fantastiskt! Ernst är i stan, Ellen kommer ikväll, jag ska sova hos Anna ikväll, imorrn väntar utgång och livet känns bra. Lite mer än bra faktiskt.

Ska springa runt Söder nu, sen väntar lunch med HT. Var och yogade igår, och lärarinnan var en såndär som petar till en i övningarna så att en gör rätt. Sånt tycker jag är fint. Och när vi hade avslappning bäddade hon ner mig med en filt, blev fan rörd.

är det här leken eller?

Publicerad 2011-04-19 09:58:54 i Sex osv.,

Som ni vet kör jag aldrig lekar, aldrig katt och råtta eller några andra töntiga regler. Jag är hon som pratar för mycket, säger allt på en och samma gång, upplever en jävla massa njutning och sen phuckar det sig. Det är mitt kärleksliv i ett nötskal.

Men nu? Han fortsätter att ringa minst en gång om dagen och jag klickar honom varje gång? När ska han fatta vinken att han är dumpad, eller att jag aldrig ens varit intresserad? Herre gud, vi har setts tre gånger och haft lite sex - var det en invit till att vi skulle gifta oss eller?

Jag kanske bara kan leka leken när jag inte är ett dugg intresserad? Och gillar folk att bli behandlade såhär? Jag är elak, inte särskilt trevlig, säger att han är gammal och jag vet inte vad. Nu vill jag mest att han ska tröttna. Eller gud, tänkte du att det här var min plan? Att jag skulle bli kär och gifta mig med honom? Äta skagen var dag och hinka skumpa? - då köper jag hellre min egen skagen och lever lyckligt med någon annan...
- dessutom har du redan gett mig en ängel haha!

Kan du inte bara googla mitt namn och få fram den här texten, och så fattar du att du är dumpad!

dags för samhället att nyansera,

Publicerad 2011-04-19 09:47:50 i Sex osv.,

Jag har läst om deras artikel gång på gång och verkligen försökt ta in den, men det blir tvärstopp varje gång. Dessa män är så brutalt jävla korkade och hitplockade från medeltiden? Men jag kan sammanfatta det såhär:

1) hela språket spökar "Kejsaren med nya kläder", typ vi vet inte riktigt hur vi ska lägga fram våra korkade åsikter på ett snyggt sätt, så vi slänger in massa svåra och snygga ord lite här och där så att folk tror att denna text ligger på en högre nivå än en femteklassares... Det ekar av gamla termer och göra hela texten knappt läslig.

2) "1960- och 70-talens kvinnorörelse hade fel när den drev fram en abortlag som bygger på tanken att kvinnans rätt till sin egen kropp nästan alltid är överordnad fostrets."
- jag kanske tolkar fel nu, men menar dom att fostret i magen står över kvinnan som bär det? Eller tänker jag fel då? Visst när embyot blivit till ett levande foster som inom en viss tid kan bli till en ny människa - men när det bara är något som inte är ett liv? Står kvinnans egna liv i skuggan då?

3) Bara för att vi erkänner kvinnans rätt att bestämma över sin egen kropp behöver man som liberal inte betrakta abort som en rättighet överordnad andra.
-
åh, den meningen gör mig så brutalt jävla arg att jag inte riktigt vet hur jag ska kunna kommentera det? Jag är för att människor har liberala åsikter, jag har också liberala åsikter, även om de alltid drar åt de vänstra hållet... Men de syftar på liberalernas grundsten "alla människor ska få ha friheten och rättigheten att bestämma själv bla bla bla"?! Vilket innebär att en liberal borde se på en abort som något som kvinnan som bär fostret har den rättighet att bestämma helt och hållet själv om hon vill göra aborten? Den fria viljan ligger i hennes händer typ?!
VARFÖR SKULLE INTE KVINNAN SOM BÄR PÅ FOSTRET FÅ HA DET BESLUTET?! LIBERAL ELLER INTE, DET ÄR VÄL KLART ATT KVINNAN SKA FÅ TA BESLUT ÖVER SIN EGEN KROPP!!!

4) Det förefaller rimligt att hålla fast vid att det alltid bör vara förbjudet att göra abort, ”om det finns anledning antaga att fostret är livsdugligt”.
- och så tar dom upp två olika exempel på när det kan vara okej att göra abort, en liten 16årig tjej eller om graviditeten blivit ett resultat av ett brott.
Mmm, för en kvinna kan ju bara vilja ta bort ett foster om det skett på detta sätt? Åh, dom är så jävla inskränkta att jag tappar ord.
Och vad är livsdugligt?! Att de kan andas med hjälp av en apparat och kommer behöva hjälp livet ut, enligt mig räddar vi alldeles för många liv.

5) SPERMA. Detta ord ekade i mitt huvud under hela tiden jag läste denna äckliga text. Jag vet inte vad dessa herrar fick lära sig i skolan, men så vitt jag vet så funkar det fortfarande så att för att ett barn ska bli till krävs det en viss mängd sperma. Som även i dessa dagar måste komma från en man.
- ett foster är så att säga fiftyfifty från en man och en kvinna.

Jag kan inte hitta en enda mening i denna text där mannen nämns? För låt oss säga att kvinnor i framtiden skulle behöva betala för sin abort(som är ett av deras förslag!!) ska mannen som då med hjälp av sin sperma bidragit till att detta foster kommit till vara med och betala hälften? Det är väl inte mer än rätt, det är ju hälften av hans gener som byggt upp det lilla fostret. Så varför inte?

6) Varför, jag kan verkligen inte förstå varför två män känner att de har ens en gnutta kompetens att utöva moralisk filosofi över ett ämne som från början till slut rör kvinnans kropp? Det går liksom inte ihop? Eller har dessa män varit på smällen? Gjort en abort? Stått i valet och kvalet med ett positivt graviditetstest i handen?
På vilket jävla sätt kan de sätta sig in i hur en kvinna känner som ska/funderar över/vill/måste/har gjort en abort?

7) moralisk filosofi - jag dör. Vad är det för jävla hitta-på-ämne? Kan människor verkligen forska i sånt? Jag kommer aldrig någonsin förstå mig på någon form av filosofi och allt som rör det ekar fiffel och båg. Jävla skitsnack och människor med för mycket fritid som pluggar sånt.
- och sen applicera det på ett ämne som rör kvinnans kropp och aborter? Så jävla sämst!


Jaaa, någon annan som har åsikter? Vi har ju som sagt yttrandefrihet och ingen censur i detta land, så dela gärna med er av era tankar! Skulle verkligen vilja möta dessa personer i en debatt och lära dom ett och annat!

dagens skämt?

Publicerad 2011-04-18 09:40:20 i Sex osv.,

Asså jag dör! Helt ärligt så vill jag bara lägga mig ner i fosterställning och sjunka bort i koma fram till den 29/5. Hur fan kan det finnas så brutalt jävla korkade människor, och att de får utrymme i en så pass stor tidning som DN? Jag fattar ingenting, så brutalt jävla vidrig debattartikel.

http://www.dn.se/debatt/dags-for-samhallet-att-nyansera-synen-pa-aborter

Måste ta en liten andningpaus, riskerar annars att få en mikroskopisk hjärnblödning, att det finns människor med denna sortens åsikter, det är jävligt skrämmande. Återkommer senare, måste lugna ner mig lite först. Tur att jag ska på yoga om en timme.

måndag morgon,

Publicerad 2011-04-18 09:21:53 i min vardag,

och jag lever. Jag kan inte ordagrant säga vad som hänt sen sist då allting bara passerar och flytter samman, men ungefär detta: jobbat som ett as, promenerat, skrattat, pratat, rökt, skrivit, läst, planterat blommor med pappa, planerat och gjort planer inför valborg, sommaren och livet. Och funderat jävligt mycket över livet och kärleken.


08.53

Publicerad 2011-04-18 08:58:01 i Sex osv.,

När en ändrar statusen så vill en att hela världen ska se, kommentera, se att jag har någon och lägg märke till att jag inte längre är singel! En vill skrika ut sin kärlek och göra den offentlig!! Som Owe en gång sa under en av våra testunder när alla andra var ute på den där lilla trånga balkongen och hade rökstund, "det är inte offentligt förrän det är på facebook, så är det bara!!", och jag nickade skrattande och tog en klunk blåbärste.

Men när det är åt andra hållet, då ska det helst bara slinka in bland alla andras meningslösa statusuppdateringar, spelinvites och upprop. Försvinna in i mängden och helst inte få en enda kommentar alls. Lite som allt eller inget.

the secret.

Publicerad 2011-04-12 04:59:46 i min vardag,

Läste ut hela boken igår, och jag vet inte riktigt vad jag ska säga? Jag ska ge det en ärlig chans och så berättar jag för er när mina saker börjar slå in. Annars så skulle jag nog rekommendera den, det står både en och tre vettiga saker.

morgon,

Publicerad 2011-04-12 04:56:41 i min vardag,

Min första tanke när klockan ringde imorrse var att det skulle vara jäkligt mysigt att vakna till ljudet av ett piano! Tills jag insåg att jag dels inte ens äger något, och sen att det nog skulle vara olagligt att spela det denna tid på dygnet?
- dessutom undrar jag hur det kommer sig att typ alla kan piano? Jag har minsann klinkat bort både en och tre timmar under skoltid, men jag kan fortfarande enbart spela Spanien...

Annars hade jag velat vakna av skedning, finns det något mysigare än någon en tycker om som håller om en automatiskt i sömnen? <3

ramlar.

Publicerad 2011-04-11 20:47:09 i party-larty,

Lämnade båda mobilerna hemma, drog mammas fleece över trikåklänningen och gav mig ut genom söder. Vad har jag inte varit med om i dessa kvarter? Alla blöta nätter och alla famnar jag ramlat mellan. Gick förbi Rival där jag och Biffen diskuterade min framtid förra vintern, vidare förbi Babasonic där jag och Ellen tillbringade många blöta nätter förrförra sommaren, och minns hur hon pekade ut olika pojkar jag hånglade upp för skojs skull. Som han med brinnande rött hår och piercing i läppen, eller han den där långa som fick mig att komma i porten brevid klubben, och att jag var så full att jag inte ens kunde stava rätt på hans namn när han gav mig numret och hur jag och Ellen skrattade oss hesa över det medan vi åt vispgrädde direkt ur tuben medan solen gick upp. Fontänen som jag badade med Julia i, och den där lägenheten där och och Jennie drack oss fulla på Absinth och hur jag hade sex med min gamla kompis efter två avsnitt Arkiv X. Jag tog avsiktligt en gata jag inte gått på förut och kom till münchenbryggeriet, gick förbi Southside där vi firade St Patric´s Day, och det var där jag hånglade med tre främmnade män medan jag fortfarande var tillsammans med L, och hur jag slutligen fick med mig Ernst på efterfest i Studenhuset vid Skanstull och jag drack champagne halva natten och kom till skolan fortfarande lullig och i samma kläder som natten innan och blev kallade Bortamatch-Caro av min lärare. Jag gick förbi där jag blev fotad för Veckorevyn och hamnade i Tanto, där det där vandrarhemmet ligger där jag och Ernst hängde förrförra Pride och jag minns hur vi öppnade baginboxen redan innan Paraden.

Jag väljer att citera Anna, en ny era är här. Så jävla skönt att lämna och starta nytt.

mian lodalen

Publicerad 2011-04-11 18:23:52 i Sex osv.,

Förresten så har Mian Lodalen skrivit två av mina absoluta favoritböcker, Smulklubbens skamlösa systrar och Trekant. Handlar om flatan My och hennes två bästisar som härjar omkring i Stockholm. Sex, kärlek, känslor och så jävla äkta. Så vill du ha böcker med lesbiskt tema och där karaktären inte vill dö, utan är en jävligt ball och fantastisk person ska du läsa dessa!


Jag läste dom båda i samma veva som jag blev förälskad i min första tjej, och jag minns hur jag blev helt överväldigad av dessa böcker, så jag skrev ett långt tackmail till Mian och berättade om halva mitt liv! Ska se om jag har kvar det någonstans, fick även världens finaste svar tillbaka.

baby jane

Publicerad 2011-04-11 18:19:26 i Sex osv.,

Äldre dam: Har du läst Utrensning?
C - Ja visst, men jag tycker den var för hemsk! Är inte heller överdrivet förstjust i språket.
Ä - Men har du läst hennes andra? Åh, Baby Jane är ju så bra! Där är hon ju lite lesbisk, och i Stalins Kossor har hon ätstörning, du vet hon gör som Prinsessan Diana, och kräks efter hon ätit. Men Baby Jane var bra!
C - Lite lesbisk, jadu det låter ju bra.

Kvinna 30+: Har du Baby Jane?
C - Mmm, absolut.
K - Men åh! Varför måste lesbiska alltid framställas som sucidala?!
C - För att författare är dumma i huvudet!! För vem fan är sucidal?
K - Nej precis! Har du ingen annan där karaktären är lesbisk och inte vill dö?
C - Åh, Mian Lodalens, dom är så jävla fantastiska! Dom måste du läsa!! Men dom finns inte längre i tryck...
K - Åh dom är fantastiska! Så himla feel-good!


Det slutade med att vi stod där och log i samförstånd och hon köpte Birgitta Stenbergs senaste roman "Eld och is". Men jag håller med henne, varför finns det så jävla få böcker med flator som inte mår dåligt över det? Blev jävligt insirerad av att skriva tack vara denna fina kvinna!

vårkänslor,

Publicerad 2011-04-11 18:13:39 i Sex osv.,

Du är den enda
Du är den bästa
Som jag har letat
Som jag har väntat
Det är så enkelt
Nu vill jag ha dig
Vad kan jag säga mera?

Jag vill bara gå hem med dig
Jag vill gå hem med dig
Innan eftertänksamheten har raserat hela natten
Vill jag gå hem med dig
Jag vill gå hem med dig
Genom vårens första rodnande natt

kan du inte bara tröttna?

Publicerad 2011-04-11 05:08:56 i Sex osv.,

Mannen ringde 3 gr igår, och kan han inte bara fatta vinken? När en har passerat 30-sträcket, har en inte lärt sig en hel del då? Typ läsa signaler, känna vibbarna eller bara fatta när någon inte är intresserad?!

Patetiskt i ett nötskal och jag önskar jag hade hans nummer så jag kunde ringa upp honom och säga att han är dumpad.

Mina vänner, lär er en sak - en människa som inte svarar på tre samtal på en och samma dag, är inte sjukt upptagen - det är du som är dissad!

alternativ medicin,

Publicerad 2011-04-11 05:04:09 i min vardag,

Nej, jag vet inte riktigt vad jag menade med mitt inlägg om att känna sig stark eller svag och som handlade om min sjukdom. Och nej, jag tror inte på att en kan bli helt frisk enbart via tankar. Jag åt mediciner för flera tusen kronor i veckan, totalt nästan 100tusen, och hela min behandling kostade nästan en halv miljon - tycker inte ni också att det vore slöseri med era skattepengar om jag hade kunnat bli frisk enbart av tankar då?


En intressant sak enligt hemligheten är att en drar till sig sjukdomar själv, förmodligen för att en inte älskar sig själv tillräckligt mycket. Intressant tanke och jag tillbringade en timme igår till att tänka tillbaka på hur jag mådde när jag fick min sjukdom: jag levde i ett dåligt förhållande där jag trodde jag var lycklig, men jag var enbart beroende av en annan människa, jag hade inget sexliv alls, var missnöjd med min kropp, var missnöjd med mitt liv, gjorde inget av mina planer, hade dålig kontakt med både mina vänner och min familj, hade ett tråkigt jobb och allt var rent allmänt hopplöst.
-
så vem vet, det kanske stämde i mitt fall?


ps. Dessutom så var jag nära att prova alternativ medicin, svensk sjukvård är sämst, iaf när de blåa får styra. Så vi (min mamma) blev så desperat att jag fick gå till en Kinesiolog och göra en jäkla massa prover. Han ställde tusen frågor, klämde på min mage och disikerade min tunga, sen skulle han skicka detta till Kina och jag skulle få en massa örter?! Dagen innan hade jag varit ute och firat Moa, (näst sista gången jag drack på över 9mån) så direkt när undersökningen var över gick jag ut i receptionen och kräktes.

you know I like my girls a little bit older.

Publicerad 2011-04-11 04:55:02 i Sex osv.,

Igår var jag så trött efter jobbet att jag var mm från att sjunka ihop på min resgrannes axel, hans skinnklädda arm såg löjligt inbjudande ut. Tills jag insåg att vi var totala främlingar...

Helgen var helt fantastisk! Skratt, solsken, promenader, gamla minnen, kladdkaka, ordfejden, planer inför sommaren, ännu mer minnen och ännu mer skratt!
- och bästa är att vi har så mycket grejer ihop och det mesta är så sjukt att den ena förträngt det, så vi höll ständigt på och påminde den andra om både det ena och det andra.


- vi tänkte ha en reunion och fira våra shorts när vi fyllt 40!

 grönt - vi var båda singlar! Jag hade även en gul som stod för "det som händer på Rhodos stannar på Rhodos!", och ja, det gör det verkligen...

- så jääääävla söta!

- gissa tre gånger vad vi precis gjort? Kan vara en av de bättre historier vi har tillsammans.

så stark,

Publicerad 2011-04-08 14:38:09 i min vardag,

Jag har snart kommit halvvägs i "The Secret" och det handlar väldigt mycket om tankens kraft, att en själv bestämmer med hjälp av tankens kraft och att det är en själv som bestämmer sina egna förutsättningar.

Och jag tänker tillbaka till när jag var sjuk, innan jag fick min behandling, under min behandling och när jag slutligen blev friskförklarad. Och att alla hela tiden sa att jag var stark.

Jag minns hur mycket jag hatade ordet stark, det bokstavligen bubblade i hela kroppen av ilska så fort någon nämnde ordet (vilket alla i min närhet gjorde!) och jag var så arg, hela tiden.
- medicinerna gjorde mig till ett pubbemonster, jag hade raseriutbrott utan dess like och kunde börja gråta för ingenting, men mest grät för jag att jag var så arg. Och kände mig så jävla svag.

Människor sa att det var tack vare att jag var så himla stark i mitt psyke som jag blev frisk så snabbt, den tanken snurrade alltid varje onsdag morgon när det var dags för ännu en spruta, och även varje morgon och kväll när jag skulle svälja mina tabletter.
- och det krockade med att en kurator/psykolog hade skrivit ner i sina papper att jag var en instabil människa och ville träffa mig minst en gång i veckan under hela min behandling...


Men jag minns hur jag till sist vände på det och tänkte att visst, folk kan säga att jag är hur jävla stark som helst, men jag vill bara bli frisk, och jag ska bli frisk. Vilket jag även blev.

Som ett litet mirakel - fast tvärtom.

mmm det här är värt att dö för,

Publicerad 2011-04-08 13:41:25 i Sex osv.,

vandra hem med klackarna i handen efter en lång utekväll,
få en het kyss direkt efter en fantastiskt orgasm,
skratta så mycket att ljudet fastnar i halsen och det resulterar i ännu mer skratt,
hålla handen och känna att det är rätt,
nybakade scones och gamla minnen,
solen som sticker i ögonen men en kan inte sluta titta och njuta,
klicka med nya människor,
när lite naken hud sticker till mot ens egna nakna hud,
en sådan kväll som en känner redan under kvällen att detta kommer bli en kväll en kommer minnas länge,
äkta skratt som blandas med ens egna skratt,
timmar som trillar bort under prat, skratt och planering,
att få höra "jag älskar dig" och känna hur hela kroppen blir varm,
få en kram exakt i det där ögonblicket då det behövs men en ännu inte sagt det högt,
kort stubbat hår mellan fingrarna,
handplockade bär trädda på strå,
känslan när adrenalin, endorfiner och hormoner pumpar runt i kroppen,
att ha känslan att en kommer klara av det och sen göra det,
solnedgångar, soluppgångar och palmer,
att om en skulle råka falla så vet en att det finns någons om tar emot, och bara därför så behöver en inte falla,


ny inspiration,

Publicerad 2011-04-08 10:18:34 i Sex osv.,

Det finns tusen och tusen saker till som jag vill hinna med att göra, och jag har under den senaste tiden fått så mycket inspiration! Kärlek, sex, kåthet, bröst, hud, närhet, vått, andetag - och blanda detta med föreläsningar, kulturkrock, förbjudet, dödsstraff, sft, sti, första gången någon hör ordet fitta...

Det är blandat, det är mycket och det är fantastiskt. Ska ägna dagen åt att bara skriva, pumpa ut känslor och skriva ner allt som bara snurrar runt. Tänkte börja med några erotiska noveller och sen vet en aldrig vart det kan sluta...


ps. Förresten, jag vill hålla i en spelkväll inom kort. Så jag söker både tjejer och killar till två olika kvällar! Om alla är med på det är jag även på att ha blandade grupper. Är du suger på att snacka säkrare sex, lust, könisar och allt därtill - lämna en kommentar så styr vi upp spelkväll!

knulla för att en vill?

Publicerad 2011-04-08 10:13:09 i Sex osv.,

Har precis påbörjat ännu en roman som både lovar på baksidan och i infon att den kommer väldigt mycket sex, mörkt sex. Norrlands svårmod heter den och huvudkaraktären har haft en svår uppväxt som skapat många hål i livet och nu bär hon på ett svart hål i bröstet som hon fyller med främmande karlar från krogen...


Varför är det alltid så? Varför måste en ung kvinna alltid varit med om något traumatiskt i sin barndom? Blivit våldtagen, sexuellt utnyttjad eller något annat hemskt för att det ska resultera i att hon gillar att ha "mycket" sex som vuxen. (och med mycket sex menas det att hon har legat med typ någon mer än sin fasta pojkvän sedan tre år tillbaka och legat i andra ställningar än missionäre och ridande i sängkammaren...)


Skulle någon av mina vänner säga till mig under någon av mina singelperioder att "nädu Caro, du bär nog på ett svart hål inom dig. Det är därför du vill ligga med främmande karlar!", så skulle jag med största sannolikhet svara att jag bestämmer över min egen sexualitet och kropp, samt att den som sagt detta har nog också ett stort svart hål, i huvudet.

Nämn en man som någonsin fått höra att den har ett svart hål inom sig, och att det är därför han väljer att ligga runt med främmande kvinnor? Knappast, han blir hyllad, kallad hingst och blir någon en ser upp till! (nämn en tvserie där det inte finns minst en sådan rollkaraktär!)


Det är år 2011, hur jävla länge ska vårt samhälle bära på åsikter som hörde hemma på medeltiden?ps. självklart är jag medveten om att det finns människor som varit med om hemska saker och som väljer att dämpa smärta och ångest genom att ha mycket sex. Men när det blir standardmallen så fort en kvinna vill ha sex, det är då jag blir förbannad.

sexigt värre?!

Publicerad 2011-04-07 18:47:53 i

En liten tanke som slog mig nyss, och vi kan se om ni också kommer på vad som stör mig... Finn ett fel!


Varför sätter de lapp på genomskinliga spetsundies? Typ spana in mig, och passa även på att se vilken size jag har?!

puuuuung

Publicerad 2011-04-07 18:42:42 i Sex osv.,

För alla er som alltid undrat över vad Skriet verkligen står för, vad är det den där gubben står och gastar om? Ångest? Panik? Hjärtesorg? Uppmärksamhetskåt? Glöm allt det, för jag och Aleks har nämligen löst det:


PUUUUUUUUUUNG!

skolinformation i bilder

Publicerad 2011-04-07 18:40:16 i Sex osv.,

Vi hade en fantastisk dag jag och Aleks, började med häng hemma hos henne, korv med bröd till middag, prat framåt midnatt (som jag f.ö. somnade mitt i...) tågresa till Katrineholm, dubbla föreläsningar och sen hemfärd.


- och vi var på hemligt uppdrag. Typ...

- korv med bröd till middag är underskattat!

- en svinnervös och en cool.

- jag lekte med biljetten innan tåget och höll på att tappa ner den på spåret... Något som Aleks inte uppskattade. Så jag fick hennes gamla att leka med!

- här var vi!

C - Guuuuud, det känns som jag precis haft sex. Jag måste verkligen äta något!!
A - Haha vaa?!
C - Och gud var jag inte är sugen på kuk nu! (och tog en stor tugga av bananen...)

globen är en illusion,

Publicerad 2011-04-07 05:09:47 i Sex osv.,

Gick och tänkte igår på om jag kanske skulle raka av mig håret? Jag känner för en förändring, och jag vill ha det kort. Riktigt kort. Dessutom så saknar jag känslan av stubb mellan mina fingrar.

Helgen kommer bli fantastisk - jag ska till Jennie! Helgen har varit inplanerad sedan månader, typ den enda luckan vi båda hade på hela våren. Så ringde hon och påminde mig i tisdags och på fredag kväll åker jag. Tajmar perfekt med jobbet och svischar in och ut precis mellan två pass.

Kladdkaka, skratt, gamla minnen, diskussioner, mia och klara, ännu mer skratt - åh det kommer bli fantastiskt <3


L som i Lars Winnerbäck <3

<3
'
och vi snusade, som Norrlänningar gör!

Jag klarade det!

Publicerad 2011-04-07 05:01:06 i Sex osv.,

Föreläsningarna igår, för det första så kan jag knappt fatta att jag klarade det! Jag som blir röd som en brandbil så fort jag får uppmärksamhet, pratar för fort, blir för ivrig och tappar bort mig. Vilket gäng vi var på gymnasiet inför varje redovisning - jag snodde mammas hjärtmedicin, Ernst drack rödvin och Madde tappade andan...

Men igår, ja jävlar vad det gick bra. Visserligen pratade Aleks 90% och jag kanske 10%, och det tänker jag absolut inte dölja. Men sen är Aleks grymmast och har gjort detta i fem år och för mig var det min första gång. Men nästa gång kanske jag ökar till iaf 20?!

Dessutom, när det är ett ämne som är kul att prata om - sex!, så blir det så jävla mycket roligare att stå och prata om det i timmar än när en ska redovisa om taiga och kalksten...

Woho! Så nu är jag svinpepp på fler uppdrag! Dessutom vill jag ha fler spelkvällar, och jag längtar till festivalerna kommer igång så jag får åka runt och kampanja med Colour of Love.

kärlek,

Publicerad 2011-04-05 22:35:04 i Sex osv.,

som när en måste ringa upp igen precis efter att en lagt på bara för att få säga "jag älskar dig!", som när en vaknar mitt i natten av att en inte är ensam i sängen och att det finns någon att hålla om, som när en vaknar av att en blir skedad och får en puss i nacken, som när hjärtat slår så hårt att det känns i hela bröstkorgen, som när en får en puss i pannan, som när en mening träffar en mitt i magen och sprider värme i hela kroppen, som när ett sms med några få meningar kan få en att le med hela kroppen, som när en svävar på moln och kroppen är full med sockerdricka, som när en inte kan sluta le, som när en får uppleva världens bästa känsla <3

komma ut, 1

Publicerad 2011-04-05 22:14:42 i Sex osv.,

Imorrn när vi är ute på skolan så kommer vi fokusera på en sak - våra komma ut-berättelser. Jag är faktiskt lite kluven till själva processen, även om jag själv enbart har haft bra erfarenheter. Det skulle kunna delas in i tre olika omgångar, första omgången när jag träffade min första tjej, sen för lite olika ligg/ragg och sen tredje är jag inne i just nu.

Flera av mina historier är fantastiska, andra är mer bara ett enkelt sägande från min sida och ett jaha som mottagande. Mer än så ska det faktiskt inte vara, helst av allt ska det inte ens vara något som behövs göras. Eller något som det ska läggas någon vikt vid, utan bara något eller inget.

män och kvinnor - varför så olika?

Publicerad 2011-04-05 22:09:04 i Sex osv.,

Jag hörde en liten rapport idag på radion, om en pojke som blivit sexuellt utnyttjad av sin mamma och sin pappa, och det blev även hans kusin... Detta skedde under flera år och flera av gångerna blev det filmat.

Både mamman och pappan dömdes - men pappan ska även få genomgå en undersökning om han behöver vård eller inte. Och jag kan inte låta bli att undra varför enbart pappan ska få göra det och inte mamman?


Om vi bara bortser från att själva brottet är fruktansvärt, att båda föräldrarna borde skjutas och kastreras inför publik och skändas som på medeltiden - varför ska de bedömas olika när de begått samma brott?
- som sagt, jag har bara hört en 30sek lång rapport, men om någon vet mer så lämna gärna en kommentar!

och sen slog det mig precis innan jag skulle somna den natten, ska pappan få göra en undersökning för att han är man - för att det visar då på att han har en förkärlek till andra män? Att han skulle vara både bög och pedofil? Och därmed måste göra en undersökning?

svinpepp!

Publicerad 2011-04-05 22:03:14 i Sex osv.,

Ligger hemma hos Aleks och har magen full med nervositet - imorgon bitti kommer vi sitta på tåget ner till Katrineholm, och vi ska hålla två föreläsningar för två olika klasser. Jag är lika taggad som nervös, men det kommer gå svinbra. För Aleks är ett proffs och jag tänkte mest improvisera och försöka hålla mig från att inte svimma...

Kan ni fatta att jag sökt till den här kursen i tre år, hade världens bästa helg under utbildningen - och imorrn ska jag iväg på mitt första pass! Så det får inte bli annat än succé!

Colour of Love och Siesta

Publicerad 2011-04-04 13:46:42 i Sex osv.,

Jag kommer under våren att utbilda mig till att bli samordnare för Colour of Love, jag kom in som sista deltagare och tillbringade en fantastisk helg med världens finaste människor och blev fullmatad med kunskap. En till sådan helg väntar, sen ska jag iväg som praktikant och både COL´a och vara samordnare, på Siestafestivalen.

För det första ligger den i Hässleholm vilket jag älskar, och jag är löjligt taggad på att få åka dit. Igår fick jag även se artistlistan, och den är lika bra som om jag själv skulle skrivit den, de enda artisterna jag saknar är Rikard Wolff, Salem al Fakir och Magnus Carlsson, sen hade listan varit komplett.

- HÅKAN HELLSTRÖM!
- THE ARK
- THE SOUNDS
- oskar linnros
- daniel adams-ray
- sahara hotnights
+ en hel drös till.

Kan ni fatta min lycka? Jag kommer få se alla mina favoriter, jobba med COL och ha världens bästa helg med fina. Jag dör lite av lycka bara jag tänker på det!!


- jag, håkan, svettig källare, signerad bok, bokmässan = lycka i ett nötskal!

- jag är svinful men Maja är fantastisk. Jag hade nyss berättat att jag hade över 50 pack glidmedel och 30 kondomer och behövde gå igenom säkerhetsspärren 4 gr, och hon visade ett foto på sin syster som hon tyckte jag var lik.

bubble dreams,

Publicerad 2011-04-04 11:21:25 i min vardag,

Det här är en såndär dag då en vill bädda ner sig, sätta på valfri julkalender, koka en liter varm choklad och bara ignorera livet för ett dygn. Krypa in i en mjuk bubbla och glömma att världen fortsätter snurra utanför.

Men istället hänger jag på söder, ska läsa ut lite böcker, dricka söderte, läsa tidningar, låta tankarna flöda och skriva ett långt mail till Katerina. Min fina internetmoster, extraperson, stöttepelare och mentor. En relation som började med att jag hängde i hennes monter under bokmässan i Göteborg och utvecklats till så mycket mer.
- När jag fick mitt kuvert från blodcentralen där det bara stod att jag var tvungen att kontakta dom, klockan var mitt i natten, min dåvarande sambo var bortrest, Jennie var i Tyskland och jag var övertygad om att jag skulle dö i HIV. Då mailade jag henne, tårarna sprutade, jag skrek av ångest och skrev flera sidor långt mail.

Det är ganska stort faktiskt.

måndag,

Publicerad 2011-04-04 10:08:43 i Sex osv.,

Är det nu livet ska snurra på som vanligt igen? Som att helgen varit en paus och nu trycks vardagen på play igen. Jobbet ska skötas, kalendern ska fyllas med saker och timmar ska pratas bort. Matlådor ska lagas och golv ska dammsugas, en säng ska tas isär och jag har en dag fylld med föreläsningar på onsdag (där jag ska prata!!). Vardagen ska snurra på, jag ska bli frisk från min förkylning och promenera med en kaffe i handen.men mest av allt tänker jag på hur bra min hand passade på hennes lena höft.

tengo la camisa negra.

Publicerad 2011-04-04 10:03:13 i Sex osv.,

Är det nu jag ska packa väskan, tömma sparkontot och fly landet? Bosätta mig i Barcelona, fortsätta jobba som barista och käfta med spanjorer. Få utlopp för mitt heta temperament och få användning för det språk jag pluggat mest och brinner för? Byta skepnad och ljuga ihop en historia om att jag har en spansk morfar som bor i en liten by och leva livet som spanjorska för ett tag.På något sätt känner jag mig rastlös, som att det någonsin är en lugn stund i mitt liv? Det är nästan skrattretande hur mycket som sker på en och samma gång, och jag skulle aldrig byta liv. Helgen har varit allt på en och samma gång. Som en jävla käftsmäll och bitterljuv. Och samtidigt toppen och fantastisk.

,

Publicerad 2011-04-04 09:55:10 i Sex osv.,

Och aldrig har jag varit så glad över att ett tåg blir försenat, om än enbart för 17 minuter så hoppade hjärtat över ett slag. Jag vet inte om jag hade så mycket att säga, eller om jag mest försökte hålla mig från att gråta. Tåget kom och hon hoppade på direkt istället för att vänta tills de sista sekunderna, jag gick i motsatt riktning och kände att himlen hade samma färg som hur jag kände. Ipoden shufflade fram "Indestructible" och jag bet sönder läppen för att inte börja gråta, som att lite blod i munnen var det värsta just då. Och låt nummer två var "Nothing is gonna change my love for you" och jag både älskar den låten och tycker den är jävligt konstig. Meningen "I´m never ask for more then your love" är så jävla sjuk, för kan en verkligen be om mer än kärlek från någon annan människa? Det finns väl inget större, häftigare, bättre och mer än just kärleken?

två saker till,

Publicerad 2011-04-01 05:00:32 i min vardag,

Kardemummakaffe är det godaste att dricka när kroppen skriker efter sömn och du har en lång dag framför dig. Och dessutom är jag sugen på att klippa av mig håret, kanske som min favvo?ps. har du inte hört hennes låtar är du bäng.

leverera.

Publicerad 2011-04-01 04:51:17 i Sex osv.,

Jag tycker väldigt mycket om min svarta tjocktröja, och jag är snart klar med den fantastiska boken "Påven Johanna". Till middag kommer jag förmodligen äta glass, mest för att jag kan och därefter för att det är gott.


- det är ungefär den typen av information jag kan förmå mig att leverera. Så vi hörs sen.

Om

Min profilbild

Caro Wikbro Carlén

jag arbetar som sexualupplysare och har huvudfokus hivprevention och säkrare sex. förutom det gillar jag att läsa, feminism, hångla med min donna, mina queens, New York, att äta, vettiga serier, genus, att resa och att diskutera. och det är ungefär det jag bloggar om.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela