fredag, och jag är kär!

Kvällen igår blev bättre, bäddade ner mig i sängen o lyssnade på när älsklingen o lillebror sjöng. Sen när älsklingen sjöng "en sista låt, jag lovar!!" ca 15gr. Riktigt mysigt att lyssna på när han sjunger, han tar bra o mjuka toner :) Så det var inte bara rent helvete. Mysigaste var när vi skulle somna, med älsklingens ansikte i mitt o snusade sött, värmer i hjärtat bara av att tänkta på det<3
Drömde två drömmar om mat, tror jobbet påverkar lite för mycket. I den första skulle vi ha plockmatstävling, jag ville bygga på höjden o Lillasyster på längden, hann vakna innan jag fick se resultatet. I den andra drömmen jobbade jag på ett japanskt Sandys! Spännande värre.

Pratade massa med älsklingen imorrse, o nu känns det bättre, mycket bättre. Tårar som rann o han som pussade bort dom samtidigt som han sa fina saker för att trösta.


Den mannen, min man, finns inga ord som beskriver lyckan o kärleken jag känner för honom. Phucking obeskrivligt!  Han får mig att må bra dygnet runt, och trollar bort all sorg, smärta o ångest på ett litet kick. Jag älskar dig<3puss puss//en lycklig caro<3

status: jakt utan mål.

Som jag tidigare nämnt så har jag fått jobb, jag slutade på PG den 10okt, den 29 okt hade jag fått nytt heltidsjobb. Jag hann alltså vara arbetslös i 19 dagar.
Utöver det jobbet som jag arbetar på nu som är ett heltidsjobb, ringde min förra chef tidigare idag och erbjöd mig ett uppdrag inför nästa helg. Två minuter senare ringde en annan butik och erbjöd mig en intervju som är nu på tisdag. Utöver det har jag även en gruppintervju imorgon på Espresso House, samt en till intervju v 46 för fler barnvaktsjobb.
Utöver det ringde pappa nyss o berättade att han hade ett annat jobb på en lackeringsfirma åt mig, som jag kanske kan få.

Sverige är tydligen mitt uppe i någon kris, men jag ser fortfarande inte något spår av denna. Antingen så lägger jag inte märke till den, eller så är jag så pass jävla bäst att jag inte ens påverkas.

Men trots att jag la ner hela min jävla själ, sökte alla jobb, fixade mer jobb än dygnet har timmar, trotsar arbetsmarknaden o ordnar jobb som räcker åt minst tre pers fastän jag bara är en person, trots att vi är mitt uppe i en finanskris o företag är skraja för att anställa, trots allt som pågar just nu i arbetslivet, så lyckades jag ändå kirra jobb på mindre än tre veckor.

Om jag är nöjd?! Jag försöker intala mig själv att jag är duktig, men vad fan spelar det för roll när omvärlden ändå inte ser min prestation, pressar mig till att fortsätta söka till något bättre, ge upp det jag lyckats med hitills o försöka sträva efter något annat. Vad spelar det för roll vad jag tycker o tänker, när jag ändå inte duger i vissas ögon.

Vad gör man när pressen är för stor, att det liksom dödar all glädje o lyckan borde känna över att lyckats skaffa ett jobb. Fan, allt känns bara så jävla meningslöst. För vems jävla skull kämpar jag ens för, inte för min egen iaf.

vi är så mogna<3

Sitter hemma hos  älsklingen, han o lillebror sitter o roar sig med inköp nr fyra på måste-ha-lista, Singstar!! Det blev två fina mickar o skivorna Pophits o 90´s! O älsklingen har köpt det helt på eget intiativ, visst är han bäst?!<3 + att han kirra så att han fick ena spelet gratis, förstod inte riktigt hur det gick till, men bäst är han! :)
Detta får dock mina inköp att se lite mesiga ut. Han köper värsta fina spelet som kan roa alla våra vänner på kommande myskvällar hemma hos oss! Medan jag hitills införskaffat 6 svarta soppskålar, en svart sockerströare o en gräddsufflör i färgen chili! Fast nu framstår ju han som värsta påhittig o fyndig vilket gör mig till en tråkmåns som bara köper heminredningssaker?!

Känner mig lite halvmöschlig o ska ta en dusch. Älsklingen o lillebror sjunger för fullt o är väldigt söta o underhållande. Vill inte missa för mycket. Jobbet idag gick bra, berättar mer sen.

puss puss//en lycklig caro<3

energiboosta dig själv!

Fick nyaste numret av veckorrevyn igår och läste en ganska intressant artikel som handlar om hur man ska motverka höstdepressionen och hur man ska Energiboosta sig själv! Då jag själv i princip varje jävla höst drabbas av denna depression, (som i princip alla andra svenskar då det ligger i våra gener) är det alltid lite spännande att läsa vad man kan göra för att motverka detta.
Jag kanske är petig, men har inte hösten i princip nästan tagit slut, det vankas ju snö till helgen?!

Enligt dessa 10 "superenkla" tips så gäller det bara att motionera lite varje dag, äta mycket frukt och grönt, äta var tredje timma, dricka mycket vatten, inte klunka alkohol o vräka i sig lösgodis, sova mycket o inte stressa. Nyskapande eller vad säger ni?!

Men eftersom jag sväljer nästintill allt VR skriver, så ska jag klippa ut denna lilla minilista o se till att jag verkligen följer den. Trots att min hatmånad snart är över, så kan man ju alltid passa på att energiboosta sig själv lite sådär i efterskott!Så nu ska jag ta o äta minst två frukter innan jag beger mig till jobbet. Trevlig dag allihopa :)

puss puss//en lycklig o wannabe hälsonyttig caro<3

och på jobbet går det också jättebra

Igår var det ju som sagt min första dag på nya jobbet, jag skulle få prova på frukosttiden, 07.30-10.00 tillsammans med en annan tjej. Hon var supertrevlig, visade hur allt gick till, vart allt låg o gick igenom en massa massa för mig. Mitt huvud är helt sprängfullt av alla grejerna hon lärde mig, och det var bara frukosten!
Jag fick även en meny som jag ska plugga in alldeles strax, samt en lång lista över allt som ska göras innan stängning o inför morgondagen. Undrar hur lång tid det tar innan jag får ta mitt första pass själv, i den här takten lär det ju inte ta så lång tid!
Något som jag glömde nämna angånde gårdagen var hur pass stort jag gjorde bort mig, trodde jag bokstavligen skulle dö av skam! Det var inga kunder i butiken, så jag skulle kika lite på menyerna o lära mig lite. Medan jag står o läser, så lutar jag mig mot en av diskarna, det jag då inte såg var den gigantiska telådan som stod på. För er som var på min student, eller efter så har ni förmodligen sett den gigantiska lådan med 20 tepaket i med 20 olika sorters te. Just exakt en sån välte jag ut över Hela golvet. Alla miljontals tepåsar i en enda stor röra över hela golvet!
-det var ungefär då jag kände för att bli religiös, för jag kunde bokstavligen se framför mig hur Gud satt uppe på ett moln o asgarvade åt mig medan jag kröp omkring på alla fyra o sorterade miljontals tepåsar!

Förutom den lilla incidenten går det jättebra, nu ska jag snart iväg för att göra mitt andra pass, denna gång börjar jag 13.00 o ska få lära mig hur man beställer, o lite annat smått o gått. Egentligen skulle jag fått göra lunchpasset idag, men chefen ändrade sig. Håll tummarna för att jag inte gör bort mig idag, o att det går bra! :)

puss puss//en lycklig caro<3