Here in your arms<3

Låten som spelas för fullt i mina öron just nu! Förra årets stora favorit värmer fortfarande lika mycket i kroppen! Helt phucking otroligt underbar text, blir lika glad och sprallig varje gång jag hör den!
Är så taggad, ska snart ut och partaja med mina sötnosar! Som det ser ut nu är det Longdrink + Adrian som ska ut och göra sthlm osäker! Det är ju lillördag! ;) Vi ska på ess<3babsonic på rocks vid mariatorget! Räknar med att det blir väldigt lyckat! Jag hoppas även på att familjen - det snurrar i mitt huvud, sebastian tellier, tta - make it happen och first class riot, och the coral - dreaming of you spelas! Får se till att komma ihåg att önska, dom låtarna bara måste spelas ikväll! :) det är ju våra låtar sötnos<3 el den sista är min egen, men dom andra är ju våra!
Sen den lilla detaljen att jag ska upp och vakta småtrollen imorrn är en helt annan sak. Mamman ska vara borta hela förmiddagen, så då får jag väll passa på att klunka kaffe och leka med bebisen så kan pappan springa omkring med dom två större! :)

Nej nu måste jag sminka mig och fixa det sista innan Jennie kommer! Ska lyssna sönder den här låten nu. Ja, jag är tönt, men jag tänker på en viss person! Shit vad jag är töntig, men det är just sån jag är! :)

puss puss//en sprallig caro<3

hatar jävla cp-sl!

Tänk er följande situation - massa människor, tajt, svettigt, solen skiner, det luktar lite unket, främlingar som pressas mot varandra... Det skulle kunna vara en beskrivning av en het ormgrop! Men nu var det inte det, utan snarare beskrivningen av min hemväg från familjen. Det finns inget värre än att pressas in i en äcklig buss, full med massa massa människor, alla är varma, trötta, svettiga och luktar illa. Det är små skitungar som tar upp onödig plats med sina brontovagnar, dom låter för mycket och irriterar. Små små tanter står och balanserar med sina gigantiska dragväskor, samtidigt som djävulen själv kör bussen! Vad fan är det för samhälle vi lever i som tillåter sådana här bussar. Varför kan inte SL förstå att det är sommartid, det blir varmt, folk blir svettiga, folk vill till skärgården, det ökar passagerare, dvs det behövs fler bussar! Då funkar det liksom inte om man har en buss som går högst en gång i timmen, och som ändå är fullpackad efter 2 stationer! Kul för oss andra, dvs mig som kliver på vid station 17! Så antingen får jag se på när buss efter buss åker förbi och vänta 45min ute i ingenstans, eller så får jag kliva på bussen till helvetet hängandes i någon äcklig mans svettiga armhåla!

Fan vad jag verkligen behöver körkort! Imorrn är det jag som börjar på allvar med teorin, det är inget snack om saken! Jag ska klara den här jävla teorin om det så är det sista jag gör! Jag klarar inte av fler varma svettiga sommardagar inklämd i timmar på en liten minibuss! Usch usch!
Grejen är ju den att jag gärna skulle bojkotta SL föralltid! Men frågan är snarare då vad fan jag skulle göra, jag kan ju inte gå över 8 mil om dagen fram och tillbaka till jobbet?! Cykeln går bort, och då jag inte har varken körkort el privatchaufför så måste jag ju stötta det här skitbolaget! Fan också!

Planka.nu nästa! Någon som är på?! :)

puss puss// en arg slbojkottande caro<3

min kärlek<3Tror att jag sakta men säkert börjar förstå att du snart åker, antagligen därför jag kände mig lite nere förrut. Men det är ingen ide att vi gräver ner oss, utan vi tar det som det kommer. Det är ju inte så att du åker till andra sidan jorden, utan du är ju bara några timmar bort med flyg! Man får se positivt på det hela.

Jag vet bara att en del av mitt hjärta försvinner ur landet, men ändå alltid finns kvar hos mig<3
Det är vi två som uppfann Aspudden-genen!
Älskar dig Jennie :)<3

puss puss//en halvt glad caro<3

överdos av allt och alla.

Fan också, nu blir det såhär igen. Det börjar alltid skitbra, allt är under kontroll och jag är glad. Men sen liksom händer det något, antingen får jag för mycket tankar i huvudet som snurrar eller så är det någon person som gör något. Nu vet jag inte riktigt vad det är, men jag är bara så trött på allt och alla. Vill bort från sthlm, vill bort från sverige, vill bort från la familia och bara njuta av solen, värmen och ha min egen tid. Känns som jag börjar få överdos i huvudet igen, det har varit under kontroll några veckor nu, fast nu börjar det fyllas på igen. Har redan varit ute och gått över en timme för att rensa huvudet, pratade först med jennie länge och sen med sanna länge. Sen slutade det hela med att jag hamnade på "Bekymmersknölen" mitt och T´s gamla ställe. Vet inte riktigt det gick till heller, men rätt vad det var så bara satt jag där, njöt av utsikten och det slutade med att vi ska ta en lunch nästa helg! Oväntat men kul, får se om jag bangar den här gången med?!

Det värsta är att jag vet att det brukade vara just den personen som förstod mig allra mest när jag kände såhär. Han kunde få mig lugn, hjälpa mig att rensa bort alla onödiga tankar och få mig att må bättre. Han förstod hur jag tänkte och tyckte och jag behövde inte säga så mycket för han visste redan. Fan vad jag saknar dig, ditt jävla mongo!

Ska bli skönt att jobba, blir tisdag,onsdag och torsdag. Dt bästa med jobbet är att jag just alltid har så mycket att göra, jag måste alltid vara 100% inställd på att hålla koll på barnen. På så sätt försvinner mina egna tankar och jag slipper tänka på allt jobbigt.

Nu ska jag ta mig ett långt varmt bad och hoppas att det blir bättre efter det. Vill bara bort från allt ansvar och press, vill inte tänka på saker som kommer att ske, vill stanna tiden och bara leva i nuet.

puss puss// en splittrad caro<3

så pinsamt!

Varför ska sådana saker jämt hända mig. I vanliga fall är det sånt man ser på tv, i någon gullig tvserie, men när det händer mig och mitt lilla liv så är det aldrig gulligt, el sött el romantiskt. Utan det bara stannar på just pinsamt.
Det började förra veckan när jag och jennie skulle in i min trapp, just då skulle även en kille runt 20 in i samma trapp ledandes på en cykel, han var inte precis ful utan snarare väldigt söt. Iklädd fotbollskläder, små söta och korta shorts! Vi delade hiss alla tre och självklart gick han av vid samma våning som oss. Vi släppte ut honom först och gick mot min dörr. När dörren väl var upplåst så slutade det med att både jag och Jennie stod kvar och spanade in shortsnubben bakifrån, ingen dålig syn! Det pinsamma kommer dock då när han upptäcker att vi står kvar, stannar upp och vänder sig om och tittar på oss! På tre röda sekunder har vi slängt upp dörren, kastat oss in i hallen, båda helt tomatröda om kinderna och skriker av skratt! Det var som att vara 14 på nytt! Inte så gulligt, men dock så pinsamt!

Frågan är då vad jag har förtjänat av Gud för att denna söt shortspojke ska gå förbi mitt fönster när jag sitter i mitt lilla rum. Saken är ju den att man verkligen ser rätt in i andra människors hem när man går utanför i loftgången, jag brukar ju själv kika in lite då och då när jag går förbi andra. Men har sitter jag iklädd ett gammalt linne, snögubbepyjamasbyxorna, glasögon och lillamytofs! Finns det ingen motta på var gränsen för pinsamhet får gå?! Inte helt okej situation om någon frågar mig...

puss puss// en aningens generad caro<3