lycka i ett nötskal.

Jag har sovit ungefär 6h på två dygn, och vanligtvis brukar jag utan problem sova bort 9h per dygn. Och det känns, så jag tänkte ringa en sista gång och sen sova. Bilden visar som i ett litet nötskal hur jävla lycklig jag är! Helt ärligt har jag aldrig känt så som jag gör nu, svinläskigt och helt fantastiskt på samma gång<3

mamma

Jag kom hem från Kristianstad igår vid 22.15, hade sovit en stund på tåget och var sådär mördande trött att jag ville gråta. Och möts av denna lapp. Om mitt hjärta smälte? Finaste mamma!!

naddis visdomsord.

Min fina och löjligt intelligenta bästis har ett talesätt, som jag valt att ta över helt som mitt eget mantra. Allt sker av en anledning.
Och jag kör detta oavsett vad som händer, mjölken är slut till morgonkaffet, du missar tuben, en fin vän ringer och bokar en fika, du får det där jobbet du sökt eller du lyckas dra hem en hunk en lördagkväll.

Allt sker av anledning!

Och just nu händer ungefär 17 olika fantastiska saker på en och samma gång i mitt liv, och jag älskar varenda liten jävla sekund, och jag är så jävla värd allt detta. Fan vad livet är fint<3
Och just nu sker

möööööte.

När min pappa ska på det han kallar viktigt möte, så tar han alltid i på Ö´et. Så ju viktigare möte desto mer Ö och bas blir det i ordet.

Imorrn ska jag på ett viktigt möööööte! Ett samtal senare och jag stod bokstavligen mitt på drottninggatan och grät rena lyckotårar. Adrenalin, exaltering och tusen andra lyckliga tankar som pumpade omkring i kroppen. Sen ringde jag och väckte M för tredje gången denna dag och skrek fram nyheten.

Ledtrådar - tv, sex och jag.

så jävla braaaaaa!

Jag har kramp i mina kinder för att jag lett så mycket, flinat över fina sms och skrattat. Min mage är full med känslor och det pumpar endorfiner och adrenalin i min kropp! Jag är så löjligt lycklig att jag grät på väg hem från en jättefin lunch med Jenni.

Det är bara så jävla mycket fint, fantastiskt, kärleksbombat och helt jävla phucking överbra att jag vill gråta, skrika och dansa på en och samma gång!! Jag minns inte sist jag var såhär lycklig, och det är så jävla härlig känsla att jag liksom vill gråta för att jag mår så bra!

Jag provar mina nya bikinis inför Thailand, dansar till radion och storflinar åt fina sms. Det är bara så jävla mycket bra som sker på en och samma gång i mitt liv. Och jag bara så jävla tacksam och lycklig<3


ps. och ibland kan ett mms på en tussilago göra en hel dag, eller en hel vecka, eller vara det finaste mmset jag någonsin fått.