sexualupplysare och bokälskare

lycka i ett nötskal.

Publicerad 2011-02-28 21:44:00 i Sex osv.,

Jag har sovit ungefär 6h på två dygn, och vanligtvis brukar jag utan problem sova bort 9h per dygn. Och det känns, så jag tänkte ringa en sista gång och sen sova. Bilden visar som i ett litet nötskal hur jävla lycklig jag är! Helt ärligt har jag aldrig känt så som jag gör nu, svinläskigt och helt fantastiskt på samma gång<3

mamma

Publicerad 2011-02-28 21:38:39 i Sex osv.,

Jag kom hem från Kristianstad igår vid 22.15, hade sovit en stund på tåget och var sådär mördande trött att jag ville gråta. Och möts av denna lapp. Om mitt hjärta smälte? Finaste mamma!!

naddis visdomsord.

Publicerad 2011-02-28 21:16:21 i Sex osv.,

Min fina och löjligt intelligenta bästis har ett talesätt, som jag valt att ta över helt som mitt eget mantra. Allt sker av en anledning.
Och jag kör detta oavsett vad som händer, mjölken är slut till morgonkaffet, du missar tuben, en fin vän ringer och bokar en fika, du får det där jobbet du sökt eller du lyckas dra hem en hunk en lördagkväll.

Allt sker av anledning!

Och just nu händer ungefär 17 olika fantastiska saker på en och samma gång i mitt liv, och jag älskar varenda liten jävla sekund, och jag är så jävla värd allt detta. Fan vad livet är fint<3
Och just nu sker

möööööte.

Publicerad 2011-02-28 20:29:46 i Sex osv.,

När min pappa ska på det han kallar viktigt möte, så tar han alltid i på Ö´et. Så ju viktigare möte desto mer Ö och bas blir det i ordet.

Imorrn ska jag på ett viktigt möööööte! Ett samtal senare och jag stod bokstavligen mitt på drottninggatan och grät rena lyckotårar. Adrenalin, exaltering och tusen andra lyckliga tankar som pumpade omkring i kroppen. Sen ringde jag och väckte M för tredje gången denna dag och skrek fram nyheten.

Ledtrådar - tv, sex och jag.

så jävla braaaaaa!

Publicerad 2011-02-28 15:56:40 i Sex osv.,

Jag har kramp i mina kinder för att jag lett så mycket, flinat över fina sms och skrattat. Min mage är full med känslor och det pumpar endorfiner och adrenalin i min kropp! Jag är så löjligt lycklig att jag grät på väg hem från en jättefin lunch med Jenni.

Det är bara så jävla mycket fint, fantastiskt, kärleksbombat och helt jävla phucking överbra att jag vill gråta, skrika och dansa på en och samma gång!! Jag minns inte sist jag var såhär lycklig, och det är så jävla härlig känsla att jag liksom vill gråta för att jag mår så bra!

Jag provar mina nya bikinis inför Thailand, dansar till radion och storflinar åt fina sms. Det är bara så jävla mycket bra som sker på en och samma gång i mitt liv. Och jag bara så jävla tacksam och lycklig<3


ps. och ibland kan ett mms på en tussilago göra en hel dag, eller en hel vecka, eller vara det finaste mmset jag någonsin fått.

kristianstad,

Publicerad 2011-02-28 05:02:34 i Sex osv.,

Jag läste någonstans att när vi reser själva till en helt ny plats, hamnar kroppen och psyket i ett slags tillstånd som gör en väldigt sårbar. Allt är nytt, det är nya intryck, nya människor och det kan vara ett helt nytt språk.
- detta leder i sin tur vidare till att en blir lättare blir förälskad.

Detta hade något med att hjärnan kopplade om själva utsattheten till att en lättare tydde sig till andra människor en vad den vanligtvis skulle göra på hemmaplan.

Låt oss säga att denna teori stämmer. Då tänker jag nya platser som Brooklyns hood i New York, Tokyos myllrande tunnbelbana, Indiens bakgator eller Uganda. För att de är alla totala kontraster till vad jag lever i idag.
- men tydligen räcker det för min kropp och psyke att komma 61mil söderut.

lyckorus.

Publicerad 2011-02-28 04:59:24 i Sex osv.,

På vägen ner satt jag och bara tokgnällde över att livet var så jävla tråkigt, jag hatade gud, jag tyckte att sthlm var så jävla tråkigt och livet var en enda stor grå boll. Typ.
- allt det där vändes upp och ner när kursen började klockan 10.00 i lördags och nu är livet sådär lite extra jävla bra.

Resan tillbaka tillbringade jag dels sovande då jag fick max två h sömn natten mellan lördag och söndag, och dels fnissandes i telefon för att berätta om hur helgen varit. Jag fnissade så högt att jag blev tillsagd av en trettonåring...

Det är ungefär helgen till viss del kan sammanfattas. Jag har lärt mig så otroligt jävla mycket att jag måste ta några dagar och bara låta det sjunka in. Jag har varit med så jävla fina människor, lärt mig massa och jag är så fnisslycklig just nu att jag dör.

du bestämmer!

Publicerad 2011-02-26 18:37:44 i Sex osv.,

Det är ett av våra ledande meningar genom hela skolinformationen, och det är så jävla bra! Applicera det på vad som helst när det kommer till känslor, sexuella läggningar och sexuella praktiker - så jävla rätt!

Ingen har någonsin rätt att sätta dig i ett fack, bestämma vad du gillar och inte gillar eller bestämma över ditt huvudet eller tycka något om dig eller vad du kan tänkas tycka om eller inte.

Du bestämmer!

dag 1

Publicerad 2011-02-26 18:35:31 i Sex osv.,

Så jävla häftig dag! Hela dagen har varit fullmatad med massa information, diskussioner, samtal och skratt. Transpersoner, heteronormen, sexuella läggningar, sexuella praktiker, kritiskt tänkande och så mycket mer.

Hela min hjärna är fullsmockad samtidigt som jag är så jävla taggad på att få ge mig ut i skolorna och prata med ungdomar! Nu ska vi ut och äta middag hos RFSL Kristianstad. Åh, vad jag älskar detta!!

phuck kristianstad,

Publicerad 2011-02-26 09:22:53 i Sex osv.,

Tåget var försenat, jag blev bästis med en tant och hann gå igenom allt material med fina färgpennor. Allt var fint tills jag äntligen kommer fram. Ber om hjälp och börjar min vandring mot hotellet. Känner mig stark och oöverstiglig när jag vandrar genom Kristianstads gator med endast en liten svartvit karta till hjälp!
- tills jag kommer fram och inser att jag gått till lokalerna vi ska vara på om dagarna...

Jag som hade föreställt mig att jag skulle utan problem klara av Indiens gator, Sydamerika, eller vad som helst efter detta, får panik och försöker ignorera att jag vandrar bredvid en kyrkogård.

Till sist kom jag fram med andan i halsen och köldtårar på kinderna. Träffar alla människor, pratar ihop oss och det slutar med att jag och min rumskompis pratar vänsterpolitik och sexualitet framåt småtimmarna.

leigh

Publicerad 2011-02-25 09:28:21 i Sex osv.,

Nu ska jag promenera in till stan och hänga med fina Leigh! Helt fantastisk tjej som också ska bli Sexolog!! Så jäkla häftigt och jag minns när vi sågs för första gången. Det var nyårsfest för två år sen, Ellen och Adrian fnissade ikapp och sa att det var någon jag måste träffa, och sen tillbringade vi två timmar med att prata om allt inom sexologins underbara värld! Allt vi ville göra, åstadkomma, mål, drömmar och hur vi skulle gå tillväga för att bli sexologer. Det var så häftigt att träffa någon med samma mål som en själv och jämföra allt.

Ett av mina allra häftigaste möten någonsin. Nu är hon på snabbvisit i Stockholm och vi ska slå ihjäl en timme innan jag börjar jobbet.

kompis-flyt,

Publicerad 2011-02-25 09:06:50 i Sex osv.,

Drömde inatt att alla hade glömt bort min födelsedag. Jag hade bjudit hem massa människor på fika, alla gick omkring och minglade, åt kakor - men ingen sa grattis.
På kvällen kom tjejerna över och jag frågade blygt om ingen fattade vad det var för dag idag? Naddi tittade på mig med dum blick och sa "Men jooo! Det är ju Sverige mot Ecuador!" och satte på tvn. Jag viskade fram att jag fyllde år och Sanna sa med bitchblick "Asså vi tycker att vi jämt firar dig så många gånger per år, så vi tänkte skippa i år!"
- nästa scen satt jag hemma hos mamma och storgrät för att min smskorg var tom. Och sen startade jag om den och då fylldes den med massa grattissms!


Nej, men asså jag är inte alls nervös för att hänga med en grupp helt okända människor en hel helg... Det är bara det att jag är så bortskämd med att jämt klicka med överdrivet fina människor. När jag blev spelcoach träffade jag fantastiska Aleks och Sara efter 3min, och när jag var på Arvika lärde jag känna en hel drös med kärleksfyllda människor. Så det är liksom ganska stora skor att fylla i helgen!
skolinformationsutbildning!

Publicerad 2011-02-25 08:48:28 i Sex osv.,

Idag händer det, direkt efter jobbet ska jag ta ett tåg söderut och sen väntas utbildning hela helgen. Det ska bli så otroligt roligt och jag är övertaggad på att lära mig nytt! Jag packade redan i onsdags, har peppat inför kursen i ca 3 år och har packat ner tre kollegieblock...

Upplägget är fantastiskt, åka omkring till skolor runt om i Sverige och snacka sex, kön, heteronormen, sexualitet och massa mer med ungdomarna. Jag dör lite av lycka bara jag tänker på det!


ps. det pinsamma var väl att jag inte visste vart jag skulle...

Chefen: Okej Caro, och vart ligger kursen?
Caro - Asså jag vet inte... Dom har sagt Kricshangsta, men det står Kristianstad på biljetterna... Men sånt där löser ju sig alltid! Jag kan ju bara fråga mig fram!
Chefen - Men asså, vad sa du nu?
Caro - Jomen det står ju Kristianstad, men sen har någon pratat om Krischangsta!! Åh jag är så dålig på geografi!! Men det ordnar jag, jag sätter mig bara på tåget och hoppas på det bästa!
Chefen - Caro. Det finns inget som heter Kristianstad. Faktum är att det du kallar Krischangsta är ju Kristianstad. Det är ett danskt namn!!
Caro - Jaha, oj vad det blev pinsamt nu. Är du verkligen säker på detta?!
Chefen - Ja.

så sant.

Publicerad 2011-02-25 08:42:45 i Sex osv.,

None of these boys can dance
Not a single one of them stand a chance
All of them
girls a mess
I've seen it all before, I'm not impressed

None of them get my sex
None of them move my intellect
None of them work for me
None of them make me feel anything

Step on it, step on it
Step on it, step on it

I'm so bored in this town
Take me away from here
Play some kind of new sound
Something true and sincere
I've got a little girl singing on repeat in my head
Take me far away from here

- och det var igår som jag för första gången verkligen förstod varje ord i texten.

så taggad!

Publicerad 2011-02-24 15:29:27 i Sex osv.,

Åh, har tillbringat en lång stund i badet och gått igenom allt material inför helgen, det ska bli så kul att äntligen få gå utbildningen för att bli skolinformatör för RFSL! Kan ni fatta att jag hittade deras annons vintern 2008, och sökt alla år sen dess - och nu imorrn ska jag äntligen få gå! Det ska bli så sjukt kul och jag är överdrivet taggad på att få tillbringa två dygn med nya människor och lära mig nya saker.

alla har väl mätt?!

Publicerad 2011-02-24 13:58:39 i Sex osv.,

C  - Asså, hur lång är du egentligen?
CJ - Ja, ungefär 1,92. Vadårå?
C - Men åh, vem bryr sig om hur lång du är på riktigt? Jag syftade på kuken!
CJ - Haha jaha, men det vet jag inte?
C - Men vadå, har inte alla snubbar mätt sin?
CJ - Haha men va? Jo kanske det, men det minns jag inte iaf.
C - Okej, men om jag får säga vad jag tror skulle jag säga XX eller XX. Helt klart större en medel som är mellan 15-17cm.
CJ - Haha du och dina jävla kunskaper!

Det här med kukstorlek, en del bryr sig inte alls och för en del betyder det allt. Jag tycker det inte ska läggas allt för mycket fokus på antal cm utan lägg fokus på vad som kan ske med hela paketet. Och för er som vill mäta skulle jag rekommendera att göra detta i fullt stånd och med hjälp av ett vanligt måttband. Men som sagt, lägg inte för mycket fokus på det.

det ska bara gå,

Publicerad 2011-02-24 12:02:17 i Sex osv.,

Den andra följdfrågan jag får när jag berättar om att jag ska bli sexolog är "Men hur då? Hur ska du bli det?!", första är alltid "Vad är det?!" eller "Så då är det mycket praktisk träning va?!" (iaf om jag säger det till en hunk på krogen...

Och ja, jag kan väl sammanfatta det såhär att jag har ca 5127 drömmar som jag vill genomföra, kanske 25 av dom är realistiska och sen har jag kanske 7 olika tillvägagångssätt som jag har igång samtidigt. Min plan just nu är inte att plugga till sjuksköterska eller socionom och sen komma in på den lilla mini-kurs som Sverige har.

Just nu samlar jag på mig så mycket information jag bara kan, pluggar vndp-böcker på fritiden och går alla små utbildningar som finns. Dessutom så utbildar jag mig inom allt som RFSL och RFSU har som jag ser som lämpligt.
- resten kommer lösa sig. Jag vet vad jag vill göra, och sen att det inte finns någon spikrak väg till detta ser jag knappast som ett hinder, snarare som en utmaning!

8e bilden: en person som du saknar,

Publicerad 2011-02-24 11:25:44 i Sex osv.,


- ibland kommer jag på mig själv med att tänka på henne som att hon vore död. Jag skrattar åt minnen, hör hennes asgarv i bakhuvudet, blir fascinerad över hennes intelligens och tänker på våra timlånga diskussioner om allt från blått styre till hur gott det är med nygjord kladdkaka. Fast hon är livs levande och är just nu bortrest med sin skola i Tanzania.

Detta är Jennie och jag tror vi inte blev riktigt bra vänner förrän i femman? Eller var det redan i fyran när Naddi anlände till vår klass? Det började iaf med att vi jämförde alla våra likheter - likadana fjärrkontroller, båda norrländskt påbrå, rött tänk och vi kunde tillbringa timmar med att prata, äta kladdkaka och bara vara.

Åh, jag bara älskar henne så otroligt jävla mycket att jag kan börja gråta när jag tänker på allt vi gjort. Det är massa sjukt, helgalna saker, dumheter, roliga, knäppa och så jävla mycket kärlek jämt. Om jag inte minns helt fel var det hon som sa "Asså Caro, du skulle kunna ringa och komma med världens sjukaste idé, och jag skulle inte tveka!".
- allsång på skansen, mia och klara, tupperat hår, intimvaxning, stundenten, när vi plockade vinbär i timmar, polenresan, düsseldorf, midsommar när hon försvann, absinth och fjortisfoton, "skicka saltet Micke!", kladdkaka, mysteriet på greveholm, fredrik lindström, håkan-konserter och den där gången när vi låg på mitt vardagsrumsgolv med matkoma efter hamburgare från Daisys och jag skulle flytta från Aspudden.

Jag älskar dig något ofantligt<3


ps.
bilden är tagen på vår avskedsmiddag för Jennie precis innan hon skulle flytta till Düsseldorf. Vi hade klätt ut oss, gjorde en bana när hon fick bära bindel för ögonen och avslutade med korv med bröd. Så jävla fin kväll.

en onsdag och torsdag.

Publicerad 2011-02-24 11:13:27 i min vardag,

Jag gick till fel träningshall igår och missade helt min pilatestid med Anna. Hon var på eriksdal(som vi bestämt!!) och jag stod och väntade på Forsgrenska... Så pinsamt när han i kassan till slut säger "blandade du ihop det lite nu?!"...

Sen på kvällen var det sommarbål och lite mysmingel med ep-skivor innan vi gick till Riche. Fantastiskt trevlig kväll med fina människor och intressanta samtal. Dessutom fick jag lyxfrukost imorrse med laxsmörgås och nygjord espresso <3
7e bilden: en bild som du aldrig lagt upp

Publicerad 2011-02-24 11:08:03 i min vardag,


- jag testade för en vecka sen att fota mig i massa vinklar helt utan smink. Jag har dragit bort trollhåret i en hästsvans och ville se allt helt neutralt. För några år sen hade jag hellre ätit fiskrens än gått ut utan smink(svart kajal!), nu går jag till jobbet, fester, ligg eller ica med max tre saker i ansiktet, (mascara, rouge, läppbalsam).

Jag har aldrig förstått mig på hetsen när det gäller smink, och jag har heller aldrig haft stressen att jämt täcka mig med foundations, concealer eller puder. Jag äger en concealer och det är allt. Det är totalt nollställt i mitt intresse och jag tycker mest synd om människor som känner pressen att de jämt måste vara perfekt sminkade.

- och jag inte låta bli att tänka hur det funkar under ligget. Jag vet inte hur andra ligger, men när det är bra, då blir jag svettig och har jag mascara och kajal är den strax utkletad över mina kinder, hans kinder, mage och nyckelben. Från sexig till panda på max 7 minuter.
   Hur går det då till med alla som har puder, foundation och lager på lager. Ligger med släckt lampa? Eller springer iväg och pudrar sig direkt efter finalen för att sen ligga nysminkad till eftermyset?


Smink och utseende kan vara askul, men jag hatar hetsen, pressen och allt annat jävla skit som byggs upp från omvärlden. Visst, det är kul att vara fin och göra sig iordning, men det ska ske på sina egna villkor och när jag känner för det.

manual till sex?!

Publicerad 2011-02-23 19:21:39 i Sex osv.,

Jag tänker lite på det här kring sex, hur blir en bra i sängen? Kan en någonsin bli fullärd? Ska en som kan alltid behöva lära upp den andra? Går det att bli jämlika i sängen eller är någon alltid bättre än den andra? Finns det någon manual kring detta? Skola i att ligga fast för vuxna?
- jag tänker att ska jag lägga fokus på ungdomar och lära dom allt från kondomer till anatomi till att lyssna på den en ligger med, så visst fan borde det även finnas för vuxna också?

Men kan det funka? Och hur skulle det göras? Instruktionsfilmer á la "Jag är nyfiken gul" och "Kärlekens språk", ritade serier, bilderböcker, lektioner? Sex education-serie som ska funka med en så pass bred publikbredd att flera generationer kan täckas in?

Konkreta tips och åsikter tas gärna emot i kommentarerna eller på fragacar0@hotmail.com , detta är ett ämne jag ännu inte tänkt på och det kommer bli väldigt spännande att spinna vidare på!

hur dumpar en någon?

Publicerad 2011-02-23 18:22:01 i Sex osv.,

Jag behöver lite tips på hur jag bäst dumpar någon jag inte är tillsammans med! Jag finner bara inget intresse alls i att fortsätta träffa människan. Så hur gör jag detta bäst? Helt ärligt så är det alltid jag som blir dumpad efter att vi tröttat ut varandra eller att hjärtat inte dunkar på rätt sätt. Jag har dumpat tre gånger i hela mitt liv och det har slutat med:

1) hon skulle ta livet av sig
2) han skulle ta livet av mig och stalkade mig i månader
3) han stalkade mig och dök upp på min studentfest!

Så, har ni några heartbreakers därute som sitter på några bra tips? Till saken hör ju även att jag inte har hans nummer, så det måste liksom antingen ske när han väl ringer eller när vi ses. Skicka ditt bästa dumpningstips till fragacar0@hotmail.com eller lämna en kommentar!

samspel,

Publicerad 2011-02-23 17:12:56 i Sex osv.,

Jag tycker ju inte direkt att två människor ska ha hängt ihop i flera veckor eller månader för att de ska kunna ligga, utan vill båda/eller flera, ligga efter en halv öl så är det upp till var och en. Detsamma gäller all den där infon som jag lätt kan tycka bli överflödig. Liksom varför måste jag veta en persons farmors flicknamn eller veta om det existerar några husdjur i barndomshemmet för att kunna ligga?

Men som sagt, det där med informationsinsamling, känslor eller inte och om hjärtat ska vara med - välj själv!

Det enda jag anser ha någon form av vikt innan ett ligg är samspel. Det måste klicka, det måste kännas att det finns något där, något som absolut inte behöver innehålla endorfiner, fjärilar i magen eller hjärtdunk. Utan bara något. Att ligga med en annan människa ska inte vara ett substitut för något en hellre gör med vänsterhanden och en flaska glidmedel.

uttråkad.

Publicerad 2011-02-23 15:43:48 i Sex osv.,

Jag kom på mig själv att bita mig i läppen ett flertal gånger, och det var knappast av njutning. Jag var så uttråkad att det svartnade för ögonen. Visst var det skönt, eller mer okej, och vissa stunder kändes det som att det skulle vara mer njutbart att torrunka själv. Vi hade absolut ingenting att prata om. Det var helt tomt och jag hörde mig själv påpeka gång på gång att han kanske måste kila tillbaka till jobbet?

Vi kan sammanfatta det som följande, hade jag haft hans nummer hade jag knappast nött sönder det.

knullkontakt.com?

Publicerad 2011-02-23 13:18:40 i Sex osv.,

Existerar ens den sidan? Om jag inte är helt ute och cyklar så var jag tillsammans med en som var medlem där under ett av våra avbrott. Och jag tror det var den sidan jag blev erbjuden att blogga för, men aldrig tackade ja till. NU har jag iaf börjat få mail från medlemmar därifrån...

Kan det vara någon som är medlem med mina bilder? Spännande, mycket spännande. Undrar vad det kan tänkas stå på min profil...


ps. jag tycker dessa sidor kan vara bra för de människor som just är ute efter kravlöst sex. Superbra tanke, smidigt och säkert fullt med succéligg.

egoboost magazine,

Publicerad 2011-02-23 05:07:33 i Sex osv.,

Syster ringde mig över tio gånger när jag tränade i måndags, min första tanke var "Jaha nu är pappa död. Eller mamma. Eller mormor. Eller så har hennes jävla hjärta säckat ihop!!".

Men nej, hon ville bara tala om att Blondinbella söker praktikanter och att jag måste söka.

Så på något mirakulöst sätt ska jag få ihop en ansökan + passande artiklar och skicka iväg. Kan ni fatta vilken fantastisk arena denna tidning kommer bli?! Tänk om jag skulle få en liten sida, skriva om självpepp, kärlek, sex, förhållande, relationer - vad som helst inom dessa områden - det skulle ju nå ut till så otroligt jävla många unga tjejer!! Jag skulle kunna sprida så mycket bra info och kunskap till så många människor att det inte är klokt. Åh, det vore så jävla kul och helt fantastiskt!

backlash.

Publicerad 2011-02-23 04:49:44 i Sex osv.,

Dom ringde mig igår och spelade in ett meddelande, någon har hoppat av samordnarutbildningen för Colour of Love och vill jag ha platsen?

Första reaktionen var en femårings "jahaja nu passar galoscherna"...
Andra reaktionen var "wohooo, så jävla bra jag är!!"
Tredje reaktionen var "när kommer backlashen?!"

Jag är liksom inte van vid att ha flyt, jag är van att det phuckar upp sig så pass mycket att både jag själv och andra ställer sig frågan "hur jag i helvete lyckas med det?!". Och det vet jag ju aldrig. Men sen brukar det liksom light-lösa sig till något bra.
- inte som nu att det bara pumpar bra saker. På fredag ska jag på en utbildningen jag velat gå i tre år, nu ringer COL, jag har fått ett asroligt uppdrag av Kristoffer Lind. Rätt vad det är så blir jag väl utbjuden på dejt också...

böcker och mat

Publicerad 2011-02-22 12:21:45 i party-larty,

Jag hade en sådan matkoma igår efter middagen att jag somnade i sängen framför Sällskapsresan 2 mitt i en smskonversation med CJ. Haha, åt så himla mycket god mat att det inte var klokt. Kombinera detta med att det bara var där bokfolk och jag var i himlen!

Och jag var för upptagen med att diskutera allt från heta faktaböcker till kommande erotisk litteratur att jag inte fotade en enda människa. Men här kommer maten!

- buffé med skaldjur och fisk-tema!

- jag åt detta x 2! Så gott att jag blev arg när min magsäck sa ifrån haha!

<3

ps. och jag fick ett så jävla kul erbjudande av Kristoffer Lind!! Aaaah!!

att göra:

Publicerad 2011-02-22 12:09:09 i min vardag,

Det känns som att jag har tusen saker att göra och allt bara snurrar. Känner ni också så ibland? Och sen när en skriver ner allt, strukturerar upp det och ser det dag för dag så inser en att det inte alls är miljoner saker och genomförbart. Från hjärtklappning till överskådligt och hanterbart.

Mån:
morgonpass
träning Anna
middag med Leopard

Tis:
sovmorgon + matlådor
skriva + ansöka
träning med Anna
hämta tågbiljetter till skolinformationskursen!!
stängningspass

Ons:
morgonpass (kommer att avlida!)
glassfest med J
träning med Anna
skriva + ansöka
drinkar + riche med Anna och fler

Tors:
träning 07.00 (om det inte blir för många öl kvällen innan)
packa inför helgen
skriva + ansöka
stängningspass

Fre:
jobba
åker till kristianstad och går skolinformationsutbildning!!

Lör + Sön:
Kristianstad och utbildning ---> öppningspass på måndagen

Det här ser väl genomförbart ut! Dessutom hinner jag ju sova på tåget både upp och ner. Och skickar jag in min ansökan idag så stryks ju den punkten på de andra dagarna, den är bara med överallt för att jag är så taggad!!

glasshora.

Publicerad 2011-02-21 17:22:23 i Sex osv.,

Som jag påpekade för Anna igår när vi hade myskväll framför Mordkommissionen så tror Han att han har mig i en liten ask. Det existerar inte ens någon ask. Men jag sa att han förmodligen med flit ignorerade att ringa igår kväll och kommer ringa idag istället, och vi la nyss på. Han är så förutsägbar att det är sött.
Glassprovningen hade gått bra och det var 10 nya sorter, flera med choklad. På onsdag kommer jag få ta del av detta och han kommer förbi en sväng direkt från kontoret.

Ni förstår vad det innebär eller? Glassfest! Och för en gångs skull blir jag lite glad över att hela Stockholm är en fryslåda, jag kan ju ha allt på balkongen! Woho!!

bootycall 2,

Publicerad 2011-02-21 17:13:49 i Sex osv.,

Jag väcktes av tredje smset och visst fick han komma över, de två första smsen var svar på något jag skickat för flera veckor sen. Han var snyggare än jag mindes honom och hans korta skäggstubb skiftade fint i rött. Han kommenterade de tända ljusen och tolkade det som romantiskt, jag skrattade och vi tumlade in i varandra och kysstes som om det inte alls gått veckor sen vi hördes och som att vi inte alls sågs sist och för första gången innan jul. Timmar lektes bort, kroppkontakt, närhet, kyssar, skratt, fniss och ögon som möts. När klockan närmar sig sex påpekar jag att min väckarklocka kommer ringa inom en timme och vi somnar skedandes.

tick tack,

Publicerad 2011-02-21 13:13:40 i min vardag,

Helgen försvann i ett enda svep och när chefen frågat vad jag gjort var jag tvungen att kika i kalendern... Supermycket jobb, fullbokade dagar fram till Thailand, nätter utan sömn, för mycket kaffe, träning, myskvällar med finingar, bootycalls, uppdateringar, träningsvärk, för lite läsning och endagsförälskelse.

Så kan alltså de senaste dagarna sammanfattas. Men fan vad livet är kul! Nu väntar träning med Anna och sen ikväll är det förlagsmiddag hos Leopard!


OM vi tränade. Minst var tredje cell i min kropp skriker, förmodligen av förvåning och jag kommer ha så ont imorrn. Jag påpekade redan i början att jag sträckt bröstmusklerna under sexet i helgen men Anna bara skrattade bort det. Så vi körde dubbelpass! Dubbelpass!! Först core i 30min, bastu och prat som mellanting och sen Pilates boll 1h. Jag vet att jag gör min kropp en tjänst, men det känns inte riktigt så nu.

Nu är jag nyduschad och ska kila över till Leopard. Laxbollar, skagenröra och andra läckerheter från havet väntar <3 jag är nästan lite rörd i förskott över hur gott det kommer vara haha!

Bootycall- Du är ganska modig som låter mi...

Publicerad 2011-02-20 08:33:35 i Sex osv.,

Bootycall- Du är ganska modig som låter mig vara själv här. Jag kan ju typ sno din 28tums tjocktv! - 'gör det du! Du får max 50kr o en varmkorv' Jag vill inte jobba, jag vill dubbelligga hela dagen och frossa endorfiner!<3 jag kommer vara hög på detta hela dagen, lovely!

5e bilden: en gammal bild på dig själv

Publicerad 2011-02-19 19:27:43 i party-larty,

Åh, har gått igenom alla gamla bilder på FB, finns flera hundra upplagda och jag blir så jävla nostalgisk. Hur kul har jag inte haft under dessa år? Visserligen är minst 50% tagna i onyktert tillstånd, men det var ju sånt som en gång i tiden var ballt att lägga upp... Här kommer iaf några:


- dom gjorde om Sannas fasad och vi utnyttjade ställningarna som förfestställe! Så jävla kul och så jävla korkat. Starka drinkar kombinerat med vinglig ställning på tredje våningen... Men kul var det!

- Pride 2008? Vi var så taggade på paraden att vi började dricka redan klockan 14, haha! Sen var vi plakata resten av dagen, firade kärleken och älskade livet.

- det var bal i nian, vi åkte på min pappas lastbilsflak till skolan och det var en fantastisk kväll. Klänningen hade jag designat själv och jag ville absolut att tyllet skulle vara på utsidan. Hallå! Tyllet är ju det vackraste, hur kan någon vilja ha det under kjolen?...

- och vi var på bussresa till Lloret de Mar, det var vi och en miljon nederländare. En vecka fullproppad med strand, dans och tequila! Så jävla rolig resa.

- och vi var på Rhodos. Det jag klättrar på är över två meter upp i luften och senare den natten ramlade jag på gatan och fick ett jack i huvudet... + att klistermärkena på kinden betydde "Grönt - bara att köra" och "Gult - det som händer på Rhodos stannar på Rhodos", och om jag fick ligga!

4e bilden: en bild på något som gör dig glad

Publicerad 2011-02-19 18:59:57 i Sex osv.,


- mat; jag kan bli så lycklig av mat att tårar rinner. Jag stönar, pratar och bara njuter konstant av att äta riktigt god mat. Jag smakade på en risotto med tryffel hösten 2008, jag kan fortfarande känna smaken av det. Och jag kan på riktigt prata mat i timmar.

- spontana saker: här gick det från strålande sol till monsunregn på två minuter. Och jag älskar att resa och upptäcka nya platser. Jag vill aldrig sluta vara nytfiken på nya saker, händelser och platser, då kan jag lika gärna dö.

- kärlek/bakverk typ: ja, visst blir jag glad av kärlek och det finns inget finare än detta när det klickar. Och jag blir glad av bakverk och har en förkärlek för semlor.

- sällskapsspel: jag älskar att spela spel! Och inte enbart när det kommer till att ligga... utan riktiga spel. Cluedo, monopol, ordfejden, plockepinn, kortspel - jag älskar allt sånt och kan tagga inför en omgång Cluedo en hel vecka!

- finingar - finns inte så mycket mer att säga att utan mina vänner skulle knappast jag sitta här och skriva. Dom betyder allt och lite till <3

- framtidsvision: jag blir glad av att veta vad jag vill bli, och även om jag inte har någon spikrak plan så har jag minst dussin saker jag ska bocka av och jag vet att jag kommer lyckas!

byt solsystem,

Publicerad 2011-02-19 18:29:36 i Sex osv.,

Jag känner en blick i periferiseendet och visst är det han som sitter i spärren. Blicken följer och jag känner hjärtat pumpa. Sist vi sågs gick vi igenom hela vårt förhållande och vi velade över om vi skulle kunna vara vänner eller inte. Men sen fastslog jag att kan jag klara mig utan honom när jag mådde allra jävla sämst (apatisk) så kan jag klara mig nu när jag är lika stark som Bamse och Wonderwoman kombinerat. Dessutom har han en skrämmande människosyn att det ilar till i hela mig bara jag tänker på det.

Det mest ironiska var att jag inte tänkt på honom på flera veckor och månader, men att jag pratade om honom och vår relation med Anna igår. Han dyker aldrig upp i några samtal med andra vänner eller i familjen, liksom räck upp en hand den som inte har tröttat för länge sen på att höra om honom?
- men Anna som kommit in i bilden precis innan vårt möte i höstas vet ju inte mycket mer än att han inte existerar i mitt liv längre.

För henne och andra som jag lärt känna på senare tid kan det vara extremt svårt att förstå att jag en gång i tiden varit sambo, levt med en annan människa och varit kär. Delat vardagen med någon annan och haft en och samma partner under samma tid. Om jag har, och jävlar i min lilla låda vad jag inte vill ha så igen.

äventyret del två,

Publicerad 2011-02-19 18:21:27 i Sex osv.,

Han kysser mig på ett sättt som han förmodligen tror är passionerat och säger att han saknat mig, och visst har jag saknat honom? Ett nej kändes inte bra så jag pressade fram ett ja. Jag får bita mig i tungan för att inte fråga exakt vad det är han saknat, för vi har ju liksom bara umgåtts fem timmar varav 4,30 var fysiska... Så troligen skulle han titta mig i ögonen, smeka under hår från kinden och viska fram att det är mina vackra ögon, mitt leende och mitt pollrande skratt. Fastän vi båda vet att det är min kropp, min bultande fitta och att jag fick honom att komma tre gånger inom loppet av en timme fastän han ville ge upp efter första omgången. Så jag väljer att inte fråga. Jag säger istället åt honom att ringa antingen innan 10.00 eller efter 18.00 dagen efter. Jag har ett missat samtal 11.34 och direkt när klockan slår 18.01 ringer det igen med okänt nummer. Jag frågar om han kanske ringt tidigare under dagen? Och han fastslår att han enbart ringt en gång tidigare och att det var lugnt att jag inte svarade.

Jag sätter min samling av julkalendrar på att han kommer ringa 18.01 imorrn kväll också.

sherlock holmes har talat,

Publicerad 2011-02-19 18:15:11 i Sex osv.,

C - Men asså Anna, han var utan ring...
A - Vet du vad det betyder? (säger hon med ett riktigt stoneface)
C - Nej, vadå?! (inväntar med spänning något riktigt jävla smart)
A - Att han tagit av sig den... (fortfarande stoneface)

Jag trodde jag skulle dö av skratt och vi skrämde nog bort en del kunder med våra asgarv. För det första är Anna aldrig stoneface, och för det andra så var det nog veckans roligaste ögonblick!

3e bilden: En bild på någon i din familj.

Publicerad 2011-02-18 09:35:46 i Sex osv.,


- detta är min kära syster. Vissa dagar känns det som att vi lika gärna kunde leva i varsin världsdel rent känslomässigt och stationellt med vart vi är i livet. Hon är färdigutbildad sjuksyster, gift sedan 5 år, bor i radhus och lever svennebananlivet deluxe! Jag lallar omkring både yrkesmässigt och känslomässigt.
   Och andra gånger är vi som samma person, säger samma sak, tänker samma sak och råkar klä oss i likadana kläder. Vi har många sidor som är totala motsatserna medan andra är dubbletter. Fast helt ärligt är hon mer rationell och tar tag i saker, jag är mer i tänket att det får se till att lösa sig...
   Vi har även samma humör, fatta när vi bråkade som småkids hemma hos mamma? Att vi inte blev vräkta när jag slängde i dörrarna och hon vrålade är ett under...
Stark, självständig och tar plats - tre ord som passar bra in på henne. Och en jävla arbetsmyra. "Så snäll på gränsen till dum" suckar mamma ledset fram när hon tagit på sig ännu ett 18h-pass på jobbet.

Det finns väldigt få stunder då jag känner mig som storasyster, och det är nog främst när vi träffar kända människor och fantastiska författare. Medan jag sträcker fram handen och säger "Hej jag heter Caro och jag älskar dig! Och jag tänkte på det där du skrev..." så stå syrran två steg bakom och håller sig i närmaste möbel för att inte tuppa av, haha <3

Bästa av allt är ju att även om jag tar sönder hennes nerver i irritation, missar ett samtal eller gör henne orolig när jag är ute på alla mina äventyr så vet jag att hon finns där, alltid. Vilken tid på dygnet det än är så kan jag ringa, smsa eller dyka upp utanför radhuset.

Love <3

glassfest!

Publicerad 2011-02-18 08:54:56 i Sex osv.,

Jag hade sen sist lite vaga minnen angående vad han jobbade med, men igår redde vi ut allt. Eller det jag la fokus på var glassen. Han är glasschef! (eller han var chef över en jävla massa företag till som jag inte la någon fokus på.)
- och det kan inte vara ett påhitt för det sa han bara i förbifarten, innan han visste att det bor minst 5 tjocka barn inuti mig...

Så vi ska ha glassfest! Redan idag ska han iväg på GB´s årliga vårprovning av glass! Jag sa att blir det något över ska det hem till min frysbox!
+  att jag ska göra en lång lista på olika glassar som jag vill att han ska återinföra. Banana Joe! Magnum Ego!


Bäst för honom att han ringer idag, för nu finns det ju faktiskt ett intresse från min sida!


ps. anna, nu vet jag varför glassen Spirello bytte namn till Twister. Den var tvungen att ha något mer internationellt namn som skulle funka världen över.

ps 2. Och det var han som såg till att Donken gjorde ett samarbete med Magnum, och det kommer mera...

äventyret...

Publicerad 2011-02-18 08:47:55 i Sex osv.,

Vilken kväll, jag tror jag skrattade konstant i två timmar! Vi kom dit, bubblet öppnades och sen pratade vi och skrattade framåt småtimmarna. Och vi pratade om HB, glass, skagen, Danmark, Gondolen, kött, korv, GB, jobb, korkade skåningar, Manfred som har Asperberger, ännu mer skagen, bubbel, Frankrike och allt vi ska styra.

Men, det var så extremt pinsamt upplagt att jag trodde jag skulle tuppa av minst fem gånger. Men vi lyckades ignorera det och fokusera på bubblet och saker vi skulle styra istället. Men jag undrar liksom hur det gick till när dom gjorde upp planen, misslyckat blev det nog till viss del...ps. och vigselringen var bortplockad eller gömd...

ps 2. syster, du skulle gillat Manfred. Han kunde varenda innehållsförteckning ända in på grammet på över 50 sorters köttkorvar!

be your teenage dream tonight.

Publicerad 2011-02-17 15:13:38 i Sex osv.,

Jag börjar nästan vänja mig vid att han ringer och även denna gång med okänt nummer. Han satt på jobbet och jag var inne på min tredje kopp kaffe. Ville jag träffa honom ikväll? Visst det vore väl kul och jag tar med mig en vän, inte någon från första gången vi sågs för ena är upptagen och andra spelar på andra planhalvan. Detta är ännu en kompis och vi möter er. Jag kan ju ringa när jag slutat, absolut - på vilket nummer då? Han skrattar och säger att inom kort kommer jag få hans nummer, när jag gjort mig förtjänt utav det. Vi skrattar och jag känner att vi båda spelar ett spel men dock med olika regler. Som att vi båda tror att vi har den andra kring vårt lillfinger fastän vi inte ens spelar samma spel. Och det känns skönt att jag långt ifrån fallit för honom, om jag ens kommer att göra det. Det var ju ett äventyr jag var ute efter...

kim,

Publicerad 2011-02-17 15:03:07 i Sex osv.,

Postat av: Kim

Hej, jag skulle behöva lite hjälp :( jag är 20 år och oskuld. Vill bara få det gjort, men jag är väldigt blyg. Jag vill inte höra en massa vänta på den rätte snack eller att jag inte ska hetsa med det. Jag vet inte hur jag ska gå tillväga? tänk om jag är skitdålig? att han märker att jag är oskuld. Borde jag säga att jag är det innan jag ligger eller kan jag strunta i det? Jag behöver bara lite hjälp, en spark i baken eller något.
Tack för en grym blogg!

2011-02-09 @ 04:03:53

Hej Kim!
Då du inte lämnade någon mailadress blev svaret här, hoppas det är okej!
Jag bara antar att du läst några fler inlägg hos mig, för det där med att du ska vänta på den rätta - jamen hur jävla bra råd är det på en skala? Ska det vara första meningen du säger till en person "är du den rätta och ska vi ligga?!"
- helt ärligt kände jag exakt som dig, och jag ville bara prova, ligga en gång och se hur det var. Sen om hjärtat ska vara med i spelet eller inte tycker jag är upp till var och en. En del MÅSTE ha med hjärtat, och en del vill bara ligga för att det är skönt. Det väljer du helt själv, och det verkar inte direkt vara prio för dig.
Mitt tips - ragga! Intala dig själv att du inte alls är blyg, arbeta bort det, kicka igång dig själv och börja ragga! Sen om de leder till en öl, ett skratt eller hångel spelar ingen roll. Rätt vad det är kommer det klicka och ett klick kan lätt leda till ligga!
Du kommer inte vara dålig i sängen! Och det är absolut inget du behöver meddela att du inte legat förrut, och det är inget som kommer märkas. Att ligga för första gången med en annan människa är ofta fumligt, taffligt och det kan lätt bli lite småfel - men det gäller alla förstagångsligg, oavsett hur många du legat med tidigare.

Mitt bästa tips är att lära känna dig själv och din egen kropp innan du ger dig in på att ligga med andra. Vad tänder du på, vad tycker du är skönt och hur gör du för att komma? För hur ska du kunna uppnå sånt med en annan om du själv inte vet detta? Lär känna dig själv och bli säker på dig själv och din egen sexuella njutning ---> det ger även en rejäl kick i självförtroendet!
- sen när det kommer till att ligga är det bara att gå på känsla. Smek, utforska, lek och njut av det hela!

Hör av dig om du vill prata mer! Kramar//Caro


ps. bor du i sthlm? Hör av dig så kan vi ragga ihop!

2a bilden: En bild på dig själv.

Publicerad 2011-02-17 14:09:50 i Sex osv.,

Vi hade en sjukt intressant diskussion om just bilder i lördags på Snaps, och jag kan tyvärr inte citera allt smart som Anna sa, men det handlade om att kunna se sig själv i en bild, om jag kan göra det själv eller om det är något som andra kan göra?
- Jag drog parallelen till FB, där är det du själv som väljer ut den bild du vill ska representera dig inför resten av världen. Går ni igenom mina bilder så inleds de med glada partybilder, jag är full och glad. Resterande bilder är en blandning av stora leenden, vita tänder och roliga miner. Och några är tagna precis i ett asgarv.


- Arvikafestivalen i somras. Jag, Charlie och Malin hade tema RRK - som man säger i branschen. Denna är tagen precis under Robyns konsert, jag hade lera till anklarna och dansade i sandaler. Jag umgicks med så jävla fina vänner och jag trodde mitt hjärta skulle spricka av lycka <3

- här var dagarna efter att jag tillbringat mina första dygn med Mr X. Jag var så förälskad att jag bokstavligen gick runt och skrek. Här var jag med Ernst på Söder och vi skrek  och fnissade ikapp. Tagen precis i ett asgarv.

- här hade jag och Ernst ringt om varandra i en vecka, för att sen inse att hon var i Sthlm och jag var ledig! Kärlek, vin och skratt i en fantastisk blandning <3

 - första dagen på Piteå dansar och ler tillsammans med min andra halva. Solen sken, vi skulle börja kampanja och senare på kvällen skulle vi se både Salem al Fakir och Lars Winnerbäck. En av sommarens bästa dagar<3

"Nää, ska vi inte ta och klä av oss kläderna?!" säger Gösta precis innan kortet tas och jag trodde jag skulle skratta ihjäl mig! Förmodligen några av mina roligaste timmar någonsin tillbringade jag med denna fantastiska man!

- fullsmockad nattklubb med södertyper som alla ser likadana ut men alla ska vara så förbannat coola. Vi firade mig, hade ätit buffé innan och mitt i allt plockar Jennie upp en ask med Mozartkulor. Gud vad jag älskar denna människa <3

hjälp, han säger så pinsamma saker!

Publicerad 2011-02-17 13:40:14 i Sex osv.,

Hej Caro! Finns det något snyggt sätt att säga att det han säger inte är sexigt? För jag vet att han försöker, men det blir så himla fel och det blir istället avtändande. Jag vill ju inte vara elak, men det är töntiga saker, asså i sängen. Hjälp!


Hej!

Ja du, hur många gånger har jag inte råkat ut för en sådan människa? Som tror att han är den snyggaste och sexigaste på hela jorden, och ska försöka leverera en sexig mening, med sådär lite raspig röst stönandes i mitt öra - och så blir det platt fall istället. Självförtroende är jättebra och det ska en absolut ha i sängen, men när det kommer till just de där meningarna som mer lockar fram ett asgarv än ett stön, då måste det ske en förändring.
   Mitt tips, är det bara någon du funderar på att ligga med några gånger till - ge honom inga möjligheter att få prata. Sätt dig på hans ansikte, stoppa fingrar i munnen på honom eller sluta aldrig att kyssas. Eller så viskar du fram att det är sååå mycket sexigare när båda är tysta!
- ska du ligga med honom lång tid framöver och eventuellt bädda in hjärtat i historien, om det ännu inte är med, var ärlig och förklara att du inte går igång på snack i sängen. Kan han inte leverera en sexig mening så är stön och andetag så mycket bättre.

Lycka till!

träning.

Publicerad 2011-02-17 06:38:06 i min vardag,

Klockan ringde kvart över sex, jag börjar inte förrän fyra idag, så jag går upp över 10 timmar i förskott - för att träna. Just nu kan jag inte ens komma på vad passet hette, men det var något med muskelträning för hela kroppen. Ja, jag har redan förvarnat Anna att känner jag att jag dör så går jag bara ut. Och jag kommer inte ens skämmas.

- igår hörde jag två kvinnor prata, dom hade gått ut efter 6 min på en yogalektion. Dumma i huvudet.

När vi ändå pratar om träning, är det någon som har koll på träningsdrycker och dylika saker? Jag kanske kommer få prova en sportdryck! Haha så jävla kul och jag tror jag kommer känna mig jävligt ball om jag får ta med en sådan till nästa Body Pump!
- det var för övrigt jävligt kul sätt att vakna till liv på. Och mina arma muskler kommer skrika av smärta om några timmar.

ligga som godzilla?

Publicerad 2011-02-16 20:58:50 i Sex osv.,

Ja, det är en sexuell fetisch att vilja bete sig som Godzilla. Jag har inte forskat överdrivet mycket om just denna fetisch, utan mer stött på den gång på gång när de lite mer udda fetischerna kommer på tal.


Så som jag förstått går det ut på att en bygger upp en stad i miniatyr med hus, bilar, affärer och människor. Tänk er en rejäl tågbana en hade som liten. Sen går personen loss som Godzilla och förstör staden, trampar sönder bilar, välter hus och krossar allt i sin värld. Och sen ska detta leda till någon form av sexuell stimulering.
(jag vet dock inte om den sexuella stimuleringen kommer innan, under tiden eller efter en varit Godzilla. Kan tänka mig att det varierar från person till person.)

- och varför finns då denna fetisch? Min första tanke är att det handlar om makt, kontroll och en vilja att kunna ha något så gigantiskt och stort som en hel stad under sina fötter - och sen ha möjligheten att kunna krossa det med sina egna händer och fötter. Att själv kunna bestämma och avgöra om hur mycket staden ska få klara sig eller hur många liv som ska skördas. Att helt enkelt ha en gigantisk makt och få det sista avgörandet.

1a bilden: Några du umgås väldigt mycket med.

Publicerad 2011-02-16 20:39:38 i Sex osv.,


- det var väl efter första skämtet jag föll för dig? Och nu minns jag inte ens hur det var innan vi träffades.

- karlar, städer, plugg, arbete - inget kan komma mellan oss<3 (här var vi på en av flera töntiga svennebanankonserter som jag tvingade med Ernst på i somras. Jag fick glass för 5kr och Ernst blev kär i Darin...)

- sista dagen och jag älskar att vi inte ens kan titta för att solen skiner så starkt!

- min finaste, befinner sig just nu längst upp i sverige och det går inte en dag utan att jag saknar dig!

- så jävla gammal bild, men jag älskar den nästan lika mycket som jag älskar människorna på bilden<3

- så jävla mycket kärlek<3

- kan vara en av sommarens finaste kvällar med finaste vännerna<3

- förlåt för den gamla bilden, men jag är hos mamma. Och jag älskar dig Lillasyster!


ps.
sen finns det tyvärr en hel drös med finingar som jag inte kan umgås med lika mycket som jag vill. Owe, Danne, Charlie, Aleks, Sanna, Jenny och Jonas.

hipp hipp hurra!

Publicerad 2011-02-16 12:36:39 i party-larty,

Jag har fullständig sminkning en onsdag för första gången på flera år, mitt hår står åt alla håll och min älskade syster fyller 24 år idag! Detta ska firas med god lunch på stan, fika och annat gott. När det kommer till saker att äta och en händelse att fira så finns det inget stopp på någon utav oss.

Solen skiner och jag är överjävligt glad idag! Trevlig onsdag finingar!


ella och josefin.

Publicerad 2011-02-16 12:31:54 i Sex osv.,

Okänt nummer och jag hör hans röst, vill jag ses igen, kan jag imorrn kväll och vill jag dricka bubbel på ett hotell? Har jag en kompis jag vill ta med eller ska vi ses bara han och jag? Annars kan han styra upp så att min kompis för träffa hans kompis, det kan ju bli kul. Och så bubbel på det. Ska jag säga att jag älskar skagenröra så att han kanske kan beställa in det? Och vilken kompis då? Jag påpekar att jag inte bara kan trolla fram en vän och då går det att styra om, för visst vill jag träffa honom igen? Visst vill jag det, hotell är kul, bubbel är kul, jag är kul och jag är 21. Han skulle ringa antingen innan fyra eller efter tio och jag påpekar retsamt att han kan ju alltid skriva ner mina jobbtider på en lapp, men han insisterar på att han minsann kommer komma ihåg det. Annars kan ju jag ringa honom, visst, på vilket nummer då? Du ringer ju med hemligt, och så ska det förbli. Jag påpekar att han lät lite trött igår på meddelande och han säger att han var minsann inte trött, och då svarar jag att han kanske bara blev ledsen över att jag inte svarade på första signalen som han väntat sig?

Jag tänker nästa säga att detta ekar "Glappet" och den fantastiska historien om Ella och Josefin. Men jag är ungefär 98% säker på att han inte sätt tvserien och 99% säker på att han inte läst boken. Som för övrigt ligger på min topp-fem-lista över världens bästa böcker.

pictures

Publicerad 2011-02-16 11:30:28 i min vardag,

Jag hittade en ny lista idag på en fantastisk blogg, och kunde jag skriva om ett nytt ämne varje dag så kan jag leverera en ny bild varje dag. Det är väldigt blandade teman, allt från ytliga vardagssaker till riktiga öppna-upp-bilder, men det kommer text till allt.

1a bilden: Några du umgås väldigt mycket med.
2a bilden: En bild på dig själv.
3e bilden: En bild på någon i din familj.
4e bilden: En bild på något som gör dig glad.
5e bilden: En gammal bild på dig själv.
6e bilden: En bild på ditt syskon.
7e bilden: En bild som du aldrig lagt upp.
8e bilden: En person som du saknar.
9e bilden: Någon i din släkt.
10e bilden: En bild på din favoritplats.
11e bilden: En person du kan berätta allt för.
12e bilden: En bild på din vardag.
13e bilden: En bild från ett ställe du älskar.
14e bilden: En bild som påminner dig om gamla tider.
15e bilden: En bild på barndomsvänner.
16e bilden: En bild på dig själv.
17e bilden: En ovanlig bild.
18e bilden: En bild på din fritid.
19e bilden: En bild som du är nöjd med.
20e bilden: En bild på dina närmaste.
21e bilden: En person som alltid ställer upp för dig.
22e bilden: En bild på en tid du saknar.
23e bilden: En bild från i somras.
24e bilden: En bild som gör dig glad.
25e bilden: En person som alltid gör dig glad.
26e bilden: Någon/några som du alltid har roligt med.
27e bilden: En bild som du alltid skrattar åt.
28e bilden: En tokig bild.
29e bilden: Den nyaste bilden på dig själv.
30e bilden: Någon du aldrig kommer släppa taget om.

chokladsås, vispgrädde, bea?

Publicerad 2011-02-16 09:47:39 i Sex osv.,

Jag och CJ diskuterade detta med smak på kondomer, jag tycker det kan vara en kul idé för de som vill ha ett roligare alternativ till en säkrare form av oralsex, hans svar var att "det går väl lika bra att ta något gott ur kylen. Typ vaniljsås eller chokladsås". 

Att chokladsås och vispgrädde är en klassiker känner vi nog alla till, men tänk om vi skulle utveckla det lite? Nu finns det ju redan klara matfetischer, men för dom som inte tänder på det utan bara vill leka till.
hur kul vore det inte om ons´et vispade till en bea? Eller sprang efter bbq-såsen när det vankades ligga? Att ha lite av Joey från Vänners tänk "är det gott var för sig så är det gott tillsammans" när Rachel gör en tårta med kött och lök i... - om någon därute vågar experimentera med diverse såser i sängkammaren, så kan väl ni lämna en kommentar om resultatet sen? Annars kan ni ju alltid börja med chokladsåsen och grädden innan ni avancererar er vidare.

jaga och jakt.

Publicerad 2011-02-15 22:27:02 i Sex osv.,

Är inte själva jakten ibland roligare än bytet i sig? Och allre roligaste är det att vara bytet och ha någon som jagar en. Vet faktiskt inte sist jag var bytet och slappnade av från själva jagandet, det brukar alltid vara jag som jagar, fäller och bokstavligen slukar bytet. Men inte denna gång.

Han hade spelat in ett meddelande medan jag var på yogan, och bäst av allt - han ringer med hemligt nummer. Så han kan nå mig, men jag kan inte nå honom. I vanliga fall hade jag klättrat på väggarna, men just njuter jag mest av att vara jagad.

ps. och vi vet ju alla hur det brukar gå när jag väl slukat bytet. Och det är ju visserligen ganska självklart, hur mycket användning kan en ha av ett slukat byte? Så detta är relativt nytt för mig.

leva i nuet.

Publicerad 2011-02-15 22:03:55 i min vardag,

Jag provade på dynamisk yoga idag, och det handlar inte om att en ska bli så pass vig som möjligt, eller klara av alla rörelserna efter en genomgång - utan om att leva i nuet.
"Tänker ni på annat, saker ni ska göra efter detta, saker som har hänt och inte fokuserar på just nu så kommer ni inte klara av rörelserna"

Och efter att jag tappat balansen över 5gr och klampat till som en mindre skock elefanter droppade jag alla tankar och fokuserade helt och hållet på att min inandning skulle vara lika lång som min utandning.

Kan detta funka i långa loppet? Inte att enbart fokusera på andningen, utan att droppa allt annat. Jag som är både planeringsfreak och ältarens drottning?

improviserat plugg,

Publicerad 2011-02-15 18:02:13 i Sex osv.,

Jag är så sugen på att plugga, och visst har jag några kurser på g och jag har lovat mig själv att ta itu med allt sånt på torsdag. Jag längtar så att få sitta i skolbänken, diskutera och likt en thanksgivingkalkon bli fullproppad med ny kunskap.
- fram tills dess så plöjer jag bibliotekens vndp-avdelningar och just nu lusläser jag dessa.


- jag antecknar så frenetiskt varje gång jag öppnar denna att jag aldrig blir klar!


- "Är det detta vad det ser ut att vara Caro?!" sa Naddi. Ja, exakt vad det ser ut, en hel bok om sperma. Fantastiskt.

fidelity.

Publicerad 2011-02-15 17:43:45 i Sex osv.,

I never loved nobody fully
Always foot on the ground
And by protecting my heart truly
I got lost in the sounds

Reflekterade över dessa fyra meningar på väg till jobb imorrse, söder sov och jag ville dö av kyla. Men det är något brutalt över de tre första meningarna. Än mer brutalt att våga släppa taget, ge efter och låsa upp sitt hjärta. Kärlek är både de bästa och värsta som finns på denna jord, och när någon låser upp sitt hjärta tillbaka, så finns det absolut inget bättre i hela världen. Det är modigt, naket och överjävligt jobbigt, men får en kärleksfull respons så är det så jävla värt att vågat släppa taget och gett efter. Riskabelt, självmordsbenäget och vidrigt, men samtidigt så finns det väl ingen bättre känsla än att just ge efter för kärleken?

love!!

Publicerad 2011-02-15 17:34:13 i Sex osv.,

Jag sitter här och bara saknar alla, varför njöt jag inte mer av att gå i plugget? Det var ju liksom obligatorisk kompis-tid! Nu har alla blivit vuxna och pluggar eller jobbar världen över. Fan vad jag saknar er! <3


- hela ht<3

- ernst bjuder mig på lunch för mina egna pengar<3

- det här kan nog vara världens finaste bild<3

- som jag saknar dig, varje dag! <3

- haha så jävla fin <3

- för att detta är roligaste spelet någonsin!

- kanske inte bästa utekvällen, men bästa sällskapet <3

jag älskar er!

noll.

Publicerad 2011-02-15 04:56:00 i min vardag,

Vaknade på sämsta humöret och känner för att förstöra hela världen. Som godzilla bara kliva runt och första allt från byggnader till bilar och människor(som för övrig även är en sexuell fetisch, dock inte min.)
Varför är människor så extremt dumma i huvudet? Hur länge har vi egentligen existerat på jorden, kan inte alla jävla idioter bara ha rensats ut generation för generation?

Jag känner lite för en reaktion, skapa en reaktion och göra något helt oväntat och förmodligen ganska dumt. Boka en resa till japan, pierca naveln, sälja min icke-existerande-oskuld, hoppa fallskärm. Dagen har inte ens börjat och den är redan sämst.

the ring,

Publicerad 2011-02-14 18:50:06 i Sex osv.,

Det här med ring på fingret, en liten bit guld eller silver som ska signalera till omvärlden att den är upptagen, off limit och ett förbjudet äpple. Diskuterade lite om detta idag, och kom fram till att det finns lite olika anledningar till att denna sak bärs:

 1. att personen på riktigt är upptagen, har en partner som den älskar över allt annat och som aldrig skulle få för sig att göra något med en annan människa
 2. att personen visserligen är upptagen på ett eller annat sätt, men som inte drar sig för att prova på om gräset är grönare på andra sidan...
 3. att personen inte alls är upptagen och har den för att slippa folk som raggar
 4. att personen inte alls är upptagen och har den just för att andra människor ska ragga på en --> få ligga!


Personligen gillar jag nog alternativ 4 bäst, ett alternativ som är lite finurligt och som ingen liksom kan ta skada av och som förhoppningsvis bara ligger till skönt sex. Alternativ 1 är nog de allra finaste, men tyvärr sällsynt i dagens samhälle. Trean brukade jag själv använda mig av när jag en gång i tiden var upptagen, och tvåan är väl det vidrigaste alternativet.

it´s like a sign.

Publicerad 2011-02-14 18:33:17 i Sex osv.,

Precis när jag satt och tänkte på honom ringde han. Jag var på väg till mamma för firningsmiddag, han skulle till Lidingö och göra något med grabbarna. Roligaste av allt är att Karro ungefär vet vem det är, och att vi två förmodligen arbetat för samma bolag en gång i tiden, han som vakt, jag som garderobiär. Världen är allt bra liten.

Helt ärligt så skulle väl inte ett litet äventyr skada?

sex toys

Publicerad 2011-02-14 18:25:59 i Sex osv.,

Jag vet inte om maskinen ens fungerade, men jäkligt kul intiativ och fler klubbar borde ha dessa på varje toa. En hel rosa maskin fullproppad med roliga sexleksaker till bra priser! Varför inte kombinera ragget med någon rolig leksak - dessutom från samma ställe? Smidigt och bra.


alla hjärtans dag, 5

Publicerad 2011-02-14 05:07:44 i Sex osv.,

Och min dag då, jag hade ju själv förutspått några alternativ här, men det blir faktiskt inget av alternativen. Utan min dag kommer se ut som följande:

05.40 - 12.00 - jobba
- Lunch med finaste Karro
- Hem till högis framochtillbaka
- Till SU och anmäla mig till kursen
- Läsa ut en bok som är helt fantastisk!
- Träna med Anna

Med andra ord gör jag som jag själv säger och ser denna dag som vilken annan dag som helst. Och till alla er som inte har den där "speciella" personen att dela denna dag med, varför ska ni deppa ihop just idag? Låt kärleksparen ha en dag till sin egen och kicka de 364 andra dagar om året istället! <3

alla hjärtans dag, 4

Publicerad 2011-02-14 05:01:03 i Sex osv.,

Mina bästa allroundtips:

 • Ligga, varken svårare eller enklare än så är det. Underbara må-bra-hormonerna endorfiner och oxycitin skapas samtidigt som det är skönt och trevligt. Älska, ligga, göka, pippa - kalla det vad ni vill, men gör det!
 • Skriv ett kärleksbrev - kan vara den allra bästa presenten en människa kan få.
 • Lär känna varandra - stäng ute världen, ta bort tvn, facebook, telefoner och omvärlden. Och bara konversera med varandra. Mal på, ställ frågor, lär känna varandra mer och bara njut av varandras sällskap.
 • Lär känna varandra deluxe - utforska varandras kroppar, noggrant! Smaka, naffsa, smek, bit och gå sakta igenom cm för cm över din älsklings kropp. Upptäck och lära känna varenda kroppsdel. Kan vara några av de bästa timmarna ni lägger ner på ert förhållande.
 • Skriv små gulliga post-its och sprid ut över lägenheten. Kan nog vara ett av de finaste sätten att vakna till liv på.
 • Berätta hur mycket ni älskar varandra, uppskattar varandra och tycker om att vara i den andra människans sällskap <3

Men, gör inte detta enbart idag utan flera av sakerna går att göra varje dag. Ett förhållande rullar liksom inte på av sig själv, utan måste hela tiden underhållas. Gärna klyschigt á la sprid kärlek, varje dag!

alla hjärtans dag, 3

Publicerad 2011-02-14 04:53:55 i Sex osv.,

Då är vi alltså här, denna dag då jag ska motta ett stort fång med rosor, gama choklad, gråta krokodiltårar och sprida lite extra kärlek. Eller så är det bara som vilken annan dag som helst.

Varför jag ogillar dagen? - För att jag är inte sådär överförjust i att det blivit till ett kommersiellt och materialistiskt jippo att älska en annan människa. Älskar jag någon så gör jag det vilken jävla måndag som helst om året. Då behövs det inte köpas små gulliga nallebjörnar för 99kr inklusive frasig inslagspåse, femton askar geléhallon eller svindyra smycken. Kärlek är kärlek och ska inte blandas ihop med något annat äckligt.

Så visst hade jag kunnat slänga ihop ett inlägg om de gulligaste presenterna, bästa överraskningarna, sexigaste ställningarna och allt annat för att göra denna dag lite extra förgylld. Men det kan jag även göra någon annan dag. Så ni kan istället få lite allround-tips!

Kärlek,

helgen

Publicerad 2011-02-13 13:24:48 i min vardag,

Det blev en liten uppsamling igår med PS´are på Snaps. Inte direkt total uppslutning men det blev jag, Anna, Philip och Isabelle. Öl, skratt och boksnack med tre riktigt fina människor. Tyvärr störde våra bordsgrannar som var som tagna ur Fucking Åmål, så det blev en tidig kväll...

Dagen är fullmatad med kalas. Först ska vi iväg och fira underbara Vera med kakor och barn, senare på kvällen väntar trerätters hos mamma för att fira syrran. Mysig avslutning på en fullmatad helg!ps. jag är en gammal tant instängd i en ung kropp. Jag sov till halv tolv idag, och kände mig som världens ungdom. Tror att meningen "kära hjärtanes" var den som dök upp i huvudet när jag såg klockan...

njutningsfaktorn är hög!

Publicerad 2011-02-12 16:48:16 i njuta,

Ny kategori på bloggen! Ni vet ju alla hur mycket jag älskar att njuta, och hur viktigt att en gör det, varje dag och flera gånger om dagen. Nu syftar jag inte nödvändigtvis på att ligga, utan det finns tusen och tusen olika anledningar till att njuta. Så här tänkte jag samla mina små njutningsmoment.

Njutning #1 - glass på donken med kakor och extra chokladsås + fining som sällskap!


ps. la även till kategorin "åsikter", där jag kan samla alla mina röda åsikter, utbrott över idioter och allmäna tankar och funderingar!

sp3a

Publicerad 2011-02-12 16:14:56 i min vardag,

Jag hittade min gamla studenttröja förut idag. Ett litet tygstycke fullproppat med så många minnen. Jag kanske inte är dösugen på att ha en reunion än på några decennier, men lite kul hade vi tillsammans under de där tre åren. Just nu räcker det gott och väl med de finingar jag har kontakt med.

stimulerande samtal.

Publicerad 2011-02-12 10:21:20 i Sex osv.,

En fantastisk grej hände igår på jobbet, tågen går ju lite som de vill och det är miljoner människor på centralen, varav en var helt fantastisk.
- har ni varit med om när det bara säger klick, samtalet flyter på och en vill aldrig att det tar slut. Jag kan räkna på en hand ungefär när detta hänt och det är så fantastiskt. Det är uppslukande, intressant och jag vill aldrig att orden ska ta slut. Det är som att jag skulle kunna fortsätta prata med denna människa i all evighet, vill höra allt personen har att säga, tänker, tycker och vill.

Jag har bara upplevt detta med totala främlingar, något sker och det säger klick. Det är som att något bara matchar. Fantastiskt.

brukar det där gå hem hos tjejer?

Publicerad 2011-02-12 10:10:27 i Sex osv.,

J - Gissa vad det är för drink?
C - Men ser jag ut att vara blond eller?! Det ser väl alla vad det är?
J - Men säg då, vad är det? Smaka!
C - Redbullvodka, en svag.


Och sen slutade det med att jag blev någon form av improviserat groggluder, för han fortsatte kila med drinkar resten av kvällen. Samtidigt som jag inte kunde släppa det, brukar den där meningen verkligen funka som raggningsreplik? Det vore ju en utmaning om det liksom inte gick att se vad det är, men vem känner inte igen redbullvodka? Jaja, vi kan ju säga att det blev winwin, jag fick drinkar och ragg!

I´m an alien.

Publicerad 2011-02-12 10:07:00 i party-larty,

Jag har varit piggare i mina dar, vid fyra ringde jag en taxi åt en karl och sov sen fram till halv nio. Men på det stora hela blev det en lyckad kväll och natt. Vi var på Nype, inte direkt våra hemmakvarter, så jag och Naddi tillbringade första timmen med att bara stirra på människor. Det var en blandning av nasty avklädda småbrudar och gubbar med backslick och allt från solglajor till pälsmössor på sig inomhus...
- jag har aldrig känt mig så gammal och så fattig hahaha!

Idag flyttar min kombo in, så jag ska sista-minuten-städa och se till att det ser hyfsat ut när hon anländer. Ska bli så spännande!ps. vad det gäller pilates, jävlar i min lilla låda vad jag har träningsvärk! Min första tanke var att jag hade blivit brutalt misshandlad på klubben igår. Men det är liksom bara min muskler som hurrar av att äntligen få komma till användning. Pilates + ligga = bra och mångsidig träning!

vi har en deal.

Publicerad 2011-02-11 12:41:08 i Sex osv.,

Jag spillde ut ett halvt glas mjölk igår på mammas matta, som jag vet att mormor har gjort och tårarna började rinna. Händer det er också? Att ni också gråter över helt andra saker än det riktiga. Att en liten småsak som egentligen inte betyder något blir utloppet för tårar som egentligen rinner för något helt annat.


Jag vet inte hur jag hittade till hans rum, han hade nämnt en ekvation av siffror men slutligen hittade jag honom på hans rum, likt en lucia iklädd vitt och lockarna stod som en gloria kring huvudet.

"Ser du Caro, ser du vad fint plåtjobb dom gjort där på andra sidan. Ja titta vad dom kan!" "Men asså, det är snöstorm jag ser ingenting förutom allt vitt!" "Men kisa lite, då ser du." "Oj, jomen visst du, shit vad fint dom lagt just det där taket..."

Vi har en deal, jag skulle se till att bli frisk och sen var det din tur. Nu är ju jag frisk, så då är det bara din del av dealen kvar. Eller se alla fall till att hålla dig vid liv, för fan.


Vem ska annars skälla ut Kenneth på Konsum att det var ju lustigt att dom har plats för tre sorters plastfolie men bara en plats för vanligt folie? Och nu får Kenneth se till att ordna det där, för så kan det ju inte vara. Och vem ska skaka på huvudet och säga "Men lilla Caro, du får inte bli så arg!" när jag berättat om någon nytt som hänt. Eller vem ska ringa mig bara för att The Rasmus spelar på radion, ett band jag älskade som tolvåring. Eller vem ska berätta allt det där som ingen annan människa har en aning om, men som bara du kan.

- det är ju i dina ögon som jag är oförstörbar, otroligt intelligent och skulle jag vilja så skulle jag bli den bästa av alla advokater och kämpa för utsatta kvinnor. För dig kommer jag alltid vara hon som är dyrkad av alla lärare, får högsta betyg på proven, kan läsa ut en bok på en timme och hon som får stå längst fram i kyrkan och ta emot stipendier. Hon som visserligen har ett humör som är allt för likt min mammas, men hon som du är stolt över.

sexualkunskap

Publicerad 2011-02-11 12:10:51 i Sex osv.,

Kan vara en av de bästa programideérna detta år - en halvtimme fullmatad med kunskap, information, frågor och massa annat som har med sex, kärlek, könisar, fittar, kukar och allt annat att göra! Kanonidé!
Serien är i 8 delar och sänds varje måndag klockan 22.00 på ettan.

För er som missat detta och är sugna på att se gamla avsnitt finns allting samlat på http://urplay.se/161339 

UR har även byggt upp två fantastiska hemsidor, en för lärare och en för elever! Klicka runt, botanisera er på sidorna och lär er massa!

nu ska vi bli fitta!

Publicerad 2011-02-11 11:35:39 i min vardag,

Är inte det den mest uttjatade skämtet när det gäller träning? Men om vi ska! Har precis gjort mitt första pilatespass tillsammans med Anna, och jag kan säga såhär - bara jag lär mig kordinera min egen kropp och förstår vad mina kroppsdelar heter så kommer det blir super! Jag hittade pubisbenet och bäcket iaf...


Det känns ungefär som jag legat ett helt dygn, muskler som jag knappt visste fanns har tränats till det yttersta och hela kroppen pumpar av energi och endorfiner trängs i mitt blodomlopp. Tänk att det går att känna såhär utan att dra hem någon karl från krogen, fantastiskt!

matkoma de luxé

Publicerad 2011-02-10 22:23:14 i party-larty,

Helt fantastisk kväll med bästa sällskapet någonsin och fantastisk. Fiskgryta med olika tillbehör och en fantastisk Gino till efterrätt. Kombinationen att äta allt detta med en av världens finaste är fan oslagbar<3


- första gången jag åt fiskgrytan i puréform, men den gömde en hög med räkor och smakade ljuvligt!

- finaste anna!

- jag som njuter löjligt mycket av brödet, fantastiskt!

- gino to die for! Jag åt hela min + typ 1/3 av Annas... Det går inte att inte äta upp en efterrätt!

- så jävla läckra.

fascination.

Publicerad 2011-02-10 19:51:06 i min vardag,

Jag har tillbringat tre timmar på ett ställe där jag allra minst vill vara, men samtidigt behöver vara på. Ibland är det som en måste göra för kärlek smärtsamt men samtidigt så jävla viktigt och fint.
- ska helt byta miljö och möta upp fina Anna strax. Vi ska äta middag ute och skratta bort några timmar.

för sånt här kan ju du!

Publicerad 2011-02-10 13:35:54 i Sex osv.,

Kvinna runt 55 år förra veckan:

X - Jag vill ha böcker om management och ledarskap. Modernt ledarskap tack!
C - Jadu, Härskarteknik är den enda jag kommer på, varsågod.
X - Och sen vill jag ha pornografisk litteratur.
C - Förlåt men vad sa du?
X - Pornografisk, eller kanske mer erotisk. Har ni något sådant?
C - Om vi har!

Sen slutade det med att hon köpte alla böcker med erotiska inslag, samtidigt som hon berättade om hennes egna bok hon skriver på just nu. I gengäld gav jag henne tipset att kontakta X-story och prata med Kristoffer Lind. Innan hon gick avslöja hon både handling och titel, och så sa hon "Jag kände på mig att du var rätt person att prata med! För sånt här kan ju du!"

Så jävla härlig kvinna! Är fan säker på att hon kommer släppa sin bok.

sämst sexualundervisning

Publicerad 2011-02-10 05:07:33 i Sex osv.,

Och jag drar direkt paralleler till den sexualundervisning vi fick på gymnasiet, det enda jag minns är ett nedsläckt klassrum, en fin och snäll lärare som är mer nervös än eleverna och sen bild efter bild på inzoomade kön.

"Detta är gonorré, ja det ni ser är alltså en penis och en vagina. På penisen har det hunnit gå lite längre, det ser ni bland annat på blåsorna som blivit mer geggiga..."

Där hade det utan tvekan varit bättre om RFSL hade fått kommit in i bilden och fått tagit över med sin skolinformation! För det där blev inte bra. Jag satt mest som en fågelholk och tänkte för mig själv "tänkte han att jag skulle undersöka varje kön innan jag ligger i jakt på någon könis eller varför ska jag veta EXAKT hur det ser ut?!"


ps. fast på livskunskapen bjöd de in fantastiska Olle Waller, och det var då vi lärde känna varandra. Love at first sight!<3 (iaf från mitt håll hahaha!)

kärleksvecka

Publicerad 2011-02-10 05:01:08 i Sex osv.,

När vi gick i åttan/nian? hade vi något som hette Kärleksvecka. Var det fler som hade det? Kan nog vara en av de bästa veckorna i mitt liv! Under en hel vecka hade vi inga vanliga lektioner, utan alla hade någon form av anspelning på sex och kärlek, sexualundervisning de luxe!

Vi fick lära oss ta på kondom, prata lite könisar, skriva fula ord på spanska/franska/tyska, dansa på gympan, laga kärleksfull mat på hemkunskapen, skriva dikter på svenskan och engelskan, och bästa av allt var alla diskussioner.
- vi kunde få ett ämne eller en sida med frågor, delade upp klassen tjejer och killar, och sen fick vi börja diskutera. Prata fritt, ställa frågor, diskutera och dela erfaranheter, rädslor och pirriga känslor!

Och hade vi ytterligare frågor eller vidare funderingar så fick vi hjälp med det efter diskussionen var slut. Och jag tror detta la grunden för hur min egen sexualitet och säkerhet inom ämnet formades. Så bra vecka.ps. att vi delades upp tjejer och killar har nog mest att göra med att vi hade krig varje dag. Vi tjejer vägrade umgås med killarna och tvärtom, så det var nog för att slippa tjafs och fokusera på ämnet som det blev så.

fint, men så fel.

Publicerad 2011-02-10 04:54:13 i Sex osv.,

Jag vet faktiskt inte vad syftet var med skrivuppgiften som eleverna fick i högstadiet på en skola i Tomelilla? De gick i åttan och skulle skriva om sina sexuella debut, och hade de ännu ej upplevt någon fick de skriva vad de förväntade sig. Sen lämna in till läraren.

Det är ett jätteviktigt ämne och det ska absolut pratas om, och detta skedde under sexualundervisningen och så långt är allt bra. Men varför blanda in läraren? Och varför skriva ner det? Och varför ens lämna in?

Som skrivuppgift är det askul och jag skulle kunna skriva en hel roman, nu. Då hade jag fnissat ihjäl mig och låst in mig på toa med Natti, Jennie, Naddi och Sanna och vi fem hade dött pinsamhetsdöden tillsammans...

Jag har ingen statistik över hur många som ens legat i åttan, och jag säger inte att det är en för tidig ålder att prata om det, men när det kommer till att skriva ner det och sen göra ett sidospår för de som ännu inte legat så blir det fel. Och dubbelfel att blanda in läraren.


Mitt förslag: absolut ha kvar uppgiften, men gör det till ett diskussionsämne där eleverna själva får snacka loss kring detta. Fnissa av sig, dela erfarenheter, lära sig av varandra, lyssna, diskutera och släng in lite faktabitar till detta.

avund.

Publicerad 2011-02-09 20:34:18 i min vardag,

Är inte det en av de sju dödssynderna? Och frågar vi Dante ligger väl inte det direkt bra till på hans stege över ondska?

Jag tjötade bort 45min med finaste Annaefter jobbet. Kom hem till mamma och bara skrek, åt, skrek och vi tystnade bara när det var dags för en av modellerna att åka ut på trean.

Kontentan, jag kommer aldrig någonsin i hela mitt liv be om ursäkt för min begåvning, den mängden kunskap jag besitter, för att jag kan, för att jag tar plats och för att jag lämnar avtryck.

ps. ska mota bort adrenalinet nu och äta en semla med mamma. Dessutom är jag kär i min bok och förmodligen en lika bra väntar efter det. Så vi hörs inatt!

ursäkta, men är du född på 1800-talet?

Publicerad 2011-02-09 09:18:26 i Sex osv.,

Den här romanen, den har skapat en form av längtan efter något mer. Jag vill också bli bjuden på en promenad i parken, hålla handen, få hjälp när jag ska kliva över stockar för att mina flera lager kjolar inte ska fastna, bli kysst bakom stängda dörrar och bli tillsagd att lugna ner mig då en kyss kan få dåliga konsekvenser.
- jag sträckläste i över en timma igår och jag vet hur många gånger jag skrek, grät och rodnade...

Fast det där med att den ädle riddaren ska be min pappa om min hand, njaaa. Det skulle ungefär låta såhär:

X - Jag har kommit för att be om din dotters hand?
P - Vem utav dom? Jag har ju faktiskt tre, och två är redan upptagna. Är du här för Caro?!
X - Ja, jag vill göra henne till min äkta hustru, och älska varje dag.
P - Mhm, vet du vad det där är för plåt? Eller hur en bygger ett tak? Eller skillnaden på ek och björk? Jo det var så kul för att jag var i järnhandeln häromdagen och då berättade Börje en så jävla rolig historia, hur fan var det den gick nu igen... Jo, såhär att -
X - Men vänta, vad blir svaret? Får jag gifta mig med er dotter?
P - Men varför frågor du mig om det? Har Caro tappat talförmågan? Johodu hon har väl tjatat ut stämbanden! Du vet väl om att hon inte sa ett ord förrän hon var tre år? Ja dom sa att hon var autistisk, men jag som hennes pappa visste att hon bara vänta på rätt tillfälle. Men du vet hennes mamma, hon var ju lagom lugn! Du skulle ha hört dom mala på.
X - Eh nej? Jag vill fråga dig, i egenskap av hennes far.


Och sen skulle dom mala på i några timmar till. Sammanfattningsvis kan jag ju säga att den som vill gifta sig med mig måste vara beredd på mycket prat. Till gränsen på tjöt. Det är något vi kan i min familj, att prata på.

kondom = slampa

Publicerad 2011-02-09 09:05:46 i Sex osv.,

Det här med att ta med kondomer när en går ut eller ska på dejt eller inte, jag är ju givetvis för att en ska ha med sig kondomer överallt och närsomhelst! En vet aldrig när en kondom kan komma att behövas.

Jag läste för ett tag sen att en tjej som hade med sig kondomer ut på krogen i sin handväska, hade fått höra av en kille att hon var slampig.

Läs om den meningen och ta till er orden - tjej hade med sig kondom på krogen och blev kallad slampa.

Hade jag varit tjejen hade jag nog råkat slå ner killen. Och jag vet inte ens hur en slåss... Jag försöker på något sätt fundera ut kopplingen tjej+kondom=slampa. Men jag kommer bara fram till samma ekvation som florerat sedan 1200-talet.

När en tjej tar intiativ, när en tjej vill ligga, när en tjej bär en kondom, när en tjej är redo, när en tjej har egna känslor, när en tjej kan känna lust - ja då är hon en slampa.

Självklart är detta inte sant! Det är bara tyvärr så att en stor del människor råkar ha kvar samma tänk som de människor som hade toa på gatan och styckade sin egen middag hade, för flera hundra år sen... Men det är inte lätt, dom är bara helt dumma i huvudet.


För att citera Monica när hon precis legat med Chandler "Oh, look at me - I´m a slut!" Hahaha!


ps. jag hade nog pucklat på honom rejält, och garanterat sätt till att han inte skulle få ligga den kvällen, eller någon annan kväll då våra vägar korsas.

tantsnusk, när det är som bäst!

Publicerad 2011-02-08 22:27:34 i Sex osv.,

Vi fick in ett recex förra veckan, och vi kunde inte komma överrens om det är en ren kärleksroman eller om det snarare är tantsnusk. Självklart antog jag utmaningen och ska nu undersöka detta. Jag har snart pressat 100 sidor in i denna roman, som utspelar sig i Stockholm under slutet av 1800-talet.
- Hon den kaxiga arbetarflickan, han den karismatiska och ruskigt rike ungkarlen - en het romans uppstår mellan dessa. Men kan kärleken överleva den stora klassklyftan? Snart har de kastats in i en het och passionerad romans som ingen utav dem någonsin upplevt...

Oj oj oj, hitills har de kyssts vid tre tillfällen, alla gånger i skymundan! För skulle det komma ut att de kyssts kan hennes rykte vara förstört för all framtid. Fantastisk bok!

skolinformatör, here I come!

Publicerad 2011-02-08 22:15:57 i Sex osv.,

Minns ni att jag ansökte till att bli skolinformatör tidigare i höst, men ansökte en dag efter sista anmälningsdag och därmed blev nekad...

- men likt en katt har jag har jag ungefär 173 liv! Så om allt går som det ska så kommer jag åka iväg på utbildning nu redan i slutet av februari, och därefter kommer jag ge mig ut i skolorna tillsammans med finaste Aleks!

Kan ni föreställa er ett bättre par som ska snacka säkrare sex med ungdomar runt om på Sveriges skolor?! Knappast!

sex-kurser

Publicerad 2011-02-08 20:51:34 i Sex osv.,

Kurserna jag ska läsa till våren är mest för nöjes skull, men självklart handlar både lite om sex. Just nu bakar jag ihop min egen utbildning och försöker lära mig så mycket som möjligt. Kurserna heter:

 • Gender and sexuality
 • Gender and Sexuality in Modern Sweden in a Historical Perspective

Helst hoppas jag att de fokuserar så mycket som möjligt på sexuality-biten och inte så värst mycket på genus. Genus kan jag redan och det är sexualitet och allt kring det jag vill lära mig mer om.


ps. försökte mig på att läsa litteraturlistorna till båda, det är ungefär 17 miljoner sidor, på engelska. Hur nördigt vore det att ta med ett lexikon till lektionerna?


nya p-pillret,

Publicerad 2011-02-08 20:46:31 i Sex osv.,

Sara, det nya p-pillret heter Qlaira och så vitt jag förstår så finns det redan ute på marknaden. Så nästa gång du är hos din barnmorska eller gynekolog så kan du ju kika om de kan fixa detta märke om du är sugen på att prova.

Det unika med just detta märke är att det omvandlas till kvinnans naturliga östrogenhormon i kroppen, istället för de som nu finns på marknaden där de istället tillför hormoner. Så om jag förstår rätt så borde kroppen ta till sig detta lättare, liksom smältas samman med hormonet och bara verka som ett preventivmedel utan att det blir massa jox med kroppen.

Det fungerar även för de kvinnor som har riklig mens, jäkligt bra piller med andra ord!

the brightest star, not!

Publicerad 2011-02-08 20:09:49 i min vardag,

Åh, jag har en dubbelsidig klump i magen! Jag har ju anmält mig till två olika kurser till våren, båda är små och verkar lagom roliga och intressanta. Kom in på båda i efterhand och kikade för första gången idag igenom faktan till båda...

OCH DE ÄR PÅ ENGELSKA!!! Båda kräver att en har godkänt i engelska b för att ens bli antagen! Och det har jag, men jag har även världens sämsta självförtroende när det kommer till detta språk. Allt är Lelles fel.
- Första kvartsamtalet med honom skedde detta: "Oh Carolina! When I first saw you i thougt, oh there she is! The brightest star of them all. Men sen lärde jag känna dig..."

En liten del av mig dog och jag anmälde mig till stödengelska. Saken är den att jag kan engelska, men han knäckte mig helt. Jag hade konstant ångest och magknip inför hans lektioner och jag vet inte hur många ångestanfall jag fick tack vare honom...


Men, den andra sidan av klumpen i magen är förväntan, för fan vad jag ska klara dessa kurser! Jag kommer sitta där, ensam i ett hörn med mina färgpennor, redo att anteckna, stamma fram en mening på hurrycurryengelska med flammande röda kinder. Men fan vad jag ska klara det!

bästa vs sämsta

Publicerad 2011-02-08 09:10:52 i Sex osv.,

Jag har aldrig förstått mig på folk som tar med sin dejt på bio? Sitta stilla i mörkret och ha noll chans till kommunikation. Visst, ni kan prata men då riskerar ni antingen att få vakterna på er eller bli sparkad i huvudet. (jag har varit med om båda...) Så vad är tanken med bio? Ligga? Hålla händerna och hångla lite försiktigt? Förlåt om jag låter gnällig, men den kan en väl lika gärna göra på ett fik eller hemma?

Promenad däremot, det kan nog vara det ultimata. Varsin köpkaffe i handen, bullarna i en påse och sen är det bara att börja vandra.

Fast bio kanske är mer för blygisar? Att de kanske vill gömma sig i mörkret precis i början när allt är spännande och läskigt? I jämförelse med bio är promenad lite mer exponering och öppet, men på sikt så mycket roligare. Så skippa bion och boka in en promenad-dejt!


ps. Och kommer du inte på något att prata om så säg bara något ni båda ser, sådant löser sig alltid. Ut ur mörkret bara!

låt åren gjort skillnad, snälla!

Publicerad 2011-02-07 23:26:22 i Sex osv.,

Hittade en gammal tidning hemma med ett riktigt klyschigt uppslag i stil "Här får du lära känna tre killar, på riktigt!!" och så var det 15 frågor som alla tre skulle diskutera och svara på tillsammans, tema dejting.

Den fråga jag reagerade mest på var "Tar du med dig kondomer?", varpå två svarade blankt nej och bara en svarade ja. Den ena som svarade nej såg dock inget fel med att ligga på första dejten, och den som sa ja tyckte att det var bra att en var förberedd...

Och jag kan inte låta bli att fundera över hur de egentligen vill framställa sig själva? Den som inte ens tar med kondomer klassar jag direkt som en idiot då han antingen skippar kondomer helt eller ser att det är tjejens uppgift att skydda sig - och den sortens resonmang är bland det dummaste jag vet.


Jag tror jag har minst tre kondomer i varje väska jag äger + i varje jackficka. Även om jag kanske inte får användning för alla själv, så känns det bra att kunna dela ut till andra vid lägliga tillfällen.

vem vet?

Publicerad 2011-02-07 23:07:40 i Sex osv.,

Postat av:

men hur fick du hepatit c från första början?

2011-02-07 @ 19:25:21


Ja du, om du visste hur många tusen miljoner gånger jag ställt den frågan till mig själv? Dubbla det och så får du antalet gånger jag fått den frågan. För att citera min andra läkare: "du är ett medicinskt mirakel, fast tvärtom"!

Det är ingen som vet och hepatit c är den sortens sjukdom som inte går att spåra. På ett ungefär kunde min tredje läkare avgöra att jag blivit smittad när jag var 15 år, och det avläste han på hur pass dålig min lever var förut.


Jag gav upp för länge sen att försöka ta reda på hur jag blivit smittad och när det skedde, jag bara slog fast vid att jag var smittad och sen såg jag till att bli frisk! När en kämpar mot något så stort som en dödlig sjukdom, då slutar en liksom tänka på "detaljer" och fokuserar helt och hållet på att klara den tuffa behandlingen.


ps. men vad de vet nu så smittar hepatit C enbart via blod. Till skillnad mot tex Hepatit A som kan smitta via smutsigt vatten och mat, och hepatit B som kan smitta via oskyddat sex.

tugga på blodiga tamponger.

Publicerad 2011-02-07 23:01:54 i Sex osv.,

Postat av: Jenny

Nej, om nån tuggar på dina tamponger så är det inte ödet...de är dumma i hela huvudet och har förmodligen allvarligare problem än att ev få Hepatit C.

2011-02-07 @ 21:51:44

Jo, det är ju så att det finns flera hundra olika fetischer, och som ni vet är jag löjligt fascinerad av denna värld och jag älskar att lära mig allt som har med dessa saker att göra! Speciellt när det kommer till lite mer udda fetischer, det är så intressant och jag kan aldrig få nog.
Just denna fetisch vet jag inte hur vanlig den är, men det handlar alltså om att en person blir sexuellt upphetsad utav och behöver ha med detta moment för att överhuvudtaget kunna bli upphetsad - att tugga/äta på använda bindor och tamponger.

Kan det vara blodsmaken? Den fräna doften? Själva materialet som bindor och tamponger har? - jag har ingen aning. Jag vet bara att fetischen existerar och jag tror inte den är särskilt vanlig.

singelklubb,

Publicerad 2011-02-07 22:49:52 i Sex osv.,

Jag och en kollega pratade idag, och kom fram till att i princip alla våra vänner är upptagna... Visserligen borde det automatiskt resultera i mer ragg över till oss, men det är ju inte alltid det funkar så tyvärr. Så istället ska vi ut och förhoppningsvis ta med en tredje singelkollega ut! Kommer bli så kul!

Tänker att det borde vara lite som med fiske - att fiskar en själv så får en ju bara lite fisk, men är de flera som fiskar samtidigt så blir det ju massa fisk. Något sånt borde det väl vara när det kommer till karlar också?!

smittskyddslagen, 2

Publicerad 2011-02-07 13:04:46 i Sex osv.,

Vad det är kanske jag ska börja med att förklara. Ja, jag är inte helt insatt på hur den fungerar heltäckande då jag främst är inkörd på området hepatit C och hiv. Men för att sammanfatta 1982674 punkter som jag delvis plöjde igenom förra hösten så kan det förklaras enklast såhär:

Smittskyddslagen beskriver hur sjukvården, samhället och individen ska bete sig för att minska risken för epidemier och okontrollerbar smittspridning.
- en samling råd, lagar och tillämpningar för hur en person med en allvarlig sjukdom ska uppföra sig för att skydda andra från att bli smittade och hur en minskar risken för att sjukdomen sprids. Ur ett preventivt syfte se till att både den smittade och de osmittade mår bra.

Hängde alla med på detta?

smittskyddslagen, 1

Publicerad 2011-02-07 12:56:24 i Sex osv.,

Jag är dels extremt positivt inställd till denna lag, och jag har ju själv haft den hängandes över mig de senaste året. För mig har det inneburit detta:

- jag måste uppge att jag bär på en blodsmitta vid namn Hepatit C innan jag har någon form av sexuellt umgänge med en annan person
- jag ska helst inte dela tandborste och rakhyvlar med andra människor
- vid mens ska jag linda in det blodiga i papper och plastpåsar innan det slängs i någon form av sluten papperskorg
- använda skydd vid sexuellt umgänge
- skulle jag skära mig eller börja blöda på allmän plats ska jag själv torka upp blodet och plåstra om mig själv så gott det går, vid större skada åka in till sjukhus
- vid tandläkarbesök, sjukhusvistelse och vårdcentral uppge min sjukdomsstatus
- ska helst inte tatuera mig, om jag gör det så måste jag uppge min sjukdomsstatus


Kan faktiskt inte komma på fler förpliktelser jag hade, och jag följde varendaste en utom en sak - helt seriöst, hur jävla många bär med sig plastpåsar, handskar och intefanvetjag för att slå in sina egna blodiga tamponger? Sätt mig i fängelset, men det vägrade jag. Är det någon som får för sig att tugga på just mina tamponger så är det fan ödet.

pånyttfödd

Publicerad 2011-02-07 11:28:10 i min vardag,

Jag känner mig nästan lite pånyttfödd, det finns inget som längre kan stoppa mig eller hålla mig kvar i landet eller vid någonting annat. Jag är fri att göra precis vad jag vill, med vem jag vill och när jag vill.

Och den tanken har bäddat in sig i hjärnan nu ---> sprängfylld med inspiration, mål och drömmar! Jag är så extremt taggad på minst dussin olika saker jag vill göra.
- så jag tänkte börja redan idag.

- maila ut lite viktiga mail till fina människor jag vill arbeta med!
- tacka ja till de kurser jag kommit in på
- återigen börja plugga körteori och fixa det där jäkla kortet
- spika lite fler planer gällande min utbildning
- skriva ner två romanidéer och en novellidé
- besluta vilket bakverk jag ska baka till helgen med tjejerna, det ska innehålla mycket choklad och vara lite extra
- göra något spontant, ännu ej bestämt vad...

Jag är frisk!!

Publicerad 2011-02-07 11:00:17 i min vardag,

Jag befinner mig i någon form av lyckobubbla, och jag tänker nog aldrig komma ut, snarare bjuda in er andra hit! Så jävla lycklig just nu att det är otroligt, jag är friskförklarad!!

Vi kom in i rummet, läkaren hälsade glatt och sen sa han "Ja, det var ju inte mer med det här. Det blir väl bara till att gratulera! Så, grattis! Du kan ju ta det här pappret, kan ju tänka mig att det kan vara kul att ha, där står det att du är frisk!"

Jag och mamma satt som fågelholkar och till slut fick jag fram "Men är det här allt?!", och då började han trycka på massa knappar på datorn, trollade fram det ena diagrammet efter det andra som samlade ihop det senaste året på ett litet a4 i form av siffror och kurvor. Alla prover ser bra ut, min lever mår bra, jag mår bra och allt virus är sedan länge borta. Men jag fick ta lite extra prover för att få en heltäckande hälsoundersökning, lika bra att passa på när det är gratis tyckte han!

Så fantastisk jävla bra dag! Och jag är minst lika fantastisk själv!

ps. ni som känner mig vet att jag utan problem kan fira min födelsedag 3 gr... Gissa då hur jävla många gånger vi ska fira detta!!!

lagom

Publicerad 2011-02-07 07:54:16 i min vardag,

Ungefär så i ett nötskal jag känner mig, lagom. Varken upp eller ner. Så jävla mellanmjölksvarning att jag dör på mig själv, men just idag är det helt okej.

Kan alla hålla tummarna för att han har goda nyheter så att jag kan droppa allt gammalt, förtränga det och sen åka till söder med mamma och äta semlor? Det är planen!

balans?

Publicerad 2011-02-07 07:49:31 i min vardag,

Är det något jag hatar, blir frustrerad över och får lätt aggressionsproblem med så är det alla jävla puckobrudar som bantar inför beach 2011! Och deras resonmang är lika begåvade som om en 5åring kläckt ur sig "eeh, hoppsan! det gick lite vilt till igår så jag åt både två bullar och drack en kopp kaffe med standard mjölk till... Men tar jag en runda varje kväll kommande vecka så löser det sig! Hihi!"


Varför kan inte bara alla födas med egenskapen att älska sig själva och sina fantastiska kroppar! Jag kräks på hetsen, alla dumheter som folk gör för att bli snyggare/sexigare/lyckligare!

Så jävla tröttsamt att jag dör lite inombords. Döda hetsen, bli nöjd med dig själv och jag lovar att du kommer kanske äta en bulle extra här och där, men fan vad ditt liv kommer bli så jävla mycket roligare när du droppar hetsen och bara njuter av livet!

dag 0,

Publicerad 2011-02-06 22:30:34 i min vardag,

på resten av mitt liv? Imorgon är det som förhoppningsvis blir mitt sista möte någonsin med min läkare och de prover jag tog sist ska vara mina allra sista blodprover inom detta område. Jag vill aldrig mer återvända till den avdelningen eller vandra längs de långa korridorrerna. Inte när det gäller mig själv, möjligen om jag ska vidare till någon annan avdelning med något annat syfte.

Jag vet inte vad jag gör om proverna imorrn visar något fel, flyr till Japan? Går i ide? Dör?

Mamma ska följa med och känner jag henne rätt kommer hon stå med en kaffe i handen 07.57 fastän hon vet att jag inte kommer dyka upp förrän tidigast 08.10. Jag har inte ens frågat pappa, vill inte bli sårad ännu en gång och det blir enklast för alla om han bara får ett telefonsamtal efteråt.


Jag minns att jag sedan dag ett sagt att detta gjort att mitt liv hamnat på paus, att det öppnats en fallucka till något jag själv inte valt eller kunnat styra över - utan bara tvingats hantera på bästa sätt.
- imorgon när mötet är slut trycker jag på play och mitt liv kan återigen börja levas fullt ut. Inga restriktioner, inga saker att ha i åtanke, inga måsten, inga mediciner, inga fler symptom, inget tvång att uppge information till fullständiga främlingar, inga fler samtal som aldrig rings och allt detta blir ett avslutat kapitel.


Imorrn börjar det, och om jag är redo!

dubbel-d.

Publicerad 2011-02-06 21:53:31 i min vardag,

Vi skapade en klubb idag, De Döda eller dubbel-d. Hitills är det jag, Naddi och Natti som är medlemmar. Jag och Naddi gick runt hela Djurgården och Blockhusudden på sammanlagt 2,5h, och Natti hade fått i sig en flaska vodka igår...

Så vi spelade Cluedo, åt pepparkakor med smör, klagade och skrattade. Tjafsade om vem som skulle få mest tur i spel och vem som skulle bli dumpad. Fin kväll med andra ord, och något säger mig att detta är första utav väldigt många möten med DD.alla hjärtans dag, 3

Publicerad 2011-02-06 17:29:55 i Sex osv.,

En av de saker om jag stör mig allra mest på när det kommer till denna dag är avsaknad av tillgänglighet.

Det är så förbannat sorligt när denna dag används som en påminnare om att en faktiskt har en i sitt liv som en älskar mer än livet själv, men att livet lyckas ta så pass stor plats att dagen blir en väckarklocka. Hur många filmer handlar innehåller inte den klassiska scenen där sekreteraren måste påminna maken om att han ska köpa blommor till frun, eller de scener där sekreteraren redan beställt in blommor och choklad.

Vad händer de resterande 364 dagarna? Älskar två människor inte varandra lika mycket då de inte blir påminda? Eller behövs det inte lägga någon energi på förhållandet då det kommer en ny allahjärtansdag inom kort?

Denna sida av dagen är fruktansvärd, men förmodligen ganska vanlig. Kärlek för mig ska alltid finnas, älskar jag någon så gör jag det konstant, varje dag och varje minut. Det behövs ingen speciell dag för att jag ska behöva visa min uppskattning och mina känslor. Och det gör ont när jag tänker på alla som enbart gör det på denna dag.
ps.
Jag tänker lite som min mamma "Du kan inte vara lite gravid", och när det kommer kärlek är det exakt så för mig.

the wisdom of whores

Publicerad 2011-02-06 16:31:58 i Sex osv.,

Och gissa om jag ska bli vis! Det var Filip B som tipsade mig om denna under bokmässan, och den verkar helt fantastisk. Håller tummarna för att han får som han vill och att hans mor tar in den på svenska.

intelligenta ögon

Publicerad 2011-02-06 10:18:12 i Sex osv.,

Vad är det? Jag har aldrig hört det uttrycket förut, men i boken jag läste meningen så framställs det som bland de mest åtråvärda egenskaperna...
- jag tänker mig en fast och stadig blick, ett par ögon som en verkligen fastnar i. En ögonkontakt en inte kan väja undan för och en blick som skapar det där suget i magen.

love and other drugs,

Publicerad 2011-02-05 23:57:52 i Sex osv.,

kan utan tvekan vara en utav de bästa filmerna jag någonsin sett. När jag tänker efter hamnar den bland topp-5.

ps. två bland fem är "tillsammans" och "rika barn leka bäst".

lördag

Publicerad 2011-02-05 19:18:05 i min vardag,

Jag tänkte inviga min nya jacka och gå på bio. Om en kvart plockar en bil upp mig och kör iväg till jag vet inte vart. Men jag vet iaf vilken film vi ska se. Och att jag ska äta baconchips.

Och kom ihåg - drick var tredje vatten, tvinga någon annan att stå i donken-kön åt dig och hittar du en hunk så använd kondom! (ett gammalt Caro-motto!)

Och jag vet inte riktigt vad R´et ska stå för? Syrrans man blev lite rörd när han såg det, haha! Men jag gjorde honom besviken när jag sa att han inte riktigt var syftet. Men vad finns det då på R? Röd, runka, rolig, ren, raket, rymden, ringar, Ramlar - gillar alla dessa saker så blir en kombo av det.

this is where the magic happens,

Publicerad 2011-02-05 18:10:03 i

Jag börjar bli lite nervös över det faktum över att jag inom en snar framtid kommer ha en ny kombo. Hur ska jag på ett snygg sätt lägga upp alla sexrelaterade saker som ligger framme? Glidmedlet i köket? Kondomerna i små skålar här och var? Eller att jag har en samling på över 100 böcker med erotiskt innehåll?

Idag har jag fan trollat med knäna och hela sinnet, och det är fan sjukt vad mycket saker en människa kan äga!

Allt som var i detta skåp:

Skulle in i detta skåp: (och ja allt som redan är i skåpet skulle stå kvar...)


Ibland är jag så fantastiskt att jag tom överträffar mig själv!

andra äktenskapet.

Publicerad 2011-02-05 18:02:41 i Sex osv.,

Har precis läst ut en bok om äktenskap, och rensat mitt kök på allt från porslin till gammal müsli. Och kontentan av detta är - låt oss säga att en gifter sig en gång ---> får massa presenter på bröllopet. Skiljer sig --> förlorar en del av presenterna...
- vid andra giftermålet då, hur konstigt vore det att önska sig kompleterande saker?

Nu tror ju inte jag att det finns par som delar upp hela serviser, utan att folk är ju smarta nog att en tar servisen och en tar vinglasen. Men låt oss säga att ett par har en hel servisserie - och delar upp den.

Vore det bara osmakligt eller även lite smart? Jag försöker minnas hur mina päron gjorde, men jag tror det mest blev så att pappa tog det han ville och sen var det inte mer med det. Och nu sitter jag i en lägenhet fylld med alla dessa saker. Så vi kan ju säga att cirkeln är sluten.

I nöd och lust,

Publicerad 2011-02-05 13:17:14 i Sex osv.,

Boken jag läste ut var Elizabeth Gilberts spännande fortsättning på "Lyckan kärleken och meningen med livet". (Och första boken var sådär, jag gillade första delen när hon var i Italien och åt all mat, men delen när hon snackar med gud och sen finner kärleken på Bali är sådär...)

Men bok två, om äktenskapet - kan vara en av de bättre böcker jag läst! Tväretmot vad en kan tro så är det inte någon sliskig kärleksroman - utan det är ren fakta! Statistik om skilsmässor, äktenskap i olika delar av världen, hur giftermål sett ut genom tiderna, kvinnornas roll i äktenskapet historiskt sätt samt en gripande inblick om hur Amerika sköter invandring. Så jävla spännande!

Den är visserligen skriven i romanform, men bygger på en sann historia där all fakta hon nämner är sånt som hon själv grävt fram i hopp om att hjälpa sin kärlek samt själv förlika sig med tanken på äktenskap.

ps. ja, jag är så nördig att jag tom vikt in sidor där det är extra spännande fakta!
ps 2. slutet är fantastiskt, jag grät så mycket att jag fick lock för öronen när de slutligen gifter sig! <3

jag har visioner för miljoner.

Publicerad 2011-02-05 13:09:03 i min vardag,

Vaknade pigg och utvilad, läste ut en bok och sen dess har jag haft storstädning. Verkligheten slog till och jag insåg att om en vecka flyttar en livs levande människa in här. Jag har varit ensam så länge att jag glömt bort det. Men om en vecka är hon här, och med henne kommer massa saker. Och under visningen har jag ett svagt minne av att hon glatt sa: "Men du har ju massa skåp! Då får jag ju plats med massa saker, vad bra!!" och jag svarade glatt: "Jamen visst!!"


Bara den lilla petitessen att ALLA skåp är sprängfyllda!! Med Farmors, Pappas och Äcklets saker + mina! Men jag håller modet uppe, rensar, diskar, och slänger. Tanken var att ta var rum systematiskt för sig,  men just nu är jag liksom överallt på en och samma gång. 

ps. mina grannar hade fest igår, så jag har festat tillbaka sen 08.17 med mina gamla brända skivor. The Rasmus, No Secrets, Jakob Hellman, Black Ingvars, Abba, GES, Jerry Williams och Magnus Uggla! Lyllo grannar jag har va? :)

katt och råtta, del 2

Publicerad 2011-02-04 20:56:03 i Sex osv.,

Fem dagar, höll jag ut så pass länge? Jag som gav mig själv högst tre. I vilket fall som helst är jag inte gjord för dessa lekar. Jag är katten som kliver i råttfällan, råttan som drunknar i kattmatskålen. Eller helt enkelt råttan som kliver i sin egen fälla.
- så nu kommer jag inte våga gå in på fb på dagar. Mest för rädslan av ett dåligt svar, men ännu mer för inget svar alls...

Fan , lika intelligent som snygg är han!

het dejt ikväll...

Publicerad 2011-02-04 20:32:53 i min vardag,

... med denna snygging. Har hunnit med 11 jobbtimmar idag. Så jag ska bädda ner mig nu, gråta lite och sen dregla framför honom tills jag somnar. Och läsa ut Schulmans nya bok.

fiskar och p-piller?!

Publicerad 2011-02-04 12:29:50 i Sex osv.,

Ja vad har dessa två gemensamt egentligen? Jo, för några år sen hade några forskare vid östersjön tydligen kommit fram till att tack vare att vi kvinnor i Sverige äter så mycket p-piller, så har torskmammorna blivit sterila... För den tablettmängd vi tydligen kissade ut hade den påverkan på fiskarna.

Ja, och då är mitt svar detta: jag kör varken motorbåt och jag är jävligt duktig på att källsortera, så mitt samvete är det inget fel på. Helt ärligt så är jag hellre barnfri minst fem år framöver än räddar några fiskar från att bli sterila.

ps. men med det nya p-pillret kanske vi slipper även denna konsekvens? Greenpeace kommer jubla!

ps 2. visst är det en torsk han dansar med? Liksom torsk + torsk?

alla hjärtans dag, 2

Publicerad 2011-02-04 12:19:40 i Sex osv.,

Jag har tre alternativ för mig själv när det gäller denna dag, vad det gäller er andra så kommer tips och planer under helgen. Men först mig själv, och hitills finns dessa bland spekulationerna:


1) Finna, falla och fånga en hunk att dejta och ligga med! Det är ju ändå 10 dagar kvar och större mirakel har väl hänt genom tiderna...

2) Ordna mysig middag/fika med finingar, skratta bort några timmar och bara mysa <3

3) Äta choklad till middag, iklädd till pyjamas och gråta framför någon riktigt smörig kärleksfilm. Se er öppningsscenen i Bridget Jones framför er... Fast jag en blå pyjamas med snögubbar på.ps. helt ärligt så hoppas jag på alternativ 1, men känner jag mig själv rätt så blir det nog en kombo av 2 och 3. Men som sagt, än finns det hopp!

alla hjärtans dag, 1

Publicerad 2011-02-04 05:08:40 i Sex osv.,

Alla hjärtans dag är upon us. Hur många kommer fira? Hur många kommer inte att fira?

Jag är jävligt kluven till detta. Helt ärligt har jag aldrig firat, och jag har ändå lyckats haft partner på minst tre hjärtan-dagar. För två eller tre år sen fick jag nog en ask med gelehallon, det är nog det...

Är denna dag enbart till för äckligt förälskade kärleksbarn? Eller ska alla med ett hjärta fira?

hur länge stannar känslorna kvar?

Publicerad 2011-02-04 05:06:31 i Sex osv.,

Ny fråga till er därute - hur länge stannar känslorna kvar i kroppen?

Att äktenskap kan hålla från dag ett och sjuttio år framåt vet vi, och att det kan knytas band på ett litet kick mellan två människor vet vi - men hur länge kan dessa band förvaras?

Jag tänker på gamla filmer och böcker, där kan det gå decennier utan att ett kärlekspar kan ses, och sen efter 10 år på slagfältet dyker han upp i horisonten och så finns alla fantastiska känslor sparade och kommer återigen till användning. Funkar det verkligen så?
- och så tänker jag bara på Kerstin Thorvalls fantastiska historia, om hur hon över 20 år senare får ett vykort av hennes starkaste kärlek! (snacka om den lilla delen i boken verkligen phuckat upp mina tankar om relativt och hopp...)

Krävs det att personen fortfarande tänker på den andra, håller minnena vid liv, fantiserar, drömmer och håller kvar vid den andra människan för att detta ska funka? Eller kan det vara så att kroppen + hjärnan + hjärtat liksom sparar allt som behövs utifall kärleken skulle komma tillbaka? <3

nya p-piller på g!

Publicerad 2011-02-03 18:10:04 i Sex osv.,

En får tycka exakt vad en vill om dessa piller, hata, älska dom, tycka att dom är kvinnoförtryckande, mansförtryckande, läskiga, fiskmördare - vad som helst!

Till saken, dom har nyss uppfunnit ett nytt p-piller med den egenskapen att den omvandlas till kvinnans naturliga östrogen i kroppen - istället för att tillföra östrogen som de som finns på marknaden gör nu.
- vilket innebär att de förmodligen kommer vara snällare mot kroppen och inte skapa lika mycket biverkningar som de andra pillrena kan göra. Och vi som äter/ätit vet hur mycket dessa piller kan phucka upp kroppen. Så här snackar vi goda nyheter!


ps. Jag älskar dessa små piller och har knaprat sen 6år tillbaka. Främst för att mensens skull, men sen blev det även praktiska när det trillade in pojkar i livet..

feber.

Publicerad 2011-02-03 17:56:30 i min vardag,

Jag har under hela mitt liv gjort mycket narr av människor som reagerar på feber. För jag har aldrig gjort det. Jag ville fortfarande leka, grät för att jag inte fick gå till skolan och hade alltid lika mycket aptit. Möjligen när jag var 6 och hade över 41, då tänkte jag mest på döden.

Men utöver den gången har jag aldrig känt något. Fram tills nu vid 21 års ålder. För en månad sen låg jag nerbäddad 3 dygn och orkade max dricka te, kissa och byta dvd.
- inatt var jag så ynklig att jag började gråta för att jag behövde gå 5m till köket. Ingen direkt stålkvinna där inte.


Så till alla er som jag gjort narr av, förlåt.


ps. och för första gången någonsin har jag sjukanmält mig från jobbet av en riktig anledning. 3e gången gillt totalt. Fast vid de andra två tillfällena var det bortamatcher/läcker hunk i sängen som drog ut på tiden...

ps 2. är det någon mer som aldrig tappar aptiten när ni är sjuka? Jag gör aldrig det! Och det är ju så jävla bra kombo att ha en hals som liknar kalvsylta samtidigt som magen skriker efter mat. Så ja, jag grät även till frukosten.

avhållsamhetsklubb.

Publicerad 2011-02-03 17:51:45 i Sex osv.,

Finns det någon motsvarighet till detta i Sverige? Min första tanke var scouterna, fast sen kom jag på att det ofta fanns kondomtält bland seniorerna... Andra tanken var på kyrkliga tillställningar, men det vet vi ju alla att det pökas som fan bland kyrkorna och korsen, tänk på munkarna som grävde gångar under marken bort till nunnorna...

Själv får jag bara rysningar av ordet. Smaka på det - Avhållsamhetsklubb. Vad pratar de om på mötena? "Så här gör ni för att inte bli kåta!", "Detta kan ni göra istället för att ligga", "Dessa filmer gör inte dig upphetsad" osv.
- själva grundtanken är väl något i stil med att första ligget är något tjusigt och fint att hålla fast vid och som ska liksom ges bort till den en sen väljer att gifta sig med. Fin tanke. Fast lägg då till att målgruppen är ungdomar, och finns det någon målgrupp som är mer fullproppade med känslor och hormoner?!


Det jag är mest emot är att hela grejen med avhållsamhet bygger på de gamla reglerna om att män är hormonsfulla djur och kvinnor är de som måste ställa upp för att vara till lags. Och när hon väl gör det så blir hon en hora och han blir bara tillfredställd. Så äcklig inställning. Och att ju längre du "håller på dig" desto finare kvinna blir du.

Vad skulle motsvarigheten kunna heta? Vi-som-vill-ligga-klubben? Någon som är sugen på att joina?

modell.

Publicerad 2011-02-02 21:30:00 i min vardag,

Jag har haft så jäkla roligt idag! Mötte upp fina moster, åt lunch, övade poser, lyssnade igenom musik och gick igenom hela kvällen. Bytte om och åkte ut till Elite Hotel i Nacka. Där var det konferans och vi stod för underhållningen. Eller min moster hade konst-tema och jag var modellen som alla fick måla av på olika tider med kol.

Första posen var lite nervös, men sen gick det som en dans. Riktigt kul att stå på en liten scen medan en grupp människor sitter och ritar av en. Hoppas det blir fler sådan uppdrag framöver!

- Förlåt för att jag inte kunde rita av dig lika vacker som du är i verkligheten!
- Men det här ser ju för fan ut som ett avloppsystem (insomning på mina händer)
- Det här blev ju ett kojuver!!(insomning på handen)
- Oj, nu glömde jag visst huvudet!
- va, ska hon vara påklädd? Men var det inte en krokimodell?


ps. nu ska jag äta semla med mamma, dö och sen sova.

och det räcker med ett utropstecken på rätt ställe.

Publicerad 2011-02-02 05:06:17 i Sex osv.,

De där första stunderna när en precis träffat någon ny, allt är nytt, spännande och även fast du vill ta jumbokliv in i allt det nya så tvingar du dig själv att försiktigt smyga på tå för att inte göra något fel. Det är pirrigt och visst finns det inget bättre än när hela kropen styrs av pirr? Nervösfnitter efter att ha skickat iväg något sött, var det för mycket eller var det för lite?

När förälskelsen är i första stadiet finns det ingen bättre känsla än just denna, hela jävla världen är färgglad, känslorna tävlar i kroppen om vilken som ska kännas starkas och en vill aldrig att just detta ska ta slut. Det är balansgång mellan himmel och helvete, och det finns inget bättre.

könet sitter ju i drickan,

Publicerad 2011-02-01 20:31:12 i Sex osv.,

Tänkte bara säga det, för er som inte visste det - så könet sitter ju såklart i den drickan du dricker. Såklart! Varför ens bry sig om att spana in kön, kromosomer eller gå på vad som känns i själen - det är ju drickan som avgör.

När vi var på Debaser i fredags började jag och Anna prata med ett gäng killar, vi drack öl och killgänget drack drinkar... Caipirinha för att vara mer exakt. Och det började med att jag först kunde alla ingredienser och sen gick det bara utför...

Ö - Jaha, och här står vi och dricker drinkar. Japp. Och ni två dricker öl...
C - Jotack, jag ser det ja. Vi har ju liksom precis beställt in ölen.
Ö - Jamen asså, det brukar ju vara tvärtom. Att det är tjejerna som dricker drinkar och vi killar som dricker öl. Nu är det ju som sagt tvärtom...
C - Jo. Fast din drink var ju också jättegod!
Ö - Ja fast det är ju män som dricker öl. Hehe, och tjejer som dricker drinkar.
C- Ja, så nu är ju vi två män alltså.
A - Hej då tjejer, nu måste vi mingla vidare!

Och det värsta var att han tyckte verkligen att detta var jobbigt. Att vi två tjejer drack öl, han och hans kompisar drack drinkar. Så himla jobbigt och han såg nästan lite förelämpad och sådär jobbigt nertryckt. Över ett dryckesval...


ps. anna, jag minns inte hela konversationen, bara på ett ungefär haha!

mamma, matsnobben

Publicerad 2011-02-01 18:41:14 i min vardag,

Jag är hos mamma och gör matlådor, hitills: 4 chickentikkimasala, 5 canneloni och en hel del carbonara. Och jag bidrog även med saker från mitt eget hem...

M - Men vad är det där?
C - Det är pasta. Som jag kokade igår och det blev för mycket, så det kan vi ju använda nu!
M - Men vad är det för märke? Annars har jag lite barilla vi kan koka...
C - Kungsfågeln typ. Eller nått med fågel iaf.
M - Jaa! För jag vill ju jättegärna äta pasta som har samma märke som Kyckling!!
C - Kungsörnen då!
M - Men det är inte någon form av nudlar då? För du vet att jag inte kan äta sånt.
C - Men då gör vi såhär, jag äter min egen pasta och använder den till mina matlådor, och så kokar vi annan pasta till dig som du kan äta.

Och om mina canneloni blev grymma? Det ska bli min nya paradrätt! Sjukt fina och säkert löjligt goda. Dessutom har jag hittat på receptet och allt sånt själv, det gör riktiga kockar :)


ps. ja, hade min lärare inte sagt till mig i fyran att "jag var alldeles för intelligent för att slösa bort det i något kök", så hade jag med största säkerhet krigat i Kock VM och dylikt vid det här laget.

fast, asså jag är hellre glad nu, om 25 år.

Publicerad 2011-02-01 16:28:49 i min vardag,

Järnspikar. Ollon. Skit. Fan. Helvete. Jävlar. Anal.

Jag kom inte med till att bli samordnare för Colour Of Love. Det var ett jättefint mail, men dock med lite för mycket hårda ord. Fan.

- så nu ska jag ut i regnet och gå, smida planer och ersätta besvikelsen med träningsverk. Återkommer med mina mirakelplaner senare.


Det blev ett långt varv på söder och jag kom fram till en del saker. För det första så ska jag skicka ut en jäkla massa CV´s till balla och fina människor. Jag vill skriva om det jag brinner för och jag vill skriva på riktigt, nå ut till människor och sprida kunskap. Och jag ska maila fina Olle om programidén, som alltså inte var ett skämt. Jag är löjligt seriös och ser en seriestart redan till hösten... Och för det andra så ska jag lägga RFSL och RFSU på hyllan, dom vill inte ha mitt engemang och jag blir bara förkrossad vid varje nej.
- då finns det så mycket mer jag kan lägga min energi och kunskap på! Nu jäklar är jag taggad igen!

sommar.

Publicerad 2011-02-01 12:49:51 i min vardag,

Någon mer än jag som hör isen som smälter och droppar ner på gatorna utanför? Och förstår ni vad det innebär? För varje liten droppe rör vi oss närmare sommaren.
- förra sommaren var fantastisk, men det känns i hela kroppen att denna kommer bli snäppet bättre.

Jag vill:
- bada naken i månljuset
- åka till italien, träffa en snygg italienare och åka vespa genom smågatorna, äta pasta varje dag och äta kinderglass
- ha picknick
- prata spanska
- köra bil
- vara på landet
- vandra hem barfota medan solen går upp, klackarna i handen och sjunga så att det ekar bland husen
- grilla
- bära små korta kjolar och ett enkelt linne utan att frysa
- bli förälskad och förtrollad under en och samma kväll
- skrika mig hes till håkan och dricka öl
- se minst ett dussin solnedgångar och ett dussin soluppgångar

jag älskar mina vänner

Publicerad 2011-02-01 12:34:43 i Sex osv.,

Bästa med att ha så många fina vänner i ens närhet, är att du alltid kan få minst 5 olika råd så fort en behöver hjälp eller inte kan tänka själv:

- Jaha, jag trodde du skulle berätta om festen, och inte det här!! Och nej, du ska inte höra av dig.
- Ehh, softa Caro. Han har ditt nummer och hör av sig snart.
- Vi gör såhär Caro, du ska vänta minst en vecka innan du hör av dig, dvs om han inte hinner höra av sig först. Men det blir bäst om du bara lyssnar på mig!

Och så Nattis svar:
- Fast det kan ju faktiskt vara så att han har tappat bort ditt nummer?! Eller skrivit in det fel och inte KAN höra av sig till dig! Då är det ju du som Måste göra det!!

vi´ade mig.

Publicerad 2011-02-01 12:31:57 i Sex osv.,

Jag hade ett par inne i helgen, och dom höll på att driva mig till vansinne! Det var som att dom tävlade i någon olympiad för den som kunde nämna ordet "vi" framför en annan människa mest gånger. Vi vill ha den här boken, vi vill inte ha något stämpelkort, vi betalar med kort, vi tar gärna en påse, vi vill ha kvittot - fast dom sa varannan mening till mig, kan det vara någon form av störning?!

Sen på vägen hem hade jag tre andra par in my face som satt och gullade. Men som tur var var alla paren löjligt fula så det minskade avundsjukan en aning... Eller inte direkt fula, men ett par hade liksom matchande mössor, sådär snyggt upprullade, hon i rött och han i blått - dom såg ju ut som lingon och blåbär!
- kan någon mer än jag som inte är upptagen hålla med om att vissa dagar är det som att hela stan invaderats av Noaks ark?!


ps. vad det gäller den upprullade mössan ska en passa sig. Gränsen mellan urful och läcker är hårfin, och hitills känner jag bara en som är riktigt söt i den typen av mössa.

Om

Min profilbild

Caro Wikbro Carlén

jag arbetar som sexualupplysare och har huvudfokus hivprevention och säkrare sex. förutom det gillar jag att läsa, feminism, hångla med min donna, mina queens, New York, att äta, vettiga serier, genus, att resa och att diskutera. och det är ungefär det jag bloggar om.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela