Vad gör jag?

Det droppar in lite nya läsare då och då, så jag tänkte göra en snabb uppdatering kring vad jag sysslar med om dagarna.
- Denna termin läser jag kriminologi II vid SU samt Sexologi och samlevnad II vid Linnéunivsersitetet. Planen är att ta en kandidat i kriminologi och skriva min kandidatuppsats med inriktning på sexologi med feministiska genusteorier som grund. För att på så sätt knyta samman mina tre fält. Därefter är planen att söka in på master i sexologi vid Malmö Högskola.
 
 
Utöver detta arbetar jag dels på Pocket Shop och säljer böcker. Men det jag främst arbetar som är skolinformatör för RFSU. Kommer förmodligen även hålla några pass för RFSL Ungdom under hösten. Samt kicka igång arbetet som FLT. Jag är även registrerad hos Ung Inspiration där det går att boka mig som föreläsare till skolor. 
 
Vid sidan av detta skriver jag regelbundet för Oliver och Eva + feminetik.se. Dessutom hoppar jag in och hjälper MSN Lifestyle/man då och då. Här är en av mina senaste artiklar om hur du får din tjej att njuta. 
 
 
Jag brinner främst för att upplysa, föreläsa och snacka med kids. Det finns så otroligt mycket kunskap - men den måste ut till kidsen på ett sätt som dom kan hantera. Visst att skolan kanske gör en liten del, men långt ifrån tillräckligt. Där är RFSU och RFSL fantastiska tillskott. 
- gällande skrivandet är jag alltid på jakt efter fler uppdrag och nya plattformar för att kunna nå ut till fler människor. Det är ju inte för nöjes skull jag läst över 180 hp inom sexologi och genus. Jag vill med hjälp av frågor/svar, krönikor och konkreta faktatexter upplysa och informera människor. Så frön, kicka igång diskussioner och göra förändringar i samhället på flera olika plan. 
 
 
Jag har hittat min inriktning som jag verkligen brinner för och vet att jag kan göra skillnad. Och det finns så många olika tillvägagångssätt, plattformar och möjligheter. Något som både är stort och fantastiskt. Vem vet vad jag gör om ett halvår? Ett år? Jag vet bara att jag vill testa allt och nå ut till så många människor som möjligt.
 
 

så jävla peppig låt!

Två fina bekanta har slagit sig samman och producerat denna fantastiska låt. Den är så fruktansvärt bra, käftig, stark, feministisk och kraftfull. Kom på mig själv med att önska att jag kände dessa personer medan jag såg låten första gången, för att sedan komma på att jag faktiskt gör det. Personerna som skrivit låten, spelar och sjunger heter Elsa Hasselgärde och Jonna Jansson. Borde klona folk som dessa. 
 
 
Här hittar ni den peppiga låten. Lyssna på den några gånger och ta in det dom sjunger om. Pepp pepp! 
 

ta på varandra

Ja, bröstcancergalan har varit och oktober lider mot sitt slut. Och visst tog Oliver & Evas lager av massageolja slut på ett kick - men som ni vet är jag emot hela den där grejen om att bara bry sig om cancer ett visst antal dagar om året. För cancer existerar dagligen. Cancer skiter i om det är oktober, maj eller december. Cancer dödar varje jävla dag. Så det spelar ingen roll att Sverige målas rosa en månad om året - cancern finns de resterande elva månaderna också. 
 
Men, jag vill ändå att vi tar och tittar på videon och fattar dess budskap - undersök dina bröst. Undersök varandras bröst. Ta till vara på varje jävla tillfälle att gå dina undersökningar som staten bjuckar på. Ta cellprov, kläm ihop brösten i en maskin och känn på dina bröst varje månad. För dessa små besök som tar någon timme här och någon timme där - räddar liv. 
 
Och har ni lust att köpa rosa prylar - skit i prylarna och skänk pengar direkt. 
 
 

sista dagen!

Hallå hallå!

Vill bara påminna alla peppiga och fina om att söka till RFSUs skolinfirmatörsutbildning. Idag är sista dagen! Så är du på jakt efter ett extraknäck där du arbetar med vettiga sexualpolitiska frågor och brinner för att inspirera och informera kids - sök!


zombie + sex = ?

Vad får vi om vi kombinerar läskiga zombies med sex? Kåta varelser som varken är döda eller levande? Nekrofiler? Ni som gillar zombies får nog upp en rad olika förslag - men jag har det rätta svaret: 
 
 
 
 
Och tycker du precis som jag att den där vampyr-dildon som sägs glittra i solljus känns lite 2011 och istället är sugen på att införskaffa dig en egen zombie-dildo, eller The Wanking Dead  som den även kallas, - tryck på länken och gå loss. Det är faktiskt bara halloween en gång om året.