Valborg!

Ja jävlar i min lilla låda! Kvällen har knappt börjat, alkoholen rinner och kaoset väntar vid knuten! Men nu kör vi järnet och firar vårens härkomst rejält! Eller hur?! Och varför eldarna? Bränner man bort allt det gamla och väntar på något nytt i och med att alla träden slår ut - ja enligt mig låter det som en riktigt bra ide!

Nej nu kör vi! Skål!

puss puss//en lycklig caro<3

Yes I did!

En bild säger mer än tusen ord...C - Hinner man ta en bild med dig innan du springer iväg?
BB - (Försöker prata med har munnen full av godis samtidigt som hon ler)
C - Jaja, det gör inget! "ställer sig redo för en pose"
 - Oh fy fan vad du är lång brevid mig!!
BB - Men jag kan huka mig lite, så blir vi lika långa!
Annars kan du ju alltid göra om i paint och klippa bort mina ben, så blir vi lika långa!

Det var mina få sekunder med en av sveriges mörkblåaste människor, men det måste sägas, hon är grymt mycket sötare och en aning ballare än Carlt Bildt! ;)

ps. ja, det var så värt detta för en ask jordgubbar elli-belli! :)

puss puss//en lycklig caro<3

Min dag med Veckorevyn!

Här kommer ett litet inlägg från i lördags då jag tillbringade min dag på Ambassadeur tillsammans med Veckorevyn! Jag kom dit vid två, och kom därifrån vid fem. Så i över tre timmar så minglade jag runt själv, och spenderade min tid med att mingla med alla underbara tjejer på VR, hetsäta naturgodis och fiska gratissaker! Hela stället gick i temat rosa, riktigt snyggt! Hann dock inte ta någon bild med min favvo Sara, underbaringen som intervjuade mig för tidningen i höstas, som även hjälpte mig in och dessutom presenterade mig för halva veckorevyn + alla andra trevliga människor som befann sig där! Trots att jag var själv vissa stunder, så var det en sjukt lyckad dag!


Stora salen med hår och sminkavdelning


Lounge med mat och dryck


Shire, Fredrik Backman, Nisse, Idol-Robin och Lovely Hannah - underbara Killapanelen!


Louise Bratt, Tyra Sjöstedt allas vår Blondinbella och Shire + Hannah! Liten debatt om självkänsla och självförtroende - mycket bra!


Lovely goodiebag!


puss puss//en lycklig caro<3

schemaboka sex?!

Otroligt nördigt, eller kanske en bra ide? Ja, om jag ska vara helt ärlig så låter det i mina öron som en sexig ide! Tänk er själva situationen - vilken människa kan egentligen skryta om att man har för mycket fritid? Nej, just det, i princip ingen, och hur lätt är det inte att man glömmer bort sin älskling i vardagen? Jo, det är skola/jobb som måste skötas, man har familj, vänner, hobbys och andra fritidsintressen som alla ska få plats på schemat. Utöver det ska man dessutom vara en bra flickvän/pojkvän. Så hur gör man då för att få tårtan att bli hel?
Varför inte då införa lite privata sextider med sin älskling? Jag tror garanterat att det kan funka! Jo, det kan kännas lite pressat och tråkigt att man bokar in tid då man ska ha sex, men vänd det till det positiva - ni har just era timmar då ni kan göra exakt vad ni vill, hur ni vill, och hur mycket ni vill... Bygger man vidare på det så kan man ju gå så pass långt att man bestämmer tema inför kommande tid, eller ännu sexigare - bestäm en dag och tid, men avslöja inte platsen förräns strax innan, och när din älskling dyker upp så ligger du där naken, våt och redo! ;)

Så vad tycker ni, kul grej eller helt fel att boka in sex med din älskling?! ;)

puss puss//en lycklig caro<3

There´s nothing else I can say.

På grund av vissa omständigheter kommer denna blogg hamna i en form av paus, jag kommer självklart fortsätta uppdatera som vanligt, men dock ingenting från min egen vardag eller något från mitt eget liv. Så istället kommer kommande inlägg endast handla om saker som inte har med mig att göra, t.ex. sex, relationer och övriga frågor. Dock kommer ett inlägg om i lördags att dyka upp, men utöver det nada från mitt eget liv.

Som det känns nu är min hjärna så överarbetade att det mer och mer går mot substansen potatismos. Det jag skulle behöva nu är en stor jäkla öde ö, ett proppfullt kylskåp och en handfull skara människor. Resten av världen kan fortsätta snurra så länge jag har dessa saker!

ps. jag vet att jag kan vara elak, jag har vid flera tillfällen planerat och genomfört vissa saker som kan klassas som elaka, några av sakerna med flit, och andra inte. Men att jag medvetet skulle såra och vara elak mot en som står mig nära, det är så skrattretande och så elakt att jag inte vet vart jag ska ta vägen.

puss puss//en lycklig caro<3